sâmbătă, 29 august 2009

De ziua Regelui

...

Vă împărăşesc traducerea scrisorii pe care am primit-o de la „Michael Jackson Fan Club” din Corpus Christi, Texas, SUA.



Dragă Mihai,
Îţi mulţumim pentru că ai contactat „Michael Jackson Fan Club”... tocmai din România! Wow! După cum îţi poţi imagina, noi toţi, cei de la „Michael Jackson Fan Club”, suntem devastaţi şi inimile noastre sunt sfărâmate. Pierderea lui Michael ne-a frânt inimile şi sufletele. Sunt zile în care ni se pare că ne vom reveni şi zile în care durerea ne loveşte atât de tare, ca şi cum abia s-a intâmplat. Şi, desigur, media nu ne ajută deloc. E ceva foarte diferit în a-l pierde pe el. Când pierzi un membru al familiei, toţi cei din jurul tău te inţeleg şi te sprijină. Când l-am pierdut pe Michael, oamenii s-au întrebat de ce suferim atât de mult după cineva pe care nu l-am cunoscut personal. Dar ei nu înţeleg că noi chiar l-am cunoscut pe Michael. Fiecare dintre fanii lui are, în adâncul inimii, o relaţie specială cu el. Aşa incât e la fel, sau poate chiar mai rău, decât pierderea unui membru al familiei, pentru că nu te poţi feri de atenţia pe care o acordă media acestui eveniment. Timpul nu a reuşit să ne facă suferinţa mai uşoară. Tot ceea ce putem face este să menţinem vie moştenirea pozitivă a lui Michael. El ar fi dorit asta!


Vernay

MJFC Team







...

52 de comentarii:

  1. Desi sunt femeie in toata firea nu pot sa nu plang in aceasta zi...fiecare poza, filmulet inclusiv aceasta postare imi apasa sufletul cu o putere pe care nu mi-o puteam imagina. E o zi foarte trista si numai cand vad zambetul sau angelic, atat de inocent simt ca mi se sfasie sufletul de durere.E ceva nou, de neinteles pt unii, si totusi atat de intens..la fel ca sentimentul de neputinta si vina ca poate am contribuit si eu impreuna cu ceilalti la disparitia sa. Si totusi, el va ramane UNIC, VESNIC, INEGALABIL, si dintr-o lume mai buna continua sa ne zambeasca si sa raspandeasca dragoste si iertare. Era OM, dar poate cel mai Extraordinar om pe care nu l-am apreciat indeajuns, dar am bucuria de a fi trait acelasi timp cu el.Sper din inima sa iti fi gasit linistea si fericirea mult dorita si ca intr-o zi vom calca impreuna pe aceleasi taramuri ale fericirii si pacii. RIP and all my love to you, Michael Jackson.
    Irina

    RăspundețiȘtergere
  2. ''If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with''. MICHAEL JOSEPH JACKSON.
    LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!KING OF POP

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiu daca sa-i spun "RIP my King" sau "Happy Birthday"..Inca sunt confuza, nu ma pot impaca cu gandul ca EL s-a dus, dar ce vorbesc?!nici macar nu pot accepta gandul asta!Cat timp nu exista dovezi clare ale decesului, nu accept nici ideea ca El nu mai este! YOU ARE ALWAYS IN MY HEART, MICHAEL! karmina.

    RăspundețiȘtergere
  4. MICHAEL , MICHAEL......... ADUNI L DOAMNE INAPOI pacat...astfel de oameni nu ar trebui sa moara.ei oricum sunt nemuritori

    RăspundețiȘtergere
  5. abia astept cartea. mult succes!!! LA MULTI ANI, MY KING!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. http://www.youtube.com/watch?v=ZlnY5m5JToY

    Doamne, imi este atat de dor de el!...Te iubesc, Michael

    http://www.youtube.com/watch?v=bk9tGgRx3_8

    RăspundețiȘtergere
  7. Da,a fost si va ramane un GENIU!Un GENIU pe care lumea nu l-a inteles!Da,a fost si va ramane UNIC si INEGALABIL,prin tot ceea ce a daruit lumii intregi-dansul sau,muzica sa,versurile pline de mesaje tulburatoare-dar mai ales s-a daruit pe sine tuturor celor care l-au iubit cu adevarat!Si-a daruit sufletul si viata sa pentru a ne face pe noi fericiti cu show-urile sale inegalabile!Nimeni nu va reusi vreodata sa recreeze acea legatura unica cu fanii sai asa cum a facut-o Michael!De ce?Pentru ca s-a abandonat total in iubirea pentru muzica si dans,pentru ca a fost sincer si cu inima curata.Si asta se simte chiar si dincolo de moarte.Nimeni nu poate fi atat de iubit atunci cand triseaza cu propriul suflet sau cu al celorlalti.Iar Michael n-a trisat niciodata,chiar daca pretul a fost sa plateasca cu propria viata!R.I.P. KING OF MY SOUL AND HAPPY BIRTHDAY,oriunde te-ai afla!
    Alina!

    RăspundețiȘtergere
  8. Oamnei buni Michael traiesteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,doamne ce oarba am fost,cum de am putut fi atat de oarba,dovezile erau exact in fata noastra,a fanilor,a celor ce il iubesc.Nu ma intrebati nimic,sunt inca socata!!!!!!!!!!Nu pot sa creddddddddddddddd.Acum pot paria cu mana pe inima cu mama mea,MICHAEL TRAIESTE,este filmul vietii lui.As avea multe de zis,adica sa aduc argumente,dar zic numai atat:Michael doreste sa se faca regizor,pentru cei care nu stiu inca Mj este prieten cu BRET RATNER,regizorul lui X-men(preferatul personaj din film este MORPH-lol)si am stiut eu ca urmarind Prison Break aducea ceva a Michael.Wowwwwwwwwww pot sa o spun,sa o strig in gura mare,este un geniu,cum poti sa nu il iubesti,cum naiba(ma scuzati)sa nu il iubeasca toata planeta?????????????????????LA MULTI ANI!!!!!MICHAEL,minunatul copil-barbat,un om cu un suflet cu adevat pur si prietenul copiilor din toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
  9. E adevarat ce spune acest om, Mihai ! Poate numai noi, fanii lui, putem sa intelegem ce inseamna disparitia lui, poate mai mult chiar decat pierderea unei rude, cel putin pentru mine asa este... Abia pot sa-mi stapanesc lacrimile in acest moment, mai ales ca este ZIUA LUI... In ultimele saptamani am inceput oarecum sa ma linistesc, sperand ca poate, totusi, n-a murit, dupa cate am citit; azi parca o iau iar de la capat... De fapt a inceput ieri, odata cu raportul oficial al legistilor cum ca a fost omucidere.

    Pentru ziua de azi, sunt mai multe sentimente amestecate, insa starea generala e de durere sfasietoare.

    Azi simt...
    - bucurie ca peste tot, la posturile muzicale, ore in sir, la radio, la stiri, oriunde, se aude Michael Jackson; se organizeaza evenimente in Bucuresti si in tara, mai mult ca sigur si in intreaga lume; ma bucur ca si cei care poate nu au fost fani ai lui au ocazia astfel sa-i asculte si sa-i vada opera, si sunt sigura ca multi vor deveni ei insisi fani
    - tristete pentru ca inainte de aceasta drama, Michael era aproape inexistent pentru lumea muzicala, pentru posturile muzicale; e trist cand oamenii geniali sunt recunoscuti doar dupa ce pleaca dintre noi...
    - mandrie pentru tot ceea ce a facut Michael in aceasta "industrie", cum ii zicea el; pur si simplu nu ma mai satur sa ma uit la videoclipurile sale, sa-l vad stralucind acolo, atat de sigur pe el, impunator, masculin si tandru in acelasi timp, iubitor, sensibil, trist !
    - bucurie ca avem ceva de la el, mostenirea lui, muzica lui, opera lui de inegalat; muzica lui, fiind in mare parte, viata lui, il avem astfel pe Michael pentru totdeauna; mi-am promis de ceva vreme ca voi face tot posibilul sa ascult macar un cantec in fiecare zi, orice s-ar intampla si nu m-am abatut de la asta pana acum.
    - durere imensa, neputinta pentru ca astazi "ar fi trebuit sa implineasca" ... Doamne, daca s-ar putea sa fie scoasa din calendar ziua de 25 iunie pentru totdeauna si dac-as putea sa dorm pe 29 august in urmatorii zeci de ani ...
    - deznadejde, tristete, pentru ca simt ca dupa octombrie, cand se vor face publice imaginile de la repetitiile pentru "This It It", lumea il va uita, isi vor aminti de el doar pe 25 iunie si 29 august ... Da stiu, uitarea e omeneasca, dar doare ...

    PS
    Ma gandeam acum, in lumina raportului medicilor legisti, ca poate de aceea familia lui a anuntat ca il vor inmormanta saptamana viitoare, poate ca asteptau acest raport, fiind informati in prealabil despre data cand va fi facut public.

    Chiar in momentul in care scriu se difuzeaza pe VH1 "Another part of me" cantat live, in cadrul turneului "Bad" de la Londra din 1988. Doamne cat de electrizant era, ce bine i se auzea vocea, cat de plin de viata era ... Nu se poate sa fi murit.

    RăspundețiȘtergere
  10. Oh Domane nu pot decat sa plang de azi de dimineata incontinuu...
    pur si simplu nu mi gasesc cuvintele de data asta ... cata dreptate au
    "Când l-am pierdut pe Michael, oamenii s-au întrebat de ce suferim atât de mult după cineva pe care nu l-am cunoscut personal. Dar ei nu înţeleg că noi chiar l-am cunoscut pe Michael. Fiecare dintre fanii lui are, în adâncul inimii, o relaţie specială cu el. Aşa incât e la fel, sau poate chiar mai rău, decât pierderea unui membru al familiei, pentru că nu te poţi feri de atenţia pe care o acordă media acestui eveniment. Timpul nu a reuşit să ne facă suferinţa mai uşoară."
    God bless your soul and your beautiful kids!

    RăspundețiȘtergere
  11. imi pare rau ca am uitat sa ma semnez in comentariul anterior

    RăspundețiȘtergere
  12. ziua de astazi i-am dedicat-o in intregime lui michael,i-am ascultat iar si iar melodiile,am vizionat tot ce se poate viziona legat de el,m-am uitat la tv,la stiri,si...am plans dupa el ca atunci cand am aflat cumplita veste a mortii sale.
    a fost si inca vor fi triste zilele mele,mi-a marcat viata atat ca artist,cat si ca om.am 39 de ani,iar pana acum nu am mai intalnit o persoana atat de dulce si fermecatoare ca michael,si nu numai eu simt acest lucru...a fost un inger trimis pe acest pamant,altfel nu inteleg de unde atata iubire si admiratie pt un singur om.
    te iubesc si te voi iubi mereu dragule,scumpule,iubitule si nepretuitule,michael!

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumim, Mihai! Foarte emotionant! Tocmai ce m-am intors din Herastrau, de la sarbatoarea MJ. Nu mi-a venit sa cred cata lume a fost. O zi trista dar cata bucurie am putut vedea in Herastrau! Michael va trai mereu in inima mea!
    V.

    RăspundețiȘtergere
  14. LONG LIVE OUR KING!I JUST CAN'T STOP LOVING YOU..........

    RăspundețiȘtergere
  15. Diana,
    Ce-ai mai descoperit?! Impartaseste-ne si noua!! Mi s-a facut pielea de gaina cand am vazut ce scrii.. Adica si io am avut tot timpul sentimentul acesta puternic ca Michael traieste, dar n-am avut certitudinea. Acum tu pari sigura de ceea ce afirmi, ce-ai descoperit, for God sake??????????? Karmina.

    RăspundețiȘtergere
  16. trist...pacat ca a trebuit sa-l plangem intai si apoi sa intelegem ceea ce a fost el si ce a insemnat pentru lumea intreaga. odihneste-te in pace angel, Dumnezeu sigur are grija de tine! uitati-va aici:
    http://www.youtube.com/watch?v=LpV3mYAcJNo

    RăspundețiȘtergere
  17. Diana,
    Chiar am vazut pe youtube un clip in care Michael raspunde pe chat mesajelor fanilor (e o inregistrare mai veche din '95), si e intrebat acolo la un moment dat de un fan..daca ai putea sa fii un supererou, care ai alege sa fii? Batman sau Superman? la care el raspunde..Superman, dar mai ales Morph din X-men, iar la intrebarea de ce, Mike raspunde pt ca Morph il fascineaza, si-l fascineaza deoarece se poate transforma si poate deveni orice, pt ca e foarte misterios, se poate teleporta, si poate fii in mai multe locuri odata, zice el, e incitant!http://www.youtube.com/watch?v=Swaa43o2M3U&feature=related
    Aveai dreptate Diana, in legatura cu Morph!
    Si dupa ce iti revii "din soc" poate ne spui si noua ce-ai descoperit si argumentele referitor la ce-ai afirmat ca REGELE traieste (ca poate mai sunt unii sceptici pe aici)! Eu, oricum, impartasesc cu tine acelasi crez! Karmina.

    RăspundețiȘtergere
  18. Am fost aseara in Herestrau.....nici acum nu-mi vine sa cred cate persoane au fost, ce aplauze au fost.....execeptional...Ca tot ceea ce a facut Michael....Atata timp cat il vom tine in sufletele noastre, ii vom asculta muzica, viziona videoclip-urile Michael traieste.R.I.P. Michael Jackson - KING of MUSIC.

    Mihai de-abia astept cartea.:)
    SCORPYA

    RăspundețiȘtergere
  19. Mj firever parca mi-ai citit gandurile,la fel mi-am promis si eu.Am sa ascult nu o melodie ci mai multe in fiecare zi pana la sfarsit.Asta fac de ceva TIMP,nu ma pot opri sa ascult melodiile lui,parca ar fi magie,jur.Dragi fani ai lui MICHAEL,va rog nu va pierdeti speranta,Mj e mai aproape de noi decat credeti.Fiti cu ochii in patru,fiinca fimlul THIS IS IT abea acum incepe.
    Va doresc din tot sufletul meu,sa aveti rabdare,deoarece o sa vina timpul cand toara aceasta durere pe care o simtim acum, se va transforma intr-o imensa bucurie.

    RăspundețiȘtergere
  20. Cand Michael rade, te molipseste, nu te poti abtine nici tu! :P
    Watch this!
    http://www.youtube.com/watch?v=RPqOfoZH2sc&feature=related
    Karmina.

    RăspundețiȘtergere
  21. Foarte funny si impresionant, Michael adora sa se distreze:
    http://www.youtube.com/watch?v=lzLqg7EDTPk&NR=1
    Karmina.

    RăspundețiȘtergere
  22. Ptr Diana....inca de cand a aparut respectivul serial s-a stiut ca oarecum urmareste viata lui Michael.Din cate am inteles intr-unul din ep este ceva legat de o piatra funerara...dar sa fiu sincera nu dau crezare povestii cum ca ar trai.Unde mai nou, autorii acelui clip cu ambulanta, au recunoscut ca este un TRUCAJ... un Fals.
    SCORPYA

    RăspundețiȘtergere
  23. Cautati pe youtube "Michael Jackson Private Home Movies" (sunt mai multe parti)! Mike e asa de dulce si simpatic cand vorbeste si-si aduce aminte de tot felul de momente funny si deosebite din viata lui...I just love him so very much! K.

    RăspundețiȘtergere
  24. peste putin timp , ve ti scoate o carte in memoria lui MJ si as vrea sa stiu ce parere aveti despre faptul ca se scrie ca el a fost Cavaler de Malta si chiar au postat poze cu insemnul.se spune chiar ca si Vaticanul ar fi avut ceva de spus in ceea ce priveste moartea lui M, mai ales avand in vedere ca la sf anului trecut a trecut la islamism.ce parere aveti de ordinul Negru Ieri fost o zi in care am fost inconjurata total de prezenta lui MJ, m am bucurat atat de mult de solodaritatea oamenilor din intreaga lume si la capitolul MJ romanii nu s au lasat mai prejos ce bine ar fi sa traiasca si sa vada cat e de iubit pt ca asta sia dorit f tare si tocmai de asta nu a avut parte. o planeta intraga il iubeste. eu nu cunosc nici un caz in istoria omeirii ca cineva sa mai fi fost atat de adulat. il iubim si pace

    RăspundețiȘtergere
  25. Ptr Diana....inca de cand a aparut respectivul serial s-a stiut ca oarecum urmareste viata lui Michael.Din cate am inteles intr-unul din ep este ceva legat de o piatra funerara...dar sa fiu sincera nu dau crezare povestii cum ca ar trai.Unde mai nou, autorii acelui clip cu ambulanta, au recunoscut ca este un TRUCAJ... un Fals.
    SCORPYA te rog mult spune-mi despre ce piatra funerara este vorba,plsssssssss?Mj este fascinat pana peste cap de arta lui MICHELANGELO si tot ce are legatura cu el.Cine a citi cartea cu Conspiratia in mod igur a gasi in ea partea in care li se prezinta juratilor toate lucrurile gasite in casa:poze,sculpturi,tablouri,carti,etc
    Mi-am dat seama pe parcurs DE CE avea el acolo atatea statui cu copii,poze,etc,lucru pe care autoarea Aprodith Jones evident nu la inteles.Eu l-am inteles,fiinca urmarind interviul cu Oprah,Michael spune clar ca e fascinat de el.
    Va las acum sa urmariti un interviu de 12 minute cu dragul nostru Mj din care veti invata sper inca ceva despre el si despre cum vede el lumea "stralucitoare" a muzicii ,si nu numai( http://www.brettratner.com/shooterseries/bonus.html).Interviul este luat de bunul sau prieten Bret Ratner. Va veti da seama ca Mj al nostru nu era asa naiv cum ne-au facut ziaristii sa credem.El era foarte constient de ceea ce se petrecea in jurul lui,credeti-ma.
    Mai am o surpriza pt voi:http://brettratnernewsblog.blogspot.com/
    Tine-ti minte asta:MICHAEL JOSEPH JACKSON nu a fost,nu este si nici nu va niciodata sarac,in faliment cum ni sa tot artat noua credulilor.

    RăspundețiȘtergere
  26. Treaba cu ambulanta nu are legatura,crede-ma,e un mic amanunt pe langa toate celelalte.
    ''The press has made up so much...God...awful, horrifying stories...it has made me realize the more often you hear a lie, I mean, you begin to believe it..
    Michael Jackson''
    Oprah Winfrey interview 1993.
    Oamnei buni in acest haos,inca din 25 iunie nimic nu este ce pare,pentru ca acest geniu "se joaca cu "THEY" si nu imi pare rau fiinca stiu ca in final,merita :"THEY DON"T REALLY CARE ABOU US"
    APROPO, DAVID BLAINE E GENIAL.

    RăspundețiȘtergere
  27. Pt ZUZA: am vazut si eu poza in care Michael purta crucea cavalerilor de Malta. Totusi mi se pare ciudat.. din cate stiu eu martorii lui iehova nu cred in cruce...oare Michael era constient de toate aceste insemne pe care le purta pe costume?

    RăspundețiȘtergere
  28. Diana...prea multe despre respectiva piatra funerara nu-ti pot spune....cand am citit la vremea respectiva nu am acordat cine stie ce importanta...ce am retinut a fost ca personajul care ar fi inspirat din viata lui Michael, moare, iar pe piatra lui funerara este o inscriptie.Dupa moartea lui Michael multi au facut o oarecare legatura intre acest serial(respectiva inscriptie) si disparitia lui Michael.
    Referitor la faliment...citind cartea respectiva ai putut obs ca Michael nu a pus la dispozitie acuzarii toate conturile sale bancare.In mod clar nu te poti numi falimentar cat albumele se vand, atata timp cat ai un parc auto de 85 de masini-majoritatea Rolls Royce, cat esti un afacerist (si unu chiar foarte bun)si multe altele.Inca din timpul procesului Mesereau a facut o referire cum ca Michael este departe de cuvantul faliment, Branca avocatul lui de incredere a declarat in preajma mortii lui Michael(situatia financiara a lui Michael Jackson nu este falimentara)...si tot in aceea carte Mesereau a dovedit, cat de usor si-ar fi revenit financiar Michael daca ar fi existat asemenea probleme.
    SCORPYA

    RăspundețiȘtergere
  29. cum am mai spus intr ul alt comment...pe piatra funerara a personajului Michael Scofield din Prison Break este scris un mesaj pe care MJ il folosea si anume "BE THE CHANGE YOU WISH TO SEE IN THE WORLD!"
    dupa cum ziceam...este o legatura foarte puternica intre MJ si acest personaj, caruia se pare ca i a dat viata bunul prieten al lui MJ, Brat Ratner...eu ma gandeam ca acest film poate ii este dedicat chiar lui Michael, ar fi frumos!

    RăspundețiȘtergere
  30. http://www.youtube.com/watch?v=VWJsMM4vD5Y

    o melodie superba a lui MJ..."Fall again "de pe albumul "the ultimate colection" din 2004.
    LOVE YOU FOREVER MICHAEL!!!!

    RăspundețiȘtergere
  31. asa este!Michael, prin cantecele, actiunile si insasi viata sa a stabilit o legatura cu fiecare dintre noi. Ne regasim in cel putin un cantec de-al sau...fie suntem veseli, trist revoltati, speriati sau coplesiti de viata.
    Suferinta pe care o simt in sufletul meu este imensa si inexplicabila pentru multi din prietenii, cunostintele si chiar membrii familiei mele!Nu pot sa-si inchipuie cum pot sa sufar dupa o persoana pe care nu am cunoscut-o personal....Am cunoscut-o si inca foarte bine!Pentru mine ingerii au chipul si zambetul sau!
    Locul lasat din inima mea nu este gol ci plin de speranta ca intr-o zi vom fi impreuna, in ceruri.
    La multi ani Michael!

    RăspundețiȘtergere
  32. "A STAR CAN NEVER DIE. IT JUST TURNS INTO A SMILE AND MELTS BACK INTO THE COSMIC MUSIC, THE DANCE OF LIFE " MICHAEL JACKSON

    RăspundețiȘtergere
  33. MIhai pt numele lui Dumnezeu,te rog daca citesti ce scriu acum,da-mi un raspuns.Parola suna asa:MICHAEL "JOE" JACKSON.Te rog sa-mi de ce ai inceput sa scrii acest blog ,in primul rand,daca ai stiut de la bun inceput sau ai aflat pe parcurs?
    Acum stiu adevarul,fac parte din cei caruia Keny Ortega le spune pe TWITTER :BELIVERS.
    Adevarul a fost intotdeauna in fata noastra ,dragilor fani a lui Michael "Joe" Jackson.
    MICHAEL JOSEPH JACKSON,MJ,King of Pop sau cum mai vreti voi nu exista,este o legenda,(normal ca pe piatra scrie Mj).The king nu mai este cu noi,din data de 25 iunie 2009 sa nascut omul MICHAEL "JOE" JACKSON,si pentru asta ii multumesc ca Dumnezeu ca mi-a dat privilegiul sa fiu contemporana cu cel mai mare geniu pe care la vazut planeta.
    'I wake up from dreams and go "Wow, put this down on paper." The whole thing is strange. You hear the words, everything is right there in front of your face . . .”
    Michael Jackson quote.
    Penru cei care "cred",le spun doar atat,viata este un proces continuu de invatare,de exercitiu,de inovare,de disecare.
    In aceste 2 luni, am invatat de la MICHAEL mai mult de cat am invatat in cei 28 de ani de viata.Pentru asta ii multumesc din toata inima mea,si nu imi pare rau ca am rascolit internetul zi si noapte,ca am plans alaturi de el,ca am ras alaturi de el si ca am trait exact ceea ce a trait el in 50 de ani.Toata "bajocura" si toata "umilinta" pe care le-a indurat a meritat in final, deoarece Michael este nascut sub semnul divin al lui DUMNEZEU,nr 7,numar care la urmarit toata viata,pentru ca el a respctat de la inceput cele 7 virtuti ale vietii.
    Aduceti-va aminte ce a spus Latoya dupa CELEBRAREA din 07.07.09:Pentru Michael familia este prima,fani pe locul 2;inca un indiciu pretios:GRESIT:FAMILIA SI FANII au fost intotdeauna pe primul loc pt el.
    Va iubesc pe toti si va doresc o viata minunata!
    P.S.NU RATATI FIMUL DE OSCAR DIN 28 OCTOMBRIE,THIS IS IT,regizat de cine oare????????????????????

    RăspundețiȘtergere
  34. "A FAKE OF A FAKE,IS NOT FRAUD"
    old BT BARTON
    Incetati sa luati de buna tot ce auziti,de la televizor si din ziare,inclusiv ce spun eu acum,nu aveti incredere in nimeni,in afara de ce suflteul vostu va spune.
    Schimbare de identitate(Prison Break),de date(inclusiv inmormantarile),de numere(medicamente si persoane) si de actiuni.
    Mergeti inapoi,atunci cand a inceput totul,revedeti tot ce vi sa "servit" pana acum,si veti vedea ca nimic nu are logica.Inclusiv telefonul 911 si tot ce se intampla pana acum.Cautati,rascoliti,disecati,daca vreti adevarul.
    INCETATI SA EXISTATI,TRAITI.

    RăspundețiȘtergere
  35. http://www.brettratner.com/shooterseries/bonus.html

    RăspundețiȘtergere
  36. http://img8.yfrog.com/i/bvj1fjcgkkgrhgohcsejlll.jpg/
    CE SCRIE JOS LA SEMNATURA??????????????????????????????????????????????

    RăspundețiȘtergere
  37. DIAna,nu merge ultimul link:)

    RăspundețiȘtergere
  38. Diana...daca nu am luat-o "razna" pana acum...cred ca sunt pe cale, avand in vedere comentariile tale:)).Esti singura pers care imi da oarecum o speranta ca Michael traieste...comentariile tale au un asemnea efect in ceea ce ma priveste, nu stiu cum reusesti, dar esti singura care ma face sa am o mica indoiala .Referitor la "this is it"...presupun ca ai aflat cum ca Michael vroia sa faca un film numit "thriller" (chiar si Janet a confirmat acest lucru).Acum, sceptica ma intreb..."thriller" -sens de groaza, horror sau asa s-ar fi numit filmul...ideea filmului "thriller" o avea vreo legatura cu filmul "this is it"...de-abia astept data de 28.octombrie.
    SCORPYA

    RăspundețiȘtergere
  39. Diana, crede-ma , atunci cand iti citesc comentariile imi dai fiori.
    E clar ca nimic nu se leaga.
    Am vazut cu totii asta..si ne- dus capul la doua posibilitati: asasinare sau inscenare.
    Eu ma rog sa nu fi murit si cred ca nu sunt singura...
    Iar daca este asa inseamna ca Michael chiar a stiut in cine sa aiba incredere de nu a rasuflat nimic.Iar asta ar fi un alt motiv de bucurie....Inseamna ca are prieteni:)
    Si , na, cine stie, poate am sansa sa il cunosc personal:) daca nu a murit.
    E frumos sa speri ca Michael traieste:)

    Dar chiar si sa inseamna ca ne-a predat stafeta...ar fi timpul sa luptam pentru lumea asta! Nu credeti?
    Va pup pe toti cu mult, mult drag!

    RăspundețiȘtergere
  40. La semnatura acolo scrie cumva Father Eduardo?

    RăspundețiȘtergere
  41. Si totusi, mie parca nu-mi vine a crede ca este o inscenare, sincer.SCORPYA

    RăspundețiȘtergere
  42. Am ascultat si eu melodia Fall Again. E minunata. Poate sa posteze cineva versurile? Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  43. N-am putut privi tot filmul postat, pur si simplu n-am putut!Am o stare de spirit confuza si neclara...nu mi se pare firesc sa se spuna ca a fost ucis prin imprudenta, cu atata seninatate! Parca vor sa ne fie fie mila de bietul doctor, nu alta! Parca ar spune ceva de genul "doctorul l-a ucis cu bune intentii", scuze ca a gresit, nu este vinovat de nimic...
    In legatura cu cartea, abia astept sa o vad si pastram legatura , eu nu sunt din Bucuresti si este cel mai bine prin posta. Multumim inca o data pentru tot

    RăspundețiȘtergere
  44. Iata versurile:Feels like a fire that burns in my heart
    Every single moment that we spend apart
    I need you around for every day to start
    I haven’t left you alone

    SOMETHING ABOUT YOU, starin' in your eyes
    And everything I’m looking for I seem to find
    All this time away is killing me inside
    I need your love in my life

    I wanna spend time till it ends
    I wanna fall with you again
    Like we did when we first met
    I wanna fall with you again

    We fought in a battle, but nobody won
    Left ourselves a mountain to be overcome
    You can’t run away, the past is said and done
    I need us to carry on

    I wanna spend time till it ends
    I wanna fall with you again
    Like we did when we first met
    I wanna fall with you again

    You’ll try everything
    You never thought it before
    When you live, when you love, and you give them your all
    You can always give up some more

    BABY nothing means anything
    Unless you’re here TO SHARE with me
    I can breathe, I can bleed, I can die in my sleep
    Cause you’re always there in my dreams

    I wanna spend time till it ends
    I wanna fall with you again
    Like we did when we first met
    I wanna fall with you again

    I wanna spend time till it ends
    I wanna fall with you again
    Like we did when we first met
    I wanna fall with you again

    All that I find here in my heart
    This could be a great song

    RăspundețiȘtergere
  45. Mihai e ocupat cu ultimele chestiuni legate de cartea ce urmeaza sa apara..sa mai avem putintica rabdare :). Intre-timp, sa nu ne mai agitam atat, eu v-as sfatui sa ne uitam mai bine, sau sa revedem "The Michael Jackson Interview, The Footage You Were Never Meant to See" ! God bless you all! Karmina.

    RăspundețiȘtergere
  46. Pt cei care inca mai cred ca cel de la Londra a fost Michael, the real one, le sugerez sa se uite atent si sa-i analizeze atent fata (forma fetei e foarte vizibil PATRATA,inconfundabila, si nu ovala cu barbia alungita cum o avea acel "Michael" de la Londra), trasaturile fetei (mai ales acea gropita din barbie si buzele), dantura, stilul de a vorbi, tonul vocii, gesturile din urmatorul interviu (este un interviu relativ recent, 2008):
    http://www.youtube.com/watch?v=z6OQVIUkY5w&feature=related
    Si faceti o comparatie cu ce s-a intamplat la Londra, in martie 2009:http://www.youtube.com/watch?v=Gq89m_dprzU&feature=related
    Cred ca am analizat faza de la Londra de o mie de ori, si tot nu-mi pot scoate din cap si nu ma poate convinge nimeni ca acel Michael era Michael, cel pe care il stim noi..Si stiu ca nu bat campii..PUNCT.:P

    RăspundețiȘtergere
  47. Multumesc Aris pentru rapiditatea si amabiliatatea cu care ai trimis versurile!

    RăspundețiȘtergere
  48. La Toya, tribut pt fratele ei Michael:
    http://blog.latoyaonline.com/?p=29

    RăspundețiȘtergere
  49. Spuneti-mi macar un motiv pt care Michael nu a mers personal la Londra sa-si anunte concertele si a trimis o copie!E absurd.Este schimbat putin ,dar atat.Pt Mihai-cred ca te minunezi,dar cred ca ne si intelegi.

    RăspundețiȘtergere
  50. INGERII NU MOR...

    Intr-o zi frumoasa de vara, Dumnezeu privea peste Pamant... A vazut si bune, si rele; si frumoase si urate. A privit... a tot privit si a hotarat. A chemat pe Arhanghelul Mihail si i-a spus ceva la ureche. Si dorinta lui Dumnezeu deveni realitate.
    Pe Pamant s-a coborat un CHIP DUMNEZEESC.... cu un glas INGERESC. Si Dumnezeu a poruncit parintilor sai muritori sa-i dea numele MICHAEL...
    Iar lui Michael, Dumnezeu i-a poruncit sa mearga si sa cante printre muritori, si GLASUL INGERESC a inceput sa fie auzit prin lume. Si de cate ori INGERUL canta, omenirea uita de tot ceea ce era rau. Dupa un timp, rau-voitorii (chiar cei ce se aflau prin preajma INGERULUI MICHAEL) au incercat de nenumarate ori sa-i reduca GLASUL INGERESC la tacere. De fiecare data, Dumnezeu il salva. Si mereu cu ochii in lacrimi si cu sufletul sfasiat de durere pentru ca nimeni nu-l putea intelege, GLASUL INGERESC continua sa transmita muritorilor mesaje de PACE. INGERUL MICHAEL plangea de durere, dar continua sa cante.
    Si intr-o zi de iunie, suparat tare pe omenire, Dumnezeu a hotarat sa-si cheme LA EL GLASUL INGERESC.
    Si inima hartuita si rapusa de durere a INGERULUI MICHAEL s-a incapatanat sa mai bata, iar GLASUL INGERESC nu s-a mai auzit...
    Atunci omenirea a inceput sa-l caute, sa-l strige, sa-l implore sa mai ramana putin. INGERUL MICHAEL, suflet nobil si iertator ar mai fi vrut sa mai zaboveasca putin... Dar DUMNEZEU a vrut sa dea o lectie si o pilda omenirii.
    ...L-a pus usor in palma sa si a chemat pe toti ceilalti INGERI sa-l ocroteasca...
    ... INGERUL MICHAEL sleit de puteri si rapus de oboseala ultimului cantec, si-a inclinat capul, a zambit multumit ca-si implinise menirea cu care fusese harazit si a adormit... PUTIN...
    Atunci cand va fi odihnit pe deplin si numai daca vom fi mai buni, poate DUMNEZEU se va milostivi de noi SI NI-L VA TRIMITE INAPOI...
    Pana atunci DUMNEZEU IL TINE IN PALMA MAINII SALE, IAR INGERII IL VOR OCROTI MEREU....
    SOMN USOR SI VISE PLACUTE, INGERE MICHAEL si-ti multumesc in numele intregii omeniri pentru tot ceea ce ai facut pe Pamant. Si tot in numele omenirii, te rog ne iarta pacatele savarsite fata de tine...
    SI EL NE-A IERTAT... SI DOARME...
    ... PENTRU CA INGERII NU MOR!!!.....
    ... NUMAI NOI, DE DORUL LOR!!!...
    -----------------------------------
    P.S. Acesta este mesajul meu pentru PACE, DRAGOSTE, INTELEPCIUNE.

    RăspundețiȘtergere

AVERTISMENT!

Orice comentariu care contine limbaj jignitor la adresa autorilor blogului, a cititorilor sau a comentatorilor sai, va fi expediat in Zona Fantoma, sa-l caute pe Generalul Zod :)