joi, 18 iulie 2013

CERCETATI TOATE LUCRURILE SI PASTRATI CE ESTE  BUN                 


              

Tot ceea ce gandesti despre Michael, vine din inima ta.  El, este oglinda!

Imi place sa citesc eseurile lui Michael, poezia; miracolul si magia cuvintelor imi umplu inima.
Michael isi “deschide inima si isi exprima talentul daruit de Dumnezeu”.
E atat de prezenta bucuria pe care i-o simt, durerea, candoarea, daruirea totala prin creatie.
Cu uimire si incantare, de fiecare data, ma las invaluita de misterul omniprezentei. 
Incerc sa cunosc dincolo de artist, omul, prin versurile cantecelor sale; si ma intreb, cum poate cineva caruia ii pasa, caruia nu ii sunt indiferente problemele cu care se confrunta lumea in ziua de azi, rasism, crima, foamete, obscurantism, manipulare psihica, sclavism, distrugerea mediului, cum poate sa ramana indiferent la eforturile pe care un artist le face, prin talent si arta, pentru a atrage neincetat atentia asupra acestor fenomene, de a incerca, prin organizatii caritabile si acte umanitare, sa redea speranta, sa imbunatateasca viata copiilor lumii.
Sunt miscata de onestitatea cuvintelor, de tot ceea ce ne-a impartasit cu daruire si neconditionare. Ma uimeste si ma surprinde neplacut faptul ca unii oameni il vad si acum atat de diferit fata de cum era cu adevarat. Din pacate, mass-media a avut si are, in continuare, succes extrem in crearea, in mintea publicului, a unei imagini foarte neplacute.
Poemele lui Michael insa, cantecele sale, eforturile umanitare, gandurile si dorintele exprimate cu atata sinceritate in declaratii, inteviuri si discursuri, vin sa arate ADEVARATUL OM.
Ele sunt o carte deschisa pentru frumusetea, rar intalnita, a sufletului uman.
Ele dezvaluie inima onesta, nevinovata, curatenia intentiilor.

Ascultati-l pe Michael! Aveti posibilitatea sa spuneti atat de multe despre ceea ce simte el!
In astfel de momente, spiritul sau este alaturi de voi.
Cititi-l pe Michael! Veti descoperi o lume atat de frumoasa! O lume asa cum ar trebui sa fie ea!


“Astazi, as dori sa va  multumesc voua, tuturor copiilor din lume, inclusiv celor bolnavi si defavorizati!... Sunt atat de sensibil la durerea voastra!” 






Pentru ca suntem parinti, stim ce inseamna bucuria creatiei divine, copilul, acest miracol care ne umple viata, care ne transforma sufletul prin candoarea si nevinovatia sufletului sau, prin infinita gingasie a inimii sale, prin surprinzatoarea-i creativitate.



Sa il lasam pe Michael sa ne vorbeasca despre copii,
despre cat de uimitoare, sclipitoare, plina de creativitate este inocenta copiilor, despre eforturile caritabile, despre misiunea si importanta sprijinirii copiilor bolnavi, dezavantajati, despre destinul si misiunea sa.


 Sa il lasam pe Michael sa ne vorbeasca.....

"Sunt foarte sensibil la durerea copiilor si sunt foarte sensibil la conceptul de familie, de conditie umana. Acest subiect inseamna foarte mult pentru mine si vreau sa ajut. Fac tot ce pot ca sa ajut  ... Totul, in inima mea, este pentru ei.
….Este vorba despre inocenta pe care o au. Ei reprezinta felul in care mi-as dori sa fie lumea cu adevarat, deoarece  nu sunt falsi si nu stiu sa cauzeze prejudicii. Prejudiciul este invatat. Daca lumea ar fi plina  numai de copii, ea ar fi un loc mult mai bun ......
Simt ca ei sunt mai mult decat niste copii; ca toti sunt  niste mici genii si ca au un secret propriu al lor. Un secret pe care nu il pot exprima intotdeauna ....
Am studiat psihologia copilului datorita dragostei mele pentru copii. Peste tot in lume ..... Daca un copil nu te place, ti-o spune. Dar adultii se prefac si te joaca intr-o maniera falsa. Mi-as dori ca lumea sa poata fi plina de copii!

Copiii sunt mai mult decat adulti. Ei stiu tot ceea ce oamenii incearca sa afle - stiu atat de multe secrete - dar este greu pentru ei sa le scoata la iveala. Eu recunosc asta si pot invata de la ei.
Copiii spun unele lucruri care te uimesc. Ei trec prin etape sclipitoare, de genialitate, dar atunci cand ating o anumita varsta, se pierd. Asa de multi oameni cred ca anumite lucruri sunt copilaresti, si ca maturizarea nu inseamna nimic, totusi copiii au pierdut toata acea magie adevarata prin observare,  remarcare si descoperire. Cred profund in asta.

 Imi pasa cu adevarat de copii si de viitorul copiilor nostri. Sunt putin infricosat de ceea ce va aduce viitorul. Ii iubesc si imi pasa cu adevarat de ei. Intotdeauna ii voi ajuta. Cand plec in turneu, vizitez spitale si copii bolnavi in stare terminala.
La ferma mea din Neverland, avem multi copii bolnavi in stare terminala ca si oaspeti. Facem acest lucru la fiecare cateva saptamani. O facem pentru ca ii iubim si ne pasa cu adevarat de ei.
Cea mai draga amintire a mea de aici, a fost cand intr-o noapte, am avut o casa plina de copii chei. Toti aveau cancer. Iar un baietel s-a intors spre mine si mi-a spus:
" Aceasta este cea mai frumoasa zi din viata mea."
Nu stiai cum sa-ti tii lacrimile!

…La fiecare trei saptamani am copii bolnavi in stare terminala  care vin la caminele organizatiilor de caritate, (Make a Wish Foundation, Dream Street, Starlight etc)…, si acestia sunt copii bolnavi, copii cu cancer. Iar eu ii distrez. Ei vin aici sa se bucure  ....
Toate aceste lucruri scot copilul ce traieste in fiecare .... Imi plac plimbarile si lucrurile de genul asta si eu le impartasesc cu copiii .
 ... Imi place sa fac lucruri pentru copii si incerc sa-l imit pe Iisus in fapte, deoarece El a zis sa fim precum copiii, sa ne iubim copiii, sa fim la fel de puri ca si copii, sa fim noi insine la fel de inocenti ca ei, sa vedem lumea prin ochii plini de uimire si calitate magica ai lor.
Iar noi avem aici cam o suta de copii cu capul chel, toti au cancer, si toti alerga fericiti de jur-imprejur. Ei insisi se bucura atat de mult si ma fac sa plang lacrimi de fericire pentru ca am fost in stare sa fac acest lucru pentru ei. Ma fac sa ma simt atat de multumit in interiorul meu.
... Avem copii care vin, care sunt hraniti intravenos ... ei sunt foarte bolnavi, imobilizati la pat.  Ei nu pot sta in sus si aceste paturi sunt paturi de spital, apesi un buton, te ridica sau te coboara, iar ei sunt in stare, in felul acesta, sa priveasca. Avem pentru ei spectacole de magie, le vom arata filmele actuale, de desene animate, orice, astfel incat sa poata evada in acea lume a magiei pe care nu au sansa de a o experimenta, lumea de care eu am fost lipsit de cand eram mic. "
  




Am vazut un copilas (Bela Farkas, de 4 ani) la un spital din Budapesta, Ungaria, numele lui era Farkas. Era foarte bolnav. Era verde la fata. Dar avea acea stralucire, acea sclipire in ochi. Am intrebat-o pe asistenta lui: "Ce este in neregulă cu acest copil?" Ea a spus ca are nevoie de un ficat.
Am intrebat "Asta inseamna ca el va muri?" A raspuns, "Da, el va muri daca nu primeste un ficat". I-am spus ca nu-l voi lasa sa moara pe acest ingeras dulce. Indiferent de ceea ce este nevoie, voi gasi un ficat pentru el.
Asa ca am mi-am trimis organizatia ("Heal The World") in intreaga lume. Ne-am dus peste tot si a fost nevoie de o perioada lunga de timp. Am spus, eu nu am de gand sa renunt. Nu voi lasa acest copil sa moara. Am fost atat de fericit cand am primit un telefon prin care mi s-a spus, "Am gasit un ficat!" Iar copilul acum este in viata. Sunt atat de mandru ca am putut sa-l ajut. Dumnezeu sa-l binecuvanteze. Te iubesc, Farkas.

Nu am avut copilarie. Si, atunci cand nu aveti copilarie precum  oameni ca mine si ca alte staruri copii, incercati sa compensati pierderea, pentru ca, mai tarziu, sa incercati sa o ajungeti din urma. Acesta este motivul pentru care puteti vedea un parc de distractii sau plimbari de agrement, acest tip de mediu la casa mea.
Dar ceea ce imi place sa fac, este sa ajut alti copii care sunt mai putin norocosi decat mine; …copii care sunt bolnavi in stare terminala, copii care au diferite afectiuni, copii saraci din interiorul oraselor, din ghetouri, pentru a-i lasa sa vada muntii, pentru a-i lasa sa se plimbe cu masina, pentru a viziona un film, sau pentru a avea o inghetata sau altceva. "

 Stirile ma sperie si ma ranesc cu usurinta, chiar daca eu nu sunt implicat in problema altcuiva. Am auzit la stiri ca, la Big Bear Lake, un baietel a avut Craciunul cu o luna inainte, iar Mos Craciun a fost acasa la el deoarece el mai avea doar o saptamana de trait.  In acea saptamana  a si murit - Si asta m-a facut sa ma simt asa de rau!

Ma intalnesc cu copii, ori de cate ori vizitez spitalele. Medicii si asistentele le spun copiilor: "Puteti merge oriunde vreti, sa faceti sau sa vedeti orice - Ce doriti?"
Iar acesti copii solicita sa-l intalneasca pe Michael Jackson.







Odata, mi s-a spus: "Trebuie sa te intalnesti cu aceasta fata, ea va muri maine si de cand a iesit din operatie, a strigat mereu numele tau.
 Si, Dumnezeule, ma simt atat de minunat sa fiu o parte din ultimul vis al cuiva.
Toata munca mea de-o viata este recompensata.
Le spun copiilor: "Ne vedem anul viitor" si, uneori, gandul ca ma voi reintoarce anul viitor, ii face sa depinda de asta. Asta s-a intamplat de mai multe ori. Oamenii mi-au spus ca o fetita era pe punctul de a muri, iar eu am tinut-o in viata inca trei ani la rand - si al patrulea an a murit. Medicii nu au mai putut face nimic, iar pentru mine, sa joc acest rol si sa ajut in a-i da darul vietii, realmente ma face sa ma simt bine .
Asistentele medicale si medicii sunt complet uimiti de puterea unor oameni. 

Am simtit, de asemenea, gustul saraciei. Cand merg intr-o tara - ca in Filipine, in Trinidad si în Africa -  ies si ma duc in zonele  sarace sa vorbesc cu oamenii. Stau în colibele lor mici, in casele lor de carton, si incerc sa ma simt acasa. Cred ca este important, mai ales in domeniul meu de activitate, sa stii cum se simt diferite personae in mediile in care traiesc,.

Seful unui raion a chemat toti oamenii saraci afara si le-a spus cine a venit sa-i vada, si te simti bine sa stii ca ei te cunosc. Nu cred ca sunt mai bun decat alti oameni, cred ca sunt diferit de alti oameni, pentru ca eu fac lucruri diferite. Am dat mana cu ei si m-au urmat oriunde m-am dus. Apoi mi-au vazut aparatul de fotografiat in jurul gatului si au inceput sa-l atinga, implorandu-ma sa-i fotografiez . Cand am fost prima data in Africa, am luat un tip de camera care face fotografii instantaneu, dar ei nu mai vazusera asa ceva. Au sarit in sus, tipand.

….  In zilele mele libere ... vizitez la fel de multe spitale cate concerte fac. Vizitez la fel de multe orfelinate cate concerte sustin.
Dar, pentru ca asta este o veste buna, presa nu o mediatizeaza. Ei vor vesti proaste.
Dar eu o fac din toata inima. Nu o fac ca sa flutur un steag si sa spun, uitati-va la mine!
Aducem saci de jucarii, si postere si albume, si ar trebui sa vedeti cum transforma acesti copii. Ei topaie si sunt atat de fericiti!

Imi place sa calatoresc, si, pana acum, am fost destul de norocos sa vad o mare parte a lumii. In anumite parti ale globului, am vazut copii infometati mergand desculti pe strazi. Sunt foarte preocupat de copiii flamanzi din lume si sper sa pot face ceva pozitiv pentru a ajuta la atenuarea acestei probleme.

Sa dai inapoi si sa fii fericit pentru asta.. Sa oferi de la tine. Sa oferi din talentul tau, din abilitatea ta ... Talentul care ti-a fost dat din Ceruri. De aceea suntem aici, pentru a aduce sentimentul evadarii, atunci cand este nevoie.
Daca esti un pictor, pictezi, daca esti un sculptor, sculptezi, daca esti un scriitor, scri, daca esti un compozitor, oferi melodii ..... Da oamenilor putina dragoste, putina fericire si o oarecare evadare din cotidian,  pentru a arata ca iti pasa cu adevarat, din inima, fii acolo pentru ei. Nu doar de la distanta, arata ca iti pasa cu adevarat. Fii acolo pentru ei.
Asta este ceea ce am facut eu si multi altii carora le-a pasat si au ajutat.
Este important sa oferi putin  sentiment, putina iubire si preocupare pentru acei oameni care au fost aruncati in orfelinat, sau, pur si simplu intr-o fractiune de secunda, si-au pierdut parintii sau pe cei dragi.

Fac toate aceste lucruri pentru ca imi pasa. Citirea Bibliei, invatatura despre Dumnezeu, despre Iisus si iubire, imi dau acest sentiment. Iisus a spus, "Lasati copiii sa vina", "Urmeaza exemplul copiilor", “Fii ca si copiii" si "Ai grija de altii", “Aveti grija de batrani”.
Iar noi am fost crescuti cu aceste valori. Acestea sunt valori foarte importante. Familia mea si cu mine am fost crescuti cu aceste valori si ele se perpetueaza puternic, prin noi, in ziua de azi.
….Imi dau seama ca multe dintre problemele lumii noastre de astazi, de la crima din interiorul oraselor la razboaiele la scara mare,  terorism si inchisori supraaglomerate, sunt un rezultat al faptului ca foarte multi copii nu au avut copilarie.
Magia, mirarea, misterul si inocenta inimii unui copil sunt seminte de creativitate, care vor vindeca lumea. Cred cu putere in asta.
Ceea ce avem nevoie sa invatam de la copii nu este o copilarie. Existenta cu ei ne conecteaza la intelepciunea profunda a vietii, care este mereu prezenta si doar cere sa fie traita.
Ei stiu drumul spre solutii care asteapta sa fie recunoscute inauntrul inimilor noastre.”













  "Ce pot sa fac, decat sa aduc mai departe talentul pe care Dumnezeu mi l-a dat? Asta este tot ce am vrut sa fac. Sa impartasesc dragostea si darul prin divertisment. Asta este tot ce vreau sa fac. Nu vreau sa ranesc pe nimeni."

31 de comentarii:

  1. Dorina, aceasta postare mi-a umplut ochii de lacrimi! Multumesc, draga mea, pentru ca ai tradus si ai postat toate aceste lucruri minunate. Da, MICHAEL a iubit mult copiii, iar dragostea aceasta a lui a fost gresit inteleasa de unii, iar altii s-au folosit de ea pentru a lovi in EL. Ma gandesc ce o fi fost in sufletul sau cand a vazut ca e lovit exact unde il durea mai tare, in dragostea sa pentru copii! Cum au putut sa-i faca asta? Dar, ce ma mai mir? Doar e de stiut ca societatea intotdeauna a respins persoanele deosebite, in special cele cu suflet de aur.
    MICHAEL avea mare dreptate, PUTEREA DRAGOSTEI POATE FACE MINUNI! Toti acei copii care s-au videcat in mod miraculos sau care macar au avut o recadere a bolii au fost atinsi de dragostea imensa si binefacatoare a lui MICHAEL.
    Cum a putut Gavin Arvizo si familia sa sa-i aduca cele grave acuze lui MICHAEL dupa ce el, MICHAEL, a facut adevarate minuni pentru ei? Cand doctorii nu-i mai dadeau nici o sansa de supravietuire lui Gavin, MICHAEL nu a renuntat la lupta luandu-l pe el si pe familia sa la Neverland si inconjurandu-l cu dragoste, dragoste care in cele din urma l-a vindecat.
    Ma gandesc cu durere in suflet ca MICHAEL a suferit mult din cauza rautatii si a invidiei oamenilor, dar a avut parte si de bucurii, asa cum spunea si el, se simtea foarte fericit cand putea sa ajute! Si acest lucru ma consoleaza!
    Inca o data, mii de multumiri pentru postare, draga Dorina! Iti multumesc ca tii aprinsa flacara dragostei aici, ACASA! Te pup!

    Marinela

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Puterea dragostei face minuni…. Atat adevar este in aceste cuvinte…!
      Michael si-a pus inima, chiar si viata in joc, pentru a le da o sansa tuturor copiilor lumii, oferindu-le ajutorul si dragostea sa neconditionata. Si-a ascultat si a urmat intotdeauna chemarea inimii, stiind cat de pline de adevar, onestitate si puritate ii sunt intentiile.
      Incepand cu 1993, a ales sa urmeze aceasta cale chiar daca a constientizat ca nonconformismul, candoarea, spontaneitatea, simplitatea inimii sale de copil, avea sa fie crucea pe care trebuia sa si-o poarte toata viata.

      Mii de copii i-au calcat pragul Neverlandului, intrand intr-o tara de vis pe care foarte putini si-o permiteau. O tara plina de bucurie, de fericire, de jocuri si filme mult visate, de animale indragite pe care nu ar fi avut ocazia sa le vada vreodata, o tara plina de atentia si dragostea celor din jur, acea dragoste pe care unii parinti sau prieteni nu au timp sa o ofere, acea dragoste si alinare pe care cei orfani nu au avut nicicand ocazia de a o cunoaste.

      Michael a fost speranta, ultima dorinta pentru mii de copii bolnavi incurabil care si-au petreacut ultimele clipe din viata alaturi de el, pentru a trece impacati dincolo, cu imaginea ingerului lor pazitor.

      Ștergere
  2. http://www.youtube.com/watch?v=___OkczLrAQ&feature=c4-overview&list=UUn-lf6cXMRMV3nN2IhzqEtg

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc, “unknown” pentru acest film, a carui montajul video arata participarea lui Michael la diferite eforturi umanitare din intreaga lume .
      Emotionant este corul celor 3500 de copii de la Super Bowl, interpretant "We are the World, We are the Children", dar si imaginile simbolizand fraternitatea acestora pe intreg globul.

      Copiii au fost viata sa. El a fost viata a milioane de copii din intreaga lume.
      La fiecare concert, Michael dona o parte din bilete in favoarea copiilor defavorizati, orfani, sau grav bolnavi si sume substantiale pentru spitale, orfelinate si organizatii de caritate.
      Inaintea concertelor, Michael se imprietenea, in culise, cu copiii bolnavi din zonele locale in care se tineau spectacolele.
      " In fiecare noapte, intrau pe targa copii atat de bolnavi, incat cu greu puteau sa-si tina capul sus.
      Michael ingenunchia langa brancarde si isi punea fata langa fata lor, astfel incat sa se poata poza cu ei, apoi le dadea o copie sa-si aminteasca momentul. " / Seth Riggs, instructor vocal a lui Michael

      Ștergere
  3. Time gave us a wonderful and brilliant people in every century of history , these people are called heroes .They fought for power, autonomy, integrity and human rights like : equality between races and genders right to education, right o vote and many others rights BUT ,
    what about children ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Drepturile omului,democratie-sunt de ceva timp doar o insiruire de litere,din ce in ce mai golite de sens!Sanatatea,educatia si dreptul la munca sunt fundamentale pentru viata oricarei fiinte umane si daca e sa luam ca exemplu Romania,acestea au fost primele drepturi desfiintate,iar dupa desconsiderarea celor 7400000 de voturi-despre care drept de vot se mai poate vorbi?Acelasi lucru se petrece si in alte tari.Da-Michael Jackson a incercat sa lupte impotriva unui sistem chiar din interiorul lui-al sistemului-doar ca ei l-au invins pe el scotandu-l din drum si transformandu-l pe el,pe Michael in unealta lor.Problema este cu mult mai ampla si mai serioasa decat banuim sau credem noi,iar lucrurile sunt mai inlantuite decat vrem sau MAI ALES REFUZAM NOI SA LE VEDEM...Michael Jackson si familia sa au fost si sunt supusi multor presiuni si amenintari.Daca ar putea vorbi despre tot ce li s-a-ntamplat si despre ceea ce chiar li se intampla,nu ar fi crezuti si subiectul ar parea chiar de film SF.Si numai privind fotografiile lui Michael-de-a lungul timpului,se poate vedea transformarea la care a fost supus fara voia lui...Cu toate-acestea el a luptat din rasputeri sa ramana cu sufletul curat.HABAR NU AVEM IN CE LUME TRAIM!HABAR NU AVEM-DIN PACATE!!!
















      Ștergere
    2. "Transformarea la carea fost supus fara voia lui..."? Eu stiu ca el a vrut, ca au fost cu voia lui acele opertii estetice, daca la asta te-ai referit...cat despre restul...alright!

      Ștergere
    3. Omului i s-a albit pielea,i s-a indreptat parul,ca sa nu mai vorbim de controlul mintii si dependentei de medicamente si droguri,la care a fost supus...De ce oare-o fi refuzat sa manance si sa bea,perioade intregi?Daca citim versurile melodiilor,fara sa tinem cont de ritmul care ne face sa dansam-care nu fac trimitere la credinta in Dumnezeu,ne spun cat se poate de clar cam ce-a patimit-vezi Morfina(care-ncepe cu un sunet ce trimite cu gandul-nici mai mult, nici mai putin,decat la socuri electrice),vezi 2000 de wati,vezi Strain in Moscova-care n-are nicio legatura cu orasul,ci cu felul izolarii,amenintarea si golul din suflet pe care-l resimte si cu opresiunea de tip stalinist si KGB-ist,care pare sa semene(metoda)pretutindeni in lume-si exemplele ar putea continua,fiindca fiecare melodie are trimitere clara,nu trebuie decat sa punem mesajele cap-la-cap,ca un fel de puzzele si sa vezi ce iese si cat e de clar...Am marea curiozitate,cand va reveni-cum va fi...???

      Ștergere
    4. E o provocare la dialog? :) Hai, spune-mi te rog si despre asta acum, la ce te-ai referit cand ai spus: "cand va reveni cum va fi"? Sa revina unde? Si...de unde? Stii, cand e vorba de Michael, curiozitatea nu-mi da pace...

      Ștergere
    5. Iti multumesc inca odata,"Unknown", in felul meu:

      “Timpul ne-a dat cate o persona minunata și geniala in fiecare secol de istorie, aceste persoane sunt numite eroi. Ei au luptat pentru putere, autonomie, integritate si drepturi ale omului, cum ar fi: egalitatea intre rase si sexe, dreptul la educație, dreptul de vot o si multe alte drepturi, insa,
      Ce putem spune despre copii?”
      Iar intrebarea continua cu o alta:
      “Exista cineva caruia i-a pasat, cineva care si-a dedicat toata viata pentru a-i proteja, a-i face fericiti si a-i iubi pe copii?”

      Un film care spune atat de multe despre viata omului numit simplu, Michael, omul de dincolo de spectacol. O viata care nu a fost irosita in zadar, ci in folosul umanitatii.

      “Oamenii sunt intr-o continua lupta pentru supravietuire, pentru libertate, pentru demnitate, pentru idealurile lor dar, din nefericire, ei au urmat si urmeaza inca calea razboiului si a armelor.
      Exista un om care a atins inima oamenilor si a incercat sa faca o schimbare pentru o lume mai buna.”
      Imaginile sunt graitoare:
      “El a gasit cel mai expresiv mod de a arata dragostea, unitate, grija si bucurie. Nu trebuie sa fi rege sau presedinte, nu este nevoie sa folosesti calea politica pentru a sparge barierele dintre oameni. El a impartasit zestrea pe care Dumnezeu i-a daruit-o “Iubirea neconditionata”

      Ștergere
    6. Si va multumesc si voua, tuturor celorlalti anonimi, care ati venit cu atatea idei, destul de interesante, despre mesajele pe care Michael ni le-a transmis prin cantecele sale, mesaje care vorbesc despre drama unui suflet care, intr-o lume plina de ticalosie, a oferit numai iubire ce a fost, si mai este si acum, interpretata in fel si chip de unele minti bolnave ale unei societati bolnave.

      Dragostea fata de Dumnezeu si fata de toata creatia Sa, credinta in Iisus, acel ceva venit din adancul fiintei sale care a polarizat milioane de oameni, imposibilitatea de a fi transformat in unealta pe care si-au dorit-o, i-a atras ura si dorinta de eliminare.
      Nu trebuie sa stii prea multe ca sa simti, sa-i vezi si sa te doara cumplit transformarea launtrica, sa simti ca si cum propriul suflet ti-ar fi supus unor suferințe, tratamente sau persecuții inumane.
      A indurat si a suferit pentru convingerile sale si cred ca nu gresesc gandind ca este vazut de foarte multi dintre noi ca un martir.
      Site-ul “MJ Justice” este intr-adevar foarte interesant si documentat. Unele dezvaluiri sunt cutremuratoare. Merita atentia noastra, in limita propriului filtru al mintii.

      Da, psihicul lumii e pregatit pentru ceva…dar nu poti stii cu siguranta pentru ce anume…
      De la subliminal, la controlul mintii nu mai este mult
      E cea mai curveasca metoda pentru cei din umbra, de a obtine ceea ce vor.

      Ștergere
  4. E buna aceasta curiozitate,mie personal imi place tare!Mi-ar placea, ca adevaratii sai admiratori sa incerce, sa si inteleaga ce s-a intamplat si cum s-a ajuns aici.De revenit-va reveni,mai devreme-sau mai tarziu-nu numai pe scena lumii,dar e posibil si pe scena care l-a consacrat.,,Pisicul"lumii este pregatit treptat.S-a inceput cu faimoasa holograma din spectacolul Cirque du Soleil-Michael Jackson-ONE.La un moment dat va aparea si in persoana-fiindca- eu cel putin- si se pare ca mai sunt si altii-nu am crezut nicio clipa ca a murit.La inceput,mi-am zis ca omul e obosit si ca si-a luat o vacanta...Dar la o analiza mai atenta, a ceea ce s-a intamplat si la tot ce a urmat,m-a dus cu gandul la lucrurile inlantuite despre care vorbeam...Situatia este cu mult mai profunda si mai grava decat credem,iar dedesupturile mult mai adanci...E vorba de puzzele-ul despre care vorbeam...THEY DON'T CARE ABOUT US!!!Ce zici de asta?Dar de CRY ,dar de TREATENED?Lista poate continua...Chiar mi-ar placea sa vad mai multe pareri...Mi se pare foarte interesant...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inteleg perfect care sunt "dedesubturile", si tocmai ca gravitatea este colosala - daca ar fi sa traiasca, n-ar mai reveni! NICIODATA! Si inca ceva: de ce si-ar lasa copiii de izbeliste tocmai acum cand au cea mai mare nevoie de el? Erau viata lui, universul lui...Chiar si din umbra putea s-o faca, daca traia. Chiar daca genetic...
      E frumos sa speri! :) "Credinta inseamna sa faci primul pas chiar atunci cand nu vezi toata scara." Martin Luther King
      Dar...cand e ceva cat de cat palpabil. Iluziile desarte nu duc nicaieri, nu hranesc sufletul intr-un mod nobil, corect.
      Chiar nu vreau sa te dezamagesc dar...sa nu devenim prizonierii propriei noastre minti! :)

      Ștergere
    2. MULTUMESC!Am vazut gresala dupa publicare...N-am mai avut cum sa corectez...Poate ca ai dreptate-timpul o va dovedi...Cat despre copii-au rol foarte bine stabilit-mai ales ca genetic...Am convingerea ca m-ai inteles perfect.Si eu ma stradui-uneori-sa spun mult in cuvinte putine...

      Ștergere
    3. PS Si iar am facut o greseala-scuze-oboseala...

      Ștergere
    4. A, nu...:) Am scris DEDESUBTURILE in ghilimele nu pt. mica greseala. Tocmai pt. ca te-am citat pe tine, plus ca NU m-am refert la adevaratul sens al cuvantului, ci la cat implica el, cate atrage dupa el, cat de multe lucruri spune el despre lumea in care traim, despre...exact mesajul subliminal al piesei pe care ai amintit-o tu: THEY DON'T CARE ABOUT US si mai era una, am un lapsus acum nu mai stiu cum se numeste dar suna cam asa: " Esti tu Dumnezeu sa decizi cine va trai si cine va muri?...." si mule altele similare.
      Hei, dar de ce nu te semnezi? :)

      Ștergere
    5. Fix din acelasi motiv din care nici tu nu ai facut-o.,,Adicatele"-nici unul!Dar ma bucur sa vad ca mai sunt si altii,care se gandesc si vad niste lucruri,care-mie cel putin-mi se par importante...Mi-ar placea, sa fie cat mai multi-din ce in ce mai multi!

      Ștergere
    6. Eram 99,9% sigura ca asta o sa spui...uite, deja am dat un mic indiciu...:)
      Dap, este un gand frumos, altruist dar din pacate realitatea este ca mergem sau schiopatam din ce in ce mai rau! Consider, ca lumea actuala in care traim nu este mai rea decat in trecut, doar ca acum avem acces la informatie, la mult mai multa informatie ca niciodata. Si...este un interes din umbra malefic efectiv, care se urmareste continuu a ne tranti in fata mai ales la stiri, atat de mult negativism! Nu stiu daca lucrurile stau chiar asa, se procedeaza astfel, pt. a se diminua curajul omului de a protesta, de a-si exprima frustrarile pt. ca apoi sa se poata indrepta ceva...
      Michael era curajos, ar trebui sa-i urmam exemplul, el spunea lucrurilor rele pe nume, lupta impotriva lor, pleda pt. iubire intre oameni pt. ca iubirea este vectorul lumii, ea este cea care ii da sens si culoare. Dar... a platit prea scump acest curaj! Si ne mai intrebam, de ce se continua inca sa i se pateze imaginea? Dar cati cunosc adevarul? Si cat de multi sunt creduli? E incomparabil, nu?
      Modul in care ne dorim sa traim este unul decisiv, deoarece acela este momentul in care ne construim baza pt. ceea ce ne sta in fata, pt. viitor.
      Lucrurile cele mai frumoase ale vietii, nu se vad intotdeauna cu ochii dar...se pot simti cu inima!...:)

      Ștergere
    7. Vezi?Eu am mai multa ,,generozitate"...Iti dau dreptate 100%!Cu o mica corectie:nu cred chiar tot ce vad-verific si trec prin filtrul gandirii tot ce aflu,fiindca eu cred ca orice informatie care vine catre mine,nu e intamplatoare si imi va folosi candva.Iar asta cu simtitul cu inima-daca am fi facut-o mai des-n-am fi ajuns unde suntem.Ne conduce,insa ,,banul si prostia si lipsa de bun-simt,iar rezultatul este cel care se vede...Michael a incercat sa ne avertizeze cam ce ne-asteapta si a mai incercat sa ne-adune sub stindardul iubirii si credintei in DUMNEZEU-ca unica solutie pentru salvarea noastea,a tuturor-atunci a inceput denigrarea lui...Era si unul de-al nostru-Valeriu Sterian,care a cantat ,,DOAMNE!!!VINO DOAMNE,SA VEZI CE-A MAI RAMAS DIN OAMENI!!!"Cata dreptate-avea...Chiar daca nici tu nu te-ai semnat-imi place cum gandesti,de aceea ti-am tot raspuns la mesaje.ITI DORESC NUMAI BINE!!!

      Ștergere
    8. Dragi anonimi, deja m-am incurcat si nu mai stiu caruia dintre domniile voastre trebuie sa ma adresez. M-a surprins atat de placut interventia voastra, acest dialog dezinvolt, aceste interventii degajate, uneori cu un un fin umor, incat nu stiu cum sa va multumesc.
      Ati destins atmosfera, m-ati facut sa zambesc, incat 100% nu mai are atata importanta semnatura.
      Intr-un cuvant, s-a simtit briza marii, intr-o zi torida de vara!
      Va multumesc pentru gandurile, sentimentele si ideile care vin sa intampine dorinta de a-l avea tot timpul langa noi pe Michael, de a arata cine a fost cu adevarat, implicatiile mostenirii si umanismului sau asupra lumii.
      Va astept, tot timpul!

      Ștergere
    9. Iar mie imi place , ca iti place...cum gandesc...cum gandesti...cum gandim! :))
      E normal sa fie asa, nu? Aici ne intalnim numai oameni care ajungem sa devenim prieteni, sa gandim frumos, corect SI datorita NUMITORULUI COMUN care ne uneste - MICHAEL JACKSON.
      Si eu ITI DORESC NUMAI BINE tie!



      Dorina, esti ca un izvor de apa care oxigeneaza si improspateaza natura! In cazul de fata locul acesta, atat de placut, cu ganduri si idei rasarind din minti curate, sincere, cu dorinte si aspiratii pt. o lume mai buna azi, maine si intotdeauna, pt. generatia actuala si generatiile viitoare.
      Iti multumesc pt. tot ce faci in locul acesta atat de minunat, unde noua vizitatorilor, prietenilor, admiratorilor ne place sa-l numim - fara a intentiona sa-l suparam sau deranjam pe stapanul sau - ACASA. Si asta pt. ca si tu te lasi inspirata de sursa care te inspira si ne inspira pe toti: MICHAEL JACKSON.
      Daca nu ne semnam, nu inseamna ca iubim mai putin atat locul acesta cat si pe tine! :)

      Ștergere
    10. Cu totii suntem parte din “ izvorul” acestui loc.
      Impreuna am baut din apa sa vie, reflectand si eu, la randul meu, o parte din lumina care mi-a fost data.
      Cum as putea sa nu va multumesc tuturor pentru ca sunteti alaturi cu bucuria, cu veselia, cu inima voastra curata, cu talentul si dragostea voastra pentru frumos?

      Cum altfel am putea fi, cei care-l iubim si intelegem pe Michael? …decat prieteni!
      Este cel mai frumos sentiment pe care am incercat sa il cunosc de cand sunt aici.
      Pentru mine, acest loc ESTE acasa! Pentru mine, acest loc INSEAMNA prietenie si poate, de aceea ma intorc la el cu atata bucurie si, de fiecare data, cu speranta de a va reintalni, pentru ca aici, Michael ne asteapta intotdeauna pe noi toti!

      Nu trebuie decat sa ne exprimam si sa ducem mai departe imensa bucurie de a fi cunoscut, de a fi trait magia binefacatoare a omului care a adus o planeta intreaga impreuna!

      Ștergere
  5. Sunt multi care nu cred in moartea sa. Este si un site romanesc, foarte popular, pe google si foarte documentat (gasiti inclusiv transcrierea noului proces al familiei, diverse pareri, trimiteri la diverse art , o ancheta a unor romani in LA, etc( ,Tastati pe google -WHEREISMICHAELJACKSON. Chiar sunt curioasa si eu , ce parere v-a facut

    RăspundețiȘtergere
  6. BUNA-FOARTE BUNA!Urmaresc de mult,fiindca am cam aceleasi pareri.Dar mai este un site chiar,, de la mama lui de-acasa"il cheama ,,m j justice".Mie mi s-a parut interesant-cu citate si multe idei care se leaga...

    RăspundețiȘtergere
  7. Va rog sa nu va suparati daca gresec prin acest raspuns, adresarea.
    In legatura cu acel : “BUT, what about children?”

    In 1992, prin grija lui Michael si a Fundatiei sale, are loc Primul Congres european „Heal the World” al copiilor, care se intruneste la Colegiul Regent din Londra.
    Optzeci si patru copii cu varste cuprinse între 8 si 16 ani se reunesc pentru a-si exprima opiniile cu privire la problemele cele mai mari din lume si pentru a oferi solutiile, asa cum le vad ei. Michael participa la Congres, timp de aproximativ patru ore, pentru a discuta cu copiii.

    In aprilie 1995 - Michael a intampinat si gazduit 46 de copii din 18 tari, la Neverland, pentru Congresul Mondial al Copiilor .. un seminar si instructaj al liderilor , de trei zile, pentru a discuta despre problemele critice ale copiilor.

    In Iunie 1995, - Tinerii ambasadori prezinta concluziile Congresului Mondial al Copiilor (Heal the world), la Summit-ul Mondial al Copiilor, in timpul celebrarii celei de-a 50-a Aniversari a Natiunilor Unite in San Francisco, unde se intalnesc cu Secretarul General al ONU, Boutros Boutros-Ghali, Reverend Jesse Jackson, Arhiepiscopul Desmond Tutu si multi ambasadori ONU.
    In septembrie a aceluiasi an, tinerii ambasadori din Mexic insotesc Torta Sperantei pentru copii de-alungul Statelor Unite ducand mesajul Congresului Mondial al Copiilor de la peste 30 de evenimente sponsorizate de catre „Coalitia Copiilor de pe intreg Pamantul”

    Octombrie 1995: Heal the World / Congresul Mondial al Copiilor - tinerii ambasadori adreseaza un raport la Comitetul ONU pentru Drepturile Copilului din Geneva, Elveţia.

    Aprilie 1996, Congresul Mondial al Copiilor reuneste 360 de reprezentanti din 100 de tari pentru a discuta strategii de imbunatatire a calitatii vietii pentru copii.

    Acestea sunt numai cateva exemple care arata cat de mult si-a dorit Michael sa dea „voce” copiilor lumii, pentru ca aceasta lume sa le cunoasca opiniile sincere, neinfluentate pe politic, de interese meschine, de interconditionare si compromis, copii reprezentand acel viitor luminos spre care ar trebui sa se indrepte lumea noastra, cea in care inca mai traim.

    RăspundețiȘtergere
  8. Draga Dorina, daca am inteles eu bine, esti mamica?! :) Ma bucur pt. tine, iti doresc sa ai parte numai de bucurii!
    Cu cativa ani in urma, am citit o cugetare a lui Nicolae Iorga:"Stii ce deosebeste diamantul de carbune? Nu faptul ca primeste mai multa lumina, ci ca trimite mai multa inapoi."
    M-a intrigat putin: unul este transparent, rezistent, stralucitor si pretios, pe cand celalalt este cenusiu, unsuros, sfaramicios...In timp ce diamantul poate atinge nivelul maxim pe scara duritatii materialelor, carbunele ti se sfarama in mana. In timp ce diamantul reflecta stralucirea multicolora a tot ce este in jur, carbunele este urat si intunecat; in timp ce diamantul impodobeste curtile imparatesti, carbunele nu este bun decat pt. foc. Pana si numele "diamant" inseamna "de neanvins".
    Eu chiar nu vedeam nici o asemanare, ci numai deosebiri. O chestiune de sansa: asa i-a fost dat fiecaruia. Dar...judecam dupa aparente. Am vrut sa cunosc lucrurile, si-am privit mai in profunzime! In realitate, diamantul si carbunele sunt unul si acelasi lucru: carbon 100%. Si unul si celalalt s-au format in adancul pamantului, in intuneric, si, pt. a ajunge la suprafata, la lumina, au nevoie in aceeasi masura de o interventie din afara. Si atunci, de unde atatea deosebiri? Daca nu este materia de baza, "mostenirea genetica", atunci ce? Si aici este frumusetea lectiei primite din lumea naturala:in structura diamantului, fiecare atom de carbon stabileste cu vecinii lui legaturi atat pe orizontala, cat si pe verticala, realizand o retea cristalina cubica, ceea ce ii ofera duritate, transparenta si stralucire. Carbunele, in schimb, se limiteaza la legaturi in plan orizontal. Atomii de carbon formeaza o retea stratificata, asemenea unor pelicule care aluneca usor una pe cealalta. De aceea nu are rezistenta. De aceea, primind la fel de multa lumina, nu trimite deloc inapoi.
    A FI DIAMANT SAU A FI CARBUNE ESTE O CHESTIUNE DE ALEGERE!
    Asa sunt si multe inimi - unele sunt diamante, altele ca si carbunele...
    Am avut norocul de a intalni un OM frumos...MICHAEL JACKSON. Si nu e vorba doar de trasaturile fizice cat mai ales de cele spirituale, e vorba de acea implinire sufletesca ce parea a-i inunda intreaga-i fiinta. In compania lui oamenii aveau mereu zambetul pe buze si simteau ca se incarca cu energie vitala, nu mai aveau ganduri urate, negative...A invatat sa primeasca mai multa iubire decat putea duce si sa ofere mai multa dragoste decat e omeneste posibil. Astfel de oameni se nasc si...nu mor niciodata!
    Si da, iubea copiii pt. ca avea un suflet inocent de copil, deoarece copilaria, este o lume de miracole si de uimire a creatiei scaldate in lumina, iesind din intuneric, nespus de noua, proaspata si uluitoare...
    Michael si-a pastrat diamantul copilariei in suflet ca sa poata trai fericirea pe care doar un copil este capabil sa o traiasca si sa o simta, si-a pastrat magia copilariei in suflet ca sa poata iubi sincer si curat asa cum doar un copil stie sa o faca, sa poata ierta si uita repede si cat se poate de usor posibil, toate supararile vietii asa cum uita si iarta un copil; si-a pastrat copilaria in suflet ca sa poata visa, spera, crede, sa vada magia din univers si de pe Pamant, din flori si din stele si din orice lucru neansemnat ce ii iesea in cale; sa poata sa rada pana la lacrimi, sa indrazneasca sa fie liber si cu sufletul curat asa cum doar un copil este. Desi nu a avut o copilarie cum si-ar fi dorit, si-a pastrat copilaria in suflet ca sa poata sa atinga stelele...
    Pot sa spun ca Michael chiar era ca un diamant.
    Oare cum a facut sa slefuiasca diamantul din el? I-a permis sa straluceasca. Si mai m-am gandit la ceva: in oamenii frumosi, nu-i un diamant, e...o comoara intreaga!...MIREY

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MIREY…,
      Iti multumesc pentru urare!... Si, da ai dreptate!:)
      Cum altfel as fi putut sa-i inteleg lui Michael, starea de multumire si implinire sufleteasca, emotia puternica de a tine in brate propriul copil, acest miracol al vietii, decat fiind eu insami parinte?
      Cum altfel i-as fi simtit privirea ca fiind una plina de infinita afectiune, de bucurie fara margini, de gratitudine fata de ceea ce Dumnezeu i-a daruit?
      Cum altfel i-as fi acceptat si inteles iubirea si grija imensa pentru copii? ….Cum as fi patruns cu mintea, sufletul copiilor ce se simteau protejati in prejma lui?....

      Superba aceasta memorabila lectie despre ALEGERE…
      Nu degeaba Elisabeth il numea pe Michael ‘briliant”, el accentuand reflexia luminii interioare primita ca dar divin. Devenea astfel, stralucitor prin insasi fiinta sa.

      Oamenii care daruiesc atat de mult si neconditionat, renunta incet, incet la ego, topindu-l cu iubirea lor profunda. Si, ca sa-l parafrazez pe Osho, astfel ei “redevin parte integranta al marelui ocean”.

      Ștergere
  9. Va fi bine

    Dacă primii Zori nu-ţi aduc în prag
    razele binefăcătoare ale Soarelui,
    nu te mânia pe Luna
    care tocmai a plecat
    să caute Adevărul.
    Primeşte-o în Suflet cu drag
    ... nu cu uscăciunea vântului...
    Dă-i - pentru totdeauna -,
    Apa Vie din Izvorul Nesecat.
    Nu-l ispiti cu mărul,
    ci ai încredere:

    dincolo de perdeaua nopţii, Va fi bine!

    Dacă Dimineaţa a trecut neobservată
    peste trupul tău, gârbovindu-l...,
    fără să-ţi fi luat micul dejun,
    nu te mânia pe anii rămaşi.
    Ai răbdare şi lasă-i
    să-ţi slujească în credinţă.
    Bucură-ţi Ochii Sufletul
    în fiece Clipă. Nu-ţi trece sub tăcere
    Trecerea. Fii fericit că
    laşi un semn în urma ta: IUBIEA.
    Mulţumeşte că ai avut şansa să fii OM,

    lăsând Timpul să vorbească despre Tine: Va fi bine!

    08-30.07.2013
    .....................................
    http://www.youtube.com/watch?v=F8rY65LGybQ

    RăspundețiȘtergere
  10. Cuvinte care ascund o infinita tristete…..
    Si cred ca nu gresesc daca spun ca si aceste versuri au ceva din Michael….
    Au ceva din durerea adanca de a nu-i fi fost inteleasa, de unii dintre noi, propria menire, rolul trecerii pe Pamant.
    Insa, dincolo de furtunile iscate de obscurantism, rautate si interes, timpul este cel care va readuce in matca sa, adevarul, iar intreaga sa mostenire isi va gasi locul binemeritat in istorie.

    Fii fericit si multumit pentru cele mai de pret daruri care ti-au fost date: viata, iubirea daruita celorlati, sansa de a fi cu adevarat, om.
    Gaseste intotdeauna forta de a trece peste propriile limite, de a lupta pentru ceea ce vrei. Cel mai greu este sa te cuceresti pe tine insuti!

    Iar, daca aceste versuri au fost facute, asa cum banuiesc, pentru Michael, sa il lasam chiar pe el sa vina cu propriul indemn:

    "Fiecare zi iti creaza istoria
    Fiecare cale pe care o alegi
    Iti lasa in urma mostenirea.

    Nu lasa pe nimeni sa te doboare
    Continua sa mergi catre inaltimi
    Continua sa zbori pana cand
    Vei deveni stapanul piscului!
    Nici o forta a naturii nu poate frange
    Vointa ta pentru automotivare.

    Continua, indraznind sa te motivezi!
    El iti spune ca intr-o zi,
    Ii vei intelege locul in istoria lumii."
    MJ/ Hystory

    RăspundețiȘtergere
  11. Ascultand cuvintele pline de intelepciune spuse de Mirey, simtind inima de copil ascunsa in felul de a comunica a celorlalti, m-am gandit ca poate ar fi potrivit sa spun povestea copilului magic. Ea a inceput demult, odata cu era noastra.
    Si s-a tot repetat, pana in zilele de astazi. Este o poveste plina de magie, de tristete, dar si de bucurie.
    Uneori, in lumea noastra anormala, se nasc oameni normali, oameni a caror destinatie pare sa nu fi fost aceasta planeta, ci o cu totul alta, plina de inocenta, de sinceritate, de de har si bucurie interioara, de dragoste pentru creatia divina, de calm, de grija pentru fiecare lucru sau fiinta, pentru natura.
    Povestea copilului magic este scrisa chiar de unul dintre ei.


    COPILUL MAGIC

    A fost odata un copil si era liber
    Adanc inauntrul sau, el a simtit rasetele
    Veselia si jocul eternei bucurii a naturii
    Frumusetea, dragostea a fost tot ce a vazut.

    Stia ca puterea sa era putere de la Dumnezeu
    A fost atat de sigur, incat l-au considerat ciudat
    Aceasta putere a inocentei, a compasiunii, a luminii
    A amenintat preotii si le-a starnit spiritul de lupta
    In infinite moduri au incercat sa demonteze
    Aceasta forta misterioasa pe care nu o puteau manipula.

    In infinite moduri au incercat sa-i distruga
    Increderea simpla, bucuria-i fara margini.
    Armura-i invincibila a fost un scut de fericire
    Nimic nu l-a putut atinge, nici rautatea, nici huiduiala

    Si in timp ce ei susoteau si conspirau,
    Prin zvonuri fara sfarsit, pentru a-l obosi
    Pentru a-i ucide miracolul, a-l dispretui,
    A-i arde curajul, combustibil fiindu-i frica,
    Copilul a ramas pur, sincer.

    Nu opri acest copil,
    El este parintele spiritual al omului
    Nu sta in calea sa, el este parte a planului
    Eu sunt acel copil, dar tot asa esti si tu
    Numai ca tu ai uitat, ai pierdut urma.


    In inima ta sta un clarvazator
    Printre gandurile sale, el poate auzi
    O melodie simpla, dar miraculos de clara
    Muzica vietii, atat de pretioasa, atat de draga

    Daca ai putea pentru o clipa sa recunosti
    Această scanteie a creatiei, aceasta stralucire intensa
    Ti-ar place sa vii si sa dansezi cu mine
    Sa aprindem aceasta flacara pentru a vedea
    Toti copiii Lumii fluturandu-si farmecul
    Sa le oferim sansa unei renasteri
    Intr-o lume a libertatii, fara durere,
    O lume a bucuriei, mult mai echlibrata.

    Adanc in interiorul tau, stii ca este adevarat
    Gaseste doar acel copil, el se ascunde in tine.

    M.J./ Dancing the Dream


    Pare imposibil! Si totusi, ma gandesc ca asa cum asemenea fiinte au existat si vor mai exista, trebuie sa existe, in Marele Univers, si o planeta, un spatiu sau un timp al lor.

    Anna S.

    RăspundețiȘtergere
  12. Paradigmă - AŞTEPTAREA ZORILOR... (versuri)

    Paradigmă

    Copiii lipsiţi de jucării
    s-au jucat puţin
    cu-al lor destin,
    pentru că-şi doreau
    lumea la picioare.
    Oare
    nu era mai comod
    să sară peste acel episod
    al lui Irod
    şi să-aşeze violetul
    (cum spune profetul)
    la loc, în curcubeu?

    30.04.2012

    http://www.youtube.com/watch?v=Y4XXztVuczU
    .......................................
    Inainte de a ma judeca, incercati din rasputeri sa ma iubiti
    Dureroasa tinerete pe care am avut-o

    Mi-ati vazut copilarïa?
    Michael Jackson - Copilaria (childhood)

    RăspundețiȘtergere

AVERTISMENT!

Orice comentariu care contine limbaj jignitor la adresa autorilor blogului, a cititorilor sau a comentatorilor sai, va fi expediat in Zona Fantoma, sa-l caute pe Generalul Zod :)