joi, 5 august 2010

Dr. Patrick Treacy

...





În anul 2006, Michael Jackson a fost în Irlanda şi i-a cerut dr. Patrick Treacy, care-i era prieten, să-i permită să viziteze Spitalul de Copii Crumlin, unde erau internaţi copii cu arsuri severe. Dr. Treacy regretă acum că nu a fost de partea lui Michael si nu a fost de acord cu solicitarea lui. La vremea aceea, medicul era îngrijorat de faptul că media ar fi putut interpreta acea vizită în defavoarea lui Michael, aşa cum făcea cu orice altceva, cu atât mai mult dacă acea vizită s-ar fi întâmplat la atât de scurtă vreme după procesul din 2005. Şi, fără îndoială că exact asta s-ar fi intâmplat. Însă Michael era mult mai preocupat de soarta acelor copii decât de potenţiala publicitate negativă pe care şi-ar fi atras-o. Iată ce povesteşte dr. Patrick Treacy:

Michael a vrut sa meargă şi să viziteze copiii şi am discutat mult pe tema asta. M-am gândit ca nu era o idee bună. O astfel de vizită l-ar fi expus ostilităţilor din partea mediei, care l-ar fi atacat şi ar fi interpretat în fel şi chip, dacă l-ar fi văzut într-un spital de pediatrie atât de curând după procesul de pedofilie.

Voia ca eu să merg cu el şi i-am spus că mă voi duce eu să văd copiii, în numele lui, întrucât lucram ca medic în acel spital. Michael mă întreba încontinuu: „au dureri?”, „li s-a administrat morfină?”, „cât de grave sunt arsurile?”, „te vei duce să-i vezi, pentru mine?”, „sunt speriaţi?”, „provin dintr-un mediu dezavantajat?”, „de ce nu pot să intru şi să-i văd?”

Michael: De ce spui, Patrick, că eu nu pot să-i văd? Doar nu crezi că eu aş răni vreodată un copil.
Dr. Treacy: Michael, nu cred că tu ai putea să faci rău unui copil.
Michael: Atunci, de ce nu mă laşi să intru în spital?
Dr. Treacy: Pentru că inocenţa ta îţi va aduce necazuri.
Michael: Ce inocenţă?
Dr. Treacy: Ştii, faptul că nu te gândeşti la ceea ce ar putea declanşa media din treaba asta, e motivul pentru care eşti deja în belea.
Michael: Tu crezi că eu aş putea să fac rău unui copil?
Dr. Treacy: Nu.
Michael: Eşti convins de asta, în adâncul sufletului?
Dr. Treacy: Michael, eu chiar cred că tu eşti un fel de Iisus Hristos contemporan.
Michael: Dacă Iisus ar fi aici, acum, l-ai împiedica?
Dr. Treacy: Sigur că nu.
Michael: Nu l-ai întâlnit niciodată pe Iisus şi nu-l cunoşti ca persoană; şi totuşi l-ai susţine fără ezitare. Pe mine spui că mă cunoşti dar nu mă susţii. Asta înseamnă ipocrizie!
Dr. Treacy: Michael, ai dreptate.



P.S. Acum, probabil că Michael e lângă Iisus, care îl îmbrăţişează, îi mângâie rănile sufletului şi îi spune să nu mai fie trist, că aşa suntem noi, oamenii: mărginiţi şi ipocriţi. Aşa am fost şi păcatul nostru este că aşa vom fi mereu.


...

30 de comentarii:

  1. .....s-ar putea sa ne dam seama prea tarziu ca Michael a fost o infatisare dumnezeiasca contemporana. M-am intrebat tot timpul. Se spune ca Dumnezeu va mai cobori pe Pamant. Si adeseori m-am intrebat, l-am recunoaste, l-am crede, i-am acorda credit, l-am urma, etc etc daca ar fi aici. Imaginati-va sa apara cineva acum si spune ca este Dumnezeu. Prima reatie: "fugi domnule de-aici, cine te crezi" cati l-am crede si urma? Si dupa ce am incercat sa-l cunsosc pe Michael Jackson citind toate articolele, bune rele, care aveau numele lui inserate, inevitabil mi-a incoltit ideea... si daca, totusi el a fost o infatisare dumnezeiasca si noi....nimic. Daca stam si comparam, o sa gasim o multime de similitudini. Stiti cu totii cate a facut pentru omenire, nu e nevoie sa insir acum eu aici o lista. Dar ce m-a impresionat foarte mult a fost o jurnalista de investigatii, Aphrodite Jones, care pentru mine e un fel de Maria Magdalena contemporana. Este cel mai infocat adept al lui Michael Jackson, are un blog, daca vi se va parea interesant cititi-l. Ce apreciez eu, e faptul ca sa convertit in timpul vietii lui Michael Jackson, nu dupa, cum multi dntre noi au facut-o.
    rig.veda

    RăspundețiȘtergere
  2. Egoul nostru si limitarea,reprezinta plumbul care ne leaga de picioare si nu ne lasa sa ne deschidem aripile sa putem zbura.Sfarsitul copilariei si maturitatea,sunt dar si blestem in acelasi timp.Ajunsi la maturitate,noi oamenii judecam si condamnam tot ceea ce nu putem intelege,uitand cat de limitati suntem.De mai bine de doua mii de ani aruncam cu pietre si vom continua sa o facem...Si ce este mai grav, este ca multora chiar le face placere acest lucru,sa distruga indiferent sub ce forma se petrece asta...
    Vreau sa mai pot sa cred ca inca nu suntem toti asa,ca nu exista o majoritate a raului,dar din pacate realitatea imi arata cu totul altceva.
    Omul Michael a inteles exact cum stau lucrurile si a incercat sa schimbe ceva in aceasta lume marginita,ipocrita si plina de violenta.Cu ce pret?Pretul de a nu avea o copilarie,o viata normala mai apoi si in final pretul suprem.Oare lumea,oamenii ce o alcatuiesc, in stadiul in care am ajuns, cu o scara a valorilor morale si spirituale prabusita,meritau acest sacrificiu??Incerc sa-mi depasesc propria limita de marginire,ipocrizie si existenta pesimist-depresiva, si sa gasesc un raspuns.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  3. http://love4mj.wordpress.com/category/humanitarian/

    http://www.huffingtonpost.com/deepak-chopra/a-tribute-to-my-friend-mi_b_221268.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Citesc de mult blogul acesta,dar e prima oara cand siu ceva.De fapt,as fi vrut sa scriu...ca acum mi-am pierdut cuvintele.Iti multumesc ca m-ai ajutat sa il "cunosc" pe Michael si altfel...explicand versurile lui,explicand aspecte la care nu ma gandisem!
    PS:As vrea si eu cartea a doua,"iubita secreta a regelui"Cum pot sa fac?Mai e disponibila?
    Multumesc inca o data1

    RăspundețiȘtergere
  5. Bai , m-ai dat gata...m-au lovit problemele existentiale , si iata ..fac ce n-am mai facut de mult...caut niste citate ..
    "Ce cunoaste omul cu adevarat ? Nimic si cu toate astea lui nu-i este permis sa ignore ceva . El nu stie nimic si el este chemat sa stie totul ".
    "Suntem nascuti din pacat si ni se cere sa nu pacatuim " .
    "Pacatul e in trup si suflet " .

    Eu sunt un luptator ! La mine-n cartier e simplu - jos tradatorii ! - si cu toate astea suntem obligati sa traim zilnic alaturi de ei , printre ei .
    Michael , a fost un avertisment ,a fost ultima sansa care ar mai fi putut schimba ceva . Parerea mea - ori el a fost trimis prea devreme , ori noi ne-am trezit prea tarziu pentru a-l intelege .Sigur ca a fost unic si irepetabil...l-au doborat..dar nu l-au invins...Dovada ?...locul asta , tu , noi , Muzica lui ...durerea noastra..speranta noastra !

    Zoly ,din Pantelimon .

    RăspundețiȘtergere
  6. educatia religioasa si-a spus cuvantul... Michael nu se retinea sa spuna lucrurilor pe nume...multi dintre cei care s-au pretins prietenii lui l-au abandonat si lovit in momentele lui cele mai grele

    Niculina

    RăspundețiȘtergere
  7. bravo Zoly, sunt mandra ca locuiesc in Pantelimon...

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu stiu ce sa comentez...nu stiu cum as putea sa comentez ceva...dar ce stiu, este ca Michael a spus ce avea de spus...fara regrete! S-a demonstrat inca o data, ca Michael nu se ascundea dupa deget si spunea exact ce simtea si cand simtea.

    Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  9. Superb!
    Pacat ca dialogul redat de Dr. Treacy n-a fost mai lung!
    Eu cred ca Michael este un mesager a lui Dumnezeu, prin intermediul caruia ne-a transmis mesajul Lui de iubire.
    Iubirea pe care Michael a transmis-o catre oameni este coplesitoare, iti incaljeste sufletul, dar cati 'vad' mai departe de creatia lui artistica?
    Din pacate ... "cu urechile veti auzi, dar nu veti intelege, si cu ochii va veti uita, dar nu veti vedea" (Evanghelia dupa Matei).
    Mesajul lui artistic nu ar fi putut sa fie atat de bine receptionat daca nu ar veni dintr-o sursa de inspiratie divina.
    Si mai cred ca Michael era perfect constient de faptul ca era un 'ales'.
    Multumesc frumos Mihai!
    Cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  10. Mihai,sunt socata de ce am putut citi aici.
    Daca asta se poate numi prieten,atunci eu sunt popa.Si nu cred ca motivul pentru care l-a refuzat pe Michael a fost "imaginea" lui Michael,ci propria lui imagine care s-ar fi sifonat ,daca Michael ar fi calcat in ilustrul sau spital!

    Urat,foarte urat din partea lui,si regretele sunt tardive si false,asa cum bine i-a spus Michael!

    Ma doare sufletul pentru asa un om,care nu se gandea deloc la el,la "imaginea" lui,ci la ceilalti,la cei suferinzi.

    Si cred si eu ca Michael a fost trimis pe pamant cu un anume scop,ca nasterea lui nu a fost intamplatoare,tot chinul lui,toata durerea adunata,nu au fost ale unui om obisnuit...nu degeaba zice mama mea ca Michael a fost un sfant!

    Va pup pe toti,cu drag, Liliana

    RăspundețiȘtergere
  11. imi este greu sa fac un comenteriu pentru ca asa cum imi spunea cineva"te a mancat ca pe maimute........" am cautat din fereastra in fereastra fara nicio intentie ci doar de a vedea poze cat mai multe cu Michael si articole din care sa aflu cat mai multe despre dragalasul de M,dar am dat peste niste articole vechi de prin anul 2003 care m au pus la zid care mi au taiat respiratia , desi stiam cat de urat si cate tampenii si porcarii s au scris despre el, impactul a fost acelasi - m au amarat la culme, m au intors pe dos si am incercat sa mi raspund DE CE asa ceva sa scri despre un om mai ales ca acest om nu era oricine, si sincer nu am gasit raspunsul ci doar am ramas la ideea ca MIchael "trebuia" distrus; ajunsese prea sus si nu era drept pentru natia americana ca un afro sa fie atat de sus ca mai sus de atat nu se poate. Dar eu stau si ma intreb retoric, oare natia americana nu s a ridicat pe spatele marii contributii a afroamericanilor care de fapt inca in opinia lor sunt doar niste negri si atat......... si evident nu am gasit un raspuns sa mi placa
    Nu ma intereseaza si nu ma incalzesc comentariile facute de bine acum cand Michael nu mai este si sunt scrise poate de aceiasi oameni , cu ghilimelele de rigoare pt oameni, care au scris cu ani in urma grozaviile care le au scris despre Michael
    Citeam intr un articol cum" Michael a sechestrat pe cineva timp de opt zile si l a supus la perversiuni sexuale si cu pistolul la tampla si ce de slabiciuni avea el pt baiatei........ " ti se face parul maciuca Doamne cum de nu am vazut noi ce mare gangster era Mj cum viola cum rapea cum umbla cu pistoale la brau ca haiducii si incadrat de 10 " gorile"......... mai urma sa ll descoperim ca e terorist si ca planuieste atentate eu sincer stau si ma mir cu de nu o fi fost cercetat si gasit vinovat pt atentatele din 11 septembrie, sau ca tine in beciul casei copii mai ales baietei legati in lanturi infometati si supusi la programe de perversiuni sexuale............ bleah
    ce mai lume da rahat
    OAMENI BUNI ,ASTIA NU AU FOST ORBI AU VAZUT EXACT CE IMPACT ARE MICHAEL ASUPRA LUMII SI SIGUR CA NU LE A PLACUT
    Cu riscul sa ma repet am spus si am sa sustin asta pana la sfasit,Michael a avut o menire speciala pe lumea asta MIchael nu a avut doar o farama de dumnezeire asa cum se spune in gen despre om ci Michael a fost o flacara dumnezeiasca care a ars cu aceiasi intensitata pana la sfarsitul care a venit peste el ca un uragan
    Ce ma doare cel mai tare este faptul ca nimeni nu v a plati pt raul care i a fost facut dar macar de s ar intampla acel MAKE THIS CHANGE ca moarte lui sa nu fie in zadar desi nimic in lumea asta in care traim mai ales acum nu merita sacrificiul suprem
    noi cei care spunem ca l iubim pe Michael trebui sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a pastra aprinsa aceasta flacara a lui iat tu Mihai cu siguranta esti un om deosebit prin ceea ce incerci sa facisi pt asta din nou iti multumesc

    va doresc numai bine
    pt voi ZUZA si nu uitati de tort si de monument

    RăspundețiȘtergere
  12. wow...mi au dat lacrimile doar la gandul cum s a simtit Michael in acel moment cand domnul doctor l a refuzat pretinzand ca e spre binele imaginii Megastarului...cred ca acea scurta conversatie (daca a fost cam atat) i a sfasiat sufletul...totusi ma bucura faptul ca in ciuda inocentei, sensibilitatii si candoarei lui,barbatul matur si responsabil a infruntat situatia fara menajamente..."ASTA INSEAMNA IPOCRIZIE!"...chiar mi a placut!
    Apropos...aseara l am visat pe Michael din nou...ca de obicei m am trezit atat de linistita...dar situatia era atat de stranie deoarece el imi povestea de multe persoane de aici de pe blog, zicea ca ii e dor sa i mai auda si eu incercam sa i explic ca stiu ce vrea sa zica, dar el continua cu zambetul pe buze...si imi spunea ...nu...tu nu sti...mie chiar imi e dor...era ca si cum el ar fi scris tot timpul pe blog si i ar cunoaste pe toti :)...doamne cat de frumos poate sa fie...mi ar placea mie sa l visez in fiecare seara...wow...MJ FOR ALL TIME!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna la toata lumea, am fost in concediu de asta am lipsit un pic de aici, asa ca, am sa leg putin comentariile pentru mai multe postari ale tale Mihai.
    Keith - comentariile despre Romania sunt tendentioase si un pic exagerate, in 1992 aparuse deja Mac`Donald in Bucuresti, iar fabrica Coca Cola era deja in constructie, nu eram chiar asa de nestiutori si salbateci cum descrie Keith acolo, dar asa a vazut el lucrurile ( cred ca nu prea a vazut multe lucruri de fapt si a luat de bun cam toate reportajele si timpeniile scrise prin ziare si prezentarile de pe la toate tv-urile straine despre noi), salbateci nu am fost niciodata, am fost si suntem mult mai culti si destepti decit multa lume din vestul dezvoltat, dar asa ne trebuie daca am dat drumul afara din tara la toti tiganii care ne-au facut de kko prin toata Europa. Nu de mult imi spunea cineva ca in afara avem o denumire ca si tara, care m-a facut sa intru in pamint de rusine ,, Gipsy Country,,, asta chiar ca spune totul. Keith a mai gresit cu 2 chestii, Michael a plecat direct de la aeroport la orfelinat, lucru confirmat de Kenny Ortega,si nu cum descrie Keith aici ca vezi doamne s-au dus intii cei din staf si pe urma Michael, total gresit, si nu i-a placut deloc la Snagov drept dovada in 1996 a cerut neaparat un hotel in oras; iar cu zburatul cu propulsie nu a facut-o Michael decit o singura data la Bucuresti.
    Leave me alone - ai dreptate Mihai este o analogie intre o relatie el, ea si relatia lui Mike cu presa, iar videoclipul este bestial.
    Cit priveste povestea acestui doctor este clar ca a vrut sa-si pastreze imaginea lui nu ca l-ar fi durut undeva de imaginea lui Michael, in fond Mike era exonerat de toate acuzatiile care ii fusesera aduse care era problema ? Nota 200 pentru raspunsul lui Mike este tipic pentru el, intotdeauna s-a gindit mai mult la cei din jur decit la el insusi, poate de aceea a intrat si in atitea belele, l-a interesat intotdeauna soarta copiilor si nu s-a gindit nici o secunda ca acei copii aveau oameni maturi linga ei care se gindeau mai mult la cit pot stoarce de la Mike decit de soarta proprilor copii.
    In concluzie vorba mamei lui Liliana : Michael a fost un sfint ; si e adevarat.
    Va pup pe toti si sper sa ne vedem pe 29 in Bucuresti.

    RăspundețiȘtergere
  14. Violeta, in 1992 s-a considerat ca Snagovul era cea mai buna alegere si in plus un semn de respect fata de Regele Pop, cazandu-l intr-o resedinta regala. Iar atunci cand Michael s-a dus de la aeroport direct la orfelinat, a fost in 1996. Restul nu le mai comentez, am explicat suficient la postul respectiv.

    RăspundețiȘtergere
  15. Imi pare rau sa te contrazic, vizita la orfelinat a fost in 1992

    RăspundețiȘtergere
  16. Bre, nu pricep ce vrei sa spui, la orfelinat a fost si in 1992 si in 1996.


    # September, 1992 - Jackson went to Bucharest, Romania to open a playground. He donated funds for at the Leaganul Pentru Copii Sfinta Ecaterina orphanage.

    # September, 1996 - Jackson visited a state orphanage in Bucharest, Romania prior to his concert in that city. He handed out toys to the children.


    http://www.examiner.com/x-7928-Charlotte-International-Adoption-Examiner~y2009m6d27-Remembering-Michael-Jacksons-charity-work-that-helped-the-worlds-orphans

    RăspundețiȘtergere
  17. In 1992 Michael a mers de la aeroport direct la leaganul de copii Sfanta Ecaterina...asa spune si Marcel Avram dar si albumul de colectie al editurii jurnalul cel cu fotografii facute de Paul Agarici...nu stiu cat de important este dar asa a fost..in schimb nu stiu cum e cu cine s-a propulsat la sfarsitul concertului Dangerous....eu eram sigura ca era un cascador...daca voi ziceti ca era Michael in persoana...nu pot decat sa va cred...
    Sunt de acord cu Violeta ca s-a exagerat f mult in timpul vizitei la bucuresti din 92... sunt destul de batrana sa-mi amintesc cum era in 92 comparativ cu 87 de exemplu si mai ales cu 89...Keith a inteles ce a putut din ceea ce a a vazut cu ochii lui...
    Cea mai aiurea chestie mi s-a parut ca i-au acoperit vocea in discursuri cu vocea lu' Tatulici...asta e mai aiurea decat toate povestile despre foamea si disperarea romanilor, ma mir ca nu l-au si blurat.
    Eu am fost in 92 la concert si nu am fost nici lesinata de foame si nici disperata..iar in jurul meu erau oameni la fel de neafectati de chestiunile de mai sus... Dar sigur, noi nu am fost in preajma lui...pentru noi nu s-au luat masuri de protectie exagerate. In orice caz cordoanele de politie din jurul stadionului pentru mine nu au fost o noutate, pe cand eram eleva la liceu am avut ocazia sa prin cateva meciuri de fotbal..pe vremea cand Hagi juca la Sportul Studentesc..de la sos pantelimon pana la poarta liceului treceam prin cel putin 3 cordoane de militieni (era sa zic politisti)...la Michael au fost cred ca de doua ori mai multe...nu stiu de ce ..dar acum nu cred ca il protejau pe el toate randurile alea...cu atat mai mult cu cat imediat dupa "inchiderea" portilor s-au dizolvat si cordoanele... am cunostinte care au intrat pe stadion dupa inceperea concertului fara prea mult stres...si au vazut concertul in aceleasi conditii ca si mine.

    Excese de zel!

    Niculina

    RăspundețiȘtergere
  18. Apropo de ce a zis Violeta....sper sa ne vedem cu totii pe 29.august in Herastrau...eu, una voi fi acolo!

    Va pup pe toti,
    Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  19. M-aţi băgat în ceaţă de tot. Încerc să explic, pentru ultima dată şi după asta închei subiectul. În linkurile de mai jos sunt înregistrările difuzate la TV cu cele două sosiri ale lui Michael în România şi cu programul vizitelor.

    ***

    În 1992, Michael a ajuns la Bucureşti pe 29 septembrie seara, iar la orfelinat a fost a doua zi, pe 30, în jurul orei 14.

    http://www.youtube.com/watch?v=Ct5NP7ZVewc&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=vvy7TAAKKqE

    ***

    În 1996, Michael a ajuns la Bucureşti pe 13 septembrie, la 12:36 ziua iar la ora 15, în aceeaşi zi, era la orfelinat.

    http://www.youtube.com/watch?v=7VaI0GIl9_A

    ...

    RăspundețiȘtergere
  20. Michael Jackson a şters toate zidurile pe care secolele de prejudecăţi şi civilizaţie le ridicaseră între noi. Puterea iubirii.

    „Michael Jackson a murit" este o ştire mincinoasă, un neadevăr evident şi derutant. Da, inima unui bărbat de cincizeci de ani a încetat să mai bată, la morga din Los Angeles a ajuns un cadavru care seamănă izbitor cu ce rămăsese din cel mai altruist artist al vremurilor noastre, atât si nimic în plus.

    Michael Jackson„Michael Jackson a murit" este o propoziţie falsă şi caraghioasă dintr-un motiv atât de banal şi de inexplicabil încât nu-l pot scrie decât aşa: Michael Jackson nu a murit, fiindcă el nu a fost doar un om din carne şi oase. Mai mult şi, de fapt, mai exact: Michael Jackson a fost o idee generoasă care n-a avut loc între graniţele comune, de aceea s-a răspândit, repede şi just, pretutindeni.

    Michael Jackson a fost (de la început şi mult dincolo de morga din Los Angeles) un vers infinit şi trist de frumos despre puterea iubirii. Cântecele sale, uneori zgomotoase şi şocante, sunt doar ambalajul sclipitor în care cultura populară a îmbrăcat esenţa de poezie care l-a făcut înţeles peste tot, de la vest la est şi de la nord la sud.

    Moştenirea pe care Michael Jackson ne-a lăsat-o nu se numără în vânzări de discuri, în ştachete ridicate prea sus într-o industrie, fie ea şi a muzicii. Suntem în eroare: Michael Jackson n-a lucrat într-o industrie. El s-a apropiat, inconştient ca orice copil, de suflet. Complet spus: de sufletul zbârcit şi tulburat al omului modern.

    Fiindcă nu au ştiut cum să-i mulţumească pentru că îi face fericiţi, oamenii i-au dat lui Michael Jackson faimă şi bani şi i-au luat dreptul de a-şi mai aparţine. Din uşurinţa cu care a risipit şi faima, şi banii am înţeles greşit că era nebun şi periculos. Ni s-a părut suspect ca un om să rămână cel mai bun până la capăt, ne-am îndoit, vraja s-a rupt, am uitat să aplaudăm, regele ni s-a prăbuşit la picioare, gol, neputincios şi sfâşiat.

    Da, inima unui bărbat de cincizeci de ani, un om slab, exploatat, care înspăimânta şi fermeca prin lipsa de limite, a încetat să mai bată. Am auzit împreună cu zeci de mii de oameni cum palpita inima aceasta, într-o seară de septembrie, demult, pe un stadion acum dărâmat. Se lăsase frigul acela plăcut de început de toamnă, intrase în noi, strecurându-se printre melancolie şi zâmbete.

    Michael Jackson, omul, era obosit. Abia acum se poate întoarce acolo unde n-a fost niciodată: în copilăria pe care nişte oameni răi ca nişte piraţi i-au răpit-o. Cortina a căzut, nu mai sunt concerte, muzica a tăcut, e li-niş-te. Doar Peter Pan zboară, pluteşte, se luptă pentru o fregată fermecată, încărcată cu libertate.


    Am scris cuvintele de mai sus în iunie 2009. Un an mai târziu adaug doar că lumea e mult mai tristă şi foarte urâtă.

    Am considerat ca trebuie sa cititi si voi acest articol
    Mie mi s a parut absolut extraordinar

    RăspundețiȘtergere
  21. eu,Zuza am postat acest comentariu care m a facut sa.........

    RăspundețiȘtergere
  22. ...nu lumea nu este mai urata pentru ca iubirea lui, ne-a facut mai buni..., ne obliga la iubire.

    Sa ne bucuram de aceasta iubire...

    DA, lumea este trista, pentru ca Michael nu mai este fizic printre noi, pentru ca n-am stiut sa-l pretuim, sa-l aparam, pentru ca l-am agasat, pentru ca mintile noastre n-au putut accepta ca un astfel de OM poate fi real...

    … insa, din fericire, spiritul lui este AICI.
    Sa ne bucuram de IUBIREA pe care ne-a daruit-o si pe care ne-o mai daruieste de acolo de unde este acum si sa incercam sa rasplatim aceasta iubire prin iubire.

    Si ca buni crestini, sa ne rugam pentru el!

    PS Felicitari pentru initiative cu tortul si subscriu

    RăspundețiȘtergere
  23. Multumesc Mihai pt interviu, nu-l stiam!
    Cat despre domnul doctor...ce sa zic, ma gandesc numai la ce era in sufletul lui Michael in timpul acelei discutii. Cat de tare trebuie sa-l fi ranit cuvintele acelea...
    Pacat...pacat ca multi oameni pretindeau ca ei cred in Michael insa cand erau pusi in fata faptului implinit, cand trebuiau sa dovedeasca ca intr-adevar au incredere in Michael..."s-au dat la fund".
    Da, asta e ipocrizie, josnicie, lasitate. Pacat...

    P.S. Acum ca m-am mai linistit pe acasa, Zuza, promit ca saptamana viitoare rezolv cu banutii pt tort :D.
    Abia astept sa ne intalnim pe 29, sper in numar cat mai mare!

    Va pup!

    RăspundețiȘtergere
  24. Mihai,

    Legat de initiativa cu tortul, te rog sa ne comunici un cont bancar unde se pot transmite banii.

    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  25. as avea o rugaminte catre tine Mihai daca se poate,
    mi ar placea sa comentam putin interviul lui Geraldo Rivera care i a luat interviu lui MJ in 2005 si cat se poate din comentariile facute de GR.
    Mie mi s au parut deosebite iar Michael a parut sa se simta in largul sau la acest interviu

    contul unde puteti depune bani pt tort este afisat pe blogul lui Mihai chiar la inceput
    sper sa nu te superi Mihai pt rugaminte
    cu multumiri ZUZA

    RăspundețiȘtergere
  26. Buna!

    Am incercat sa fac o plata electronica, dar nu am putut, am primit mesaj de 'contul IBAN al beneficiarului este invalid'.
    Se poate verifica daca nu s-a strecurat vreo eroare.
    Multumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere
  27. buna Magda
    nu stiu ce sa zic ca s aintamplat deoarece lumea a folosit contul si nu s a intamplat nimic e totul ok
    incearca din nou la banca si verifica daca nu s a strucurat o gresala
    daca ai probleme te rog sa mi transmiti prin intermediul tarii de kko
    sincer chiar nu stiu ce s a intamplat te rog mai verifica ca o sa verific si eu maine la banca ti am mai spus ,lumea a pus bani in cont pana joi sau vineri nu mai stiu exact si nu au rap probleme te rog vezi ce se intampla
    pup
    ZUZA

    RăspundețiȘtergere
  28. Referitor la actiunea umanitara organizata de Heal the world for children - Bucuresti,
    pentru cei ce vor sa doneze hainute sau jucarii, data la care ne vom aduna pentru a le strange este 14 august, ora 13:00, la intrarea dinspre arcul de Triumf in Herastrau.
    Va aducem aminte ca la orfelinat sunt numai baieti, cu varsta cuprinsa intre 12 si 18 ani.

    Contact: htwfcromania@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  29. Multumesc Mihai pentru acest interviu, inca o data, desi era dovedita de mii de ori dorinta nemarginita de a ajuta pe cei suferinzi, Michael a avut de suferit din cauza oamenilor din jurul lui.. ce-a simtit in acel moment nu poate fi lasat uitarii si faptele acestea ii macinau sufletul.. minciuna, ipocrizia, falsa prietenie..

    Va imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  30. trist, real, crud, dar extrem de adevarat...
    ,,Restul e tacere..."
    Nadia

    RăspundețiȘtergere

AVERTISMENT!

Orice comentariu care contine limbaj jignitor la adresa autorilor blogului, a cititorilor sau a comentatorilor sai, va fi expediat in Zona Fantoma, sa-l caute pe Generalul Zod :)