duminică, 15 septembrie 2013

“IT’S  ALL FOR LOVE... L.O.V.E.”


“Daruieste oamenilor putina dragoste si putina fericire, arata-le ca iti pasa cu adevarat si din adancul inimii de ei. Fii acolo pentru ei. Nu-ti trebuie mult sa faci asta!”  MJ                                                          
       
       
     Forta interioara inseamna motivatie, vointa, hotararea de a duce lucrurile la capat. Sau de a depasi anumite praguri in viata.

Michael a avut o extraordinara forta interioara care l-a ajutat sa se dedice cu pasiune atat in viata artistica, cat si in cea umanitara, sa treaca de momente grele pe care putini le-ar fi putut depasi.
Ca om, s-a remarcat prin daruire, generozitate, putere de sacrificiu, vointa si perseverenta in a face bine celorlalti. 
A marcat profund si binefacator viata multor oameni, in special pe cea a copiilor.
A inspirat iubire si bunatate, compasiune, daruire si pasiune prin tot ce a facut. A motivat pe foarte multi sa aiba grija de semenii lor, de cei aflati in dificultate, de copiii abandonati, de muribunzi, de cei bolnavi sau saraci. 
Aceste virtuti sunt universal valabile indiferent de nationalitate, religie, integrare sociala sau profesionala. Prin puterea exemplului, el a fost unul dintre acele “puncte de lumina” ce ne-au aratat de-alungul timpului ca, indiferent care este statutul nostru (familial, profesional, social), merita sa trezim aceste valori in sufletele noastre. 
         
      In continuarea marturiilor care vin sa ofere o imagine reala asupra umanitarismului sau, am sa amintesc una dintre cele mai dramatice dar si emotionante povestiri atat prin fapta terifianta care a generat-o, cat si prin fapta de un profund umanism care i-a urmat.
Cand, in 1984, Michael l-a cunoscut pe micutul Dave, avea doar 26 ani.  


Povestea lui Dave Dave incepe pe vremea cand avea aproximativ 5-6 ani, iar parintii sai treceau printr-un divort greu. Tatal sau nu voia ca mama sa obtina custodia deplina, asa ca intr-una din zilele de vizita, intr-o camera de hotel, el si-a pus in gand sa infaptuiasca o dubla crima. A turnat gaz pe Dave si pe el insusi, dar s-a speriat atunci cand a venit vorba sa-si dea foc singur.
Focul a ars 90 la suta din suprafata corpului baietelului de numai sase ani. Aceasta fapta se intampla in 1983. Dumnezeu, insa, l-a binecuvantat ajutandu-l sa treaca de acel moment tragic si sa-l intalneasca pe Michael care i-a fost de un real sprijin. Pentru Dave, el a fost acel fir de speranta si viata de care ne agatam pentru a supravietui  

Dave a supravietuit, dar a trecut prin chinurile iadului si prin toate interventiile chirurgicale pana a crescut. Tatal sau a fost arestat si condamnat la inchisoare pe viata.
La momentul respectiv, acest caz deosebit de grav i-a atras atentia lui Michael, dorindu-si sa-l intalnesca pe copil.
Mama lui Dave l-a contactat pe Michael rugandu-l sa-l viziteze la spital. Bineinteles ca el si-a facut timp pentru a merge sa-l vada pe Dave si astfel au devenit prieteni. 
Timp de aprox. 30 de ani, Michael i-a oferit sprijin emotional si financiar enorm, iar Dave, petrecandu-si mare parte din copilarie la casa din Encino si la Neverland, s-a apropiat foarte mult de el.


Asa cum se spunea intr-un comentariu anterior, Michael a dorit chiar sa-i platesca multiplele interventii chirurgicale, insa mama baiatului avea o asigurare care le acoperea pe toate acestea.

Profund recunoscator, Dave Dave a mers la inmormantarea lui Michael si, cu o tulburatoare sinceritate, a adus un emotionant elogiu prieteniei lor, amintind in felul acesta despre deosebita sensibilitate si delicatete sufleteasca a omului care a fost, despre grija si neconditionata sa daruire, trasatura de caracter pe care, in afara de fani si admiratori, putini oameni o cunosc.


Iata ce isi aminteste Dave, despre Micahel:   
  "A fost o experienta destul de uimitoare. Totul a inceput cu o bataie pe umar. 
M-am intors si Michael era acolo. In acel moment ne-am imbratisat. Relatia noastra a inceput cu o imbratisare care nu s-a incheiat de-a lungul intregii noastre prietenii.

Michael auzise despre mine si m-a contactat. A dorit sa ma intalneasca. Aveam aproximativ 7 ani la momentul respectiv. S-a imprietenit cu mine. M-a ocrotit. M-a primit in viata lui. M-a imbratisat si m-a acceptat ca pe un foarte bun prieten de-al sau. De-alungul anilor, a fost tot timpul alaturi de mine.
A fost ca un tata pentru mine. Mi-a dat o multime de sfaturi si mi-a aratat o multime de lucruri despre lume. Mi-a fost realmente o sursa de sprijin emotional.  Prin el, am pierdut o Persoana importanta in viata mea.
Cred ca ceea ce oamenii nu reusesc sa inteleaga la Michael este faptul ca el a fost o fiinta umana.
De-alungul anilor a fost stigmatizat de mass-media, fapt care nu i-a facut bine nici lui si nici celor din jurul lui. A fost un om deosebit. Nu a ranit nici un suflet si ma bucur sa fi fost prietenul lui in toti acesti ani, sa- fi fost prieten devotat.
        A fost prietenul meu prin tot ceea ce am trecut. A fost singurul meu prieten si pot sa spun ca a fost alaturi de mine mereu. A avut intr-adevar un impact covarsitor asupra vietii mele – si asta nu pentru ca era o celebritate. Ci pentru ca a trecut prin lucruri asemanatoare cu cele prin care am trecut eu.
     Michael mi-a oferit un sprijin emotional enorm. A fost acolo pentru mine ori de cate ori am avut nevoie sa vorbesc cu el. Mi-a deschis portile Neverlandului ca pe un mijloc de evadare.
Metaforic vorbind, el a fost aproape ca un tata pe care nu l-am avut niciodata. "

        
   


      Dupa cum povestea Miko Brando, vechi prieten al lui Michael, la unul din interviurile lui Larry King, acest gen de manifestare era una tipica lui Michael. Cand auzea despre intamplari ale unor oameni care aveau nevoie de ajutor, sau cand urmareau stirile impreuna, indiferent de incidentul care ar fi fost, el dorea intotdeauna sa ajunga la oameni, sa ii ajute. Chiar si atunci cand conducea prin oras, oprea sa ajute oamenii.
Ar trebui sa nu uitam cat de mult a daruit Michael nu numai lui Dave Dave, ci atat de multor oameni nevoiasi, de-alungul intregii sale vieti, fara a.pretinde ceva in schimb.
El a inteles ca in viata spirituala, cel mai important este sa simti care este vointa lui Dumnezeu, care iti este menirea, si sa o implinesti.






18 comentarii:

  1. Trecută în uitare...

    Dacă-ţi pasă câtuşi de puţin
    de mine,
    nu mă mai ţine
    prinsă-n mrejele minciunii.
    Nu fă ce-ţi spun unii!
    Nu mă mai urî!
    Nici nu mă mai judeca
    pentru ceea ce n-am făcut,
    sau pentru ceea ce crezi
    că ar fi trebuit să fac.

    Ocroteşte-mă, cel puţin cât
    te-am ocrotit şi eu!

    Dacă mă iubeşti cu Sufletul,
    înţelege că am nevoie
    de blândeţea, de vorba bună,
    în care să mă regăsesc.
    Astăzi, te rog,
    şterge-mă, pentru totdeauna
    din lista „Trecută în uitare”!
    Fii izvorul meu nesecat
    de dragoste necondiţionată
    din care să mă reclădesc!
    Vreau chipul să-mi oglindesc
    în limpezimea ochilor tăi.

    Iubeşte-mă, cel puţin cât
    te-am iubit şi eu!

    Dumnezeu ştie cât
    voi mai avea de stat,
    aşa că, ascultă glasul sângelui
    Şi nu mai sta pe gânduri,
    citeşte-mi printre rânduri...!
    Ridică receptorul şi sună-mă!
    Astăzi, pentru prima dată,
    Vreau să simt că alăturea îmi eşti
    - mama mea, tatăl meu,
    ... fratele meu, sora mea...,
    copilul meu, jumătatea mea!

    Ştiu că nu-ţi plac,
    dar fă ceea ce fac
    toţi prietenii mei:
    Aminteşte-ţi că astăzi
    este ziua mea!
    Nu-mi doresc
    să-mi dăruieşti o stea!
    Haide! Ridică receptorul,
    sună-mă şi spune-mi
    cât poţi de sincer
    „Te Iubesc! La Mulţi Ani!”

    Fii Familia mea, după care
    am tânjit de când mă ştiu!

    04-05.09.2013
    .....................................
    Vă doresc tuturor o săptămână minunată, care să dureze cât o VIAŢĂ. Să aveţi parte de SĂNĂTATE, IUBIRE, ÎMPLINIRE, DRUM DREPT ŞI LUMINĂ!
    CU ACELEAŞI DRAGOSTE ŞI SINCERĂ PRIETENIE, maria c.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria, iti multumesc ....Tu ai scris acest randuri?...Ce intrebare pot pune!...Sigur ca tu le-ai scris!
      Dar, poate, pe undeva, gandurile noastre, ale tuturor, sau numai a celor de aici, comunica. Iar tu, fara sa banuiesti macar, nu faci decat sa exprimi prin cuvinte maiestre o stare emotionala spre care converg toate celelalte.
      Nu stiu daca este cineva care, citindu-ti poezia, nu s-ar regasi in ea. Sau macar parte din momentele de proprie singuratate nu le-ar regasi in dorinta de comunicare cu cei considerati apropiati sufleteste.
      Ne dorim atat de mult sa ne simtim ocrotiti de iubirea si grija celuilalt.
      Tanjim...nu cred ca exista fiinta care sa nu tanjeasca, fie si numai in momente extreme ale vietii, dupa comuniune sufleteasca, dupa blandete, dupa sinceritate, dupa gandul si vorba buna care inseamna atat de mult.

      ...Arata ca iti pasa cu adevarat si din adancul inimii...Gandurile vin sa imbrace ideea regasiririi in dorinta celuilalt.

      „Am in fiecare zi un gand bun pentru tine, dar mai ales astazi...”...sunt cuvinte simple, dar care poarta in ele atata magie si raspandesc atata caldura atunci cand sunt transmise. Si te simti cu adevarat binecuvantat atunci cand primesti efectul binefacator al lor!

      Fericirea....fericirea sta in lucrurile mici care ne ating in mod miraculos, inima.

      Ștergere
  2. Spre mirarea mea, si eu m am gandit sa scriu despre familie, inainte ca sa vad ce maria c. a scris...gand la gand cu bucurie!!!
    Dragi cititori, iubiti va aproapele oricat de ,,urat,, ar fi el la. Haideti sa aplica ce iubim atat de mult la Michael, iubirea, gandul bun si pur.
    Sa ne amintim in primul rand de familie caci de acolo pleaca totul, apoi de prieteni, apropiati si sa nu uitam si de straini sau de cei care ne vor raul.
    Sa ne oprim o clipa din tumultul vietii si sa multumim Tatalui nostru pentru ce avem in primul rand (caci rar facem asta ), iar apoi sa i cerem din suflet sa ne invete sa iubim cel putin ,,un deget,, cat ne iubeste El pe noi!
    Cineva imi spunea: ,,Dumnezeu este ca un parinte care asteapta cu bucurie sa l sune copilul lui sa i ceara ceva,,...am inteles atunci ca El indeplineste orice dorinta, numai sa cerem.
    Haide ti sa ne unim gandurile bune fata de semenii nostrii apoi de tara noastra apoi de pamant, de rau, de ram si sa facem o schimbare!!!
    !!Schimbarea vine din interior!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. „Schimbarea vine din interior”...Asa indemna si Michael, sa facem schimbarea incepand cu noi insine.

      Ca si iubirea, compasiunea si intelegerea fiintei umane, pentru Michael, legatura de familie a avut o insemnatate deosebita:

      “Sunt foarte sensibil la durerea lor si sunt foarte sensibil la conceptul de familie, de conditie umana. Acest subiect inseamna foarte mult pentru mine si vreau sa ajut.
      Fac tot ce pot ca sa ajut ... Totul, in inima mea, este pentru ei.
      …Copiii nu mai mananca impreuna cu parintii lor. Legatura de familie s-a rupt, este un strigat de protest pentru a atrage atentia.
      De ce copiii merg la scoala cu arme? Ei doresc sa fie imbratisati, ei doresc sa fie sustinuti, dar ei [parintii] sunt foarte ocupati cu slujba lor zilnica, lasandu-i acasa, la calculator, iar ei fac tot felul de lucruri nebunesti.
      Asta distruge legatura de familie. Avem nevoie ca aceste legaturi sa fie refacute din nou. Acest lucru este foarte important.”

      Sunt valori pe care se pune din ce in ce mai putin accent acum, dar care au o importanta covarsitoare in realizarea armoniei universale!

      Ștergere
  3. http://www.youtube.com/watch?v=VodEhd8sMvw

    RăspundețiȘtergere
  4. De cum zărim printre gene, Primii Zori, trebuie să spunem cu toată fiinţa noastră şi necondiţionat: TE IUBESC, IARTĂ-MĂ, IUBEŞTE-MĂ!
    Mesajul va ajunge cu siguranţă ACOLO.
    AM PUTEA ÎNCEPE CHIAR DE ASTĂZI! AR FI GREU???

    http://www.youtube.com/watch?v=VI8o7QbI2Hc
    http://www.youtube.com/watch?v=0eAx_Xse3ZA

    Să aveţi o zi minunată! Şi, de astăzi, obişnuiţi-vă să dăruiţi IUBIRE, pentru că voi înşivă sunteţi IUBIREA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iubirea autentica este hrana sufletului. Prin ea transformi si te transformi.
      Iubirea daruita iti da PUTERE. Iti da o nebanuita INCREDERE IN TINE, in propriile-ti valori. Iti da aripi sa zbori peste piscuri peste care nu ai crezut vreodata ca ai putea zbura, sa atingi limite la care nu ai gandit vreodata ca vei putea ajunge, sa treci peste obstacole de netrecut.

      Nu lasati sa va fie distrusa iubirea, nu lasati sa va fie distrusa capacitatea de a iubi. Fara ea, tot esafodajul pe baza caruia oamenii se nasc a fi puternici prin insasi fiinta lor, se naruie.

      Ștergere
  5. Draga Dorina, am plans citind aceste randuri. Desi stiam despre Dave Dave si relatia sa cu MICHAEL, nu stiam chiar toate aceste amanunte. Multumesc pentru postarea impresionanta si pentru toate informatiile pretioase pe care ni le furnizezi! Chiar cred ca stiind toate aceste lucruri minunate despre MICHAEL reusim sa-l cunoastem asa cum era EL: UN SUFLET DE INGER SI O INIMA DE AUR! Si cunoscand toate acestea vom incerca si noi sa daruim IUBIRE, asa cum spunea cineva in comentariul anterior.
    Cat de frumos spune Dave Dave despre relatia sa cu MICHAEL "Relatia noastra a inceput cu o imbratisare care nu s-a incheiat de-a lungul intregii noastre prietenii". Asa stia MICHAEL sa iubeasca, sa daruiasca, sa ajute! Pacat ca unii au incercat sa profite de el, de sufletul sau minunat! Ceea ce, desigur, nu a fost cazul lui Dave, care a apreciat ajutorul lui MICHAEL.:"A fost prietenul meu prin tot ceea ce am trecut. A fost singurul meu prieten si pot sa spun ca a fost alaturi de mine mereu.". "Metaforic vorbind, el a fost aproape ca un tata pe care nu l-am avut niciodata.".
    Inca o data, Dorina, iti multumesc pentru tot! Esti minunata!
    Si multumesc tuturor celor care vin cu drag aici, in acest loc pe care noi il numim "ACASA"!

    Cu stima,
    Marinela

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand daruiesti iubirea ta oricarei alte fiinte, sau unui obiect oarecare din natura, cand te simti una cu acea fiinta sau cu acel obiect, cand simti cum te cuprinde acel val de energie binefacatoare dublata de o bucurie imensa, atunci te transformi, renasti, atingand alte dimensiuni ale fiintei tale.
      Cand daruiesti fara conditie, cand iubirea generata de propria-ti iubire ti se revarsa inapoi, detasandu-te de tot ceea ce iti poate atinge fiinta, atunci intri in armonie si comuniune cu intreg universul, redevenind o parte din esenta lui.

      Ștergere
  6. Sunt momente cand ne saturam de atata,,flower power", cand vedem si simtim pe pielea noastra crunta realitate...Dar imi dau seama ca e bine,cand cineva ne aduce inapoi la realitatea spirituala si ne mai arata ce ne poate apropia de DUMNEZEU.Asta a facut ADEVARATUL MICHAEL asta a incercat sa mentina Mihai,fiintand acest blog si asta continui sa faci si tu,draga Dorina!E foarte-adevarat ca o vorba buna si incurajatoare in momente grele,face mai mult decat orice valoare materiala si te-ajuta sa mergi mai departe,sa reusesti sa treci peste moment si-ti da siguranta ca DUMNEZEU vorbeste-uneori- prin gura omului,de aceea trebuie sa ne apropiem in viata oamenii buni.


    Tuturor un gand bun!
    Mihaela

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ciudat…Cand am aparut prima data pe acest blog, cuvintele mele au fost despre iubire.
      Mihai ne purta cu atata daruire si sensibilitate prin atmosfera din GOSTS (Partea a II-a). Iata cuvintele lui Michael care mi-au retinut atunci atentia, dintre zecile de versuri ale acestei piese:

      “Dar daca reusesti sa vezi adevarul, puritatea –
      Ele sunt aici, inauntrul acestei inimi singuratice”…
      “Poate inima sa iti dezvaluie dovada
      Asa cum oglinda dezvaluie adevarul?”

      Si, parafrazadu-l pe Michael, adaugam:
      “Voi fi exact ceea ce vrei tu sa vezi!”
      Voi fi IUBIRE!

      A fost legamantul meu, pentru a darui ceea ce ni s-a daruit prin Michael.
      Pentru a pastra cu sfintenie si a aduce mai departe cel mai de pret dar, dat de Dumnezeu, tuturora.

      Ștergere
  7. MICHAEL JACKSON, se numara printre putinii artisti de o valoare incontestabila, a carei simpla aparitie atat pe scena cat si in locuri publice de fapt...in viata noastra, ne face mai buni, mai calzi, mai generosi, mai intelepti. Intreaga sa existenta, daruita cu o dragoste imensa lumii intregi in aceeasi masura, este semn al faptului ca locul sau in cartea de aur a muzicii nu poate fi niciodata ocupat de altcineva, pt. ca "legendele nu se sting niciodata, doar se rescriu cu literele vesniciei, in lumea de la marginea timpului."
    Este greu, poate chiar imposibil sa ne inchipuim muzicafara tot ceea ce inseamna Michael Jackson si suntem convinsi ca daca artistul nu ar fi axistat, atunci cu siguranta am fi fost mai saraci, lipsiti de ceea ce e mai frumos, mai curat, mai nobil pe aceasta lume.
    Michael era indragostit iremediabil de toate valorile nealterate: de muzica, de poezie, de arta autentica si le ridica la rang de VIRTUTE.
    Din imensa poarta catre rasarit, oamenii aplauda virtutea si o percep ca fiind o bucata din inima lor atarnata de o voce: MICHAEL...cuprinsa intr-o fila de poem nemuritor, ce se scrie in lumea asta plina de contraste si prejudecati. Michael si-a creat cu usurinta drum spre sufletele oamenilor reusind sa le cucereasca inimile prin talentul sau, umanitarismul, prin modestia si sinceritatea debordante ce-l caracterizau, prin impecabila prezenta scenica dar si prin puternica incarcatura emotionala pe care o transmitea cu atata profesionalism.
    A imbratisat lumea cu toata iubirea daruind atata bunatate, ALTRUISM, facandu-ne sa ne simtim mai buni, mai blanzi, impacati oarecum cu noi insine, in permanenta noastra neampacare......MIREY

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oriunde a fost, in oricare parte a globului, in oricare mediu social, Michael a purtat cu el climatul iubirii si al compasiunii, a iubit oamenii asa cum au fost ei.
      Multora le-a redat increderea ajutandu-i sa se accepte asa cum sunt, sa fie ei insisi.
      Cei care au simtit, in adancul fiintei lor, acest lucru, l-au iubit si l-au acceptat pe Michael in toata unicitatea sa.
      Acest sentiment extraordinar, de a te simti acceptat asa cum esti, de a nu fi respins in aceasta existenta, de a simti ca cel putin o fiinta umana te accepta neconditionat, iti da puterea si vointa de a te schimba tu insuti. Iti ofera incredere si echilibru; iti da sentimentul ca esti acasa, acolo unde este esenta ta, acolo unde esti tu insuti.

      Exista numai un singur mod de a iubi oamenii, acela de a-i iubi asa cum sunt.

      Ștergere
    2. Dorim ca viata noastra sa fie simpla, sigura si linistita si de aceea problemele sunt tabu.
      Vrem certitudine si nu indoieli, vrem rezultate si nu experiente...fara sa ne dam seama insa ca numai din indoieli se pot naste certitudini si numai din experiente - rezultate. :)...MIREY

      Ștergere
  8. ALTRUISMUL, este o lege a cerului, la fel cum gravitatia este o lege a Pamantului. Pentru ca societatea sa functioneze sanatos, este nevoie de altruism. Adevaratul altruism, este impartasirea fericirii, este nevoia de al vedea pe celalalt implinit. El a fost conceput de Dumnezeu, pt. ca lumea sa functioneze perfect: "Iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti!'
    Omul are nevoie sa-si reseteze constant perspectiva si sa-si reaminteasca mereu, ordinea lucrurilor in univers.
    Este interesant modul in care noi trebuie sa iubim pe oameni: "ca pe noi insine". Nu mai mult, nu mai putin. Acest mod de a vedea lucrurile, in primul rand, ne invita sa ne iubim pe noi! Ca sa putem avea iubire, sa putem darui.
    Si in al doilea rand, iubindu-ne, sa ii iubim la fel pe semenii nostri, adica sa oferim pretuirea, aprecierea si intaietatea celui de langa noi. Daruind, vom primi la randul nostru. Inaltandu-i pe ei, ne vom inalta pe noi insine.
    "Atunci cand distinctiile completeaza armonios destinul artei si al activitatii prolifice si umanitare, acestea vin ca o confirmare a valorii si prestigiului incontestabil."- autor necunoscut
    Fara iubire, nu exista speranta
    la fel cum
    Fara speranta nu exista iubire........MIREY

    RăspundețiȘtergere
  9. "Eu chiar cred ca Dumnezeu alege oamenii sa faca anumite lucruri, ma refer la modul in care Michelangelo, sau Leonardo da Vinci, sau Mozart, sau Muhammad Ali, sau Martin Luther King a fost ales. Misiunea lor a fost de a face acel lucru pe care l-au facut.
    Cred ca eu nu am aflat inca care este scopul meu real pentru care sunt aici.

    Sunt obligat artei mele. Cred ca toata arta are ca scop final uniunea dintre material si spiritual, uman si divin. Si cred ca acesta este un foarte bun motiv pentru coexistenta dintre arta si ceea ce fac eu. Ma simt norocos fiind instrumentul prin care curge muzica .... Adanc, in interiorul meu, simt ca aceasta lume in care traim este realmente o mare, imensa, monumentala orchestra simfonica. Gandesc ca, in forma sa primordiala, toata creatia este sunet si ca nu este doar un sunet intamplator, ci este muzica ei. Ati auzit expresia, muzica sferelor? Ei bine, acesta fraza este foarte exacta. In Evanghelii, citim: "Si Domnul Dumnezeu a făcut pe om din tarana pamantului si i-a suflat in nari suflare de viata si omul a devenit un suflet viu"
    Aceasta suflarea de viata, pentru mine, este muzica vietii si intervine in fiecare fibra a creatiei.

    Intr-una din piesele de pe albumul Dangerous, spun:
    "Cantecele vietii erelor, pulseaza in sangele meu, au dansat in ritmul mareelor si al puhoaielor." Aceasta este o afirmatie foarte literala, deoarece aceleasi noi intervale de miracole si ritmuri biologice care razbat arhitectura ADN-ului meu reglementeaza, de asemenea, miscarea stelelor. Aceeasi muzica guverneaza ritmul anotimpurilor, pulsul batailor inimii noastre, migratia pasarilor, fluxul si refluxul mareelor oceanice, ciclurile de crestere, evolutie si dizolvare. Este muzica, este ritm.
    Iar SCOPUL MEU IN VIATA ESTE DE A DA LUMII ceea ce am fost norocos sa primesc: EXTAZUL UNIUNII DIVINE, PRIN MUZICA SI DANSUL MEU.
    E ca si cum, scopul meu, de a fi aici, acesta este."

    Michael Jackson




    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu stiu scopul existentei tale, Michael ! Acela de a-I face pe oameni fericiti. :)

      Ștergere
  10. Andreea V. Peace&Love! Imi cer scuze pentru neatentie...

    RăspundețiȘtergere

AVERTISMENT!

Orice comentariu care contine limbaj jignitor la adresa autorilor blogului, a cititorilor sau a comentatorilor sai, va fi expediat in Zona Fantoma, sa-l caute pe Generalul Zod :)