miercuri, 4 noiembrie 2009

...Cu asta, gata!

...



Eu aşa aş fi tradus „This Is It”; în nici un caz cum au tradus „urechiştii” noştri. Din câte ştiu eu, „that’s all” înseamnă „asta e tot”. În fine…

Am văzut geniul la lucru. Nu pot să spun că e pentru prima oară, l-am mai văzut la repetiţiile turneelor „Dangerous” şi „History”, şi tocmai asta m-a ajutat să fac nişte comparaţii. În ceea ce-l priveşte pe Michael, era acelaşi: aceeaşi energie, aceeaşi uşurinţă în dans, aceeaşi voce, acelaşi zâmbet. Acelaşi calm, aceeaşi răbdare, acelaşi profesionalism, aceeaşi implicare în tot.

Dansatorii: excepţionali. Au fost exact aşa cum şi-a dorit Michael: cei mai buni dintre cei buni. M-a impresionat să-i văd povestind, cu lacrimi în ochi (ciudat, parcă pe fete nu le-am văzut plângând, doar pe băieţi), cum au venit la preselecţie şi cât de mândri erau că aveau ocazia, unică în viaţă, să se afle pe aceeaşi scenă cu cel mai mare entertainer al tuturor timpurilor.

Instrumentiştii: créme de la créme. Mai ales chitarista. Recunosc că mi-a rămas gândul la ea :) Frumoasă, serioasă, super-talentată. Iar atunci când Michael i-a spus: „acesta e momentul tău… aici trebuie să străluceşti!” m-a impresionat teribil.

Backing vocals: fără cuvinte. Mă uitam la ei, în timp ce-l acompaniau pe Michael, şi le-am văzut strălucirea din ochi, pasiunea şi entuziasmul de a cânta alături de el. Iar fata din duetul „I Just Can't Stop Loving You” mi-a plăcut la nebunie. Sincer, mi s-a părut mult mai bună decât Siedah Garrett.

Mi-a scăpat la ce melodie urma să folosească gimnastele şi dansatoarele la bară, dar fetele acelea erau la înălţime, şi la propriu şi la figurat :)

Echipa tehnică: m-au uimit profesionalismul, seriozitatea, entuziasmul, dedicaţia lor. M-au impresionat aparatura de ultimă generaţie, efectele speciale, grija pentru detalii.

Kenny Ortega: foarte tare. Un profesionist adevărat; un om deosebit; şi l-am văzut purtându-se cu Michael ca un prieten: nu uita să-i amintească să bea apă, anunta pauze atunci când simţea că e momentul s-o facă.

Momentul din „Smooth Criminal” în care s-au folosit secvenţe combinate din „In A Lonely Place”, cu Humphrey Bogart: grandios, pur şi simplu. O idee genială şi o realizare pe măsură. „Thriller”: aşişderea. „The Way You Make Me Feel”, cu dansatorii urcaţi pe schele, în diverse poziţii: ăsta da show. „Earth Song”: fetiţa care adoarme în junglă, printre fluturi şi flori, şi se trezeşte în plină apocalipsă: fenomenal. Multiplicarea celor câţiva soldaţi şi transformarea lor într-o întreagă armată: monumentală.

Momentul „Jackson Five”, care, din câte ştiu, nu a lipsit din nici un concert al lui Michael: la sfârşitul potpuriului, arăta spre stativele de pe scenă şi spunea că va rosti numele fraţilor săi, încheind cu „vă iubesc”. Şi era atât de natural, de parcă nu pe el tocmai îl dăduseră acei fraţi în judecată.

Păianjenul uriaş, excavatorul, robotul de la începutul show-ului: SF curat.

Am ieşit din sală cu un gust amar. „Cu asta, gata”… s-a terminat entertainment-ul. Nu cred ca vom avea, foarte curând, ocazia să vedem un show de o asemenea grandoare.

Cu asta, gata… peste unul dintre ultimele bastioane ale muzicii live, a căzut cortina.

Cu asta, gata…. ceasul magiei s-a oprit.

Cu asta, gata… s-au stins luminile pe scena unde a cântat, a dansat, a râs şi a plâns cel care a stat alături de titani ai muzicii şi cinematografiei: Carlos Santana, Stevie Wonder, Slash, Mick Jagger, Paul McCartney, Freddie Mercury, Lionel Richie, Diana Ross, Marlon Brando, Eddie Murphy, Steven Spielberg şi încă mulţi, mulţi alţii…

Cu asta, gata… s-a sfârşit o viaţă de artist care a avut insă grijă să ne lase o moştenire incredibil de frumoasă, de bogată şi de magică. O moştenire care i-a creat un loc binemeritat în istorie. Locul acesta nu va putea fi niciodată ocupat de altcineva. E al lui şi numai al lui: omul care a rescris istoria muzicii, care ne-a dăruit magia si zâmbetul candid al lui Peter Pan... E al lui şi numai al lui: unicul, irepetabilul Rege al Muzicii – MICHAEL JACKSON.






...

87 de comentarii:

  1. Mihai,cu acelasi gust amar am plecat si eu din sala.Am simtit k a cazut cortina ..Am pierdut cel mai bun dansator ,cantaret,dar si un om cu un suflet mare.Chiar cred k avea puterea sa schimbe lumea...a si facut o defapt.Sunt sigura k fiecare dintre noi s a schimbat in bine in ultimele 4 luni,ne a trezit ....

    RăspundețiȘtergere
  2. mihai frumoasa postare . inca nu am vazut filmul. il am de pe odc , dar nu am putut sa ma uit. astept sa-l vad sambata la cinematograf.
    melodia History e printre preferate. imi place ritmul ei , si mai ales mesajul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mihai, cand scri tu despre MICHAEL, ratiunea nu mai e la locul ei, sufletul se zbate ca prins in chingi iar lacrimile curg siroaie.nu mai spun nimic , am spus cand am vazut filmul si as mai avea de spus dar nu mai pot. vreau sa ma vindec de aceasta boala care m a cuprins si se numeste MICHAEL JACKSON. am ajuns sa ma doara tot ce are lagatura cu EL.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am plans la sfarsitul filmului si plang cand ascult aceasta superba melodie..cu fiecare etapa din viata sa Michael si-a castigat un loc de nepretuit in inima noastra!Si acum tot ce a facut de-a lungul vietii va ramane cu siguranta in istorie si in inimile noastre!
    Am regasit in descrierea ta despre film tot ce am simtit si eu..acelasi Michael plin de viata, gata sa ofere multa iubire si sa ne indemne sa ne unim si sa facem o lume mai buna! As vrea sa fie aici sa vada cat este de iubit dar sunt sigura ca stie oriunde este acum!

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu nu mai suport toate astea! Pe bune! Stie cineva sigur ca nu mai este? Stie cineva? Eu sunt genul de om care daca nu vede nu crede. Dar sunt impartita in jumatate si asta este cel mai greu sentiment. Cred ca toti murim,dar in povestea asta sunt lucruri mult prea ciudate... Pana si pe Elvis l-am vazut. Pe el nu! De ce? Mi-a spus o prietena ca poate nu l-au aratat pt ca el vroia intimitate. Da ok in regula! Nu contest asta! Dar toate chestiile alea cu "i'm here, i'm alive", sau faza cu "pains".am cautat pe internet alte versiuni ale melodiei,dar nu am gasit. Dak nu mai este, atunci familia cu fazele aste si-a batut joc de o lume care inca nu a uitat sa iubeasca un singur om. Da pe scena a cazut cortina dar se pare ca in viata lui nu se intampla asta si nici nu se va intampla. Dar trebuie sa spun ca toate lacrimile cazute acum pt el nu va mai schimba nimic. Doamne este atat de tarziu cand realizezi ca puteai sa faci atat de mult bine. Acum este mult prea tarziu. Prea tarziu sa plangem, sa invatam sa iubim asa cum ne a rugat el, prea tarziu sa facem lucruri pe care ne a rugat sa le facem de atatea ori. Prea tarziu pt tot, pt k el nu mai vede nimic din toate astea!

    RăspundețiȘtergere
  6. Tocmai am revazut acasa,filmul,si pentru prima oara m-am intristat la sfarsit.Si nu pentru ca s-a terminat filmul,ci pentru ca acum realizam,ca pentru prima oara,ca de fapt s-a terminat viata lui Michael;ca el nu va mai vedea niciodata(si acum,in cazul lui,cuvantul capata dimensiuni astronomice)lumina soarelui pe care o iubea atata,amurgul plin de magie,primavara plina de flori,iarba care creste,nu-si va vedea copii crescand,nu va mai auzi muzica,muzica in care s-a nascut,in care a crescut,si pe care ne-a daruit-o cu atata dragoste!
    Foarte frumos ai descris momentele importante din film,ai punctat esentialul,asa cum numai tu sti sa faci!
    Cortina a cazut,dar asa cum si tu ai spus,Michael ne-a lasat o mostenire uriasa,de neegalat vreodata de altcineva!
    Si eu incerc,timid, sa merg mai departe cu gandul:Michael ne-a mai lasat ceva de pret,ne-a lasat copii lui,si cine poate stii,peste putini ani,cu talentul mostenit de la genialul lor parinte vor duce mai departe ,cu aceeasi daruire,cu aceeasi dragoste,MAGIA revarsata peste intreg Pamantul,pe care Michael l-a iubit atata!
    Iti multumesc Mihai pentru tot,iti multumesc ca ne-ai facut sa vedem,sa auzim,si sa simtim atat de frumos despre Michael!
    Iar despre tributul tau,este esenta vietii lui Michael,in acest minunat cantec HIStory !

    RăspundețiȘtergere
  7. Domnule Mihai
    Inca o data nu sunt total de acord cu dumneavoastra.Daca dumneavoastra spuneti ca "urechistii" de romani au tradus titlul filmului gresit, nici cu traducerea dumneavoastra nu sunt de acord in totala masura.Cu asta, gata se poate traduce "Whit this, finished" sau "With this, done" etc. exista mai multe variante.Cea mai buna traducere, care este folosita in film si de Kenny Ortgea este "Asta e!" si atat.
    Nici la partea cu duetul nu sunt de acord cu dumneavoastra.Daca suntem putin atenti, Judith la un moment-dat incearca sa atinga o nota prea inalta si aproape ca ii scapa vocea, lucru pe care nu il vom intalni la Siedah.Michael si Siedah se completau mult mai bine.
    Cat despre dansatoare, le puteati numi si dumneavoastra acrobati sau oricum altcumva nu dansatoare la bara...dansatoarele la bara le vedem in Bamboo nici decum in This Is It.
    In rest sunt de acord cu dumneavoastra.Il vedem pe Michael stralucitor, energic, frumos, radiind de fericire pentru ca era pe scena, locul lui, locul unde se simte cel mai bine.
    S-a comportat ca un copil mancand acadele si spunandu-i lui Kenny sa il ridice mai sus cu platforma, s-a comportat ca un gentleman aducand-o in lumina pe chitarista, ne-a aratat cata dragoste poarta mediului inconjurator, spunandu-ne cat de mult iubeste planeta si mai ales ne-a aratat tuturor ca el a ramas acelasi om , iubitor, modest, indragostit pana peste cap de muzica.Iar trecerea anilor si rautatea unora nu au schimbat aceste calitati.Din fericire, au ramas intacte.
    Pentru noi arheologii, This is it nu a fost tot, nu a fost "the final curtain call", nu a fost un ultimatum.Pentru noi This Is It, inseamna "This is the begining"....Is a great adventure.Data ati urmarit si derularea genericului, ati observat ca au mai aparut imagini in care Michael ne-a transmis ceva, pentru realisti neinsemnat, pentru arheologi un mare indiciu.Acum asteptam, il lasam sa respire, ca stie el ce si cand are de facut.
    Michael, I look forward for the day when I'll see you again!:)
    Vechea Dana.

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte interesanta postare,iar filmuletu' extraordinar.
    In ceaa ce ma priveste, nu "a cazut cortina":D....nu ma intereseaza speculatiile sau cercetarile...dar ptr mine Mike traieste prin muzica, ramane acelasi dintotdeauna.
    "CEASUL MAGIEI" continua sa ticaie...pentru mine nu s-a terminat nimic...atata timp cat il ascult si ma voi uita la videoclip-uri, nu s-a terminat nimic.


    Kenny Ortega...s-a vazut clar cat il aprecia si respecta pe Michael,fiind evident si viceversa.
    Il respect ptr decizia , de a nu baga secvente in film,cu copiii lui Michael, spunand ca "Michael nu si-ar fi dorit asa ceva.Este un film despre artistul,geniul,entertainer-ul MICHAEL JACKSON."

    Michael lucra cu cei mai buni dintre cei mai buni...o mica ironie:)) cei mai buni dintre cei mai buni invatau de la MICHAEL:))

    Dansatorii...valeu, cred ca m-ai avea un pic si o luau pe urma faniilor din concerte.Nu ca i-as condamna:D

    "O moştenire care i-a creat un loc binemeritat în istorie. Locul acesta nu va putea fi niciodată ocupat de altcineva. E al lui şi numai al lui: omul care a rescris istoria muzicii, care ne-a dăruit magia si zâmbetul candid al lui Peter Pan... E al lui şi numai al lui: unicul, irepetabilul Rege al Muzicii – MICHAEL JACKSON."
    SUPERB!!!

    Faza cu "Jackson Five" m-a facut sa zambesc...la acelasi lucru m-am gandit si eu cand eram la film:D

    SCORPYA

    RăspundețiȘtergere
  9. Joi,08.10.2009
    ASTA E!...

    1. Eh! "Asta e!" va spun eu acum
    voua
    Si "Asta e!" acum biss-ul
    final
    Doar "Asta e!" şi-aştern covor
    de rouă
    Peste Pamant cu gestul
    maternal...

    2. Spun "Asta e!" Si fără
    şi fără intristare
    Sau ochi în lacrimi nu voi sa
    văd la voi.
    Pastraţi pe mai departe a
    visului cărare
    Şi nu uitaţi!... Puternici
    sunteţi doi...

    3, Eh! "Asta e!" va spun eu acum
    vouă
    Şi "Asta e!" acum biss-ul
    final
    Doar "Asta e!" şi-aştern covor
    de rouă
    Peste Pamant cu gestul
    maternal...
    ........................

    RăspundețiȘtergere
  10. Atunci cand am vazut prima data filmul, imi staruia in minte o intrebare: de unde provine magia pe care o revarsa Michael asupra tuturor? De ce atunci cand el apare pe scena nu mai vad nimic altceva? Pentru ca, ai dreptate Mihai, dansatorii sunt senzationali, cei mai buni, instrumentistii la fel, totul ar fi fost perfect in acest grandios spectacol. Totusi, atunci cand Michael aparea pe scena, eu nu mai vedeam nimic altceva, privirile imi erau atrase ca de un magnet numai spre el. Si atunci mi-am dat seama ca el nu este numai un dansator desavarsit, nu are numai o voce unica si inimitabila, el raspandeste LUMINA, el este lumina. Ma uitam cu cea mai mare atentie si incordare pentru a surprinde momentul in care din trupul lui fragil vor tasni razele pe care eu le percepeam atat de reale incat ma asteptam oricand sa ne invaluie pe toti, sa ne ia din lumea asta mohorata si sa ne poarte spre taramul lui Peter Pan, sa-i fim alaturi acolo, in locul unde totul este posibil. Cand s-a terminat filmul, am ramas cu amara dezamagire ca a plecat acolo singur, fara mine, ca de-acum inainte nu va mai exista un alt magician asemenea lui care sa-mi arate calea spre acea lume minunata si ma voi rataci, ma voi pierde pe drum fara el. Apoi, gandindu-ma mai bine, mi-am dat seama ca el ne-a aratat care este drumul toata viata lui numai ca noi nu am avut ochi sa vedem si urechi sa auzim indicatiile. Cred ca in momentul in care ne vom putea bucura de zambetul unui copil, de primele raze de soare ale zilei, de cantecul pasarelelor din fata ferestrei, de copacii care cresc in curtea casei si de culorile minunate ale florilor, cand toate astea ne vor fi de-ajuns pentru a fi fericiti, atunci vom gasi drumul spre acel taram minunat, drumul pe care Michael il gasise si pe care a incercat sa ni-l dezvaluie si noua.
    Acel spectacol ar fi fost minunat nu numai prin realizarea de exceptie, ar fi fost momentul in care Michael ne-ar fi deschis portile spre o alta lume, lumea povestilor, a magiei, a frumusetii, a unei umanitati ideale.
    Mi se sfasie sufletul in mii de bucati atunci cand ma gandesc ca nu a mai avut loc, cand imi dau seama ce am pierdut. Singura consolare pentru mine este acest cliseu atat de adevarat, totusi: "geniile nu mor niciodata". Amy

    RăspundețiȘtergere
  11. Filmul postat nu e realizat de mine, e doar cea mai bună variantă (audio si video) pe care am găsit-o pe youtube pentru melodia „History”.

    Fetele acelea chiar erau dansatoare la bară, nu e invenţia mea de misogin, a spus-o Kenny Ortega în film, cine l-a urmărit cu atenţie a observat asta. Dar probabil că „feministele” nu pot să accepte că dansul la bară este o artă, la fel ca dansul pe sârmă ori ca gimnastica. Probabil că „feministele” le desconsideră pe dansatoarele la bară. Ei bine, eu le apreciez. Dar eu nu sunt „feministă”.

    Siedah Garrett mi s-a părut penibilă în „Dangerous”, chinuindu-se să facă nişte improvizaţii în care a falsat la greu, torturându-mi efectiv timpanele. Sigur, pe înregistrarea de pe album sună bine, dar eu am analizat performanţa live, şi în cazul ei şi în cazul fetei celei noi. Şi rămân la părerea mea, că fata asta e mai bună. E posibil să fiu influenţat şi de faptul că, după ce Michael Jackson a scos-o din anonimat, Garrett l-a dat în judecată.

    Când am tradus „Cu asta, gata”, am avut în minte mai multe lucruri. Unii dintre noi nu ştiu că expresiile nu se traduc mot-a-mot, nici din engleză în română, nici invers („With this, done” sună a traducere de manelist, scuze). Se traduc contextual, respectând sau măcar ţinând aproape de sensul original. Iar mie asta mi-a sugerat expresia „This is it”, după ce am ascultat speech-ul în care Michael işi anunta concertele de la Londra şi după ce am văzut filmul – în care, apropos, Kenny Ortega a spus „This Is It”(că doar el e vorbitor de limbă engleză), iar traducătorul a subtitrat „Asta este”. Chiar m-am întrebat atunci de ce nu au păstrat această traducere şi pentru titlul filmului; era oricum mult mai aproape de adevăr decât „Asta-i tot”.

    Va mulţumesc tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  12. Daca-mi permiteti, oameni buni, nu cred ca mai are importanta cum se traduce "this is it" (desi daca o luam mot-a-mot s-ar traduce "asta este"). De exemplu, in Titanic, acest "this is it" (pe care il spune Leonardo di Cprio, -Jack Dawson-, in momentul cand se scufunda vasul) este tradus in romana "s-a sfarsit"..sau..acesta este sfarsitul, acesta este finalul..
    In cazul de fata, traducerea pe care a facut-o autorul acestui blog pt "this is it" mi se pare mult mai potrivita decat "asta e"! Si cu asta gata..s-a lasat cortina! Ce-i drept, pt unii da, pt unuii NU!
    The show must go on!

    RăspundețiȘtergere
  13. Pt voi toti, inca un modest tribut si o voce de exceptie: tenorul Alessandro Safina
    http://www.youtube.com/watch?v=GWPWDMw929M
    Enjoy!

    RăspundețiȘtergere
  14. nu pot sa ajung la film, cred...nu stiu...cu toate ca sunt din Iasi...a pus cineva un link dar n-am putut sa-l vad...ma mai poate ajuta cineva?

    RăspundețiȘtergere
  15. Pentru toti cei care nu pot vedea filmul sau pentru cei care mai vor sa il revada o pot face aici:http://xtshare.com/toshare.php?Id=20034 va pup pe toti!

    RăspundețiȘtergere
  16. Cred ca important este mesaju dat prin acest film, acesta fiind pentru intreaga omenire, si pentru pamantul nostru drag si binenteles un mesaj de iubire intre oameni.....Eu personal cred ca filmul e plin de mesaje, la fiecare melodie se induce ceva..
    -In primu rand mi se pare usor ciudat de ce nu apare nicaieri la inceput sau sfarsit filmului "In Memoriam 1958-2009...
    -Apoi la melodia Smooth criminal(unde se vede in fundal din spate 2MJ, se pare ca sau folosit dubluri pentru cascadori) alege sa interpreteze un personaj care si-a falsificat moartea, (cautati filmul Gilda si chiar si ziua de nastere a actorului de acolo e 29 aug.1899)...
    -Apoi acele cuvinte ale lui Ortega: Asigurati-va ca cineva va fi acolo cu o lanterna pentru Michael"..lumina de la capatul tunelului suntem noi, noi suntem cei cu luminile..Michael citez:" vreau sa protejez vocea mea"..aici cred ca el defapt a vrut sa ne transmita ca mesajul lui trebuie protejat , ci nu vocea..
    -Multumirile speciale de la sf filmului ..
    Sfarsitul melodiei Thriller..cu fundalul de sfarsit aceea muzica angelica
    Va voi arata lucruri care nu au fost dezvaluite niciodata..nu stiu exact la cese refera aici..
    -In dont Care About armata aceea multiplicata ..soarele straluceste si aici in fundal p si apare aceea armura de cap de otel si soarele straluceste in toate ..iar in spate regasim litera M.
    -avem patru ani pentru a remedia problema..asta inseana 4 ani calculati din 2008 sau 2009? ceea ce inseamna 2008 ca urmare a profetiei ca sfarsitul lumii este in 2012
    -Prin Kenny ne spune "Biserica de Rock and Roll" dupa performantele Billie Jean.Aceasta ar putea insemna altceva?
    - in melodia Earth Song ..fata fetei are 3 sau 4 simboluri pe frunte..si Michael foloseste limbajul semnelor....Mmmmmmmmm?

    RăspundețiȘtergere
  17. Continuare
    La fialul filmului la "Omul in oflinda" ..Michael se transforma intr-o fotografie..si pe ecran vedem "Michael Jackosn King of Pop Love Lives Forever" ..asta mie personal mi-a dat frisoane
    Cam asta e tot! Cine a vazut , a vazut, care nu a vazut,veti vedea!
    Poate eu visez prea mult si caut sa imi fac iluzii, asa ca o sa va rog sa imi spuneti ce parere aveti si voi despre toate astea.
    Mihai astept o parere si de la tine.

    RăspundețiȘtergere
  18. Va salut pe toti!

    Citesc acest blog de mult timp, am dat din intamplare peste el...
    Am citit fiecare comentariu, am vizionat fiecare omagiu adus lui Michael Jackon. IMPRESIONANT!
    Eu nu am facut acest lucru dar sper sa ca omagiul meu pentru el sa se vada in practica...
    Am vazut fimul si mai vreau sa ma MAI DUC.
    Magnific ! Norocul meu este ca am citit inainte parererile celor care au fost la fim si, intr-adevar, trebuie sa fii atent si la detalii.
    Am vazut ce parere are despre coroana si masonerie -sub forma celor doi buldogi (unul avea pe cap o coaroana iar celalat o basca cu imprimeu "de mozaic") de pe pantalonii lui- am vazut cum "declara" de ce parte este prin cruciile care la avea imprimate pe haina (exact ca crucile de pe vesmantul preotilor) si..evident mesajul lui pentru noi, care este cel mai important: L.O.V.E.
    Faza de final cand lumea era convinsa ca nu mai este nimic (mai eram cativa in sala) de dupa generic...cu jacheta.. Este tare!
    Oricum, am plecat de acolo plangand dar totusi fericita! Sacrificiul lui ar trebui sa ne mobilizeze si sa ne dam seama ca Dumnezeu ne iubeste...
    Si tot ce facem de acum incolo sa fie din dragoste pentru Dumnezeu si nu de frica LUI.
    L.OV.E. is in the AIR!
    DIN DRAGOSTE PENTRU OAMENI DUMNEZEU A DAT PE UNICUL SAU FIU...si nu numai.
    Cu mult respect si iubire sincera...sa avem o viata minunata!:)

    RăspundețiȘtergere
  19. Mihai,melodia pe care danseaza fetele din globurile suspendate,este Who is it.

    RăspundețiȘtergere
  20. Ieri am revazut filmul in cinematograf.
    De data asta, insa, in drum spre casa, am avut sentimentul ala de gol imens. MJ e cu ingerii..dar cat de dor ne e de el....
    Mihai, ai reusit sa desprinzi esentialul din film, ceea ce e minunat, deoarece majoritatea dintre noi, cei care am vazut filmul, nu am fost capabili decat sa ramanem cu sentimentul pe care ni l-a creat, si nu cu detaliile intiparite in minte.
    Scorpya, ai mare dreptate. This is not it....el ramane viu in sufletele noastre, magia nu se va pierde niciodata.
    Si totusi...de ce sentimenul asta de vid nu vrea sa dispara?
    Ne spunem "e intr-o lume mai buna", "va trai mereu in sufletele noastre" si totusi... Egoismul meu nu vrea sa ma lase in pace, si-mi spun ca nu e cinstit, ca ar fi trebuit sa traiasca...de parca am vreun drept sa pun la indoiala randuiala lui Dumnezeu.
    Pe masa am o revista cu chipul lui pe coperta, si ma doare sa stiu ca nu voi mai vedea niciodata poze noi cu MJ, nu voi afla la ce mai lucreaza si nici la ce viseaza. Si ma intreb, daca pe noi, cei de aici ne doare atat de rau disparitia lui...cum or fi suferind cei care l-au cunoscut? Dansatorii aia care il divinizau...adoratia se citea pe chipurile lor. Din nou ma intreb daca vom intelege vreodata geniul lui MJ.
    De obicei imi e extrem de usor sa ma exprim in scris, si totusi acum am senzatia ca sunt incoerenta, ca nu gasesc cuvintele potrivite pentru a vorbi despre el.

    RăspundețiȘtergere
  21. Da,intr-adevar CU ASTA GATA sau ASTA ESTE...Ce ramane dupa?Golul imens asemeni unei gauri negre din univers in care pana si materia dispare.Golul acela candva magic si plin de iubire,pentru ca era umplut de el UNICUL MICHAEL.Si acest gol,este peste tot pe unde Michael a facut istorie, nu numai in sufletele noaste.Cortina a cazut pentru totdeauna!In timpul filmului am simtit magia ca si cum totul se petrecea live in fata mea,nu dincolo de ecran.Extaz transformat dupa 2 ore in agonia sfarsitului unui vis pe care nu a mai apucat sa-l duca la bun sfarsit...Inca sunt intiparite in mine acele imagini si vor fi pentru totdeauna.Si inca nu m-am adunat,sufletul meu e inca ravasit,mintea e bulversata.
    Alina

    RăspundețiȘtergere
  22. Pentru a fi mai explicita, cand sustin ca ptr mine nu a "cazut cortina" sau ca "ceasul continue sa ticaie", ma refer la faptul, ca de-a lungul vietii mele eu am trait pe muzica lui Michael (am plans/am ras), mi-a fost unul din stalpii de rezistenta, mi-am gasit refugiul in versurile si melodiile lui, traiam prin ele, cu ele, iar acum,pentru mine, Michael, traieste prin tot ceea ce ne-a lasat mostenire.


    P.S. Am o vaga banuiala, ca nu sunt singura care are acest sentiment, dar cred ca sunt printre putinii care nu se pot exprima in scris :D, sper totusi sa se inteleaga ideea de baza.:D
    Scuze ca sunt non talent in ale scrierii :)).

    SCORPYA

    RăspundețiȘtergere
  23. pentru Dia...
    ...am incercat adresa dar imi spune ca e site privat si-mi trebuie acceptul unui membru...
    cred ca n-am noroc!

    RăspundețiȘtergere
  24. Ca de obicei Mihai,descrierea ta este minunata!in general ma exprim mai greu,de-asta nici nu prea scriu,desi intru zilnic pe acest blog si citesc parerile tuturor.am m-ai spus-o si-o voi mai spune inca odata ca VIATA NOASTRA( A TUTUROR CELOR CARE AL IUBIM,AL ADORAM) FARA OAMENI CA MICHAEL NU E VIATA!O parte din inimile noastre s-a dus o data cu el!EL nu e singur acolo!totusi mi-as dori sa fiu mai optimista,intr-adevar mostenirea lui este imensa,dar ideea ca nu-l voi mai vedea niciodata pe scena,plimbandu-se cu copilasii lui,in vreun interviu ma doboara......MICHAEL A PLECAT.....

    RăspundețiȘtergere
  25. Pana la urma cred ca dansatoarele acelea erau pentru "Who is it"... daca stiti, in videoclip este o femeie... usoara si cred ca asta era si rolul dansatoarelor in concerte.

    Si de ce trebuie sa traduca cineva "This is it"? "This is it" spune mai multe decat "Asta-i tot"

    Iar postarea ta Mihai, este cu ne-ai obisnuit :) As mai adauga doar un lucru: Intotdeauna am stiut ca Michael simte muzica, se tranforma in fiecare instrument cand daseaza (cum a zis el, dar cand am vazut eu cu ochii mei in film, am rams "PRAF" (cum zice SCORPYA:)) Este vobrba de momentul ala cand Michael ii explica unui instrumentist cum sa puna notele si mai si mimeaza cu vocea si cu mana dreapta si insista pana iese perfect.

    D. I.

    RăspundețiȘtergere
  26. Dar de ce, pe Michael nu l-am vazut facand Moonwalk...

    Cred totusi ca era obosit si nu se simtea in largul sau si nu simtea cum trebuie muzica, dar sunt sigura ca la concerte ne-ar fi incantat cu fiecare miscare celebra a sa. Si daca doar ar fi stat pe scena si ar spune "I love you" lumea ar fi in extaz :(

    RăspundețiȘtergere
  27. D.I.

    Ma bucur ca iti place expresia ,dar cea corecta este "PAF" :))

    Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  28. Colosal. Perfect. Naucitor. Daca asa aratau repetitiile, cum ar fi aratat concertul? MJ are vocea cu un tremol mai frumos decat in tinerete. Este el cu siguranta, nu poate fi confundat sau inlocuit cu nimeni. Totul este live. Nu falseaza deloc. Nu rateaza nimic. Danseaza cum nu a mai dansat niciodata, desi mereu a fost unic in dans. Mie mi s-a parut ca a avut cateva combinatii de pasi noi de dans, bineinteles perfecti si ei. Supervizeaza tot, stie tot ce are el de facut si ce trebuie sa faca altii. Manager al spectacolului de la inceput la sfarsit. Decoruri si efecte la superlativ. Mi-a placut si viziunea din Earth Song, dar si efectele de la Thrriler. Dar si paianjenul. De fapt, totul este fara grad de comparatie. Ca MJ insusi.
    A ales si a lucrat cu cei mai buni. I-am vazut pe cei ce lucrau cu el- muzicieni, dansatori, coregrafi, etc.- cat de mult il adulau, cum vorbeau despre el, cum dansau si aplaudau la fiecare cantec al lui.
    Ce frumos a fost clipul de la Smooth Criminal!. Ce sa mai comentezi? Cat de emotionant a fost momentul dedicat fratilor sai, cat si-a iubit familia, desi comportamentul membrilor ei fata de el a fost si este uneori de neinteles pentru mine. Meritau ei asa ceva?
    Arata fizic asa cum il stim dintotdeauna. Daca era de nerecunoscut, asa cum au scris tabloidele, avea niste machiori care faceau minuni, altfel nu-mi explic cum de arata la fel cum il stiam: frumos, slab, plin de nerv si energie, desi avea 50 de ani. Daca era atat de grav bolnav, se prefacea al naibii de bine ca e sanatos. Filmul asta mi-a aratat clar un fapt: Michael nu era un om superstresat, sau un drogat speriat de spectacolele de la Londra si nu era un sedat cu propofol in fiecare zi. Cum sarea si dansa asa pe scena, daca el lua sedativul asta in cantitati atat de mari şi atat de des? Ce toleranta sa fi dezvoltat organismul lui incat desi lua zilnic dozele despre care au scris tabloidele se purta atat de firesc, normal si energic?
    Este chiar vesel, face si glume, desi este foarte serios in ceea ce face. Se vede ca ii place la nebunie sa fie pe scena. Este in mediul lui, esta ca pestele in apa. Cata iubire emana din Michael, cata naturalete, bucurie si perfectionism. Il roaga pe Dumnezeu sa-i binecuvanteze pe cei prezenti, ceea ce arata cat de mult pretuia munca fiecaruia dintre ei. Radiaza atata iubire si daruire pentru oameni..... omul asta a fost facut pentru a darui iubire si ne-o transmite si dincolo de moarte.
    Daca asta nu este un film de Oscar, care film poate fi? La inceput il acuzam pe Ortega ca vrea sa faca bani din moartea lui MJ, acum imi dau seama ca ne-a facut o mare bucurie si a facut un act de dreptate: a demontat toate minciunile, bazaconiile si tampeniile scrise sau spuse de media despre Michael!
    Michael le da tuturor si dincolo de moarte lectii: despre profesionalism, despre daruire, despre pasiune, despre dragoste si respect, despre moralitate si verticalitate. Lucruri despre care unii dintre semenii nostri sau din media si presa nu au auzit inca. Bravo, Michael, ai reusit singur ce nu au reusit mai marii lumii: sa ne unesti pe toti, dincolo de rautatile si problemele vietii, in dragostea de frumos, de bine, de pace....cine ne-a mai facut pe noi sa simtim asa?
    Ma duc sa-mi rumeg tristetea provocata de film in munca si tacere........

    RăspundețiȘtergere
  29. dragele mele,
    trebuie sa va spun si voua ce am patit azi.
    am fost la cumparaturi intr un supermarket si ca intotdeauna ma duc mai intai la carti si ma uit si mai rasfoiesc cate ceva. azi am zbovit c am 15 min uitandu ma la cartea "o viata in imagini' despre MJ.si cum stateam eu asa si citeam si priveam la EL, vine la mine o femeie si ma intreaba" ce parere aveti? va place?"la care evident raspund ca da, si ca m am oprit sa ma mai uit putin la el.vreau sa va spun ca femeia avea niste ani nu era o tinerica . si a inceput sa mi povesteasca cum in 92 a lasat balta toata casa si familia desi avea copil mic , si s a dus sa l vada pe Michael al nostru . era gatuita de emotii femeia,ii jucau ochii in lacrimi . si a continuat povestindu mi ca a cumparat tot ce a putut cumpara ea despre M si cum face economii, ca este pensionata de boala, ca sa cumpere ce gaseste despre El. am stat si am povestit despre el cam o jumatate de ora si nu mai terminam. am sfarsit prin a face schimb de telefoane si sa ne mai intalni pt a mai discuta.
    acum stau si ma gandesc- nu cumva este magia lui Michael?
    cred ca asta e rezultatul a ceea ce a insemnat Michael Jackson pt lumea asta si nu uitati asta e doar inceputul

    RăspundețiȘtergere
  30. Anonim 10:43...m-ai lasat fara grai.
    Comentariul tau a curprins atat sarea cat si piperul...
    Asa cum am m-ai spus anterior:Michael era in film,Michael nu era un drogat sau un vai de capul lui, Ortega nu l-a suprasolicitat,iar Michael se vede clar ca era in mediul lui.
    Asa cum am spus : in "THIS IS IT!" il vedem pe maestrul,geniul,megastarul ,dar si pe omul MICHAEL JACKSON,facand ceea ce ii placea si iubea: SA FIE PE SCENA, sa cante ,sa danseze,sa daruiasca.Era fericit si incantat de ceea ce urma sa aiba loc.
    TRIST!:(

    SCORPYA

    RăspundețiȘtergere
  31. Pentru Never la mine merg linkurile,iti dau un sfat cauta pe google "watch This is it online" si o sa gasesti mai multe siteuri de unde poti alege! scrie-mi daca reusesti!

    RăspundețiȘtergere
  32. Dia, pana la urma am reusit sa vad...multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  33. This cant be it! niciodata,indefrente de ce crede fiecare!Un singur lucru e sigur.Traieste mereu in inimile noastre,acolo nu va muri niciodata ,cu fiecare sunet din muzica lui ,su fiecare pas de dans,cu fiecare zambet ne simtim mai aproape de Dumnezeu,de gratia lui divina.Sufletul lui de inger si iubirea imensa pentru oameni le vom simti mereu ramase in toate inregistrarile cu el.Daca traieste fizic sau nu,poate nu vom afla niciodata,sau da,insa conteaza mesajele transmise si care au o singura finalitate:Its all for love!
    Este mereu langa noi doar la un click distanta.Sa ne bucuram de el in fiecare zi si sa traim asa cum ne-a invatat el,sinceri cu noi si cu ceilalti si in iubire,fara resentimente.Daca putem schimba ceva in lumea asta ,atunci mesajul lui a ajuns la noi ,daca doar ne plangem soarta nefericita ,atunci nu am inteles nimic din ce ne transite."Stop existing and start living"cuvintele ii apartin lui MJ.
    Cei care vor sa vb despre el va astept ,ID ulmeu este casacrimo@yahoo.com.La fel si messenger.
    O zi buna,
    Cristina

    RăspundețiȘtergere
  34. ascultati va rog aici pe unul dintre multii asa-zisi prieteni a lui michael:http://www.tmz.com/videos?autoplay=true&mediaKey=3e1cfd94-ae5f-48c0-8d5b-c372fc8c0d52

    RăspundețiȘtergere
  35. Scuza-ma SCOPRYA, nu stiu de ce, dar mereu am citit "PRAF" :))

    D. I.

    RăspundețiȘtergere
  36. Intrati pe tmz.com ,daca vreti sa vedeti un interviu cu doctorul klein.

    RăspundețiȘtergere
  37. pt anonim de la 03:31

    de ce am asculta ce se spune pe un site de scandal??

    oare nu stim deja ce s-ar putea spune, care sunt subiectele preferate??

    RăspundețiȘtergere
  38. Tocmai am fost la Bucuresti la Movieplex si am vazut filmul la ora 15:30. E inutil sa spun ca in sala nu erau decat unsprezece persoane,si mesaje sunt multe...cel mai semnificativ mi s-a parut scrisul de pe fruntea fetitei care se apara de excavator.dar si cel final...tot ce vreau sa spun este ca daca Michael este mort,atunci noi toti de aici suntem morti...va imbratisez si va iubesc pe toti.Val.

    RăspundețiȘtergere
  39. Pe zi ce trece,devine tot mai clar faptul ca noi,pe timpul vietii noastre...nu vom reusi sa salvam Pamantul...nu vom vindeca Lumea...raul facut este mult prea mare si are radacini mult prea adanci...Va fi nevoie de efortul sustinut al multor generatii...si mai ales...va fi nevoie sa se doreasca intr-adevar acest lucru...Si totusi..."Heal The World"...nu trebuie sa ramana doar un vers dintr-un cantec...
    Pasi mici...cuvinte care par neinsemnate...dar mai ales...
    cuvinte care nu ar trebui rostite NICIODATA...atunci cand vorbim de EI...MARII ARTISTI ai vremurilor noastre...
    O voce din sufletul meu imi striga si eu trebuie sa ascult...dar inainte de orice...trebuie sa ma aud rostind doua nume... Cineva... ii vrea pe lista titanilor...de mai sus...Iarta-ma Mihai...am citit cu atentie tot ce ai scris ...si stiu sigur ca i-ai numit in gand atunci cand ai spus..."si multi,multi altii"... Dar eu trebuie sa ma aud rostind numele lor...JAMES BROWN...SAMMY DAVIS jr...Michael i-a divinizat...au fost idolii lui...si ar vrea sa le vada numele in aceste pagini care ii sunt dedicate in intregime... Lui Sammy...Michael i-a dedicat un cantec..."You Were There"...altul decat acel cantec cu acelasi titlu...pe care il canta in copilarie...Un cantec in care ii spune ca ii datoreaza totul...ca Sammmy Davis jr a fost primul artist care a deschis drumul artistilor de culoare...iar la sfarsit ( l-a interpretat cu ocazia aniversarii lui Sammy )ii spune cu lacrimi in ochi..."daca eu astazi sunt unde sunt...este pentru ca ...you were there...Si tot cu lacrimi in ochi...Sammy Davis jr il asculta si il priveste pe Michael cantand...James Brown si Sammy Davis jr...Idolii lui Michael Jackson...

    Acum m-am linistit...si pot sa continui...si daca viata mea ar depinde de asta...tot n-am sa ma opresc...
    Si-am sa va spun...ca nu avem permisiunea de a-l denigra pe Quincy Jones...Va aud deja revolta...dar...va rog sa va ganditi bine...
    Ca om...Quincy poate fi...treaba lui cum...Cu anii si realizarile pe care le are in spate...si-a castigat dreptul de a-si spune parerea...Iar noi,deocamdata ...nu avem nici o dovada ca el ar fi facut acele afirmatii...Cate nu se spun...dar putine se dovedesc a fi adevarate...si avem exemplul lui Michael...cate nu s-au pus pe seama lui...Mai mult decat atat...afirmatiile au fost scoase din context...In textul presupus original,in limba spaniola...fiind intrebat daca ii pare rau ca nu a mai colaborat cu Michael Jackson,Q raspunde ca astea sunt prostii,ca a lucrat cu nume mari...Aretha Franklin,Frank Sinatra,Ray Charles...si altii ...si da de inteles ca Michael nu intra in aceasta categorie...el spune, "Michael nu joaca in aceeasi Liga"...NIMIC MAI ADEVARAT !!! El nu spune ca Michael nu era talentat...doar ca nu era in acest fel...Si v-ati suparat degeaba...
    Oameni buni...cei enumerati de Q ...au voci din cu totul alt palier al muzicii...Sunt voci GRELE...de un alt calibru...
    Michael...avea cea mai minunata voce care a existat...dar nu intra in aceasta categorie...asta nu este o jignire sau o contestare a talentului...este doar o diferentiere...Quincy Jones este la randul lui un TITAN in domeniul sau...Ce-ati fi vrut...? Sa izbucneasca in lacrimi de nefericire ca nu a mai colaborat cu Michael...? A gasit o formula eleganta prin care a subliniat ca a fost compensat prin colaborarea cu ceilalti...

    RăspundețiȘtergere
  40. Continuare...

    Quincy si Michael...nu au fost prieteni,au fost doar colaboratori.
    Nici unul dintre ei nu s-a lansat datorita celuilalt...cand s-au intalnit,fiecare dintre ei era deja recunoscut in domeniul sau...Nu intamplator Michael l-a ales si i-a dat pe mana cele trei albume :"Of The Wall", "Thriller", "Bad"...si ce mana...Pana in acest moment,Quincy Jones are in palmares 27 Premii Grammy in urma a 79 de nominalizari...vi se pare mult...putin...aceasta reprezinta doar o parte din realizarile care ii dau dreptul sa nu-si plece niciodata capul...Este la randul sau...un GENIU recunoscut...Michael l-a numit asa si i-a fost recunoscator...dar niciodata din politete...doar pentru ca aceasta este realitatea.
    Ne place sau nu...Geniul lui Quincy si-a lasat amprenta pe cele trei albume...
    Michael ar fi fost Michael si fara Quincy Jones,...dar alaturi de el a avut de invatat si de castigat...nu intamplator a putut mai tarziu sa devina la randul sau producatorul propriilor albume...
    Thriller ar fi existat si fara Quincy Jones...dar cu contributia lui...a devenit si mai Thriller...CEL MAI THRILLER...si a revolutionat industria muzicii...iar o particica din cele 107 milioane de exemplare vandute ( aceasta era cifra cand Michael inca traia...nu stim la cat s-a ajuns acum )...i se datoreaza si lui...
    Michael Jackson nu ar fi tras niciodata cortina inainte de a-i multumi si lui Quincy Jones...
    Noi nu suntem aici pentru Quincy Jones...dar spunem ca il iubim pe Michael Jackson...si atunci avem obligatia morala sa ne comportam asemeni lui...macar in ce priveste RESPECTUL fata de un alt Geniu...

    Nu este obligatoriu sa ne placa Frank Sinatra...desi,personal mi se pare de necrezut sa NU ne placa...Dar este absolut OBLIGATORIU sa il respectam ca artist...Nu este permis sa nu ne masuram cuvintele atunci cand vorbim despre MARII ARTISTI AI LUMII...Au avut si au la randul lor...fanii lor,oameni care ii iubesc si ii respecta pentru ca au facut lumea mai frumoasa prin muzica lor...Acelor oameni...le sangereaza inimile atunci cand cineva...in mod nejustificat...arunca cu noroi in idolii lor...tot asa cum simtim si noi atunci cand Michael este atacat
    Putem sa-l iubim pe unul ...fara a-i nedreptati dar mai ales fara a-i jigni pe ceilalti...
    Recunoscand valoarea tuturor...il facem pe Michael Jackson si mai valoros...si mai minunat...pentru ca s-a impus si si-a ocupat locul lui SI NUMAI AL LUI...desi a fost in competitie ( oarecum )cu asemenea valori...

    RăspundețiȘtergere
  41. ENRICO CARUSO ,LUCIANO PAVAROTTI ,JULIO IGLESIAS ,TOM JONES ,JOE COCKER ,FRANK SINATRA ,BARBRA STREISAND ,MARIAH CAREY ,EDITH PIAF ,ELVIS PRESLEY ,JOHN LENNON ,JIMMY HENDRIX ,LOUIS ARMSTRONG ,RAY CHARLES ,ARETHA FRANKLIN ,TINA TURNER ,FREDDIE MERCURY ,ELTON JOHN ,...si as putea sa ocup tot blog-ul cu numele lor...
    Am ales intentionat...vremuri diferite...stiluri diferite...voci diferite...LIGI DIFERITE...
    Nu au jucat si nu joaca in aceleasi Ligi...dar cu ce ar putea fi considerat vreunul dintre ei...mai prejos decat ceilalti...in contributia lor...in arta si in maiestria lor...in frumusetea muzicii lor...dar mai ales ...in sufletele celor care i-au iubit si ii iubesc...?
    Toti ...si multi altii...au fost si sunt MINUNI ALE PLANETEI...
    Putem sa nu-i iubim...( oare chiar putem...? )...dar NU AVEM DREPTUL SA-I JIGNIM...nici macar cu adierea unei petale de trandafir...
    Sunt MONSTRI SACRI ai portativului...DUMNEZEU Ni I-a Daruit...
    Vietile lor...uneori...au fost un dezastru...Au jucat totul pe o carte...MUZICA ...
    Vietile noastre...datorita lor...au fost si sunt mult mai bogate si mai frumoase...
    Lumea ...este mai frumoasa datorita lor...
    MICHAEL JACKSON...CEL MAI MINUNAT PENTRU NOI...i-a iubit si i-a respectat pe toti...s-a inclinat in fata lor...Nu avem dreptul sa facem altfel decat el...Nu s-ar mai putea mandri cu noi...
    "HEAL THE WORLD"...nu trebuie sa ramana doar un vers dintr-un cantec...Incepeti prin a-i pretui si a-i respecta pe toti cei care ne-au facut viata atat de minunata...Fara ei...lumea ar fi fost mult mai saraca...Plecarea unora dintre ei...a fost de fiecare data o tragedie si o mare pierdere pentru omenire...Plecarea lor...lasa de fiecare data un mare gol in sufletele noastre...

    In ceea ce-l priveste pe Quincy Jones...cu sau fara intentie...pana la urma a rostit un adevar de netagaduit...
    MICHAEL JACKSON ...nu joaca si nu a jucat in aceeasi Liga cu ceilalti...
    MICHAEL JACKSON...a fost si ramane in afara oricarei Ligi...Nu se incadreaza in niciun tipar...Ca de fiecare data...pentru MICHAEL JACKSON...trebuie sa se inventeze un alt cuvant...
    Inca nu s-a inventat...

    RăspundețiȘtergere
  42. In primul rand vreau sa va spun ca eram 50% pentru a merge la film, 50% pentru a nu-l viziona.
    S-a intamplat ceva in data de 29.10. Nu puteam dormi, si ca de obicei cand nu dorm "butonez" la TV. Din intamplare am dat de amintirile lui Oprah cu privire la interviul din 1993. Am luat totul ca un semn si m-am hotarat sa merg la film.
    Sa va descriu atmosfera.
    La inceputul filmului o liniste desavarsita. Langa mine erau doua copilite de 7-8 ani aduse de mama lor - surpriza, din cate am inteles. Pe parcursul intregului film au cantat si au dansat. M-au impresionat ca stiau toate versurile. La sfarsitul filmului toata lumea a aplaudat. Spectacolul a luat sfarsit... cu regrete.
    Si acum sa va spun ce m-a impresionat la acest film.
    Chiar daca toate melodiile erau vechi, toate, dar toate aveau ceva nou... si anume un aranjament diferit, un accent pus altfel decat stiam noi, pus acolo unde trebuie, pentru a da maximul de emotie.
    Coregrafia, ce sa mai spun... Oricum am vazut ceea ce stiam deja: perfectiunea era telul lui Michael.
    Si da, cel mai mult m-a impresionat faptul ca dadea posibilitatea tuturor celor care participau la show sa aiba momentul lor de stralucire - apropo de secventa cu chitarista.
    Ce sa va mai spun singurul meu regret este si va fi ca nu l-am vazut niciodata live. Daca repetitiile aratau asa, inseamna ca spectacolul trebuia sa fie... MAGIC (cred ca nu am gasit cuvantul potrivit, dar acesta mi-a venit primul in minte - oricum nu cred ca s-a inventat cuvantul pentru tot ceea ce facea Michael).
    Concluzia la care am ajuns:
    Viata unui om, unui artist ca MJ a fost cuprinsa intre aceste doua limite:
    "1,2,3...
    A,B,C...
    do, re, mi..."
    si...
    "1,2,3,4...
    This is it..."
    Si doare, doare foarte tare, pentru ca mai avea multe de spus...
    Mariana

    RăspundețiȘtergere
  43. This is it..Emotii, nerabdare..
    19:05 Intru in sala impreuna cu prietenele mele..acolo erau doar vreo 3-4 persoane, ma asez pe scaun foarte nerabdatoare sa inceapa odata filmul..liniste deplina!Intre-timp si-au mai facut aparitia vreo 5-6 persoane..ma uit stupefiata si zic "ce putini, dar poate mai bine asa"..
    19:15 Incepe!
    Si incepe cu o reclama a unei pelicule "2012", despre sfarsitul lumii..premiera, luna aceasta..imi zic "va fi un film cutremurator" si m-am dus fara sa vreau cu gandul la ceea ce spuneau aici unele fete despre insemnele mayase de pe frunte ale fetitei din Earth Song si ceea ce spune Michael la sfarsitul filmului cum ca mai sunt 4 ani in care mai putem face ceva pt salvarea planetei..plus ca dupa calendarul mayas cica apocalipsa va fi in 2012..(chiar te pune pe ganduri!)..
    Si-a inceput This is it..for the fans..nu pt toata lumea, doar "for the fans"..m-a surprins asta!
    "The way u make me feel"-un Michael absolut in forma (cine spunea ca statea anesteziat cate 72de ore si se indoapa cu medicamente? sa fim seriosi..)
    "Bad", "jam", "They don't care about us", "Why u wanna trip on me", "I just can't stop loving u", "Black or white", "Beat it", "Thriller", "Earth song", "Smooth Criminal", "Billie Jean" (aici m-a socat lipsa moonwalk-ului, ceva neobisnuit :D), "Man in the mirror"..absolut spectaculos, magic, decoruri grandioase, efecte de efecte, melodii pline de mesaje, speachless..Am uitat vreo melodie?! tot ce-i posibil, la cat eram de fascinata si emotionata..
    Am vazut un Michael foarte in forma, relaxat, in elementul lui acolo pe scena, un Michael plin de viata, dornic sa cante si sa ne incante, un Michael care nu uita sa zica "God bless you" si "I love you", un Michael care spulbera orice speculatie gen "era bolnav, dopat"..
    Ortega m-a impresioant placut prin felul in care vorbea cu Michael, foarte "gentle", adresandu-i-se de multe ori cu "sir"..ce sa mai zic, un om de mult bun simt, si un adevarat prieten!
    Chitarista- talentata, no comment..dar parca tot mai "valabil" era SLASH..parerea mea..
    Va continua..

    RăspundețiȘtergere
  44. Sunt f nervoasa de ceea ce am putut citi pe SITEUL TMZsi nu numai chiar am vazut ce a putut scoate din el asa zisul bun prieten al lui MJ(eu chiar am crezut)DR ARNIE KLEIN in interviul acordat, cum ca lui MICHAEL ai placea(mi-e si jena sa spun, dar o fac)sa urineze in fata altor persoane si nu numai ,ci chiar si de fata cu copii!cum poate nenorocitul asta sa minta in halul asta!Ma scuzati ,dar nu m-am putut abtine,(stiu ca va veti supara si nu va condamn)stiu ca acum trebuia sa vb despre film!MICHAEL, NO MATTERS WHAT THEY SAY,I JUST CAN'T STOP LOVING YOU!

    RăspundețiȘtergere
  45. E din nou sambata...Mobila nu mai plange...Florenta a bagat-o si pe ea in seama...( in sfarsit...)...Acum ...ii da voie sa isi continue povestea...

    Printul meu...
    Cat de apasatoare se anunta vremurile care vin...pentru tine...pentru mine...
    Ma lupt cu morile de vant...nu mai am arme...nu mai am argumente...si cum mai rad ei de mine...si ce e mai rau...rad de tine....Ii privesc...oare ce ii motiveaza...?...Ignoranta,rautatea...bezna in care si-au ales sa traiasca...Cineva spune ca unii oameni te fac sa iti faci pacate...si are dreptate...uneori ii privesc si imginatia mea o ia razna...tu stii...asa sunt eu...ma gandesc... ce frumos ar fi sa iau capetele unora si sa le transform in mingi de fotbal...nu pentru mine,eu n-as juca vreodata fotbal...dar copiii de vis-a-vis,din curtea scolii...ce s-ar mai distra...Nu ma mustra si nu ma privi asa...numai tu poti sa ai atata intelegere...eu nu mai pot...
    Ce sa le mai spun...de ce vor sa stie atat de mult ...de ce am atata incredere in tine...de ce mi se pare mie ca te inteleg mai bine decat ei...Ce sa le mai raspund...inca nu am privit in fata adevaratul motiv...inca nu recunosc...e mult prea dureros...
    M-am indragostit de frumusetea muzicii tale...de pasii tai...de ochii si de zambetul tau...dar te-as fi uitat asa cum i-am uitat pe altii...daca nu as fi vazut ca pe drumul nostru...de-a lungul vremii...uneori...eu am fost tu...tu ai fost eu...Incercarile noastre...tristetile noastre...spaimele noastre...povestile noastre...alegerile pe care le-am facut...Muzica pe care am iubit-o...aceeasi artisti...aceleasi filme iubite...
    Si aceeasi incredere nesfarsita in cei de langa noi...iar uneori...aceleasi dezamagiri...
    Trebuie sa mai fac un pas...si e atat de greu...am crezut ca am uitat...acum sunt mare si puternica si credeam ca nu ma mai afecteaza...Michael...nu stii ce ma indemni sa fac...n-am spus nimanui...niciodata...cat de rau a fost...am vrut sa uit si am reusit...dar astazi...cand ti-am vazut lacrimile mi-am amintit tot...De ce ma arunci din nou acolo...? nu stii ce-mi faci...? Dar pentru tine...as face orice...si chiar voi face...Tine-ma de mana...si ajuta-ma inca o data...sa mai fac un pas...dincolo de pragul pe care nu mai credeam sa-l trec vreodata...Si nu-mi da drumul la mana...atata timp cat stau in acea lume...ca sa-mi amintesc totul...si sa le spun si celorlalti...Poate atunci vor crede si vor intelege...de ce...
    Promite-mi insa ca atunci cand te voi striga...o sa ma strangi cu putere de mana si o sa ma tragi inapoi...Michael...daca ma lasi acolo prea mult timp...Dar stiu ca nu o vei face...am incredere in tine...mereu...

    RăspundețiȘtergere
  46. Nu am nici un drept sa scriu despre Michael , abia acum ii ascult muzica cu atentie si il descopar , desi suntem nascuti in acelasi deceniu .....dar asa a fost sa fie, probabil ....M-am concentrat mai putin pe muzica, am dat prea multa importanta altor lucruri si am ratat Muzica , si odata cu ea si pe Michael Jacson ... Doamne cum am putut sa ratez asa ceva ? Am vrut sa recuperez cat de cat , ascultand si citind tot mai mult , dar am ajuns sa fiu dependenta, ca sa nu spun "bolnava " de Michael Jacson , de patru luni viata mea este data peste cap, abia acum inteleg "isteria" de pe stadioane pe care pur si simplu nu o intelegeam alta data ....Doamne cat de valabil este indemnul crestin , si nu numai, sa nu-i judeci pe altii ....ca uite ce patesti. Dar , m-am intins cu vorba , ceea ce voiam sa spun de fapt este : Florenta esti de milioane ....si te admiram si iti multumim ca scrii ceea ce scrii asa de frumos ,despre glasul inimii si , atunci cand trebuie, despre glasul ratiunii ...In rest , din partea mea, tacere si respect....
    M.

    RăspundețiȘtergere
  47. Stui ca nu e tocmai in tema cu ultimul post comentariul meu, dar doresc sa le sugerez si celor care nu l-au vizionat inca, un documentar ce merita vazut. Cred ca Dl.Mihai l-a vizionat pt. ca plecand de la unul dintre video-urile postate de dansul am dat de el, si nu au fost necesare foarte multe click-uri.
    Deci, documentarul se numeste ''The Arrivials'', cautati-l pe YouTube, il puteti gasi si pe canalul utilizatorului noreagaa.

    RăspundețiȘtergere
  48. In partea a 12-a apare si videoclipul ''They don't care abuot us''.

    RăspundețiȘtergere
  49. http://www.youtube.com/watch?v=UZaEcQoYkoY
    am considerat ca trebiue sa fie aici in spatiul rezervat lui Mike
    doua genuri de muzica doi titani la un loc

    RăspundețiȘtergere
  50. Am ajuns...
    Printul meu frumos si bun ...mai minunat decat toti printii care au existat vreodata...cat de micut esti aici...in Gary Indiana...in casa copilariei tale...locul tau...cat mi-am dorit sa-l vad...Ai avut dreptate...oraselul e mic...si atat de gri...dar casuta voastra e atat de ingrijita...Katherine a facut din ea un micut palat...si ...deodata... ahhhh... Nuuuu! Te rog!!! In casa copilariei tale...mama ta ii striga sotului sau: lasa-l ,lasa-l...o sa-l omori...Joe e nervos...te bate...rau de tot...JOE ! JOE ! te-as omori cu mana mea...dar nu pot pentru ca mana mea strange cu putere mana copilului tau...eu l-am rugat si el isi tine promisiunea...daca mi-ar da drumul la mana as muri...dar nici tie nu ti-ar fi mai bine...Joe...nu vezi cat e de mic...niciodata nu esti multumit...cum nu te ard lacrimile copilului tau...cum poti...
    Katherine...iti alina suferinta cum poate...cu mangaieri,cu o imbratisare...cu cuvinte dulci...Dar lacrimile ustura...Si daca eu nu stiu...nu stie nimeni...
    Am lasat departe casa ta si am ajuns in Bucuresti...in casa copilariei mele...cat de mare mi se parea odata totul...cat de mic este acum...si aici... Doamne... da-mi putere...i-am promis...lui Michael...si nu pot sa ma intorc mai inainte de a privi inca odata...In casa copilariei mele...bunica mea Cristina... ingerul meu bun si drag...ii striga fiicei sale:las-o!las-o!...e atat de mica...e cuminte...numai tu nu vezi...cum nu ti-e mila de manutele astea mici...Si bunica o mangaie...si de cate ori nu o scapa din mainile mamei...dar cand Florenta are 11 ani...bunica trebuie sa plece...de tot...si ultimul ei gand este pentru Florenta...ca intotdeauna..."De toti imi pare rau ca trebuie sa-i parasesc...dar de Florenta mi se rupe sufletul...dintre toti nepotii mei,numai ea creste fara tata...si fiica mea...o bate atat de rau..."
    Am cazut...lasa-ma sa ma odihnesc putin...da-mi putere Doamne...De ce a fost sa fie asa...?
    Mama ei nu e o femeie rea...nu a stiut niciodata ce e rautatea...dar o ingrozeste gandul ca fiica ei...fara supravegherea unui tata...ar putea sa apuce pe drumuri gresite...si asta nu trebuie sa se intample niciodata...Si degeaba a citit atat de multe carti...sau poate tocmai de aceea...
    Florenta nu o vede decat muncind si acasa si la serviciu...trebuie sa faca mereu bani...bani...Copilului ei nu trebuie sa-i lipseasca nimic...sa nu simta ca parintii sunt despartiti...sa nu simta ca nu are tata...Si Michael...priveste-o pe Florenta...E unul dintre copiii pe care tu ii priveai cu tristete...Are cele mai minunate dulciuri...cel mai frumos brad de Craciun...cele mai multe cadouri,cel mai bun ghiozdan,penar,carti,rochite cusute de mama ei sau cumparate cu mari sacrificii... Dar are si cea mai crunta bataie daca nu are cel mai frumos scris,cele mai mari note...si daca nu face tot ce i se spune
    Joe te bate ca sa fii perfect in muzica si dans...mama ma bate ca sa fiu perfecta in toate...Uneori e Katherine...ma iubeste,ma imbratiseaza,ma mangaie...dar cand se infurie ...e Joe...Si imi e atat de usor s-o infurii...Ea munceste tot timpul pentru bani...mai are timp doar sa spele, sa calce si sa faca mancare...restul trebuie sa faca Florenta...chiar daca e mica...Si uite-o pe Florenta cum uita de toate...Ea canta si danseaza toata ziua si nu-i pasa ca nu a spalat vasele...Florenta ...!Lasa muzica ! Mama ta se apropie de casa...e din ce in ce mai aproape...si nici patul nu l-ai facut...si nici praful nu e sters...Mai lasa-ma...!!!eu nu sunt Cenusareasa!!! Eu vreau sa cant si sa dansez...Oricum mananc bataie...oricum nu voi fi gata la timp...Si cand danseaza...Florenta uita de toate...Ii trimite pe toti la naiba...si niciodata acest lucru nu se va schimba...dar acum plateste scump...mama intra deja in casa...e prea tarziu sa mai faca ceva...Si nu mai pot sa privesc la ce i se intampla...

    RăspundețiȘtergere
  51. O iau la fuga...si am ratacit drumul...Michael ...unde m-ai trimis...? Nu pot sa fug mai repede...pentru ca sunt iar copil...si imi amintesc...nu am voie sa cad...nu am voie sa fiu o cascata...nu am voie sa-mi murdaresc rochita...sa pierd vremea cu copiii...niciodata nu ma joc destul...nu am voie sa vorbesc cu baieti...nu am voie ...nu am voie...mai nimic...Doamne !!!Fa-ma mare si nu ma lasa sa raman copil mereu...si nu ma lasa vreodata sa-i fac copilului meu ...ce am vazut la mama...Ce fac eu...fac si ceilalti copii...dar numai eu sunt atat de rau pedepsita...si parca ceva ma indeamna sa fac numai ce nu trebuie...am doi ani...termin de baut laptele...si arunc cana cat colo...si mainile mele sunt pedepsite aspru...Peste ani...la aceeasi varsta...fetita mea face exact acelasi gest...Dar Dumnezeu Vegheaza...EU...Nu voi fi niciodata mama mea...Ma bufneste rasul si o intreb :"Micuta mea...ce-o fi fost in capusorul tau...?" si parca din trecut...ceva neplacut imi staruie in minte...dar nu imi dau voie sa ma gandesc la asta...Inca nu am vazut lacrimile tale...si inca mai sper ca am uitat...mai sper ca sunt doar naluci...ca nu s-a intamplat niciodata...Nu ma gandesc la asta niciodata...Pana azi...
    Ma intorc in Gary... Michael...sterge-ti lacrimile...nu plange dupa jucariile si hainele frumoase pe care nu le-ai avut...n-au nici o valoare... Copila care a ramas in urma...in casa copilariei mele...le-a avut...si s-a bucurat de ele...dar cand intra in mainile mamei ei...le-ar fi dat bucuroasa pe toate...Iar tie...ti-ar da si sufletul din ea...Ti-as da orice ...numai sa te vad fericit...As da orice sa nu mai fie vreodata lacrimi in ochii tai frumosi...
    Joe ...e iar suparat...esti atat de micut si sprinten...el e greoi...nu te prinde mereu...
    Si eu incerc sa fug...dar e prea multa mobila...unde sa fugi...Masa...masa ma ascunde...dar e doar o masa...imi feresc doar fata si mainile...acolo ustura cel mai rau...spatele si restul corpului raman sa se sacrifice...Stii Michael...intr-o zi am dat de pomana acea masa...si imi pare rau ca am uitat sa o privesc pentru ultima oara cu recunostinta...Am zburat toate mobilele din casa...si niciodata nu mi se pare ca e loc destul...si spunandu-ti tie aceste lucruri...acum inteleg...de ce mereu mi se pare ca e prea multa mobila in casa...copilul din mine...inca mai cauta un loc unde sa se ascunda vreodata...
    Te razbuni pe Joe...il ameninti :daca ma mai lovesti...nu voi mai canta niciodata...Eu ce sa-i spun...? Mama se mandreste cu mine...cant si dansez cum o facea si ea demult...cand nu era atat de lovita si speriata de viata...dar nici nu concepe sa fac din asta o cariera...nu pentru asta munceste ea...Dar ma razbun si eu...O privesc fix si ii spun : "Sper ...ca intr-o zi...sa aflu ca de fapt nu esti mama mea adevarata...ai sa vezi atunci..."dar ma razbun tot pe mine...tot eu platesc...Si degeaba...e chiar mama mea adevarata...
    Dar Florenta spera...ca undeva in lumea asta mare...ea are o alta mama...si adoarme plangand si viseaza ca intr-o zi...va veni si o va salva...

    RăspundețiȘtergere
  52. Mihai, pentru ca maine este ziua ta onomastica,iti urez cu acest prilej,multa sanatate si putere de munca in ceea ce faci pentru Michael si pentru noi.La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  53. M.J.Forever,nu stiu daca este si ziua ta de nume maine,dar sigur este ziua de nastere,asa ca-ti
    urez La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  54. Am cumparat revista Paris Match,cu Michael pe coperta,si cu cateva poze exceptionale in interior.Si comentariul este pe masura.Pozele sunt din film si Michael arata ca la 3O de ani !Este SUPERB!
    Tot de aici am aflat ca cei trei copii ai sai nu au vazut filmul,cel putin pana pe data de 29 oct.
    Ma doare sufletul cand ma uit la el !

    Va pup pe toti cu tristete si ma gandesc ce bine era daca maine puteam sa-i uram si lui La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  55. Draga Florenta...I am speechless...imi aduci aminte de copilarie...doar ca...eu nu am avut acel prieten care sa ma tina de mana, la care sa visez, cu care sa ma joc...iar problema mea e ca pt ambii parinti a trebuit sa fiu perfectionista in tot ceea ce cadeam, sa fiu un model, sa nu i fac de rusine...la fel nici eu nu am avut voie sa fac aia...si cealalta...si asa mai departe, cand toti ceilalti copii da...si ma chemau afara si eu luam bataie pt cine stie ce prostioare...
    Cu toate ca am o urma de rgeret...va spun sincer si cu mana pe inima ca le multumesc pt felul cum m au crescut...bine sau rau datorita lor am ajuns ceea ce sunt acum, datorita educatiei aplicate nu am apucat pe cai gresite, asa cum vad zilnic exemple in fata ochilor, datorita lor tot ceea ce fac , fac cat mai bine...

    RăspundețiȘtergere
  56. Michael...
    Am vazut destul...am vazut chiar mult prea mult...dar nu ma voi intoarce...nu inca...Abia am pornit...si vreau sa revad totul...Nu ma indepartez prea mult...Undeva...in apropiere... trebuie sa gasesc un loc...un copac batran...un tei...teiul meu...Uite Michael...acolo sus...printre crengile lui...este locul meu preferat...am urcat de atatea ori...si am uitat de lume...am uitat de toate...Acolo,intre crengile lui...au inceput povestile mele...Teiul meu batran si bun... m-a ascultat mereu...Inca se mai aud soaptele Florentei...inca se mai aud cantecele ei...teiul le-a pastrat...Leganata de el... ea uita ...ii spune si acum povesti...cu Feti Frumosi si Zane Minunate...si canta ...si teiul o asculta...niciodata nu o cearta...Nimeni nu ajunge la ea cand se urca acolo...Teiul o apara... si miroase atat de frumos...E parfumul basmelor mele,Michael...e parfumul florilor de tei...Vreau sa mai stau putin aici...si vreau sa asculti ce am sa-ti spun...
    Niciodata...oamenii nu ma vor influenta...niciodata...nu-i voi lasa sa ma desparta de tine...Esti cel mai drag prieten al meu...Despartiti in timp si spatiu...dar atat de aproape...ne traim povestile si amintirile noastre...si uite...am plans si nici nu mai stiu daca sunt lacrimile mele sau ale tale...Si nici nu mai are importanta... Oamenii...vor fi nevoiti sa priceapa...adevarul...
    Orice adult,cand priveste un copil,se simte induiosat de dragalasenia si nevinovatia lui...
    TU si EU...cand privim un copil...ii privim pe toti copiii lumii...si vedem...mult mai mult decat ne-am fi dorit vreodata sa vedem...TU si EU...cand privim un copil...lacrimam...si oamenii ne cred nebuni sau exagerat de sensibili...Dar TU si EU...nu ne putem opri lacrimile... pentru ca...pe langa dragalasenia copiilor...noi vedem neputinta unui copil de a se apara...pericolul in care s-ar putea afla vreodata...spaima unui copil in fata unui adult furios...teama nesfarsita din sufletul nevinovat al unui copil...
    TU si EU...ne vedem pe noi copii...si plangem... de mila si de teama pentru toti copiii care ar putea trai vreodata...ce am trait noi...TU si EU...cu siguranta ne-am taia venele inainte de a face rau unui copil...Te cred si te-am crezut intotdeauna...Daca ti-as refuza tie increderea...cum ar mai ramane cu mine...?
    Nu-mi da drumul la mana...nu inca...mai avem multe de povestit...Si daca-mi esti alaturi ca intotdeauna...eu pot sa daram si muntii...Si pot sa ma mai lupt in continuare cu morile de vant...Acum am si arme...si argumente...Ca intotdeauna...tu mi le-ai aratat...Tu n-ai putea sa ranesti vreodata un copil...Eu n-as putea sa ranesc vreodata un copil...TU si EU...nu vom lasa niciodata viata...sa ne transforme... in parintii nostri...

    RăspundețiȘtergere
  57. LA MULTI ANI ! MIHAI
    iti doresc sa ai parte de tot binele din lume si, multumesc pentru faptul ca ai creeat acest spatiu pt poate cel mai mare titan al planetei, si ai acceptat sa patrundem si noi in acest loc sacru ,pot spune ,si sper sa nu exagerez. este spatiul dedicat lui Michael Jacskson si fiecare din noi am adus un mic tribut celui care nu v a mai avea egal in aceasta lume

    RăspundețiȘtergere
  58. Bun-gasit, tuturor

    "Let the true God to enter your house! Let the sun to enter your window wide open! Enjoy the smile of children, not kill it! Melt the ice! Save the World!" (MJ)
    ( LASA PE ADEVARATUL DUMNEZEU SA INTRE IN CASA TA!
    LASA SOARELE SA INTRE PE FEREASTRA LARG DESCHISA! BUCURE-TE DE ZAMBETUL COPIILOR, SI NU-L UCIDE! TOPESTE GHEATA! SALVEAZA LUMEA!)

    1http://www.petitieonline.ro/petitie/protest_impotriva_umilintei_poporului_roman-p63284048.html

    2. http://www.petitieonline.ro/petitie/noi_spunem_nu_abuzului_sexual_fata_de_minori_-p42643046.html

    3. http://www.petitieonline.ro/petitie/petitie_impotriva_codex_alimentarius_care_urmeaza_a_fi_adoptat_in_decembrie_2009-p61682048.html

    4. http://www.petitieonline.ro/petitie/fara_imprumut_la_fmi_si_banca_mondiala-p67703048.html

    5. http://www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/majorarea_sumei_primite_de_mamele_aflate_in_concediu_pentru_ingrijirea_copilului-p40800039.html

    6. http://www.petitieonline.ro/petitie/petitie_impotriva_casatoriilor_intre_homosexuali_in_romania-p59520047.html

    7. http://www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html

    8. http://www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/cand_oamenii_devin_fiare-p08102042.html

    9. http://www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/vrem_cartea_moonwalk_si_in_romania-p62474048.html?msg_ok=1

    10. http://www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/ridica_te_si_actioneaza_impotriva_saraciei_extreme-p37464052.html?msg_ok=1 (VA URMA)

    RăspundețiȘtergere
  59. BUN GASIT, TUTUROR! (continuare)
    Cu ceva timp in urma am facut o declaratie - NU VOI MAI POSTA NIMIC. Dar nu m-am tinut de cuvant si ptr. asta va cer iertare!!.. DAR MARTOR MI-E DUMNEZEU CA AM INCERCAT...
    Si totusi... La aceasta ora tarzie (01.58), nu pot dormi... (pentru a cata noapte, Doamne?!?!)...
    Ascult Mike si ma-nfior... Astazi, in aceasta ZI SFANTA, MIKE imi spune mult mai mult... Imi da putere sa CALC DUREREA SUFLETULUI, si sa trec la actiune... CUM?!?!
    Plecand urechea la nevoile semenilor mei, daruind...
    Privesc posterele MIKE,si pe fiica mea - MIHAELA care doarme linistita, le sarut usor obrazul si le spun incetisor - LA MULTI ANI! Apoi o lacrima de multumire mi se prelinge pe obrazul meu... Vorbesc in gand, spun LA MULTI ANI! tuturor celor care poarta aceste MINUNATE NUME - MIHAIL, MIHAELA, MIHAI, GABI, GAVRIL, GABRIEL, GABRIELA... Imi fac o lista imaginara cu persoanele cunoscute cu numele MIHAIL SAU GAVRIL. Bineinteles cap de afis este MIKE...(cu care port un dialog imaginar si-mi repet la infinit - INGERII NU MOR!... NUMAI NOI, DE DORUL LOR!...
    Apoi, trec la prieteni (dar si dusmani), colegi etc.
    Dar NU!.. NU am uitat nici de blogul meu de suflet - TARA NOASTRA DE KKO. Si nici de "ante-mergatorul" sau - MIHAI DOBRESCU.
    Cuvintele sunt mult prea sarace pentru a exprima SUFLETUL, si atunci, spun doar atat LA MULTI ANI!...
    In comentariul anterior, va prezentam cateva PETITII pe care eu le-am semnat cu placere...(apropos de actiune)...
    Este foarte frumos ceea ce s-a spus pana acum aici. Dar mi-as putea permite o sugestie?
    Pe langa postari de comentarii, tributuri video, pe langa durerea pe care o simtim legat de PLECAREA PREMATURA A LUI MIKE, NU AM PUTEA OARE SA NE UNIM FORTELE SI SA DUCEM LA INDEPLINIRE VISUL SAU???
    SI DACA FIECARE AM VENI CU UN APORT DE MARIMEA BOBULUI DE GRIU, SI TOT S-AR UMPLE HAMBARUL...
    HAIDETI SA TRAGEM AER IN PIEPT, SA RESPIRAM USOR NUMARAND PANA LA TREI, SA NE STERGEM LACRIMILE SI SA PANSAM RANILE SUFLETULUI...
    SI SA PRIVIM IN JURUL NOSTRU... UNII SEMENI AI NOSTRI AU NEVOIE DE AJUTOR... SI DACA DIN PUTINUL NOSTRU DARUIM DIN SUFLET, ATUNCI SUNTEM INTR-ADEVAR OAMENI... SE APROPIE SFINTELE SARBATORI... HAIDETI SA FACEM MICI BUCURII COPIILOR FARA COPILARIE, REDANDU-LE ZAMBETUL, CHIAR SI PTR. O ZI; HAIDETI SA ALINAM SINGURATATEA BATRANEILOR DIN AZILE; HAIDETI SA CALCAM PE URMELE LUI MIKE!... HAIDETI SA INCERCAM SA VINDECAM LUMEA... O PUTEM FACE...
    MIKE TRAIESTE SI ESTE IN FIECARE DINTRE ACEIA CARE-L IUBESC CU ADEVARAT. PE INTREG PAMANTUL SUNT MULTI ACEIA CARE AU PUSA PECETEA MICHAEL JACKSON...
    INTR-UN CUVANT, HAIDETI,DRAGI PRIETENI SA CONTRIBUIM LA LINISTEA LUI MIKE SI SA I-O REDAM, PENTRU CA ARE ATATA NEVOIE DE EA... SI DE ODIHNA...
    MULTUMESC PENTRU CA MI-ATI MAI INGADUIT INCA O DATA SA-MI EXPRIM PARERILE. CU SUFLET CALD SI DESCHIS A SCRIS PTR. DVS. MARIA C.
    P.S. LA MULTI AMI, TUTUROR! SI FIE CA MIKE SA VA LUMINEZE CALEA...

    RăspundețiȘtergere
  60. FLORENTA:

    Nu stiu daca exista cuvinte sa-ti pot spune ce am simtit atunci cand am citit ceea ce ne-ai destainuit. Eu nu le gasesc. Doar, imi pare foarte, foarte rau pentru copilul care ai fost. Nici macar nu-mi pot imagina cum este sa traiesti asa, cu frica permanenta de a face cea mai mica greseala. Si eu, care eram suparata pe parintii mei pentru ca nu-mi intelegeau toate nebuniile adolescentei! Ai mei au fost oameni simpli, dar niciodata nu au ridicat macar un deget sa ma loveasca. Nu pot intelege cum poate cineva sa loveasca un copil nevinovat. Sunt sigura ca acum, la varsta ta, poti sa intelegi care au fost motivele care au determinat comportamentul mamei tale, atunci cand gandesti la rece. Dar poti si ierta? Poti intr-adevar sa o ierti? Eu nu cred ca as putea, cu toate ca uneori ma gandesc ca ar fi fost bine daca parintii mei ar fi fost mai severi cu mine, poate ca as fi devenit un alt om, poate ca as fi avut o viata mai buna daca cineva m-ar fi indrumat mai hotarat pe un alt drum decat cel ales de mine in mod impulsiv si nu rational. Poate ca viata ta frumoasa de acum, Florenta, se datoreaza in parte si hotararii cu care mama ta ti-a indrumat pasii, poate ca ai devenit omul minunat si sensibil si iubitor si deschis care esti acum pentru a-i demonstra mamei tale ca se poate si altfel. Fetita ta "culege roadele" copilariei tale terorizate. Ea poate fi sigura ca n-o vei atinge niciodata nici macar cu o floare.Cu toate astea, imi pare rau, si-ti multumesc ca ai avut atat de multa incredere in noi incat sa ne dezvalui cele mai dureroase momente din viata ta. Acum lasa-le sa se intoarca acolo, in coltisorul din creier unde au fost inchise atata timp si traieste-ti viata alaturi de familia ta cea fericita.Amy

    RăspundețiȘtergere
  61. LA MULTI ANI, MIHAI! Sa ai numai zile senine in viata ta si sufletul sa-ti ramana mereu tanar. Sa fii intotdeauna tot atat de pasionat de ceea ce faci cum esti acum.Amy

    RăspundețiȘtergere
  62. La multi ani , Mihai! Iti doresc aceeasi inspiratie Divina, pasiune si dragoste in viata ta! multa sanatate si impliniri personale si profesionale!

    RăspundețiȘtergere
  63. Florenta
    am citit postarile tale si pot spune doar atat-cuvintele sunt sarace in a exprima ce simte sufletul,dar in tot ceea ce ai trait cred ca trebuie sa vezi si daca e ceva bun si nu mi ramane decat sa spun ca aceasta copilarie traumatizanta te a transformat in ceea ce esti un om minunat un om de o sensibilitate de nedescris si un om cu un talent desavarsit as putea spune. este inadmisibil ca un copil sa treaca prin astfel de experienta dar........ incearca sa intelegi ca atitudinea asta a mamei tale a venit din teama .din teama de orice legat de tine , teama de a nu mai primi o alta lovitura de la viata si poate din amaraciunea vietii dumneaei. e greu sa cresti un copil singur. te temi pt orice este legat de el . si poate ma intrebi; asa trebuie reactionat? eu spun ca nu dar teama iti intuneca mintile nu mai poti suporta altceva incerci sa tii tot sub control si cand responsabilitatile vietii sunt doar intr o mana probabil ca te porti asa . viata harseste sufletul.poate daca aveai o viata altfel , tu erai o oarecare sau cinestie care ar fi fost mersul tau in viata .eu cand nu mai pot si tot se pravaleste peste mine spun asa poate ca asa a fost sa fie si ca nimic nu e intamplator.Roaga te bunului Dumnezeu ca viata ta sa fie asa cum e acum frumoasa si implinita si sa nu calci niciodata in ce a calcat mama ta .poate ca vei spune ca nu ar fi posibil nici in o mie de ani dar intortochiate s caile Domnului . vreau sa cred ca ai iinteles mesajul meu asa cum trebuie sperand ca ai inteles ca nu pot sa spun ca asta e calea care trebuie adoptata in astfel de situatii ci spun doar ca viata e asa cum e si nu totdeauna gasesti ce a mai buna cale in a rezova aceste situatii .si orice ar fi tu trebuie sa inchizi sa fereci cu noua lacate aceasta camaruta a sufletului tau , sa inchizi definitiv acest capitol al vietii tale . nu ai sa uiti niciodata dar sa nu te lasi condus de el
    si mai vreau sa adaug ca poate te intrebi sau ma intrebi - daca ai fi avut o copilarie normala nu ai fi fost la fel de buna sau nu e indicat ca un copil sa aiba o copilarie normala ca altfel nu ieie om din el? spun doar ca asa a fost sa fie nu ca asa a fost bine
    ma repet in ideeadea nu intelege gresit

    eu stiu foarte bine cum stau lucrurile in astfel de situatii
    este experienta proprie in ambele ipostaze si mama si copil
    la mine lucrurile au fost in prelungire

    RăspundețiȘtergere
  64. MIHAELA 05

    Imi lipsesti...
    Iti doresc o viata minunata si...La Multi Ani !

    RăspundețiȘtergere
  65. La multi ani Mihai!
    Multumesc ca existi.
    Multumesc pentru tot ceea ce faci.
    Multumesc ca aduni oameni cu suflete mari.
    http://prezentari.alege.net/prezentari-educationale-ro-2012-Re-Nastere.html
    Mariana

    RăspundețiȘtergere
  66. ANONIM "M"

    Dimineata mea a devenit insorita...datorita cuvintelor tale...MULTUMESC !
    Sa nu-ti fie teama..."Boala" Michael Jackson...e cumplita...dar atat de benefica...Te vindeca de multe alte neplaceri...Vei vedea in timp...Zilele trecute...cineva a avut curiozitatea sa stie ce ascult mereu in castile de care nu ma despart...i le-am apropiat...a ascultat...m-a privit in ochi si mi-a spus..."Acum stiu de ce arati atat de fericita...ceea ce asculti tu aici...este adevarata terapie..." Nu ma gandisem la asta...dar cred ca are dreptate...
    Imi doresc sa nu te dezamagim vreodata...nici Michael cu ceea ce canta...si nici eu...cu ceea ce scriu...

    RăspundețiȘtergere
  67. AMY ,ZUZA

    Tocmai ma pregateam sa ii raspund lui AMY cand am vazut si comentariul tau,ZUZA...Va raspund la amandoua...si tuturor :

    Intre mine si mama mea...nu este loc pentru cuvantul "iertare"...nu are ce sa caute...nu am considerat vreodata ca am pentru ce sa o iert...Nu a fost nevoie sa ajung la aceasta varsta pentru ca sa o inteleg...Copil fiind...vedeam cat de nedreapta fusese viata cu ea...si credeti-ma...avea toate calitatile ...si fizic si moral...Am inteles-o inca de atunci...Iertarea...si-o primea intotdeauna din secunda in care scapam din mainile ei...Lacrimile inca nu se uscau...dar mama mea era deja iertata...Intotdeauna m-a admirat pentru acest lucru...niciodata nu intelegea cum alti copii pastrau supararea fata de parintii lor...EU NICIODATA...dupa 5 minute...uitam totul...cantam,dansam,radeam...si toata lumea era a mea...si a ei...si ea uita repede...si aveam parte de mangaieri si imbratisari...Si ma ruga...fii cuminte...nu ma mai supara...Am crescut intr-o curte cu pomi si flori...La 5 minute dupa ce scapam din mainile ei...cantam si dansam cu florile din gradina...Si cu teiul minunat si parfumat din fata casei...Vecinii spuneau ca nu e adevarat...Acum cateva minute tipa ca din gura de sarpe...si acum canta fericita...Ceva nu e in regula cu copila asta...Nu aveau cum sa inteleaga...eu niciodata nu am inteles de ce era nevoie de acele momente...le consideram doar niste intermezzo-uri in viata noastra...incercam sa o fac si pe ea sa rada si sa uite...nu mi se parea drept ca mama mea e singura...din toata familia noastra ...numai ea era singura...si mereu mi-a parut rau pentru ea...Garderoba ei...nu se innoia decat atunci cand lucrurile tipau la ea ...ca nu mai pot fi purtate...In schimb pentru mine...nimic nu era prea scump...nimic nu era suficient de nou sau de bun...Pentru mine...si pentru casa cea mare si frumoasa pe care visa sa si-o cumpere intr-o zi...si...dupa ani de sacrificii...A REUSIT ! In casa ei cea mare si frumoasa pe care a visat-o toata viata...locuiesc eu astazi...Dar cu mult mai putina mobila decat ii placuse ei...
    Si mai mult decat orice...am stiut intotdeauna...ca oricand...SI-AR FI DAT VIATA PENTRU MINE !
    Sunt omul care sunt...pentru ca i-am semanat ei...Am luat chipul tatalui meu ( fara a fi atat de frumoasa ca el...nu am provocat in inimile barbatilor ceea ce a reusit el cu inimile atator femei...era singurul lui cusur...dar rrrau de tot...)...si firea mamei mele...desi ea se temea tot timpul ca seman mult prea mult cu el...si ca voi ajunge rau...daca nu e destul de severa si atenta la tot ce fac...
    Lucrurile ar fi putut fi mai simple...dar nu sunt in masura sa judec...nu am acest drept.
    Au ramas anumite aspecte in viata mea,in firea mea...pe care oricat s-a straduit...nu le-a putut corecta...Si astazi...in cele mai nepotrivite momente...las toate balta...si astazi...oricata bataie am mancat candva pentru asta...cand am eu chef...ii trimit pe toti la naiba( ooopsie ) ...si ma intorc mereu la ce imi place mie mai mult...la MUZICA MEA...Mama mea...nu a putut sa schimbe acest lucru niciodata...si credeti-ma... si-a dat silinta...

    RăspundețiȘtergere
  68. LA MULTI ANI ,MIHAI!

    Florenta ,scrii foarte frumos:).

    RăspundețiȘtergere
  69. Florenta...scrii atat de frumos incat cuvintele parca prind suflet..din nou am ramas fara cuvinte,iti multumim pentru ca ti-ai deschis sufletul catre noi si ai avut puterea sa deschizi din nou acea camaruta in care ai adunat si amintirile frumoase dar si cele mai putin frumoase din copilarie.
    Am vazut si eu filmul si nu se poate exprima in cuvinte tot ceea ce pregatea Michael,tindea mereu catre perfectiune si de asemenea ii respecta pe toti cei din staff,totul e "with love..L.O.V.E.".impresionant decorul..foarte implicat,ca de obicei,si inovator in tot ceea ce facea..magic.Foarte frumos si adevarat e tot ce-ai scris in acest articol despre film,Mihai.

    Va imbratisez pe toti!

    RăspundețiȘtergere
  70. Continuare..THIS IS IT..
    Dansatorii, superbi, talentati, perfecti..s-au ridicat la inaltimea asteptarilor lui Michael, altfel nu i-ar fi selectat. Backing vocals..senzationali, niste voci superbe! Tot staff-ul l-as putea descrie cu un sigur cuvant: profesionalism.
    Faza de final, momentul acela cand Michael s-a rugat tinandu-se de mana cu toti, m-a impresionat pana la lacrimi. Eu n-am retinut decat atat: mai sunt 4 ani, 4 ani in care avem ceva de facut, cu adevarat planeta noastra sufera, efectele secundare, distructive, a ceea ce mana omului a facut de-a lungul timpului, se resimt tot mai mult..Mie, chestia asta cu 4 ani, chiar mi-a sunat a profetie si chiar mi s-a facut pielea de gaina!
    De faza aceea dupa curgerea genericului si albirea ecranului, chiar nu mai vorbesc: orb si prost sa fii, si nu poti sa nu-ti pui intrebari de genul "De ce acea faza atunci, de ce nu inclusa in film cu celelalte faze de la repetitii, daca acea faza chiar era o faza din acele repetitii?"sau "O fi vreun mesaj?"..Think about!..
    Va urma..

    RăspundețiȘtergere
  71. buna
    mihai si La Multi Ani!

    vreau sa zic ca desi nu postez comenturi la postarile tale, apreciez dragostea care o ai pentru michael si timpu pe care il acorzi in a scrie aceste frumoase posturi,
    intr-adevar se vede ca le scrii din inima si ca te documentezi inainte sa publici ceva. si sper ca acolo unde este michael sa poata sa vada cate dragoste avem pentru el ca si om.

    RăspundețiȘtergere
  72. La multi ani!sa te bucuri de viata!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  73. THIS IS IT..Continuare: (scuze ca scriu pe bucati, dar e doar din lipsa de timp, nu-mi permit sa stau minute in sir sa scriu romane :D)
    Asadar..La prima vedere, filmul mi s-a parut spectaculos, dar dincolo de aceasta impresie, am observat si niste "neregului", ca sa le zic asa:
    1. Parca se vorbea de 100 de ore de filmari la repetiti, muuult..Pai din astea 100 de ore ne alegem doar cu cateva secvente de o ora si ceva, pt un film atat de mediatizat?! Cam superficial..
    2. Parca se spunea ca aceasta era intentia lui MJ de a avea repetitiile filmate pe un DVD ulterior..bun, atunci de ce unele secvente sunt de o calitate extrem de proasta?!(mie mi-a sarit in ochi destul de evident faptul ca nu toate secventele erau de aceeasi claritate..unele parca erau "out of time")..
    3. Mie, MJ-ul cu pantalonii aceia rosu-portocaliu, mi s-a parut mult mai in forma si mai plinut decat MJ-ul in celelalte costumatii!(daca va uitati la picioarele lui MJ in toate costumatiile, veti observa diferenta)..
    3. De ce nu s-a specificat la inceputul filmului sau la sfarsit macar, daca tot era "for the fans" si dedicat copiilor lui Michael, "in loving memory of Michael Jackson"?! Doar e un film despre o persoana care se presupune ca nu mai e, ca e decedata..
    4. Cica a aparut si albumul "This is it"..bun..Atunci de ce in film apare o melodie Jackson 5, iar pe album nu?! Parca albumul trebuia sa contina melodiile din filmul "This is it", nu?!..
    5. La finalul filmului apar niste "special thanks to Michael"..De-a dreptul macabru, multumiri speciale unui decedat?! Dupa cum spuneam mai sus, eventual "in loving memory of..", nu "special thanks to.."
    6. Si am ajuns la "Smooth Criminal"..Aceasta melodie este cuplata cu 2 filme: Gilda (aici cineva isi insceneaza propria moarte si se intoarce sa se razbune) si Uimitorul Dr. Clitterhouse (aici un doctor comite o crima cu justificari stiintifice)..Mda, interesant!..Zicea cineva, ce-i drept eu n-am observat detaliul asta, ca la un moment dat in secventa din Gilda, barbatul ei zice: "I'll be gone for a while, and then comeback"..Asta chiar iti da "goose bumps"..
    7. La sfarsitul Thriller-ului fantoma aceea coboara de undeva de sus spunand: "Ressurrection! He'll be back!".. Cine?! Mda..interesant!!
    8. De ce MJ ar fi avut nevoie de ochelari la repetitii?! Nu se filma afara, si daca stai sa analizezi bine, in mai toate secventele e semi-intuneric..(poate am eu un stres cu ochelarii, dar totusi..)
    Ma opresc aici..I'll be back! :D
    O saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  74. Deci K, voi incerca sa-ti dau raspunsurile mele la cateva dntre intrebari...altfel spus, parerea mea.

    Apropo...3 ai numerotat de 2 ori:D

    1.Se pare ca in multe filmari din timpul repetitiilor apar si copiii lui Michael (toata lumea stie de ce), iar Ortega a declarat ca acesta este un film cu si dispre artistul, megastarul MICHAEL JACKSON", de aceea nu a inclus mai multe imagini.Acum pe net, circula faptul ca va aparea dvd-ul "This is it" in preajma Craciunului si ca va avea un bonus de 100 de minute.

    2.Nu cred ca Michael vroia ca toate secventele dar absolut orice miscare, sa fie filmate ptr un dvd personal...acolo unde nu se vede prea bine in film, nu sunt cine stie ce puncte culminante.Repet, parerea mea.

    3.Sincer...in orice ipostaza pe acolo in film este Michael...am m-ai spus-o MICHAEL a fost de la inceput la sfarsit.

    4.Poate ptr ca s-a vrut ca acest albumu sa fie asociat doar si numai cu Michael...adica sincer sa vad ca apare si vreun frate Jackson...beahhh!!!!...plus ca de ex "GHOSTS" era pregatita pentru concert, dar pe album nu apare.

    5."Multumiri speciale unui decedat"...sincer as fi preferat sa nu citesc aceasta fraza..."acestui decedat" multi ar trebui sa-i multumeasca si sa-i respecte munca si viata.Pentru toate acele decoruri, doar nu ne asteptam sa-i multumim lui Ortega....tot ceea ce am vazut a fost imaginat sau creat de Mike, deci mi se pare si normal sa i se adauga aceste multumiri de rigoare.

    6.Ideea de unire a unor secvente din 2 filme si adaptarea lor la videoclipul original este de-a dreptul MAGNIFICA...inca un motiv pentru care cred ca tre' sa-i multumim lui Mike.

    7.Trebuie sa tinem cont ca erau repetitii...deci poate aceea fraza isi avea un sens aparte,daca fie am fi vazut toata filmare, fie ar fi existat concertul.Deci , nu mi se pare nici un "apropo" cu privire la nimic.

    8.Hai sa recunoastem ca desi se misca ca la 20 de ani, el chiar 20 de ani nu mai avea:).Asa ca cine stie, poate a devenit sensibil la lumina reflectoarelor,avand in vedere ca toata viata lui a fost pe scena ma mir ca pe la 40, 40 si ceva de ani a inceput sa poarte ochelarii de vedere si nu mai devreme.Sincer.Deci ochelarii de soare ptr mine au un raspuns foarte logic, numai cine nu stie ce inseamna un reflector nu poate intelege repercursiunile luminii reflectate de acesta asupra ochiilor.Si la fel ca si cu vocea, poate vroia sa-si proteje ochii pentru concerte...pastra si ce era mai bun pentru acel moment.


    "IN LOVING MEMORY OF MICHAEL JACKSON"...daca nu ar fi cinic as rade.Spune-mi si mie "tu ,fan" cu ce te incalzea la inima sa vezi un RIP sau anii???...este mai mult decat suficient si minunat ca filmul este dedicat copiilor si faniilor...ce mesaj mai frumos decat acesta poate exista?????

    P.S. aceasta este doar parerea mea si numai a mea.

    SCORPYA

    RăspundețiȘtergere
  75. SCORPYA

    Nu fi egoista...Este si a mea...

    Si iar iti multumesc
    si te imbratisez

    RăspundețiȘtergere
  76. Scorpya,
    Bine spus..este doar parerea ta..
    Vad sa va incapatanati sa gasiti o explicatie "rationala" (dar nu neaparat cea mai plauzibila) pt orice alta parere cu care nu sunteti voi de acord..
    Nu-i de mirare ca ati reusit sa "alungati" (poate n-a fost chiar intentionata atitudinea voastra..D-zeu stie!) de aici toate "visatoarele"..ele chiar au parasit acest blog, daca NU ATI OBSERVAT..Si au fost nevoite sa-l paraseasca pt ca nu mai erau binevenite (si cred ca in afara de mine, nu le simte nimeni lipsa)..
    Pacat! Pacat ca nu punem in aplicare ce vorbim aici..iubirea de semeni, respectul..
    Poate va veti simti si mai bine cand voi disparea si eu..(stiu ca am zis-o de multe ori, dar ceva ma tragea inapoi de fiecare data..insa nu stiu pana cand)..
    GBU!

    RăspundețiȘtergere
  77. Si Scorpya, a gresi e omeneste..
    Chiar si in cartile tiparite gasesti greseli..daramite la un om de rand, ca mine..
    Mersi, insa, ca mi-ai atras atentia ca am numerotat 3 de doua ori..altadata o sa fiu mai atenta..
    Ma mir cum de observi doar greselile altora de pe aici dar ale tale niciodata..
    Ma opresc aici..nu vreau sa mai continui ca mai apoi sa fiu iarasi acuzata de cine stie ce..dar reflecteaza te rog la ce ti-am zis!

    RăspundețiȘtergere
  78. K. visatoarele nu au parasit blogul. cel putin eu si Luiza inca nu. dar pur si simplu nu mai postam.(sau doar f. putin) doar citim. prefer sa-mi tin parerea doar pt mine daca am vazut ca "a visa" e considerat un lucru defaimator pentru Michael. departe de mine gandul asta. dar fiecare cu parerea lui.
    te pup
    va pup pe toti

    RăspundețiȘtergere
  79. K

    1.Am spus ca ai numerotat de 2 ori, in gluma, scz ca nu a sunat cum trebuia. Asa cum ai zis a gresi este omeneste.Si tot asa spun ca si prin mesajele mele s-ar putea sa fie o litera in +/-. :D

    2.Referitor la "visatoare" am observat lipsa catorva, dar revin la aceeasi idee de baza...fiecare are dreptul la o parere...nu le-a zis nimeni sa plece, a fost decizia lor.
    Astfel spus si restu am fi putut parasi blog-ul fiindca avem alta parere, dar totusi am ramas aici.
    Recunosc ca nici eu nu cred 100%, dar totusi as prefera ceva mai concret, nu doar "speculatii" .Sper sa ma intelegi de data asta, la ce ma refer.

    Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  80. Raluca,
    Ma bucur ca nu sunt ultimul mohican (adica ultima "visatoare") de pe aici :P..Ma bucur ca tu si Luiza ati ramas pe pozitie si ca sunteti solidare "acelui gand" :)..Zicand ca "visatoarele" au parasit acest blog, m-am referit la majoritatea care obisnuia sa intre si sa posteze frecvent: Applehead, Dana_nicolle, Maria, Watawalu, Dana_mj..
    Eu, una, chiar le simt lipsa..:(
    God bless u! :*
    Si Scorpya,
    Ma bucur ca ai inteles mesajul..si ca ne-am lamurit! E ok :)!
    GBU!:*

    RăspundețiȘtergere
  81. K si eu le simt lipsa tuturor si mai ales lui Applehead care ne incanta cu descoperirile ei.

    RăspundețiȘtergere
  82. commenturi sincere, cuvinte frumoase, laude indreptatite si dureri nestinse si lacrimi amare.. de asta ai parte acum... amintirile sunt un refugiu dar durerea nu dispare.. Sunt socata de efectul pe care il are Michael asupra oamenilor chiar si dupa moarte; la 8 luni de la tragicul moment, golul este inca in mijlocul inimii ..si este imens; regretele nu au nici un sens acum, si totusi, sunt de necontrolat.
    Poate ar trebui sa ne simtim binecuvantati ca am trait in aceeasi epoca cu el: cu cel mai mare artist al lumii; cu cel mai mare filantrop dintre artisti; cu Regele muzicii, cu un geniu al artei! Dumnezeu sa ii binecuvinteze sufletul minunat, oirunde ar fi si nou sa ne dea forta sa invatam sa ne iubim pe noi insine si unii pe altii, caci asta este singura noastra sansa pentru o lume mai buna!

    RăspundețiȘtergere
  83. cel mai exceptional film din cate exista :)
    am ceva de adaugat:
    1) pe chitarista o cheama Orianthi :) e foarte draguta :)
    2) gimnastele si dansatoarele la bara presupun ca le folosea pentru "Who is it", nu sunt sigura totusi :D
    ...cu asta, gata ;)

    RăspundețiȘtergere
  84. Buna, tuturor!
    Am revazut This is it dupa aproape 10 ani si mi-am adus aminte de acest loc, unde ma simteam ca acasa! Cu bune, cu mai putin bune, cu totii am avut o activitate pe cinste pe acest blog.
    Au trecut 10 ani si peste noi, oare voi ce mai faceti? Va mai ganditi la MJ?!
    L.O.V.E,
    K.

    RăspundețiȘtergere

AVERTISMENT!

Orice comentariu care contine limbaj jignitor la adresa autorilor blogului, a cititorilor sau a comentatorilor sai, va fi expediat in Zona Fantoma, sa-l caute pe Generalul Zod :)