marți, 4 ianuarie 2011

În loc de “Un an nou fericit!”

...



Lumeeee, lumeee!



“Slave To The Rhythm” – un cântec nou, abia “dezlegat” prin grădina internetului şi care m-a făcut să jur că primul club care îl va difuza mă va convinge să-i calc pragul :) Se pare că a fost înregistrat prin 1998-1999, în timpul pregătirilor pentru albumul “Invincible”. Cine are mai multe detalii, îl/o rog să ni le împărtăşească.

Sper să-l puteţi asculta cât mai mulţi dintre voi, înainte sa mă prindă coţohârlele de la web sheriff :)

Mii de mulţumiri Dianei N., care mi-a făcut o surpriză extraordinară acum, la început de an, cu această melodie. Iar eu vreau să-mi împart bucuria cu voi. Nu pot altfel :)

A, era să uit: aştept impresii. Evident :)






...

27 de comentarii:

  1. Hai ca acum pot zice ca mi-a inceput bine anul nou. Excelenta melodia, tare, tare, tare de tot. Am si dansat pe ea toti din familie. Nu am cuvinte destule pentru multumiri.
    Paul

    RăspundețiȘtergere
  2. MIHAI

    TE ROG MULT,POATE AR FI MAI BINE SA STERGI MELODIA...AU "RAS" O GRAMADA DE POSTARI

    UITE,AICI POT FI ASCULTATE SI DESCARCATE "SLAVE TO THE RHYTHM ","ALL I NEED" SI "BLUE GANGSTA"



    "SLAVE TO THE RHYTHM"

    http://hulkshare.com/ec5smxm51c9g/Michael_Jackson_-_Slave_To_The_Rhythm_%28Prod._by_Darkchild%29_%28NoShout%29_%282010%29_%5Bwww.RnB4U.in%5D.mp3



    "ALL I NEED"

    http://hulkshare.com/m8v4oro9opp8/12_All_I_Need.mp3



    "BLUE GANGSTA"

    http://hulkshare.com/qedmnq08pxqr/11_Blue_Gangsta.mp3

    RăspundețiȘtergere
  3. Se pare ca melodia este din 2001. Din noiembrie 2010 au inceput sa apara pe internet diverse snippet-uri, mai mult sau mai putin parazitate de vocea lui DJ Stolen, cel care de altfel a pus-o in circulatie. Aceasta ultima varianta este editata de catre un fan care a reusit sa imbine bucatile si sa o "curate" cat s-a putut de vocea DJ-ului. Aici este un articol despre consecintele activitatii de hacker a lui DJ Stolen. Asa ca... mare atentie!!!

    http://www.allvoices.com/s/event-7511767/aHR0cDovL3d3dy50aGVhZ2UuY29tLmF1L2VudGVydGFpbm1lbnQvbXVzaWMvZ2VybWFuLWhhY2tlcnMtc3RlYWwtcG9wLW11c2ljLTIwMTAxMjA1LTE4bDVxLmh0bWw=

    Oricum, fara el, nu am fi ascultat-o atat de devreme. Este COOOOLLLL!!!!!

    In ceea ce priveste procesul lui Conrad Murray si dreptatea pentru Michael, tare mi-e teama ca se vor adeveri cuvintele lui Oscar Wilde : " Society often forgives the criminal; it never forgives the dreamer. "

    Anca

    RăspundețiȘtergere
  4. Mihai, in primul rind La Multi Ani, mai multe ca tine nu prea stiu de ,, Slave to the rhythm,, dar pot sa-ti dau cuvintele :
    ,,she dance through the night in fear of her life
    she danced to a beat of hear own
    she let out a cry and swallowed her pride
    she knew she was needed back home, home,,
    despre ,, All I Need,, - compusa de MJ in 2007 in casa producatorului Angelo Cascio, selectata pentru albumul ,, Michael,, dar nu au mai prins-o,iar ,, Blue Gangsta,, o stii a fost inregistrata in 2001 pentru ,, Invincibil,, dar... nu a fost prinsa in album.
    Atit stiu, atit spun, un an bun la toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Link-ul dat de Florenta pentru "ALL I NEED" e inca O.K. Dar daca nu merge, incercati si aici:

    http://www.mediafire.com/?rx93bj9drcx2zop
    sau
    http://batubia.com/ea3iwx2un3vs

    Anca

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi cer scuze ca revin. Am pus link-urile acelea fiindca am citit in comentariul Violetei,la repezeala, fara ochelari :),"nu am mai prins-o".

    Anca

    RăspundețiȘtergere
  7. MULTUUUMEEEESC!!!!!!! Doamne ce melodie!!! ce ritm!!! wow!!! te ridica in picioare si daca ai fi paralizat (doamne fereste). Deci pe bune...sunt in extaz!si celelalte doua melodii...mama mama!!!! GET THE POINT? GOOD...LET'S DANCE!!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu stiu ce alt mod de a incepe mai bine anul decat cu muzica lui Mike!
    Efectiv nu poti sta lemn la auzul acestui cantec. Este de=a drepul SENZATIONALA!!!

    Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  9. In primul rand ,,LA MULTI ANI!" tuturor! Sa aveti parte de un an minunat, asa cum vi-l doriti!
    Acum sa trec la melodie....Este splendid sa mai descoperi din cand in cand ceva din Michael, indiferent de forma, dar cand este vorba de un cantec, este de-a dreptul extraordinar...Imi place ritmul, imi place interpretarea, imi place...pur si simplu...
    Nadia

    RăspundețiȘtergere
  10. Extraordinara melodie! E atat de...Michael, iar el este atat de aproape, il simt, imi umple casa..
    Multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  11. Am gasit aceasta impresionanta poveste pe un site. Era traducerea din limba engleza a unui extras dintr-un articol publicat in 2008, de care insa nu am reusit sa dau. Ar fi grozav daca cineva l-ar avea in intregime. Traducerea si adaptarea imi apartin, asa ca, va rog, nu fiti prea aspri.
    Profit de aceasta ocazie pentru a-i multumi Simonei pentru "povestea" sa, de care sunt din ce in ce mai convinsa ca este mult mai mult decat o simpla poveste. Sunt sigura ca Michael ar fi spus ca este... magica.


    O POVESTE DESPRE REGE...

    Candva, pe pamantul sfant al Indianei, s-a nascut un Mesia al muzicii care avea sa intre in istorie sub de denumirea de "The King of Pop". Dar, inainte sa fie "The King of Pop", a fost doar... Michael Jackson...
    Acest artist bland si plin de compasiune, empatiza cu orice forma de viata, cu orice fiinta, in special cu copiii si cu animalele, dar si cu Pamantul, Planeta Mama. Dorea sa vindece lumea cu iubirea si cu muzica sa, insa a fost neinteles intreaga sa viata...

    Intr-o zi de primavara, Majestic, un prieten apropiat al familiei Jackson, si Michael, inainte de a fi "The King of Pop", se aflau la resedinta acestuia, in Hayvenhurst. Discutand, se indreptau spre studioul de inregistrari aflat in spatele cladirii. Majestic ii vorbea lui Michael, cand, deodata, si-a dat seama ca acesta se oprise privind spre pamant si plangea. I-a spus:
    - Michael, ce s-a intamplat?
    - Priveste, este un pui de pasare...si este mort! a raspuns Michael cu fata plina de lacrimi.
    Majestic, care nu era la fel de sensibil, si cu gandul la ceea ce discutau, a replicat:
    - Dar este doar o pasare, Michael! Nu mai putem sa facem nimic. Hai, omule, este moarta. Sa mergem! Haide!
    Michael s-a oprit privindu-l si, cu vocea sa suava, a raspuns:
    - Majestic, aceasta era o fiinta vie, cu o inima si cu un suflet, la fel ca noi. Trebuie sa facem ceva!
    - Ce sa facem, Michael? Este deja moarta. Nu mai putem face nimic! a insistat Majestic plin de emfaza.
    In timp ce incerca sa il convinga pe Michael sa isi continue drumul, si-a dat seama ca acesta ingenunchiase pe pamant si sapa o groapa cu mainile.
    - Trebuie sa o ingropam. Nu putem sa o lasam pur si simplu aici. Si trebuie sa spunem si o rugaciune.
    Cand a terminat de sapat groapa, a pus pasarea acolo si a acoperit-o cu pamant, netezind cu blandete micutul mormant cu mainile sale. Apoi s-a ridicat si a insistat ca Majestic sa ingenunchieze alaturi de el si sa spuna impreuna o rugaciune. Michael s-a rugat la Dumnezeu sa binecuvanteze puiul de pasare si sa ii ridice sufletul la cer.
    Acestea fiind facute, Majestic l-a tras pe Michael zicandu-i:
    - E in regula, hai sa mergem! Avem de lucru. Asta a fost tot ce am putut face. Haide!
    Insa Michael a ignorat in continuare insistentele sale. Isi daduse seama ca puiul cazuse dintr-un cuib aflat intr-un copac din apropiere. Dintr-o data, s-a suit in pomul cu pricina si a fixat cu mare grija cuibul, pentru ca niciun alt pui sa nu mai cada vreodata de acolo si sa moara.
    Misiunea pe care Dumnezeu i-o incredintase pentru acea zi de primavara fiind indeplinita, s-a dat jos din copac, si-a scuturat hainele si si-a continuat drumul impreuna cu Majestic spre studioul de inregistrari.


    Si pentru toti cei care nu l-au vazut inca, un tribut superb de Craciun, realizat de catre Christophe Boulmé, fotograf la B&W Magazine:

    http://www.dailymotion.com/video/xg47hn_mon-univers_webcam

    Anca

    RăspundețiȘtergere
  12. Multumim, Anca! Nimic in plus, eu n-am alte cuvinte pentru aceasta poveste...doar este vorba de Michael...numele lui spune tot.
    Si tributul, este intr-adevar superb.

    RăspundețiȘtergere
  13. La multi ani tuturor!
    Ati auzit, probabil, Do You Know Where Your Children Are . E inca o melodie ritmta, cu versuri educative.
    http://www.youtube.com/watch?v=5aEPdHRpBqY

    RăspundețiȘtergere
  14. Imi vine sa plang dupa ce am citit acea relatare a Ancai...e de la sine inteles, atunci cand spui Michael, spui tot ceea ce poate fi mai bun intr-un om.
    Mersi Anca, pentru aceasta surpriza!

    Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  15. Total inedita noua ta postare de la "Keep Your Head Up!", Mihai!!! Mi-a placut continutul, cat despre grafica... ce sa mai zic? (thumbs up)
    Totusi, sper sa ramana singura de genul asta.

    Inca una dintre controversatele melodii Cascio (?) - STAY OR CARRY ON - un snippet mai lung decat cel anterior:

    http://www.mediafire.com/?easkaxwztf6sqz1

    Daca link - ul nu mai merge, facem rost de altul. :)
    Fake sau nu? Nu imi dau seama. Ma bucur pur si simplu de ceea ce ascult. Criteriul dupa care ma ghidez de obicei in astfel de situatii este daca respectiva melodie este sau nu "vanata" pe net. Si asta se pare ca este. Daca ma gandesc la "2000 Watts", probabil ca nimeni nu ar fi avut curajul sa o scoata acum, fiindca ar fi fost etichetata 100% drept fake.

    Anca

    RăspundețiȘtergere
  16. O melodie noua....superba

    http://www.youtube.com/watch?v=uLThMPm8ghc&feature=related

    Cristina

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu imi doresc sa monopolizez aceasta rubrica, dar este practic imposibil sa nu gasesc zilnic lucruri interesante despre Michael. Acum insa e ceva FOARTE, FOARTE URGENT!!!!


    PETITION CALLING FOR AN INCREASE IN CHARGES FOR CONRAD MURRAY

    http://mjanwatch.wordpress.com/

    PETITIA SE VA INCHIDE LUNI DIMINEATA si va fi trimisa la Ministerul Public.
    S-au strans pana acum 5366 de semnaturi. Server-ul da uneori erori dar, va rog mult, macar incercati. Doar datorita atitudinii pe care au luat-o fanii de pretutindeni, Dicovery Channel a anulat transmiterea acelui documentar odios.

    Va multumesc.


    Si un concert rar - The Jacksons - Destiny Tour New Orleans, 1979.

    http://www.megaupload.com/?d=3A2L7X1S

    Calitatea nu e prea buna, dar decat deloc...

    Cristina, mi-a placut melodia, dar asta nu e vocea lui Michael si nici cea din "Breaking News", "Keep Your Head Up" sau alte piese controversate.

    Anca

    RăspundețiȘtergere
  18. Singurul lucru pe care l-am gasit legat de acea poveste:

    Majestic The Magnificent: Remembers Michael Jackson
    http://streetofcards.tv/view/639/majestic-the-magnificent-remembers-michael-jackson/

    Anca

    RăspundețiȘtergere
  19. Scuze, scuze, scuze, dar se pare ca nu am stare! E Jason Malachi - "Critical" album 2010, piesa care da titlul albumului. Convigeti-va singuri:

    http://michaeljackson414.blogspot.com/2010/09/jason-malachi-critical-album-2010.html

    Nu ma mai semnez, ca va inchipuiti probabil cine sunt.

    RăspundețiȘtergere
  20. http://www.youtube.com/watch?v=3BXv8SP4sE0&feature=related
    va rog sa ascultati si asta este aceeasi melodie cu cea de la link ul postat de cristina
    zuza

    RăspundețiȘtergere
  21. sunt nervoasa, va rog sa ma scuzati, dar de ce Dumnezeu, nu au oamenii altceva de facut decat sa fie papagali? isi inchipuie cineva ca v a fi in locul lui MJ? cum sa faci o astfel de blasfemie la adresa celui mai mare si mai inconfundabil artist pe care l a avut lumea asta vreodata?
    Haideti sa ne gandim impreuna cum sa facem sa i sanctionam pe acesti papagali Eu propun sa facem o gradina zoologica in Guantanamo si sa i crestem acolo
    scuze inca odata pentru atitutudinea necorespunzatoare dar sunt sufocata de toti acesti impersonatori care stau sa creada ca vor fi vreodata MJ.Acestia sunt doar papagali care nici macar nu au oglinda se se uite in ea ca sa nu moara de singuratate
    Zuza

    RăspundețiȘtergere
  22. Oameni buni,

    PETITIA MAI POATE FI SEMNATA INCA!!!

    Scopul era sa se stranga cel putin 10.000 de semnaturi de la milioanele de fani ai lui Michael si, dupa cum au decurs lucrurile in primele 24 de ore, aceasta se putea realiza. Sunt acum in jur de 6.600 de semnaturi. Am constatat ca de pe aceeasi adresa de mail pot semna mai multe persoane. Dar am vazut nume si comentarii identice unele dupa altele, ceea ce face ca aceasta actiune sa nu mai fie credibila. Si asa nu este sigur ca justitia americana va tine cont de aceasta petitie.
    Timpul a fost extrem de scurt. In urma consultarii unor avocati, cei care au luat aceasta initiativa au asteptat sa vada cum decurg audierile preliminare si daca exista suficiente probe pentru ca lui Murray sa i se poata intenta proces. Exista diversionisti care incearca sa determine fanii sa nu semneze. De exemplu, afirmand ca schimbarea incadrarii juridice de la omor prin imprudenta la crima de gradul 2 ar putea fi cu dus si intors, in sensul ca, daca acuzatiile pentru omor de gradul 2 nu pot fi probate, exista posibilitatea ca doctorul sa fie disculpat total, varianta pe care ei afirma ca insusi Tom Mesereau o sustine. Unii au primit mail-uri in care sunt sfatuiti sa nu semneze. Mai multe forumuri din Rusia nu au vrut sa primeasca petitia pe motiv ca Murray nu este vinovat, ca ar exista o a treia persoana. Poate ei stiu mai multe...
    Oricum, cred ca cel mai bine este ca fiecare sa procedeze dupa cum ii dicteaza inima si constiinta.
    Petitia trebuie totusi trimisa cat mai curand, deoarece hotararea de a schimba incadrarea juridica trebuie luata in cursul acestor audieri preliminare. Pe urma nu se mai poate schimba nimic. Probabil ca in momentul in care vor fi stranse cele 10.000 de semnaturi, aceasta se va inchide imediat.
    Imi cer scuze daca nu m-am exprimat corect, nu am cunostinte de natura juridica. Dar sunt sigura ca exista si pe aici pe la noi cineva care poate face mai multa lumina.

    Anca

    RăspundețiȘtergere
  23. Imi cer scuze pentru linkul pe care l-am postat...trebuia sa-l verific inainte.
    Cred ca am fost prea entuziasmata cand l-am primit...se mai intampla.

    Mii de scuze

    Cristina

    RăspundețiȘtergere
  24. "Slave To The Rhythm" ESTE O PIESA GROZAVA!
    ar fi pe locul 1 in top billboard, sa nu mai spun de cluburi...ar suna AMAZING! Eu nu frecventez cluburile desi tineri de seama mea o fac regulat insa pentru o asemenea piesa sau un remix Michael Jackson merita macar o data sa simti "basii cum sune Michael CU ADEVARAT!
    Imi pare rau ca exista si cretini care se leaga de blog-ul tau, mie imi place foarte mult ceea ce scri tu si apreciez munca,efortul tau de-a impartasi cu noi toti "magia" lui Michael. Sper din tot sufletul sa nu mai apara nici un ofticat care sa se lege de aces blog.
    CRISTINA B.
    Bucuresti

    RăspundețiȘtergere
  25. NU POT SA CRED..... DACA AUZI DE ACEL CLUB, VREAU SI EU.
    lA MULTI ANI , MIHAI

    RăspundețiȘtergere
  26. Ce rau imi pare ca abia acum am dat de aceasta melodie..."ohooo wow!" Imi place foarte mult (ca orice melodie a lui...).Inca o data felicitari Mihai pt ceea ce faci pentru noi...si nu te opri aici!Exista oameni care il iubesc cu adevarat pe Michael Jackson :x

    RăspundețiȘtergere
  27. Tare draguta piesa,eu acum o aud pentru prima oara. Dia.

    RăspundețiȘtergere

AVERTISMENT!

Orice comentariu care contine limbaj jignitor la adresa autorilor blogului, a cititorilor sau a comentatorilor sai, va fi expediat in Zona Fantoma, sa-l caute pe Generalul Zod :)