luni, 26 septembrie 2011

Wesley Snipes despre Michael Jackson

...

Hei, voi toţi de acolo, să nu uitaţi niciodată să-i arătaţi celui de lângă voi că îl apreciaţi. Pentru că niciodată nu ştiţi când s-ar putea să-l pierdeţi. Şi s-ar putea ca niciodată să nu mai aveţi ocazia să-i spuneţi ce simţiţi cu adevărat. (replică din filmul „Glitter” – 2001)





Wesley Snipes îşi doreşte ca Michael Jackson să revină pe pământ, ca înger, pentru că are convingerea că Michael ar trebui să continue să ne încânte cu talentul său.

Actorul, care a apărut în videoclipul Bad (1987), a fost devastat atunci când a auzit de dispariţia Regelui Pop şi i-ar plăcea să-l vadă reîntorcându-se, pentru că a fost un om foarte special.

„Am dansat în videoclipul Bad. Dispariţia lui a fost o mare pierdere pentru noi toţi. Şi sper şi mă rog ca Creatorul lui – sau oricine ar fi cel în care credeţi – să ni-l trimită înapoi ca înger, ca să ne uimească în continuare. Odată cu Michael, am pierdut mai mult decât un om. Cineva aşa ca el, care a sensibilizat şi a inspirat atât de mulţi oameni diferiţi, din toate colţurile lumii, trebuie să fi avut ceva angelic. Poate că nu am avut grijă de el aşa cum ar fi trebuit şi de aceea l-am pierdut.” – a afirmat Wesley Snipes.



Cu inima unui copil,
Mergi şi înfruntă grijile zilei;
Cu inimă de copil,
Transformă fiecare problemă în joacă;
Nu trebuie să te îngrijorezi, nu trebuie să te temi,
Însuşi faptul că trăieşti e o dovadă;
Dacă ai inima unui copil,
Nimic nu te poate doborî vreodată;
Dacă ai inima unui copil,
Nu ai niciun motiv să te încrunţi;
Iubirea este la fel de binevenită
Ca şi o zi însorită;
Niciun gând de adult
Nu va lăsa inima ta să se rătăcească;
Ca un copil, vesel şi fără griji,
Întreaga lume zâmbeşte cu tine
Atunci când mergi pe calea ta plină de bucurie...

Oh, dacă am inima unui copil
Nimic nu mă va doborî...


...

15 comentarii:

  1. O veche vorba zice:,,Dupa razboi multi viteji s-arata!"Nu mai pot cu astia care se trezesc acum ca i-au fost prieteni!Daca-i erau asa de prieteni,de ce n-au facut zid in jurul lui s-l apere,atunci cand a avut mai mare nevoie?Singurul lucru cu care sunt de acord,este ca trebuie sa ne aratam sentimentele bune fata de oameni,fiindca vine un moment cand este prea tarziu s-o facem,iar regretele tardive, chiar nu mai ajuta...

    RăspundețiȘtergere
  2. Bun-găsit, tuturor!
    Îmi cer iertare dacă tot ceea ce voi spune nu are legătură cu subiectul.
    Am primit o ştire de ultimă oră. Aceasta sună cam aşa:

    Triplul campion naţional la schi, Szabo Janos a decedat în aceastã searã, în urma unui accident feroviar, la o trecere de nivel, la ieşirea din Miercurea Ciuc. Un echipaj de descarcerare de la ISU Harghita încearcã sã scoatã maşina de sub locomotivã, care a deraiat. Circulaţia feroviarã pe ruta Miercurea Ciuc - Sfântu Gheorghe este blocatã şi se aşteaptã sosirea unei macarale pentru repunerea locomotivei pe şine. Este al doilea accident feroviar grav în zona Miercurea Ciuc, în ultimele zile.
    ...........................
    ... "Că doar trăim în România, şi asta ne ocupă tot timpul, NU???
    În rest, DEIE DOMNUL SĂ NE MAI ÎNGĂDUIE ÎNCĂ O ZI.
    CU TOATĂ DRAGOSTEA ŞI PRIETENIA, maria.

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim 22:11....mi-ai citit gandurile...unde erau prietenii astia, cand era necesar un "zid"??? as face eu o comparatie cu alta legenda a muzicii, care intr-adevar s-a bucurat de prietenii, dar nu are sensul sa incurcam "oile".

    Pe de alta parte m-ar interesa cand Wesley a facut aceasta declaratie??? Tinand cont ca de vreo 3 ani este in proces cu FISC-ul american, iar anul trecut a primit o sentinta de vreo 3 sau 5, ori chiar 7 ani...avand o datorie de nu stiu cate milioane de dolari, iar acum fiind la "facultatea" cu zabrele. Pacat de el ca actor :(

    PS...Dumnezeu sa-l ierte pe Szabo Jonas...dar, eu una , chiar nu vad relevanta postarii acestei stiri aici...iar daca ar fi fost ceva cu tenta politica, de genul n-aveam drumuri si cai feroviare...ar fi fost mai potrivit pe "tara noastra de kko"...nu aici, in Universul lui Michael....!!! Serios, acum...totusi cand intru aici, o fac pentru a evita "stirile si actualitatile" de pe posturile TV din Ro...

    A vostra scumpa si draga...
    Scorpya :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Staţi, bre, oameni buni, ce-aţi sărit ca arşi? Pentru o afirmaţie frumoasă şi plină de respect, cum e cea a lui Wesley Snipes, nu mă aşteptam la aşa nişte riposte arţăgoase şi, după părerea mea, nefondate.

    Nicholas Cage a fost acuzat de aceleaşi fapte ca şi Wesley Snipes, doar că el nu face închisoare. E drept, Cage e alb, e nepotul lui Coppola şi a recunoscut umil că a făcut evaziune fiscală, prin urmare acum joacă în orice film, oricât de prost, ca să-şi plătească datoriile către stat. Snipes, pe de altă parte (care întâmplător e afro-american, provine din pătura săracă a societăţii şi nu are neamuri sus-puse), în 2005 dăduse în judecată New Line Cinema, o companie subsidiară a Warner Bros, că nu i-au plătit salariul, stabilit prin contract, pentru seria de filme ‚Blade”, şi că i-au minimalizat puterea de decizie (deşi era co-producător), sub diverse pretexte. Procesul continuă şi astăzi. Declaraţia pe care am pomenit-o în postare a fost făcută în 2010, probabil înainte de a-şi începe executarea sentinţei de 36 de luni de închisoare pentru neplata taxelor.

    În altă ordine de idei, la vremea când s-a filmat „Bad”, în 1987, Snipes era un anonim la Hollywood. Avea 25 de ani, avusese două apariţii nesemnificative în filmele „Wildcats” şi „Miami Vice”... cam atât. Michael Jackson era un star recunoscut, care se afla sub reflectoare de 20 de ani şi era încă plină ascensiune. Peste doi ani avea să fie supranumit „The King of Pop”. Evident că în timpul filmărilor pentru videoclipul „Bad”, Michael s-a comportat cu Snipes, la fel ca şi cu oricine: amabil, atent, modest – adică aşa cum ştim cu toţii că era în firea lui să se poarte. Dar asta nu înseamnă că în 1987 s-a pus temelia unei prietenii. Snipes a fost angajat pentru un rol, şi-a făcut treaba, a fost plătit şi gata. Drumul lui nu s-a mai întâlnit cu al lui Michael. Nu cred că din cele câteva rânduri traduse de mine mai sus reiese că Snipes ar fi afirmat că a fost prieten cu Michael. Nici nu am auzit să se fi scris/spus pe undeva ceva asemănător. Ba, mai degrabă, Snipes a fost fan al lui Michael. De la „fan” la „prieten”, în caz că nu ştiaţi, e cale lungă, dragilor. Sincer, în condiţiile astea, indiferent cât de mult l-ar fi admirat şi cât de convins ar fi fost că acuzaţiile erau nişte făcături, nu Snipes era cel care ar fi trebuit să iasă în faţă şi să-l susţină pe Michael, ci aşa-zişii prieteni, cei care au profitat de pe urma lui în fel şi chip şi care, atunci când a izbucnit scandalul, i-au întors spatele fără să stea pe gânduri. Nu-i enumăr, lista e prea lungă şi nici nu merită să-i mai pomenesc.

    Ca să închei: nu cred că e cazul să exagerăm cu reproşurile, nici să mai despicăm firu-n patru de la moartea căprioarei încoace – e tardiv şi inutil. Problemele lui Snipes cu Fiscul şi taxele lui neplătite nu au nicio legătură cu Michael. La fel cum nu au nicio legătură cu Michael, ori cu destinaţia acestui blog, anunţurile de la rubrica „diverse”, secţiunea „decese, nunţi, botezuri, cumetrii”.

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca ma incadrez la rubrica Diverse,probabil nu vei aproba comentariul dar eu totusi incerc
    Snipes afirma urmatoarele :

    Friday June 4, 2010

    WESLEY Snipes believes Michael Jackson was an “angel”.

    The Demolition Man actor is still in awe of the singer — who died of acute Propofol intoxication last June — and is amazed at the impact he had on the world.
    “It’s a great loss for us and I just hope and pray that the creator, whatever you believe in, still holds us in favor to send us another angel like that. Because if not, we may have lost more than just a man,” he said.
    “It must be something very special to send a man like that down. He influenced so many different people, so many different industries, politics, science, music, art … and then to be taken away? Maybe we didn’t take good care of him.”

    The 47-year-old star — who worked with Michael on the singer’s Bad video — admitted he encourages his own five children to listen to the legendary King of Pop every day.

    Acestea au fost cuvintele lui Wesley Snipes
    Nu afirma nici ca ar fi fost prieteni nici ca ar fi dansat in videoclip fiindca nu a fost asa.Snipes interpreteaza rolul lui Mini Max dar nu danseaza nicaieri.
    Nici nu spune ca asteapta ca Michael sa se intoarca pe pamant ca inger.Spune doar ca spera ca acel Creator inca ne mai agreeaza suficient incat sa ne mai trimita un alt inger cum a fost Michael
    Diferenta dintre Snipes si Cage nu este doar de culoare si de rubedenii.
    Amandoi datoreaza bani statului dar Nicholas Cage este doar un datornic catre stat...la fel ca multi altii,Wesley Snipes insa a fost acuzat pentru folosire de acte false Chitante false pentru sume mari asta dupa ce in 2005 fusese retinut pentru pasaport fals.
    A fost achitat pentru fals de aceea din 16 ani de inchisoare cat ar fi urmat sa primeasca in prezent executa doar 3.
    In ce ma priveste il admir si ca actor si pentru cum a vorbit despre Michael

    RăspundețiȘtergere
  6. "Cu inima unui copil,
    Mergi şi înfruntă grijile zilei;
    Cu inimă de copil,
    Transformă fiecare problemă în joacă
    .....................................
    Oh, dacă am inima unui copil
    Nimic nu mă va doborî"....ce frumos!! daca toti ne-am pastra sufletul de copil, nu ar mai fi loc de rautati, nu ne-am mai judeca unii pe altii, iar lumea ar fi un loc mai bun, asa cum Michael si-a dorit.

    Orice postare, orice articol pozitiv la adresa lui imi furnizeaza o stare generala de bine, asa ca...multumesc, Mihai!multumesc!

    p.s. Uneori simt lipsa fetelor, care impartaseau cu noi diferite articole sau lucruri despre MJ, pe care unii dintre noi poate le-am uitat sau nu le-am stiut, pentru ca, atunci cand intru pe acest blog, tot ce vreau e sa ma rup de realitate si sa pasesc in universul numit Michael Jackson.

    J.C.

    RăspundețiȘtergere
  7. Intr-o lume atat de dura si murdara, cu oameni care se manifesta de cele mai multe ori urat decat frumos fata de cei care sunt mai buni decat ei, orice exprimare a unor sentimente pozitive, a recunosterii unor valori si atribute speciale ale cuiva pentru mine este un semn de bucurie...Nu are relevanta cine este acea persoana, ce trecut are sau ce a mancat la micul dejun, ci doar faptul ca a iesit in fata si s-a inclinat in fata lui Michael, dandu-i cezarului ce este al cezarului...Atat si nimic mai mult.
    Nadia

    RăspundețiȘtergere
  8. Detest să fiu antrenat în dispute belicoase, dar ca să nu rămână nimeni nelămurit, originalul în engleză este luat de aici: http://www.contactmusic.com/news/wesley-snipes-wants-angel-jackson_1138415

    Wesley Snipes wants Michael Jackson to come back as an angel because he believes the late singer should still be entertaining people with his talent

    Wesley Snipes wants Michael Jackson to come back as an angel.

    The 'Blade' actor - who appeared in the late singer's 'Bad' video in 1987 - was devastated when he died last June at the age of 50 and would like him to return because he was so special.

    He said: "I danced in the video for 'Bad'. His death was a great loss for all of us. And I hope and pray that his creator - or whatever you believe in - will send him back as an angel to entertain us. With Michael we lost more than an 'ordinary' person. There has to be something angelic about someone who reached and inspired so many different people all over the world. Maybe we just didn't look after him well enough."

    Another hero of Wesley's is legendary soul singer James Brown - who died in 2006 - and is currently working on a movie about his life.

    He told website Skip.at: "We're working on it. It's on the way, but we are trying to figure out how to finance it at the moment. I guess I'll give you James Brown when the world ends in 2012!"

    The 47-year-old star is so keen to portray the 'Sex Machine' hitmaker in a realistic way, he has been practicing his famous scream.

    He said: "That's easy! I started as a dancer and singer and where I come from James Brown and Michael Jackson were very influential. We literally listened to them every day, so I can certainly do the screams."

    Scuzaţi-mă că insist, dar... ce aveţi, oameni buni, astăzi? Am intrat în concursul „Who’s Bad?” şi pe mine nu m-a anunţat nimeni?

    RăspundețiȘtergere
  9. J.C. şi Nadia, vă mulţumesc. Se pare că voi aţi înţeles esenţialul.

    RăspundețiȘtergere
  10. Te scuzam dar de ce te superi si de ce nu inchei disputa aratandu-ne unde danseaza Wesley Snipes in videoclip sau recunoscand ca ai gresit Ai luat o informatie gresita si ai transmis-o mai departe
    Altul care ia de buna ce citeste aici o sa spuna mai departe si cand cineva o sa-l contrazica o sa arate adresa de aici
    E mai usor sa te uiti la videoclip si sa recunosti ca ai gresit
    La fel si cu celelalte afirmatii neadevarate
    Ori acolo de unde ai luat tu cineva a pus cuvinte de la el ori Snipes nu e numai infractor mai e si mincinos
    Parca Michael spunea sa nu luam de buna tot ce se scrie si se spune

    Si altii au inteles esentialul
    J.C. sa se intrebe si de ce nu mai scriu acele fete si nu mai impartasesc nimic

    RăspundețiȘtergere
  11. Oare cui ii pasa unde apare Snipes in videoclip sau daca danseaza ori nu? Hai sa fim sinceri....are cineva ochi pentru o alta persoana in afara de Michael?? Aici nu informatia despre prestatia actorului in clip e importanta, ci declaratia lui vis-a-vis de MJ si, pe oricare din ele as citi-o, concluzia e aceeasi: un cuvant frumos si plin de respect la adresa lui MJ, restul sunt detalii.

    Cat despre celelalte fete, nu ma intreb nimic, am facut o simpla remarca si atat. Cine doreste sa scrie, fie pentru a oferi un feedback, fie pentru a furniza diverse informatii cu si/sau despre Michael o face, cine nu, nu...fiecare alege. Oricum, eu am citit cu interes atat postarile, cat si comentariile aferente (cu mici exceptii).

    Apropo Mihai, ce parere ai de a face analiza melodiei si videoclipului BAD? Sunt convinsa ca stim cu totii povestea, dar maniera distincta in care punctezi diverse chestii imi place a naibii de mult :)

    J.C.

    RăspundețiȘtergere
  12. Stiri din ziarele de astazi:

    Medicul Conrad Murray, acuzat că l-a ucis pe Michael Jackson administrându-i o supradoză dintr-un medicament, va apărea marţi în faţa justiţiei californiene, în cadrul unui proces-maraton care ar trebui să clarifice evenimentele din ultimele ore din viaţa "regelui muzicii pop".
    Deschiderea audierilor, care vor avea loc la Curtea Superioară din LosAngeles,esteprevăzută pentru ora locală 08.45 (15.45 GMT). Întregul proces va fi filmat şi transmis de un post de televiziune şi pe internet. Soarta medicului Conrad Murray, acuzat de ucidere involuntară, se află în mâinile unui juriu alcătuit din 12 persoane - şapte bărbaţi şi cinci femei, cu vârstele cuprinse între 32 de ani şi 57 de ani - dintre care jumătate au declarat, în timpul procesului de selecţie a juriului, că au fost fani ai cântăreţului Michael Jackson sau ai grupului Jackson Five.
    În cazul în care va fi condamnat, medicul în vârstă de 58 de ani, eliberat pe cauţiune după ce a fost pus sub acuzare în februarie 2010, riscă o pedeapsă de până la patru ani de închisoare.
    "Cred că acest proces va fi o decepţie, indiferent de rezultat", a declarat Wesley Noorhoff, preşedintele fan clubului Legendary Michael Jackson Fan Association, care are membri în 180 de ţări.
    "Dacă medicul Conrad Murray este condamnat, vom fi dezamăgiţi de pedeapsa maximă de patru ani. Nici nu vreau să încep să-mi imaginez ce se va întâmpla dacă nu va fi găsit vinovat", a adăugat el.


    Mărturia copiilor lui Michael Jackson l-ar putea salva pe doctorul Conrad Murray.
    Prince şi Paris Jackson, cei doi copii mai mari ai lui Michael Jackson, doresc să depună mărturie în procesul în care medicul Conrad Murray este acuzat de ucidere
    Procesul în care Conrad Murray este acuzat că a administrat o supradoză de medicamente cântăreţului Michael Jackson a început ieri, la Tribunalul din Los Angeles. Prince şi Paris, doi dintre copiii "regelui pop", şi-au anunţat intenţia de a depune mărturie. Însă, având în vedere ataşamentul celor doi faţă de medic, procurorii se tem că o mărturie din partea acestora l-ar putea achita pe doctorul Murray. Pe de altă parte, aceiaşi procurori consideră că Prince şi Paris ar putea deţine informaţii de natură să îl incrimineze pe doctor.


    Nota Voi intelegeti expresia "atasamentul celor doi fata de medic"? Pentru ca eu nu o inteleg !

    RăspundețiȘtergere
  13. Vorba aia,"m-am trezit si eu" :))

    "Pe de alta parte m-ar interesa cand Wesley a facut aceasta declaratie??? Tinand cont ca de vreo 3 ani este in proces cu FISC-ul american, iar anul trecut a primit o sentinta de vreo 3 sau 5, ori chiar 7 ani...avand o datorie de nu stiu cate milioane de dolari, iar acum fiind la "facultatea" cu zabrele. Pacat de el ca actor :("

    Ce anume din acest mesaj, indica "riposta"?
    Asa cum am zis ma interesa, cand intre procesele lui, a avut timp de o asemenea declaratie, avand in vedere ca evita presa cat putea de mult, datorita propriilor probleme.
    La fel ma intereseaza, de ce in perioadele grele ale lui Michael, nu ca prieten, ci ca cineva care a colaborat cu el, nu a aruncat o declaratie in care sa-l sustina pe Michael.
    Nu ma incalzeste aceasta declaratie, cum nu m-a incalzit cea a Lisei Marie, dupa o caruta de ani, realizeaza cat il iubea pe Michael si ca ii pare rau ca nu i-a fost alaturi si multi alti "sustinatori post-2009". Sunt satula de acesti oameni care au facut parte la un momendat din viata lui Michael (profesional/personal) dupa care au disparut ca magarii in ceata, iar dupa tragicul eveniment, apar cu surle si trambite...vai,vai, vai....iar daca aceasta atitudine a mea suna a "riposta", pai clar ripostez!


    Ca intotdeauna...:)
    Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  14. ..urmarind imaginile din videoclip nu ma pot opri sa nu raman uimita din nou si din nou in fata candorii lui Michael...sunt minunate aceste scene, iar interpretarea melodiei...mangaie sufletul...
    ...si cu toate astea nu pot sa inteleg, cum de apar comentariile astea dupa ce asculti melodia si vezi aceste imagini...(chiar asa, cred ca este primul comentariu care se refera la videoclip, iar asta spune multe din pacate...)
    Nadia

    RăspundețiȘtergere
  15. WHEN ALL LIFE IS SEEN AS DIVINE, EVERYONE GROWS WINGS!


    “In inocenta lor, copiii mici stiu sa fie lumina si iubire. Daca le permitem, ne pot invata sa ne percepem pe noi insine in acelasi fel” / MJ

    Cine are inima de copil, stie ca intunericul inseamna numai si numai o lipsa a luminii. Si-atunci deschide usa sufletului larg catre soare. Si lumineaza intunericul cu razele din inima lui.
    Pentru cine are inima de copil, noaptea nu este decat o infinit de mica parte a timpului, in trecerea lui catre zorii zilei.

    “Speranta este un cuvant atat de frumos, dar de multe ori pare atat de fragil. Viata continua sa fie vatamata si distrusa inutil” / MJ.

    Cine are inima de copil, priveste cu incredere, oferind speranta celor care, in disperarea lor, si-au pierdut-o.
    Cine are inima de copil, ofera sinceritate cu inima deschisa. Priveste surazator cu ochii mari si inocenti, a caror lumina interioara ne incalzeste inima.

    “Copiii imi arata in zambetele lor jucause partea divina din fiecare om” / MJ
    “ Inocenta este simpla si increzatoare asemenea unui copil”

    Inima de copil nu poate fi infranta. Pentru ca ea, in sinceritatea si increderea ei neconditionata, nu cunoaste frica. Inima de copil, in puritatea si gingasia ei, nu are ce pierde.
    Ofera candoare, si isi ofera candoare.
    Ofera lumina si isi ofera lumina.
    Ofera incredere si isi ofera incredere.

    “Cand viata e perceputa ca divina, tuturor le cresc aripi” / MJ.

    Inima de copil are o forta interioara care o face sa renasca si sa se remodeleze in iubire in fiecare secunda.
    Lumea copilariei din noi, este o lume aparte. O lume lipsita de frica, prin frumusetea, candoarea si neingradirea ei in legile cadru ale lumii adultilor.

    “Imi voi cauta steaua pana o voi gasi. Este ascunsa in sertarul inocentei, infasurata in esarfa minunilor” / MJ

    Sa invatam de la copii ce este sinceritatea – si nu ne va fi frica de minciuna celor din jur.
    Sa invatam de la copii ce este increderea – si vom trece peste neincrederea ce ne inconjoara.
    Sa invatam sa ne pastram vie lumina interioara, ca un scut impotriva intunericului ce umbreste mintea umana.

    “Trebuie sa ne tamaduim lumea ranita. Haosul, disperarea si distrugerea fara sens pe care o vedem azi sunt rezultatul alienarii oamenilor de catre semenii lor si de mediu.” / MJ

    Fiti copii si nimeni nu va va infrange! ..Cu inima de copil iubiti neconditionat!...
    Daruiti iubirea din voi cu atata putere, incat sa dezarmati!
    Deschide-ti larg bratele catre cer si umpleti-va sufletul de lumina divina, stelara.
    Aveti incredere in voi si dati incredere!
    Aveti lumina in voi si daruiti lumina!
    Aveti iubire in voi si daruiti iubire celor din jur in fiecare secunda, spunandu-le cat de mult va pasa de ei.
    Lasati orgoliile si sentimentele marunte si spuneti-le cat de mult va pasa de durerea sau bucuria lor.

    Si nu uitati ca inainte de culcare si dimineata cand va sculati, sa le mai spuneti inca odata celor pe care ii cunoasteti, cat de mult ii iubiti si pretuiti!


    Din toata inima,
    Dorina

    RăspundețiȘtergere

AVERTISMENT!

Orice comentariu care contine limbaj jignitor la adresa autorilor blogului, a cititorilor sau a comentatorilor sai, va fi expediat in Zona Fantoma, sa-l caute pe Generalul Zod :)