marți, 19 ianuarie 2010

TRIBUT V

...


Georgia



***


Ioana M



***

Florenţa



***

Alina




***

Loredana



***

Nina




...

65 de comentarii:

  1. Pentru ZUZA "....unde as putea gasi living with Michael dar inregistrarea facuta de M nu de Bashir, si daca se poate tradusa
    "

    Respectiva replica se numeste Michael Jackson / Take Two - The Footage You Were Never Meant To See

    In limba romana nu am gasit.
    Dar o poti downloada fie de pe youtube - 9 parti - la o calitate slaba:

    http://www.youtube.com/watch?v=IszVcxKssog [1 parte]

    fie de pe isohunt: http://isohunt.com/torrents/?ihq=michael+jackson+-+take+two+-+the+footage+you+were+never+meant+to+see

    unde o gasesti atit in format DVD cit si *.avi [insa tot fara traducere]
    Pentru adresa din urma ai nevoie de BitTorrent pentru download-are.

    RăspundețiȘtergere
  2. LA MULTI ANI Adriana si sper ca Dunezeu sa-ti implineasca toate visele si aspiratiile tale.Ai o varsta frumoasa si tot viitorul in fata si cred ca va fi unul luminos si frumos pe masura sufletului tau.Te iubesc mult.

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumoase tributurile voastre fetelor...emotionante...
    La tributul Ioanei M la inceput, acele cuvinte faith, love, opening, respect, equality, nature, truth, awareness...prima litera citita pe verticala da numele Florenta...pana la urma al cui e tributul?!...al Florentei sau Ioanei?! ca eu n-am inteles :D...si Georgia desenezi exceptional de frumos...God bless you!
    Si un tribut de-al meu pt Michael, cu multa dragoste:
    http://www.youtube.com/watch?v=GWPWDMw929M
    Va doresc o saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar ma intrebam ce face Mihai si de ce nu posteaza nimic si ma bucur ca a facut-o optand ptr tributuri asa frumoase.Georgia esti talentata,ar trebui sa faci o expozitie cu desenele tale,ai avea mare succes.Florenta eu am vazut deja tributul tau,o combinatie intre dragostea ta,chipul frumos al lui Michael si o melodie divina,rezultatul-un tribut minunat.Cat despre Billie Jean,cred ca este emblematica ptr Michael,melodie,dans,vestimentatie,atitudine,un tot perfect.Alina,daca nu ma insel ,tu ne-ai spus si despre melodia lui Henry Gorman.Plang de fiecare data cand le aud.Vreau sa cred ca prin vocea lui R.Kelly Michael se adreseaza si noua,fanilor.Eclar ca nu vom putea spune niciodata adio,el ramane viu prin muzica si in inimile noastre.

    RăspundețiȘtergere
  5. Georgia,sunt placut impresionata de felul in care il desenezi pe Michael,ai un real talent si sper sa il cultivi in continuare.Din desene se vede ca il iubesti mult pe Michael.Felicitari si astept cu placere desenele tale .


    Ioana M,foarte ingenios filmul tau,chiar mi se pare un lucru deosebit,combinatia dintre foto Billie Jean si melodia Billie Jean.


    Alina,mi-au placut foarte mult pozele alese de tine,si mai ales filmuletele cu Michael inger.Michael este un inger si la propriu si la figurat.


    Mihai,chiar imi faceam griji,pentru ca nu stiam de ce nu ai mai dat un semn de viata de atata timp,dar acum mi-a venit inima la loc.Inca odata felicitari pentru nepotica ta ,deosebit de talentata.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am uitat sa ma semnez,sunt Liliana

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca s-a redeschis sectiunea
    Tribut, as vrea sa prezint si eu unul de care sunt foarte mandra si la care am muncit foarte mult:

    http://www.youtube.com/watch?v=XY30yfNk_Rk


    Multumesc,

    Loredana

    RăspundețiȘtergere
  8. Carmen, primul tribut e al meu...si da, ai "descifrat" bine :D
    Revin cu niste surprize mai tarziu...Pana atunci vaaaaaaaaaaaaa puuuuuuuuuuuuuuuuup si vaaaaaaaaaaaaaaa iubeeeeeeeesc :)
    IoanaM

    RăspundețiȘtergere
  9. Frumos... imi place desenul foarte mult... in rest totul este frumos...si trist... si ... atat.. Va pup. Camy

    RăspundețiȘtergere
  10. ALINA, tributul tau e impresionant. Melodia e superba, si spune exact ceea ce ne-am fi dorit cu totii sa auzim de la Michael. Felicitari.
    FLORENTA, pozele sutn superbe, iar versurile melodiei de asemenea.
    IOANA M, foarte frumos cadou pentru Florenta. Melodia ei preferata, Billie Jean, si jocul de cuvinte! Extrem de ingenios. Felicitari.
    GEORGIA, esti de un talent extraordinar. Suntem cu totii mandri de tine.Bravo! Tine-o tot asa!

    RăspundețiȘtergere
  11. Sunt superbe tributurile voastre.
    Iar tu Georgia, ai un talent extraordinar.

    Pupici,
    Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  12. In cazul in care nu ati facut-o deja, urmariti un concert in care un MJ de 38 de ani se misca precum o facea in perioada BAD si, in unele momente ale concertului, chiar arata ca in acea perioada, doar buclele-i sunt diferite...

    piesa aceasta are un final special.


    http://www.youtube.com/watch?v=QHwkqKk4xEw

    RăspundețiȘtergere
  13. toate tributurile sunt superbe.
    georgia sunt super uimita de talentul tau, asemanarea cu pozele este izbitoare.

    RăspundețiȘtergere
  14. O, Doamne! ce mi-ati facut?!:) astazi cand este ziua mea, am intrat pe acest blog, de care am devenit dependenta, si ce am vazut?! Un desen uimitor, minunat!... Felicitari Georgia! Imi pare rau ca nu ti-am spus nimic pana acum, dar sa stii ca te admir foarte mult. Eu sunt "anti-talent" la desen, asa ca ii admir pe cei care se pot exprima in acest fel... Continui sa ma uimesti si sa ma lasi "speechless"... Felicitari! Sa nu renunti niciodata! Stii.. cred ca sentimentele noastre pentru Michael ne inspira si ne fac sa dorim o schimbare in viata noastra..Si incepem prin a scrie ceva despre el, prin a desena.. apoi vin si altele... Poate suna ciudat, dar mie mi-a readus inspiratia intr-un moment in care credeam ca am pierdut-o definitiv, iar pentru asta i-am multumit, desi cred ca este prea putin un simplu "Multumesc!" si un gand frumos, o rugaciune.. as vrea sa pot sa fac mai mult... Bine! acum sa nu ne intristam!:)Astazi ar fi fost ziua lui Edgar Allan Poe... Ma intreb daca lui Michael ii placeau povestirile si poeziile lui Poe... Nu stiu daca voi afla vreodata. Daca stie cineva ceva..va rog sa imi spuneti si mie:)
    Multumesc pentru tot! voi lua aceasta postare si ca un cadou de ziua mea (daca nu va deranjeaza)..:)
    Maine, sau poate mai tarziu cand voi avea ceva mai mult timp voi urmari si filmuletele(stiu ca toate sunt foarte frumoase, pt ca sunt facute cu multa dragoste), dar acum trebuie sa invat la matematica... fiind la profil uman, va imaginati cat de mult "iubesc" aceasta materie... oricum incerc sa respect ceva.."smile..".. totul va fi bine!:)
    DIANA30: multumesc din suflet!
    Va iubesc pe toti si va imbratisez cu drag! Sa aveti grija de voi!

    RăspundețiȘtergere
  15. adriana, la multi ani!!!!
    loredana imi place mult tributul tau. LA inceput e cumva negativul de la speechless? daca da, de unde il ai? ca mi-ar placea si mie sa-l am.
    georgia bravo pt talentul tau. toate tributurile sunt superbe.

    RăspundețiȘtergere
  16. Adriana, iti doresc tot ce-i mai frumos pe lume...toate gandurile mele bune se indreapta spre tine si iti doresc o viata plina de iubire si impliniri. La multi ani! Te pup dulce dulce dulce :*
    Si spor cu matematica...in ziua in care o sa scap si eu de ea o sa fac un moonwalk pe mijlocul strazii de fericire :))
    IoanaM

    RăspundețiȘtergere
  17. Foarte frumoase sunt toate tributurile.. Georgia,din nou am ramas fara cuvinte.. stau si ma uit la desenul tau si admir fiecare detaliu pe care l-ai surprins atat de bine, merita sa cultivi acest talent..superb.. Ioana M,ce bine ai potrivit cuvintele de la inceput...apoi incepe Billie Jean,ce ritm,ce melodie,frumoase poze ..un moment de vis .. Florenta,melodia mi-a placut mult,la fel si pozele alese..iar Alina .. mi-au dat lacrimile cand am ascultat din nou melodia,plus ca acele mici secvente,pozele cu Michael avand aripi de inger si versurile acestea iti ajung la suflet...
    Multumesc tuturor pentru aceste momente frumoase pe care ni le oferiti!
    Adriana,"La multi ani!" iti urez,cu multa sanatate si pace,sa-ti dea Dumnezeu putere pentru a-ti indeplini visele!

    Va imbratisez pe toti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  18. La multi ani ADRIANA! Sa fii fericita, implinita si sa ai parte de tot ce iti doresti.

    RăspundețiȘtergere
  19. LA MULTI ANI! Adriana, sa ai parte de tot ce e mai frumos si mai bun in lume
    Multumesc pt raspuns Flori Despina si Serena. eu parca asa imi amintesc ca am vazut sau am gasit din intamplare replica lui M la ce a a lui Bashir dar nu mai stiu unde si parca era si tradusa dar o sa mai caut
    am vazut aseara la Ophra remember Michael . a fost extraordinar, nu l am vazut niciodata atat de stapan pe el, parca , asa cum a fost la acel memorabil interviu .
    o dulceata de baiat si cate chestii dragute spunea acum Ophra despre el....... Am mai vazut acest remember la sfarsitul anului trecut. a fost senzational. Dupa astfel de imagini , nu ti vine sa crezi ca aceasta dulceata de baiat nu mai este , de altfel eu raman la vechiul meu crez.
    tributurile voastre sunt grozave. Din fiecare razbate dragoste
    Florenta , ce faci tu pe yt este admirabil , este super frumos am vazut o parte din ce faci tu acolo si este efectiv admirabil , e multa iubire acolo.
    va imbratisez si sa aveti o saptamana usoara

    RăspundețiȘtergere
  20. Fanii lui Mike se reunesc peste tot pe glob pentru a uni si amplifica astfel forta dragostei si a rugaciunilor lor intr-un singur glas, exprimate in acelasi moment, pentru Michael. Consider ca in dragostea noastra imensa pentru el putem sa facem acest gest in fiecare luna in ziua de 25 la ora 22 (Europa de vest), respectiv ora 23 ( Romania) ascultand muzica lui pozitiva, umanista si rugandu-ne pentru el, sa ne revina in deplina forma. Mi-ar face mare bucurie sa stiu ca ne vom gandi cu zecile de mii la Mike simultan, in acelasi gand si dragoste, ca si cum ne-am uni mainile intr-o hora ce inconjoara si acopera Terra."
    Sa va spun drept, puteti alege orice zi si aproape orice ora. Ma gandesc la el tot timpul, cu sau fara instructiunile de pe site: http://www.majorloveprayer

    RăspundețiȘtergere
  21. ADRIANA, cu intarziere si scuzele de rigoare (dar am sperat sa intri ieri pe mess sa-ti urez acolo toate cele bune...hmmmm si vad ca aici ai intrat :P) iti spun si eu un sincer LA MULTI ANI! Sa-ti dea D-zeu numai bucurii, impliniri si multe binecuvantari! Sa fii iubita!
    Ioana M multumesc pt raspuns! :*
    Cata dragoste pluteste in aer aici...:)

    RăspundețiȘtergere
  22. Un desen superb, incantator....mult talent!
    Imagini si melodii alese cu sufletul...
    Totul, asa cum se cuvine maretiei REGELUI.

    Felicitari si imbratisari tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  23. La multi ani Adriana !
    Felicitari Georgia,Michael ar fi fericit sa vada desenul tau...
    Tributurile sunt minunate!...
    Mihai ,de astazi intram in zodia Varsator...Pentru fiecare zi din perioada 20 ianuarie -18 februarie eu iti spun La Multi Ani !
    Val.

    RăspundețiȘtergere
  24. Foarte frumoase tributurile,iar tu Georgia chiar te pricepi:P.Sa nu te opresti.

    RăspundețiȘtergere
  25. pt zuza
    foarte tare ideea ta de a ne uni in fiecare luna pe 25 printr-un gand sau rugaciune pt michael , mai ales ca eu de cand am descoperit acest blog am devenit dependenta de el ca si multe alte persoane si citindu-l in fiecare zi , ma tot gandesc la fiecare dintre voi , astfel chiar aseara pana sa fie postat comentariul tau ma gandeam la cat de multi fani are michael in inteaga lume.
    nu stiu daca isi poate imagina cineva.
    si cata dragoste primeste un singur om din partea acestor fani.
    cred ca e maxim incomensurabila.
    ma intrebam :daca ne-am uni unul cu altul, toti din intreaga lume am forma un michael care sa traisca vesnic ? poate ca da , asta avem de urmat in viata , macar atat ii datoram. si totusi cred ca e prea putin.

    RăspundețiȘtergere
  26. Raluca,

    versiunea instrumentala pentru Speechless o poti descarca de aici:

    http://www.zumodrive.com/share/3ar6OGY4ZT


    Eu am gasit pe net (torrent) versiunea instrumentala pentru mai multe piese, nu stiu sa se fi lansat vreun CD de genul asta.

    RăspundețiȘtergere
  27. MIHAI...

    Iti multumesc.


    GEORGIA...

    Intotdeauna desenele tale ma lasa fara cuvinte...Ai maini de aur si parca iti pui sufletul in ele atunci cand desenezi...
    Uneori incerc sa mi te imaginez...
    Te admir,te felicit si iti doresc un viitor minunat.


    ALINA...

    Ramanem la 5000...:)
    Imi pare rau,nu te-am recunoscut din prima dupa ID...dar de acum incolo...conteaza pe mine.Te pup !


    LOREDANA...

    Te cred ca ai muncit mult...Dar a meritat din plin...Ce a iesit...pe mine cel putin m-a purtat prin toate emotiile posibile...am plans...m-am bucurat...m-am intristat...am luat-o de la capat...si iti multumesc mult ca ni l-ai aratat si noua.Felicitari !


    NINA

    Foarte frumos !...Ai ales o melodie deosebita si ai potrivit excelent imaginile.Felicitari !

    RăspundețiȘtergere
  28. Raluca,

    ma corectez, se pare ca s-a lansat un CD "Instrumental Version Collection" in 1998. :-)

    RăspundețiȘtergere
  29. pentru toti
    daca vreti sa se reediteze cartea moonwalk si in romania puteti semna o petitie pt asta la petitieonline.ro sau cam asa ceva
    eu am semant deja dar nu stiu de ce nu apar vizibila la semnaturi.


    si m-am mai gandit la ceva!
    nu ar fi super tare sa existe un post tv MICHAEL JACKSON? o fi posibil oare?

    in loc sa fie difuzat decat o ora mai bine ar fi un post decat michael jackson, toata ziua videoclipuri, documentare, concerte, filme, making of..,interviuri, tributuri-daca se poate. ar fi destul material. si bineinteles ca nu ne-am plictisi niciodata.

    MTV ar putea face asta cu usurinta.

    Ce ziceti?

    RăspundețiȘtergere
  30. IOANA M...


    MULTUMESC ! MULTUMESC ! MULTUMESC ! MULTUMESC ! MULTUMESC ! MULTUMESC ! MULTUMESC ! MULTUMESC ! MULTUMESC ! MULTUMESC ! MULTUMESC ! MULTUMESC ! MULTUMESC ! MULTUMESC ! MULTUMESC ! MULTUMESC !


    Tu esti sufletul meu pe YouTube...
    Cand am lasat acel comentariu...eram atat de recunoscatoare doar pentru ca era...Billie Jean...Nu-mi vazusem inca numele...acolo...desi citisem acele cuvinte...iar cand am vazut...am crezut ca am luat-o razna...de tot...
    Nu am cuvinte sa iti spun ce am simtit...Mi s-au inmuiat picioarele...si restul...banuiesti tu singura...
    Billie Jean...cateva acorduri...indiferent din ce parte a melodiei...indiferent daca este varianta de pe album sau din oricare concert...varianta Demo sau instrumentala...cateva acorduri sunt suficiente sa ma trimita in alta lume...
    Daca imi pui Billie Jean...nu te poti baza pe mine sa mai fiu pe faza la altceva...nu trebuie sa imi spui nimic important in acele momente...pentru ca nu mai aud altceva...sau poti profita de moment si sa imi spui orice monstruozitate...pentru ca oricum va trece pe langa mine...
    In mijlocul celei mai importante discutii...daca vrei sa ma scurtcircuitezi...imi pui Billie Jean...si dispar...in acele cateva minute...Asa a fost de prima oara cand am auzit melodia...si inca a ramas asa...nimic nu a fost atenuat de trecerea timpului...
    Cu Billie Jean...am stat cuminte si la stomatologie...:)
    Nu este o scuza...incerc doar sa iti explic de ce nu am observat de la inceput...nu am fost in stare...
    Te rog sa ma ierti!
    IOANA...iti multumesc din suflet!
    Este cel mai minunat cadou posibil !
    Si este cel mai minunat videoclip din toata colectia mea !
    Astazi insa...nu mai plangem...OK?
    Si DA ! Fii sigura ca se va intampla ceea ce mi-ai spus ca iti doresti...Tinem legatura...
    ITI UREZ NOROC SI BAFTA IN TOT CE VEI FACE !
    Te iubesc,te pup si te imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
  31. ADRIANA...

    Am omis,am intarziat,am gresit...te rog sa ma ierti...

    LA MULTI ANI !
    Sa fii fericita !

    RăspundețiȘtergere
  32. Ioana, Florenta, Alina, Loredana, Nina...sincere felicitari pt tributurile voastre, sunt superbe si ce e cel mai important...sunt facute cu dragoste :)
    Georgia...hmm...ce as putea sa spun.. Doar sper ca esti constienta ca Dumnezeu te-a binecuvantat dandu-ti acest talent extrordinar.
    Iti doresc mult succes in continuare, sa continui sa ne bucuri inimile si ochii si sa desenezi tot timpul asa...cu sufletul.

    Va pup si va imbratisez pe toti!
    Aveti grija de voi :*

    RăspundețiȘtergere
  33. Va multumesc mult tuturor pentru urari!
    Minunate tributurile! felicitari!!
    IOANA M: cand scap si eu de mate as face acelasi lucru:) ce zici daca invatam o coregrafie pana atunci si dansam impreuna?:)
    Domnule Mihai, subscriu si eu la ce a zis Val.(pt ca nu gasesc cuvinte mai potrivite) si va spun "Pentru fiecare zi din perioada 20 ianuarie-18 februarie, va urez La multi ani!" (am facut niste schimbari.. sper ca nu se supara nimeni, nu?:) )
    Va imbratisez cu drag pe toti! Sa aveti grija de voi!

    RăspundețiȘtergere
  34. Alina eu am s-o citez pe Florenta si o sa spun ca m-ai omorat si pe mine.SUPERB.Si imaginea de la final,Michael,cu aripile acelea lungi m-a doborat.Sunt confuza,nu stiu daca sa plang sau sa ma bucur.Cred ca o sa aleg prima varianta.Zuza,sa stii ca eu m-am rugat in 25 decembrie si am simtit ceva special,probabil gandul ca ma rog impreuna cu altii in acelasi timp,nu stiu dar sunt convinsa rugaciunile unei mase de oameni au mai mare putere.Eu zic sa ne rugam ptr Michael,ptr copiii lui dar si unul ptr altul.Mihai ma adaug si eu si-ti urez La multi ani.

    RăspundețiȘtergere
  35. Flori Despina,chiar ii spuneam mamei mele acum ceva timp ca ar trebui sa existe un post tv M.J.Dar nu stiu cu cine sa vorbim.Cei de la mtv,in topul" mtv by request " au lasat doar cateva piese ale lui Michael. Pana acum erau numai cantecele lui.
    Mi e teama ca incet incet o sa il elimine.
    Eu as vrea sa ne intalnim toti fanii din lume ,intr o zi:).Sau sa existe un oras cu oameni buni,un fel de Neverland.Cred ca fanii lui M.J. sunt oameni buni,au ceva din el ,altfel nu ar putea sa il inteleaga.

    ADRIANA,LA MULTI ANI!.Scuza mi intarzierea ,te rog.

    RăspundețiȘtergere
  36. Florenta, nu-mi cere iertare. Cand am facut acel filmulet nu-mi doream decat sa simti dragostea mea pentru tine…atat…indiferent daca vedeai sau nu ce am scris, vroiam doar sa simti…Pupi multi.
    Iar povestea care urmeaza este scrisa pentru fiecare dintre voi…pentru Mihai, pentru toti cei care scriu pe blogul acesta, pentru micuta Georgia, pentru cei care doar il citesc, pentru cei care inca nu ne-au gasit. Va iubesc mult.

    Ioana M

    RăspundețiȘtergere
  37. Continuare

    “De ce cheia sol?” l-am intrebat apoi privind urma aurie de pe cer? Ingerul si-a lasat tampla moale in palma mea. II simteam viata si divinul din el. Ii simteam lumina si mana se pierdea in nestire pe obrazul fin.
    “Pentru ca e cheia ce deschide si portile inchise de zeci de ani, incepu el lin, si portile ce par ca nu se mai deschid cu nicio cheie, si portile ce s-au blocat si porti ruginite…si multe alte porti nebanuite si necunoscute chiar din sufletele deschise.
    Pentru ca ea e cheia care nu incuie niciodata nimic, ci lasa viata libera sa zboare de la un capat la altul al lumii si lasa pe oricine sa intre in lumea ei: mic, mare, tanar, batran.
    Pentru ca ea descuie cerul atunci cand pare inchis pe veci.
    Pentru ca ea face chiar si balerina lipsita de viata din cutiuta muzicala sa danseze.
    Pentru ca nu a existat doctor mai bun ca ea si niciun suflet nu s-a unit fara ea.
    Pentru ca si florile zambesc din cauza ei si copacii patrund dincolo de nori, iar cei care stau acolo ascunsi le saruta frunzele pentru ca voi sa ii simtiti.
    Pentru ca marea nu e mare fara ea si nici apele la fel de adanci si nici iubirea atat de puternica, nici noaptea la fel de magica, nici sanul mamei atat de linistitor, nici ochii nostri la fel de stralucitori.
    Ea e cea care canta vesnic in suflet chiar daca tu nu o auzi. Ea e acolo mereu, flacara mica, alba, pura...Si cum sa nu existe cand cu ea incepe orice lucru, orice gand, orice zambet…”

    Am simtit atunci lacrimile curgandu-mi pe obraji. Dar nu mai erau la fel de fierbinti ca alta data. Le-am sters repede, pentru ca ingerul cu ochii pierduti in mare sa nu le vada…dar erau stele!
    “Voi, oamenii, continua el, sunteti toti ca niste puncte de lumina. Asa se vede de sus…unii mai mult, altii mai putin…Sunt printre voi luceferi si tarziu ii vedeti…tarziu…Si ei apun incet, stins si se pierd in cerul lor singuri, tristi. Apoi ii plangeti si va intrebati: <>”

    Atunci ingerul m-a prins de mana. Mi-a zis ca vrea sa se plimbe pe campuri cu flori si am plecat..Talpile goale se pierdeau prin iarba cruda…si sufletul se rumenea de soarele somnoros. Erau pasari cu aripi de matase si buchete de zambete. Si ingerul a inceput sa cante ca un copil..dar eu vroiam sa-mi mai vorbeasca. Citindu-mi gandurile, a inceput la fel de lin, mangaietor…
    “Multi dintre voi va petreceti viata incercand sa intrezariti soarele de dupa nori. Cand apare, nu-l priviti. E prea stralucitor si e prea sus. Atunci orice lucru e mai important decat el si plecati dezamagiti, in cautarea unui alt soare…Apoi va rataciti sufletul. El e iubirea ce va bate la usi si, uneori, din spatele ei se aude: <>. Nu…nu-mi spune ca nu e asa. Fiecare are clipe cand isi uita sufletul. Fiecare jucati rolul cautatorului de <>, cand aveti tot ce va trebuie in lumea din voi…<>, mai stii?”

    Ioana M

    RăspundețiȘtergere
  38. Petale de cer

    “Nu…nu-mi spune sa nu plang. Nu-mi spune sa ma opresc tocmai acum din visul meu. Nu-mi cere sa uit momentul asta. Patreaza in palmele tale sufletul meu. Pazeste-l bine…Am sa-l uit uneori, am sa plec si am sa-l ratacesc printre multimi. Am sa-l privesc straina. Atunci, tu vino si imbraca-ma cu el. Atunci lasa-ma sa-l simt in mine ca o lumina…Dar acum nu-mi cere sa plec, nu-mi cere sa las valul albastru ce-mi racoreste fruntea. Nu-mi spune sa plec de aici, acum cand bratele marii, pe care ochii mei n-au vazut-o vreodata, m-au luat protectoare la pieptul ei, acum cand sufletul mi-e plin de alge si pestisori colorati, iar palamele-mi sunt castele de nisip”

    Acolo, soarele se scalda in mare. Cocotat pe o stanca, ca o sirena, isi lasa razele una cate una sa alunece in apa sclipitoare…
    Si cerul era moale, lenes, trist, ca o pata de culoare prelinsa incet, pe sevaletul alb. Am intins palmele sa-l prind, sa-l pastrez cu drag…”Acolo sunt oamenii pe care ii iubesc, i-am zis, dar mi-e teama ca cerul ne-a uitat…E atat de tacut…”

    Ingerul, privindu-ma cu ochii mari, fermecatori, mi-a zambit. A tras cerul mai aproape, atat de aproape, incat il puteam atinge numai ridicandu-ma pe varfuri. Mi-a luat palma intr-a lui si cu degetul meu a conturat pe cer cheia sol. Ii puteam simti curbele moi, jucause. Ii puteam auzi clinchetul vesel.

    “ Am stele pe mana!”am exclamat vesela. Ingerul era si el vessel…”Copil nastrusnic, i-am zis, de ce nu vii mereu cand te chem.? De ce te vad atat de rar? De ce nu-mi preface lacrimile in stele?”
    El m-a privit tacut, resemnant. Nu stia ce sa-mi raspunda. I-am trecut mana prin parul ravasit. Miresme de flori, de camp, de iarba proaspata erau in el…

    Ioana M

    RăspundețiȘtergere
  39. Continuare

    Nu mai aveam puterea sa-l privesc. El mi-a ghicit durerea si atunci a luat doua raze mici, jucause si mi le-a prins in par.
    “Vezi tu, continua el, voi credeti uneori ca nu sunteti importanti. Dar nu stiti ca voi sunteti LUMINA si insasi viata voastra s-a deschis cu…cheia sol. Voi nu stiti ca rauri de muzica curg prin voi, dar ele seaca daca nu le priviti. Iar ca sa straluciti toti la fel de tare, nu trebuie decat sa intelegeti si sa simtiti ca sunteti lumina, iubire…Atat…E asa simplu!”
    L-am prins de mana ca sa-l simt mai aproape. Aveam nevoie de asta.
    “Orice s-ar intampla, zise ingerul, nu-mi da drumul la mana! Asa v-a zis si El, asa va zic si eu, iar in somn, cand va pierdeti in vise, toti ingerii va canta astfel, si inca multe alte cantece divine…Uite, imi zise el, trangadu-ma de mana spre o tufa mica, dragalasa, de flori cu petale de cer, ele sunt niste persoane speciale pe care le vei cunoaste intr-o zi. Ele vor fi atat de aproape de inima ta, incat te vei trezi vorbindu-le in gand, iar ele iti vor raspunde…”
    “Si pot vedea chipul prietenilor dragi?”
    “Nu, nu inca. Iti e dat sa iubesti fata sa cunosti. Tu doar iubeste iar intr-o zi…”
    Si a disparut…
    Dar balerina din cutiuta muzicala a continuat sa danseze…

    Ioana M

    RăspundețiȘtergere
  40. Si acum cateva chestii dragute...de unele din ele stiam, de unele nu...

    Starlight (Thriller demo) - Michael Jackson http://www.youtube.com/watch?v=g693ean3AO0&feature=related
    Michael Jackson - Billie Jean (1981 Home Demo) http://www.youtube.com/watch?v=PYzR-I4hgYk&feature=related
    Michael Jackson - Leave me alone (dub version) http://www.youtube.com/watch?v=n9vTa72rbWU&feature=related
    Michael Jackson 'Dangerous' (Early Version) http://www.youtube.com/watch?v=dHsfogg1OQM&feature=related
    The Girl Is Mine (Demo) http://www.youtube.com/watch?v=9BjwGPvwZNU&feature=related
    Michael Jackson Earth Song (Demo) http://www.youtube.com/watch?v=ExWcKZ7hxWc&feature=related
    Don't Stop 'Till You Get Enough [Original Demo From 1978] http://www.youtube.com/watch?v=1rQlmR6pgYM&feature=related
    Michael Jackson-Beat It(Unreleased Demo) http://www.youtube.com/watch?v=EvOIpwQ1XCo&feature=related
    Michael Jackson - The Lady In My Life (Demo) http://www.youtube.com/watch?v=eVo0qZYy_Wg&feature=related
    Michael Jackson Wanna be startin somethin DEMO http://www.youtube.com/watch?v=vEZsGjtsnJY&feature=related
    Michael Jackson- P.Y.T demo http://www.youtube.com/watch?v=VOf1N3edi54&feature=related
    Michael Jackson "Give in to me" demo recording http://www.youtube.com/watch?v=jhZy8AVs3K4&feature=related
    Michael Jackson-Scream(Michael Solo Version) http://www.youtube.com/watch?v=PX9a62wRkFc&feature=related
    Michael Jackson Man In The Mirror (Extended Version) http://www.youtube.com/watch?v=ZYcu0kkoPMM&feature=related
    Michael Jackson - Dangerous (Extended Version) http://www.youtube.com/watch?v=YGOKrBnBcjg&feature=related
    Another Part Of Me(extended dance mix) http://www.youtube.com/watch?v=cxtsycg6Xgg&feature=related
    Michael Jackson Bad (Dance Extended Mix Includes "False Fade") http://www.youtube.com/watch?v=Wh_qNm9iFdE&feature=related
    Michael Jackson-Blood On The Dance Floor(Rare Extended) http://www.youtube.com/watch?v=Pb950Bb9vkU&feature=related
    Michael Jackson - Human Nature (extended version) http://www.youtube.com/watch?v=vjR7XwCXYzo&feature=related
    Michael Jackson Remember The Time (Extended Version) http://www.youtube.com/watch?v=1u0fnM1ERso&feature=related

    Sper din suflet sa mearga linkurile :D daca nu scrieti pe youtube titlurile de dinainte...si mai am ceva...

    Ioana M

    RăspundețiȘtergere
  41. Michael Jackson with Jermaine Tell Me I`m Not Dreaming http://www.youtube.com/watch?v=hxagAgnYdGk&feature=related
    Michael Jackson ft. Ice Cube - We Be Ballin (Demo Version) http://www.youtube.com/watch?v=GeXKHLTtkNs&feature=related
    WE BE BALLIN' -SHAQUILLE O'NEAL, MICHAEL JACKSON http://www.youtube.com/watch?v=N4sCQlpsiyM&feature=related
    Love never Felt So Good - Michael Jackson http://www.youtube.com/watch?v=bUVYyAR8n5M&feature=related
    Michael Jackson – Torture http://www.youtube.com/watch?v=urN__5-3k_U&feature=related
    Minnie Riperton & Michael Jackson - I'm In Love Again http://www.youtube.com/watch?v=cTIexzTcFFg
    Diana Ross ft Michael Jackson Eaten alive Lyrics http://www.youtube.com/watch?v=7uLVR_yynl4
    Hold my hand Akon Ft Michael Jackson http://www.youtube.com/watch?v=i64brIV7UWM&feature=related

    Gata...sper ca nu v-am plictisit.
    Vaaaaaaa iubeeeeeeesc :)
    Ioana M

    RăspundețiȘtergere
  42. Adriana,

    La multi ani cu sanatate, fericire si multa iubire!

    Te rog sa-mi ierti intarzierea, te rog din suflet!!!

    Uite...iti trimit ceva...

    "One day in your life (Intr-o din viata ta)
    You'll remember the love you found here (Iti vei aminti de iubirea gasita aici)
    You'll remember me somehow (Iti vei aminti de mine cumva)
    Though you don't need me now (Desi nu ai nevoie de mine acum)
    I will stay in your heart (Voi ramane in inima ta)
    And when things fall apart (Si cand totul se destrama)
    You'll remember one day...( Iti vei aminti o zi …)

    One day in your life (Intr-o zi din viata ta)
    ................................
    Just call my name (Doar striga-mi numele)
    And I'll be there" (Si voi fi acolo)

    Te imbratisez cu drag

    RăspundețiȘtergere
  43. Ioana M,

    Ai scris din suflet, o poveste pentru...suflete. Citeam si..ma plimbam si eu cu ingerul de mana.
    Multumesc!

    Imbratisari, cu drag

    RăspundețiȘtergere
  44. Ioana draga mea,
    ai scris atat de frumos in cat nu stiu care ar fi acel cuvant care sa fie indestulator in a aprecia aceste frumoase randuri. le am citit si m am gandit la M , numai el ar fi putut gandi atat de frumos despre muzica, si in acelasi timp am incercat sa traiesc tot ce ai scris si mi am dat seama ca intr adevar muzica darama ori ce bariere, muzica te inalta muzica te ridica cand esti prabusit, muzica este forma de exprimare a artei care misca si pietrele din loc iar sufletele devin sensibile si usoare ca ingerul din randurile tale. Asa cu spunea M , ca daca n ar mai fi copii pe lumea asta , el nu ar avea de ce sa mai traiasca, asa zic si eu viata pe acest paman ar fi atat de uscata, stearpa,goala fara muzica........si Dumnezeu a fost atat de bun si da marinimos ca ne a dat suficienti ingeri care sa ne faca sufletele sa vibreze, iar noi avem deja ingerul nostru care este al fiecaruia in parte si in acelasi timp al intregii lumi.
    Desi afara e frig , e ger cumplit e innorat e urat , aici in casuta lui Mike e atata caldura care ne invaluie sufletele....... si asta datorita muzicii lui a dansului lui si a omului cu inima atat de calda si de sensibila
    Asa cum v am spus . am revazut acel remember Mj la Ophra si inca ma aflu sub influenta cartii lui Taraborreli, acest lucru creindu mi o multime de ganduri si bune si mai putin bune.Bune ca din orice, razbate calitatea omului care a fost MJ si mai putin bune faptul ca el a fost macinat de oamenii care l au inconjurat incepand de la familie si pana la acei traficanti de suflete.
    M a trait intr o lume a controverselor de mic copil pana ce a devenit adolescentsi a descoperit lumea care nu corespondea cu ceea ce el a fost indoctrinat si aici ma refer la Katherine care l a educat in spiritul Martorilor lui Iehova intr un mod cam fanatic as spune si destul de rigid iar pe de alta parte a trait si a vazut atitudinea fratilor sai si a tatalui sau care erau la polul opus a ceea ce l invata Katherine.Iar cand a ajuns la o varsta mai mare , felul in care a vazut viata l a facut sa se retraga si mai mult si poate toate astea impreuna cu acea cautare nesfarsita a copilariei a facut din el acel om atat de singuratic
    Ma intreb cum poate fi indreptat cest lucru, acest rau care i s a facut lui M, cum e posibli sa faci rau si sa nu platesti, cine e raspunzator daca intra devar M nu mai este , DE CE E RAU IN LUMEA ASTA ce trebuia sa facem sa inlaturam acest lucru cum putem face asta? de ce suntem neputinciosi in fata unor astfel de nedreptati un om care nu a facut nimic rau nimanui in lumea asta a platit atat de scump.........

    RăspundețiȘtergere
  45. m am gandit ce sa facem pt la vara
    Pt ca e perioada de examene. pt 25 iunie , fiecare in orasul sau sa se adune cu mic cu mare si sa aprinda o lumanare pt M dar pt 29 august , atunci sa facem ceva grandios pt ca in final noi sarbatorim ziua de nastere nu ziua disparitiei lui ca asta nu e un prilej de bucurie. asa ca m am gandit pt 29 august sa ne adunam din toata tara aici in bucuresti si sa facem ceva pe un stadion ca dex National unde a si concertat el. ma gandeam sa facem jumatate din tribuna cu copii care sa infatiseze toate rasele din lume si pe cealalta jumatate sa facem chipul lui M. asta daca facem tre sa ne consultam ca ma gandesc ca e putin mai complicat . tre sa avem vedere in spatiu si bla bla bla , iar pe teren sa facem sa pregatim cateva dansuri cu coregrafie a lui M si la sfarsit din nou cat e stadionul sa facem din trupurile noastre , chipul lui M.AS vrea sa va ganditi si sa spuneti ce parere aveti. eu m am gandit ca noi romanii sa incercam ceva serios si grandios. acum ramane sa spuneti si voi ce credeti
    Va pup si va imbratisez

    RăspundețiȘtergere
  46. iar daca Mihai e varsator inca odata se adevereste sensibilitatea varsatorilor si nu voi spune decat HAI VARSATORII ,YEAP
    Varsatorii ua multe calitati....... Doamne ce modesta sunt......... va pup

    RăspundețiȘtergere
  47. Multumesc pt. link uri ,Ioana M!

    RăspundețiȘtergere
  48. IOANA M...

    WOW ! WOW ! WOW!

    Da...Asa am simtit...
    Si mai simt ca am sufletul imbracat in petale de cer...si am stele in maini...
    Cheia SOL...bineinteles...Teenage Symphony..."Music is the universal language that everybody can understand..."
    Am vazut si marea...si urma aurie de pe cer...si am ascultat melodia balerinei din cutiuta muzicala...
    Si am retrait povestea ta ...si povestile mele...
    Si NU ! n-am s-o las mai moale cu povestile...cred ca m-am amagit singura...Doar ca deocamdata...imi spun povestile altfel...in fiecare filmulet pe care il postez...va spun in gand o poveste...cu fiecare imagine...cu fiecare sunet...mai scriu un rand...Si unii dintre voi...ma inteleg...si unii dintre voi...imi devin prieteni...
    Prieteni pe care imi doresc sa nu-i dezamagesc vreodata...
    IOANA...m-ai trimis inapoi in anii adolescentei...ai tineretii...
    Cu ceva timp in urma...cineva a facut o comparatie intre mine si Mihai...m-am simtit onorata...si e chiar prea putin spus...de fapt m-am simtit mandra de mine...
    I-am scris atunci lui Mihai,mai in gluma ,mai in serios...ca va trebui sa fiu mai atenta la felul in care ma voi exprima...ca sa nu il fac de ras...
    Acum iti spun tie,Ioana...Ma onoreaza si ma induioseaza prietenia si increderea ta...si in aceeasi masura imi voi da silinta sa nu te dezamagesc...
    Mi-am amintit astazi de adultii de care m-am atasat cand aveam varsta ta...unii m-au dezamagit... altii...dimpotriva...Oare eu unde ma voi situa peste ani...?
    Timpul ne va spune...
    Acum...alaturi de fiica mea...eu simt ca mai am o fiica pe care imi voi da silinta sa nu o dezamagesc vreodata...iar daca va fi altfel...iti cer de pe acum iertare...Ba nu !...:) Mi-ai spus sa nu-ti cer iertare...Atunci...te voi ruga sa ma intelegi...asa cum ai facut-o si pana acum...OK ?
    Stiu ca ai multe de facut...si foarte mult de invatat...dar sper ca nu te vei opri aici cu scrisul...Am simtit mana ingerului in mana mea...si cred ca am prins si morala...


    "Everytime you say you don't believe in fairies...a fairy dies..." ( Peter Pan )

    Iar pentru toti cei care inca iubesc povestile si cred in ele...si pentru toti cei care inca mai cred in visele lor...

    SUCRIFLOR YOUTUBE CINDERELLA STAY A WHILE...

    Cu multa dragoste...


    ANONIM "M"...

    Te rog sa ma ierti...am gresit...
    Povestile mele nu sunt si nu vor fi niciodata momente de evadare fara insemnatate...povestile mele...sunt parte din viata mea...Le iubesc si le pastrez in suflet...
    Citind povestea Ioanei...am inteles acest lucru...


    PE CEI CARE MA CONSIDERA EXAGERATA...

    ...ii rog cu multa dragoste si respect sa sara peste randurile pe care le voi mai scrie pe acest blog...

    RăspundețiȘtergere
  49. Loredana,ai muncit mult la el,dar a meritat de plin,ai pus mult suflet .. superb tribut.. felul cum ai imbinat pozele,tema aleasa "black and white" si instrumentalele .. se contopesc asa bine,iar rezultatul e unul minunat... Nina,melodia aleasa de tine e asa frumoasa .. ma linisteste de fiecare data cand o ascult,te face sa plutesti, transmite atatea emotii.. foarte frumos clip..
    Ioana M,iti multumim din suflet pentru poveste.. m-am lasat purtata catre o lume de vis,parca am fost alaturi de voi,am trait aceleasi sentimente .. superb e putin spus.. cum a spus si zuza,muzica depaseste orice bariere si este mereu alaturi de tine si la bine si la rau,si iti incalzeste sufletul.. Ioana, multumesc si pentru linkuri.

    Va imbratisez cu drag pe toti!

    RăspundețiȘtergere
  50. FLORENTA, ARIANA, OPENMINDEISM: Va multumesc pentru urari. Nu am pentru ce sa va iert. Nu pot decat sa va multumesc. Ma intreb uneori cum se pot crea prietenii in acest fel, cum pot oamenii sa isi vorbeasca atat de frumos, sa isi exprime sentimentele... Cred ca raspunsul in acest caz este "magie, iubire si toate purtand un nume:Michael Jackson". Daca gresesc va rog sa imi spuneti... Accept criticile:)
    Ariana, multumesc pentru "cadou".. m-a impresionat.. Sa stii ca nu voi uita niciodata tot ce am simtit intrand pe acest blog, nu voi uita iubirea de aici, locul in care mi-am gasit linistea, am gasit intelegere, am simtit ca aici sunt prietenii mei, o familie...(sper ca nu va deranjeaza ce am spus.. daca am suparat pe cineva, imi cer scuze..)Iar acum, dand o alta interpretare versurilor si legandu-le de Michael, pe el nu as putea sa il uit.. simt ca imi da putere si speranta doar gandindu-ma la el... In ultima vreme am simtit ca s-a indepartat putin, sau ca l-am indepartat si de aceea nu ma simt bine.. ceva se intampla si nu prea stiu ce... Oricum gandul imi e tot la el, dar ceva s-a schimbat.. sentimentul nu mai pare acelasi..Bine, acum sa nu ne intristam si sa nu dau prea mult din casa:) Sper ca am inteles bine mesajul tau:) am incercat sa interpretez in 2 moduri ca sa nu gresesc. Daca am gresit, te rog sa imi spui:)
    Ioana M.: minunata povestioara:)Felicitari! nu pot sa spun mai multe..imi pare rau..
    Va imbratisez cu mult drag pe toti! Sa aveti grija de voi, sa fiti sanatosi, voiosi si sa aveti parte de multa iubire!:)

    RăspundețiȘtergere
  51. Michael
    Muguri de lumină
    Inima lui poartă,
    Cald surâs de înger,
    Har din Soare sfânt,
    Albastru şi lumină
    El adună-n cânt,
    Luna plină iarăşi,
    vine surâzând.


    sper sa va placa:) eu nu pot sa ma exprim asa cum faceti voi, mai liber... nu as vrea sa gresesc.. am impresia ca scriu mult si fara sens.. sper sa ma intelegeti... incerc sa impartasesc cu voi cate ceva din sentimentele si gandurile mele pt ca in jurul meu nu sunt persoane care sa ma inteleaga atunci cand vorbesc despre Michael...
    Citesc ce se scrie pe acest blog, cam de la inceput, dar nu credeam ca voi ajunge sa scriu.. acum... vad ca s-au schimbat multe... Sper ca nu am "stricat" momentul:)
    "God bless you!"

    RăspundețiȘtergere
  52. Mihai,sper sa aflam de la tine ziua ta de nastere,ca sa putem sa te felicitam cum se cuvine,pana atunci la fel ca ceilalti iti uram eu si fiica mea La multi ani,sanatate si mult spor in ceea ce faci tu aici,impreuna cu minunata ta familie pentru dragul nostru Michael.


    Adriana,la multi ani,scuze pentru intarziere,dar nu am avut internet.

    RăspundețiȘtergere
  53. IOANA M

    cu intarziere ....ce sa zic...m ai lasat cu gura cascata...cu ochii prelinsi pe geam...gandindu ma cand vine noaptea sa vad stelele...doar ca stele din povestea ta se vad si ziua...ale mele zile sunt inca prea intunecate ca sa le zaresc...dar...o sa vina si timpul meu...
    Esti o fata deosebita...sincer nu mai stiu ce sa zic...superb!
    Cum spui tu...eu doar va iubesc...poate intr o zi mai luminoasa o sa ne si vedem!

    Pentru Adriana, scuze de intarziere...iti doresc un calduros LA MULTI ANI! si aceeasi caldura sa ti inveleasca sufletul!

    RăspundețiȘtergere
  54. Multumesc tuturor pentru aprecieri si laude.Meritul nu este al meu ci al melodiilor si versurilor din filmuletele postate.Eu doar imi folosesc imaginatia si combin pozele si fragmele care simt ca reflecta ceea ce acea melodie si versurile din ea,vor sa transmita.Si intr-adevar pun tot sufletul meu si toata iubirea mea pentru Michael in fiecare filmulet,pentru ca simt ca ii datorez asta!Si pun multe lacrimi si durere,pentru acel Michael-the man, prea trist,prea singur si neinteles.Acel om care nu a vrut niciodata sa ne deranjeze,sa ne intristeze si sa ne raneasca si a preferat sa-si ascunda tristetea si singuratatea sub ,,masca,, unui zambet seducator.A observat cineva la interviurile si aparitiile publice de dupa 2000 (in special cel de-al doilea proces) ca de fiecare data cand o intrebare sau o remarca i-l durea,incerca sa ascunda asta sub acel scut al zambetului irezistibil,cand de fapt ochii si vocea tradau durerea? La fel ca ochelarii de soare,palaria si masca,folosite ca forme de protectie (atat la propriu cat si la figurat), zambetul era tot o forma de protectie.
    Multumesc tuturor!
    Pentru toti VARSATORII si pentru MIHAI
    LA MULTI ANI SI VIATA VOASTRA SA URMEZE CARAREA VISELOR VOASTRE!

    Alina

    RăspundețiȘtergere
  55. Adriana,nu gresesti.Michael a fost trimis de D-zeu,sunt sigura de asta.El ne a invatat cum sa iubim neconditionat si asta spune tot.Uneste oameni din toate colturile lumii.D-zeu a lucrat prin el,dar din pacate nu toti oamenii au fost in stare sa inteleaga asta ,sa il accepte asa cum era...motivele le stim .
    Uneori am impresia ca nici nu ii era locul in lumea asta ...murdara.

    RăspundețiȘtergere
  56. Dragele mele,
    Nu va imaginati cat de mult inseamna cuvintele voastre pentru mine.
    Mereu mi-a placut sa scriu…povestioare, poezii, simple ganduri. Primele mele cuvinte dupa “mama” si “tata” au fost “pixul si cartea” :) Parintii mi-au povestit…Dar acum 2 ani am fost atat de descurajata de profesorul de romana, incat imi era efectiv rusine sa-mi mai citesc poeziile. Stateam singura in camera si imi venea sa arunc caietul pe geam. Cam tot de atunci am scris foarte rar si niciodata nu iesea cum vroiam eu…era ceva ce lipsea.
    De asta va multumesc din suflet pentru cuvintele voastre. Ati reusit sa schimbati atat de multe in mine…Am reusit sa inteleg atatea…Voi sunteti floricele mele dragi cu petale de cer si va iubesc mult.
    Imi pare rau ca la povestioara de mai sus scrisesem ceva intre ghilimele ascutite in vreo trei randuri si nu stiu de ce nu au aparut cuvintele acelea…Oricum…sper ca mesajul a ajuns unde trebuie :)

    Zuza, Ariana, va multumesc pentru incurajari si va trimt o imbratisare calda, numai buna pentru vremea de afara.

    Adriana, cum sa strici momentul? Fiecare cuvintel scris pe acest blog e important si special. Iar ceea ce e scris din suflet si cu dragoste nu are cum sa fie “mult si fara sens”. Te pup

    Cerasela…cuvintele tale “intre 4 ochi” mi-au ramas intiparite in minte. Trebuie sa-ti multumesc inca o data si aici, pentru ca…asa simt acum :)

    Florenta…mereu ma lasi fara cuvinte. Of…Mami :* [In other words…I LOVE YOU]

    Si cred ca am sa renunt la initiala M din semnatura mea, asa ca de acum voi fi simplu,

    Ioana

    RăspundețiȘtergere
  57. Alina,am observat ,mai ales dupa 2005 ca este trist. Defapt simt,iar ochii lui spun multe.

    RăspundețiȘtergere
  58. Ioana...superba poveste. Am citit totul cu un nod in gat si cu ochii in lacrimi...si totusi cu zambetul pe buze. Iti multumesc din suflet pentru starea pe care mi-ai creat-o.

    RăspundețiȘtergere
  59. http://www.dailymail.co.uk/news/article-1243063/They-called-The-Man-Who-Killed-Elvis-Now-stars-doctor-finally-reveals-true-madness-Kings-final-days.html

    Aici este un articol in care medicul personal al lui Elvis relateaza dupa 33 de ani problemele din ultimii ani si ultimele zile ale lui Elvis.Se pare dupa cum relateaza medicul ca abuzul de medicamente in special calmante (demerol si novocaina) pentru rezolvarea problemelor de sanatate,precum si viata haotica din ultimii ani au avut un motiv-divortul de Priscilla in 1973,dupa care a decedat in 1977.
    ,,Incredibly Elvis managed to perform that night, leaving Dr Nick determined to find out what had caused the handsome man he first met to degenerate into the bloated figure he had become.
    Elvis himself refused to give him any clues. Finally, one of his problems was revealed - he and Priscilla were getting divorced. Three days after the final decree was issued in California, the singer, in worse condition than he had ever been, chartered a plane back to Graceland and called for Dr Nick.,,

    Oare tot atat va trebui sa asteptam pana sa aflam adevarul despre Michael?Eu cred ca nu-l vom afla vreodata atata timp cat documentele nu sunt accesibile nici macar familiei.Si facand o comparatie cu ceea ce tocmai am citit despre Elvis si dependenta de calmante,treaba cu dependenta de medicamente a lui Michael e cusuta rau de tot cu ata alba.

    Alina

    RăspundețiȘtergere
  60. Pentru cei care nu au avut ocazia - Din culisele concertului de la Bucuresti - 14.09.1996 HIStory World Tour

    http://www.youtube.com/watch?v=lB-dRpRbBOY

    http://www.youtube.com/watch?v=1_8BxlVSBXY

    O seara linistita tuturor!
    serena

    RăspundețiȘtergere
  61. Pentru Zuza,ideea ta mi se pare geniala,sa facem ceva asemanator concertului lui Michael de la Superbowl,mi se pare unul dintre cele mai impresionante ale lui <3
    Eu am examene pentru bac pana la jumatatea lunii iulie,sper sa putem sa organziam ceva superb,asa cum merita Michael

    Va pup!

    RăspundețiȘtergere
  62. Pt Zuza. si mie mi se pare foarte tare ideea ta. ar fii bine daca am reusii sa facem asta ca la carte. dar va fii foarte dificil... dar daca incercam. sper sa am si eu timp in vara. oricum ne oranizam pana atunci nu? va pup! Camy

    RăspundețiȘtergere
  63. buna !!!
    stiti ca in seara asta e concert mj cu sosia lui ernest valentino in club fratelli ????
    incepe la 11 pt cine vrea
    si intrarea e libera .

    RăspundețiȘtergere
  64. Pentru ca "ne bagi pe gat " muzica lui Michael ....te-am iertat oricum ... SUCRIFLOR ...si, poate , te-am si inteles intr-un fel ...

    M.

    RăspundețiȘtergere

AVERTISMENT!

Orice comentariu care contine limbaj jignitor la adresa autorilor blogului, a cititorilor sau a comentatorilor sai, va fi expediat in Zona Fantoma, sa-l caute pe Generalul Zod :)