duminică, 16 mai 2010

Heartbreaker

...


Heartbreaker este a doua melodie de pe albumul „Invincible” – album lansat în 2001, care conţine, ca şi precedentul „Blood On The Dance Floor”, melodii inspirate din experienţele personale ale lui Michael Jackson, romance si paranoia.

Ea are ochi înşelători, are coapsele alea de genul „vino şi ia-mă”,
ea ştie numai cât de jos poate să coboare
ea spune versuri care îmi pot controla mintea
oriunde merge ştiu că sunt cu ochii pe ea
ea trimite un sărut, jur că-mi era destinat numai mie
apoi a vorbit cu trupul ei
unicul ei scop e să preia controlul
şi nu-mi vine să cred că nu sunt în stare să-i spun „nu”


De data aceasta e vorba de o relaţie furtunoasă, marcată de pasiune, obsesie şi dependenţă, relaţia cu o femeie posesivă, intrigantă şi periculoasă – sau cel puţin aşa o vede artistul. Regăsim leitmotivul din melodia „Blood On The Dance Floor” şi chiar pe cea din „Dirty Diana” şi se pare că Michael Jackson are o problemă cu femeile voluntare: îl atrag, chiar dacă le consideră periculoase şi nu se poate desprinde de ele, deşi îşi repetă cu îndârjire că „trebuie”.

Fata aia, n-o mai suport,
trebuia să ştiu că nu e decât o distrugătoare de inimi
trebuia să văd prin ea că e una care frânge inimile,
trebuia să pricep că urmează să-mi zdrobească inima


S-ar putea ca, de fapt, el să fi ajuns, într-un târziu, că cea pe care o iubeşte nu a făcut decât să-l manipuleze – şi nu mă pot împiedica să mă gândesc la Lisa-Marie Presley, cea care, ca să-l agaţe într-un mariaj, i-a promis că îi va face copii iar apoi s-a sucit brusc, sub nu ştiu ce pretexte infantile. Pentru asta pledează faptul că, după despărţirea de Lisa-Marie, Michael a afirmat că femeile sunt manipulatoare. Fireşte, e o generalizare ambiguă, care nu include toate femeile în această categorie, dar să ni-l amintim pe Michael în perioada aceea: singur, dezamăgit şi, din nou, având sentimentul acut că a fost folosit şi în dragoste, la fel cum a fost folosit de Industrie, de media şi de politicieni.

Ea joacă un joc, cu faţa aia inocentă
nu ştiam că a frânge inimi e ţinta ei
ceea ce face ea e o dovadă; şi m-a pus la un test
am fost surprins să mă trezesc prins în asta
acum ea crede că eu n-o să aflu niciodată
şi va continua să joace, până când o voi lăsa să plece
dar sper că, în timp, ea va realiza
că i-am dibuit jocul, care e întotdeauna la fel


Când toţi cei din jurul lui l-au trădat – prieteni, colaboratori, fraţi – a crezut că iubirea îi poate oferi oaza de tihnă, de armonie şi de înţelegere de care avea atâta nevoie, a crezut că iubirea îl putea ajuta să treacă peste toate durerile, fizice şi psihice – şi ar fi fost posibil, dacă femeia pe care ar fi întâlnit-o ar fi fost cea potrivită. Din pcate, însă, pentru el, Lisa-Marie nu e decât o progenitură răsfăţată, leneşă, capricioasă şi egoistă, care nu e capabilă să ofere dragoste sinceră şi altruistă... care de fapt nu e capabilă să ofere mai nimic.

Nu m-am gândit niciodată că voi înceta
să visez la tine, să fiu cu tine
dar toată lumea mi-a spus asta:
să nu-mi mai pese şi să scap de tine
dar voi găsi un mod de a pleca şi de a mă debarasa de tine
şi de a nu mai vorbi despre tine –
iar ea ce va spune?
va spune că eu sunt bărbatul care i-a scăpat


Mi le amintesc pe cele două, Priscilla şi Lisa-Marie, mamă şi fiică, cmu şedeau ele pe canapeaua lui Oprah ca două cucuvele şi pe matroana Priscilla povestind cum a manipulat-o Michael pe fiică-sa şi cum a luat-o de nevastă din interes. Care interes, neică?... Păi, hai să vedem. Pentru bani?... Michael avea o avere impresionantă, făcută toată din munca lui. Lisa-Marie era „fata lui tata” şi moştenitoarea unui brand pe care nu e capabilă nici măcar să-l întreţină, nu mai zic că n-a mişcat un deget pentru a-l construi. Pentru a a astupa gura lumii, în legătură cu scandalul Chandler şi cu procesul de molestare?... Pentru asta, putea să aleagă pe oricine, milioane de femei din lumea asta erau dispuse, în orice clipă, să se căsătorească cu Michael Jackson, fără urmă de ezitare şi cu ochii închişi. Ca să nu mai vorbim de faptul că, atunci când Michael s-a căsătorit cu Lisa-Marie, se terminase de mult procesul ăla nenorocit, fusese achitat, era un om liber să-şi vadă de viaţă şi de carieră. Ce mai zicea mama Priscilla? Că Michael Jackson s-a însurat cu fiică-sa pentru numele ei, pentru că era prinţesa lu’ peşte ori alte aberaţii de genul ăsta. Oameni buni, consideraţi că The King Of Pop avea nevoie de asocierea cu numele Presley ca să parvină? În 1993 cariera lui era la apogeu, primise toate premiile posibile la vremea aia şi era cel mai popular om din lume. Pe toată întinderea planetei ăsteia, de la Capul Bunei Speranţe în Islanda, de la Strâmtoarea Magellan până în Alaska, toată lumea auzise de el. Cine ştia de Lisa-Marie Presley?... Nici dracu’. Iar madam Priscilla are neruşinarea să afirme că Michael era interesat de „imensa popularitate” a fiică-sii. WHAT????

Te joci, credeam că jocul ăsta era iubire,
când tu de fapt făceai negoţ cu emoţiile durerii
trebuie să fii mai atent când ai de-a face cu o străină,
nu pot s-o schimb, nu,
vei vedea o inimă ucisă
un carusel înalt vor vedea,
un jucător dur, ea e un jucător-vedetă
am nevoie de nebunia asta, huh
n-am văzut distrugătoarea de inimi din ea,
aşa că, ia vezi...


La întrebarea „crezi că el s-a folosit de tine?” Lisa-Marie a răspuns pozitiv. Iar maimuţa de Oprah le cânta de zor în strună, aşa cum face dealtfel de fiecare dată, indiferent cine şade pe canapeaua ei. Nu mai dau alte detalii despre cine e Lisa-Marie şi ce a urmărit ea prin căsătoria cu Michael, am povestit destul aici. Oricum, concluzia mea e clară şi de nezdruncinat: secta aia a lor perverso-sciento-psihopupu-logică le-a spălat creierii definitiv, ambelor farfuze, mamă şi fiică.

Vocea lui Michael e guturală, strigătoare, la fel ca a unui om rănit. Cine îl ascultă cu atenţie îi simte durerea, supărarea, disperarea chiar.

Poate că totuşi mă înşel şi în Heartbreaker nu e vorba de Lisa-Marie Presley. Dar, ştiţi ceva? I se potriveşte al dracului de bine.





...

102 comentarii:

  1. O.M.G. Well done, Mihai. Nici nu se putea mai bine. Oricum am impresia ca multe melodii au trimiteri la adresa Lisei Marie. Si, acum isi spala pacatele rugand fanii sa-i trimita florile preferate. Oricum un gest frumos. Dar de ce nu a stat langa el sa i le poata aduce ea in fiecare clipa a vietii lui cand a suferit din cauza ei. Astept urmatoarea melodie, dar ce zici de "Morphine" ?!
    rig.veda Maria

    RăspundețiȘtergere
  2. cucuvele...farfuze...maimuta de Oprah...creeri spalati...Mihai m am amuzat copios citind descrierea asta...dar trebuie sa recunosc ca niciodata nu am inteles ceea ce voia Michael sa transmita prin cantecul asta...poate si pentru faptul ca nu am ascultat niciodata cum trebuie mesajul din melodie...(nu ma pot opri din ras gandindu ma la acele fufe...)...inainte mi se parea ca vorbeste de o femeie care, desi l a vrajit, l a ametit, l a tulburat in toate felurile posibile, o femeie ambitioasa...el nu poate sa nu o doreasca...mi se parea ca tanjeste dupa ea...nicidecum nu mi a trecut prin minte ca el de fapt isi striga amarul....oricum Mihai...tu sti...ca intotdeauna...THE BEST!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca in relatia Michael-Lisa functioneaza vorba romaneasca"Interesul poarta fesul". Femeia aceasta cauta mai degraba sustinerea lui Michael in cariera muzicala(s-o numim asa).E ciudat cum lumea il vedea pe Michael un interesat(ca vroia sa fure coroana lui Elvis,vroia sa scape de imaginea de pedofil,ca prin Neverland vroia sa intreaca faima proprietatii Graceland).Mai degraba Michael cauta dragoste si o familie adevarata.Din pacate nu a gasit-o.Ce-mi place mie la aceasta fata rasfatata e ca pozeaza a victima,l-a iubit,a incercat sa-l salveze dar culmea cand Michael a avut nevoie de ea a dat bir cu fugitii.Si mai rau ca i-a zdrobit inima.Si a fost doar inceputul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Biroul ,computerul,tastatura si tot ce se afla in jurul meu ,au fost in pericol de a fi distruse...
    As putea inebuni tot gandindu-ma la asta ...
    Fata aia n-o mai suport .
    Si mai degraba as cobora in fundul iadului sa incerc sa-l convertesc pe diavol la crestinism decat sa mai adaug ceva....

    Joker

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu ma pot opri din ras....un stil exceptional de a explica.
    Ce pot sa mai zic eu despre tine d-nule Mihai....decat ca tu esti exceptia de la regula...inca mai exista barbati care pot intelege alti barbati, inca mai exista barbati care au o umbra de sensibilitate, inca mai exista barbati care au un numar mai mare de neuroni activi :)).
    Ca intotdeauna BRILIANT!!! Sper ca nu intind prea mult coarda...dar pur si simplu iti ador felul de a scrie si a relata, mai ales propriile tale impresii.

    Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  6. Mihai, o postare reusita si haioasa,ca deobicei.

    Michael a cunoscut-o pe Priscilla Presley in jurul anilor 80.Am gasit aici si o poza

    http://media.photobucket.com/image/michael%20jackson%20priscilla%20presley/VoyeuristicMongolZombie/Michael%20Jackson%20and%20Lisa%20Marie%20Presley/michaelmeetspriscilla.jpg

    Parerea mea este ca Priscilla a fost interesata de Michael,si cand acesta i-a dat atentie ficei sale,a inceput sa nu-l mai vada cu ochi buni pe Michael,din gelozie desigur.Dovada,niciodata Michael nu i-a "cazut" prea bine dupa casatoria lui cu Lisa Marie.


    Dia

    RăspundețiȘtergere
  7. Vaaai, imi place la nebunie postarea asta!!
    Simt fix la fel in legatura cu acel interviu.

    RăspundețiȘtergere
  8. ,,Heartbreaker,, e ceea ce Michael a avut cel mai mult parte in intreaga viata,din partea majoritatii oamenilor care au trecut prin viata sa.Conditia geniului in aceasta lume,e mai mult decat sfasietoare.Daruit cu tot ce poate exista mai bun intr-o fiinta umana,trimis printre oameni pentru a le extazia sufletele si pentru a-i face sa vibreze,geniului ii este harazit sa faca totul cu sacrificiul propriei fericiri si sa nu gaseasca niciodata ceea ce el daruieste unei lumi intregi.Si Michael a fost unul dintre geniile care au trecut pe aici,si ne-a daruit atata bucurie si fericire,ne-a reinvatat sa fim umani,sa iubim si sa ne pese (oare am fost candva de-a lungul istoriei umani in adevaratul sens al cuvantului??).A daruit fara nici o retinere ceea ce a vrut sa primeasca, chiar daca fericirea si iubirea au existat in viata sa doar pentru fractiuni de secunda si pentru aceste franturi de fericire si iubire, pretul platit a fost mult,mult prea scump.Suferinta,singuratatea,inima sfaramata,sufletul frant,faptul ca nu a fost inteles,lipsa ACELEI iubiri care sa te faca sa te simti un intreg si in siguranta,sunt doar o mica parte din pretul pe care l-a platit pentru ca a fost un geniu.A salvat vieti daruind din iubire milioane de dolari pentru caritate,dar n-a putut fi salvat pentru ca n-a existat (sau n-a avut sansa sa intalneasca)ACEA iubire care sa-l ajute sa treaca peste tot.Ma intreb,oare cum se aplica in viata unui geniu, regula echilibrului balantei vietii sau a efectului de bumerang-se intoarce intotdeauna inapoi ceea ce dai?Nu cred ca doar iubirea fanilor si a copiilor lui,a putut mentine in echilibru balanta vietii,in lipsa ACELEI iubiri si a unei vieti (in care doar credinta in Dumnezeu l-a salvat) pline de durere si suferinta.
    Alina

    RăspundețiȘtergere
  9. Poate ca melodia asta era cu "dedicatie speciala" pt Lisa...poate ca nu...dar sigur mesajul e unul dur...si adresat unei femei FARA INIMA...
    Referitor la Lisa...Am mai spus-o si cu alte ocazii...niciodata nu mi-a placut de Lisa...privirea aia perversa...sireata...nici ochii nu-i stateau bine in cap...La o adica, cine era Lisa asta?! LOL :)) Ca pana sa se marite cu Michael eu nici nu auzisem de ea...Si auzi la ea...cica Michael s-a folosit de ea LOL...La ce avea nevoie deja arhi-cunoscutul MICHAEL JACKSON de o fiinta insipida ca ea?!...ca sa parvina?! ma doareee mintea LOL :))...
    Iar acum...dupa tot ce-a spus despre el, despre relatia ei intima cu el...dupa toate mizeriile...cata nesimtire...si cata ipocrizie...acum...sa-i duca flori la mormant ca s-o vada toata lumea...Ce sens mai au acum toate gesturile astea, dupa ce cu ani in urma l-a facut pe saracul Michael "troaca de porci"?! Tre sa ai un tupeu nesimtit in tine sa poti sa faci toate chestiile astea...Mi-e pur si simplu sila de oamenii ca ea...
    Carmen

    RăspundețiȘtergere
  10. Mihai, Mihai, ce bine stii tu sa descrii melodiile astea cu toate dedesubturile lor cu tot. Manipulatoare, interesate au fost Lisa si muma ei si ca sa vedeti ce grozava e ea (Lisa) dupa lucrul de bine facut (adica a fost la el si bla, bla, bla , la Forest Low) a facut un site in care fanii sa cumpere flori de floarea soarelui ( 30 de dolari bucata)si toate astea in numele dragostei ei fata de Michael, ma lasi.
    Nu e mai putin adevarat ca MJ se putea sa-si fi varsat amarul si fata de Brooke, Tatiana si toate animatoarele care s-au perindat prin universul lui cu scopuri bine determinate. Nu am sa inteleg nicioadata de ce omul asta nu putea fi iubit pur si simplu fara nici un interes si nu ma refer la iubirea fanelor pentru ca una este sa iubesti artistul de pe scena si una sa iubesti omul din spatele ei cu bune cu rele.
    Si daca ar fi cerut prea mult.........
    Violeta

    RăspundețiȘtergere
  11. iar tu, Mihai,le spui al dracului de bine pe toate si exact asa cum trebuie...
    Nadia

    RăspundețiȘtergere
  12. WOW! Mihai, Superb...chiar nu am cuvinte sa descriu starea pe care o creezi. Ma aflu intr-un conflict de sentimente si nu stiu ce sa fac prima oara...sa ma amuz de savoarea pe care o dai cuvintelor grele folosite pentru cele doua "farfuze" si cu maimuta ...trei:)sau sa "stau stramb si sa judec drept", cum de multe ori ne indicai, la conditia ingrata a lui Michael de a fi vanat si apoi tradat de femei, si nu numai, cum bine spui in postarea ta. Citeam candva in Camil Petrescu ca o mama isi doreste pentru fiul sau in primul rand Sa Iubeasca si abia apoi sa Fie Iubit pentru ca sentimentul de a iubi este atat de inaltator incat chiar daca esti tradat sau iubirea iti este respinsa, nimic nu se compara cu starea de a darui. Nici nu stiu daca e pic de adevar in asta dar in cazul lui Michael stiu ca nu era loc de jumatati de masura. El a iubit cu toata inima si din tot sufletul, a daruit fara a primi nimic inapoi, n-a fost inteles asemeni tuturor geniilor care au trait pe acest pamant iar noi am vrea, prea tarziu insa, sa intoarcem timpul si sa ne bucuram de simplul fapt ca el exista si suntem contemporani cu el.
    Ioana

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu nu sunt chiar asa de pornita impotriva Lisei...recunosc... atunci cand am auzit ca s-au casatorit si i-am vazut la tv(prima oara) impreuna...am fost geloasa si rautacioasa... Dar pana la urma cu ce s-a "ales" Lisa de pe urma mariajului cu Michael?!... Daca ar fi fost o profitoare nu ar fi avut nici o retinere sa-i toarne un copil sau doi cu care sa-l santajeze tot restul vietii...sau macar sa traga un divort cu scantei (cum fac atatia...balacarindu-se prin presa si tv..) daca nu ii lua "juma" de imparatie macar se bucura de publicitate si castiga ceva notorietate care sa o ajute in asa zisa cariera muzicala... dar Lisa nu a castigat nimic... ba chiar a pierdut.. Eu cred ca amandoi au sperat intr-un strop de
    "normalitate", au sperat ca se pot intelege unul pe celalalt ... dar nu a fost sa fie ... pacat. Cat despre dragostea fanelor... chiar credeti ca era atat de dornic sa fie adulat si adorat ca o zeitate?!.. sau ca o oricare fana care printr-un miracol ar fi ajuns atat de aproape de el..l-ar fi iubit cu inima si cu mintea asa cum sunt convinsa ca-si dorea el?!!... Ah si nu uitati banul este ochiul dracului in preajma lor oamenii o iau razna...mai ales cei care nu au sansa sa-l castige prin propriul lor efort...
    Asta e parerea mea...
    Poate ca Michael a fost dezamagit de femeile din viata lui sau de toti cei pe langa care a trecut in viata ... dar cine poate stii ... doar Michael si Dumnezeu stiu care este adevarul...
    Cat despre site-ul cu flori al Lisei daca nu va place ideea nu cumparati flori de acolo... in fond si la urma urmei puteti sa cumparati o floarea soarelui pentru Michael de la orice florarie si sa o puneti intr-un vas cu apa la voi in casa langa poza a lui ... pentru a fi aproape de el nu trebuie sa-i trimiteti musai flori la mormant sau sa impodobiti monumente reci...

    Asta nu inseamna ca nu imi place ce a scris Mihai ... nu cred ca mi-a trecut gelozia...


    Niculina

    RăspundețiȘtergere
  14. Mihai,foarte bine scris noul articol despre "Heartbreaker", din pacate Michael nu a avut parte de iubirea pe care si-o dorea,un suflet care sa-l iubeasca sincer si sa-i accepte si cele bune si cele mai putin bune... notele comice "presarate" in postare m-au amuzat tare,dar se afla in spatele lor si adevarul,unul mai putin fericit,un lucru ce nu ar fi trebuit sa i se intample lui Michael.. Multumesc Mihai!!

    Va imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  15. foarte frumos acest articol dar pe cand si un articol despre mel.THE LADY IN MY LIFE

    FLORANCE

    RăspundețiȘtergere
  16. Bai ,cine n-a pus-o c-o astfel de femeie ,a trait degeaba !O spun din experienta ! Putini au curajul sa recunoasca ..Michael era valabil. Si-avea tupeu ! Spunea la vedere ce-avea de spus .De-aia l-au matrasit gaborii..

    Zoly , din Pantelimon- Baicului-mai precis .
    Acum ca v-am descoperit o sa mai trec pe aici .
    Hai ...Pa !

    RăspundețiȘtergere
  17. Citind postarea lui Mihai , intai am ras ... dupa care am plans ... Il inteleg perfect , si-a varsat naduful... , naduful lui , si, bineinteles , si naduful nostru , disperat, mocnit... Dar , sincer , nu as vrea sa fiu nici in pielea Lisei M , oricate pacate ar avea ea... Sa te fereasca D-zeu sa te apuce regretele ,vorbesc de cele sincere..., atunci cand nu mai poti face nimic , dar absolut nimic ca sa repari ceva ....

    Eu cred, asa cum credea si Mihai in primele lui postari , ca cei doi s-au iubit la un moment dat si au fost pe aceeasi lungime de unda ....Dar asa este viata uneori , sau poate de cele mai multe ori..., trebuie sa intervina ceva , care sa strice totul ...Daca nu stii foarte bine ce vrei , si te mai si influenteaza cineva ,se poate intampla sa se aleaga praful si pulberea de tot ...Si Lisa era destul de tanara ..., si deja avea doi copii... , si Michael care nu mai voia sa astepte ...Imi este atat de ciuda ca nu a fost sa fie... , nu a fost sa fie si pace ..., nu a fost sa fie fericiti , ei doi..., dar mai ales Michael .... Aveau totul , aveau lumea la picioarele lor , era nevoie doar de putina atentie si un gram de intelepciune ...., dar nu stim din partea cui ..., nu o sa stim asta niciodata ... doar ei stiu....
    M.

    RăspundețiȘtergere
  18. Mihai...pe cand o analiza a desenului de pe coperta albumului Dangerous?!...

    Niculina

    RăspundețiȘtergere
  19. Wow chiar asteptam analiza piesei "Heartbreaker" , pentru ca n-as fi crezut niciodata ca si aici Michael s-ar fi inspirat din propria experienta. Si da domnu Mihai aveti dreptate , piesa i se potriveste perfect Lisei Marie.Nu pot spune ca mi-e antipatica dar nici n-o simpatizez.Cand am vazut-o in interviul lui Oprah mi s-a parut ca se purta ca un plod razgaiat si orgolios.De fapt asta cred ca a si fost problema ei , a fost orgolioasa . Prisilla parea mai degraba cea cu interese. Dar nu caut sa le judec,(desi stiu ca asta am facut pana acum)nu am dreptul.Cand ma gandesc la povestea Michael-Lisa Marie vad inca un scenariu ironic al sortii care face in asa fel ca barbatii buni sa se incurce cu femei rele si viceversa.De ce ?De ce barbatii buni sfarsesc prin a se incurca cu femei nepotrivite? De ce un om incredibil ca Michael Jackson a trebuit sa aiba parte de ghinioane in singurul lucru dupa care a tanjit toata viata ?
    Desi sunt tanara , chestia asta ma macina de multa vreme.eu n-am patit-o dar am avut ocazia sa vad oameni cunoscuti care au trecut prin asa ceva.Dragostea te orbeste si iti ofera o imagine distorsionata a celui pe care il iubesti.
    Michael a fost o persoana incredibil de talentata care a fost capabil sa ofere atat de multa iubire si a schimbat viatile a milionane de oameni.N-am curaj sa incerc sa il descriu nici daca as folosi un camion intreg de dictionare . Cuvintele ar spune prea putin despre el.
    Va felicit domnule Mihai toata munca dumneavoastra .Sunt o fana a dumneavoastra si va urmaresc toata activitatea inca din august desi numai acum am avut curaj sa las un comentariu.Ceea ce faceti aici este minunat. Am avut ocazia sa inteleg mai bine lucruri legate de un gigant al muzicii.Lucruri pe care nu le-am inletes sau vazut pana acum poate pentru ca eram prea tanara sau n-am avut ocazia (cine stie).Nu pot spune ca am fost o mare fana a lui MJ inainte .Dar am crescut cu muzica lui si m-a bucurat de multe ori cand eram mica si ii ascultam muzica impreuna cu mama mea , iar moartea lui m-a intristat si socat mai mult decat as fi crezut. Pot spune ca m-am schimbat foarte mult din iunie incoace.
    Sunt impresionata de ce familie s-a creat pe acest blog. Cum s-au legat prietenii datorita unui om minunat.
    Sper ca voi putea sa fac si eu parte din acest loc. Va salut pe toti.

    madacrow

    RăspundețiȘtergere
  20. Un tribut recent superb al Dianei Ross pentru Michael

    http://www.youtube.com/watch?v=cYyIUdt7O5c&feature=player_embedded

    LOVE

    Dia

    RăspundețiȘtergere
  21. http://www.mjworldcry.com/

    ROMANIA

    Bucharest, Romania
    WC10Bucharest@gmail.com

    Galati, Romania
    wc10galati@gmail.com

    *Tot spunea cineva pe aici ca ar fi frumos ca facem un "lant uman" ca cel din videoclipul Cry
    D.I.

    RăspundețiȘtergere
  22. JOIN THE 30-DAY PRAYER FOR MICHAEL - visit MJ Shrine -
    http://megaheartshrines.webs.com/index.htm

    Adminul site-ului de mai sus va trimite la Forest Lawn un buchet de flori si un card pe care vor scrise numele si provenienta tuturor celor care au participat in proiect. (nu implica nici un cost din partea participantilor...costurile sunt acoperite de admin in totalitate)

    Niculina

    RăspundețiȘtergere
  23. pt madacrow

    Esti cumva Mada Murg?:D

    Carmen

    RăspundețiȘtergere
  24. pentru Carmen

    Nu , nu sunt . Este prima data cand las un comentariu aici .

    RăspundețiȘtergere
  25. pt madacrow

    Multumesc pt raspuns! :) GBU!

    Carmen

    RăspundețiȘtergere
  26. Va rog intrati aici si semnati petitia:
    http://mjjpetition.myblog.it/

    GBU!
    Carmen

    RăspundețiȘtergere
  27. Mihai , doar o persoana speciala poate patrunde in mintea si sufletul cuiva...asa cum faci tu..
    Orice comentariu in plus ar fi de prisos...
    Pe mine m-ar interesa varianta masculina a personajului , mi-ar parea rau sa fi trait degeaba - apropos de comentariul lui Zoly pe care il salut si ii urez bun venit ...in club !

    Val.

    RăspundețiȘtergere
  28. Un om care ne da o lectie importanta de viata

    http://www.youtube.com/watch?v=Gc4HGQHgeFE&feature=player_embedded#!

    Va rog mult sa urmariti!

    LOVE

    Dia

    RăspundețiȘtergere
  29. http://www.youtube.com/watch?v=x390rVfx3Qg sau Tom Sneddon SLAMMED on LIVE TV .

    RăspundețiȘtergere
  30. Ar fi minunat ca ceea ce se urmareste prin petitia asta sa se realizeze.Noi stim adevarul despre Michael dar ar trebui ca lumea intreaga sa-l cunoasca.

    RăspundețiȘtergere
  31. Buna din nou. Nu sunt in masura sa fac propuneri, dar am reascultat o melodie si mi-ar placea sa citesc comentariul dumneavoastra. "Why you wanna trip on me"
    rig.veda maria

    RăspundețiȘtergere
  32. Mihai, m-ai uimit si amuzat, ca de obicei...farfuze, cucuvele, Oprah maimuta...Ma gandeam eu ca e ceva legat in spatele acestui cantec, la fel cum e in fiecare cantec al lui Michael. Cum spunea el: "fiecare hit al meu are o semnificatie". Din pacate, Lisa Marie a fost o fufa idioata care a profitat de Michael si, dupa parerea mea, s-a casatorit cu el din interes. (scuzati expresia de mai sus). Mihai, esti genial!

    RăspundețiȘtergere
  33. Draga cititoare…

    Te invit intr-un vis…
    Nu conteaza daca esti o copila aflata inca pe bancile scolii…sau o femeie matura…avand in spate tristeti si bucurii…realizari si esecuri…in other words…o viata…
    Draga mea…oricine ai fi tu…hai sa visam impreuna…lasa totul in urma…inchide ochii…lasa-te condusa de vocea mea…
    Si de-a lungul visului nostru…vreau sa nu uiti nici o clipa prima propozitie cu care ne vom incepe calatoria…Ti-o voi repeta…pentru ca este cel mai important amanunt pe care vreau sa nu-l uiti nici macar o secunda:

    Ai 26 de ani…Ai 26 de ani…Ai 26 de ani…

    Esti tanara.Esti frumoasa…intr-un fel aparte…esti maruntica…privirea ta e rece…mostenita de la parintii tai…amandoi au avut privirea rece…dar ai un corp de invidiat…si mai presus de orice …te-ai nascut “printesa”…Nu ai niciun merit…dar nici vreo vina…Nu ti-ai ales tu soarta…si uneori…ti-ai fi dorit un tata ca oricare altul…in locul “Regelui” minunat …iar astazi…esti sotia unui alt “Rege”…si mai minunat…si mai frumos si mai iubit…si mai ravnit…
    Esti tanara…si esti indragostita de sotul tau…cel mai ravnit barbat de pe planeta…de azi si din toate timpurile…
    Relatia voastra…nu a fost una care sa te duca cu gandul la casatorie…dar intr-o zi…cand nici nu te-ai fi asteptat…el te-a surprins cu aceste cuvinte:”Ce-ai raspunde daca ti-as propune sa te casatoresti cu mine…?”
    (astazi…stiindu-l pe cel care a rostit aceste cuvinte…nu vom sti niciodata daca a spus-o in serios…sau a fost o gluma de la care s-a jenat sa dea inapoi…dupa ce a auzit raspunsul tau…)
    Si la randul tau te-ai surprins pe tine insati prin raspunsul pe care l-ai dat fara a sta pe ganduri: “DA !!! “
    Draga mea…continua sa-ti amintesti…”Ai 26 de ani…”

    Sotul tau…Ah…Acest barbat ravnit de cel mai mare procent al partii feminine a omenirii si chiar de un mic procent al celeilalte parti…:)

    Poti sa intelegi ca nu va puteti petrece prea mult timp impreuna…asta e viata lui de artist…si tu…micuto… ai inteles inca din copilarie cum stau lucrurile in familiile artistilor…ai invatat inca de cand ai deschis ochii sa traiesti fara a-i avea aproape pe cei care iti spuneau ca te iubesc…si probabil chiar te iubeau in felul lor…dar tu…oare ai simtit vreodata cu adevarat ca esti iubita…???
    Nu-ti voi cere sa-ti amintesti de greselile tineretii tale…care probabil ca au avut mare legatura cu felul in care ti-ai trait copilaria…Impartita intre “Graceland”…alaturi de tatal tau…si Beverly Hills…alaturi de mama ta…Dar niciodata cu adevarat impreuna…Tatal tau…nu a avut suficient timp sa-si manifeste dragostea pentru tine …si-a incercat sa compenseze coplesindu-te cu cadouri…multe …scumpe…inutile…
    Nu…nu vorbim despre asta…
    Ai 26 de ani…razvratirea ta a ramas in urma …dupa multe rataciri…ai revenit pe drumul cel bun…
    Astazi esti mama…la 26 de ani ai doi copii minunati carora indiferent de intorsaturile pe care le-a luat viata ta uneori…tu le-ai fost mereu o mama adevarata…asa ai fost si asa ai ramas…copiii ...ti i-ai pastrat alaturi mereu…si asa vei face toata viata…
    Iubesti…esti indragostita…stii ca esti invidiata…asa ai fost mereu…Dar…

    RăspundețiȘtergere
  34. Cum spuneam…intelegi faptul ca sotul tau apartine lumii intregi…timpul sau se imparte intre repetitii…concerte…turnee…e firesc…si este leit-motivul vietii tale…povestea se repeta…parca iti retraiesti copilaria…”Regele”…Altul…decat tatal tau…dar cu acelasi mod de viata…
    Ti se pare déjà firesc…poti sa accepti ceea ce tine de viata de mare artist…
    Ce te faci insa…si cum sa reactioneazi…cand putinul timp pe care il puteti petrece impreuna…trebuie sa il imparti…cu CINE ???...Cu niste copii…copii straini cu care tu nu ai nici o treaba…Copii…cu care sotului tau ii place sa se joace…
    Faci un efort si incerci sa tii cont ca el nu a avut niciodata o copilarie…ca nu a facut la timp aceste lucruri si ca incearca sa-si caute copilaria pe veci pierduta alaturi de acesti copii pe care ii iubeste atat de mult …si de care te lovesti la tot pasul prin casa voastra…
    Nu prea iti surade ideea…Te cred si te inteleg…nici mie nu mi-ar fi suras…
    Maturizata inainte de vreme…asistand neputincioasa la sfarsitul tragic al tatalui tau…
    Aveai doar 9 ani in vara cand Elvis…a parasit scena…
    Nici copilaria ta nu a fost una de invidiat…Impartita intre cei doi parinti…doua camine…niciunul adevarat…asa cum ai citit in carti sau asa cum ai vazut la alti copii…
    Adolescenta…marcata de rataciri…greseli…regasiri…
    Tineretea…déjà o casatorie ratata…iluzii pierdute…sperante…neimpliniri…
    Incerci sa-l intelegi…Dar uita-te la el…Nu e de-ajuns ca petrece atat de mult timp cu acesti copii…acum pleaca si in vacanta cu ei…fara tine…nu pentru o zi …sau doua…timp de cateva saptamani…nu stii nimic despre el…Il revezi dupa 6 saptamani la gala MTV…si e chiar foarte mirat si nemultumit ca esti imbufnata…!!!???!!! I-auzi…

    Draga mea…care citesti in acest moment…daca ai trecut déjà de aceasta varsta…trebuie cumva sa-ti amintesc …cam ce ai vrea sa faci la 26 de ani cand esti casatorita doar de cateva luni cu un barbat superb in varsta de 36 de ani…de care esti indragostita…??? …
    Trebuie sa-ti amintesc cum ai vrea sa fie zilele pe care le puteti petrece impreuna...?
    S-a multumit cineva la 26 de ani…in primul an de casnicie…daca a fost frumoasa si indragostita de sotul ei…si daca a avut si respect de sine…sa-si petreaca din timpul in care ar fi putut fi impreuna cu cel iubit…doar noptile…???
    S-a multumit vreuna dintre noi…la 26 de ani…doar cu partea sexuala a casniciei…???
    Sper…de dragul vostru… ca-mi veti putea raspunde in cor…NU !!!

    RăspundețiȘtergere
  35. Nu o iubesc pe Lisa-Marie…Eu il iubesc pe Michael…
    Mi-a fost mereu antipatica din cauza ei si a mamei ei…Iar cand s-a casatorit cu Michael Jackson am invidiat-o…
    Dar acum cateva zile…cineva mi-a spus o fraza…si mi-am dat seama cata dreptate are…:
    “Aratau senzational impreuna” !!!...Si asa este…
    Persoana care mi-a spus aceste cuvinte…nu a stiut ce va declansa …cum se vor porni rotitele mele…A spus aceste cuvinte…si a trecut mai departe la un alt subiect…Dar mintea mea …a inceput sa dezvolte…si mi-am amintit acea perioada…Va rog sa va amintiti si voi…
    Cum arata Michael Jackson in acel an…? In anul in care erau casatoriti…?...1994…
    Frumos…multumit…putin implinit fizic…si cu un aer de siguranta…
    Mai masculin decat in orice alta perioada a vietii lui…( ma rog cu exceptia acelui interviu pe care l-au dat impreuna…dar si atunci…felul in care se juca…demonstra ca este un barbat fericit…)
    Nu mi-a placut ca s-a tuns …dar parca ar fi vrut sa arate ca este un adevarat barbat alaturi de sotia lui…
    Nu l-am vazut daramat…nervos…nemultumit…si dupa cum am vazut peste ani…atunci cand suferea…Michael Jackson nu reusea sa ascunda sub zambetul lui…suferinta resimtita…
    Lasati prostiile…Am pretentia ca ma aflu intre oameni inteligenti…

    Inainte de a parasi visul…mai ramai putin Lisa-Marie Presley…iar prin casatorie…Jackson…:))…Suna bine…suna de vis…keep dreaming…
    Priveste-te in oglinda…fii sincera cu tine…eu si ceilalti…nu contam…
    Gandeste-te la toate astea…si raspunde-ti sincer…dupa nici un an de casnicie…in care sotul tau te-a dezamagit si viata alaturi de el nu este asa cum ti-ai imaginat-o…dupa ce ai vazut ca este la randul lui un copil pe a carui prezenta nu te poti bizui nici macar atunci cand munca nu-l solicita in alta parte…si fiind o femeie care déjà a avut un esec intr-o casnicie din care au rezultat doi copii care cresc fara tata…ce faci…???
    Cazi pe spate pentru ca e Michael Jackson si nu mai tii cont de nimic…?Te si apuci sa-i faci copii…? Ii arati chiar de la inceputul casniciei ca poate sa faca ce vrea el …si indiferent de greselile lui tu vei face mereu orice doreste el…???
    Sau iti amintesti de respectul pe care ti-l datorezi tie insati si de responsabilitatea de care trebuie sa dai dovada fata de copiii tai…cei pe care déjà ii ai si cei care ar putea veni… si ii spui:…Dragul meu…daca esti copil…si inca nu intentionezi sa traiesti ca un adult…nu trebuia sa te casatoresti…astept sa te maturizezi…si dupa aceea mai vorbim si despre copii…suntem atat de tineri…mai avem timp…

    RăspundețiȘtergere
  36. Dragul meu prieten…

    Te rog sa ma ierti…
    Te iubesc si te respect…dar nu te inteleg…intotdeauna…
    Te-ai plans de femei si de lipsa iubirii…a unui camin adevarat…a unei familii cu multi copii…iar cand ai fost la un pas de a le avea…CE-AI FACUT ??? UNDE TI-A FOST CAPUL ???
    Si cand, ma rog…ai tras tu concluzia ca Lisa nu-ti va darui copii niciodata…cand dintr-un an…cat ati fost voi impreuna…nu ti-ai petrecut nici macar un sfert alaturi de ea...?
    Tu…nu aveai de unde sa stii…femeile indragostite…atunci cand se simt ranite…spun multe lucruri…uneori le regreta…alteori nu…chiar daca stiu ca au fost un pic mai dure…uneori nu regreta ca au platit cu aceeasi moneda…Aceea a dezamagirii…a iluziilor calcate in picioare…
    Pareai…Printul din poveste…si pentru mine…asa vei ramane toata viata…Dar pentru ea…vei ramane al doilea rege din viata ei…care a dezamagit-o…

    Ai dus-o tu vreodata in acea “luna de miere…”???
    I-ai oferit macar o parte din ceea ce promitea zambetul tau minunat…???
    I-ai fost alaturi asa cum ti-a fost ea in acele momente grele din 1993…ai stiut sa-i arati ca se poate baza pe tine si ca vei fi acel tata pe care si-l dorea pentru copiii ei…?
    Ti-ai amintit vreodata ca déjà a adus pe lume doi copii care cresc fara tata…si ca daca o studiezi mai indeaproape vei vedea ca asa ciudata cum e ea…in general nu a repetat greselile importante din viata ei…?
    Michael…cum ai convins-o ca nu va da nastere unor copii care vor deveni ceea ce a fost ea in copilarie…Un copil impartit intre doi parinti care au renuntat la viata de cuplu dar niciodata la orgoliile lor…?
    Si daca discutiile despre a avea copii s-au terminat mereu neplacut…cum ai putut sa fii convins de ceea ce spune o femeie ranita…atunci cand nu-i oferi acea siguranta pe care o asteapta de la tine…atunci cand nu raspunzi asa cum isi doreste ea…?
    Nu pot sa cred ca te-ai transformat intr-un oarecare care ar gandi…Hei…era casatorita cu Michael Jackson…Ce siguranta mai mare de atat ar fi avut nevoie…???
    Nuuuuuuu…
    Tu nu poti fi asa…Nu ai voie sa gandesti asa…esti inteligent si stii ca in viata…banii si renumele…nu aduc nici siguranta si nici fericire…De fapt…ai simtit asta pe pielea ta…atat de amarnic…Iar bani si renume…ei si copiilor ei…nu le-au lipsit si nu le vor lipsi niciodata…Elvis a trait si a murit pentru asta…
    Oamenii nu pot fi fericiti doar cu siguranta ca au ce manca sau au cu ce sa-si dea copiii la scoala…
    Cei care gandesc asa…sunt putini…si aproape toti…traiesc in Romania de ieri si de azi…si de maine…

    Tu…esti Michael Jackson…
    In clipa cand i-ai oferit mana ta…automat i-ai promis Luna si Soarele…si Cerul intreg plin de stele…Chiar daca nu ai rostit aceasta promisiune…au facut-o in locul tau…zambetul tau…si tot ce vazuse ea pana atunci in ochii tai…
    Ar fi putut sa devina pentru tine…si Lady in your life…si Pretty young thing…si Dangerous si Dirty…uneori…daca si tu ti-ai fi tinut promisiunea de a incepe schimbarea…cu acel …Man in the mirror…
    La 26 de ani…Lisa era suficient de tanara si plina de sperante dupa o casnicie ratata…pentru a-si dori sa porneasca pe un nou drum catre o familie fericita…din nou sotie si mama…si suficient de matura datorita incercarilor din viata sa…pentru a putea calca pe neajunsurile vietii traite alaturi de un mare artist…
    Ar fi putut…sa fie orice…pentru tine…pentru voi…

    RăspundețiȘtergere
  37. Michael…
    Nimeni nu va fi vreodata ca tine…
    Nimeni nu ne va face sa cantam si dansam…sa radem …sau sa plangem…asa cum ai facut-o tu…
    Dar ca sot…ai dat-o in bara…si porti intreaga vina…
    Tu…nu te casatorisesi cu o oarecare…
    Lisa-Marie…nu era una din milioanele de femei care plang de fericire daca sotul…indiferent cand se intoarce acasa…nu e beat…nu injura…si mai are si salariul neatins…:))…
    Ai vrut o printesa…si ai avut-o…dar ai uitat sa te porti cu ea ca atare…
    Cu toata dragostea mea…cat esti tu de Michael Jackson…daca ai fi plecat in vacanta fara mine…nu m-ai mai fi gasit la intoarcere…decat ca sa-ti dau branci pe scari…
    Iar daca mai aveai si tupeul sa-mi aduci la cunostinta ca o alta femeie iti va face copii…25 iunie…ar fi venit muuult mai devreme …
    Nu mai poti repara greseala…
    Dar mai poti face un lucru…pentru Lisa-Marie…pentru tine…si pentru mine…
    Ridica-ti ochii tai frumosi…arata-ne inca o data zambetul tau minunat…si spune-le acestor oameni…care citesc…
    Oameni buni…
    Lisa –Marie…are multe defecte…a facut multe greseli…ca noi toti de altfel…Si face in continuare…Nu demult…a dat dovada de o ipocrizie fara margini…Dar despre asta…altadata…
    Lisa-Marie…avea si bani si renume…fara a fi nevoie sa miste un deget…Lipsa unei familii normale si a unui camin adevarat…de cand a venit pe lume…au fost “compensate” printr-o avere incomensurabila…s-a spus ca mostenitorii lui Elvis isi pot permite sa traiasca fara a fi nevoie sa munceasca o zi din viata lor…Dupa 33 de ani de la moartea sa…Elvis produce in continuare multi bani…
    Pentru o cariera artistica…ai nevoie de talent si de multi bani…Bani pe care ii are…isi putea plati orice studio de inregistrari si orice producator…instrumentist…poate chiar sa-si cumpere propria casa de discuri…Ii lipseste talentul…dar orice om stie ca talentul …daca nu ti-a fost dat de Dumnezeu…nimeni pe lume nu ti-l poate inocula…nici chiar Michael Jackson…Deci si acest interes iese din discutie…Talentul…nu este contagios…
    Ea nu este femeia din cantecele lui Michael…nu numai ca nu a umblat dupa el inainte de casatorie…dar ochii ei…nu vor fi niciodata acei ochi care promit…Ochii ei sunt reci…la fel ca ai lui Elvis…
    Regele Elvis…ne-a incantat cu vocea lui minunata…cu tupeul lui…cu felul de a se misca…revolutionar pentru acele vremuri…dar daca priviti cu atentie…veti vedea ca ochii lui…NICIODATA nu “interpreteaza” ceea ce spune textul cantecului…
    Elvis…a fost un mare cantaret…niciodata insa…”un mare artist”…iar Lisa…are ochii tatalui ei…iar daca fac o greseala si ochii sunt ai mamei…cu atat mai mult…Priscilla e la distanta de ani lumina de a avea o privire expresiva…
    Lisa-Marie…are multe cusururi…dar nu este “femeia fatala”…si in general…a fost cea parasita…chiar daca a plecat dintr-un cuplu…acel cuplu era déjà destramat…Capitolul Nicholas Cage…e suficient de graitor in acest sens…

    Dar Lisa –Marie…este femeia pe care Michael Jackson…a respectat-o indeajuns incat sa-i ofere inima lui…mana lui…numele lui…casa lui…Si este femeia pe care si-a dorit sa o transforme in mama copiilor lui…
    Cu Debbie Rowe…s-a casatorit din cavalerism…din buna crestere…
    Cu Lisa-Marie…s-a casatorit pentru ca asa a vrut el…
    Si mai mult decat orice…Lisa-Marie este femeia fata de care Michael a gresit.
    Drept urmare…ca o femeie ranita…a reactionat asa cum stim dupa despartirea lor…A reactionat…ca o femeie…Daca veti zabovi intr-o sala a unei instante judecatoresti unde se solicita divorturi…auzind ceea ce se spune de catre parti…nu v-ar veni sa credeti ca acei oameni au fost candva iubiti…soti…cupluri…
    Se vorbeste aici …de 11 luni…despre iubire si respect pentru Michael Jackson…
    Daca vedeti in Lisa-Marie…ceea ce unii dintre voi indrazniti sa scrieti despre ea…
    Ce vedeti oare… in cel care a iubit-o si a dorit-o pe aceasta femeie…?
    Cum este Michael Jackson…pentru voi…???

    RăspundețiȘtergere
  38. FLORENTA...
    Ai revenit in forta...ma gandeam eu ca pregatesti ceva impresionant....e incriedibil cu cata maturitate ai abordat acest subiect, nu m as fi asteptat de la tine sa crezi aceste lucruri despre Lisa...ma bucur totusi...si pe de o parte iti dau dreptate...ea e femeia ranita...dar dragostea nu ar trebui sa invinga oare toate obstacolele? (teoretic) daca ea se considera mai matura trebuia sa fie stapana pe situatie...sa preia fraiele si sa l faca pe el sa inteleaga ca greseste...dar oricum ...acum e prea tarziu...sie foarte usor sa vorbim desi nu suntem in papucii lor...nici noi in cazurile noastre de zi cu zi nu ne ascultam sfaturile...

    RăspundețiȘtergere
  39. Oare unei femei ranite trebuie sa i se inteleaga orice comportament?

    Oare printesele trebuie intelese cand se comporta ca niste ţaţe?
    Or avea ele un motiv intemeiat, ca altfel...

    Oare MJ a ales sa nu comenteze declaratiile printesei pentru ca nu avea contraargumente?

    Printesa a avut o casnicie inaite si vreo 2 (??) dupa... oare intreaga vina o poarta barbatii din viata ei ? sau doar barbatul din acesta casnicie?

    Oare un barbat indragostit nu ar vrea sa fie mereu cu sotia lui, macar in primul an de casatorie?
    Si daca nu-si petrece prea mult timp cu ea cand ar avea ocazia, o fi doar pentru ca e un copil?

    Si tocmai pentru ca MJ nu a iubit-o si nu a dorit-o decat... 11 luni ... nu se poate face nicio legatura intre ceea ce vede lumea in ea si ce vede in el.

    Poare gresesc rau in ceea ce scriu, dar tu deja stii ca eu ma prind mai greu de unele chestii...

    RăspundețiȘtergere
  40. Despre povestea lui Michael cu Lisa Marie nu stim nimic cert.
    Michael nu a vorbit niciodata deschis despre asta,cat timp au petrecut impreuna,cat de des atingeau subiectul copii,cat de fericiti au fost cu adevarat.

    Tot ce stiu este ca Michael este un om, ca noi toti.S-a insurat din dragoste.De ce s-a terminat totul in ambele casnicii,stiu doar cei implicati.

    Prin urmare,Florenta, nu pot sa inteleg cum ai judecat totul si ai ajuns la concluzia asta:

    "Cu toata dragostea mea…cat esti tu de Michael Jackson…daca ai fi plecat in vacanta fara mine…nu m-ai mai fi gasit la intoarcere…decat ca sa-ti dau branci pe scari…"

    Un om de o frumusete nemaivazuta,fizica si sufleteasca,cu un talent fara margini si cu o vointa de a merge inainte,pe care toti ne-am dori sa o avem.Asta inseamna Michael Jackson pentru mine.


    Dia

    RăspundețiȘtergere
  41. waw, felicitari !!!, foarte bine ai comentat versurile, perfect,imi regasesc ideeile, parerile in comentariile tale

    RăspundețiȘtergere
  42. Interesanta abordarea Florentei...Dar...
    Vreau sa zic si eu ceva...si imi permit s-o spun din proprie experienta...Chiar daca casnicia mea n-a ajuns sa se termine...am fost pe punctul de a divorta...dar pt ca am deschis ochii si mi-am dat seama la timp ca vina nu e numai a lui, asa cum eu eram convinsa...si pt ca am ajuns sa constientizez ca si eu am o problema...chiar una grava...cu mine insami...vreau sa va spun ca intr-o casnicie esuata sau pe cale de a esua...vina se imparte...intotdeauna...Vina nu este niciodata doar a ei sau doar a lui...
    Nu vreau sa-i iau apararea lui Michael, pt ca e posibil sa isi aiba si el partea lui de vina, dar nu vreau si nu pot sa cred ca acea casnicie s-a terminat din vina lui sau doar din vina lui...
    Lasand la o parte faptul ca Lisa mi-e antipatica...as putea intelege ca multe din actiunile ei isi au radacinile in acea copilarie frustranta si nefericita...as putea intelege ca e greu sa traiesti in doua lumi diferite...impartit sufleteste intre mama si tata...cu gandul mereu la tata si la "cum ar fi fost daca"...Am trait si eu pe pielea mea aceasta drama a divortului parintilor si a unei copilarii nefericite...si pot sa va spun ca aceste "handicapuri" se vor resimtii sigur asupra personalitatii tale si aspura comportamentului tau din viitor...Un copil provenit dintr-o familie dezorganizata va tinde mereu sa dezvolte un comportament similar cu cel al parintilor lui...Pt ca istoria familiei va tinde mereu sa se repete...Dar nu trebuie sa lasi ca aceasta sa fie mereu o regula...pt ca tu poti schimba asta...Tine de puterea ta de a trece peste si de a nu te lasa coplesit si urmarit de trecut...Daca chiar iti doresti ca tu sa nu ai destinul parintilor tai...te vei stradui sa nu repeti greseala...Si daca vrei sa fii fericit cu adevarat si sa compensezi acum "lipsurile" de atunci...poti sa fii...chiar poti sa fii fericit...dar doar ajutandu-te tu pe tine sa descoperi acea fericire...Nimeni nu-ti va putea da pe tava acea fericire pe care o ravnesti, atata timp cat tu nu contribui si mai ales atat timp cat inca esti blocat in trecut...si nu poti sa te desprinzi...
    Eu cred ca Lisa chiar avea o problema interioara cu ea insasi...problema pe care n-a reusit s-o solutioneze nicicum...altfel n-ar fi avut atatea casnicii esuate...Si de aici se poate deduce cu usurinta ca vina n-a fost doar a lui Michael...sau ca el ar fi unicul si direct responsabil de destramarea casniciei lor...Si ma repet...nu vreau sa-i iau apararea lui...pentru ca sunt sigura ca si el o fi neglijat-o sau nu i-o fi acordat poate toata atentia de care ea ar fi avut nevoie...desi m-as indoi ca cel care canta despre iubire...pasiune...dorinta arzatoare de a imparti viata cu o femeie...sa nu fi stiut sa faca acest lucru...si sa-si dezamageasca partenera...Eu totusi cred ca marea problema era la ea...la Lisa...in personalitatea ei...in emotiile ei...in gandirea ei...in prezentul ei inca ancorat in trecut...
    Sunt doar un observator din afara...Poate gresesc...
    Va pup pe toti!
    Carmencitta

    RăspundețiȘtergere
  43. Aaaaa...si am uitat sa mai concluzionez ceva...Copilaria ei nefericita si zbuciumata nu justifica cu nimic atitudinea ei (cand pur si simplu i s-a facut JENA ca a fost nevasta lui Michael vreodata, intrebata fiind...) din interviurile cu Diane Sawyer si Oprah...Asta tine de bunul simt...si nu de vezi doamne "orgoliu ranit" de femeie dezamagita in dragoste sau mai stiu eu ce...Ca daca esti o femeie intreaga la minte si responsabila...iti asumi cu bun simt toate "greselile" facute si nu incepi sa reactionezi stupid...Ca nu cred c-a umilit-o Michael in timpul casniciei in asemenea hal incat ea sa reactioneze asa ulterior si sa se razbune IN PUBLIC pe el...Nu pot sa cred asta...Numai o tzatza ar face ce-a facut ea...
    Gata pe ziua de azi! :P
    Carmencitta

    RăspundețiȘtergere
  44. Lisa s a comportat exact ca o fetiscana de 17 -20 de ani fara experienta .........doar ca subsemnata de mai sus avea 2 copii,o casnicie,care scartaia,banuiesc,deci avea un bagaj ,ca sa zic asa.

    Sa inteleg ca Lisa nu a invatat nimic din casnicia anterioara?Sau casniciile?Nimeni nu a spus ca trebuie sa i acceptam orice lui Michael Jackson,dar comportamentul Lisei ,dupa divort a fost dezamagitor,a lasat de dorit ,a dat de inteles ca i a fost rusine ca s a casatorit cu Michael ,ca sa nu mai vorbesc de atitudinea ei din interviul lui Oprah.Mie ,atitudinea ei dupa divort a spus tot despre ea.Aaaaa nu zic ca Michael a fost un sfant ,sigur avea si el parti rele ,ca noi toti ,dar cred ca avea mai multe parti bune.Probabil ca isi arunca imbracamintea pe unde apuca,chestii de genu' asta :P.

    RăspundețiȘtergere
  45. Poate ca acest video contine rapunsul la intrebarile noastre... sau poate ca nu...

    http://www.youtube.com/user/begodsglow#p/u/2/GVgscTCPJWc

    Putem sta si diseca relatia cuplului Lisa-Michael la infinit...dar nu vom putea ajunge in veci sa stim ce a fost sau nu intre ei... Eu ca privitor de la distanta pot sa spun ca vad in ochii lor iubire... asta vad in pozele si imaginile filmate cu ei... oricat de "ofticata" pot fi pe norocul Lisei de a avea parte de iubirea lui...asta e...asta vad.
    Nu cred ca Michael avea nevoie in viata de zi cu zi de iubirea unei fane ... nu cred ca putea fi non-stop starul stralucitor de pe scena ... avea nevoie alaturi de o fiinta omeneasca naturala care sa-l poata privi si dupa ce insi stergea fardul sau dupa ce isi scotea pantalonii aurii. Poate ca si printre fane existau femei capabile sa-i ofere dramul de normalitate sau naturaletea de care era el dornic...dar el era o singura fiinta...cum putea sa aleaga intre atatea 10 de mii de fane... si mai ales sa o si gaseasca pe "ea".
    M-am tot uitat la poze cu Michael alaturi de diverse femei... cel mai mult imi plac pozele cu Madonna (da ...aruncati cu pietre..fie, le primesc)... dar desi imi place cum arata el in acele poze nu pot spune ca imaginile emit vreun semnal de iubire... vad doi tineri frumosi, stralucitori...fericiti in lumina reflectoarelor iar el f dulce..ca un copil mare care a intrat in camara cu bunatati ... o eventuala relatie ar fi fost o poveste de succes ... dar nu se potriveau si viata reala (de ce nu se potriveau?!!..habar nu am...dar daca nu au putut fi impreuna e clar ca nu se potriveau) ... apoi vin pozele cu Lisa... cum zice si Florenta in acele imagini vedem cel mai echilibrat Michael ...se vede pe el ca e echilibrat sufleteste...pozele alea emana masculinitate si o siguranta pe care o mai lasa sa se arate doar pe scena .... pozele alea le ador ... Apoi pozele cu Debbie ... cele de la cununia lor imi arata un Michael speriat...macinat de griji.. imi vine sa dau buzna si sa-l salvez...(nu prea stiu de la ce sa il salvez.. dar asta este sentimentul pe care il am...)... apoi pozele cu el si cu Debbie in fata casei si pozele cu ei doi si cei doi copii...in toate vad un Michael absent... desi e in poza.. el nu e acolo...Debbie se agata de el dar nu reuseste sa fie langa el ..sau cu el... par poze fabricate...el e departe iar ea mimeaza apropierea ... Nici macar prezenta copiilor in imagini nu-i apropie..mai mult ea pare ca tine in brate niste obiecte, atat de lipsita de naturalele imi pare... Ma bucur ca el a facut tot ce i-a stat in putere sa-si realizeze visul de a avea o familie (el si copii)... copii sunt singurii care i-au oferit dragostea de care avea nevoie...
    Ma doare sufletul cand stiu ca nu mai e...iar noi ii disecam trairile si viata asa cum el nu si-a dorit niciodata. De cele mai multe ori as prefera sa-l fi stiut in Neverland-ul lui ... si sa-mi imaginez ca e fericit sau macar multumit...sa fi citit din cand in cand cate un articol despre o iesire a lui in "lume"... sau pregatirea unui concert...sa privesc cu gura cascata cate un videoclip (pe care l-am mai vazut de o mie de ori) sa ma ofensez la stiri de genul "un student din Cehia a realizat portretul lui Mj la 60 ani...sau cum ar fi arata MJ daca...bla bla..".
    Imi doresc ca Murray si toti cei implicati sa plateasca pentru ca au ucis un suflet atat de frumos. Sper ca lacomia lor sa li se intoarca impotriva ...asa cum s-a intamplat si cu Chandler.

    trebuie sa ma opresc...

    Niculina

    RăspundețiȘtergere
  46. Slava Domnului ca nu sunt un judecator obligat sa pronunte divortul dintre Michael si Lisa-Marie.Sunt doar un om obisnuit care-si spune o simpla parere…
    Psihologic vorbind,atat Michael cat si Lisa-Marie au avut probleme majore nerezolvate (si mult mai multe el);fiecare a venit in acest mariaj cu povara propriei copilarii ratate,cu frustrari ,deceptii,traume si rani deschise inca.Hai sa fim obiectivi,finalitatea cu greu ar fi putut sa fie alta decat despartirea.Aici nu a fost vorba deoar despre dragostea pentru persoana iubita,ci de abandonul propriului ego in favoarea celuilalt,dar nu privit ca o umilinta acceptata,ci in sensul daruirii totale.Pentru ca stim cu totii cine era Lisa –Marie (ca pozitie sociala si nu ca valoare umana-nu despre asta e vorba aici-pentru ca ea nu a putut sa depaseasca prin nimic,niciodata pozitia de “fata lui tata”),e greu de crezut ca ea ar fi putut face asta pentru el.De fapt,aceasta casatorie a fost mai mult “o iubire imposibila”decat un esec,pentru ca probabil nu ar fi trebuit sa aiba loc niciodata.
    Narrowmind

    RăspundețiȘtergere
  47. Eu,personal,nu l-as blama pe Michael pentru nimic si poate nici pe ea.Asa a inteles fiecare din ei situatia si s-au raportat la ea ca atare.Daca i-am asculta pe fiecare in parte,am tinde,poate,sa le dam dreptate amandurora,pentru ca dreptatea e totdeauna la mijloc.Dar Michael era SPECIAL si trebuia iubit si INTELES ASA cum era el.Altfel,nimic nu are sens.Pentru ca el nu era un om obisnuit si nu putea fi incadrat in niste tipare de comportament uman general valabile.Nimic din viata lui nu a fost obisnuit.Si mai mult,probabil ca el nu putea concepe iubirea fara libertate,aceste notiuni se completeaza reciproc.(Oare ce valoare are iubirea fara libertate?)Ori Lisa-Marie,prin pretentia ei de reciprocitate (daca ar fi s-o consideram in rest,curata ca lacrima), exact asta facea:il ingradea si il cobora in banalul unei casnicii oarecare.Iar el NU putea fi ingradit.Evident,inteleg si punctul de vedere al unei femei indragostite si geloase,dar poate ca el nu era pregatit pentru asa ceva (si fie vorba intre noi,nici ea n-a insistat prea mult.) Cine nu intelege asta,mai bine sa nu si-l aleaga pe Michael Jackson ca sot.Dar daca “se baga”la asa ceva,sa isi asume riscurile…
    Pentru un barbat ca Michael,acea femeie care sa-l inteleaga,sa-l accepte si sa-l iubeasca total,pur si simplu nu s-a nascut.Nu inca.
    Narrowmind

    RăspundețiȘtergere
  48. Florenta
    Sincer ma bucur ca te-ai intors acum cand ,fara sa fiu rautacioasa,mare parte din comentariile care apar ,sunt banale,le lipseste sarea si piperul de altadata.
    Si asta nu e greu de ghicit si de inteles;vechea garda aproape ca s-a dat batuta,si a abandonat lupta.
    Nu mai sunt pareri diferite.toata lumea e deacord cu toata lumea,nu mai exista diversitate in opinii,si chiar daca sunt cativa care mai “indraznesc”sa zica altceva,acele incercari sunt foarte palide.
    Recunosc,nici eu nu mai am entuziasmul de altadata,nu ma mai entuziasmez,ca atunci cand nu eram “interzise”,si asta de cand ni s-a ”sugerat” sa ne manifestam in alta parte.Citesc,ascult,si atat.
    Pacat ca ni s-a taiat craca,mai pe romaneste.E cineva in stare sa dea primul cu piatra?
    Sper ca de data asta sa fiu lasata sa-mi exprim liber gandurile,si sa nu mai fiu cenzurata.
    Tot ceea ce povestim aici,pe acest blog,unde deja am format o familie,fie ea si virtuala,dar tot familie si cu bune si cu rele,au legatura cu Michael,in primul rand ca toti il iubim si il veneram pe Michael si cu bune si cu rele,si totul,dar totul are legatura cu Michael, Jackson,porneste de la Michael Jackson.
    Plafonarea parerilor nu duce la evolutie,din contra o impiedica,nu se dezvolta idei,nu se ajunge nicaieri,ne invartim in cerc.
    Povestind tot felul de lucruri,ne mai amuzam,cand ne mai aminteam una si alta,lucruri hazlii,si de bun simt,chiar ne bucuram de reusitele copiilor nostrii la examene,de mandria lor cand ne faceau cunoscute rezultatele lor,ne bucuram cand eram felicitate de zilele de nastere,si cu alte ocazii,sau cand eram imbarbatati la vreun necaz.


    LILIANA

    RăspundețiȘtergere
  49. Dar ca sa o consideram pe Lisa –Marie o victima ,si cu atat mai mult a lui Michael,e cale lunga!
    Este intradevar o victima,dar a religiei din care face parte cu muma-sa,la fel de desteapta ca s-a bagat in asa ceva,o victima a drogurilor si a mai stiu eu ce a consumat ea,din frageda pruncie,a casatoriilor ei cam multe si diverse,dar in nici un caz asta nu-I da voie sa-l ridiculizeze pe Michael.
    Si mai ales daca faci parte dintr-o familie destramata,daca ai suferit dupa mama si dupa tata,tocmai atunci faci pe dracul in patru ca sa –ti tii barbatul langa tine,si mai ales ce barbat,nu te desparti de el batand din palme!
    Cand iubesti pe cineva,il aperi,il disculpi,il sustii in toate si n u-I gasesti cusururi.
    A lui Michael a fost toata vina,asa zici tu?In nici un caz Michael nu este vinovat de destramarea casatoriei lor,Si Lisa s-a consolat foarte repede in bratele lui Nicholas Cage.Asa ca nu a suferit prea mult dupa Michael.
    Michael a gasit si el consolare in bratele lui Debbie,pe care o cunostea demult si era prietena si confidenta.Si nici ei nu-I era indiferent Michael,si il iubea ,de altfel camera ei era tapetata cu fotografiile lui Michael.
    Mi-aduc aminte ca intr-un interviu,ea,sau Michael,afirma ca dragostea lor este speciala,o dragoste pe care nu o vom gasi in nici un ziar,sau revista de scandal,o dragoste pe care o cunosc numai ei.si dovada sta in pozele pe care le-am vazut cu ei doi,in luna de miere in Franta.
    Nu este vorba aici ,nici despre 11 luni de cand Michael nu mai e,nu e vorba ca o respectam pe Lisa sau nu ,numai pentru faptul ca a fost sotia lui Michael,si nu e vorba in nici un caz despre “ceea ce unii dintre voi indrazniti sa scrieti despre ea…”
    Cum este Michael pentru mine?
    Este intruchiparea a tot ceea ce este mai frumos,mai bun,mai cinstit pe lume!Este expresia cea mai elocventa a talentului nativ,a delicatetei sufletesti a iubirii si daruirii!Pentru mine Michael este unic si de neinlocuit.Si pentru mine este mai ales un OM! Si pentru asta il iubesc mult de tot!


    LILIANA

    RăspundețiȘtergere
  50. Sa revin acum la Florenta.
    Ca de obicei,totul este spumos,fabulos la ea,idei multe,de cale mai multe ori pertinente,dar si foarte multe contradictii.
    Dupa ce ai strigat in cele patru zari cat il iubesti pe Printul tau,ca ai cazut la picioarele lui,si la propriu si la figurat,la concertele lui din Bucuresti,acum vrei sa-l ucizi,imbrancindu-l pe scari?
    Oare tu nu ai inteles ca Tarraborelli,din care vad ca te-ai inspirit,era la fel de fals si de ignorant ca toti ceilalti care il inconjurau pe Michael,ca el nu a trait alaturi de el si de Lisa?
    Ca a zis acesta ca Michael pleca la plimbare cu copii si-o lasa balta,ai luat-o de buna!
    Dar Michael pleca in turnee,avea concerte,si n u o lua tot timpul pe Lisa cu el,pentru ca ea avea si copii de care trebuia sa vada.Dar a plimbat-o destul prin lume,dovada sunt zecile de fotografii pe care le vedem.
    Ca a iubit-o ca pe nimeni alta,pana l-a dezamagit,sunt sigura,mai ales dupa ce a recunoscut si Lisa acum cand a spus ca ii impodobea dormitorul cu floarea soarelui.
    Si nu cred ca se impiedica asa mult de copii de la Neverland,cred mai degraba ca nu era intrutotul de acord cu ideile caritabile ale lui Michael si cu ce facea el cu banii.
    Michael nu s-a insurat cu ea doar pentru a-I face copii.Dar a ales-o pe ea pentru a fi mama copiilor lui.Asta e cu totul altceva!
    A cerut-o de sotie pentru ca a iubit-o,apoi au venit discutiile despre copii si dezamagirea lui pana la nebunie.Cunoaste toata lumea episodul cu papusile.
    Ai dreptate,Lisa are bani si renume:bani de la tatal ei si renume tot de la el!
    Dar faimoasa a devenit numai dupa ce a devenit doamna Jackson!
    Dar se vede ca nu i-a fost deajuns.
    Si mie mi se pare ca are privirea glaciala,taioasa,dar in nici nu caz nu e a lui Elvis.


    LILIANA

    RăspundețiȘtergere
  51. Florenta, vulpea care nu ajunge la struguri zice ca sunt acrii, cu asa o caracterizare a lui Michael , imi pare rau sa-ti spun nici macar nu meriti numele de fan. Michael era un artist minunat si asta era viata lui iar scorpia aia de Lisa trebuia sa stie asta, dar tu nu vezi padurea de copaci, nu ai invatat nimic din toate melodiile lui, din versurile lor nimic , chiar nimic.
    Daca te mariti din dragoste si zici ca il iubesti pe acel barbat , si are si el o dorinta tu nu i-o faci ? De ce nu i-o daruiesti ? pentru ca te intereseaza mai mult faima, banii si luna de miere ? Asta se cheama la tine iubire ? Sa primesti si sa nu daruiesti nimic ? Si asta de ce ? ca esti fiica lui Presley ei na ce sa-ti spun, dar tu ca om ce esti ce stii sa faci ? nimic.
    Imi aduc aminte ca pe certificatul de casatorie a lor (apropo sa stii ca au avut 2 luni de miere pentru ca atit a durat pina a aflat presa de aceasta casatorie) in dreptul ocupatiei Lisei era trecut artista, ce artista ? nu imi aduc aminte sa o fi vazut prin vreun film sau pe vreo scena cintind, sau poate era artista in altele.
    Si ce tot bati cimpii cu copilaria ei, ce sa-ti spun ca Michael a fost mai fericit ? , el a muncit de la 5 ani, ea a fost o scirba alintata de o scirba si mai mare ca maica-sa, el a fost sarac ca atunci cind minca o gogoasa era sarbatoare iar ea a trait in puf si ce necajita a fost ea de s-a luat de droguri , saraca nu ? Si ce ajutor i-a dat ea lui Michael in 1993 sa avem pardon, ajutorul l-a avut de la buna lui prietena Liz Taylor care i-a fost aproape ca nu imi aduc aminte sa se fi dus Lisa cu avionul sa-l ia din Tailanda si sa-l duca la o clinica particulara in Anglia.
    Imi aduc aminte de o aniversare a lui Elvis la care erau Michael, Lisa si Priscilla, saracul incadrat de cele doua scorpii si care il fortau sa se ridice in picioare sa salute o sala in care era aclamat, desi el nu vroia, cine manipula pe cine atunci ? cine se folosea de numele si renumele lui ? hai sa fim seriosi.
    M-ai dezamagit, am crezut ca il iubesti pe Michael , dar tu esti asemeni Lisei te folosesti de numele lui care sa ai o preocupare.
    Cind iubesti pe cineva, iubesti cu toata fiinta ta acea persoana cu bune si cu rele, dar se pare ca nu ai iubit pe nimeni cu adevarat ca sa stii cum este.
    Michael nu a vrut decit sa fie iubit si copii, ce era asa de greu ? dar se pare ca e greu cind te uiti la el si vezi semnul dolarului si atit.
    Violeta

    RăspundețiȘtergere
  52. deci, vad ca nu prea ati inteles ce a vrut sa spuna Mihai prin comentariul lui, se pare ca multi nu vad adevarata fatza a lisei, cu toate ca exista declaratii, interviuri negative la adresa lui mj, multi ii gasesc scuze lisei, deci asta inseamna ca e o mare manipulatoare, stie cum sa se faca victima cu tot cu declaratiile ei negative

    eu nu inteleg inca ceva de ce e lumea invidioasa pe lisa, mj nu pe ea a iubito cel mai mult pana la sf vietii ci pe diana, eu cred ca pe lisa nici nu a iubito prea mult, s-a simtit bn cu ea, a vrut-o dar nu a fost iubirea lui, nu numai pe ea a iubit-o, el si cand era cu lisa o iubea pe diana, exista un video pe youtube de exp. in '97 la - "inducts The Jackson 5 to the Rock'n'Roll hall of Fame" cand mj i-a spus dianei "I'm crazy about you" apoi a chemat-o la el si s-a vazut pe fata lui trairile, emotia, feeling-ul pe care il avea cand a luat-o in brate, a iubit-o mult, mult prea profund, deci mai bine ati fi invidioase si pe diana ca de fapt ea a fost iubirea lui...

    apoi nu inteleg nici partea cu nu prea i-a dat atentie lisei, deci si eu sunt femeie, dar urasc chestia cu atentia cuvenita, cand exista iubire sincera, profunda din partea amandurora ac. atentie vine de la sine, si nici unul nu se plange de lipsa de atentie, deci la ei iubirea exista doar in pat inafara patului nu se intelegeau deloc in nicio privinta

    apoi cu plecatul in excursie fara ea, pai daca le era atat de bn si se iubeau atat de mult cum spuneti voi nu cred ca el mai avea nevoie de plecari de aiurea, de spatiu, de putina libertate, de liniste, oricum cred ca plecarile lui de aiurea erau pt ca nu a gasit in acea casatorie la ce se astepta, la ce credea el ca inseamna o casatorie, nu avea acasa linistea si echilibrul sufletesc la care se astepta, pt ca ei aveau discutii in privinta copilului pe care il dorea, de aceea pleca ca si-a dat seama ca era mintit intruna, dus cu presul...

    pozele acelea pe care le vedeti cu ei sunt facute in public, de aceea arata asa veseli, voi nu stiti ca in public toti par "fericiti", ma intreb oare ce ati fi spus daca ati fi vazut poze, secvente din adevarata lor viata impreuna, nu prea cred ca aratau prea fericiti, si nici prea bn impreuna, dupa parerea mea nu le sta bine impreuna, el arata asa mai barbat pt ca deja ajunsese in acea perioada la o maturitate fizica (avea 35 - 37 de ani) si sexuala, dar nu pt ca era fericit cu ea, nu are nicio legatura una cu alta.

    si cu copilaria nefericita, mj a fost dublu mai nefericit decat ea si totusi a fost mai echilibrat, matur decat ea, si cum a mai spus cineva mai sus, copilaria nefericita nu o scuza de comportamentul, declaratiile de negare a sentimentelor, atitudinea pe care o avea in interviuri fata de el si de casatoria cu el, nu o scuza chiar deloc, ci ii arata adevarata fatza si ne arata noua ce a trebuit sa indure mj alaturi de ac femeie, care e ipocrita, falsa, egoista, invidioasa, rasfatata, dezechilibrata, individualista etc. ...

    cea mai mare greseala a lui a fost cuplarea cu ac. femeie

    RăspundețiȘtergere
  53. va recomand ac. 2 video-uri cu diana si michael, fff bn realizate

    Michael Jackson and Diana Ross 2
    aici la min.7:52 mj spune "I am crazy about you" in anul 1997

    Michael Jackson and Diana Ross 3

    cea mai lunga, profunda si frumoasa poveste de dragoste ever !!!

    RăspundețiȘtergere
  54. TEORETIC…
    Dragostea trebuie sa invinga obstacolele…
    Dar in acest caz…este ca si cum am spune…copiii trebuie sa invinga obstacolele…
    Acest lucru nu este posibil…copiii trebuie sa creasca mai intai…si dupa aceea sa se ia in piept cu viata…
    Iar in cazul de fata am putea sa spunem chiar…ca mai intai ar trebui sa se nasca…
    Dragostea…are nevoie de timp…
    Asemeni unui copil…daca e la inceput de drum…nu are forta necesara sa invinga…sa incerce macar…
    Acesti oameni…nu au apucat sa treaca de stadiul de a fi indragostiti…
    Acesti oameni…nu au avut timp ca dragostea lor sa se nasca…sa creasca…sa devina puternica…si dupa niste ani sa poata lupta si sa invinga obstacole…
    Despre ce vorbim aici…?
    EL…
    Te stiu…te-am intalnit de cateva ori…imi placi…iti plac…am senzatia ca ma intelegi…avem multe in comun…imi place cum ma asculti si cum imi raspunzi…
    Ce bine ca am cu cine sa vorbesc despre problemele mele…chiar daca cel mai adesea vorbim la telefon…
    Arati bestial…
    Am 36 de ani…ar trebui sa ma insor…cand oare voi avea timp sa gasesc o femeie mai potrivita decat ea…? Sunt mereu prins cu alte probleme…Ah…si imi doresc atat de mult o familie cu multi copii…Oare cand le voi face pe toate…?
    Daca m-as insura cu ea…s-ar putea sa mearga…a trait in acelasi mediu…stie cum e viata marilor artisti…si ah…cat de bine ma intelege…
    Deja am senzatia ca suntem pe aceeasi lungime de unda…
    Hei,Lisa…ce-ai zice sa ne casatorim…?

    EA:
    WOW !!!
    E Michael Jackson…si se simte bine in compania mea…si are atata nevoie de mine…
    Ce fericit este ca il inteleg atat de bine…
    E chiar Michael Jackson…si are nevoie de mine…imi spune ca sunt femeia care il intelege…Si ce motiv as avea sa cred ca se inseala…?
    Si nu este atat de efeminat cum parea…Iata…vocea lui suna altfel…
    Stie chiar sa si injure din cand in cand…Ce tare !!!
    Si …daca ma gandesc bine…si asa aveam de gand sa ma despart de…(naiba sa-l ia ca nu mai stiu cum se numea primul ei sot…)…:))
    Michael…As zice DA !!!


    Evident…am simplificat…am facut doar o schita…Nu e nevoie sa-mi explice careva…
    Dar una peste alta…relatia lor inainte de casatorie…s-a bazat pe aceasta comunicare dintre ei…pe tema necazurilor pe care le avea Michael in acea perioada…Prima acuzatie de pedofilie…
    Cel putin,asa au povestit ei…
    Nu sunt concluzii trase de mine…sunt fragmente din ceea ce au povestit amandoi legat de relatia lor inainte de casatorie …
    Desi se stiau de mult mai mult timp…in aceasta perioada s-au apropiat pentru ca el a gasit in Lisa un prieten care accepta sa stea de vorba si sa il incurajeze absolut oricand…
    El a fost impresionat de atitudinea ei de adevarat prieten…iar ea si-a pierdut capul la gandul ca un asemenea om…nimeni altul decat Michael Jackson…are nevoie de ea…
    In acel moment…am spune prea mult si daca am compara copilul-dragoste cu un embrion…mai avea mult pana sa se nasca…

    La inceput…oamenii se indragostesc…dar fac mereu greseala sa confunde acest lucru…cu adevarata dragoste…
    Dragostea…daca ai noroc…apare si ea la un moment dat…dar are nevoie de timp…mult timp…iar daca esti grabit…s-ar putea sa…nici nu stii ce pierzi…

    RăspundețiȘtergere
  55. Am comis o mare greseala…asa incat…RECTIFIC :
    Draga mea…daca esti inca o copila…daca nu ai fost inca sotie…daca nu ai fost inca in situatia de a decide venirea pe lume a unui copil…nu te numeri printre cele carora ma adresez…n-ai avea cum sa intelegi si nu are rost sa vorbim vorbe…
    Nu te ignor si te rog sa nu te simti jignita…
    Doar ca uneori…viata bate filmul… si uneori…printul din poveste…primeste un NU categoric…meritat sau nu…chiar nu mai conteaza atunci cand nu mai e nimic de facut…

    Draga cititoare…

    Iti repet…si iti detaliez…

    Ai 26 de ani.
    Ai in spate o casnicie ratata…
    Ai doi copii pe care ii cresti fara tata.
    Dar esti o femeie cu calitati…constienta de valoarea ta ca om …ca femeie…
    Nu ai nevoie de banii sau faima sotului tau…le ai pe ale tale…le-ai dobandit prin nastere…
    Nu tragi nadejde ca te va ajuta in cariera muzicala pentru ca el nu poate face nimic mai mult decat ar putea sa o faca banii si relatiile tale…Ai avea un interes…sa te infrupti un pic din talentul lui…sa furi si tu o bucatica…dar stii bine ca asta nu se poate…
    Te-ai nascut,ai crescut si traiesti in continuare intr-un stat civilizat…in mijlocul civilizatiei si al democratiei…
    (Macar in acest context scuteste-ma de tampeniile cum ca de la democratie ni se trag toate relele…si alte prostii de genul asta…Le-am auzit atat de mult incat mi-e greata…Raul vine din alta parte…si in primul rand din prostie…)
    NU ESTI O FEMEIE DIN ROMANIA !!!
    Nu ai fost indoctrinata cu tampenii gen…de tine depinde totul…trebuie sa rabzi…trebuie sa suporti…barbatii mai gresesc…trebuie sa treci cu vederea…cauta vina la tine…daca bea…inseamna ca e nefericit si vina e a ta…daca te bate inseamna ca ai avut gura prea mare…daca umbla cu alte femei inseamna ca nu-i oferi tu ceea ce-i lipseste…BLA BLA BLA…
    Traiesti acolo unde este mama democratiei democratiilor…
    Esti cetatean al unui stat in care e ceva firesc sa pretinzi RESPECT si CONSIDERATIE ca femeie…ca om…
    Nu sunt amanunte fara legatura cu subiectul…
    Toate acestea…formeaza si calesc ALTFEL de caractere decat ceea ce avem noi ocazia sa intalnim la tot pasul…Toate acestea…formeaza ALTFEL de oameni…oameni…constienti de valoarea pe care o au…de drepturile pe care le au…de ceea ce pot pretinde de la viata…si…legat de subiectul nostru…oameni care constientizeaza faptul ca viata e prea scurta pentru a o pierde incercand sa-i schimbam pe cei de langa noi…
    Si cel mai important…toate acestea formeaza…OAMENI CU RESPECT DE SINE. PUNCT….si de la capat 
    O casnicie care scartaie inca de la inceput…indiferent din ce motive…
    Nu vorbim aici de cazuri particulare…ca cineva dupa niste ani de casnicie…nu stiu ce a descoperit despre sine si si-a dat silinta sa indrepte lucrurile…este foarte frumos…de-a dreptul minunat…dar este pe langa subiect…
    Povestea noastra…e mult mai simpla…
    O relatie inexistenta inainte de casatorie…ma refer la o adevarata relatie asa cum au multe cupluri inainte de a legaliza…
    O casnicie veche de doar cateva luni…
    O casnicie fara copii…Copiii ar fi schimbat radical punctul de vedere…ne-am fi mutat la capatul celalalt al celor 180 de grade…si am fi afirmat cu totul altceva…Stai femeie si mai incearca …ai o datorie fata de copilul tau…

    Daca citeai cu atentie ai fi remarcat poate…ca nu am pomenit nimic despre iertare…nu e treaba mea si nici a ta…
    Nu am afirmat nicaieri ca “printeselor” trebuie sa li se accepte orice…
    Dar printi sau cersetori…oamenii au sentimente…iar cei care se respecta…stiu sa intoarca spatele si sa o ia la fuga atunci cand sentimentele le sunt calcate in picioare…
    Ma vad nevoita sa repet…nu am fost si nu sunt fan Lisa-Marie…dar nu am fost si nu sant fan nici al pietrelor aruncate intr-o femeie …pentru simplul fapt ca s-a respectat pe sine…
    Din punctual meu de vedere…ea a procedat onest…

    RăspundețiȘtergere
  56. I-ar fi fost atat de usor…sa ingreuneze vietile tuturor…sa ramana in acea casnicie…sa se agate cu disperare de el…Sa faca si copii …sa se certe mai apoi prin tribunale…si sa-i distruga viata si cariera cu mult inainte de a o face acei arvizo & comp…da…cu litera mica…
    Indiferent care a fost cauza pentru care Michael nu a simtit nevoia sa stea prea mult in preajma ei…nu ne legam de asta…nu e treaba noastra si oricum nu vom sti niciodata…
    Dar o apreciez pentru ca a avut mintea deschisa…creierul aerisit…si a iesit dintr-o relatie care nu promitea mare lucru…A avut taria de caracter sa se recunoasca invinsa si nu s-a cramponat de o casnicie care… cel putin din punctual ei de vedere… se indrepta pe un drum gresit…
    A avut un deosebit simt al responsabilitatii…de a nu complica vietile tuturor…dand nastere unor copii intr-un camin care nu promitea stabilitate…
    I-a pasat de sufletul acelor copii…pentru ca altfel…ea ar fi avut posibilitatea sa creasca si 10 copii…Din punct de vedere material…nu are nevoie de suportul vreunui sot…dar ar fi avut nevoie…de un tata pentru copiii ei…
    Ce Doamne iarta-ma e asa greu de inteles…?
    Nu traia in Romania…nu trebuia sa-i pese ce vor spune gurile rele…ca iar se desparte…ca nu e in stare sa-si pastreze sotul…
    Nu trebuia sa-si faca griji ca nu va avea o locuinta…
    Si mai mult decat orice…nu a acceptat sa renunte la principiile ei de viata…bune sau rele…
    Poate a fost dezamagita si poate a dezamagit la randul ei…
    Toate astea sunt amanunte…nu le vom cunoaste si sincer…nici nu simt vreo curiozitate in acest sens…
    Noi aici…vorbim despre principii…
    Si ce principiu mai sanatos si mai de bun simt…decat acela de a intelege ca nu ti se ofera iubire…iar tu…la 26 de ani nici nu concepi sa traiesti fara a te simti iubita …drept urmare te opresti…la timp…


    Daca unei femei apropiate tie…ruda sau prietena…I se intampla sa aiba mai multe casnicii…vei spune…”Biata de ea…ce ghinion a avut…a dat numai peste niste nemernici…sper ca macar cu cel de acum…sa aiba noroc… “
    Dar daca cea care se afla in aceasta situatie se intampla sa fie o femeie pe care o invidiezi…o urasti…mai mult sau mai putin justificat…lucrurile se schimba…
    Nu pot sa ma abtin a-mi aminti de sora personajului Scarlett O’Hara …Sue-Ellen O’Hara…care plangea batand din picior…”O urasc…o urasc…ea e la al treilea barbat…iar eu o sa mor fata batrana…”
    Mai stii de gluma…sper…
    Tu… nu vei ramane fata batrana oricati soti va mai avea Lisa-Marie…

    Draga mea,
    Indraznesc sa te intreb…daca despre Lisa-Marie…desi este fiica unui om deosebit de talentat care a incantat si incanta si dupa 33 de ani de la moartea sa omenirea…tu spui ca pana la casatoria cu Michael nici nu auzisesi de ea…CINE MAI E SI ASTA…???
    …Oare ce crezi ca ai simti peste niste ani…daca un posibil alt artist adulat si ravnit de multe femei s-ar putea casatori cu o alta printesa…iar cineva din generatia copiilor tai ar putea folosi aceleasi cuvinte la adresa acelei fete…???...
    …Ai inteles cumva cine ar putea fi acea printesa…??? Nimeni alta decat Paris Michael Jackson…daca intr-o zi s-ar casatori cu un barbat minunat…inainte de a avea nu stiu ce mari realizari…ti s-ar parea drept ca cineva sa o descrie in aceleasi cuvinte cum o faci tu…???
    Ce ai simti draga mea…auzind aceste cuvinte…la adresa lui Paris…???
    Si nu te repezi sa-mi spui ca situatia nu suporta comparatie…
    Daca Lisa –Marie a crescut fara tata…Paris…nu a avut niciodata mama…iar de 11 luni nu mai are nici tata…Bunici…matusi…veri…nu vor putea inlocui vreodata parintii…
    Poate intr-o zi va gresi…sau poate nu…dar daca o va face…ti-ar pica bine sa auzi cum si-ar permite oricine sa o judece cu atata venin in vorbe…???
    Ti-ai aminti macar atunci…cata grija trebuie sa avem …atunci cand ne permitem sa judecam faptele cuiva…???

    RăspundețiȘtergere
  57. Am uitat ieri sa spun un lucru forte important pe care incerc sa-l spun acum.Daca unii dintre noi nu ne-am priceput sa-l intelegem foarte bine pe Michael,macar sa recitim cu mare atentie "Satrange".,pentru ca Mihai ne-a facut o demonstratie superba de iubire.Sa incercam sa dam mai multa atentie personajului Nick,si sa mai citim inca o data comentariul lui de la "Speechless".Poate asa vom raliza ca "a iubi"nu are nici o legatura cu "a avea".
    Narrowmind

    RăspundețiȘtergere
  58. daca cineva ii va judeca pe cei 3 copii ai lui mj inseamna ca vor avea motive intemeiate, ca se vor baza pe ceva, nu ii vor judeca asa dejeaba

    pt ca si eu/noi avem motive, avem o baza pe care sa ne sustinem judecata fatza de lisa, a gresit mult in perioada aceea, mj nu era un om obisnuit cu o slujba clasica, trebuia sa stie asta cand s-a casatorit cu el, nu avea cum sa nu stie nu-l cunoscuse chiar atunci, trebuia sa prevada si sa stie cum sta situatia, traiau si au traiat cam in acelas mediu, pt ca din cauza asta mj a cerut-o pe ea si nu pe brooke in casatorie, pt ca sunt la fel si avea aceea faima ca si el dar de fapt ea a acceptat pt binele, pt satisfactia ei, nu pt un viitor lung langa mj si s-a obs asta pe parcurs

    nu o suport pe lisa oricat de multe scuze i-ati gasi voi, nu din cauza lui mj si a problemelor pe care le-au avut nu o suport ci din cauza propriei ei pers., pt ca eu nu o vad un om prea bun, e ipocrita, falsa, egoista, invidioasa, rasfatata, dezechilibrata, individualista etc. ... vrea sa arate lumii ca este o femeie cu capul pe umeri si toti ceilalti sunt niste dezechilibrati (de exp. asta a vrut sa faca cu MJ in interviuri), toti sunt vinovati pt problemele ei, pt soarta ei, ea doar le-a vrut binele, nici nu accepta ideea nici in clipa aceasta ca si ea a fost vinovata si toate concluziile acestea le-am tras din ce am vazut, poze, video, toate lucrurile acestea la un loc chiar nu au legatura cu lipsa tatalui si a copilariei nefericite, ci sunt genetice, asa este ea, mai rea

    nici eu nu am avut o copilarie prea frumoasa, am fost un copil orfan cu parinti, si nu stiu ce inseamna sa fiu iubita de aceea imi e greu sa accept, sa cred ca cineva ma poate iubi... ar tb sa o inteleg dar nu pot pt ca ea a profitat foarte mult de statutul ei,(eu nu am dupa cine sau ce sa profit) i-a fost foarte usor sa-l aibe pe mj, era constienta de asta, era cineva si foarte usor putea avea orice isi dorea l-a vrut si l-a avut, si el la fel a spus ca se va casatori cu cineva care are ac. imagine publica, faima ca si el, din mai multe motive a ales asta, dar cred ca a obs si el ca a gresit mult gandind asa
    oricum cel mai bun lucru pe care l-au putut face impreuna este sa nu faca copii ar iesit tragic pt el

    si putem stii foarte bn cum au sta lucrurile intre ei, ne putem imagina atmosfera dintre ei, ne putem forma o parere foare usor pt ca relatia lor e foarte transparenta, se cunosc foarte multe detalii...

    pe cei 2 paris si prince multi nu ii iubesc pt ca sunt facuti cu debie, si din cauza asta cred ca multi ii vor judeca si fara motiv, ii vor asemana cu ea, greselilor lor le vor pune pe sema lui debie, dar macar sa fie judecati cu motiv asa cum este si lisa judecata

    RăspundețiȘtergere
  59. Florenta,cum poti sa scri asa ceva despre un om pe care pretinzi ca il iubesti???Cum poti sa scri asa ceva despre MICHAEL???

    "Iar daca mai aveai si tupeul sa-mi aduci la cunostinta ca o alta femeie iti va face copii…25 iunie…ar fi venit muuult mai devreme"


    Si eu am crescut fara tata si nu cred ca asta iti poate justifica faptele in nici un fel,nici anturajul in care traiesti,nimic.

    Michael si Lisa Marie au mers impreuna la orfelinate,Michael a insotit-o pe ea si Priscilla la show-uri tribut pentru Elvis.

    http://www.youtube.com/watch?v=MylTKDKKl6w&playnext_from=TL&videos=_D4acDhums4

    Si chiar au avut o luna de miere draguta la Euro Disney.

    http://www.youtube.com/watch?v=WuuZpp8eogY


    Nu mi se pare ca a fost nimeni folosit in povestea asta.



    Dia

    RăspundețiȘtergere
  60. 16 august 1977... o zi de vara..e "vacanta mare", parintii mei povestesc la masa despre nu's ce rege care a murit... ce-mi pasa..eu am 8 ani (mama ar spune ca am chiar 9...sau rotunjind suma m-ar face de 10...asa ca sa ma impulsioneze in nu's ce directie..)... desi fac parte din generatia decreteilor..strada e goala... colegii mei de generatie sunt plecati cu parintii la mare...sau la munte...sau prin tabere (dupa posibilitati)....m-as juca ..nu am cu cine, nu e nici o distractie sa te cateri in copaci de una singura... Vecina ma cheama sa stam de vorba..ea e mai mare are deja 11 ani..incearca sa lege o conversatie cu mine...despre rege... vax... ma uit la ea precum curca in lemne..mai bine ma duc sa citesc niste povesti nemuritoare...acolo sa vezi povesti despre regi... Ne retragem fiecare in casa ei asteptand sa treaca arsita... mai trec doua , trei zile... in programul tv deja sunt 2 ore de reamintiri cu regele...vor fi vizionate duminica dupaamiaza... alta zi pierduta... si e foarte enervant, a venit in vizita si vara-mea...ea are 9 ani... ce ti-e cu fetele astea mai mari... au aceleasi preocupari... stau pe bordura de granit (WOW...) si povestesc despre rege..desenand figuri geometrice in tarana...hm... nu reusesc sa le atrag atentia...topai... chicotesc...ma scalamb...hm..altdata ar fi avut efect..acum insa... Poate ca nu pricep eu...poate ar fi cazul sa ma opresc din joc si sa incerc sa pricep... ma arat interesata de subiect... le-am prins... ma invita cu ele sa vizionam programul despre rege ... Ne retragem in miezul zilei de duminica intr-o camera racoroasa...sa ne uitam la un tv (venus ...sau ce mai stiu eu ce marca de alb-negru)... Un adult ne instruieste cum sa pornit aparatul... ce buton sa apasam si cat sa asteptam pana se incalzesc lampile...daca a trecut timpul si nu avem imaginea...sa facem nu's ce reglaj din transformatorul de langa... Mie mi s-a parut o vesnicie pana a aparut imaginea... si afara era asa de frumos... soarele stralucea si isi trimitea razele pana in camera umbroasa in care ne ascunsesem...

    Niculina

    RăspundețiȘtergere
  61. Daca faima lui Elvis a ajuns la mine o data nu prima vizionare sau auditie... nu e acelasi lucru cu Michael.. in cazul lui Michael faima a ajuns la mine mult inainte de a vedea prima imagine filmata sau de a auzi prima inregistrare cu el.
    Am prins niste timpuri foarte "nashpa"... Aveam acel caiet de amintiri numit oracol.. in care amicii raspundeau unui interviu... la intrebarea ce cantaret preferi...majoritatea scriau Michael Jackson...la intrebarea de ce artisit esti indragostita...toate raspundeau Michael Jackson...eu personal..il stiam doar din poze... mi se parea cea mai frumoasa fiinta omeneasca ... si ca raspuns m-am tuns cu chica ciuf... mi-am cumparat dermatograf si imi desenam ochi migdalati cum numai la el mai vazusem... Dar asa eram majoritatea..era la moda...si la fete si la baieti (desi la ei era mai greu..deh regulamentul scolar).. Videoclipul Thriller lam vazut prima oare dupa revolutie.. auzisem despre el de la cei care aveau video...eu nu m-am dus niciodata la petrecerile care se faceau cu ocazia vizionarii a nu's cate filme si clipuri muzicale pe noapte. Program cu muzici internationale aveam f putin... daca invatam dupaamiaza prindeam dimineata cele cateva ore de program 3 (la radio)...sau vara...o radio vacanta..la tv... meridianele cantecului si dansului... ABBA ,Boney M... Iglesias... muzica frantuzeasca la greu...festivalul San Remo...Nici Beatles nu am prea avut ocazia sa ascult.. i-am descoperit la 13 ani..cand vecina din povestea de mai sus m-a dus la Poezia muzicii tinere cu Florian Pitis... am fost vrajita...nu-mi venea sa cred ...am descoperit acolo o alta lumea... numai cei care au vazut macar o singura data spectacolul pot intelege.
    Dar..pe Michael le era frica sa-l lase sa ne intre in suflete..si totusi el s-a strecurat si acolo a ramas.

    Niculina

    RăspundețiȘtergere
  62. Nu stiu cu sunt altii..dar eu caut sa inteleg lucrurile trecandu-le prin filtrul trairilor personale. Iar daca ceea ce simt eu nu concorda cu ce simt ceilalti asta inseamna ca ceea ce simt eu e fals...sau ca sentimentele celorlalti sunt false...suntem diferiti pur si simplu. Sunt femei care traiesc pentru dungile la pantalonii sotilor...nu au nimic in minte decat sa respire pentru ei chiar si cand ei le arata cel mai profund dispret..cand le umilesc sau le desconsidera...

    Le zici foarte bine si elegant Florenta...desi m-ai cam exclus...dar nu voi detalia... iti inteleg punctul de vedere si il impartasesc..nici eu nu sunt genul de femeie care sa accepte orice in numele iubirii..iar daca intre cei doi lucrurile s-au desfasurat asa cum stim din povestile care circula...atunci, da, Lisa a procedat corect separandu-se de Michael.
    Ca dupa asta a aparut public si a spus lucruri urate...e omenesc ...niste clasici spuneau ca linia dintre iubire si neiubire e greu de distins..(nu am vrut sa folosesc cuvantul ura...pentru nu cred ca e vorba de asa ceva...).

    Nu stiu cata legatura are ce am scris aici cu topicul... povestea asta imi sfredeleste tartacuta de cateva zile. Adevarul e desi Elvis nu-mi stoarce nici o lacrima.... nu pot spune acelasi lucru despre Michael...cand cred ca m-am intarit mai tare..atunci ma pocneste jalea.


    Niculina

    RăspundețiȘtergere
  63. din targ...asa ca.. vara-mea a ramas suparata pe mine inchisa in casa...vecina s-a dus sa continue lectura unui roman de nu's care Dumas...iar eu trebuie sa ma intorc acasa la povestile mele nemuritoare. Seara m-a intrebat tata de ce am stat toata ziua acasa...de ce nu m-am dus sa ma joc afara...ca vacanta e scurta..bla bla... I-am povestit ca nu am cu cine...ca au plecat copii care pe unde isi petrec vacantele..si ca singurele fete cu care m-as fi putut juca l-au bocit pe rege...si ca nu inteleg cum pot sa il planga pe nenea ala gras si paros care urla in microfon...Tata mi-a explicat ca Elvis a fost un fenomen in muzica, in dans.. alea alea (acu eu nu inteleg ce a facut Elvis in dans... au trecut atatia ani si eu tot nu pricep..) Ani la rand cand mai vedeam la tv un film cu Elvis imi exprimam aceeasi nedumerire ... de ce il plang oamenii?!.. ce e atat de extraordinar la acest "rege"?!! Intr-un final tata mi-a spus ca daca vreau sa aflu cate ceva despre rege sa ma duc la bunicu si sa-i cer cartea despre viata lui Elvis... Asa ca a doua zi m-am dus la bunicu si i-am cerut cartea... bunicu mi-a dat-o cu conditia sa nu i-o rup si sa o aduc inapoi in trei zile...vara-mea m-a privit cu repros..si adanca durere (eh nah...inca nu-i trecuse).
    Nu-mi amintesc in ce an am citit cartea... dar cred ca nu trecuse mai mult de 1 an sau poate doi de la moartea lui Elvis.. Acolo am citit prima oara despre Lisa Marie Presley... Nu sunt fana nici Elvis nici Lisa Marie...au trecut 1000 de ani si eu tot nu pricep. Dar totusi nu pot sa neg ca Elvis a fost un fenomen ... si ca fiica lui a crescut in umbra unei celebritati..si acest lucru i-a afectat dezvoltarea. Nu-i caut scuze...doar ca nu o consider atat de vinovata.
    M-am folosit de moartea lui Michael incercand sa inteleg ceva din fenomenul Elvis.. am intrebat-o pe nepoata mea care anul trecut avea 9 ani..daca se simte plictisita de subiectul MJ...daca vede ceva dizgratios la el...sau la muzica lui... copila nu doar ca mi-a spus ca nu vede nimic din toate astea..dar ca ii plac foarte mult cantecele lui... Alta generatie...cu alta deschidere si posibilitati... sau poate ca e diferenta de valoare care e clara.


    Niculina

    RăspundețiȘtergere
  64. Teapa..vara-mea trage o draperie groasa...cica asa vom avea o imagine mai buna... Incepe... muzici...ghitari... multi neni pe o scena...spectatori tantii cu cocuri impresionate care isi scutura capetele ca electrocutate... inteleg un cuvant "Lav"...se scrie LOVE...stiu ca fac engleza la scoala din clasa a 2-a... si cat de mici 'om fi...fix asta a fost cuvantul pe care l-am invatat primu'... "mi tendar..".. ce-a fi insemnand...o fi ceva...ma uit la fete.. lacrimile le-au inundat fetele... incerc sa ma concentrez la imagine... poate pricep mai mult decat din cantare.. nu-mi vine nici o lacrima...ma uit iar la fete...Dumnezeule..au inceput sa se muceasca... e tragic... iar afara e asa frumoooos...si totul e verde...si musetelul e in floare...Spectacolul de la tv nu are nimic amuzant in el.. un amestec de imagini...cand scena, cand spectatoarele... toti isi scutura frenetic capetele... am o senzatie de ameteala..ma decid sa le ofer eu fetelor un spectacol de calitate... Ma postez intre ele si tv.. le trag eu o cantare adevarata... pot sa si dansez.. incepe razboiul.. se asmut una pe alta asupra mea sa ma inlatura din fata tv-ului...dar eu am un as in maneca..stiu cum sa le fac sa renunte si sa iasa afara la soare...sa ne jucam un sotron...sau sa imbracam papusile... Asa ca... apas butonul ..magic... si pa imagine... valeu unde e adultul cand minorul are nevoie de el?!!!!...am scapat usor..fetele sunt totusi mature desi au 9 respectiv 11 ani.. dupa 15 minute s-au reincalzit lampile... hi hi hi hi hi.. mai vedem o imagine incremenita pe ecran... regele ...desfigurat.. cu maxilarul atarnand dizgratios intr-o parte...cu privirea filtrata printre gene... stropi de sudoare ii sar in jurul capului ca o aureola.. si tot "lav mi tendar....laaaav meee teeendaaar".. genericul si bleah...gata s-a terminat. S-a produs o nenorocire...fetele plang de le sar rochiile de pe ele...cu fetzele infundate in perne...au pierdut emisiunea din cauza mea.. asta e...acum e cazul sa iesim la soare si sa ne vedem de copilariile noastre. Dar socoteala de acasa nu se potriveste cu cea


    Niculina

    RăspundețiȘtergere
  65. Anonimule de la "24 mai 2010 1:22"... cum adica "pe cei 2 paris si prince multi nu ii iubesc pt ca sunt facuti cu debie, "?!!!... ce treaba au copii cu alegerea mamei lor?!!...cum sa nu iubesti niste copii pentru ca au fost nascuti de o anume femeie?!!!...

    Si da... a iubi nu e tot una cu a avea... si poate ca si Lisa a ales sa iubeasca si de asta a ales divortul... cum defineste Michael iubirea?!!..o bucata de sapun care iti aluneca printre degete atunci cand iti inclestezi mainile sa o ti captiva...probabil ca si Lisa a preferat sa-l elibereze decat sa-i ucida dragostea cu insistente de femeie frustrata...sau poate nu a fost nimic atat de profund... pur si simplu si-a dorit o familia obisnuita... Au fost mult prea multe presiuni in jurul relatiei lor... nu avea cum sa reziste..asa cum spunea cineva mai sus..femeia potrivita pentru MJJ nu s-a nascut..
    Mie un singur lucru mi-a displacut in toata povestea lor... am vazut pe un site de colectionari un costum care a apartinut lui MJJ ..era evaluat si scos la licitatie.. si avea un certificat de autenticitate semnat de Lisa Marie Presley.... chestia asta nu-mi da pace... habar nu am la cat era evaluat..nu-mi amintesc suma... dar la banii ei ce nevoie avea sa scoata la vanzare costumul fostului sot?!.. aca ii ramasese un costum in dulap si ii incurca locul...de ce nu i l-a inapoiat?!..pentru mine asta a fost echivalent cu taiatul hainelor in public....poate ca gresesc..si am eu pareri f radicale... cum zice Florentta... daca nu am fost never casatorita si nu am luat niciodata decizia de a da nastere unui copil...nu am cum sa inteleg...si totusi..ce poate insemna un astfel de gest?!!!..daca le taia in mici fasii...stia doar ea...daca le dadea foc.....chiar daca filma scena...tot nu ar fi putut parea verosimil...dar cand le pui certificat de autenticitate si le scoti la vanzare....ce poate sa insemne asta?!... esti un obiect?!.. uite cat de simplu imi e sa mi te scot din viata si sa am si un profit?!.. asa o fi invatat-o pe ea psihologul ei personal sa depaseasca trauma divrotului?!!!... cum o fi sunat intrebarea?!.. ce anume l-ar deranja cel mai mult pe exul tau?!.. sa-l tratezi ca pe o fiinta omeneasca sau sa-l scoti la vanzare ca pe o marfa?!...si ea a raspuns...daaaa ... omarfa...deci hai sa vindem ce a mai ramas de la el prin dulapul meu ....

    Niculina

    RăspundețiȘtergere
  66. Niculina I LOVE YOU!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  67. Oare nu am inceput sa facem exact ce lui Michael a urat cel mai mult, sa ii disecam viata si faptele?!Usor ..usor ne asemanam cu un tabloid..de ce sa incercam sa analizam .. ceea ce a fost? totul se bazeaza doar pe simple supozitii..realitatea si adevarul pot fi departe.Daca il iubim, sa incercam sa ii respectam memoria si nu ii mai scormonim in viata.Pana si noi fanele repetam aceeasi greseala ..a ne da cu parerea despre viata unui om.Si nici macar nu stim cat de indreptatiti suntem sa facem asta si cat de aproape sau departe suntem de ceea ce afirmam.
    LOVE

    RăspundețiȘtergere
  68. @Niculina

    copiii nu sunt vinovati de nimic, eu ii ador pe toti 3 , dar sunt pers. care o vad in cei 2 pe debbie si cum nu o agreaza pe debbie si pt ca spun ca preferatul lor e blanket, tind sa cred ca multi nu ii iubesc din cauza asta, si ca sentimentele lor se vor indrepta catre blanket, ca seamna cel mai mult cu MJ, etc. si intr-adevar seamnana, dar asta nu inseamna ca cei 2 nu sunt ai lui doar pt ca sunt mai blonzi si seamna si cu debbie, mie personal mi se pare ca prince seamna din ce in ce mai mult cu mj cel natural, iar paris e ca acele rigle care isi schimba imaginea, cand seamna cu mj cand cu debbie, de exp. la memorial seamna foarte bine cu mj, la fel si in unele poze personale aparute pe net, are trasaturile lui naturale, toti 3 le au
    sper sa fie o impresie gresita

    RăspundețiȘtergere
  69. nici eu nu o "suport" pe Debbie... vorba vine... nu-mi inspira nimic...si da, Paris seamana la figura in cele mai multe ipostaze cu mama ei...dar asta nu inseamna ca nu imi sunt dragi si ea si Prince... eu cred ca atentia lumii se indreapta in mod deosebit asupra lui Blanket pentru ca e cel mai mic....si pare cel mai vulnerabil...adevarul e toti 3 sunt la fel de vulnerabili...niste copii nevinovati si foarte frumosi indiferent cu cine seamana fizic...In plus declaratiile de dragoste ale "fanilor" conteaza prea putin pentru acesti 3 copii... pentru ei conteaza dragostea celor din jurul lor. Daca fanii isi dezvolta sentimente in functie de culoarea ochilor si a parului copiilor... nu cred ca sunt fani...sunt mai degraba niste vampiri care se hranesc din uraciune sufleteasca...Sigur fan vine de la fanatic... nu-i poti cere unui fanatic sa se manifeste intr-un fel sau altul... Noi cei de pe acest blog ce suntem?!... suntem niste fanatici?!!! eu nu ma consider o fanatica.. daca nu sunt fanatica nu am voie sa am sentimente fata de MJJ sau fata de copii lui?!.. sau sentimentele mele sunt false?!..Am dezbatut-o pe Lisa ,probabil ca nu ma voi dai inapoi sa o dezbat si pe Debbie...desi mare lucru nu am de spus despre ea..dar nu voi trage niciodata bariere intre cei trei copii...pentru mine ei sunt crampeie din sufletul lui Michael...daca ii separam il ucidem din nou pe Michael...Eu nu mai suport sa-l stiu murind... Daca cineva va indrazni sa traga linie intre cei trei copii..ii spun de acum ca nu e intreg la mansarda...dar nu cred ca e cazul intre noi... Indiferent de diferentele de opinie in ce priveste cele doua femei din viata lui MJJ nu cred ca printre noi sunt oameni atat de limitati sufleteste incat sa nu-i iubeasca pe cei trei printisori Jackson..



    Da @Daniela..si eu am zis aseara la fel.. ma doare sufletul ca particip la aceasta "autopsie"... dar si sa stau deoparte ma doare sufletul...Michael si-a luat singur deciziile in viata... el a decis cand cu cine se insoara, cand cu cine face copii... sigur ca si persoanele implicate au avut un cuvant de spus...nu le-a luat nimeni de "capastru" si le-a bagat cu forta intr-o relatie fara viitor...acum noi doar vorbim... unii cu nod in gat si lacrimi in ochi..altii cu pumnii inclestati si indarjiti ca nu'si pot impune propriile opinii...Am recitit ce s-a scris la subiectul acesta...nu vad nimic ofensator la adresa lui Michael sau a vietii lui intime.



    tot Niculina

    RăspundețiȘtergere
  70. @"Anonim de la 24 mai 2010, 03:23"... nu stiu ce am facut sau spus dar... I love you ...more..than more

    Niculina

    RăspundețiȘtergere
  71. Indraznesc sa spun ca nu stim cum erau zilele - noptile dintre Michael si Lisa.Putem doar sa banuim .Stim sigur ca ea i a promis ca o sa faca copii cu el ,dupa ce s au casatorit ,Lisa s a facut ca ploua ...aici a fost prima si marea e greseala ,din ce stim noi .

    Probabil daca ea ,dupa divort nu se afisa cu atitudinea aia de 2 lei ,lumea nu o mai judeca asa aspru.Dupa ce l a mintit ,mai facea si pe victima apoi....ma intreb oare ce a crezut ca schimba ,daca le face jocul tatelor: Sawyer si Oprah .S a bagat si mai rau in ...si a dovedit ca nu are bun simt.

    RăspundețiȘtergere
  72. DIA…

    Am crezut intotdeauna ca esti o fata inteligenta…pe langa alte calitati…
    Ai talent artistic…si suflet de poet…pentru ca ai suflet sensibil…de “RAC”
    Draga mea…
    Tu chiar nu reusesti sa sesizezi o “figura de stil”…???
    Daca as fi scris aici pentru prima oara…mai ziceam …dar asa…?
    Hai…lasa …nu te necaji…ca nu-i dadeam chiar branci…nu chiar pe scari…
    Doar il ciufuleam putin…:))
    OK ???

    RăspundețiȘtergere
  73. IN NUMELE IUBIRII…

    In numele iubirii…s-au inaltat ode…s-au compus versuri si cantece nemuritoare…
    In numele iubirii…s-au purtat razboaie…
    In numele iubirii…artistii s-au intrecut in a ne incanta sufletele…
    In numele iubirii…s-au scris romane care ne-au purtat pe aripile vantului…pe aripile viselor…
    In numele iubirii…omul a atins Luna…
    In numele iubirii…Othello si-a omorat sotia…
    In numele iubirii…Romeo si Julieta si-au luat zilele…
    In numele iubirii…intr-o zi de decembrie 1980…pleca dintre noi …John Lennon…iar 15 ani mai tarziu…in martie 1995…Selena…Au fost smulsi cu brutalitate de langa noi…in numele iubirii…ei si multi altii …anonimi…traiesc si mor…in numele iubirii…
    In numele iubirii…venim pe lume…si la randul nostru…in numele iubirii…dam viata…

    Draga cititoare…daca esti mama…ar putea cineva pe lumea asta …sa spuna despre tine… ca nu-ti iubesti copilul…???
    Sunt sigura ca il iubesti…ti-ai da viata pentru el !!!…
    Ai lua viata altuia…daca de asta ar fi nevoie pentru a apara viata copilului tau…
    Il iubesti…si din clipa in care s-a nascut…viata ta s-a schimbat radical…Toate faptele tale…au capatat alte motivatii…
    Centrul Universului tau…s-a mutat in ochii lui…
    Te cred...nu trebuie sa imi confirmi…

    DAR:
    Cum reactionezi…cand il vezi gresind…?
    In numele iubirii tale pentru copilul tau…intorci privirea in alta parte…te faci ca nu observi…? Nu ma refer la greseli marunte…copilaresti…
    In numele iubirii…atunci cand nedreptateste pe cineva…cauti vina aiurea…la cei din jur…?
    Daca intr-o zi…agreseaza un alt copil…tu taci…si te gandesti…celalalt e de vina…nu trebuia sa ii stea in drum…?
    In numele iubirii…vei lasa viata sa te transforme in acea soacra acra…si indiferent ce greseli va face fiul sau fiica ta…vei spune cu incapatanare…CELALALT este de vina…?
    In numele iubirii…te incapatanezi vreodata sa nu rostesti vreo critica la adresa copilului tau…doar pentru ca il iubesti…???
    Sau…in numele aceleeasi iubiri…Il privesti in ochi…si ii spui…COPILE…AI GRESIT…ASA NU E BINE…

    RăspundețiȘtergere
  74. Am fost un copil crescut cu frica de bataie…si din acest motiv…si vreau sa cred ca nu numai din acest motiv…nu mi-am atins niciodata copilul…
    In ziua in care am adus-o pe lume…in primul moment cand in sfarsit au plecat toti…si am ramas singura in camera de spital…primul lucru pe care l-am facut inainte de a adormi…a fost sa spun cu voce tare: Doamne…sunt mama ! Doamne…Iti multumesc !
    DOAMNE !!! Ajuta-ma sa fiu o mama buna…nu ma lasa vreodata…sa fiu o mama rea…
    Am spus-o cu voce tare…sa fiu sigura ca n-am sa uit vreodata…
    A fost o rugaciune catre Bunul Dumnezeu…dar a fost si o promisiune…

    Dar NICIODATA…in numele iubirii pentru copilul meu…nu am intors privirea…atunci cand a gresit…
    In numele aceleeasi iubiri…i-am spus…nu e bine …ai gresit…
    Si am continuat si continui sa o iubesc…chiar si atunci cand …greseste…
    Si nimeni nu poate sa spuna ca nu imi iubesc copilul pentru simplul fapt ca am puterea sa ii vad …sa-i recunosc si sa-i reprosez greselile …

    La fel…si cu Michael…
    Si nu-mi trebuie vreun atestat sau vreo confirmare de la tine…de la ea…de la el…de la voi…
    Si nu-mi trebuie chiar nimic de la voi…
    Si nu aveti decat sa credeti…ceea ce va ajuta capul pe fiecare dintre voi…

    Cum ramane insa cu tine…draga cititoare…?
    Tu …cea care in numele iubirii pentru Michael Jackson…intorci privirea cu incapatanare…si nu ai curajul si forta sa vezi o greseala…nici macar atunci cand ea iti striga in fata : E GRESIT !!! E GRESIT !!! E GRESIT !!!
    Nu cumva ti-e teama …sa vezi in Michael Jackson…Omul…?
    Cumva te temi…ca daca il desparti de imaginea de print din poveste…perfect in toate…si reusesti sa vezi in el greselile omenesti…cumva te temi ca in acel moment…vei uita numele iubirii…sau vei descoperi ca iubirea ta…purta de fapt un pseudonim…si ca numele ei adevarat este…FATARNICIE…?
    TU !!!
    Care esti fan de fan…si nimeni nu mai e ca tine…
    CE- SI-A DORIT PANA LA MOARTE MICHAEL JACKSON ???
    CE SI-A DORIT MICHAEL JACKSON CU ATATA ARDOARE TOATA VIATA LUI…???
    Sa fie iubit ca un om…sa iubim omul din el…
    Dar nu a fost un ipocrit…si nu ne-a spus niciodata…sunt un om perfect…
    Ne-a spus doar…
    SUNT UN OM…VREAU SA FIU IUBIT CA UN OM…
    Un Om…cu bune si rele
    Iar eu…asa il iubesc si asa il privesc…
    Ca pe un om…
    Un om minunat…
    Un artist perfect…Dar un om …
    Si din pacate…Un sot care a lasat de dorit…
    Chiar daca nu beau,nu injura,nu agreseaza fizic…unii barbati…nu reusesc sa fie soti…asa cum isi doreste o femeie…
    Daca in numele iubirii…inchizi ochii si te faci ca nu observi aceste lucruri…te priveste…e viata ta…
    Dar nu il judeca pe altul care are atata tarie si bun simt…sa observe ca lucrurile nu merg asa cum trebuie …si mai are si puterea sa spuna PAS !!!…
    Si asta…tot in numele iubirii…pentru ca nu de putine ori…in timp ce tu iti pierzi anii langa un sot care nu te merita…IUBIREA…te asteapta undeva…si tu habar nu ai…

    RăspundețiȘtergere
  75. Daniela , comentariul tau m-a facut sa ma simt vinovata. Ce facem noi nu e corect dar nici sa ne ascundem si sa ne facem ca nu am vazut nimic nu putem.
    Nu o urasc pe Lisa , nu am de ce. Dar nu pot sa inteleg comportamentul ei de dupa divort si dupa moartea lui Michael.Daca ar fi avut interviul acela cu Oprah imediat dupa divort , as fi inteles-o , as fi zis ca e o femeie ce se simte tradata si considera ca isi poate justifica comportamentul.Dar ea si nesuferita de maicasa si-au gasit sa-l puna pe Michael la pamant atunci cand el se lupta pentru nevinovatia lui , ei bine asta mi s-a parut de prost gust si mi-a dat impresia ca ea este o femeie manipulatoare. Nu m-am infuriat, dar m-am simtit daramata , ca si cum cel mai bun prieten mi-ar fi facut mie asa ceva.De ce nu au putut sa fie prieteni dupa divort? Ea spune ca a ramas prietena cu primul ei sot, de ce nu a putut sa faca acelasi lucru si cu Michael? De ce n-a cautat sa aiba o simpla prietenie cu el.Daca intr-o casnicie nu a reusit sa-l cunoasca cu adevarat de ce nu a cautat sa-l cunoasca printr-o simpla prietenie si fara interese(eu vad altfel sensul cuvantului interese aici.Nu ma refer la faima sau la materiale, ea n-avea nevoie de asa ceva de la el)Ei n-au avut asta de la bun inceput , o simpla prietenie , parca nici nu si-au facut timp pentru asa ceva.
    Lisa nu trebuie condamnata in totalitate pentru esecul casniciei lor.Reusita sau esecul unei casnicii tine intotdeauna de ambii parteneri. Dar comportamentul ei de dupa e de condamnat.Atunci a parut pur si simplu rea.S-a tot batut cu pumnul in piept ca ea a plecat de langa Michael si ca nu mai are nici o legatura cu el , ca apoi sa vina si sa faca pe vicitima , iar la moartea lui Michael sa faca pe sotia(in cazul ei fosta)indoliata.Mesajul ei pe facebook sau ce dracu a fost mi s-a parut de prost gust.Dar uite ca a si avut ceva de castigat.Daca inainte era privita ca biata fiinta ce a avut ghinionul sa se marite cu Michael Jackson , acum e privita ca biata femeie care l-a iubit cu adevarat pe Michael dar nu a putut face nimic sa il salveze. Au fost oameni care i-au zis "Condoleante pentru pierderea suferita". WHAT???
    Asta chiar nu am putut sa inteleg.De ce nu a venit sa spuna ca nu stie ce s-a intamplat pentru ca ea a plecat acum multi ani?
    Nu neg ca l-a iubit pe Michael, dar la final a facut ce au facut si restu , l-a vandut.
    Asta e parerea mea , si sper ca nimeni nu s-a simtit jignit de ce am spus.

    madacrow

    RăspundețiȘtergere
  76. @Niculina: "...nici eu nu sunt genul de femeie care sa accepte orice in numele iubirii..iar daca intre cei doi lucrurile s-au desfasurat asa cum stim din povestile care circula...atunci, da, Lisa a procedat corect separandu-se de Michael."

    Nici eu. Si nu cred ca exista cineva care sa faca chiar ORICE in numele iubirii, depinde de situatie. Nu trebuia sa faca orice doar tb sa fie sincera de la inceput, si sa-l faca sa inteleaga ca e nevoie de rabdare, oricat de capcaun ar fi fost tot intelegea, ceva s-a intamplat de s-a grabit el...

    totusi, se pare ca lisa a facut orice in numele iubirii a mintit pt a fi cu el, l-a mintit si a reusit sa il aibe... si eu cred ca a facut foarte bine ca a ales ea sa se desparta, pana la urma dupa toata minciuna i-a facut un bine lui, dar totusi nu l-a lasat in pace l-a facut albie de porci dupa... nush cum o femeie de 28 - 34 de ani si celebra la nivelul ei sa vb asa urat despre ex-ul ei, care mai era si MJ nu mi se pare prea normal din partea ei... (bn inteleg ca nu era matura la 26 de ani dar la 28-34 de ce nu era!?... nici acum nu este) si multi asteptau reactia asta de la ea, pt ca aveau dubii si nu au vazut cu ochi buni cuplarea lor, comentariile ei despre el pt presa erau ca o comoara, fff bine venite asta vroiau sa auda de la ea, ca apoi sa-l critice pe el, sa spuna ca el e cel anormal si ca au avut dreptate lisa facand o mare greseala casatorindu-se cu el... si ea a aprobat asta cand era intrebata in interviuri
    Asa e a fost o greseala din partea la amandoi

    @Daniela: "...Usor ..usor ne asemanam cu un tabloid...", "...Daca il iubim, sa incercam sa ii respectam memoria si nu ii mai scormonim in viata.Pana si noi fanele repetam aceeasi greseala..."

    dar si ea a fost ca un tabloid in acea perioada... nu l-a respectat deloc, nu stiu daca a vb la fel de urat si despre ceilalti soti ai ei , despre Nick C, nu cred ca a vb atat de urat si public despre ei cum a vb despre MJ, atat de tare il ura...

    RăspundețiȘtergere
  77. Mie nu imi e teama sa vad omul Michael Jackson,mereu am vazut asa.Chiar mereu.Am zis clar ,avea si parti rele......Sper sa nu gresesc cand spun ca majoritatea de aici o judeca pe Lisa ,din 2 motive :l a mintit si dupa divort a vorbit, stim toti cum.
    Din pacate ,nu stim amanunte din casnicia lor ,decat ce ne au lasat sa vedem .Daca plecat atatea saptamani de langa ea ,poate a fost Lisa de vina sau amandoi...,poate pe langa faptul ca ea nu s a tinut de promisiune ,a gresit si el ..sau nu.

    RăspundețiȘtergere
  78. deh Florenta.. la intrebarea ta cum ar reactiona o mama la greselile copilului ei... rapunsul depinde de mama... sunt mame care isi educa copii cu duritate si mame care isi educa copii cu blandete... copii mamelor dure pot fi niste sensibili... fara pic de agresivitate si cu un simt al binelui f dezvoltat..iar copii mamelor blande...niste razgaiati egoisti...dar sigur ca mai sunt si exceptii.
    Eu cand eram copil aveam o de aur... nu vaeam voie sa ma intorc acasa de "joaca" plangand...mama mea spunea ca "jocul" pentru un copil trebuie sa fie o sursa de fericire... daca vin plangand ceva nu e in regula..cu mine...deci imi va da ea motive sa plang..si daca m-a altoit o data de doua ori..poti fi sigura ca nu am mai facut greseala sa vin acasa plangand dupa o zi de zbenguiala...aaaa mi-am julit genunchii... mi i-am spalat la cismea si am avut grija la intoarcere sa nici nu vada juliturile. Fratele meu venea mereu acasa batut de copii...nu era capabil sa loveasca un alt copil... avea un suflet de aur...mama ii spunea: e treaba ta daca stai sa fi lovit.. eu nu ma duc sa ma cert cu vecinii pentru copilariile voastre...voi va bateti voi va impacati ..eu nu ma cert cu vecini pentru treburile astea... da ..il incuraja sa dea si el cu pumnul atunci cand era lovit...dar el nu lovea niciodata. In schimb eu daca am vazut ca o tot ia pe coaja saream la bataie inainte ca el sa fie lovit...ma simteam obligata sa-l apar (eram mai mica cu 2 decat el..)Asta ii amuza pe toti ceilalti si ma provocau (eu 3-4 ani..ei cu cel putin 3 ani mai mari decat mine)... pana cand am spart capul unui baiat... am dat cu o piatra si a inceput sa siroiasca sangele. In secunda urmatoare era cu toata familia la poarta noastra cu reclamatia... mama m-a chemat si m-a luat la interogatoriu de fata cu toata lumea..cu o voce rastita..imi tremurau picioarele si imi clantaneau dintii in gura de frica... ceilalti adulti martori s-au speriat si au incercat sa o calmeze...asta a infuriat-o si mai tare... pai daca nu vreti sa dau cu ea de pamant de ce ati mai venit la poarta mea?!!...si ma tinea spanzurata de rochie. Am crezut ca pana acolo mi-a fost, ma vedeam ridicata in aer si apoi sleita de asfalt..facuta foita ca in desenele animate... dar..mama s-a intors la mine si a spus... auzi cand mai vezi pe careva ca vrea sa va faca rau sa pui mana pe piatra si sa-l tintesti la cap si ai grija sa nu gresesti tinta....Ma rog, in casa mi-am luat chelfaneala de rigoare si ceva timp am stat departe de gloata de copii...nu am mai spart capul nimanui de atunci si nici provocata nu m-am mai simtit.
    Copii nu sunt prelungirea parintilor, si nici niste robotei programabili... e greu sa fi parinte dar uneori e greu sa fi si copil. Voi cei care sunteti parinti in ziua de azi aveti alta deschidere... va puteti instrui..parintii nostri nu aveau decat educatia de acasa ...au facut si ei ce au putut cu ceea ce au avut la indemana. Nici la scoala nu era prea roz.. eu imi amintesc inca betele colorate cu care ne pocneau la palma..in scoala primara... greseai ceva la artimetica.. invatatoare iti oferea sansa de a alege culoarea vergelei cu care te pocnea...Ca durea lovitura sau nu...nu conteaza ..conteaaza ca nu aveau alt mod de a te stimula decat bataia...
    Florenta nu esti singura care si-a trait copilaria cu frica de bataie...nu esti singura...stiu ca asta nu e o consolare... dar macar poti fi sigura ca sunt oameni care te inteleg si asta e important...de aici incepe iubirea

    stop joc... ajunge


    Niculina

    RăspundețiȘtergere
  79. Nu v-ati gindit ca Lisa a dat divort ea,pentru ca el a fost atit de bine crescut ca sa o lase pe ea sa faca asta.
    Si ce tot sapati in viata lui intima ce va mai doare ce si cum s-a intimplat si cu cine ce ?
    Acum va luati si de copii ? faceti mai rau ca tabloidele.
    Florenta draga , tie iti place sa scrii nu conteaza subiectul, la tine totul este dupa cum bate vintul, cind Michael e printul din poveste si sfintul de care nu trebuie sa se atinga nimeni cind il arunci pe scari ( plastic vorbind) hotarastete esti cu Michael sau impotriva lui ? ca sa stim si noi.
    Oricum miine se fac 11 luni, mai este o luna si face anul de cind a parasit aceasta planeta, ar fi bine daca ne-am gindi la ce mostenire artistica ne-a lasat si ce a insemnat el ca artist.
    Ce am pierdut odata cu el asta este mai important decit disecarea vietii lui intime si cine cu cine si ce s-a intimplat. Omul asta a tinut ca nimeni altul la viata lui intima , hai sa-l respectam si sa nu mai concluzionam noi ceva de care nici macar nu avem habar.
    Violeta

    RăspundețiȘtergere
  80. (continuare)
    Fiecare dintre ei a avut o copilarie nefericita si e adevarat ca asta marcheaza si nu vei mai fi niciodata la fel,pentru ca cicatricile raman si odata cu trecerea timpului te afecteaza din ce in ce mai mult,fricile devin fobii,neincrederea devine panica si creaza o persoana putin sociabila,nesiguranta dezvolta o personalitate retrasa si tacuta.
    Pornind deja cu aceste sechele si adaugand incompatibilitatea caracterelor,sansele unui mariaj fericit sunt minime daca nu inexistente.Nu stiu ce idealuri poate avea un copil rasfatat ca LMP-pentru ca sigur a fost un copil rasfatat-dar stiu ca Michael in nici un caz nu ar fi acceptat sa se lase prins intr-un mariaj de convenienta,care sa-i taie visele si aripile.Michael a crezut mereu in visele lui si a luptat muncind, pentru implinirea lor.A reusit de fiecare data si probabil ca visul de a gasi iubirea perfecta pentru el a fost singurul ramas neimplinit,dar n-a renuntat la acest vis.Cati dintre noi avem curajul sa pastram acest vis atunci cand viata ne dezamageste si nu gasim ACEA iubire?!De obicei renuntam si ,,ajustam,, visele la situatia in care ne aflam...Faptul ca s-au despartit a fost poate cel mai bun final care se putea intampla,avand in vedere situatia si contextul.Cu siguranta LMP a avut un rol,acela de a-l sustine (chiar si numai telefonic)in primul proces din 93 si au incercat,poate si ca o ,,razbunare,, la adresa celor care nu credeau,sa dovedeasca ca pot forma un cuplu reusit.Pacat ca LMP n-a ramas la fel de doamna pana la sfarsit si a dat-o in bara aparand la diverse emisiuni si discutand lucruri ce trebuiau sa ramana doar intre ei doi.Michael a fost si a ramas un gentleman,un adevarat lord, pana la sfarsit,nu a comentat nimic rau sau negativ si asta spune multe despre caracterul unui om adevarat.Asa cum am spus mai demult,Michael a fost mult mai uman decat multi dintre noi!Multi am uitat ce inseamna sa fi OM in adevaratul sens al cuvantului,Michael nu a uitat niciodata asta!Ma opresc aici deocamdata,
    Alina

    RăspundețiȘtergere
  81. Ceea ce Michael si-a dorit cu disperare toata viata a fost simplitatea si normalitatea unei vieti de om obisnuit.Si asta si-a dorit si pentru viata de familie.Contrar tuturor starurilor care cauta stralucirea si viata somptoasa,Michael si-a dorit dincolo de scena exact opusul.Adevaratul Michael nu era cel care se vroia inconjurat de lucruri scumpe si aurite,case somptoase si multa opulenta-asa cum massmedia l-a portretizat.Pentru cei care nu cred asta sa urmareasca locurile in care Michael a ales sa stea dupa 2005,atunci cand nu mai era presat si insotit de armata de PR-isti sau reprezentanti ai industriei muzicale (exceptand Bahrein-ul unde Jermaine l-a convins sa se duca,casele simple si normale din Irlanda arata ce vroia cu adevarat de la viata Michael atunci cand staff-ul nu alegea in locul sau).Asa cred ca a fost si in viata de familie,a vrut normalitate ceea ce e greu daca nu imposibil atunci cand esti un megastar.Probabil de aici a pornit totul,un om care vrea normalitatea unei vieti obisnuite e considerat ridicol printre starurile obisnuite cu un anumit stil de viata si pentru LMP a fost imposibil de inteles.Si la fel ca in orice cuplu apare incompatibilitatea.Si asta nu are de a face cu cine e de vina.Incompatibilitatea exista si nu ai cum sa lupti impotriva ei,decat renuntand la visurile tale,la ceea ce vrei tu de la viata,renuntand la ceea ce te face unic si special.Daca unul din ei ar fi renuntat la toate astea ar fi insemnat o depersonalizare,probabil l-ar fi facut pe celalalt fericit dar cu pretul propriei nefericiri interioare si a neputintei de a putea privi in oglinda la cel care ai devenit.Cred ca atat Michael cat si LMP au incercat atat cat au putut si in conditiile date sa formeze o familie dar incompatibilitatea si diferentele mult prea mari de personalitate dintre ei si-au spus cuvantul.Da,iubirea poate invinge totul doar atunci cand nu este una imposibila!In cazul lor a fost una imposibila.
    Cu ce sunt eu oripilata vis a vis de LMP (si a oricarei alte persoane care se comporta asa) este atitudine ei de dupa divort.N-am fost,nu sunt si nu voi fi niciodata de acord cu spalatul rufelor in public si razbunari mascate in interviuri despre un mariaj ratat si vina aruncata asupra celuilalt.E de prost gust,mai mult decat ridicol si nu faci decat sa te cobori in mocirla.Cam asta a facut LMP,nimic nu ii acorda circumstante atenuante pentru declaratiile facute,nici macar copilaria nefericita.Din contra copilaria nefericita te maturizeaza inainte de vreme si ar trebui sa ai mai multa minte,sa empatizezi mai mult si sa nu judeci superficial lucrurile.Spun asta in cunostinta de cauza,intrucat copilaria mea si anii mei tineri s-au derulat intr-o batalie mai mult decat murdara prin tribunale pentru custodia mea si ura dintre cei doi parinti.(continuare)
    Alina

    RăspundețiȘtergere
  82. Orice s-ar spune si orice ne-am imagina sau am vrea, ideea de baza este una (cel putin in ceea ce ma priveste).
    Lisa Marie stia ce inseamna sa fi copil de Rege...atunci cum naiba nu si-a putut imagina ce inseamna sa fi sotie de Rege...cand stia prea bine povestea maica-si cu ELvis???
    Chiar atat de inocenta sau de fraierica nu era sa creada ca pentru ea Michael va renunta la ceea ce iubea cel mai mult...ea a gresit in momentul in care i-a promis lui Michael ca-i va darui un copil...cat de absurda sa fi sa faci o asemenea promisiune inainte de a cunoaste cu bune si rele pe omul cu care te vei casatori si langa care se presupune ca-ti vei forma o familie??? Stia inca de la inceput de activitatile lui Mike, asa ca hai sa nu ne punem in situatia ei..."vai ce era in sufletul ei ca Mike statea plecat prin turnee si petrecea timp cu copii"...stia prea bine cu cine se marita , ca doar nu era crescuta in padure si a picat in bratele lui Mike ca a aruncat-o vreun cocostarc....NU TREBUIA sa-i promita ceea ce Mike isi dorea, pana nu vedea ce inseamna o casnicie cu un REGE...mai ales un Rege de calibru lui Mike.
    Acum ca s-au iubit numa' ei stiu...la urma urmei Mike a continuat relatia cu ea pana prin 2000 si anumite "zvonuri" zic ca este posibil chiar pana in 2005.
    Asa ca nu ma las purtata pe visul avea 2 copii, era divortata si alte cele...nu avea 10 ani sa creada ca tot ce zboara se mananca...si ca vai Doamne, a dezamagit-o Mike...
    "Femeie ranita"....adica daca zicea ca era si vreun asasin , trebuia sa trecem cu vederea ca saraca suferea??? Da ce isi impartise bucuriile ca sa vina ulterior sa-l denigreze pe Mike...sa spuna ce a spus referitor la casnicia lor...asta demonstreaza respectul ei de sine si gradul de demnitate...dar si prostia....fiindca eu consider ca o femeie ranita in dragoste, care insira vrute si nevrute...ei bine, nu este un semn al inteligentei si al integritatii sale intr-o societate...asa cum este ea (buna /rea) se presupune ca traim intr-o societate dominata de bun-simt si clar nu este o manifestare a unei iubiri sincere.
    Sunt atatea star-uri care au suferit dezamagiri, dar nu au venit sa denigreze...un ex : Al Pacino & Diane Keaton....15 ani impreuna, ea a vrut casatorie, el nu...s-au despartit....n-am citit,auzit,vazut ca Diane, o femeie ranita in dragoste...sa se jeneze ca a stat 15 ani cu Al Pacino...moralitate, bun simt, demnitate...integrare in societate...
    Deci, fara suparare Florenta...dar, sa ma pun fie si pentru o secunda in situatia Lisei...mie imi este jena...ca femeie care as iubi, nu m-as duce sa fac rondul pe la televiziuni si sa-l denigrez pe partener...fiindca vai de mine si de mine nu sunt capabila sa suport o dezamagire...consider ca nu as face altceva decat sa ma umilesc, atat respect imi acord incat mi-as vindeca ranile si suferintele aruncand cu noroi in cel pe care se presupune ca-l iubesc sau l-am iubit.
    Nu zic ca Michael era perfect...nimeni nu este prefect...dar cu siguranta a crezut in promisiunea unei foste narcotice, ia acordat o nota de credibilitate...si si-a luat plasa...cand nimeni nu mai dadea 2 parale pe vorbele ei, Michael a crezut in promisiunea/ile ei si rau a facut din pacate pentru el...99,99% sunt sigura ca Mike nu i-a promis ca renunta la cariera pentru care muncise inca de la 5 ani...pentru iubirea ei.

    SCORPYA

    RăspundețiȘtergere
  83. Orice s-ar spune si orice ne-am imagina sau am vrea, ideea de baza este una (cel putin in ceea ce ma priveste).
    Lisa Marie stia ce inseamna sa fi copil de Rege...atunci cum naiba nu si-a putut imagina ce inseamna sa fi sotie de Rege...cand stia prea bine povestea maica-si cu ELvis???
    Chiar atat de inocenta sau de fraierica nu era sa creada ca pentru ea Michael va renunta la ceea ce iubea cel mai mult...ea a gresit in momentul in care i-a promis lui Michael ca-i va darui un copil...cat de absurda sa fi sa faci o asemenea promisiune inainte de a cunoaste cu bune si rele pe omul cu care te vei casatori si langa care se presupune ca-ti vei forma o familie??? Stia inca de la inceput de activitatile lui Mike, asa ca hai sa nu ne punem in situatia ei..."vai ce era in sufletul ei ca Mike statea plecat prin turnee si petrecea timp cu copii"...stia prea bine cu cine se marita , ca doar nu era crescuta in padure si a picat in bratele lui Mike ca a aruncat-o vreun cocostarc....NU TREBUIA sa-i promita ceea ce Mike isi dorea, pana nu vedea ce inseamna o casnicie cu un REGE...mai ales un Rege de calibru lui Mike.
    Acum ca s-au iubit numa' ei stiu...la urma urmei Mike a continuat relatia cu ea pana prin 2000 si anumite "zvonuri" zic ca este posibil chiar pana in 2005.
    Asa ca nu ma las purtata pe visul avea 2 copii, era divortata si alte cele...nu avea 10 ani sa creada ca tot ce zboara se mananca...si ca vai Doamne, a dezamagit-o Mike...
    "Femeie ranita"....adica daca zicea ca era si vreun asasin , trebuia sa trecem cu vederea ca saraca suferea??? Da ce isi impartise bucuriile ca sa vina ulterior sa-l denigreze pe Mike...sa spuna ce a spus referitor la casnicia lor...asta demonstreaza respectul ei de sine si gradul de demnitate...dar si prostia....fiindca eu consider ca o femeie ranita in dragoste, care insira vrute si nevrute...ei bine, nu este un semn al inteligentei si al integritatii sale intr-o societate...asa cum este ea (buna /rea) se presupune ca traim intr-o societate dominata de bun-simt si clar nu este o manifestare a unei iubiri sincere.
    Sunt atatea star-uri care au suferit dezamagiri, dar nu au venit sa denigreze...un ex : Al Pacino & Diane Keaton....15 ani impreuna, ea a vrut casatorie, el nu...s-au despartit....n-am citit,auzit,vazut ca Diane, o femeie ranita in dragoste...sa se jeneze ca a stat 15 ani cu Al Pacino...moralitate, bun simt, demnitate...integrare in societate...
    Deci, fara suparare Florenta...dar, sa ma pun fie si pentru o secunda in situatia Lisei...mie imi este jena...ca femeie care as iubi, nu m-as duce sa fac rondul pe la televiziuni si sa-l denigrez pe partener...fiindca vai de mine si de mine nu sunt capabila sa suport o dezamagire...consider ca nu as face altceva decat sa ma umilesc, atat respect imi acord incat mi-as vindeca ranile si suferintele aruncand cu noroi in cel pe care se presupune ca-l iubesc sau l-am iubit.
    Nu zic ca Michael era perfect...nimeni nu este prefect...dar cu siguranta a crezut in promisiunea unei foste narcotice, ia acordat o nota de credibilitate...si si-a luat plasa...cand nimeni nu mai dadea 2 parale pe vorbele ei, Michael a crezut in promisiunea/ile ei si rau a facut din pacate pentru el...99,99% sunt sigura ca Mike nu i-a promis ca renunta la cariera pentru care muncise inca de la 5 ani...pentru iubirea ei.

    SCORPYA

    RăspundețiȘtergere
  84. Cate capete atatea pareri...asa va fi mereu! Dar un lucru sa fie clar tuturor:
    Aici si acum nimeni n-a spus mizerii despre Michael si nu l-a defaimat nimeni, asemenea tabloidelor! Aici si acum se vorbea despre Lisa, chiar daca si Michael a intrat in ecuatie...Aici si acum nu i-a luat nimeni la puricat viata intima, ci pur si simplu s-au spus pareri pro si contra vis-a-vis de atitudinea Lisei din timpul mariajului cu Michael si de dupa...Deci nu mai aberati, ca aici nimeni n-a scormonit cu nerusinare prin sertarele lui Michael si nimeni n-a inventat lucruri stupide despre viata lui intima asa cum fac tabloidele! Sa nu confundam lucrurile!
    Cred ca trebuie sa incetam cu atitudinea asta usor agresiva...pentru ca pur si simplu nu are sens...iar va duce la jigniri si vorbe grele! Oricum se va gasi mereu cineva care s-o tina una si buna cu a lui parere obsesiva!
    Make LOVE(peace), not WAR!
    Carmencitta

    RăspundețiȘtergere
  85. Si inca ceva...sa fim bine intelesi...cine il iubeste pe Michael...e evident ca-l iubeste atat ca OM cat si ca artist...Si nu cred eu ca cineva de aici il iubeste doar pt ca e un mare artist si are melodii faine...Nu poti si n-ai cum sa separi latura omeneasca de latura artistica atunci cand vorbesti de Michael...mai ales de Michael...n-ai cum...tocmai de aceea ne-am si indragostit de el...nu?! Eu, una da...pentru ca asa am ajuns sa-l iubesc (si nu vorbsc de perioada cand eram mica si eram indragostita de fizicul lui...) datorita firii lui blande, delicate (pentru ca asta afisa el cand aparea in public)...a felul lui, plin de bun simt, de-a se purta cu cei din jur (pt ca, la fel, asta afisa el cand aprea in public)...Acum ce sa zic...daca el era altfel in esenta decat ceea ce afisa in public (ceea ce nu cred sub nicio forma) asta e...era si el om! Dar asta nu inseamna ca el a fost de vina pt ca tuta de Lisa pur si simplu a dat kix "din nou" in casnicie...Cred ca tre sa fi incapatanat sa nu poti sa vezi logica lucrurilor...
    Acum va las...Mai vbim noi...
    GBU!
    Carmen...citta

    RăspundețiȘtergere
  86. FETELOR,
    LUATI O PAUZA PUBLICITARA SI PRIVITI DETASAT LA CEEA CE FACETI.
    ATI ALUNECAT PE PANTA TABLOIDELOR, FACETI CEEA CE MJ A URAT CEL MAI MULT PE LUMEA ASTA
    GANDITI VA LA ACEI JURNALISTI CARE AU FACUT CEEA CE FACETI VOI AICI, SI DACA VA STA IN PUTERE, ARUNCATI VOI CU PIATRA
    FETILIII
    TINETI MINTE VORBELE LUI STEFAN VODA CARE V A FOST BACI PANA LA ADANCI BATRANETI

    MICHAEL JAKSON A FOST OM, INTELEGETI? O M
    NU EXTRATERESTRU...........
    SI CA ORICARE FIINTA OMENEASCA A FOST FACUT DIN PARTI BUNE SI PARTI RELE ALE FELULUI SAU DE A FI A CARACTERULUI SAU, CE FACETI? IL VRETI ZEU PE MJ?O VRETI DECAPITATA PE LISA?
    A FOST ALEGEREA LUI IN ACEL MOMENT SI A FOST PROBLEMA LUI, A FOST HOTARAREA LUI , EL A STIUT CEL MAI BINE DACA A FOST BINE SAU RAU, GANDITI VA CA ACEASTA ALATURAREA A CELOR DOI S A PETRECUT INTR UN MOMENT DIFICIL, CEEA CE AR FI PUTUT SA INSEMNE POATE ALTCEVA DECAT IUBIRE
    CATI DINTRE NOI NU A AVUT IN VIATA UN MOMENT DE COTITURA SI POATE DIN DISPERARE A GASIT UN UMAR PE CARE SA SE SPRIJINE NU NEAPARAT SA PLANGA SI ACEST UMAR DIN UNA IN ALTA S A TRANSFORMAT IN ALTCEVA
    EU CRED CA DACA MJ O IUBEA IN DISPERARE PE LISA NU PLECA EL IN LUMEA LARGA FARA EA, EU CRED CA A FOST DOAR O CONSOLARE DE MOMENT, DE CARE EL SI A DAT SEAMA DESTUL DE REPEDE SI IA LASAT EI SATISFACTIA SA DESFACA ACEASTA CASATORIE
    EL A IUBIT O CU ADEVARAT SI POATE IN DISPERARE SI IN TAINA PE DIANA ROSS, EA INSEMNAT FOARTE MULT PT EL
    SI DINCOLO DE TOATE ASTEA , DE CE NE AM TRANSFORMAT NOI IN JURNALISTI DE TABLOIDE?
    DACA MICHAEL AR CITIT TOT CE ESTE AICI SCRIS AR SPUNE"DA....... LUMEA TOATA NU FACE ALTCEVA CAND E VB DE MJ DECAT SA SCOTOCEASCA IN SERTARE"
    ASTA VRETI VOI?NU AM STRIGAT NOI SI AM INJURAT IN TOATE LIMBILE PAMANTULUI DE UN AN DE ZILE SI CHIAR SI INAINTE TOATE TABLOIDELE? NU AM ZIS NOI CA PRESA LA INGHITIT SI PRESA IA FACUT TOT RAUL DE CARE A SUFERIT? ACUM CE FACEM NOI AICI?
    GANDITI VA MAI BINE CE I S A INTAMPLAT, DE CE A MURIT CINE A VRUT ASTA SAU CUM A FOST POSIBIL,UNDE AU FOST ACEI CONSILIERI CARE TREBUIA SA AIBA GRIJA DE IMAGINE, DE TOATA VIATA LUI MICHAEL SAU DACA NU AU FOST DE CE NU AU FOST?
    MAI ZIC ASA SI CU ASTA INCHIEI
    DE CE MJ LA UN MOMENT DAT L A CONCEDIAT PE BRANCA?OMUL CARE A STAT SI ESTE INCA LA SPATELE LUI SI I A FACUT CE A FOST MAI BUN SI MAI AVANTAJOS PT MICHAEL?
    .............PT CA M ERA DESTUL DE USOR INFLUENTABIL SI INAINTE DE TOATE OAMENI BUNI- ERA OM CU BUNE SI CU RELE
    DACA IL IUBITI IUBITI L PE DE A INTREGUL ASA CUM ERA EL SI NU I FACETI ANALIZE LITERARE A CARACTERULUI.ORICE OM IN VIATA ISI ASUMA CEEA CE FACE INDIFERENT DACA ISI DA SEAMA CA E BINE CE FACE SAU NU PT CA ASA E NATURA UMANA FACI LUCRURI BUNE DAR SI GRESESTI

    RăspundețiȘtergere
  87. Citesc, citesc..si gandul i-mi zboara la Mike..
    Si am simtit o presiune
    ..inchipuiti-va ca a-ti fi vedete si preasa ar scrie despre voi, isi dau cu parerea dar cat de putin stiu.. Cat de greu e sa simti si sa traiesti acele lucruri care le scriu si le interpreteaza despre tine, despre VIATA TA...
    Ceea ce stim concret e ce a declarat LMP ..iar restul e fictiune.Ma simt neputincioasa si fara argumente in fata tuturor parerilor si presupunerilor fata de omul Michael cum probabil si chiar el insusi a simtit asta ani si ani ...Si mai mult de atat azi la 11 luni de cand el nu mai e langa noi, ma simt neputincioasa si "lasa" in fata tuturor parerilor de aici.Nu cred ca avem nimic palpabil pe care sa ne bazam si sa facem toate aceste presupuneri cine, cum si unde s-a gresit.
    LOVE

    RăspundețiȘtergere
  88. intr-adevar mult prea bine punctat!!!
    citat: SCORPYA genial!

    mia

    RăspundețiȘtergere
  89. @carmencitta: "Aici si acum nimeni n-a spus mizerii despre Michael si nu l-a defaimat nimeni, asemenea tabloidelor! Aici si acum se vorbea despre Lisa, chiar daca si Michael a intrat in ecuatie...Aici si acum nu i-a luat nimeni la puricat viata intima, ci pur si simplu s-au spus pareri pro si contra vis-a-vis de atitudinea Lisei din timpul mariajului cu Michael si de dupa...Deci nu mai aberati, ca aici nimeni n-a scormonit cu nerusinare prin sertarele lui Michael si nimeni n-a inventat lucruri stupide despre viata lui intima asa cum fac tabloidele! Sa nu confundam lucrurile!"

    EXACT, nu facem ceea ce au facut ei, nu e acelas lucru

    si ce barfea LMP la tv despre el cu diverse ziariste - cum se numeste !!!?

    ...inchipuiti-va ce credea si cum era el, cum se simtea el cand o vedea pe ea vorbind/barfindu-l la emisiuni tabloid cu acele ziariste despre viatza lor, despre el in general, ...in fine nush mie pers. nu mi-ar fi placut sa aud asa ceva sau poate ca el stia, se astepta la asta dupa ce a cunoscut-o mai bine... era anesteziat la asemenea barfe

    dar fff urat din parte unei pers. publice de calibrul ei sa-si barfeasca fostul la tv in felul acela

    MJ o fi gresit cu ceva dar macar a fost demn dupa..., nu s-a prestat la barfe ca ea, a facut fff bn ca nu a vb mai nimic despre ea, nu merita osteneala

    mia

    RăspundețiȘtergere
  90. Florenta,figura de stil sau nu,eu nici macar nu as fi gandit asa ceva,avand in vedere ceea ce s-a intamplat cu un an in urma.

    Datorita lui Michael,am cunoscut oameni minunati si am trait clipe frumoase,pe langa momentele in care imi lipseste dureros de mult.

    Am constatat ca in ciuda vietii sale publice,a reusit sa tina multe lucruri private,ca dovada,cat de putine stim totusi.

    Parerea mea este ca nimeni nu poate judeca pe nimeni.

    LOVE

    Dia

    RăspundețiȘtergere
  91. Michael jackson footage never seen before (London 02 arena)

    http://www.youtube.com/watch?v=yrZkqJtKv6Q&playnext_from=TL&videos=7Slz2z_6mUM

    Dia

    RăspundețiȘtergere
  92. Florenta, povestile de dinainte , mi-au placut oarecum, pentru ca aveau un iz de poveste, de fictiune, dar de data aceasta , sa te pui in pielea Lisei, fara sa ai habar de cum au stat lucrurile intr-adevar, deja e prea mult ...
    Sunt casatorita, sunt mama, iti inteleg punctul de vedere, dar ti-ai ales foarte prost exprimarea.
    Poate nu iti dai seama , dar mi-a inghetat sufletul cand am citit acele fraze "reci", ca sa le spun asa.
    si nu stiu de unde ai scos toate cate ai scris, pt ca nimeni nu stie ce s-a intamplat de fapt. nimeni nu e obligat sa o placa sau nu pe Lisa , sau sa o inteleaga sau nu , sau sa il inteleaga sau nu pe Michael. Au facut ce au vrut ei, cand au vrut , si gata .
    pentru ca a aruncat cu noroi dupa ce s-a terminat totul intre ei , nu e prima sau singura care a facut asta.
    Dar pana la urma nu cred ca ar trebui sa ne intereseze viata intima sau viata de cuplu a nimanui mai ales a lui Michael care si-a protejat-o cat a putut de mult.
    si daca cineva vrea sa ia in considerare ceea ce spune Lisa , nu are decat. Eu va spun sincer ca pe mine peronal nu ma intereseaza persoana ei , si ca atare nu stiu prea multe despre ea, nici ce a declarat , nici ce a facut, decat in mare.
    pe mine ma intereseaza Michael si ma intereseaza faptul ca a trait pana la 50 ani fara sa aiba o familie adevarata, fara sa aiba o persoana, o singura persoana , langa el in cara sa se poata increde cu adevarat, care sa nu il sape , mai devreme sau mai tarziu, la bine si la greu.
    Ma bucur din toata inima ca are acesti copii minunati, si stiu ca si parinte, ca erau totul pentru el.
    Totusi nu mai judecati, mai ales fara sa stiti adevarul. adevarul a ramas intre ei , si asa va ramane .

    RăspundețiȘtergere
  93. De la un simplu schimb de pareri s-a ajuns la ...acuzatii si reprosuri.....pacat... Mda nu ne vom mai da cu parerea.. pentru ca nu avem informatii clare ...dar lipsa de informatii duce obligatoriu spre ideea ca nu a avut pe nimeni alaturi, nicidoata?!.. asta nu e o presupunere fara baza?!!... in naivitatea mea prefer sa cred ca dincolo de zidurile din jurul lui, Michael a avut parte si de bucatele de viata obisnuita ... ca majoritatea oamenilor de pe planeta. Dar daca doar opiniile voastre conteaza ...daca doar presupunerile voastre nu ofenseaza si nu ranesc...ce sa spun... va doresc sa va reveniti!

    Niculina

    RăspundețiȘtergere
  94. Vreau sa va dau aici un citat luat de la fan club america, este definitia lor ca fani a lui Michael, asta ar trebui sa stim despre el, asta ar trebui sa ne priveasca pe noi nu sapaturi si presupuneri despre viata lui intima.
    Michael's love was not reserved only for the lucky few who were closest to him, but was freely given to the huge crowds who attended his concerts and who gathered in loving frenzy wherever he appeared. (For better at times and for worse at others, one can't very well be the King of Pop without a whole kingdom of followers, right?) What may seem from the outside like a one-way fantasy affair, the relationship between Michael and his fans was anything but. Despite the stresses and pressures of fame, Michael dealt with those who loved him with a calm grace that can only be described as angelic. He would be present in the moment with us, would hug, blow kisses, he would reach out his hand... at least as much as he could, given safety concerns. He frequently expressed admiration for posters and artwork made for him and would thankfully accept these and other gifts from fans. He was patient with autograph seekers and gracious with the hysterical and crying (you know who you are ;) who only wanted that one sublime moment of contact, that one blessed chance to tell him "I love you" in person, and be heard. And isn't that what love wants most... to be expressed, to be given? And hopefully welcomed? Michael must have understood this, for he gave it, accepted it and validated it. "It's all for love."
    Violeta

    RăspundețiȘtergere
  95. fiecare are dreptul sa fie de partea cui vrea

    cei care sunt de partea LMP si ii iau apararea presupun ca nu o cred perfecta, inocenta, sfanta, complet nevinovata, care a suferit cel mai mult, etc.! cred ca ii pot vedea si ei greselile, minciunile...
    sper ca nu le e teama sa-i vada adevarat fata?!

    la fel si cei care sunt de partea lui MJ au dreptul cu toate greselile, problemele lui sa ii ia apararea, nu il considera nimeni perfect, (chestia asta si a aparut de la oameni care se cred destepti) normal ca nu, doar traim in lumea reala nu in basme cu printese de unde crede ca vine lisa, cred ca MJ a coborat-o cu picioarele pe pamant cand a luat decizii mari in viata, poate de aceea si reactia ei... credea ca ei nu i se poate intampla

    RăspundețiȘtergere
  96. Fetelor in tot raul e si un bine.Daca Lisa s-a comportat nepotrivit in urma divortului ,nu tot asa s-a comportat Michael.Ne-a demonstrat inca o data ca e un domn,un finut si un Rege.Asa ca asta trebuie sa vedem ,nu sa despicam firul in patru.

    RăspundețiȘtergere
  97. Janet Jackson performs Again/ Nothing/ Nasty on American Idol

    http://www.youtube.com/watch?v=wTet4EEzZ9g&playnext_from=TL&videos=JMV_kLvU4ZA

    E uimitor cat de mult seamana vocea ei cu a lui Michael!

    LOVE

    Dia

    RăspundețiȘtergere
  98. Zuza,ce vesti ne mai dai despre monument ?

    RăspundețiȘtergere
  99. sunt pe calea ce a buna numai ca merge greu ca si eu depind de alti oameni
    poate ca in curand o sa va mai fac oarece anunturi
    oricum treaba merge inainte

    RăspundețiȘtergere
  100. Vă mulţumesc tuturor pentru comentarii. Legat de divergenţele care au apărut, nu vreau să comentez, ci doar să vă împărtăşesc un fragment din cartea “The Michael Jackson Tapes” de Rabbi Shmuley Boteach:

    Nu sunt un om cu care o femeie să poată trăi uşor ca soţie. Nu e uşor şi ştiu asta. Pentru că îmi dedic tot timpul altcuiva. Mi-l dedic copiilor, mi-l dedic oricui care suferă, undeva... mi-l dedic muzicii. Iar femeile vor să fie în centrul atenţiei. Îmi amintesc că Lisa-Marie îmi spunea mereu : “Nu sunt o mobilă, nu sunt o mobilă. Nu poţi...” I-am spus: “Nu vreau să fii o mobilă” – şi, ştii, au fost câteva fetiţe bolnave care m-au sunat iar ea s-a înfuriat şi le-a închis telefonul. Şi, ştii, simt că asta e... e misiunea mea, Shmuley. Trebuie să fac asta.”

    Sunt cuvintele lui Michael Jackson. Cred că orice alt comentariu ar fi de prisos.

    RăspundețiȘtergere

AVERTISMENT!

Orice comentariu care contine limbaj jignitor la adresa autorilor blogului, a cititorilor sau a comentatorilor sai, va fi expediat in Zona Fantoma, sa-l caute pe Generalul Zod :)