luni, 15 februarie 2010

Michael Jackson – „Ultima lacrimă”

...



Cuvintele tale mi-au străpuns inima, şi am plâns lacrimi de durere.

„Ieşi!” am strigat. „Acestea sunt ultimele lacrimi pe care le voi vărsa vreodată pentru tine.” Aşa că ai plecat.

Am aşteptat ore în şir, dar nu te-ai întors. În noaptea aceea, de unul singur, am plâns lacrimi de frustrare.

Am aşteptat săptămâni, dar nu aveai nimic să-mi spui. Cu gândul la vocea ta, am plâns lacrimi de singurătate.

Am aşteptat luni de zile, dar nu ai lăsat niciun semn pentru mine. În adâncul inimii, am plâns lacrimi de disperare.

Cât de ciudat e că toate acestea nu au putut să-mi spele rana!

Apoi un singur gând de iubire mi-a perforat amărăciunea. Mi-am amintit de tine în lumina soarelui, cu un zâmbet la fel de dulce ca vinul de mai. O lacrimă de recunoştinţă a început să alunece în jos, şi în mod miraculos te-ai întors. Degete delicate mi-au atins obrazul şi te-ai înclinat pentru un sărut.

„Ai venit?” am murmurat.

„Ca să-ţi şterg ultima lacrimă”, ai răspuns. „Aceasta era cea pe care ai păstrat-o pentru mine.”



(Michael Jackson - "The Last Tear", "Dancing The Dream", 1992)





...

149 de comentarii:

  1. Si sufletului acesta pur si neasemuit de bun care ne-a daruit atit, i s-au putut atribui acele mirsavii si culmea inca i se mai atribuie, pentru ca mi se pare josnic sa te gindesti ca si-ar fi inscenat moartea.
    Eu inteleg ca multe dintre noi nu vor sa creada ca nu mai este sau nu se pot obisnui cu ideea ca el nu mai exista fizic dar de aici pina la fantasmagorice scenarii puse in circa unui om cu sufletul atit de pur si bun depaseste orice limita a bunului simt.
    Nu bat apropouri, nu critic pe nimeni numai constat atit.
    Mihai ma bucur ca ai inceput sa traduci ,,Dancing The Dream,, pentru ca numai asa si doar asa se poate ajunge la sufletul lui Michael si asa poti sa-l intelegi pe adevaratul Michael nu cel din ziare si tabloidele de scandal.
    ,,The Last Tear,, este strigatul de disperare a celui ranit in dragoste , a celui care asteapta intoarcerea iubirii pierdute si amaraciunii ca nu primeste nimic la cit a daruit el. Frustant dar cit de adevarat!
    Violeta

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunteti extraordinar si nu o spun pentru a va flata, pur si simplu. Daca considerati ca la un moment dat aveti nevoie de cineva care sa sustina acest om, macar si pentru o statistica, va rog nu ma ocoliti. Mult respect.
    p.s.
    v-am scris un email prin multe altele pe care le primiti, dar as dori sa cumpar cartea dumneavoastra, va multumesc
    rig.veda

    RăspundețiȘtergere
  3. Iarasi eu. Imi plac comentariile pe text pe care le faceti. Imi aduc aminte de fisele pe care tb sa le facem la limba romana. Sper sa nu va jigneasca comparatia, dar am facut-o pentru ca va admir si apreciez.Nu imi inchipuiam ca cineva va si publica acest lucru. Mie imi plac melodiile sale si chiar le-am tradus, adevarate opere care cu siguranta peste timp vor fi analizate si comentate asa cum merita.
    rig.veda

    RăspundețiȘtergere
  4. Again and again...am dispute mari cu unii amici in ceea ce priveste comparatia intre Michael Jackson si Elvis si credti-ma ca ma aprind. Dar stiu ca dumneavoastra o puteti face si mai bine decat mine. Talentul dumneavoastra face diferenta. Asa ca, daca se poate v-as fi recunoscatoare daca ati avea timp pentru aceasta "comparatie".
    rig.veda

    RăspundețiȘtergere
  5. am citit Ultima lacrima..si cand aveam ochii plini de lacrimi a cazut curentul... ma ramas cu impresiile in aer...

    Niculina

    RăspundețiȘtergere
  6. Mihai multumesc pentru acest frumos cadou,este poemul meu favorit lui Michael,ce surpriza placuta!

    De cand l-am citit prima oara,am simtit ca se potriveste cu ce simtim noi pentru Michael acum,adaptand-o situatiei actuale.Plangem,dar durerea ramane doar Michael ar putea sa faca asta,sa se intoarca si sa ne ne aduca zambetul.Asa o vad eu.

    Tocmai am dat proba la romana,multumesc tuturor pentru sprijin! a fost foarte usor! am fost cu gandul la Michael cand am extras biletul cu subiectul! Nu am cuvinte sa-i multumesc stiu ca a fost alaturi de mine!

    Bafta tuturor in continuare!

    LOVE

    RăspundețiȘtergere
  7. Acum o sa va spun ce intrebari am avut si ce am raspuns

    Textul este Jurnalul de Liviu Rebreanu.
    Prima intrebare:Cine este autorul si din ce perspectiva prezinta ideile,am spus din perspective subiectiva,persoana I,marcile subiectivitatii,verbe si pronume de pers I,autorul este Liviu Rebreanu.

    A doua:Cine este receptorul,raportandu-ne la scopul comunicarii,am spus fiind un jurnal publicat intr-un roman,receptorul sunt cititorii.

    A treia:cum priveste autorul greutatea muncii,m-am raportat la text,spunea ca mai are imaginatie,dar nu isi gaseste modul de a o exprima,invocand motivul trecerii anilor,al imbatranirii.

    A 4 a intrebare: ce parere am despre sinceritatea/nesinceritatea intr-un jurnal.am raspuns Daca este personal,acesta isi exprima ideile si activitatiile liber,daca este public poate imbina realitatea cu fictiunea.

    Cititi textul cu voce tare,corect,cu intonatie,exprimarea e tot ce conteaza,fiti directi la subiect,fara fraze lungi,si folositi un limbaj adecvat,literar.

    Conteaza cum spuneti,apoi ce spuneti.Nu va abateti de la subiect.

    E simplu sa iei avansat! bafta!

    RăspundețiȘtergere
  8. Michael Jackson "Human Nature" [MTVro]

    http://www.youtube.com/watch?v=a_mQ2qSPzTc

    http://www.youtube.com/watch?v=ZkrtJsjWaiI

    Enjoy!

    RăspundețiȘtergere
  9. Mihai,pe langa faptul ca sunt alaturi de Michael,in al 9-lea cer,din cauza rezultatului obtinut de fata mea la Bac,la oral romana,mi-ai facut si tu cea mai mare surpriza traducand poemul acesta minunat al lui Michael !

    Crede-ma,chiar ieri ma uitam pe albumul in engleza,Dancing the Dream de care v-am scris cu ceva timp in urma,dar nu indraznesc sa citesc mai mult decat Titlurile,sti tu de ce!

    Ce sa-ti spun,Michael este pentru mine un inepuizabil Izvor de Incantare,ma minunez vazand cata delicatete,cata iubire si simtire incapea in inima lui mare!

    Oare acesta sa fie Mihai,proiectul de care ne ziceai,deunazi?
    Oricum,felicitari,faci o treaba de toata lauda,si te iubim mult de tot ,ca te gandesti si la noi,cei care nu cunoastem limba engleza,dar o descoperim,cu ajutorul unor oameni de bine ca tine!

    Cu iubire pentru toti,si mai mult pentru Michael,Liliana

    RăspundețiȘtergere
  10. Videoclipul Thriller varianta This is it complet <3

    http://www.youtube.com/watch?v=YNUDEmV-j-g

    RăspundețiȘtergere
  11. foarte frumos Mihai...doar ca m ai facut sa plang acum...
    Totusi mi a ramas un gust amar ...si mai ales in urma comentariului doamnei Violeta...va inteleg punctul de vedere, dar parca aici era vorba ca fiecare simte cum vrea nu? nu cred ca e dovada de lipsa bunului simt...in fine...cum a mai zis cineva mai demult...a plecat lumea visatoarelor...incet incet...prin comentarii de genul...pacat...fiinda pana la urma totul era de speranta...acea speranta dulce a unui copil nevinovat care o "adulmeca" si Michael...ori de cate ori era la pamant

    RăspundețiȘtergere
  12. DOAMNE.........
    In fata unor astfel de cuvinte, de ganduri , oare ce ar mai fi de spus....?
    Nu ti ramane de cat sa ingenunchezi, sa te faci mic , mic, sa te intrebi a cui sunt aceste stari, ale unui om sau ale unui sfant, ale unui inger, ale unei fiinte din alta lume sau ale unui Demiurg?
    Doamne, cred ca am citit acest post de vreo zece ori si de fiecare data s a zbarlit pielea pe mine
    Mihai iarta ma ca insist dar cred ca trebuie tradusa aceasta carte pt ca numai asa vom ajunge cu adevarat la sufletul lui Mike si numai asa vom putea avea o reprezentare corespunzatoare despre cel caruia nu i mai putem atribui nici macar un nume, pt ca si numele de MJ parca e prea putin pt cel ce este MJ Am spus si insist, trebuie sa fie scoasa la lumina adevarata
    calitatea a omului ca sa nu mai fie murdarita cu atata noroi
    Numai oamenii care l au perceput cu sufletul pe M trebuie sa iasa in fata si sa vorbeasca despre el ca astfel sa inceteze aceasta intinare a imaginii celui care eu sincer nu mai gasesc nici un cuvant in dictionar ca sa il atribui si sa i se potriveasca
    MJ fara doar si poate este Demiurgul acestei lumi
    Daca vom accepta ,imaginea lui MJ v a fi inghitita de tabloide si de tot felul de creaturi care urmaresc sub orice forma si cu orice ocazie discreditarea , distrugerea lui, asa ca tu Mihai si oameni ca tine din lumea larga, puneti mana de la mana si curatati imaginea lui MJ cu astfel de scrieri, asa cred ca s ar cuveni si asa cred ca ar fi corect. Si asta trebuie facuta din iubire in primul rand si din admiratie
    Daca am spus ceva necorespunzator, cer scuze dar credeti ma nu pot sa nu fiu patimasa cand e vb de EL
    Va imbratisez pe toti

    RăspundețiȘtergere
  13. daca intr-adevar asta e proiectul tau viitor, atunci astept cu nerabdare aparitia lui. am o intrebare , retorica poate, de ce Beyonce nu a fost cooptata pentru remake-ul WE ARE THE WORLD?ea era o mare admiratoare a lui MJ.

    RăspundețiȘtergere
  14. So "The Big Nightmare" :) Care va sa zica am descoperit ceva...si de ce presimt ca am fost printre primii? :P
    http://thebignightmare.blogspot.com/
    Apropo...Mihai, daca te deranjeaza poti sa nu-mi publici comentariul si imi cer scuze daca fac ceva ce nu trebuie. Ma gadesc doar ca fetele se vor bucura cand vor vedea ce faci.
    Imediat ce o sa am putin timp liber promit sa savurez tot ce ai scris :) Felicitari si mult spor.

    Dia, felicitari pentru rezultatul obtinut. Eu sunt programata abia miercuri. Succes celor care inca n-au dat proba orala si aveti grija de voi.
    V-am pupacit
    Ioana

    RăspundețiȘtergere
  15. Mihai o surpriza superba...este unul din poemele mele preferate. Ms Ms Ms!!!

    Mitzu meu cel scump si drag...TE FELICIT!!! esti mai buna ca ei :))

    Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  16. Mihai, o intrebare:

    cineva pe YT promoveaza in mod special cartea "Dancing the Dream" si are link-uri catre site-uri cu versiunea in diferite limbi a cartii.
    pot sa dau adresa blogului tau? nu ai toate traducerile, dar nu mai stiu vreun alt site care sa aiba macar atat cat ai tu.

    Daca esti de acord, te rog sa-i pui o eticheta separata.


    Ioana, ai fost printre primii, dar nu prima :P (nici eu nu am fost prima)

    RăspundețiȘtergere
  17. Catalina sa continui cu visarea,daca asta te face sa te simti bine.Sincer,eu mai pastrez o farama de speranta,nu ca as crede cu adevarat,dar prefer sa ma amagesc.Ma face sa ma simt bine,sa nu cad in depresie.Nu-l cred pe Michael capabil sa ne joace o festa de asa natura si nici nu imi alimentez sperantele intrand pe sit-uri care prin scenarii demne de filme politiste vor sa ne convinga ca totul e o facatura dar nici nu spun un NU categoric.Pur si simplu prefer sa mi-l imaginez intr-un loc unde ii este bine,indiferent cum s-o numi.Ieri dimineata am deschis calc curioasa sa vad daca Mihai ne-a facut o surpriza si am fost putin dezamagita.Asa ca azi am fost placut surprinsa sa vad o postare care se potriveste 100% cu ceea ce simt.Cred ca daca Michael ar putea sa-mi stearga lacrimile care curg ptr el ar sta numai la Torino.Poate o sa vi se pare exagerata declaratia mea dar mi-as da viata intreaga sa-l stiu in viata si feicit.Merg pe strada,privesc oamenii veseli,masinile,agitatia si ma intreb cu poate sa continue viata fara Michael Jackson.Pentru mine s-a oprit in 25 iunie.

    RăspundețiȘtergere
  18. Cand persoana pe care-o iubesti din tot sufletul, pe care “o vezi’ tot timpul, indiferent ce-ai face sau unde ai fi… cand acea persoana iti “arunca” cuvinte dure, nejustificate, pe care stii, simti ca nu le meriti, ca sunt nedrepte, atunci…atunci “cade” cerul pe tine, inima “doare”, o simti ca strapunsa si cum valuri de sange care altadata pulsau si o “mareau” de-ti “iesea” din piept, acum se scurg si o “micsoreaza”, simtind incet, incet, cum nu mai ramane nimic, cum esti vlaguit, neputincios….Este de-ajuns uneori un singur cuvant pentru a narui sute de clipe minunate, cladite cu emotii, cu teama, cu bucurie, cu curaj, cu aripi ce te-au inaltat pe piscuri pe care crezi ca doar voi doi le-ati atins…Si atunci te simti mai intai frustrat, apoi tot mai singur, singur…trec ore, trec zile...si nu te poti impaca cu gandul ca “suntem” s-a transformat in “sunt”, ca “este” a devenit “a fost”…ca a fost atat de bine, ca ai ars cu flacara vie in fiece moment, intr-un dans nebun, nebun, strans inlantuit cu iubirea la care ai visat de-atatea ori si in sfarsit o aveai…iar acum, acum “e numai fum”……Si, in singuratatea cumplit de indurat, esti disperat. Disperat, pentru ca oricat de dureroase au fost cuvintele ce ti-au strapuns inima, atunci cand iubesti este greu sa spui doar ”iesi” si gata, ai tras zavorul si cu usurinta te indrepti spre alte orizonturi…Undeva, bine ascunsa, sta farama de speranta ca poate..poate si cealalta ”parte” simte la fel amintirea trairilor in doi, ca poate nu te-ai inselat in privinta ei, ca poate iti va da un semn, ca poate…n-a iesit din viata ta.
    Si cu atat mai mult aceasta disperare poate lua proportii uriase, cu cat ai un suflet bun, sensibil, generos, atat de incapator…ca al lui Michael Jackson. Michael Jackson, Michael Jackson…Michael Jackson….Michael…..................Michael……..
    Privind imaginea pe care ai atasat-o, Mihai, amintindu-mi de concertele lui, citind si recitind randurile scrise de el, nu-mi pot stavili lacrimile de disperare ca el nu mai este si nici nu va mai veni, dar…ma alina(incerc) gandul la iubirea ce i-o purtam atat de multi, la recunostinta ce i-o datoram in vesnicie si ca tot mai multi simtim acest lucru….
    Imi indrept deseori, deseori, privirea spre cer, fie printre fulgi de nea sau stropi de ploaie, fie in lumina soarelui si….si-l simt ca e acolo…cu noi...il vad cu chipul bland si zambetul dulce …ca vinul de mai…..”te iubesc Michael si-ti multumesc pentru felul in care mi-ai umplut si imbogatit viata”…soptesc….
    Si-i multumesc si-i sunt recunoscatoare, tot lui, ca v-am intalnit pe voi, oameni cu suflet frumos, pe care acum va imbratisez, cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  19. http://thebignightmare.blogspot.com/

    Eu banuiesc cine a fost prima persoana, dar nu vreau sa o dau de gol :D :))

    Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  20. Cum bine spunea si Zuza....ce ar mai fi de spus cand te afli in fata unor astfel de cuvinte?
    Nu-ti ramane decat sa te inclini in fata unui mare OM, un fata unui GENIU! :)
    Mihai, multumim pt traducerile tale impecabile....si pt alegerea facuta!

    By the way, felicitari Dia! Multa bafta Ioana si Andra! :*

    Mie....poate nu mi-a picat varianta cea mai usoara, dar m-am descurcat. Am avut inspiratie si i-am "disecat" poezia lui Minulescu, ca la un moment dat aveam impresia ca eu o scrisesem :))
    Ii multumesc lui Dumnezeu si voua, tuturor pt urari...am resit!!!
    Am luat nivelul maxim...experimentat :)

    Mitzu...saru'mana pt tot! Inclusiv pt vaicarelile pe care a trebuit sa mi le asculti :D...si pt plusul de incredere capatat :* Si daca eu am fost mai buna decat "ei"...TU esti "za best" :*

    Va pup....si inca o data, va multumesc pt incurajari!
    Nu aveti idee ce mult au contat....:)

    RăspundețiȘtergere
  21. DIANA30
    iti multumesc pentru cuvinte...intradevar ...asta ma face sa ma simt mai bine...si in fond si la urma urmei...ma priveste pe mine...oricum nu consider ca prin aceste sentimente il discreditez...il fac sa para ceea ce nu e...pur si simplu poate voi ma credeti nebuna...dar pentru mine cuvintele lui: cerceteaza tot si nu crede nimic au o alta semnificatie decat pentru majoritatea ...this is it!

    RăspundețiȘtergere
  22. Mihai...cat de tare m-am bucurat sa descopar o noua traducere de-a ta din Dancing the Dream!...tu stii cat de mult ma bucura acest lucru...Imi doresc atat de mult....sa traiesc clipa in care sa pot citi Dancing The Dream ...tradusa de tine....caci tu il simti pe Michael...esti conectat cu el intr-un mod aproape...nefiresc...
    Si daca acest lucru nu se v-a intampla...nu-i nimic...ma multumesc cu aceste crampeie...de Vis...care sunt,pentu mine, crampeie din viata lui...si din sufletul lui....suflet pe care tu stii sa-l deslusesti...atat de bine...
    O Doamne...si cat de mult se potriveste...Ultima lacrima,cu ceea ce simtim si traim noi...dupa plecarea lui....
    Imi amintesc...atat de bine si cu multa durere in suflet...noaptea de 25 iunie...era trecut de ora 2 noaptea...incercam sa adorm...parca ceva nu-mi dadea pace...si nu puteam....am butonat putin telecomanda televizorului,cu gandul ca apoi sa-l sting si sa ma culc...dau din intamplare..si din inertie...peste Realitatea tv...in partea de sus a ecranului pe o banda scria ca Michael Jackson a fost dus de urgenta la spital in urma unui atac de cord....imi amintesc extrem de bine ca primul meu gand a fost "va trece si peste asta...nu se poate,a trecut el prin atatea"... am zis in sinea mea "Michael,fii puternic!"...Apoi m-a cuprins o stare de liniste...inexplicabila...linistea dinaintea furtunii...nu stiam ca peste cateva clipe viata mea nu va mai fi aceeasi...nimic nu va mai fi la fel...
    Nu peste mult timp,pe aceeasi banda,apare scris sec: Michael Jackson a murit.
    Au fost cele mai infioratoare cuvinte pe care le-am citit vreodata....As da orice sa nu le fi citit niciodata...sa nu fi trait clipa aceea...
    ..."Am asteptat ore in sir,dar nu te-ai intors.In noaptea aceea...am plans lacrimi de frustrare...Cu gandul la vocea ta,am plans lacrimi de singuratate...in adancul inimii,am plans lacrimi de disperare..." O,Michael...da,am asteptat ore in sir,dar nu te-ai mai intors...am asteptat saptamani,dar nu ai mai avut nimic sa ne spui...am asteptat luni de zile,dar nu ne-ai mai dat nici un semn....SI...da,Michael toate lacrimile varsate pentu tine de-o lume intreaga nu au reusit sa ne spele rana din suflet ramasa in urma ta....
    Acum...nu mai putem face nimic...decat sa visam..la tine..sa visam la lumina din ochii tai,la zambetul tau cald...

    Este tarziu in noapte...si ganduri care nu-mi dau pace,ma cuprind din nou...de atunci, din acea noapte sfasietoare... de iunie... lumea mea interioara este plina de tine Michael!...Ce paradox!...Amintirea chipului tau plin de iubire,desi imi sfasie inima,imi da putere sa merg mai departe...
    Inchid ochii si...te vad venind pe aripi de Vis...invaluit de lumina... cu zambetul diafan pe chip,te apropii usor de mine...si imi stergi lacrimile fierbinti...

    RăspundețiȘtergere
  23. Mihai esti magicianul acestui altar unde sentimentele,sperantele,gandurile si lacrimile se unesc formand un singur cuvant Michael.
    Catalina,diana30,mihaela05 ma alatur voua in speranta unei minuni.Si ultima lacrima inca nu a curs...
    Florenta imi este dor de tine..chiar daca in fiecare zi intru si ascult melodiile tale la Sucriflor..
    Va urez tot binele din lume !
    Val.

    RăspundețiȘtergere
  24. Wow! sunt absolut incantata de ceea ce ne-a dezvaluit Ioana :) Am putea sa comentam si acolo...in engleza desigur...stiu ca va tine!!! :)
    God bless you Mihai! God bless us! God bless Romania!!!

    RăspundețiȘtergere
  25. Am aflat ca si Katherine Jackson a scris o carte care se numeste "My Family,the Jacksons.A citit cineva de aici cartea ?
    Val.

    RăspundețiȘtergere
  26. FLORENTA, sper ca esti bine...
    God bless you and your family!:)

    RăspundețiȘtergere
  27. http://jetzi-mjvideo.com/books2/kj/kj0xg.html

    Niculina

    RăspundețiȘtergere
  28. cartea "scrisa" de Katherine Jackson o puteti citi online (in limba engleza) aici: http://jetzi-mjvideo.com/books

    tot aici gasiti si Moonwalk si Moonwalker si multe alte carti... unele bune alte mai putin bune

    mai noua vad ca au reactualizat baza de date si cu reviste...e de rasfoit pana dati de ceea ce va intereseaza

    Niculina

    RăspundețiȘtergere
  29. cartea nu este scrisa de Katherine... ea a angajat un scriitor si a supervizat ceea ce a scris respectivul la cererea ei...
    sau asa cum scrie pe coperta "with Richard Wiseman"

    Niculina

    RăspundețiȘtergere
  30. Asta isi doreste Paris.
    http://www.contactmusic.com/news.nsf/story/michael-jacksons-pop-star-daughter_1132121

    RăspundețiȘtergere
  31. VAL asa este...ultima lacrima INCA nu a curs...cel putin nu pentru mine...
    Asa ca hai sa terminam cu judecatile, fiecare cu treaba lui...sa lasam pe fiecare sa si exteriorizeze trairile.
    Sincer, imi lipsesc mult fetele de la inceput, discutiile acelea...acel entuziasm...oricat de aiurea parea pt altii...chiar si asa ...Mihai nu vreau sa te superi pe mine pt ce am zis acum...oricum aici simt caldura unei familii...dar totusi...simt ca lipseste acel ceva...

    RăspundețiȘtergere
  32. "Ultima lacrima"...doamne Mihai,m-ai trimis direct inapoi in perioada liceului. Am scris, undeva, intr-o agenda,"Ultima lacrima". Am tradus-o asa cum ma pricepeam in vremea aceea. Ma fascina atat de tare! Ma fascineaza si acum.
    Nu iti imaginezi ce zambet am pe fata. Iti multumesc din suflet.
    E uimitor cum se intampla, de multe ori, sa regasesc pe blogul tau lucruri care se leaga de trecutul meu. Ma face sa-mi dau seama ca Michael face parte din viata mea, la fel ca prietenii mei, rudele, familia, cartile pe care le-am citit, oamenii pe care i-am intalnit, experientele pe care le-am trait.
    Iti multumesc, Mihai, pentru acest post, care mi-a atins inima.

    RăspundețiȘtergere
  33. Mihai,multumim mult pentru traducere.Superb eseu ai ales,ca de altfel tot albumul "Dancing the Dream" este o adevarata comoara pentru suflet..

    Va multumesc din suflet pentru incurajari,am trecut cu bine de proba la romana,noua joi ne zic rezultatele. Am avut varianta 92, un articol de Andrei Plesu despre tutuiala,folosita excesiv in ziua de azi.Felicitari Dia si Cerasela! :) Ioana,asteptam aceleasi vesti bune si de la tine :)

    Va imbratisez pe toti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  34. Mihai ,multumesc pt. traducere. Iubesc "Dancing the dream' si "Moonwalker"....ah si "Cosnpiratia"...dar primele doua sunt speciale ,acolo este sufletul lui Michael,"pus" pe hartie chiar de el

    RăspundețiȘtergere
  35. Ioana,si eu l-am descoperit pe Mihai "in engleza",si ma mir ca nu au lasat comentarii toti cei care l-au si indemnat sa faca acest nou blog.Eu ma gandeam sa scriu cateva cuvinte,dar necunoscand engleza,mi se parea putin nelalocul lui,sa scriu comentarii in romana ,la postari in limba engleza.

    Daca pana acum nu ai citit,sunt foarte amuzante comentariile lui Mihai de la inceputuri,pe Tara noastra...2OO7 etc.,citeste si tine-te cu mainile da burta,era foarte haios pe vremea aia.

    In alta ordine de idei,vad ca a "aparut" o gramada de fete noi,dar nu le cunoastem data de nastere,asa ca fetelor,scrieti cand v-ati nascut.

    Va mai spun ca in ultimul Nr.STORY sunt doua pagini mari cu Paris si Prince,la Premiile Grammy,in timp ce Paris vorbeste despre tatal ei.Pe coperta este Cristina Spatar cu sotul si copilul.

    Am gasit un articol in care se spune ca Prince s-a oferit ca martor in procesul contra doctorului.Fara asta poate nu ar fi fost niciodata condamnat criminalul.Si a mai adaugat ca de multe ori doctorul nu le permitea copiilor sa intre la tatal lor in camera;ca el era acolo atunci,cand tatal lui murea,ca i-au ramas intiparite in memorie pentru totdeauna acele momente; ca doctotul a facut ceva gresit ce a cauzat moarte tatalui sau.
    Prince,in timp ce politia era in casa,a intrat la ei cand i-a auzit vorbind si spunand familiei ca nu pot da o data concreta cand doctorul va fi condamnat si i-a rugat sa nu se lase,sa continuie investigatiile pentru a descoperi de ce a murit tatal lor. Prince le-a spus politistilor ca tatal lor i-a invatat ca daca vrei ceva si muncesti mult pentru lucrul acela,reusesti sa-l faci.Asa de impresionati au ramas cei de la politie de maturitatea si hotararea lui Prince,incat au continuat investigatiile.

    Poate data viitoare va mai spun ce am citit in Paris Match ;
    pana atunci va sarut cu drag,Liliana

    RăspundețiȘtergere
  36. Liliana,unde pot gasi si eu revista Paris Match?...exista la chioscurile de ziare sau pe internet? am citit ce ai scris in postarea ta anterioara despre revista si ceea ce apare in ea....si mai facut curioasa...

    Te pup si felicitari pentru fiica ta! Fii fericita,caci ai cu ce te mandri!Ai un copil minunat!

    RăspundețiȘtergere
  37. Catalina nu m-ai inteles deloc nu am nimic cu cele care visati, este treaba voastra himera voastra, si eu visez, da de ce nu ?; visez la momentul cind nimeni nu v-a mai sapa in noroiul jurnalistilor din dorinta de a mai descoperi ceva, asta a fost lucrul pe care l-a urit Michael toata timpul, ingerinta in viata lui privata. Ce am vrut sa spun este, ca, daca vrem sa-l inteleg cu adevarat si sa-l cunoastem cu adevarat pe Michael, numai citindu-i scrierile si ascultindu-i muzica asa vom afla.
    Pentru acest lucru Mihai se straduieste sa ne traduca si ne comenteze cite o melodie sau cite o poezie, toate pentru a-l intelege pe Michael asa cum era din ceea ce a scris si compus, si , pentru asta ii multumesc lui Mihai ca a avut aceasta geniala idee.
    Asta a fost tot ce am vrut sa spun eu.
    Violeta

    RăspundețiȘtergere
  38. Catallina...eu am ramas...sunt aici de la inceput...si nici pt mine INCA n-a curs ultima lacrima...INCA il astept...INCA sper...chiar daca poate ma amagesc...dar astept acea MINUNE...pt ca intr-un coltisor al sufletului meu a ramas acea farama de speranta "nebuna"...
    Si as vrea sa pot sa zic la un moment dat "Ai venit? Te-ai intors?"...Nici nu-ti imaginezi ce mult imi doresc asta...si-mi permit sa-mi doresc asta in numele tuturor fanilor sau celor care-l adora si iubesc!
    God bless you!

    RăspundețiȘtergere
  39. http://www.youtube.com/watch?v=UwXnEvcTXeE

    RăspundețiȘtergere
  40. Michael traieste!..asta e o metafora...el traieste prin muzica lui is prin tot ce a facut in timpul vietii..si va trai cat timp vor fi oameni care sa-i poarte memoria...

    Niculina

    RăspundețiȘtergere
  41. Heiiiiiiii....fetelor...am scapat de proba orala la romana...am luat nivelul maxim si sunt super fericita :)
    Liliana...stiu de acele posturi ale lui Mihai de la inceput si chiar sunt haioase :)
    Ce sa mai...avem un Mihai foarte talentat si mai ales foarte iubit :*
    Va pup pe toti
    Ioana

    RăspundețiȘtergere
  42. felicitari fetelor pt rezultatele pe care le ati obtinut la probe! ma bucur pt voi...si eu am terminat cu bine sesiunea...mai astept si examenul final...la reflexo...iar apoi pot sa dorm si eu linistita.
    Inca o data...felicitari voua...si parintilor vostri...cred ca sunt foarte mandri de voi!

    RăspundețiȘtergere
  43. Am inteles ca Prince,Paris si Blanket sunt crescuti de Katherine in spiritul Martorilor lui Iehova,dar ca de Craciun i-a lasat sa pertreaca ziua cu familia bonei,sa se bucure de sarbatoare ca atunci cand traia Michael.
    Deasemenea am auzit ca apare si in Romania revista "OK" incepand cu luna martie si ca primul numar ar fi dedicat lui Michael.

    RăspundețiȘtergere
  44. Ultima lacrima nu va veni niciodata pentru mine...Va fi intotdeauna doar ultima lacrima pe ziua de azi,pentru ca exista un maine care vine intotdeauna cu alte lacrimi,de fiecare data cand iti ascult muzica Michael,cand iti ,,vad,, sufletul dezvelit in DANCING THE DREAM,cand iti vad numele murdarit in mass media de cei care n-au stiut sa te inteleaga,cand iti revad pentru a nu stiu cata oara concertele si videoclipurile sau cand ma gandesc cat de nedrept este ca Prince,Paris si Blancket sa creasca fara tine alaturi.Nu vreau ca lacrimile celor carora le lipsesti sa-ti ude aripile si sa nu mai poti zbura in raiul ce ti s-a deschis prea devreme,si te rugam iarta-ne Michael ,,we are only human...,, dar probabil lacrimile si durerea din suflet e pretul pe care trebuie sa-l platim pentru lacrimile si durerea pe care tu le-ai avut de indurat toata viata.
    Pentru tine Michael ultima lacrima incepe cu A FOST,pentru mine (si pentru toti cei care te iubesc si cei carora le lipsesti)ultima lacrima ESTE doar ultima de azi,dintr-un nesfarsit sir de lacrimi inceput in acel cumplit 25 iunie 2009.Pentru ca atunci o parte din sufletul meu a plecat odata cu tine!

    Alina

    RăspundețiȘtergere
  45. Felicitari fetelor ptr reziltatele bune.Sa fiti sigure ca toate ne-am gandit la voi.Niculina gandesc la fel ca tine uitare=moarte.O fana punea o intrebare-De ce nu sunt flori si lumanari la monumentul lui Michaael?Oare l-ati uitat?Mi-a venit sa plang cand am vazut verbul asta a uita langa Michael.El trebuie sa taiasca vesnic asa cum si-a dorit.Depinde doar de noi.Va pup.

    RăspundețiȘtergere
  46. Felicitari tuturor pentru rezultatele de la bac! Si multumesc pentru aprecieri!

    LOVE

    RăspundețiȘtergere
  47. Mihaela O5,eu am luat revista Paris Match cu Michael pe coperta aurie,de la Magazinul Kaufland din Floreasca.
    Cum intri in magazin,pe dreapta,este un mic butiq cu ziare si reviste.Acolo pe un raft pe partea dreapta ,cauta printre alte reviste in limbi straine.Costa 17 lei .Dar grabeste-te,ca este o revista saptamanala si s-ar putea s-o retraga.Iti urez succes!

    P.S. Pe internet este doar coperta,nu poate fi detaliata.
    Te pup,Liliana

    RăspundețiȘtergere
  48. Anonim 4:48 ce sa zic...interesant clipul...interesant cum de a aparut in public, nevasta lui Jermaine cu acel tricou pe care scria "Michael lives", mai ales cand cred ca stiu si ei ca netul e plin de teorii ale inscenarii...parca s-a afisat expre ca oamenii sa vada ce scrie pe tricoul ei...Ce intentii avea? Sa alimenteze suspiciunile cum ca Michael traieste, desi el nu mai e?(oare sa fie chiar asa de impertinenti si sadici astia din familia Jackson sa faca una ca asta fanilor lui M???!!!)Sau a facut-o ca sa dea un indiciu?! Hmmm...in orice caz foarte dubios!!! M-a dat peste cap, tre sa recunosc...

    RăspundețiȘtergere
  49. Si ceva la fel de interesant:

    http://www.youtube.com/watch?v=lbGrrNyMpZY&feature=player_embedded

    RăspundețiȘtergere
  50. 1. "Plus ca M nu a facut niciodata pe nimeni sa sufere, iar acum sa faca milioane de oameni sa sufere pana la disperare cu buna stiinta?"
    2. "De ce i-ar face o favoare acum dandu-le indicii faniilor lui cand pana acum s-a chinuit sa-l ingroape?"

    Una din acuzatiile aduse lui MJJ de catre defaimatorii sai este ca ar fi fost "manipulator", un ins pervers in stare de orice pentru a manipula si corupe. Aceste asa zise indicii sunt scoase in evidenta si puse pe "piata" de acei defaimatori (ca nu stiu cum sa le zic) actori in conspiratie. Pai daca reusesc sa convinga cat mai multi fani ca Michael si-ar fi inscenat moartea trecand peste sentimentele atator oameni si ca intr-un fel sau altul si-a implicat pana si copii (minori!) in aceasta inscenare...atunci s-a dovedit ca e manipulator si l-au ingropa definitiv (asta nu mai seamana a favoare).
    Din motive doar de ei stiute vor sa-l scoata pe Michael din "peisaj" definitiv...ei chiar cred ca pot intoarce fanii impotriva lui.
    Am citit cuvinte spuse de diversi artisti... (despre care am auzit niciodata pana am citit respectivele cuvinte si nici nu voi mai auzi) ca singurul lucru bun pe care l-a facut MJJ a fost sa moara si ca acum vor avea si ei spatiu sa se remarce cu arta lor si cu tot talentul lor.. (o sa caut pe youtube videou cu imbecilul care a spus asa ceva...nu l-am retinut nici ca nume nici ca mutra).
    Familia nu cred sa fie implicata in aceasta mascarada cu asa zisa inscenare.. Randy scria ieri pe twitter (chemand fanii alaturi de familie) "fratele meu nu mai are voce .... Noi Trebuie sa luptam si sa vorbim pentru el"...
    sau mai bine traduceti voi ca poate va pricepeti:
    - I have a heavy heart...

    - Ok Can’t say 2much. WHY WHY WHY r LAPD & DA ignoring evidence that goes beyond Dr. Murray? Wondering who they r protecting. Hmmm. Talk to me

    - My brother doesn’t have a voice anymore…. We must fight & speak for him.

    about 23 hours ago from web
    @randyjackson8..

    Eu sper ca teoria inscenarii propriei mortii de catre Michael Jackson sa prinda putin spre deloc....
    Toata povestea este aruncata in ochii publicului pentru a-i distrage atentia de evolutia procesului, acolo se produce marea inscenare .. Murray va fi transformat in victima...

    Niculina

    RăspundețiȘtergere
  51. Ii respect pe toti cei care fac cercetari si incearca sa gasesca explicatii la ciudateniile care s-au intamplat din 25 iunie pana acum. Macar ei nu se prefac ca aceste lucruri nu exista, le vad si isi dedica timpul incercarii de a le explica.
    Pe de alta parte e un risc extrem de mare s-ti inscenezi moartea, cu atat mai mult atunci cand te cheama Michael Jacson si ai mai fost amenintat cu moartea, mai ales dupa cel de-al doilea proces.
    'Non bis in idem' - principiu de drept universal - o pesoana nu poate fi condamnata de doua ori pt. aceiasi infractiune, cu alte cuvinte daca 'doctorul' e condamnat, iar M nu e mort, acest doctoras ar avea dupa aceea unda libera din partea legii. O alta pb. ar fi inexistenta legilor de condamnare a unei persoane care omoara un mort. Credeti ca si-ar asuma M aceste riscuri majore tinand cont ca stia ca pesoane de incredere in jurul sau nu prea sunt si ca rechinii stau la panda?
    Plus ca M nu a facut niciodata pe nimeni sa sufere, iar acum sa faca milioane de oameni sa sufere pana la disperare cu buna stiinta?
    Eu ma gandesc si la alta ipoteza, am vazut ca multi hoax-eri se bazeaza pe sursa principala a stirilor despre M, TMZ. Cu totii stim ca media e controlata de oameni sus pusi care in mod cert nu se afla in tabara lui M. De ce i-ar face o favoare acum dandu-le indicii faniilor lui cand pana acum s-a chinuit sa-l ingroape?
    Eu cred ca scopul indiciilor cum ca ar fi inca in viata e sa impiedice oamenii sa ajunga la adevar. Ce metoda mai buna de a imblanzi 'gloata' de fani decat sa-i faci sa creada ca e inca in viata?
    Despre implicatia familiei in treaba asta... poate pentru popularitate, rating, deci bani fac anumite lucruri fara sa stie despre ce e vorba de fapt. Doar sunt vedete si orice vadeta stie: controversele se vand!
    Acum mai ramane de explicat despre ancheta facuta in acest caz... nu cred ca ii intereseaza sa faca una serioasa, iar de facut dreptate nici nu cred ca se mai poate pune problema... Personaje influente din justitie nu se afla in tabara care trebuie si asta se vade. Cum altfel pot fi explicate sumele enorme de bani cheltuite pentru a construi un caz impotriva lui M bazat pe pura fictiune?

    Nu mi-o luati in nume de rau, e doar o parere. Imi doresc din tot sufletul sa fie inca in viata, dar pana nu gasesc raspunsiri rezonabile la intrebarile astea voi crede ca teoriile despre inscenarea mortii reprezinta doar un alt capitol din planul 'lor'.

    O zi buna va doresc tuturor si chiar m-as bucura sa aud si alte pareri. Nu conteaza daca ele sunt pro sau contra 'hoax'. Imi place sa ascult argumentele tuturor, pt. ca in ziua de azi... cred ca adevarul il gasesti numai daca 'culegi' cate putin din fiecare teorie.

    aura

    RăspundețiȘtergere
  52. cititi mai jos in pagina, pe mine m-a bucurat:

    http://en.wikipedia.org/wiki/Humanitarianism

    :-)

    RăspundețiȘtergere
  53. Aura,
    de ce ai sters comentariu? era o parere si pentru ca l iubim pe Mike si gandim si nu suntem oi sa mergem asa de a valma cu turma, este evident ca avem pareri, gandindu ma doar la o singura afirmatie cum ca " adevarul e relativ" iar in aceasta situatie lucrurile nu sunt tocmai tande pe mande, Singurul lucru ar ramane, daca vom putea vreodata , sa increcam sa aflam ce s a intamplat cu adevarat Eu fac parte din clanul visatoarelor si nu stiu daca am motive serioase ca sa mai sper dar tocmai ca lucrurile nu se pupa in nici un fel in acest caz, raman in sfera sperantei. ....... desi.......stiu si am convingerea ca daca M e pe undeva in aceasta zona telurica, noi toata acesta omenire nu l vom mai vedea vreodata asa cum il stim.V a intrebati unde te poti ascunde cand te numesti MJ? acolo unde s au ascuns si marile capetenii naziste si unele dintre acestea au ajuns si sefi de stat la un moment dat ..........
    Cat priveste media , marea noastra nesansa este faptul ca nu avem alte surse de informare decat media si ea scrie ce vrea si cat vrea ca sa fie citita si vanduta asa ca nu te poti baza pe asta. Apoi M nu a trait singur la padure, nu se poate totusi sa nu fi avut si el pe cineva aproape de sufletul lui si sa nu aiba incredere in acea persoana dar va dati seama ca aceste persoane nu vor spune niciodata nimic ce ar putea sa ii pericliteze siguranta lui M.Intelegeti , sunt simple ipoteze care se pot formula in acest context......... adevarul?.......... greu de aflat. Dar pt mine ar fi un semn daca in timp se v a intampla ceea ce gandesc eu si evident ca nu va pot spune, e doar gandirea mea
    Disparitia lui MJ este un caz foarte incalcit si tocmai de aceea ar trebui sa incercam atat cat putem sa gasim calea care ar duce catre adevar.Trebuie sa aflam daca cineva i a facut rau pt ca e important sa stim asta si sa nu mai permitem sa se intample asa ceva si daca totusi sa i s a faca rau , atunci vinovatii sa plateasca
    In alta ordine de idei ganditi va ca M a vrut doar 10 concerte iar flamanzii de bani i au impus 50 de concerte. MJ era un om crescut si trait pe scena, iar dupa 45 de ani de scena sa mai vina cineva sa i impuna ce sa faca si cat sa faca mi se pare c am deplasat iar oricum Mike nu era omul care sa i mai fi impus cineva ce sa faca, asa ca s ar putea sa fi zis c am asa "imi bag picioarele in tot si descurcati va" (scuze pt limbaj) Asta e doar bucata care o stim noi dar cine stie ce a fost in culise asa ca s ar fi putut sa lase tot balta pt ca era satul sa mai fie condus de oricare i se scula o astfel de idee
    Cer scuze pt limbaj si sper sa intelegeti ca daca sper ca M sa fie pe undeva pe aici nu ma gandesc ca e un insensibil care nu i pasa de fani si de faptul ca atata lume sufera.Ba dimpotriva el iubea fanii asa cum isi iubea copii Ma gandesc doar ca a obosit si ca i s a scarbit de lumea asta in care se invartea pt ca astia nu au fost in stare nici macar acum s a respecte ce dorea el

    RăspundețiȘtergere
  54. Aura,am sperat imediat dupa 25 iunie ca traieste.Doar 1% am crezut in ideea asta . Apoi am ajuns la aceeasi concluzie ca si tine.
    Cred ca nici nu e legal sa iti inscenezi moartea ,indiferent daca esti Michael Jackson sau ...sa zicem ,eu :P.
    Eu cred ,ca presa este pe site urile hoax si nu numai , sub acoperire si alimenteaza ideea asta ,ca el traieste.Motivele le stim.
    Imi doresc si eu sa fie in viata ,sa fie fericit ,linistit chiar daca nu mai apare vreodata pe sticla ,etc.Dar incerc sa fiu realista.

    Loredana,am intrat pe link ul acela.....doare cand vad Michael Jackson (1958-20009).

    RăspundețiȘtergere
  55. scuze Aura asa mi s a parut ca ai sters comentariul dar tot e bine ca am reusit sa spun ce gandesc
    Si apropo de ce spunea cineva de manipulare, nici macar prin gand nu mi poate trece asa ceva Ma gandesc doar ca e obosit si e satul de viermuiala asta in care isi ducea viata.Si tot apropo de ce spunea cineva mai sus ca ceea ce se inceraca este ca sa se abata atentia. atunci sa face m tot ce ne sta in putinta si sa nu lasam sa ne imbrobodeasca ,sa nu lasam nepedepsita CORESPUNZATOR aceasta situatie, sa nu ne lasam sa ne arunce praf in ochi cu condamnari cu suspendari Asta sa fie pedeapsa pt moartea celui ce a fost Michael jackson?????? nu se poate . la noi e puterea , ei sunt cativa , noi sutem multimea si cum spunea istoria in unire sta puterea , asa ca sa nu ne lasam daca totusi s a intamplat asa

    RăspundețiȘtergere
  56. Sa nu ma intelegeti gresit, cand am vorbit despre familie, tot ce am incercat sa fac a fost sa aduc o alta explicatie decat cea pe care o dau unii fani care sustin ca anumite lucruri sunt facute cu intentia de a da indicii... cum ar fi tricoul sotiei lui Jermaine, faptul ca s-a purtat mult galben la comemorare, camasa purtata de jermaine atunci cand a anuntat decesul fratelui sau si multe altele.
    E clar ca tristetea care se citeste in ochii memei sale nu poate fi una falsa, de asemenea nici plansul fetitei sale de la comemorare, si multe alte ocazii cand, chiar daca numai pentru cateva momente, s-a vazut adevarata durere... nici eu nu as face un show public din suferinta mea, la inmormntarea bunicii mele nu am plans deloc, desi mi-a fost ca o mama, in schimb cand am ajuns acasa, m-am incuiat in camera si o zi intreaga am plans in continuu. Ideea e ca e de inteles, si la fel cum zicea si Randy, Michael nu mai are voce, e de datoria noastra acum, si mai ales a lor, a celor din familie, sa ne facem vocile auzite pt. el.

    aura

    RăspundețiȘtergere
  57. Openmindeism,
    poate ca doare.

    Pe mine ma doare cand ii ascult muzica, ma bucur cand ii ascult muzica; din cu totul alte motive, ma doare cand vad ce fac unii fani de-ai lui, ma bucur cand vad ce fac alti fani de-ai lui.

    In legatura cu MJ, sunt multe lucruri care ma bucura, sunt multe care dor, dar m-a bucurat sa-l vad acolo, chiar daca scrie (1958-20009).

    Chiar daca unii ar putea spune ca wiki nu e cine stie ce, pe mine ma bucura ca e enumerat la un astfel de articol, ca un "notable humanitarian".
    Sunt doar 3 persoane nascute dupa sec. XX listate acolo, ceea ce arata, o data in plus, cat de rari sunt oamenii ca MJ.
    Si MJ e cel mai tanar dintre ei...
    :-)

    RăspundețiȘtergere
  58. Daca imi permit sa sper...sau sa aplec urechea si ochiul la unele chestiuni care nu-mi par ok in legatura cu disparitia lui Michael...sau la unele clipuri ce-mi par ciudate...asta nu inseamna ca m-am intors impotriva lui...sau ca ma voi lasa intoarsa impotriva lui vreodata! Iubirea mea pt el si devotamentul meu pt muzica lui si tot ceea ce inseamna Michael Jackson vor ramane THE SAME, NO MATTER WHAT!
    Eu nu-mi pot scoate din cap ideea ca Michael ar putea sa fi fost prins intr-un joc fara sa planuiasca ceva sau sa premediteze...am mai zis-o si cu alte ocazii...Nu zic ca ma gandesc la inscenare...nu vreau sa cred si nu pot sa cred ca el ar fi putut sa planuiasca din timp cu foarte mare precizie si atata minutiozitate toate astea...el n-ar fi putut fi niciodata crud si manipulator, cum l-au numit unii...dar e posibil ca el sa fi intrat in jocul asta, vorba aia, vrand-nevrand...Si de ce spun asta?! Stim cu totii cum in acea zi de 25 iunie, in presa a inceput sa rasune "Michael Jackson a murit" cand inca, imi cer scuze, vorba aia, "mortul inca nici nu se racise"...Adica niste persoane neavizate (a se citi media) il declara mort inainte ca acesta sa fie declarat mort oficial de o persoana autorizata sa faca lucrul acesta...Si asta pana cand ambulanta nici macar nu sosise la resedinta lui Michael...Si ei deja gata l-au si declarat mort...S-a dovedit si cu poza din ambulanta ca e un fals...eu una nu mai cred ca ar fi veritabila...din "n" motive...daca pana si expertii o spun...de ce as fi eu mai desteapta sa cred altceva?! Au vrut cu orice pret sa dovedeasca faptul ca Michael e mort pana nici macar nu fusese declarat mort oficial...si ca sa vedeti cat de mult si-au dorit ei, ca ei sa aiba dreptate in ochii lumii, la fel cum au crezut ei ca trebuie sa aiba dreptate intotdeauna...au si fabricat o poza...ca sa para mai credibili...si convingatori, la urma urmei...Pornind de la acestea...eu tind sa cred (si e doar parerea mea!!!)...ca Michael a intrat in jocul lor...pt a le face jocul lor nebun...si daca tot au trambitat ca el e mort...le-a dat "un mort"...Si toate astea doar pt a le da peste nas si a dovedi la un moment dat cat sunt ei de manipulatori si mincinosi...Poate ca a fost ceva de moment...o impulsie de moment...o hotarare de moment care ulterior a dus la tot acest scenariu...ca s-o fi saturat si el saracul de atatea zvonuri false si minciuni despre el...Si daca o fi facut asta,a facut-o involuntar...fara intentia sadica de a-si rani fanii, pt ca doar ei ar fi, in acest caz, singurii care ar avea de suferit...
    Si ca ne place, ca nu ne place...nu suntem perfecti ci supusi impulsiilor si uneori putem actiona fara a ne gandi profund la consecinte...Si chiar si Michael era om, si actiona impulsiv...chiar daca avea coloana si tinea tot timpul mortis sa spuna adevarul...Si ca sa va dau un exemplu de acest gen, vi-l dau chiar pe Michael...care in ciuda zvonurilor ca ar fi pedofil...a continuat sa aduca copii la Neverland si sa fie inconjurat de ei mereu...Stia ca facand asta sfideaza si alimenteaza in continuare zvonurile respective...dar s-a incapatanat sa continue...In fond si la urma urmei era doar un zvon, o speculatie...numai ca media era convinsa de altceva si o tinea una si buna...Si tocmai aceasta atitudine a lui de a sfida si a face tot cum vrea el...a dus la acele acuzatii de abuz sexual si etc...In caz contrar, n-ar fi ajuns la un proces...Pe mine m-a fascinat intotdeauna puterea aceea a lui de a indrazni sa faca ceva care ulterior ar putea avea consecinte grave (sa nu uitam si de faza cu Sony si Motolla)...Numai ca uneori actiunile noastre, fie ele impulsive sau voite...pot avea consecinte drastice...care pe moment nu le constientizam...
    Repet: E DOAR PAREREA MEA...Si chiar daca voi considerati ca nu e una pertinenta, e doar o opinie si trebuie luata ca atare...Dar voi suporta si criticile, daca va fi nevoie, no problem! :P
    God bless us!

    RăspundețiȘtergere
  59. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!Si indiferent ca suntem fani "care ne permitem sa credem sau ma rog, sa visam ca el traieste"...sau fani "care il plangem pt ca nu mai e"...in fond, pe noi ne leaga tot aceeasi sete de Michael...si acelasi dor de el il impartasim!
    Un weekend fain si plin de soare tuturor!
    Love, peace, blessings!

    RăspundețiȘtergere
  60. Aura, nu te-am inteles gresit. Mi-a placut modul in care ai punctat ideile (ai facut o analiza f buna si clara).
    Atat doar ca mie nu mie se pare nimic ciudat ca membri familiei sa poarte acele tricouri. Daca nu pot vorbi deschis despre evolutia procesului fac si ei ce pot pentru a atrage atentia (presupun ca au niste restrictii impuse de tribunal).
    Eu nu iau ca atare mesajul imprimat pe tricourile lor.
    Le-or fi primit de la fani si s-au simtit obligati din respect pentru acei fani sa le poarte ... si Michael a imbracat jacheta pe care scrie are barat numele lui Bashir si indemnul de a nu citi tabloidele... jacheta e facuta de un fan care i-a oferit-o cadou lui MJJ...


    Apoi ca Michael sa se lase atras intr-un scenariu in care rolul lu isa fie cel al "corpului neinsufletit" nu mi se pare ca i s-ar potrivi...mai ales daca singurul motiv ar fi acela ca i s-a scarbit.

    Daca ar motivul ar fi altul, unul care ar impune o schimbare de identitate, punere sub protectie alea ale..atunci mi se pare aiurea sa sapam dupa dovezi ca sa dovedim noi ca el traieste "bine merci" cine stie in ce colt de lume... tocmai noi care il iubim sa-l expunem pericolului de care s-a "ascuns"?!!

    Daca ar fi adevarat si el ar fi in viata m-as bucura...dar nu tin neaparat sa am dovezi...dovezi care circula liber si sunt la indemana oricui..si mai ales a celor care l-ar urmari...

    Dar eu nu cred ca mai este in viata, viata lui s-a incheiat in momentul in care acel individ a decis ca poate sa faca altceva in timp ce Michael avea infipta in vena nu's ce combinatie ucigasa.... oricat de dureros este acesta este adevarul.

    Este adevarat ca pe sentimentele oamenilor nu poate pune nimeni stapanire..dar asta nu inseamana ca nu exista alte fiinte asa zis umane care pot incerca orice prin orice mijloace sa influenteze si sa manipuleze aceste sentimente...... poate ca manevrele lor nu tin la toti...dar daca reusesc sa influenteze acum 1% data viitoare vor veni cu alte manevre..si vor mai aduna inca 1% si tot asa... asta spera sa ei...eu insa sper sa nu le iasa socoteala ...si sa ramana doa rcu calculele si cu planurile...


    Niculina

    RăspundețiȘtergere
  61. Si acum o gafa...cu Jermaine, vorbind de ceea ce s-a intamplat pe 25 iun...la min 0.16-0.17...ascultati cu mare atentie:

    http://link.brightcove.com/services/player/bcpid26761395001?bclid=1873841114&bctid=67096947001

    Hmmm...Airport-Hospital...
    Ne cam vine sa spunem ceea ce e in subconstient...nu ceea ce "trebuie"...si limba se incurca...bag de seama :D

    Eu m-am amuzat!!! Si sa nu iti mai pui intrebari dupa o "perla" ca asta?!

    RăspundețiȘtergere
  62. car alegoric la Carnavalul de la RIO.. http://www.youtube.com/watch?v=m5jk5n28osY

    RăspundețiȘtergere
  63. Carmen eu nu disting ce spune Jermain intre secundele alea...e o mormaiala... te rog tradu tu te rog(o fi de la compu meu.... sau de la conexiune).... inainte se aude ceva despre hard atack si "poate Michael ar mai fi fost in viata acum...." dar in rest nu disting ce se vorbeste....

    Niculina

    RăspundețiȘtergere
  64. Geniala ideea acelei scoli de samba cu carul alegoric Michael Jackson...Cred ca acel "Michael Jackson" era Navi sau poate Carlo Riley...n-am putut sa-i vad bine fata...dar aducea tare bine Navi...Whatever...

    RăspundețiȘtergere
  65. CARMEN...da mi voie sa subscriu la ceea ce ai zis...unt cu totul de acord cu tine...te pup dulce!!!

    RăspundețiȘtergere
  66. Carmen,atata timp cat nu l-am vazut pe Michael,nici viu,nici altfel,totul e posibil!
    Si eu in ciuda a tot ce se face pentru Michael,dupa 25 iunie,vreau sa cred ca el mai este.Ma saimt mai bine cu gandul asta.Cand citesc ceva de rau despre el,adica ma refer la faptul ca s-a dus,plang,sunt trista si cred.Cand iar il vad la tv. viu,cantand,dansand,etc.iar revin la optimismul meu proverbial si asa la infinit.Mintea si sufletul omului sunt foarte complicate;si pana la urma vrem sa credem ce ne convine cel mai mult,sau ce dorim cel mai mult.Si pentru Michael cel mai mult eu doresc sa traiasca,sa nu fi existat acea zi de 25 iunie.


    Mihaela o5,ce ai facut cu revista? ai gasit-o?

    Va iubesc pe toti,si mai mult pe Michael ,Liliana

    RăspundețiȘtergere
  67. NICULINA, la mine a mers foarte bine filmuletul...Pe scurt: Jermaine povestea de acel moment fatidic...si incepe zicand ca Michael era foarte foarte sanatos si d.p.d.v fizic era pregatit pt spectacol...iar inima lui era ok...desi se tot sustine chestia cu atacul de cord...si povesteste totodata ca doctorul nu era cu ei acolo la spital in momentul cand Michael a sosit acolo...si la momentul acesta ma refeream eu ca in loc sa zica spital...s-a incurcat sau s-a grabit sau cine stie...si a zis aeroport (airport)...dar la cateva secunde dupa asta si-a dat seama ce-a zis si s-a corectat...si a zis spital (hospital)! In fine...God bless you!:)
    CATALLINA, te pup si eu la fel de dulce ;) si te mai pupa cineva...Dana_nicolle...mi-a zis sa-ti transmit pupici!!!
    LILIANA, ai dreptate...mintea omului e destul de complicata...Uneori chiar nici eu nu ma inteleg pe mine...Si eu am momente cand cad in cealalta extrema si ma intristez dar acel gand ce nu-mi da pace, acel ceva ce nu mi-l pot scoate din cap si am tot bantuie...ma face sa ma ridic repede si sa-mi revin:) Poate reactionam asa pt ca astfel functioneaza mecanismul nostru psihic de aparare...sau e doar optimismul...sau poate un al 7-lea simt...nu stiu ce-o fi...dar nu fac nicio crima ca imi permit sa simt si sa cred asa despre ce s-a intamplat atunci pe 25iun,nu?! :P...Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  68. Si daca va mai dau din cand in cand link-uri catre chestiuni din astea ciudate...o fac doar pt ca nu mi se par de ignorat...le primesc si eu :P...de altfel, eu am incetat demult sa ma mai agit sa caut dovezi si sa rascolesc netul...Ma multumesc cu gandul ca daca intr-adevar traieste...poate macar si-a gasit linistea la care tanjea...departe de presa de scandal si de rautatile lumii...Iar daca nu mai traieste...asta este...voi accepta si asta intr-un final! La un moment dat toti murim... Oricum...lumea nu mai este la fel fara Michael...oriunde ar fi!

    RăspundețiȘtergere
  69. Cine vrea sa citeasca lucruri interesante,intrati pe:whereismichaeljackson .
    La ultimile postari am notat ora la care le-am trimis si ora la care au aparut aici.Ora care apare aici este pacific time -Los Angeles,San Franciso ,vancouver.Stie cineva sa explice...?
    Val.

    RăspundețiȘtergere
  70. Eu fac parte din categoria visatoarelor nu ptr ca as crede cu adevarat.Dar sincer sa va spun prefer sa mi-l imaginez pe Michael viu,pe undeva decat pe masa de autopsie sau un cadavru.Pot indura mai usor lipsa sa, ptr ca oricum ar fi el nu se mai intoarce.Logica,ratiunea imi spune ca e mort dar inima nu vrea sa creada.Mi-e mai usor sa-l privesc dansand,cantand,vorbind sau pur si simplu sa-i privesc chipul imaginandu-mi ca el traieste.Desi stiu ca ma amageste.Se da in fiecare zi o lupta in mine intre convingerea ca e mort(fizic,vorbind) si speranta ca traieste.Cred ca fiecare reactioneaza in fata durerii diferit-unii se resemneaza,altii mai spera.Eu sunt undeva la mijloc.

    RăspundețiȘtergere
  71. Val, o fi din cauza ca ai postat pe google..iar google are sediu undeva in california... zic si eu, nu dau cu paru'...
    linkul complet este http://sites.google.com/site/whereismichaeljackson/februarie-2010 ???? asta ca sa stiu daca nu cumva vorbim despre lucruri diferite...

    Cat despre balbaiala lui JJ... o fi mers omu' de la aeroport direct la interviu... era obosit de pe drum.. la cate aiureli imi ies din gura cand sunt obosita ar trebui sa infund puscariile planetei pentru crime si conspiratii ...
    Si ca sa fiu in ton pun si eu un link aici...
    http://www.youtube.com/user/alwaysbelieveMJ#p/u/12/iN2EHl56p6g

    Niculina

    RăspundețiȘtergere
  72. PART2
    Referitor la marea majoritate a articolelor din presa sau TV (scrise sau video) referitoare la MJ, este aceeasi impartire in 2 tabere-cei care spun ca era OK si cei care spun ca nu era OK (fizic,psihic,etc). LEONARD ROWE, MUSIC & CONCERT PROMOTER (cel care s-a ocupat initiale de promovarea concertelor lui MJ) ii acuza pe cei din AEG,Frank Dileo i-l contrazice pe Leonard Rowe si asa mai departe,se acuza unii pe ceilalti de la un cap la altul.Asa ca nu se poate lua de baza niciunul din ei pt ca nu stim cine spune adevarul sau mai precis cat adevar spune fiecare.Filmul TII este facut din peste 100 de ore de inregistrare asa ca nu stim ce contin celelalte multe ore si deci nu avem adevarul intreg.Cu alte cuvinte oriunde ne intoarcem constatam ca nu stim integral toate faptele,nu stim care si cat sunt de adevarate ca sa putem sa descoperim ce s-a intamplat,care e adevarul.In toata presa internationala si romana circula doar,,MJ decedat in urma unei supradoze de propofol,MJ drug addict,MJ supradoza de propofol ,,.Oare de ce vor sa ne bage pe gat cu forta asta,oare de ce vor cu disperare sa ne faca sa credem asta??Nu am studii de medicina si nu intentionez sa provoc o discutie despre raportul autopsiei dar am un creier pe care i-l folosesc,asa ca daca iau rezultatele din raportul autopsiei eu vad doar un om care suferea de insomnie.Mai mult daca ma uit la pag 5,6,10 din raport si vad data eliberarii medicamentelor,nr pilulelor din cutie cand au fost prescrise,modul de administrare si cate mai existau in 25.06.2009 cand au fost ridicate,vad ca erau zile intregi cand nu erau luate.Deci unde este dependenta?Mai mult unde este supradoza de propofol?Nu i-au de baza ce afirma C.M. 25 mg,dar ficatul ar fi trebuit sa fie pateu la un dependent si majoritatea organelor sunt OK inclusiv ficatul.Deci unde e conform dovezilor doza letala?
    ,, Adulţi: Inducerea anesteziei generale. Diprivan poate fi folosit la inducerea anesteziei prin injectare lentă în bolus sau în perfuzie. La pacienţii care au/nu au primit premedicaţie, se recomandă ca Diprivan să fie titrat (aproximativ 40 mg la fiecare 10 secunde la un adult sănătos, cu greutate medie, în bolus sau în perfuzie) în funcţie de răspunsul pacientului, până când semnele clinice arată instalarea anesteziei. Majoritatea pacienţilor adulţi sub 55 ani necesită obişnuit 1,5-2,5 mg/kg corp Diprivan. Doza totală necesară poate fi redusă prin scăderea ritmului de administrare (20-50 mg/min).,,
    http://www.farmaline.ro/sp.php?pid=3063
    Si atunci in ce directie vor sa ne indrepte atentia si cine si de ce?Vor sa ne indrepte atentia catre ,,vinovat e MJ,, ca sa iasa basma curata cei cu adevarat vinovati.E si mai usor acum avand in vedere ca in trecut a avut probleme pe care le-a recunoscut public,pe asta probabil se va baza si apararea lui C.M.Vom trai si vom vedea procesul,dar ma doare al dracului de tare ca ceea ce se vehiculeaza peste tot-presa,TV,ziare- inclusive de cei care i-au fost apropiati este imaginea de ,,drug addict,, si imi vine sa SCREEEEM cat ma tin plamanii si sa le spun ,,OPEN YOUR EYES!WHY DON’T YOU WANT TO SEE THE REAL TRUTH?,,
    Oare am innebunit eu si vad lucruri care nu exista sau mai sunt si altii ca mine???
    Imi cer scuze pentru lungimea comentariului,Alina

    RăspundețiȘtergere
  73. PART 1
    Nu sunt impotriva celor care cred ca MJ traieste asa cum nu sunt impotriva nici a celor care nu cred asta.Si nici nu consider ca cei care cred ca e viu sunt lipsiti de respect la adresa lui MJ.Aduceti-va aminte ca atunci cand Bashir l-a intrebat daca e gay (,MJ n-a vrut sa raspunda in fata camerei,pentru ca ,,am multi fani care cred asta si nu vreau sa-i jignesc,deci daca vor sa creada asta lasa-i sa creada asta,,(asta se afla filmul real facut de MJ nu cel al lui Bashir).E cam acelasi lucru,oamenii au nevoie de ceva in care sa creada ca sa poata merge mai departe.Din 25 iun lumea s-a impartit in 2 tabere-cei care cred si cei care nu cred.Din curiozitate am intrata pe toate site-urile posibile doar sa ma uit fara sa postez ceva si se duc adevarate lupte.S-a ajuns pana la a fi ,,banati,, sau dati afara cei care ,,cred,, daca se afla pe un site majoritar ,,nu cred,, si invers.E trist pentru ca toti i-l iubesc pe MJ in felul lor,dar nu privesc lucrurile decat din punctul lor de vedere nu si al celorlalti.Lumea se imparte din nou in 2 tabere asa cum a fost si la procesul din 2005,se repeta aceeasi greseala condamnam ceea ce nu intelegem-in cazul asta pe cei care ,,cred,,pentru ca nu intelegem de ce si cum pot face asta.Unii oamenii au nevoie sa creada asta pentru ca doar asa pot face fata realitatii.
    Problema se pune cum s-a ajuns aici si de ce?Este cineva care intretine toata aceasta masa de oameni care cred asta?Cine arunca acele ,,seminte de indoiala,, atunci cand trebuie si unde trebuie?Una din armele cele mai puternice ale omului este manipularea iar massmedia o foloseste din plin.Suntem manipulati fara ca macar uneori sa ne dam seama de asta si sa nu uitam ca in spatele massmediei se afla mai mereu acele elite care ne conduc si ca sa poti conduce ai nevoie sa-i faci pe oameni sa creada ce vrei tu sa creada. (revin la acelasi documentar din 2003 cu Bashir care a taiat acele cadre cheie din documentar si acele afirmatii esentiale ale lui MJ,transformand documentarul de imbunatatire a imaginii in arma de distrugere a imaginii).Una din multele metode de manipulare este aceea de a crea ceva care sa abata atentia oamenilor intr-o alta directie,care sa ascunda realitatea,adevarul.Ce rol are familia sau daca e implicata,nu stiu.Poate fi vorba doar de ,,hai sa profitam si sa ne facem publicitate si mai castigam niste bani,, sau joaca dupa cum le canta marketingul pentru ca de fapt acum MJ a devenit o afacere care trebuie sa mearga mai departe si sa produca profit (asta nu inseamna ca le contest durerea dar la un ,,hight level,, lucrurile asa se vad (uitati-va la mostenirea lui Elvis in ce afacere s-a transformat si cat produce pe an).
    Alina

    RăspundețiȘtergere
  74. Jermaine Jackson talks about a conspiracy regarding Michael Jackson's death
    http://www.youtube.com/watch?v=jGHWLI0491Y

    RăspundețiȘtergere
  75. pentru NICULINA

    Jermaine Jackson Interviewed on Australian Radio Show

    http://www.youtube.com/watch?v=AQiPebtT-A0

    tote bune!

    RăspundețiȘtergere
  76. Va rog sa-mi spuneti si mie de unde pot cumpara CD.-ul Blood in the dance floor- in Bucuresti ?
    Va pup.
    Val.

    RăspundețiȘtergere
  77. Multumesc, Serena!
    O astfel de inscenare tot mi se pare greu de pus in scena, sunt prea multi implicati, asta e parerea mea.
    Am citit si postarile de pe http://sites.google.com/site/whereismichaeljackson...ce sa spun halucinant...exact ce va spuneam despre ideea de manipulare... daca aveti curiozitatea citit capitolul despre ceremonia de staples center.. autorul isi exprima clar opinia despre MJJ ca manipulator sugerand chiar ca si copii au mostenit de la tatal lor acest "talent".. Nu stiu daca ce e scris acolo e opinia celui care a postat sau daca sunt traduceri ale altor texte de pe aiurea... dar toate capitolele ..sunt impotriva lui MJJ..nimic de acolo nu tradeaza vreo urma de admiratie a autorului ptr MJJ. Cel care a scris acele lucruri e clar suparat pe faima si pe atentia care i se acorda lui Michael...chiar si acum cand e mort...
    Vine chiar cu aberatia cum ca Michael ar fi mort de cca 20 de ani si ca de fapt ultimii 20 de ani ar fi fost substituit de o alta persoana...care acum probabil s-a pensionat si a iesit din scena in modul asta absurd (un scenariu in care joaca, politia, procuratura... prefectura etc... mai stiu eu cine si/sau ce).
    Se face aceea analiza pe afisul de la TII si pe robotul cu care urma sa intre Michael in scena... niste imagini de umanoizi descentrati si fara nimic uman in ei..decat conturul (robotul are reflectoare in loc de ochi...imaginea de pe afis e pozitionata cu fata cand privesti picioarele si cu spatele cand privesti umerii si capul... si tot asa..). Se sugereaza foarte "discret" ideea ca Michael Jackson era doar un produs, o imagine care producea bani si ca asta a servit publicul ultimii 20 de ani...un fel de Millie Vanilie imbunatatit ...
    Probabil ca fiecare vede cea ce vrea vada... doar eu refuz sa vad ceea ce nu vreau sa vad LOL... am grait foarte adanc.

    Ca fictiune povestea ar fi interesanta... poate scrie careva vreo carte...daca nu a fost scrisa deja.

    Chiar imi amintesc un episod dintr-un serial politist ... un arheolog isi vinde viata pe..nu stiu ce suma... cel care a cumparat marfa... a fost atat de incantat de produs incat l-a pus in valoare... a devenit foarte cunoscut ca arheolog... a mers in expeditii, a facut niste descoperiri impresionante... si in culmea glorie a murit in conditii dubioase. Ancheta politiei intra in impas in momentul cand se descopera ca datele de identificare din baza lor de date nu corespundeau cu datele furnizate de cadavru... (element nesemnificativ pentru unii poate... mortul poseda un organ care in mod normal ar fi trebuit sa ii lipseasca ..pentru ca baza de date spunea ca omu era operat..e vorba de splina..la ce v-ati gandit?!!).
    Pornind de aici politia incearca sa afle informatii din trecutul respectivului... imposibil.. nu au gasit decat o fotografie..undeva pe internet cu arheologul nostru undeva in sanul naturii...dar surpriza.. cel ce ranjea fericit din poza nu era mortul... Ma rog, reusesc sa puna cap la cap povestea cu vanzarea identitatii..si ajung la adevaratul arheolog..care traia sub alta identitate... pe banii primiti pentru propria viata isi luase o casoaie..si avea o viata anosta.. fara realizari profesionale...Sa va mai spun ca el era cel care il omorase pe inlocuitor sau este evident?!...
    Gelos pe faima si realizarile aceluia...nu isi putea scoate din minte ca de fapt aceea era viata lui..el studiase prin facultati sa ajunga arheolog ...etc...

    Ce ti-e si cu Holivudu asta

    Niculina

    RăspundețiȘtergere
  78. ptr.Val
    BLOOD ON THE DANCE FLOOR/ Sony-1997,il poti comanda online la
    Librarie.net,cu plata ramburs,il primesti aprox. intr-o sapt.si costa 55 ron fara taxa postala(cca 7 ron).Eu de la ei l-am comandat si sunt fff.multumita.
    Iti atasez mai jos link-ul cu adresa lor, sper sa te trimita chiar pe pagina cu albumul:

    http://www.librarie.net/muzica/131171/Blood-the-Dance-Floor-History-the-Mix-Michael-Jackson

    Succes! SimonaS

    RăspundețiȘtergere
  79. am citit si eu pe ...whereismichaeljackson... Doamne ajuta ca am terminat! ma apucasera rau fiorii de groaza! concluzia mea coincide cu a ta Niculina. trasaturile personajului MJ schitat acolo nu aduc deloc cu omul care era el in realitate. autorul cred ca a sarit peste etapa 'investigarii' caracterului lui MJ si de aceea s-a pierdut in detalii.
    ce m-a socat rau de tot... cum sa spui ca se credea D-zeu si se juca cu genetica asa 'just for fun'?!!!
    ma duc sa iau o gura de aer sa-mi revin.

    RăspundețiȘtergere
  80. Citat din whereismichaeljackson, cap. 'Kids', paragraf 'intrebari de but simt' (asta-i tare cu 'bun simt' lol)

    Referitor la mamele surogat ale copiilor lui MJ:

    <<>>

    mi-e rauuuuuu! am pus aici citatul ca sa vedeti si voi ce admiratori MJ se invarteau pe aici pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  81. P2
    La inmormantare de exemplu autorul ne sesizeaza prezenta batranului neingrijit care a participat si la staples center (acolo fiind pozitionat in randul 2 , in spatele familei)... dar ne atrage atentia ca nu i-a mai reusit deghizajul..pentru ca acum pare mai tanar (pe principiul "mosule ce tanar esti")...apoi urmeaza alte paragrafe cu texte.. si ajunge la un punct , pe care il ilustreaza frumos cu un video, in care ne aduce dovada ca Michael era prezent in viu la inmormantare... undeva in spatele "salii" era un domn de culoare (sau doar bronzat) cu palarie alba...in fata lui o duduie bruneta cu suvite blonde.. autorul ne atrage atentia ca duduia se va intoarce catre dnul cu palarie si ii va adresa o "vorba"..si se jura ca duduia graieste surprinsa "Michael!?" ...Pai acu eu...ce sa cred...ca Michael a participat la inmormantare ca batran nereusit sau ca domn cu palarie alba....ca a stat in preajma familiei sau undeva in penultimul rand (unde ca probabil erau plasati "cunoscutii de departe" sau invitatii diversilor apropiati)?!
    Sau era in dublu exemplar ... asa de dragul diversiunii.
    De aceea eu spun ca blogul e o culegere de texte amestecate ca un pachet de carti de joc ....
    Cel mai mult imi displace analiza asupra copiilor si asupra mamei lui Michael.
    Comentariile si aprecierile de acolo nu pot fi facute decat de o persoana care nu a cunoscut de aproape o astfel de situatie... o mama care isi ingroapa fiul sau niste copii care pierd pe cineva apropiat (nu mai zic singurul parinte, doar o persoana apropiata).
    Eu cand privesc fotografia cu micutul Blanket asezat langa bunica la ceremonia de la staples center...in inocenta mea va pe obrazul lui drept o lacrima... (asta ca sa nu mai spun ca are acelasi profil ca bunica...sunt identici...acelasi nas...aceeasi curbura a buzei de jos..pana si ochii sunt la fel).

    Poate ar fi fost atfel daca din cand in cand avertiza cititorul ca acelea nu sunt opiniile lui sau daca marca cumva paragrafele luate de la altii (ceva de genul "am citit pe un blog ca"...sau "intr-un articol scrie ca"...chiar daca nu dadea coordonatele...desi nu stiu ce material mai era ala...daca nu dai sursele).
    Lectura blogului ala ma face sa resping si mai hotarata ideea inscenarii cu implicarea lui MJJ.
    Nu am argumente... si nu vad ce argumente ar putea fi eficiente...daca as avea o poza cu Michael mort in sicriu... hm.. mare scofala sa produci o poza in ziua de azi (nu ar fi un argument)...daca as avea filmul minutelor in care Michael isi dadea ultima suflare... iar mare scofala... in ziua de azi se fac filmari in direct in care copaci si cladiri apar si dispar... asa ca va spun pur si simplu ca nu cred o boaba din ce spun acei suporteri ai ideei de inscenare ma bazez doar pe ceea ce simt cand le citesc textele...nu sunt convingatori...

    Apropos, oare sunt eu dusa sau in Libertatea undeva in prima jumatate a lunii august au fost cateva pagini cu imagini din camera lui Michael?! imagini care se pretindeau a fi luate in ultima lui noapte de viata?... am avut ziarul dar nu am apucat sa le studiez...am avut niste treburi de facut si pana sa imi fac timp de ele..maica-mea le-a facut felul.... Imi amintesc ca era imbracat cu o pijama albastra si avea sosete si tricou albe...le-a mai vazut careva?!...sau e cazul sa ma caut ...?!! :D

    Niculina

    RăspundețiȘtergere
  82. P1
    Anonim de la 5:57... cand revi de la gura de aer...:) cred ca pe site-ul ala autorul a adunat de pe aiurea texte...si le-a tradus sau pur si simplu lipit paragraf dupa paragraf incercand sa le grupeze pe idei principale...atata doar ca le-a cam amestecat ca si cronologie... cum sa ma explic... sunt stiluri diferite date de faptul ca autorul sau autorii au scris despre subiectul respectiv in momente diferite...de exemplu despre ceremonia de la staples center sunt relatate faptele din prisma unui om care a auzit vorbindu-se despre aceasta ceremonie sau care a citit despre ea...fara sa o fi vazut...si apoi brusc se schimba perspectiva si povestea devine a unuia care a vazut ceremonia la tv...e confuz...te ameteste (plus ca eu am citit azi noapte si mi se incrucisa vederea la propriu... :)) ).
    Apoi isi uita ideile de la un paragraf la altul. Adica eu sunt gata sa accept ca Michael a participat deghizat si la ceremonia de staples center dar si la propria inmormantare...atata doar ca nu pricep cat de talentat sa fie un om la deghizari astfel incat sa apara la acelas eveniment in dublu exemplar.

    Niculina

    RăspundețiȘtergere
  83. Pe www.whereismichaeljackson,tipa care scrie acolo e cam dusa.Are o imaginatie bogata si bolnava in acelasi timp.Eu nu cred nimic din ce se scrie acolo,demult nu mai intru sa citesc aberatiile alea.
    Poate e cineva care lucreaza in presa .....

    RăspundețiȘtergere
  84. Multumesc Simona !
    Vreau sa va intreb de ce nu va ganditi si la un alt aspect :daca cineva ar fi vrut neaparat sa-l omoare de ce n-ar fi facut-o in alta parte...de ce tocmai acasa,unde si pentru Michael era cel mai simplu sa-si insceneze disparitia...si in spital cu tehnologia actuala ,cum de nimeni nu a avut un telefon sa faca o fotografie ?Eu nu cred pana nu vad...va pup.
    Val.

    RăspundețiȘtergere
  85. Si eu am intrat pe site-ul SF de care vorbiti,asta prin septembrie cand eram deprimata rau si vroiam sa ma leg e orice speranta.Dar am renuntat repede sa mai citesc.Or fi si lucruri adevarate expuse acolo dar cele mai multe sunt aberatii.Site-ul respectiv ne propune un MJ fals,egoist,mincinos,sadic,diferit de MJ pe care il iubim noi.Are multa imaginatie fata,ar trebui sa scrie un roman,sa faca un film,orice dar cu un alt personaj,nu MJ.

    RăspundețiȘtergere
  86. da Val si eu zic la fel.....nu cred pana nu vad...pana acum nu am vazut nimic care sa demonstreze ca Michael nu a murit...Chiar daca nu l-am vazut mort, am citit pe alte site-uri ca mama lui si-a petrecut ore, zi dupa zi, singura cu el la cimitir inainte de inmormantare... am vazut durerea din ochii copiilor (si o cred, nu e falsa)...am comparat ceea ce am vazut la cele doua evenimente televizate (Staples center si inmormantarea) si am comparat (sa-mi fie cu iertare) cu propria-mi experienta..si nu vad nimic ciudat in comportamentul copiilor...(si eu am plans si am tipat cand mi-am vazut fratele mort, aveam 7 si jumatate...iar la cateva ore dupa asta ma jucam cu copii pe strada...asa sunt copii ).
    Ca zambeau, radeau sau se jucau la cateva zile sau chiar luni de la pierderea tatalui nu e o dovada ca ar participa la nu stiu ce punere in scena.

    Eu una nu as fi stiut de mizeria asta de site daca nu o posta cineva aici la comentarii...dar mizerii din astea am tot citit din iunie pana in prezent sa zicem ca am devenit imuna...dau pagina si merg mai departe stiu cu siguranta ca nu ma va mai prinde nimeni pe acolo.
    Nu pot sa accept acest gen de expuneri oricat de mult mi-as dori ca tragedia de la 25 iunie sa nu fie adevarata.
    Veniti cu o teorie care sa nu arunce nici o unda de negativitate asupra acestui om si voi accepta poate ca fiind posibil ca Michael sa mai fie in viata.
    Dar atat timp cat teoriile astea nu fac decat sa arunce si mai multa mizerie peste viata lui, nu le accept, nu-mi aduc nici o urma de indoiala.

    Poate sunt eu prea fanatica....nu stiu, dar nu pot accepta nimic din ceea ce ii altereaza imaginea (imaginea pe care o am eu in minte... poate altii au alta imagine, dreptul lor).

    Niculina

    RăspundețiȘtergere
  87. http://www.youtube.com/watch?v=wQ1DfjDxCQg


    http://www.youtube.com/watch?v=p3mXuGbyy70

    http://www.youtube.com/watch?v=HmAZt-Ypp5Y

    http://www.youtube.com/watch?v=BYKeeffTy-Q

    http://www.youtube.com/watch?v=KRyHvICv3ko

    http://www.youtube.com/watch?v=DPe_c5F-_Ng

    http://www.youtube.com/watch?v=B7gqsQOvVxA

    http://www.youtube.com/watch?v=9K3ff6x9PBc

    http://www.youtube.com/watch?v=GxMpruWrIe0

    http://www.youtube.com/watch?v=1AaO5tg0UQQ

    http://www.youtube.com/watch?v=cPLVFFzJp_E

    RăspundețiȘtergere
  88. 07.12.2009 - 24.29

    AM MERS LA MERII VII

    1. Am mers la merii vii din marginea livezii
    Ca să culeg speranţa şi s-o pot dărui
    Şi-am căutat căldura din inima zăpazii
    Şi bucuria pură din inimi de copii.


    2. Am mers la merii vii să chem nemărginirea
    Să-mi modeleze chipul marcat de suferinţă
    Şi i-am rugat să-mi deie si-un strop de nemurire
    Şi-un dram de fericire, şi-un dram de biruinţă...

    3. Şi-am mers la merii vii să-mi dea dreptul la viaţă
    Şi mi-au dat cît se poate... Mai mult cereau un preţ...
    Şi era mult prea mare, iar capătul de aţă
    Se încheia în lacrimi de ură şi dispreţ.

    4. Şi-am mers la merii vii şi-am spus a mea dorinţă
    Şi s-au plecat deasupră-mi, un scut în jur formează
    De dincolo de lume să vin cu biruinţă
    Iar drumul spre-nălţare temeinic ei veghează...

    5. Am mers la merii vii să chem nemărginirea
    Să-mi modeleze chipul marcat de suferinţă
    Şi i-am rugat să-mi deie si-un strop de nemurire
    Şi-un dram de fericire, şi-un dram de biruinţă...
    ........................
    CU ACEEAŞI SINCERĂ ŞI ETERNĂ PRIETENIE...

    RăspundețiȘtergere
  89. As vrea sa incerc sa lamuresc problema comportamentului copiilor lui MJ. Peste tot, in cartile de psihoterapie scrie ca (asa cum a remarcat si Niculina), copiii traiesc experienta durerii provocate de doliu intr-un mod total diferit de adulti. Atnci cand se instaleaza un oarecare confort, acesta va reprezenta un fundament pentru ca ei sa poata face fata viitorului. Abilitatea lor de a da un anumit sens experientei este redusa, neavand experienta pierderilor. La fel ca adultii, trec prin toate fazele dureroase provocate de doliu, ar o fac intr-un mod total diferit. In cele mai multe dintre cazuri, ei lasa impresia ca isi continuta viata, durerea consumandu-se in interior. Au nevoie de spirijin mult mai mult decat adultii, desi par mai putin afectati decat acestia. Copiii lui MJ au gasit, in sanul familiei Jackson, afectiune, iubire si suport moral. Oricat am dori sa negam asta, nu putem sa fim orbi la atentia pe care acestia le-o ofera.Cualte cuvinte, copiii lui MJ sufera la fel de mult ca orice alt membtu al familiei din cauza disparitiei tatalui lor. Doar ca nu putem vedea asta, deoarece sunt preocupati de cotidian mai mult decat adultii. Sunt mai usor de distras, si atunci lasa impresia ca ar fi neafectati, in timp ce ei sunt doar concentrati in alte directii. Durerea este, insa, acolo, si o vor depasi in timp, deoarece din cate se poate observa, au toate conditiile necesare. Cum spunea si Niculia...asa sunt copiii. :)

    RăspundețiȘtergere
  90. http://www.lovesongs.com/alltimefavsong.htm
    (u r not alone)

    http://www.lovesongs.com/currentfavartist.htm
    (la sectiunea asta sta cel mai prost cu voturile..)

    http://www.lovesongs.com/alltimefavartist.htm

    RăspundețiȘtergere
  91. Happy 8th Birthday Blanket !
    Tati te iubeste ,si noi toti te iubim !
    Val.

    RăspundețiȘtergere
  92. Maria c foarte frumoasa poezia ta,chiar ma intrebam,si vroiam sa te rog sa ne spui unde ai disparut asa de mult timp.Bine ai revenit!

    Chiar imi imaginez o livada imensa,plina de meri frumosi cu niste crengi pana la pamant atarnand sub povara fructelor,care-i placeau si lui Michael asa de mult!

    Ce bine ar fi sa putem lua de la pomi,SPERANTA ca Michael va reveni la viata,asa cum fac pomii din livada,dupa legi nescrise si de nestramutat.

    Cu drag Liliana

    RăspundețiȘtergere
  93. Azi e ziua micutului Blanket.. "La multi ani!",sa fii sanatos si inconjurat de iubire.God bless you!

    Maria,ma bucur ca ai revenit,foarte frumoasa poezia pe care ai impartasit-o cu noi.

    Va imbratisez pe toti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  94. Acum 8 anisori s-a nascut un mic Prince,care l-a facut cel mai fericit pe taticul Michael!Acelasi caracter frumos ca si fratiorul sau mai mare,acelasi copil bun si iubitor,care cred ca va purta mai departe dragostea taticului sau pentru animale,pentru natura,pentru tot ce e frumos in jurul nostru!

    La multi ani Micutule Prince,sa fii sanatos,sa ai noroc si parte de fericire,si mai ales sa nu iuti niciodata ca tatal tau te iubeste si te vegheaza,de acolo de unde e,si ca e mandru de tine.

    Gandurile mele doresc sa se transforme intr-o forta uriasa alaturi de cele ale milioanelor de oameni care va iubesc pe voi,copilasii lui Michael,cate-l iubesc pe taticul vostru,si sa fie ca un scut de aparare,impotriva tuturor relelor de pe pamant!


    Cu toata dragostea ,Liliana

    RăspundețiȘtergere
  95. La multi ani si de la mine, micule print. Tu....esti cel care nu intelege. Esti cel mai mic,si toata lumea parca incearca sa te fereasca de un adevar pe care totusi il intuiesti.
    Tu, cu ochii tai ca doua margele intrebi de ce nu vine tati la tine. Tati e cu tine puiule. Inchide ochii, gandeste-te la ce e mai frumos pentru tine, si il vei vedea. Vezi? Te tine de mana, iti zambeste si iti spune ca te iubeste. Auzi? Asculta cu atentie. Sunt vocile noastre, si noi te iubim, si strigam asta de departe.
    Ai sa cresti, ai sa devii un barbat puternic, frumos si bun. Si binecuvantarile noastre te vor urma la fiecare pas.
    Stii? Povestile noastre romanesti, de care tu poate vei afla vreodata vorbesc despre Praslea. El e cel mai mic dintre fii de rege, si de fiecare data e cel mai puternic, cel mai frumos, si cel mai bun. Iti doresc sa fii mai bun decat Praslea, mai puternic decat cruntul Crivat si decat toti zmeii din lume. Mai frumos esti. Esti la fel de frumos ca tatal tau.
    Tati te iubeste Micule Print! Si e langa tine.
    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  96. La multi ani Paturica.Cel mai scump dintre copiii lui Michael,dupa parerea mea.Seamana atat de bine cu tatal lui cand era copil.Are noroc ca e asa mic si nu intelege el foarte bine ce s-a intamplat.Si da are dreptate,tatal sau s-a dus in vacanta,in Rai,avea mare nevoie de odihna si pace.Dar va trai vesnic prin copiii lui si in inimile si gandurile noastre.

    RăspundețiȘtergere
  97. I went to living apple trees

    I went to living apple trees at meadow’s end
    To pick the hope and give it as a present.
    I’ve searched the snow heart for heat
    And children’s souls for simple mirth.


    I went to living apple trees to ask the endlessness
    To mould my anguished face.
    And I begged them for a drop of immortality,
    A bit of happiness and just a little piece of victory.

    I went to living apple trees to pass me a life right,
    And they gave me as much as might…
    Moreover they asked me for a bet
    But was to much, so at the end
    I’ve got a weeping of disgrace and hate.

    And I went to living apple trees to make my request
    They leaned above me, like a shield to clothe my chest.
    Beyond the world to come with victory,
    They watch my back-sight way seriously.

    I went to living apple trees to call the endlessness
    To mould my anguished face
    And I begged them for a drop of immortality,
    A bit of happiness and just a little piece of victory.

    Nu stiu cine pe cine a ucis...eu pe dna rima sau dna rima pe mine...asta e...am facut-o ...

    Niculina

    RăspundețiȘtergere
  98. La multi ani si de la mine pentru "micul Print"...si puterea sa treaca peste ceva ce-l va astepta in cativa ani!

    Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  99. M-am gandit cum ar arata un We are the world cantat de fani,nu conteaza cat de bine,conteaza ca am face-o din suflet.Ce spuneti? poate facem asta la vara.

    La multi ani Blanket!De cate ori ma uit la poze cu tine,parca il vad pe Michael!

    Daca ne pierdem speranta,ar durea prea tare,pentru ca il iubim prea mult, eu as vrea ca toate astea sa fie doar un vis urat.

    LOVE

    RăspundețiȘtergere
  100. LA MULTI ANI micutule Blanket!Si chiar daca esti prea mic si amintirile cu taticul tau n-au avut timp sa se stranga ,,remember daddy... is still here...,,doar ca sub alta forma-a unui spirit care te vegheaza pe tine si pe fratiorii tai.
    Alina

    RăspundețiȘtergere
  101. Eu la o cantare pot participa cel cu aplauze...nu am voce..si doar ca nu am voce...dar daca ma apuc sa cant din suflet.. se autoactiveaza scutul antiracheta...si mi-e ca nu e de bine...


    Niculina
    p.s. ideea e buna... sutn sigura ca exista in Romania ceva fani cu oarece voci bune de cantat cu ele...

    RăspundețiȘtergere
  102. Am citit si eu "Whereismichaeljackson"...Hm...
    Autorul cred ca inventeaza inventii fantastice...Ca sa ma exprim asa...
    Numai prostii, lucruri fara bun simt scrie acolo...Vorba cui a zis-o un pic mai devreme: bucati de articole decupate cine stie de pe unde si lipite aici, fara nici o noima si fara nici un pic de respect pentru OMUL CARE A FOST MJ...
    Iar dovada ca acel autor sau reporter sau ce o mai fi el, nu stie ce scrie, este ca la un moment dat, chiar "puncteaza" pe faptul ca MJ nu a purtat niciodata blugi...
    Este cea mai mare prostie pe care am citit-o despre MJ...
    Sa se uite la pozele lui MJ, este plin internetul de ele si sa vada ca, de cele mai multe ori, mai ales in tineretea lui, MJ iesea in public imbracat in blugi si camasa...Pana si in "We are the world", a fost imbracat in blugi, negri, ca sa se asorteze cu jacheta...Chiar ii statea fantastic de bine in blugi...
    Hm...
    Parerea mea este ca nu trebuie luate de de bune chiar toate informatiile care au aparut de la moartea lui incoace...Iar la Staples Center, copii lui nu s-au prefacut. Punct.
    Oare cat teatru poate sa joace un copil inocent? Cat despre familia lui, e greu de judecat ce a fost in sufletul lor...
    Cand a murit bunica mea, mama mea trecea dintr-o extrema in alta: acuma era la pamant, peste cateva secunde radea isteric cu gura pana la ureche...La vremuri de nevoie si cand trece printr-o tragedie, nu poti sa stii prin ce trece cu adevarat un om...Asa cum, am mai cunoscut odata pe cineva, care atunci cand i-a murit sotia, nu a varsat nici o lacrima...Pur si simplu, s-a inchis si incrancenat in el, iar lumea l-a judecat prost...Chiar daca atunci cand se intorcea cu spatele, tremura tot si scrasnea din dinti de durere...
    Asa suntem noi oamenii...Nu putem fi judecati dupa aparente, dupa anumite reguli de multe ori preconcepute si mai ales, nu putem fi judecati in vremurile de tragedie pe care le traim cu totii mai devreme sau mai tarziu in viata...Numai cine a dus o viata siropoasa si "so carefree", nu stie...

    RăspundețiȘtergere
  103. Blanket a facut 8 anisori...e de-o seama cu baietelul meu David...
    D-zeu sa fie cu el la fiecare pas si sa-l vegheze!

    RăspundețiȘtergere
  104. Eu as participa cu cea mai maaaare placere la ce ai propus tu Dia...e visul meu sa cant, alaturi de fanii lui Michael, melodiile lui...Numai sa pot ajunge si eu in Bucuresti...la vara...
    Pup pe toti! Love, peace, blessings!

    RăspundețiȘtergere
  105. Am citit ceva primit pe email, de curand...Nu stiu cat adevar o fi...dar pot spune ca m-a cutremurat de-a dreptul...
    Cica un proiect satanic este in curs de desfasurare...Se numeste Blue Beam (Raza albastra) si intentioneaza sa simuleze venirea lui Isus...Cum? prin folosirea proiectiilor holografice si a undelor de joasa frecventa...pentru controlul mental...Cu ce scop? pentru a manipula oamenii si a distruge credinta si religiile traditionale...mai ales religia crestina...si sa le inlocuiasca cu o religie mondiala unica, bazata pe cultul omului...
    Cam asta vrea sa instaureze Noua Ordine Mondiala(NWO)...
    Ce m-a frapat insa...a fost povestea unui ziarist al unei agentii independente de presa, autor al unor numeroase articole despre NWO...care a fost amenintat in mod repetat de prim-ministrul canadian si de Vatican (asta spunea el intr-un interviu in 1994)...si a murit (IN CONDITII SUSPECTE) de ATAC DE CORD...el care nu suferise niciodata de probleme cardiace...
    Asta m-a dus cu gandul la Michael...si iar cad in cealalta extrema...:(

    RăspundețiȘtergere
  106. Carmen, poti sa dai o sugestie unde am putea citi si noi mai multe despre acest proiect?
    Desi ma inspaimanta ideea, recunosc ca nu m-ar surprinde... Prea mult e pus in lumina reflectoarelor anul 2012 ca fiind unul apocaliptic (filme, documentare...), ceva planuri exista... poate ca nu pt. 2012... ci pt. viitorul apropiat, probabil...
    ... Multe atacuri de cord si morti suspecte... a caror 'beneficiari' sunt numai cei care vor sa faca bine si care reusesc sa atraga atentia oamenilor... trist... dar nu cred in astfel de coincidente...

    aura

    RăspundețiȘtergere
  107. Bun găsit, tuturor!
    Mă bucur nespus de mult că nu am fost uitată. De asemenea, mă bucur mult pentru că v-au plăcut versurile. Imi cer iertare pentru faptul că nu am mai intrat cam de multişor, dar trebuie să vă mărturisesc faptul că nu am încetat sa fiu alături de domniile-voastre. Am citit fiecare comentariu în parte, şi am mulţumit fiecăruia în parte pentru frumoasele cuvinte exprimate aici... Dar am simţit nevoia să fac o mică pauză. Am vrut să mă adun puţin, am vrut să fiu puţin "MAN IN THE MIRROR"...
    ... În altă ordine de idei, am fost, sunt şi voi fi împotriva a tot ceea ce s-a vorbit în presă despre Mike; am fost, sunt şi voi fi întotdeauna adepta păstrării intimităţii... M-a revoltat, mă revoltă şi mă va revolta mîrşăviile, minciunile şi declaraţiile date doar de dragul popularităţii... Dar ce se poate face? Cum se poate duce o luptă împotriva acestei caracatiţe ucigătoare??? Nu lucrătorilor mass-media trebuie sa declarăm război, ci acelora din spatele lor. Acelora care trag sforile si cărora le revin "laudele materiale" trebuie aruncată mănuşa... Dar cîţi pot înţelege că DRUMUL SPRE IAD ESTE PAVAT CU INTENŢII BUNE?!?!?"
    Şi ce anume se mai poate face atunci cand soarta ţi-e hotarîtă fără a putea fi întrebat???
    Aş mai avea multe de vorbit, dar mai bine ma opresc aici. E păcat sa stric această "clipă frumoasă
    a regăsirii"...
    Un lucru însă este sigur: VOI FI ÎNTOTDEAUNA AICI!...
    CU SINCERĂ PRIETENIE, maria c.

    RăspundețiȘtergere
  108. Aura, aici gasesti mai multe despre proiectul Blue Beam:
    http://apologeticum.wordpress.com/2009/02/20/proiectul-nasa-%E2%80%9Cblue-beam%E2%80%9D-simularea-holografica-a-venirii-%E2%80%9Csalvatorului%E2%80%9D-noii-ordini-mondiale/
    Be blessed! :)

    RăspundețiȘtergere
  109. Scrie si in Biblie despre falsa venire a lui Isus si despre o religie unica care sa-i indeparteze pe oameni de Dumnezeu.Chiar nu m-ar mira sa se intample.Carmen da-ne si noua sursa daca o stii binenteles.Ciudata si povestea ziaristului.Cred ca in lumea asta nimic nu e intamplator doar ca nu avem noi acces la toate informatiile.Reusita poezia,Niculina.Ma inscriu si eu in randul celor care sunt dispusi sa cante chiar daca nu am o voce stralucita.Indiferent ce vom face trebuie sa-l onoram pe Michael,sa-l facem sa fie mandru de noi.

    RăspundețiȘtergere
  110. Florenta,mai traiesi?Da un semn de viata sa stim ca esti bine.

    RăspundețiȘtergere
  111. Multumesc mult pt. link.
    Am vizionat si eu pe Youtube cateva video-uri pe aceasta tema, dar recunosc ca pana acum nu am cautat ceva sa citesc.

    aura

    RăspundețiȘtergere
  112. Multumesc Diana pentru aprecierea poeziei, sper ca Maria sa nu se supere pe mine ca i-am macelarit poezia...

    RăspundețiȘtergere
  113. Fara cuvinte!!
    -Michael Jackson - What happened in March 2009? The Timeline - Part 1

    http://www.youtube.com/watch?v=R3a9Er9bT10

    Alina

    RăspundețiȘtergere
  114. http://www.youtube.com/watch?v=t7MSsdrVH80&feature=PlayList&p=3C57AF1F8721C21B&index=0

    se prea poate ca de pe aici sa fi luat si eu linkul..dar se poate sa fie si de prin alte parti...
    În seara zilei de 26 noiembrie 1977, în sudul Angliei s-a petrecut ceva uluitor. Utilizând o tehnologie care nu exista pe planeta Pământ la acea vreme, o voce neidentificată a întrerupt complet emisiunea postului Independent Televison News şi a adresat pentru prima dată în direct telespectatorilor, în limba engleză, un mesaj alcătuit din 600 de cuvinte.

    RăspundețiȘtergere
  115. ceva tehnologie exista si pe pamant devreme ce exista televiziune...

    RăspundețiȘtergere
  116. http://www.itsmichaeljackson.name.
    Val.

    RăspundețiȘtergere
  117. Alina...chiar ca fara cuvinte...si nu e deloc de ignorat ce se spune acolo...Si eu tot cam asa am gandit treaba cu cele 50 de concerte aparute de la o zi la alta...desi intelegerea fusese de doar 10...Eu cred ca cererea de bilete pt concerte a fost foarte mare...poate mult peste asteptarile celor de la AEG...asa ca ce s-or fi gandit ei...ia hai sa profitam noi sa mai facem niste bani in plus si sa mai suplimentam cu bilete...si cum? adaugand concerte in plus la cele 10...Si, probabil, cum de la o zi la alta cererile cresteau...in functie de asta au inmultit si ei numarul show-urilor...Numai ca orbiti de zerourile care s-ar fi adaugat profitului...au cam ignorat parerea lui Michael si nevoile lui...Cica Michael i-ar fi spus lui Randy asta de la AEG la telefon, plangand..."NO MORE SHOWS, NO MORE SHOWS"...Cred si eu ca s-a speriat Michael, la cum arata lista programului de concerte!!!...Adica...cate un concert la 2, 3 zile (pe un site se anuntase deja pe data de 11 martie ca intre iulie si septembrie vor avea loc 27 de show-uri...va dati seama????)...Cica atunci ar fi trimis astia de la AEG o echipa de doctori sa-l investigheze timp de 5 ore pe Michael...si ca i-au facut numeroase teste sa vada daca ar fi in stare de atatea show-uri...si ca intr-adevar l-au gasit, in urma testelor, intr-o forma foarte buna...mai ales ca era si vegetarian...Cam stupid...Nu s-au gandit ca poate fizic e ok si intr-o forma de zile mari...dar psihic probabil ar ceda la un moment dat...Ca totusi,sa fi expus la un asemenea ritm...un concert la 2,3 zile...chiar si numai gandul te-ar darama psihic...daramite faptul in sine...Si totusi, avea o varsta...si n-am mai auzit ca un artist la varsta de 50 de ani sa presteze un concert la 2, 3 zile...Eu nu stiu cazuri...poate stiti voi...
    Nu l-as invinovati pe Michael daca ar fi dorit sa-si insceneze disparitia in acest caz...si sa scape de atatea concerte ce i-au fost puse in carca...Eu cred ca Murray a fost trimis acolo cu scopul de a-l tine pe Michael sub control...de a-l monitoriza sa nu cedeze...psihic...fizic...Pt ca cei de la AEG cred ca se asteptau ca Michael sa inceapa sa devina agitat, stresat, sa aiba insomnii...si astfel s-au asigurat...Si cred ca e posibil ca psihicul lui Michael sa fi cedat totusi la un moment dat si combinatia aceea de sedative sa-i fi inrautatit starea de sanatate...Poate ca a fost constient de faptul ca sanatatea lui este mult mai importanta, decat acele show-uri...si s-a hotarat sa se "retraga" cumva...
    Dar de asemenea e posibil si ca angajarea lui Murray ca medic ce sa se ocupe de Michael...sa fie o conspiratie...un complot...Ca altfel, de ce i-ar fi trimis astia un cardiolog si nu un generalist, cand Michael n-avea probleme cu inima...ca doar la teste a iesit ca e foarte okk...si ca nu are probleme de sanatate?!
    Cu siguranta, ceva pute...
    Care o fi adevarul gol-golut, nu stim...Si pana una alta convingerile noastre sunt doar niste teorii...

    RăspundețiȘtergere
  118. Niculina, iti dai seama ca "ceva" tehnologie exista...mai ales cand vine vorba de N.A.S.A...pt ca, cica, Blue Beam este un proiect al N.A.S.A...dar dirijat de acele "elite" din umbra...

    RăspundețiȘtergere
  119. Pentru cei interesati, articolul despre MJ din Paris Match no: 3169/11.02.2010 il puteti descarca de aici:

    http://www.megaupload.com/?d=N8INHM10
    Introduceti codul si download-ati. Linkul este valabil 90 de zile.
    toate bune!

    RăspundețiȘtergere
  120. Carmen , 1 - Michael nu mai era vegetarian de foarte multa vreme, minca sanatos dar minca si carne in special pui; 2 - A semnat 10 concerte e adevarat i s-au adaugat celelalte 40 de concerte de av. Thorme Thorme, pe care l-a concediat in ziua cind a aflat asta, in ziua conferintei din martie; 3 - Toate biletele pentru cele 50 de concerte s-au vindut in 3 ore ; 4 - Conform contractului semnat trebuia sa faca un control medical si era si normal doar avea 50 de ani ; 5 - Insomniile le avea de multisor si intotdeauna inaintea unui turneu, asa se manifesta el la stres; 6 - NICIODATA NU SI_AR FI INSCENAT ASA CEVA;7 - Ceva pute intr-adevar dar nu in sensul in care te-ai gindit.
    Sustineti-va teoriile dar scotindu-l pe Michael din formula.
    http://www.realitatea.net/jermaine-jackson--stiu-cine-l-a-omorat-pe-michael_701538.html
    Violeta

    RăspundețiȘtergere
  121. ...ULTIMA LACRIMA...?

    " Cuvintele mele...Lacrimile tale...Durerea noastra...
    Am plecat...pentru ca asa mi-ai cerut...si vocea ta strigand "Iesi!"...mi-a suierat nemiloasa in noaptea sufletului meu...
    M-am intors...dar nu am indraznit sa-ti strig numele...si am ramas la poarta casei tale...cu mana intinsa ca a regelui Lear...ca Loreley...iti mai amintesti...?
    N-ai plans de unul singur...am plans cu tine...mereu...lacrimi de frica...pareri de rau...cuvinte nespuse...tristeti nestiute...
    Aveam sa-ti spun...si chiar ti-am spus...dar vocea mi-era sugrumata de deznadejde...nu am putut nici sa soptesc...Dar ti-am spus in gand...asa cum iti spun de o viata...
    Semne...???...Oh...Nu le-ai vazut...ti-am trimis...ploaia sa-ti bata in geam in locul mainilor mele tremurand...Curcubeul sa-ti lumineze dupa-amiezele triste...Soaptele florilor de liliac sa-ti spuna in locul meu...Parfumul florilor de tei...sa-ti aminteasca de mine...Glasul viorilor din valurile marii...Si pe mine...floarea soarelui in bataia vantului...Stralucirea soarelui in parul tau ca noaptea sufletului meu...
    Am vrut...am incercat...dar n-am putut sa ajung la ranile tale...nu m-ai lasat...
    Am asteptat...sa uiti...sa-ti amintesti...sa vezi...sa stii...sa intelegi...
    Si intr-o zi...n-am mai putut sa stau departe...Mi-am strigat iubirea in cele patru zari...ti-am trimis sufletul meu tremurand pe aripile vantului...in lumina soarelui...acolo unde ti-ai amintit de mine...Ti-am trimis durerea mea...in lacrimile tale...
    Am venit...si te-am vazut...atat de singur...atat de trist...atat de sfasiat...si am uitat de teama...si deznadejde...si durere...
    Am venit...sa iau singuratatea ta asupra mea...tristetea si durerea sufletului tau...ti le-am furat...cu un sarut...
    Am venit...sa-mi iau lacrima inapoi...lacrima mea...pe care mi-ai pastrat-o...
    Am venit...si as fi vrut sa nu fi plecat niciodata...
    Unde esti...?...Unde esti...?
    Ma intreb...si ma razgandesc...si tac...si imi raspund in locul tau...si iar intreb...vantul care ti-a mangaiat mainile...soarele care ti-a stralucit in priviri...stelele care s-au jucat in parul tau...Muzica...muzica mea...muzica ta...
    Unde esti...?...Unde esti...?
    Caut urmele pasilor tai...in visele mele...asa cum ti-am promis...asa cum fac de-o viata...
    Dar...dar...nu te gasesc asa ca altadata...incerc...dar e intuneric in visele mele...e intuneric in sufletul meu...si...cred ca nu mai stiu sa visez...
    Si mai cred...ca ultima lacrima...e de fapt prima...dintr-un ocean de lacrimi...
    Michael...Unde esti...? "

    RăspundețiȘtergere
  122. Haideti sa semnam petita asta pentru redeschiderea Neverlandului pentru toti copiii!Trebuie sa continuam ce a inceput Michael!

    http://www.neverland4tc.com/index.php

    It's all for LOVE

    RăspundețiȘtergere
  123. Carmen , eu ziceam de videoul pe care l-am plantat eu aici..acolo in detalii se face afirmatia : folosind tehnologie necunsocuta pe pamant... DAH.. Despre Blue Beam nu am ce sa comentez ... e posibil cu tehnologia existenta pe pamant nu cred ca nevoie de tehnologie extraterestra musai..oricum e de studiat..

    RăspundețiȘtergere
  124. Nu stiu ce m-a apucat , dar am recitit La rascruce de vanturi... ,pe care am citit-o pe la 14-15 ani... , si din nou am plans ...si m-am mirat foarte tare... , au trecut peste 40 de ani ...,si acum tu..., Florenta ,m-ai facut sa plang in hohote..., pentru tine, pentru mine , pentru EL ..., pentru noi toti....Cred ca, uneori, nici timpul nu mai are nici o putere, nu poate anula niste trairi.... sau vindeca niste rani ...doar ne amagim ...
    M.

    RăspundețiȘtergere
  125. http://www.telegraph.co.uk/culture/music/michael-jackson/7304639/Michael-Jackson-paramedic-tape-revealed.html

    S-a dat publicitatii caseta inregistrata la 911 cu apelul pentru Michael.

    Violeta

    RăspundețiȘtergere
  126. Violeta,
    Eu zic ca n-ai cum sa-ti sustii o teorie referitoare la disparitia lui Michael, scotandu-l pe el din formula...
    Eu, mai sus, parafrazam ce se spunea in acel filmulet dat de Alina...si faceam niste presupuneri...si concluzionam in urma vizionarii filmuletului...ca e posibil sa fi...sau e posibil sa nu fi...Pt ca eu nu m-am grabit sa-l ingrop pe Michael...si iau in calcul ambele variante...Iar daca afirmam ca e vegetarian...asa s-a spus in urma testelor si asa a aparut in presa la vremea respectiva, in martie 2009...Acum daca o fi asa sau nu...n-am de unde sa stiu...dar daca stii tu sigur...asa o fi...:) Eu una nu stiu ca Michael sa mai fi dat vreun interviu in ulimii ani in care sa spuna el cu gura lui ce manca sau nu...doar ce mai zicea presa despre el...sau, ma rog, poate nu stiu eu cum trebuie...
    Pana una alta...convingerile noastre...indiferent care ar fi ele...sunt doar niste teorii...
    Peace, love, blessings!

    RăspundețiȘtergere
  127. "ceva tehnologie exista si pe pamant devreme ce exista televiziune..."(Niculina)
    Niculina, nu mi-am dat seama la ce te refereai exact...credeam ca la chestia pe care am plantat-o eu...mi scuzi!
    GBU!

    RăspundețiȘtergere
  128. Michael Jackson - NEW 911 tape revealed

    http://www.youtube.com/watch?v=THedZ6VrC1o

    Nu a aparut cam tirziu, sa fie si adevarata?

    RăspundețiȘtergere
  129. Asa a inceput totul...

    http://articles.latimes.com/2009/may/31/entertainment/et-michael-jackson31

    si cam asa a decurs

    http://deathby1000papercuts.com/2009/07/michael-jacksons-estate-concert-promoter-aeg-live-attempts-to-muzzle-katherine-jackson/

    asa ,,interpreteaza,, presa

    http://www.theworldismycountry.org/allposts/michael-jackson-dr-tohme-tohme-frank-dileo-colony-capital-anschutz

    si ce se stie despre ,,caracatita,, din spatele showbizz-ului

    http://aconstantineblacklist.blogspot.com/2009/07/is-there-entertainment-octopus-partners.html

    Alina

    RăspundețiȘtergere
  130. Buna intrebare Serena...N-a aparut cam tarziu inregistrarea asta, ca sa fie si adevarata?!
    Parca am mai auzit un 911 call pana acum in care NU se specifica numele lui Michael Jackson si culmea era destul de clara inregistrarea...se intelegea perfect ce spune individul care a sunat la 911
    Si de ce apare acum alt 911 call in care acum se specifica faptul ca e vorba de "pop star singer Michael Jackson"?!...si culmea e destul de neclar ce zice acel individ...si pe langa asta mai e si foarte calm si face pauze dese in vorbire...ca si cum ar avea tot timpul din lume sa stea la taclale la telefon...
    Mie mi se pare ca e o facatura...Ori e facatura prima, ori e a doua...Din doua una...
    "The tape emerged on an ambulance workers’ internet forum, according to The Sun."...scrie in articolul pus de Violeta aici...
    The Sun...hmmm...la cate minciuni a fabricat despre Michael pana acum...Am senzatia ca The Sun se cam "inspira" de pe forumurile care sustin teoriile inscenarii...Eu nu m-as mai increde in ei...Pt ca nici ei nu stiu...e alba...e neagra...De exemplu saptamana trecuta aparuse in The Sun un articol care zicea cam asa..."Michael is alive!"...si acum apare cu stirea despre caseta cu 911 call...Deci ori e mort, potrivit noului apel 911, ori e alive, bine mersi?! BS
    Peste tot e confuzie...Doar relatari abstracte...stiri contradictorii...adevaruri nefondate...ca nu mai stii ce sa crezi...

    RăspundețiȘtergere
  131. FRATILOR, OPRITI-VA

    PENTRU CE FACETI ATATEA CAUTARI?
    PENTRU CE CITITI ATATEA PROSTII?
    PENTRU CE VA INCARCATI SUFLETUL SI MEMORIA CU STIRI DE-ASTEA?

    eu personal nu mai vreau sa stiu NIMIC.
    Daca Michael , cel pe care il iubim cu totii,cei de aici,si-a inscenat moartea , e pentru ca ASA A VRUT EL
    Daca la conferinta din martie este o sosie, e pentru ca ASA A VRUT EL

    DE CE TRE SA SCORMONIM ATAT?????
    Vreti sa aflati adevarul ??Niciodata nu o sa se intample asta,adevarul adevarat il stie numai MICHAEL.
    Oricat ne-am zbate sa aflam cauza mortii ,nu o sa aflam .
    DATORIA NOASTRA E SA ASCULTAM DE EL, LA CEEA CE NE SPUNE PRIN CANTECELE SALE ,LA MESAJELE PE CARE LE TRANSMITE si sa transmitem si noi mai departe .
    Acum ca el nu mai e (chiar daca e)nu ramane decat sa-i ascultam muzica,si sa incercam ca in fiecare zi sa facem ceva pt a salva lumea.

    RăspundețiȘtergere
  132. Este ora 1 si 45'...a mai inceput o zi de 25...si este tot joi...
    Deja 8 luni fara tine, Michael...dar tot mai mult cu tine in suflet, in gand...in minte cu vorbele tale atat de profunde si intelepte...nopti nedormite in care nu-mi gasesc linistea..si somnul, ca si cea de acum...si ma intreb...si te ascult, si-ti privesc chipul bland si zambetul tau minunat, si-ti sorb fiecare cuvant rostit...si te admir...si te iubesc...si te respect...pentru cat curaj ai avut...pentru cat de intens ai trait...mi-e dor, mi-e tare dor...Somn usor, Michael drag!

    RăspundețiȘtergere
  133. http://www.adevarul.ro/societate/vedete/AUDIO_Michael_Jackson_nu_mai_avea_puls_la_sosirea_ambulantei_0_214178751.html

    Varianta in romaneste pentru cine nu stie limba engleza.
    Trebuie sa-mi fac mea culpa nu este telefonul prin care s-a sunat la 911 ci un telefon dat de cei de la salvare in care anunta spitalul.
    Violeta

    RăspundețiȘtergere
  134. Violeta, s-a dovedit deja ca e un fals ...

    RăspundețiȘtergere
  135. 25 februarie....8 luni :((
    Flori Despina...Jos Palaria...ceva care m-a lasat "paf"!!!

    Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  136. pentru cei interesati:
    VH1 Promise New Details of Michael Jackson's Death This Friday was a top story for this week. Here it is again: This week VH1's new series "Famous Crime Scene" uncovers revealing, NEW details about the death of Michael Jackson. "Famous Crime Scene" premieres THIS FRIDAY, February 26 at 9/8c PM.

    http://www.antimusic.com/news/10/feb/re24VH1_Promise_New_Details_of_Michael_Jacksons_Death_This_Friday.shtml

    RăspundețiȘtergere
  137. Buna tuturor! Am o intrebare... a reusit cineva sa descarce si sa citeasca articolul din revista Paris Match? eu l-am descarcat de unde zicea Serena, dar nu pot deschide fisierul..:( Poate cineva sa ma ajute? va rog!:) va las id-ul meu, daca vreti sa vorbim si sa imi dati si mie un sfat:) :secosanadriana
    Multumesc mult!
    Despre "Ultima lacrima" nu mai spun nimic.. s-a spus totul.. "Dancing the dream" este o carte speciala,scrisa cu sufletul si cu toata iubirea din care Michael este/era facut...
    Va imbratisez cu drag! Sa aveti grija de voi!

    P.S.: domnule Mihai, ce mai faceti?

    RăspundețiȘtergere
  138. Adriana,
    fisierul din Paris Match este in format *.pdf. Ai nevoie de Acrobar Reader pentru a-l vizualiza.
    Acest soft il poti descarca gratuit de aici:

    http://get.adobe.com/reader/

    Serena

    RăspundețiȘtergere
  139. Da azi se implinesc 8 luni fara michael.nu stiu ptr voi dar ptr mine ziua de 25 nu mai e la fel incepand din iunie.fara michael lumea,viata nu mai e la fel.si timpul nu vindeca,parca accentueaza durerea,tristetea,sentimentul de neputinta si regret.noroc ca existati voi.

    RăspundețiȘtergere
  140. Serena,
    Nu se poate deschide fisierul respectiv pt ca e TEMPORARILY UNAVAILABLE...deci...altadata...Dardespre ce era vorba acolo? pe scurt...pls!
    pup!

    RăspundețiȘtergere
  141. ULTIMA LACRIMA...

    Pentru cel care nu a avut o copilarie?
    Pentru cel care s-a nascut sa uneasca oamenii prin muzica lui?
    Pentru cel a carui iubire pentru copii l-a costat faima si averea?
    Pentru cel numit "Wacko"?? datorita
    talentului si viziunii sale extraordinare?
    Pentru cel care a lasat in urma trei copii minunati?
    Pentru cel care nu mai poate lupta pentru singurul lucru de care avea nevoie..Iubire?
    Pentru cel cu suflet de copil intr-o lume prea avara?
    Pentru cel cunoscut ca "THE KING OF POP"?
    Pentru cel a carui voce a tacut pentru totdeauna si microfonul transmis mai departe altora?
    Pentru cel al carui nume va ramane vesnic in inimile celor ce l-au iubit?
    ..daca da, atunci ultima lacrima nu a curs..si nu va curge prea curand..

    In ceea ce priveste acest "whereismichaeljackson" am citit o data "Ultima conferinta de presa" si atat mi-a trebuit ca sa nu mai intru pe acel site ever..Cand am citit aberatiile cum ca Michael nu purta blugi,ca acea conferinta nici nu a avut loc si ca publicul nici nu a existat pentru ca nimeni nu a postat filmuletul pe youtube..iar eu tocmai gasisem un clip pe net de la cineva care fususe acolo(lol). In concluzie numai tampenii!Si nici nu ma mir..adica de la cineva care recunoaste la inceput ca nu a ascultat pana la moartea lui Michael nici o melodie,nu am cum sa cred ca a ajuns sa-l cunoasca atat de bine intr-un timp atat de scurt.

    Felicitari fetelor pentru rezultatele obtinute la bac!(intotdeauna sunt intarziata la capitolul "felicitari",sper ca nu va supy pe mine:p)

    Va pupicesc!

    Laura

    RăspundețiȘtergere
  142. Serena, multumesc mult! :)
    Sa aveti grija de voi si... "keep the faith!"

    RăspundețiȘtergere
  143. pentru CARMEN
    am accesat link-ul imediat ce am citit post-ul tau si functioneaza perfect!

    AVERTISMENT: nu sint o maiastra a limbii franceze, de aceea imi cer scuze anticipat in cazul in care voi da rateuri.

    Articolul respectiv a aparut in Paris Match nr 3169 din 11 februarie 2010 si incearca sa patrunda "misterul" mortii lui MJ. Ca urmare, se spune aici ca din raportul autopsiei ar reiesi faptul ca lui MJ i s-a administrat o cantitate de propofol utilizata de obicei, pentru anestezierea pacientilor inainte de interventiile chirurgicale. Conform spuselor unui expert anestezist - Selma Calmes - care a participat la intocmirea raportului, "un pacient anesteziat cu propofol, trebuie intubat si ventilat de un anestezist, iar
    activitatea sa cardio-vasculara trebuie monitorizata in permanenta."

    Insa CM nu dispunea decit de o pompa de oxigen, gasita ulterior pe sau linga patul lui MJ. Se mai spune in acest articol ca anchetatorii ar mai fi gasit 11 flacoane de propofol, pentru care nu s-a gasit[?!?] nici o reteta/comanda[?!?]. Doi dintre legisti au considerat cazul tipic unei intoxicatii masive cu propofol, insa in raportul autopsiei concluzia este cea de omucidere.

    Se mai spune ca CM vine cu regularitate la mausoleul unde se afla MJ, pentru a se reculege si pentru a arata lumii intregi ca pentru el, MJ nu a fost un pacient oarecare. Se pare ca cei doi s-au intilnit pentru prima data in 2006, in Las Vegas, prilej cu care CM a tratat "cu succes" raceala/gripa lui Paris si pentru acest lucru, MJ i-a fost recunoascator. Trei ani mai tirziu, MJ avea nevoie de un medic personal pentru turul TII. CM a fost platit cu 150.000$ pe luna. Cu toate acestea, dupa administrarea injectiei fatale, CM l-ar fi lasat singur pe MJ si timp de 47 de minute a vorbit la telefon cu iubita/prietena lui - lucru pe care CM il neaga.

    Articolul continua cu o biografie a lui CM subliniind reputatia de Don Juan a acestuia. Este descris si momentul "tribunalului", cind
    CM apare in fata instantei si cum decurge aceasta "prima infatisare" - lucruri pe care deja le cunoasteti.
    De asemenea, se face o descriere a mausoleului, a momentului cind
    fam. Jackson apare la tribunal, a aparitiei lui CM, a dormitorului lui MJ in ziua fatala.
    Apar si pustii lui MJ in 3 fotografii [una infatisindu-i la premiile Grammy 2010].

    ..... sper sa fi atins punctele principale ale acestui articol.
    Daca nu reusiti sa descarcati fisierul si vi-l doriti, va rog sa-mi lasati ID-ul vostru si voi incerca sa vi-l expediez prin e-mail.

    toate bune, serena

    RăspundețiȘtergere
  144. http://grigutza-dugheana.blogspot.com.
    Smelly jelly-Pravalia lui grigutza.ianuarie 2010
    Taraba lui Grigutza
    S-ar spune ca e o invitatie la piata...dar nu e asa ..incercati !
    Val.

    RăspundețiȘtergere
  145. http://www.youtube.com/watch?v=9hhX0KkQBW4&feature=player_embedded


    We are the World 25 for Haiti - versiunea fanilor de pe youtube... raspuns la varianta oficiala

    Niculina

    RăspundețiȘtergere
  146. "M"...

    Cum sa n-o recitesti...? si...cum sa nu plangi ...?

    "Cat timp voi trai,nici o faptura muritoare nu ma va desparti de el...poate sa se aleaga praful de toti...Iubirea mea pentru Heathcliff e asemeni stancilor eterne de sub pamant: nu prilej de incantare,ci necesitate...eu sunt Heathcliff ! El e mereu ,mereu in mintea mea,nu ca o placere,asa cum nici eu nu sunt intotdeauna o placere pentru mine insami,ci ca propria mea fiinta..."

    "Meriti sa suferi.Tu te-ai ucis singura...M-ai iubit...atunci cu ce drept m-ai parasit...?...pentru un biet capriciu...Nu eu ti-am zdrobit inima...tu ti-ai zdrobit-o...si ai zdrobit-o si pe a mea...Saruta-ma din nou si nu ma lasa sa-ti vad ochii ! Te iert pentru ce mi-ai facut.Imi iubesc ucigasul...dar pe al tau...cum l-as putea iubi ?
    Ramasera tacuti...cu obrazul unuia spalat de lacrimile celuilalt...Se pare ca si Heathcliff putea plange intr-o clipa rara ca aceasta..."

    "...Din respiratia lui intretaiata si grea am ghicit ca se straduia sa invinga o emotie extrem de puternica...
    ...Deschise fereastra dintr-o smucitura si pe cand tragea de ea ,izbucni intr-un plans puternic,pe care nu si-l putea stapani...Intra ! vino Cathy,oh, vino Cathy...numai o data...Oh ! Iubita inimii mele ! Asculta-ma de data asta Catherine,macar acum !...
    Era atata spaima si durere in aceasta iesire deliranta..."

    Si eu am recitit-o...Vezi...? De-aia te iubesc eu pe tine...Chiar daca te mai supar cateodata...

    RăspundețiȘtergere
  147. Serena, multumesc! :*
    Un weekend plin de soare tuturor! GBU!

    RăspundețiȘtergere
  148. pentru Laura
    Poti sa postezi link-ul ptr.youtube
    cu fanul care a participat la ultima conferinta de presa?Si eu am cautat postari de la fani si nu am gasit.Multumesc

    RăspundețiȘtergere

AVERTISMENT!

Orice comentariu care contine limbaj jignitor la adresa autorilor blogului, a cititorilor sau a comentatorilor sai, va fi expediat in Zona Fantoma, sa-l caute pe Generalul Zod :)