miercuri, 16 martie 2011

Hollywood Tonight - music video

...




...

21 de comentarii:

  1. A trecut ceva timp...
    De data asta nu ne-ai mai povestit nimic, ai lasat muzica sa vorbeasca pentru tine. Videoclip cu fani ,pentru fani...super.
    corina.i.

    RăspundețiȘtergere
  2. Exclusive: Inside Michael Jackson's "Hollywood":

    http://www.huffingtonpost.com/joe-vogel/inside-michael-jacksons-h_b_834857.html
    Anca

    RăspundețiȘtergere
  3. Hmmm....iti c-am simt absenta pe-aici Mihai :)
    Recunosc ca mie imi place videoclip-ul, dar parca mai reusit este HOLD MY HAND....asta tinand cont ca sunt realizate post-mortem....nu ma intrebati de ce, dar asa simt eu!!!

    Va pup pe toti,
    Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  4. O fata superba ...si aproape perfecta...
    O melodie nemaipomenita ...
    Si cam atat...
    In rest...
    Un scenariu de doi bani...total lipsit de originalitate...
    Este Jennifer Beals in "Flashdance"...este Jennifer Lopez in "I'm Glad"...?
    Nu...Este Sofia Boutella in "Hollywood Tonight"...dar e cam acelasi lucru...
    Cum Dumnezeu a ajuns muzica lui Michael Jackson soundtrack pentru asa ceva...?
    Ar fi putut fi dragut...daca ar fi continuat in nota primei parti...fara costumatia si miscarile stil Michael Jackson si fara acea jalnica spoiala de Moonwalk...desi...cand ne promiti un videoclip facut pentru o melodie din repertoriul lui...ne asteptam la ceva superb,exceptional,magnific...si nicidecum dragut...nu asa ne-a obisnuit Michael...
    Este adevarat ca nimeni nu poate sa faca ce facea el...dar nu e obligatoriu sa-ti bagi nasul acolo unde nu e de tine...
    Cred...ca suntem destul de asediati de acest gen de manifestare...
    Pentru mine...a fost ca si cum as fi trait acea experienta pe care in general mi-o refuz...de a privi performantele unui imitator...
    Sunt convinsa ca daca aceasta tanara ar fi fost lasata sa danseze in legea ei...ar fi iesit ceva exceptional...Dar s-a gasit un destept care sa-i impuna un scenariu insipid...
    Pe scurt...
    Nu numai ca nu imi place...dar nici macar nu-mi place...

    RăspundețiȘtergere
  5. Decat sa faci un astfel de vidoclip, mai bine nu mai faci nimic.
    O jignire la adresa lui Michael.
    Oare Sony chiar vrea sa promoveze acest album?
    As vrea sa scriu mai multe, dar n-as scrie lucruri prea dragute, asa ca ma abtin.
    Sa fiti iubiti!

    RăspundețiȘtergere
  6. In dimineata asta nu prea aveam chef de nimic. Am intrat pe net (Michael Jackson Tribute Romania )si am ascultat Behind The Mask. Pe la jumatatea melodiei am inceput sa dansez. Are sound , este ritmata, este melodie de ascultat si dansat in club ( cu toate ca a fost compusa acum 30 de ani )Imi place mult vocea lui MICHAEL ( asta este de la sine inteles ) si ritmul saxsofonului cu care incepe melodia si care se aude pe tot parcursul ei. Super.
    Si melodia "Hollywood Tonight" imi place mult si videoclipul. Fata care viseaza la faima si care vrea sa devina celebra este draguta si danseaza bine. Poate ca Michael ar fi realizat altfel scenariul videoclipului dar oricum el promova tinerele talente si-si alegea cei mai buni dansatori. Am inteles ca videoclipul este realizat de cel care l-a facut si pe cel de la "You Are Not Alone" . Mie imi place.

    I Love You MICHAEL JACKSON

    Elena55

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am comentat videoclipul, pentru că pur si simplu nu am ştiut ce să comentez. Şi ce-ar fi de comentat?... Fără Michael, parcă nimic nu are valoare. Prezenţa lui, ideile lui, felul original şi impresionant în care-şi punea amprenta în tot ceea ce era legat de munca lui – toate acestea ne vor lipsi, mult mai mult decât ne dăm seama; şi vom resimţi acest lucru ori de câte ori va mai apărea un album, un single ori un videoclip nou. Dar, indiferent cât de proaste, infantile sau anoste sunt ideile celor de la Sony, eu mă mulţumesc să ştiu că, în felul lor limitat şi lipsit de originalitate, se străduiesc să menţină vie memoria Regelui Pop... fie şi aşa, prin videoclipuri ale lui Michael fără Michael.

    Vă cer scuze pentru absenţă. Sper ca problema asta să se remedieze, cât de curând.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ai dreptate Mihai, fara Michael nimic nu mai are valoare. Dar trebuie sa ne multumim si sa ne bucuram de tot ce o sa apara de acum inainte legat de el. Cred ca, intre straduinta lor de a mentine vie memoria Regelui Pop si castigurile fnanciare,cele din urma primeaza.

    Elena55

    RăspundețiȘtergere
  9. CATEVA PRECIZARI

    SOFIA BOUTELLA (tanara care danseaza in videoclip) …NU ARE NEVOIE DE PROMOVARE !
    La cei 29 de ani are deja o cariera serioasa
    SOFIA BOUTELLA ESTE DEJA O DANSATOARE CUNOSCUTA,in videoclip ea doar INTERPRETEAZA rolul unei incepatoare…
    Hollywood Tonight nu este primul sau videoclip ,a dansat deja pana acum in videoclipuri ale unor nume celebre …USHER,RIHANNA,JAMIROQUAI,CHRIS BROWN,CESARIA EVORA…in trei videoclipuri marca MADONNA…SORRY,HUNG UP si CELEBRATION
    A dansat alaturi de MADONNA in ultimele doua mari turnee ale acesteia…CONFESSIONS si STICKY AND SWEET
    A aparut in cateva filme in roluri de dansatoare
    Danseaza de la varsta de 5 ani si are studii de muzica si coregrafie
    Sofia Boutella NU !!! este veriga slaba a acestui videoclip,ba DIMPOTRIVA !!! asa cum am mentionat deja …am convingerea ca daca ar fi fost lasata sa danseze asa cum stie si cum ii place ei…lucrurile ar fi aratat mult,mult mai bine
    Este super tare in break dance,hip hop si dance street si ar fi putut da un recital de zile mari…
    Dar la MOONWALK…mai are de muncit…

    Da,Hollywood Tonight a fost regizat ca si You Are Not Alone de catre Wayne Isham…ceea ce explica multe…
    You Are Not Alone ca videoclip…
    Incercati sa faceti abstractie de frumusetea cantecului si a celui care o interpreteaza…( ca si cum asta ar fi usor de facut…)…si fara aceste doua super ingrediente…nu mai ramane mare lucru...
    Daca va fi nevoie voi reveni cu argumente...

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu nu as fi prea critica la adresa videoclipului.Bineinteles ca fara Michael,pare neinteresant,banal si neinspirat.E ca si cum am vedea un film fara personajul principal.Numai ca am putea privi lucrurile si din alt punct de vedere.Eu cred ca orice va mai aparea de acum incolo nu ar putea sa aiba decat titulatura de tribut,pentru ca altfel,ce ar putea fi ? Eu nu vad sa existe alternativa.Pentru ca in orice alta situatie nu ar parea decat imitii jalnice,care ne displac atat de mult (si deci nu cred ca asta se urmareste).
    Si apoi,ne putem bucura la gandul ca,intr-adevar,se vrea,intr-un fel sau altul,ca Michael sa ramana mereu viu in inimile noastre.
    Si eu as mai spune ca daca un videoclip de acest gen (adica facut de altii) s-ar ridica la nivelul celor facute de Michael insusi,atunci prin ce s-ar mai diferentia geniul lui Michael?
    Pe de alta parte (parand poate in contradictie cu idea dinainte),am putea cadea in capcana respingerii altor creatii artistice,provenind de la orice alt artist care nu este Michael.
    E adevarat ca am vazut o gramada de videoclipuri,coregrafii,melodii etc inspirate din creatia lui si nu ne-au incantat deloc,numai ca,exceptandu-le pe acestea,exista o alta cantitate uriasa de muzica buna,dansatori grozavi sau videoclipuri reusite pe care nu trebuie ,printr-o atitudine exclusivista,sa le desconsideram.Ar fi nedrept,fals si limitativ.
    Revenind la “Holywood Tonight”,eu cred ca totusi nu putem ignora impactul emotional pe care l-a avut asupra noastra,fie ca vrem sa recunoastem,fie ca nu.Pentru ca emotionalitatea noastra nu are veleitati de critic artistic 
    O fana superba,o tanara dansatoare talentata,cu o cariera inspirata de Michael,mangaind cu duiosie steaua de pe pavaj…nu-mi spuneti ca nu v-au dat lacrimile,ca nu va cred.
    Si in ultima instanta,e vorba de gust,de modul in care il percepe fiecare din noi pe Michael, de asteptarile noastre si de atitudinea pe care dorim s-a adoptam vis-a-vis de astfel de evenimente.
    Mie imi place videoclipul,chiar daca nu e neaparat o mare reusita.Nu mi se pare mai bun sau mai slab decat "Hold My Hand".
    SimonaB

    RăspundețiȘtergere
  11. Chiar daca impactul acestui videoclip asupra noastra este diferit, chiar daca raspunde sau nu acelor asteptari tainice din inima noastra, el ne dezvaluie (cu o siguranta neinduratoare) un singur lucru:
    Prin noile melodii, nelansate inca, vocea placuta a lui Michael ne va surprinde, ne va incanta ca de fiecare data.
    Vibratia muzicii ne va face sa-i simtim inca prezenta.
    Dar magia dansului, miscarile inimitabile, acea conexiune nemaintalnita, fascinanta, intre dans si muzica, acel ritm nebun, amestec de energie si senzualitate, nu vor mai exista in noile videoclipuri....Michael nu ni le mai poate darui.Michael nu va mai dansa pentru noi, pe noile lui melodii.
    Iar tacerea care a insotit postarea acestui videoclip m-a facut sa simt si mai mult acest adevar dur, implacabil, sfasietor...
    Dorina

    RăspundețiȘtergere
  12. SimonaB, sunt total de acord cu ce ai spus!

    De ce nu incercam sa ne bucuram si sa vedem partea frumoasa a lucrurilor? Stim cu totii ca, fara amprenta lui Michael, niciun videoclip nu va mai fi asa cum ne-a obisnuit.....iar astfel, se confirma inca o data maretia si unicitatea lui! :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Fata de piesa "Hollywood Tonight" de pe album, videoclipul a fost neasteptat de bine primit de catre critici si de o mare parte dintre fani. Sunt totusi unii care sustin ca nici in aceasta versiune nu este vocea lui Michael, ca prima varianta era mai potrivita pentru videoclip, ca nu ar fi trebuit sa fie mixata cu beat-ul din "Billie Jean", etc.
    A face comparatie intre videoclipurile clasice ale lui Michael Jackson si cele doar realizate pe muzica sa nu are niciun sens. Este foarte adevarat ca se putea face mult mai mult si cred ca fiecare dintre noi are idei interesante, fara a-si folosi prea mult imaginatia. Oricum, acest videoclip nu este genul de omagiu tipic cu imagini de arhiva care a devenit mai mult decat banal. Acesta are o poveste dar, din pacate, nu vom sti niciodata daca ea coincide cu cea pe care Michael ar fi dorit sa o transmita sau este una mai optimista. In drumul sau de la anonimat la statutul de movie star, tanara dansatoare se confrunta cu toate capcanele Hollywood-ului insa, intr-un final, isi da seama ca faima nu reprezinta totul si, dezamagita, se intoarce pe Hollywood Walk Of Fame, la steaua idolului sau iar spiritul lui Michael o ajuta sa se regaseasca pe sine insasi si sa simta din nou bucuria simpla a dansului. Cel putin acesta cred eu ca este mesajul videoclipului.
    Iar flashmob-ul din fata teatrului Pantages unde a fost filmat "You Are Not Alone"...cred ca are si el semnificatia sa..."Michael, nu esti singur...nu te-am uitat...iar dansul si muzica ta sunt nemuritoare!"
    Este impresionant sa vezi persoane de toate varstele, de toate rasele si din toate clasele sociale dansand pe muzica sa si unite de aceasta, asa cum el insusi si-a dorit. Nu cred ca ideea a fost aceea de a imita miscarile de dans ale "Inimitabilului". Probabil ca orice fan a incercat, macar o data in viata, poate singur, in fata oglinzii, sa reproduca pasii lui de dans.
    Ceea ce nu inteleg si ma mahneste este motivul pentru care, de fiecare data cand apare ceva "nou" legat de Michael Jackson, exista atatea controverse, atata bruiaj care, in final, reusesc sa abata atentia de la mesajul propriu-zis sau chiar sa ii denatureze sensul. Nu asa s-a intamplat in cazul altor celebritati. The Beatles, Nirvana, Elvis Presley, Bruce Lee si multi altii disparuti prematur au devenit afaceri profitabile. Insa demo-urile lui John Lennon sau ale lui Kurt Cobain editate post-mortem nu au fost contestate de catre fani, au readus formatiile Beatles, respectiv Nirvana pe primele locuri in topuri si au castigat noi generatii de admiratori; in comparatie cu acestea, ceea ce a facut Sony din piesele lui Michael este de apreciat, chiar daca pentru ei primeaza profitul.
    Este doar parerea mea.
    Anca

    RăspundețiȘtergere
  14. Inainte de a folosi cuvinte,Mihai parca ne spune ca numele lui Michael Jackson nu se potriveste alaturi de videoclip.
    Titlul ales...Hollywood Tonight - Music Video
    Apoi...

    MIHAI

    In cateva cuvinte,ai pus esenta nemultumirii unora dintre noi:
    "...felul...în care-si punea amprenta în TOT CEEA CE ERA LEGAT DE MUNCA LUI"
    In ce ma priveste, DESPRE ASTA ESTE VORBA !
    Nu despre comparatii,nu despre mai mult sau mai putina imaginatie,nu despre ceea ce fac sau nu fanii in fata oglinzii.
    Cu atat mai putin despre lacrimi pe pavaj...Pff !
    Este vorba despre un produs,mai mult sau mai putin artistic,avand ca punct de pornire...MUNCA unui artist
    In primul rand nu vorbim despre "oricare alta creatie artistica a oricarui alt artist".
    Aici vorbim despre VIDEOCLIPUL OFICIAL al melodiei "Hollywood Tonight".
    Nu este un videoclip facut de vreun amarat de fan pe You Tube sau aiurea,nu este un tribut prin care un amator isi exprima atat cat se pricepe,anumite sentimente sau stari sufletesti
    De acum incolo,acest videoclip va fi promovat si prezentat cu titlul "MICHAEL JACKSON - Hollywood Tonight"
    Pe You Tube,pe MTV,VH1 si oriunde...el se va numi mereu asa.
    Numele si vocea lui Michael Jackson vor insoti mereu aceasta asa zisa "creatie artistica".
    Acest amanunt ar fi trebuit sa oblige la RESPECT.
    Rationamentul ar fi trebuit sa fie:"Stiu ca nu voi putea sa fac vreodata ceea ce facea Michael Jackson...dar TREBUIE sa-mi dau silinta sa ma apropii cat mai mult de ceea ce ar fi dorit el si sub nicio forma NU TREBUIE sa fac ceea ce el nu a agreat vreodata.
    Si Michael nu agreat niciodata sa imite sau sa fie imitat.
    Acest videoclip nu va pastra vie amintirea lui Michael Jackson
    Mediocritatea ii va face pe fani sa se intoarca mereu la secventele vechi.
    Si ce este revoltator...nu este un videoclip facut din mila pentru un amarat de artist care nu ar fi avut posibilitati financiare pentru asa ceva.Sony a castigat deja din vanzarea albumului.
    Nu speram o investitie cum obisnuia Michael,dar nici atata meschinarie.
    Mesajul din fata teatrului suna cam asa:
    "MICHAEL...ESTI CHIAR SINGUR.
    Ce spuneai ? Sony sucks ? AI AVUT DREPTATE !!! Bani sa inchiriem teatrul ? Lasa ca merge si cu un flash mob la intrare...Filmand doar numele teatrului am iesit mai ieftin.
    Dansul tau il pot face si altii,nu la fel de bine,dar se poate si asa.Fanii tai sa se multumeasca si cu atat"...si unii chiar se multumesc.
    Ei mizeaza pe impactul emotional si cu unii chiar a tinut figura.
    Dar nu mai poti sa versi lacrimi de duiosie cand vezi steluta mangaiata...atata timp cat cu doar 2 secunde inainte vezi doua picioare calcand pe aceeasi stea,pe numele Michael Jackson...
    Stiu ca acolo este o strada...si ca soarta strazilor este sa fie "calcate in picioare"...banuiesc si ca s-a dorit ca acei pasi sa simbolizeze dorinta tinerilor de a-i calca pe urme...DAR ,PENTRU DUMNEZEU...PE URME !!! NU CU PICIOARELE PE NUMELE LUI !!!
    Urmele lui...le-ar fi gasit in incinta teatrului...daca tot au ales acea locatie...
    Le-ar fi gasit pe acea scena...si ni l-ar fi amintit instantaneu pe Michael...in singuratatea teatrului...si a lui.
    Cat de tampit sa fii ca regizor...ca intr-un moment de emotie maxima...sa filmezi IN PRIM PLAN acele picioare calcand...topaind...pe numele ...MICHAEL JACKSON...?
    Si fara sa vreau ma intreb:TAMPIT sau SADIC ? PROST sau RAZBUNATOR...?
    Stiut fiind ca in unele momente din filme si videoclipuri,de foarte multe ori emotia cea mai puternica este starnita nu atat de decoruri si ceea ce se intampla...cat de simboluri...Un simbol...spune mult mai multe si rascoleste sufletele cu mai multa putere decat orice miscare...Iar SIMBOLUL acestui videoclip...este steaua lui Michael Jackson.
    Aceasta stea inlocuieste prezenta lui fizica...
    NU MI-AU DAT LACIMILE !!!la acea sarada...pentru ca aveam sufletul calcat in picioare de ceea ce vazusem inainte cu 2 secunde...
    Oricum...ar fi fost doar lacrimi de ciuda...

    RăspundețiȘtergere
  15. Daca o anumita parte a publicului a primit bine videoclipul...nu inseamna mare lucru...
    Au fost destui care au primit bine si concertele unor imitatori...E problema lor si ii priveste direct si personal ce alegeri fac...
    In ceea ce ii priveste pe critici...pentru ei nu mai are haz sa arunce cu pietre...Satisfactia lor era sa loveasca in Michael,sa-l raneasca pe Michael...dar cum Michael nu mai este si nu a fost implicat in realizarea acestui videoclip...ar insemna sa loveasca in Sony...si asta nu se potriveste cu socotelile lor...

    Acest videoclip nu PARE... chiar ESTE neinteresant si banal si mai este si copie la indigo a unor alte videoclipuri din repertoriul altor interpreti.
    Dar personajul principal...NU LIPSESTE !
    Personajul principal este chiar aceasta tanara care participa la auditii...
    Despre ea canta Michael...Despre ea este vorba in textul cantecului

    "Hollywood Tonight" este unul dintre cantecele care ofera gratis un scenariu cat se poate de clar si foarte simplu de urmat.
    Cuvant cu cuvant,textul iti spune ce ai de ecranizat,fara a lasa loc de interpretari...
    Motiv pentru care aceasta parte le-a reusit...dar intr-un stil de doi bani...
    Personajul principal este foarte bine reprezentat...
    Michael insusi daca ar fi regizat videoclipul...ar fi ales probabil o tanara dansatoare talentata...poate chir pe aceeasi Sofia Boutella...
    In niciun caz nu ar fi interpretat el personal rolul unei femei...
    Din nefericire, oamenii au impresia ca exista doar doua variante,atunci cand se realizeaza un material Michael Jackson in absenta lui...Ori aleg varianta tribut si folosesc secvente vechi din arhiva...despre care aflu cu amaraciune ca unii au inceput sa le considere banale...ori infig zambila-n branza si ii pun pe altii sa danseze ca Michael Jackson...si obtin...o parodie...
    Pe muzica lui Michael Jackson se poate dansa si in alte stiluri,tot asa cum ea poate fi si cantata in alte stiluri.

    Muzica si dansul nu au murit odata cu Michael Jackson...doar l-au pierdut pe cel mai minunat artist care a existat vreodata si care le-a impins spre perfectiune...
    Muzica si dansul...exista inca in vocile si pasii multor artisti din zilele noastre
    Dar a incerca sa canti sau sa dansezi ca Michael Jackson...nu este dovada de admiratie si respect pentru ca se transforma in caricatura...
    Cred ca nu e cazul sa mentionez ca NU ma refer la oamenii de rand care n-au decat sa viseze cat si cum doresc in fata oglinzii...
    Eu vorbesc despre cei care au pretentia ca sunt artisti adevarati...
    Si despre cei care isi umplu buzunarele din asa ceva
    Unul din marile atuuri ale lui Michael Jackson...a fost si acel fel al lui de a se inspira de la idolii lui,fara insa a-i imita...

    Nu stim pe cine ar fi ales Michael Jackson pentru rolul dansatoarei din Hollywood Tonight...poate chiar pe Sofia Boutella...poate una din tinerele selectate pentru This Is It...dar in mod sigur ar fi pregatit-o cu un coregraf talentat care ar fi stiut sa-i puna in valoare abilitatile de dansatoare si in mod special personalitatea stilului...Priviti-le pe Sybil Azur in "Blood On The Dance Floor"...si pe Britney Spears pe scena de la MSG alaturi de Michael Jackson in "The Way You Make Me Feel"...
    Si una si cealalta...s-ar fi descurcat onorabil sa execute cativa pasi in stilul Michael Jackson...daca el le-ar fi cerut acest lucru...
    Mai mult decat atat,Britney chiar canta impreuna cu Michael in acea secventa...dar si asta o face tot in stilul ei personal...Respecta melodia si nota ei aparte dar nu-si schimba glasul si nu incearca sa copieze felul lui de a canta...
    OARE DE CE...?

    RăspundețiȘtergere
  16. Vazand videoclipul, cand am ajuns la secventa in care niste picioare calca steaua lui Michael, chiar ca nu mi-a mai trebuit sa-l vad in continuare. Si vad ca acest lucru se repeta. In finalul videoclipului "Hold my hand", afara ploua, si, aceeasi stea este din nou calcata, chiar daca numai un colt al ei. M-a durut. Si m-a durut si acum.
    La acest comentariu, Florenta, in tot ce-ai spus, sunt total de acord cu tine. Si-ti multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  17. Florenta, eu sunt perfect de acord cu tine. Tu chiar stii sa pui punctul pe "i" atunci cand este cazul, ai cuvintele la tine...

    Apropo, tocmai am vazut o stire care m-a bulversat...Scumpa Liz Taylor, a plecat sa-i tina compania lui Michael...cel putin asa vreau sa cred, ca s-au revazut cei 2 prieteni.

    Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  18. Da,Elizabeth Taylor a murit...

    "Elizabeth Taylor e ca o patura calda pe care-ti place sa o iei in brate,in care-mi place sa ma cuibaresc si cu care-mi place sa ma invelesc.Am incredere deplina in ea.Ea este Maica Tereza,regina Angliei si Wendy,toate in aceesai persoana." (Michael despre Liz Taylor)

    "...Care geniu?Care legenda vie? Care megastar?Michael Jackson este TOTUL.Si in clipa in care crezi ca ai ajuns sa-l cunosti,te va surprinde inca o data.Cred ca Michael este unul din cele mai frumoase suflete de pe acest pamant si din punctul meu de vedere el este adevaratul rege al pop-ului,rock-ului si soul-ului." (Elizabeth Taylor despre Michael)

    RăspundețiȘtergere
  19. Cei doi prieteni s-au reintalnit...
    Michael nu mai este singur...


    Cerasela

    RăspundețiȘtergere
  20. Cei doi buni prieteni Michael si Elizabeth sunt de acum impreuna pentru totdeauna...Asa cum au fost si in viata.Odihniti-va in pace asa cum aici nu ati fost lasati!
    Despre videoclip propozitia ,,videoclipul lui Michael fara Michael,, spune tot.Nimic nu va mai fi la fel fara amprenta lui originala deoarece ,,no one will ever fill his shoes,,(cel putin cu citatul asta, cei de la Sony au dreptate cand l-au postat pe site-ul oficial).Asa ca vom fi intotdeauna dezamagiti de noile clipuri ,,oficiale,, pentru ca nu vor fi niciodata oficiale,originale,creative,etc va las pe voi sa adaugati celelalte adjective.Poate ca suna egoist dar vreau sa ma bucur (atat cat te mai poti bucura dupa ce creatorul unei opere de arta dispare subit dintre noi)de vocea chiar si prelucrata a lui Michael in piesele pe care n-a mai apucat sa le realizeze.Pentru ca ceea ce a realizat Michael e arta,e genial,e fara varsta,e legenda...Si astfel de lucruri nu trebuie lasate dosite in vreun seif fara sa vada lumina zilei.E adevarat si ca cei care ar avea tot dreptul sa faca asta sunt doar copii lui dar sunt inca mici si nu pot decide inca asta.Si pana cand vor avea puterea de decizie nu e drept nici fata de Michael nici fata de generatiile viitoare sa fie lasate la pastrare cantece al caror mesaj poate schimba ceva in oameni,poate aduce ceva bun in lume.Michael a fost un perfectionist si daca nu le-a realizat nu inseamna ca a considerat ca nu sunt bune,doar si-a dorit sa le faca perfecte.Doar ca n-a mai avut timp,timpul i l-au furat cei care l-au tarat in procese scandaloase,articole de doi lei,umilinte si tradari.Asa ca ceea ce a ramas este intr-o forma bruta care se incearca a se slefui.Ceea ce e imposibil atunci cand bijutierul a murit inainte de a finisa bijuteria.Asa ca nu vom sti niciodata care ar fi fost viziunea lui Michael referitoare la piesele sale,pentru ca el nu ne mai poate darui asta.Ne raman insa piesele si clipurile in care el si-a pus amprenta si nimeni si nimic nu o poate sterge.Iar din cele care vor veni chiar daca dor si ne vor lovi ca un bumerang al realitati ca Michael nu mai este,sa-i ascultam vocea,versurile si mesajele care exista in ele.Pentru ca Michael intotdeauna ne-a transmis ceva despre el si despre lume in versurile sale-,,vreti sa ma cunoasteti,ascultati-mi muzica,, asa spunea candva.Si asa Legenda va merge mai departe,pentru ca Michael ramane o Legenda si Legendele nu mor niciodata.Doar omul Michael a plecat dintre noi.Si asta doare,pt ca nu trebuia,nu era timpul si nu era pregatit sa plece.Dar Dumnezeu a avut alte planuri.Si o sa ma intreb mereu DE CE el??
    Alina

    RăspundețiȘtergere
  21. Prieteni adevarati,pe pamant si acum in ceruri.

    Elizabeth va fi inmormantata langa Michael,conform dorintei ei,sunt nedespartiti si nemuritori acum.

    http://www.youtube.com/watch?v=oBLlTBWhEuI&feature=player_embedded

    RăspundețiȘtergere

AVERTISMENT!

Orice comentariu care contine limbaj jignitor la adresa autorilor blogului, a cititorilor sau a comentatorilor sai, va fi expediat in Zona Fantoma, sa-l caute pe Generalul Zod :)