luni, 20 septembrie 2010

Monumentul dedicat lui Michael Jackson

...


În sfârşit, avem certificatul de urbanism pentru monumentul dedicat lui Michael, pe care îl postez aici, împreună cu imaginile care ne prezintă cum va arăta monumentul. Mie-mi place mult, sper că şi vouă.


Felicitări tuturor celor care au pus suflet, timp şi răbdare pentru realizarea acestui proiect. De acum, iată că avem ceva concret. Depinde de noi, ceilalţi, să se finalizeze. Primăria Bucureşti a semnat documentele, s-a arătat încântată de idee, dar cred că e inutil să ne aşteptăm să se implice material în vreun fel. Va trebui să ridicăm acest monument prin forţele noastre. Şi poate că e mai bine aşa. Va fi monumentul nostru, al tuturor.

RO23BTRL04701201W41368XX

Banca Transilvania sucursala Pantelimon Bucuresti, pe numele Stanciu Laura












Certificat urbanism pagina 1:




Certificat urbanism pagina 2:




Certificat urbanism pagina 3:



...

17 comentarii:

  1. Felicitari Laurei (Zuza)pentru obtinera certificatului de urbanism pentru monumentul dedicat lui MICHAEL JACKSON.Monumentul este frumos ,futurist,modern si daca o sa fie din marmura o sa arate foarte bine.
    Elena 55

    RăspundețiȘtergere
  2. MIhai, a fost si continua sa fie munca de echipa, singura nu as fi reusit sa fac nimic multumirile trebuie aduse tuturor celor care s au implicat
    ZuZa

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari tuturor celor implicati in obtinerea certificatului de urbanism pentru monumentul dedicat lui MICHAEL JACKSON.
    Elena 55

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari in primul rand Laurei si tuturor celor care au facut ca acest proiect sa prinda contur.
    Daca este nevoie de sprijin (bani etc), va rog sa ne spuneti.

    Multumim frumos!

    RăspundețiȘtergere
  5. Deci cum am zis si pe celalalt blog...FELICITARI!!! este superb! Iar pentru tine Laura si toti cei care s-au implicat toata stima si tot respectul...sunt constienta ca nu a fost o treaba usoara si meritati toata aprecierea pentru devotamentul vostru in ceea ce priveste monumentul.

    Once again....arata prea bine...chiar nu ma asteptam....este fenomenal...sunt sigura ca Michael ar fi fost mandru.

    Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  6. Vă mulțumesc din suflet că existați,vă mulțumesc din suflet pentru ceea ce faceți și simțiți pentru Michael,viața mea după dispariția lui nu mai este aceeași ca înainte și nu cred că va mai fi vreodată ,eu nu mai sunt cea de dinainte,sufăr enorm în fiecare zi,nu știu ce s-a întîmplat cu mine.Singura alinare zilnică sunteți voi.Cu respect,Camelia

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte frumos gandit modul de a fi construit monumentul, mii de multumiri Laurei si echipei ce ii este alaturi, ati facut o treaba extraordinara.

    Va imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  8. Da...asta imi intareste convingerea ca Michael a avut dintotdeauna si va avea CEI MAI FRUMOSI SI MAI DEVOTATI FANI!
    Laura....si restul fetelor...ma inclin in fata voastra si a gestului vostru. Cred ca a fost o munca titanica insa ce e cel mai important e ca ati facut-o din tot sufletul si neconditionat...fara a astepta nimic in schimb!
    Intr-adevar, va fi un monument demn de un Rege! Superb!
    Bravo, bravo, bravo! Tot respectul pt voi!

    Va pupacesc si va imbratisez pe toti!

    RăspundețiȘtergere
  9. Monumentul este intradevar deosebit de ceea ce s-a facut pana acum.Noua ne place.Si daca observ bine,va fi si luminat.
    Va fi amplasat pe locul vechiului monument,sau in alt loc?Si care este dimensiunea?
    Felicitari celor care au participat la acest proiect.
    Liliana

    RăspundețiȘtergere
  10. Felicitari Laura! Tot respectul pentru cei care au contribuit!

    Ne vom intalni cu siguranta in jurul monumentului candva!

    RăspundețiȘtergere
  11. Zuza, ai toata aprecierea mea!!!Ti-ai propus ceva, te-ai ambitionat si ti-ai urmat visul no matter what...BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! Ai dovedit multora ca daca vrei ceva din tot sufletul, se poate, chiar se poate!
    Keep Michael-ing!
    K.

    RăspundețiȘtergere
  12. Liliana daca citesti certificatul de urbanism gasesti amplasamentul monumentului, Herastrau.
    Celalalt ,, monument,, practic nu exista neavand nici o autorizatie de constructie, de aceea a durat si va mai dura pentru a putea obtine toate hirtiile necesare aferente monumentului pentru a fi perfect legala constructia lui.
    Celalalte detalii se vor spune la momentul oportun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Frumos. Felicitari si mii de multumiri celor care au pus timp si mai ales suflet pentru a obtine ceea ce stim cu totii ca Michael merita din plin.

    RăspundețiȘtergere
  14. Frumos, foarte frumos. Imi place la nebunie. Nu stiu, eu cred ca prinde cel mai bine esenta celui care a fost MJ. Asa mi se pare mie. Un bust reprezinta mult mai putin decat ceea ce s-a intentionat a se reprezenta in acest monument.
    Multumesc tuturor.
    Mariana

    RăspundețiȘtergere
  15. Foarte frumos...Zuza multumiri si felicitari pentru ceea ce ai realizat...pentru timpul si eforturile depuse...jos palaria...multumiri pentru toti cei care ati contribuit la realizarea acestui monument...MJ for all time...

    RăspundețiȘtergere
  16. Felicitari ZUZA,monumentul arata mai mult decat perfect,abiaastept sa ne intalnim toti din tara de kko la monument.
    Inca odata BRAVO,BRAVO,BRAVO!!!

    RăspundețiȘtergere
  17. http://infoinsider.ro/2014/03/08/regele-pop-placuta-pe-care-cu-mandrie-sorin-oprescu-isi-anunta-contributia-sta-sa-cada/

    RăspundețiȘtergere

AVERTISMENT!

Orice comentariu care contine limbaj jignitor la adresa autorilor blogului, a cititorilor sau a comentatorilor sai, va fi expediat in Zona Fantoma, sa-l caute pe Generalul Zod :)