duminică, 1 decembrie 2013

                    LA MULTI ANI, THRILLER”
                     30 noiembrie  1982 - 30 noiembrie  2013



“Am construit un monument mai durabil decat bronzul si mai impunator decat palatul regal al Piramidelor. Eu nu voi muri pe deplin si o mare parte din mine va trai dincolo de moarte. Voi continua sa evoluez, mereu de actualitate prin lauda posteritatii.”                  Horace, 23 BC 
     
“Lasati baiatul sa cante daca el doreste sa cante!” a spus Mama Martha.
“ Vrei sa canti, Michael?
Fata lui Michael in varsta de 5 ani s-a luminat. In camera din fata, Joseph a pornit muzica. Jackie, Tito si cu mine am stat deoparte sa-l lasam sa-si aiba momentul.
Ceea ce a facut el atunci, a uluit pe toata lumea.
Acesta a fost Michael, timid dar sigur, stiind exact ce are de facut. Interpreta la microfon, muncea podeaua; canta minunat!
Nu stiam de unde venea vocea aceea.
 “DIN CERURI” a spus Mama.

                     citate din: // You Are Not Alone // MICHAEL Through a Brother’s Eyes/ Jermaine Jackson


An de an, acea voce rupta din rai, printr-un efort continuu de perfectionare, a cucerit inima intregii lumi. Dupa debutul oficial pe scena la varsta de 11 ani, munca i-a fost incununata de un real si de neegalat succes prin lansarea albumului “THRILLER”. Prin acest album, s-a produs un salt urias in muzica pop. 

 “Thriller” a ramas
     CEL  MAI  BINE  VANDUT  ALBUM  AL  TUTUROR  TIMPURILOR.
     Castigator  al  DISCULUI  DE  PLATINA  IN  16  TARI.
   “NUMBER 1”  TIMP DE  37  DE  SAPTAMANI  IN TOPUL  BILLBOARD 
   “NUMBER 1”  TIMP  DE  43  DE  SAPTAMANI  IN  TOP  10

Lansat in 30 Noiembrie 1982, Thriller a fost unul dintre primele albume ale carui single-uri au fost promovate cu videoclipuri, iar sapte dintre ele au intrat in Billboard Hot 100.
In toate videoclipurile, IN  SPECIAL  IN  THRILLER,  Michael isi dovedeste cu prisosinta  MAIESTRIA  DE  DANSATOR  DE  NEEGALAT.

THRILLER” a castigat toate premiile posibile:
-          Opt premii Grammy
-          Sapte premii American Music Awards
-          Videoclipul a castigat in 1984 Grammy Best Video Album
-          iar in 1985 Grammy Best Video, Long Form
-          MTV i-a acordat in 1984, premiile pentru – interpretare- coregrafie- si al spectatorilor
-          In 1999, a fost cotat “ NUMBER  1 “ in topul celor mai bune 100 de videoclipuri din toate timpurile

******************************************** 
“ADESEA OAMENII PUR SI SIMPLU NU VAD CEEA CE VAD EU. AU PREA MULTE INDOIELI” …..”EU  AM STIUT CE  PUTEM  FACE  DIN  ACEST  DISC” ……   /M.J.J.



Cine altul ar putea sa ne vorbeasca cu mai multa convingere despre dorintele, sperantele sau indoielile, despre munca colosala dusa pana la epuizare pentru realizarea unui album care s-a dovedit a fi cel mai bun, cel mai bine vandut, despre aspiratiile avute inca din copilarie de a deveni cel mai bun?
Nimeni altul decat Michael, in cartea autobiografica “Moonwalk”!

“ Inca din copilarie visam sa inregistrez discul cu cea mai buna vanzare din lume. Imi amintesc cand mergeam la inot cum imi puneam in minte o dorinta inainte de a sari in bazin. Nu uitati, am crescut stiind ce inseamna harnicia, intelegerea, atingerea unui scop, si mi s-a spus ce este si ce nu este posibil. Voiam sa fac ceva deosebit. Imi intindeam mainile, ca si cum as fi vrut sa-mi trimit gandurile in spatiu…..Imi spuneam: “Asta este visul meu. Asta este dorinta mea”….

“Cred in dorinte si in capacitatea unei persoane de a-si indeplini o dorinta. Cred din tot sufletul…Iar o dorinta este mai mult decat o dorinta, este si un scop. Este ceva ce poate deveni realitate cu ajutorul constientului si subconstientului tau.
… Le-am spus ca Thriller trebuie sa fie mai bun decat Off the Wall. Recunosc ca doream ca acest album sa aiba cea mai mare vanzare din toate timpurile. Au inceput sa rada. Parea o dorinta abstracta, nerealizabila…”

“Au fost situatii  in timpul inregistrarii cu Thriller, cand ma emotionam sau ma suparam pentru ca nu-i puteam face pe cei cu care lucram sa vada ceea ce vedeam eu. Adesea oamenii  pur si simplu nu vad ceea ce vad eu. ..
Nu poti sa dai tot ce e mai bun in tine cand tu insuti ai indoieli. Cred insa ca mintea noastra este suficient de puternica sa ne ajute sa obtinem ce vrem.  Eu stiam ce putem face din acest disc.
 Aveam o echipa valoroasa, idei bune si stiam ca putem face un lucru deosebit…”

“Am muncit din greu, dar este adevarat ca numai daca dai totul, poti obtine ceva de calitate.
Eu tind spre perfectiune. Muncesc pana cad din picioare. Iar la acest album, care initial s-a numit “Starlight”, asa am muncit…..
Thriller a fost un proiect dificil. Eu eram atat de emotionat incat nu mai aveam rabdare sa-l vad pe piata. Cand am terminat, n-a fost nici o sarbatorire a evenimentului, de care sa-mi pot aminti. Nu ne-am dus nici la discoteca, nici altundeva. Doar ne-am odihnit. Asta este felul meu de-a sarbatori.”

“Cele trei videoclipuri pentru televiziune – Billie Jean, Beat It si Thriller – faceau parte din conceptia mea originala cu privire la album. Eram hotarat sa prezint acesta muzica  intr-un mod cat mai atragatorb cu putinta.
Pe atunci ma uitam cum fac altii emisiuni TV si nu puteam intelege de ce atat de multe erau primitive si slabe. ..Telul meu este ca tot ceea ce fac sa fie la superlativ, indiferent de domeniu, deci de ce sa muncesc atat la album si apoi sa fac un videoclip groaznic? Doream ceva care sa-i lipeasca pe spectatori de televizoare, ceva care sa poata fi vazut mereu. De la inceput, ideea a fost sa le ofer oamenilor calitate. Deci doream sa fac o munca de pionerat in acest domeniu relative nou si cele mai bune videoclipuri “

****************************************






Dincolo de muzica si videoclip insa, Thriller a devenit legenda.
O legenda cu numele de MICHAEL, ARTISTUL INALTIMILOR NEBANUITE.

LA  MULTI  ANI,  THRILLER!
LA  MULTI  ANI,  MICHAEL!






https://www.youtube.com/watch?v=oo89u73B-wU
            The Girl Is Mine - Demo (solo)

26 de comentarii:

  1. Da, in urma cu 31 de ani se lansa aceasta nestemata a muzicii, care avea sa devina cel mai bine vandut album al tuturor timpurilor. E preferatul meu dintre albumele solo ale lui MICHAEL, iar din perioada JACKSON 5 si THE JACKSONS preferatul e DESTINY.
    Ce pot sa mai spun decat
    LA MULTI ANI, THRILLER, ALBUMUL ALBUMELOR! :
    LA MULTI ANI, THRILLER, CAPODOPERA CAPODOPERELOR!

    Marinela

    RăspundețiȘtergere
  2. Si :
    LA MULTI ANI, ROMANIA!

    Marinela

    RăspundețiȘtergere
  3. La Multi Ani, Romania!
    La Multi Ani, Romani!

    Toti pentru unul, si unul pentru toti!

    RăspundețiȘtergere
  4. Au trecut 31 de ani de la lansarea faimosului album THRILLER. Parca a fost ieri...aveam doar cativa ani!
    Dar timpul nu sta pe loc si, in toata aceasta perioada a avut milioane de imitatori. Toata lumea isi dorea sa se miste cu naturaletea lui Michael...Doar el a reusit. Coregrafiile sale aveau de toate: acrobatii, gesturi socante, ritm, viteza, si, nu in ultimul rand, originalitate. Miscari lichide, aproape inexplicabile, dispret pentru gravitatie si uluitoare coordonare cu sine insusi.
    Cati adolescenti din intreaga lume nu si-au dorit jacheta rosie din piele, intesata cu fermoare? Cati nu si-au cusut strasuri pe o manusa? Cati nu si-au lipit plasturi pe degete, doar pentru a fi mai aproape de look-ul idolului lor?!....

    Lamulti ani THRILLER!!!
    LA MULTI ANI, ROMANIA!!!
    Unde-i unul nu-i putere,
    Unde-s doi(sau mult mai multi) puterea creste!...

    Dorina, forgive me, because i hurt you heart! Valeriu

    RăspundețiȘtergere
  5. La 31 de ani de la aparitia sa pe piata muzicala, albumul cu cele mai mari vanzari din istorie, am inteles, ca, prin anul 2009 era vorba sa ajunga pe scena teatrului
    Mi-ar placea foarte mult ca, celebrul videoclip THRILLER, sa aiba sansa de a face din nou istorie la peste trei decenii de la lansare.
    In momentul premierei sale de la MTV, in 1983, a facut ravagii nu numai prin imaginile neobisnuite, ci si prin detaliile legate de realizarea sa. John Landis, cel care a regizat clipul, declara la vremea respectiva ca filmuletul de 14 minute a costat 500 000 de dolari, adica de zece ori mai mult decat se investea atunci in asa ceva.
    Este cel mai influent videoclip pop din toate timpurile!
    "THRILLER, care l-a transformat pe MICHAEL in superstar, a fost selectat printre cele 25 de lucrari muzicale ce vor fi pastrate pt. eternitate de Biblioteca Congresului American.
    Albumul este considerat, ca si alte 24 de inregistrari, de "importanta culturala, istorica si estetica" in istoria Statelor Unite ale Americii.
    Lucrarile au fost adaugate in Registrul National de Inregistrari care, in prezent, numara 250 de capodopere de importanta nationala." sursa: HotNews

    LA MULTI ANI, THRILLER!!!
    Multumesc Dorina, pentru REMEMBER! Esti minunata! ...MIREY

    RăspundețiȘtergere
  6. Printre fulgi de nea imaginari, m-am strecurat la tine in casuta, sa-ti las un dar simbolic acolo in ghetuta, dar te-am vazut dormind si-atunci, ti-am lasat un pupic(dulce pe obraz)!...

    Fie ca sarbatorile de iarna sa ne aduca la toti in viata, o raza de lumina, bunatate cu sufletele care sa vibreze in armonie si pace, iubirea sa ne primeasca in bratele-i pline de caldura si duiosie, norocul sa ne urmeze oriunde, iar linistea interioara si fericirea dorita sa fie presarate in viata noastra fara masura!!! :)

    LA MULTI ANI !!! :)
    ...MIREY

    RăspundețiȘtergere
  7. RIP Nelson Mandela! RIP Michael! AltAnonim

    RăspundețiȘtergere
  8. SA NE VINDECAM TRUPUL SI SUFLETUL!
    Iarta-ma, Imi pare rau, Multumesc, Te iubesc!

    “Daca eu, familia mea, rudele si stramosii mei ti-au ofensat familia, parintii si stramosii prin ganduri, cuvinte, fapte si actiuni de la inceputul creari noastre pana in prezent, Imi pare rau, Iti cerem iertare. Lasa ca totul sa se Curete, sa se Purifice, sa se Elibereze. Elimina toate amintirile, blocajele, energiile si vibratiile negative si transmuta aceste energii neplacute, in lumina pura...Si asa s-a facut! Multumesc!

    Pentru a curata subconstientul de toata incarcatura emotionala adunata in el, spune de mai multe ori pe zi cuvintele cheie: Imi pare rau, Iarta-ma, Multumesc si Te iubesc.
    Ma declar in pace cu toate persoanele de pe pamant si cu cele cu care nu mi-am rezolvat neintelegerile. Imi pare rau, Iarta-ma, Multumesc si Te iubesc!
    Ii eliberez pe toti cei care am crezut ca mi-au facut rau sau m-au tratat nedrept, pentru ca pur si simplu imi intorc ceea ce le-am facut eu inainte, in alta viata, in alt timp: Imi pare rau, Iarta-ma, Multumesc si Te iubesc!

    Desi imi este greu sa iert pe cineva, eu sunt cel care cere iertare acelei persoane acum. Pentru acea situatie din momentul respectiv, Imi pare rau, Iarta-ma, Multumesc si Te iubesc!
    Pentru acest spatiu sacru in care locuiesc acum si-n care nu ma simt confortabil, Imi pare rau, Iarta-ma, Multumesc si Te iubesc!
    Pentru relatia ce-i atat de dificila, din care am pastrat doar amintiri neplacute, Imi pare rau, Iarata-ma, Multumesc si Te iubesc!
    Pentru ceea ce mi place din viata mea prezenta, din viata mea trecuta, din munca pe care-o desfasor sau din mediul meu, rog Divinitatea sa curete in mine ceea ce contribuie la lipsurile mele: Imi pare rau, Iarta-ma, Multumesc si Te iubesc!

    Daca experimentezi anxietate, griji, frica, tristete, nostalgie, durere, spune: Imi iubesc amintirile, sunt recunoscator (e) pentru sansa de a va elibera si a ma elibera, Imi pare rau, Iarta-ma, Multumesc si Te iubesc!
    In aceasta clipa, Ma gandesc la sanatatea mea emotionala si la cea a tuturor fiintelor dragi! Multumesc! Pentru nevoile mele si pentru a invata sa astept linistit (a) fara frica: Imi recunosc amintirile aici! Imi pare rau, Te iubesc!
    Contributia mea la vindecarea pamantului: iubita Mama Pamant, care esti EU: daca eu sau familia mea, rudele sau stramosii mei te-am ranit prin ganduri, cuvinte, fapte si actiuni de la inceputul creari noastre pana in prezent, Iti cer iertare! Lasa ca acestea sa se Curete, sa se Purifice, sa se Elibereze si elimina toate aimintirile, blocajele, vibratiile negative si transmuta aceste energi impure in lumina, si asa este!

    In final, iti aduc la cunostiinta ca aceasta rugaciune este contributia mea la sanatatea ta emotionala, care este si a mea. Acum stiu foarte bine ca in masura in care tu te vindeci, ma vindec si eu! De aceea, in acest moment, iti spun ca-mi pare rau pentru amintirile dureroase pe care le impartasim. Iti cer iertare pentru ca drumul meu s-a ntersectat cu al tau pentru vindecare.
    Iti Multumesc ca esti aici pentru mine si Te iubesc pentru ca esti cine esti!
    Fii binecuvantat(a)!”

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu, ca la mine te referi, stiu ca mie mi te-ai adresat, chiar daca nu direct, am putut sa simt nuanta...
      IARTA-MA!!! Imi pare atat de rau pentru toata suferinta provocata! La sfarsit mi-au dat lacrimile si nu spun asta ca sa induiosez pe nimeni, e adevarul. Pur si simplu REGRET enorm pentru tot!
      Chiar a fost o joaca copilareasca dar.....atat de prosteasca, lipsita de logica sau ratiune...Trebuia sa-mi dau seama din scrierile tale atat de profunde si rascolitoare dar divine, fermecatoare, slendide care topeau chiar si o piatra....ca esti o persoana inocenta si foarte sensibila!
      Eu, chiar TE APRECIEZ foarte mult, din tot sufletul, din toata fiinta mea! Iti spun in cel mai sincer posibil mod si in toata temerea de Dumnezeu!
      NU AM CREZUT NICI O CLIPA ABERATIILE AFIRMATE!!!
      N-am vrut sa-ti disturb linistea sufleteasca, constientizez perfect, ca ti-am gresit imens, colosal ranindu-ti sufletul - acum...nu atunci. Nu stiu ce-a fost in mintea mea, dar crede-ma(desi nu merit), a fost doar o joaca, o gluma imprudenta, nechibzuita. Nu am avut si nici nu am absolut nimic cu tine. Nu te cunosc si nu cunosc pe nimeni personal, care intra pe acest blog...
      Te rog, de o mie de ori, de cate ori este nevoie: IARTA-MA, DORINA!!!
      Imi dau seama, ca...iti provoc amintiri foarte neplacute, triste, retrairi dureroase, ori de cate ori imi vei vedea numele la sfarsitul vreunui comentariu si chiar comentariul in sine.
      Imi dau seama ca, desi probabil m-ai iertat, supliciul emotional si sufletesc nu se va cicatriza asa curand, poate...niciodata!
      De aceea, cu parere de rau de tot ce-am creat nefast atat in sufletul tau cat si pe blog, permite-mi, te rog o perioada, sa ma retrag cu capul plecat, cu respect si cainta, cu profunda admiratie pentru sufletul tau frumos!
      Imi pare rau, Iarta-ma, Multumesc, Te iubesc!
      Fii binecuvantata, DORINA!

      SARBATORI FERICITE impreuna cu toti cei dragi! Valeriu

      Ștergere
    2. ...dacă singur ți-ai adresat întrebări la care ți-ai răspuns...ai făcut afirmații și ai jicnit...ai împroșcat cu venin ...acum ai tupeul să ceri iertare...
      ...ai dat buzna în casa lui Michael cu bocancii plin de noroi din mlaștinile pe unde te-ai mânjit cu nefericire și cu frustrări și acum vii să cotrobăi în sertarele lui Mihai căutând să pui punctul pe i... afirmi că nu cunoști pe nimeni de aici...te doare asta?...sau curiozitatea...sau dorința ...sau vrei să transformăm blogul în unul despre noi?!... vrei o comedie?!...poate a erorilor... în care Dorina să nu fie Dorina ci Mihai... care după ce a fost Florența s-a transformat în Zoly ,..care nu era Peter Pan, dar nici Moș Crăciun!!! și tot așa ...
      ... crezi că o să-ți ducă cineva lipsa...domnule Valeriu.?!...poate în visele tale!!!...ia-ți comentariile patetice și du-te învârtindu-te!!!și să te reîntorci când o sa te cheme Dorina !!!
      ..și dacă vrei să ne întâlnim, să ne cunoaștem ...caută-mă!

      Zoly din Pantelimon..

      Ștergere
    3. Mai baiatule...iti recomand o consultatie psihiatrica! Eu pe tine nu te cunosc, nu avem nimic in comun si de impartit, prin urmare - sa te caut eu pe tine!!!!......ar fi ultimul lucru din lumea asta pe care l-as face si nici macar atat! :)))
      Cat despre acel dialog, nu stiu cu cine am vorbit, omul isi poate rezerva dreptul de a nu se semna, cert e ca avea pseudonimul de "AltAnonim"
      Zoly, ce-ai zice sa te dai tu 'tare' la comentarii si nu la harta??? Atat lui Mihai cat si Dorinei, Florentei, lui Mos Craciun, lui Peter Pan sicui mai vreitu, le-ar conveni si nu ti-ar da cu sutul "invartindu-te" si, ti-ar dori "reantoarcerea" garantat, de fiecare data! It's ok ?
      Iti doresc numai bine, sa te calmezi si sa numai porti resentimente!

      Ștergere
    4. Valeriu/Mirey, se vede treaba ca nesimtirea n-are leac si ca milogelile tale de mai inainte n-au fost decat niste ipocrite lacrimi de crocodil. Nu am intervenit pana acum, am preferat sa citesc articolele si sa nu intru in mocirla facuta de tine si de altii asemenea tie. Dar de data asta chiar m-am enervat. Nu esti binevenita aici, creatura cu mintile tulburi. Aici e o oaza de liniste, un loc pe care creatorul lui l-a vrut cat se poate de zen, iar tu il bruiezi. Du-te dar pe alte meleaguri. Sau la Balaceanca.

      Zen

      Ștergere
    5. Zen\Zena, Zoly sau cine mai esti, nu te da drept cine nu esti! Atitudinea asta de sefa invidioasa si capricioasa nu te prinde. Mai bine decat sa plece Mirey, pleaca tu! Pina acuma nu ai aparut, ti-au aparut coltii acuma in schimb. Dute si musca din alta parte, catea, si lasa-ne pe noi linistiti! Mirey impreuna cu Dorina, sint combinatia perfecta: Dorina cu articolele iar Mirey cu comentariile ei de misca si o piatra, numai pe tine, nu.Daca Mirey pleaca pentru ea nu e o problema dar pentru noi, da.Eu sint singura cu 2 copii iarblogul asta e o mare alinare pentru mine. Pe fetele astea doua le iubesc din tot sufletul. Dute tu cu dusmania ta cu tot tu nu esti binevenit\a dute pe alte meleaguri si la Balaceanca!
      Rusine sa-ti fie!

      ana-maria

      Ștergere
    6. Esti inveninata ca tu probabil nu o sa scrii in veci asa frumos ca ea si te-ai gindit sa o acuzi aiurea Se vede treaba ca chiar daca sustii ca doar citesti, nu ai invatat nimic bun nici macar de la Michael! Mihai, ia atitudine cat mai repede ca nu se mai poate! Daca Mirey pleaca plec si eu si vor pleca sigur foarte multi.

      ana-maria

      Ștergere
    7. Zau? Ia pleaca, sa vedem cine te urmeaza... ana-maria/mirey/valeriu. Vezi ca te asetapta la Balaceanca un pat cald.

      Zen

      Ștergere
    8. Ce ai tu cu mine? Ai facut macar o inspectie in toate comentariile mele de pana acum? Ce ti-au inspirat de te-a determinat sa crezi ca ma dau ba Valeriu, ba Ana-Maria? Stii ceva? Chiar m-au amuzat inventiile, gogosile tale. :)) Abia de-am vazut, caci in weekend sunt si eu libera ca tot romanul...
      Crezi ca ma impresioneaza dorinta ta nemasurata, perfida, de-a ma alunga neargumentat? Si...cata lipsa de onoare! "Zen" ??? :)))
      Persisti in eroare, ai intrat deja in zona ridicolului! Mai mult: crezi ca eu o sa plec doar ca iti zici tu "zen", si vrei sa scapi de mine din motive de invidie(ce altceva poate fi)? N-am sa-ti satisfac dorinta! ;) Mai vrei un argument ca demonstratie ca totul e o farsa? Sau...ca tu esti o falsa? M-am uitat si eu in DEX sa vad ce inseamna "zen": secta budista din Japonia sau doctrina autonoma hindusa, bazata pe budism care pune accentul pe contemplarea mistica si dezvolta credinta in iluminarea interioara INSTANTANEE. (doctrina filozofica profana)
      profan: care nu respecta lucrurile considerate sfinte, sacre; necredincios, ignorant;
      Creatorul sau autorul acestui blog este MIHAI. Si pe langa faptul ca n-ar vorbi in halul acesta si fara motive, unei femei, el, NICIODATA n-ar gandi ..."zen"! El este credincios lui Dumnezeu nu lui Buda, nu iluminarii...E absurd si ciudat. Si Michael credea tot in Dumnezeu asa cum credem majoritatea crestinilor
      Asadar, tu care te autointitulezi "Zen" si gandesti probabil zen, fa-ti pasaportul spre orice destinatie vrei tu, lasa-ne pe noi admiratorii lui Michael si iubitorii de Dumnezeu linistiti! Eu, te asigur pt. liniste ta, ca am ca si ceilalti oameni normali dupa acest blog: MENS SANA IN CORPORE SANO(minte sanatoasa in corp sanatos) sau: Naturalia non sunt turpia(cele sanatoase nu sunt rusinoase)
      ...Iti doresc si tie la fel!... ...MIREY

      Ștergere
    9. "BUT HAVE MERCY, FOR I'VE BEEN BLEEDING A LONG TIME NOW" wrote Michael. AltAnonim

      Ștergere
    10. Zen vine de la Zaharia Emil Nicolae - numele meu... draga Anonim/Mirey/Valeriu/Ana-Maria. Prin urmare, peroratia dumitale pseudo-teosofica e la fel de inoportuna ca si o papornitza Vuitton pe spinarea unui catar.

      Zen

      Ștergere
    11. Calitatea morala se vede in felul cum un om se poarta cu ceilalti. Exista oameni care au geniul comportamentului cu celalalt, care stiu sa reactioneze, sa stimuleze, sa accepte sa faca un pas inapoi sau un pas inainte, care stiu sa faca dansul acesta care este viata zilnica, fara ostentatie si radiind o stare de bine.
      "A face binele" nu e strict a face fapte bune, ci a institui in jurul tau o retea de oxigen, o permeabilitate la ceea ce e de valoare.

      Ștergere
  9. ascultam "Thriller " şi citeam: "O serie de obiecte ce i-au aparținut legendarului cântăreț american Michael Jackson va fi scoasă la vânzare la licitaţia "Rock & Roll Winter", care va fi organizată de casa Knaisz Auctions,...". Amintirea Lui e un ecou, rostogolit tot mai departe...tot mai de departe...

    RăspundețiȘtergere
  10. PUTINA ATENTIE, VA ROG, CELOR DIN “FISIA GAZA” !

    Nu vreau sa va disturb polemicile, stiu ca trebuie sa-l lasi pe om acolo unde se simte el bine, dar va rog, pret de numai cateva minute, opriti-va! Incercati, pret de alte cateva minute,
    sa treceti “in corpore” linia de frontiera a zonei de conflict, sa vedeti ce se intampla si in partea cealalta, unde este oaza de liniste. Domoliti-va putin, eliberati-va de ganduri, trageti aerul libertatii in piept, spuneti o rugaciune, lasati cateva flori si cateva cuvinte in memoria celor doi prieteni, apoi va puteti intoarce in zona fisiei pline de tumult, pentru a termina ce ati inceput!

    Daca eu am putut sa o fac, voi de ce nu?!
    Va multumesc,

    RăspundețiȘtergere
  11. ...Dorina, ești minunată!!..era mai bine poate dacă dădeai și un citat din Biblie?!
    ...ai recurs la ramura de măslin și duhul blândeții!!!...mai lipsea poate un pic de tămâie...să afumi spiritele răutăcioase...iar la sfârșit un Amin răspicat...că tot suntem în Post..
    Eu așteptam o replică la calomniile care ți-au fost aduse și pentru care s-a ajuns aici!!!...dar îți respect decizia „ trebuie să-l lași pe om acolo unde se simte el bine”...

    Sărbători fericite tuturor!

    Zoly din Pantelimon

    RăspundețiȘtergere
  12. Loveste-ma, uraste-ma, nu vei putea niciodata sa ma dobori;
    Porunceste-mi, inspaimanta-ma, nu vei putea niciodata sa ma ucizi. (“They Don’t Care About Us”)


    Perfidia nu trebuie cautata altundeva decat la calomniator. El este cel care a avut “bunavointa” de a ne
    aduce aici, pe un teren propice defaimarii si batjocorii fara discernamant..
    Parsivitatea, daca chiar vrei sa o gasesti, o gasesti la “hotul care striga: uite hotul”; la cel care se considera atat de inzestrat de natura incat, orice mijloc, indiferent de cat de lipsit de scrupule ar fi el, i se pare prea putin atunci cand vrea cu tot dinadinsul si fanfaronada, sa distruga.

    Se omite un singur lucru: fapta buna, sufletul curat si bine intentionat, nu pot fi patate nici de insulta si nici de calomnie. Important este cum te simti in interior. Importanta este lumina de care te simti mereu inconjurat.

    Nimeni nu este perfect, dar daca nu ai respect pentru altii, nu ai nici pentru tine.
    Multi se cred detinatorii unui anumit adevar, dar nu este nici pe departe asa atata timp cat acest adevar a fost cu mult distorsionat de minciuna grosolana cu care s-au inconjurat si i-au inconjurat si pe altii.
    Magia este buna pana intr-un punct. Dincolo de acest punct, se vrea a distruge suflete, a manipula gandiri si actiuni, a crea o “realitate” virtuala care este dincolo de orice adevar si bun simt. Si odata ajuns acolo, de la sublim la grotesc nu este decat un singur pas!

    RăspundețiȘtergere
  13. Există oameni pe care atunci când îi întâlnești, ai impresia că îi știi dintotdeauna...și există zile în care Dumnezeu îți dăruiește ocazia de a cunoaște suflete deosebite. De câte ori mă gândesc la tine, Dorina, te revăd cu ochii minții pășind grăbită pe Aleea Michael Jackson , acolo unde alături de Zoly, te-am văzut pentru prima dată. Îmi amintesc zilele petrecute împreună...glumele tale...râsul tău ștrengăresc...discursul tău ținut la doi pași de Sfinx într-o binecuvântată zi de 31 august 2012.
    Vreau să-ți mulțumesc pentru prietenia ta minunată...pentru strădania ta de a ține focul aprins aici, acasă la Michael...pentru toate clipele în care citindu-ți postările am plâns ca un copil...Îți mulțumesc pentru tot...sunt fericită că exiști și am avut ocazia să te cunosc. Ești un om minunat...

    Pentru tine, și pentru toți cei care îl iubesc pe Michael...

    Inima îmi bate cu putere...dorind parcă să iasă din piept și să treacă pragul casei înaintea mea! Ce dor mi-a fost de locul acesta...de casa unde mă întorc întotdeauna cu zâmbetul pe buze...închipuindu-mi printre fulgii de nea cum am să vă îmbrățișez pe fiecare...și cu lacrimi în ochi pentru sufletul din spatele vocii care se aude în surdină...voce care asemenea unei mâini salvatoare pe umăr în clipe grele te ajută să mergi mai departe.
    Gândurile mele se împletesc cu altele...și urmele pașilor se intersectează ...se amestecă...distanțe...neîmpliniri...dorințe...dar și multă iubire. O casă plină de iubire, muzică și adevăr!
    Am revenit aici într-o seară de iarnă...când afară ninge cu fulgi mari și clinchete de zurgălăi, prevestind marea sărbătoare a nașterii micului IIsus!
    Deși casa pare goală, focul e aprins. Deschid cartea găsită pe măsuța din sufragerie și citesc...ridic ochii și prin lumina difuză privesc jocul flăcărilor. Îl văd cu ochii minții pe Michael așezat turcește...înconjurat de noi toți...nu lipsește nimeni, și chiar dacă afară șuieră crivățul am lăsat ușa întredeschisă ...cine știe?! întotdeauna suntem bucuroși de oaspeți!
    Michael a început deja să spună o poveste, iar noi am alungat alte gânduri redevenind copii. Suntem numai ochi și urechi alături de el, gata pentru călătoria cea mare. Flăcările desenează umbre fioroase pe pereți , iar scânteile dau ochilor lui frumoși mai multă veselie. Cea mai minunată voce care ne-a fost dat să o auzim, ne învăluie și ne poartă în împărăția poveștilor...
    - A fost odată un om, pe care toată lumea a crezut că îl cunoaște...

    ***

    La Mulți Ani!
    Crăciun fericit tuturor!

    Val.

    RăspundețiȘtergere
  14. Iti Multumesc, la randul meu, draga Val. Iti multumesc, in primul rand pentru ca nu ti-a fost oarecum sa-ti pui numele alaturi de al meu, cea care am fost blamata. Iti multumesc pentru ca prin aceste randuri, ai inlaturat norii grei ce se abatusera asupra mea si a acestui loc. Este atat de placut cand simti cum prietenii iti sunt aproape.
    Suntem oameni obisnuiti, cu multa dragoste pentru simplitate, pentru frumos, pentru gingasie, dar si pentru adevar. Zilele fericite raman in inima noastra oricate urcusuri si coborasuri ar trebui sa strabatem. Greutatile ne pot desparti sau ne pot apropia atunci cand stim si dorim sa intelegem.
    Exista insa o flacara, o flacara a noastra, prieteni care ne-am cunoscut sub semnul lui Michael. O simtim cum arde, undeva in adancul de nepatruns al sufletului, cum palpaie chiar daca furtunile o vor a fi stinsa.
    Am ajuns la punctul in care, in gand, ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca ne-a adus impreuna pe toti cei care am fost si mai suntem aici. EL stie de ce si pentru ce.
    Voi pastra intotdeauna cu gingasie, undeva, intr-un colt al camerei mele, amintirile dragi : veverita si castelul Peles, sfinxul si carticica despre prietenie, cartea de versuri ‘Inger si suflet’, oglinda fermecata primita de ziua mea, 3 bibliorafte cu tot ce s-a scris pe blogul ‘Michael JacksonTribute Romania’ si 3 ingerasi minunati.

    Aici, in mine, este si sufletul vostru.
    Dincolo de ce s-a vazut, dincolo de ce s-a stiut, dincolo de ce s-a crezut, S-A SIMTIT!

    Iti multumesc din inima!
    Va multumesc la toti, prieteni dragi!

    Craciun fericit!

    RăspundețiȘtergere
  15. Am mai adaugat 1 biblioraft la cele 3 bibliorafturi. In felul acesta, am invatat inca o data sa numar :)
    La fel de dragi imi sunt CD-urile daruite de prietenele mele, cele doua volume "Michael Jackson - Un simplu Tribut" si "Sartrange - Iubita secreta a regelui " de Michael A. Dobrescu, cartile lui Osho primite in dar, toate cartile lui Michael si scrise despre Michael.
    Ele si voi sunteti o parte din averea mea draga.

    Iti multumesc, inca o data, Val, pentru prietenia magica si minunata.

    RăspundețiȘtergere

AVERTISMENT!

Orice comentariu care contine limbaj jignitor la adresa autorilor blogului, a cititorilor sau a comentatorilor sai, va fi expediat in Zona Fantoma, sa-l caute pe Generalul Zod :)