luni, 13 septembrie 2010

Interviu cu Ian “Molly” Meldrum

...


19 noiembrie 1996, Australia




Molly: Ei bine, Michael, în sfârşit pot să-ţi urez bun-venit în Australia şi, fie că-ţi place sau nu, ca Rege Pop şi cel mai mare artist de muzică din lume, care este filosofia ta pentru a rămâne în top?

MJ: Cred că să fii recunoscător şi să crezi în tine însuţi şi să simţi în inimă iubire adevărată pentru lume, să încerci cu adevărat sa ajuţi oamenii prin versurile pe care le cânţi, să iubeşti muzica şi dansul... pentru că într-adevăr iubesc oamenii atât de mult.

Molly: Dar nu simţi că asta te obligă mult?

MJ: Ba da, întotdeauna.

Molly: ...dar şi fac să fii apreciat în continuare.

MJ: Păi, întotdeauna se întâmplă aşa. Următorul album trebuie să fie mai bun decât precedentul [râde].

Molly: Dar cu te descurci cu toată isteria? Vreau să spun, oriunde mergi, indiferent că e Londra, Munchen, New York, Bangkok, indiferent că mergi în japonia sau chiar aici, în Australia, cum te descurci cu isteria care te însoţeşte peste tot?

MJ: Ă.. ştiu că totul e din dragoste, aşa că mă face foarte fericit, şi îmi doresc să dau înapoi ceva, oricât, din ceea ce primesc, şi când văd toţi copiii, adolescentii şi adulţii, mă luminez şi zâmbesc. Ei mă fac foarte fericit, îi iubesc, îmi iubesc toţi fanii, foarte mult.

Molly: Eu n-aş putea să mă descurc... când văd toată nebunia asta, presa devenind absolut maniacală... Pot să te întreb dacă tu te relaxezi vreodată? Michael Jackson se destinde vreodată? Pentru că ştiu că eşti dependent de muncă.

MJ: [zâmbeşte] Da, sunt dependent de muncă. Uh, nu mă destind cu uşurinţă. Nu dorm prea mult, pentru că mintea mea nu se odihneşte niciodată. Creez continuu. Nu mă opresc niciodată.Dar, îmi place o bătaie bună cu baloane cu apă sau, ştii, să mă joc Nintendo sau Arcade, să las grijile deoparte pentru o zi.

Molly: Acum, Michael, trebuie sa te întreb ceva. Fiind probabil cel mai cunoscut din lume, ă, cred că doar prinţesa Diana se mai poate compara cu tine în privinţa asta – ai citit toate acele poveşti trăznite care se scriu despre Michael Jackson. Citeşti că Michael Jackson e un ciudat, citeşti că Michael Jackson e bizar, citeşti că a făcut asta sau ailaltă. Acum, ştiu că unele dintre aceste poveşti nu sunt adevărate, pentru că şi despre mine însumi s-a scris că am fost prezent la căsătoriaa ta – şi ştiu că nu e adevărat. Dar, cum te descurci tu, ce simţi când auzi de lucrurile care se scriu despre tine?

MJ: E foarte trist. Eu vreau doar ca fanii să ştie şi să înţeleagă că nu sunt adevărate. 99,9% din din ceea ce se scrie sunt minciuni. Nu le citiţi, nu le credeţi, sunt gunoaie. Sunt mizerii de tabloide, adică ei le inventează pur şi simplu din lăcomie, pentru bani. Aşa că, vă rog, nu ascultaţi ce spun, e maculatură.

Molly: Acum, mai am o întrebare, pe care trebuie să o pun. E vorba despre un prieten de-al tău. Dar trebuie să-ţi pun această întrebare.

[Michael l-a privit sever. Molly obţinuse acest interviu cu condiţia ca Michael să aprobe dinainte întrebările, iar aceasta evident nu fusese aprobată.]

Molly: Sunt înnebunit după Stephen King, am toate cărţile…

[Michael începe să râdă]

Molly: pe care le-a scris vreodată. Şi ştiu că ai făcut “Ghosts” cu el şi consider că e o creaţie senzaţională.

MJ: Mulţumesc.

Molly: Ţi-a făcut plăcere să faci asta?

MJ: Foarte mult, da.

Molly: Vreau să spun, scheletul acela m-a făcut să sar din scaun…

MJ: Ai fost la premieră?

Molly: Nu, dar l-am văzut acasă.

MJ: Aham.

Molly: E pur şi simplu uimitor. Pot să te întreb cum e Stephen King?

MJ: Stephen King e un bărbat foarte de treabă şi amabil… adică, profilul pe care-l vedem noi… cărţile, munca lui… el nu e deloc aşa, în realitate. E foarte modest.

Molly: Corect.

MJ: Ah... multă lume mă judecă şi pe mine, în acelaşi fel. Sunt destul de simplu... Iubesc să creez. Iubesc să fac lucruri magice. Iubesc să creez lucruri neaşteptate. Ştii. Iar Stephen e minunat, nu e bizar, nici ciudat, nici straniu. E o persoană sensibilă.

Molly: Şi cu care e grozav să lucrezi?

MJ: Cu care e grozav să lucrezi. Am scris “Ghosts” împreună şi ne-am distrat făcând asta.

Molly: În regulă, acum, ascultă, în mod normal nu cer autografe. Dar aceasta este o carte a lui Stephen King, “Insomnia”, şi pot să spun că în ultima săptămână nu am dormit...

[Michael râde]

Molly: …din cauza emoţiilor legate de venirea ta în Australia. Poţi să semnezi pentru mine, pe această carte a lui Stephen King?

MJ: Sigur. [Ia cartea şi o semnează]

Molly: Mulţam foarte mult.

MJ: Şi eu îţi mulţumesc, Molly.

Molly: Distracţie plăcută în Australia.

MJ: Mulţumesc.

Molly: Şi aşteptăm cu nerăbdare alte realizări ale lui Michael Jackson, alte înregistrări...

MJ: Mulţumesc.

Molly: ...şi să rămâi în continuare cel mai mare artist, şi să te vedem cu toţii în spectacole.

MJ: Vă transmit tuturor toată dragostea mea; mulţumesc.

Molly: Mulţumesc.




















...

10 comentarii:

  1. Simpatic interviu...mai ales acolo "Michael l-a privit sever"...deja imi inchipui privirea lui:)).
    Asa ca fapt divers...pot sa adaug cat imi place "ghosts"...atat creatia scurt-metrajului, cat si melodia in sine?
    Mdap, imi place!!!

    Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  2. Dragut interviul...Michael cat si Molly par a fi relaxati..atmosfera ok...cordiali...exceptand partea cu incruntarea lui MJ :))...dragul de el ce expresie cred ca a avut in momentul acela...oricum este adorabil...
    De asemenea imi place foarte mult Ghost...clipul este exceptional, nici nu se putea altfel, metamorfozele lui MJ te poarta pe taramuri fantasmagorice...sau nu...depinde din ce parte privesti clipul :-P...ar fi atat de multe se spus si de analizat aici....hm...poate o sa avem si ocazia aceasta...
    Again...Mihai ...multumesc pentru ca iti faci timp si pentru noi...ne mai delectezi cu ceva frumos...pentru mine este o adevarata bucurie sa intru aici si sa vad ca s au terminat certurile (acelea fara rost...cum ar fi ultimele)si sa aflu despre cat mai multe persoane care intradevar l au admirat pe Michael si nu au urmarit doar senzationalul de la el....imi place sincer...VA IMBRATISEZ CU CALDURA PE TOTI....SI VA DORESC O TOAMNA FRUMOASA!!!...SI LA MULTI ANI SARBATORITILOR ACESTEI LUNI!

    MJ FOR ALL TIME...

    RăspundețiȘtergere
  3. Minunat Mihai, multam pentru interviu iar Mike ca de obicei un scump, era relaxat tocmai se casatorise cu Debbie (in Australia)stia ca v-a avea in sfirsit copilul dorit, si , ce sa mai vorbim de videoclip , dansul, decorurile, muzica, exceptionale, colaborarea cu Stephen King a dat roade, Ghost este unul din cele mai faine videoclipuri ale lui Mike daca mai poti sa faci comparatie cu celelalte ale lui.

    RăspundețiȘtergere
  4. Intrați aici:http://sites.google.com/site/whereismichaeljackson/investigatie-in-LA și ve-ți fi uimiți de ceea ce pot face romanașii noștri pentru Michael,doua Congrese MJ și o investigație chiar în Los Angeles citiți e foarte,foarte interesant tot ce este scris acolo,eu intru zilnic să văd noutățile

    RăspundețiȘtergere
  5. Un interviu din care reiese extraordinar de bine conditia omului de geniu...

    Nadia

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc mult Mihai, frumos interviu, Michael e doritor ca intotdeauna sa-i faca pe oameni fericiti prin intermediul muncii sale, placandu-i nespus de mult sa creeze... iar Ghosts, acest mic film , este exceptional, imprevizibil, te uimeste si incanta cu fiecare secventa, adevarata arta plamadita din suflet..

    Va imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  7. Dragut interviu.As fi vrut sa-i vad privirea severa,cat de severa putea fi?Mihai,eu astept de un an sa comentezi Ghosts,mi se pare unul din cele mai reusite clipuri ale sale.Si sper sa imi faci pe plac.

    RăspundețiȘtergere
  8. DRAGII MEI IUBITORI DE MICHAEL
    A VENIT VREMEA SA VA DAU CE A MAI TARE VESTE CARE VA DUCE LA REALIZAREA VISULUI NOSTRU
    AM OBTINUT CERTIFICATUL DE URBANISM PENTRU MONUMENT
    MAINE MA DUC SA L IAU DE LA PMB SI AM SA VI L POSTEZE BLOG
    ASTA INSEAMNA CA NU MAI E CALE DE INTOARCERE DAR MAI MULT DE ATAT ESTE CERT CA MONUMENTUL SE V A REALIZA DEOARECE ESTE CEL MAI IMPORTANT ACT IN RIDICAREA UNEI CONSTRUCTII SI NOI L AM OBTINUT
    AM PRIMIT ASIGURARI CA VOM FI CHIAR SPRIJINITI DE PMB IN DEMERSURILE CARE LE MAI AVEM DE FACUT CEI DIN PRIMARIE MANIFESTANDU SI PUTIN REGRETUL CA NU S AU IMPLICAT MAI MULT. TOATA PRIMARIA PMB VORBESTE DESPRE MONUMENT

    O SA VA POSTEZ PE BLOG CERTIFICATUL CARE ESTE CEL MAI IMPORTANT ACT IN REALIZAREA ACESTUI VIS



    DESPRE POSTAREA TA MIHAI , OARE ESTE CEVA DE SPUS IN AFARA DE CEEA CE SPUNEM DE UN AN DE ZILE SI DESCOPERIM MEREU SI MEREU CE OM MINUNAT A FOST SI CA V A RAMANE MEREU IN SUFLETELOR CELOE CE L IUBESC CU ADEVARAT
    ZUZA

    RăspundețiȘtergere
  9. “Nu dorm prea mult, pentru că mintea mea nu se odihneşte niciodată. Creez continuu. Nu mă opresc niciodată.“
    “… să simţi în inimă iubire adevărată pentru lume…“
    Super!

    Multumim frumos Mihai!

    “Ghosts“, o replica geniala data de Michael lui Even Chandler.
    Michael ne-a aratat mai mult decat in oricare alt film (vidoclip) talentul lui actoricesc extraordinar.
    Regret ca nu am putut sa-l vad mai mult pe actorul Michael Jackson, cred ca ar fi avut si in acest domeniu un succes deosebit.

    Pentru toti admiratorii, de vazut vineri 17.09 pe TVR Cultural la ora 21: http://www.realitatea.net/chitarista-lui-michael-jackson-vine-in-exclusivitate-la-tvr-cultural_745402.html

    Cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  10. iubesc videoclipul Ghost, coregrafia este pur si simplu fantastica, MJJ pare sa zboara, de fiecare data ma uit la picioarele lui sum se misca , este uimitor cum a creat iluzia zborului , iluzia plutirii fiind totusi pe pamant...si totusi miscarile care compun coregrafia, asa cum le vad eu, sunt mai degraba teatrale decat de dans... MJJ a fost un geniu, imi pare rau ca l-am pierdut ..nu a apucat sa ofere tot ce avea de oferit... si ii era atat de usor sa o faca... era daruit cu tot talentul din lume, cu expresivitate, avea viziune, avea frumusete mai presus de ce poate ochiul sa vada si sa cuprinda..ma doare ca nu mai este...si ca nu ne va mai uimi ...asa cum a promis ..ni se tot dezvaluie, il redescoperim in fiecare secventa filmata, ne minunam si ne taie respiratia ...dar gandul ca nu mai este doare la fel tare ca acum un an... nimic nu imi ofera liniste, multumire sau fericire cand realizez ca Michael nu mai este printre noi..ce e mai straniu e ca..nici nu vreau sa ma obisnuiesc cu ideea...daca e ceva care ma scoate din starea asta sunt articolele oferite de oamenii care i-au fost in apropiere intr-un moment sau altul..cand le citesc povestile e ca si cum as fi fost acolo ..ca si cum i-as fi vazut gesturile sau auzit cuvintele.. as fi fost nebuna de fericire sa am un post-it scris de el..adresat mie..sau o scrisoare scrisa de el pentru mine intr-o noapte de insomnie dupa ce am schimbat 2-3 cuvinte...nu ii inteleg pe cei care au avut parte de asa ceva si au vandut biletele sau scrisorile scrise de MJJ... m-a durut sufletul cand am vazut pe net un certificat de autenticitate semnat de Lisa Presley pentru un costum al lui vandut la nu's ce licitatie... eu le-as fi pastrat ca pe niste comori..un dar din partea unui om genial...in viata asta nimeni nu ar fi ajuns la comorile mele...

    ce nu fac oamenii pentru bani..isi vand sufletele ..dar si franturi din sufletele altora...mai nou se spune ca pentru a pune flori la mormantul lui fanii sunt taxati cu o suma de catre administratia cimitirului... o fi chiar atat de greu si de solicitant sa strangi niste flori cand s-au uscat?... unde mai pui ca sunt si biodegradabile si nu iti trebuie cine stie ce spatiu sa depozitezi deseurile...

    traim intr-o lume atat de mica si de saraca..

    Niculina

    RăspundețiȘtergere

AVERTISMENT!

Orice comentariu care contine limbaj jignitor la adresa autorilor blogului, a cititorilor sau a comentatorilor sai, va fi expediat in Zona Fantoma, sa-l caute pe Generalul Zod :)