sâmbătă, 9 aprilie 2011

That girl I can't take her; should have known she was a heartbreaker...

...

Articolul de astăzi mi-a fost inspirat de o emisiune de acum câteva seri în care duduia Lisa-Marie Presley se spovedea pe umărul cucuvelei Oprah, emisiune în care, pe alocuri, a strecurat nişte afirmaţii cel puţin paralele cu realitatea. În primul rând, a insistat (ca de fiecare dată când cineva n-are ce face şi îi ia un interviu) să readucă în discuţie ultra-pomenitul subiect “MTV Video Music Awards” din 1994, cu ultra-pomenitul sărut de pe scenă şi cu ultra-pomenita, până la plictisul audienţei, a stânjenelii ei de atunci. Vreau să ne oprim puţin asupra acestei teme şi să discutăm unele aspecte. În fotografiile de mai jos, făcute în momentul mult-pomenitului sărut, este evident că Lisa-Marie se întinde către Michael. Privind poziţiile copurilor, al ei e aplecat spre în faţă iar al lui e uşor dat spre spate.


Nu intenţionez sa sugerez că acel sărut a fost iniţiat de Lisa-Marie, doar am văzut cu toţii faimoasa secvenţă şi nu am să neg ceva ce e evident; însă la fel de evident mi se pare faptul că Lisa-Marie nu a fost deloc surprinsă, aşa cum declară; toată treaba fusese stabilită dinainte, amândoi ştiau de asta şi conveniseră, de comun acord, să o facă. Cu atât mai mult cu cât acest gest nu făcea parte din categoria gesturilor obişnuite pentru Michael Jackson. Pe de altă parte, Lisa-Marie nu a pozat niciodată în mimosa pudica, dimpotrivă, i-a plăcut mereu să trăiască periculos şi să se dea în stambă, iar pentru ea nu era prima oară când se săruta în public, nici prima oară când se urca pe o scenă, aşa că nu pricep de ce taman acum s-a trezit sfiala în ’mneaei. Că ceva nu-i convenea se vede, şi încă foarte clar; dar nu e vorba de “tupeul lui Michael de a o săruta în văzul lumii”, nici vorbă; ci de faptul că toate privirile erau aţintite asupra lui, nu a ei; că publicul l-a aplaudat pe el, nu pe ea, că s-a ridicat în picioare pentru el, nu pentru ea. Ceea ce văd eu pe faţa ei nu e, de fapt, decât năduful invidiosului, care e nevoit să asiste neputincios cum altcineva culege sufragiile lumii, în timp ce, pentru aceeaşi lume, el nu e decât o anexă, o cantitate neglijabilă. Probabil e adevărat că, după ce au ieşit de pe scenă, Michael i-a arătat Lisei-Marie că îi învineţise mâna, atât de puternic i-o strânsese. Dar nu de emoţie sau de ruşine, vezi-Doamne, aşa cum sugerează dânsa, ci de furie. Nu ştiu cu exactitate ce a fost în capul ei atunci, dar văzând secvenţa filmată, am avut sezaţia acută că Lisa-Marie abia în clipa aia a realizat cu cine se măritase. Nu era vorba numai de Regele Pop, ci de mult mai mult de atât: un om cu o personalitate covârşitoare, un rege fără regat dar cu mult mai mulţi supuşi decât oricare dintre regii lumii. Şi oricare dintre regii lumii avea parte de mult mai multă intimitate decât Michael Jackson. Cineva îmi spunea, nu demult: “Michael Jackson a fost o pălărie mult prea mare pentru Lisa-Marie Presley.” Cât de adevărat! Acum vine, ciclic, în toate talk-show-urile de doi bani şi povesteşte cât de mult a iubit-o Michael pe ea atunci şi cât de mult îl iubeşte ea pe el, acum. Şi ce a mai căutat-o Michael pe ea, după ce s-au despărţit, şi cât a mai vrut-o înapoi, dar ea nu şi nu. Am mai spus-o şi repet: nu l-am cunoscut personal pe Michael Jackson, dar anumite lucruri le ştiu cu certitudine despre el, iar unul dintre acestea este acela că nu se uita niciodată înapoi. Nu era genul care să se agaţe de cineva şi nici nu dezgropa morţii. O relaţie terminată era terminată definitiv. Lisa-Marie e de fapt cea care s-a ţinut ca scaiul de Michael, ani de zile după divorţ – evident, degeaba. Până şi “amicul” Taraborrelli e de acord cu asta.

Sincer, eu unul nu mai pot cu duduia asta şi cu lamentările ei penibile. Nu cred că merită să-i dedic un articol, dar vreau să clarific nişte aspecte şi după aia îi pun cruce.

Un prieten psihiatru îmi povestea, cu ceva vreme în urmă, despre interpretarea psihologică a fotografiei. Privind o fotografie, poţi contura, cu destulă exactitate, personalitatea persoanei ori persoanelor imortalizate, precum şi natura relaţiilor dintre ele sau atitudinea unora faţă de altele. În timpul relaţiei cu Michael, Lisa-Marie a fost întotdeauna în planul al doilea.


Analizând fotografiile, înţeleg că, fie că era conştientă de asta, fie că nu, Michael era mereu cu un pas înaintea ei. O ţinea strâns de mână şi avea o atitudine protectoare, dar el era veşnic în prim-plan, iar ea undeva mai în spate. Şi aşa a fost în tot timpul mariajului cu Michael. Ea, fata Regelui Rock&Roll, obişnuită ca toată lumea să-i ţină trena, crescută în ideea că tot ce e pe lumea asta i se cuvine, fără să ridice un deget, fără să facă un minim efort, de data aceasta s-a confruntat cu un statut care nu-i convenea deloc: “soţia lui Michael Jackson”. Atât. Din fiica unui rege, devenise soţia altui rege. Era soţia “Regelui”, dar nu era “regină”. Era soţia celui mai popular om din lume, dar ea nu avea parte nici măcar de o firimitură din popularitatea lui. Ori, asta era exact ceea ce-şi dorea mai mult.


În mai 1994, Lisa-Marie s-a căsătorit cu Michael Jackson şi după numai patru luni, în septembrie, a trebuit să facă frumos în timp ce soţul ei era aplaudat în picioare, la MTV Video Music Awards. Şi, colac peste pupăză, soţul ei lucra cu spor şi cu dedicaţie la albumul “History” şi pregătea turneul mondial pentru promovarea acestui album. Deja era prea mult pentru duduia, care voia şi ea un album, a sperat că Michael o va ajuta în acest sens, şi nu mă îndoiesc că ar fi făcut-o, doar că duduiei nu-i prea place munca. Poate că, dacă Michael i-ar fi făcut tot albumul de unul singur, eventual să-l şi cânte tot el, şi la final doar să-i pună numele duduiei pe copertă, aşa cum faci cu un tort aniversar... poate că atunci s-ar fi ales şi dânsa cu un album. Iar Michael, care e un egoist şi un workaholic, nu a vrut să facă asta pentru ea (lol).


Aşadar, în tot timpul căsniciei cu Regele Pop, duduia Lisa-Marie s-a aflat pe undeva prin fundal. Aceeaşi poveste s-a repetat şi în mariajul cu Nicolas Cage. Pentru cine nu ştie: Nicolas Cage (la fel ca Michael Jackson) este un om extrem de puternic şi de motivat, al cărui principiu în viaţă a fost că “pentru a obţine un lucru, trebuie să-l meriţi”. După ce a decis că vrea să fie actor, şi-a schimbat numele de familie, din Coppola în Cage, pentru a evita suspiciunile de nepotism la Hollywood şi pentru a demonstra, şi celorlalţi, dar mai ales lui însuşi, că poate reuşi în carieră pe cont propriu – lucru care s-a şi întâmplat. Ambiţios, hotărât, perfecţionist, Nicolas Cage a făcut întotdeauna casă bună cu disciplina, care l-a ajutat să ajungă acolo unde şi-a dorit. Spirit liber, nu suportă să fie îngrădit şi nu agreează absolut deloc posesivitatea. Având în vedere toate aceste aspecte, este evidentă diferenţa dintre el şi Lisa-Marie. La ceremonia căsătoriei cu Nicolas Cage, a treia din “portofoliul” duduiei, Lisa-Marie i-a promis solemn mamei ei, care (de data asta) a fost prezentă: “Mamă, îţi promit că nu voi avea trei căsnicii ratate.” Evident că şi aceasta, la fel ca toate promisiunile duduiei, n-a avut nicio valoare. Dar, la o mincinoasă patologică (aşa cum, foarte plastic, o descriu fanii Regelui Pop şi mulţi dintre cei care o cunosc – o mai descriu şi în multe alte feluri, mult mai puţin plăcute, însă mă abţin să le menţionez), promisiunile încălcate cu consecvenţă, sunt doar nişte mărunţişuri.


Dacă mariajul Lisei-Marie cu Nicholas Cage a durat numai trei luni (lucru care nu mă miră absolut deloc), se ridică întrebarea cum de, totuşi, lângă Michael a rezistat aproape doi ani. Există nişte similarităţi între cele două mariaje: în niciunul dintre ele, soţii nu au locuit împreună; în ambele certurile au început aproape imediat după nuntă; de fiecare dată, după divorţ, Lisa-Marie a început să împroaşte cu noroi în stânga şi-n dreapta, să se declare “stânjenită”, să pozeze în victimă manipulată şi să susţină că a fost o greşeală să se mărite, în timp ce partenerul, s-a abţinut cu eleganţă de la orice comentariu în faţa presei. Lisa-Marie are un psihic foarte labil. Acum e exaltată, iar în secunda următoare cade în cea mai adâncă depresie. În contrast, Cage e tot timpul încrezător şi exuberant, la 5 dimineaţa e în picioare, pregătit pentru o nouă zi, nerăbdător să discute despre planuri mari şi idei noi. Lisa-Marie se trezeşte numai ca să-şi vadă copiii înainte să plece la şcoală, după care se întoarce în pat, până pe la prânz. Nicolas Cage s-a plâns odată unui prieten: “Lisa e atât de morocănoasă dimineaţa şi atât de negativistă, încât mă deprimă şi-mi strică toată ziua.” Lisa-Marie s-a plâns şi ea: “Nicolas poate să petreacă ore în şir cu o carte care pe mine nu mă interesează deloc. Dar nu asta e cea mai mare problemă, ci faptul că după aia vrea să mi-o povestească şi are pretenţia ca mie să-mi şi placă să-l ascult. Las-o moartă! Asta nu se va întâmpla în vecii vecilor.”

Interesele lor sunt total diferite. Lui Cage îi place mult să citească filosofie şi să dezbată astfel de subiecte cu prietenii (filosofie?? evident că asta n-are cum să o intereseze vreodată pe duduia – lol). Lisa-Marie preferă romanele siropoase şi cărţile poliţiste. El se uită la emisiuni educative; ea la telenovele. El e amabil, manierat şi se comportă întotdeauna cu diplomaţie. Ea e necioplită, spune ce-i vine la gură, înjură ca un camionagiu şi nu-i prea pasă de părerea celorlalţi despre ea.

Nu vi se pare că, după relaţia duduiei cu Michael Jackson, cea cu Nicolas Cage sună a “déjà-vu”?


În seara în care trebuiau să meargă în Los Angeles, la premiera unui nou film al lui Nicolas (“Adaptation”), Lisa-Marie s-a îmbrăcat ca o paiaţă (fotografia de mai sus, dreapta). Nicolas a fost oripilat: “Te rog, spune-mi că nu vii îmbrăcată aşa la premiera mea.” Lisa-Marie i-a aruncat un rânjet. Nicolas şi-a turnat nişte coniac într-un pahar şi l-a dat pe gât; apoi şi-a pus o cămaşă în dungi şi un sacou portocaliu, pentru ca, cel puţin, să fie în acelaşi ton cu soţia lui. Era un moment important în cariera lui Cage, era un eveniment la care venea toată crema Hollywood-ului şi, deşi duduia nu cred că a priceput, gestul acesta a arătat solidaritate din partea lui şi o încercare de a o face să pară mai puţin penibilă în ochii somităţilor invitate la premieră. “Vreau să am o carieră muzicală! Vreau să arăt cool!” a bătut duduia din picior. Până şi mama Priscilla i-a atras atenţia: “Trebuie să te îmbraci ca soţia unui star de cinema, nu ca o neroadă.” A doua zi, Nicolas Cage a depus cerere de divorţ (sursa: DailyMail).

Momentul acelei premiere are, din punct de vedere psihologic, aceeaşi semnificaţie cu momentul de la “MTV Video Music Awards” din 1994. Nicolas era vedeta, el era cel omagiat, el era în prim-plan, era seara lui, iar duduia noastră cea isterică (şi care, la 34 de ani, se comporta ca o râzgâiată exasperantă de cel mult 3) a făcut tot posibilul să i-o distrugă. Pentru că, la fel ca în cazul relaţiei cu Michael, a izbit-o brusc în freză revelaţia că omul cu care se măritase avea drumul lui, avea un nume, avea o carieră, construită din greu, cu muncă asiduă şi disciplină de fier, de care dânsa fuge ca dracul de tămâie (chiar dacă nu i-ar fi lipsit talentul), motiv pentru care nu va fi niciodată altceva decât “fiica” sau “soţia” cuiva.

Aşadar, dacă mariajul cu Michael Jackson a durat 21 de luni, asta se datorează numai faptului că Michael nu a vrut să fie el cel care să înainteze cererea de divorţ. Din punct de vedere psihologic, Michael, nefiind un impulsiv (poate că era extrem de riguros, poate că era încăpăţânat, dar în niciun caz impulsiv), şi, aşa cum am mai spus, genul care, după ce a închis o uşă, n-a mai încercat să o deschidă vreodată, a preferat să o lase pe Lisa-Marie să facă asta. Nu că i-ar fi lipsit curajul sau motivul, ci pur şi simplu pentru că era o decizie foarte importantă, pe care nu voia să o ia de unul singur şi mai ales fără să o cântărească temeinic înainte. Pentru duduia nu era nicio problemă, ea era obişnuită să fie când măritată când dez-măritată, dar Michael era la prima căsătorie şi sunt convins că şi-a dorit din tot sufletul să fie pentru toată viaţa, cu atât mai mult cu cât avea un background educaţional şi religios care pleda pentru asta.

În fine, ajungem la “cireaşa de pe tort” – Michael Lockwood, ultimul soţ al Lisei-Marie (de până acum). Un chitarist mărunt şi un producător care a lucrat cu diverse “vedete” (printre care şi Lisa-Marie Presley) de care nici Europa, nici 9/10 din America n-au auzit, membru devotat al bisericii scientologice, Lockwood este bărbatul ideal pentru Lisa-Marie – motiv pentru care i-a şi făcut copii.



Se pare că, în sfârşit, duduia si-a găsit sufletul-pereche. Lockwood se învârteşte în jurul ei ca un pechinez, face sluj, răspunde prompt la comenzi şi îi culege, grijuliu, scamele de pe haine. Pentru Lockwood, Lisa-Marie şi mofturile ei reprezintă centrul Universului – şi, mai ales, este dedicat trup şi suflet carierei ei, în care (numai el) crede cu tărie. În sfârşit, Lisa-Marie a găsit bărbatul care stă “în planul doi”, bărbatul pentru care nu există altă preocupare decât persoana ei, bărbatul care nu trăieşte decât pentru ea, bărbatul pentru care ea şi numai ea reprezintă raţiunea lui de a trăi, care o adoră când înjură, care o răsfaţă când e bosumflată, care nu are nicio pretenţie şi care plânge la telenovele împreună cu ea. Poate că, în sfârşit, duduia a realizat că toate astea nu ar fi fost posibile în vecii vecilor lângă bărbaţi ca Michael Jackson sau Nicholas Cage, aşa că s-a orientat către cineva pe măsura ei. Poate că, în sfârşit, duduia a înţeles ce-i trebuie. Poate că, în sfârşit, a priceput ce e cu ea şi ce-şi doreşte de la viaţă. Ar fi păcat să nu fi priceput. Le şade atât de bine împreună...


...

57 de comentarii:

  1. Mihai esti cam dur ,desi nici eu nu ma omor dupa Lisa.Ai dreptate in ceea ce spui dar daca asta a cautat ea la barbati-atentia- nu putem sa o condamnam,fiecare cu dorintele lui!Asta cu iubirea numai ei stiu,ea a afirmat ca el a iubit-a atat cat a putut el s-o iubeasca,asta n-am priceput-o si nici faza ca ea l-ar fi inteles mai bine dupa disparitie !
    Probabil ca a avut si ea o viata dezordonata din cauza parintilor si asta a influentat-o ,cat despre talentul ei in muzica, ce sa zic, nu m-a uimit...
    Alegerile lui MJ m-au surprins, una celebra cealalta o necunoscuta,numai el stie ce l-au atras la cele doua,poate le-a iubit, poate nu,poate a fost momentul acela de orbire,cine stie?
    Cat despre emisiunile de la Oprah,singura sau cu mama ,a fost cand penibila ,cand emotionanta .
    corina.i.

    RăspundețiȘtergere
  2. Lisa o femeie care ar fi putut sa faca atat de mult pentru Michael, o femeie de care Michael a avut o nevoie imensa ... careia i-a cerut atat de putin si careia ia daruit totul.
    Pacat, mare pacat!
    Nu pot sa o judec, nu cred ca am acest drept.
    Cati dintre noi n-am gresit in dragoste?
    Pentru Michael, toata dragostea mea.
    Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cand nu posteaza sunteti triste,acum unde ati disparut? Ce se intampla,este tot mai pustiu aici...mai este nevoie si de cate un comentariu ca sa-l punem la lucru pe Mihai!
    corina.i.

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga Mihai,
    si mie mi se pare ca nutresti o antipatie evdenta pentru Lisa. Sa respectam totusi faptul ca Michael a ales-o de sotie. Nu din alte motive ci doar din iubire pentru Michael, eu vreau sa cred ca Lisa l-a iubit si ca il iubeste in continuare. Imi doresc sa cred ca Michael este marea dragoste a vietii ei. Pentru ca EL merita sa fie iubit. M-ar durea sufletul sa stiu ca singura lui sotie (pentru ca al doilea mariaj nu a fost real - in opinia mea) nu l-a iubit - pe Michael, cel care a fost si va ramane cel mai iubit om al planetei. Este mult prea nedrept. Daca Lisa nu minte, faptul ca - in urma cu doar cativa ani, Michael incerca sa afle daca Lisa il mai iubeste si ca a suferit gasind doar indiferenta, ma doare foarte tare.
    Nu stiu daca el i-a daruit "totul" pentru ca, asa cum spunea si el, a iubit-o atat cat a putut el. Intotdeauna a iubit mai mult arta lui si cred ca ea a simtit asta. In plus, Michael a fost un barbat foarte incapatanat (ceea ce ador la el - a fost un barbat adevarat si nu o marioneta in mainile celor din jurul lui). Nu stiu daca viata alaturi de el a fost usoara, stiu doar atat - Michael merita sa fie iubit. Mai presus de faptul ca este cel mai mare entertainer al tuturor timpurilor, de faptul ca exista un milion de motive pentru a-l admira si a-l idolatriza, pentru mine Michael inseamna IUBIRE.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu sincer cred ca el a iubit-o pe Lisa...de ce??? probabil pentru ca fiind fiica de REGE, don'soara si-a trait viata cum a vrut, a facut ce-a vrut, a spus ce-a vrut...ma gandesc ca poate asta la atras pe Michael la ea, el fiind un tip ponderat...probabil de aceea a iubit-o si poate tot asta la atras si pe Nicholas Cage...cu toate acestea din ce stiu eu, Lisa a fost nemultumit ca niciunul din cei 2 nu a intrat in secta sau religia ei.
    Saraca talent nu are, maica-sa a distrus-o cu aceea religie...sunt convinsca ca daca Elvis n-ar fi murit timpuriu, Lisa ar fi fost o cu totul si cu totul alta persoana...Elvis neacceptand cercurile in care a inceput madame Priscilla sa se invarte.

    Iti multumesc pentru postari si scuze ca am lipsit...dar am fost asa prinsa cu vreo 2 subtitrari, plus alte evenimente....dar ma bucur ca ai revenit in forta!!!

    Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  6. Probabil ca" bietul" Elvis a obosit rasucindu-se in mormant de ciuda , vazand ce se intampla cu familia lui . Pe mine sa ma tai bucatele si nu pot intalege cum i-a facut Lisa copii astuia !
    Sau poate am eu probleme !? O fi de la vremea asta care a luat-o razna !!
    Va pup si va iubesc pe toti !

    Zoly din Pantelimon

    RăspundețiȘtergere
  7. BUNA SEARA TUTUROR

    MIHAI

    In primul rand iti multumesc pentru fiecare cuvant pe care l-ai scris aici in acesti aproape doi ani
    Pentru felul cum il descrii pe Michael Jackson...pentru felul cum incerci sa-l descoperi si sa-l intelegi...
    Pentru felul in care respecti sentimentele si parerile noastre
    Uneori ne furi din orele de odihna...dar platesti inzecit cu momente de neuitat...
    Uneori...ne ajuti sa descoperim in noi...ascunzisuri nebanuite ale sufletelor noastre
    Uneori...ne faci sa spunem lucruri despre care habar nu aveam ca le gandim sau le simtim...
    In ce ma priveste...nu o data mi-am lasat portile sufletului larg deschise...de-a dreptul vraiste...
    Nu o data...am vrut sa ma opresc si sa ma intorc din drum...in momente in care unii au incercat sa ma ridiculizeze,sa ma raneasca sau sa imi taie elanul...sau in care unii au reusit sa ma dezamageasca...
    Dar de fiecare data...postai ceva...de parca ai fi citit din gandurile mele...
    Iti multumesc pentru felul in care gestionezi unele momente critice...uneori acid ,scurt si la obiect...alteori prin tacere
    Iti multumesc pentru ca nu mi-ai "cenzurat" niciun comentariu...chiar si atunci cand cu unele afirmatii am dezlantuit..."Dansul Sabiilor" pe aici...
    Nu pot sa vorbesc in numele celorlalti...dar in ce ma priveste...eu nu am absente nemotivate :))...
    Uneori tac...pentru ca asa simt...alteori...pentru ca asa am chef
    Uneori...nu-mi ajunge timpul sa scriu ceva...
    Alteori...aleg varianta "Recapitulare"...ma intorc pe vechiul blog...si recitesc...
    "Recapitulare"...e al doilea nume al meu...:))
    Multumita sau revoltata...fericita sau mizerabil de trista...citesc...uneori la timp...alteori cu intarziere...dar mereu constiincioasa...nu sar peste nimic.
    Si mai mult decat orice...ITI MULTUMESC.

    Nu sunt trista atunci cand nu scrii,pentru ca stiu ce inseamna sa nu ai timp sa faci tot ceea ce ti-ai dori...sa fii nevoit din cand in cand sa amani pentru un timp unele lucruri.
    Sunt convinsa ca te bucuri atunci cand citesti comentariile noastre dar sunt la fel de convinsa ca NU aceste comentarii te motiveaza atunci cand te apuci de scris...
    Ai scris mult si frumos chiar si atunci cand numarul cititorilor tai era mai mic,comentariile noastre mult mai rare si mai scurte...
    Cand ti-am citit primele capitole...mi-a trebuit mult sa imi iau inima in dinti sa fac anumite remarci...
    Si parca nici nu imi venea sa cred ca am ajuns intr-un loc unde cineva scria atat de frumos despre Michael Jackson...si sigur nu credeam ca vei continua asa cum ai facut-o...
    Nu mai repet cum am ajuns aici...stiu sigur ca am povestit cu alta ocazie...mai spun doar ca am venit...am vazut...si am ramas...
    Si intentionez sa mai raman.

    Am simtit nevoia sa iti spun aceste lucruri...
    Tie si totodata si prietenilor impreuna cu care am strabatut acest drum de aproape doi ani...si cu care sunt sigura ca vom merge mai departe.

    Legat de postarea ta de acum...nu as schimba nici macar o virgula.
    Momentul MTV 94 este un subiect pe care nu il agreez...dar pe care ma bucur enorm ca l-ai adus in discutie.
    Nu il agreez...nu doar pentru ca nu ma prinde de niciun fel culoarea verde iar atunci cand il revad simt ca devin verde din cap pana in picioare...:) ( pentru ca sunt geloasa si invidioasa...tra la la...)dar si pentru ca...lucrurile par altfel de cum au fost relatate...de catre una din parti.

    PE CURAND !

    RăspundețiȘtergere
  8. Mda ...in sfarsit si a gasit mimoza asta rostul in viata...Doamne...si cand ma gandesc...cand eram copila si am vazut pentru prima data videoclipul la YOU ARE NOT ALONE...o vedeam ca pe o zeita...perechea perfecta pareau...insa citind si afland tot mai multe despre ea mi a lasat un gust amar...aveam de gand sa scriu ceva mai urat, insa m a razgandit...fiindca asa cu zicea ANONIM de la 22:34 Michael a ales o pe ea...ea cea care sa i fie alaturi...sperand ca ea o sa i fie alaturi si la bine si la greu...a iubit o...sunt sigura...si da, a respectat o...deci noua nu ne mai ramane decat sa incercam s i intelegem gestul...nu putem fi siguri de ceea ce se petrecea intre ei...si sincer...cu greu scriu chestiile astea...nu sunt o admiratoare a Lisei, ba dimpotriva.
    Poate in sfarsit ea nu se mai simte inferioara sotului ei...cred ca asta o macina pe ea...sentimentul de inferioritate, de a fi mic in comparatie cu un geniu...asta este...si asa va ramane...
    Cata dreptate ai Zoly...si nah...si eu va pupacesc si va iubesc pe toti...stiu ca sunteti pe acolo...pe faza, doar mai morocanosi...intreb si eu...oare vremea e de vine?

    Si DA, MIHAI..."THIS GIRL I CAN'T TAKE HER!"...
    MJ for all time...

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumim, Mihai. Nu m-as fi gandit sa o vad pe Lisa din acest unghi!
    Dar, oare, nu pretindem prea mult?
    Lisa Marie nu este nici Elisabeth Taylor- adevarata prietena care, cu o incredere de neclintit, i-a fost alaturi lui Michael in cele mai cumplite momente ale vietii. Lisa Marie nu este nici Debbie Rowe- care a intuit “darul inascut” a lui Michael de a fi parinte, daruindu-i copiii pe care acesta i-a dorit atat de mult.
    Lisa Marie este Lisa Marie- femeia care l-a iubit pe Michael atat cat a putut ea, sotia pe care Michael a iubit-o cu toata fiinta lui si alaturi de care el a gasit implinirea. Privesc imaginile cu ei doi si nu pot sa vad decat doi indragostiti. Lisa este fericita, iar Michael radiaza. Nu pot sa nu ma gandesc decat cu duiosie la acea perioada, perioada in care Michael parea fericit si implinit. Niciodata nu mi s-a parut mai atragator!:) Fericirea lui era si fericirea celor care il iubeau.
    Si cu atat mai mult ma doare inima cand ma gandesc ca ea ar fi putut sa ii daruiasca atat de mult si nu a facut-o.Cred ca au fost momente in care fiecare dintre cei doi a regretat pasul facut.
    Sunt convinsa ca femeia iubita ar fi putut sa il salveze, daca ceea ce ar fi oferit ea ar fi insemnat “infinit mai mult” decat ceea ce astepta ea de la el!
    Daca l-a iubit, regreta cu atat mai mult cu cat stie ca a stat in puterea ei sa ii fie alaturi si nu a facut-o.
    Iar daca aceste regrete vin acum, ele vin ca o adevarata pedeapsa (lovesc ca un bumerang). Durerea este cu atat mai adanca, inzecita, cu cat simti ca ai da orice sa mai poti schimba ceva, dar nu mai ai nici o sansa sa o faci.
    Si nu cred ca exista pedeapsa mai mare ca asta!

    RăspundețiȘtergere
  10. Când am început să scriu despre Michael Jackson, aveam, probabil, doar a mia parte din informaţiile pe care le am acum. Dar nimic din ce am aflat despre el, atunci când am început să mă documentez, nu m-a surprins, nu m-a dezamăgit şi nici nu mi-a schimbat părerea; dimpotrivă, mi-a confirmat lucruri pe care până atunci doar le intuisem. Poate pentru că, fără să am dovezi palpabile, simţeam, în adâncul sufletului, că niciodată nu a fost ceva în neregulă la el. Simţeam, pur şi simplu. Am fost crescut în ideea că faptele unui om vorbesc de la sine, nu bârfele celorlalţi, nici măcar laudele de sine. Michael însuşi a afirmat, nu odată: „Încercaţi să daţi la o parte gunoaiele aruncate de rău-voitori şi să vedeţi realizările unui om, ele vorbesc suficient de clar despre personalitatea lui.” L-am crezut fără urmă de ezitare. L-am crezut, pentru că ăsta e şi crezul meu. Şi de ce să nu-l fi crezut? Nimeni, din toată turma de bashiri, „biografi”, chandleri şi alţi giboni ca ei, nu m-a convins vreodată că Michael e altfel decât aşa cum l-am simţit eu, din prima clipă când l-am ascultat cântând. Chiar dacă aş fi avut vreo clipă, o îndoială, mi-ar fi fost suficient să mă uit la ochii lui şi să ştiu care e adevărul. Cunoaşteti, probabil, vorba aceea care spune că „ochii sunt oglinda sufletului”. Iar ăsta e un domeniu pe care l-am studiat, ceva vreme, aşa că îmi permit să discut despre el. În ochii lui Michael nu am văzut niciodată altceva decât un suflet foarte frumos.

    Nu neg că sunt dur cu Lisa-Marie, dar nu e mai mult decât duritatea medicului care taie un neg din rădăcină. Am simţit nevoia să tai acest neg şi atât. Ştiam că unii dintre voi nu veţi fi de acord, deşi consider că ceea ce am scris e însoţit de suficiente argumente încât să nu pună la îndoială obiectivitatea articolului. Vă respect părerile, tuturor; şi nu am de gând să le contrazic. Dar ceea ce mă deranjează pe mine la această duduie, am văzut că îi deranjează şi pe alţii, mult mai credibili decât mine, în sensul că nu pot fi suspectaţi că i-ar ţine partea lui Michael. Roger Friedman, un jurnalist de la Fox News (USA), care numai prieten nu i-a fost lui Michael, afirma, în martie 2003: „Aş spune că Lisa-Marie Presley ar trebui să se caute la cap. Dar nu are cum să facă asta, din moment ce, conform religiei scientologice la care a aderat, ea nu crede în psihiatrie. [...] Şi totuşi, Presley încalcă filosofia scientologică, aceea care spune că nu trebuie să dai vina pe alţii pentru greşelile tale. Pentru a face reclamă albumului pe care îl va lansa (e vorba de To Whom It May Concern, primul album din cariera duduiei – aprilie 2003 – n.t.), ea se întoarce impotriva lui Michael Jackson şi dă vina pe el pentru mariajul lor ratat. Ba, mai mult, într-un cântec pe care până la urmă nu l-a mai inclus în album (e vorba de Disciple – n.t.), sugerează că Jackson ar fi ’masturbator’. Acesta e un cuvânt pe care nu-l veţi găsi în niciun alt cântec pop. Şi totuşi, Presley se descurcă să-l folosească pe Jackson pentru a se promova pe ea însăşi.”

    Dacă şi duşmanii de-o viaţă ai lui Michael Jackson – jurnaliştii – sunt de părerea asta, devine cât se poate de evident, pentru oricine, care e adevărul şi cam pe unde se află acesta. Restul nu e decât... poveste.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nici un cuvant nu este prea dur in descrierea acestei femei diabolice. Sa nu uitam nici o secunda ca Lisa Marie o fosta drogata, fara principii solide, fara nici un tel in viata nu ar reusit sa-l pacaleasca pe Michael s-o ceara de sotie daca nu s-ar fi prefacut de la bun inceput ca-i intelege stilul de viata, ca in ea poate gasi un punct de spijin , intelegere si ca este dispusa sa aiba o familie normala cu multi copii. Pentru tanti Lisa, Michael a fost un moft, ceva ce trebuia sa fie al ei si ceva ce trebuia sa controleze. Nunta facuta pe ascuns pentru ca fetita rasfatata nu vroia sa dea explicatii nimanui de ce se marita cu "ciudatul" Michael( cu siguranta Mike ar fi vrut o nunta mare, cu familia alaturi si cu multi oameni cu care sa impartaseasca fericitul eveniment)faptul ca nu vroia sa ramana insarcinata, nemultumurile legate de copiii prezenti la Neverland, intalnirile cu fostul sot, insinstenta ca Michael sa intre in secta ei, arata din plin cine a gresit in relatia asta. Ma infurie faptul ca aceasta femeie a avut privilegiul sa fie sotia lui si in loc sa-l ajute si sa-l faca fericit i-a distrus si mai rau viata. Michael merita o femeie buna, o femeie deosebita...si daca ar fi gasit-o cu siguranta azi ar fi trait si ne-am fi bucurat de el... Alex

    RăspundețiȘtergere
  12. Mihai, absolut de acord cu tine si nu, nu ai fost prea dur ba chiar ai umanizat-o. Cineva aici spunea ca daca ar fi trait Elvis ea nu ar mai fi fost asa, sa avem pardon, nu uitati ca Lisa seamana cu tatal ei intr-u totul minus talentul lui ( ma refer droguri, betii, etc), ar fi fost tot o ratata, mai bine semana cu mama ei macar pe asta a dus-o capul sa profite de numele lui Elvis, pe cand dumneaei ii face numele de ras. Privind la poza Lisei cu ultimul sot pe lista ei nu ma pot abtine sa nu fac o remarca, cu care ocazie sa o parafrazez pe bunica mea ,, sunt o pereche potrivita un bou si o belea,,. Multam fain pentru comentariu Mihai, va pup pe toti de aici, si chiar daca lipsesc cu comentariile, sunt sa stiti.

    RăspundețiȘtergere
  13. Da'ce rau ii sta cu acea rochie perfect mulata pe corpul ei gravid...Din cate stiu eu, femeile gravide poarta haine mai largi, ca sunt mai comode si le sta mai bine...
    Oare, pe langa atatea pacate, Lisa avea si prost gust?! Oare nu se uita in oglinda cand iesea din casa?!

    Corina

    RăspundețiȘtergere
  14. Sunt lucruri pe care in viata le invatam din pacate doar cu timpul.Si probabil ca abea acum LMP a inteles ceva din trecutul ei.Ce n-a inteles este ca a spune ,,imi pare rau,te iubesc,mi-e dor,, sau cerand iertare\iertand, inaintea unui mormant,nu mai are nici un sens.Cumva prin poza facuta langa sicriul lui Michael si data publicitatii,cam asta vrea dansa sa transmita.N-o judec,nu am acest drept dar cine o mai crede???Eu una nu mai pot!Pentru ca dupa divort a iesit in media si a expus public ceea ce trebuia sa ramana doar intre ei doi.Nemultumirile dansei,jignirile,rautatile la adresa lui Michael,razbunarile si multele altele o coboara in mocirla degradarii umane.Si asa ceva nu faci atunci cand iubesti pe cineva,cu atat mai mult cu cat a afirmat ca inca il iubea cand a cerut divortul.Pot sa iert dar n-am cum sa uit si sa-i mai acord credibilitate.Pot sa iert din respect pentru Michael,pt ca el a ales-o chiar daca poate a realizat sau nu ca a facut o greseala,mai tarziu.Dar toti facem greseli in iubire si ne indragostim uneori de cine nu trebuie,iubim uneori oameni care nu ne merita.Ma doare ca in viata privilegiul e acordat uneori oamenilor care nu stiu sa-l pretuiasca.In timp ce milioane de femei si-ar fi dat viata sa-l poata face fericit pe Michael,cea aleasa de el n-a fost in stare sa aprecieze ce unica sansa are in fata si sa inteleaga ca in gara vietii sunt trenuri care vin o singura data.Probabil ca pentru un copil rasfatat respectiv adult rasfatat cum a fost si este LMP e greu sa pricepi asta.
    Referitor la absentele de la unele postari,imi asum aceste absente.Nu inseamna ca nu citesc dar prefer sa tac atunci cand cuvintele nu pot exprima ceea ce simt sau altceva decat ceea ce s-a spus deja.M-am apucat sa comentez la postarea trecuta a lui Mihai si dupa ce am scris destul am constatat ca n-am cuvintele la mine ca sa spun ceea ce intr-adevar simt si am renuntat sa mai comentez.Pentru ca intrebarea ,,de ce mi-e dor de Michael Jackson,, si ,,de ce continui sa compar clipurile de azi cu cele ale Regelui,, are atatea raspunsuri incat imi trebuie o viata sa pot spune totul si nu sunt convinsa ca as termina.Mi-e dor in primul rand de Michael omul din spatele artistului,pentru ca a fost mult mai uman decat multi dintre noi oamenii obisnuiti.Pentru ca a aratat lumii intregi ca iubirea,modestia,bunatatea,sensibilitatea,corectitudinea,loialitatea,sufletul pur,magia,zborul nu sunt calitati demodate si prafuite,nici macar atunci cand ai lumea la picioarele tale.Mi-e dor de omul Michael care chiar daca n-a fost perfect (a fost un om si nici un om nu e perfect)a incercat sa fie perfect si dintre toate VIP-urile cunoscute de-a lungul anilor sau a oamenilor obisnuiti, s-a apropiat cel mai mult de perfectiune.Da ca artist,geniu,dansator,compozitor,interpret,muzician a fost perfect!Pentru ca prin muzica,dansul si versurile din piesele lui a creat in oameni acea stare de gratie.A extaziat audienta din toate colturile lumii,fara sa fie nevoie de acea sexualitate vulgara si trupuri mai mult sau mai putin dezbracate care reproduc gesturi cu conotatii sexuale,asa cum vad in marea majoritate a clipurilor de azi (pana si Janet a facut-o la un concerl live cu un fan din public).Si e al naibii de greu in ziua de azi sa mai vinzi\promovezi ceva,cu atat mai mult sa ajungi ,,number one,, in lume fara sa folosesti sexualitatea (vezi Lady Gaga care parerea mea pe asta se bazeaza,sa socheze prin sexualitate,vulgaritate si agresivitate).continuare...
    Alina

    RăspundețiȘtergere
  15. continuare...
    De artistul Michael mi-e dor pentru ca ar fi putut sa ofere inca mult si n-a mai apucat.Pentru asta am insa tot ce a lasat in urma si care slava Domnului sunt inregistrate,dar cel mai dor imi e de omul Michael care reprezinta chintesenta tuturor calitatilor umane posibile pe care fiecare dintre noi am dori sa le regasim in fiinta umana.Nu-l ridic la rang de icoana,incerc sa raman obiectiva si stiu ca dincolo de imaginea construita de el insusi si de staff-ul PR a existat un om care si-a dorit mereu,sa fie inteles si iubit ca om (persoana)si nu numai pentru statutul lui.Si din pacate atat massmedia cat si multi dintre semeni,nu l-au ,,vazut,, ca pe un om.Pentru ca era mult mai uman decat multi dintre ei,prea uman ca sa fie adevarat...Pentru ca a fost dezamagit de oameni dar a continuat sa aiba incredere,pentru ca a fost tradat in toate felurile posibile dar a continuat sa iubeasca,pentru ca a fost judecat dar n-a judecat niciodata,pentru ca toti s-au folosit de el in toate felurile posibile fara ca macar sa-i ceara voie dar el nu s-a folosit niciodata de nimeni nici macar atunci cand avea nevoie de ajutor.A daruit suflet,milioane de dolari,bucurie,extaz,fericire,liniste si tot ce poate darui un suflet bun si nu a cerut nimic in schimb dar atunci cand si-a dorit aceste lucruri in viata lui a trebuit sa plateasca cu bani grei pentru a putea obtine franturi de bucurie,fericire si liniste.
    Da dincolo de scena a fost un OM!La fel ca noi si in acelasi timp atat de diferit...Un OM cu calitati si defecte,cu bune si cu rele,cu zile proaste si zile bune,cu zboruri si caderi,cu vise si cosmaruri,cu depresii si extazuri,cu anxietati si normalitati neintelese,cu tot ce purtam fiecare in noi.Diferit pentru ca rari sunt acei oameni care pot sa mai ramana aceeasi oameni dupa ce viata i-a trecut prin suferinte care lasa urme adanci in suflet si psihic.
    Da o sa spun mereu ca dincolo de geniul Michael,dincolo de regele Michael,a existat OMUL Michael,la fel ca noi si in acelasi timp atat de diferit...Si pentru ca a fost prea uman,mult mai uman decat multi dintre noi,intr-un fel a platit cu propria viata asta.Michael a stiut insa sa ramana OM pana la sfarsit!Si pentru asta,i-l iubesc, i-l admir si-l respect, si o sa traiesc toata viata cu regretul ca nu l-am intalnit nu pe geniul Michael intr-un show live (pentru asta am muzica si inregistrarile lui,interviurile lui) ci pe Michael-OMUL cu suflet frumos.
    Cred ca e cazul sa ma opresc aici,deja am plictisit destul dat fiind faptul ca unele lucruri le-am mai spus si in alte comentarii.Desi ar fi atatea de spus...Cu scuzele de rigoare pentru depasirea limitei
    Alina

    RăspundețiȘtergere
  16. Vio, eu sunt cea care a zis ca daca Elvis traia poate Lisa nu ajungea asa....si am si motivat de ce....cred cu certitudine ca cireasa de pe tort a Lisei a fost religia in care a bagat-o maica-sa!!!
    Pe Priscilla, cei drept a dus-o capu sa faca bani cu numele PRESLEY, dar din dorinta ca Elvis sa nu fie uitat, nu ca ar fi lasat-o Elvis invreo saracie lucie....desi divortati Elvis i-a lasat o mare parte din bunuri si banii Priscilei:)

    Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  17. BEFORE ELVIS THERE WAS NOTHING...

    Afirmatia ii apartine lui John Lennon si exprima o realitate.
    Poate ca daca ar mai fi inca in viata,John ar completa..."After Michael there is nothing..."
    Din nefericire...Trei,Doamne...si toti trei...ne zambesc dintre ingeri...

    PE CEI CARE NU SE STIU AMATORI DE LECTURA...II ROG SA SARA PESTE ACEST COMENTARIU...AM MULTE DE SPUS...SI NIMIC PE GUSTUL LOR...
    NO OFFENSE


    Nu ma numar printre fanii Regelui Elvis Presley...dar imi face placere sa il ascult si respect tot ceea ce a insemnat el in Muzica.

    Lisa Marie Presley nu este singurul punct comun in vietile celor doi mari Regi ai muzicii...

    Atat Elvis cat si Michael au inceput sa cante din copilarie
    Prima aparitie in public a lui Elvis a fost la varsta de 10 ani...
    Amandoi provin din familii de oameni saraci
    Amandoi au razbit prin munca si talent cu carul si prin forte proprii

    In 12 martie 1957,Katherine Jackson aducea pe lume doi baieti gemeni...unul viu,Marlon Jackson si altul decedat la nastere...Brandon...
    In 8 ianuarie 1935,Gladys Presley aducea pe lume...doi baieti gemeni...unul mort...Jesse...si unul viu,cu trasaturi identice...Elvis Aaron Presley...

    Elvis Presley si Michael Jackson...cei doi mari Regi ai muzicii...au adus atat de multa bucurie omenirii...si tot atat de multe lacimi...pentru ca amandoi...Elvis la 42 de ani...iar Michael la 50...au plecat mult,mult prea devreme.

    Si unul si celalalt...mai aveau multe de spus si de oferit
    Si unul si celalalt...isi terminasera pregatirile pentru seriile de concerte ce erau asteptate cu atata nerabdare de milioane de oameni din toate colturile lumii...
    Elvis...urma sa cante chiar a doua zi...
    Michael...peste nici trei saptamani...

    RăspundețiȘtergere
  18. Mult timp am crezut ca pentru Elvis Presley lucrurile au mers mult mai usor cu presa si cu audienta...aveam sa aflu ca nu a fost chiar asa...

    De-a lungul anilor,si unul si celalat au fost atacati din toate partile...
    In ce-l priveste pe Michael Jackson...unii dintre "albi" nu concepeau ( si inca nu concep ) ca un "negrotei" sa aiba un asemenea impact social,iar o parte a populatiei de culoare il acuza ca isi reneaga radacinile si canta muzica pentru "albi"...
    La randul lui,Elvis era acuzat de populatia de culoare ca incearca sa le fure muzica si sa le distruga traditiile culturale iar albii nu acceptau faptul ca melodiile lui aveau acele influente din muzica "negrilor"...iar unii dintre DJ-ii "albi" refuzau de-a dreptul sa ii promoveze muzica.

    Amandoi au fost marinimosi cu cei defavorizati de soarta...amandoi au fost "tenori" ai operelor de caritate...dar pentru ca niciunul nu trambita acest lucru...iar presa nu era interesata de acest aspect...lucrurile acestea s-au aflat mult mai tarziu...
    La fel ca Michael Jackson...Elvis a infiintat organizatii de binefacere care exista si acum ,a sustinut concerte in scopuri caritabile,a donat milioane de dolari si asa cum cei care administreaza mostenirea Jackson duc aceste lucruri mai departe...tot la fel Priscilla si Lisa Marie se ocupa in continuare de ceea ce a inceput candva Elvis.

    Michael Jackson a lasat in urma lui...aceasta "Armata A Iubirii"
    Elvis Presley a devenit colonel in Armata SUA.

    Ca amandoi au fost barbati superbi,adulati,invidiati,doriti...asta nu se pune...:))
    Si amandoi...au fost iubiti dar si blamati pentru felul in care au introdus senzualitatea in muzica si in miscarile lor scenice...

    Doamnelor...
    Lady Gaga si alti trepadusi ca ea...nu au inventat insinuarile sexuale pe scena...
    Ei doar au furat modelul...si din pacate reusesc sa realizeze doar copii lipsite de valoare pentru ca la ei "insinuarile " se transforma in ceva obscen si aproape agresiv...
    Cei care au detinut si au perfectat prototipul in acest domeniu si l-au promovat pana le delirul audientei...au fost ELVIS...MICHAEL...si aproape la fel de perfect...MADONNA...
    RESTUL...MAI AU MULT DE INVATAT...

    Dar au facut-o cu stil si cu talent...si nu intamplator in barca lor nu e loc pentru ceilalti...iar noi afirmam aproape ipocrit...ca Michael ne arata doar sufletul lui frumos...
    Haida de !!!...Ne arata absolut totul,dar pentru ca totul era de-a dreptul minunat si superb,creierul primea cu placere ceea ce i se transmitea...si in veci Michael nu va putea fi numit vulgar.

    RăspundețiȘtergere
  19. Cu invidie si rautate...Elvis a fost poreclit "Elvis - Pelvis" si "Perversul" iar in timpul unor concerte a fost filmat numai de la brau in sus.
    I s-a adus acuzatia ca muzica lui distruge principiile sanatoase pe care trebuie sa se bazeze educatia tinerilor...a fost numit chiar pericol social si s-a incercat din rasputeri dar fara succes,sa i se impuna anumite limite pe scena.

    La randul sau,Michael Jackson a fost si este in continuare ridiculizat ( numai de catre unii...) pentru atingerea anumitor zone ale corpului si la un moment dat a fost determinat sa taie cateva secvente din videoclipuri...
    Nu este momentul Madonnei acum,dar nu pot sa sar peste amanuntul ca la terminarea unui concert, Madonna a fost arestata ( pentru cateva ore,pana si-a platit cautiunea ) pentru ca nu a tinut cont de indicatiile pe care le primise din partea municipalitatii in legatura cu ce nu are voie sa faca pe scena...

    Cu toate acestea...omenirea in cea mai mare parte a ei...era in delir pe stadioane...
    Oare de ce...?


    Amandoi si-au cunoscut viitoarele sotii cand acestea erau niste copile...iar dupa mai multi ani...amandoi le-au cerut in casatorie in perioade
    dificile din vietile lor...amandoi vazand in aceste femei...pe cea care ii poate intelege si ajuta cel mai bine...Elvis...la doar putin timp dupa ce si-a pierdut mama...Gladys Presley, pe care a adorat-o si la moartea careia a strigat
    printre lacrimi ca a pierdut tot ce era mai bun in viata lui...iar Michael...in perioada coplesitoare a acuzatiilor de pedofilie...
    Si amandoi...se pare ca au inteles si au ales gresit...

    Daca pe Walk Of Fame Michael Jackson are doua stele...una ca solist si alta ca membru al grupului Jacksons...Elvis Presley detine de asemenea doua stele...ambele ca solist...a existat chiar si o a treia,dar aceasta a disparut in urma unor modificari efectuate in zona respectiva.

    RăspundețiȘtergere
  20. Atat Elvis cat si Michael au apreciat muzica celor de la Beatles,au interpretat parte din cantecele acestora si au avut relatii de colaborare si chiar de amicitie cu membrii formatiei Beatles.

    Daca in Decembrie 1970,Elvis Presley era primit la Casa Alba de catre presedintele Nixon caruia ii ceruse sa il numeasca Agent in "Biroul de Narcotice si Medicamente( DRUGS ) periculoase...
    14 ani mai tarziu,in aceeasi resedinta prezidentiala a USA,in prezenta presedintelui Reagan,lui Michael Jackson ii erau recunoscute meritele ca militant impotriva consumului de bauturi alcoolice...
    Amandoi si-au exprimat clar dezacordul fata de consumul de alcool si droguri ( NARCOTICS ) periculoase
    Afland de sfarsitul lui Elvis si de dependenta lui de medicamente...Paul McCartney spunea..."Nu pot sa cred...pe vremea cand obisnuiam sa ne intalnim...noi chiar consumam droguri ilegale...,dar el niciodata ! Si ne facea morala...iar acum...uite ce i s-a intamplat lui..."

    In 1977...la vestea sfarsitului lui Elvis Presley...presa nu s-a deranjat sa explice oamenilor diferenta dintre dependenta de

    medicamente...in engleza DRUGS si droguri ilegale,periculoase...in engleza NARCOTICS.
    Lista medicamentelor fata de care cei doi MARI REGI au dezvoltat o dureroasa dependenta...seamana...aproape ca cei doi frati gemeni care au venit pe lume in noaptea cand s-a nascut Elvis Presley...
    In medicatia ambilor...acelasi omniprezent...DEMEROL..." Oh,God he's taking Demerol..."
    De asemenea,cu denumiri diferite dar avand aceeasi motivatie...medicamente mai mult sau mai putin puternice impotriva insomniei...impotriva durerilor...impotriva anxietatii...
    Diferenta o fac vreo doua medicamente pe care Elvis le lua ...unul impotriva obezitatii iar celalalt pentru a diminua pofta de mancare...
    iar in cazul lui Michael...cele pentru afectiunile cu care el se lupta de ani de zile...
    Si mai este o mica diferenta...La un moment dat...Elvis,pe langa medicamentele care trebuiau sa-l ajute sa doarma...era nevoit sa ia si alte medicamente care sa il tina treaz...sa il ajute sa se trezeasca dupa foarte putine ore de somn...
    Aceasta s-a intamplat in anul 1973 in decursul caruia Elvis Presley a sustinut...PESTE 160 DE CONCERTE !!!

    Cam cum ar trebui sa reactionam...?
    Din ura si invidie fata de Lisa Marie...sa improscam venin...sa ne razbunam pe amintirea lui Elvis Presley...sa-i punem in carca toate relele...sa-l numim drogat...pe el si automat si pe Michael Jackson...?
    Din respect si din bun simt...sa ne masuram cuvintele...sau si mai bine...sa ne documentam inainte de a deschide gura...?
    Milioane de fani din lumea intreaga il plang si il iubesc pe Elvis Presley...si au trecut...34 de ani de la disparitia sa...
    Milioane de fani...il vor iubi si il vor plange pe Michael Jackson...multi ani de-acum incolo...

    RăspundețiȘtergere
  21. A alatura cuvantul "betii" numelui lui Elvis Presley...este de-a dreptul caraghios...
    "PEPSI" a fost bautura preferata a Regelui Elvis...
    Amintiri dureroase din viata familiei sale...l-au facut sa stea departe de alcool...iar intr-o perioada a mers pana intr-acolo incat a interzis existenta bauturilor alcoolice in locuinta sa...

    A-i atribui lui Elvis Presley..."betii"...este ca si cum ai sustine ca Michael Jackson a fost pedofil...
    Comparatia nu este exagerata atata vreme cat prin diverse zone ale Internetului,inca se fac afirmatii in acest sens despre cei doi...

    Oameni buni...
    Elvis Presley nu este si nu va putea fi vreodata vinovat sau raspunzator pentru greselile Lisei Marie...fata de Michael sau aiurea...
    Cand cei doi s-au casatorit...Elvis era disparut de 17 de ani...Iar cand Elvis a disparut...Lisa Marie avea 9 ani...
    Vorbim despre o alta familie care a trait o tragedie...
    Buni sau rai...acestor oameni nu li s-a dat ocazia sa petreaca impreuna atata timp in care tatal sa contribuie...sau nu...la educatia copilului sau...

    Mai mult decat atat...cu siguranta Elvis nu a fost ceea ce s-ar putea numi vreodata...soi rau
    A fost doar unul dintre acei oameni deosebiti care au pus muzica pe primul plan...
    Poate familia lui a avut de suferit...poate a suferit la randul lui...poate ar fi dorit sa schimbe ceva...sau nu...
    Dar noi oamenii de rand,generatii intregi...noi am avut numai de castigat...clipe frumoase,de neuitat...
    Le traim inca si acum...chiar daca ei nu mai sunt printre noi si le vor trai de acum incolo generatiile urmatoare...atat cat va exista omenirea...
    Muzica si arta lor sunt nemuritoare.

    Cu alte cuvinte...CIOCUL MIC...cu atat mai mult cu cat unii dintre voi...sunteti de-a dreptul pe langa subiect.


    In alta ordine de idei...

    LISA MARIE NU VA FI NICIODATA O RATATA !!!

    Indiferent ce a facut sau ce va mai face de acum inainte...bine sau rau...indiferent ce va spune...
    Daca se va mai casatori de 10 ori sau daca se va calugari...
    Daca va poza de-a pururi in vaduva indurerata sau...in "Vaduva Vesela"...:))
    Daca noi cu totii ne vom da cu fundul de pamant...( Aoleu......iarta-ma Mihai...:))
    Cand va ninge,va ploua sau va straluci Soarele...
    La fel cum Rick ( Humphrey Bogart in Casablanca ) stia ca "...We'll always have Paris..." tot asa si Lisa Marie ne va aminti de cate ori o vom privi sau ne vom gandi la ea...Eu voi ramane intotdeauna fiica Regelui...si sotia Regelui...iar lumea...nu are decat sa crape de invidie...

    Iar pentru asta...nu are nevoie nici macar sa miste vreun deget...

    RăspundețiȘtergere
  22. Si inca ceva:

    Pretindem ca civilizatia a ajuns si la noi...nu e chiar asa...dar ma rog...
    E ceva vreme de cand oamenii au mai deschis putin ochii...si printre altele au realizat ca o femeie insarcinata este cea mai frumoasa fiinta de pe Pamant
    Acea burtica,mai mica sau mai mare,in care se dezvolta o noua viata...este cea mai mare Minune pe care ne-o da Bunul Dumnezeu...
    Astazi...femeile insarcinate nu isi mai ascund sarcina
    Sarcina este cea mai mare frumusete in viata unei femei
    Cu sau fara greturi matinale,cu sau fara vergeturi,cu sau fara pete pe fata,cu sau fara picioare umflate...
    Toate astea palesc si cele noua luni de sarcina sunt amintirile cele mai frumoase din viata

    In acea burtica...misca un pui mic...sau doi...sau mai multi...depinde ce noroc are fiecare...si orice femeie insarcinata,daca e normala...atunci cand se priveste in oglinda...nu trebuie sa vada decat frumusetea minunii pe care o traieste

    LA NAIBA CU IDEILE INVECHITE !!!
    BURTICA LA VEDERE !!!

    Iar daca ii mai da Dumnezeu si un sot...fie el lipsit de talent,stramb ,sui,molau,ciudat...bla bla bla...dar care stie sa o priveasca in asa fel incat ea sa se vada frumoasa in ochii lui...
    Daca ochii lui...frumosi sau nu...simetrici sau strambi...stiu sa ii spuna : Pentru mine esti unica,esti cea mai frumoasa si esti singura femeie de pe acest Pamant...

    De ce mama lu'proces verbal am avea noi dreptul sa disecam ce gaseste unul la celalalt...?
    E de ajuns ca o invidiem pentru ca a fost in bratele lui Michael...( mama...imi vine sa o omor :))
    Dar nici cu asta de acum nu are voie sa fie fericita...?
    Cu atat mai mult ca daca se simte fericita si implinita...nu se mai desparte si nu il mai nenoroceste si pe altul :))

    AM ZIS !!

    RăspundețiȘtergere
  23. FLORENTA, esti geniala ! Esti prima femeie careia ii adresez acest cuvant,si sper din tot sufletul sa nu fii singura ! Dar sunt tanar ...mai am timp .
    Zoly din Pantelimon

    RăspundețiȘtergere
  24. Florenta,sper ca realizezi ca parerea ta e doar...o parere.A ta.Pe care,desi ti-o respect,nu o consider una dintre cele mai bune si mai corecte,nici macar una dintre cele mai obiective.Si in consecinta,n-as putea sa o adopt.

    RăspundețiȘtergere
  25. Florenta tot respectul pentru pareri dar a avea o parere nu inseamna ca noi trebuie sa o luam ca si definitie,de aceea ne adunam aici sa discutam,sa invatam, sa ne amintim.Daca Lisa este fiica unui om deosebit ,nu inseamna neaparat ca si ea este,fiecare copil de vedeta doreste sa nu fie asociat cu parintii in cariera lui.Nu putem discuta alegerile pe care le face un om la un moment dat ,pentru ca asa a simtit sau asa a vrut ,dar putem sa criticam un comportament sau un interviu daca nu este in ton cu ceea ce gandim sau credem ,pentru ca sunt persoane publice si ei stiu asta, chiar mai bine decat noi.Si pana la urma fiecare e liber sa zica orice,suntem intre prieteni,totul este constructiv...
    corina.i.

    RăspundețiȘtergere
  26. Zoly, eu nu-ti impartasesc parerea. Fiind mai tanar te-ai lasat foarte usor impresionat. Eu cred ca Florenta s-a documentat destul de bine si are talentul de a scrie frumos -ceea ce este un lucru bun si de apreciat. Eu nu am trimis comentariu la aceasta postare pentru ca nu am simtit sa o fac. Deci nu ma simt lezata in niciun fel, dar citand comentariile ei am simtit un ton ironic si usor jignitor la adresa celorlalti ("ciocul mic"- nu mi se pare normal). Trebuie sa fim ingaduitori si diplomati in a ne accepta ideile si parerile mai mult sau mai putin documentate, scrise cu mai mult sau mai putin talent. Asta este parerea mea si este pacat sa nu se intample asa. Stiu ca suntem uniti in aceasta lume virtuala, de muzica si dansul artistului pe care-l iubim si-l respectam, unicul MICHAEL JACKSON. Toate informatiile despre acest mare artist le primim cu cea mai mare bucurie.

    Nu a afirmat nimeni ca Michael ne arata doar sufletul lui frumos, dar nu cred ca suntem asa de trogloditi si nici nu trebuie sa fim geniali ca sa nu vedem ca Michael ne-a aratat totul -zona lui intima in toata splendoarea ei (nefiind nimic scarbos, vulgar ci din contra placut ochiului, senzual si erotic). "You are not alone" Munich 1997 History Tour cand o fana norocoasa se urca pe scena si-l saruta si imbratiseaza. (par exemple)

    Si daca tot am inceput sa scriu am sa-mi spun parerea la postarea lui Mihai. Stiu ca un om nu se judeca dupa aspectul lui fizic, ca asa l-a facut mama natura si bunul Dumnezeu. Dar facand comparatie cu minunea si splendoarea naturii -MICHAEL JACKSON, actualul sot al Lisei Marie arata ca un papagal (saracul de el nu are nici o vina si-mi pare rau ca spun asta despre el). Cat despre Lisa Marie, daca Michael a iubit-o si a ales-o de sotie eu o accept asa cum e. Era chiar frumusica cand era mai tanara. Acum s-a mai ingrasat (am vazut-o de curand la Oprah). In perioada ultimei sarcini arata disgratios asa cum era imbracata, cu "balonul" acela in fata. Da stiu, o femeie insarcinata este frumoasa,ca poarta in pantece o noua viata. Asa se spune si despre mirese ca toate sunt frumoase, pana la proba contrarie. Michael avand un simt al esteticului atat de bine dezvoltat nu cred ca sa-ar fi afisat cu ea in public in ipostaza aceea (ar fi fost fericit sa aiba sotia insarcinata, dar asta este altceva).

    Elena55

    RăspundețiȘtergere
  27. Cand luam in discutie personalitatea cuiva,trebuie sa avem in vedere doua elemente esentiale:rolul si statutul social,care sunt notiuni corelative.
    -Rolul face trecerea de la social la psihologic si se refera la ansamblul de comportamente pe care cineva/altii le asteapta de la persoana respectiva.
    Prin rol,persoana se autooglindeste in constiinta sa,dincolo de aparente,generandu-i constiinta obligatiei si a importantei sociale.
    Pe de alta parte,o persoana,in rolul sau social,prezinta un stereotip social (ce are datoria sa fie),un ideal social (ce vrea sa fie),o masca (ce vrea sa para ca este) si un refugiu (ce i se impune sa fie-reprezentand un alibi moral).
    -Statutul reprezinta ansamblul de comportamente pe care persoana le asteapta din partea celorlalti,in baza rolului asumat, in virtutea pozitiei pe care o ocupa in viata sociala si pentru ca acel statut are o anumita semnificatie.Deci statutul raspunde unui ansamblu de reguli si obligatii si defineste social persoana.
    Printre multe tipuri de statut,se afla cel prescris (innascut) si cel dobandit,castigat;de asemenea,unul real si un altul anticipat (la nivel de aspiratii).
    De multe ori pot interveni conflicte de rol si de statut, creandu-se dizarmonie interioara.

    RăspundețiȘtergere
  28. michael si lisa au fost impreuna doar din capriciu, doar pentru ca iubeau ceea ce reprezentau impreuna, nu se iubeau sufleteste, nu se iubeau unul pe alt. michael nu a fost indragostit cu adevarat de lisa ca persoana, el a iubit-o pt ceea ce ea reprezenta, lisa la fel l-a vrut doar ca sa dovedeasca ca poate avea orice "jucarie" isi doreste, a vrut sa fie cu artistul momentului si a fost, a iubit ceea ce el reprezenta, nu l-a iubit pe el ca om. in timpul casatorie si-au dat seama ca nu se iubesc sufleteste, altfel faceau totul unul pentru altul, aveau rabdare unul cu celalat, michael nu ar fi apelat la alta femeie pt a avea copii daca isi iubea cu adevarat sotia, avea rabdare! iar lisa ca femeia, daca isi iubea cu adevarat sotul, isi dorea ea sa aiba copii cu pers. iubita, cel mai frumos lucru din lume este sa ai copii cu persoana iubita, iar ea nu-l iubea indeajuns pe michael pt a-i tine in pantec copilul!. totul a fost o iubire sexuala si iubeau ceea ce reprezentau ei ca vedete.
    nu pot sa cred ca michael s-a indragostit de lisa la fel cum s-a indragostit de diana, a nutrit aceleasi sentimente pt lisa la fel cum a iubit-o pe diana, pufff, in niciun caz, iubirea pt diana a fost cu mult mai puternica si mai durabila fata de cea pt lisa, pt lisa a fost ceva trecator, ceva nesemnificativ, el nu a suferit dupa o lisa, a inlocuita usor, dorinta lui de-a avea copii a fost mult mai mare decat iubirea lui pt lisa.
    el toata viata lui a fost indragostit de diana pe diana a iubit-o sufleteste, a dorit-o ca femeie!. au avut probleme mari de cuplu si ei, au avut off si on in cuplu, dar nu stiu cum au facut..., ca s-au impacat mai mereu, au pastrat legatura pana in ultimul moment, iubirea lor a fost prea puternica si prea reala. el si-a demonstrat iubirea pt diana prin testament, o mai frumoasa dovada de iubire nici ca nu se putea!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  29. (continuare)
    Atunci cand ne traim vietile,pur si simplu o facem,fara a avea permanent in vedere teorii de genul acesta ,dar macar incercam cu totii sa pastram o directie de morala,de bun simt,de afisare in exterior a unei anumite imagini decente.
    Cu atat mai mult,atunci cand nu ai nici un merit in afara de cel de a te fi nascut intr-o anumita familie ,nu cumva tocmai acest lucru te face mai responsabil,mai atent cu propria imagine? Pentru ca acea imagine nu e doar a ta,ci are greutatea, incarcatura familiei din care provii sau a membrului de familie care a valorizat intr-un fel acea famile? Nu cumva iti asumi,vrand-nevrand,un rol pe care trebuie sa-l constientizezi,nu cumva trebuie sa ai in vedere acele obligatii care iti sunt impuse de conduita morala,de educatie si in plus,de acea pozitie (sociala) dobandita prin nastere si sa te comporti ca atare?
    Poate ca marea diferenta dintre Michael si Lisa-Marie a fost statutul diferit al fiecaruia.
    Ea a avut un statut prescris,innascut,caruia a fost nevoita sa-i faca fata ,pe care a trebuit sa si-l asume si sa-l conserve ;in schimb,Michael a trebuit sa-si dobandeasca un statut, sa-l construiasca el insusi,sa munceasca pentru el de la o varsta incredibil de mica si sa-l permanentizeze prin efort constant de-a lungul intregii vieti.
    Pe de alta parte,Lisa nu a reusit sa-si contureze vreun rol anume (poate doar unul aspirat si simbolic) ,in schimb Michael a avut un rol performat,bine definit,pe care nu l-a dezmintit si nu l-a tradat niciodata.
    Atat rolul cat si statutul sau au fost acelea ale unui rege incontestabil.
    Despre povestea de iubire dintre ei nu am sa vorbesc,pentru ca s-a discutat deja enorm,dar as putea spune doar ca fiecare dintre ei cred ca avea conceptii total diferite despre iubire si atunci incompatibilitatea dintre ei este evidenta.Fara a mai lua in discutie influenta bisericii scientologice,cu aberatiile ei abracadabrante,care a avut o influenta categorica asupra relatiei dintre ei.
    Lisa-Marie,chiar daca va fi mereu fiica regelui ,nici nu va putea fi vreodata altceva decat fiica regelui.Doar atat si nimic mai mult.Si probabil ca in asta a constat adevarata ei problema.

    RăspundețiȘtergere
  30. (continuare)
    Evident ca si ea a avut o viata iesita din tipologia normalului,iar conflictele ei interioare au fost,poate, insurmontabile si evident ca repercusiunile nefericite nu au intarziat sa apara in viata ei.Dar oricum,per total,vietile celor doi sunt de necomparat.Cred ca ar fi gresit sa o facem,total nepotrivit si inutil.(de altfel nici n-am sa reiau vreun argument.)
    Cu atat mai mult,nu vad rostul comparatiei dintre Elvis si Michael (poate doar asa,la nivel de informatie).Chiar daca au fost numiti amandoi “regi”,si chiar daca intre ei putem gasi o serie de similitudini,eu cred ca putem gasi cel putin tot atatea diferente.Dar uriase.

    De ce sa nu fie fericita LM langa actualul ei sot ? Sa fie!!! Nu poate fi decat imbucurator,pentru ca asta dovedeste ca in sfarsit si-a gasit perechea potrivita.
    Dar atunci ce rost mai au interviurile pe tema “Michael”,cu acele lamentari nesfarsite,tardive si inutile? (ca doar despre asta era vorba in propozitie)
    Categoric,sunt pentru lichidarea tabu-urilor.
    Numai ca o femeie insarcinata e frumoasa doar uneori si doar pana intr-o anumita luna de sarcina.Si chiar si asa,maternitatea in sine si frumusetea maternala exclud cumva decenta si respectul de sine? Adica sfidand bunul simt,prin dreptul biologic la maternitate,putem afisa in public o imagine inestetica si dizgratioasa?
    Da,o femeie insarcinata e frumoasa atata timp cat isi pastreaza discretia si decenta,atata timp cat nu transforma starea ei intr-un gest ostentativ si ofensator la adresa feminitatii.

    In alta ordine de idei,expresii de genul “ciocul mic” cred ca nu-si au rostul decat intr-un spatiu foarte restrans,privat,nicidecum intr-un spatiu accesibil unui numar potential nelimitat de persone,care nu-si doresc,cu siguranta,sa simta permanent un bocanc indesat pe grumaz ori de cate ori indraznesc sa adauge un comentariu.
    “Sa ne masuram cuvintele”? Da,asa ar trebui,si e valabil pentru toti dintre noi,chiar daca egolatria si autosuficienta unora depasesc limitele decentei si respectului.
    SimonaB

    RăspundețiȘtergere
  31. Asa e parerile unora nu pot fi si ale celorlalti...iar expresia cu "ciocu mic" e de-a dreptu scandaloasa..Cred ca toata lumea isi poate spune aici parerile,impresiile si tot ce simte ..Nu cred ca corect sa nu adresam cu expresii gen..ciocu mic..cum si in trecut tot aceeasi persoana a mai spus despre comment unora.."am vrut sa spun....dar nu stiu ce am vrut sa spun."..iar de atunci a aparut aceasta liniste aici ..poate ca toti ne gandim de doua ori inainte sa postam de teama acestor remarci. Poate asa ne dam seama ca multi sau retras si stau cuminti si doar citesc ,,munca , efortul si talentul lui Mihai. Cred ca e bine sa fie loc pentru toata lumea si pe cei pe care natura ia inzestrat cu mult har si pentru cei mai putin inzestrati.

    RăspundețiȘtergere
  32. Eu v-am descoperit relativ tarziu,...si din cauza timpului care nu-mi ajunge niciodata,a trecut destul pana am reusit sa citesc tot ..
    Pentru toate comentariile postate aici,pentru ceea ce-am simtit atunci cand le-am citit,si pentru cele 250 de filmulete de la Sucriflor.Pentru timpul,munca si ceea ce reuseste sa transmita dincolo de aparente, dincolo de imagine si muzica, pentru toata iubirea fata de Michael,pentru mine Florenta e geniala.Este opinia,placerea si convingerea mea.Asta e tot !
    Zoly din Pantelimon

    RăspundețiȘtergere
  33. Comentariul postat de mine incepe asa:
    "Cand luam in discutie personalitatea cuiva..."
    si se continua cu inca doua parti marcate de
    "(continuare)"
    Comentariul care incepe cu
    "michael si lisa au fost impreuna doar din capriciu" nu imi apartine,dar probabil ca a fost postat in cele cateva clipe care s-au scurs intre partile scrise de mine.
    SimonaB

    RăspundețiȘtergere
  34. am uitat sa zic ceva...
    oh, God, iar lisa asta, fiica lui elvis, fara demnintate, fara personalitate, fara caracter, pufff, pacat ca michael a bagat-o in seama si acum se vorbeste prea mult despre ea, e prea luata in seama, mi-ar fi placut sa ramana doar fiica lui elvis si atat, din cauza lui michael, e prea bagata in seama, pufff, chiar nu pot sa-i inteleg gusturile lui michael. cea mai buna alegere a lui ca femei a fost diana, restul varza

    RăspundețiȘtergere
  35. N-am mai intrat pe aici de catva timp si chiar nu imi face placere ceea ce citesc.
    E mare pacat atunci cand inteligenta si talentul nu sunt insotite si de frumusete sufleteasca. Toti avem rabufnirile noastre, dar, chiar daca Mihai nu a cenzurat anumite comentarii, in discutiile cu ceilalti trebuie sa ne autocenzuram, sa incercam sa respectam regulile nescrise care ne fac sa traim in armonie cu ceilalti. Este un semn de civilizatie, de buna crestere, de nivel superior al fiintei umane. Si in niciun caz aroganta nu isi are locul pe un blog dedicat lui Michael Jackson.
    Anca

    RăspundețiȘtergere
  36. La multi ani Florenta ! La multi ani Sucriflor ! Fie ca cerul sa-ti indeplineasca toate dorintele !
    Zoly din Pantelimon .

    RăspundețiȘtergere
  37. Zoly, trebuie sa recunosc: toti am gandit asa pana am patit-o. Nici nu stii cand si de ce vine.
    Oricum, imi plac naivitatea si optimismul tau. Se datoreaza varstei si sper sa ramai la fel de pur si de inocent, cu toate ca, orice am face, ni se aminteste in fiecare moment ca traim in Romania.
    "X" dintre cei multi

    RăspundețiȘtergere
  38. La multi ani, tuturor florilor!

    Cerasela

    RăspundețiȘtergere
  39. La multi ani tuturor celor cu nume de floare! Sa aveti o duminica linistita si cu soare in suflet!

    RăspundețiȘtergere
  40. Armonia – cuvint magic!...
    Numai Ea este cea care ne tine uniti.
    Avem atat de mult de invatat unii de la altii, iar toleranta fata de ideile celuilalt ii apropie pe oameni, cu atat mai mult pe cei care au inteles, din felul de a fi a lui Michael, ca cel mai de pret dar pe care ni l-a dat Dumnezeu este iubirea.
    Ea este cea care ne-a purtat pasii aici, acasa.
    Suntem aici pentru ca iubim si respectam tot ceeea ce reprezinta omul si artistul Michael.
    Suntem aici pentru ca iubim si respectam munca celui care ne-a deschis usa sufletului si ne-a oferit atat de mult, Mihai .
    Suntem aici pentru a afla opinii, pentru a respecta parerile celorlati, pentru a ne respecta pe noi.
    Va respect si ii respect pe toti cei care, de-alungul timpului, si-au adus o parte din sufletul lor in acest loc fara de hotar.
    Si cu tristete ma intreb mereu, ca si cum v-as chema: Unde sunteti voi, cei care “nu mai sunteti aici”?!...
    Dorina
    (aceeasi din data de 13 aprilie, ora 00:04)

    RăspundețiȘtergere
  41. .... si totusi inainte de Elvis Presley a fost Little Richard si alti regi ai rockului, nu ma dau importanta ca nu ii stiu pe toti ... nu minimalizez rolul Regelui dar el a urmat o cale si acea cale a fost trasata de altii care pentru multi au ramas necunoscuti din motive mai mult sau mai putin geografice...

    in rest ce sa spun desi bine scrise posturile Florentei au sunat la fel de iritant ca si posturile celor care o analizeaza si o judeca pe Lisa....in fond si la urma urmei nu avem de unde stii ce a fost in sufletele a doi oameni care au stat fata in fata, s-au privit in ochi si si-au jurat iubire...

    dar de la punctul in care Florenta a inceput sa vorbeasca despre miracolul matern, sincer va spun ca imi vine sa-l pup pe Zoly... traim intr-o epoca in care nu ar trebui sa ne rusinam si sa ascundem firescul...da, rochia era mulata si ea avea burta...hai sa fim seriosi la cate femei supraponderale defileaza pe strazi mai mult dezbracate decat imbracate noi ne apucam sa aruncam cu noroi intr-o femeie insarcinata...dar la ce sa te astept?! inca mai auzi in zilele noastre comentarii prin tramvaie si autobuze "sa-i dau locul?!!...da' ce am lasat-o eu bortoasa?!!!"....

    haideti sa nu mai cautam penibilul acolo unde nu e....

    Lisei i se potriveste o vorba romaneasca... Gura bate curu'! (cur e cuvant pur romanesc! e din dictionar). A facut greseala sa se foloseasca de imaginea si notorietatea lui MJJ, desi si ea avea suficienta notorietate si a facut-o in modul cel mai urat, inscriindu-se in clubul denigratorilor lui. chiar daca isi smulge parul in fata camerelor aceste lucruri nu vor fi uitate, pentru oamenii in general n uau capacitatea sa uite si foarte putini au capacitatea sa ierte. Eu cred ca Michael a iertat-o! (parerea mea)

    Sarbatori Pascale fericite tuturor!!!!

    Niculina

    RăspundețiȘtergere
  42. In anii '80 daca ii spuneai lui Michael ca va avea copii cu Debbie, iar daca ii spuneai lui Debbie ca va avea copii cu Michael, amandoi iti raspundeau ca esti nebun, te trimiteau la plimbare. Dumnezeau a avut alte planuri pentru Michael. Relatia lui cu lisa a fost ceva trecator in viata lui.

    Realitatea si destinul lui Michael sunt Prince, Paris si Blanket. Copiii sunt minunati, mai bine de atat nici ca se putea!
    Cand il vezi pe Blanket te loveste realitatea in fata. Eu il prefer pe Blanket, prefer existenta acestor copii, prefer alegerea, planul lui D-zeu pentru Michael!

    MJDR

    RăspundețiȘtergere
  43. tastati pe google "bratt livingston stone about michael jackson si lisa maria presley" . In lista de afisari veti gasi si interviul privind explicatia acestui artist (care are "meritul de a-i fi adus pe cei doi impreuna") despre modul in care s-au cunoscut si au ajuns sa se casatoreasca cei doi. Veti afla ca LMP a depus un efort de peste un an sa intre in gratiile lui MJ care se pare ca nu era interesat de ea, el dorind un alt tip de persoana 'frumoasa, pura educata , cu suflet de copil ca al sau, inclinata spre acte de caritate si care sa nu fie interesata de banii si faima sa" -lucru care i se parea greu realizabil chiar si lui MJ.
    Greseala lui brett a fost aceea ca de ziua lui lisa acesta i-a cumparat un cadou , din partea lui MJ, si i-a scris acesteia o dedicatie despre care LMP a crezut ca ii apartine lui MJ, si care a aprins in aceasta o dragoste si mai mare fata de MJ. LMP "l-a asediat continuu " pe MJ peste 1 an si a trait cu acesta mult timp inainte de a divorta si a se casatori apoi cu regele pop.
    relatarea lui brett este foarte amanuntita si arata clar modul in care LMP a ajuns sa fie sotia lui MJ , asa ca rolul de victima nu i se potriveste acesteia (relatarea lui brett infirmand pe vreo 10 pagini, spusele ei). Pentru ca Brett era un apropiat atat a lui MJ cat si a lui LMP si a fost in "centrul" desfasurarii intregului "eveniment " marturia sa este credibila.

    RăspundețiȘtergere
  44. Niculina,
    nu e vorba de cum se imbraca o femeie obisnuita "atinsa de miracolul matern" . Aici e vorba de o persona publica care are resurse materiale , care are alaturi de ea persoane specializate in domeniu etc, care are un nume si o reputatie de aparat si care trebuie , prin pozitia pe care o are sa ofere un exemplu celorlalte femei, un exemplu care sa arate ca orice om este dator sa ii respecte pe ceilalati respactandu-se totodata si pe sine. Nu trebuie sa acceptam lucrurile asa cum sant , sa ne lasam orpilati de suncile revarsate din haine sumare, din burtile neacoperite ale femeilor insarcinate , din lanturile grele atarnate de gatul cantaretilor, tiganilor etc... Trebuie sa ii facem sa inteleaga ca aceste lucruri nu ofera o placere ochilor celorlalti

    Maternitatea nu este o scuza pentru modul in care alegi sa arati si credema ca stiu ce spun ca am fost in situatia aceasta.
    monica

    RăspundețiȘtergere
  45. Daca ai rabdare si citesti cele ce s-au spus despre MJ veti vedea ca acesta pretuia foarte mult frumusetea interioara a omului , loialitatea si alte daruri asemene. Asa ca in hatisul de profitori, de femei care doreau sa se afle langa el , doar pentru numele sau este usor de inteles apropierea acestuia dee o persoana loiala ca Debbye. Multi oameni vad in ea o femeie corpolenta si urata, dar sa nu uitam ca ;
    - D. avea camera tapetata cu posterele lui si era obsedata, in sensul bun al cuvantului, de accesta
    - D. a fost langa el si l-a sprijinit in momentele grele si atunci cand boala sa il afecta nu doar fiyic ci si psihic facandu-l pe MJ sa se creada o "vaca baltata'
    - Ea s-a oferit sa-i faca un cadou lui MJ ( 2 copii), lucru pe care putine femeii l-ar face ,in conditiile stabilite initial de cei doi. Sa nu ne luam dupa insinuarile presei, cu privire la beneficiile materiale obtinute de aceasta. Toti banii care i-a dat MJ au fost dati dupa desfacerea casatoriei si nu au fost oferiti ca urmare a unei intelegeri prealabile. Nu exista nici un act prin care sa se prevada acest lucru si prin urmare , daca MJ , dupa obtinerea custodiei nu dorea sa-i ofere , D nu ar fi avut o baza pentru al obliga. Acest lucru arata clar ca D avea incredere in MJ , il pretuia, il intelegea si dorea sa il vada fericit
    - mi-a ramas in memorie cele spuse de ea in Take That 2 (e pe Youtoube in romana -tastati maichel jackson tache that - sutitrare romana) .ia cu care vorbea ea despre fericirea lui MJ atunci cand s-au nascut copii si cand ea a zis "m-am despartit de el pentru ca nu puteam trai viata in lumina reflectoarelor. dar daca azi mi-ar spune vino sa mai facem 5 copii as face-o pentru a-l face fericit"
    - cand i s-a spus ca D ar putea depune marturie impotriva sa , MJ a spus "nu si D. Ea nu este asa', deci el cunostea femeia si aprecia caracterul sau
    - D l-a aparat in instanta
    - D a crezut in el si l-a sprijinit
    - D , dupa moartea lui Mj putea sa lupte pentru copii si sa devina stfel o femeie bogata , dar ea a respectat alegerea lui MJ
    In concluzie frumusetea sufletului lui D "bate " frumusetea fizica a lui LMP.Daca as fi fost MJ as fi spus ce a spus si el in ziua castoriei cu D "esti frumoasa si sunt mandru ca vei fi mama copiilor mei" si da este adevarat , o femeie frumoasa este ca o bijuterie scumpa, o femeie cu sufletul ei este ca o comoara si sant sigur ca dincolo de relatarile rautacioase din presa, MJ a cunoscut langa ea momente de stabilitate , siguranta si de astea avea nevoie, de clipe trecatoare cu fete frumoase avea el parte suficient dupa cum sustin cei f. apropiati. Asqa ca eu votez pentru Debbye
    Cezar

    RăspundețiȘtergere
  46. M-am uitat la pozele cu ultimul ales al lui LMp. Mi se pare mie sau individul asta (cred ca la sugestia duduei) incearca sa imite,jalnic (din punctul meu de vedere) unele din elementele de vestimentatie ale lui MJ?

    a, si apropo , nu vad comentariul meu cu privire la Mj facut in baza declaratiilor lui Dtramp? nu ti-a placut Mihai? Eu cred ca el ne arata multe lucruri despre barbatul MJ care a fost perfect normal , si nu un gay sau asexuat cum l-a descris presa ci, un "tigru pasional" cum l-a descris chiar LMP prietenilor , calitate care a si facut-o sa-l urmareasaca , pe toate continentele , pana in 1999, caci dupa cum spunea prietena ei Monica P.ascalle aceasta aprecia foarte mult modul de apropiere fizica a unui barbat si era o cunoscatoare i domeniu ,inca de la 15-16 ani-Cezar

    RăspundețiȘtergere
  47. Poate că nu sunt eu în măsură să comentez aspectul maternităţii; dar sunt de părere că anumite lucruri nu e cazul să fie expuse excesiv. În plus, aici nu e vorba de maternitate, ci de bun-gust - care la unele persoane e sublim, doar că lipseşte cu desăvârşire. Iar când se combină cu aroganţă, încăpăţânare prostească şi răutate, nici toţi stiliştii din lume, nici munţii de bani nu pot rezolva problema asta. Oricum, discuţia a cam degenerat şi nu asta a fost intenţia mea. Am vrut să postez fotografii sugestive cu ultimul soţ al Lisei-Marie şi le-am nimerit pe cele în care ea apare însărcinată. Nu asta am vrut să scot în evidenţă, ci faptul că, în acest ultim mariaj, ea e în faţă, ea ţine hăţurile; ea e pe locul întâi. Ea e starul, în sfârşit. Sper să nu-mi facă iar cineva procese de intenţie legate de misoginism, pentru că nu e vorba de aşa ceva. Cel puţin, nu aici :)

    Cezar, nu ştiu la ce comentariu te referi, nu există nimic nepublicat în momentul acesta. Poate că s-a produs o încurcătură (serviciul blogger dă rateuri, din când în când) şi, în cazul ăsta, te rog să pui comentariul din nou. Te asigur că nu eşti boicotat. Îmi place prea mult ce scrii :)

    Vă mulţumesc mult pentru comentarii, tuturor.
    Hristos a Înviat!

    RăspundețiȘtergere
  48. pentru ca tot se vorbeste de mariajul lui MJJ si LMP si s-au facut comparatii intre cei 2 regi e bine de stiut si urmatoarele>
    - si MJJ si Elvis s0-au iubit enorm mamele
    - ambii au asistat la comportamentele neconventionale ale tatilor > Elvis la consumul de alcool al tatalui , iar MJJ la multiplele infidelitati ale lui Joe> Aceste fapte i-au facut pe cei doi sa respecte femeile (fie ele sotii, amante sau cunoscute de ocazie) care le-au intrat in viata. Desi s=au facut multe afirmatii nici MJ si nici Elvis nu s-au "laudat " cu legaturile lor si s-au ferit sa le aduca pe acestea in fata reflectoarelor (la MJ desi cunoscutii apropiati au vorbit de legaturile puternice cu diana, tatum, tatiana, joana, broke -despre care chiar primul ei sot a sustinut ca avea o legatura cu MJ-acesta a negat spunand ca sunt doar "buni prieteni" chiar daca asta il facea sa para asexuat si gay)
    - ambii au primit o buna educatie de la mama lor
    -ambii datorita asalturlor fanelor, au ajuns sa pretuiasca femeile pure, elvis Luando pe PP de la 14 ani si crescand-o pana la 18 ani cand s-a casatorit
    - cand femeile ti se arunca la picioare incepi sa devii suspicios cu privire la interesele lor.Asa ca si E si M , chiar daca aveau multiple ocazii incercau sa evite relatiile de acest gen, ei concentrandu-se pe munca lor.
    Va amintiti de ziua "porno" de la procesul lui MJ cand procurorul a aratat juriului multitudinea de reviste si filme playboy ce erau in dormitorul lui MJ/ Asta a demonstrat de fapt contrariu acuzatiei, faptul ca MJ era un heterosexual convins, si ca asa cum spuneau cei apropiati iubea femeile

    RăspundețiȘtergere
  49. continuare
    - Elvis dupa nasterea lui LMP a refuzat sa se mai apropie de sotia sa pentru ca i se parea ciudat sa se culce cu mama copilului sau, iar ca urmare a acestui fapt PP a invatat-o pe LMP sa nu accepte o legatura in care apropierea fizica intre parteneri nu exista, asa ca LMP a spus adevarul can a sustinut ca relatia dintre ea si MJJ a fost una puternica din p.d.v.sexual
    -ambii regi erau in primul rand casatoriti cu muzica si fanii lor asa ca nu puteau sa aiba in centrul atentiei o sotie , prmanent , si sa stea mereu langa ele asa cum doreau PP si LMP
    - ambii s-au plans de despotismul , de implicarile sotiilor in anturajul si viata lor profesionala, mai mult MJ era terorizat de influenta soacrei in viata sa de familie. El se plangea si de faptul ca LMP era o copie fidela a mamei, in acest sens. Sa nu uitam ca stilista lui(care acum ramasa fara munca a inceput sa devina prietena cu LMP) initial ascris pe blogul ei ca 'atata timp cat l-a urmarit pe MJJ , LMP a pozat in femeia ideala, dar dupa ce s-a vazut casatorita rautatile au inceput. MJJ a facut eforturi sa mentina relatia, casatoria stabila , dar ego-ul acesteia, capriciile ei l-au facut sa sufere si l-au indepartat , de ea chiar inainte de divort.MJJ si-a manifestat dorinta de a divorta la aproape un an de la casatorie dar acuzatiile, prtivind casatoria sa l-au facut sa renunte. Singurul lucru care l-a gasit acesta convenabil a fost acela de a o determina pe LMP sa faca pasul asa ca acesta a inceput sa lipseasca perioade indelungate *multe clipe petrecandu-le cu debby si Sawna, sa plece in vacante fara ea etc. In cele din urma LMP , din mandrie a divortat, dar apoi si-a dat seama ca il iubeste (si urmarea a aratat clar acest lucru), dar datorita educatiei, caracterului aceasta nu a putut sa -si gestioneze prea bine legatura cu MJJ , nici ulterior. Iar MJJ a refuzat sa mai cada in plasa (cu atat mai mult cu cat dragostea sa pentru LMP ,daca a existat nu a fost la fel de puternica)si a preferat o prietena de nadejde alaturi
    - vorbind despreLMP mama lui MJJ a spus mereu ca aceasta l-a iubit mult pe fiul ei dar nu a sustinut niciodata ca MJJ a iubit-o pe LMP pentru ca Khaterine stie sigur pe cine a iubit fiul ei.MJJ a spus mereu ca genul sau de femeie este Diana Ross, printesa Diana, Broke,etc (femei verticale , cu o anumita conduita si frumusete a sufletului) dar nu a mentionat-o niciodata pe LMP (vedeti MJJ Tapes). El la divort i-a cerut ferm "sa nu vorbesti niciodata de mine" lucru pe care ea nu l-a respectat . In schimb la acuzatiile lui LMP MJJ a raspuns clar" ii doresc Lisei tot binele din lume.nu doresc sa fac altfel de comentarii ce nu cadreaza cu comportarea un ui gentelmen"

    RăspundețiȘtergere
  50. multumesc de apreciere mihai
    nu sunt un fan in adevaratul sens al cuvantului a lui MJJ (mai mult sotia mea este) dar nu am lipsit de la concertul sau din 1992 care m-a miscat profund. Am mai fost si la alti mari artisti in ultimii 20 de ani dar magia din concertul lui michael (tizul tau) nu am mai regasit-o la nimeni, fie ea madonna sachiar si AC-DC (care au valoare dar nu creaza acea lume de vis , acel Neverland scenic al lui Jackson).
    Apropo pe 25 am vazut la tv un film cu Jonny Deep (in cautarea taramului nevazut)in care era vorba de creatorul lui Peter Pan. O interpretare magistrala a lui Deep, despore scriitorul care a crezut in puritatea copilariei, a scris despre ea si a trait dramele pe care si MJJ avea sa le traiasca mai tarziu. Multe din dialoguri si acuzatii , sentimentele scriitorului erau practic o imagine a vietii de mai tarziu ale lui Michael - recomand filmul celor care il iubesc pe MJJ, pentru ca el practic ofera o prespectiva si asupra vietii acestuia.
    Mi-a placut replica, din sala de teatru a micutului Peter Davis , care l-a inspirat pe scriitor. Acesta intrebat de o spectatoare , a piesei _"tu esti nastrusnicul Peter Pann" a raspuns aratand spre scriitor -"nu eu, ci el este adevaratul copil peter pan'
    apropo de comentariul neafisat , am sa-l atasez mai jos pentru ca prezentul text este deja prea lung
    Cezar

    RăspundețiȘtergere
  51. cand scriam despre dezvaluirile lui donald trumpcunoscutul om de afaceri american(in comentariul care nu a fost afisat) am vrut sa arat ca multe din declaratiile massmedia si ale lisei nu sunt reale.Acestia sustin ca MJJ nu avea o experienta cu femeile si a "deschis ochii"in lisa ceea ce nu e real si slava domnului marturiile sunt suficiente si clare in acest sens (ca sa vezi cum interpreteaza presa lucrurile!!!) D.T. care detine un hotel mare cu cazino in las vegas si printre altele un turn cu locuinte de lux in New York , a declarat ca , de multe ori l-a gazduit pe MJJ in aceste locatii , "unde acesta se ascundea de ochii presei si se inchidea, in camera,pentru 2-3 zile , cu cate o femeie- de multe ori aceasta fiind o femeie celebra. MJJ era foarte galant cu acestea, cerea sa le fie aduse flori si uneori le oferea si bijuterii, cand relatia era mai stabila"
    MJJ era constient ca ele nu reprezentau etape trecatoare in viata sa, dar din respect pentru acestea evita sa le expuna , spre devorare massmediei. In acelasi contest managerii lui au declarat ca MJJ era f.bine educat si impunea mereu tuturor faptul ca " viata sa privata este cu adevarat privata si asa trebuie sa ramana". Impunea tuturor celor cu care intra intr-o relatie o tacere absoluta asupra vietii sale "intrucat presa orice i-ai zice va reda tot ce doreste ea"
    De altfel si MJJ in interviul cu Oprah cand aceasta l-a intrebat daca este virgin(desi era de notorietate aranjamentul de la 16 ani al unui apropiat , cand MJJ a devenit barbat)a raspuns -"am avut relatii dar persoanele cu care am fost nu erau obisnuite cu un statut de vedeta, cu o viata expusa publicului,si fiind un gentelmen am considerat ca nu trebuie ca nici eu sa le expun". Se pare ca azi e la moda sa te lauzi cu cat mai multe "cuceriri' dar sa nu uitam nici vorba romanului "cainele care latra nu musca" ceea ce in cazul lui MJ este adevarat. LMP a spus despre sotul ei ca"ea nu l-a invatat nimic si el era extrem de bun in anumit domeniu" deci cred ca MJJ era din categoria "tace si face"

    RăspundețiȘtergere
  52. Mihai
    am uitat sa-ti spun de ce sunt eu am incercat sa-mi dau seama daca MJJ a fost un om normal din anumit punct de vedere. Am studiat datele despre acest fapt pentru a intelege daca acuzatiile privitoare la el au fost false sau reale.
    Eu lucrez in cazuri de abuz asupra minorilor.
    Din experienta mea, din profilul psihologic ce mi l-am conturat asupra lui mjj prin cercetarile facute, prin dovezile si actele ce s-au publicat cu privire la proces si acuzatii , parerea mea e una ferma , MJJ a fost nevinovat.
    Am avut ocazia sa aflu si modul de interogare a celor doi minori - pretinse victime si modul de efectuare a unui raport psihologic a victimelor(fara ca acestea sa fie efectiv in fata psihologului ,sa fie incluse intr-un program de analiza si consiliere) si ma ramas uimit. raspunsuri induse de politisti, descrieri eronate, etc... M-a uimit si declaratiile "sexuale "ale acestora. Ce dumnezeu , un copil de 13-14 ani cu acces la informatii , parea ca nu stie nici cele mai elementare lucruri din "anatomie" ca sa zicem asa, asta in conditiile in care Jordy era un mic geniu (stii ca el a scris scenariul la Robin Hood-eroi in izmene? scenariu care s-a materializat datorita lui MJJ. Refuzul lui MJJ de a mai sustine un nou scenariu l-a infuriat pe tatal lui jorddy , care a pus la cale tarasenia).
    Din dosarul FBI a reiesit ca acuzatiile nu se sustin
    Si ar fi multe de spus.
    Doar analizand aceste acuzatii si atitudinea presei si iti dai seama ce a putut indura omul acesta si cu toate acestea el a ramas demn si a aratat ca stie sa iubeasca si sa ierte. Cati din noi stim asta??? Eu cred ca sa urasti este usor dar sa iubesti cu adevarat este greu (si marefer aici nu la iubirea celor apropiati) de aceea cred ca noua lege a lui Iisus,"iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti" este cea mai greu de respectat. Dar uite ca MJJ a reusit de multe ori asta.
    Ma gandesc ades,daca presa nu l-ar fi atacat atat cata muzica buna nu ne-ar fi daruit???
    Cezar

    RăspundețiȘtergere
  53. Cezar,
    Urmand propunerea ta, am vizionat “Finding Neverland” (In cautarea taramului de nicaieri). Eu l-as recomanda si celor care nu l-au inteles pe Michael.
    Ai avut atat dreptate!... Nu poti sa vezi acest film fara sa te gandesti cu adanca tristete la drama pe care a trait-o Michael, dar si cu duiosie la momentele de bucurie pe care le-a petrecut alaturi de copii, oferindu-le atat lor, cat si siesi, magia Neverlandului.
    M-a impresionat si m-a facut sa incerc sa vad totul prin ochii lui si sa simt cu inima lui. Iti multumesc!
    …“Daca gasesti o licarire de fericire pe lumea asta, mereu este cineva sa vrea sa o distruga”… Sa fie aceasta adevarata tragedie a existentei noastre?
    Dorina

    RăspundețiȘtergere
  54. oameni buni....nu sunt admiratoare a lisei...ba din contra o detest ca a avut un barbat ca mj langa ea si nu l a apreciat si nu l a iubit...sunt de aceeasi parere ca s a maritat cu el pt imagine!!!dar totusi mj a murit si nu e frumos sa o vb de rau pe tipa asta care nici macar nu merita sa deschidem subiectul despre ea!!!il iubesc pe mj...ii citesc cartile si citesc mult despre el...este un om minunat,si spun ca este pt ca inca traiesti pentru fanii lui.li adoooor si eu daca as fi avut sansa sa l cunosc faceam tot ce puteam eu sa i ajut si sa l iubesc cum stiu mai bine.nu va exista nimeni ca el,DAR am speranta ca cineva ii va calca pe urme si mj de acolo de sus va avea grija de el si de cariera lui(blanket!!!!)sunt sigura ca prin baiatul cel mic al lui mj vom trai momente asemanatoare ca atunci cand mj ne lasa masca cu spectacoele sale!MICHAEL JACKSON4EVER!!!

    RăspundețiȘtergere
  55. Hei!Eu nu inteleg un lucru...cum poti sa stai langa un om ca MJ si sa nu-l iubesti????Poate sa fii orb,chior si surd in acelasi timp!Este cel mai minunat om de care am auzit vreodata!Era pur si simplu...nu am cuvinte sa-l descriu.Putea sa fie cum sunt majoritatea "artistilor" dar nu!El era MJ un om atat de misterios dar deschis ca o carte pentru toata lumea...un om timid dar pe scena era cel mai tare,serios dar in acelasi timp cu un mare chef de joaca!Iubea copii,oamenii,natura...era un visator..Oare ce sa-ti mai doresti de la un barbat???Spuneti-mi voi daca ii mai lipsea ceva!

    RăspundețiȘtergere
  56. oricum , cred ca va divorta si de Michael Lockwood , doar din obisnuinta

    RăspundețiȘtergere
  57. In concluzie Lisa Marie a avut nevoie de un barbat care sa o pupe in fund, iar Michael Jackson si Nicolas Cage nu au fost genul asta.

    RăspundețiȘtergere

AVERTISMENT!

Orice comentariu care contine limbaj jignitor la adresa autorilor blogului, a cititorilor sau a comentatorilor sai, va fi expediat in Zona Fantoma, sa-l caute pe Generalul Zod :)