duminică, 19 decembrie 2010

Keep Your Head Up!

...


Keep Your Head Up! face parte din primul album postum al lui Michael Jackson, intitulat simplu: “Michael”. E o baladă R&B, pop, soul cu influenţe gospel, care vorbeşte despre speranţă, curaj şi încredere. “Ea”, care apare ca personaj principal in acest cântec, nu este decât un pretext pentru mesajul pe care artistul îl transmite prin versurile melodiei Keep You Head Up! şi care, la fel ca şi titlul, extrem de sugestiv, se referă la puterea de a te ridica şi a merge mai departe.

Ea caută o slujbă şi o locuinţă mai bună,
caută speranţa şi promisiunile deşarte;
ea are două slujbe, ca să supravieţuiască,
lucrează într-un restaurant toată ziua;
ea aşteaptă să-i treacă viaţa,
îşi şterge lacrimile,
se închide în ea însăşi de fiecare dată când se simte astfel
şi moare pe dinăuntru, de fiecare dată când îi plânge copilul


O femeie se luptă cu vicisitudinile vieţii şi încearcă să supravieţuiască, mai puţin pentru ea însăşi, mai mult pentru copilul pe care îl creşte singură. Copilul este cel care o obligă să nu renunţe la viaţă, deşi ea “simte cum moare pe dinăuntru”; iar refrenul încearcă să-i insufle puterea de a se lupta şi pentru ea însăşi.

Ţine capul sus, către cer,
concentrează-te să rămâi în viaţă;
păstrează-ţi aripile, ca să putem zbura;
ţine capul sus, în noaptea asta;
ţine capul sus, către cer;
spune-mi, nu am putea să ne ridicăm, pur şi simplu?
Dă-mi aripile tale, ca să putem zbura...


Nu am găsit pe nicăieri detalii despre Keep Your Head Up! – nici cine l-a compus, nici cine l-a produs, chiar versurile care sunt postate pe diferite situri sunt incomplete – dar părerea mea este că la refren se aude un cor gospel, similar celui din “Man In The Mirror”, “Will You Be There”, “Keep The Faith” sau “Earth Song”. Şi, cum la toate aceste melodii a participat corul Andrae Crouch, e posibil ca tot aceşti artişti fantastici să fie cei care se aud în Keep Your Head Up!

Distrugând viaţa din păsări şi copaci
şi absorbind aerul pământului de dedesubt –
Nu pot nici să respir!
Nu pot nici să văd!
Ţine capul sus, nu renunţa azi!
Cât mai putem aştepta?
Aş vrea ca iubirea să vină astăzi;
iubirea e tot ce-ţi trebuie;
îţi spun, şi mereu va veni şi voi semăna iubire;
tot ce-ţi trebuie e un moment în care să vrei
să ţii capul sus.


Michael Jackson nu se dezminte nici de această dată, pledând pentru viaţa planetei şi pentru iubire. Credinţa lui, că iubirea vindecă totul, înalţă spiritul şi câştigă bătălii, ne este revelată din nou, la fel de solemnă şi de neclintit.

Toată lumea spune că timpul e luat cu împrumut
şi că a ţine capul plecat nu e bine
iar dacă îndrăzneşti să te ridici la suprafaţă, mâine,
măcar dă-ţi o şansă, luptă cu împrejurările
şi ridică-te, din nou!


Keep Your Head Up! este în totalitate o pledoarie pentru speranţă. Aş putea spune (şi nu cred că aş greşi prea mult) că e şi un mesaj pentru noi toţi, cei care îl iubim pe Michael Jackson. Ne e greu tuturor, din cauza gorilienilor care ne ucid, încetul cu încetul, prin crize economice, războaie, distrugerea tradiţiilor şi a culturii, distrugerea pădurilor, intoxicarea apelor, prin foamete şi frig, prin manelizarea forţată şi prin desfiinţarea identităţii naţionale… Şi, ca şi cum nu era destul, l-am pierdut şi pe Michael Jackson. Dar “a ţine capul plecat nu e bine” şi un lucru e clar: nu ne costă nimic să ne păstrăm speranţa şi să continuăm să luptăm, dimpotrivă, există mari şanse să câştigăm. Am auzit de curând o replică fantastică, rostită cu ironie muşcătoare: “E foarte greu să fii bun. Şi atunci, ce rost mai are să încerci?” Aşa gândesc numai laşii, cei care au mintea odihnită şi se străduiesc să şi-o păstreze astfel; cei cărora le e lene să lupte (cu sistemul, cu ei înşişi), care abandonează o bătălie dinainte de a o începe şi care se predau fără măcar un singur gând de împotrivire. Ei bine, are rost să încerci, şi încă unul foarte evident. Este exact ca în maxima spusă de Blaise Pascal, în urmă cu mai mult de trei secole: “Dacă Dumnezeu nu există, nu pierzi nimic crezând în El, dar dacă El există şi nu crezi, atunci ai pierdut totul.” Extrapolând la ideea de speranţă şi încredere, am putea spune că, dacă tu continui să lupţi şi nu vei câştiga, nu pierzi nimic; dar dacă există şansa să câştigi dar te predai fără luptă, pierzi totul.” Cei care mor într-o bătălie fără sorţi de izbândă se numesc eroi, în schimb cei care abandonează se numesc laşi. Simplu ca bună-ziua. Şi, dacă toate astea nu ne conving, atunci să ne gândim la Michael, la curajul lui şi la faptul că nu s-a predat niciodată. Să ne amintim:

Loveşte-mă, urăşte-mă,nu vei putea niciodată să mă dobori; porunceşte-mi, înspăimântă-mă,nu vei putea niciodată să mă ucizi. (“They Don’t Care About Us”)

Şi totuşi, cu toate prin câte am trecut, sunt încă aici... Eu ramân acelaşi, sunt invincibil. (“Unbreakable”)

Cu fiecare zi, îţi creezi istoria; pe fiecare drum îţi laşi moştenirea; fiecare soldat moare în glorie; fiecare legendă povesteşte despre succes şi libertate. (“History”)

Pentru că timpul îţi va da dreptate şi ştii că trebuie să lupţi; şi există ocazii când trebuie să alegem; iar alegerea asta o face fiecare... (“Leave Me Alone”)

Ai încredere în tine, indiferent cât te costă, poţi să fii un câştigător, dar trebuie sa-ţi păstrezi încrederea. (“Keep The Faith”)

Când eşti la pământ, confuz, crezi că nu mai există speranţă; dar dacă totuşi ai încredere, e imposibil să cazi. (“We Are The World”)

Stăm deoparte, inofensivi, privind oamenii care-şi pierd vieţile, şi e ca şi cum nu am avea glas, dar acum e timpul să alegem. ("We’ve Had Enough”)

Dar mi s-a spus că un bărbat trebuie să fie încrezător, să meargă chiar atunci când nu poate şi să lupte până la sfârşit. (“Will You Be There”)

Keep Your Head Up! este un cântec înălţător. După părerea mea, are tot ce-i trebuie pentru a fi un hit… şi aşa sper să fie. Persoana care a şlefuit piesa (şi care bănuiesc că e Bill Bottrell) a adăugat secvenţe vocale ale lui Michael din “Earth Song” (la care Bill Bottrell a fost co-producător). Nu mă interesează părerea altora, eu cred că cel care a mixat piesa a făcut o treabă bună şi nu m-ar putea convinge nimeni de contrariu. La urma-urmei, niciodată o creaţie lansată postum nu poate fi perfectă. Iar acest cântec, laolaltă cu toate celelalte pe care sper să fim norocoşi şi să la auzim, Michael le-a înregistrat ca demo, ca să aibă de unde alege atunci când avea să scoată albume noi. Sunt melodii care lui i-au plăcut, pe care le-a selectat şi pe care le-a înregistrat. Evident că nu sunt finisate, iar mixajele făcute de specialişti nu au acordul lui Michael, dar dacă toţi au lucrat având în minte întrebarea “Ce ar fi dorit Michael?” eu cred că nu au cum să fie departe de viziunea Regelui Pop.

Se vede treaba că Michael ne-a iubit, pentru că a lăsat în urmă un tezaur din care se vor putea face o mulţime de albume. Nu cred că un alt artist a mai făcut aşa ceva. Iar dacă vom avea şansa să ascultăm toate piesele pe care el le-a păstrat pentru noi, vom putea spune, cu mâna pe inimă, că Michael ne iubeşte în continuare. Aşa că... să ţinem capul sus!




...

35 de comentarii:

  1. Daca as avea aripi , te-as lua cu mine si te-as duce la Michael . I-as spune cata bucurie imi aduci ,cum mi-ai alinat durerea si cum ma ajuti sa merg mai departe...As vrea sa simta toata dragostea si daruirea ta ...
    Esti un Om minunat !!

    Sly.

    RăspundețiȘtergere
  2. Melodia asta e inaltatoare...da da!! imi pare ca as asculta continuarea de la MAN IN THE MIRROR , apoi ON THE LINE, CRY, apoi KEEP YOUR FAITH...ca un lant al mesajului de incurajare, de dragoste, de...Michael in tot ceea ce insemna el. Este ca si cum muzica lui este acel inger, acele aripi care na invaluie...de care avem nevoie zi de zi pentru a ne ridica si de a o lua de la capat...ca acel ingerel la care (poate) fiecare dintre noi ne rugam de mici copii...pur si simplu...you can 't get enought of it..."drog curat"
    MIHAI...esti la inaltime...multumesc, si subscriu la ceea ce a zis SLY.

    RăspundețiȘtergere
  3. MIHAI...

    Cred ca ti-ai pus in gand sa ne omori cu zile :))
    Nu am cuvinte sa iti multumesc indeajuns pentru felul cum vorbesti despre Michael Jackson...si despre noi
    Uite...astazi am gandit "stereo" si am afirmat acelasi lucru pe YouTube...ca Michael ne-a iubit...
    Este asa o agitatie acolo...oamenii trimit tot felul de petitii spre a fi semnate...pentru boicotarea noului album si a celor care ar putea sa mai apara...
    Asa ca...trebuia sa spun:

    http://www.youtube.com/watch?v=FHtr4U0mN6E


    CATALLINA...

    De ieri,am inceput sa te recunosc...:)):)):))
    Subscriu la tot ce ai spus si la tot ce ai subscris
    Iar cand plutesti pe acel nor despre care ne povesteai ieri,daca te intalnesti cu vreo oglinda...priveste-o si ai sa ma zaresti pe mine...ambetata a la Zita lui nenea Iancu...dar mult mai galagioasa...
    E firesc...intineresc cu fiecare acord de pe "Michael" si cu fiecare zi din numaratoarea inversa...

    RăspundețiȘtergere
  4. Ooooooooooooo, pur si simplu minunat...Ascult si reascult, imi trezeste atatea trairi si emotii...Oftez, gandindu-ma ca l-am pierdut, imi imaginam cum ar fi aratat aceasta melodie intr-un spectacol,pe Michael facand ceea ce el stia cel mai bine, aducandu-ne aproape de el si facandu-ne sa fim altfel decat pana atunci...

    Sunt lectii extraordinare pe care le primim de la el in continuare si..ca o completare la mesajele extrase de tine, Mihai, ,,Caci nu-i totuna leu sa mori ori caine-nlantuit" este o filosofie care nu poate decat sa ne impinga sa tinem capul sus...

    Multumesc, Michael!
    Multumesc, Mihai!

    Nadia

    RăspundețiȘtergere
  5. http://breakingnews.michaeljackson.com/RO/
    HOLD MY HAND-MICHAEL IN DUET CU AKON

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu pot sa le ascult, la birou lumea nu suporta sa auda muzica si acasa am o conexiune vai mama mea (sau a conexiunii mai degraba ) ... le voi asculta dupa ce voi cumpara albumul ... Hold my hand il am deja pe telefon (a aparut pe net acum cateva luni si l-am descarcat fara retinere)..dar restul nu stiu cum suna.

    Se pare ca Bob Marley a lasat o colectie de piese nelansate mostenire fiului sau, se presupune ca fiul sau lanseaza piesele create de tatal sau sub semnatura proprie..dar doar se presupune ...pentru ca nu stiu sa fi declarat acest lucru...Conteaza prea putin, este mostenirea lasat de tatal sau si daca tatal i-a lasat acele piese pentru a se folosi de ele, asta e sa le foloseasca.

    In ceea ce priveste piesele de pe noul album Michael, e clar ca inregistrandu-le i-au placut si ar fi vrut sa le foloseasca in viitor, si e si mai bine ca aceste piese sa apara pe albume marca MJJ estate decat sa apara crampeie scurse pe ici pe colo care sa intretina niste polemici inutile tuturor. Asa macar mostenitorii lui vor avea beneficiile meritate.



    Niculina

    o zi buna tuturor

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc Mihai...nici nu ma asteptam sa-mi incep ziua asa de bine:D...ieri am ascultat si eu melodia si pur si simplu l-am recunoscut pe Michael in fiecare sunet, in fiecare cuvant si vers...chiar auzisesm iar zvonuri ca nu canta el...e VOCEA lui UNICA si de NEEGALAT!!!
    Sa fiu sincera, eu abia astept albumul.

    SCORPYA

    RăspundețiȘtergere
  8. MIhai,
    ce mi place cand ne "omori" asa..........cu astfel de ganduri.de vorbe despre Michael, ca ne arati cat de mult nea iubit, dar sincer.........of , nu mai zic nimic decat sa ne bucuram ca Michael ne iubeste atat de mult si ca ne a lasat asemenea comori
    Valoarea acestor melodii postum sunt inestimabile si vor fi sorbite ca pamantul secetos la prima ploaie
    Linia melodica e minunata, cuvintele sunt asa cum ne-am obisnuit, din sufletul lui Michael, din dragostea lui fata de cei care l au iubit si il iubesc.......... si cum ar fi aratat el pe scena cantand aceasta melodie.......cuvintele nu s de ajuns in a spune mai mult,totul e in inima acolo unde e multa bucurie dar si tristete
    Cine a mai facut atat de mult, sa se lase mereu pe el la urma si sa dea intaietate altora
    E mai mult de cat clar ca el a iubit lumea cu tot ce are in ea si a sperat ca intr o buna zi v a fi si el iubit asa cum merita
    deci sa ne bucuram pentru Michael si sa nu contenim sa l iubim

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc Mihai, melodia e sublima, cu adevarat iti da putere sa mergi mai departe..

    Va imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  10. Iar noi il iubim pe Michael!

    Melodia ma emotioneaza pana la lacrimi. Simply wonderful!!! Abia astept albumul!!!
    Let's keep our heads up!

    Multumim, Mihai!

    RăspundețiȘtergere
  11. Ciudat, aceasta melodie ma duce cu gandul la "what more can I give"... Si sa fiu a naibii ca mai are muuuulte de oferit Michael.
    Multumesc Florenta, multumesc Mihai, chiar aveam nevoie de un asemenea cantec in aceste zile.
    Mariana

    RăspundețiȘtergere
  12. Michael Jackson One More Chance Official Video
    http://www.youtube.com/watch?v=EYXFhIt43TY

    Multumesc, Mihai. Mi-ai inseninat ziua. Blogul tau a devenit si el un drog.

    Anca

    RăspundețiȘtergere
  13. http://www.amazon.co.uk/gp/mpd/permalink/m10VO3DPICBZT5

    RăspundețiȘtergere
  14. O interpretare exceptionala si o voce divina, unica.
    Este incredibil ce voce putea sa aiba la 50 de ani.
    Cata frumusete si cata dragoste putea sa transmita...
    Am un semntiment straniu... parca as sti aceasta melodie dintotdeauna.
    Multumim Michael.
    Multumim Mihai, o postare la inaltimea interpretarii si a melodiei.

    RăspundețiȘtergere
  15. Cu multumiri Mihai pentru comentariu si traducere, ca de obicei pe faza.
    Melodiile din acest album au fost inregistrate de Michael in 2007, erau create pentru noul lui album, pe care vroia sa-l scoata in 2008,7EVEN, asa trebuia sa apara , sub aceasta denumire, dar nu stiu din ce motive nu l-a mai dat pe piata.
    HOLD MY HAND ( featuring Akon)a fost pe net si la radio in SUA din 2007, nu cum spune Akon intr-un interviu ca acuma i-a dat el o forma finala, sa avem pardon, am ambele aparitii si cea din 2007 si cea de acuma nu exista nici o diferenta.
    HOLLYWOOD TONIGHT,BREAKING NEWS inregistrate de Michael la resedinta familiei Cascio tot in 2007.
    KEEP YOUR HEAD UP, THE WAY YOU LOVE ME ( I LIKE),BEST OF JOY, BEHIND THE MASK, MUCH TOO SOON, inregistrate de Michael la resedinta lui din Irlanda tot in 2007.
    MONSTER featuring 50 Cent, cu care a mai facut si GANGSTA
    ANOTHER DAY ( I CAN`T MAKE IT), featuring L. Kravitz.
    In fine astea sunt melodiile de pe noul album ,, MICHAEL,,

    RăspundețiȘtergere
  16. Am melodia "hold my hand" de vreo 2 ani cred...asa ca nu inteleg de ce AKON sustine ca el i-a dat forma finala.

    Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  17. De pe net adunate...

    Producatorul Rob Cohen si-l aminteste pe Michael in 1978, in timpul filmarilor pentru "The Wiz". Nu ratati articolul!
    http://www.mj-777.com/?p=6365

    Din nou "One More Chance". Calitatea lasa de dorit, dar eu una simt ca nu mai am rabdare pana pe 22 noiembrie.
    http://www.youtube.com/watch?v=f13Cx3mwkVc&feature=player_embedded
    sau
    http://www.youtube.com/watch?v=_n_mMSb2au8

    "Hold My Hand" supported by Taryll and Taj Jackson:
    http://www.legendarymichaeljackson.nl/?p=2289


    Revista "Privilege" a organizat un sondaj pentru desemnarea artistului cu cei mai multi fani. Michael este deocamdata doar pe locul al treilea. Counter-ul nu se schimba dupa fiecare vot. Nu va impacientati!
    http://revistaprivilege.blogspot.com/p/vota-por-que-artista-musical-tiene-mas.html

    Lisa Marie Presley Was "Very Evil Little Princess" to Michael Jackson:
    http://news.softpedia.com/news/Lisa-Marie-Presley-Was-Very-Evil-Little-Princess-to-Michael-Jackson-163199.shtml

    Tatiana Yvonne's NEW Book: "Michael & Tatiana: King of My Heart":
    http://www.michaeljackson.com/us/node/981207
    http://www.youtube.com/watch?v=Bo_9TcfXwlU&feature=related

    Anca

    RăspundețiȘtergere
  18. http://www.youtube.com/watch?v=TP9j76ykRIA&feature=player_embedded
    Mihai blogul tau a devenit si el un drog.
    MULTUMESC MIHAI

    RăspundețiȘtergere
  19. PUTINA ATENTIE VA ROG...

    Piesa "Hold My Hand" a fost inregistrata in cursul anului 2007 dar a aparut pentru prima oara in iulie 2008 spre disperarea si fara acordul vreunuia dintre cei doi,Michael sau Akon,care stiau ca in varianta aceea "neterminata" ea nu era pregatita sa apara pe piata...

    "Hold My Hand" de pe noul album suna diferit chiar de la primele acorduri...
    Akon nu a mintit...
    A mixat in asa fel incat vocea lui Michael se aude mai tare si mai clar decat in varianta de pana acum...vocea lui Michael este in prim plan ...
    Cele cateva cuvinte adaugate induiosator la inceputul si la sfarsitul piesei...
    Plus acele YEEE si HOOO ale lui Michael...mai ales la sfarsitul cantecului...
    Nu sunt multe schimbari ,dar sunt punctate in asa fel incat il fac pe Michael mai...sonor...
    A avut bunul simt si respectul de a nu modifica...doar a adus cateva imbunatatiri...si a pus vocea lui Michael in prim plan...
    Stiu ca ma repet,dar exact aceasta este senzatia...ca vocea lui Michael s-a apropiat de microfon

    Doar "Breaking News" a fost inregistrata in New Jersey,celelalte piese au fost inregistrate in studiourile din Las Vegas si Los Angeles impreuna cu ceilalti artisti care apar pe acest album
    Numai trei dintre piesele realizate impreuna cu famila Cascio apar pe acest album,celelalte urmand sa apara ...candva...altadata


    In alta ordine de idei,"Gangsta ( No Friend Of Mine )" nu a fost interpretata de 50 Cent ci de Tempamental si The Fugees...alaturi de Michael Jackson


    Piesa Another Day nu-i apartine lui Michael Jackson,ea a fost compusa si lansata de Lenny Kravitz cu titlul "Storm "in anul 2004 pe albumul "Baptism",album care...coincidenta este al saptelea ( seven ) in discografia lui Kravitz...
    Dar in 2007,aceasta piesa a dus la o colaborare stralucita intre cei doi...Michael lasand o amprenta cu totul deosebita si schimband enorm stilul de interpretare al acestei melodii...

    http://www.youtube.com/watch?v=X8SIZR7fYbI


    http://www.mtv.ro/stiri/muzica/audio-premiera-michael-jackson-hold-my-hand-feat-akon

    RăspundețiȘtergere
  20. Desi am zis ca nu mai comentez la comentariile altora...mersi pentru explicatii, cel putin in ceea ce ma priveste...oricum intre timp m-am lamurit si eu, dar oricum mersi :)

    Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  21. "Much too soon"

    http://www.zumodrive.com/share/8sU4OTMxOG

    suna minunat a Michael!

    RăspundețiȘtergere
  22. Multumim, Loredana!! Intr-adevar, o melodie uluitoare. O ascult in continuu si nu ma pot satura.

    Anca

    RăspundețiȘtergere
  23. LOREDANA
    Deja imi era ziua superba...iar cu link ul tau...pur si simplu...sti ce simt?...ca am ajuns in Paradis...unde de altfel l am intalnit pe Michael...de fapt chiar l am intalnit...again...im my dreams...nu m as fi suparat sa nu ma mai trezesc...doar asa de dragul visului...astazi I AM INVINCIBLE...poate sa zica cine ce o vrea..ca sunt naiva,visatoare, dar eu chiar plutesc...apropae la propriu ...hehe...deabia asteptam sa ascult aceasta melodie in intregime...e superba, auzul tocmai mi a fost atins de un sunet ...divin.
    Indiferent de ce zic cei care nu cred ca albumul este 100% MJ...eu cred ca o sa fie No 1...nu cred...sunt convinsa...nu inteleg cum pot sa zica unii ca nu e Michael...doar cand asculti acordurile acestei melodii parca il simti langa tine...atat de...de alive...
    Si MUCH TOO SOON... ar trebui sa ne dea de gandit...oare noi ne am invatat lectia?...poate prea tarziu...MJ for all time...

    RăspundețiȘtergere
  24. http://www.revistaprivilege.net/2010/11/02/vota-por-%C2%BFque-artista-musical-tiene-mas-fans-en-el-mundo-revista-privilege-2010/

    RăspundețiȘtergere
  25. Foarte adevarat ce spune Florenta despre Hold my hand..prima data a aparut in vara lui 2008...
    Vin sa confirm asta...Tin bine minte...eram in masina si am auzit-o la un post de radio de-al nostru...am ramas pur si simplu WOW
    Asadar, pt cine crede k piesa e nou-nouta...va inselati!
    Keep the faith!

    RăspundețiȘtergere
  26. Cat despre Another Day...TRUE...ii apartine lui Lenny Kravitz in totalitate...si se numeste de fapt Storm...Eu o am in varianta cu Jay-Z...versurile sunt exact aceleasi...doar stilul difera... Adevarul e ca Another Day suna mult mai bine!!!
    Aici e clipul oficial pt Storm
    http://www.youtube.com/watch?v=10p05CCs7ZI

    RăspundețiȘtergere
  27. ANUNT IMPORTANT!
    JANET JACKSON ANUNTA NOUL EI TURNEU MONDIAL 2011!!!!!

    INTRATI PE http://www.janetjackson.com/ SI VOTATI PENTRU BUCURESTI ROMANIA! INTRODUCETI ADRESA DE MAIL SI ALEGETI ORASUL BUCURESTI DIN LISTA APOI APASATI SUBMIT YOUR INFO!
    HAIDETI SA O ADUCEM PE JANET IN ROMANIA!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  28. ONE MORE CHANCE (full video )

    http://www.mjtunes.com/modules/news/article.php?storyid=139

    RăspundețiȘtergere
  29. Un subiect de mare actualitate legat viata si moartea lui Michael:
    http://www.youtube.com/watch?v=BUub1b5cPfc
    Michael reuseste sa spuna in cateva cuvinte, totul...

    Cu drag,

    RăspundețiȘtergere
  30. Nu-mi dau seama cum a reusit omul asta sa creeze atat de mult si sa ne impresioneze prin tot, chiar si dupa moartea lui...A creat cum a respirat, din, cu si prin dragoste. Am avut langa noi o asemenea valoare si l-am ignorat sau, mai rau, l-am blamat, judecat, insultat....
    Superba melodie, cutremuratoare versuri. Ce mai poti sa spui decat pacat, pacat, pacat ca nu mai este printre noi. Multumim, Mihai, pentru tot!

    RăspundețiȘtergere
  31. Stateam singura si incercam sa-mi oblojesc ranile sufletului provocate de toate controversele ce au tasnit din nou pe seama lui Michael...si citindu-ti randurile, Mihai, am revenit din deriva la linia de plutire, imi fac iarasi curaj si merg mai departe chiar daca de multe ori sunt cu lacrimile "in nod", stii tu, ala din gat...De o saptamana citesc si recitesc aceste sensibile cuvinte ale tale la adresa lui Michael, si-l ascult pe el, melodiile noi..si cele mai vechi, iar...si iar...si iar... Si-mi face-atat de bine!!!! Si-mi ridic capul, si-l tin sus, catre cer.
    Iti multumesc Doamne si, te rog, fii mereu cu noi!
    Iti multumesc Michael!
    Iti multumesc Mihai!
    Pentru tot.

    RăspundețiȘtergere
  32. Michael si Prince, Munchen, iulie 1997:
    http://www.youtube.com/watch?v=YFsTOAdLfb0&feature=player_embedded

    The Jacksons - Triumph Tour (1981 Rehearsals):
    http://www.mediafire.com/?7ijiso1icpnmqhb

    "Michael Jackson m'a tenu la main, moi aussi":
    http://www.elusiveshadow.com/michael-jackson-m-a-tenu-la-main-moi-aussi.php

    Anca

    RăspundețiȘtergere
  33. minunata melodie, doamne...imi dau lacrimile cand ii ascult acea voce de inger...si corul acela, mi se face pielea de gaina, am dat play si replay de nu stiu cate ori si tot nu ma satur...si tot nu-mi vine sa cred ca nu mai este...ingerul, mi-e atat de dor de el...doamne, sper din toata inima sa fie fericit acolo unde este...oriunde-ar fi!...MIREY

    RăspundețiȘtergere

AVERTISMENT!

Orice comentariu care contine limbaj jignitor la adresa autorilor blogului, a cititorilor sau a comentatorilor sai, va fi expediat in Zona Fantoma, sa-l caute pe Generalul Zod :)