joi, 13 august 2009

Adevărul despre Michael Jackson – Partea a XXVa

...



BLACK OR WHITE ?











Am decis să scriu acest capitol, pentru a răspunde într-un fel întrebărilor ridicate de multă lume care se preocupă de copiii lui Michael: de ce sunt albi, de ce au ochii albaştri (mă rog, Paris), de ce sunt blonzi etc. Sunt convins că aici nu este nicidecum vorba de speculaţiile vehiculate mult timp, că Michael şi-ar fi renegat rădăcinile afro. Adevărul gol-goluţ îl vom afla în momentul în care copiii vor cere analiza ADN, dar până atunci vom face o scurtă incursiune în miracolul geneticii şi voi arăta că este foarte posibil ca un mulatru, aşa cum era Michael, să aibă copii blonzi.















Ca şi la alte fiinţe vii, la om caracterele şi însuşirile sunt determinate de structuri genetice, iar transmiterea lor de la o generaţie la alta are loc conform legilor eredităţii, descoperite de G. Mendel. De asemenea, la om ca şi la alte organisme, materialul genetic îl reprezintă ADN-ul localizat în cromozomi. Numărul de cromozomi din celulele somatice es¬te egal cu 46, pe când celulele sexuale conţin doar 23.

În cromozomii fiecărei celule există informaţia genetică ce asigură deosebirea fiecărei fiinţe umane de bacterii, alge, melc, broaşte, vrăbii, şoareci şamd. Tot cromozomii conţin şi informaţia legată de: cum va fi nuanţa pieii individului dat, culoarea şi structura părului, culoarea şi aspectul ochilor, forma nasului, grupa de sânge şi o mulţime de alte particularităţi morfologice, fiziologice şi biochimice, care deosebesc un om de altul şi-l fac unic pe fiecare dintre noi.
Conform unor calcule aproximative, cromozomii fiecărei celule umane conţin câteva milioane de ge¬ne. De aceea, posibilităţile variabilităţii combinative a caracterelor şi însuşirilor sunt cu mult mai mari la om decât la alte specii biologice.

Numai operându-se cu cele 23 de perechi de cromo¬zomi fiecare părinte poate da teoretic aproximativ 10 miliarde de combinaţii ereditare.
După cum putem vedea în jurul nostru, segregarea şi redistribuirea liberă a genelor (recombinarea), care însoţesc formarea celulelor sexuale, precum şi caracterul întâmplător al fecundaţiei ovulului, constituie cauza colosalei varietăţi a oamenilor. În natură nu există doi indivizi cu o constituţie genetică identică. Fiecare om are în sine o garnitură specifică de gene, fapt care face ca fiecare din noi să se prezinte ca o entitate individuală şi irepetabilă. Chiar şi într-o familie cu mulţi copii, părinţii remarcă întotdeauna că ei prezintă deosebiri - adesea foarte bine exprimate - în înclinaţii şi gusturi, în trăsături de caracter, în particularităţi de comportament şi în atitudinea lor faţă de cei din jur; deşi aceşti copii trăiesc în condiţii de viaţă similare şi sunt trataţi cu aceiaşi afecţiune de către părinţi. Unul este zvăpăiat, altul încet, unul e sociabil, altul timid, unul e excesiv de pedant în ceea ce priveşte curăţenia, altul e un neângrijit, unul stă ore întregi pentru a monta un aparat de radio, iar altul nu are nici cel mai mic inte¬res pentru aparatele de radio şi meştereşte diferi¬te bibelouri artistice, unul s-a înscris la facultatea de fizică, iar altul - la arte şi această enumerare poate continua la infinit.

În acelaşi timp, chiar şi din observaţii dintre cele mai superficiale şi întâmplătoare, absolut cotidiene, descoperim la o oarecare persoană anumite similitudini cu cineva din reprezentanţii generaţiilor genetice precedente şi în aceste cazuri spunem: “leit taică-su”, “copia bunicii”. Şi, de remarcat, această asemănare pe care o surprindem, ţine nu numai de aspectul exterior, ci şi de trăsăturile de caracter moştenite. Este tot atât de iute din fire şi de ne înduplecat sau moale şi nehotărât, un fantezist şi un visător sau este închis şi irascibil, la fel ca – să zicem – tatăl sau bunicul.


Nu cred că ezte cazul să intrăm mai adânc în problemele de genetică, mă voi referi la esnţial. Iar acesta este că fiecare fiinţă umană are 23 de perechi de gene, dintre care 22 perechi îi determină absolut tot ceea ce ţine de înfăţişare (forma şi culoarea ochilor, a sprâncenelor, a buzelor, a nasului, a unghiilor, a degetelor, înălţimea, pielea, părul, grupa de sânge etc) iar cea de-a 23-a pereche determină sexul (masculin sau feminin). Aşadar, vorbim de 46 de cromozomi (23 perechi). Perechile de la 1 la 22 se numesc autozomi şi arată la fel la ambele sexe. Perechea cu numărul 23 diferă între cele două sexe – aceşti cromozomi se numesc cromozomi sexuali.

Fiecare celulă umană conţine aceste 23 perechi de cromozomi, cu excepţia celulelor sexuale (ovulul şi spermatozoidul) care nu au în bagajul lor decât jumătate din cei 46 de cromozomi (22 autozomali şi 1 sexual). Structura perechilor de cromozomi sexuali arată astfel:
● la femeie: XX
● la bărbat: XY

Prin urmare, ovulele sunt toate la fel: au 22 cromozomi autozomali plus cromozomul sexual X; în timp ce spermatozoizii pot avea 22 plus X sau 22 plus Y.

În momentul conceperii fătului, ovulul (care conţine jumătate din moştenirea genetică a mamei, respectiv 23 de cromozomi) se combină cu cei 23 de cromozomi ai spermatozoidului, formând cele 23 de perechi de cromozomi care vor reprezenta genomul viitorului copil. Este evident că sexul copilului este determinat de spermatozoid: dacă ovulul e fecundat de un spermatozoid cu X, va rezulta o fetiţă iar dacă este fecundat de un spermatozoid cu Y, va rezulta un băiat.

În ceea ce priveşte cele 22 perechi de cromozomi autozomali, aceştia sunt de trei mari categorii: dominanţi, recesivi şi heterozigoţi.

Genele dominante sunt cele mai „puternice”, iar genele recesive sunt cele mai „slabe”. În structura sângelui, de exemplu, în cazul fenotipului ABO, există 3 gene: A şi B sunt dominante, iar O este recesiv. Posesorii care au în structura sângelui o pereche identică de gene (respectiv AA, BB sau OO) se numesc homozigoţi, iar cei care au perechi neidentice (AO, BO, AB) se numesc heterozigoţi. În funcţie de dominanţa genelor, grupa sanguină se numeşte A (AA sau AO), B (BB sau BO), AB.

Şi aceste gene se moştenesc, câte una de la fiecare părinte. Aceasta face ca dintr-un părinte cu AA şi celălalt părinte cu BB, copiii să nu poată avea decât grupa de sânge AB (dintr-un A de la un părinte şi un B de la celălalt). În cazul în care părinţii au AO respectiv BO, pot rezulta copii cu grupa sanguină AO (A de la un părinte şi O de la celălalt), AB sau OO.

La fel se întâmplă în cazul culorii ochilor. Ochii negri sunt determinaţi de gene dominante (să le notăm DD), iar ochii albaştri sunt recesivi (notăm RR). Ochii căprui şi cei verzi sunt heterozigoţi, adică au combinaţia DR. Rasa neagră africană conţine gene dominante (părul negru cu fir gros şi creţ, buze cărnoase, sprâncene dese, ochii negri, pielea neagră etc.) Blonzii cu ochii albaştri, buze subţiri, pielea albă, au gene recesive. Ceea ce se află între aceste două fenotipuri sunt în general heterozigoţi.

Mulatrii sunt heterozigoţi, adică fenotipul lor conţine atât gene dominante, cât şi recesive, în diverse combinaţii. Aceasta face ca, teoretic, din doi părinţi mulatri să poată rezulta copii cu orice fel de trăsături. Dacă unul dintre părinţi este mulatru (heterozigot), iar celălalt alb (recesiv), şansa ca urmaşii lor să fie albi creşte foarte mult.

Mai jos vă prezint câteva exemple de acest gen:























Am mai spus-o, dar ţin să repet: pentru mine, nu are niciun fel de importanţă dacă aceşti copii sunt concepuţi de Michael sau nu. I-a crescut, i-a iubit, iar ei l-au iubit aşişderea. A fost un tată foarte bun, infinit mai bun decât propriul lui tată, şi s-a gândit la ei până în ultima clipă. Iar în acea ultimă clipă, probabil că a simţit tristeţea de a nu le fi putut oferi ocazia să-l vadă pe scenă. Punct. Sunt atâţia oameni pe lumea asta care au copii ce nu le poartă moştenirea genetică, pentru că sunt ori adoptaţi ori rezultaţi din inseminare artificială – şi acei oameni sunt admiraţi pentru efortul şi curajul lor. Iar Michael e pus la zid şi acuzat de te miri ce inepţii, cărora aceasta legată de copii le-a puc capac. Oameni buni, ce mai contează asta ?... Oare vom ajunge vreodată să pricepem, cu toţii, că pe lumea asta nu există numai alb şi negru, ci şi nuanţe de gri ?... Oare vom ajunge vreodată să fim în stare să nu mai judecăm, înainte de a căsca bine ochii ?... Oare vom fi vreodată dispuşi să căutăm la semenii noştri mai întâi părţile luminoase şi nu să iscodim din start după cele din umbră ?..

…şi dacă da, oare când ?...








UPDATE: Da, Prince Michael I are vitiligo.











VA URMA



...

30 de comentarii:

  1. Buna...este foarte adevarat ceea ce ai scris>Sunt intru totul de acord ca parinte nu iti este cine te naste ci cel care te creste...care iti ofera toata dragostea si sprijinul de care ai nevoie.Si din acest punct de vedere Michael a fost un tata extrem de iubitor si devotata.
    Oricum pana la proba contrarie eu tot cred ca cei trei sunt copii lui biologici........si filmuletul pus de tine dovedeste acest lucru.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cat despre Omer nu stiu ce sa zic...eu ma indoiesc ca este fiul lui pentru ca ma indoiesc ca Michael nu l-ar fi recunoscut..nu l-ar fi tinut impreuna cu fratii lui mai mici...nu l-ar fi mentionat in testament.Eu banuiesc ca el il admira de fapt foarte mult pe Michael si de aceea se chinuie asa de mult sa semene cu el(lucru pe care il fac si foarte multi fani).Am auzit la un momendat ca trebuia sa fac test ADN...acum nu se mai spune nimic.Oricum eu m-as bucura sa fie al lui.

    RăspundețiȘtergere
  3. Este superb montajul...Poza cu Prince si petele de vitiligo m-a frapat.
    Sunt foarte multe informatii noi pe care le-am aflat din paginile tale,si vreau sa stii ca impartasesc intru totul parerea ta despre tot ce s-a intamplat cu Michael.
    Felicitari pentru acest blog!

    RăspundețiȘtergere
  4. Astept de fiecare data cu nerabdare continuarea povestii, insa, in acelasi timp, n-as vrea sa se termine ...

    N-am de ce sa nu cred ca acesti trei ingerasi nu sunt copiii lui, mai ales dupa toate filmuletele pe care le-am vazut.

    Ideea cu testul ADN mi se pare totusi, revoltatoare, nu ca mi-e frica ca s-ar putea dovedi ca de fapt nu sunt ai lui, ci pentru ca ar fi prea mult, e viata lor, de ce sa trebuiasca cineva, oricine ar fi, sa dovedeasca lumii intregi un lucru atat de intim; si, in fond, cel care acuza trebuie sa dovedeasca ca are dreptate...

    Ma intreb, oare, daca in timpul vietii lui, au existat asemenea speculatii si daca Michael le-a raspuns, intr-un fel sau altul (n-as crede). De ce toti acesti "tati" si "mame" aparute ca ciupercile dupa ploaie acum, cand nu are cine sa-i mai contrazica, n-au facut-o cand era in viata, chiar se asteapta ca cineva sa-i ia in serios ?!

    Pentru toti acei care ca si mine isi pun intrebari in legatura cu disparitia lui Michael (i.e. inscenare) ma intreb daca nu cumva stiti vreun site/forum romanesc unde sa putem comunica (am gasit cateva in engleza, foarte bune); deoarece cred ca aceste speculatii nu-si au locul pe blogul lui Mihai.

    RăspundețiȘtergere
  5. eu sunt convinsa ca cei trei copii sunt ai lui Michael. cat despre Omer , nu stiu ce sa spun. daca e fiul lui de ce nu e trecut in testament? poate nu a vrut ca lumea sa stie, dar de ce nu e in testament?nu cred ca nimeni din familie nu stie nimic. desi sambata la CNN jermaine a spus ca nu stie daca e fiul lui Michael. e de admirat totusi ca Omer nu profita de pe urma asta.ar fi putut sa spuna ca e fiul lui si gata. dar el a cerut un test ADN. poate e doar in aparenta.poate are si el scopuri ascunse , de altfel, ca toti apropiatii lui Michael. bravo pt material, Mihai. il asteptam.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce stiti despre J.Randy Taraborrelli? Cartea scrisa de acesta va aparea impreuna cu ziarul Saptamana Financiara ....merita s-o cumparam?

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte interesant si captivant montajul.Adevaru este ca indiferent ce vor zice sau vor face, pentru mine Michael, ramane tatal celor 3.
    Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  8. Dupa ce a difuzar chilotzarul de Bashir documentarul "Living with Michael Jackson" , Michael a difuzat adevaratul documentar "The footage you were never meant to see"...de ce a taiat chilotzarul din documentarul lui partea cand Michael spune pa Paris a fost conceputa pe cai naturale, ca el a facut sex cu Debbie?...asta ar aduce un argument bun ca acei copii sunt defapt al lui...pentru fani...uitati-va la acel documentar...marturisirea lui Debbie e impresionanta, si nu numai...

    RăspundețiȘtergere
  9. E adorabil copilul acesta,trebuie neaparat sa urmariti ceea ce inseamna "efectul" Michael Jackson si muzica sa universala.
    http://www.youtube.com/watch?v=vDwWhNT2sbs

    Cat despre cei 3 micuti nu inteleg de ce lumea pune la indoiala faptu' ca MJ nu este tatal lor, i-a crescut intr un mod exceptional, i-a iubit enorm si i-a invatat atatea...

    Michael i love you most!

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu ştiu care este adevărul, nici nu mă preocupă, dar mă irită speculaţiile continue care se fac în jurul lui Michael Jackson. Am vrut doar să arăt că, din punct de vedere ştiinţific şi practic, este foarte posibil ca aceşti copii să fie ai lui Michael. Pentru un ochi cunoscător, ei sunt în mod evident copii birasiali, aşa încât pretenţiile unora ca Arnold Klein ori Mark Lester (ambii blonzi) sunt absurde. Vorbeam despre testul ADN, pentrucă s-ar putea ca, la un moment dat, agasaţi de speculaţiile din media, copiii lui Michael să ceară ei înşişi această verificare.

    Discuţiile despre moartea, înscenată sau nu, a lui Michael, nu mă deranjează. Dar am văzut un film pe youtube, al cuiva care se străduia să dovedească faptul că la conferinţa în care se anunţau concertele de la Londra, nu era Michael. Printre altele, ne arăta palma lui Michael alături de palma celui care se presupune că este o sosie. Oameni buni, erau identice !... şi toată lumea ştie că palma nu minte.

    Madutza, am văzut filmul din linkul postat de tine. Copilaşul acela e demenţial :)))

    Vă mulţumesc tuturor pentru lectură şi pentru opinii.

    RăspundețiȘtergere
  11. nimeni nu stie sigur daca cei 2 copii , Paris si Prince ( fiindca de Blanket s-a spus clar ca e al lui Michael) sunt copiii lui biologici , dar asta nu conteaza. El i-a crescut , el a fost langa ei intotdeauna , deci el este tatal (biologic sau nu). Cred ca testele ADN vor demonsta pana la urma. nu stiu ce sa zic despre moartea lui M.J. cred totusi ca a murit oricat ar fi de trist....parca s-a spus de vreo 12 oameni care s-au sinucis si apoi toata durerea fanilor , nu cred ca ar fi ramas rece la toate astea , nu parea genul....si apoi ma gandesc la speculatiile facute cu privire la moartea lui Elvis si a multora...pana la urma nu s.a dovedit nici in 32 de ani de la moartea lui Elvis ca el traieste , dar unii inca mai cred...pare ca ne agatam cu disperare de ceva ce s-ar putea sa fie ireal...asa ceva nu s-a mai intamplat , nimeni nu si.a inscenat moartea , nu cred ca el ar fi facut-o...oricum Mihai multumim pt informatii si asteptam continuarea ....Felicitari ! Faci o treaba extraordinara!

    RăspundețiȘtergere
  12. copilul meu are 5 ani si se uita in fiecare seara la mj pe utv. e innebunit dupa videoclipurile lui. II ia apararea in fata bunicilor cand ei mai zica cate ceva de michael....Michael Jackson este un model bune de urmat de multi dintre noi.

    RăspundețiȘtergere
  13. Apropos de atitudinea schimbata cand a anuntat concertul...
    Intr-adevar parca nu mai era Michael pe care il cunosteam noi dar tind sa cred ca scapase de sindromul Peter Pan (dupa ce ai trei copii este imposibil sa nu te transformi , ai responsabilitati, te dedici lor, esti suportul moral al copiilor...).

    RăspundețiȘtergere
  14. Michael Jackson a fost o minune! Sa ne bucuram de muzica lui in continuare si sa incercam sa fim mai buni!

    RăspundețiȘtergere
  15. prea multe informatii care s-au contrazis au aparut si cred ca de aceea multi dintre noi nu stiu ce sa creada.chiar si cele declarate de familia lui Michael sunt contradictorii. e de admirat ca lumea il iubeste si nu l-a uitat si continua sa-i ofere respectul si admiratia pe care le merita. in rest nimic nu mai conteaza.si cred ca Michael apreciaza lucrul asta, ca intotdeauna de altfel. felicitari pt material

    RăspundețiȘtergere
  16. pt anonim:oricat de greu ar fi trebuie sa ne obisnuim cu gandul ca Michael nu mai e .chiar daca se fac atatea speculatii, pe care de multe ori eram tentata sa le cred si eu.

    RăspundețiȘtergere
  17. deci vreau sa iti arat tot respectul meu pentru munca ce o depui am citit toate articolele tale si parerea mea e ca numai un adevarat fan poate face ce faci tu...am ramas masca insa cand am vazut poza cu prince si cu vitiligo....

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna!
    Foarte frumos -ca de obicei- ceea ce ai scris. Rezonez intru totul si cu tine Mihai si cu ceilalti care au comentat: parinte e cel care te creste, nu cel care doar te concepe!
    De aceea, presupunand -desi nu cred- ca Michael nu ar fi tatal copiilor, cu atat mai mult il innobileaza, cu atat mai mult este laudabil, de apreciat, pt ca pot sa spuna unii orice despre Michael, mai putin faptul ca nu a fost un tata bun.
    Erau nedespartiti, oriunde se ducea Michael isi lua si copii cu el, nu ii lasa cu bona, acasa asa cum se poarta in randul "vedetelor" de astazi. Ce sa mai . . .MJ a fost fara doar si poate un parinte EXCEPTIONAL!
    Sper doar ca acesti copilasi sa-i fie recunoscatori pt tot ce a facut pt ei.
    Michael a martusirisit la un moment dat, in speech-ul pe care l-a tinut in 2001 la Oxford, ca si-ar dori ca Paris, Prince si Blanket sa si-l aminteasca "cum ii lua mereu peste tot unde mergea el, cum intotdeauna ei erau mai presus de orice, ca taticul lor a facut tot ceea ce i-a stat in putinta, ca a fost un om cald, decent care a incercat sa le ofere toata dragostea din lume!"
    O dragoste mai sincera si mai curata decat aceasta, nu cred ca exista . . . Da, pt ca asa era MJ, asa a stiut el sa iubeasca, si nu numai pe copii sai ci si pe noi toti . . .

    RăspundețiȘtergere
  19. iti urmaresc blogul,dar e prima data cand scriu.
    nu stiu daca ai cautat,dar pe net exista mai multe siteuri unde fanii posteaza tot felul de "dovezi" cum ca MJ ar fi in viata.tu c crezi?mi-ar placea sa scrii despre asta.
    unu din blogurile pe care le urmaresc este acesta -> http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/

    chiar sunt curioasa ce crezi tu.

    RăspundețiȘtergere
  20. Nu stiam ca si Prince are vitiligo, la asta nu ma asteptam nici in ruptul capului!Da, copiii pot foarte bine sa fie ai lui Michael,oricum legal sunt ai lui si nu cred ca ar conta prea mult daca sunt sau nu si copiii lui biologici.I-a iubit enorm si doar asta conteaza. Multumim pentru tot, ne-ai creat un fel de dependenta, abia asteptam continuarea...

    RăspundețiȘtergere
  21. In primul rand, vreau sa te felicit pentru acest post. Ai explicat atat de bine, sper ca ai risipit indoielile tuturor asupra faptului ca Prince si Paris nu sunt copiii lui Michael. Eu sunt convinsa ca sunt ai lui, insa despre Omer ma cam indoiesc.

    Cu aceasta ocazie voiam sa'ti arat acest site: http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?page_id=464 .As vrea sa stiu si parerea ta. Mie, personal, nu'mi prea vine sa cred aceste speculatii, desi multe dintre lucrurile care apar pe acel site sunt adevarate, exista prea multe confuzii si contradictii. Ceva tot trebuie sa fie, nu o inscenare, dar ceva ascuns tot exista.. Astept si parerea ta pentru ca sunt confuza in legatura cu aceste zvonuri.Crezi ca este posibil sa fie o inscenare totul?

    RăspundețiȘtergere
  22. de ce oare Michael a lasat prin testamentul de acum 7 ani custodia mamei sale? era normal sa se gandeasca la o persoana mai tanara. Banuia de atunci ca va muri inaintea mamei?

    RăspundețiȘtergere
  23. pt MJforever: sunt de acord cu tine, chiar mi ar placea foarte mult sa povestesc cuiva toate dubiile care nu mi mai dau pace de la moartea lui Michael
    id ul emu de mess este: s_catalina_a

    nu mi am inchipuit ca si Prince ar avea aceasta boala, imi pare f rau ca trebuie sa treaca prin aceleasi chinuri ca Tatal lui...dar poate asa invidiosii lumii nu or sa mai faca speculatii nelalocul lor cum k acesti copii nu ar fi copii lui Michael.

    RăspundețiȘtergere
  24. pt anonim: sa stii ca ai dreptate!! cum de a stiut ca va muri inaintea mamei??? bine putea sa fie trecuta mama lui dar si una din surori macar, nu?? ciudat!!!!

    RăspundețiȘtergere
  25. Fiind in concediu si cititnd ce ai scris aici, am urmarit si "puricat" tot ce am gasit ca informatie despre procesul lui Michael din 2005. Nu pot sa inteleg cum de s-a putut ajunge pana unde s-a ajuns si cum de a putut media sa manipuleze in acest hal o lume intreaga. Si noi, cum am putut crede ca prostii tot ce ni s-a spus? Recunosc ca incepusem sa ma indoiesc de nevinovatia lui, pentru ca ma luam dupa media si nu am cautat sa aflu adevarul de dincolo de aparente. Parca ne-ar fi spalat creierul, nu alta. La ce atata cheltuiala pentru niste asa numite fapte-mie toate dovezile acuzarii mi s-au parut puerile si ridicole-care nu demonstrau absolut nimic? Nu pot sa imi inchipui prin ce a trecut Michael in timpul cercetarilor si in ziua verdictului!Doar nu era de piatra! Mi s-a parut prea mult, prea fals si prea dureros. Semnalul de alarma este clar: sa nu ne mai lasam manipulati de media, sa cautam singuri adevarul, sa gandim cu propriile capete si sa nu avem prejudecati aiurea.
    Mai este ceva ce nu-mi da pace, tot e ceva ce nu se leaga...parca familia lui Michael spune ceva de genul "of, bine ca s-a dus, ca abia acum suntem usurati, linistiti si fericiti"! Asa o fi la americani sau asa o fi in familia Jackson si nu intelegem noi felul lor de a fi, dar e Ciudat ca noi suferim si pe cei din familie ii cam doare in cot. Nu par a fi deloc indurerati, nu stiu, parca nu este firesc sa treaca asa repede peste. Dar probabil mentalitatea lor este "mortii sunt morti" si cu asat basta. Toata lumea moare. Punct.

    RăspundețiȘtergere
  26. Urmariti, va rog, "Mihai Traistariu Billie Jean Live @ Callatis" , prestatia de aseara....merita!

    RăspundețiȘtergere
  27. Stiti ce ne-ar spune Michael acum, tuturor celor care il plangem?: ,,Don't stay at my grave and cry, I am not dead, I did not die!''..Si asa si este..He's gone, but still alive for us..He will always live!Karmina.

    RăspundețiȘtergere
  28. Tre sa recunosc ca si eu m-am gandit (si gandul asta nu-mi da pace) la posibilitatea ca Michael sa-si fi inscenat moartea, doar ca sa scape din acesta nebunie ce se cheama MEDIA..Si sincer, as prefera sa fie undeva, departe de ochii lumii, decat sa fie mort. Karmina

    RăspundețiȘtergere
  29. michael jackson nu era mulatru...ai idee ce insemna macar mulatru?

    RăspundețiȘtergere
  30. Mu;atru este orice persoana care are gene atat albe cat si negre. Daca dupa toate explicatiile de genetica pe care le-am expus matale faci o asemenea afirmatie inseamna ca ori esti prost ori rau intentionat. Mai uita-te in manualul de genetica de clasa a XIIa - sau poate ca e mult prea greu pentru mintea matale cea odihnita.

    RăspundețiȘtergere

AVERTISMENT!

Orice comentariu care contine limbaj jignitor la adresa autorilor blogului, a cititorilor sau a comentatorilor sai, va fi expediat in Zona Fantoma, sa-l caute pe Generalul Zod :)