marți, 13 iulie 2010

Heaven Can Wait

...


Heaven Can Wait, o baladă pop cu influenţe R&B, lansată pe albumul ‚Invincible” (2001), e compusă de Michael Jackson în colaborare cu Teddy Riley, Andreao Heard, Nate Smith, Teron Beal, Eritza Laues, Kenny Quiller. ...O piesă de colecţie, tulburătoare şi o poveste emoţionantă.

Spune-le îngerilor “nu, nu vreau să-mi las iubita singură,
nu vreau ca nimeni altcineva să te ţină în braţe”–
asta e ceea ce aleg
iubito, am să rămân, Raiul poate să mai aştepte;
Nu, dacă îngerii m-ar lua de pe acest pământ,
le-aş spune sa mă aducă înapoi la ea,
asta e ceea ce prefer, poate că voi rămâne,
Raiul poate să mai aştepte...


Tristeţe... asta e ceea ce simt eu în această melodie. Să nu uităm că a fost produsă într-o perioadă dificilă pentru Regele Pop, când conflictul cu Sony explodase, când se simţea singur, încolţit, trădat... De fapt, întregul album „Invincible” este alcătuit în acest registru şi ne prezintă un Michael Jackson dezamăgit, supărat, care se simte singur împotriva tuturor, dar care e hotărât să nu se lase doborât. Poate că din cauza asta ‚Invincible” e atât de special. Iar titlul ales pentru album, deloc întâmplător, aşa cum de fapt la Michael Jackson nimic nu era întâmplător, este cât se poate de elocvent: „Invincible” – „De neînvins”...

(Eşti frumoasă, eşti minunată, incredibilă, te iubesc atât de mult)
Eşti frumoasă,
fiecare moment petrecut cu tine e pur si simplu minunat;
dragostea pe care ţi-o port, iubito, e incredibilă
şi nu ştiu ce m-aş face, dacă nu aş putea să fiu cu tine,
lumea s-ar opri în loc, aşa că în fiecare noapte mă rog;
dacă Domnul ar veni după mine înainte să mă trezesc,
n-aş vrea să plec;
dacă nu-ţi pot vedea chipul, să te îmbrătişez strâns,
la ce bun Raiul?
dacă îngerii ar veni după mine le-aş spune “Nu”...


Heaven Can Wait e povestea oricărui bărbat îndrăgostit, care se gândeşte la posibilitatea de a se stinge şi oscilează între durerea de a-şi şti iubita singură şi gelozia pe care o simte la gândul că altcineva ar putea să-i ia locul... Sunt sentimente fireşti, pe care le simte orice om, dealtfel, într-o astfel de situaţie.

Ar fi de necrezut
eu stând sus, printre nori iar tu jos, singură
timpul ar trece în timp ce tu ai merge mai departe;
aş da totul înapoi şi aş încerca să mă întorc jos, la iubita mea
Nu suport să văd pe nimeni sărutând-o, atingând-o
nu aş îndura să văd pe altcineva iubindu-te aşa cum o făceam noi
La ce bun Raiul
dacă îngerii ar veni după mine le-aş spune “Nuuu”


La început, vocea lui Michael e molcomă, oarecum resemnată, apoi devine strigătoare, sfâşietoare, gâtuită, emoţionantă...

Nu,
nu vreau să-mi las iubita singură (iubita mea)
nu vreau ca nimeni altcineva să te ţină în braţe (nu-mi face asta!)
asta e ceea ce aleg (îngerii sunt aproape)
poate că voi rămâne, Raiul poate să mai aştepte (şi m-aş întoarce la iubita mea)
Nu, dacă îngerii m-ar lua din lumea asta (nu-mi faceţi asta!)
le-aş spune să mă aducă înapoi la ea (şi că trebuie să plec)
asta e ceea ce aleg,
poate că voi rămâne, Raiul poate să aştepte


Heaven Can Wait are un mesaj profund, iar combinaţia dintre genul R&B şi referinţele la îngeri, Dumnezeu, Paradis, are un efect incredibil. Michael Jackson ne arată, din nou, o atitudine de luptător, de om hotărât, care nu acceptă ca viaţa să-i fie decisă de alţii, chiar dacă e vorba de forţe superioare, fără să se opună din răsputeri.

Oh, nu, nu pot să fiu fără iubita mea (nu pot, fără iubita mea)
nu aş pleca, fără ea aş înnebuni (m-ar scoate din minţi)
Oh, nu, presupun că Raiul va aştepta (vezi)
(îngerii sunt aproape dar mă întorc la iubita mea)

Oh, nu, nu pot să fiu fără iubita mea (de ce-mi faceţi asta?)
nu vreau să plec, fară ea aş înnebuni (nu pot făra iubita mea)
Oh, nu, eu cred că Raiul va aştepta
Ooh (te iubesc; am nevoie de tine, iubito; te vreau, iubito)


Pe mine m-a impresionat foarte tare strigătul lui. Pare al unui om care totuşi nu e obişnuit să ridice vocea; dar de data asta teama, disperarea, perspectiva unei situaţii implacabile, pe care nu o poate controla; a unui drum fără întoarcere, îl determină să strige: „Nuu!”

Nu,
nu vreau să-mi las iubita singură
nu vreau ca nimeni altcineva să te ţină în braţe
asta e ceea ce aleg
poate că voi rămâne, Raiul poate să mai aştepte
Nu, dacă îngerii m-ar lua din lumea asta
le-aş spune să mă aducă înapoi la ea
asta e ceea ce aleg,
poate că voi rămâne, Raiul poate să aştepte


La final, melodia se simplifică, rămâne doar ritmul de bază, ca bătăile unei inimi... şi vocea lui Michael, la fel de clară, dar din ce în ce mai pierdută, până când se transformă într-un suspin: „lăsaţi-mă în pace...”

Nu, lăsaţi-ne în pace!
(eşti frumoasă, minunată, incredibilă, te iubesc atât de mult)
lăsaţi-ne în pace,
vă rog, lăsaţi-ne în pace
lăsaţi-mă, lăsaţi-mă în pace,
vă spun, lăsaţi-mă...






...

46 de comentarii:

  1. Dar, Raiul nu a mai vrut sa astepte si si-a luat Ingerul inapoi. Inima a incetat sa mai bata si desi timpul a stat in loc, Raiul a fost de neinduplecat. Plansete in noapte, suspine ... nimic nu-l aduce inapoi.



    Niculina

    RăspundețiȘtergere
  2. Mihai,ma bucur ca ai ales melodia asta de pe ultimul album al lui Michael,pe care il iubesc cel mai mult..;sunt aici melodii superbe,iar vocea lui Michael a ajuns la o perfectiune greu de egalat de cineva.

    Intradevar este foarte trist cantecul,Michael este daramat de toate relele care s-au abatut peste el nevinovat,si faptul ca se gandeste la moarte,la posibilitatea de a parasi aceasta lume inainte de vreme,arata cat de intunecate ii erau gandurile si cat de trista inima.

    Daca imi amintesc bine chiar in aceasta perioada el si-a redactat testamentul,ceea ce pare de neadmis pentru un om tanar!

    Cand te gandesti la moarte,e foarte trist si imi inchipui ce rau a fost dupa anul 2OO3,cand a inceput si procesul ala ordinar...

    Privit acum,cand noi stim atatea despre Michael,cand chiar el a plecat dintre noi si este in Rai,pentru ca inima lui mare si buna nu ar putea fi in alta parte,acest cantec este pentru mine cel putin,ca o premonitie!

    Ganditi-va ca nu peste mult timp,Michael pleaca si nu se mai intoarce!

    Cu toate piedicile ,cu toti "prietenii" impusi, pe cap,cu greutatea responsabilitatii celor 5O de concerte,totusi Michael dorea sa traiasca,sa fie cu copilasii lui,sa faca o facultate de arta,sa-si vada copii crescand,sa sa bucure de reusitele lor,sa traiasca dragostea alaturi de cineva iubit.

    Ganduri si dorinte normale,obisnuite,ce pornesc de la un om atat de special si totusi atat de obisnuit!

    Si totusi,Raiul nu a mai putut astepta,ni l-a luat,l-a smuls pur si simplu cu brutalitate dintre noi,cu niste forte si ratiuni,pe care nu o sa le intelegem poate niciodata!

    Melodia este superba,vocea lui Michael divina,

    Raiul de ce nu a mai putut astepta!?

    RăspundețiȘtergere
  3. Mihai.....Mersiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!
    O melodie de-a dreptul exceptionala, cu un mesaj si o poveste reala...avand in vedere perioada, se demonstreaza inca o data talentul lui Michael.
    Chiar si in clipe negre,,,,era capabil sa compuna ceva superb.
    Iti multumesc din suflet pentru alegerea facuta.

    Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  4. ei,ei,ei.......
    Raiul, Timpul sau cine stie cine nu a mai avut rabdare.......dar poate nu e vorba de rabdare ci de faptul ca pana si Raiul sau poate Dumnezeu e limitat.......
    prea multa durere, prea mult chin, prea multa neimplinire,doar pentru un singur om, e prea mare povara lumii, o lume macinata si harsita de rautati si intrigi...
    Si Raiul a asteptat si a asteptat si iar a asteptat dar a vazut ca nu se mai termina rautatea si atunci a hotarat sa si ia Darul inapoi
    Raiul ne a daruit un inger dar degeaba, nu am avut ochi sa vedem ingerul. Am stat cu ochii larg inchisi si in bezna mintii, am murdarit tot ce a fost frumos,sublim,pur inocent
    Cat de puternic trebuie sa fi sa rezisti unui astfel de calvar, un calvar de o viata.......si totusi Michael iubea atat de mult lumea asa cum era ea si a iubit atat de mult viata chiar asa nedreapta
    Pana la urma poate ar trebui sa intelegem si sa ne impacam cu gandul ca Michael acolo unde este s a linistit si nu l mai hartuieste nimeni dar sincer a atat de nedrept..... mult prea nedrept
    Melodia e superba , cuvintele sunt triste si mai ales dureroase pentru ca vin din parte unui om disperat de singuratate si dornic de iubire.Un om atat de tanar sa se gandeasca la moarte e tare dureros.Asta arata cat de framantata era viata lui
    Michael a fost un om complicat de simplu iar oamenii din jurul lui si lumea in general nu au avut capacitatea de a intelege aceasta simplitate
    Clipul realizat este la superlativ

    ZUZA

    RăspundețiȘtergere
  5. In aceasta dimineata Raiul (sau poate iadul) a mai smuls o viata dintre noi imbogatindu-se cu o fata cu parul de foc. Dumnezeu sa o odihneasca si sa o ierte pe Madalina Manole!

    Niculina

    RăspundețiȘtergere
  6. O melodie care demonstreaza inca odata , daca mai era ceva de demonstrat, geniul lui Michael, sensibilitatea, romantismul, duiosia si dragostea pe care le-a pus in fiecare cintec.
    De ce doamne Heaven Can Wait ???

    RăspundețiȘtergere
  7. Niculina, Liliana, Scorpya, Zuza, Violeta, vă mulţumesc pentru comentarii. Nu pot să nu observ că, din păcate, a trecut un an şi... lumea mai uită. Timpul şterge totul, inclusiv (sau mai ales) declaraţiile de iubire veşnică, de admiraţie... sau de fani (?)

    Aş vrea să cred că măcar o parte dintre cei care s-au declarat admiratorii lui Michael Jackson nu au făcut asta luaţi de val, ci din convingere. Aş vrea să cred că, dacă nu (prea) se mai comentează aici, e numai fiindcă e vacanţă sau poate din cauza mea. Prefer să ştiu că e doar vina mea, ba chiar m-aş bucura sa-mi spuneţi asta.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cateva raritati din colectia mea, pentru toti cei care il iubesc pe Michael. Si stiu ca cei de aici o fac!

    Melodii inedite Jackson 5:

    http://www.megaupload.com/?d=W4LPGBUL
    http://www.megaupload.com/?d=XGBBWFKQ

    Toate fotografiile continute in Opus:

    http://www.megaupload.com/?d=OWSVIU8E
    http://www.megaupload.com/?d=G15G3RAY
    http://www.megaupload.com/?d=6J39A1JZ
    http://www.megaupload.com/?d=9GVJUGIK
    http://www.megaupload.com/?d=4HJEPCD1
    http://www.megaupload.com/?d=YK3GW5XK
    http://www.megaupload.com/?d=O1TV2RL0

    The Mexico Deposition 1993 - DVD:

    http://www.megaupload.com/?d=YWAHRFBT
    http://www.megaupload.com/?d=KOJEZZ4V
    http://www.megaupload.com/?d=KWSZYMVJ
    http://www.megaupload.com/?d=U5ZWA6U3
    http://www.megaupload.com/?d=ALND8CWS
    http://www.megaupload.com/?d=JS5W9661
    http://www.megaupload.com/?d=NCVJIRWE
    http://www.megaupload.com/?d=A48JX702
    http://www.megaupload.com/?d=GP4TG5JR
    http://www.megaupload.com/?d=E79I28OJ
    http://www.megaupload.com/?d=L5MRPR7R
    http://www.megaupload.com/?d=EN7DYF7W
    http://www.megaupload.com/?d=KJQJTQ9I
    http://www.megaupload.com/?d=KIYC6GBJ
    http://www.megaupload.com/?d=OZ2O0IKJ
    http://www.megaupload.com/?d=FG30FAIP

    Deocamdata v-am dat destul de lucru! Sunt sigura ca o sa le savurati. Si pentru ca alte dati am fost "certata" ca nu mi-am dezvaluit identitatea, o fac acum.

    Anca

    RăspundețiȘtergere
  9. Mihai, eu nu fac promisiuni, uneori e greu sa le onorez, dar ti-am mai spus cand imi place ceva IMI PLACE. In plus recunosc ca trec zilnic pe la blogul tau, nu numai pentru a vedea ce ai mai postat nou, dar sa recitesc articolele mai vechi. Iar la postarile noi de multe ori raman blocata ..pentru ca gasesc in ele gandurile mele si sentimente pe care nu as fi fost capabila sa le exprim in cuvinte, si atunci chiar simt ca nu mai e nimic de adaugat.

    Cat despre declaratii ce sa spun, oamenii s-au grabit sa se declare fani, eu nu ma declar fan, fan-ul are anumite insusiri pe care eu nu le am, dar il iubesc pe Michael si iubesc tot are imprimat marca lui.

    M-a durut sfarsitul lui tragic, eu consider ca a fost crima, asta a fost gandul pe care l-am avut in prima secunda cand am aflat de moartea lui, chiar inainte de a afla despre medic si despre ce s-a intamplat in ziua aceea de 25 iunie.

    In inocenta (sau stupiditatea mea) credeam ca nu voi ajunge sa aud vorbindu-se despre moartea lui, stiam ca pregatea turneul, chiar prin aprilie am vizitat site-ul de unde s-au cumparat biletele si m-am bucurat ca mai au si altii ocazia sa-l vada si sa-l auda cantand pe o scena, mi-am amintit de un 1 octombrie cand m-am dus luata de un val la concertul lui... am mers pe stadion cu inima stransa si cumva jenata..ma simteam batrana, aveam venerabila varsta de 23 de ani.

    Dupa concertul acela am ramas cu ideea fixa ca Michael e omul care poate trece peste orice, ce l-ar fi putut rapune pe un om care umplea un stadion cu prezenta si energia lui... nu exagerez...dar o saptamana dupa concertul lui eu nu am mai dormit..pur si simplu nu-mi era somn..

    Eu v-am descoperit tarziu..prin ianuarie... am fugit de site-urile romanesti..au fost cateva luni ingrozitoare cand nu citeai decat ineptii si cand toti analfabetii isi dadeau cu parerea si il judecau in fel si chip...m-am certat cu prieteni...am decis sa evit comunicarea cu diversi cunoscuti...doar aici am gasit o oaza si mai ales am gasit ceea ce imi doresc sa vad si sa aud si la "case mai mari" (de exemplu MTV..)

    hai ca v-am plictisit destul...

    Niculina

    RăspundețiȘtergere
  10. Draga Mihai ,daca nu mai comentez aici, doar citesc ,nu inseamna ca l am uitat pe Michael .Zilnic ma gandesc la el ,ii ascult muzica,ma uit la interviurile lui , ma uit la This is it...Nici un blog /site de pe lumea asta nu va schimba ce simt eu.Nu cred ca nevizitarea sau lipsa de comentarii a unei persoane pe acel blog/site,defineste iubirea fata de Michael Jackson sau fata de alt artist(nu fac nici un fel de comparatie intre M si ceilalti,se stie cine e THE KING).

    RăspundețiȘtergere
  11. Mihai, ce ti veni sa crezi ca tu esti de vina ca nu mai intra lumea? cum sa fie asa
    Lumea e lumea si e asa cum este , sti tu cum e vorba acea romaneasca " ochii care nu se vad, se uita.......... in alta parte"
    asa ca , asta este
    Multi oameni fac diferite lucruri in functie de imprejurari, de situatii de momentul respectiv sau mai scurt, din diferite considerente.
    Anul trecut un moment important pentru lume l a constituit moartea lui Michael Jackson, ca atare lumea s a manifestat; timpul a trecut si asa din una in alta si intensitatea momentului a scazut si ca atare asta e rezultatul....... dar
    Dar cine il are in suflet pe Michael se manifesta in fel si chip asa ca vom lua totul asa cum este
    Lumea nu a schimbat o Michael si nu o vom schimba nici noi
    Concluzia:
    nu fi trist maine poate fi mai rau
    sau
    CINE E CU NOI STRIGA MICHAEL........(BUG MAFIA)
    Eu nu indraznesc sa multumesc in numele nimanui ci doar al meu pentru faptul ca am gasit acest loc unde pot afla mai mult decat stiu despre Michael si mai ales sa inteleg si mai bine muzica lui
    ZUZA

    RăspundețiȘtergere
  12. Mihai sa stii ca nu te-am uitat,intru zilnic dar nu stiu de ce nu am putut trimite mesajul asa ca am asteptat putin.Cat despre postarea ta,ca de obicei,numai cuvinte de lauda.O melodie pe care o ascult cateodata de mai multe ori pe zi si imi pun si eu aceeasi intrebare-de ce raiul nu a vrut sa mai astepte?Poate a asteptat destul-50 de ani si a hotarat ca locul ramas gol trebuie umplut.Dar cat gol a lasat in inimile noastre!

    RăspundețiȘtergere
  13. Mihai,este trist daca am inceput sa-l uitam pe Michael,este trist daca am plecat in vacanta,fara sa lasam un cuvant de bun ramas,dar ar fi si mai trist,daca cineva ar considera ca toate astea ar fi din cauza ta.

    Eu una nu am ce sa-ti reprosez,datorita tie l-am redescoperit pe Michael,datorita tie aflu ceea ce nu am stiut niciodata,anume ce spune Michael in cantecele lui,si ca tot ce a cantat Michael a insemnat,viata si munca, bucurie si durere,razvratire si lupta!

    Sa nu crezi ca ceea ce spun eu aici este o simpla apologie,dar sincer,datorita tie ,datorita cartilor scrise de tine,imi inseninez fiecare seara cand citesc din ele.

    Si eu am fost "trasa de urechi",si eu m-am simtit "vizata" de multe comentarii,si eu am zis de multe ori"stop",dar de fiecare data m-am remontat, am tras aer in piept,si am continuat sa "lupt"pentru Michael,pentru memoria lui!

    Raluca,Alina,Amy,Cerasela,Catalina,Ruxy,
    Mihaela o5 Ioana,,Adriana,Ariana,Maria,Anda,Andra,Laura,Irina si toate celelalte fete pe care nu le-am mentionat,unde sunteti,nu auziti cum va cheama Michael?!

    Sincer comentariul lui Mihai m-a intristat,pentru ca simt ca el este trist,si sincer,nu merita asta!

    Liliana

    RăspundețiȘtergere
  14. Bai , eu am ramas cu gura cascata ...vin rar pe aici ...eu sunt cu Bitza , cu Mafia , cu Grasu XXL ..
    Ce calitati fizice , morale , sufletesti , trebuie sa indeplineasca o femeie pentru care sa scrii astfel de versuri ...careia sa i te dedici in modul asta ?!
    Cand l-a creat pe el Dumnezeu a uitat sa creeze si SUPERFEMEIA destinata lui Michael..
    Nici eu , cu tot tupeul meu ,n-am intalnit pana acum femeia care sa-mi smulga o astfel de declaratie , care sa ma faca sa simt astfel ...dar sunt tanar ..mai am timp...
    Imi place sa vin aici , unde sunt atatea fete ... hai , pa !!

    Zoly , din Pantelimon ...

    RăspundețiȘtergere
  15. Mihai,
    Ma intristeaza gandul ca ai putea sa crezi ca te-am uitat.Nu stiu sa spun despre toti ceilalti cititori,dar unii dintre noi,printre care ma numar si eu,nu te-am uitat cu siguranta.Chiar daca nu ajung sa intervin cu vreun comentariu,intru zilnic pe blog,in speranta ca ai mai postat ceva nou,ca ne mai aduci o raza de soare in lumea asta disperata,ca ne mai daruiesti o particica din dragostea ta absolut speciala pentru Michael.
    S-ar putea,asa cum spui tu, sa fie de vina vacanta care ne-a imprastiat pasii prin diferite colturi de tihna sau poate e vorba de povara vremurilor dramatice pe care le parcurgem cu totii, in care nu ne mai regasim nici macar pe noi insine,nu stiu.Dar avand in vedere faptul ca ne-ai oferit atat de mult prin ceea faci de un an incoace,nu avem dreptul sa te uitam.Asa cum nu avem dreptul sa-l uitam pe cel care de fapt ne-a unit in acest spatiu,dandu-ne sansa sa facem cunostinta cu tine.In golul imens lasat de Michael nu se poate pune nimic in loc si atunci,macar tu,Mihai,mai povesteste-ne…
    Multumim pentru ca ne-ai ajutat sa intelegem,multumim pentru tot .
    Narrowmind

    RăspundețiȘtergere
  16. Pentru o astfel de iubire mi-ar creste aripi , pentru o astfel de pasiune as invata sa zbor !
    Versurile ,muzica ,interpretarea, totul e la superlativ ! Michael nu m-a dazamagit niciodata . De aceea il iubesc atat de mult !
    Dar cine traduce melodiile mai bine , cine face comentariile cele mai complete , cine il intelege pe Michael cum il intelegi tu , Mihai ? Nicaieri nu reusesc sa ma simt mai "acasa " la Michael , ca aici ..sunt impreuna cu prietenii lui , cu oamenii care il respecta si il iubesc...
    Va imbratisez pe toti !!!
    Florenta imi e dor de tine !
    Joker

    RăspundețiȘtergere
  17. nu te-am uitat Mihai. intru in fiecare zi sa citesc ce ai postat tu sau fetele. Doar ca am ajuns intr-un punct cand cred ca nici un cuvant nu mai are valoare. azi cuvintele nu mai sunt, nu mai inseamna ce erau/insemnau odata. ma multumesc cu ce citesc aici si in alte parti, discutand cu prietena mea despre Michael, ascultand muzica lui. uneori un gest inseamna mai mult decat o mie de cuvinte, asa ca jos palaria pentru fetele de aici de pe blog si bineinteles pt tine Mihai.
    cu mult drag, Raluca

    RăspundețiȘtergere
  18. Mihai....Mihai...Mihai...:)
    Din pacate la ora asta tarzie din noapte nu am cuvinte potrivite...azi dimineata am primit inca o veste aiurea...Madalina Manole, poate parea greu de crezut dar 3 ani de zile am ascultat non-stop albumul "fata draga"...de la 5 la 8 ani:(....asa ca momentan nu-mi gasesc cuvintele pentru a raspunde la mesajul tau.
    Pot spuen doar, ca sunt aici si aici raman...iar tu nu esti vinovat de nimic...dar stii ...timpul trece...
    Tin sa-ti multumesc inca o data pentru ceea ce faci aici :*

    Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu avem cum sa-l uitam pe Michael. Asta n-o sa se intample niciodata. Si eu vizitez zilnic blogul sa vad ce mai postezi :) Va pup pe toti cu drag

    RăspundețiȘtergere
  20. Sunt multe fete care nu mai intra aici...sau poate intra...dar ocazional...din diverse motive...asta e...dar asta nu inseamna ca l-au uitat pe Michael...de unde pana unde deductia asta?!
    In dreptul meu pot sa spun ca...Michael e bine infipt in inimioara mea si sufletelul meu...si va ramane acolo o eternitate...indiferent pe unde "pasesc"!
    O vara frumoasa tuturor!GBU!
    Carmen

    RăspundețiȘtergere
  21. Am fost aici de la inceput,sunt aici si voi ramane aici.Chiar daca nu comentez de fiecare data,sunt aproape zilnic aici sa vad noutatile si daca nu sunt le astept...Asta e starea mea naturala sa stau mai in umbra,sa urmaresc din umbra,asa ca sa nu se supere nimeni,nici tu Mihai.N-am intervenit la ultimele postari The Man si Heaven Can Wait,pt ca nu-mi gasesc cuvintele care sa mai adauge ceva in plus, la ceea ce s-a spus deja si atunci prefer sa tac.
    Vina ca n-am eu toate cuvintele la mine e a mea,nu a ta Mihai si probabil se datoreaza si dezamagirii dintr-un concediu in care descoperi jalnica stare a obiectivelor culturale din Romania (declarate unele din ele si patrimoniu mondial) si nepasarea atat a noastra a oamenilor de rand cat si a celor resonsabili de conservarea istoriei noastre...
    In ce-l priveste pe Michael,cei care-l iubesc cu adevarat niciodata nu vor avea cum sa lase panza uitarii sa se astearna.Inca doare la fel de tare pt ca in micimea mintii mele mi se pare nedrept ceea ce Dumnezeu a hotarat.Chiar daca ,,cei buni mor tineri,, Raiul ar fi trebuit sa mai astepte in cazul lui Michael!!Si stiu ca sunt multi care simt la fel sau aproape la fel,ca mine.Michael va ramane mereu pt mine acea iubire care vine ,,just once in a lifetime,,!!Pot doar sa mai adaug ca atunci cand a cantat ,,...after loving me,you couldn't love another,,(The girl is mine),a avut atat de multa dreptate...DE CE Raiul n-a putut astepta????O intrebare la care n-o sa aflam niciodata raspunsul, la un final pe care nu-l putem accepta.
    Alina

    RăspundețiȘtergere
  22. Vizitez in fiecare zi blog-ul, sa citesc ce s-a mai scris, si ce melodii ai mai comentat, imi place foarte mult cum iti expui parerea, de multe ori imi spun wow si eu am cam aceeasi parere, dar Mihai stie sa explice in cuvinte.
    Descoper si lucruri noi prin comentariile tale, te rugam sa continui, Michael are foarte multe melodii asa ca ai mult de treaba, poate scoti si o carte cu comentariile melodiilor cand vei aduna cat mai multe, ar fi tare bine !
    De uitat, nu mai am cum sa-l uit pe Michael, cum deschid compul., deschid si playlist-ul cu muzica lui in fiecare zi, caut tot ce a mai aparut bine sau rau despre el orice foloseste pentru a afla adevarul.

    Numai bine !

    Lu

    RăspundețiȘtergere
  23. Mihai si eu intru aproape zilnic sa-ti verific blogul, chiar daca din umbra. Sa stii ca il am salvat la Favorite :)
    Imi plac comentariile tale cu privire la cantecele lui Michael!
    In ultima perioada am intrat pe diverse site-uri referitoare la MJ si am gasit destule afirmatii si informatii contradictorii, care m-au cam derutat ! :(
    Mi-ar placea sa stiu ce parere ai despre Shana Mangatal (asa zisa iubita secreta a lui Michael din ultimii ani) sau despre casetele cu Glenda (am ascultat putin din acele inregistrari, mie chiar nu mi se pare ca este vocea lui Michael acolo, desi foarte multi fani le considera autentice).
    Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  24. Mihai, ai dreptate! Sunt mai putini cei care adauga comment-uri la postarile tale, dar nu ai dreptate cand spui ca ne-am pierdut pe drum in rastimpul acestui an. Eu, spre exemplu, imi incep ziua cu blogul tau si am scris cate un comment de fiecare data cand am simtit ca trebuie sa-mi exprim si eu parerea intr-un fel. Stiu ca scrii pentru noi si citesti la randul tau ce raspundem, dar sa nu crezi niciun moment ca nu apreciem efortul tau sau ca l-am uitat pe Michael:) Cand am terminat de citit "heaven can wait" primul meu gand a fost sa scriu: heaven didn't wait si nu mai stiu ce m-a oprit sa scriu chiar atunci. Am intrat mai tarziu si primul comment era identic: raiul n-a mai asteptat! Si astfel, asa cum s-a scris si mai sus, gandurile noastre, ideile, sunt cam aceleasi, ca doar nu intamplator ne-am adunat aici pe blogul tau:) Noi il iubim in continuare pe Michael si nu te opri din scris pentru ca atunci chiar ar fi o mare problema pentru cei care citesc zilnic tot ce a mai aparut aici. Ioana

    RăspundețiȘtergere
  25. Mihai tu oferi unor necunoscuti o comoara, iti pui in cuvinte sufletul si asta nu poate sa nu fie apreciat. Nu stiu cati pot face acest lucru, tu ai si talent si sti sa folosesti cuvintele ... dar si timpul tau este pretios.

    Review-urile tale sunt pretioase, ne ajuta sa intelegem sensurile versurilor si multe alte lucruri ... eu de exemplu multe versuri le luat ca atare din textele lui MJJ ... si de multe ori sunau aiurea (pentru mine) ... dar tu te-ai documentat si ne-ai limpezit mintile.

    Asa ca ori de cate ori ai ceva de postat vor fi aici oameni care vor citi cu drag si care vor avea ceva de invatat din postarile tale.



    Niculina

    RăspundețiȘtergere
  26. "Heaven can wait",ce melodie frumoasa,atat ca interpretare dar si ca versuri,linie melodica,si in acelasi timp atat de trista.. nu poti sa nu te gandesti ca in realitate raiul nu a mai putut astepta pentru Michael..Mihai, multumesc mult pentru postare,cum am ajuns acasa de la inscriere la facultate am deschis blogul si am vazut ca ne-ai scris din nou.. si sa stii ca toti iti vizitam blogul, poate unii mai des altii mai rar(si in privinta comentariilor acelasi lucru) dar Michael si tot ceea ce postezi aici nu pot sa nu ne ramana in suflet.. Multumesc inca o data pentru tot!

    Va imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  27. Mihaaaai,ne-ai facut-o !
    cu metoda ,cat se poate de "smooth",ai tras clopotelul, ai strigat catalogul si ne-ai scos pe toti in prima linie, la raport . Miroase a..... experienta de profesionist.Meseria bat-o vina!
    Esti adorabil si unic, Micule Vrajitor,pt tot ce ne-ai oferit de un an incoace.
    As ocupa prea mult din acest spatiu, ca sa-ti multumesc pt tot ce ne oferi, de aceea incep cu multumesc din suflet, felicitari ....si sfarsesc cu DZEU sa te binecuvanteze si sa-ti de-a putere de munca in continuare.
    Asa cun spuneau si antevorbitoarele de mai sus, suntem destui cei care nu iesim la rampa,ce sa facem..."Human Nature"! Dar ai reusit sa ne aduni din nou de prin malul lunecos al baltilor, adancul pesterilor racoroase si intunecate,vizuine si scorburi adanci, tragandu-ne de cate o urechiusa, aripioara sau codita.
    Cat despre MICHAEL JACKSON ....nu mai e loc de intors din drum, nimeni si nk nu-l mai poate scoate sau inlocui,doar bunul DZEU.Dar nadajduim ca si atunci, cand va sosi ceasul,il vom reintalni pe acel taram. MICHAEL deja este un CONCEPT,pe acest pamant.
    Si ca sa inchei , in bara de instrumente, in PC-ul meu, primul este
    http://mjtunes.com
    si doi
    taranoastradekko
    Deci.....Mihai,sorry!!!
    Pe toti va imbratisez,pe Mihai il ador si pe MICHAEL il ascult, il citesc, il redescopar si il.... divinizez.
    DZEU sa ne ierte si sa ne iubeasca pe toti!
    IT`S AL FOR L.O.V.E.

    simonaS

    RăspundețiȘtergere
  28. Michael , te iubesc.
    Mihai , miltumesc.

    RăspundețiȘtergere
  29. M am gandit sa va dau o poveste ,povestea unui sofer al lui Michael,din perioada Dangerous Tour. La un momentdat povesteste cum a fost in Romania si m a socat o faza... uneori am impresia ca Romania e cea mai primitiva tara.Acum,dupa ce am citit povestea mi e rusine ca locuiesc aici.Va las pe voi sa descoperiti povestea.

    http://www.michaeljackson.com/fr/node/143157

    RăspundețiȘtergere
  30. Liliana imi pare bine sa vad ca nu m-ati uitat. Din pacate, am tot mai putin timp liber la dispozitie insa nu v-am parasit :) Intru mereu sa citesc cometariile tale Mihai insa nu mai am timp sa si postez din nefericire... Acum, insa, sunt in concediu medical si iata-ma iar aici (doar sunt arestata la domiciliu :)) ). Chiar in acest moment ascult Butterflies si nu-mi vine sa cred ca a trecut un an ...parca a fost ieri si tot nu pot sa-mi revin...tot simt nevoia sa ascult melodiile lui iar si iar...am nevoie de ele ca de aer.
    Mihai te admir foarte mult si sincer iti multumesc din tot sufletul pentru munca depusa aici!
    Offf Michael ne e dor de tine...
    This is it..

    Zambiti :)
    O zi minunata

    RăspundețiȘtergere
  31. Mihai vezi tu ce impact ai asupra noastra a tuturor, ai sunat adunarea si fetele s-au comformat, probabil ca a fost o perioada in care multe fete de aici au avut bac sau concedii, dar nu cred ca este cineva de pe acest blog care sa-l fi uitat pe Michael nici macar o secunda.
    Vreau sa-i raspund lui Mica la intrebarea ei cu privire la acele ,, femei,, (Shana Mangatal , Glenda, etc), aparute de nu se stie unde, toate cu niste povesti nascute din fanteziile lor erotice puse pe baza unui om , Michael, ale carui preocupari din punct de vedere sex erau pe ultimul loc, si postate pe niste situri in care singurul lucru important despre MJ este ce avea in pantaloni si ce facea cu acel lucru.
    Deci casetele alea ale lui Glenda sunt o facatura ( vocea nu este a lui Michael, iar de cuvintele folosite nici nu mai vorbim), iar de restul nici nu mai este cazul sa ma repet, fantezii erotice pentru cei carora le place genul.
    Vreau sa-ti spun o singura intrebare daca te-ai gindit de ce au aparut toate astea dupa ce el nu a mai fost sa poata infirma sau confirma, sau unde au fost toate aceste ,, femei,, cind el chiar avea nevoie sa spuna cineva ca era normal din punct de vedere sexual ??????

    RăspundețiȘtergere
  32. Draga Mihai

    E o placere sa iti vizitez blogul si sa citesc toate postarile tale,asa cum fac de asta vara.
    In fiecare seara,mai recitesc cateva pagini din Satrange.E o carte magica.
    Nici pe Michael,nici pe tine,nu va uitam,niciodata.

    L.O.V.E

    Diana

    RăspundețiȘtergere
  33. Mihai,
    si eu continui sa te citesc si iti multumesc pentru devotamentul tau.

    Pe ceilalti fani ai blogului ii rog sa dea de stire daca se organizeaza vreo actiune caritabila pe 29 august... as vrea sa particip.

    Dana

    RăspundețiȘtergere
  34. Buna tuturor! Nu v-am uitat, nici nu am cum; aici am gasit oameni frumosi, s-au scris randuri emotionante, care nu pot fi uitate atat de usor. Intru aproape in fiecare zi, dar dupa ce citesc ce s-a scris.. nu pot sa scriu nimic. Toate postarile sunt minuntate, din fiecare invat ceva, dar nu pot sa ma exprim si cred ca mai bine nu zic nimic, decat sa "stric" momentul... Imi pare rau...
    Domnule Mihai, va multumesc pentru tot ceea ce faceti! Pe acest blog am "intalnit" oameni minunati si prieteni adevarati, atunci cand credeam ca nu mai exista astfel de oameni... Va multumesc!

    Si... pe Michael il aud in fiecare zi, doar ca a fost o perioada mai agitata in care nu am stiut sa ii raspund.. Acum mi-am mai revenit si poate, curand, voi impartasi cu voi cateva ganduri asternute, intr-o noapte, pe o foaie de hartie... despre el...

    Sa aveti o vara frumoasa si linistita!Va imbratisez cu drag pe toti!

    Adriana

    RăspundețiȘtergere
  35. OFFF...Mihai...O POSTARE SUPERBA...cum altfel?...melodia asta ma ridica...nu stiu de ce dar eu nu o pot privi ca pe ceva trist...poate sunt eu mai picata, nu stiu....dar ma inspira... parca plutesc pe nori cand o ascult...e sublima...la modul cel mai sublim (doar asa o pot descrie...printr un pleonasm)...
    Si in alta ordine de idei...cum poti sa crezi ca am uitat de Michael...ori de tine...de prieteni?...nu exista...am scris la postarea trecuta ca sunt plecata din tara si imi este mai greu cu internetul, dar oricand am un pic de timp liber...sunt prezenta...LILIANA...multumesc ca ti ai amintit de mine...cum ziceam...MJ FOR ALL TIME...si in legatura cu melodia mea preferata, vreau sa va impartasesc ceva, sper sa nu fie luat in considerare ca ceva inadecvat de scris aici...am avut parte de cateva zile minunate aici...vreme de o saptamana m am trezit si am adormit pe acordurile melodiei FOR ALL TIME gratie unei minunatii de baiat care m a rasfatat cu aceasta melodie...mi a placut atat de mult ca am avut ocazia sa cunosc pe cineva caruia ii place atat de mult MJ...si am dansat pe muzica lui MJ...si am cantat...fara sa ne pese de ceilalti (care nu se prea dau in vant dupa MJ ca sa zic asa), nici macar acasa nu am prins sansa asta...deci vezi Mihai?...nici sa fi vrut sa l uit pe Michael...nu ar fi fost posibil....oriunde este cu mine...in gandurile mele...in mp3 ul meu sau al altora...:)...
    Va pup si va imbratisez cu drag pe toti...o vara frumoasa si plina de MJ's music!!!

    RăspundețiȘtergere
  36. Dragul meu Mihai,here i am:)
    Cum poti sa crezi ca te-am uitat?!? Sunt aici,iti urmaresc fiecare miscare:) Cu fiecara postare a ta ma faci mai dependenta de locul asta.Iti multumesc inca o data pentru tot ce faci,intotdeauna o sa ai admiratia mea..Stai linistit ca nu te parasesc prea curand..

    Si tu..

    Dragul meu Michael,
    Ma gandesc mereu la tine..Nu trebuie sa te chem,caci tu esti aici cu mine.Nu trebuie sa-mi amintesc de tine,caci te port in inima mea.Iti aud vocea..acea voce calda,duioasa..iti vad zambetul acela larg,cel mai frumos zambet din lume,ochii tai prin care as vrea sa vad lumea intreaga.
    Pentru mine, esti mai mult decat un artist..esti arta.Esti..frumusete,eleganta.
    Am vazut fimulete cu tine vizitand Romania..cat de frumos!Ma simt de parca m-am nascut intr-un moment nepotrivit..Daca m-as fi nascut cu cativa ani mai devreme ca sa pot sa te vad pe scena..Dar te-am vazut,te-am vazut tot in filmulete.Cand spuneai "I love you" ma simteam asa bine,deoarece credeam ca imi spui mie desi ei mi-au zis ca tu nici nu stii ca exist.Dar era prea tarziu,caci eu deja iti zisesem "I love you more".
    Cu toata dragostea mea,iti multumesc pentru ca m-ai daruit curaj,determinare,iti multumesc ca m-ai invatat sa iubesc si sa daruiesc fara sa cer nimic in schimb..Nu cred ca voi gasi un profesor mai bun!
    Iti sunt vesnic recunoscatoare,toti fanii sunt alaturi de tine,nu o sa te abandoneze.Asa ca niciodata sa nu te gandesti ca te-am uitat,pentru ca acest lucru este mai mult decat imposibil!

    Vesnic a ta fana,
    Laura

    RăspundețiȘtergere
  37. Violeta,nu stiu cine s a conformat,dar eu nu am facut asta.Am scris doar ce ma durea ,nu are nici o legatura faptul ca nu mai scriu aici cu iubirea mea fata de Michael.Prefer sa zic doar atat,ar mai fi ceva ,dar ma abtin.

    RăspundețiȘtergere
  38. Vă mulţumesc mult pentru comentarii, deşi cred că nu m-am exprimat suficient de clar. Nu pentru mine le voiam, nu ca să fiu eu lăudat, voiam doar să mai spuneţi câte ceva despre Michael. Poate că mă obişnuisem cu linkurile voastre, cu ultimele ştiri, informaţii, păreri, chiar tributuri... Poate că şi eu trec acum printr-o perioadă stresantă şi am reacţionat exagerat, începusem să simt că prin comunitatea asta a noastră bătea vântul deşertului, şi asta fiindcă am văzut statisticile, care nu (prea) mint. Dar nu mai contează. Acum ştiu că vă gândiţi în continuare la Michael şi mi-e suficient.

    Zoly, foarte tare faza cu “Dumnezeu a uitat să creeze pentru Michael superfemeia”. Corect :)

    Openmindeism, mulţumesc pentru link, am citit şi m-a impresionat. Am râs când am citit faza su şoferii care s-au îmbătat, m-am întristat când am citit despre miliţienii noştri care au început să lovească fanii şi îmi închipui cum s-a simţit Michael văzând asta. Apropos de miliţienii din ’92, vreau să ştiţi că nu toţi erau la fel. Cei care au lovit oamenii erau doar nişte macaci comunişti şi îndobitociţi. Cunosc pe cineva care mi-a povestit că la concertul lui Michael din ’92 au fost mobilizate trupe întregi de prin ţară, ca să asigure ordinea printre zecile de mii de fani care au fost la concert. Cunoştinta mea, care venise din Constanţa, trebuia să stea undeva în afara stadionului, dar când s-a văzut acolo, şi-a spus “ce naiba, să ajung la concertul Regelui Pop şi să nu-l văd?” E adevărat că era foarte tânăr pe atunci şi implicit avea o doză de nebunie care l-a făcut să nu respecte ordinele primite :) Oricum, în debandada aia, toată lumea îşi pierduse minţile, nu mai ştiau de ce fuseseră trimişi acolo – şi cred că nici nu prea le mai păsa :) Aşa că, împreună cu nişte colegi, cunoştinta mea a intrat pe stadion, au ajuns până foarte aproape de scenă şi, fiindcă purtau uniforme, nimeni nu i-a impiedicat. Ei bine, omul acesta e şi astăzi transfigurat atunci când îşi aminteşte de acel concert. A fost teribil de impresionat şi spune mereu că aşa ceva n-a mai văzut niciodată şi nici n-o să mai vadă. Şi îl cred.

    RăspundețiȘtergere
  39. Poate multi dintre voi probabil stiti deja de siteul acesta,eu il urmaresc zilnic,aici se gaseste tot adevarul despre Michael si tot ceea ce a trebuit sa indure.

    http://www.mj-777.com/

    De curand,am simtit pe pielea mea,cum este o persoana care crede tot ce aude si vede,m-a durut pentru ca nu ma asteptam ca acea persoana sa fie o prietena foarte buna,pe care o stiam de multa vreme.Stia ce simt eu fata de Michael si totusi mi-a insirat toae minciunile despre el,fiind foarte convinsa de autenticitatea lor.

    Karen Faye,make-up artistul lui Michael de peste 30 de ani si as spune eu,unul dintre prietenii sai adevarati,are un blog acum in care isi descrie experienta dobandita datorita vietii alaturi de Michael.

    http://karenfayeblog.com/

    LOVE

    Diana

    RăspundețiȘtergere
  40. Mihai...ceea ce ne-ai spus despre cunostiinta ta...m-a lasat "PAF"....si nu stiu o senzatie de plutire:))
    Da, stiu suna a nebunie...dar pana acum tre; sa va fi obisnuit cu mine :))

    Love u all,
    Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  41. Salutare, salutare!!! :*
    Doamne ce dor mi-a fost de voi…de voi toti, fara exceptii. Sper ca nu m-ati uitat…de tot:D

    In tot acest timp, va rog sa ma credeti ca abia am avut timp sa dorm…a fost o perioada extrem de epuizanta atat psihic cat si fizic pt mine insa cred eu ca a meritat efortul pt ca tin sa va anunt ca de 15 minute, oficial…SUNT STUDENTA!!! Am vrut sa impartasesc acesta bucurie cu voi…

    Dar sa stii Mihai, ca in ceea ce priveste blogul…sunt cu “lectiile” la zi :), aseara am stat pana tarziu si am citit tot ce ati scris voi in aceasta perioada. . .nu pot spune decat: Ce bine e acasa!!! Chiar mi-ati lipsit…si cred ca fiecare dintre voi intelegeti ce vreau sa spun, pt ca toti iubim acest loc, aproape ca ne-a intrat in sange.

    De aceea…sper ca pe mine nu m-ati “suspectat” ca as putea pleca dintre voi, NEVER…nu scapati asa usor de mine:)) v-am spus, principala problema la mine a fost lipsa timpului. Iar in ceea ce-l priveste pe Michael…nu cred ca odata intrat un sufletelul cuiva mai poate iesi vreodata de acolo, asta e boala grea:))

    Mihai…multumesc a mia oara pt posturile extraordinare pe care le realizezi si pt efortul depus aici pentru noi…si pentru Michael. Iar voua fetelor…va multumesc ca existati!

    Imi cer scuze pt comentariul meu kilometric dar credeti-ma ca sunt nevorbita de mult timp:D

    Va pup, va iubesc si va respect!!!
    Pe curand! :*

    RăspundețiȘtergere
  42. Violeta, nici nu stii ce bine m-am simtit cand ti-am citit comentariul! Fiindca am ramas uimita de cati fani au alunecat in cealalta extrema, numai pentru a demonstra ca Michael era heterosexual- au ajuns, cred, sa inventeze povesti, am citit la un moment dat pe un blog dedicat lui MJ, ca ar fi facut sex cu Beyonce, iar Paris a dat peste ei! Bineinteles ca nu cred asa ceva, dar sunt intrigata de tipa asta, Shana...Poate ca nu a spus nimic fiindca a preferat sa stea in umbra cat traia Michael(pentru a nu-l afecta pe el).Iar despre casetele cu asa-zisa amica Glenda se spune ca au fost inregistrate pe ascuns de sotul acesteia care banuia ca este inselat ! Multi fani sunt incantati de aceste casete, fiindca, bineinteles, demonstreaza ca Michael era straight.In orice caz, daca sunt o facatura, ma intreb ce minte dementa trebuie sa ai ca inventezi conversatii intregi, cu detalii and stuff...

    RăspundețiȘtergere
  43. Bine ai revenit Cerasela!Stii foarte bine cat de mult mi-ai lipsit.

    RăspundețiȘtergere
  44. Dupa un an de la moartea lui Michael intervine consolarea... il iubim in continuare, il pastram in suflet, ii ascultam muzica, dar ce putem sa mai spunem nou? Ne-am exprimat admiratia pentru artistul si omul Michael Jackson, dar "pulsul" incepe sa-si micsoreze intensitatea si incet incet se transforma intr-o linie dreapta...cam asta se intampla pentru cei care stiu ca el este mort. Pentru cei care nu si-au pierdut credinta ca Michael nu ne-a parasit, exista aceeasi efervescenta in a descoperi si a interpreta noi indicii care apar si apar in continuare. Speranta nu moare prea usor chiar daca esti in concediu, la serviciu, in delegatii sau oriunde...Cand apar noutati si suspiciunile nu au disparut "pulsul" ramane la intensitate maxima.

    Amintea cineva mai sus de moartea Madalinei Manole care a surprins si a socat multa lume, care a DEVASTAT de durere pe mama, tatal si fratele acesteia. Am vazut cu totii DISPERAREA unei mame care si-a pierdut copilul. Oare numai in Romania mamele se manifesta atat de intens?
    Ana

    RăspundețiȘtergere
  45. Ultima revista Story,cu Dan Diaconescu incatusat,are un artilol de cateva pagini despre
    "Viata fara Michael".

    Pe doua pagini mari sunt fratii lui la Forest Lown,pe urmatoarele,articolul care mie mi se pare de bun simt,apoi Michael intr-o zi la Londra cand a fost cu copii la spectacolul "Oliver" si pe urmatoarele doua pagini,Blanket in apa,apoi scurte rezumate a ceea ce s-a intamplat cu familia lui Michael,de cand el nu mai e,adunate sub titlul"Ce s-a ales de familia lui Michael?" si poze cu fiecare dintre ei. Cel mai tare m-a durut cand am citit de Prince:"Cel mai mare dintre copii lui MJ,e si cel mai introvertit,semanind la fire cu starul.Din pacate,asemanarea nu se opreste aici,pentru ca Prince a mostenit boala de piele a tatalui sau,Vitiligo,deja vizibila pe corp."

    Sunt data peste cap,iar mi-am amintit de ei,si am plans,degeaba au bani,daca nu-l au pa tatal lor!

    Cerasela,felicitari pentru reusita la facultate!

    Dia a trecu cu bine bacalaureatul,si acum asteptam intrarea la facultate,care se face in functie de medii,mai avem de asteptat!

    Succes tuturor celor care mai au examene!


    Liliana

    RăspundețiȘtergere
  46. Pamantul l-a avut pentru 50 de ani...Raiul il va avea pentru enernitate. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Dormi in pace, my king.

    RăspundețiȘtergere

AVERTISMENT!

Orice comentariu care contine limbaj jignitor la adresa autorilor blogului, a cititorilor sau a comentatorilor sai, va fi expediat in Zona Fantoma, sa-l caute pe Generalul Zod :)