marți, 15 februarie 2011

LIVING WITH MICHAEL JACKSON - Partea 5

...




Debbie Rowe:


"Michael îl hrăneşte pe Prince, el îi schimbă scutecele, el îi citeşte, el îi cântă. Dacă Michael vorbeşte la telefon, copilul e în braţele lui. Dacă are o întâlnire, copilul e prezent. Michael trage un pui de somn cu el. Eu nu am de ce să fiu lângă copil, pentru că Michael e prezent întotdeauna."

"Nu am făcut copiii pentru că voiam să fiu mamă. Eu nu am schimbat scutece. Eu nu m-am trezit în toiul nopţii, chiar dacă eram acolo, pentru că Michael făcea totul."

"Să fii părinte e o artă. Trebuie să meriţi asta. Doar pentru că ai născut şi ţi-ai transmis moştenirea genetică, nu-ţi conferă automat titlul de părinte. Trebuie să meriţi acest titlu."

"Michael e cel mai minunat tată. El ştia deja ce-i trebuia bebeluşului, chiar înainte ca bebeluşul să aibă nevoie de ceva. Eu nu mă pricep la asta."

"Nu aş fi făcut copiii dacă nu l-aş fi iubit atât de mult pe Michael şi dacă nu ar fi existat relaţia noastră atât de frumoasă. Şi cât de răsfăţată am fost... Am trecut prin toată experienţele sarcinii şi naşterii având alături un om atent şi iubitor. Eu sunt cea care mă simt egoistă."








...

5 comentarii:

  1. De ce este absolut normal pentru societate ca o femeie sa creasca singura un copil si un barbat nu? ba mai sunt si glorificate, doamnele in cauza, pentru asta.De ce este normal si acceptat ca unele femei sa mearga la bancile de material genetic si sa-si comande bebelusii ca pe niste accesorii,par brunet ochi albastri etc...?Cine hotaraste de fapt ce este normal si ce nu ?
    Se face atata caz de instictele materne ale lui Debbie si toti hotarasc in locul ei cat ii este de greu sa nu fie prezenta in viata copiilor cand ea spune clar si repeta asta ,ca nu are veleitati de mamica ,ca nu a facut asta pentru ea,nu pentru ca a simtit ca-i ticaie nus care ceas biologic.A indeplinit cea mai mare dorinta a unui OM pe care il iubeste si in care are incredere deplina. Oare ce o fi asa de greu de inteles? Da, atunci cand incerci din rasputeri sa distrugi pe cineva lovesti in ce are mai bun si frumos.In cazul lui Michael -copiii.
    Multumim Mihai ! pentru efortul tau si timpul tau !
    Am vazut de ceva vreme ambele documentare si sunt si eu in asentimentul celorlalti ,documentarul prezentat de bashir m-a scarbit.Cum se mai straduia jigodia sa prezinte situatii absolut inofensive ca fiind periculoase si anormale de parca el atunci ar fi aterizat pe Terra de pe o alta planeta si nu avea de unde sa stie ca realitatea inconjuratoare ,mai ales in America,musteste de situatii cu adevarat periculoase in care se afla copiii din unele familii de pe taramul fagaduintei.
    Cati dintre noi nu ne-am jucat cu un bebelus in fel si chip fara sa-l punem vre-un moment in pericol? Eu una am facut asta si nu cu copilul meu pentru ca nu am, dar cu copiii rudelor sau ai prietenilor,si nici un moment parintii lor care au fost prezenti nu si-au facut griji pentru siguranta celor mici.Este absurd sa sustii ca un adult nu poate ridica ,in siguranta,si nu poate tine in aer ,la inaltime un copilas de 8-10 kg,hai sa fim seriosi este mult prea evidenta dorinta de a denigra a acestui "nimeni pe strada"citat din Mircea Badea,chiar si pentru cineva care sa presupunem ca la vizionarea documentarului a auzit prima oara in viata de Michael Jackson.
    In concluzie, inca o data multumiri si aplauze la scena deschisa !!!cum frumos a spus mai demult cineva care a postat un comentariu pe vechiul blog.
    Corina

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu pot sa spun ca acest documentar imi umple sufletul de bucurie, dar iti multumesc mult, Mihai. Nu este vina ta...
    Tonul insinuant al articolului anterior despre Debbie Row este izbitor de asemanator cu cel al lui Bashir (scriu cu majuscula doar fiindca asa este corect din punct de vedere gramatical). Oare toti jurnalistii britanici au invatat la aceeasi scoala cum sa denatureze adevarul?
    Trebuie sa admitem ca nu toate femeile sunt facute pentru a fi mame, mai ales o nonconformista ca Debbie, cu un nivel mai ridicat de testosteron, careia ii placea sa incalece un Harley-Davidson si care are un mod destul de...transant (ca sa nu zic altfel) de a le inchide gura reporterilor...pe care, de altfel, il si merita! Nu stiu care era idealul feminin al lui Michael, dar mai mult ca sigur, nu Debbie. Este clar ca ea a facut copiii doar la dorinta lui. Faptul ca a existat si un acord financiar, nu cred ca este de condamnat. Oricum, in afara actelor de caritate, probabil ca au fost singurii bani pe care i-a dat cu buna stiinta si din toata inima. Mai mult ca sigur ca a avut incredere in ea si, dupa parerea mea, nu l-a dezamagit (dovada procesul din 2005). Sa fii sotia celui mai vanat om din lume, chiar daca doar pe hartie (sau poate cu atat mai rau) si mama copiilor sai, reprezenta o presiune enorma pe care nu si-a dorit-o si careia nu i-a rezistat. Totusi, orice femeie, cu trasaturi oricat de masculine, in profunzimea fiintei sale, pastreaza inca urmele feminitatii. Si, intr-adevar, asa cum spunea Elena55, nu putem sti ce este in sufletul ei.

    Mihai, multumesc pentru cadoul de ieri, de pe "Tara noastra de kko". Sper ca toti ati avut o "happy Valentine's Day". :) Va mai amintiti ca, in urma cu un an, cineva a propus sa decretam ziua de 14 februarie "ZIUA IUBIRII PENTRU MICHAEL JACKSON"? Sau ca pe 13 februarie Prince a implinit 14 ani?

    Elena 55, mi-au placut mult artworks-urile tale...se simte dragostea pe care o pui in fiecare creatie si cred ca Michael ar fi incantat sa le vada. Felicitari! Te-ai gandit sa deschizi o expozitie? Eu cred ca ar avea succes. Ca o sugestie pentru un expert: ai putea sa ne vorbesti odata despre gusturile Regelui Muzicii Pop in materie de arta? Ar fi interesant...Michael este fascinant...nu poti sa nu il iubesti...si nimic din viata sa nu a fost obisnuit...Multi incercam inca sa ne alinam durerea exprimandu-ne asa cum putem fiecare. Poate ca unii au reusit sa planga "ultima lacrima"...sau prefera sa o faca intr-o solitudine tacuta...
    Anca

    P.S. Paul, fii binevenit in familia Michael Jackson Tribute Romania!

    RăspundețiȘtergere
  3. The Making Of "MICHAEL"

    http://www.deejay.it/dj/music/artist/special/video/965/4412/Michael?ref=fb

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe http://mjtruthnow.com/ un film interesant ,,Frontline'' despre televiziuni,tabloide si MJ.
    corina. i.

    RăspundețiȘtergere
  5. Apropo de micile "accidente" survenite in timpul vizitelor familiei Jackson...
    "How I caused a security alert by calling Jackson's daughter 'Sausage'":

    http://www.thisislondon.co.uk/standard/article-23713228-how-i-caused-a-security-alert-by-calling-jacksons-daughter-sausage.do
    Anca

    RăspundețiȘtergere

AVERTISMENT!

Orice comentariu care contine limbaj jignitor la adresa autorilor blogului, a cititorilor sau a comentatorilor sai, va fi expediat in Zona Fantoma, sa-l caute pe Generalul Zod :)