vineri, 21 octombrie 2011

I Will Always Be Missing You, Michael...

...

Sunt 25 de zile de când a început procesul în care Conrad Murray este acuzat de omucidere în cazul Regelui Pop şi nu am pomenit încă nimic legat de acest subiect, aşa cum nu prea am menţionat numele şi persoana individului care în această perioadă trebuie să înfrunte, atât reproşurile procurorului, ale martorilor acuzării, cât şi privirile critice ale celor 12 juraţi (dintre care 8 au declarat că sunt fani Michael Jackson), precum şi pe cele ale marelui public simpatizant, încă devastat de dispariţia artistului şi dornic de dreptate.

Nu am amintit procesul şi nici nu aveam de gând să o fac. Furia pe care acum doi ani o resimţeam faţă de Murray, s-a transformat între timp într-o resemnare tristă. Nu aş putea să afirm că l-am iertat pentru că, aşa cum spuneam cândva, nu am niciun drept să fac asta. Mi-am dat seama, însă, că nici încarcerarea lui pentru douăzeci de ani sau pe viaţă, nici măcar linşarea cu pietre în piaţa publică, nu l-ar mai aduce înapoi pe Michael. Prin urmare, o atare răzbunare, pe lângă faptul că ar fi inutilă, ne-ar degrada moral.

Aşadar… nu am pomenit nimic despre proces până acum, pentru că nu mă interesează absolut deloc soarta lui Murray, nici verdictul care se va da în acest caz. Dar chiar în prima zi a fost prezentată o înregistrare audio care m-a impresionat teribil. Pe data de 10 mai 2009, la ora 9:05 a.m., Murray l-a înregistrat pe Michael, după ce îl sedase şi înainte să adoarmă. Ceea ce m-a marcat nu a fost atât faptul că l-am ascultat, timp de 4 minute, pe Michael, obnubilat, încercând să comunice cu Murray; cât sentimentul că aceste patru minute ar putea – şi ar trebui – să-i convingă şi pe ultimii dinozauri suspicioşi în privinţa inocenţei lui. În ultimele clipe înainte ca anestezicul să-şi facă efectul în totalitate, deşi aproape inconştient, Michael afirma aceleaşi lucruri pe care le-a afirmat, de atâtea ori, în stare de perfectă conştientă. Şi, cei care atunci nu l-au crezut, de data aceasta ar trebui să creadă. Cei care nu sunt obişnuiţi cu starea unui om înainte de anestezie generală ar putea să fie afectaţi. Discursul lui Michael este uşor incoerent, ca al oricărui pacient căruia i se induce anestezia generală, dar ceea ce spune şi felul în care o spune sunt înduioşătoare.





...Dar Michael avea dreptate. Sunt atâtea lucruri de care să ne amintim, din tot ceea ce a făcut şi ne-a lăsat... Sunt atâtea lucruri de care să ne fie dor, atunci când ne gândim la el...





Au luat cutiile de pe scenă
Inima mea s-a frânt şi s-a tulburat
Lumea a îngheţat şi a încremenit
Când a aflat că Regele a plecat.

Rătăcesc pe străzi
Mă simt atât de singură, cu atâtea întrebări şi atâta durere
Dar unicul lucru pe care îl ştiu
Este că

Întotdeauna îmi vei lipsi, Michael;
Şi iubirea ta va dura pentru totdeauna, în inima mea,
Mereu îmi va fi dor de tine
Pentru că tu mi-ai schimbat viaţa în bine –
Întotdeauna îmi va fi dor de tine...



...

18 comentarii:

  1. Bună dimineaţa, Mihai! Bună dimineaţa tuturor!...
    Sunt de acord cu tine în tot ceea ce ai afirmat. Doar că am unele nelămuriri:
    1. Întotdeauna, în spatele unui proces se află Adevărul... Ce este în spatele acestui proces?
    2. De ce "medicul" a făcut înregistrarea, şi în ce scop?
    3. De ce "medicul" a simţit nevoia să facă publică înregistrarea?
    3. A acţionat în mod deliberat, sau "la comandă"?
    4. Oare nu a fost conştient de încălcările abominabile săvârşite?
    5. Unde este respectul pentru pacient? Dar pentru jurământ?
    Şi întrebările pot continua...
    Mulţumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Rezonez cu tine Mihai...Nici pe mine nu m-a interesat acest proces pentru ca ideea de a se face dreptate este inutila acum... Am fost doar extrem de puternic marcata de ce a aparut in mass media(inregistrari ca aceasta, imagini pur si simplu cutremuratoare cu trupul lui Michael)si mi-a adancit din nou regretul ca nu mai este si am resimtit din nou si din nou lipsa lui...Atat...
    Nadia

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu spre deosebire de tine Mihai am urmarit pas cu pas acest proces si nu din dorinta de vendeta, pentru ca nimic nu ni-l mai aduce pe Michael inapoi ci pentru a vedea DE CE ?
    De ce s-a lasat pacalit Michael de acest pseudodoctor ( pentru ca tot ce a facut el pare ca nu cunoaste medicina nici cat cunosc eu ). De ce a mintit paramedicii, a mintit la spital, a mintit politia, a mintit pe toata lumea.
    Filmul acelei dimineti fatidice de 25 iunie 2009 a fost refacut pas cu pas de anchetatori. A reiesit ca : dupa ce l-a indopat cu tot felul de analgezice i-a dat propofol cam 100 mg nu 25 mg cum a spus el si a plecat sa vorbeasca la telefon cu diverse persoane inclusiv amica lui barmanita, apoi dupa 1 ora si 45 de minute se duce in dormitorul lui MJ unde aceste comform spuselor medicilor era deja mort de 1 ora si el ce face in loc sa sune la 911 suna pe asistentul lui MJ sa vina repede, asistentul suna paza care vine in camera il gaseste pe Murray facind compresii la inima cu o singura mana si pe pat ( conform doctorilor trebuia sa-i administreze oxigen sa-l aseze pe podea si sa-i faca compresii la inima cu 2 maini asa cum se face), il pune pe Alvarez sa stranga intaii sticlele de medicamente si seringile din camera si pe urma sa sune la 911. Cand ajung paramedicii l-a intrebarea ce i-a dat lui MJ spune ca i-a dat numai o pastila de somn (lorazepan) si ca a lipsit 2 minute din camera si ca sa-l duca la spital de urgenta ca el nu stie ce sa-i faca desi paramedicii constatasera ca MJ era mort. La UCLA la fel nu spune nimic din ce i-a dat oamenii aia se chinuie timp de 45 de minute desi stiau sigur ca e degeaba. Dupa constatarea decesului el ce face se duce la asistentul personal a lui MJ si ii cere sa-l duca acasa la MJ sa-si i-a lucrurile si masina ( de fapt vroia sa-si acopere urmele) nu i-a mers caci baieti destepti s-au prins si nu i-au mai dat voie in casa si nici masina nu i-au dat-o.
    Ca sa nu o mai lungesc va dau un link in care cineva ( de fapt un avocat care l-a dat in judecata si pe Don Snnedon) ne lamureste ce este cu acest Murray de fapt si de drept.
    Concluzia o trageti voi.
    http://www.youtube.com/watch?v=FHQ9vfqwc7M&feature=player_embedded

    RăspundețiȘtergere
  4. PLEASE, FORGIVE US……

    Michael...Lacrimile, oricat de mult ar fi planse, nu te vor mai aduce inapoi!...
    Si, acum, in ceas de seara, Te rog sa ne ierti!....
    Pentru dragostea ta netarmurita fata de oamenii acestei batrane planete… dragoste care a fost pusa la indoiala atunci, ca si acum….
    Pentru puritatea sufletului tau ce si-a gasit perechea numai in cea a sufletului de copil… puritate interpretata in fel si chip de o lume bolnava atunci, ca si acum…
    Pentru adanca durere resimtita de intreaga ta fiinta, fata de distrugerea sistematica a frumusetilor inegalabile pe care Dumnezeu, in imensa lui bunatate, ni le-a daruit… durere care nu ti-a fost inteleasa atunci, ca si acum…
    Pentru fiecare clipa dedicata, din adancul sufletului tau, vindecarii inimilor aflate in disperare, a copiilor bolnavi aflati la un pas de moarte, pe a caror fata se putea citi deznadejdea…clipe care nu s-au vrut a fi vazute atunci, ca si acum….
    Pentru fiecare mesaj de pace trimis, prin versurile si acordurile muzicii tale ireale, catre toate natiile pamantului, catre inima suferinda a mamelor care-si plang copii morti, a copiilor care-si plang parintii disparuti, sfartecati de arma nemiloasa a razboiului…mesaje pe care multi le-au luat in deradere atunci, ca si acum…
    Te rog sa ne ierti, pentru ca…..DUREROS si STRIGATOR LA CER!....ne trebuie inregistrarea pe care un medic ti-a facut-o in stare de anestezie, cand vocea ta placuta, atat de calma, este distorsionata…ne trebuie, in disperarea noastra, acesta inregistrare, pentru a crede…ce, Michael?
    ce era de crezut dintotdeauna! Ce nu ar fi trebuit pus la indoiala niciodata! NICIODATA NU TREBUIE PUSE LA INDOIALA sentimentele tale de iubire neconditionata, puritatea dragostei fata de inocenta copiilor, fata de acesta planeta, fata de oameni si de dreptul lor viata si iubire.

    Prin fiecare vers al muzicii tale, ne arati cat de importanta este iubirea. Cat de important este sa nu incetam nici o clipa sa ne aratam asta unii, altora. Sa redam dragostea lumii si sa-i reamintim
    ca suntem toti, unul. Ca toti suntem o familie.
    O familie pe care tu, Michael, ai iubit-o atat de mult!
    …” Chiar am impresia ca natura se straduieste sa compenseze maltratarea planetei de catre om. Pentru ca planeta este bolnava. E ca o febra. Daca n-o reparam acum, o sa fie prea tarziu. Asta e ultima noastra sansa, sa rezolvam problema asta. E ca un tren in viteza. Si a venit timpul. …Porneste de la noi. De noi depinde. Altfel nu o sa se intample niciodata...Asta-i tot. Va iubesc!

    “…Acesta este mesajul tau, Michael!...

    In care cred! In care sper! Din adancul fara margini a inimii mele, sper ca in el sa creada din ce in ce mai multi oameni ai acestei planete, atat cat mai este inca timp!

    Din toata inima,
    Dorina

    RăspundețiȘtergere
  5. M-a cutremurat ceea ce am auzit. MJ a fost atata timp cu noi, ne-a spus mereu adevarul si noi nu l-am crezut. Nu pot intelege in ruptul capului cum de s-a lasat MJ pe mana unui asemenea individ. Cui foloseste acest atac la intimitate pe care il vedem acum la adresa lui MJ prin intermediul acestui proces? Cum sa faci publice aceasta inregistrare sau imaginea lui MJ mort pe patul de spital? Toate acestea ma ingrozesc de-a binelea, tot ceea ce se intampla referitor la MJ parca depaseste orice inchipuire.....si totul este atat de trist si fara rost....multumim pentru postare, Mihai!

    RăspundețiȘtergere
  6. …”CALL THE MAN
    HE’S NEEDED HEAR”…

    In acest moment, cred eu potrivit, readuc in atentia voastra, unul dintre cele mai frumoase tributuri aduse in onoarea lui Michael Jackson, tribut realizat pe melodia “Call the Man” interpretata de Celine Dion.
    Cautand acesta melodie, am revazut unele dintre comentariile facute pe blog, in 25.02.2010, de Niculina si Cerasela. Atunci doar citeam, acum va rog sa primiti multumirile mele pentru linkurile oferite care, atunci ca si acum, mi-au incalzit inima, resimtind in adancul ei, cu durere dar si cu bucurie,fiecare vibratie transmisa de intelesul profund care se afla in spatele versurilor. Indiferent cui i-au fost adresate initial aceste cuvinte, acum stiu ca, ori de cate ori le percep mesajul, nu ma pot gandi decat la UN SINGUR OM.
    Acela pentru care nu a existat cuvantul “limita” cand a fost vorba de iubirea-i netarmurita oferita dincolo de vindecare, de alinarea suferintelor multor inimi zdrobite, de lumina si caldura oferita in momente de cumpana.
    Acela care ne lipseste atat de mult si de care am avea atata nevoie in starea de haos si cofuzie.
    In forul nostru interior, facem apel la el, chiar daca nici o lacrima varsata nu-l mai poate aduce fizic inapoi.
    Numai spiritul lui dainuie. Si se daruieste atat de mult celor care vor sa-l urmeze!...

    Inchideti uşa
    Si lasati lumea undeva departe.
    Orice lupta a disparut din inima aceasta rănita.
    De-alungul podelei
    Visele şi umbrele joaca
    Precum vantul care adie hoinar.

    Apelati la omul
    Care ofera dragoste dincolo de vindecare.
    El poate vindeca lumea
    Inimilor care au nevoie de ingrijire.
    El lumineaza calea
    Cand urmatorul pas este neclar.
    Apelati la omul
    De care este nevoie aici.

    Inchid ochii
    Si-mi amintesc când
    Dragostea ta gingasa umplea camera goală.
    Lacrimile planse
    Nu o vor aduce inapoi,
    Doar daca solitara stea ar trebui sa cada.

    Apelati la omul
    Care ofera dragoste dincolo de vindecare.
    El poate vindeca lumea
    Inimilor care au nevoie de ingrijire.
    El lumineaza calea
    Cand urmatorul pas este neclar.
    Apelati la omul
    De care este nevoie aici.

    De el este nevoie în haos şi confuzie
    Din campie pana la primarie.
    De el este nevoie acolo unde cei mandri
    Ce merg pe drumul drept, sunt destinati sa cada.

    Apelati la omul
    Care incepe cu a fost odata.
    Posibil ca el
    Sa poata vindeca inima-mi zdrobită,
    Sa poata lumina calea
    Acum cand viitorul este neclar.
    Apelati la omul
    De care este nevoie aici.
    Apelati la omul
    De care este nevoie aici.

    Este nevoie de el aici
    Este nevoie de el aici
    Chemati omul

    Este nevoie de el aici

    http://www.youtube.com/watch?v=Bl4fIpSNQZE – link transmis de Niculina http://www.youtube.com/watch?v=is5HDLVBa3o - tributul realizat de Cerasela.
    http://www.youtube.com/watch?v=ugO40OxM1n4

    Numai spiritul lui se daruieste atat de mult celor care vor sa-l urmeze!

    Din toata inima,
    Dorina

    RăspundețiȘtergere
  7. PLEASE, FORGIVE US……

    Michael…Lacrimile, oricat de mult ar fi planse, nu te vor mai aduce inapoi!...
    Si, acum, in ceas de seara, Te rog sa ne ierti!....
    Pentru dragostea ta netarmurita fata de oamenii acestei batrane planete… dragoste care a fost pusa la indoiala atunci, ca si acum….
    Pentru puritatea sufletului tau ce si-a gasit perechea numai in cea a sufletului de copil… puritate interpretata in fel si chip de o lume bolnava atunci, ca si acum…
    Pentru adanca durere resimtita de intreaga ta fiinta, fata de distrugerea sistematica a frumusetilor inegalabile pe care Dumnezeu, in imensa lui bunatate, ni le-a daruit… durere care nu ti-a fost inteleasa atunci, ca si acum…
    Pentru fiecare clipa dedicata, din adancul sufletului tau, vindecarii inimilor aflate in disperare, a copiilor bolnavi aflati la un pas de moarte, pe a caror fata se putea citi deznadejdea…clipe care nu s-au vrut a fi vazute atunci, ca si acum….
    Pentru fiecare mesaj de pace trimis, prin versurile si acordurile muzicii tale ireale, catre toate natiile pamantului, catre inima suferinda a mamelor care-si plang copii morti, a copiilor care-si plang parintii disparuti, sfartecati de arma nemiloasa a razboiului….mesaje pe care multi le-au luat in deradere atunci, ca si acum…
    Te rog sa ne ierti, pentru ca…..DUREROS si STRIGATOR LA CER!....ne trebuie inregistrarea pe care un medic ti-a facut-o in stare de anestezie, cand vocea ta placuta, atat de calma, este distorsionata…ne trebuie, in disperarea noastra, acesta inregistrare, pentru a crede…ce, Michael?
    ce era de crezut dintotdeauna! Ce nu ar fi trebuit pus la indoiala niciodata! NICIODATA NU TREBUIE PUSE LA INDOIALA sentimentele tale de iubire neconditionata, puritatea dragostei fata de inocenta copiilor, fata de acesta planeta, fata de oameni si de dreptul lor viata si iubire.

    Prin fiecare vers al muzicii tale, ne arati cat de importanta este iubirea. Cat de important este sa nu incetam nici o clipa sa ne aratam asta unii, altora. Sa redam dragostea lumii si sa-i reamintim
    ca suntem toti, unul. Ca toti suntem o familie.
    O familie pe care tu, Michael, ai iubit-o atat de mult!
    …” Chiar am impresia ca natura se straduieste sa compenseze maltratarea planetei de catre om. Pentru ca planeta este bolnava. E ca o febra. Daca n-o reparam acum, o sa fie prea tarziu. Asta e ultima noastra sansa, sa rezolvam problema asta. E ca un tren in viteza. Si a venit timpul. Porneste de la noi. De noi depinde. Altfel nu o sa se intample niciodata...Asta-i tot. Va iubesc!”

    …Acesta este mesajul tau, Michael!...

    In care cred! In care sper! Si imi doresc, din adancul fara margini a inimii mele, sa creada din ce in ce mai multi oameni ai acestei planete, atat cat mai este inca timp!

    Din toata inima,
    Dorina

    RăspundețiȘtergere
  8. …”CALL THE MAN
    HE’S NEEDED HEAR”…

    In acest moment, cred eu portivit, readuc in atentia voastra, unul dintre cele mai frumoase tributuri aduse in onoarea lui Michael Jackson, tribut realizat pe melodia “Call the Man” interpretata de Celine Dion.
    Cautand acesta melodie, am revazut unele dintre comentariile facute pe blog, in 25.02.2010, de Niculina si Cerasela. Atunci doar citeam, acum va rog sa primiti multumirile mele pentru linkurile oferite care, atunci ca si acum, mi-au incalzit inima, resimtind cu durere dar si cu bucurie, in adancul ei, fiecare vibratie transmisa de intelesul profund care se afla in spatele versurilor. Indiferent cui i-au fost adresate initial aceste cuvinte, acum stiu ca, ori de cate ori le percep mesajul, nu ma pot gandi decat la UN SINGUR OM.
    Acela pentru care nu a existat cuvantul “limita” cand a fost vorba de iubirea-i netarmurita oferita dincolo de vindecare, de alinarea suferintelor multor inimi zdrobite, de lumina si caldura oferita in momente de cumpana.
    Acela care ne lipseste atat de mult si de care am avea atata nevoie in starea de haos si cofuzie.
    In forul nostru interior, facem apel la el, chiar daca nici o lacrima varsata nu-l mai poate aduce fizic inapoi.
    Numai spiritul lui dainuie. Si se daruieste atat de mult celor care vor sa-l urmeze!...

    Inchideti uşa
    Si lasati lumea undeva departe.
    Orice lupta a disparut din inima aceasta rănita.
    De-alungul podelei
    Visele şi umbrele joaca
    Precum vantul care adie hoinar.

    Apelati la omul
    Care ofera dragoste dincolo de vindecare.
    El poate vindeca lumea
    Inimilor care au nevoie de ingrijire.
    El lumineaza calea
    Cand urmatorul pas este neclar.
    Apelati la omul
    De care este nevoie aici.

    Inchid ochii
    Si-mi amintesc când
    Dragostea ta gingasa umplea camera goală.
    Lacrimile planse
    Nu o vor aduce inapoi,
    Doar daca solitara stea ar trebui sa cada.

    Apelati la omul
    Care ofera dragoste dincolo de vindecare.
    El poate vindeca lumea
    Inimilor care au nevoie de ingrijire.
    El lumineaza calea
    Cand urmatorul pas este neclar.
    Apelati la omul
    De care este nevoie aici.

    De el este nevoie în haos şi confuzie
    Din campie pana la primarie.
    De el este nevoie acolo unde cei mandri
    Ce merg pe drumul drept, sunt destinati sa cada.

    Apelati la omul
    Care incepe cu a fost odata.
    Posibil ca el
    Sa poata vindeca inima-mi zdrobită,
    Sa poata lumina calea
    Acum cand viitorul este neclar.
    Apelati la omul
    De care este nevoie aici.
    Apelati la omul
    De care este nevoie aici.

    Este nevoie de el aici
    Este nevoie de el aici
    Chemati omul

    Este nevoie de el aici

    http://www.youtube.com/watch?v=Bl4fIpSNQZE – link transmis de Niculina http://www.youtube.com/watch?v=is5HDLVBa3o - tributul realizat de Cerasela.
    http://www.youtube.com/watch?v=ugO40OxM1n4

    Numai spiritul lui se daruieste atat de mult celor care vor sa-l urmeze!...

    Din toata inima,
    Dorina

    RăspundețiȘtergere
  9. Acest proces e ca un cutit rasucit adanc in rana...Urmaresc inregistrarile pe youtube fara sa-mi doresc vreun final anume,pt ca stiu ca indiferent de finalul procesului nimic nu mai poate schimba ceea ce s-a intamplat.Nimic nu-l mai poate aduce pe Michael inapoi si nici o pedeapsa aplicata acestui asa zis doctor nu poate echivala cu viata unui om.Nu-mi doresc razbunare,nici ura pt ca nu cunosc aceste sentimente,nu le-am cunoscut niciodata si nici n-am reusit vreodata sa le inteleg.Mi-as dori sa se faca dreptate dar dreptatea umana e doar un termen relativ si am ajuns demult la concluzia ca nu exista.Procesul va condamna sau poate nu, o singura persoana,moral vinovatii sunt mult mai multi.Si justitia umana nu pedepseste vinovatii morali.Au fost prea multi rechini in jurul lui Michael ale caror interese erau conduse de lacomie,bani,profit pe orice plan,interese meschine.Si acestia au pus o presiune mult prea mare pe umerii unui singur om fortandu-l sa ia decizii extreme,ascunzandu-i de cele mai multe ori adevarul sau spunandu-i doar o parte din el.Michael a avut mereu in jurul lui sfatuitori de genul ,,YES-man,, care nu i-au aratat intotdeauna adevarata fata a lumii, a lucrurilor,a fiecarei decizii,a fiecarui om.Si Michael a crezut in oameni fara pic de indoiala.Asta a fost in opinia mea marea lui ,,greseala,,-ca a crezut prea mult in oameni,a considerat ca natura umana este plina doar de bunatate.O binecuvantare si un blestem in acelasi timp-sa vezi doar frumosul si binele din om,fara sa observi rautatea ascunsa uneori in mijlocul binelui.A inteles asta poate prea tarziu cand cutitele fusesera deja implantate in suflet si in spate.Poate ca totul ar fi fost altfel daca....cine poate sti.Cert este ca a avut un suflet mult prea mare,prea bun si plin de o imensa iubire neconditionata, ca sa poata fi inteles de rechinii din jurul sau.Si cine n-a crezut asta are acum ca dovada acea inregistrare din 10 mai 2009-chiar si in momentul anesteziei cand se presupune ca ratiunea e adormita,iubirea lui neconditionata n-a putut fi anulata nici macar de anestezice,a devenit aproape o obsesie...(continuare)

    Alina

    RăspundețiȘtergere
  10. (continuare)...Din respect pt omul care a fost,din respect pt memoria lui, poate ca nu ar fi trebuit sa fie facuta publica acea inregistrare si acest proces,dar nu cred ca ar fi fost cel mai bun lucru pt imaginea lui.Pt ca mass media ar fi avut libertatea sa inventeze minciuni mai mult decat oribile, fara sa poata fi verificate de cei care le citesc,sau contestate cu argumente solide de cei care nu cred in senzationalul fals al mass mediei.Asa cei care vor sa se apropie de adevar si sa vada si dincolo de el ce se ascunde in spatele industriei de divertisment au posibilitatea sa-l descopere urmarind acest proces.Personal consider ca acest proces chiar daca intineaza memoria si intimitatea vietii lui Michael,are o parte buna pt cei care n-au vazut in Michael decat Megastarul stralucitor,idolul ridicat la rang de icoana-le arata un Michael umanizat care s-a luptat cu aceleasi probleme existentiale cu care se lupta natura umana de mai bine de doua mii de ani incoace.Iar pt cei care chiar daca nu l-au cunoscut dar au reusit sa-l inteleaga pe Omul Michael cel spatele artistului-prin mesajele transmise,prin faptele lui si prin insusi felul de a exista-acest proces este doar o continuare dureroasa a unui sfarsit fizic nedrept si neinteles din p.d.v. uman (Universul,Dumnezeu,Mama Natura au legi pe care micimea mintii umane nu le poate intelege si accepta).
    Este al 3-lea mare proces (din multele de care a avut parte) legat de viata lui Michael,2 in timpul vietii si unul dupa.Privind retrospectiv la toate cele trei si adaugand umila mea experienta de viata si lucrurile traite pe propria-mi piele pot spune ca daca exista un lucru de care mi-e frica in viata acesta n-a fost,nu este si nu va fi niciodata Dumnezeu,Mama Natura sau Universul chiar daca am fost educata si religia ne-a invatat sa traim cu frica de Dumnezeu,eu n-am acceptat niciodata asta si le iubesc pe toate trei in felul meu uman imperfect.Pot spune insa ca singurul lucru de care mi-e frica este rautatea umana pt ca stiu ce poate face si stiu ca nu are limite.
    Ce ramane in timpul si dupa acest proces...o durere ce nu se va putea sterge nicicand,o multime de intrebari unele la care poate vom gasi un raspuns care va da nastere altor intrebari,la altele nu vom afla poate niciodata raspunsul si cu siguranta va ramane pt totdeauna Michael in suflet si o privire ridicata in fiecare noapte spre stele soptind doar pt el:
    ,,Forgive me for all,I will always be missing you Michael and I love you more than you could have ever imagined that you will be loved!,,

    Alina

    RăspundețiȘtergere
  11. “Tokio,12 septembrie 1987.Doua concerte in capitala Japoniei (fiecare in fata a 38 000 de spectatori) prefateaza turneul de promovare al albumului Bad.
    Sub impulsul succesului din Tara Soarelui Rasare,Michael Jackson rupe tacerea de aproape zece ani si da publicitatii un mesaj adresat detractorilor si simpatizantilor sai din intreaga lume.Un raspuns dat tuturor zvonurilor si calomniilor lansate pe seama personajului Michael Jackson:
    <>”

    …1987…,2009…aceeasi iubire (si suferinta) pentru toti copiii lumii…
    Nu s-a schimbat nimic…Si poate ca nici acum nu s-a schimbat nimic,in ciuda aparentelor...

    SimonaB

    RăspundețiȘtergere
  12. "Un vechi proverb indian spune:Nu judeca omul pana nu ai mers la vanatoare incaltat cu mocasinii sai.
    Marea majoritate a oamenilor nu ma cunosc.Iata de ce scriu tot felul de mizerii la adresa mea.Adesea ma apuca plansul si mi-e teama pentru copii,pentru toti copiii mei de pe intreg cuprinsul globului.Pentru ei,numai pentru ei traiesc eu. Daca tot ce se scrie ar trebui dovedit,atunci nu s-ar mai putea scrie nicicand istoria.
    Animalele salbatice lovesc.Nu din rautate,ci pentru ca trebuie sa supravietuiasca.Toti acesti critici vor numai sangele nostru…Cu atat mai mult voi incerca sa gasesc adevarul.Voi continua sa sufar pentru omenire si pentru copiii sai.Aveti insa putina mila.S-ar putea ca la un moment dat sa nu mai rezist."

    Acesta este mesajul lui Michael de la Tokio.Reiau acest pasaj,pentru ca nu stiu din ce cauza nu a aparut in comentariul meu precedent.Oricum,imi cer scuze,indiferent de motiv.

    SimonaB

    RăspundețiȘtergere
  13. Felicitari Mihai pentru premiu, felicitari Passion pentru carte...pentru initiativa si dragostea ta pentru acei copilasi, felicitari voua...cei care tineti flacara aprinsa pe acest site (ca sa zic asa).
    Nu vreau sa comentez in nici un fel procesul...decat anticipez rezultatul...cu unul sau toti vinovatii (in toata durerea lui Michael), in sfanta libertate.
    Un dor apasator ma mistuie in adancul inimii...doar un zambet...o adiere a mainii lui...un "I love you more..." si as putea sa mor linistita...:(

    RăspundețiȘtergere
  14. De-am fi o clipă...

    De-am fi o Clipă teferi în Cuvânt
    Şi de ne-am trece Pasul cu simţire,
    N-am mai fi ploi de lacrimi. Şi nici vânt...
    Nu ne-am închide Calea spre Iubire.

    De ne-am vedea în viitor o Clipă
    Şi nu ne-am da Trecutul pe-un păcat,
    De viaţa noastră n-am face risipă,
    Ne-am regăsi Noi Zori.. din dor curat.

    De unii n-am fi fiii lui Satan
    Şi nu ne-am vinde viaţa pe-un argint,
    Ne-ar fi Planeta casă, scut, liman
    Şi-am reclădi Cetatea din Corint.

    ... De-am fi o Clipă teferi în Cuvânt...
    ............................
    Poate nu-i ceea ce vă aşteptaţi, dar sper din tot sufletul să vă placă.
    Cu toată dragostea,

    RăspundețiȘtergere
  15. De-am fi cu toti mai luminati la minte,De-am intelege sensul oricarui cuvant,Am reusi sa intelegem VIATA, Si-am ocroti acest tezaur, Numit cu simplitate PAMANT!

    RăspundețiȘtergere
  16. Cu flori de liliac

    Cu Flori de Liliac împodobeşti Cărarea
    Să nu îmi pară Drumul greu de urmat... Sau lung...
    Şi le stropeşti cu rouă, să le păstrezi candoarea
    Ca să-mi redea Puterea cu Gândul să te-ajung.

    Cununile de Stele pe frunte-mi să se-aşeze
    Să ştiu că eşti cu mine cât timp vei fi plecat,
    Să-mi ostoiască Dorul... Speranţa-mi lumineze
    Şi să-ţi aştept Venirea, atunci când va fi dat.

    Cu Razele din Soare cu grijă mă-mpresori
    Şi-mi ocroteşti Iubirea. Încredere să am
    În tot ce-nseamnă Viaţă. Şi mi te-adun din flori
    Să-mi fii mereu în Suflet... Şi-al inimii balsam.

    Cu Flori de Liliac îţi pardosesc Cărarea
    Iubite-a ta venire am s-o aştept oricât
    Şi le stropesc cu lacrimi, să le păstrez candoarea
    Că-s Darul de la tine. Şi-ntregul meu avut.

    12.04.2010 (face parte din volumul "Înger şi Suflet" - versuri)
    .....................
    Mulţumesc pentru apreciere.
    Să aveţi un sfârşit de săptămână pe placul inimii.
    CU SINCERĂ PRIETENIE,
    http://www.youtube.com/watch?v=BWf-eARnf6U&feature=BFa&list=AVGxdCwVVULXfR-r6u2CJqmUd1mh62dzzc&lf=list_related

    RăspundețiȘtergere
  17. “THERE MUST BE MORE TO LIFE THAN THIS
    THERE MUST BE MORE THAN MEETS THE EYE
    I LIVE IN HOPE FOR A WORLD FILLED WITH LOVE
    THAN WE CAN ALL JUST LIVE IN PEACE” / M.J.

    Pornind de la cateva cuvinte ale Cattalinei care mi-au retinut atentia, gandurile pe care le voi impartasi sunt pentru voi, dragi prieteni, "…cei care tineti flacara aprinsa pe acest site …”
    Ori de cate ori revin pe aceasta pagina de blog, simt ca revin “acasa”, acel loc care odata cuibarit in suflet, il porti ca pe un nestemat. Acolo unde poti darui si poti primi iubire neconditionat.
    Si, de fiecare data nu pot sa nu imi amintesc cuvintele lui Octavian Paler: ” Am învăţat că, dacă cineva nu te iubeşte cum ai vrea tu, nu înseamnă că nu te iubeşte din tot sufletul….”
    Sunt cuvinte al caror inteles profund dezvaluie infinitatea modului de manifestare si de perceptie al iubirii neconditionate.
    Iar tu, Maria, atat de bine redai acest fapt prin versurile tale:
    "De-am fi o Clipă teferi în Cuvânt
    Şi de ne-am trece Pasul cu simţire,
    N-am mai fi ploi de lacrimi. Şi nici vânt...
    Nu ne-am închide Calea spre Iubire.”
    Toti cei care au fost, toti cei care suntem, am daruit, de-alungul timpului si in acest loc, o parte din sufletul nostru. Am daruit iubirea asa cum am simtit-o fiecare.
    Pentru ca “...scrisul, ca si vorbitul, poate linisti durerile sufletesti.”/ Oct.P. Iar in cazul nostru, durerea a fost si este iubirea fata de acest suflet ales care a daruit atat de mult omenirii, dar pentru care recunostiinta nu a fost, din partea aceleeasi omeniri, pe masura. Si atat timp cat intelegem ca iubirea nu trebuie sa nasca conflicte, toate ideile si mesajele noastre nu fac decat sa convearga catre “intregul” de care este atata nevoie aici. Ca de altfel, oriunde.
    Arta, mesajul lui Michael , dar mai ales iubirea netarmurita, reprezinta acel “tot” care ne-a adus aici. Ea este cea care ar trebui sa aduca unitate, in dorinta noastra de a-i duce mesajul mai departe.
    Cat de adevarat este mesajul tau, Alina:
    “…Moral, vinovatii sunt mai multi. Si justitia umana nu pedepseste vinovatii morali... O binecuvantare si un blestem in acelasi timp sa observi doar frumosul si binele din om, fara sa observi rautatea ascunsa uneori in mijlocul binelui. A inteles asta prea tarziu cand cutitele fusesera implantate in suflet si in spate...” El a sperat insa pana in ultima clipa ca iubirea din sufletul lui, lumina lui interioara, sa poata transforma raul in bine.
    Cat de mult m-a impresionat mesajul lui Michael transmis de tine, SimonaB: “…Adesea ma apuca plansul si mi-e teama pentru copii, pentru toti copii mei de pe intreg cuprinsul globului. Pentru ei, numai pentru ei traiesc eu. Voi continua sa sufar pentru omenire si pentru copiii sai…”
    Violeta, apreciez puterea si disponibilitatea ta de a urmari procesul pas cu pas, afland de la tine informatii pretioase despre desfasurarea unei parti a evenimentelor.
    Nadia, tu, tot timpul esti aici cu o vorba buna, stiind sa dai valoare mesajului, sa-l apreciezi exact pentru ceea ce vrea el sa transmita: “….Ideea de a face dreptate acum este inutila…ce a aparut in mass media...mi-a adancit din nou regretul ca nu mai este si am resimtit din nou si din nou lipsa lui. Atat..”
    Maria, ma bucur ca esti cu aceeasi sincera prietenie din nou aici , prin versurile tale ireale ale caror mesaje strabat timpurile:
    “Cununile de Stele pe frunte-mi să se-aşeze
    Să ştiu că eşti cu mine cât timp vei fi plecat,
    Să-mi ostoiască Dorul... Speranţa-mi lumineze
    Şi să-ţi aştept Venirea,atunci când va fi dat.”
    …………………………………………………
    Am inceput si termin cu acelasi mesaj prin care, alaturi de Catalina, va multumesc si eu din adancul inimii, voua, celor care de-alungul timpului, a-ti tinut si tineti “flacara aprinsa” in acest loc binecuvantat numit “acasa”, in acest mic altar inchinat, prin bunavointa si dragostea lui Mihai, lui Michael Jackson.

    Din toata inima,
    Dorina.

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu pot spune ca am urmarit acest proces, cu toate acestea cateva "elemente" le-am prins si eu, care pur si simplu m-au dezgustat.
    1.Nu inteleg cu ce scop a fost facuta acea inregistrare?
    2.Nu inteleg de ce s-au dat publicitatii acele poze de la spital.
    3.Cum s-a putut merge pe idea ca Michael singur si-ar fi administrat "acea substanta"?

    Nu m-a incalzit cu absolut nimic faptul ca Murray a fost declarat vinovat, asta nu l-ar mai aduce pe Michael inapoi, iar zvonul ca acesta ar putea sa fie nevoie sa le plateasca copiilor 100 mil$...de parca ar si avea de unde sa dea banii....ce mi-ar alina oarecum sufletul, ar fi ca acest "doctor" sa petreaca ceva timp la racoare...nu sa se bucure de razele soarelui, in timp ce i-a rapit cu buna stiinta acest drept lui Michael.

    Scorpya

    RăspundețiȘtergere

AVERTISMENT!

Orice comentariu care contine limbaj jignitor la adresa autorilor blogului, a cititorilor sau a comentatorilor sai, va fi expediat in Zona Fantoma, sa-l caute pe Generalul Zod :)