sâmbătă, 23 ianuarie 2010

La mulţi ani, Billie Jean ! (ianuarie 1983 – ianuarie 2010)

...


Părea o regină a frumuseţii dintr-o scenă de film
i-am spus: nu te supăra, dar ce vrei să spui cu “eu sunt acela
care va dansa pe scenă în cerc”;
ea spunea că eu sunt acela care va dansa în cerc

Ea mi-a spus că o cheamă Billie Jean şi a provocat o scenă;
atunci toate capetele s-au întors, cu ochi care îşi doreau, fiecare, să fie acela
care va dansa în cerc


Billie Jean este un cântec R&B dance-pop, compus de Michael Jackson şi lansat pe 2 ianuarie 1983 ca al doilea single al albumului „Thriller” (care ieşise pe piaţă cu o lună înainte). Deşi lui Quincy Jones, producătorul de la acea vreme, nu i-a plăcut melodia (naiba ştie de ce) şi s-a ciondănit destulă vreme cu Michael ca să n-o includă pe album, până la urmă voinţa artistului a avut câştig de cauză, iar de aici încolo toată lumea ştie ce s-a întâmplat, de unde rezultă că încăpăţânarea e foarte bună uneori – mai ales atunci când beneficiezi de geniul şi de aptitudinea de vizionar de care Michael a avut parte din plin.

Cântecul, care străluceşte mai ales prin ritmul grav al başilor şi prin sunetul vocal denumit „hiccup” (care se aude ca un icnet), a fost mixat de 91 de ori de către Bruce Swedien, până când a ieşit capodopera de care ne bucurăm de 27 ani încoace. Citat ca fiind unul dintre cele mai revoluţionare cântece din istorie, Billie Jean a primit discul de platină în 1989. Premiat de numeroase ori (printre care două premii Grammy, un premiu AMA şi admiterea în Music Video Producers Hall of Fame), cântecul, laolaltă cu videoclipul său, au avut o contribuţie majoră în faptul că „Thriller” a devenit cel mai bine vândut album din toate timpurile.

Oamenii mi-au spus întotdeauna: “ai grijă ce faci
şi nu împinge lucrurile până la a frânge inimile fetelor”;
iar mama mi-a spus mereu: ”ai grijă pe cine iubeşti,
şi fii atent la ceea ce faci, pentru că minciuna devine adevăr.”

Billie Jean nu e iubita mea,
ea e doar o fată care pretinde că eu sunt acela;
dar copilul nu e fiul meu
ea spune că eu sunt acela,
dar copilul nu e al meu


Michael Jackson povesteşte în autobiografia „Moonwalk” că a compus Billie Jean cu gândul la fetele groupie pe care le întâlneau el şi fraţii lui în perioada Jackson 5. „Nu a existat Billie Jean. Fata din cântec este o sinteză a persoanelor care i-au asaltat pe fraţii mei de-a lungul anilor. Nu am putut niciodată să înţeleg cum puteau acele fete să spună că purtau copilul cuiva când ştiau bine că nu era adevărat.”

A ştiut, încă în timp ce scria melodia, că va fi un succes. „Un muzician recunoaşte un material de succes. Simte că totul e la locul lui. Te împlineşte şi te face să te simţi bine. Asta e ceea ce am simţit eu la Billie Jean. Ştiam că va fi grozav, atunci când l-am scris.”

Lui Quincy Jones nu i-a plăcut deloc demo-ul, nu l-au impresionat başii, şi a considerat că Billie Jean e prea slabă ca să facă parte din colecţia pentru album. Când Quincy Jones i-a spus că trebuie să renunţe la primele 29 secunde de intro, Michael nu a fost de acord: „Dar tocmai ăsta e farmecul melodiei! Este exact ceea ce mă face să vreau să dansez!” Iar, dacă Michael spune „asta mă face să vreau să dansez”, atunci toată lumea trebuie să tacă şi să facă aşa cum hotărăşte el – povestea Jones.

O altă idee de-a lui Jones a fost să schimbe titlul, din Billie Jean în „Not My Lover”. Michael a fost decis să păstreze titlul ales de el şi a cerut să fie menţionat ca şi co-producător. În plus, a considerat că demo-ul suna exact ca produsul final şi că, pentru chestia asta, merita să primească drepturi de autor într-o cotă mai mare decât se inţeleseseră iniţial. Jones a refuzat ambele solicitări ale lui Jackson şi toată treaba a fost lăsată baltă pentru câteva zile. Aşadar, neica Jones s-a străduit cât a putut să aducă modificări melodiei, oricât de mici, care să-i justifice un onorariu mai consistent, dar probabil că pe atunci nu prea ştia cu cine avea de-a face :) Avea în mână oul de aur şi a crezut că-l poate învârti pe degete; dar spre ghinionul lui, oul avea personalitate şi ştia exact cât valorează :)

Timp de patruzeci de zile şi patruzeci de nopţi
legea a fost de partea ei;
dar cine se poate opune atunci când ea îşi pune în aplicare
uneltirile şi planurile ei –
doar pentru că am dansat împreună în cerc...
aşa că ţine cont de sfatul meu: aminteşte-ţi ca întotdeauna să te gândeşti de două ori;
gândeşte-te de două ori!


După ce, în sfârşit, şi-au rezolvat divergenţele, Michael Jackson şi-a înregistrat toată partea lui, inclusiv dublurile, într-o singură şedinţă.

Iată ce povesteşte Bruce Swedien despre înregistrările pentru Billie Jean:

Când a venit vremea să mixez „Billie Jean”, pentru mine a fost o treabă ca oricare alta. Indiferent că lucrez cu Michael, Quincy, Rod, Jennifer şi aşa mai departe, am libertate creativă totală în ceea ce priveşte sunetul. Cu alte cuvinte, sunt lăsat singur atunci când trebuie să mixez. Mixajele mele pot să dureze ore, zile sau chiar săptămâni. Pur şi simplu consider că un mixaj nu e gata decât în momentul în care se află pe disc, gata de a fi vândut. Aşa că am mixat la Billie Jean vreo două zile. Am făcut primul mixaj, mă apucasem de mixajul numărul 2 şi mi-am zis că melodia era criminală! I-am chemat pe MJ, Quincy şi Rod (Temperton) şi le-am pus să asculte mixajul 2. Le-a plăcut la nebunie! Dansau cu toţii; peste tot erau numai zâmbete! Apoi Michael s-a strecurat afară din camera de control şi mi-a făcut semn să-l urmez. Şi mi-a spus în şoaptă: „Te rog, Bruce; e perfect, dar dă basul un pic mai tare şi mai fă un mixaj, te rog...” I-am răspuns: „OK, Smelly, nicio problemă.” Pe vremea când înregistram „Off The Wall”, Quincy l-a poreclit „Smelly” pe Michael pentru că, atunci când îi plăcea o bucată dintr-o melodie sau o anume bătaie, în loc să-i spună „funky”, el îi spunea „smelly jelly”. De asemenea, Michael nu înjura; iar când simţea nevoia să folosească un cuvânt urât spunea simplu „smelly”. Şi aşa i-a rămas numele. Când m-am întors în camera de control ca să dau basul un pic mai tare pentru Michael, Q m-a tras într-un colţ şi mi-a zis” „Te rog, adaugă puţin praf de usturoi pe tobe. Doar un pic!!” Aşa că m-am întors la treabă şi am adăugat ce mi-a cerut Q. Doar un pic! Aşa am ajuns la mixajul cu numărul 91 pentru „Billie Jean”. Aveam o stivă de casete până aproape de tavan! Când au ascultat mixajul cu numărul 91, toată lumea a zâmbit; dar Quincy avea una din privirile acelea ciudate ale lui. Mi-a spus: „Ştii, Svensk, am putea să ascultăm una dintre versiunile mai vechi?” Mi-a sărit inima, pentru că eu ştiam că primele mixaje erau dinamită! Apoi Quincy a spus: „Hai să ascultăm mixajul 2.” Aleluia! Eu iubeam mixajul 2! Am ascultat împreună mixajul 2. Ei bine, iată cum stă treaba. Când „Thriller” a fost lansat către lumea întreagă de către Epic Records, conţinea mixajul 2 pentru „Billie Jean”. Iar single-ul „Billie Jean” este tot mixajul 2!

Greg Phillinganes, cel care a interpretat pentru Billie Jean la clape, a afirmat: „Billie Jean e beton la orice nivel. E beton din punct de vedere ritmic. E beton ca sunet, pentru că instrumentele sunt minimalizate, încât efectiv poţi să auzi totul. E beton din punct de vedere melodic, liric, vocal. Te impresionează fizic, emoţional, chiar spiritual.”

Ea i-a spus iubitei mele că am dansat până la trei, apoi s-a uitat la mine
şi mi-a arătat o fotografie cu un copil care plângea – ochii lui semănau cu ai mei (oh, nu!)
pentru că am dansat împreună în cerc.


Conform „Inside the Hits”, versurile se referă la agitaţia creată de Billie Jean pe ringul de dans. Ea atrage mulţimea cu un „vino-ncoace” înainte de a-l ademeni pe solist în dormitor cu parfumul ei seducător. Iar apoi afirmă că i-a făcut un copil şi probabil vrea ca el să-şi asume responsabilitatea. Amplitudinea vocală a lui Michael Jackson se întinde de la bariton înalt la falsetto şi de obicei îşi scria melodiile în aşa fel încât să arate această anvergură. Totuşi, pentru Billie Jean, ambitusul ales este de la tenor la falsetto grav. A patra notă de falsetto este plasată strategic în refren şi, cu ultimul vers, Michael atinge o octavă întreagă. După cele două repetiţii „gândeşte-te de două ori” la sfârşitul celei de-a treia strofe, un sintetizator asemănător cu violoncelul interferă cu acordurile celei de-a patra strofe. Semnătura personală a lui Michael Jackson „hee hee”, care va mai fi utilizată în numeroase alte cântece viitoare, este un alt element care face ca Billie Jean să fie memorabilă.

Billie Jean a fost, încă de la lansare, laolaltă cu „Thriller”, un succes comercial şi critic răsunător. A urcat în topul „Billboard 100”, unde a rămas timp de 7 săptămâni. În „R&B chart” a stat 9 săptămâni pe locul I, iar în topul australian al single-urilor 4 săptămâni. Billie Jean a fost number one în Anglia, Australia, Spania, Elveţia şi în top ten în Austria, Noua Zeelandă, Norvegia şi Suedia. Succesul simultan avut de ambele părţi ale Atlanticului de Billie Jean şi de "Thriller" a mai fost atins în puţine ocazii de vreun artist.

MT Reviews a decretat că Billie Jean este „cel mai bun cântec din istoria muzicii. Ritmul splendid al başilor, atmosfera psihologică şi completă construită de compoziţia lui Jackson... Vocea suavă, hiccup-urile... Billie Jean este neîntrecut prin unicitatea limpede, prin calitatea şi prin geniul categoric. Acesta este Jackson la nivelul lui cel mai bun.” Fireşte că s-au găsit şi unii care n-au înţeles din Billie Jean decât că o femeie îşi creşte copilul singură şi că acea femeie e tratată cu grosolănie. Dar să nu ne împiedicam de astfel de mărunţi(şuri), aşa cum nu s-au împiedicat nici Michael Jackson şi, după cum s-a văzut, nici Billie Jean, care a primit o mulţime de premii, care s-a vândut extraordinar de bine şi care a fost apreciată în toată lumea.

Oamenii mi-au spus întotdeauna: “ai grijă ce faci
şi nu împinge lucrurile până la a frânge inimile fetelor”;
ea a venit şi s-a oprit drept în faţa mea,
am simţit mirosul unui parfum dulce;
treaba asta s-a întâmplat prea repede...
ea m-a chemat în camera ei...


Videoclipul Billie Jean este cel care a adus MTV, un canal de muzică tânăr şi necunoscut, în atenţia întregii lumi. Totodată, a reprezentat începutul apariţiilor constante ale unui artist de culoare la acest post tv, care considera că muzica de culoare nu e suficient de „mişto”. După aia s-a văzut că muzica de culoare e de fapt „cea mai mişto”.

În videoclip, un fotograf îl urmăreşte pe Michael Jackson pe străzile oraşului. Paparazzo se chinuie să-l fotografieze dar, atunci când reuşeşte asta, fotografia se dizolvă. În timp ce se îndreaptă dansând spre camera de hotel a lui Billie Jean, dalele pe care păşeşte se aprind pe rând, simbolizând faima lui care îl face să fie recunoscut pe oriunde trece. Fotograful îl vede pe Michael dispărând sub aşternuturile patului lui Billie Jean iar poliţia îl arestează pentru că îi spiona pe cei doi. Outfit-ul lui Michael Jackson din videoclipul Billie Jean (costumul negru de piele, cămaşa roz şi papionul roşu) a fost imitat de copiii din toate Statele Unite, până la exasperarea bigoţilor şi filistinilor.

Dar treaba nu a fost chiar simplă. Când Walter Yetnikoff, preşedintele agenţiei care îl promova pe Michael, a abordat MTV pentru a difuza Billie Jean, cei de la MTV au refuzat, plini de îngâmfare. Yetnikoff s-a înfuriat şi i-a ameninţat că va face public faptul că MTV refuză să difuzeze muzicienii de culoare. Şi doar asta i-a convins. Prin urmare, faptul că astăzi MTV se laudă că a „copilărit” cu Michael Jackson ori că ei au fost cei care i-au promovat videoclipurile e doar o suficienţă demnă de dispreţ.

Este evident că videoclipul Billie Jean rămâne o piatră de temelie în istoria muzicii video. Dar interpretarea lui Michael Jackson pe scenă e o altă poveste. Atitudinea, dansul, outfit-ul, valiza simplă care aminteşte de Charlie Chaplin (unul dintre eroii lui), pălăria Fedora cu marginile unduite, mănuşa unică (pe care o mai purtase şi înainte, dar abia cu Billie Jean a ajuns în atenţia lumii) – toate acestea au făcut ca Billie Jean să rămână o capodoperă de necontestat. Pentru totdeauna. La fel cum vocea lui Michael Jackson se va auzi întotdeauna, puternică şi hotărâtă:

Billie Jean nu e iubita mea
ea e doar o fată care pretinde că eu sunt acela;
dar copilul nu e fiul meu
ea spune că eu sunt acela, dar copilul nu e al meu

Billie Jean nu e iubita mea…






...

161 de comentarii:

  1. Superb ca de obicei! nu mai pot sa spun nimic.. Felicitari!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Se mai poate adauga ceva la cele scrise... La multi ani Billie Jean!
    De fapt nu implinesti 17 ani ci 27 dar nu conteaza..te iubim la fel de mult !
    Val.

    RăspundețiȘtergere
  3. Adriana, mulţumesc.

    Val, ai dreptate, sunt 27 de ani. Am corectat de trei ori şi tot mi-a mai scăpat ceva :) Mulţumesc pentru atenţionare.

    Vă cer scuze tuturor pentru absenţa din ultima vreme, am nişte examene în perioada asta şi mi-e timpul drămuit. Dar nu mai sunt decât 10 zile şi scap :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Mihai, ce dor imi era de tineeee. Sunt asa fericita ca ai revenit incat imi vine sa topai prin casa si sa cant cat ma tin puterile :)
    Si ce o sa se bucure Florenta draga de ea...parca o vad :*
    Ioana

    RăspundețiȘtergere
  5. Super, super, super!!! Va pup. Camy

    RăspundețiȘtergere
  6. Bau!!V-am speriat?..nu cred:P
    Am fost in "stand by" pentru ceva de timp...imi pare rau ca acel "I'll be back soon" de acum doua saptamani nu s-a realizat,dar am avut o perioada foarte incarcata si grea in acelasi timp...In primul rand,la o zi dupa ce am comentat pentru ultima oara pe acest blog(pana acum desigur:)),prietena mea cea mai buna era abuzata si alungata de acasa,impreuna cu mama ei,de catre tatal sau...Nici nu va imaginati ce a insemnat asta pentru mine:((...totul a fost accentuat si de faptul ca a trebuit sa se mute din localitate...Incepusem sa ma gandesc la ce era mai rau...ca nu o s-o mai vad...ca relatia dintre noi se va raci acum cand se parea ca ne intelegem cel mai bine.Incercand sa-mi mai alin din suferinta am intrat pe blog si cand vad si aici tensiune,incordare..Nu,nu se poate!!As fi vrut sa spun si eu ceva,dar parca nu am putut,nu-mi gaseam cuvintele,rana era inca deschisa...Apoi,scoala...profesorii se trezesc ca nu au note din cauza concediului fortat pe care l-au avut asa ca..lucrari,teze...abia daca am mai avut timp sa deschid calculatorul si cand am facut-o a fost doar pentru a-mi arunca ochii pe ce se mai scrie aici...
    Ma bucur ca lucrurile s-au rezolvat repede,asa cum astazi a rasarit soarele si pe strada mea:)Parintii prietenei mele s-au impacat si s-a mutat din nou aici,desi e constienta ca nimic nu va mai fi la fel...totusi speram ca totul va fi bine de acum inainte!V-am spus aceste lucruri pentru ca simteam nevoia sa ma eliberez si sa-mi motivez absenta din acest timp..sa nu credeti ca v-am uitat!:)

    Mihai,postarea pentru Billie Jean m-a binedispus si mai mult!Se pare ca azi e ziua mea norocoasa!Oricum...sublim,perfect!Ce sa mai...speechless!Felicitari!

    IoanaM,ce poveste frumoasa!Ma inclin!

    Adriana,la multi ani!!..cu scuzele de rigoare pentru intarziere:d

    Georgia,IoanaM,Florenta,Alina,Loredana,Nina felicitari pentru tributuri!Se vede ca sunt facute cu multa dragoste!

    Dia,tribut...yessss!!!!Abia asteptam acest cuvant!Desi nu sunt din Bucuresti,daca se va face pe timpul verii,cred ca pot participa!Oricum o sa fac tot posibilul sa pot!So...I'm in!

    Va pup si va multumesc ca m-ati ascultat!

    Laura

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu,Michael...nu e iubita ta...pentru ca Billie Jean...e "iubita" mea...a mea! a mea! a mea!!!
    Si dintr-odata...ninsoarea a stat...ba nu...ninge...dar ninge cu petale albe de trandafir...ninge cu soare...
    E VARA!!!...si ninge cu amintiri...cu petale de suflet...
    Ninge...cu lacrimi de fericire !
    Si e prima ninsoare din viata mea pe care o primesc cu bratele deschise...si e prima oara in viata cand imi doresc sa ninga la nesfarsit...
    Oh,Michael...am fost nedreapta cu ziua de azi...M-am razbunat pe "Smile"...m-am razbunat pe ...mine...am adunat toate lacrimile tale...si ale mele...si ale celor care te-au iubit...si le-am aruncat in ochii celor care te-au chinuit...si le-am aruncat de fapt...in ochii mei...ca si cum nu ar fi fost destul...ca si cum ar mai conta...ca si cum...ti-ar mai putea folosi la ceva...Si nu stiam ca Billie Jean ...si cea mai minunata surpriza...ma asteptau aici...
    Iarta-ma...dar nu credeam ca dupa atatea lucruri minunate care s-au intamplat in doar cateva saptamani din acest an...as fi putut sa sper la asa ceva...
    :)...De cand asteptam eu sa scrie Mihai despre Billie Jean...:)

    Billie Jean...
    Si ce daca esti o "groupie"?...Si ce daca ai provocat o scena...?...Si ce daca l-ai facut sa danseze in cerc...?...Eu...iti iert toate greselile...pentru mine tu esti perfecta...esti minunata...esti un vis...si pe tine...n-am sa te las sa pleci niciodata...Te iubesc atat de mult...chiar daca parfumul tau e cam prea dulce...:)
    Te iubesc pentru ca mi-ai fost alaturi 25 de ani...Te iubesc pentru ca mi-ai facut viata mai frumoasa si mai usoara...Te iubesc pentru ca m-ai facut sa visez...
    Si cel mai mult te iubesc ...pentru ca l-ai facut pe el sa fie UNIC...INEGALABIL...GENIAL...REGELE MUZICII...Te iubesc pentru ca atunci cand venea randul tau...lumea isi pierdea si ultimul dram de retinere...stadionul lua foc...pasii lui zburau...zambetul lui pe care incerca sa si-l ascunda...ca sa fie ca in videoclip...zambetul lui il invingea...uneori...Te iubesc pentru ca lumea il adora...atunci cand canta despre tine...Te iubesc pentru ca l-ai impins pe deasupra portilor inchise ale MTV-ului...Te iubesc pentru ca nimeni in secolul trecut...si nimeni in secolul acesta...nu va auzi numele Billie Jean...fara sa se gandeasca la el...Te iubesc pentru ca i-ai inspirat cel mai frumos cantec din cate au existat vreodata...Te iubesc pentru ca l-ai facut sa danseze "Moonwalk"...Te iubesc pentru ca l-ai facut sa danseze pe acordurile tale...ca pe nici o alta melodie...Te iubesc...pentru ca ...la repetitiile pentru "This Is It"...l-ai facut sa ii innebuneasca pe acei tineri...care il priveau in extaz la picioarele scenei...ca mine...i-ai facut sa strige si sa ii arate inca o data...si inca o data...si inca o data...ca e REGELE REGILOR...I-ai facut sa ii aduca acel omagiu...fara sa stie ca a fost ultimul...Poate la randul lor sunt recunoscatori ca au reactionat asa...poate ii mai alina acest gand...ca i-au aratat inca o data...pentru ultima data in viata lui...ce ai insemnat tu pentru Michael Jackson...si ce inseamna Michael Jackson pentru omenire...
    Te iubesc...pentru ca l-ai iubit atat de mult incat l-ai inspirat...si pentru ca te-a iubit atat de mult...incat te-a creat...si pentru ca ne-a iubit atat de mult...incat nu ai lipsit din niciun turneu...
    Te iubesc...pentru ca esti simbolul lui...
    Billie Jean...LA MULTI ANI !...si iti multumesc...

    MIHAI...

    Am retrait acea noapte din vara trecuta...cand am inceput sa citesc randurile tale...Am intrat intr-un loc magic unde asa cum imi promisese cel care m-a indrumat aici...tu vorbesti despre Michael Jackson...asa cum simt si cum imi doresc eu sa aud...
    Iar pentru Billie Jean...chiar ca nu stiu cu ce cuvinte sa-ti multumesc...
    Dar undeva in sufletul meu...eu cred ca tu ai inteles cat de recunoscatoare iti sunt...
    Iti doresc sa ai parte de fericire si noroc si sa treci cu bine de toate examenele vietii tale.
    ITI MULTUMESC.

    RăspundețiȘtergere
  8. stiu ca sunt inafara subiectului de azi,dar iata inca un medicament care poate produce niste probleme.Rohypnol

    Rohypnolul este inrudit cu Xanaxul sau Valiumul si este folosit ca un medicament impotriva insomiei. Ca medicament, este legal in America Latina si Europa dar este interzis in Statele Unite. Rohypnolul este cel mai bine cunoscut din cauza faptului ca duce la amnezie anterograda (victimele nu isi amintesc evenimentele desfasurate in perioada cand se aflau sub influenta acestui drog) fiind folosit de violatori in dominarea si supunerea victimelor.

    Efecte ale consumului de Rohypnol

    Rohypnolul poate fi gasit sub forma de tablete sau solutie injectabila. Popularitatea acestui drog se datoreaza faptului ca nu poate fi depistat usor si nu are efecte de scurta durata grave.

    Rohypnolul creeaza dependenta. In combinatie cu alcoolul, abuzul de Rohypnol poate cauza probleme respiratorii si poate duce chiar la moartea consumatorului. Mihai as vrea sa te intreb pe tine daca totusi crezi ca ar fii posibil ca lui Michael sa i se fi administrat asa ceva. cand ai timp imi raspunzi. sincer sunt ingrozita de acest gand... va pup! Camy

    RăspundețiȘtergere
  9. Superb!!!!
    Atat pot spune la ora asta. Am ramas fara cuvinte

    La multi ani Billie Jean!!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Salutari tuturor!

    Vom putea vedea si noi Premiile Grammy pe data de 31 ianuarie pe TVR 1 de la ora 3 noaptea,avem nevoie de ochelari 3D ca sa putem vedea tributul pentru Michael,se gasesc la Muzeul National de Istorie pentru cei din Bucuresti,la pretul de 2 lei.

    http://www.gandul.info/media-advertising/omagiu-3d-pentru-michael-jackson-la-premiile-grammy-5388659


    In reluare,show-ul va fi a doua zi pe 1 februarie,tot pe tvr1 de la ora 22.10


    http://tvr.ro/articol.php?id=75615&c=720


    LOVE

    RăspundețiȘtergere
  11. Doamne Mihai...mi s a ridicat pielea pe corp cand am citit azi postarea...cand am vazut acea performanta live...incredibil de frumos! Totul e la superlativ.
    Iti multumesc ca iti faci timp si pentru noi...si iti doresc mult succes la examene, la fel tuturor care sunt acum in sesiune si teze!
    Cat de mult m au incantat spusele lui Bruce S. despre realizarea lui Billie Jean...
    Si mai mult mi a placut cum ai descris geniul lui Michael!

    RăspundețiȘtergere
  12. Mihai ,super!:).Si bafta la examene.

    RăspundețiȘtergere
  13. orice as spune , nu cred ca ar egala in vreun fel perfectiunea acestei melodii. LA MULTI ANI, BILLIE JEAN!!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. La multi ani Billie Jean!!!

    Mihai, ce as putea sa mai spun??? GENIAL...restul, e tacere...
    Ma inclin! si iti multumesc pt tot...

    P.S Multa bafta la examene

    Va imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
  15. La multi ani Billie Jean! Ma bucur ca ai revenit Mihai,mult succes la examene :) noul articol e superb.. da,a depasit bariere..pasi de dans incredibili si o costumatie plina de rafinament,cu un videoclip pe masura,inovator,la fel ca si momentul de pe scena.. moonwalk.. manusa alba..jacheta neagra si fedora.. dansul ametitor asemenea ritmului .. totul tinde spre perfectiune .. o melodie marca Michael Jackson .. o melodie de geniu..Multumesc Mihai,felicitari pentru postare!

    Va imbratisez pe toti!

    RăspundețiȘtergere
  16. MIHAI,
    absenta ta mi a dus gandul la ceva trist si mi ar fi parut rau sa fie asa, dar uite ca s a lamurit misterul si sper ca acest blog sa traiasca atata vreme cat v a existea dragoste pentru Michael Jackson si sper ca asta sa existe mult timp de acum inainte si sa nu lasam timpul sa estompeze aceast sentiment frumos
    Iti doresc multa bafta la examene si sa ai parte de tot ce e mai bun

    Billie Jean= Michael Jackson, Billie Jean nu ar fi putut sa se nasca fara MJ, Billie Jean este blazonul Michael Jackson, Billie Jean si Michael Jackson , doua nume , acelasi geniu,Billie Jean trebuia sa existe pt ca exista MJ.
    Care creatie a lui MJ nu denota geniul creator a lui ? dar BJ este blazonul MJ
    Umbletul lui prin aceata lume nu a facut decat sa raspandeasca geniul cu care a fost inzestrat acest om si imi pare rau ca nu gasesc un cuvant corespunzator pt el , ca daca spun doar om e mult prea putin si sarac pt acesta creatie a lui Dumnezeu
    Am fost si suntem bogati pt ca am fost binecuvantati cu astfel de aparitii cum a fost Michael jackson
    Billie Jean v a trai si v a face punte peste timp, v a fi nemurirea lui MJ
    PS : din nou Mihai, comentariul tau e ca la carte si ti am spus si o sa ti mai spun , ador astfel de comentarii in primul rand ca imi lumineaza sufletul

    RăspundețiȘtergere
  17. Multumim Mihai ptr surpriza.Ma intrebam cu ce ne vei incanta inima si ochii.Si ai facut alegerea corecta.Cand am intrat azi si am vazut ca ai optat ptr Billie Jean m-am gandit la Florenta,la Billie Jean a noastra si nu mi-am putut opri un zambet.Nu cred ca sunt in masura sa vorbesc despre melodie sau despre ce ai scris tu ca totul e perfect.Pot insa sa ma bucur de geniul tau si a lui Michael.Succes la examene,tie si celorlalti care dau exam si lucrari.Multumesc Dia ptr informatie,chiar ma intrebam daca vor da la tv.

    RăspundețiȘtergere
  18. La multi ani Billie Jean!speachless....

    RăspundețiȘtergere
  19. Avem mai multe posibilitati de a dona acum pentru cei din Haiti,intrati aici:


    http://www.realitatea.net/realitatea-tv-si-unicef-organizeaza-teledonul-haiti-copiii-haosului_696266.html

    Ei nu mai au nimic si totusi lupta sa surpavietuiasca, zambind,noi avem totul si nu apreciem.


    Mihai,inca o postare grozava si multa bafta la examene.

    Va pup!

    RăspundețiȘtergere
  20. In general incerc sa fiu politicoasa. Sunt o fire calma, incerc sa nu spun nimic care ar putea rani sau jigni, si am multa rabdare cu oricine mi se adreseaza...si incerc sa zambesc si sa raspund frumos, chiar daca, uneori, sunt deranjata de ceva la celalalt.
    NU si cand e vorba de Billie Jean. Nu ascult niciodata Billie Jean cand am musafiri, cand e mama pe langa mine...sau Vladut...sau oricine pe care iubesc. Pur si simplu...prezenta lor, faptul ca trebuie sa fiu atenta SI la ei ma scoate din sarite. Acum vreo 3 ani cred ascultam muzica...ascultam Billie Jean. Si mama a intrat in camera mea. Imi povestea ceva de la munca. Incercam sa fac cumva sa nu o aud deloc...si m-am trezit cand m-am rastit la ea: "Ma enervezi! Taci! Nu vezi ca ascult muzica?" Mi-a parut rau...dar... Orice prezenta, orice zgomot...ma scot practic din sarite cand ascult Billie Jean. Daca mai e vorba sa il si vad cand o canta...arat ca o nebuna. Stau cu ochii lipiti de ecran, si zambesc.
    Pasii, ritmul, vocea...totul...nu lasa loc pentru nimic altceva.
    E marca Michael Jackson....si nici nu putea fi altfel. Nimeni altul nu ar fi putut sa nasca ceva atat de perfect. Spuneam mai demult asta, si simt nevoia sa o repet. Noi am fost norocosi. Am trait in aceeasi perioada cu el. Dar simbolurile lui vor ramane mereu. Sio cand copiii nostri vor vedea aceste simboluri vor stii. Sunt suficiente doar primele 5 secunde ca sa stii ca e MJ. Palaria, manusa, sosetele...sunt suficiente. Vor stii ca e MJ.
    FLORENTA...cand am vazut acest post al lui Mihai primul me ugand a fost "sa vezi ce fericita va fi FLORENTA". Si...asta ma face sa zambesc din nou, cu gandul la tine. Cumva, te port foarte des in gandul meu, din ziua acelui spectacol.
    MIHAI iti doresc succes la examene. De noroc nu ai nevoie, esti extrem de capabil...iar ceea ce poti tu...depaseste norocul.
    Un post superb, pentru care iti multumesc!
    MICHAEL ca inotdeauna ai dreptate... "great music never dies"...iar tu esti dovada suprema a acestui fapt. Stii? Cand iti urmaresc concertele (si am grija sa fiu mereu singura cand fac asta) te aplaud. Nu stiu cum reusesti...dar ma scoti din camera mea si ma duci acolo, langa scena, in multime. Traiesc odata cu ei ceea ce....ai creat tu.
    BILLIE JEAN...La multi ani! Si mi-as fi dorit sa existi, mi-as fi dorit sa fi o fata liberiana si mi-as fi dorit sa fi blanda si buna ca un inger...si copilul sa fie fiul lui...si sa traiti fericiti...o eternitate.

    RăspundețiȘtergere
  21. Bafta la examene, Mihai ! si….
    Multumesc Mihai !
    Pentru tot…pentru ceea ce am aflat acum, de la tine, despre cum ”s-a nascut” Billie Jean….
    Felul in care ne-ai spus povestea melodiei Billie Jean m-a ”teleportat” in urma cu 27 de ani si l-am vazut pe Michael atat de tanar, dar atat de sigur pe el, atat de hotarat in a se impune in ceea ce stia, simtea, ca va fi cu siguranta un mare succes…atat de serios, de profund, de raspunzator in munca lui….atat de magnific !!! Ce superlative s-ar mai putea gasi pentru omul asta minunat ?!
    Billie Jean…un cantec care niciodata, dar NICIODATA nu va insemna altceva decat MICHAEL JACKSON. Nu se potriveste nimanui altcuiva, oricat ar incerca altii s-o faca... Interpretarea de exceptie a lui Michael este singura care a ajuns la sufletele noastre. Doar pasii lui...prezenta lui in viata noastra...ne-au adus atata lumina incat astazi ne vedem intre noi milioane de suflete care-i ducem dorul, indiferent ca suntem imprastiati in toate cele patru zari ale lumii...
    Oare cand vor intelege acest lucru toti ”copiatorii” si vor lasa ”Cezarului ce este al Cezarului”….dar asta este deja un alt subiect...
    ...Iti multumesc Michael...din nou..pentru toate lucrurile frumoase care mi se intampla si pe care le simt, de ceva vreme incoace, ca ti se datoreaza tie...Te-ai gandit vreodata ca poti fi nesfarsit? Te-ai gandit vreodata ca porti in priviri o candida chemare prin care eu imi mentin puterea?...
    ...Noapte geroasa de ianuarie...2010...printre flori de gheata, vad cerul plin de stele...si una dintre ele... parca zambeste si-si arunca toata stralucirea ei asupra planetei iubite...asupra Pamantului...2010...27 de ani...E mult? E putin? ...La multi ani, Billie Jean!

    RăspundețiȘtergere
  22. Am gasit ceva care ar putea sa ne inspire pentru un tribut,se va organiza un dans in America la lansarea DVD-ului This is it si pe site-ul asta este un filmulet cu Travis Payne,coregraful lui Michael,care ne invata pasii de la They dont't care about us varianta This is it!

    Aceasta este partea mea favorita din film asa ca voi incerca sa invat cu siguranta!

    http://mjthisisitevents.com

    M-am gandit la tributul cu noi toti pe stadionul Lia Manoliu formand imaginea lui Michael,avem nevoie de cineva care poate imprima o imagine la dimensiuni asa mari,si apoi o taiem in patrate si tinem fiecare unul,ar fi frumos si Michael ar fi asa mandru de noi.

    LOVE

    RăspundețiȘtergere
  23. Mihai,multumesc pentru bucuria pe care ne-ai facut-o!Imi era tare dor de tine,dar asteptarea a meritat!
    Apropos de Billie Jean,am sa va povestesc ceva foarte pe scurt.
    Asta-vara,pe la inceputul lui iulie am fost in concediu in Germania.Una din zile am petrecut-o intr-un parc de distractii imens (am inteles ca e cam al treilea din Europa).La un moment dat m-am asezat pe o banca,pe o alee,sa ma odihnesc,pt,ca era deja tarziu si copiii din grupul nostru ne omorasera pe la toate"tiribombele" posibile din parc.Am stat pret de 10-15 secunde si dintr-o data am auzit primele acorduri de la Billie Jean.Tare,clar,foarte aproape de mine,dar nu stiam exact de unde vine muzica.Dupa lumea care incepuse sa se agite in jur,am realizat ce se intampla de fapt in fata mea:era un "papusar",un manuitor de papusi care prezenta diverse numere,dar pe care nu le baga nimeni in seama.Cand a inceput melodia lui Michael,s-a imbulzit o gramada de lume in fata lui.La acest numar,manuia o papusa...Michael,in costum gen Smooth Criminal.Ceea ce m-a mirat a fost faptul ca i-a mai venit un coleg si abia impreuna au reusit sa-i redea miscarile de dans.O papusa si doi papusari care abia puteau sa-i faca fata...
    A fost un numar reusit de-a dreptul,iar lumea aplauda,aplauda...(Florenta,cred ca ti-ar fi placut).A fost o surpriza extraordinara,imi trecuse toata oboseala,evident,dar am ramas mult timp dupa aceea cu lacrimi in ochi.Nu trecusera nici 2 saptamani de cand murise Michael si eram cu durerea aceea insuportabila in suflet (stiti voi:) )
    Apoi,la Munchen,am vizitat stadionul pe care a tinut Michael concertul (l-ati vazut in noaptea de Revelion).Este un spatiu imens si pentru o clipa am inchis ochii si mi-am imaginat ca in mijloc are loc un concert.Si canta Michael.Si tribunele sunt pline pana la refuz.Si fanii sunt in delir.Si el spune:"I love you more!"
    Iar la Berlin,in loc sa admir,ca orice turist normal la cap,Poarta Brandenburg,eu ma tot uitam la hotelul din apropiere,cel cu pricina,cu balconul,de la care si-a aratat Michael copilul (stiti voi:),din nou)Parca incercam sa gasesc cu privirea"acea"fereastra...
    Ei,dar astea nu sunt decat simple amintiri dintr-o vacanta...
    Mihai,ai reusit sa-mi aduci aminte de vara !!
    Narrowmind

    RăspundețiȘtergere
  24. Bine ai revenit Mihai! Succes la examene!

    La multi ani Billie Jean!

    RăspundețiȘtergere
  25. Dia, crezi ca stadionul "Lia Manoliu" va fi gata curand?!! ... eu a trecut pe acolo prin octombrie - noiembrie si era departe de ideea de stadion....

    Sambata si duminica pe MTV a fost Michael Jackson weekend, prezentarea facuta de Gest e departe de valoarea muzicii lui Michael. Comentariile lui la fiecare piesa in parte erau facute de un om care habar nu are cine era Michael si totusi Gest se pretinde prietenul de o viata a genialului Michael.
    Mi-ar placea niste documentare cu comentarii ca ale lui Mihai, sa inteleaga tot omu' cine a fost si ce inseamna Michael pentru muzica si pentru atatea generatii de fani.
    MTV-ul ii creeaza o imagine superficiala de copil mare pierdut printre prietenii lui adulti, foarte influenti, capabili, cu mult superiori lui.
    In lipsa de altceva ma uit si la MTV asteptand sa aibe careva ideea geniala de a trata cu seriozitate subiectul.

    RăspundețiȘtergere
  26. Mihai, superb, un cintec de legenda compus de o legenda; ce poti sa spui mai mult de atit? restul e tacere.
    Astazi se implinesc 7 luni de cind.....,haideti sa incercam sa lasam toate predispozitiile spre copilarii si visarile fara rost si sa incercam sa ne dam seama de ce s-a ajuns aici; cum si de ce a trebuit sa moara?
    Fetelor, stim mai multe decit multa lume despre MJ, unele dintre noi au facut sapaturi serioase din dorinta de a stii si a cunoaste mai multe despre MJ. Haideti sa ne unim cunostintele si sa incercam sa ne dam seama de ce s-a ajuns aici, si de ce se incearca tot posibilul ( cu MJ Alive)sa se canalizeze lucrurile spre alte chestii mult mai putin importante decit ce s-a intimplat de fapt.
    Eu una vreau sa stiu ce s-a intimplat si de ce ????
    Dumnezeule, 7 luni, DE CE ?
    Violeta

    RăspundețiȘtergere
  27. Despre varsator:



    "Eu stiu",este ce pare a spune mereu Varsatorul si il puteti crede pe cuvant.Chiar daca se afla in fata unui domeniu necunoscut,mintea lui cercetatoare si imaginatia debordanta il fac sa surmonteze cu usurinta orice piscuri ale cunoasterii.

    Varsatorii sunt deosebit de generosi,iar a face fapte bune este un adevarat hobby pentru ei.Le face o deosebita placere daca stiu ca au ajutat pe cineva,ori ca au dat un sfat bun.

    Este ingenios si atrage ca un magnet admiratia celor apropiati.
    Varsatorul este permanent inconjurat de prieteni.

    Cu aceste calitati pe care Mihai le dovedeste din plin,nici nu ma mira ca,de fiecare date cand citesc un subiect abordat de el,raman efectiv incantata,fara cuvinte,si cu un puternic sentiment de admiratie pentru el.
    Felicitari Mihai pentru tot ceea ce faci pentru noi,prietenii tai .

    Cu tot riscul de a fi "trasa de urechi"pentru insistenta,te rog Mihai,care este "ZIUA"?

    Cu mult drag,Liliana

    RăspundețiȘtergere
  28. Felicitari Mihai !!!! Stiu ,ai auzit si citit asta de atatea ori incat probabil suna extrem de banal si lipsit de continut.
    Dar.... eu am pus in aceste cuvinte in primul rand multumirile si admiratia mea sincera pentru ceea ce faci aici.Nu am intalnit de multa vreme atata eleganta si fluiditate in exprimare,asta se intampla cand inteligenta ,talentul si frumustea sufletului se intalnesc .Mi-a placut de cand ma stiu(si nu e putin timpul....)Michael Jackson am fost convinsa mereu ca nu poate fi un muritor de rand ca si mine, avea ceva ce nu poate sa tina decat de divinitate .Dumnezeu s-a indurat de noi si ne-a mai facut un dar iar... noi...noi oamenii am privit nu am inteles nimic si am aruncat cu noroi ,am cautat sa distrugem ceea ce nu intelegeam si ne provoca teama.In loc sa ne bucuram si sa multumim ca intre atatea orori care ne inconjoara aveam o oaza de liniste si frumusete,am distrus-o ....pacat!

    RăspundețiȘtergere
  29. Dupa toate aceste cuvinte frumoase, spuse din suflet, eu nu mai pot sa spun nimic... Citesc si.. atat... Totusi, vreau sa va multumesc ca mi-ati raspuns la mesajul de la postarea anterioara. Multumesc Laura pt urari si iti doresc sa ai parte de tot ce e mai bun, in jurul tau sa fie mai multa liniste si caldura sufleteasca.
    Mult succes celor care au examene!
    Va imbratisez cu mult drag pe toti! Sa aveti grija de voi!

    RăspundețiȘtergere
  30. Multumesc Mihai!Multumesc pentru oaza de bucurie creata aici!
    Si LA MULTI ANI Billie Jean,un La multi ani trist totusi pt ca cel care te-a creat,azi are 7 luni de cand a plecat sa te caute intr-o lume mai buna,mai dreapta,mai frumoasa.A obosit sa te mai astepte aici Billie Jean si inima lui mare,buna si iubitoare impreuna cu vocea ce raspandea in cele patru zari fericire,s-au oprit pentru totdeauna.Vezi tu Billie Jean,chiar daca el nu mai este fizic printre noi,el va continua sa traiasca in fiecare din noi,pentru ca este salvat in inimile noaste si inimile noastre vor continua sa bata amintindu-ne mereu un singur nume MICHAEL JACKSON.Si de fiecare data vom ridica privirea spre cer si el va fi mereu acolo printre stele.Asa cum ne-a spus steaua lui ,,...It's hidden in the drawer of innocence, wrapped in a scarf of wonder.,, (este ascunsa intr-un sertar de nevinovatie,infasurata intr-o esarfa de mirare-Dancing the dream/M.J.)

    In ce priveste un documentar serios si la obiect despre Michael,nu se va realiza niciodata, parerea mea.Pentru ca despre adevaratul Michael nu poate vorbi decat Michael.Si din pacate acest lucru nu mai este posibil...Cand a fost posibil nu a fost ascultat ci interpretat,judecat,criticat,trunchiat,hulit,vanat,haituit,tradat,etc.Tot ce spun sau vor spune ceilalti e doar incomplet si fara stralucire.Pot fi documentare luminoase dar niciunul nu va avea stralucirea de care era capabil Michael sa o puna in tot ceea ce facea.Sa ne amintim de ceremonia din 7 iulie,in care s-a vazut clar ca a lipsit acel Maestru si in care au reusit din plin sa demonstreze (daca mai era nevoie)ca nimeni nu va putea vreodata sa atinga macar jumatate din stralucirea si perfectiunea spectacolelor de care era capabil Michael.
    Si un mic tribut pentru aceste 7 luni
    http://www.youtube.com/watch?v=vRQKxe8j0fY

    Alina

    RăspundețiȘtergere
  31. LILIANA , LILIANA
    stiu ca esti varsator si mai stiu ca sarbatorim aceeasi zi, dar cat de frumos si interesant ai vorbit despre acesti nativi........ si cat de mult adevar e in tot ce ai spus........... ( si eu is tare modesta)
    vreau sa mai vin cu o propunere As vrea ca pe 25 iunie sa ne adunam si sa organizam un mars al tacerii care sa reaminteasca lumii de el si sa fie mentinut incontinuare in atentia lumii. Sa ne imbracam cu haine asemanatoare si sa marsaluim pe un traseu care sa se termine la monumentul care este ridicat in amintirea lui
    Ce parerea aveti?
    Florenta as dori sa vb cu tine in privat daca se poate ID meu este anonimouslost

    RăspundețiȘtergere
  32. Oameni buni (voi cei de aici chiar sunteti buni:) ) Puteti face un gest frumos! PUTETI SALVA VIATA UNUI COPIL din Haiti, cu o donatie de 2 euro printr-un sms la 848 (mesajul nu tb sa contina text). Mai multe detalii de unicef.ro

    Cat despre piesa, este minunata atat melodia, cat si vocea lui Michael. Nu am cuvinte pentru piesa si pentru Michael in general la cat de maret este (era o vorba "Iubeste putin cel ce poate exprima in cuvinte cat de mult iubeste) Ei bine eu nu pot sa exprim in cuvinte cat de mult iubesc.

    Cat despre post... este reusit asa cum ne-ai obisnuit, insa nu stiu ce sa zic despre Quincy. Michael il vedea prieten nu? A scris si in cartea lui despre el. Dar dupa ce Quincy a afirmat ca "Michael nu e asa de talentat" si dupa ce am aflat din postul lui Mihai nu mi se chiar asa om bun stimabilul. das sper sa ma insel.

    Numai bine si nu uitati! SMS la 848 poate salva o viata!

    D. I.

    RăspundețiȘtergere
  33. http://thelowlynewshound.blogspot.com/2009/04/50-nights-in-london-jackson-press.html

    Nu dau crezare la tot ce scrie aici dar pot sa cred AEG a fost suficient de lacoma sa faca asa ceva.Asa se explica unele lucruri...
    Alina

    RăspundețiȘtergere
  34. Va rog foarte mult sa va uitati la asta! e uimitor! Michael zambeste de acolo de sus! Magia lui e pretutindeni!

    Dancing Inmates - Michael Jackson's This Is It

    http://www.youtube.com/watch?v=mKtdTJP_GUI

    LOVE

    RăspundețiȘtergere
  35. Alina am citit tot si sincera sa fiu nu-mi vine sa cred ce s-a intamplat in jurul lui Michael. cati crocodili in jurul lui. cate minciuni si cati idioti.(scuze Mihai). asadar si prin urmare AEG se pare ca au facut atat de multe porcarii incat li s-a platit cu varf si indesat. oricum nu-mi vine sa cred. si tata Joseph... vai dar omul asta este oribil si toti sunt niste profitori.... Va pup! Camy

    RăspundețiȘtergere
  36. Billie Jean...Multi ani inainte!
    Billie Jean...stil...rafinament...extaz si agonie...cel mai bun cantec ever!!!
    Billie Jean...un amestec de energie incredibila...senzualitate...pasiune...erotism...nonconformism...ritm nebun...
    Billie jean...o palarie...o manusa...tricoul alb...jacheta stralucitoare...pantalonii negri cu dunga...sosetele albe cu diamante...pantofii negri de lac...reflectoarele tintuite asupra lui...si totul se transforma intr-o secunda...corpul lui se arunca intr-o miscare nebuneasca...nimic nu mai conteaza atunci...decat bucuria care se poate exprima astfel...prin dans!
    Michael...iti multumim pt Billie Jean!
    Frumosule cu chip ce inger...cu Billie Jean ai ramas in istorie...si da, vei trai pt totdeauna...asa cum ti-ai dorit!
    Cu dragoste,
    Carmen.

    RăspundețiȘtergere
  37. as veni si eu cu o idee - nu e a mea, doar vi-o impartasesc pt. ca mi s-a parut interesanta. ideea apartine unui grup de pe "MJ Tribute Portrait" si e vorba despre organizarea unui lant uman, ca cel din "Cry".
    usor realizabil si in acelasi timp foarte frumos... voi ce parere aveti? pot participa si cei fara inclinatii in ale dansului ;)

    aura

    RăspundețiȘtergere
  38. imi cer scuze pt. grselile din comentariul anterior.
    am scris in graba.
    :) corectez: precum cel din "Cry"

    aura

    RăspundețiȘtergere
  39. http://www.youtube.com/watch?v=VKaySqh1XPU
    This is too much for me...
    Imi pare rau ca revin la chestia asta, dar ma obsedeaza, ma scoate din minti! Nu mai suport!
    Asta nu e Michael. Prima oara knd am vazut "anuntul" nu am dat atentie multor aspecte. Azi am dat iar peste el si de data asta l-am ascultat cu toata atentia, dar si cu sufletul. Cand Mike vrea sa expuna o idee, o duce pana la capat si nu se balbaie. Se opreste atunci cand fanii incep sa aclame si sa-i strige cat de mult il iubesc. Ei bine, aici pauza lui e fortata, iar "fanii" astia parca nu sunt fanii lui MJ. Parca sunt platiti sa para disperati,par orice dar numai ca vor sa atraga atentia lui Michael nu, ci sa faca circ. Si parca si chestia asta o fac cu intarziere, atunci cand Mike se opreste (intentionat), in sala nefiind atat de puternic zgomotul (in comparatie cu alte dati in care Michael sustinea ceva in fata publicului). Pana si gesturile lui, atat de normale si cunoscute pt noi, sunt acum abstracte. Si trecand peste toate astea, vocea il da de gol. Am vazut de 2 ori azi clipul asta, dar a doua oara l-am ascultat pe el. Mi-am limpezit mintea si i-am ascultat vocea. Seamana inselator de bine cu a lui Mike, dar nu este a lui. Vocea asta pare... altfel. Parca ar avea nasul infundat.Parca ar fi un om racit. Si EL nu rade niciodata ASA.
    And he always says: "I Love You More."

    This ain't BS, this is the ugly truth.

    Felicitari pentru post, Mihai!
    La multi ani, Billie Jean...

    RăspundețiȘtergere
  40. "Billie Jean...un amestec de energie incredibila...senzualitate...pasiune...erotism...nonconformism...ritm nebun..." asta era fraza corecta nu stiu de nu mi-a aparut toata!!! ca sa fiu inteleasa ce-am vrut sa zic...:)
    LOVE is all we need to spread!
    God bless you!

    RăspundețiȘtergere
  41. P.S.: Cred ca asta se vrea a fi un tribut din partea coregrafului lui Michael. E chiar impresionant!
    Travis Payne este "the man of the day" pentru asta.
    http://video.yahoo.com/watch/6847730/17809547

    RăspundețiȘtergere
  42. http://video.yahoo.com/watch/5635872/14783414

    Asta e Dangerous.

    Scuze pt cele 100000 de posturi..
    MJ addicted.. So what can I do about it?
    Loooooveeeee!!!

    RăspundețiȘtergere
  43. Butterfly sa stii ca si eu am mari dubii ca acela a fost michael.Am simtit asta chiar din primul moment cand l-am vazut.Michael era altfel.E totul ciudat dar ce sanse avem sa aflam ce s-a intamplat de fapt?Eu nu mi-am pierdut speranta ca ADEVARUL va iesi la iveala.Sau poate ma amagesc singura.Tot ce stim sigur e ca Michael a plecat.Si s-au implinit 7 luni.Lumea nu e la fel fara Michael.

    RăspundețiȘtergere
  44. "...nonconformism...ritm nebun"...asta era mai sus...nu stiu de ce nu s-a vazut tot...pt a treia oara scriu...acum sper sa se vada cum trebuie :D
    Love!

    RăspundețiȘtergere
  45. Miss Butterfly...stii tu ce stii...
    Pe mine nu ma poate convinge nimeni ca acela a fost Michael...oricat s-ar stradui...

    RăspundețiȘtergere
  46. Zuza...cumva 7 februarie???:D
    De Liliana, stiam...dar si tu???

    Mi-a luat atata timp, fiindca vroiam sa scriu ceva frumos....logic si normal ca nu mi-a iesit:))

    Billie Jean...este reprezinta consacrarea artistului, geniului Michael Jackson in muzica.
    Billie Jean....este, fara doar si poate muzica in sine...startul in muzica, melodia suprema de neegalat nici in 3 milenii.

    Billie Jean este Billie Jean.

    Mihai, bafta si te asteptam cu vesti bune.

    Pupici la toata lumea,
    Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  47. Din pacate, pt noi, oamenii de rand, adevarul asta cred ca va fi pentru totdeaunaun mare mister, aici pe Pamant cel putin. Dar asta nu ma face sa renunt, din contra. Nu obisnuiesc sa-mi deschid sulfetul decat in fata oamenilor pe care ii cunosc foarte bine, dar in momentul asta simt un pic de curaj. Acum 7 luni viata mea a fost un iad. Pe 25 iunie cand Mike a trecut in nefiinta, la noi (in Bucuresti cel putin) era o noapte atat de ploioasa..parca natura jelea pur si simplu. Eram in timpul bacului si nu reuseam sa adorm... In miezul noptii, dupa ce ma foisem in pat pret de cateva ore bune am deschis tv-ul. Intamplarea a facut sa dau pe CNN, unde aratau imagini in direct de la Neverland. Am incremenit pur si simplu. Incapabila de alta reactie, am pus capul pe perna si mi-am zis "Bietul Mike... asa ceva nu se poate." Pe 27 iunie, tatal meu s-a alaturat si el ingerilor. Eram paralizata de durere. Nici acum nu stiu ce ma doare mai tare. Pana la urma, am ajuns la o concluzie. Ii multumesc lui Dumnezeu ca am avut un tata atat de minunat si ca am avut parte de el pana la 19 ani aproape, pe cand copilasii lui Mike l-au pierdut atat de devreme... Daca ei pot sa treaca peste durerea asta insuportabila, atunci pot si eu. De atunci, nu trece zi in care sa nu-i aud vocea lui Mike si zi in care sa nu-mi amintesc ce inseamna un om cu adevarat bun si un tata extraordinar. Chestia asta si-a pus amprenta asupra mea pentru totdeauna. Durerea incerc sa o prefac in iubire, iertare,speranta pentru o zi mai buna.. in amintirea lor.
    Si cand ma credeam mai singura, atunci Dumnezeu parca ma tinea de mana. Am mers la examene, le-am luat, am luat si admiterea si acum sunt un alt om, studenta la UMF, farmacie mai precis.. indeplinind si ultima dorinta a tatalui meu.
    Sper ca nu am exagerat..dar azi parca sufletul meu a ajuns la saturatie, am simtit nevoia sa ma eliberez si locul asta mi-a dat puterea sa fac asta, pentru prima oara dupa atata timp.
    Sunt oameni pe lumea asta pe langa care ar fi un mare pacat sa trecem si sa nu le acordam macar un dram de atentie, in ciuda valtorii vietii de zi cu zi sau poate doar a felului unora de a fi.
    Va pup si va imbratisez cu drag pe toti!
    By the way, pe 17 martie au un spectacol la Sala Palatului cei de la MJ Tribute Band. Pare interesant!

    RăspundețiȘtergere
  48. Miss Butterfly, daca ti-as spune ca imi pare rau pt pierderea ta poate ar insemna mult prea putin fata de ceea ce as vrea sa exprim eu de fapt...Nu pot decat sa spun...D-zeu sa-l odihneasca in pace pe tatal tau, iar tie sa-ti dea alinare si sa te binecuvanteze cu multe bucurii de acum incolo!
    Viata merge inainte...trebuie sa-si urmeze cursul ei firesc...iar moartea face parte din ea...si noi trebuie sa ne supunem...s-o acceptam...suntem prea neputinciosi in fata ei...DAR...atat cat traim s-o facem cu demnitate, bucurie, recunostinta...recunostinta ca ne-a fost dat sa fim si noi parte din suflarea de viata a acestui pamant...si cel mai important...sa traim fiecare zi ca si cum ar fi ultima...plini de dragoste si bunatate...
    Be blessed!

    RăspundețiȘtergere
  49. Billie Jean=MichaelJackson=Perfectiune artistica=Fericire.
    Exact asta simt cand vad sau ascult Billie Jean,ma simt fericita si uit orice altceva legat de Mike,lucruri bune sau rautati omenesti.Billie Jean este perfecta,nu cred ca exista vreun om care sa spuna sincer ca nu ii place,indiferent ce crede despre Mike.Iar pentru Mihai,mai mult decat"respect profund"nu am ce sa spun,e uimitor ce face aici.
    M-am gandit de multe ori de ce Hater-ii nu il lasa in pace pe MJ si pe fani.Un raspuns posibil:si ei sunt la fel de obsedati de el,au un piticut pe creier care nu-i lasa in pace,sa fie negarea faptului ca de fapt le place dar din spirit de fronda vor sa para speciali?sa nu se amestece cu "gloata "de fani extaziati?Le ocupa cam mult timp aceasta "ura".Eu pesonal daca nu imi place ceva ,evit la maxim problema cu atat mai mult sa umblu pe net ptr un subiect care-mi displace.Am abordat acest subiect"hater-i",pentru ca pana si ei recunosc valoarea lui Billie Jean.Din pacate dupa Billie Jean incep sa arunce cu noroi,inima lor umbrita de rautate si ignoranta nu poate mai mult,sau nu vor sa-si depaseasca conditia "speciala de hater-i".Muzica suna mai bine si mai frumos de la Billie Jean incoace,la fel cum "Cassablanca" sau "Pe aripile vantului" sunt pentru film la fel si Billie Jean este pentru muzica ,un CLASIC.Poate fi pusa cu mandrie alaturi de alte capodopere clasice ale muzicii universale,cateva exemple ar fi:Mica serenada a lui Mozart,Simfoniile lui Beethoven,Lacul lebedelor lui Tchaicovski,Love me tender a lui Elvis,All you need is love a Beatles-ilor,Strangers in the night a lui Sinatra...etc.Poate ca unii vor considera ca suna ciudat sau fortat dar pentru mine Michael Jackson este Mozart-ul secolului 20,si asta referindu-ma doar la muzica,pentru ca e mai mult de atat.
    Va pup pe toti,
    Keep Michael-ing!
    Cris M.
    PS:Bafta la examene tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  50. Miss Butterfly, disparitia lui Michael va ramane cu siguranta un mister foarte multa vreme de-acum incolo, daca nu chiar pentru totdeauna, pentru ca cei care sunt implicati vor pazi cu strasnicie sa nu scape pe undeva vreo farama de adevar, dar parca...asa cum spunea si Violeta, ar trebui sa ne unim si sa ne straduim mai mult in incercarea de a afla totusi ceva. Nu stiu...oare nu ii suntem datori lui Michael sa nu lasam lucrurile chiar asa: ”...asta e, n-avem ce face, c’est la vie...etc”? Sa renuntam...sa ne lasam mereu manipulati....mereu minciuni, minciuni...pana cand?......Iar acum e vorba de el, el care ne-a inchinat noua toata viata lui....E drept, in ”amalgamul” a tot ceea ce ni s-a ”servit” e foarte dificil sa selectezi informatia care sa para cea mai corecta, dar cu putin efort, vointa, perseverenta...si multa, multa dragoste - care se pare ca nu lipseste, poate...poate..poate....si cand suntem mai multi chiar ca este altfel, nu te simti singur, esti mai increzator, cand simti ca te doboara pesimismul vine cineva si te readuce pe linia de plutire...Spun ”minuni”??? In fiecare clipa Michael e cu mine, si-n fiecare zi ma trezesc si adorm cu o rugaciune pentru el, dar in 25 mi-am zis ”hai s-o fac si la miezul noptii impreuna cu alte sute sau poate milioane dintre cei care-l iubesc pe Michael” si zau ca a fost ceva extraordinar, cu cat se apropia clipa, emotia era tot mai mare, faptul ca stiam si vedeam pe harta globului ca-n acelasi moment alti oameni se gandesc ca si mine la Michael si la tot ce inseamna el mi-a accelerat bataile inimii, imi curgeau lacrimile, tremuram....greu de redat in cuvinte si...poate unii o iau in ras ...chiar ca nu-i usor sa-ti dezvalui sentimentele!!!!
    Bineinteles ca a-i duce mostenirea mai departe, a-i face cunoscuta si inteleasa intreaga lui creatie este cel mai important lucru, faptul ca depinde de noi, cei de acum, ca Michael sa ramana pentru eternitate este ceea ce trebuie sa ne preocupe in primul rand, dar....e greu de suportat gandul ca a suferit atat de mult si acum nu mai e, nu mai e alaturi de noi, nu mai e alaturi de copiii pe care i-a dorit si iubit, iar cei care i-au facut rau huzuresc.........
    Pentru multi dintre noi timpul nu a reusit sa ne faca suferinta mai usoara. Insa, imi dau seama ca este greu de cercetat, de „sapat’...unde? in ce mod? care-i inceputul? ...stie cineva?

    RăspundețiȘtergere
  51. Miss Butterfly... imi pare rau pentru pierderea ta. Cu totii suntem alaturi de tine. Nu stiu ce ti-as putea spune ca sa te ajute sa te simti mai bine. Dar...sa stii ca aici poti sa spui ceea ce simti, fara sa te temi ca vei fi privita ciudat. Suntem o familie...si pentru asta e familia: "sa poti sa fii tu, si sa stii ca membri acelei familii te voi iubi cu bune si cu rele"
    Keep the faith!
    You are not alone!

    RăspundețiȘtergere
  52. Cat de dureros e sa pierzi doi oameni dragi,asa ca tine,cred ca doar ce-l in cauza poate explica ce simte.Dar tot raul spre bine.Ai pierdut persoane importante,ai castigat noi prieteni.De fapt asa cum zicea Irina ai castigat o familie.Domnul sa te binecuvanteze.

    RăspundețiȘtergere
  53. La multi ani Billie Jean!!! Cantec drag sufletului meu,te iubesc din toata inima mea!...pe tine si pe cel ce te-a creat....

    As vrea sa spun mai multe dar, cred ca orice as spune paleste in fata a ceea ce simt cu adevarat...

    Mihai,iti multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  54. da Scorpya, sunt nascuta pe 7 februarie pe vremea lui Stefan Voda
    dar asta nu ma impiedica sa l iubesc pe M

    Miss butterfly, ce poti sa spui cuiva care trece printr o astfel de experienta.......... nici un cuvant nu e bun. Iti spun doar atat , sa te rogi la bunulDumnezeu sa ti dea putere sa margi mai departe si, stiu ca e greu dar trebuie inteles ca asta e ciclul vietii.Vrem nu vrem pe toti ne asteapta asta. important e ce ramane in urma
    iar in cel priveste pe dragul nostru Mike cred ca v a fi tare greu sa intelegem si mai ales sa aflam ce s a intamplat
    dar
    poate creeam un precedent
    Sa facem o petitie in nume mondial si sa ne unim toti din toate zarile sa cerem adevarul adevarat despre M nu ce vor sa ne spuna ei ci Adevarul, indiferent cum este dar adevar sa fie.Nimeni nu trebuie sa dispara invaluit in mister cu atat mai putin Michael Jackson= CEL MAI IUBIT DINTRE PAMANTENI. Chiar de v a dura mult timp merita sa aflam ce s a intamplat
    ganditi va s a spus despre el ca are cancer iar ruska Bergman a zis ca nu are asa ceva, s a spus ca lua cu pumnul medicamente,atunci cum avea el grija de copii si mai ales copii si ar fi dat seama ca se intampla ceva cu el. s a anuntat de la sf anului 2008 ca mai are 6 luni de trait , chiar atat a mai trait o precizie poate fara precedent care oricum ridica semne de intrebare si mai sunt o gramada de lucruri care s au spus despre el si evident ca nu erau reale
    Eu cred ca s a pregatit ceva din timp dar depinde in ce sens si asta ar trebui sa incercam sa aflam , sa ne punem mintea la treaba asa cum s a mai spus si de altii
    va imbratisez si nu uitati de propuneri

    RăspundețiȘtergere
  55. Miss Butterfly îmi pare rău pentru ca a trebuit sa-ți pierzi tatăl atât de devreme. este atât de dureros atunci când pierzi pe cineva dar durerea este mult mai mare când este vorba de un părinte. aici suntem împreuna și putem sa spunem tot ce avem pe suflet și sa ne ajutam. asta demonstrează multe. demonstrează ca suntem în stare sa ajutam și sa suferim împreuna și ca trebuie sa trecem împreuna peste tot sa ne fie bine tuturor. sa ne eliberam cât de puțin din viata asta care parca câteodată este mult prea dureroasa. de Michael nu mai am ce sa spun. o sa ma tot repet. parca sunt un roboțel. nu știu decât ca doare foarte tare ca s-au întâmplat în jurul lui atât de multe măgarii. nu știu ce om ar fii făcut fata asa cum a făcut el fata tuturor... iar toți cei care nu au știut sa-l iubească pe Michael asa cum a iubit el vor regreta pt ca în viata totul se plătește chiar și ura....Va pup! Camy

    RăspundețiȘtergere
  56. Zuza si Scorpia,comentariile pentru Varsator erau adresate lui Mihai,eu fac parte din alta Zodie,Berbec,si sunt nascuta pe 18 aprilie.Nu stiu de unde s-a creat confuzia!Cea mai mare calitate a berbecilor este perseverenta in a lupta pentru ceea ce vor sa obtina si in a si reusi de fiecare data asta.
    Sunt foarte mandra ca Paris,fiica lui Michael este tot Berbec.Asta inseamna ca Michael va fi cu siguranta aparat cu strasnicie de fiica lui,memoria lui nu va putea fi intinata niciodata ,fara sa sara "berbecul" sa o apere!

    In alta ordine de idei,am facut placinta "Michael Jackson " cu cartofi dulci,a iesit foarte buna.De fapt acesti cartofi seamana leit cu dovleacul nostru,si la gust si la culoare si la consistenta.

    Am luat de la "Carrefour Orhidea" DVD-urile THIS IS IT BLUE RAY si varianta cu 2 DVD la pretul de 12O lei si respectiv 6O lei.Mai are si cu un singur disc,dar acesta are foarte putine minute bonus si costa doar 4O lei.Deja le-am vazut,am plans odata cu cei care l-au cunoscut si iubit pe Michael,am ras cu el, am dansat,am cantat.Este un adevarat REGAL MICHAEL JACKSON !
    Tot aici am gasit si THE ULTIMATE COLLECTION,care contine 4 CD si un DVD cu DANGEROUS TOUR in Bucuresti,17O lei.Superb,cu o carte si carcasa imitatie de piele,pe care sunt imprimate imagini ale lui Michael.
    Am uitat sa spun ca DVD-ul This Is It cu doua discuri mai are si o poza cu Michael din film ,3D.

    De fapt gasiti un raft intreg dedicat lui Michael,cu CD,DVD si carti cu el.

    Va sarut cu drag pe toti,Liliana

    RăspundețiȘtergere
  57. Va multumesc tuturor pt incurajari! Mi s-au umplu ochii de lacrimi.. de data asta de bucurie, pt ca e prima oara cand am avut curajul sa spun asta de teama de a nu fi judecata ca-mi plang de mila.. urasc chestia asta. Mereu ma rog pt ei doi si stiu ca acum sunt intr-o lume fara durere si plina de iubire. De fiecare data cand merg la biserica sau la mormantul tatalui meu, ii aprind si lui Mike o lumanare si ma rog lui Dumnezeu sa-i aiba in paza.
    Sunt nopti in care nu pot sa adorm, stau cu ochii pe pereti si ma gandesc la ei.Dar ceea ce i s-a intamplat lui Mike e ceva foarte necurat si o simt, altfel as fi avut sentimentul ca "asta e, toata lumea a facut tot ce-a putut.. asa a fost sa fie, atat i-a fost dat sa traiasca", ca in cazul tatalui meu. E dureros ca un om sa moara, ORICE OM, fara sa aiba macar o persoana langa el, sa simta ca cineva il iubeste si e alaturi de el in clipele acelea. Pe cand Mike, bietul, era cu haina aia de doctor si se stingea sub privirile ingrozite ale copilului lui. Ce sa faca un copil? Imi clocoteste sangele in vene numai atunci cand ma gandesc la nedreptatea asta. Poate ca nu noi o sa descoperim adevarul, adica eu, Andreea, wow, marea investigatoare, ci toti trebuie sa fortam limitele pana cand se va gasi o persoana (sau mai multe) cu destul de multa putere si influenta (nu se poate ca absolut toti sa fie corupti si cand zic toti ma refer la justitie&politie) care sa afle ce s-a intamplat in ziua aia blestemata acolo. Bineinteles, noi, ca fani, avem "datoria" sa scormonim printre "gunoaie" si sa
    incercam sa pune anumite lucruri cap la cap, asa cum o face Mihai cu multa maiestrie.
    Va pup si va imbratisez cu drag!
    God bless you all.

    RăspundețiȘtergere
  58. Bun venit acasa,Miss Butterfly,aici toti te iubim ...
    Dumnezeu sa te binecuvanteze !
    Val.

    RăspundețiȘtergere
  59. Pentru Miss Butterfly,
    Este trist ,foarte trist sa-ti pierzi parintii,si mai ales la o varsta foarte tanara,asa cum esti tu.
    Si eu mi-am pierdut tatal,cel mai bun tata de pe pamant,cind eram mai tanara,si credeam ca nu o sa pot fara el,chiar si acum,dar din ce in ce mai rar,il visez,si intoddeauna ca vine acasa din delegatie.Tata avea un serviciu in care era mai mult plecat in tara.
    Ma gandesc si la copii lui Michael,ca sunt foarte mici,chiar nu meritau o astfel de soarta,dar unde sa ceri dreptatea?
    Blanket este cel mai mic,cu siguranta isi va aminti cu greu de tatal sau,la aceasta varsta imaginile cu cei dragi,in timp se estompeaza,si practic tot ce sti de atunci,este din ceea ce-ti povestesc altii.
    Niciodata nu am fost adepta faptului ca pe "lumea cealalta "este mai bine;pentru ca in primul rand nu cred in existenta ei.
    Ca toti cei care se duc,nu dispar cu totul si ca ramane o legatura sufleteasca intre noi,foarte puternica,da,dar ca e mai bine dincolo ,nu.
    Si in primul rand cum sa zicem ca Michael este mai bine unde este,cand stim cu totii ca el a dorit cu ardoare sa traiasca,sa iubeasca,sa fie alaturi de noi,fanii lui,si mai presus de toate,sa-si creasca copilasii.

    Si nu am sa uit niciodata ce a raspuns Michael lui Bashir cand erau in magazin si idiotul ala l-a intrebata daca i-ar place sa fie inmormantat intr-un sarcofag,pe care il admira:Ca vrea sa traiasca VESNIC! De cate ori ma gandesc la asta imi vine sa urlu de durere si de neputinta!Punea si asta niste intrebari de te dure capul,de ce nu se intreba el insusi in ce groapa comuna vrea sa fie aruncat?
    Michael a fost tot timpul cu bun simt,niciodata nu refuza nimic,raspundea le toate intrebarile cretine puse de unii sau de altele,si de aceea si-au permis prea multe cu el.


    Cu acelasi drag,si cu mult dor pentru Michael,Liliana

    RăspundețiȘtergere
  60. Sincer Liliana, nici eu nu stiu de ce eram convinsa ca si tu esti pe 7 februarie :d, dar tot e bine ca este Zuza :*

    Miss Butterfly, condoleante :(...

    Va pupic,
    Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  61. Liliana nu esti singura berbecuta de pe aici...YOU ARE NOT ALONE...si eu sunt berbec :) 20 aprilie! Mai e cineva???!!!
    Hugs! GBU!

    RăspundețiȘtergere
  62. join this...neaparat!
    http://www.monitorulexpres.ro/?mod=monitorulexpres&a=citeste&p=mozaic&s_id=85168

    RăspundețiȘtergere
  63. Miss Butterfly... ti-am citit mesajul cred ca de 5 ori...m-a impresionat foarte mult.Imi dau seama ca esti o fata cu foarte multe calitati, cu un curaj fantastic si cu o ambitie iesita din comun. Cu siguranta mama ta este mandra de tine si dam voie sa-ti spun ca si noi. Imi pare nespus de rau ca a trebuit sa treci prin acele momente insa stii cum se spune "Dumnezeu nu iti da mai mult decat poti duce" si cu siguranta Dumnezeu te considera puternica. Insa fii convinsa ca in tot ceea ce vei face in viata vei avea un aliat de nadejde acolo sus (daca nu chiar 2 punandu-l la socoteala si pe Mike)care iti va lumina calea si iti va fi aproape la bine si la rau, va fi...ingerul tau pazitor, mereu cu tine...Fii puernica in continuare si bucura-te de faptul ca existi. Traieste fiecare clipa si nu risipi nici o suflare.

    Mult noroc, sanatate si bafta la examene. Dupa calculele mele ar trebui sa fii in sesiune. Te pup

    RăspundețiȘtergere
  64. buna tuturor
    miss butterfly, as vrea sa iti impastasesc si eu ceva.
    Aveam pana in 19 ani cand mi s-a intamplat si mie aceasta tragedie.
    Aflasem pe la 17 ani ca tatal meu sufera de o boala care curma viata in cele mai multe din cazuri.Timp de 2 ani si-a schimbat regimul de viata, a facut tot ce putea, naturist, medicamentos, bio energie, sa se vindece, sau cel putin sa fie mai bine.Eu nu constientizam prea bine ce se intampla, pentru ca tot era ca inainte, cand deodata dupa mai multe internari , a mai fost necesara una. Credeam ca va fi ca celelate se pune pe picioare si ...
    Dar nu. intr-o noapte ploioasa de octombrie a plecat dintre noi.
    au trecut vreo 8 ani in care i-am dus dorul, in care l-am visat, in care am suferit ca nu a fost fost langa mine in momentela importatante ca nunta mea, nasterea fiului meu, si altele...
    Dar in tot acest timp m-am maturizat, cred eu, si ca sa trec mai usor peste m-am gandit ca asta e firesc sa se intample, mai devreme sau mai tarziu, legea firii e sa plece parintii inaintea noastra.Si m-a ajutat.Am ajuns sa cred ca e undeva unde e bine si daca inainte nu credeam ca cineva ma pazeste de acolo de sus , de atunci cred, ca acel cineva e tatal meu.
    Cand am aflat despre Michael, nu am crezut,am crezut ca e o gluma proasta.Si cand am vazut ca de fapt nu e , nu pot sa imi explic ce s-a intamplat cu mine nici eu. Eram la serviciu si in ziua aia am facut numai greseli si prostii, iar acasa eram absenta. Asta pana am ramas singura intr-o noapte ca sa invat pe licenta si am plans toata noaptea pana la 4 dim.Si dupa ce m-am culcat l-am visat pe Michael spunandu-mi sa stau linistita ca totul e bine .ATAT
    De-a doua zi am stiut ca e acolo langa tatal meu, unde e bine , asa cum mi-a spus, si candva o sa ma intalnesc cu ei.
    Gandeste-te ca acolo nimeni nu sufera, nimeni nu este haituit, nimeni nu e singur.Totul e liniste, bucurie, veselie, si lui Michael ii placea la nebunie asta.Poate Michael le canta Billie Jean, sau ii invata Moonwalk, cine stie ...
    Fii tare !

    RăspundețiȘtergere
  65. jay-z in "melodia" 'on to the next one' face referire le MJ intr-unul dintre versuri. "melodia" in ansamblu imi provoaca un sentiment neplacut...

    am sa va scriu versurile, poate aveti voi vreo idee la ce se refera, e foarte ambiguu.
    "meanwhile I had Oprah chillin' in the projects
    had her out in Bedsty chillin' on the steps
    drinkin' quarter waters,
    gotta be the best

    MJ at summer jam
    Obama on the text
    you all should be afraid
    of what I'm gonna do next"

    imi cer scuze ca postez aceste versuri aici, dar sunt sigura ca puteti intelege faptul ca imi provoaca o stare foarte neplacuta aceste versuri si le multumesc in avans tuturor celor care vor sa-mi raspunda.

    RăspundețiȘtergere
  66. Ce norocosi sunteti ca va puteti cumpara DVD cu Michael.Din pacate in italia apare in 23 februarie.Asa ca mai am o lua de asteptat.M-an gandit mult daca e adevarat ca doctorul l-a chemat pe Prince sa asiste la resuscitarea lui Michael.Mi se pare ciudat,de ce pe un copil,cand in casa aia erau adulti.Poate a facut-o sa aiba un martor ca el saracul a facut tot ce a putut ptr a-l salva.Da sigur,sa-i faci resuscitare unui om pe pat,in loc sa-l mute pe podea.Adica orice om cat de cat inteligent stie asta.Oare cat va mai dura ancheta,ca deja sunt 7 luni.Cam mult,parerea mea.

    RăspundețiȘtergere
  67. Ryan Seacrest a anuntat pe Twitter cum ca la decernarea premiilor Grammy Awards si-ar putea face iesire pe scena muzicala cei trei copii lui Michael.
    Seacrest, care va prezenta spectacolul a spus, "Discutam cu producatorul executiv al "Grammys.." ...cand am auzit ca ar putea canta cei trei copii ai lui Michael".
    Se repeta istoria ...oare?!!

    RăspundețiȘtergere
  68. Fetelor, eu vreau sa stiu de ce Mike l-a cerut pe tatal lui in acea noapte cind nu putea sa adoarma, de ce a fost mintit de acest ,, doctor ,, ca nu poate sa-l contacteze pe tatal lui, de ce daca tot nu a putut sa doarma noaptea, dimineata l-a umplut ,, doctorul,, de medicamente pentru ceva care putea sa faca noaptea ?
    De ce l-a lasat sa se chinuie toata noaptea ? nu cumva ca sa poata sa-i bage medicamentele necesare pentru a-l termina ?
    Si ce fel de doctor e asta care , mie una mi se pare ciudat, nu a incercat nici macar odata o alta metoda de a-l face sa doarma in afara de a-l infunda cu medicamente ?
    Liliana in afara de faptul ca ai acelasi nume cu al mamei mele esti si berbec ca mine, super.
    Miss Butterfly imi pare rau , stiu ce inseamna pierderea tatalui.
    Am citit o stire .... oare asa o fi ? - copii lui Mike vor cinta la Grammy -
    Va dau un link - cititi este uimitor. Violeta
    http://www.monitorulexpres.ro/?mod=monitorulexpres&a=citeste&p=mozaic&s_id=85168

    RăspundețiȘtergere
  69. LILIANA,te rog povesteste ne o secventa,2 din dvd ul blue ray.:).Mai bine tot filmul:D.Glumeam:)). Abia astept sa imi raspunzi .Mersi:P.

    Ah ,inca ceva:de unde esti?cumva din Cornu(ph)?Eu sunt din Campina.

    RăspundețiȘtergere
  70. MISS BUTTERFLY...subscriu si eu la ceea ce au zis fetele..cu mare parere de rau...Dumnezeusa l odihnesca in pace ,iar tie si familiei tale sa va dea putere si rabdare sa puteti a trece peste acesta nenorocire...esti prezenta in rugaciunile mele...ca voi toti de altfel...va iubesc si ...keep the faith!

    RăspundețiȘtergere
  71. Carmen si eu sunt berbecutz tot pe 20 aprilie...:)) Va pup! Camy

    RăspundețiȘtergere
  72. Buna ziua! Votati aici, va rog. Derulati in josul paginii.
    http://www.mtv.ro/

    RăspundețiȘtergere
  73. VOTATI_L AICI PE MJ> http://www.mtv.ro/

    RăspundețiȘtergere
  74. Buna tuturor!

    Camy,am vazut si eu un filmulet cu asa-zisa prietena a lui Michael..erau multe si in 2005 nu doar acum:)

    http://www.youtube.com/watch?v=pPWRLsi2c9M

    Dar ce parere aveti despre aceasta femeie,Lisa Marie,care nu a recunoscut niciodata ca dupa ce s-a despartit de Michael a incercat sa se impace cu el si-l urmarea peste tot prin lume,chiar daca el era casatorit cu Debbie:

    http://www.youtube.com/watch?v=LpXFo0tZyhY

    http://www.youtube.com/watch?v=NvY_3OfRLx4

    http://www.youtube.com/watch?v=H6froa5fBiw&feature=related

    Toate aceste clipuri sunt luate de pe MjMedia09 Channel,canal pe care va recomand sa-l vizitati..sunt multe filmulete rare cu si despre Michael.

    Miss butterfly,sincere condoleante!Nu imi gasesc cuvintele ca sa ma exprim...iti doresc multa sanatate si putere tie si familiei tale si nu uita ca Dumnezeu le face pe toate cu un scop!

    Adriana,multumesc pentru intelegere..numai ca inca nu e liniste in jurul meu,abia acum se vad efectele..:(

    Openmindeism,omg..eu sunt din Cornu,dar invat in Campina la Grigorescu.Nu mai pot de bucurie..vreau sa aflu mai multe despre tine!

    Va pup!

    Laura

    RăspundețiȘtergere
  75. WOW Camy...fix 20 aprilie...foarte fain!
    Si ce coincidenta de nume...Adica pe mine ma cheama Carmen, dar toti imi spun Camy! :)
    Si apropos de premiile Grammy...se anunta surprize interesante...
    Ati citit ce v-am dat mai sus...cu profa de balet, din This is it?!...pe mine m-a miscat pana la lacrimi...
    GBU!

    RăspundețiȘtergere
  76. se pare ca suntem o armata de berbecutzi pe aici... :)
    si eu sunt tot berbec - 22 martie, desi sunt reticienta in privinta horoscopului, numerologiei si a altor "stiinte" de genul acesta. eu consider ca toate tin de ocult si ca urmare nu ma incred in ele...
    alte pareri?

    Miss Butterfly... imi pare foarte rau pentru pierderea ta... nimeni nu ar trebui sa treaca prin astfel de suferinte... dar totusi se intampla...
    important e sa gasesti ambitia sa mergi inainte, iar tu ai gasit-o... asta dovedeste ca esti o fata puternica. iti doresc ca si in continuare sa ramai la fel si "keep the faith"... si sa stii ca ai dreptate, asa se intampla, cand crezi ca esti la pamant parca o forta nebanuita te ia de mana si te ajuta sa treci prin toate... sunt sigura ca tatal tau te vegheaza de acolo de sus si e mandru de tine.

    love you all,
    aura

    RăspundețiȘtergere
  77. Laura m-am uitat la clipuri... ummm.. nu stiu ce sa zic. a recunoscut ca a fost indragostita de el si e foarte ok. nu stiu ce sa zic de partea cum ca el nu vroia sa arate cum este intradevar...oricum chestia care nu mi-a placut a fost ca Diane Sawyer a pus niste intrebari foarte tampite. gen " de ce te-ai maritat cu el", sau " ce a fost in caput tau", de parca stii a fost cea mai mare greseala a vietii ei. si Diane Sawyer a cam uitat la faza ai ca i-a luat interviuri lui Michael si el chiar a fost sincer in tot ceea ce a raspuns. stii ce nu inteleg eu. nu pot sa pricep de unde vin oamenii astia... nu pot sa percep viziunea lor despre viata si toata sarada asta pe care o fac o viata intreaga. eu una m-as plictisii sa stau si sa atac oamenii si sa ma folosesc de imaginea lor. sau poate ca Diane a avut pierderi de memorie cand si-a scris intrebarile alea pe hartie. cam aiurea nu? Carmen da este foarte tare... berbecutzi... :))) Va pup! Camy

    RăspundețiȘtergere
  78. am revenit. as vrea sa va intreb ceva. credeti ca Michael a gresit atunci cand s-a hotarat sa faca aranjamentul cu Debbie? adica totusi mai era casatorit cu Lisa nu? si nu, nu-i iau apararea Lisei, dar ma gandesc ca a fost cam aiurea nu? da stiu ca el vroia copii, da am inteles dar totusi. si a zis si ea ca totusi a fost cam aiurea faza aia. Va pup! Camy

    RăspundețiȘtergere
  79. Ma scuzi ,LILIANA ,te am confundat ,nu stiu de ce am avut impresia ca tu ai scris pe blog ,ca esti din Cornu:D.Adica nu mai stiam sigur cine si m am dus cu gandul la tine,nu stiu de ce:P. Te rog sa nu uiti sa ne povestesti ceva din film,dvd ul blue ray.

    Laura, deci tu erai:)) .Tot in Grigorescu am invatat si eup:P.Lasa mi un id daca vrei.

    L.O.V.E

    RăspundețiȘtergere
  80. http://www.youtube.com/watch?v=WBIx2hzuF4M&feature=related nu pot sa zic decat OH MY GOD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Va Pup! Camy

    RăspundețiȘtergere
  81. http://www.youtube.com/watch?v=LNem3w2H7RQ

    o mica incercare poetica..sper sa va placa si voua la de mult pe cat imi place mie..

    RăspundețiȘtergere
  82. http://www.petitieonline.ro/petitie/petitie_impotriva_folosirii_produsului_cancerigen_initium-p66425048.html

    RăspundețiȘtergere
  83. Fetelor,tocmai am luat o carte superba,de fapt un album Dancing the Dream a lui Michael. Am facut comanda mai demult la adresa de mai jos,si abia azi am primit cartea din strainatate.Imi pare rau ca nu pot sa vi-o arat,este o bijuterie cau multe poze super cu Michael,pe o hartie de lux,si costa doar 6O lei.
    Aici mai puteti gasi si alte carti despre Michael,de ex.Moonwalk,The Magic and The Madness,a lui Taraborelli,toate in limba engleza,dar de o calitate extra.

    http://www.colibris.ro/ro/

    sales@colibris.ro

    Chiar daca nu au pe stoc respectiva carte,puteti comanda si primiti prin posta.

    Am mai aflat ca la premiile Grammy poate vor canta si copilasii lui un cantec de-al tatalui lor,dar sigur ei vor primi Premiul destinat tatalui lor .Sa va uitati duminica spre luni noapte 31 ianuarie,la ora 2.5O noaptea pe programul TVR1 transmisie in direct,si a doua zi in reluare la ora 22.

    Si in ceea ce priveste This Is It Blue Ray,trebuie sa va spun ca nu am vazut filmul,pentru ca nu am reusit sa activam un program cu care cica poti sa-l vezi pe calculator gratis ,o luna,Asa ca trebuie sa cumparam nu stiu ce chestie ,nu stiu prea multe detalii pentru ca la noi este ceva nou si nimeni nu prea stie.Oricum bine ca-l am ,restul se rezolva,am inteles ca nici nu e prea scump,dar nici nu ma pricep sa va spun mai multe.

    Sunt foarte fericita ca am adaugat inca ceva la colectia Michael Jacson.Deasemenea voi inregistra pe film si Premiile Grammy,de fapt eu filmez tot ceea ce-mi place cu Michael,si Dia mi le pune pe DVD-uri.

    Ma bucur ca suntem multi berbeci aici,la Michael,suntem oameni care daca tinem la cineva,tinem naconditionat,pana la sacrificiu,iubim si spunem lucrul acesta celor pe care-i iubim,nu ne ferim sa ne aratam dragostea,cel putin eu asa sunt.


    Pe Michael il iubesc mult de tot,si ma simt bine cu sentimentul asta care creste tot mai mult.
    Va doresc sa aveti aceeasi dragoste pentru Michael!

    Va sarut pe toti cu drag,Liliana

    RăspundețiȘtergere
  84. Am uitat sa va zic ,sunt din Bucuresti.
    Cu aceeasi dragoste pentru Michael,si cu prietenie pentru voi,Liliana

    RăspundețiȘtergere
  85. Buna! As avea o intrebare:D
    Se mai poate comanda cartea "Un simplu tribut" ?
    Imi doresc enorm de mult cartea:)
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  86. Speeeed demon...scuze,dar toata ziua am ascultat Michael si parca sunt in transa:)Mama striga la mine de azi de dimineata:"Mai lasa-l pe Jackson in pace si fa-te si tu utila!"..iar eu ii raspund de fiecare data cu nonsalanta:"Dar sunt utila,asa ca Beat it!" Asa ca mama se da batuta si-mi spune razand:"Macar pune si tu melodia aia cu tobele si copiii"(ps.este vorba de "They don't care about us" si este melodia preferata a mamei,dar habar n-are cum se numeste:));desi i-am spus cred ca de 100 de ori pentru ea e tot melodia cu tobele si copiii:)))

    Camy,Diane Sawyer este o ticaloasa(scuze de limbaj,dar asa e:d)A fost tot timpul impotriva lui Michael,nu l-a putut suferi fara vreun motiv anume...eu cred ca a fost indragostita de el in tineretea ei,iar acesta a refuzat-o:))altfel nu pot sa-mi explic!In sfarsit,daca nu ma insel,acum cateva luni,postul de televiziune pentru care lucra "a scos-o la pensie",asa ca am scapat de ea!

    Openmindeism,tot la Grig?:)Iti las id-ul meu(si pentru cei care mai doresc)ca sa mai vorbim:laura.mihaela93

    V-am pupat!

    Laura

    RăspundețiȘtergere
  87. Aici este o poezie scrisa de mine pentru Michael,vi-o arat si in engleza si traducerea in romana:

    "What if…..

    If I could take away the pain
    If I could put the smile on your face
    If those tears could dessapear
    If I could bring you back here
    If I could tell you how much I care
    If you could see how much you’ve changed me
    If you could see how much you’re missed
    If you could see this world is better thanks to you
    If you could see the love you placed in our hearts
    If we could be all your friends
    If we’d heal the world together
    If we’d give away hate for a smile
    If we’d say no to war and yes to peace
    If we’d do this as one
    Would you come back ?"

    "Ce ar fi daca…

    Daca as putea sa inlatur durerea
    Daca as putea sa te fac sa zambesti
    Daca aceste lacrimi ar putea sa dispara
    Daca te-as putea aduce inapoi
    Daca ai putea sa vezi cat de mult m-ai schimbat
    Daca ai putea sa vezi cat de mult ne lipsesti
    Daca ai putea sa vezi ca lumea asta e mai buna datorita tie
    Daca ai putea sa vezi dragostea ce ai sadit-o in inimile noastre
    Daca toti am putea sa-ti fim toti prieteni
    Daca am vindeca lumea impreuna
    Daca am da ura pe un zambet
    Daca am spune nu razboiului si da pacii
    Daca am face asta ca si cum am fi unul singur
    Te-ai intoarce?"

    Sper sa va placa :D

    Am vazut ca discutati despre zodii aici,un domeniu ce ma pasioneaza,eu sunt rac pe 2 iulie 1991 si imi place mult vara si mi-e dor de ea,mai ales zilele astea friguroase.

    Am gasit un interviu unde Michael este deosebit de scump,e de prin anii 70

    MIchael Jackson studio 54 FULL UNSEEN INTERVIEW - RARE

    http://www.youtube.com/watch?v=9KZuYpG_WP4


    LOVE

    RăspundețiȘtergere
  88. Laura pot fi scosi toti cei care si-au batut joc de Michael, oricum este prea tarziu, mult prea tarziu... Va pup! Camy

    RăspundețiȘtergere
  89. Dia, frumoasa poezia. mie imi e greu sa-mi gasesc cuvintele si imposibil sa le pun in ordine si mai ales sa le ofer rima pastrandu-le si sensul.
    Am incercat si eu ceva in video-ul pus acu cateva zile aici..dar m-am folosit de cuvintele lui si le-am lasat asa fara rima, ele oricum au ritmul lor.
    Apropos, nu stiu daca e vorba de obsesie (acum nici nu ma intereseaza daca e sau nu)dar cand vreau sa ma relaxez si sa imi scot din minte cine stie ce chestie din rutina de zi cu zi, obisnuiesc sa privesc (fara muzica) videoclip de la Blood on the dance floor, senzatia e super... la fel si cu Ghost (asta e preferatul meu....dupa Smooth Criminal desigur...).

    RăspundețiȘtergere
  90. Doamne iarta-ma dar mi-e tare nesuferita Lisa asta...nici ochii nu-i stau bine in cap...are o privire perversa si un ras la fel de perfid!!! Nu stiu cum de l-a imbrobodit pe Michael...Si mai si are tupeul sa se simta JENATA de faptul ca "a fost indragostita" de Michael Jackson, cand Oprah o intreaba ce crede acum privind in urma, despre ce-a fost atunci...Cata ipocrizie...Eu cred ca Michael si-a dat seama de fapt ce fel de femeie si-a luat la usa si s-a descororosit de ea imediat...nicidecum ca i-a a vrut sa divorteze de el...

    RăspundețiȘtergere
  91. Cat despre interviul individei aleia Diane Vai-steaua-ei...Femeia aia e o ipocrita...Iar Lisa si mai si...parca ii venea sa intre in pamant de rusine cand asta a intrebat-o "Chiar cu Michael...De ce Michael...Unde ti-a fost capul?"... Oh my God de parca Michael ar fi fost Frankenstein...Ah ce nervi mi-a facut...ca daca eram prin preajma ii saream la beregata...

    RăspundețiȘtergere
  92. Am revenit! Doar pentru o scurta perioada deoarece sunt in sesiune si sunt un pic in urma... probleme de concentrare:). Nici nu stiti cat de mult conteaza incurajarile voastre, chiar daca nu ma cunoasteti si nu va cunosc. Liliana, cred ca fiecare isi linge ranile in felul sau. Este adevarat, Mike iubea viata..ca si tatal meu..sunt atat de multe asemanari intre ei. Imi aduc aminte ca inainte de un examen, afara ploua si tatal meu statea in pat in sufragerie si eu la birou(care este foarte aproape de geam). Avand metastaza osoasa, era imobilizat. Si deodata il aud (si acum imi rasuna in minte cuvintele lui) : " Cat de mult imi placea sa merg prin ploaie! Cat imi placea sa simt ca ma ploua!" ... moment in care mi s-au impaienjenit ochii, dar nu am plans niciodata fata de el, nu am vrut sa vada ca ma afecteaza. Am deschis larg toate geamurile si usa de la balcon...
    toata sufrageria mirosea a ploaie si el se inviorase... ultima lui ploaie... Precum MJ, vroia sa traiasca o vesnicie! Liliana, revenind la chestia cu viata de dincolo.. crede-ma pe cuvant ca exista! Mami l-a intors din "drum" o data pe tati, iar el, printre altele, i-a zis : "E impardonabil ceea ce ai facut! E atat de bine acolo." Impardonabil...nu a folosit niciodata cuvantul asta. Nu am crezut ca un om poate sa sufere atat de mult.. la un momen dat a devenit insuportabil sa-l mai privesc.. ma rugam lui Dumnezeu sa-l ierte, sa nu se mai chinuie... De multe ori nu-mi vine sa cred ca toate astea s-au intamplat si de tot atatea ori mi-as fi dorit sa nu fi trecut el prin asta, ci eu.
    Flori despina, Liliana, imi pare atat de rau pentru voi... e groaznica durerea asta. Ar trebui sa ne bucuram de parintii nostri cat mai mult. Si daca viata asta ii ia de langa noi, eu tot sper ca ei sunt intr-un loc mai bun... Sper sa fiu si eu la fel de tare ca voi.
    Dia, am citit poezia ta.. e scrisa din inima de racusoara! Si eu sunt tot rac, dar nascuta pe 3 iulie 1990. Hee hee! Spor la invatat! O sa vezi cat de usor e bacul de fapt.
    Va pup si va imbratisez pe toti si o sa incerc sa mai adun si eu cate ceva despre MJ imediat ce o sa mai am un pic de timp. Imi pare rau ca nu o sa pot sa vad gala premiilor Grammy decat in reluare *AAAAAAAAAAA -Scream-!!!*. Si abia astept sa-mi iau dvd-urile!

    RăspundețiȘtergere
  93. Dia ,versurile si gandurile tale sunt minunate ! Felicitari !
    Iti trimit o adresa,unde o fetita de 13 ani traduce melodiile lui Michael :love9iri9love
    pe youtube.
    Val.

    RăspundețiȘtergere
  94. Impresionant articolul Violeta..:(((

    RăspundețiȘtergere
  95. "The future of the food" - documentar

    1) http://www.clipser.com/watch_video/1334479

    2) http://www.clipser.com/watch_video/1334486

    3) http://www.clipser.com/watch_video/1334503

    4) http://www.clipser.com/watch_video/1334501

    5) http://www.clipser.com/watch_video/1334515

    6) http://www.clipser.com/watch_video/1334516

    7) http://www.clipser.com/watch_video/1334526

    8) http://www.clipser.com/watch_video/1334539

    9) http://www.clipser.com/watch_video/1334538

    RăspundețiȘtergere
  96. Camy,ai dreptate,acum pentru Michael e prea tarziu,dar roata vietii e rotunda si poate ajunge in orice moment in acelasi punct din care a plecat.Asa cum s-a intamplat cu Chandler...sunt sigura ca niciunul nu v-a scapa nepedepsit!

    Dia,felicitari pentru versuri!

    Pupici!

    Laura

    RăspundețiȘtergere
  97. Aaaa si madame Lisa a uitat ca datorita lui Michael a iesit ea din umbra...Ca ce stia lumea despre ea?!Nu mare lucru...decat ca ea e fata Regelui Rock 'n Roll-ului...si ca exista si ea pe undeva...atat...nesemnificativ...Cadaca ar fi mostenit talentul tatalui ei...era si ea azi vreo Regina...sau macar prin topurile muzicale pe undeva...dar...nu...Ea a iesit din umbra datorita mariajului (daca il putem numi asa) cu Michael...Ca dupa aia sa apara pe sticla, afisandu-si perfiditatea...sau nu...de fapt stupiditatea...fiindu-i ce??? JENA c-a fost sotia Regelui muzicii pop?!
    Avea vreo 24-25 de ani cand s-a maritat cu el si nu stia ce vrea?!cine a pus-o sa se marite cu el? A facut-o "de bunavoie si nesilita de nimeni"...Sa intelegem ca de fapt nu l-a iubit pe Michael...si s-a maritat in necunostinta de cauza?!...LOL...si culmea, ea sustine ca la vremea respectiva l-a iubit...LOL...Sa fim seriosi...Ori l-a iubit ori nu stie ce-a fost in capul ei...Ca daca l-ar fi iubit macar un pic...l-ar fi respectat si ar fi stiut sa pastreze doar pt ea acele amintiri ale casniciei cu Michael...si nu s-ar fi afisat pe micul ecran spunand fel si fel de vorbe grele...sau si mai penibil...fiindu-i rusine ca s-a maritat cu el...vezi doamne ce-o fi fost in capul ei...ca nici ea nu stie de fapt...Eu cred ca de fapt femeia asta a fost cam confuza...dovada mariajele si divorturile si iar mariajele ei ulterioare...
    Fazele astea m-au intrigat si inca ma intriga...Dar deh...asa e lumea...

    RăspundețiȘtergere
  98. DIA, FELICITARI!!!! Superbe versurile!... m-ai lasat fara cuvinte..nu pot sa zic exact ce am simtit cand le-am citit... stiu doar ca in aceste versuri, din fiecare cuvant izvoraste iubirea,iubirea pt Michael, pentru oameni, pe care o putem simti si mai puternica citindu-ti versurile...daca vrei, aceste versuri le vad ca pe o "definitie" a ceea ce inseamna Michael si zic eu ca reprezinta sentimentele pe care le avem cu totii acum... dorinta de al aduce cumva inapoi, constientizarea mesajului sau... Te imbratisez cu mult drag!

    P.S.: Chiar ma gandeam ce copil minunat aveti, doamna Liliana, si ce mama minunata are Dia:) Va felicit si va admir pt aceasta relatie speciala, atat de apropiata care se vede (si zic eu ca se si simte) ca exista intre mama si fiica! Sa va dea Dumnezeu sanatate si tot ce este mai bun in aceasta lume!


    Va imbratisez cu mult drag pe toti! Sa aveti grija de voi!:)

    RăspundețiȘtergere
  99. Miss Butterfly ,emotionanta povestea despre tatal tau si ploaia.Cand am citit prima data com. tau am simtit parca mirosul ploii de vara .Poate suna ciudat dar asa am simtit.
    Imi dau seama ce simtiteai cand il vedeai in pat ,neputincios,etc.Cand a murit bunica'mea ,acum 3ani,nu s a chinuit ,desi imi era teama ; m am bucurat intr un fel k "s a dus " repede ,fara sa se chinuie.

    RăspundețiȘtergere
  100. Miss Butterfly,Flori despina, Liliana imi pare rau sa aud ca unul dintre parintii vostri a plecat asa devreme... Sa va dea Dumnezeu putere in continuare si multa sanatate.. tatii vostri va ocrotesc de acolo de sus ,iar mica familie de aici de pe blog este alaturi de voi.. Miss Butterfly mult succes in sesiune.
    Dia,ce poezie frumoasa ai scris.. versurile reflecta sufletul tau frumos ,ganduri de bine, de pace.. Felicitari Dia si multumim ca ai impartasit-o cu noi!

    Va imbratisez cu drag pe toti!

    RăspundețiȘtergere
  101. http://mkculture.blogspot.com/ - interesant...
    va las pe voi sa trageti concluzile, eu cred ca Michael ne-a aratat inca de la inceputurile carierei sale solo calea pe care trebuie sa o urmam, iar cei care se folosesc de aceste simboluri intr-un sens negativ, vazand ca M le-a descoperit puterea pozitiva si nu se temea sa le foloseasca, l-au considerat o maaaareeee amenintare... de aici cred ca inceput totul... de multe ori m-am intrebat de unde atata amar de boli numai la el dintre toti membrii familiei, acum e din ce in ce mai clar.

    RăspundețiȘtergere
  102. Succes fetelor noastre care sunt in sesiune si vacanta placuta celor aflate in vacanta.Dia chiar frumoasa poezia,esti o fata talentata iar mama ta e cea mai norocoasa mamica din lume.Pe mine DACA asta,la care nu se refera poezia, ma chinuie rau.Daca traieste,daca e mort,daca a fost iubit,daca n-a fost,daca a fost ucis,daca nu,etc.Eu am obosit sa aud peste tot daca.Vreau ceva sigur,adevarat.

    RăspundețiȘtergere
  103. Joe Jackson tells TMZ Prince and Paris have each prepared a speech. Joe says they are both great speakers and Paris has been working on her speech for a week.

    As for the buzz that the kids will perform at the Grammys on Sunday -- Joe says it ain't happening.

    deci....era clar ca nu aveam sa vedem asa ceva...parca vad ca nici macar speehul nu o sa aiba loc...trist!

    RăspundețiȘtergere
  104. Va multumesc pentru cuvintele frumoase cu privire la poezia mea,am scris exact ce am simtit.Exista multe forme in care ne putem exprima dragostea fata de Michael,cel mai important este ca el este mereu in inima noastra.

    O sa incerc sa imi exprim parerea despre cei care i-au luat interviuri lui Michael,despre Lisa si Debbie.
    Nu stiu cum poti sa il contesti pe Michael,cine a facut asta,mai devreme sau mai tarziu si-au cerut scuze public,recunoscand ca nu au avut dreptate,cui ii mai trebuie acum scuze si lacrimi false..

    Lasand la o parte dragostea lui Michael pentru Lisa,poate si ea l-a iubit odata,eu nu am mai placut-o deloc dupa ce am citit in "Inregistrarile rabinului Schmuley" ( nu stiu in ce scopuri le-a facut,dar cuvintele sunt ale lui Michael) El spune acolo "Lisa mi-a promis ca vom avea copii impreuna,nu s-a tinut de cuvant si apoi eram atat de trist..mergeam toata ziua prin casa cu o papusa in brate plangand" asta e doar unul dintre motive...sa zici ca a fost o greseala casnicia cu el..ca s-a folosit de tine...deja e prea de tot.

    Stiu ca Debbie a facut si ea greseli,dar i-a facut lui Michael cea mai mare bucurie,prin copii,comorile lui cele mai de pret.

    In timpul spectacolelor Lisa se uita cu o privire plictisita si era mereu imbufnata...pe cand Debbie il privea zambind..acum judecati si voi

    http://gothamist.com/attachments/arts_jen/php9i7F3wPM.jpg

    http://web.starmagazine.com/media/originals/DebbieRowe_MichaelJackson_230.jpg

    Nu apar pe nimeni..amandoua au gresit ca au divortat de el,sunt convinsa ca a avut nevoie de cineva sa-i fie alaturi si la bine si la rau,asa ar fi trebui sa fie.

    Aici era fericit,ma bucur ca au existat asa momente in viata lui.

    http://media.photobucket.com/image/michael+jackson+debbie/lrp1995/The%20Kids/familypicturedebbie.jpg?o=22

    LOVE

    RăspundețiȘtergere
  105. Eu una sunt bucuroasa daca cei mici nu vor aparea pe scena, si mai ales nu vor canta. Michael nu ar fi vrut sa-si vada copiii pe scena atat de devreme. Nu ar fi vrut ca ei sa devine copii vedeta....s-a chinuit din rasputeri sa le ofere o copilarie normala...ar fi un esec total ca ei acum sa inceapa sa munceasca...sa aiba aceeasi copilarie ca a tatalui lor. Urasc ideea ca istoria s-ar putea repeta...Michael nu ar fi vrut asta. Intr-un interviu , cand reporterul il intreaba daca isi va face copiii vedete el spune: "Ei deja imi cer sa urce pe scena cu mine...ma sacaie chiar. Astept sa mai creasca...iar apoi le voi explica...sa fii vedeta inseamna asta, si asta si asta. Esti sigur ca vrei sa faci asta? Iar daca va spune ca da, atunci ii voi spune sa se duca, si sa faca totul mai bine decat am facut eu."
    Michael ar fi vrut ca cei mici sa aleaga in cunostinta de cauza. Sunt inca prea mici pentru a aparea pe scena, pentru a munci in lumina reflectoarelor.
    DIA, superbe versuri, felicitari.
    Si da, Debbie o fi ea cum e, dar a fost singura care i-a oferit lui Michael exact ceea ce si-a dorit. Si Michael i-a fost mereu recunoscator pentru asta. Si...la o adica...doar ei stiu ce a fost cu adevarat intre ei. Totusi, la replica documentarului lui Bashir, Debbie i-a sarit in aparare lui Michael si nu era obligata sa faca asta. Nu stiu de ce, dar o vad mult mai buna decat pe mimoza aia de Lisa.

    RăspundețiȘtergere
  106. Bine v-am regasit! :)Mi-a fost asa dor de voi… Eu am avut probleme cu internetul si am fost “rupta” de lume perioada asta… bine totusi ca s-a rezolvat intr-un final

    Sa incep cu lucrurile frumoase, vesele….

    Niculina foarte, foarte frumos filmuletul tau..si nu numai acesta, m-am uitat si la celelalte de pe canalul tau. Bravo!

    Dia….eu oricum nu aveam nicio indoiala ca tu esti foarte talentata insa versurile acestea sunt absolute superbe. Rezonez 100% cu ele. Si DA, asa e….daca lumea aceasta este mai buna, este datorita lui Michael. Felicitari….si la mai multe :)

    Laura m-a amuzat copios “povestioara” ta cu mamy tau si cu “melodia aia cu tobele si cu copiii”. Eu iti sugerez sa mai insisti….si vei vedea ca in scurt timp o sa invete si versurile, nu numai titlul piesei :)) La mine a dat rezultate :D

    Violeta am stat cu ochii cat “cepele” cat timp am citit articolul…impresionant…no comment!

    Cat despre tanti asta, Diane Sawyer…n-am aflat niciodata care a fost/este problema ei…Intreaba cu atata surprindere si inversunare “Michael Jackson??????” de parca Mike ar fi fost ultimul om. Hmm….Sa-i lasam pe oamenii astia in universal lor sarac sa-si consume acolo toate frustrarile…Sa nu credeti ca e usor pt ei, se chinuie saracutii :))

    Miss Butterfly,Flori despina, Liliana…nu stiu cat v-ar putea ajuta cuvintele mele si sincer…nici nu stiu ce ar fi mai potrivit sa spun.
    Eu mi-am pierdut bunicii care m-au crescut , la varsta de 7 ani, eram micuta….atat de stransa era legatura dintre mine si bunica mea incat eu ii spuneam “mama”…nu aveam cum sa-i spun altfel, era totul pentru mine…Insa Dumnezeu i-a luat la El, nu mi-a ramas altceva decat sa ma resemnez si sa ma gandesc ca de acolo, de Sus ei au grija de mine si ma vegheaza mereu. Nu vorbesc des despre asta, nu-mi place, inca ma doare …de fapt, probabil ca durerea nu va inceta sa exista niciodata, ci ne vom invata noi sa traim cu ea.
    Miss Butterfly…avand aceeasi varsta ca a ta…mi-am imaginat cum ar fi fost sa-l pierd si eu pe tata…Cu siguranta nu mi-ar fi fost usor... Insa Dumnezeu nu v-a lasat singure, a avut grija de voi (si cu siguranta nu va inceta sa o faca vreodata), de tine, de Flori, de Liliana si v-a ajutat sa deveniti oamenii minunati care sunteti astazi!
    Nu am nici cea mai mica indoiala ca parintii vostri, de acolo, de Sus, sunt mandri de fetitele lor!

    Mihai….cum merge invatatul? Daca nu ai terminat cu examenele... iti doresc mult spor in continuare :)


    Va pupacesc si va imbratisez pe toti!

    RăspundețiȘtergere
  107. Offffff....

    Am lipsit putin...am intrat nerabdatoare aici...si ma doare sufletul citind aceste randuri...


    MISS BUTTERFLY...

    Nici nu stii cat de aproape de tine ma simt acum...
    Te inteleg foarte bine pentru ca am trait intr-un alt fel ceea ce ai trait tu...
    In primul rand...asa "exagerata" :) cum ma numesti tu...afla ca te-ai nascut in aceeasi zi cu mine...3 iulie...dar cu vreo suta de ani mai tarziu...
    Aveam doar cu un an mai mult decat tine cand mi-a murit tatal...Parintii mei au fost despartiti dar au ramas prieteni si tatal meu ne vizita foarte des...Odata cu trecerea anilor imi devenise un bun prieten...puteam sa-i spun lui tot ce ii ascundeam mamei mele care avea cu totul alta fire decat el...In ziua in care a murit pe neasteptate...( accident vascular cerebral )...trebuia sa ne intalnim...L-am asteptat toata dupa amiaza...dar nu mi-am facut griji...m-am gandit ca a intervenit ceva si o sa apara el in alta zi...
    In dimineata urmatoare am primit vestea...Se imbracase si chiar se incaltase...se pregatea sa plece spre mine...i s-a facut rau...s-a intins pe pat si asa l-au gasit...
    Dupa mai multi ani...a venit randul mamei mele...tot accident vascular...iar atunci am facut si eu ceea ce a facut mama ta...Am "intors-o"...fara sa stiu ce fac...eram doar speriata...disperata ...si am strigat la ea..."mi-ai promis...mi-ai promis ca nu ma lasi singura..."...si dupa ce fusese in coma o zi intreaga...si-a revenit...astfel incat a doua zi...asistentelor care s-au intors la serviciu nu le venea sa creada ca au mai gasit-o in viata...Dar i-am facut un rau...pentru ca am intors-o la cinci luni de viata chinuita...la pat...
    Mi-a povestit ca in acele ore cat a fost in coma...a "visat" un parc frumos...mult soare...si copii...dar cel mai mult repeta ca a vazut multa ,multa frumusete...lumina...ea spunea...soare...Si a visat-o si pe bunica mea care i-a spus ca va veni la noi intr-o noapte...Am stiut in acel moment ca mama va muri noaptea...si asa a fost...
    Te inteleg si imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva...si cred ca si tine,ca exista o alta forma de viata...dincolo...
    Si mai cred din tot sufletul ca exista Dumnezeu...Mai bine zis...am simtit ca exista Dumnezeu...in ultimele doua zile...cand stiam ca mama se pregateste sa treaca "dincolo"...s-a intamplat exact ceea ce ma speria cel mai tare...in timpul noptii...timp de doua nopti...am ramas singura alaturi de ea...in asteptarea mortii...de la spital mi se spusese sa o iau acasa pentru ca nu poate fi salvata...Am fost singura in casa timp de doua nopti...cu mama mea care era pe moarte...
    Si daca nu mi-am pierdut mintile de spaima si de disperare si de durere... a fost numai pentru ca l-am simtit pe Dumnezeu...aproape.Numai El mi-a dat putere sa nu o iau la fuga...si am reusit sa nu scot niciun sunet...pentru ca stiind de acum cum este atunci cand "intorci" pe cineva...am stat cuminte...muta...si de durere si de grija si de frica...si am reusit sa fac tot ce era de facut...
    Si toate au trecut...
    Nu-ti voi spune sa incerci sa uiti...pentru ca nu vei uita niciodata...doar ca odata cu trecerea timpului...te vei obisnui cu acest gand...
    Stiu cat de greu trebuie sa-ti fie...
    Nu am spus aceste lucruri ca sa intristez pe cineva...Am facut-o doar ca sa-ti arat partea plina a paharului...O ai pe mama ta...iubeste-o nu numai asa cum sunt sigura ca o iubesti...dar iubeste-o si fii alaturi de ea si in locul tatalui tau...pentru ca si ei ii este foarte greu...
    Te imbratisez si iti doresc sa fii bine !

    RăspundețiȘtergere
  108. smoothcriminalfan...daca vrei cartea „MICHAEL JACKSON: un simplu tribut” poti sa ii scrii lui Mihai pe adresa asta romanul.frustrat@yahoo.com
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
  109. Florenta,ce se intampla cu tine de nu mai apari?sper ca esti bine.

    RăspundețiȘtergere
  110. Continuare

    Si apoi ploile va unesc cu cerul. Fiecare stop contine o farama de cer. Binecuvantati fiecare picatura, caci ea contine adevar si duh sfant. Transformati raceala ei in cea mai calda atingere…si chemati fluturii sa va salasluiasca sufletul.
    Sa nu va fie teama. Va spun asta pentru ca unii cred ca nu-i merita si apoi ii alunga. In sufletul care nu-i mai doreste, ei nu patrund, ci stau la panda si asteapta o minune. Uneori se usuca de tristete si asteptare si in ultima clipa, cu ultimele puteri, vin si se asaza pe umarul celui iubit fara ca el sa vada. Asa patesc fluturii nedoriti…asa asteapta cand sunteti incruntati, nervosi, revoltati, ingrijorati. Iar cand descopera cate o portita mica de intrare patrund cu sutele in voi.
    Sunt fluturii vostri pe care i-ati creat inca din fasa, cand ochii vostri ii intalneau pe cei ai mamei, cand zambetul vostru induiosa pana si soarele si luna se simtea prea mica si neinsemnata pe langa uriasul vostru suflet. Fluturii sunt amintiri dragi, chipuri iubite, cuvinte ce v-au schimbat viata. LASATI-I SA INTRE…”
    Atunci ei au vazut curcubeul, ca o panglica de matase si s-au minunat pentru ca desi era sus, copii aveau mainile colorate.
    “Mergeti si umpleti lumea de culoare, au zis ei bucurosi. Am mai dori un singur lucru, au zis privindu-se cu drag, sa-l daruim celor in al caror suflet e inca furtuna si ploaia nu mai conteneste…”
    Atunci, cerul s-a acoperit de mii de culori care mai de care mai vii, mai pure si fetele oamenilor s-au inseninat…
    Si atunci a inceput sa ploua cu fluturi…

    Ioana

    RăspundețiȘtergere
  111. Cu dragoste si prietenie pentru MISS BUTTERFLY

    Curcubeu

    Am vrut sa-ti spun povesti nemuritoare dar m-am oprit ca un copil nauc sa privesc fluturele ala…Uite! Il vezi? E mic, dar pare ca tot curcubeul s-a varsat peste el.
    “Unde-i curcubeul?” au intrebt ei curiosi
    “Uite-l, e in fluturele cu aripile presarate cu o pulbere fina…”
    “Dar fluturele unde e?” au intrebat ei dezamagiti ca nu-l pot vedea.
    “E PESTE TOT, le-am zis, e chiar aici…E in zambetul vostru, e in inima voastra, dar trebuie sa zambiti mai des si sa va deschideti inima. De cate ori veti face asta, un fluture mic si colorat se va naste din voi. Imaginati-va numai o clipa cum ar arata cerul plin de acesti fluturasi. Ar fi un imens curcubeu, un ocean de culoare”.
    “Si apele vor fi la fel, zise un copil asezat stingher pe iarba. Pentru ca apele sunt de fapt cerul…Privindu-le, atingandu-le simtiti magia si sfintenia lui. Uneori, cand ziua STRALUCESTE IN MINE, nu mai stiu daca cerul e sus iar apele sunt jos. Nu mai stiu, le simt la fel…”
    “Da, dar uneori vom uita de fluturii minunati, au zis ei cu vocea stinsa. Ploi de lacrimi ne vor ingreuna sufletul, iar ochii nostri nu-i vor mai vedea. Si pasii nostri vor rataci prin balti de suspine si unii se vor inneca in suferinta lor. Sunt oameni care n-au vazut fluturii niciodata, care, patrunsi de dureri si nevoi, nici macar nu stiu ca exista…si la ei in suflet ploua cu stropi mari, grei si reci…”
    “Nu va speriati si nu va descurajati. Nu stiti ca dupa ploi fluturii vin si picteaza pe cer fasii moi, inmiresmate? Curcubeul e rugaciunea ce se inalta din sufletele oamenilor buni si de acolo fluturi mii si mii, dupa ce picteaza cerul, se intorc in sufletele obosite de atat ploaie si le tes panze curate, imbalsamate. Si acolo unde parea ca nu mai exista nicio speranta, ei aprind cate o flacara colorata…

    Ioana

    RăspundețiȘtergere
  112. Cum va explicati ca la decernarea premiului Grammy postum pentru Michael, celebra lui familia nici macar nu a catadicsit sa mearga sa ridice acest premiu,premiul a fost ridicat de Frank Dileo, de parca el era familia lui.
    A avut dreptate Michael cind a spus ca, copii si fanii il iubesc cel mai mult.
    Bineinteles ca este o explicatie logica, aceste premii Grammy pentru intreaga activitate sunt decernate intr-o ceremonie separata unde nu este prea multa media pe acolo si onor familia nu poate fi vazuta etalindu-se.
    Si iar ma intreb chiar nu merita Michael prezenta unui (macar) membru al familiei ?
    Cita invidie a putut sa zaca in ei in atitea ani de succes pentru Michael!!!
    Of scuzati-ma sunt suparata
    Michael nu merita asa ceva.
    Violeta

    RăspundețiȘtergere
  113. Priviti ce am mai gasit pe netu' asta:

    http://www.youtube.com/watch?v=dqRVfqsclLc

    http://www.youtube.com/watch?v=SLIiB0ERKls

    http://www.youtube.com/watch?v=lKwuVB6PZ_c&feature=related
    (toate cele 5 parti)

    http://www.youtube.com/watch?v=Uat0HOCYBKk&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=O2N2Iidn2m0&feature=related
    (toate partile)

    Sper sa va placa!Enjoy!

    Cerasela,o sa mai insist!Desi,nu stiu cate sanse am...:)

    Va pup!

    Laura

    RăspundețiȘtergere
  114. va implor:D votati pentru romania
    http://tweeter.faxo.com/Top_Michael_Jackson_Nation

    RăspundețiȘtergere
  115. Am votat ...insa... nu stiu daca a avut efect votul meu... butonul ala a ramas blocat pe "wait".. o sa incerc maine de la birou.
    Ieri am luat si 2*DVD-ul de la Carrefour Colentina (m-as fi asteptat sa fie si in Cora... hm).
    Am revazut filmul, inca nu-mi gasesc cuvintele.
    Am vazut si filmuletele (apropos asa e ca filmuletele nu au subtitrare in lb romana?!!...sau sunt eu "putin cam naiva" si nu stiu cum sa fac, la film am gasit subtitrarea in romana).
    Un tanar din echipa lui spunea acelasi lucru pe care vi l-am spus si eu ieri, in legatura cu privitul videoclipurilor fara sunet, ... asa ca imi permit sa trag concluzia ca nu sunt obsedata de MJ. Daca mai sunt si alti oameni care vad (cu ochii) muzica pot sa dorm linistita (altfel va marturisesc ca sunt afona, nu sunt capabila sa scot niciun sunet cat de cat muzical).
    Chiar imi faceam probleme ca as fi obsedata intr-o stare avansata :D.

    FB: Gail Becker January 31 at 8:44pm
    "Here is a web-based site for the Grammys for those who cannot access CBS.
    http://www.grammy.com/live"
    Gail Becker este liderul unui grup de discutii pe facebook si membru al grupului Vindication Better than Tribute (de pe yahoo). Gail doreste sa intre in contact cu fanii romani atat cu cei afiliati la vreun Fan club MJJ din Romania cat si cu fani neafiliati. In concluzie daca doriti sa intrati in contact cu ea si sa participati la eforturile acestor grupuri de a combate novicitatea media (sau mai bine zis a unei anumite parti din media)o puteti face la http://www.facebook.com/profile.php?id=1166250513
    Sau va puteti implica in proiectul: http://mjtruthnow.com
    M-a rugat sa o pun in contact cu "baza" de fani din Romania asa ca mi-am permis sa "lipesc" mesajul aici, sper sa nu supar pe nimeni...jur ca: It's all for L. O. V. E.!

    Nina

    RăspundețiȘtergere
  116. DIANA30

    Iti multumesc pentru ca te-ai gandit la mine.
    Nu am probleme,dar am doua activitati in plus fata de cele de pana acum,una este o colaborare pe care mi-o doream de mult si care s-a materializat la inceputul acestui an,iar cealalta este exclusiv pentru sufletul si sanatatea mea.Amandoua imi ocupa mai mult timp,dar imi raman zilele de Duminica...in care voi citi tot ce scrieti voi in timpul saptamanii.
    Astazi m-am trezit devreme si insotita de o mare,mare...cea mai mare cafea posibila :)...am intrat aici si am citit tot.Am vrut sa raspund la cateva mesaje,dar intre timp am citit despre Miss Butterfly si mi s-au imprastiat gandurile...am scris ceva destul de incoerent,asa incat imi cer scuze...emotiile au fost de vina.
    Stii...de-a lungul vietii,ca fiecare dintre noi,in afara de numele meu mi s-a spus in fel si chip...Dar dupa numele de "Mama" pe care l-am primit in urma cu 14 ani...numele pe care mi l-ai dat tu...este cel mai frumos pe care mi l-as fi putut imagina...
    Iti multumesc din suflet pentru nume...pentru zambet...si pentru gandurile tale in care am existat si eu.
    Te pup si te imbratisez si iti doresc o saptamana usoara si frumoasa.


    IRINA

    Eeeee...Cam asa e cu Billie Jean...Citesc randurile tale si parca citesc despre mine...in urma cu multi ani...
    In alta ordine de idei...stii ca nu sunt un fan al "Mimozei"...:)...iar Debbie intr-adevar a facut un lucru minunat pentru Michael...Dar a stricat buna impresie in momentul cand s-a prezentat ca martor al acuzarii in procesul din 2005...
    Pe de alta parte...asa nesuferita cum e,Lisa-Marie i-a fost sprijin moral in perioada primelor acuzatii...iar casatoria lor a reusit sa inchida multe guri care improscau cu venin...Nu cred ca i-a fost usor cand multi ii aruncau in fata banuiala ca acea casatorie este doar de forma...
    Si eu ma gandesc la tine,cu atat mai mult acum cand toata saptamana nu stiu ce faceti voi pe aici...


    DIA

    Felicitari !
    Poezia ta este superba...este pornita dintr-un suflet sensibil si foarte iubitor.
    Te rog,transmite-i mamei tale...:)...ca oricat de grozavi ar fi berbecii...racii din viata lor sunt "cireasa de pe tort"...Si cred ca pe aceasta tema...nu va avea obiectii...
    Stiu ce spun pentru ca sunt un rac inconjurat de multi berbeci...iar berbecul nr 1 este fiica mea.
    Va pup pe amandoua,chiar daca Liliana e suparata pe mine...pe ea o pup cu forta...sper ca mai stie de gluma...


    ZUZA

    Mi-ar placea sa vorbim...dar eu am desfiintat de mult messenger...nu vroiam sa creada cei din lista mea ca stau pe "invisible"...cred ca nu-l mai deschisesem de cateva luni.
    Singura forma de comunicare in care raspund foarte constiincios sunt mail-urile...oricat de tarziu ajung acasa...le citesc si raspund intotdeauna.
    Ai o saptamana la dispozitie...:) sa vii cu o propunere...Dar orice altceva decat messenger...acolo ai putea crede ca nu vreau sa-ti raspund.:)


    IOANA...

    Ai scris minunat !
    Nu te-am uitat...Esti in gandurile mele si incerc sa-ti scriu ceva mai mult...
    Te pup si te imbratisez...si iti tin pumnii...


    Si cam atat pentru moment...
    Va doresc tuturor o saptamana frumoasa...iar mie imi doresc un februarie "canicular"...Vise...

    RăspundețiȘtergere
  117. ...la cateva clipe dupa ce Paris si Prince au primit premiul....Sfasietor! Atat pot sa spun...pentru mine a fost sfasietor momentul....lacrimi de disperare imi curg inca pe obraz...simt mai puternic ca oricand ca tot ce-i mai important sunt copiii, iubirea si Dumnezeu...
    Si ma rog tie Doamne sa ai grija de Michael, de copiii lui si de noi toti....si sa ne ierti. Avem atata nevoie de tine! Iti multumesc, Doamne!

    RăspundețiȘtergere
  118. Cineva a vrut sa repare gafa cu decernarea premiului, sau presa nu a inteles ca Frank Dileo a ridcat numai placheta ? Premiul in sine a fost inminat lui Prince si Paris in cadrul galei Grammy.
    Prince a tinut un speech emotionant in stilul lui Michael.
    Mai multe nu pot sa spun trebuie sa vedeti sunt mult prea tulburata emotional. Violeta

    RăspundețiȘtergere
  119. Nu cred ca a fost gafa, "presa" a profitat de "confuzie" ...un nou subiect controversat.
    Au mai umplut si ei un gol in pagina alimentand o anumita parte a cititorilor si dezinformandu-i pe ceilalti (pur si simplu manipulare...nu se mai satura).
    Au profitat si de tacerea familiei care si-a exprimat foarte putin parerea cu privire la acest premiu si fata de participarea copiilor la eveniment.
    In plus Randy scrie pe twitter:
    "@randyjackson8 So proud, my brother being honored 2nite w/the Lifetime Achievement Award. My family would love to be there but truth is, we weren't invited
    about 6 hours ago from mobile web ".
    Media si-a facut obiceiul sa ignore adevarul si prefera sa raspandeasca aberatii.
    Sau sa fie vorba doar de politica de marketing?!!

    RăspundețiȘtergere
  120. Grammy Awards 2010
    http://www.youtube.com/watch?v=mauxv5mQNNY

    serena

    RăspundețiȘtergere
  121. Ei mediatizeaza ceea ce fabrica altii....
    "Michael Jackson, deshumat? Urmeaza a patra autopsie?!"
    http://stirileprotv.ro/show-buzz/michael_jackson/michael-jackson-deshumat-urmeaza-a-patra-autopsie.html

    sau

    http://www.digitalspy.co.uk/showbiz/news/a200463/michael-jacksons-body-might-be-exhumed.html

    ?!?!?!?!?!?!??????
    serena

    RăspundețiȘtergere
  122. Deshumat??????Michael J?????doamne nu pot sa cred nu-mi vine sa cred ca ar ajunge astia sa faca asa ceva.nu cred asta poate e o stire falsa,un zvon.e prea de tot!!!!!!!!! chiar ma intrebam ce-i cu cercetarile la ce stadiu au ajuns ca nu se mai zicea nimic.......dar asta???????oricum daca va fi sa fie adevarata stirea asta, atunci ceva nu este ok......de ce atatea autopsii????? nici acum nu e lasat in pace sa se odihneasca si acum il vaneaza presa......nici chiar mort nu poate sa aiba liniste.......de ce de ce de ce?????? :((

    RăspundețiȘtergere
  123. Doamne, omagiul de la Grammy Awards....am plans de m-am umflat. sa nu mai spun de momentul in care i-am vazut pe Prince si pe Paris pe scena.
    Tatal vostru a fost cel mai minunat om din lume. Si obisnuia sa spuna despre voi: "they mean the world to me". Va iubea intr-un mod in care, din nefericire, nu va va mai iubi nimeni. Nu pentru ca nu meritati ci pentru ca...oamenii nu stiu sa iubeasca asa cum stie el. Sa "reprezinti lumea" pentru un suflet ca al lui MJ e....mult.
    Despre dezhumarea lui MJ. Sunt sigura ca e doar un zvon stupid. Nu poate fi decat asta.
    Michael...lumea e cu adevarat mai goala fara tine. Cum reusesti, totusi, sa umpli suflete? Am vazut in sala aia ce vad mereu, cand e vorba despre tine. Iubire. Tone, munti de iubire. Toata iubirea din lume e acolo unde esti tu. Vei ramane lumina sufletelor noastre...mereu. Si chiar si cei care nu au apucat sa te cunoasca cum te cunoastem noi...vor stii. Nimeni nu poate fi atat de orb incat sa nu vada toata iubirea aia. Iubirea pe care o emani si pe care o primesti. Si...sunt sigura ca esti singurul care poate face fata acestei iubiri.

    RăspundețiȘtergere
  124. Emotionant rau tributul vedetelor alaturi de vocea lui Michael de la Grammy Awards...iar de momentul Prince Michael si Paris nu mai vorbesc...m-au lasat fara cuvinte...Ce emotionati erau dragii de ei...Abia astept sa vad si eu reluarea diseara de la 10 pe tvr 1...
    Michael a crescut niste comori de copii...Doamne ai grija de ei si fi-le alaturi, sa calce pe urmele tatalui lor!
    Love! Peace! it's all we need!

    RăspundețiȘtergere
  125. Nu stiu ce ati vazut voi pe scena dar eu nu am vazut-o pe lady gaga,nici pe beyonce,eu l-am vazut pe Michael cum dansa Biellie Jean pe aceeasi scena acum 7 luni.Am revazut in minte filmul This is it,pe care-l stiu pe de ros,dar si sicriul aurit in care a fost pus trupul sau,cel putin asa au zis.Poate o sa ziceti ca-s subiectiva sau ca nu ma pricep la muzica dar pe mine nu m-a impresionat nimeni pana la momentul dedicat lui Michael.O fi avand lady gaga voce,Beyonce melodii bune sau Pink un numar deosebit dar nici unul din cei prezenti nu m-au facut sa vibrez,sa visez,sa plang sau sa rad,asa cum o facea si o face Michael.Nici un cantaret celebru din prezent nu m-ar convinge sa stau cu tv-ul deschis o zi intreaga ca sa nu-i pierd o melodie sau sa urmaresc cu sufletul la gura un top muzical doar sa-i vad piesa printre primele locuri.Au talent,fac show,socheaza dar le lipseste ceva,ce numai Michael avea-pasiune,geniu,carisma.Numai el a transformat muzica in arta.Si m-a durut ca toti au fost prezenti,Lionel Richie,Quincy jones,Uscher,toti doar Michael a lipsit.Chiar el,Regele.Ma bucur doar ca au luat copiii premiul ci nu un frate binevoitor.Am simtit ca mesajul adresat fanilor de Prince a fost din inima lui Michael.Si pentru a mia oara in aceasta viata sunt mandra ca sunt fan Michael Jackson.

    RăspundețiȘtergere
  126. Concluzia mea dupa Grammy de azi noapte: Michael a fost ,este si va fi cel mai mare om si artist!

    Tributul a fost impresionant,as fi vrut sa fie el cel de pe scena interpretand Earth Song asa cum numai el stie!

    Am izbucnit in lacrimi,inca de la rostirea numelui celor 2 copii si asa a fost pana la final,cu incheierea facuta de Paris.
    Michael este cu siguranta mandru de ei acolo sus,si venind aici si vorbind in numele tatalui lor,au spulberat toate minciunile care le-am auzit de peste tot,au fost crescuti in cel mai bun mod,Michael a fost un tata extraordinar si ma bucur ,copiii lui ii vor continua misiunea de a face o lume mai buna.

    Blanket a fost si el prezent
    uitati aici o poza

    http://a323.yahoofs.com/ymg/awards__1/awards-231875714-1265002035.jpg?ym2o_mCDlKkLrFcO

    Ar fi fost greu pentru el sa apara si sa vorbeasca pe scena despre taticul lui,fiind atat de mic.

    Sunt mandra sa ma pot numi fana Michael si regret,nu mai exista originalitate,sentiment si pasiune in muzica.Tot ceea ce transmitea fiecaruia dintre noi Michael.

    Florenta,stai linistita mama nu este suparata pe tine.
    Cand este vorba de Michael,trebuie sa fie numai iubire si prietenie,asa cum cu siguranta ar vrea el.

    Cu privire la o alta idee pentru un tribut pe care i l-am putea aduce lui Michael,am putea canta toti o melodie toti fanii cum ar fi We are the world,si prin aceasta melodie, sa strangem bani cu care sa ajutam copii bolnavi sau saraci.

    LOVE

    RăspundețiȘtergere
  127. ei........ voi ampartasi cateva impresii de la premii. in primul rad coregrafia lui Beyonce a fost copiata dupa cea a lui M din don t they care about us . M am enervat cumplit ca asteptam sa vad calitate si spectacol dar....... singura care a facut ceva a fost Pink. Nu am calitatea sa pun o parere pertinenta dar ca spectator nu prea am avut ce sa vad , poate ca sunt subiectiva datorita faptului ca asteptam momentul Michael dar...
    in alta ordine de idei NU a fost , nu este si nu v a fi nimeni ca Michael, el cand aparea pe scena, aceasta era incendiara era... moment exploziv... s a simtit asa de mult lipsa lui, si atata durere........ toti erau acolo ,numai el nu.Cat despre copii, niste frumosi si au vb atat de frumos dar mai ales emotiile lor pareau ca au depasit orice limita
    Stiu ca fac un lucru rau dar il fac si ma intreb unde este Dumnezeu, de ce a permis sa se intample asta, chiar daca l a iubit trebuia sa l mai lase sa aibe grija de copilasii lui care au acum ce a mai mare nevoie de el.Cu cine au ramas acesti copii........ eu chiar ii plang in primul rand ca bunicii sunt batrani si in al doilea rand nu stiu ce sa cred despre fratii lui M daca se vor ingrijii de acesti micuti asa cum trebuie ca si ei la randul lor au copii si evident atentia lor este indreptata spre acestia . asa ca ma gandesc ce se v a intampla cu acesti copii care au si ei nevoie de indrumari si de tot ce inseamna un parinte de talia lui M.Sincer este atat durere ca te copleseste si mai ales atata neputinta pt ca e nedrept ce s a intamplat nu e corect nu trebuia pt un om care a facut atata bine era necesar ca acesta sa se intoarca catre el si catre copii lui dar........asta este si mai ma tem ca aceasta a fost ultima reduta a lui M ar fi extraordinar de trist desi ma gandesc si am siguratna ca daca v a fi asa v a fi doar pana ce copii vor fi mai maricei si vor continua sa pastreze vie amintirea lui M
    OFFFFFFFFF

    Da Florenta e bine si pe mail ca asta chiar nu are imp unde ci imp cred ca este sa vb
    ti am lasat ID ul meu ca sa mi lasi adresa de la mailul tau in rest iti doresc o saptamana usoara si uite na ca am fost destul de prompta si nu am asteptat o saptamana iti mai scriu odata ca sa nu cauti peste tot anonimouslost

    in rest va imbratisez si va iubesc

    RăspundețiȘtergere
  128. Ati vazut? Oare sunt chiar atat de manipulati copiii astia minunati ai lui Mike?
    Daca lui Prince i s-a ”impus” un speech in care sa-l pomeneasca si pe ”grandpa” Joe doar, doar ca asta sa ”atarne” in balanta de partea lui(Joe) pentru a obtine bani din mostenirea lasata copiilor ? Cate minciuni li se spun oare bietilor copii, ca fiecare din jurul lor sa ”dea” cat mai bine ?......si poate uneori in defavoarea tatalui lor….
    Trebuie sa nu contenim niciodata in a ne arata dragostea, admiratia, aprecierea, recunostinta.... pentru Michael, ca macar de la noi sa afle adevarul.

    http://showbiz411.blogs.thr.com/2010/02/01/michael-jacksons-kids-shill-for-grandpa-joe/
    sau
    Michael Jackson’s Kids Shill for ‘Grandpa’ Joe

    RăspundețiȘtergere
  129. Da mai fetelor...aveti dreptate...nimeni nu e ca Michael si nu va fi vreodata...el a fost si va ramane unic...e un fenomen irepetabil...nimeni nu poate contesta asta! Dar sa nu uitam ca si pt Beyonce si pt Lady GA GA si pt multi altii care erau acolo la gala premiilor Grammy, Michael a fost si este MUSIC ICON...Cu muzica lui au crescut ei...pe ritmurile Thriller-ului sau Billie Jean-ului au invatat ei primii pasi de coregrafie...Intr-un fel carisma lui i-a determinat pe multi sa apuce o cariera muzicala...Muzica si dansul lui magnific le-a dat lor curajul sa vrea sa fie si ei mici vedete...
    Eu una ii apreciez sincer ca il au ca model pe Michael...Si trebuie sa fim corecti si sa recunoastem ca Beyonce chiar are voce, la fel si Lady Ga Ga (desi eu nu obisnuiesc sa-i ascult muzica)...si mai ales Live canta impecabil...si criticii au spus-o!

    RăspundețiȘtergere
  130. Buna tuturor...desi in ultima perioada la capitolul "timp" nu stau prea bine...in sfarsit am ragazul de a scrie cateva din gandurile mele...Am citit mesajele voastre din ultima perioada si m-au impresionat...ca de obicei...

    Dia,poezia este...superba...scrisa cu sufletul...un suflet frumos...m-ai emotinat si m-ai facut sa plang...cand eu credeam ca lacrimile mi-au secat...Ma gandesc acum la ceea ce a spus cineva dupa disparitia lui Michael dintre noi,in zilele acelea de foc...ceva ce mie mi-a ramas in minte..."Daca s-ar aduna toti oamenii de pe tot globul pamantesc care il iubesc pe Michael,intr-un singur loc,iubirea lor...l-ar aduce inapoi..."

    Miss Butterfly,Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe tatal tau.Iti doresc din tot sufletul meu sa fii puternica si sa treci peste toate obstacolele pe care viata ti le pune in cale..Gandeste-te ca el s-a dus acolo unde toate sufletele se intorc...mai devreme sau mai tarziu,... Acasa.Si te vegheaza...Eu cred ca moartea este o Trecere intr-o alta dimensiune,intr-o lume mai buna,acolo unde este numai iubire si pace...Trupul este cel care moare,dar spiritul nu moare nicidata..este vesnic.Insusi Dumnezeu ne-a spus asta,insasi natura ne arata acest lucru,totul moare iarna ca sa renasca primavara.

    Florenta,iti doresc mult succes in noile tale proiecte.

    Mihai,cred ca iti imaginezi cat de muuuult ne-am dori sa iti putem spune La multi ani in ziua nasterii tale....sau a trecut?????!!!!

    RăspundețiȘtergere
  131. http://www.youtube.com/watch?v=5ovQ_aGnABg

    In ceea ce priveste gala Grammy s-a spus deja tot aici,nu mai are rost sa repet!
    Va pup!

    Laura

    RăspundețiȘtergere
  132. Si...nu s-a facut un show spectaculos, extravagant, la Grammy, datorita celor doua momente: momentul Michael Jackson si Haiti! A fost mai mult un "show de doliu" as zice eu...Mie impresia asta mi-a lasat-o...

    RăspundețiȘtergere
  133. Am vazut si eu premiile Grammy...si intr-adevar nu pot spune decat ca nimeni nu m-a facut sa vibrez asa cu o facea Michael cand aparea int-un spectacol..S-a simtit ca a lipsit Maestrul...a lipsit Geniul.
    Artistii care au prestat sunt intr-adevar talentati,au voce....nimic de zis....dar nici unul nu a reusit sa transmita energia aceea colosala,care sa te faca sa te ridici,sa vibrezi pana in cel mai ascuns unger al sufletului... asa cum o facea Michael...El reusea intotdeuna asta caci avea ceea ce toti acesti artisti nu au...si anume emotie pura.Emotie care izvorea dintr-o inima plina de iubire...iubire pentru oameni..pentru planeta...pentru Dumnezeu.
    Michael....Michael...Michael....ti-am vazut si copilasii...Oh Doamne cat de mari s-au facut si cat sunt de frumosi!...mi-au sfasiat inima... Cat de bine i-ai crescut si de frumos i-ai educat!
    TU TREBUIA SA TRAIESTI, MICHAEL!...sa ii vezi cat de mult au crescut....sa fii langa ei ...sa ii iubesti asa cum numai tu ii puteai iubi....Cu orice lucru am reusit sa ma impac incet,incet si sa accept pana la urma...dar cu asta nu ma pot impaca...ca nu mai esti langa copiii tai...care erau "lumea" ta...erau viata ta...De cate ori ii vad....imi sfasie inima...intotdeuna,inainte cand apareau undeva ii vedeam cu tine....dar acum ii vedem singuri...si acest lucru ma face sa stig,sa urlu de nedreptare...DE CE? DE CE? DE CE?.......

    RăspundețiȘtergere
  134. Uneori cuvintele sunt prea sarace pentru a exprima ceea ce simti si pentru a reda realitatea.Vreau doar sa spun ca am vazut ieri ceremonia Grammy dupa ce duminca am vazut DVD-urile THIS IS IT (bonusurile nu au subtitrare in romana)si repet ce am spus mai demult,ca nimeni nu va reusi vreodata sa realizeze nici macar jumatate din magia,perfectiunea si stralucirea spectacolelor de care era capabil Michael.Vor mai fi spectacole bune sau foarte bune,dar la fel ca si prestatiile de aseara vor fi INCOMPLETE,pentru ca intotdeauna le va lipsi acel CEVA de care numai Michael era capabil.Si acel CEVA care crea magia,perfectiunea si stralucirea este daruirea totala ,acea marca a lui Michael ,,do it with L.O.V.E!You now L O V E! ,,( si spunea pe litere LOVE in timp ce scria in aer cuvantul).Cei care l-au cunoscut pe Michael afirma ca ,,pentru el banii reprezentau doar hartie,, si cred asta pentru ca numai un om care nu da importanta banilor pentru ca valorile lui sunt cu totul altele, poate dona tot profitul unui turneu intins pe mai bine de un an,si sa realizeze cele mai spectaculoase si perfecte show-uri din care razbate daruire si iubire, fara nici un profit financiar.Ori in industria showbiz-ului totul se face in numele banului si pentru profit.Si atunci magia dispare,iubirea si daruirea nu-si mai au locul.Cand privesc la spectacolele de azi la posturile de muzica sau cele transmise in direct,simt ca muzica si dansul au murit odata cu Michael,pentru ca acel ,,do it with L.O.V.E.'' a disparut odata cu Michael.Si ma doare,si uneori cred ca Dumnezeu a atipit in acea zi de 25.iunie 2009,pentru ca nu mi se pare drept cand privesc in jur si la ceea ce se intampla in lume.De ce Michael,Doamne?De ce tocmai el?P.Coelho in una din cartile lui spunea ca ,,uneori vointa lui Dumnezeu poate parea nebunie in ochii oamenilor,,.Poate ca are dreptate...
    P.S.-Am vazut videoclipul EARTH SONG si discursul copiilor care m-au daramat.Erau emotionati si tristi.Parerea mea e ca Paris a avut un discurs mai lung dar n-a putut sa-l spuna pentru ca ii venea sa planga si de aceea a incheiat repede cu ,,te iubesc tati,,.

    Alina

    RăspundețiȘtergere
  135. In sfarsit am un pic de timp! O sa incep cu gala premiilor Grammy.. Sincer, nu am urmarit toata festivitatea, decat un pic din momentul lui Beyonce care m-a cam stresat un pic, dar vreau sa cred ca reprezentatia ei a fost dedicata lui Mike - o sa va spun si de ce. Am urmarit si un film intre timp, dar parca nu mai aveam rabdare sa inceapa odata momentul lui Mike. Cand Prince si Paris au urcat pe scena, mi s-a umplut inima de bucurie..sunt niste copii atat de frumosi, decenti si binecrescuti. Se vede ca au avut un tata desavarsit, adevarat. Zuza, sunt in asentimentul tau!
    Cat despre clipul 3d, nici nu ma asteptam sa fie altfel decat plin de iubire pentru natura, pentru inocenta si sa transmita un mesaj atat de evident, dar pe care multi il ignora. Cuvintele lui MJ parca mi-au uns sufletul, aveam impresia ca el e in spatele scenei si in orice clipa isi va face aparitia. In timpul clipului, se mai dadeau cadre si din sala, unde am constatat cu stupoare ca cei care aveau ochelari 3D nu erau foarte multi sau daca ii aveau, pareau un pic indiferenti (?) - spre exemplu Rihanna. De cealalta parte a baricadei era Beyonce, care nu putea sa se abtina sa fredoneze si sa-si exprime liber sentimentele. Doug Morris - (born November 23, 1938) is the Chairman and Chief Executive Officer of Universal Music Group since November 1995. - mi-a atras atentia. Si personajul de langa el. Nu pareau incantati de faptul ca lui MJ i se acorda atata atentie (hmmm).
    Si totusi, nu a fost de ajuns si nu va mai fi niciodata pentru ca MJ nu va putea fi inlocuit cu altul, nu cred ca va mai reda cineva acea stralucire pe care el o avea pe scena. Nicio Lady gaga cu cine stie ce coafuri sau plina de sange, nicio vreo Rihanna cu ruleta ruseasca ori vreun Justin Timberlake tradat de vreo consoarta...

    Florenta
    Sunt mandra ca suntem aceeasi zodie, ba mai si impartim aceeasi zi! Se pare ca ambele am fost sortite sa trecem prin experiente dureroase. A ta mi se pare chiar mai trista, pentru ca ai fost singura... Eu de bine, de rau, am o sora mai mare cu aproape 12 ani.
    Din prisma faptului ca sunt o racusoara, reactionez ca atare. Nu am intentionat sa te jignesc si nici nu mi-as permite asta. Criticile, bune sau rele, sunt menite sa ne atraga atentia si sa ne indrume, cel putin asa le gasesc eu. Imi plac foarte mult povestioarele tale, dar atunci am simtit ca trebuie sa-ti zgudui un pic craca de sub picioare. Iti multumesc din suflet pentru ca esti alaturi de mine si pentru sfaturi. Asta dovedeste inca o data ca ai un suflet bun si plin de iubire si te apreciez pentru asta.

    Ioana
    Mi-as dori ca in sufletele oamenilor sa se nasca vreun curcubeu atunci cand se simt rau, asa ca in povestioara ta.. sau macar un fluture care sa-i faca pentru un moment sa uite de griji si de dureri.. Mi-am ales nick-ul asta pentru ca imi rasuna in minte melodia lui MJ - Butterflies. M-am gandit ca pentru el fluturii trebuie sa fi fost ceva foarte frumos, care sa-i fi provocat emotii atat de vibrante si profunde, precum iubirea. Eu sunt fana a gazelor si ganganiilorsi daca as putea, as trai intr-un petshop! De la gargarite si pana la elefanti si balene, pe toate le-as lua acasa! Insa nu suport si mi-e frica de gandaci si de paianjeni (bleah!). Iti multumesc pentru gandul tau frumos ce l-ai indreptat catre mine.
    Florenta, LILIANA, Cerasela, Catallina, Openmindeism, Andra si celorlalti va sunt recunoscatoare pentru gandurile voastre si ca m-ati primit in sanul acestei familii in care Mihai a pus bazele prin iubirea si recunostinta lui pentru omul si geniul Michael Jackson. Toti avem defectele noastre, dar atunci cand ceva atat de pur si de sincer ne uneste, sunt sigura ca putem crea lucruri frumoase si vom putea transmite mai departe mostenirea lui MJ.
    Va pup si va imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  136. Si eu am ramas cu aceeasi impresie,si anume ca Paris avea mai multe de spus..dar poate nu mai vrut sa coninue sau pur si simplu s-a emotionat. Trebuie sa fie cumva infricosator pentru un copil de 11-12 ani sa vorbeasca in fata unui ocean de oameni cu ochii fixati pe el. Copii frumosi si inteligenti, cand ii vad simt un mare gol in inima, credinta lor si dragostea pentru familia lor sper sa ajute sa parcurga perioada asta traumatizanta (cine stie cat de lunga poate fi?!! ... aveam 7 ani cand mi-a decedat fratele,au trecut de atunci 34 de ani si cand imi amintesc de el nu imi pot retine plansul).

    RăspundețiȘtergere
  137. Inca nu mi-am revenit din bucuria pe care am simtit-o cand i-am vazut pe ingerii lui Michael!Eram asa de ingrijorata,nu-i mai vazusem de atatea luni,nu mai stiam nimic de ei,dacat stiri sporadice,nu aveam liniste pana nu i-am vazut;acum sunt multumita,Michael poate fi mandru de copii lui.Sunt asa cum i-a crescut el,cu bun simt,politicosi,destepti,si ceea ce-i mai important,vor continua ceea ce a inceput scumpul lor tata.
    Desi nimeni nu mai credea ca vor veni ei sa primeasca premiul pentru tatal lor,eu ,in adancul sufletului,eram convinsa ca ei sunt aici.Si intuitia mea nu m-a dezamagit nici de data asta!Asa cum eram sigura ca este acolo si Blanket,desi nu a apatut deloc,spre regretul meu.Stiti cum de stiu ca a fost acolo,l-am vazut in fotografii cu Lionel Richie ,si erau toti trei acolo,imbracati la fel,cu banderola rosie la brat.
    Ce mai,sunt leiti tatal lor,frumosi,inteligenti,talentati,si dornici sa duca mai departe munca tatalui lor.Doamne ajuta!
    A doua zi i-am vazut din nou,iar plangeam in hohote.Ii iubesc mult,ca pe proprii mei copii.Ce mare tristete ca Michael nu era cu ei,asa cum a zis Paris,ca tatal ei trebuia sa fie aici.Si ce dulce a fost,si delicata ,cand a spus ca tatal ei ,anul trecut ,nu a putut,sa urce pe scena!Deci pentru ea,ca si pentru noi,Michael nu a murit!
    Acum m-am linistit,ma uit la ei mereu,i-am filmat doar in secventa in care ei urca pe scena,si nu-mi vine sa cred ce mari si frumosi s-au facut,am avut un adevarat soc,in momentul in care Prince a inceput sa vorbeasca,este deja un barbat in toata regula,ce mandru este Michael de el!
    Pentru cine este din Bucuresti,am trecut pe la Universitate,si am luat ,de la buchinistii care stau acolo,cateva insigne,foarte frumoase cu Michael,5 lei bucata.

    Va sarut pe toti,si va imbratisez cu gandul la iubitul nostru Michael de care mi-e din ce in ce mai dor! Liliana

    RăspundețiȘtergere
  138. Am vazut si eu premiile....si m-am reconvins ca melodiile lui Mike transmit "acel mesaj" doar cantate de el....restul nu fac decat sa recite versuri si tot nu inteleg mesajul....trist dar adevarat si asta este parerea mea.

    Referitor la copii...mi-au sfaramat inima, dar pe de alta parte sunt copii puternici, iar Paris desi nu a zis multe, sunt convinsa ca pe viitor vom avea multe surprize frumoase din partea ei.

    Faza cu "deshumarea" pur si simplu ma dezgusta...nici chiar in ultimul ceas nu-i ofera liniste :(( .

    Mihai ...cate examene mai ai?????:D

    Va pupic dulce,
    Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  139. Am descoperit de curand o piesa cantata de Michael si Paul McCartney,se numeste "The man" piesa apare pe albumul lui Paul Pipes of Peace in 1983,ascultati cu atentie versurile,The man mi se pare ca este chiar Michael,piesa il descrie perfect.

    Michael Jackson & Paul McCartney - The Man (with lyrics)

    http://www.youtube.com/watch?v=RMZE_0tEllU

    LOVE

    RăspundețiȘtergere
  140. Artistii,indrumati de Lionel Richie si Quincy Jones s-au adunat si au inregistrat melodia We are the world a lui Michael cu scopuri caritabile de a ajuta victimele din Haiti.O initiativa frumoasa!

    http://www.bestmusic.ro/stiri-articole/Michael_Jackson_ajuta_victimele_din_Haiti-aid-79638-l-1

    http://www.youtube.com/watch?v=NcKDB_vkGEc

    RăspundețiȘtergere
  141. Doamne nu stiu ce sa zic... este impresionant cum a sustinut discursul Prince. este dragutz rau de tot si sincer mi se pare ca seamana foarte mult cu Michael. Michael le-a oferit o viata frumoasa si se pare ca si ei stiu foarte bine ce au de facut. Paris era foarte emotionata si este si normal. ar fii fost mai usor pentru amandoi daca tatal lor era cu ei tinandu-i de mana si incurajandu-i... si cel mai important este ca au iubirea in suflet si sper sa nu se schimbe niciodata si sa ramana asa... Va pup! Camy

    RăspundețiȘtergere
  142. E si normal ca pt noi toti fanii lui Michael Jackson, Grammy nu va mai fi la fel fara aparitiile REGELUI!!!! si nimic nu va mai fi la fel totul s-a schimbat si s-a prabusit odata cu plecarea lui dintre noi:((......dar cred ca am invatat totusi un lucru: sa transmitem acel L.O.V.E si sa fim mai uniti
    RIP MY KING!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  143. PARIS a fost adorabila chiar daca n-a zis decat doua vorbe de emotionata ce era, e o fata foarte frumoasa.....PRINCE s-a maturizat si maine poimaine va fi un adevarat barbat......ce frumos a vorbit exact pe stilul tatalui sau.......mi-as fi dorit sa-l vad si pe BLANKET pe scena dar cred ca e prea mic si s-ar fi emotionat complet mititelul
    oooooofffff MICHAEL oare poti sa-i vezi de acolo de sus????ai crescut niste copii minunati si erai asa mandru de ei si ei te iubesc atat de mult.......tu esti DADDY lor
    NU-I DREPT CA AI PLECAT MULT PREA DEVREME!!!!!!:((

    RăspundețiȘtergere
  144. CE PARERE AVETI DE ACEST ERNEST VALENTINO?????????eu zic ca il imita destul de bine pe Michael la dans la gesturi.......dar ma dezgusta cum se isterizeaza publicul la aparitia lui pe scena de parca el ar fi THE REAL MICHAEL
    http://www.youtube.com/watch?v=2cRdwTQsFC4

    RăspundețiȘtergere
  145. Sau asta........alt impersonator Carlo Riley
    http://www.youtube.com/watch?v=yDGirL9TYU4&feature=fvw
    Frate!!! sa-ti traiesti viata sub imaginea altuia in umbra altuia........trebuie sa fii pur si simplu obsedat de Michael Jackson sau poate un pic nebun

    RăspundețiȘtergere
  146. nu ma obosesc deloc sa ma uit la acesti imitatori ... mi se pare cea mai urata cale de a te baga in viata cuiva ... una e sa te inspire un om alta e sa-l copiezi si sa mai pretinzi si ca faci arta ...

    dezgustator ... asta e!

    RăspundețiȘtergere
  147. vorbesc de acesti asa zisi "imitatori profesionisti"...altfel apreciez orice talent

    RăspundețiȘtergere
  148. http://www.220.ro/jvv9fVHzR6/Medicul-Lui-Michael-Jackson-Va-Fi-Arestat-Astazi?rel=libertatea

    RăspundețiȘtergere
  149. Despre Prince si Paris... adevarul e ca era de asteptat...cu un tata ca Michael copiii nu aveau cum sa fie altfel :)
    Faptul ca el insusi i-a crescut si i-a educat...si-a pus puternic amprenta pe personalitatea micutilor. Asa tata, asa copii! :)

    Cat despre imitatori....viata lor, sa si-o traiasca cum vor insa mie nu reusesc sa-mi transmita nimic, ma lasa "rece".
    Pentru ca la fel cum spunea si Scorpya...cantecele lui Michael interpretate de altcineva isi pierd esenta, parca nu nici nu ar fi aceleasi. Nimeni nu va putea transmite ceea ce a transmis OMUL acesta. Melodiile prind viata atata timp cand sunt cantate de el, eu asa cred...

    Dr. Murray arestat? Tare as vrea s-o vad si pe asta. Insa daca ii vor da 4 ani (asa cum se vehiculeaza prin presa) si astia cu suspendare...no comment :(

    RăspundețiȘtergere
  150. am citit pe undeva ca acum in februarie..cred ca in 13...e ziua lui Prince...sper sa nu ma insel dar cred ca tot in februarie este si ziua lui Blanket, iar a lui Paris in Aprilie...ce copii frumosi...aici se potriveste zicala "aschia nu sare departe de trunchi"...insa la modul cel mai frumos...Michael poate sa fie mandru de de ai, dar si de el...pentru felul cum i a crescut...ma bucur enorm...

    RăspundețiȘtergere
  151. Pentru cei interesati si cei care cauta raspunsuri despre MICHAEL'S MURDER

    http://michaelsmurder.blogspot.com/2010/02/part-six-twist-and-turn.html

    E,din ce am citit pana acum, cea mai obiectiva investigatie facuta de (ATENTIE) un amator.Incepeti cu part one pt ca are 27 de parti si verificati si link-urile date

    Alina

    RăspundețiȘtergere
  152. Votati Romania!!!

    http://tweeter.faxo.com/Top_Michael_Jackson_Nation

    RăspundețiȘtergere
  153. Cei care vor sa faca un bine, sa intre aici: http://www.mjromania.ro/forum/viewforum.php?f=35

    si aici : http://www.mjromania.ro/forum/viewtopic.php?f=35&t=442

    RăspundețiȘtergere
  154. Prince - 15 februarie
    Blanket - 21 februarie

    RăspundețiȘtergere
  155. Despre imitatori
    Probabil acestia au fost fani inraiti de mici sau poate chiar mult prea "indragostiti" de Michael,de talentul lui, de personalitatea lui, de stilul lui...ca altfel n-ar putea ei sa faca ceea ce fac...adica sa ajunga sa-si traiasca propria viata in "pielea" lui MJ...sub sigla MJ...nu cred ca e un lucru usor! Plus ca unii din ei si-au facut chiar si operatii estetice ca sa ajunga sa semene cat de cat cu Michael...
    Ceea ce nu-mi place la ei, este faptul ca unii fac bani din treaba asta si poate chiar asta e unicul lor mod de existenta...asta-mi displace total!
    Si...nu pot sa-i inteleg pe cei care tipa si urla la aparitia lor pe scena...Sunt niste copii, imitatii, fake-uri...nu e originalul...tre sa stim sa facem diferenta! Adica inteleg ca suntem innebuniti dupa Michael si acum am da orice sa mai vedem o reprezentatie live de-a lui...si daca nu se poate, ne-am multumi poate si cu o copie...dar sa mai si tipam si sa ne crizam ca si cum acesta ar fi Michael...e prea mult!
    In rest...n-am nicio obiectie!:D

    RăspundețiȘtergere
  156. Prince - 13 februarie
    Blanket - 21 februarie
    Paris - 3 aprilie

    Violeta

    RăspundețiȘtergere
  157. da ..scuze eroarea mea de tastare.. 13 nu 15

    RăspundețiȘtergere
  158. niculina,iti las id meu despinaflori2004. am dedus ca esti din buc si cred ca stam aproape, de-asta as vrea sa vb mai mult pe mes, daca vrei.

    RăspundețiȘtergere
  159. PART 2
    Oare chiar sunt curati ca lacrima si C.M. e singurul vinovat?Si atunci strig unde e dreptatea??????Sunt constienta ca nici o dreptate nu-l va aduce pe Michael inapoi,nici o dreptate nu le va reda copiilor tatal inapoi dar tot ce vad ca se face e doar praf in ochii publicului pentru a se ascunde adevarul unei crime (pentru ca nu se leaga multe).Sunt constienta de asemenea ca Michael a fost dincolo de toate un om ca si noi,care nu a fost perfect si a facut si greseli ca noi toti de altfel.Chiar el a spus-o,,I"m not say that I am perfect,but I try to be like Jesus say...,,(citez din memorie)si atata timp cat adevarul despre moartea lui nu-i va afecta imaginea,nu-i va intina memoria si nu va afecta viitorul copiilor,fie ca acest adevar sa iasa la suprafata cat mai repede.Daca insa acest adevar poate face rau imaginii si copiilor, atunci mai bine sa ramana ascuns pe veci.Nu ma intelegeti gresit,nu sariti la gatul meu, dar adevarul are intotdeauna si partile lui neplacute si-l iubesc prea mult pe Michael si nu-mi doresc sa iasa la suprafata un adevar, pe care marea masa care l-a condamnat si in trecut, nu l-ar intelege si l-ar acuza din nou,implicandu-i si pe copii de aceasta data.Deja verdictul care circula din 25.iun incoace este de M.J.-addicted to drug,or ,,painkiller,, nu e tot una cu ,,drug,,.Ca sa nu mai spun ca dependenta nu tot una cu dezvoltarea unei tolerante mari la calmante.Inseamna ca daca eu iau 2,3 nurofen forte,2 algozone intr-o zi (ceea ce se intampla) cand ma doare ceva sunt dependenta de calmante sau am dezvoltat o toleranta si organismul meu reactioneaza doar la doze mai mari?
    Si apropo de propofol imi spune si mie cineva cum l-au depistat ca eu din ce-am citit pe net la prospectul si declaratiile anestezistilor,se elimina rapid din organism intre 30-60 min.Presupunand ca decesul a fost la spital la 14.30 (ca sa nu zic 11.00 la domiciliu cum spun paramedicii ca era deja decedat cand au venit ei))si avand in vedere ca probabil autopsia s-a facut undeva dupa ora 18.00 (la 16.30 abea s-a anuntat oficial decesul)cum s-a mai gasit propofol dupa atatea ore si unde?
    Ma opresc aici deocamdata.

    Alina

    RăspundețiȘtergere
  160. PART 1
    Nu ma incalzeste cu nimic ca doctorul C.M. va fi arestat si anchetat.Nu reprezinta sub nici o forma un act de dreptate,pentru ca C.M.e doar un pion dintr-o caracatita a crimei.E doar omul care poate pentru bani sau alte motive sau Dumnezeu stie de ce,a dus la final ceea ce altii au inceput cu ani in urma.La intrebarea de ce, raspunsuri pot fi multe si unul din ele este posibilitatea sa fie direct implicat si sa fi actionat in cunostinta de cauza la cererea altora care se temeau de puterea lui Michael si de informatiile pe care cu siguranta le detinea,oameni sus-pusi pe care acum ii acopera.Pot fi foarte bine acele elite care detin controlul asa cum pot fi si cei din industria muzicala sau cei din gruparea Nation of Islam,cine stie...Referitor la cei din industria muzicala,oare de ce turneul TII nu a fost organizat de SONY ci de AEG,ca doar SONY era compania care-l reprezenta si in care Michael detinea 50% prin acel catalog Sony/ATV Music Publishing?De ce AEG a insistat inca din 2007 pe langa Michael, pentru un turneu de revenire si desi au foast refuzati au revenit cu propunerea in 2008 cand a si acceptat?De ce turneu la Londra si nu in America?Cam cum ar reactiona un colos ca SONY afland ca este data la o parte din ceea ce se preconiza a fi cea mai spectaculoasa revenire si cea mai de succes, din toate timpurile?Nu cumva ar fi capabili de crima pentru ca mai apoi sa cumpere drepturile de inregistrare ale repetitiilor si fac apoi filmul TII care le aduce un profit frumusel din cei 10% la care au dreptul (90% revine copiilor si mamei lui Michael)pe langa profitul de pe urma vanzarii tuturor melodiilor lui Michael, care au spart toate recordurile de la moartea sa?Ma intreb doar, nu acuz ca nu am argumente...
    Revenind la C.M. pionul din aceasta caracatita a crimei,unde sunt ceilalti doctori ARNOLD KLEIN,ALAN METZGER,DAVID ADAMS,RANDY ROSEN,MARK
    TADRISSI,LARRY KOPLIN si cati or mai fi fost ca doar astia au fost descoperiti si cica verificati/
    ,,During the course ofthe investigation it was revealed that DR. MURRAY is a cardiologist, DR.
    KLEIN is a dermatologist, DR. METZGER is a general practitioner, DR. ADAMS is an anesthesiologist,
    DR. ROSEN is an anesthesiologist, DR. KOPLIN is a plastic surgeon and LEE is a nurse practitioner.
    Nurse Practitioners have the ability to prescribe medications and obtain controlled substances,,-documentul Michael Jackson search warrant.CONTINUARE mai jos

    Alina

    RăspundețiȘtergere
  161. Un grup de fani au mers la Forest Lawn pentru a lasa flori si scrisori pentru Michael si au reusit sa filmeze si sa arunce o privire inauntru.

    Eu vreau sa sper ca Michael nu este acolo...

    http://www.youtube.com/watch?v=T4btvmIAEOk&feature=player_embedded

    Si aici este un articol foarte frumos despre Michael,in timpul turneului History,in Manila,Michael a oferit cadouri si a semnat autografe pentru 300 de copii.

    http://www.philstar.com/Article.aspx?articleId=485687&publicationSubCategoryId=68

    LOVE

    RăspundețiȘtergere

AVERTISMENT!

Orice comentariu care contine limbaj jignitor la adresa autorilor blogului, a cititorilor sau a comentatorilor sai, va fi expediat in Zona Fantoma, sa-l caute pe Generalul Zod :)