vineri, 8 octombrie 2010

Good Sense of Humour

...


Sigur, toată lumea ştie că Michael Jackson avea simţul umorului şi de multe ori a dovedit că poate fi foarte amuzant. Vă propun să ne amintim câteva astfel de momente.





***
Avocatul Miller a afirmat că Michael nu a repetat niciodată pentru înregistrări. “Conceptualizez totul” – a spus Michael. “Vizualizez concertul, aşa cum vreau să fie. Stau în faţa oglinzii din baie şi încerc mişcări de dans. E o muncă dificilă…” Miller l-a întrebat pe Michael dacă “toţi coregrafii, tehnicienii, trupa de backing vocals şi orchestra” erau şi ei în baie, pentru repetiţii. Michael a răspuns: “Nu sunt sigur. Nici nu vreau să ghicesc.”

***
La o repetiţie în timpul turneului “Bad”, Michael era pe scenă, în întuneric total, şi a auzit o voce în boxe: “Mă bucur să te văd, Mike.” Michael i-a răspuns: “Şi eu mă bucur să te văd. Oriunde ai fi.”

***
Într-un proces civil din 2002, Michael a fost întrebat unde se afla şi ce făcea într-o anume zi din urmă cu 3 ani. La fiecare întrebare, Michael răspunde: “Nu-mi amintesc.” Apoi cineva se enervează şi întreabă: “Îţi aminteşti să ai probleme de memorie?” La care Michael, senin: “Nu, din câte îmi amintesc.” Lumea din sală a izbucnit în râs.

***
Tot într-un proces: Sneddon prezintă Curţii revistele găsite în casa lui Michael: “Barely Legal”, “Hustler”, “Playboy” etc., cu tinere pe coperte, apoi arată revista “Over 50’s” care avea pe copertă o femeie de peste 50 de ani. Toată lumea a început să râdă - evident, de Sneddon, care a fost penibil la faza asta.





***
În perioada “The Jacksons”... Michael era la volanul unui Rolls Royce, prin Los Angeles şi a fost oprit de un poliţist care nu l-a recunoscut. “Maşina asta arată ca şi cum ar fi fost furată.” La care Michael: “Aşa?... Cum arată o maşină furată?”

***
Într-o depoziţie, Michael e întrebat: “Foloseşti secvenţe muzicale obişnuite în cântecele pe care le scrii?” Michael: “Secvenţe muzicale obişnuite?” Intervievatorul: “Ştii ce înseamnă asta?” Michael: “Mda, dar nu ştiu dacă TU ştii ce înseamnă asta.”

***
O depoziţie din Mexic:
Judecătorul: Domnule Jackson, vă rog să răspundeţi la întrebare.
Michael: Încerc să explic situaţia.
Judecătorul: Răspundeţi strict la întrebare!
Michael: Răspund la întrebare…
Judecătorul: Ba nu.
Michael: Încerc…
Judecătorul: Nu reuşeşti.
Michael chicoteşte.




***
În procesul cu Marcel Avram, la un moment dat Michael afirmă că a vrut să “creeze magie”.
Avocatul: Ce vrei să spui cu “magie”?
Michael: Ştii… abra ca dabra!

***
Michael i-a dus la Prince şi Paris la film. Le-a cumpărat popcorn şi sucuri şi, când să intre în sala de cinema, Prince a împrăştiat floricelele pe podea. Un angajat s-a repezit să strângă iar Michael l-a oprit: “E OK, e copilul meu, eu trebuie să strâng.” Angajatul a povestit mai târziu: “Mă uitam în jos şi-l vedeam pe Michael Jackson la picioarele mele, stând în genunchi şi adunând floricelele, în timp ce copiii lui râdeau de zor... eh, pentru mine n-a fost decât o altă zi de muncă plictisitoare.” (lol)

***
Michael Jackson cu prietenii, în maşină, blocaţi în trafic. Cineva a sugerat: “să cântăm, ca să treacă timpul mai repede.” Michael întreabă: “Ştie cineva dintre voi să cânte?” Evident, toată lumea, inclusiv Michael, a râs câteva minute bune.

***
Interviu pentru Gold Magazine (2002):
GG: Dacă ai fi invizibil pentru o zi, în Londra, ce ai face?
MJ: Păi, să vedem [râde]… Cred că m-aş duce la unul din paparazzii de tabloide şi i-aş da una în fund, în stilul moonwalk. Chiar mi-ar plăcea să-i pocnesc şi să le trântesc camerele din mâini. Sunt atât de enervanţi... Te înnebunesc, nu alta. Nu poţi scăpa de ei niciunde. Da, întâi la ei m-aş duce.

***
Michael: “Acesta este Muscles şi l-am antrenat să mănânce intervievatori”



***

“See you at the wedding!”



***

“I love to tour! (though you know the truth – lol)”




...

11 comentarii:

  1. oooo...ce frumos...chiar nu stiam de cateva dintre poznele lui Michael...astfel de lucruri arata cat de normal si deschis era acest minunat om...ador sa il aud chicotind, razand...are un zambet fermecator...ne repetam si iar ne repetam, dar pentru o asemenea STEA nu mai exista cuvinte de lauda...pur si simplu...Mihai iti multumesc ca mi ai rupt un zambet...laaarggg...in aceasta zi!!! MJ for all time...

    RăspundețiȘtergere
  2. Mihai, am dat-o din ras in plans si viceversa.
    Pur si simplu, nici in acest moment nu pot concepe ca Michael nu mai este. Citind aceste fraze, pentru cateva secunde am simtit ca este tot printre noi, undeva razand cu copiii, cu prieteni....offf :(( :(( :((
    Inca o data iti multumesc!

    Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  3. Un om atat de complex si totusi atat de simplu in esenta. Simplitatea gesturilor lui, a remarcilor lui te farmeca. Tot timpul in asemenea momente ca cele prezentate mai sus il aseman cu un copil care iti da replici de care ramai mut de uimire. Acesta era el - un om matur cu suflet pur. Asta e magia care emana.
    Multumesc Mihai ca mi-ai inseninat ziua.
    Mariana

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce frumos Mihai, extraordinara idee, aceasta de a scrie un nou articol despre simtul umorului.. zambetul lui e inconfundabil,la fel ca si rasul de copil,e dulce, inocent, firesc, pur si simplu lumineaza totul in jur.. Multumesc Mihai!

    Va imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  5. "In noaptea in care am castigat opt premii 'American Music', acestea mi-au fost inmanate intr-o emisiune in direct, in timpul careia purtam ochelarii de soare. Katharine Hepburn m-a chemat si m-a felicitat, dar m-a pus intr-o situatie dificila din cauza ochelarilor.
    'Admiratorii tai vor sa-ti vada ochii', m-a dojenit ea.
    'Nu-i pacalii.'
    Luna urmatoare, in februarie 1984, la acordarea premiilor 'Grammy', in timpul galei, castigasem deja cu Thriller sapte diplome si se parea ca va veni si al optulea. Toata seara m-am dus pe podium si mi-am luat trofeele si diplomele purtand ochelari de soare. In cele din urma, atunci cand Thriller a castigat si premiul pentru cel mai bun album, cand m-am dus sa mi-l ridic, mi-am dat jos ochelarii, m-am asezat in fata camerei de luat vederi, uitandu-ma spre obiectiv si am spus:
    'Katharine Hepburn, aceasta este pentu tine.'
    Presupuneam ca se uita la TV si chiar asa a si fost.
    Trebuie sa te mai si distrezi."

    Michael Jackson - Moonwalk, 1988

    Cu drag,

    RăspundețiȘtergere
  6. Michael e unic si ramane unic, in tot ce a facut,in tot ce a creat, e unic si in felul in care s-a distrat si a glumit.

    RăspundețiȘtergere
  7. Zambete, admiratie, infinita admiratie pentru acest atat de …deosebit de normal OM, si totodata un nod mare in gat, tinut bine, caci daca se ”desface” curg din nou rauri de lacrimi…
    Michael n-a fost nici ciudatul din ”Someplace else” (Ghosts), nici monstrul de la Neverland (Threatened)….a fost ..minunatul inocent caruia-i placea sa se joace cu baloane cu apa, sau de-a v-ati ascunselea, sau (de ce nu ?) un ”baschet” cu Michael Jordan (sunt extraordinare secventele de sfarsit din videoclipul Jam), sau cel care se tinea de ghidusii chiar in emisiunile in direct cand i se lua vreun interviu, sau…………
    Michael era…era grozav. Asa cum si-l aminteste si Mick Garris si cum am aflat de la tine, Mihai(multumesc!): ” Când Michael râdea, când obţineai de la el mai mult decât un chicot ascuns cu palma, era grozav. Adora să râdă, şi era nostim să-l tachinezi cu eleganţă......Prima oara cand am facut asta (M. Garris l-a imitat pe Bullwinkle), el a râs şi a râs...”
    Michael,…………”Child of innocence, return to me now
    With your simple smile show them how
    This world once again can respond to your glance
    And heartbeats flutter to the rhythm of your dance…”

    RăspundețiȘtergere
  8. intr-adevar,a fost si este in continuare greu pentru lumea asta "normala' sa vada ca MJ era un om care a avut doua mari " metehne" sa cante si sa rada.Sigur ca e complicat sa privesti un om peste care curg banii puhoaie, si el nu e interesat nici de ce spune gura targului , nici de barfe nici de sicanari, ci el e interesat de o viata simpla simpla, lui ii place sa rada ( si Dumnezeu imi e martor ca eu nu am mai vazut si auzit un ras si un zambet ca a lui MJ, este dezarmant) si sa cante si iar sa cante si daca nu canta adora sa se joace
    Imi vine sa plang pentru cat de "normala" e lumea asta si imi vine sa rad de ' ciudateniile lui MJ , mai rau le ador si mi hranesc sufletul cu ciudateniile lui
    Well, this is our real world
    Zuza

    RăspundețiȘtergere
  9. Daca sunteti din judetul Cluj, din imprejurimile acestuia sau de oriunde altundeva din tara si doriti sa dati o sansa vindecarii plamanului verde al planetei, alaturativa campaniei “777 COPACI IN MEMORIA LUI MICHAEL JACKSON” venind alaturi de noi, sambata si duminica (16 si 17 octombrie) in zona Sf. Ion (padurea Faget), Cluj-Napoca.
    Mai multe amanunte despe actiunea “777 COPACI IN MEMORIA LUI MICHAEL JACKSON” puteti afla vizitand site-ul oficial al Asociatiei Michael Jackson Human’s Nature

    RăspundețiȘtergere
  10. Mi-e atat de dor de tine Michael...

    RăspundețiȘtergere
  11. wooow, iti multumesc ca ai postat asta, chiar ca n-am stiut de unele dintre ele xD adoooor sa-l vad zambind... ma omoara cand zimbeste sau rade... :X:X:X inca odata, mersi >:D< I miss you sooo soo much Michael... :(( :(( :(( :((

    RăspundețiȘtergere

AVERTISMENT!

Orice comentariu care contine limbaj jignitor la adresa autorilor blogului, a cititorilor sau a comentatorilor sai, va fi expediat in Zona Fantoma, sa-l caute pe Generalul Zod :)