marți, 27 octombrie 2009

Blood On The Dance Floor

...


„Pentru a evada din lume,
simţeam nevoia să mă bucur de acest dans simplu
şi părea că totul era de partea mea;
părea sinceră, ca şi cum era vorba despre dragoste şi romantism
iar acum ea e pe cale să pună mâna pe mine
şi nu pot să accept asta,
dar nu pot nici s-o împiedic...”


Un club de dans în stil latino. Atmosferă încinsă, pasională, emanând senzualitate şi miros de sudoare. Un bărbat şi o femeie, îmbrăcaţi în roşu intens, dansează împreună, în centrul mulţimii. Ea poartă rochie cambrată – o variantă soft a outfit-ului de flamenco – şi tocuri înalte. El are părul lung, împletit, poarta inele şi brăţări. Ea dansează pe masă; el îi mângâie picioarele. Ea se ondulează pe ring; el în jurul ei, scuturând din maraccas.

El ieşise cu gândul să se distreze şi, poate, să aibă o aventură de-o noapte; dar a sfârşit prin a fi sedus de o femeie misterioasă, pasională şi periculoasă. Cuţitul şi sângele au un rol simbolic, întărit de imaginea de fundal, cu „Susie and me” în interiorul unei inimi desenate cu roşu şi în mijlocul căreia e înfipt un stilet. Vânătorul s-a transformat in vânat; seducătorul cu alură de latin-lover a devenit cel sedus.

„Fiecare gest, noaptea e ca si cum ţi-ai încerca norocul,
nu e vorba de dragoste şi romantism,
iar acum eşti pe cale să obtii ce vrei.

„Fiecare bărbat încins iese ca şi cum şi-ar încerca norocul,
nu e vorba de dragoste şi romantism,
iar acum regreţi.”


El pare destul de detaşat la început, stă aşezat pe un scaun, în timp ce toată lumea din jur dansează îndrăcit; dar în momentul în care ea se urcă pe masă şi începe sa-şi unduiască şoldurile, atomsfera devine electrizantă. El începe să-i facă avansuri (îi atinge picioarele, dansează în jurul ei, apoi împreună cu ea), ea se prinde în joc şi îl lasă să aibă impresia ca o conduce, însă în realitate lucrurile stau altfel, pentru că:

„Susie ţi-a prins mişcarea,
ea îţi ştie jocul,
ea te domină –
e o nebunie.”


Jocul acesta are o mare încărcătură simbolică. Atitudinea lui iniţială, stând pe scaun, cu picioarele depărtate, simbolizează siguranţa de sine a bărbatului mândru de virilitatea lui şi care e obişnuit să fie curtat. Momentul în care el işi apropie picioarele relevă faptul că începe să cedeze în faţa femeii care i-a intrat în vizor. Iar asta s-a întâmplat din cauză că ea dansează pe masă cu dezinvoltură (ca şi cum nu ştie că astfel atrage atenţia), şi fără să se uite la el (ca şi cum nu o interesează). Este reţeta perfectă de a seduce un bărbat.

„Susie ţi-a dibuit numărul (n.a. nu se referă la cel de telefon – lol)
şi Susie nu-ţi e prietenă
iată cine te-a prins dedesubt
cu şapte inci înfipţi...”


Foarte nostim este un comentariu pe youtube, sub viedoclip: „seven inches = his (you know what)”. Este interpretarea unei fete şi – „you know what?” – s-ar putea să nu fie departe de adevăr :) După cum am mai spus, aici apare un complex de simboluri, în stilul caracteristic lui Michael Jackson. Este ceea ce face ca toate videoclipurile lui să fie memorabile. Este ceea ce te determină să le urmăreşti cu aceeaşi plăcere, de fiecare dată, de oricâte ori. Pentru că de fiecare dată mai descoperi ceva, care până atunci iţi scăpase. Nimic nu e întâmplător: nici culoarea roşie, nici inelele lui, nici cuţitul. Fiecare dintre videoclipurile lui Michael ascunde o mulţime de mesaje subliminale. Nu e obligatoriu să le conştientizăm, dar ele fac parte din jocul lui. Şi, în orice caz, au menirea de a ne aţâţa feromonii. În cazul de faţă, avem o necunoscută care i-a sucit minţile unui bărbat. Poate a fost răzbunare, poate a fost un simplu joc de-a şoarecele şi pisica. Cert este că jocul acesta este extrem de erotic. Nu ştim cum se sfârşeşte, dar rămânem cu gândul la vocea lui guturală, la ritmul înnebunitor şi la mult, mult roşu… culoarea pasiunii.






...

76 de comentarii:

  1. sorry...
    http://www.seeing-stars.com/Buried2/ForestLawnGlendale5.shtml
    mi-au dat lacrimile instantaneu...parca nu-i usor sa vad asta...

    RăspundețiȘtergere
  2. Mihai, ai un simt de observatie foarte apropiat de cel al femeilor. Asta te face extrem de periculos in lumea asta a noastra! :-) Excelent postul!
    Dana

    RăspundețiȘtergere
  3. este prima oara in zi cand pot sa zambesc...m a entuziasmat postul tau draga Mihai...sincer esti fenomenal..ai o capacitate de perceptie a lucrurilor si un simt atat de fin in a vedea lucruri atat de ascunse dar care au o semnificatie foarte puternica puternica, te admir sincer...ca femeie nu cred ca as putea vreodata sa exprim ceea ce faci tu aici...superb!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa e Mihai, observatiile tale sunt 100% foarte adevarate! Creativitatea lui Michael si-a spus inca odata cuvintul, nici nu ma asteptam la altceva, el era un inovator desavarsit, de aici si numele de King of Pop; l-a meritat! Nici un alt artist din istorie n-a generat vinzarile masive pe care le-a avut el, n-a primit atitea premii si aprecieri cite a primit el. Nimeni nu strineste interesul si isteria in masa ca el. Si nici un alt artist din istorie n-a facut atitea eforturi umanitare ca el. Nu a existat nici un altul ca el pina acum, si nu va exista nici un altul ca el inca o data. Si asta... pentru ca Michael Jackson este unic!! El se afla intr-un loc in care n-a mai ajuns nimeni si nu va mai ajunge nimeni niciodata.Felicitari inca o data Mihai si multumim pentru tot! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mihai iti multumesc!
    Cu postarea asta m-ai dat gata,sincer.Piesa BLOOD ON THE DANCE FLOOR e preferata mea.
    Felul cum ne-ai prezentat piesa,reflecta exact ceea ce simt si eu.
    Esti cu adevarat un om foarte talentat,mai ca imi vine sa cred ca poate intr-o alta viata,ori ai fost insusi Mj,ori cineva apropiat lui.
    Cand spui Michael,automat te gandesti la magie,la ceva iesit din comun.Michael are acel ceva ,care te atrage spre el,ca un magnet.Ceea ce ai spus,referitor la faptul ca de fiecare data descoperi ceva nou,care pana la momentul respectiv nu ai observat,este atat de ADEVARAT.In ceea ce il privste pe Mj,nimic nu este intamplator,totul face parte din creatia lui si pot spune ca este RODUL muncii lui de-o viata.Mesajele pe care el incearca sa le transmita,in videoclipurile si piesele lui,sunt de multe ori invaluite intr-un mister.Exact asta imi place mie La Michael,MISTERUL pe care il lasa in urma lui.De multe ori,cand incerci sa il descifrezi,nu iti dai seama,te superi si te intrebi:oare ce vrea el sa zica de data asta,cu adevarat????Stiti vorba aia:Oare nu vezi PADUREA DE COPACI? De fiecare data cand crezi ca ai descoperit ACEL CEVA,defapt,acel ceva te conduce spre CU TOTUL ALTCEVA,si tot asa pana iti spui la un moment dat:DONT STOP TILL YOU GET ENOUGH!Eu una asta fac din 25 iunie incoace,incerc sa il REDESCOPAR pe Michael,sa aflu CINE SE ASCUNDE cu adevarat dupa aceea masca.Pentru mine este o adevarata AVENTURA, pentru care ii multumesc din suflet lui Mj.De multe ori aceasta AVENTURA e putin DIFICILA si cam SPINOASA,dar sunt sigura ca pana la urma va merita EFORTUL,fiinca in final il VOI CUNOASTE PE OUML DIN SPATELE MASTII.
    Va salut pe toti!

    RăspundețiȘtergere
  6. Seven inches=his(you know what) :))..ff tare asta!
    Dar oare in centimetri cat vine?:D
    Misto postarea Mihai! Esti genial!
    K.

    RăspundețiȘtergere
  7. Te iubesc Mihai pentru felul in care reusesti sa scoti la iveala barbatul care era Michael erotic, sensibil si genial totodata si pentru felul in care ne inveti sa-l cunoastem din toate punctele de vedere. Asa era el cum il descrii tu in toate postarile tale nu in aberatiile presei si comentariile asa zisilor prieteni si chiar a unora din familia lui. Scuze pentru declaratie, dar chiar te iubesc pentru tot ce scrii despre genialul Michael Jackson. Violeta

    RăspundețiȘtergere
  8. Blood on the dance floor, mi se pare una dintre cele mai erotice melodii ale lui, dupa Give into me, bineinteles, care e preferata mea :D..
    Anyway..Michael are un farmec si-o carisma, oh man, cum sa-i rezisti?! He's so very sexy..Si ne innebuneste doar asa de la distanta..Va dati seama cum ar fi sa-l simti la cativa centimetri de tine..God great!!! Eu m-as topi pe loc! :D
    K.

    RăspundețiȘtergere
  9. Superb comentariu al clipului, Mihai. Eu nu am surprins toate aceste nuante, cu toate ca l-am vazut de zeci de ori. Mi-ai deschis ochii. Oare asa era Michael in realitate sau asa si-ar fi dorit sa fie? Eu am impresia ca el era mult mai timid. Ce simbolizeaza fata in rosu? Este o fata obisnuita sau reprezinta viata? Poate reprezenta orice, dupa cum simte privitorul, nu-i asa? Cred ca am luat-o razna, eu de fapt intrasem pe blog ca sa scriu altceva si am dat de noua postare de care am fost atat de incantata incat am uitat ce voiam sa spun, pentru o clipa.
    Voiam sa ma adresez "visatoarelor", pentru care sunt din ce in ce mai ingrijorata cu cat se apropie ziua premierei. Voiam sa le rog sa fie tari chiar daca nu se va intampla ceea ce asteapta si spera ele. Spun asta pentru ca nu cred ca se va intampla ceva miraculos si stiu din proprie experienta cum te simti dupa ce ai sperat asa ceva. Asta mi s-a intamplat si mie dupa Staple Centre, am urmarit totul cu sufletul la gura, sperand, nu, fiind convinsa, ca pana la final Michael va aparea pe scena si ne va spune ca a fost o gluma. Dupa ce s-a terminat totul am inceput sa plang necontrolat, nu ma mai puteam opri si, atunci cand sotul meu m-a intrebat ce am si i-am spus care era speranta mea, el m-a intrebat: "Ai innebunit? Cum ai putut sa crezi asa ceva?"De-abia atunci mi-am dat seama cat de nerealista am fost, dar oricum durerea nu mi-a trecut prea usor, de fapt nu mi-a trecut deloc. Dar viata merge inainte si noi trebuie sa fim puternici pentru cei de langa noi. Eu n-o sa spun niciodata "Ati innebunit?" eu o sa spun ca sunt alaturi de voi orice ar fi, ca una care a trecut prin asa ceva si stie cum este. POATE NU VA FI NEVOIE? Cred ca am innebunit iarasi. Amy

    RăspundețiȘtergere
  10. @ K

    7 inch sunt aproximativ 18 centimetri :D

    Vechea Dana

    RăspundețiȘtergere
  11. Vă mulţumesc tuturor pentru comentarii şi vă sunt recunoscător pentru aprecieri. Voi încerca să nu vă dezamăgesc.

    Cătăllina, zâmbetul tău e tare frumos :) ştii, cred că nici eu, ca femeie, nu m-aş fi priceput pra bine la descrieri, tocmai de asta scriu ca un bărbat :)

    Dana, nu ştiu cât de mult spirit de observaţie am, cert este că am văzut videoclipul şi ascultat melodia de zeci de ori, până să reuşsc să scriu articolul de azi. Am stat, ore, zile în şir, privind versurile în ngleză şi ascultând în acelaşi timp, întrebându-mă: “oare ce a vrut să spună aici?... dar aici?” Versurile lui Michael nu se pot traduce mot-a-mot. Nu se pot traduce şcolăreşte şi, mai ales, nu se pot traduce dacă nu înveţi mai întâi să-l cunoşti pe el. Ăsta este unul din secretele lui. Îi plăceau enorm jocurile de cuvinte şi mesajele încriptate şi cine vrea să le desluşească, trebuie să fie pregătit să muncească ceva :)

    Passion, Michael este unic, în continuare. Şi îţi garantez că mai sunt încă multe, foarte multe, de spus despre el. Important e să avem răbdarea necesară şi inima deschisă.

    Applehead, mă bucur că te văd şi eu odată mulţumită :)

    K, 1 inci = 2,54 centimetri. Înmulţeşte tu cu 7 şi vezi cât dă :)

    Violeta, ca să-l parafrazez pe dragul nostru Michael: “I love you too.”

    Amy, şi eu cred că era timid, dar numai atât cât să atragă. Atunci când îi plăcea cineva ştia ce trebuie să facă, de asta nu-mi fac griji :) Dar mai cred şi că îi plăcea să joace diverse roluri, iar acesta din “Blood On The Dance Floor” e unul dintre ele :)

    Vă mulţumesc mult, încă o dată, tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna seara , referitor la "you know what" lol din cate am citit eu pe un forum american , Mike "detine" 9 inch :)) nu 7 iar in cm rezulta 23....imi cer scuze pt postarea mea, lol dar trebuia sa impartasesc cu voi, fetelor ;) O seara buna!

    Ema

    RăspundețiȘtergere
  13. Mihai... pe cuvantul meu..."JOS PALARIA in fata ta"...esti minunat!! Am ramas "speechless"la aceasta postare...pe alocuri si eu gandeam c-am la fel referitor la acest video, dar clar trebuie sa ai un talent aparte pentru a scrie asa de frumos...(mie imi lipseste, fara doar si poate :)) ).
    Iti multumesc pentru aceasta postare, cat si pentru restu'.

    Passion si Applehead...ma alatur si eu gandurilor voastre.

    Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  14. Apropo...maine avem film, abia il astept.Daca intr-adevar exista vreo dublura, o fi ceva special pregatit pentru spectacol.
    Atat Liz Taylor cat si Randy Jackson au spus ca filmul il prezinta pe geniu in actiune:D.
    Referitor la campania "this is not it" , nu incearca sa arate adevarul, ci continua sa-l denigreze pe Mike (parerea mea).
    Asa ca maine sunt la film :)), cu campania sau fara campanie,cu inima trista,dar si fericita voi merge sa-l vad pe MAESTRU in actiune.

    Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  15. Mihai, de aceasta data ma adresez tie in mod special. nu am crezut nici macat un pic ca aceasta melodie a lui Michael v a trece fara ca tu sa i faci un comentariu. eu am spus cu o oarecare ocazie ca aceasta melodie are ceva, nu stiu ce ; emana parca un erotism aparte.eu nu am stiu sa spun in cuvinte ceea ce simteam legat de aceasta melodie dar tu, in stilul ti caracteristic ai pus in cuvinte , tot ceea ce transmite aceasta.eu una iti multumesc in mod personal ca mai ajutat sa constientizez ceea ce nu puteam exprima.observatia ta pe marginea acestei melodii este absolut minunata . pur si simplu cand am vazut ca faci comentariu la aceasta , am simtit ca da navala sagele in mine. din nou spun, nu stiu ce are aceasta melodie , dar are ceva aparte si in primul rand transmite ceva despre Michael.AAAAAAAA mi am adus aminte cu ce ocazie am specificat o vorbeam de erotismul lui Michael si asta mi s a parut mie in mod deosebit reprezentativa.si stati : voi cele din aceasta familie , nu sariti pe mine sa mi spuneti ca M are atatea melodii erotice ........ ca stiu dar, asta mi s a parut mie deosebita . Mihai chiar m am bucurat in seara asta si asta se datoreaza tie. Multumesc.si continua sa ne faci sa l descoperim pe Michael al nostru si sa l iubim mai mult si mai mult si mai mult. pt ca eu zic ca nu v a mai fi cineva ca el. daca in muzica ar putea aparea......... ca om nimeni nu il v a egala. inca odata multumesc si amintesc din nou cititi si voi the news world sectiunea pop to moon poate asa ne mai dumirim si noi cu ceva.toate cele bune
    si pt Madalina- capul sus si fi puternica . astea s valurile vietii pe care unii trebuie sa le infrunte. stiu ca e greu dar trebuie sa mergi inainte nu te lasa doborata

    RăspundețiȘtergere
  16. Doar Michael ar fi putut face o desciere atat de frumoasa.Asemeni "terminatorului" dintr-o singura privire diseci totadevarul.Oare ce incarcatura emotionala poate exercita asupra unei femei existenta unui barbat atat de perfectionist alaturi...?! Daca te aflai in grupul de prieteni ai lui Michael poate azi era printre noi.... Val.

    RăspundețiȘtergere
  17. Mihai, ca si pana acum, faci o treaba extraordinar de buna. Ai o capacitate de intelegere extraordinara si o sensibilitate iesita din comun.
    Postul asta ne-a lasat pe toti fara cuvinte.
    Cat despre MJ... ce ar mai putea fi de spus. Acum imi vine o singura imagine in cap, si anume Oprah, intrebandu-l pe MJ intr-un interviu daca este virgin. Stiu ca atunci am zambit amar, dar acum imi vine sa rad in hohote, cu toata voia buna din lume. I-as spune, daca as vedea-o: "mai femeie, esti bolnava? uite-te putin asa la el...ti se pare a fi vreun tip fara succes la femei???"
    Barbatul MJ....probabil ca e cea ce e mai bine sa nu ne imaginam, fetelor. :))
    Iti multumesc Mihai, este prima oara in 4 luni cand vorbesc despre MJ si rad din suflet. Nu iti imaginezi ce dar mi-ai putut face.

    RăspundețiȘtergere
  18. Mihai ,vreau sa iti spun k imi place foarte mult cum il percepi pe michael ,din punct de vedere sexual , putini barbati il vad asa:).

    RăspundețiȘtergere
  19. Mihai,noua postare e de-a dreptul superb scrisa,mi-a facut mare placere sa o citesc si recitesc. Acest articol chiar e un cadou special de ziua mea si vreau sa iti multumesc!Fiecare melodie a lui Michael transmite cate un mesaj,iar tu ai deslusit ceea ce vroia sa exprime in acest videoclip prin culori,prin dans,atitudine,prin versuri.

    Va imbratisez pe toti!

    RăspundețiȘtergere
  20. Genial!!!
    Cred ca asta e cuvantul care care poate caracteriza postul tau, Mihai!
    Desi am vazut videoclipul in repetate randuri trebuie sa recunosc ca majoritatea mesajelor inca nu le descoperisem!
    Iti multumesc din suflet Mihai pt tot (iarta-ma ca repet obsesiv lucrul acesta dar chiar asta simt), iti multumesc pt ca dupa fiecare post de-al tau pe care il citesc un zambet larg imi apare instantaneu pe chip...ITI MULTUMESC pt ca imi faci VIATA MAI FRUMOASA!!!
    Va pup si va imbratisez pe toti!!!

    RăspundețiȘtergere
  21. OH ...Doamne,ce frumos l-ati descris,eu nici nu am observat aceste detalii,desi mi se parea ciudata pozitia lui de la inceputul videoclipului nu am inteles si nu doar asta ci in general nu am inteles clipul,oricum eu nu am un asa spirit de observatie.Ma bucur sa ma aflu aici printre voi toti, datorita voua si bineinteles d-lui Mihai l-am cunoscut mai bine pe Michael altfel pt mine Mike era un mister ce poate nu il cunosteam niciodata.Iar cu seven inch m-ati dat gata :)...d-le Mihai pt mine sunteti foarte special stiti sa folositi cuvintele incat sa starneasca emotie si sa transmita adevarata valoare a sentimentelor,asa de frumos scrieti aici incat eu nu mai stiu ce sa scriu.Ma bucur sa gasesc aici oameni ce isi deschid sufletul impartasindu-ne frumusetea lor mai ales ca eu nu mai inteleg "haosul" de afara.
    O seara frumoasa tuturor!

    I love you must...
    ellamaria(Mihaela)

    RăspundețiȘtergere
  22. stii melodia asta chiar e printre preferatele mele. intotdeauna mi-a placut videoclipul si mai ales felul cum arata Michael acolo: un adevarat seducator, sigur pe sine, un barabat adevarat.iar ritmul e incitant. uimitoare si incitanta postarea ta , Mihai. Multumim!!!!

    RăspundețiȘtergere
  23. pt Amy: multumim pentru ingrijorare( visatoarele). eu nu prea ma astept sa fie ceva dupa sau in timpul filmului. poate indicii o sa fie, dar nu ceva uimitor. eu raman totusi cu speranta in suflet desi mai am si zile mai proaste in care imi vine sa urlu pur si simplu.
    pt K: si eu ma gandeam la acelasi lucru: daca ne vrajea de la televizor , oare cum ar fi fost sa fii in preajma lui? pur si simplu ametitor...

    RăspundețiȘtergere
  24. ceva amuzant:
    http://www.youtube.com/watch?v=_K-9aKzF1DU

    RăspundețiȘtergere
  25. Impresionant post, m-a facut sa imi dau seama ca nu stiam multe despre clip si despre melodie, desi este una din piesele pe care o ascult deseori....Doamne, ce artist am pierdut! Reusesti sa ne deschizi ochii de fiecare data asupra artei lui Michael.
    Am cautat la adresa postata de Never si nu mi-a venit sa cred ca am vazut sarcofagul (fotografie din anii 50)in care a fost ingropat Michael....acolo spuneau ca a fost ingropat in iulie! Care o fi adevarul? Acel mormant astepta, se pare, de 50 de ani "ocupantul"....ce trist!!!
    Zilele astea o sa vedem si filmul care ne va arata cat de in forma era Michael si ne vom intreba in continuare cum a fost posibil sa moara asa stupid si intr-un mod atat de ciudat.... Nu stiu cum si cand o se ne mai treaca din durerea asta, dar iti multumim, Mihai, pentru ca datorita tie ne-am adunat aici si in mai multi durerea este putin mai usor de suportat. Multumim inca a data si toate cele bune tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  26. Ooo... ce emotii am pentru maine abia astept sa vad filmul.Si apropo stiti ca parfumul care il folosea Michael se numeste "Tom Ford"..... Vorbim dupa film..cele bune,va imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
  27. Dupa cum ai descris ceea ce ai simtit in legatura cu acest clip Mihai sunt convinsa ca partea feminina existenta in barbatul din tine este superactiva.Ai reusit sa transpui in cuvinte ceea ce sufletul de femeie din tine a simtit.Si sunt foarte putini barbati care pot face asta,pentru ca barbatii sunt mai putini receptivi la simboluri,la mister,sensibilitate,metafore sau poezia vietii.Felicitari si iti multumesc ca ne mai dai o speranta noua femeilor,ca masculinitatea impletita cu feminitatea nu e ceva demodat.
    Referitor la videoclip e printre cele mai incarcate de senzualitate si erotism din tot ce a realizat Michael si nu e nicidecum singurul.Rosul prezent masiv in realizarea clipului accentueaza ceea ce a vrut sa transmita (si Doamne ce bine ii sta in rosu,parca mai bine decat in orice alta culoare).Ceea ce face din acest clip o opera de arta insa (nu cred ca exagerez) este faptul ca spre deosebire de alte clipuri ale altor artisti (ce ne ranesc retina si polueaza vizual),aici senzualitatea,erotismul nu are nimic vulgar,nimic care sa te revolte sau care sa te faca sa te simti in vreun fel agresat,dezgustat.In toate clipurile lui Michael conotatiile sexuale nu exista,le/a sublimat cumva la un alt nivel mult mai evoluat,dincolo de animalicul existent in vulgaritate si sexualitate.In clipurile lui Michael este intotdeauna vorba de ,,a face dragoste,, si nu ,,a face sex,,.Iar pentru cei care se intreaba daca Michael barbatul chiar era asa in realitate sau asa si/ar fi dorit sa fie,eu sunt convinsa ca asa era in realitate chiar daca era timid.Charisma puternica cu care Dumnezeu la daruit se simte si se vede oricat de putin inzestrat senzitiv ai fi.In viata poti mima diverse (mai mult sau mai putin bine) dar niciodata,absolut niciodata nimeni nu poate mima senzualitatea,erotismul,sensibilita
    tea,rafinamentul si poate mai sunt dar nu/mi vin acum.Aceste lucruri le ai sau nu,nu te poti preface decat daca vrei sa creezi un spectacol hidos,ca si cum i/ai cere unui boxer sa danseze gratios balet,dupa ce tota viata a carat la pumni.
    Si Michael le avea din plin,se vede clar in toate clipurile lui,nimic nu e fortat totul e natural pentru ca vine din interiorul lui.Dincolo de geniu era uman,mult mai uman decat multi altii,eu asa i/l simt;un gentlemen adevarat,un barbat cu stil si clasa (nu iti trebuie studii pentru asta sunt lucruri cu care te nasti),sensibil fara a fi efeminat,timid,tandru,senzual,masculin,romantic,un suflet bun si cald,un om singur,mult prea singur,trist si neinteles.Multi au uitat insa ca e si om si asta l/a durut.Poate de aceea nu putem sa acceptam moartea lui (uneori nici eu nu pot accepta si ma gandesc ca poate...)pentru ca moartea la facut mai uman decat putem accepta.O moarte stupida (daca e s/o privim prin prizma dozei accidentale de propofol) pe care inconstientul nostru o refuza pentru ca nu se potriveste deloc cu maretia geniului.Si uneori atunci cand constientul e prea obosit, incercam sa construim ipoteze,sa visam si sa speram intr/un miracol...
    Alina

    RăspundețiȘtergere
  28. Perfect! E una din melodiile mele preferate. Nu cred ca exista o descriere mai sublima a senzatiilor si trairilor produse de aceasta melodie. Intradevar, nimic nu e intamplator in videoclipurile lui Michael si descopar ceva nou de fiecare data cand il vad.
    Va multumesc pentru munca pe care o faceti, pentru felul in care ne invatati sa-l descoperim, si… va multumesc pentru ca ne alinati dorul.
    Va urmaresc si va citesc in fiecare zi, insa e prima data cand scriu si eu (nu m-am putut abtine acum cand era vorba despre Blood On The Dance Floor).
    Sunteti minunati toti cei care scrieti aici. Salutari tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  29. Cand am citit azi dupa amiaza postarea, am facut-o fara ca macar sa mai respir...pur si simplu mi s-a taiat respiratia citindu-ti, Mihai, interpretarea acestui cantec si clip fascinant. Da, m-a fascinat intotdeauna(dar oare ce nu m-a fascinat din ceea ce a facut Michael? din ceea ce este si inseamna Michael?), ma "lipesc" de televizor cand se transmite(aproape in fiecare seara), simt ca se invarte totul cu mine...dar mai ales ca ma invart eu, acolo pe ring, cu Michael. Imi place enorm sa dansez si de fiecare data cand vad clipul imi spun "Doamne, cat trebuie sa te simti de femeie cand esti cu un astfel de barbat! Sa te lasi condusa de un astfel de barbat! Sa-l simti!.....Offf!!! In momentul asta aud "Come together", care are iarasi un clip unde Michael e un barbat desavarsit, te innebuneste!! Numai scriindu-va voua si simt ca mi se face rau, dar, stiti voi, "raul" acela placut, gandind la barbatul Michael...Acum, voi reciti postarea...again and again...Mihai, mii de multumiri, you are the best!

    RăspundețiȘtergere
  30. Doamne, Mihai esti EXTRAORDINAR (in sensul cel mai bun). Stau de multe ori si ma intreb, mai ales dupa ce ti-am citit si cartea de unde atata pasiune,daruire...si...nici nu-mi mai gasesc cuvintele. Uaaaauuuu...atat mai pot sa spun ca intr-adevar esti un real pericol, asa cum spunea si Dana inaintea mea, in lumea noastra. Cred ca incepi sa faci la fel de multe "victime" ca si Michael:), but I LOVE U MORE.
    Raluca: daaaaa, eu sunt...iti vine sa crezi, mie inca nu:))
    Ne auzim la telefon.
    Va pup pe toti, toate cele bune.

    RăspundețiȘtergere
  31. @Andra

    La multi ani fericiti si minunati!
    D.

    RăspundețiȘtergere
  32. Upss!!! Am uitat sa ma semnez la ultimul comentariu, anonim-27 octombrie 2009 11:25.

    Va pup pe toti si va doresc o vizionare placuta!!!

    RăspundețiȘtergere
  33. Va amintiti de mine ?

    CRISTINA, MIHAELA 05

    ...nu am cuvinte ...sa va multumesc indeajuns...
    Si mie mi-a fost tare dor de voi...


    Mi-a fost dor de toti...
    Abia asteptam sa ma intorc aici...Mi-am dat seama in aceste saptamani cat de mult m-am obisnuit cu voi ...Visatori si realisti...pe toti va iubesc...Chiar si atunci cand va cert...chiar si atunci cand va supar...cu asprimea comentariilor mele...chiar si atunci cand simt unele intepaturi din partea voastra...va iubesc si va consider prieteni...de suflet.

    Stiu ca va datorez unele raspunsuri...WATAWALU...iti voi raspunde diseara...
    Credeti-ma ,abia am reusit sa scap de praful si molozul din casa...sunt departe de a fi terminat ...lucrurile mele sunt in toate partile ,nimic nu e pus la locul lui...dar ce era mai greu ...a trecut !!!
    Nu gasesc agenda in care am notat aniversarile voastre...de aceea imi cer iertare celor ale caror zile de nastere au trecut...Va doresc tot binele din lume si promit sa ma revansez...in lunile urmatoare...
    Pentru sarbatoriti...si pentru VOI TOTI...Nu am vrut sa ma intorc cu mainile goale...V-am pregatit doua cadouri...cu multa dragoste...Dar pentru ca deocamdata link-urile nu functioneaza...poate ca sunt postarile prea recente...va spun cum il gasiti usor pe unul din ele...si mai vedem cum e cu celalalt...Dati in bara de cautare Google...

    HOPELESSLY WAITING FOR MICHAEL JACKSON TO COME BACK

    Cadoul meu pentru voi este primul rezultat dintre cele care apar la aceasta cautare...Vizionare placuta...si LA MULTI ANI !!!

    In alta ordine de idei...
    Mai sunt doua ore si incepe filmul...iar eu nu pot sa ma bucur...Nu am cui sa spun pentru ca nu vreau sa-i dezamagesc...Toata lumea crede ca astazi sunt in culmea fericirii...dar nu e deloc asa...si nu inteleg de ce ...Toti m-au ajutat...m-am invoit de la serviciu spunandu-le exact motivul pentru care o fac...nimeni nu s-a impotrivit si nimeni nu s-a mirat...mi-au dat liber toata ziua...Familia ma sustine si toti cred ca ma pregatesc fericita sa plec spre cinematograf...iar eu plang de cand m-am trezit...si nu inteleg de ce...Nu am nici o asteptare de la acest film...nu imi fac iluzii...de niciun fel...Merg sa vad "This Is It " numai in semn de OMAGIU si RESPECT pentru munca artistului Michael Jackson...Si atunci...de ce am aceasta stare ?
    Ieri ,toata ziua am fost incantata ...si cred ca si cainii vagabonzi stiu ca eu astazi merg sa il vad pe Michael...Nu cred ca este cineva care nu a aflat...eu numai asta spun de cateva zile...Miercuri la 13.45 il voi vedea pe Michael...si atunci,de ce...???...De ce aceste lacrimi...???

    Trebuie totusi sa plec...chiar daca locuiesc aproape de Mall...
    Diseara va voi scrie mai mult

    RăspundețiȘtergere
  34. OOPS !!!
    Am gresit !

    Cautarea pentru cadoul promis trebuie sa contina si cuvantul youtube,adica :

    YOUTUBE HOPELESSLY WAITING FOR MICHAEL JACKSON TO COME BACK

    Scuze !

    RăspundețiȘtergere
  35. Dupa ce am citit postul acesta minunat am stat 30 de min in fata laptopului nestiind practic ce sa scriu. Am ramas fara cuvinte.
    Mi-e asa dor de Michael... Cred ca Dumnezeu ne-a luat cea mai valoroasa opera de arta a lumii.
    Am avut in facultate un profesor care ne spunea mereu ca " a visa este un proces continuu, este o calatorie, nu o destinatie" iar Michael al nostru cu siguranta era un visator, si mare parte a visurilor lui a reusit sa le transforme in realitate.
    Florenta imi era dor de tine...si asteptam parerile tale referiotare la film (eu merg maine). In momentul in care scriu acest post cu siguranta tu stai pe scaun la cinema si esti cu lacrimi in ochi... sunt sigura de asta.
    In alta ordine de idei au aparut primele impresii ale jurnalistilor americani:" Se pare că lumea a pierdut un concert dat naibii". Daca vreti sa cititi mai multe intrati aici http://www.cinemagia.ro/stiri/this-is-it-primele-impresii-13829/
    APPLEHEAD unde esti? Avem nevoie de tine si de "descoperirile" tale in aceste momente.
    Zambiti :)
    ANDA

    RăspundețiȘtergere
  36. La ora 13:00 am vazut filmu...nu zic mai multe, doar atat...daca si dupa vizionarea filmului vor mai exista parerei ca nu este Michael, ca sunt dubluri, ca era vai de capul lui, ca el nu-si dorea concertele sau revenirea,ca manca cu lingurita si mai stiu eu ce comentarii...atunci ,tind sa cred cu adevarat ca nu-l cunosteti pe Michael...este sufiecient sa te uiti la el si vei vedea ca intr-adevar nu este nici o dublura.Sunt fericita din "n" motive, unul dintre ele fiind acela ca nimeni nu ma putut convinge ca nu este Mike in film.

    Va urez la toti vizionare placuta...il veti vedea pe Maestrul,Geniul,Inegalabilul Michael Jackson...

    In sfarsit ai revenit Florenta.:)
    Pup pe toata lumea si imbratisez pe toata lumea.

    SCORPYA

    RăspundețiȘtergere
  37. La fel ca si tine Florenta,nu ma pot opri din plans...nu stiu...e tot mai greu fara Michael, pe zi ce trece, dar astazi e cumplit de apasatoare lipsa lui...stiu ca undeva, prin lumea asta ruleaza filmul, simt ca "ceva" pluteste in aer si mi-e ciuda ca nu pot defini...eu abia vineri merg la film, "bat" 300 de km pt a-l vedea, dar asta nu se pune, nu asta conteaza..Doamne,nu ma pot opri din plans, si sunt la servici, nu stiu cum sa ma mai ascund, imi curg lacrimile si zau ca fac toate eforturile sa ma stapanesc...incerc sa fac ce spune Michael in "Smile" si degeaba..E atata presiune! Nu, asta nu-i tot, moartea lui Michael va avea inca mari urmari pe planeta Pamant, TREBUIE, II SUNTEM DATORI sa nu mai privim pasivi la ceea ce se vrea a se intampla cu noi, iubirea trebuie sa invinga tot raul din lume....Va imbratisez cu drag

    RăspundețiȘtergere
  38. exista o femeie care inca mai suspina dupa el, dupa ani de zile in care nu l-a vazut. ea e tatiana ivone si nu isi explica cum de nu a ales-o pe ea sa ii fie iubita. aceste femei nu inteleg ca el vedea dincolo de imaginea exterioara. iat-o aici e profilul ei de facebook
    http://www.facebook.com/home.php#/profile.php?id=1398334880

    RăspundețiȘtergere
  39. tocmai ne-am intors de la film.Este superb,este cu totul si cu totul genial Michael,este frumos este
    amuzant,este politicos,este plin de viata,super talentat ,suplu si elegant,cu acelasi par ondulat si prins la spate,cu aceeasi voce divina,este Michael 1OO%!Vedeti filmul si fiti fericiti ca vedeti un Michael de zile mari!
    Cristinica te pup si sunt bucuroasa ca ne-am intalnit la Michael!Mihai,vizionare placuta,abia asteptam comentariile tale experte.Si te rog sa-mi raspunzi la ce te-am intrebat,desi m-ai pus la "dosar" cam repede.Pupici pentru toata lumea iubitoare de Michael!

    RăspundețiȘtergere
  40. Foarte frumos,ca intotdeauna.Trebuie sa recunosc ca nu m-am gandit la asa interpretare.Michael era,intr-adevar,extrem de atragator,era seducator.Avea un farmec extraordinar si m-am intrebat de multe ori daca el era constient de asta.Cred ca tampeniile despre o anumita parte a vietii lui au fost scrise de barbati manati de invidie.Daca au fost femei,atunci sigur aveau o problema.
    Daca tot discutam de asta,Mihai,vreau sa-ti spun ceva,dar te rog sa nu te superi.Te rog sa nu cumva sa intelegi gresit,eu vreau sa fie un compliment.La inceput,cand am ajuns aici si citeam,ma gandeam,normal,la persoana care a scris.Ma gandeam ca e o persoana care-l iubeste pe Michael,apreciaza artistul si intelege omul;cineva lipsit de superficialitate;o persoana sensibila,care chiar intelege bine sufletul omului(si cu ce spirit de observatie);cineva delicat atunci cand scria de MJ,dar devotat cand il apara.Ma gandeam ca o astfel de persoana nu poate sa fie decat...o femeie.Sa nu-ti spun ce m-am mirat cand ne-ai spus numele.Cred ca am avut indoieli pana am vazut coperta cartii.Dar daca incepeai cu aceasta postare,nu mai aveam nici un fel de dubii.In concluzie... esti un barbat deosebit.Chiar vorbeai serios cu reteta perfecta?Nu-mi mai amintesc prea bine,dar asa era "pe vremea mea".Nu s-a schimbat nimic de atunci?Camelia
    PS.Felicitari,Florenta,mi-a placut.Ma bucur ca te-ai intors.

    RăspundețiȘtergere
  41. DOAMNELOR ,DOMNISOARELOR...si DOMNULE MIHAI...

    M-am intors acasa intr-un suflet...cu lacrimi in ochi si cu gandul la voi...
    Va rog din suflet...mergeti sa vedeti filmul !!!
    MICHAEL ...ramasese acelasi ...GENIU,TALENT,DARUIRE...FRUMOS,DESTEPT...si AL NAIBII DE BUN...
    BUN...RRRAU DE TOT !!!
    Sala a aplaudat,iar eu...nici nu stiu cand m-am trezit strigand : " BRAVO MICHAEL !!! In sala...oameni de ABSOLUT toate varstele...dar nimeni nu a parut mirat ca cineva striga ...Oricum s-a aplaudat si in timpul filmului...dar la sfarsit au aplaudat toti ...Daca ar sti cat de recunoscatoare le-am fost...Imi venea sa-i imbratisez pe toti...
    Michael a tinut sa interpreteze toate cantecele asa cum sunt cunoscute de oameni de pe albume...drept pentru care,chiar si atunci cand am plans...nu m-am putut opri din dans ...HELLO !!! Nu radeti de mine,caci am dansat stand pe scaun,nu sunt chiar atat de nebuna ...( opinia mea )
    Nu ca m-as fi asteptat la mai putin din partea lui Michael Jackson...dar m-am bucurat sa-l vad acelasi...fara cuvinte...bineinteles,putin modificat fizic...datorita varstei...in rest...GENIAL !!!
    In preajma lui...numai iubire...toti il divinizeaza...instrumentisti,dansatori,solisti vocal...toti sunt fermecati de el...Kenny Ortega...despre care s-au spus atatea...este plin de atentie si consideratie in atitudinea lui fata de Michael...iar Michael,le raspunde cu aceeasi masura...
    In rest ,va las sa descoperiti singuri si apoi vom comenta mai mult impreuna...

    Important este ca :

    S-au spus o gramada de tampenii...Ideea de boicotare a filmului...nu poate veni din partea unor fani adevarati...Cei care au trimis acele mail-uri in care ne recomandau sa nu mergem sa vedem acest film...sunt niste ...prostanaci (scuze !)care au putut sa creada ca noi putem lua de bune asemenea aberatii...
    Ca sa cred ca Michael era condus, manipulat sau cum vor ei sa spuna...inseamna ca automat il consider pe Michael Jackson un om care isi pierduse simtul ratiunii...un om care mai avea putin si poate i se lua si dreptul de a-si creste copiii...!?!?!?

    MICHAEL JACKSON,IN MOD CATEGORIC AR FI PUTUT SA SUSTINA TOATE ACELE SPECTACOLE !!!
    Ar fi fost de ajuns sa-l sustina pe primul...iar reactia publicului i-ar fi dat putere pentru inca o suta de astfel de performante...

    ATENTIE ! Nu va ridicati imediat ce filmul pare ca s-a terminat (unii asa au facut )...nu mai urmeaza mare lucru...dar merita vazut pana la capat...veti vedea lista melodiilor care ar fi compus spectacolul...veti observa ca Michael ar fi avut si momente de odihna,pentru ca lista contine si cantece interpretate de unii din cei care au colaborat la acest spectacol...Totul fusese foarte bine gandit...Kenny Ortega nu si-a batut joc de Michael,daca ar fi fost asa...Michael ar fi observat si ar fi stiut sa reactioneze...Pentru toti de acolo,Michael ramasese ca si pentru noi...REGELE

    De cand s-a lansat Michael Jackson...multa lume a avut de castigat multi bani din munca lui...nu conteaza ca acum s-ar fi intamplat acelasi lucru...Asta este soarta tuturor marilor artisti ...Dar asta nu conteaza atunci cand vrei sa realizezi asa ceva...Daca esti un artist adevarat...nu tii cont de ceea ce castiga cei cu care colaborezi...te lupti si te zbati ca cei mai castigati dintre toti...sa fie cei care te iubesc ,publicul tau,fanii tai ...Iar pentru Michael Jackson...asa a fost toata viata lui...NOI,...Noi am avut cel mai mult de castigat din toata munca lui...si tot noi avem cel mai mult de pierdut...acum cand el nu mai este...

    RăspundețiȘtergere
  42. SCORPYA, eu nu unde sa vad filmul... asa ca te rog spune-mi, este vreun semn acolo... de la el pentru fani, vreun mesaj.. sau sunt doar niste repetii in care Michael repeta fenomenal?

    RăspundețiȘtergere
  43. ASTA E!
    Nu mai e mult si voi vedea FILMUL ,la 20.30.Sunt asa emotionata,cred ca si voi!!!!!
    ASTA E!Nu mai avem mult,adica cam 4 ani,sa salvam draga noastra PLANETA.Iti multumim Michael,pentru tot ce ne-ai invatat in aceste luni,decat ai "plecat in CONCEDIU",LOL.

    In respect pentru Michael,la film,voi purta o banderola de CULOARE ROSIE.Exact cum au purtat O PARTE din invitatii de la MEMORIAL, si cum poarta insusi Mj inca de prin 1998.
    MICHAEL TE IUBIM!!!!!!!!!!!
    THIS IS IT!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  44. SCORPYA, poate tu stii... ce cautm femeile aproape goale la repetitiile Regelui?

    D. I.

    RăspundețiȘtergere
  45. Bine ai revenit Florenta.si noua ne-a fost dor de tine,iti multumim pentru cadou,e foarte frumos si melodia de pe fundal imi place mult, felicitari!
    Multumesc mult D. pentru urare!

    Va imbratisez pe toti!

    RăspundețiȘtergere
  46. Florenta,chiar acum am citit postul tau,topai aici pina vineri la ora 15:D.Abia astept sa simt pentru a nu stiu cata oara .........magia:).Toate cele bune tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  47. M-am intors si eu de la film. Este exact cum spuneti voi, Florenta si Scorpya. MJ era bine, era frumos, sanatos, plin de viata si de veselie. Si doamne ,cat de adorat era de cei din jur. Am plans o sala intreaga, am aplaudat, am cantat.
    Doamne, genial. Oare vom reusi sa intelegem, vreodata, adevaratul geniu care era Michael?
    Perfectionist pana in maduva oaselor, fara insa a fi nepoliticos sau dur. Doamne, un inger. A fost divin, bun, genial, frumos si plin de viata pana in ultima clipa a vietii lui. Am sentimenul ca orice as spune acum, nu e suficient.
    Te iubim enorm de mult Michael!!!!

    RăspundețiȘtergere
  48. In primu rand...Florenta sunt de acord cu tine in tot ceea ce spui, ma bucura sa vad ca si tu faci parte din cei care cred ca aceea campanie "this is not it" nu este sustinuta tocmai de "fanii"lui.
    In rest 100% ma alatur si eu celor spuse de tine.
    Si foarte buna precizarea, de a nu pleca imediat din sala.
    Imi cer scz ca am omis acest detaliu.

    Liliana, si eu ma bucur ca am putut viziona impreuna premiera...nici nu stii cat ma bucur.Va :*

    ANONIM...ar fi mai bine sa-mi dai un id de mess al tau...chiar indicii nu stiu daca se pot numi si nici nu am cautat asa ceva...eu l-am vrut ca intotdeauna doar pe MICHAEL JACKSON si l-am primit.:D

    D.I....nu era nicio femeie goala la repetitiile lui Mike.

    P.S. asteptam o parere de la tine Mihai...

    Scz invalmaseala cu care am scris si m-am exprimat, dar pur si simplu de ieri dimineata sunt "paf", sunt euforica,rad/plang...sunt hai-hui, intr-un fel ciudat sunt atat fericita, dar si trista.Deci sunt "PAF">:D

    Va urez vizionare placuta sau revizionare placuta.:)
    Eu, una,abia astept sa revad filmu...imi rau pentru cei care nu-l pot viziona,dar sa speram ca se va lansa in cele din urma si dvd-ul...clar ca va fi un dvd de colectie.

    SCORPYA

    RăspundețiȘtergere
  49. draga Florenta filmuletul tau e absolut fermecator...ai ales cateva poze de senzatie...incep sa o cam iau pe "aratura"...plus postul lui Mihai...cred ca imaginatia mea a atins cote maxime...iuuuuhuuuu!!!
    totusi ma doare enorm faptul ca inca nu am reusit sa mi iau bilet la film, in oras nu se difuzeaza, dar inca mai sper sa pot ajunge la Cluj...I'll keep the faith
    ma bucur ca ai revenit!

    RăspundețiȘtergere
  50. Am omis un amanunt foarte important (probabil,nu singurul,mi le amintesc pe masura ce incep sa-mi revin ) :

    CATEGORIC, MICHAEL JACKSON NU ARATA CA UN OM AFLAT SUB INFLUENTA DROGURILOR...NU ESTE UN OM INDOPAT CU MEDICAMENTE
    Nu stiu si nu inteleg ce se urmareste cu aceste minciuni...dar acela nu este un om sedat ,sau energizat...sau ce mai incearca unii sa ne convinga...ca ar fi fost
    Nu stiu cum arata Michael dupa repetitii..sau seara inainte de culcare...OMUL pe care l-am vazut in film...este Michael Jackson fara droguri...fara medicamente...Nu arata nici molesit si nici exagerat de vioi...este un om cu capul pe umeri care isi face constiincios treaba...uneori chiar retinut,pentru a-si menaja fortele...pastrand tot ce poate da mai bun din el...pentru adevaratul spectacol...Da doar atat cat este suficient pentru repetitii...lasand ce este mai bun pentru spectacolul in sine...
    Urmariti-l cu atentie...isi menajeaza vocea si fortele...si chiar afirma acest lucru ,la un moment dat...Este adevaratul profesionist care stie sa isi dozeze fortele...nu face risipa...Si asta pentru ca nu avea de unde sa stie ce va urma...

    Nu are rost sa mai spun ca omul de pe scena NU ESTE ALTUL DECAT MICHAEL JACKSON...Asta se intelege de la sine,nu este o noutate pentru mine,nu am crezut niciodata altceva...

    RăspundețiȘtergere
  51. http://img196.imageshack.us/img196/8379/messagefrommichael.jpg http://www.mjromania.ro/forum/viewtopic.php?f=8&t=188 (intrati pe sectiunea DIVERSE LA MESSAGES TO THE FANS) MIHAI,POSTAREA TA E SUPER!FELICITARI!MICHAEL E INCREDIBIL DE SEXY AICI!E FAVORITA MEA !AI STA AL NAIBII DE BINE IN ROSU! RUXY

    RăspundețiȘtergere
  52. Mihai sunt de-a dreptul sfasiata de durere!!!!!!!!!!
    LUMEA NU A INTELES NICI DE DATA ASTA NIMICCCCCCCC!
    Cum pot fi asa de ORBI unii oameni,ADEVARUL e chiar in fata lor ,dar ei sunt prea orbiti de SENZATIONAL.
    FINALUL filmului spune tot,absolut tot,numai acei fani ADEVARATI,au ramas pana la sfarsit.Sala era aproapre goala,dar eu am continuat sa raman pe scaun.Ceva imi spunea ca nu se poate sfarsi asa,THIS IS NOT IT,asta imi spuneam.Adica cand spun Sfarsit,e chiar SFARSIT?.
    FETITA aceea pe care urma sa o calce buldozerul,ce sa intamplat cu ea oare?
    Va spun eu ce ,dragilor mei:EA NU A MURIT,ea tine "PAMANTUL" in mana si spune VINDECA-TI LUMEA!
    DOAMNE,LUMEA E ATAT DE OARBA,ma doare sufletul,jur pe tot ce am mai sfant!
    OARE chiar nu si-a dat nimeni seama ce REPREZINTA ea de fapt,sau mai bine zis ,PE CINE?

    RăspundețiȘtergere
  53. Deja au inceput ( ma refer la presa..critici)...Fiecare are parerea lui.... daca au zis unii ca nu e nimic special in filmul asta, inseamna ca nu sunt fani- normal ca e un lucru special si inca unul Extrem de Special:Michael Jackson!! cu vocea lui angelica,cu toata energia si spiritul nemuritor pe care il are, cu miscarile uimitoare, cu sufletul lui bun, cu ideeile nemaipomenite, cu zambetul magnific si molipsitor, cu farmecul absolut unic pe care il poseda Michael, poate face din ceva ...banal un lucru Extraordinar.Eu am plans la acest film...mai ales la sfarsit, cand Michael isi exprima dragostea fata de Pamant..si am plans si pe drumul spre casa...mi-e atat de dor de el...Michael mai avea sa ne arate multe ..
    ..si cred ca asta nu e tot legat de MJ
    Pupici! si mergeti la film

    RăspundețiȘtergere
  54. Doamne ce dor ne e tuturor de Michael!
    Filmul de azi ni l-a adus inapoi pt putin timp.
    MJ era acela pe care l-am vazut azi. Era MJ al nostru, nu un drogat, nu un dependent, nu un fals. Era MJ al nostru.
    Tot ce imi doresc e sa stie, de acolo, de unde e, cat de mult il iubim.
    ...vei ramane vesnic lumina sufletelor noastre....

    RăspundețiȘtergere
  55. Fetelor cat ma bucur ca am ajuns toate,cel putin cele care am vazut pana acum filmul ,la un consens
    in ceea ce-l priveste pe Michael!
    Nici nu mai vroiam sa plec din sala,era atat de puternica prezenta lui Michael acolo,incat am fost tot timpul convinsa ca asistam la un concert al lui,si nu la un film.Nu rezist fara sa-l mai vad,si in consecinta am facut rezervari pentru sambata,in aceeasi sala,aproximativ aceleasi locuri.Da,e adevarat ce spun fetele,dupa ce s-au aprins cateva lumini in sala,dar nu inteleg de ce,am mai avut cateva minute bune de soectacol cu Michael,pe care din fericire l-am si filmat,cu toate ca astia te amenintau ca te dau afara daca filmezi ceva etc...Nu imi mai pasa,l-am vazut pe iubitul meu frumos si talentat,asa ca dupa mine potopul!Imi pare foarte rau de cele care nu au posibilitatea sa vada filmul din diferite motive,dar sa ne consolam cu faptul ca va aparea DVD-ul,cu toate ca nu-i acelasi lucru cu ecranul acela urias,pe care Michael aparea in toata maretia lui si te fermeca cu vocea ,lui unica si inconfundabila!Am vrut sa scriu si eu ceva legat de comentariul lui Mihai,dar inca sunt sub influienta puternica a lui Michael si nu mai pot gandi nimic.As vrea sa-l visez la noapte,pentru ca nu mi s-a intamplat niciodata ,desi non stop ma gandesc la el si fiinta lui imi ocupa tot timpul!Si inca ceva Camelia ,aceeasi impresie,legat de Mihai, am avut-o si eu dupa ce citeam ce scria pe blog despre Michael.Imi spuneam ca numai o femeie poate scrie in felul acesta despre un barbat,cu atata dragoste ,cu atata intelegere,si mai ales sa-l apere cu atata ardoare.Ba mai mult,credeam ca numele de pe carte este un pseudonim,ales intentionat ca sa inspire o oarecare distanta intre noi si autor,o oarecare autoritate...Dar acum sunt convinsa ca m-am inselat,si sper ca Mihai nu ne-o ia in nume de rau ca am gandit asa,dar el insusi este"vinovat"de asta,pentru ca este cel mai sensibil,cel mai cu bun simt barbat din cati cunosc.Si mai cred ca marea majoritate din cele care ne-am reunit aici pe blogul tau,te indragesc,in sensul frumos al cuvantului;iarta-ma daca te-am suparat cu ceva,dar sunt convinsa ca vei aprecia cum se cuvine dovezile de recunostinta pe care ti le dam pentru munca frumoasa si nobila pe care o sustii pentru Michael si pentru noi.M-am lungit la vorba,dar sunt intr-o stare euforica,fata mea canta foarte frumos cantece de-ale lui Michael ,si mie nu mi-e somn,desi este aproape ora unu din noapte,si toata noaptea trecuta ne-am uitat pe internet la transmisunea de la Los Angeles !Acum va pup si celor care nu s-au culcat inca,somn usor si vise frumoase cu Michael!

    RăspundețiȘtergere
  56. DOMNULE MIHAI

    Imi cer scuze ca va stresez cu acest stil...comentariu - pauza - comentariu - pauza...Dar...am de recuperat...

    Parca as mai suporta o renovare...cu toate neplacerile ei...doar de dragul de a mai fi primita inapoi cu asemenea cuvinte frumoase din partea voastra...

    ANDA

    Cam asa eram la acea ora...cu lacrimi in ochi...dar si cu un sentiment inexplicabil de fericire...Maine insa,va voi invidia pe voi,cei care veti viziona filmul...iar eu voi astepta cu nerabdare sa ajung acasa si sa citesc parerile voastre...

    SCORPYA

    Multumesc pentru primire...si pentru cuvintele tale minunate,nu numai acum,mereu m-ai facut sa ma simt binevenita...Si nu cred ca ti-ai imaginat vreo clipa ca tocmai eu,m-as putea numara printre cei care chiar pot crede despre acei oameni...ca sunt in realitate fanii lui Michael...

    Cine il iubeste cu adevarat pe Michael Jackson...nu se poate pune la mintea acelor oameni...Chiar daca afirmatiile lor ar fi adevarate,atata timp cat eu stiu ca Michael Jackson pregatea ( indiferent in ce conditii si cu ce sacrificii )un spectacol pe care dorea sa ni-l ofere tuturor...nu pot lasa munca lui fara rezultate...El nu ar fi fost fericit sa afle ca oamenii nu si-au dorit sa-i vada maiestria si talentul in actiune,ar fi fost dezamagit la gandul ca pentru a nu stiu cata oara in viata lui...oamenii se lasa atat de usor influentati...pacaliti...
    Cu atat mai mult,daca ar fi adevarat ca i-a fost foarte greu sa duca la bun sfarsit repetitiile,cu atat mai mare este datoria noastra fata de el ,sa vedem absolut tot ...sa-i apreciem efortul...sa-i respectam munca...sa-i aducem acest ultim omagiu...
    Cu atat mai mult,daca cei din jurul lui au profitat de el si l-au suprasolicitat...macar sa stie ca tot ce a apucat sa duca la bun sfarsit...nu a fost in zadar...Cum ar fi,ca,daca dupa aceasta tragedie,nici macar cei care l-au iubit sincer sa nu faca macar acest gest de bun simt...de a vedea ce anume a dus la pierderea acestui om minunat...pentru ce s-a zbatut,a renuntat la liniste si odihna...Si noi sa nu facem nici macar atat...???
    Nu am putut sa-i fim alaturi pe ultimul lui drum...Nu avem dreptul sa-i refuzam acest ultim omagiu...Vizionarea acestui film...ESTE OBLIGATORIE !!! In semn de RESPECT fata de artistul MICHAEL JACKSON...In semn de MULTUMIRE si APRECIERE pentru bucuria pe care ne-a adus-o de-a lungul anilor...In semn de RECUNOSTINTA pentru ceea ce a reprezentat pentru fiecare dintre noi...
    Daca dragostea care ne-a adunat aici, impreuna este adevarata...VA ROG PE TOTI CEI CARE PUTETI...MERGETI SA-L VEDETI PE MICHAEL JACKSON pregatind cel mai mare spectacol care ar fi existat vreodata...
    Nu trebuie sa ne pese in ale cui buzunare vor intra banii ...asta nu este treaba noastra... Ganditi-va macar ca o faceti pentru cei care ar vrea atat de mult sa vada acest film...dar nu o pot face...Dar in primul rand,ganditi-va ca o faceti de dragul si de dorul lui...MICHAEL JACKSON...

    RăspundețiȘtergere
  57. SUNFLOWER

    Pluteste in aer DORUL de el...si senzatia neplacuta ca pana acum,asteptam cu nerabdare sa vedem filmul repetitiilor...dupa asta...nu prea mai avem nimic de asteptat...Vor mai aparea ceva materiale cu care ne vor mai amagi din cand in cand...despre care nici nu vom sti ce sa credem,cat de reale vor fi...Dar ceva nou si adevarat si de valoare ,legat de Michael...nu mai avem de unde sa asteptam...Va trebui sa ne multumim cu ce ne-a oferit cat a fost printre noi...Este foarte mult...si totusi,atat de putin...
    Pluteste in aer cruda realitate...
    MICHAEL JACKSON...A PARASIT SCENA...REGELE A PLECAT...SUPUSII LUI,DESI RECUNOSCATORI PENTRU TOT...SUFERA SI NU SE POT OBISNUI CU ACEST GAND ...CU ACEST DESTIN TRAGIC SI DUREROS DE NEDREPT...
    PLUTESTE IN AER...NE INLACRIMEAZA...SI NE DA VIETILE PESTE CAP...

    RăspundețiȘtergere
  58. CAMELIA , ANDRA

    Multumesc...
    Am sperat sa va placa...M-am gandit la Michael si la voi...Credeti-ma,nu exagerez...le-am facut cu gandul la voi...

    OPENMINDEISM

    Ai rostit cuvantul magic..."MAGIA"
    Acest gand a reusit sa ma scoata din starea pe care am avut-o inainte de a pleca la film...In timp ce ma pregateam si continuam sa plang...acest cuvant mi-a venit in minte...Mi-am spus,exasperata de nemultumirea pe care o simteam :" Esti culmea ! Opreste-te !" ...Mi-am dat seama ca mi se da o noua sansa de a retrai acele sentimente minunate pe care le-am avut inainte de spectacolele de la Bucuresti...Mi-am amintit cu cat drag si dor m-am gandit in acesti ani la orele dinaintea acelor spectacole...Stiu si acum cu exactitate tot ce am facut in acele zile,tot ce am spus si am simtit atunci...Cu cata infrigurare m-am pregatit...Nu mai stiu ce am facut saptamana trecuta...Nu mai stiu ce am de facut in zilele care vin...si mi se reproseaza ca totusi... nu am uitat nimic din cele doua zile din 1992 si 1996,cand numaram orele pana la inceperea spectacolelor...Nu am uitat nimic...pentru ca stiam ce astept ...aveam incredere...si asteptam sa vad MAGIA ...pe care Michael ne-o aducea si ne-o oferea cu atata marinimie...Acest gand,mi-a schimbat imediat atitudinea,mi-am revenit pe loc,chiar ca intr-o magie...si am zburat catre Mall...
    La fel ca atunci...Michael nu m-a dezamagit...La fel ca de fiecare data...am uitat de tot si toate...Am ras,am plans,am dansat,am aplaudat...am strigat "BRAVO MICHAEL"...L-am privit si l-am iubit si l-am plans...Il iubesc si il respect...si il regret atat de mult...
    Nu-mi ajung cuvintele...nu-mi ajung anii pe care ii voi mai trai...nu-mi ajunge toata dragostea pe care o simt...
    Sa-i multumesc indeajuns...pentru TOT...


    CATALLINA

    Ma bucur ca ti-a placut...
    Si...ia-o si pe aratura...daca asa simti...nu e nimic rau ia asta...iar Michael chiar merita
    Voi incerca sa activez si link-ul celuilalt filmulet...
    Deocamdata...nu vrea...dar pana la urma il voi posta din nou...Nu stiu care este motivul,nu mi s-a mai intamplat...Dar adevarul este ca nici nu gandesc nemaipomenit in aceste zile ...

    RăspundețiȘtergere
  59. ADRIANA

    Unde esti...???



    WATAWALU

    OUTCH !!! Asta a usturat putin...dar prefer o mica intepatura...in locul tacerii dintre noi...
    Cu siguranta imi amintesc de comentariul la care te referi si cu aceeasi siguranta imi amintesc de faptul ca afirmatia nu-mi apartinea...era doar o stire pe care o recomandam celor care afirmau ca politia sta pe loc iar despre Murray nu se mai spune nimic...si va spuneam sursa respectiva ( TMZ,daca nu ma insel )recomandand mtv.ro care prezentau stirea tradusa ...Nu cu aceeasi siguranta insa,imi amintesc daca si tu te numarai printre ei...
    Nu stiu raspunsul la intrebarea ta...stiu insa cateva lucruri de care trebuie sa tinem cont...
    Cand politia sau orice institutie a statului promite un termen...trebuie sa mai punem ceva de la noi,nu se vor incadra niciodata in termenul promis...la ei sau la noi...lucrurile se cam aseamana...Totodata,din momentul in care politia incheie cercetarile si preda dosarul catre procurori...presa nu mai are acces la informatii iar publicul nu mai afla nimic (cel putin teoretic si legal)...daca mai ajung informatii in presa...inseamna ori ca cineva in urma unor avantaje permite scurgerea de informatii...ori ca cei din presa,in lipsa de altceva si din dorinta de a vinde... inventeaza stiri...sau trag anumite concluzii pe care le prezinta drept stiri... Procedurile care trebuie urmate sunt stufoase peste tot...Procurorul care primeste cazul,trebuie sa se inarmeze cu timp,rabdare si un flacon de calmante...pentru ca primul pas este verificarea la sange a raportului politiei...pentru a evita ca anumite greseli strecurate in cercetarea cazului sa dea posibilitatea apararii posibilului acuzat ca atunci cand dosarul ar ajunge in instanta...sa declare eroare de procedura agatandu-se de o eventuala greseala strecurata in timpul cercetarilor...In cazul fericit in care politia nu a facut nici o greseala si nu este nevoie sa o ia de la capat,incepe cercetarea cazului de catre procurori...nici atunci,accesul presei la informatii nu este permis...Sa mai continui...??? devine prea plictisitor...La fel de plictisitor ti s-ar parea sa citesti codul de procedura penala (omor,omor din culpa...etc)...sau cazuistica pe aceasta tema...ramanem mai bine la subiectul nostru preferat,Michael Jackson...dar in postura de acuzat...Michael a fost pus sub acuzatie(si chiar arestat pentru scurt timp) in anul 2003...dar a fost judecat abia in 2005...??? Macar judecatorii au fost rapizi ,procesul a inceput in ianuarie si s-a terminat in 13 iunie 2005...Nu mai vorbim de procurorul Tom Sneddon...care a cautat si a adunat dovezi (parerea lui )timp de 10(zece) ani...din 1993 pana in 2003...pana i s-a admis dosarul in instanta...Buna sau rea...legea trebuie respectata,procedurile trebuie urmate pas cu pas...orice abatere permite anularea cazului pe motiv de eroare judiciara...Nu conteaza ce nume porti...nu conteaza daca esti parte vatamata sau faptuitor...ti se aplica aceeasi lege...si totul este de durata...Cele enumerate de mine ,sunt valabile atunci cand totul se executa cu bune intentii...Daca insa mai exista si o mana criminala nevazuta care poate sa dea lucrurile peste cap...totul se complica si mai mult...si uneori nu se mai termina...uneori cazul ajunge sa fie prescris...
    M-am intins prea mult,ideea este ca daca nu se doreste rezolvarea cazului...nu aflam nimic...iar daca deja politia si-a facut treaba constiincios...in mod legal nu aflam nimic pana in faza in care exista un caz solid cu care procurorii se pot prezenta in instanta...

    RăspundețiȘtergere
  60. Buna tuturor. Mihai efectiv ma uimesti din nou....cu simtul tau iesit din comun!!!!!!! de a percepe,intelege si exprima totodata,detalii si nuante extrem de subtile...mai facut sa vad cu alti ochii acest videoclip,sa observ amanunte care poate nu le consientizam...si sa-mi placa si mai mult,si mai mult.....Esti extrem de profund..la fel ca Michael...Mi-a placut ce a spus Val mai inainte,si are perfecta dreptate:daca tu te aflai in cercul sau de prieteni,Michael ar fi fost in viata acum...de oameni ca tine a avut nevoie el...sa-l inteleaga dincolo de cuvinte.
    Intr-adevar,Michael emana in acest videoclip senzualitate si erotism duse pana la extrem...felul cum ii atinge picioarele...uauuu...si imi place teribil de mult cum danseaza in doi...este interesant sa-l vezi pe Michael dansand in pereche...o Doamne si in ce fel o face!!!!!!cred ca nici o scena de dragoste cu ei dezbracati intr-un pat,nu ar fi reusit sa transmita atata sexualitate.De altfel,Michael nici nu avea nevoie de astfel de artificii...nu a folosit niciodata in videoclipurile lui femei goale,scene de dragoste s.a.m.d....asa cum vedem ca se intampla in videoclipurile de azi..parca ar fi o regula...si degeaba, nu transmit nimic.

    Alina cata dreptate ai!!!!!!!m-am regasit in randurile tale...iti multumesc.Se vede ca esti o persoana minunata....si profunda.Asa este,cu carisma,cu acel "ceva",cu magnetismul, te nasti,pe astea ori le ai ori nu le ai.
    Si ce cantece colosale a creat in sensul asta...care emana atata erotism...In The Closet,Dangerous,Dirty Diana,Break of Dawn,The Way You Make Me Feel..Give In To Me...offfff Doamne melodia mea preferata...Dupa ceea ce s-a intamplat cu Michael, mult timp, nu am putut sa o ascult,a fost singurul cantec care nu am putut sa il ascult pana la capat...vi s-a intamplat vreodata ca muzica sa doara efectiv? sa simti ca sufletul doare atunci cand asculti un cantec?....un vers ...un cuvant..un refren...toate astea sa le simti ca niste pumnale care ti se infig direct in inima???? a fost cantecul adolescentei mele,adormeam cu el,m-a insotit cand eram indragostita,cand eram trista...sau fericita...si dintr-odata cel care mi l-a cantat de atatea ori la ureche,asa fara sa stie nimeni...doar noi doi,eu si el....nu mai era. Despre Give In To Me as putea vorbi la nesfarsit...despre tot ce transmite el...explozia,vocea,expresia chipului sau din videoclip,senzualitatea...
    Dar poate altadata....

    RăspundețiȘtergere
  61. Florenta ma bucur nespus ca ai revenit printre noi,te asteptam cu mare,mare drag.
    Cat despre film,eu merg sambata sa-l vad...abia astept,mai ales acum cand voi mi-ati incitat nerabdarea...cu toate impresiile voastre despre film,a celor care l-ati vazut deja.Chiar am intrat nerabdatoare pe blog sa citesc despre asta stiind ca o parte dintre voi, prietenele mele dragi,ati avut bilete in prima zi...si unde in alta parte sa impartasesti totul despre Michael, decat aici?...ma bucur nespus ca ati facut-o si chiar o sa ma uit mai atenta la film,deja stiind niste amanunte care voi le-ati remarcat si le-ati impartasit aici. Va pup.

    RăspundețiȘtergere
  62. Azi m-am trezit cu gandul la toate cele care ieri ati vazut filmul si am intrat nerabdatoare sa citesc impresiile voastre..Nici nu ma asteptam sa vad altceva decat ceea ce ati scris!!
    M-ati facut sa fiu si mai agitata si mai nerabdatoare, abia astept sa vina ziua de marti sa-l vad si eu, "sa ma intalnesc" cu dragostea mea de-o viata Michael (poate par stupida, dar nu-mi pasa..). Numar secundele pana atunci, D-zeule ma simt ca o adolescenta indragostita, care sta ca pe jar, care nu mai are rabdare pana la intalnirea cu iubitul ei..O sa ma simt in al noualea cer acolo (macar atat!), cu ochii atintiti spre ecran, cu zambetul pe buze si cu lacrimi in ochi..Doamne abia astept sa-l vad! Mi-e asa dor de el, imi lipseste atat de mult!Offff..
    Inca sunt o "visatoare" si sper la "stiti voi ce", dar n-am asteptat si nu ma astept sa vad miracole in film, insa un indiciu ceva tot voi zari eu, iar dupa cele scrise de Applehead mai sus, e clar, ceva tot va fi..si am fost si sunt pe ideea "priveste dincolo de aparente, priveste cu ochii mintii si vei vedea esenta"..
    Mai vbim dupa ce vad si eu filmul..
    Va imbratisez!
    K.

    RăspundețiȘtergere
  63. Imi poate spune cineva ce piese a cantat Michael?

    RăspundețiȘtergere
  64. Buna!este prima data cand scriu,desi va urmaresc de pe la inceputuri,pot sa spun ca va cunosc pe fiecare in parte cate putin.Azi noapte cand am ajuns acasa de la serviciu am deschis nerabdatoare calculatorul pentru a citi primele pareri in legatura cu filmul,pentru ca stiam ca unele dintre voi l-ati vazut.Va spun cu mana pe inima ca am plans tot timpul cat am citit si mult timp dupa aceea.Eu locuiesc pe langa Ploiesti,dar cu ajutorul fratelui meu care locuieste in Bucuresti voi vedea si eu filmul duminica.Astept cu nerabdare momentul.Domnule Mihai, sa continuati aceasta treaba minunata pe care ati inceput-o aici,iar eu va voi urmari cu placere intotdeauna.Va sarut pe toti cu drag

    RăspundețiȘtergere
  65. Doamne nu mai pot sa astept. Diseara il vad...Deja am fluturi in stomac..Nu ma mai intereseaza nimik in jurul meu...doar EL..atat. Nici nu pot exprima in cuvinte ce simt. Sunt fericita ca am ocazia sa vad filmul. Cel mai frumos cadou!
    Nu lasati o zi sa treaca fara sa zambiti!

    RăspundețiȘtergere
  66. FLORENTA,
    ce profesie ai?
    e o simpla curiozitate...

    RăspundețiȘtergere
  67. Bine ai revenit Florenta, chiar ma intrebam unde esti, imi lipseau comentariile tale pertinente si la obiect, in alta ordine de idei , am vazut filmul aseara, doamne ce om era Michael, pentru ca el era un mare om inainte de a fi un artist de geniu, si vorba lui Liz Taylor pentru el s-ar putea inventa un alt cuvint decit geniu, era mai sus de geniu. Violeta

    RăspundețiȘtergere
  68. Hello again:).M-am trezit cu gandul la voi,a inceput numaratoarea inversa pentru mine ,maine merg la film:)).Trebuie sa stiti k ma hranesc pur si simplu cu parerile voastre ,abia astept sa treaca ziua asta!Numai bine.

    RăspundețiȘtergere
  69. Florenta,sa stii k nu l am vazut niciodata live si regret ,insa stiu k era magie acolo,simt :).

    RăspundețiȘtergere
  70. Multumesc tuturor celor care ne-au impartasit cate ceva din film.Eu o sa-l vad sambata la 14.00 chiar daca trebuie sa parcurg km buni pentru asta.Michael merita orice,sacrificiul lui pentru a ne darui noua ceva pur si frumos intr-o lume murdara si agresiva,merita totul.Astept sa-l vad (filmul) asa cum de ani buni nu am mai asteptat ceva in viata mea.Si daca stau sa ma gandesc bine nu cred ca am asteptat vreodata ceva cu atata ardoare,nici macar atunci cand eram tanara...
    Multumesc mult mihaela05 pentru apreciere si DA muzica poate sa doara chiar pana la a simti fizic un pumnal in suflet.Pentru ca exista oameni,locuri si lucruri in care Dumnezeu a pus atata frumusete,sensibilitate si iubire,care emana o vibratie atat de puternica ce doare efectiv.Si Michael face parte din acei oameni in care Dumnezeu a ales sa risipeasca darurile cele mai de pret.
    Alina

    RăspundețiȘtergere
  71. Bine ai revenit Florenta ! Va imbratisej si va iubesc toate ! Val.

    RăspundețiȘtergere
  72. Pentru cine nu a vazut inca filmul.
    ATENTIE!!
    Nu plecati din sala cand apare genericul. Asteptati sa curga tot. Dupa ce se va albi ecranul apare o secventa in care MJ spune: "I WILL COME BACK WHEN I AM READY IN MY OWN TIME..."
    Sigur, ai putea spune, secventa face parte din repetitii, dar, de ce este rupta de film si apare cand nu te mai asteptai la nimic?
    Pentru "visatori" aceste cuvinte reprezinta un mesaj, un IMPORTANT MESAJ.
    Si inca un lucru demn de luat in seama. NU veti vedea pe nimeni spunand RIP Michael, nu veti vedea MICHAEL JACKSON 1958-2009, iar despre 25 iunie se spune doar ca mai erau 8 zile pana pleca la Londra....
    maria cu aceeasi incapatanata speranta

    RăspundețiȘtergere
  73. toate comentariile celor care au vazut deja filmul ma fac fericita si imi dau o oarecare liniste: eram sigura ca Michael nu e asa cum s-a spus de vreo 4 luni incoace. abia astept sa vad si eu filmul. abia pe 7 noiembrie

    RăspundețiȘtergere
  74. o intrebare pentru cele care au vazut filmul: melodia THIS IS IT e pe coloana sonora a filmului?

    RăspundețiȘtergere
  75. imi pare atat de rau ca a aparut starea asta........ sunt inca sub influenta intalnirii cu MJ si as dori sa impartasesc cu voi ce gandesc . sunt prea plina de ganduri si nu pot sa nu spun cuiva.am fost atat de emotionata toata ziua ca mi a fost teama sa nu mi se faca rau.inca de la inceputul filmului am fost convinsa ca e Michael al nostru pe scena. cat despre ceea ce am simtit nu pot sa va spun decat ca am strans din dinti cat am putut ca sa nu ma buseasca plansul dar tot am plans la sf , nu am mai putut sa ma abtin.. pe tot parcursul filmului este o atmosfera de nedescris . M se implica in toate si da sfaturi dar intr o asa maniera ca te topesti, apoi am trait acea senzatie ca am fost la un concert real cu M. absolut totul e minunat , de la inceput si pana la sf face spectacol ii electriza pe cei cu care face repetitii , e spectacol in buna regula, e ovoationat de cei cu care lucra . esti magnific, electrizant, nu cred ca exista cuvantul adjectivul in limba romana sau in alta limba care sa i se potriveasca lui M. in alta ordine de idei, nu stiu ce se urmareste cu faptul ca s a spus ca M era bolnav ca abia statea pe picioare ca era incoerent ca era drogat ca parca umbla in carje si in carucior( ca asta au c am sugerat cei din presa)dar eu stiu ce am vazut. om la 50 de ani tinea pasul cu tinereii aceia care erau dansatorii lui si dadea impresia ca e mai rezistent ca ei.la ce efort s a depus la acest spectacol .la cat a sarit M pe scena si la cat s a tavalitpe scena , eu nu pricep cum au putut sa zica ca era terminat cand el avea o conditie fizica de invidiat , vb totusi de un om de 50 de ani nu de 23. pt mine e clar ca se urmareste ceva prin aceste sustineri poate doar timpul ne v a dezvalui adevarul ar fi fost un spectacol , un concert cum lumea nu a mai fi vazut pana acum , decoruri , coregrafie totul la superlativ iar el............ fara cuvinte. este stupid modul in care acest geniul al muzicii a disparut este incredibil , scriu aici am in minte imaginile de la film si ma gandesc ca el nu mai este lucruri care nu le poti alatura ca mintea refuza. de acum nu stiu ce vom mai putea astepat. sincer abia acum cred ca a cazut cortina. cat de stupida e uneori viata........

    RăspundețiȘtergere
  76. Mihai te rugam mult sa incerci sa postezi cat mai repede parerea ta despre film.
    Eu astazi am sa-l vad pentru a 2-a oara.Pentru mine mesajul filmului Este foarte CLAR.Adica este foarte evident MESAJUL ,pe care OMUL Michael doreste sa-l transmita acelora care il ascluta cu adevarat.
    Lasand la o parte SENZATIONALUL,doresc sa spun doar atat:nu vreau sa comentez filmul.Cei care stiu despre ce vorbesc isi vor da seama.Cine a vazut ce trebuia sa vada,bravo lui!!!!!!!!!
    Insa pentru aceia care au vazut filmul am O intrebare,si va rog mult sa raspunde-ti,chiar si pentru voi insiva daca nu pentru mine:
    In final,dupa ce a-ti vizionat filmul,THIS IS IT, l-ati DESCOPERIT pe omul,pe care nu l-ati cunoscut pana acum ?
    Mihai te rog mult, sa-mi raspunzi si tu,daca ai timp.
    Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere

AVERTISMENT!

Orice comentariu care contine limbaj jignitor la adresa autorilor blogului, a cititorilor sau a comentatorilor sai, va fi expediat in Zona Fantoma, sa-l caute pe Generalul Zod :)