vineri, 9 octombrie 2009

Michael Jackson is A Nature Boy

...


Am reuşit să fac şi eu un clip dedicat lui Michael Jackson. Sper să vă placă.







...

59 de comentarii:

  1. Deci asta ati "clocit" atata vreme! A meritat asteptarea, pozele sunt foarte frumoase. Muzica excelenta, bravo domnule Mihai!

    RăspundețiȘtergere
  2. exceptional f frumos . si acum vreau sa mai spun doua vb. nu mi amintesc cum a fost cand a murit Elvis Presley pt ca in acea perioada am fost lovita de o mare tragedie si eram destul de acaparata de tragedia prin care am trecut . asa ca moartea lui Elvis a trecut neobservata pt mine dar......... in acest moment este cert un lucru- vindecarea de Michael v a fi foarte grea ; probabil ca v a fi ca asa e in firea lucrurilor , dar v a fi greu. au trecut trei luni de cand nu mai este dar asta nu ma impiedica sa fiu la fel de indurerata ca in dimineata cand am aflat tristul eveniment, si ce ma deranjeaza cel mai tare la mine , este faptul ca parca s a transformat tot in obsesie. sper sa vina un moment in care ma voi detasa de situatie si sa inteleg ca asta este mersul firesc al lucrurilor adica ma refer sa inteleg ca s a intamplat si sa accept , nu ca asa ar fi fost normal sa se intample.de cele mai multe ori nu ma gandesc la artist ci la om, si asta ma ravaseste si asta pt ca nu inteleg unde au fost cei care au zis ca sunt apropiatii lui ca sa faca ceva sa nu se intample astapoate sunt eu mai neintelegatoare dar singura mea parere este ca el a fost atat de singur ca si auzea gandurile si rasuflarea . cred ca numai asa se explica faptul ca el nu mai este . lipitorile au reusit sa l izoleze de toti si de toate si l au obligat sa faca bani pt ei. cum a fost posibil nu inteleg si asta pt ca e o continua durere in suflet de care nu reusesc sa ma detasez.astept sa vad filmul dar am inteles de pe niste sit uri ca filmul este mult cosmetizat asa ca ........... ce mi doresc eu cel mai mult? este sa aflu cumva ca el traieste undeva fara sa aiba nimeni acces la el si ca e fericit cu cei dragi lui si in primul rand cu copilasii lui care cred ca au fost mai ceva decat lumina ochilor. peste tot unde apare cu copii lui , dragostea lui razbate dincolo de ecren asa ca........ iar tie Mihai iti multumesc si eu ca ceilalti pt aceasta oaza care ne rupa de lumea asta rea si urata si ne trimite intr o lume plina de iubire si de bine am mai spus si mai spun - as dori sa facem ceva de nivel mondial in care toata lumea sa contribuie cu ceva pt Michael , ma gandeam la o carte personalizata, nu blog sau asa ceva ,virtual, in care lumea sa vorbeasca despre el . toata lumea sa stige in gura mare ce a insemnat MJ pt omenire. d c nu i a acordat premiul Nobel lui Michael? a facut mai mult ptomenire Obama decat Michael? revoltator......

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna, tuturor. Fotografia de la minutul 57 il reprezinta pe Carlo Riley, un tip , dintre cei multi,care il imita pe Michael. Pagina lui de Myspace e aici
    http://www.myspace.com/carloriley

    RăspundețiȘtergere
  4. Pardon, am vrut sa scriu secunda 57.

    RăspundețiȘtergere
  5. Domnule Mihai, felicitari!!!
    Consider ca restu' cuvintelor ar fi de prisosinta.Nice work!

    SCORPYA

    RăspundețiȘtergere
  6. Mihai, m-ai facut sa plang. Superb. Foarte inspirat, ca toate posturile tale, de altfel.
    zuza...fii puternica. gandeste-te ca Mj ar fi vrut sa-i ducem mesajul mai departe. Asta putem face, fa asta. Il vei simti langa tine. Du un copil sarac la McDonald's, fa ceva ce ar fi facut si el. Si vei vedea ca il simti langa tine.
    MJ...vei ramane vesnic lumina sufletelor noastre.

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitari Mihai!LONG LIVE THE KING!ruxy

    RăspundețiȘtergere
  8. Frumos, f frumos! Te-ai straduit ceva ...:)
    Dar ce ziceti ca Obama a luat premiul Nobel????????? Pentru ce? Nu vi se pare ca ar avea legatura Cu Michaeal?

    RăspundețiȘtergere
  9. http://www.youtube.com/watch?v=5D78_hHyHqM&feature=related

    RăspundețiȘtergere
  10. Mihai,felicitari pt video:).

    RăspundețiȘtergere
  11. Cautati pe youtobe

    ULTRA RARE : Michael Jackson And The Dangerous Court Case Deposition 1994 - 1/5.

    RăspundețiȘtergere
  12. openmindeism
    dar pt ce acel proces???care era cauza procesului??
    Adryana

    RăspundețiȘtergere
  13. Cum ar putea sa nu ne placa? Este superb filmuletul!
    FELICITARI!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Foarte frumos e video-ul,Mihai,bravo!!
    zuza,ai dreptate,este foarte greu sa treci peste tot ce s-a intamplat,sa vezi cum unii oameni vroiau numai sa profite de pe urma lui...dar cum a spus si Irina,MJ e in sufletele noastre si va trai mereu..de fiecare data cand zambim si cand aducem zambetul pe buze celor de langa noi,chiar si pentru o clipa,cand ii ajutam.
    Va multumesc pentru filmulete si pentru toate mesajele pe care le lasati aici.

    Va imbratisez pe toti!

    RăspundețiȘtergere
  15. Adryana,nu stiu sigur daca e asa ,se pare k o tipa l a dat in judecata pt k piesa lui ,"Dangerous",seamana cu a ei ,sau k el ar fi zis k piesa ei e defapt lui. Dar repet,nu stiu sigur
    care a fost cauza procesului.

    RăspundețiȘtergere
  16. Frumos clip
    Dar peste vreo 20-25 ani, cum o sa ne uitam la aceste poze, la clipurile lui...Oare cum o sa ne amintim de el? Oare copii nostri, cum o sa ii asculte muzica?
    ...tare mult as vrea sa nu se piarda in timp...
    Corina

    RăspundețiȘtergere
  17. Este foarte frumos omagiul, ai ales cele mai reprezentative fotografii pentru baiatul-Michael, este Michael in cele mai frumoase momente ale vietii lui. Si muzica atinge sufletele, este calda si tandra, nu stiu cine canta dar imi place foarte mult, felicitari.Amy

    RăspundețiȘtergere
  18. Am intrat pe YT sa vad cine canta piesa pe care ai pus-o in clip(spre rusinea mea nu stiam ca este Nat King Cole) si am vazut si celalalt clip, cel din august, "Politica romaneasca". Mi s-a parut foarte amuzant, sunt niste caracterizari "la fix" pentru personajele- caricatura din clasa noastra politica.Amy

    RăspundețiȘtergere
  19. Emotionant micutul film,asa cum ii placea lui Michael sa le spuna clipurilor,Foarte frumoase si pozele alese de Mihai,multe sunt si preferatele mele,pe care le-am facut cu fata mea ;acum avem 4 albume cu foto cu Michael.Melodia este cintata de Nat King Cole.Superb omagiul!

    RăspundețiȘtergere
  20. Va salut pe toti!
    Mihai,felicitari pentru munca ta,dar recunosc ca mi-ai dat de gandit.
    Desi a trecut ceva timp,nu pot sa ascult o melodie a lui sau sa-i privesc o fotografie fara o imensa parere de rau pentru ce s-a intamplat.Trebuie sa recunosc ca a reusit sa-mi influenteze viata intr-un mod pe care nu-l pot intelege.A facut o schimbare ireversibila,sper.Nu stiu cum a reusit.Probabil a schimbat ceva in ordinea prioritatilor mele sau in ordinea valorilor mele,o schimbare pe care singura nu reuseam sa o fac.E benefica deoarece sunt mult mai impacata si am mai multa incredere.Lumea e mult mai frumoasa.Dar imi pare atat de rau pentru el...Recunosc ca sunt fascinata de personalitatea lui,dar nu ne-am intalnit niciodata,nu am vorbit si nu l-am atins niciodata.Atunci de ce ma gandesc la el ca la cineva foarte drag si apropiat,ca la o parte importanta a sufletului meu?Am incercat sa ma mai consolez cu inscenarile.Degeaba,nu cred.Ma simt aiurea,ca la Hainele imparatului,toata lumea vede semne si insemne,eu nimic.Am o incapacitate,cred.Nu vad decat ceea ce este la vedere si nu aud decat ceea ce se spune.Nu pot da o multime de intelesuri.
    Ma gandesc ca e foarte trist ce se intampla.Ma asteptam ca macar de ochii lumii sa se agite putin autoritatile americane.Nu e vorba de o inscenare la care participa,asta e sfidare...nu le pasa de noi.Nu ca arestarea medicului ar fi o rezolvare,e un pion nenorocit,cei vinovati sunt la adapost si nu vor fi cunoscuti niciodata.
    Pacat.Mare pacat.Un om care a vrut sa ofere dragoste,pace si armonie,un suflet nobil si generos ,acesta este Michael Jackson.
    camelia
    PSAm vazut bine?peste 25 de ani????voi fi la intalnire(acolo nu sunt garzi de corp,nu?)

    RăspundețiȘtergere
  21. Buna-seara!
    Stiu ca ma repet si pentru asta imi cer scuzele de rigoare, dar am sa transmit mesajele mele prin versuri. Asa ca va rog sa ma intelegeti ceea ce am vrut sa spun referitor la videoclipul postat si dincolo de atat. Multumesc pentru intelegere.

    octombrie 2009 09:36

    Anonim spunea...
    Buna-seara!. Si bun gasit!... Serios, ma mai primiti? Maria sunt.

    JOI, 08.10.2009
    03.47 - 04.05
    NICICÂND...

    I. Nicicând nu am să-ţi spun "La Revedere!"
    Şi nicicând "Bun rămas!" nu am să-ţi spun
    Şi-am să-ţi ascult mesajul cu plăcere
    Şi mă opun oricărei guri de tun...

    2. Nicicând nu am să-ţi spun că ai vreo vină,
    Nicicând nu am să-ţi spun unde-ai greşit...
    Tu pentru mine-aură divina
    Chiar daca drumul ti l-ai rătăcit...

    3. Nicicând uitării nu te-oi da vreodată
    Şi nicicâd întrebări nu am sa-ţi pun.
    Dar de-am gresit, te rog, frate, mă iartă
    Şi mă opun oricărei guri de tun...

    4. Nicicând de ură n-am să vorbesc vreodata
    Trădarea nu va fi nicicând de partea mea
    Iar de-am greşit, frate, te rog, mă iartă!...
    Ce pot sa fac ca sa ma poţi ierta?

    5. Nicicând nu am să-ţi spun "La revedere!"
    ŞI nicicând "Rămas bun!" nu am să-ţi spun...
    Şi-am să-ţi ascult mesajul cu plăcere
    Şi mă opun oricărei guri de tun...
    ..................................
    IN incheiere mai dati-mi voie sa imi exprim indignarea referitoare la declaratia lui Qincy Jones.
    Revin. Maria C

    RăspundețiȘtergere
  22. OMAGIUL ADUS DE TINE E MINUNAT....IMI VIN IN MINTE DOUA INTREBARI RAMASE FARA RASPUNS ...CUM DE A INGADUIT DUMNEZEU HOLOCAUSTUL SI CUM DE A INGADUIT DUMNEZEU NEDREPTATEA FACUTA LUI MICHAEL ...UNDE ERA EL ATUNCI,SI UNDE ESTE EL ACUM.....EU STIU CA LUI II PASA DE NOI... VAL.

    RăspundețiȘtergere
  23. .Quincy Jones: „Michael nu era atât de talentat“
    Autor: Adelina Gherman
    Data: 10 oct 2009 "Adevarul"
    Afirmaţia îi aparţine lui Quincy Jones, cel care a stat în spatele succesului Regelui pop. Într-un interviu acordat cotidianului spaniol „El Pais”, Quincy Jones vorbeşte „la rece“ despre începuturile carierei lui Michael Jackson.
    (+) Click pentru a mări
    Quincy Jones a fost producătorul celor mai bune albume ale megastarului Foto: Getty Images „El Pais“: E ceva ce nu aţi făcut până acum?

    Quincy Jones: Bineînţeles. Ceea ce fac chiar acum: coordonez primul meu program de televiziune.

    Citiţi şi:
    •La Toya despre Michael Jackson: "A fost un fel de Dumnezeu"
    •VIDEO Michael Jackson ar fi zis despre Hitler că e un geniu neînţeles
    •adevarul.es Fanii din Madrid au plâns în fața statuii lui Michael Jackson

    Ce v-ar mai rămâne de făcut?

    O grămadă de lucruri, frate! O operă. Un balet. Să produc un disc al lui Tony Bennett şi Stevie Wonder. Îl fac chiar acum. Nu mă gândesc la pensionare. Am prea multe lucruri de făcut:

    RăspundețiȘtergere
  24. Bun gasit!...
    Va plac povestile?
    Imi dati voie sa va spun eu una? Multumesc. Sunteti draguti... ca intotdeauna.
    INTRODUCERE:
    1. http://www.youtube.com/watch?v=jRzjR10U7IM&feature=related (Am avut destul)...

    2.http://www.youtube.com/watch?v=rzfj9pAsA9o&NR=1 (Orice s-ar intimpla)...

    3. http://www.youtube.com/watch?v=XaUkXjkna70&NR=1 (De ce?)...

    4. http://www.youtube.com/watch?v=53UuraZdRwM&feature=related (Tu esti viata mea)...

    5. http://www.youtube.com/watch?v=LI96UcuOXdI&feature=related (Mut)...

    6. http://www.youtube.com/watch?v=CI_isfeyK74&feature=related (Pentru tot timpul)...

    7. http://www.youtube.com/watch?v=hXHnoM8KQOc&NR=1 (Nu pleca)...

    8. http://www.youtube.com/watch?v=irqX3scSMZA&feature=related (Daruieste-te mie!)...

    9. http://www.youtube.com/watch?v=AR722cCJhok&feature=related (Raiul poate astepta)...

    10. http://www.youtube.com/watch?v=jz-g4W6wUg4&feature=related (Cad iar)...

    CUPRINS;

    II. MESAJ...:

    1. http://www.youtube.com/watch?v=1Q02DUWr4js (ZAMBESTE)
    2. http://www.youtube.com/watch?v=35UcH9E6du4&feature=related (Voi fi acolo)...

    3. http://www.youtube.com/watch?v=UmSQqpInxII&feature=related (Vei fi acolo)

    3. http://www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=related(Vindeca lumea)...

    SEMNAT:
    A. http://www.youtube.com/watch?v=Yn9kzBx1EGY&feature=related (Omul din oglinda)
    SAU...
    B. http://www.youtube.com/watch?v=GIxjw4iPprA&NR=1 (Cantecul Pamantului)...

    INCHEIERE:
    NOI SPUNEM DOAR ATAT:
    MICHAEL JACKSON.
    http://www.youtube.com/watch?v=6S_cC2hdtpI&feature=related

    SI MAI SPUNEM CEVA: DIN PARTEA LUMII INTREGI, michael joseph jackson ESTE CEL CARE A PRIMIT "PREMIUL NOBEL PENTRU PACE" IN ANUL 2009 SI PENTRU TOTDEAUNA...
    ...............
    SI NU PUTEM SPUNE NICIODATA DESPRE MICHAEL:
    1. http://www.youtube.com/watch?v=GrwixtWW1wY&feature=related (Plecat prea devreme)???.

    CAUZA...(?!?)

    2. a)http://www.youtube.com/watch?v=jJbseV1aJ5g&feature=related (Morfina)..???

    DAR ADMITEM CA LA INTREBAREA "DE CE A FOST UCIS MJJ"), SA PRIMIM ASA RASPUNS???!???
    b) http://www.youtube.com/watch?v=VPFQJnGNU7k&feature=related (De ce a fost ucis MJJ)?!?!?!?

    MAI BINE... II PASTRAM...

    http://www.youtube.com/watch?v=OBEdkNV8Tvs (PRIVACY - INTIMITATEA)...

    PENTRU CA, ORICUM ESTE...

    http://www.youtube.com/watch?v=miBfwWHSmb8&feature=related (DE NEANVINS - INVINCIBIL)...

    THE END
    ...........................
    Auditie sau vizionare placuta asa cum v-am spus povestea.
    Dar stati... Am uitat ceva...
    Indiferent de religia in care credea, Michael nu uita niciodata sa inalte o ruga catre Unul si bunul Dumnezeu (Allah, Buda, etc):
    1. http://www.youtube.com/watch?v=sVx5XJAYPmo&feature=related(Give thanks to Allah) ????????

    Si totusi sa fi gresit si sa fi spus: (????)

    http://www.youtube.com/watch?v=OyRmDodn7qU&feature=related (Islam is my veins)??????????
    ....................
    Multumesc. Maria C.

    RăspundețiȘtergere
  25. Tot eu sunt.
    Am mai gasit ceva... frumos...
    Asta fac toata noaptea, CAUT...
    Sper sa va placa. Si restul...

    http://www.youtube.com/watch?v=5zCXVxLTq3E&NR=1
    Maria C.

    RăspundețiȘtergere
  26. Buna tuturor !

    Nu am mai postat demult deoarece povestea cu illuminati ma depaseste si nu am vrut sa iau parte la ceva despre care nu cred cred ca are de a face cu ceea ce s-a intamplat la 25 iunie.

    Mihai, foarte frumos colajul si interesanta alegerea melodiei ! Ma bucur ca nu mi s-a parut doar mie ca cel de la secunda 57 nu este Michael! Sincera sa fiu, nu stiam de acest imitator Carlo Riley, doar de E-Cassanova si de Navi.

    Ce mai fac visatorii ?

    Applehead, mersi pentru linkuri si felicitari pentru aniversare !

    Danna-Nicolle, nu te-am mai vazut postand de mult ! (:

    Sa nu uit, ziua mea de nastere e 8 noiembrie 1975, daca mai intereseaza pe cineva :)

    RăspundețiȘtergere
  27. http://justjared.buzznet.com/?s=michael+jackson+ -POZE NOI CU COPII

    RăspundețiȘtergere
  28. Imi cer scuze,am vazut ca datorez cateva raspunsuri,dar...sunt in renovare de o saptamana si va mai dura ceva...
    La serviciu nu se poate...dar primul lucru pe care il voi despacheta va fi calculatorul...

    RALUCA

    Conform revistei de muzica "Rolling Stone"cantecul "This Is It" a fost inregistrat in anul 1991 cand Michael pregatea albumul "DANGEROUS"...nu s-a numarat insa printre cele alese sa faca parte din album...

    RăspundețiȘtergere
  29. Multumesc Mihai pentru raspunsul tau prompt si felicitari pentru tributul tau.
    Multumesc tuturor celor care comenteaza aici.
    Multumesc Maria C. pentru povestea ta frumoasa. Si intradevar nu conteaza cine a castigat sau va castiga Premiul Nobel pentru Pace. Pentru noi unicul castigator este si va fi Michael Jackson.
    Mariana

    RăspundețiȘtergere
  30. Buna-seara!
    Nu mai am nici povesti, nici poezii, dar am asta.
    http://www.this-is-not-it.com/
    Poate ati vazut-o, poate nu. Pe mine, m-a socat. Mi-a fost trimisa pe email.
    Am stiut intotdeauna ca filmul este o facatura a "LOR". Eu una am sa fac greva. Nu vreau sa merg sa vad "lucratura" si le umflu portofelele. Mi-e sila de EI... Ma multumesc cu putin... PE MICHAEL VREAU SA-L PASTREZ IN AMINTIRE ASA CUM ERA CAND ERA IN PLINA GLORIE, NU UNDE L-AU DUS crIMInalII. Multumesc si SINCER imi scuze daca am deranjat pe cineva. Maria C.

    RăspundețiȘtergere
  31. florenta merci pt raspuns.
    zuza si eu simt acelasi lucru.
    si eu cred ca pentru noi si pentru multi altii, Michael este castigatorul premiului nobel. si doar asta conteaza.
    Mihai un video superb ca si melodia de altfel.

    RăspundețiȘtergere
  32. un fragment din piesa THIS IS IT care va fi lansata la miezul noptii
    http://www.youtube.com/watch?v=0vMcscCGrkU

    RăspundețiȘtergere
  33. MJ Forever:

    da-mi te rog un bip pe mess
    Id-ul il stii.
    mersi

    RăspundețiȘtergere
  34. Referitor la "this is not it"...hmmm, sa fiu sincera daca am vreo indoiala, ceva, este suficient sa revad trailer-ul...imi transmite aceeasi senzatie pe care o am de fiecare data cand revad un concert de-al lui(aceeasi emotie,extaz,curiozitate,apreciere,iar lista ar putea continua).Ca probabil o fi folosit si vreo dublare(poate are o poveste, ramane de aflat la vizionarea filmului),sunt momente si gesturi in care il regasesc pe Michael.Adevaratul Michael...Iar faza cu hranitul si mai ce era nu le cred...de ce?? fiindca Michael isi iubea mult prea mult copiii si nu ar fi pierdut un minut din viata lor, in favoarea medicamentelor, daca ar fi fost bolnav asa cum "se vrea a crede" s-ar fi tratat...Michael a fost "eliminat" .Pentru moment ma opresc aici cu comentariile.
    P.S....nu sariti pe mine, este doar parerea mea :D

    Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  35. Ati asc "This is it"??????
    Este super tare :))...cel putin inceptul...cine vrea sa o asculy o gaseste aici www.michaeljackson.com, desi cred ca stiai unde sa o gasiti.

    :*
    Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  36. Cica in film nu sunr melodiile Heal the world and We are the world.
    Ceea ce nu mi se pare ok.Dar voua??

    RăspundețiȘtergere
  37. http://www.youtube.com/watch?v=-4oYR3pJPPk&NR=1 (La limita)...

    http://www.youtube.com/watch?v=UmSQqpInxII&feature=related (Vindeca lumea)
    Maria C.

    RăspundețiȘtergere
  38. http://www.youtube.com/watch?v=mEWk140PgfY&NR=1
    Scuze de revenire... Sunt doar 30 de sec., dar semnificative, cred eu...
    In legatura cu melodia This is it, a fost scrisa cam prin 90. Am sa gasesc "dovada" si am sa v-o trimit...Multumesc. Maria C.
    P.S. ESTE CINEVA DIN BUCURESTI, VA ROG?

    Si totusi...
    Dati-mi voie sa va trimit doar atat:

    EU AM ALES NEMARGINIREA
    VOI MI-ATI VEGHEAT MEREU IUBIREA.
    IERTATI-MA CA UN CUVANT N-AM SPUS
    SI AM PLECAT CA INGER IUBIT AL LUI IISUS...

    CHIAR DACA LACRIMILE-MI CURG SUVOI
    ACESTA E MESAJUL CATRE VOI...
    DE-ACOLO VOI VEGHEA PESTE PAMANT
    DE-ACOLO-AM SA MA ROG SI AM SA CANT!...

    - VINDECATI LUMEA... -
    Maria C.

    RăspundețiȘtergere
  39. Revin cu scuzele de rigoare.
    Mai am ceva si nu pot sa nu va impartasesc. Mai pe seara am sa revin si cu ceea ce am promis...
    Asta este!... tot ce am acum a va spune.
    1.http://www.youtube.com/watch?v=j7hrUU-UeHk&feature=related

    2.http://www.youtube.com/watch?v=I_e8t5B2H1c&feature=related

    3.http://www.youtube.com/watch?v=29TRGKKw98U&feature=fvw

    4.http://www.youtube.com/watch?v=cEObeRJrq-Q&feature=related

    5.http://www.youtube.com/watch?v=6V87yIn_ZZg&feature=related

    6.http://www.youtube.com/watch?v=o3GPDzCVjR0&feature=related

    7. http://www.youtube.com/watch?v=yulA_LY6-9I&NR=1

    8. http://www.youtube.com/watch?v=E09Wz3UuYfw&feature=related

    9. http://www.youtube.com/watch?v=Tms4ui98v1c&feature=related

    Sper sa va placa. Eu cam atat am avut de spus. Multumesc, vizionare placuta si LA BUNA VEDERE!...
    Cu sincera prietenie, Maria C.

    RăspundețiȘtergere
  40. Multumesc mult Danna_nicole pentru urari!
    Multumesc Maria C. pentru link-uri.Piesa cu Freddie Mercuty o stiam dar nu am auzit-o toata,foarte frumoasa,ma lasat fara cuvinte,ca de altfel tot ce are legatura cu Mj.
    CATALINA iti multumesc din suflet pentu vorbele tale din data de 5 octombrie:

    pt visatori: cred ca pana la urma toata povestea cu moartea lui si ceremonia au la baza melodiile si videourile lui MJ...asa zic eu...

    Vorbele tale sunt ultima piesa din puzzle care imi lipsea si care m-au facut sa inteleg totul mai bine.

    In legatura cu Iluminatii,masonii si K.Kluk Klan permiteti-mi sa nu vorbesc inca nimic.Toate la timpul lor.
    Nu sunt nici eu de acord cu faptul ca Obama a primit PREMIUL NOBEL PENTRU PACE.Si nici nominalizarea lui Clinton, de altfel la acest premiu.

    Daca doriti sa intrati in lumea de vis numita NEVERLAND intrati aici:

    http://neverlandhopefund.com/Home_Page.html

    Mereu m-am intrebat de ce Michael purta mereu cate o masca,de ce este mai tot timpul misterios,de ce pe site-ul THIS IS IT scrie acum :Discover the man you never knew.Pentru cei care doresc sa afle,sa descopere sau sa incerce sa inteleaga o parte din adevaratul Michael si durerile lui (Pains -S adaugat la memorialul din 07.07.09)sa intre pe acest minunat site:

    http://www.mjfriendship.de/en/index.php

    Este atat de frumos,cand simplu fapt a fi un fan M.J.J.se transforma intr-o minunata prietenie.
    Va rog frumos sa nu "trece-ti cu vederea" povestea frumoasa de la sectiunea TO MICHAEL: Wings of love.
    Credeti-ma ve-ti intra efectiv in lumea de vis numita Neverland, tot ce inseamna Michael si sentimentul divin de iubire pura.

    “What is essential is invisible to the eye”
    Antoine de Saint Exupéry

    Va iubesc pe toti,prieteni dragi!

    RăspundețiȘtergere
  41. Multumim Mihai pentru clip!Este deosebit la fel ca tot ceea ce faci aici in acest micut ,,sanctuar,, dedicat lui Michael.Pentru ca ceea ce ne-a ramas este muzica,dansul si ceea ce ne-a invatat prin tot ceea ce a facut bun pentru aceasta lume.Un suflet mult prea frumos pentru aceasta lume,un om prea putin inteles spre deloc si un geniu trist si insingurat,ne-a mangaiat pentru un timp.Acum a ramas doar in amintirile noastre si depinde doar de noi cum i-l vom pastra si pentru cat timp...Pentru ca si uitarea face parte din legile omenesti.Si ar fi pacat sa pierdem o astfel de amintire,chiar daca amintirile provoaca durere (pentru ca e dureros sa-ti amintesti de cineva reducandu-l la ,,a fost,,).Ar fi bine daca s-ar putea repeta clipele sau sa mai intarziem noi in ele sa nu le facem prea repede amintiri,sa nu devina nicand trecut.E cumplit si dureros ca trebuie sa vorbim despre oamenii deosebiti asa ca Michael la timpul trecut...

    http://www.youtube.com/watch?v=7Ka_Vw_gZz0 - DUST IN THE WIND -IN MEMORY OF MICHAEL

    Alina

    RăspundețiȘtergere
  42. Maria C.....eu sunt din Bucuresti.
    Lista cu mel care ar fi trebuit sa fie cantate in concert si vor aparea in film o gasiti pe www.michaeljackson.com, ceva nou este faptu ca va fi cantata si "speechless":) ...cel putin asa am citit:D
    SCORPYA

    RăspundețiȘtergere
  43. By the way....ati citit ca dupa ce Katherine va muri, averea va ramane tot copiilor???:)) Cu alte cuvinte singurii mostenitori sunt copiii, si societatile caritabile, restu' familiei nu mosteneste nici macar un ac :D....Inteligent!!!

    Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  44. Applehead ma bucur ca ai dat atentie acelor vorbe...nu stiu cat de importante sunt pt ceilalti, dar m as bucura enorm daca m ai lumina si pe mine putin...nu inteleg o gramada de lucruri...daca ai reusit sa dezlegi misterul sau macar o parte din el impartaseste l fara teama de a fi judecata...aici nu judecam...aici doar imparatsim pareri...aducem un omagiu unui om cum nu mai sunt altii...te pup
    daca vrei sa vb cu mine poti sa ma adaugi in lista de mess: s_catalina_a

    RăspundețiȘtergere
  45. Buna-seara! Inteligent spuneti dvs? Dati-mi voie sa va contrazic... Sa ne gandim putin. Cred ca-i un joc. Ati uitat declaratiile lui Debbie... si ceea ce se vehicula. Acum copiii sunt mici, dar mai tarziu, cand vor implini varsta majoratului nu va mai ramane nimic din averea lui... Pe acesti copii ii va "schimba" ca sa nu spun innebuni puterea banului. Vom trai si vom vedea, si fie cu voce tare, fie in gand imi veti da dreptate. De averea stransa se va alege praful. Si nu este nimic...
    Dumnezeu a spus:
    NU STRANGETI AVERI PE PAMANT. STRANGETI-LE PE CELE DIN CERURI.
    Sunt crestin ortodoxa, dar am inceput sa devin mai inteleapta si sa pricep unele lucruri, mai tarziu... Ca si pe Michael Jackson.. dupa ce a "murit" (?????)...
    Ceea ce a obtinut Mike nu este averea stransa pe Pamant... Mike a dobandit INCREDEREA SI STA DE-A DREAPTA TATALUI... alaturi de alti INGERI plecati mult prea devreme dintre noi...
    Multumesc tuturor pentru ca v-au placut "postarile mele". Si eu am fost incantata de munca dvs. Trebuie sa nu mai fim modesti. Eu as putea spune ca suntem o echipa mica, dar puternica, unita si mai cu seama ... documentata si... fidela... Sau nu ma acceptati in echipa dvs.???
    Si ca sa va mituiesc sa ma acceptati, va mai trimit ceva:
    1. http://www.youtube.com/watch?v=MlBSZqgwClY&feature=related sau http://www.youtube.com/watch?v=Po7CAY8wyvA&feature=related - SHOUT - e valabil atunci cand este dat in spate, ptr. ca inseamna un pas inainte...

    2. http://www.youtube.com/watch?v=fQvw7T-MQnQ&feature=related

    3.http://www.youtube.com/watch?v=fQvw7T-MQnQ&feature=related

    4. http://www.youtube.com/watch?v=fQvw7T-MQnQ&feature=related (Partea I)

    5. http://www.youtube.com/watch?v=kC1bxYQsSC8&feature=related

    6.http://www.youtube.com/watch?v=cpreXT7WO1g&feature=related

    7. http://www.youtube.com/watch?v=T11MEb4xtso&feature=related
    Maria C. Scuze. Revin...

    RăspundețiȘtergere
  46. Michael, un dansator de geniu!
    Aici, dansand step!

    http://www.youtube.com/watch?v=2Uc0plr-tiU&feature=player_embedded

    Sper sa va placa! Dedicatie pentru Mihai!

    Dana

    RăspundețiȘtergere
  47. Bun gasit,tuturor!
    Mihai este minunat clipul,imi place extrem de mult melodia...si pozele sunt superbe mai ales ca am regasit printre ele si poza mea preferata cu Michael,aceea de la Labirian Girl...Doamne este atat de frumos in poza aceea....atat de dulce...de inocent...exprima atat de multe chipul lui in acea fotografie...

    Maria,esti minunata!!!...I am "speechless"...


    Apllehead,iti doresc multi ani fericiti alaturi de sotul tau si vreau sa-ti multumesc pt link-urile din postarea anterioara...chiar nu stiam de interviul cu Michael luat de Brett Barnes...super...iti multumesc ca datorita tie, am vazut inca o particica din sufletul si gandurile lui...

    Ce minune Dumnezeeasca a fost omul acesta........il inteleg zi de zi mai mult si mai mult...si nu-mi vine sa cred cat de minunat a fost,ce lumina interioara...ce ganduri curate...ce simtiri si trairi inaltatoare avea in inima lui...nu poti sa-ti imaginezi...este coplesitor.Numai faptul ca-l iubim,ascultam,descoperim,contemplam pe Michael este o lectie...de viata,ai atatea de invatat de la acest Om...te schimba,pur si simplu nu mai esti acelasi!

    Michael,minunea mea, te iubesc din tot sufletul meu!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  48. 9. http://www.youtube.com/watch?v=56DtxWKzQr0&feature=related (partea a 2a)

    10. http://www.youtube.com/watch?v=hHJ0GVOwrs4&feature=related (partea a 3/a)

    11. http://www.youtube.com/watch?v=F1xUqiI92JQ&feature=related (partea a 4-a)

    12. http://www.youtube.com/watch?v=lwp6dqY7isE&feature=related (partea a 5-a)

    13. http://www.youtube.com/watch?v=lhSrMbII-9E&feature=related (partea a 6-a)

    14. http://www.youtube.com/watch?v=bLLXTuQrB6w&feature=related (partea I).

    Deocamdata cam atat. Daca v-am suparat prea tare, va rog sa ma iertati... Din prea mult exces de zel...

    Mesaj pentru Scorpya:
    Heal The World.Campania “Heal The World In Loving Memory Of Michael Jackson” a inceput.
    Vom merge lunar la cate un orfelinat sa ii facem pe micutii de acolo fericiti.

    Dar sa nu uitam ca mai sunt si azile de batrani, unde vom gasi oameni care s-ar bucura doar de prezenta noastra si o vorba buna.

    Pamantul ... si pentru el se poate face ceva, cum ar fi sa cautam un cos de gunoi in loc sa aruncam pe strada, sa plantam o floare sau un copac intr-un spatiu care ni se pare lipsit de viata, etc., etc. Acestea sunt doar niste exemple insa sunt mult mai multe pe care le putem face.
    .Octombrie 2009.In aceasta luna pe data de 29 vom merge la Centrul ‘’Sf Andrei’’.
    Adresa Orfelinatului: Strada Cosmesti, Nr. 15
    Ne vom intalni la ora 09:15 in fata parcului Giulesti (parcul se afla laga o piata micuta). Se ajunge cu tamvaiul 44.
    Puteti merge cu metroul pana la gara Basarab si de acolo iesiti pe partea cu IDM ca sa luati tramvaiul.

    Aici vom gasi copii cuprinsi intre varstele de 01 si 07 ani.
    Sunt 60 de copii in total.
    0 -01 an - o fetita
    01-02 ani - 2 baieti si 4 fete
    02-03 ani - 10 baieti si 17 fete
    03-04 ani - 5 baieti si 6 fete
    04-05 ani - 4 baieti si 6 fete
    05-06 ani - 2 baieti si 1 fata
    06-07 ani - 1 baiat si 1 fata
    ................
    0767/491727. Multumesc pentru ca m-ati suportat atat. Cu sincera recunostinta, Maria C.

    RăspundețiȘtergere
  49. Recomand tuturor suplimentul revistei Story "Michael Devotion", are si cd. Se mai gaseste la metrou Universitate, langa scara rulanta, in interiorul statiei, la chioscul de ziare Reply.

    Razvan Mazilu are un articol extraordinar. Ii mutumesc pentru cuvintele frumoase si gestul lui este cu atat mai mult de apreciat, cu cat nu foarte multi artisti romani de valoare au luat pozitie.
    Tot respectul Razvan!

    Dana

    RăspundețiȘtergere
  50. Buna

    Maria C. si eu sunt din Bucuresti, si cu cea mai mare placere vreau sa va insotesc pe data de 29 octombrie la acel orfelinat.
    O zi placuta tuturor!

    P.S. Te-am sunat mai devreme :)

    Ema

    RăspundețiȘtergere
  51. In ultimele zile ma obsedeaza ideea ca MJ a fost ucis de masoni. Si am tot incercat sa aflu cat stia si ce stia MJ despre asta. Ca intotdeauna, raspunsul este tot in muzica lui. Mai exact, printre ultimele melodii lansate de MJ, exista piesa numita "This time around". Este o piesa destul de agresiva. De ex: "This time around I'm taking no shit/ Though you wanna get me/ This time around you're making me sick/ Couse you really can't control me/ You know you can't control me". Pt cei care nu stiu engleza : "De data aceasta nu accept nici un rahat (scuze Mihai, scuze scuze scuze)/ Desi vreti sa puneti mana pe mine/ De data asta imi provocati greata/ Pentru ca nu ma puteti controla/ Stiti ca nu ma puteti controla"
    Versurile nu sunt exact asa asezate de MJ, dar toata piesa contine un mesaj de acest gen.
    Si mi-am mai dat seama de ceva. MJ nu s-a retras nici pt ca nu mai avea succes si nici pentru ca se saturase de glorie. Numai ca....asa cum masonii luptau impotriva lui din umbra, asa ar fi putut sa faca si el. Aparea rar, pe la tot felul de conferinte, unde lasa mesaje foarte puternice de pace si iubire, apoi disparea iar, doar pe a aparea din nou, cu alt mesaj pentru salvarea lumii.
    Poate ca doar aberez, dar mie mi se pare ca ar putea avea ceva logica teoria asta a mea.

    P.S. cand hotarati sa faceti actiuni umanitare si in Constanta ma bag si eu!

    RăspundețiȘtergere
  52. Bun gasit, tuturor!
    Poate-i prea tarziu, dar a aparut melodia integrala This is it.
    http://www.michaeljackson.com/us/node/326415
    Apoi,mi s-a parut genial cel care a postat videoclipul lui Fred Astair. Melodia de fundal? Billie Jean. GENIAL...
    http://www.youtube.com/watch?v=sm0yUbIpFuc&NR=1

    Iar postarile anterioare sunt de la sarbatorirea lui MIKE la implinirea a 45 de ani...de viata terestra....
    Doresc sa-i multumesc Domnului Mihai pentru ceea ce a realizat... E minunat si sper sa mai vorbim... si de acum incolo, cel putin o suta de ani...
    CU SINCERA PRIETENIE, MARIA C.
    Merita vazut - este un tribut adus de un fan pentru cei doi TITANI AI DANSULUI, FRED ASTAIR si MICHAEL JACKSON... (Tezozonoc Vasquez 2007).

    RăspundețiȘtergere
  53. APPLEHEAD,mersi pt link uri. Pot spune am fost la Neverland,prin povestea Wings of love.Nnumai bine tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  54. Doamne...Cat de frumos a puput MJ sa fie..Pe acea vreme nu existau atatea programe de editare,iar de aici ne dam seama cat de special a fost...Felul in care au fost aranjate pozele,selectia pozelor...Exceptional! Se vede ca ati depus suflet! Va multumim pentru cat de dedicat sunteti lui Michael! P.S. Cartea a fost superba !

    RăspundețiȘtergere
  55. Buna.Ma numesc Mihaela si sunt din Cluj.Va urmaresc de mult timp dar niciodata nu am reusit sa imi exprim gandurile sunteti fara cuvinte de multe ori citeam postarile d-voastra si nu reuseam sa scriu ceva asa frumos cum o faceti d-voastra aici d-le Mihai,iar ceilalti din aceasta familie sunt extraordinari e cel mai frumos loc si cele mai frumoase suflete de oameni.Despre Michael Jackson foarte multe as putea sa vorbesc,dar de multe ori imi dau seama ca aici se vorbeste despre el mai presus de cum as fi reusit eu(stau foarte prost cu exprimarea si mai ales cand e vb de sentimente)va rog sa ma scuzati!!!M-am decis sa scriu mai des aici si sa va am alaturi chiar daca nu va cunosc.Va multumesc,ma faceti foarte fericita,cuvintele voastre sunt foarte emotionante si intra acolo la suflet.
    Ca sa respect regulamentul am 24 de ani 31 martie 1985(berbec)
    Tot ce pot sa spun e ca Michael Jackson mi-a schimbat viziunea despre viata m-a facut sa vad cu alti ochi oamenii din jurul meu si m-a invatat sa incerc macar sa schimb ceva ,sa incerc sa fiu mai buna.Vreau sa v-a spun ca ieri la cluj a fost cel mai mare flashmob din Romania in memoria lui MJ(430 de persoane )bineinteles am participat si eu si a fost super,dunimica au fost repetitiile aprox 1 orasi a iesit supre bine iar ieri am iesit pe strada ,va trimit link-ul
    http://www.youtube.com/watch?v=h3ojv3DeM0s
    Va multumesc tuturor,ca ne adunam aici pt Michael Jackson si prin postarile d-lui Mikael uitam de viata cotideana care a devenit dezgustatoare!!!
    Cu multumiri
    Mihael

    RăspundețiȘtergere
  56. Buna! Bine-ai venit Mihaela din Cluj... Atat am putut spune, dar sper sa exprime totul. Bineinteles ca aici suntem putini, dar buni, iar "sentimentul de revolta" ne-a unit. Intr-o lume NEBUNA si aflata sub conducerea lui SATAN, hai sa spunem impreuna 'AM AVUT DESTUL"...

    http://www.youtube.com/watch?v=jRzjR10U7IM&feature=related

    Si, imi mai permit ceva, domnule Mihai sa fiu putin lipsita de modestie si, chiar daca ma repet sa-mi dati voie sa-i spun Mihaelei ca a nimerit bine adresa si ca:
    INGERII NU MOR!...

    Intr-o zi frumoasa de vara, Dumnezeu privea peste Pamant... A vazut si bune, si rele; si frumoase si urate. A privit... a tot privit si a hotarat. A chemat pe Arhanghelul Mihail si i-a spus ceva la ureche. Si dorinta lui Dumnezeu deveni realitate.
    Pe Pamant s-a coborat un CHIP DUMNEZEESC.... cu un glas INGERESC. Si Dumnezeu a poruncit parintilor sai muritori sa-i dea numele MICHAEL...
    Iar lui Michael, Dumnezeu i-a poruncit sa mearga si sa cante printre muritori, si GLASUL INGERESC a inceput sa fie auzit prin lume. Si de cate ori INGERUL canta, omenirea uita de tot ceea ce era rau. Dupa un timp, rau-voitorii (chiar cei ce se aflau prin preajma INGERULUI MICHAEL) au incercat de nenumarate ori sa-i reduca GLASUL INGERESC la tacere. De fiecare data, Dumnezeu il salva. Si mereu cu ochii in lacrimi si cu sufletul sfasiat de durere pentru ca nimeni nu-l putea intelege, GLASUL INGERESC continua sa transmita muritorilor mesaje de PACE. INGERUL MICHAEL plangea de durere, dar continua sa cante.
    Si intr-o zi de iunie, suparat tare pe omenire, Dumnezeu a hotarat sa-si cheme LA EL GLASUL INGERESC.
    Si inima hartuita si rapusa de durere a INGERULUI MICHAEL s-a incapatanat sa mai bata, iar GLASUL INGERESC nu s-a mai auzit...
    Atunci omenirea a inceput sa-l caute, sa-l strige, sa-l implore sa mai ramana putin. INGERUL MICHAEL, suflet nobil si iertator ar mai fi vrut sa mai zaboveasca putin... Dar DUMNEZEU a vrut sa dea o lectie si o pilda omenirii.
    ...L-a pus usor in palma sa si a chemat pe toti ceilalti INGERI sa-l ocroteasca...
    ... INGERUL MICHAEL sleit de puteri si rapus de oboseala ultimului cantec, si-a inclinat capul, a zambit multumit ca-si implinise menirea cu care fusese harazit si a adormit... PUTIN...
    Atunci cand va fi odihnit pe deplin si numai daca vom fi mai buni, poate DUMNEZEU se va milostivi de noi SI NI-L VA TRIMITE INAPOI...
    Pana atunci DUMNEZEU IL TINE IN PALMA MAINII SALE, IAR INGERII IL VOR OCROTI MEREU....
    SOMN USOR SI VISE PLACUTE, INGERE MICHAEL si-ti multumesc in numele intregii omeniri pentru tot ceea ce ai facut pe Pamant. Si tot in numele omenirii, te rog ne iarta pacatele savarsite fata de tine...
    SI EL NE-A IERTAT... SI DOARME...
    ... PENTRU CA INGERII NU MOR!...
    ...NUMAI NOI, DE DORUL LOR!... (04.07.2009)

    STIU CA MA REPET, DAR ACESTA ESTE UMILUL MEU MESAJ PENTRU PACE, DRAGOSTE, INTELEPCIUNE SI-L VOI REPETA ORI DE CATE ORI VA FI NEVOIE.
    MULTUMESC. CU SINCERA PRIETENIE, MARIA C.

    RăspundețiȘtergere
  57. Mihai...ceva timp in urma am luat cartea ta ,scrisa de tine...fb
    acum cred ca ar fi bine sa mai scrii o carte in care sa aduni toate aceste comentarii...care par scrise de aceasi mana desi au autori diferiti; sunt nemaipomenite, ma regasesc in cuvintele multora despre MJ, despre viata noastra...

    RăspundețiȘtergere
  58. buna.numele meu este eliza si sunt din bucuresti. ca si Mihaela va urmaresc de mult timp,pot spune chiar ca va cunosc deja,am citit absolut toate comentariile si postarile lui Mihai si tot ce pot spune este ca va iubesc pe toti,ma bucur enorm ca existati.sincer dupa o zi sau noapte de lucru,dupa alte problemele cotidiene,intru aici si ma relaxez,ma simt inconjurata de prieteni adevarati,desi nu va cunosc,poate veti rade,dar ma simt mai aproape de voi decat de oameni pe care ii cunosc de ani de zile.Asta pt ca si eu simt exact ce simtiti si voi si nu credeam vreodata ca MJ imi va influenta asa de mult viata...Pot spune ca sunt fan de cand eram mica (am aproape 29 de ani)si recunosc ca in ultimul timp nu prea am mai ascultat melodiile lui,dar m-am bucurat enorm cand si-a anuntat revenirea,DAR spre rusinea mea niciodata nu am stiut ce fel de OM a fost,ce suflet deosebit avea,prin cate probleme a trecut,tot ce a facut pt lume...asta pana la moartea lui.Dupa aceea am devenit complet fascinata de subiectul asta(prietenul meu imi spune obsedata),ne-am certat de numeroase ori pe subiectul asta,asta mai putin conteaza. Vroiam sa va spun ca desi nu am mai scris pana acum,eu sunt alaturi de voi demult si va impartasesc sentimentele intru-totul.As dori fff mult si eu sa merg cu voi la orfelinate,din cate am inteles voi mergeti pe 29 octombrie,eu din pacate nu cred ca am sa pot veni atunci,dar sper sa tinem legatura si poate ma anuntati si pe mine cand va mai duceti in alte zile.Va multumesc din suflet si Dumnezeu sa va binecuvanteze,impreuna putem face o lume mai buna. PS: 6-11-1980(scorpion) si daca intereseaza pe cineva,daca vreti sa mai discutam,sa tinem legatura sau chiar sa ne cunoastem ID-ul meu este ellyange@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  59. Draga Mihai, abia acum reusesc si eu sa vad clipul ! Este extraordinar! M-as bucura foarte mult daca mi-ai oferi o informatie cum as putea sa cumpar si eu cartea care ai scris-o despre Michael.Tocmai am vizionat azi filmul "This is it". E un vis sa vezi un astfel de film ! Personal n-am avut nici o clipita senzatia ca as vedea vreo sosie de-a lui Michael Jackson. Asa cum s-a prezentat filmul, a fost Michael de la cap la coada. Ma voi bucura foarte mult de un raspuns.

    RăspundețiȘtergere

AVERTISMENT!

Orice comentariu care contine limbaj jignitor la adresa autorilor blogului, a cititorilor sau a comentatorilor sai, va fi expediat in Zona Fantoma, sa-l caute pe Generalul Zod :)