miercuri, 16 septembrie 2009

Pantofii de dans

...


A fost odată un artist. Frumos, talentat, inteligent şi cu o charismă nemaiîntâlnită. Ştia ce trebuie să facă pentru a încânta publicul. Ştia cum trebuie să fie un spectacol pentru a rămâne în memoria oamenilor. Ştia că nu trebuie să uite, nicio clipă, să le mulţumească fanilor lui şi să le spună că îi iubeşte. Ştia să-şi aleagă echipa, în aşa fel încât totul să iasă perfect. Şi, printre altele, ştia să-şi aleagă costumele: contraste puternice, eleganţă şi glamour. Pentru că un artist trebuie să fie unic şi extravagant. Un rege trebuie să aibă fireturi şi epoleţi cu franjuri. Dar, coborându-ne privirile mai jos de sacoul strălucitor, mai jos de pantalonii aurii, putem observa ceva ce pare să nu se potrivească cu restul: şosetele albe şi pantofii. Mai ales pantofii. Par unii obişnuiţi, poate chiar uşor boţiţi la vârfuri. Pe lângă tot restul ţinutei, impecabilă şi având cusături perfecte, pantofii par să fie aceiaşi de fiecare dată: negri, simpli şi cu o talpă foarte subţire.

A fost odată un artist care trăia pentru muzică şi pentru dans. Un artist care şi-a purtat crucea cu stoicism. Un artist care a ştiut că Dumnezeu l-a trimis aici cu un scop şi pe care şi l-a asumat fără împotrivire. Şi, cu toate că a ales să trăiască şi să se îmbrace ca un artist, nu uita niciodată să-şi ia la el pantofii lui de dans. Pantofii simpli, negri şi uşor boţiţi la vârfuri. Pentru că în ei se simţea în largul său. Pentru că, atunci când ţinuta strălucitoare îl stânjenea, pantofii din picioare îi aduceau aminte cine e şi îl ajutau să se simtă în siguranţă. Iar în clipa în care pornea muzica, pantofii lui îl purtau pe ritm, fără efort şi fără greşeală. Este un amănunt care ne poate spune multe (dacă mai era nevoie) despre personalitatea artistului: nimic fals, nimic nelalocul lui, atât timp cât îi priveşti pantofii. Dacă alegea costumele extravagante pentru că „aşa trebuie”, îşi rezerva dreptul de a-şi păstra pantofii.

A fost odată un artist. Unic, sublim, de neegalat. Michael Jackson. Şi pantofii lui de dans.






...

129 de comentarii:

  1. MJ si pantofii lui, MJ si manusa lui alba cu strasuri, MJ si palaria lui...si aceasta imagine pe care ai pus-o pe blog. Toate astea sunt simboluri...simboluri care vor aminti mereu lumii de el. Nu e nevoie sa vezi o poza cu MJ, e suficient sa vezi ACEASTA poza, si sa stii ca e MJ. E sufucient sa auzi acel "Auuuu", si sa stii ca e MJ, si toate astea vor ramane in istorie. Si copii nostri, atunci cand vor vedea aceste simboluri, fara sa-l fi vazut vreodata pe el, in viata, vor putea zambi si vor putea spune: "E MJ!"

    RăspundețiȘtergere
  2. Pt cei care doresc sa mai priveasca inca o data traileru la THIS IS IT,dar in varianta HD priviti aici,pe profilu my space
    Applehead_51 :

    http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=497614491


    Se vede super bine si se poate zari mai bine unde e adevaratul Mj si unde nu.
    Va pup

    RăspundețiȘtergere
  3. o descriere superba Mihai...aceasta postare parca imi mangaie inima ...doar cand ma gandesc la simplitatea lui il consider fascinant...nu e nevoie de descrierile "pompoase" cum ca ar fi fost el insusi extravangant, doar e nevoie sa te gandesti asa cum a zis si Irina la pantofii, manusa si sosetele albe si asta e marca MJ.

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnule Mihai...
    Cum reusiti...de unde stiti...? Dupa toate "ciondanelile" noastre, ale celor care ne-am mai contrazis pe aici,acest comentariu al dvs... vine sa linisteasca sufletele rascolite...
    Intamplator,(sau nu),din cate fotografii exista cu Michael Jackson,aceasta este fotografia mea preferata,e pusa la loc de cinste,si cum de-abia am terminat de scris doua comentarii care vroiau sa izbucneasca de mult,dar nu aveam eu starea necesara,si dupa ce am terminat de scris si de plans in timp ce scriam, citind randurile dvs ...m-am linistit,am zambit chiar, si mi-am amintit ce spunea Michael (in "Moonwalk"daca nu gresesc) referitor la pantofi... Spunea,ca in copilaria lui,in zilele de sarbatoare, suferea vazand copiii din familiile bogate care purtau pe langa costume frumoase... pantofi negri de lac si sosete albe...In sufletul lui de copil, acei pantofi de lac si acele sosete,simbolizau bunastarea de care ei nu aveau parte...si se gandea ,ca daca vreodata va ajunge sa aiba bani,isi va cumpara mereu pantofi de lac si sosete albe... ceea ce a si facut intr-un mod obsesiv chiar,pentru ca niciodata nu a uitat de acele vremuri,nu a uitat cine este,de unde a pornit, nu a uitat nici lipsurile de atunci...Mai tarziu,s-a spus ca el poarta sosete albe, stralucitoare, ca sa poata fi vazute picioarele lui si perfectiunea in timpul dansului si de catre cei care se aflau in ultimele randuri la spectacolele lui... Probabil ca ambele motive au fost adevarate...
    Dupa concertul "Dangerous"de la Bucuresti,unul dintre cantaretii romani prezenti la spectacol,(Mircea Baniciu),fiind intrebat de un jurnalist ce parere are de spectacolul care de abia se terminase,a raspuns cam asa :Uite ce spectacol se poate face daca ai atatia bani...HELLO !!!ce-o fi fost in capul lui? chiar nu stia ca Michael Jackson, la inceput,a fost un om sarac si a ajuns sa aiba atatia bani TOCMAI PENTRU CA PUTEA SA FACA UN ASEMENEA SPECTACOL...???Toti banii din lume,toate efectele si toate decorurile minunate...nu fac nici doi bani daca cel de pe scena nu are ce sa ofere,oricare dintre ei daca ar beneficia de toata acea recuzita ...ar ramane la fel de insipizi...Nu spun ca noi nu avem talente cat de cat,dar spun si gandesc ce spun,ca nu avem talente care sa munceasca atat de mult, care sa doreasca atat de mult sa atinga perfectiunea...Nu trebuie neaparat si nu poate toata lumea sa fie perfecta...dar nu vad nicaieri ,printre cantaretii romani ,acel efort si acea dorinta de a da tot ce e mai bun...poate sunt eu prea pretentioasa...

    RăspundețiȘtergere
  5. ptr. catalina

    referitor la post openmindeism
    http://www.youtube.com/watch?v=DQvrzv8Wfpg

    uitati va la min. 6:52.nu da de gandit?

    da,confirm si eu, da de gandit ptr. ca desi acolo este miezul zilei (sau ar trebui sa fie, dupa ora la care s-a transmis si la noi) Marlon spune "noapte buna". Mie mi se pare curios, sau poate stiti voi daca la ei este un obicei sa urezi o noapte buna inca de la pranz.
    Si nu este singurul lucru curios pe care il faceMarlon. Ascultati cum povesteste incepand cu minutul 2.16. despre deghizarea lui Michael intr-un domn in varsta, cu parul scurt stil afro,cu dintii strambi, si haine ponosite cumparand CD-uri dintr-un magazin. Dar el, ca frate il poate recunoaste oriunde, indiferent de machiajul pe care il poarta....Urmariti si voi continuarea, merita. Oare de ce Marlon alege tocmai aceasta intamplare sa o povesteasca, cand putea sa aleaga orice altceva? Dorea sa scoata in evidenta atractia lui Michael ptr. farse? Nu era de ajuns posterul din spatele lor, pe care il puteti vedea si voi la minutul 5.44?
    Cam asa despica firul "visatorii" care asa cum am mai spus, asa imi place mie sa-i numesc.

    Multumesc Mihai pentru familia pe care ai creat-o in jurul tau si in care m-ai enumerat si pe mine :)
    Personal, nu-ti simt lipsa in nici-o zi, stiu ca esti acolo, te simt si te citesc, stiu ca veghezi ca atmosfera sa fie relaxata pentru ca ne-am adunat aici oameni de varste diferite(probabil ca sunt cea mai in varsta)pe care ne leaga o minunatie trimisa de Dumnezeu, care poarta numele MICHAEL JACKSON.maria

    RăspundețiȘtergere
  6. Mihai...pur si simplu,acest mi-a mers din plin la inima.Am sa revin cu un comentariu mai amplu,deoarece in acest moment inca savurez post-ul.Esti minunuat!!!
    SCORPYA

    RăspundețiȘtergere
  7. Mihai,am mai spus si o mai zic:).....suntem k o familie aici.suntem ...one voice ,asa cum a vrut el,asa k nu te vom parasi:).Numai bine.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu pot decat sa va felicit, din toata inima mea - care acum e de dimensiunea unei planete - pentru splendidele postari. Trebuie sa recunosc ca nu sunt atat de talentata in a-mi exprima sentimentele, trairile si iubirea, insa va pot asigura ca in afara de ochii copilului meu, aici este locul unde cred ca l-am intalnit pe Dumnezeu. Numai EL a fost in stare sa va tina sufletele in mana, sa vi le imbrace in haine albe, stralucitoare de cuvinte si numai El a avut puterea de a vi le trimite pe Pamant pentru ca oamenii simpli ca mine sa cunoasca, pret de o secunda, fericirea.
    Multumesc pentru tot!
    danna_nicolle

    RăspundețiȘtergere
  9. E atat de tarziu,e atat de intuneric,ochii mei nu vor sa se inchida,nu pot sa dorm.Imi vin atat de multe ganduri prin cap.
    E atat de greu sa spui in cuvinte ceea ce simti in momentele de tristete,cand simti si vezi cu ochii tai nedreptatea din lumea asta.
    Nasterea si moartea fac parte din viata,din viata noastra.Dar oare de ce e atat de greu uneori sa acceptam si partea a doua?
    Astazi sa stins Patrik Swayze si parca tot nu imi vine sa cred ca nu mai e.Imi amintesc cu darg 2 dintre filmele adolescentei mele:Dirty Dancing si Ghost,in care Patrik a jucat.Imi doresc cu disperare sa incerc sa mi-l amintesc asa tanar si plin de viata cum era in Dirty Dancing,dar vedeti voi boala cumplita,numita cancer nu iarta pe nimeni,fie el star de cinema,super canterti sau oameni simpli ca noi.
    Sa stins si Nicu Constantin,un om deosebit si mare actor.
    In ceea ce il priveste pe MICHAEL,prefer sa nu discut acum,si sper sa nu va suparati pe mine.Imi doresc din tot sufletul meu ca el sa fie viu si sa se bucure de viata alaturi de comorile lui:Paris,Prince si Blanket.
    Va multumesc celor care ma intelegeti,stiu ca sunteti cu totii oamnei buni,din moment ce va aflati aici.
    Cred ca fiecare om,chiar si eu merit o a doua sansa,din partea voastra,va rog ganditi-va mai bine.
    Poate ca am gresit,cand am scris unele lucruri,dar oare cine nu greseste?
    Va doresc NOAPTE BUNA!

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamne Mihai ce frumos poti sa descrii omul Michael si sufletul lui minunat m-ai facut sa pling iar si iar. Iti multumesc ca existi ca ne indulcesti durerea cu postarile tale, si sa ne ierti daca ne mai ciondanim pe blogul tau (si chiar nu stiu de ce ) pentru ca toata lumea il iubeste pe Michael aici indiferent de visele sau realismele fiecaruia.
    Maria nu esti cea mai in virsta , mai sunt si altii, Florenta esti minunata ca si toata lumea care scrie aici, va iubesc pe toate cu bune cu rele. Violeta

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu uitati!:
    "Heal the world..make it a better place..for you and for me and the entire human rase!"
    Schimbarea in bine incepe cu noi insine, nu putem vindeca lumea pana nu schimbam intai "omul" din oglinda!
    Va imbratisez!
    K.

    RăspundețiȘtergere
  12. Mihai, iti multumesc inca o data pentru tot ceea ce faci!
    Este minunat ceea ce ai scris!
    Si acum...sa vrei sa scapi...ca nu mai ai cum :)
    LOVE YOU ALL!

    RăspundețiȘtergere
  13. ........DA....a fost si va ramane!pentru totdeauna...
    pe 25 luna asta se implinesc 3 luni de cand centrul universului muzical s-a stins!.....un loc gol in inima mea care inca sangereaza...mi'e dor de el!

    RăspundețiȘtergere
  14. Anchetatorii ce investighează cazul morţii lui Michael Jackson spun că doctorul Conrad Murray va fi arestat deabia peste câteva luni.

    “O sursă a declarat: Ne aşteaptă luni de investigaţii înainte să arestăm pe cineva. Vrem să avem un caz solid împotriva criminalului”.

    Problema principală pentru care cercetările durează atât de mult este numărul de poliţişti alocat cazului...numai trei: “Sunt doar trei poliţişti care au fost desemnaţi să lucreze la acest caz. Acesta este unul din motivele pentru care ancheta nu s-a terminat”.

    Doar trei politisti???

    RăspundețiȘtergere
  15. Intrebarea:
    uitati-va la min. 6:52.nu da de gandit?
    m-a facut curioasa si m-am uitat, desi...nu mi se paruse nimic suspect la 6:52...pana nu am gasit raspunsul tot aici...:)dar, am ascultat si eu de cateva ori povestirea cu MJ mascat si m-am intrebat si eu de anume acest caz?...si mi-a venit in minte...vreau sa vad pantofii mosnegutului de la acea ceremonie :). Dar a fost mai mult un gand-fulger.
    Intr-adevar la ei era la amiaza...
    http://stirileprotv.ro/show-buzz/michael_jackson/familia-jackson-s-a-reunit-la-beverly-wilshire-hotel.html
    vedem si aici, dupa ceremonie este zi.
    hmmmmm...mai aveau lucruri de facut, deci nu intentiona sa se culce.Atunci?hmmm....
    A suspect, dar s-a dat in direct in lumea intreaga...nu stiu...

    RăspundețiȘtergere
  16. (PARTEA 1)
    Draga anonim,
    Din pacate nu te-ai semnat, nu stiu de cand esti pe acest blog, dar am impresia ca nu de mult, pentru ca problema pe care o ridici, noi am discutat-o deja. Ma scuzi daca nu este asa. Ar fi bine, daca vrei binenteles, sa recitesti mesajele anterioare, si vei gasi parerea noastra depre acele puncte enumarate de tine.
    Dar nu vreau sa par rautacioasa, voi incerca sa-ti raspund la intrebarea: "Oameni buni,dar de ce credeti ca este nevoie pt. a declara o persoana decedata?"
    Sa incep, asadar, cu inceputul...:)
    Pentru mine, cand moare un om, este normal sa stiu:
    a) Ora decesului
    b) Locul decesului
    c) si binenteles, sa vad cadavrul, nu?
    In cazul lui Michael se pare, toate acestea nu mai sunt valabile. Chiar si pe acest link http://www.tmz.com/2009/08/26/jackson-time-of-death-a-mystery vei gasi un articol care isi pune intrebarea: So when did Jackson really die? Daca stim asta, putem sti si punctul b). Si cadavrul unde e? Ar trebui sa cred acum ca este intre betoane, intr-un cimitir, la capatul lumii...(crede-ma...sfasie acest gand).
    1. Spui ca avem declaratia medicului roman. Da, este declaratia unui medic, care nu l-a consultat personal pe Michael, dar care pretinde ca stie ce s-a intamplat. El spune: „Probele toxicologice trebuie asteptate si atunci s-ar putea sa fie o problema pentru ca el lua cel putin 10 medicamente in fiecare zi. Era obiceiul lui. De la antidepresante la Demerol, morfina, Tananol, Vicodin”. Acum cand o lume intreaga dezbate problema, daca era MJ dependent de medicamente sau nu, se pare ca el stie cu siguranta, fara sa mai astepte rezultatele.” El a ajuns la UCLA in stare foarte critica. De fapt, in momentul in care a ajuns in sala de urgenta nu respira si nu avea puls”...dar avem aici si declaratia unei asistente romance „. Pentru o clipa am crezut chiar ca-si va reveni, dar nu a fost sa fie asa. Michael a murit sub ochii mei, dupa ce echipajul de pe salvare s-a chinuit 28 de minute, incercand sa-l salveze”...deci, pe cine sa cred? Putea oare Michael sa danseze, asa cum am vazut in trailer, daca era indopat cu medicamente...nu cred! Si as vrea parerea unui medic...ce se intampla cu un pacient daca i se administreaza cateva seri la rand 50 ml de Propofol?
    2. Exista declaratia familei - exista...si?...probabil ca nu am avut nevoie de declaratia unui frate, poate ca trebuia sa iasa o persoana autorizata sa vorbeasca despre deces. De ce nu a vorbit?
    3. Exista declaratia celor de pe ambulanta(probabil ea a fost exagerata de presa,batran,chel si alte prostii) - acestea au aparut in urma primei autopsii, cei din ambulanta nu au putut sa declare asa ceva, pt ca avem poza, nu? unde e ok, nu are peruca, nu e de 70 de ani, cu masca de oxigen pusa aiurea, o poza clara facuta intr-o ambulanta cu geamuri fumurii...intelegi ce parere am desprea acea poza...dar o avem, prin urmare nu puteau declara asa ceva, pentru avem o „dovada” ca nu ar fi asa. De la casa lui MJ pana la spitat sunt 5 minute, cand a imbatranit?

    RăspundețiȘtergere
  17. (Partea II)
    4. Declaratia medicului personal...aici e buba. Decat inregistrarea aia si o poza cu C. Muray eu, personal, nu am mai vazut nimic. Unde e? ...si in general, Cine e? Sa iau in calcul parerea lui Mihai – conspiratia, C.Muray astfel fiind mason. Bine. Acesti oameni detin informatia, ei ar fi trebuit sa stie totul pana la absurd, atunci cum se intampla sa nu stie adresa unde sta? Toata America stie unde sta Michael Jackson si cum...medicul lui personal sa nu stie? Asta ma duce, mai degraba, cu gandul ca acest Muray este doar un simplu pion pe o tabla de sah. Un personaj care trebuia sa faca ce a facut si atat. Pus de cine?...asta e alta problema.
    5. Exista certificat de deces – exista, care, de altfe, stim ca nu a fost semnat mult timp. Moartea lui Michael, mai tarziu, a fost clasificata drept – crima, certificatul de deces fiind astfel modificat. Bun...unde e C.Muray, el fiid principalul suspect?
    6. Exista declaratia autoritatilor(doar vorbeau de ancheta,de probe,de omucidere) - vorbeau, dar asta nu inseamna ca s-a declarat ceva in acest sens.
    7. Exista o inmormantare - ...exista? Exista o ceremonie cu un sicriu aurit. Eu asta am vazut. Procesul in care se pune sicriul intr-un mormant eu nu l-am vazut. Si...ce, cine a fost in acel sicriu...nici asta nu am vazut.
    Si chiar ma intereseaza, cine a dat acel „911 call”? un angajat cica...Doamne, era amiaza...in casa trebuiau sa fie mai multi oameni (pe langa MJ si medic si personajul care a sunat) ...copii (erau, pentru ca stim ca l-a chemat pe Prince),bone, bucatarul, servitoare, alt personal...erau mereu pe acolo...acum unde erau? Medicul a vb la telefon o ora si cum?..nimeni nu s-a gasit, intre timp, sa sune la 911? De ce nu a facut-o chiar el? De ce nu a spus ca vorba de Michael Jackson? Cum nici copii nu stiau adresa unde stau?nici bonele?nimeni?
    Si mai sunt multe, multe intrebari fara de raspuns pe care le vei gasi in mesajele anterioare ale Mariei, danna_nicolle, Val. MJForever.
    Pana la urma...ce avem?

    Sufletul meu nu va avea liniste pana nu va sti ce s-a intamplat...

    RăspundețiȘtergere
  18. Don't want to bury him, he's still alive for me!
    Love you, "angel" of mine!
    K.

    RăspundețiȘtergere
  19. Intrati pe www.oprah.com si cititi articolul ,,The Michael Jackson Interview: Oprah Reflects". Credeam ca vor fi si ceva inregistrari video sau nu am inteles eu bine?

    RăspundețiȘtergere
  20. Watawalu
    Te rog, contacteaza-ma..
    id: danna_nicolle \
    sau
    danna_nicolle@yahoo.com

    Multumesc si astept un semnal

    RăspundețiȘtergere
  21. Ebony photo session..2008???!!
    http://www.youtube.com/watch?v=nfwALr1IsOw&feature=related
    Pai adorabilul nostru Mike arata chiar bine (si vorbim aici de 2008, adica anul trecut)..jesus christ!!!..cat e de sexy!!cat de tanar arata!!..damn it..si avea 50 de ani (pai asa ar arata un om bolnav si dependent de tot felul de medicamente?!)
    Come'on!!!
    Ma tot uit la acea sesiune foto 2008 si compar cu ceea ce am vazut eu in trailer-ul this is it, unde acel Michael in anumite faze, subliniez in anumite faze, pare unul total schimbat, ca sa nu zic fals (sa se fi schimbat asa mult intr-un an de zile?!..de fapt ce un an..ca e vb de cateva luni din 2008 pana la acele zile de la repetitiile de dinainte de 25..), mult prea slab, cu fata cam ascutita (sa fim seriosi, si daca slabea, structura fetei tot n-avea cum sa se schimbe..oasele raman oase..fata scumpului nostru Mike e osoasa, patrata spre dreptunghiulara, si nicidecum una ovala cu barbia ascutita..cum arata acel Michael de la Londra) si zambetul acela mult prea larg, gen pacalici (iar noi stim foarte bine ce zambet dulce are Mike)..sa nu mai vorbesc de distanta dintre barbie si buze..ati remarcat asta vreodata?!
    Va rog sa faceti o comparatie a felului cum arata si insist sa va uitati bine la distanta dintre barbie si buze, plus la structura gurii atunci cand zambeste!
    http://www.youtube.com/watch?v=inmisKdGnBo&NR=1 (o sa plangeti la clip-ul asta, va avertizez!)
    si
    http://www.youtube.com/watch?v=R3XqTDgX4Us
    God bless you!
    K.

    RăspundețiȘtergere
  22. Id-ul meu este: camynegrut
    Uitasem sa mi-l las, desi eu am propus aici pe blog sa ne lasam id-urile de messenger :P Iertare!
    K.

    RăspundețiȘtergere
  23. Draga Mihai , ce sa ti spun, mai facut sa plang si crede ma nu mai am putere ; am destule probleme si in ceea ce l priveste pe Michael nu fac decat sa ma abtin . am o durere surda insuflet de care nu mai scap
    am invatat sa l iubesc pe Michael , din pacate dupa ce nu a mai fost .inainte era un mare artist pe care il apreciam tare mult si imi placea muzica lui. acum il iubesc , da asa la anii care ii am il iubesc. am invatat sa i iubesc muzica , am invatat sa i iubesc dansul curajul , onestitatea iubirea lui fata de semeni o iubesc , talentul lui chipul lui corpul, lui tinuta lui , dar mai presus de orice iubesc sufletul lui. da. si pur si simplu mai facut sa plang gandindu ma ca acesti pantofi magici nu vor mai exista.este ca o boala tot ceea ce simt.si asta pt ca nu pot intelege nimic. nu pot intelege ce se intampla cu lumea asta in care traim , desi istoria ne a demonstrat o de fiecare data:lumea rea ; oricat as incerca sa fiu optimista sa sper ca lumea e defapt buna si e rea doar prin exceptie ,ma mint si mereu ,de fiecare data constat ca e doar rea si ceea ce s a intamplat e contrar legilor luiDumnezeu.Michael a fost un OM perfect in proportie de 99,99%. restul ce a ramas formeaza acele fapte pe care El le a facut doar ca sa se apere si evident fiind imediat judecat.MJ consider ca a fost victima complotului international atat politic cat si mediatic. dupa cate am citit (nu stiu daca este de ajuns) devenise un om care nu corespundea noilor oranduiri si poate ca nu intmplator se temea mereu ca v a fi omorat.Mi as dori din toata imina sa stiu ca este in viata undeva si traieste linistit dar...........cat priveste asa zisii lui prieteni am zis in alte comenturi si sustin si acum: la naiba cu falsitatile si cu mincinosii nimeni nu l aiubit pt ca era afro, pt ca era un talent iesit din comun , ca devenise cel mai celebru om de pe planeta, ca devenise poate cel mai bogat. zic ca sunt suficienta motive sa nu ti pese de un astfel de om.pt ca inainte de toate te omoara ciuda si invidiasi asta pt ca el in esenta era un om asa de simplu si de inocent incat nimeni nu a inteles cum un ciudat ca el poate atat de mult. ii urasc din toata inima pe toti si evident ca ceea ce i s a facut lui nu trebuie iertat.si inca ceva .am mai intrebat si mai intreb odata. care v a fi atitudinea fata de chandler ala care a recunoscut ca nu a fost molestat si a facut ce a facut doar impins de parinti.noi vb aici la nivelul tarii noastre dar Mihai , daca imi permiti, hai sa ne gandim sa facem ceva de nivel international , impreuna cu altii cu toti fanii lui ca sa mai amelioram putin situatia . ma gandesc la o petitie , o scrisoare ceva prin care toata lumea sa subscrie si sa se ia masuri impotriva lui chandler si a lui Gavin si apoi ceva international ref la ziua lui sau ceva in care in fiecare an sa fie marcata o zi doar de Marele Artist

    RăspundețiȘtergere
  24. Ooo, watawalu, te-ai dezlantuit. Indiciile mele timid strecurate in mesaje nu au avut nici un efect. De aceea spuneam ca nu am mai scris o perioada interpretand tacerea celorlalti drept ignoranta fata de aflarea adevarului. Ai punctat f. bine, cu argumente solide, toate aceste semne de intrebare. Sper ca alaturi de "visatorii cu vechime" sa se alature si cei care, poate nu au avut curaj sa o faca pana acum.
    Mi s-ar parea mai constructive comentariile noastre pe acest blog (cu acordul lui Mihai, desigur) in care sa venim cu argumente pro si contra, decat sa continuam la nesfarsit sa "ne" (ghilimelele ma exclud din aceasta categorie) AUTOCOMPATIMIM. De fapt, plangem pentru noi insine si ne tot repetam: Doamne ce-o sa fac eu acum, fara el?! "Realistii" se simt frustrati ca au pierdut un model si un idol, iar viata lor de-acum inainte va fi seaca. "Visatorii", in schimb, sunt revoltati ca nu-si gasesc raspunsurile la intrebari, ca nu vad uneori dezlegarea acestor enigme.
    Haideti sa lasam egocentrismul pentru o vreme si sa urmam indemnul lui Michael: "Aş vrea ca fiecare dintre voi să ia mâna persoanei din stânga", sa ne unim, si suflet langa suflet sa incercam sa deslusim enigmele. Avem nevoie de ADEVAR ci nu de acele "preparate servite pe tava". maria

    RăspundețiȘtergere
  25. Stiti eu sunt una dintre cei, care parca cu trecerea timpului speranta persista.Nu prea am crezut ca aceea poza "this is it",este trucata, unul dintre motivele ptr care multi cred ca este trucata,ar fi ca nu se vede codita de la "s"....in timp ce vizionam trailer-ul am obs cum ca exact la baza "s" este o boxa.O alta idee nebuneasca care mi-a trecut prin cap ar fi...ca poate l-au convins pe Mike sa-si insceneze moartea...iar apoi chiar sa-l termine.Nu stiu este o idee cel putin copilareasca :)),dar sunt atatea intrebari,care nu-si gasesc raspunsul.Alta chestie,toata mass-media a mediatizat "noii parinti ai copiilor,sau n prostii,dar nicaieri nu am auzit sa se vehiculeze o idee cat de mica ca Mike ar fi in viata (exceptand acel filmulet,care sunt convinsa ca presa a stiut din start ca este trucat...oricine isi putea da seama )...Nu doar in Ro exista aceste speculatii,ci in toata lumea...atunci cum de mass-media nu scoate bani, un asemnea subiect sigur le-ar aduce bani si rating.Clar nu cred ca acum se caiesc pentru toate neadevarurile si infamiile scrise referitoare la Mike.Iar ceva care nu-mi da pace...comentariul lui Kenny Ortega sau Gotham Chopra,(eu stiam ca primul,azi aflu ca Chopra) de pe twitter (cei care sunt familiarizati cu twitter ne pot spune care dintre cei 2 a postat): "Aseara am luat cina cu omul care guverneaza lumea din spatele CORTINEI" !!!Desi am cont pe alte site-uri...singurul loc in care imi face o reala placere sa scriu...este aici, unde pur si simplu simt ca am gasit prieteni.Voi ce parere aveti despre tacerea mass mediei si acel comentariu de pe twitter???
    SCORPYA

    RăspundețiȘtergere
  26. Watawalu

    Aprpos de minutul 6.52: poate ca Marlon ne-a urat noua, spectatorilor din Romania, "Noapte buna" ! :)))

    RăspundețiȘtergere
  27. intrati pe http://www.gopetition.com/petitions/make-august-29th-michael-jackson-day-worldwide/sign.html#se si semnati petitia

    dupa cum bine stiti unul dintre visele marete ale iubitului nostru Mj a fost acele de a exista o zi internationala a copiilor, o zi deciata in intregime lor, o zi a iubirii si a bucuriei in intreaga planeta.
    Haideti dragilor sa-i indeplinim acest vis, sa ne indeplinim si noua acest vis. Heal the World

    PS: va urmaresc in fiecare zi si tin sa mentionez ca 50% tind sa cred ca traieste

    O zi minunata tutor!
    Aveti grija de voi.
    va pup, Anda

    RăspundețiȘtergere
  28. Ma uit la voi ce scrieti aici pe blogul asta si nu imi vine sa cred ce vad. Vad exact ceea ce am vazut eu inca din prima luna,cand am inceput sa rascolesc netu.Tot ce scrieti voi aici,toate linkurile eu le-am vazut deja.Si tot nu pot sa pricep de ce m-ati condamnat inca de la inceput.Cu ce am gresit?
    Acum voi faceti ceea ce eu am facut de la inceput,crecetati si intrati pe diferite site-uri.Vedeti si pe voi va prins febra asta.
    Normal ca am inceput sa caut,fiinca totul mi sa parut ciudat,incepand cu anuntul facut de falsul Mj la Arena O2.
    Si nu imi neglijez familia asa cum a spus cineva aici,imi vad de viata mea, dar in paralel ma ocup si de "CAZUL" MJ.
    Va rog nu va suparati pe mine,dar trebuia sa clarific treaba asta.

    RăspundețiȘtergere
  29. superb ceea ce ai scris Mihai!! felicitari!!!

    RăspundețiȘtergere
  30. @Watawalu
    Nu, nu! I-a zis lui Michael "noapte buna" care este aici in Romania...
    Si asa se vehiculeaza ca si-a luat nu stiu ce proprietate pe aici, ca in locul lui era un roman, declaratiile de la spital sunt date de doi romani (un doctor si o asistenta).
    Mai ramane sa ne intalnim cu el la piata:))
    Sa nu imi sariti in cap! Doar stiti ca il iubesc pe Michael dar o gluma nu strica...Cred eu.:)
    Pup dulce:)

    RăspundețiȘtergere
  31. Hei, Mihai, chiar crezi ca am mai putea vreodata sa neglijam acest site ?! :)

    "A fost odată un artist. Unic, sublim, de neegalat. Michael Jackson. Şi pantofii lui de dans." Cred ca ai uitat "magic". Personal, acesta este termenul care il descrie cel mai bine pe Michael. Cand il vezi la televizor, pur si simplu nu poti sa-ti iei privirea de la el, gesturile lui, pantofii lui... Este pur si simplu fermecator. Imi pare atat de rau ca nu am putut sa merg la nici unul din concertele lui ... Oh ...

    Watawalu, vorbeai despre ambulanta si poza cu Michael din ambulanta, am si eu cate ceva de spus:
    1. Se pare ca sunt doar DOUA poze cu MJ "mort"; dintre mii de paparazzi care, mare minune, nu se aflau acolo, ca doar in fiecare zi moare un rege pop ! - aceste poze au fost facute de nimeni altcineva decat de un fotograf al lui Michael, cu care lucrase de multi ani (14?)...
    2. Pe langa faptul ca este ciudat cum de s-a putut vedea atat de clar prin acele geamuri fumurii, cel mai izbitor lucru mi se pare a fi chiar chipul lui Michael:
    a) este un Michael din anii 80, mai exact sfarsitul anilor 80; se vede cat de tanar arata in comparatie cu pozele de la conferinta O2
    b) pentru cineva care fusese deja mort in momentul in care a fost transportat la UCLA, arata "al naibii" (scuzati expresia !) de viu !

    Pentru mine, aceste poze din ambulanta sunt cele care ma fac sa ma indoiesc cel mai tare cum ca el este mort. Poate toate celelalte neconcordante - printre care si cele intamplate la Memorial, daca tot ati vorbit despre urarea de "noapte buna" in miezul zilei - si-ar putea gasi un raspuns, insa, pentru mine, aceasta fotografie si imprejurarile in care a fost facuta, vorbesc de la sine.

    RăspundețiȘtergere
  32. Stimate Domnule/Doamna Anonim,

    Nici nu va puteti imagina cat bine mi-ati facut postand acele intrebari.
    Mi-ati ridicat mingea la fileu. Pentru ca asa cum spunea draga de Watawalu ati cam intrat pe terenul Visatorilor, “detectivii acestui caz”.
    As devia un pic de la subiect rugandu-va sa faceti distinctia intre cuvantul visator, asa cum este el definit in Dictionarul Explicativ, respectiv, persoana inclinata catre reverie, meditatie, contemplatie si termenul pe care noi il folosim de ceva vreme aici, cu semnificatia pe care a dat-o draga mea Maria intr-un comentariu anterior. Si nu ma pot abtine s-o citez: „Si ce poate fi mai frumos decat sa traiesti in viata cu speranta si credinta”. E o propunere de meditatie pentru toata lumea.
    Acum, folosind iar o figura de stil, sa revenim pe terenul de tenis si o sa incerc sa va raspund, punctual, la chestiunile care nu va sunt in totalitate clare.

    1.Spuneti ca exista cel putin declaratia unui medic (roman). Eu nu-mi amintesc sa fi vazut sau sa fi citit declaratia unui medic al spitalului. Medicul roman este angajatul acelui spital, insa nicidecum nu a facut parte din echipa de interventie care a efectuat incercarea de resuscitare. Acesta nu l-a vazut pe Michael in spital. Si trebuie sa fac referire la faptul ca am mai comentat odata lipsa cu desavarsire a unui reprezentant al spitalului (fie el director, medic sau purtator de cuvant) in momentul declaratiei de presa a lui Jermaine privind trecerea in nefiinta a fratelui sau.
    2. Exista declaratia familiei. Ca ce? Nici un membru al familiei nu propununta cuvantul “dead”. Sigur, folosesc “passed away”, o formula uzitata in cazul deceselor, insa putem traduce aceasta si prin “a trecut”, sau “a mers mai departe”.
    Si daca moartea lui Michael nu-i decat un scenariu, o regie, iar familia ar fi in cunostiinta de cauza, cum credeti ca ar declara aceasta? Ar fi iesit la rampa si-ar fi strigat contrar dorintei lui? Eu nu cred.
    3. Declaratia paramedicilor. Hai sa fim seriosi! Ei nu l-au recunoscut pe MICHAEL JACKSON. No comment.

    RăspundețiȘtergere
  33. - Partea a treia -

    6.Declaratiile autoritatilor. OK pana aici. Insa, luati in considerare faptul ca seful politiei din Los Angeles si-a dat demisia in plina ancheta, avand in fata inca trei ani de mandat, acesta fiind de altfel extrem de apreciat, rata infractionalitatii din oras, scazand evident de la inceputul misiunii sale. Ce sa mai vorbesc despre ancheta pe care o efectueaza doar trei politisti, cu un singur suspect, Dr Murray, nearestat pana la ora asta si o razie la doua farmacii?! Sunt dezlantuiti, nu alta...:)))
    7. Exista o inmormantare. Desigur. Exista si un memorial. Dar pentru acestea, imi mai trebuie inca patru pagini A3, ca sa va pot forma o imagine completa a celor intamplate acolo. Desigur, nimic nu-i firesc si totul e invelit intr-o panza uriasa de mistere.
    Cu urmatoarea ocazie, voi vorbi si despre asta.
    Bine ati venit in randul Visatorilor!
    Toate bune!

    RăspundețiȘtergere
  34. - Partea a doua -

    4. Medicul personal. Sunteti macar sigur ca exista acest om? Eu nu. Nu am vazut decat doua poze, pe care le vehiculeaza presa de aproape trei luni. Este imposibil ca in intreaga lui cariera de medic cardiolog (ce stupid, cardiolog si habar n-are ce inseamna manevre de CPR) sa nu existe si alte ipostaze cu el. La seminarii, conferinte, intalniri ale asociatiei medicilor cardiologi. Nu exista. Eu personal, daca vreau sa-mi caut medicul stomatolog pe Google, sa fiti convins ca imi va apare cel putin zece linkuri cu trimitere la activitatea lui de pana cum, la evenimentele unde a participat, la referatele pe care le-a intocmit, etc etc. Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca din 25 iunie pana in prezent, presa, paparazzi in mod special, n-au reusit sa-i fure un instantaneu. El nu iese din casa, nu merge sa dea interviuri politiei, se ascunde atat de bine, incat nimeni nu stie cum arata in realitate. Incep sa-l identific cu Fantomas. Iar despre celebrul video, chiar d-voastra spuneti ca nu ati priceput de ce-l imita pe Michael. Si-l imita bine, poate prea bine! Intelegeti ce doriti.
    5. Exista un certificat de deces. Vai, vai cat am discutat pe tema asta. Dar iata: acel certificat de deces nu a fost semnat de medicul personal, respectiv de Murray. (oare de ce? poate pentru ca nu exista nici o persona decedata?)Si alta chestiune imprtanta: al doilea prenume al lui Michael este JOE, nicidecum JOSEPH, asa cum este stipulat in acest certificat, dupa umila mea parere nevalid. Si va rog sa faceti un efort suplimentar citind unul din comentariile mele anterioare referitoare la acest act.

    RăspundețiȘtergere
  35. Diana draga, alias Applehead,

    Crede-ma pe cuvant ca tu nu esti prima care a inceput sa rascoleasca paginile de internet in cautare de informatii, insa daca imi garantezi ca ai inceput cercetarea inca din luna martie, imediat dupa anuntul de la Arena O2, eu personal iti inmanez premiul I cu coronita.
    Si nu cred ca ai gresit impartasindu-ne concluziile anchetei tale, insa cred ca ai fost un pic prea expansiva cand ai incercat sa ni le impui.
    Si ca un sfat pentru viitor: putina moderatie in toate, nu strica!
    Toate bune!

    RăspundețiȘtergere
  36. pentru K. sincer chiar cred ca in trailer ul filmului This is it este MJ...priveste bine anumite secvente cand rade si cum gesticuleaza...acele gesturi si mimica fetei o regasesti inca din tinerete atunci cand rade sau este fericit...nu stiu ce sa zic...e posibil ca in anumite secvente sa nu fie el, dar ma intreb ...oare keny ortega care se presupune ca ii este prieten apropiat de multi ani sau ceilalti de langa el chiar sa nu si fi dat seama ca printre ei se afla un impostor? care de altfel poate sa se miste cum o face Michael?
    si inca ceva...din cate stiu eu...sper sa stiu bine, as avea nevoie de sfatul unui medic...Mj a slabit foarte mult in ultimul timp (priveste cu atentie in unul din filmuletele care le ai trimis cand MJ isi ridica piciorul o sa vezi ca este destul de slab)plus ca stim ca atunci cand slabesti structura fetei in primul rand ti se schimba considerabil, dar din cate stiu eu la schimbarea fetei se adauga si boala lupus de care suferea...e posibil sa gresesc, nu zic ca nu, dar din cate a declarat si medicul Arnold K, pe care de altfel nu stiu daca sa l cred, Mj ar fi apelat in ultima vreme la el pentru inca niste schimbari la fata

    RăspundețiȘtergere
  37. pana la urma m am mai gandit la acel minut 6"52 de care vorbeam in celalat comment si totusi mi a trecut in minte ideea ca Marlon a facut referire la acea poveste cu Michael deghizat intr un batrin cu haine ramolite (trebuie sa specific ca eu inca cred ca MJ este in viata) deoarece chiar in public se afla un batranel...a carui identitate nu o cunoaste nimeni, care de altfel era imbracat cam "ramolit" dupa parerea mea...ba chiar la un moment dat Marlon indica cu degetul in multime spunand ca "stiu Michael ca tu esti acolo".
    Poate o sa ziceti ca sunt scenarii abracadabrante dar asta e...ceea ce mi a incalzit neuronii :)) va pooop

    RăspundețiȘtergere
  38. O poate ai dreptate...mai in spirit de gluma...mai nu...poate chiar se afla printre noi...stim de altfel ca i a placut Romania , de aceea a decis sa se mai intoarca inca o data aici, ar fi super...asta asa ca sa mai visam putin!!!

    RăspundețiȘtergere
  39. pentru SCORPYA
    am stat aseara si am citit paginile de twitter ale celo 2 si pot sa te asigur ca acel comentariu este facut de Gotham Chopra in data de 10 iulie (nu sunt foarte sigura la data)
    pup
    Anda

    RăspundețiȘtergere
  40. oameni buni poate am luat-o eu razna
    comparati va rog vocea de la min 0.45 cu vocea de la min 1.48
    http://www.youtube.com/watch?v=cyrkcz7msfY


    seamana?????????? mi se pare o diferenta de la cer la pamant
    astept pareri
    Anda

    RăspundețiȘtergere
  41. ha ha ha sa ne mai alegem si noi cu niste banuti

    http://www.mtv.ro/stiri/muzica/fratii-jackson-protagonistii-unui-reality-show

    redevenim celebri!!!! ca doar am aparut la tv de cateva ori si acu ne stie tot poporul

    RăspundețiȘtergere
  42. Inca un video nou pe youtube cu Michael Jackson,repetitile melodiei HUMAN NATURE pt turneul THIS IS IT:

    http://www.youtube.com/watch?v=BVn5cV-zzuY

    Priviti si voi,credeti ca este adevaratul Mj?Uitati-va la minutul 0:22 cum se misca,lol,nu are nimic din Mj al nostru,nici macar fizicul.Si apoi trebuie sa va mai intreb ceva, ce eu nu inteleg.Care ii treaba cu garderoba,cu costumatiile din tot ce am vazut pana acum legat de THIS IS IT?
    Dupa cum am vazut la repetitiile turnelui Dangerous de pe youtube,Mj purta intotdeauna haine obisnuite nici decum de scena.VOi nu a-ti observat?????????
    Asta ma face sa cred ca (dupa cum zicea si MJ FOREvER)ca de fapt nu a fost vorba niciodata de un turneu,toti stim ca Mj ura turneele,ci mai degraba de un film.
    E clar ca de fapt "repetitiile",nu erau repetitii ci mai degraba parte din produsul final,filmul.
    Va mai dau inca un motiv de gandire,legat de faptul ca Mj ura turneele,si nu ma refer la propria lui declaratie din Living with Michael Jackson,pe care o stiti cu totii,ci mai degraba de aici:

    http://thesportsinterview.com/mjackson.html

    Va rog citi pana la capat si ascultati interviulpana la capat,la un moment dat Corey Ronney zice ca Mj ia marturisit in 2001,deci am 8 ani depre cum sta treaba cu turneele:in timpul lor e asa concentrat la ceea ce face,ca nu mai mananca,nu mai doarme nu mai bea apa,se dedica cu totul.Turneele il omaoara,asa zice parca si in in Living with Mj.Tot de aici am aflat si eu lucruri noi,cum ar fi treaba cu SONY.Ce ticalosi au putut fi,in privinta lui Mj.I-au pus standarde cat mai inalte intentionat,stiind ca nu va iesi invingator sau ca va iesi "sifonat".
    Va rog din suflet citi pana la capat veti afla lucruri noi despre Mj.
    .Pe mine ma facut pur si simplu sa plang partea asta:


    CY: How will the music industry be affected going forward now?


    CR: “I don’t really think the music industry has taken a deep enough look at what Michael Jackson meant to everybody, all of us artists, producers, actors, actresses, all of us, entertainment as a whole. I don’t think that they took a deep enough look because everyone is too busy with their head up their own butt. When Michael was on trial, nobody…nobody stopped to go and support him at the trial.”


    CA: “Yup.”


    CR: “The guy is acquitted on ten counts of child molestation. No one said, ‘Sorry Michael.’ No one said, ‘Michael, we knew you were innocent.’ No one did a BET tribute to him then. Nobody played his music and did a marathon then. Nobody rallied up and did a concert. Why should Michael have to go on tour to raise money? How come all of the artists didn’t band together and say, ‘Hey! You know what? Let’s do a tour like Michael did the We Are The World Tour and let’s raise some money. Let’s get this thing going.’ No one did that. Tookie Williams is the founder of the crips gang. You know the crips and the bloods?”


    CY: Yes.


    CR: “They were trying to get him pardoned from the death penalty and half of Hollywood showed up for this man. What I can’t understand is like, ok people didn’t want to go near Michael Jackson when he was in trouble.”


    CY: But they show up for a murder.


    CR: “But they show up for a guy who executed families. A little girl begged for her life and he executed her. They said because he wrote in his time in prison he wrote children’s books that he tried to turn his life around. He was nominated for a Nobel Peace Prize. Well, how about the millions of children Michael Jackson has helped over the span of his career? Yet two children come with some false allegations and those two children become the two children that destroy him. It’s crazy. It makes me look at the entertainment business and just say I’m surrounded by a bunch of hypocrites.

    Pa pup pe toti.
    Applehead

    RăspundețiȘtergere
  43. Foarte frumos!Multumim!Si multumesc ca m-ai inclus si pe mine in familie.Recunosc ca am scris cate ceva,dar nu mi-am lasat numele.Stii tu cum e cu increderea...cere timp.Mi-am dat numele doar o data,dar atunci asa era corect.Sunt convinsa ca tu,cu intuitia ta,stii exact ce am scris si ne-ai putea recunoaste pe multi de aici doar dupa scris.
    In legatura cu simbolurile MJ,mie cel mai mult imi plac pantalonii lui scurti.Am citit undeva ca Michael considera acestia un simbol al copilariei.Mi-a placut enorm ideea.Cum de nu m-am gandit?Doar de atatea ori am vazut gleznele golase ale fetitei mele cand incercam un pantalonas pe care nu demult il cumparasem!
    Va salut pe toti.Camelia

    RăspundețiȘtergere
  44. Imi place ideea asta ,cum k mj e in RO:).Cand merg pe strada ,ma uit uneori la oamenii din jurul meu gandindu ma ,k poate unul din ei ,e el ,deghizat:)))))))).E .........grav?:D.

    RăspundețiȘtergere
  45. Ptr Catallina si toti ceilalti care inca mai au dubii in ceea ce il priveste pe acel batranel de la Stapless Center (presupun ca va referiti la cel in alb si cu palarie).Nu vreau sa va rapesc sperantele,dar acel batranel chiar exista...apare intr-o poza din 2001 alaturi de Michael si Elizabeth la unul dintre concertele de aniversare.Asta nu inseamna insa...ca vreau sa va rapesc speranta ca Mike ar trai...asta ar insemna sa-mi rapesc si mie speranta.
    In speranta ca cineva va citi acest comentariu, tin sa-mi cer scz daca era vb despre alt batranel si nu cel despre care am scris.Am specificat "Speranta" in ceea ce ma priveste, deoarece chiar nu cred ca sunt citite cele scrise de je.:D.S-ar putea sa fie pseudonimul de vina :))
    SCORPYA

    RăspundețiȘtergere
  46. Anda,ms mult pentru raspuns.Sa fiu sincera prima oara am citit ca Ortega a scris asa ceva, iar azi am citit ca Chopra...tocmai de aceea eram intr-o mica mare dilema.Ms:D
    SCORPYA

    RăspundețiȘtergere
  47. Applehead...cumva ai si salvat respectivul filmulet cu "human nature"?,deoarece eu am incercat link-ul si nu merge.:(
    Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  48. Pt Scorpya..l am salvat eu ,daca vrei lasa mi un id.Se pare k l-au scos de pe youtobe.........

    RăspundețiȘtergere
  49. Scorpya sa stii ca ai dreptate.Ceva ciudat se intampla,eu am vazut fragmentul chiar azi,dureaza cam 30 sec,nu inteleg,ce sa intamplat.Sper sa nu cumva sa credeti ca mint,am vazut cu ochii mei.
    Cand am dat sa revad fragmentul ,fiinca mi-ai scris ca nu merge,si mie imi scrie asa:

    This video is no longer available due to a copyright claim by Sony Pictures Entertainment.

    Nu am vrut sa va spun pana acum dar,dar chestia asta mi sa mai intamplat si cu alte linkuri(cu MICHAEL),exact la fel si scria si chestia cu Sony.
    Oare sa fie implicata SONY?
    Stiti doar ca sunt la cutite cu Mj.Daca mergi inapoi si vrei sa vezi linkul,vei vedea ca nu mint,el chiar a existat,apare in partea de jos,ultima postare,si scrie asa: what happened to him??? For God's SaKe, where is michael??? Cand dai pe el nu merge.
    Sper ca filmul asta in care e implicata si Sony sa nu cumva sa fie o alta modalitate de a face bani pe seama lui MJ.Eu v-am spus ca mi se pare ca in unele parti nu e MJ al nostru,si aici se putea vedea foarte bine.Ciudat ca sa sters,nu???????????
    Chiar am citit pe unele site-uri ca unii fani vor sa boicoteze filmul THIS IS IT.

    RăspundețiȘtergere
  50. Pt Scorpya ,scuze aici trebuia sa te uiti ca sa vezi faza cu partea de jos:

    http://www.youtube.com/results?search_type=&search_query=this+is+it+human+nature+2009&aq=f&ytsession=fVRR4Qn8KoDvK_obP6NX-_vPwrdKIZUtm6M4WOu3SaLnNBvTFgTKAzYKvrAwU73RaIOh6Vd4CV1dIs4WejmOfvkmZmmLwlSAwf4-9X5xO3PcKUtkXbahz2Dzy_j70OesLdGludONFzTwNLo8jIsqBpnh1VQB8nRKIDWKTt4q1v7rpVz1enLATz3xkLRWLzSEP1sanIY317R3ZmTKOlFWEH1v5IB7G_qEVRcT1V0oJW4yuXjs4YIqAkP1dH152lQgOBxDwyP9t-y17McAwfw9_i3Ny_ewSGxlsB2UPxhJ7MfVV9GMwY80_A


    Da-i copy si paste la tot ce scrie.

    STAIIIIIIIIIIII l-am gasit pe al site,pe unul german,uite aici si ii inca si mai mult decat ce era pe youtube:


    http://www.rtl.nl/components/actueel/rtlboulevard/miMedia/2009/week38/do_jackson.avi_plain.xml


    Sper sa va placa la toti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  51. Ar trebui sa avem martori in casa dar n/avem pt ca tuturor li s/a cerut sa paraseasca proprietatea inainte ca Michael sa fie dus la spital,dupa ce paramedicii au sosit (conform declaratiei prin telefon a bucataresei in emisiunea lui Larry King).Mai avem acele blestemate 50 mg Propofol care dupa cum sustin toti medicii anestezisti intervievati,nu fac decat sa ameteasca usor pentru cel mult 10 min,pentru a adormi pe cineva cel putin 8 ore e nevoie de 400 ml propofol si de mai mult ca sa/l omori.
    Avem un raport toxicologic trunchiat,in care se spune ca s/a gasit o doza letala de propofol si alte medicamente si cam atat.
    Avem o poza si ma intreb oare doar una s/a putut face?Adica a disparut cearceaful din spital pe care a stat Michael,a disparut masca de oxigen cu care a fost intubat si nu mai facea nimeni o poza care valora mult mai mult decat aceste obiecte?Cam dubios...
    Un singur lucru imi este clar pana acum,ca CINEVA incearca sa ascunda CEVA,si VA ROG IERTATI/MA visatorilor si optimistilor nu e Michael cel care face asta,desi as da orice sa fie el.Cine e acel CINEVA si CE incearca sa ascunda,sper de dragul lui Michael si al adevarului sa iasa la suprafata in final,dar ma indoiesc.Unele raspunsuri le vom avea cand vom vedea filmul THIS IS IT (depinde cat de mult l/au "prelucrat" si ce ne vor servi) dar cu siguranta atunci vom avea si mai multe intrebari si un mister mult mai adanc decat acum.
    Pentru ca in ciuda cuvintelor de multumire care se aduc fanilor din partea familiei,industriei muzicate,etc,impresia mea este ca nimeni nu da doi bani pe suferinta oamenilor.Vor doar profit calculat in milioane de dolari si se comporta de parca fanii l/ar fi ucis.Declaratia lui Janet ca ceremonia de pe 7 iulie a fost "pentru un public avid de senzational" chiar ma face sa cred asta.
    In ce priveste doctorul Murray,chiar citeam azi declaratia doctorului lui Elvis,a carui pedeapsa a fost dupa un lung proces doar pierderea dreptului de a mai profesa.A supravietuit divortului,a devenit curier parca, si a supravietuit si tentativei de ucidere din partea unui fan.Probabil ca asta se va intampla si acum.
    Inca o data cer iertare celor care pot inca sa mai spere ca Michael traieste.As da orice sa aveti dreptate!
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  52. Multumim Mihai,pentru tot si stai linistit ca nu te abandonam.Chiar daca interventiile mele scrie nu sunt dese nu inseamna ca nu intru in fiecare zi pe blog.Citesc tot ce se posteaza aici dar fara sa supar pe nimeni nu pot sa fac parte din categoria visatorilor,oricat mi/as dori.Probabil varsta e de vina si faptul ca am incetat de mult sa mai cred in minuni intr/o lume dominata de rau.Diferenta dintre oameni si animale este ca animalele ucid pentru hrana si pentru a se apara,pe cand oamenii ucid din placere ceea ce e foarte grav...Si cand spun "ucid" ma refer si la a ucide cu vorbele,cu privirea,prin nepasare,indiferenta si toate acele lucruri de care a avut parte Michael de la cei care trebuiau sa/i fie aproape.Si erau multi!!As vrea sa pot sa cred intr/o inscenare dar exact cum spuneai si tu,unde te poti ascunde in lumea asta cand esti Michael Jackson si as mai adauga cum te poti ascunde de toate "lipitorile" care te/au inconjurat si care nu ar accepta sa piarda "gaina cu ouale de aur".
    Desigur ca exista muuuuuuuuulta nebuloasa in jurul mortii sale.WATAWALU se intreba ce avem.Avem un haos total,declaratii si articole de presa care se contrazic unele pe altele,desigur ca presa nu spune niciodata adevarul si fabuleaza,doar e vorba de raiting si de a vinde senzationalul care prinde cel mai bine la cei care au un creier pe care te poti da cu sania caci circumvolutiunile s/au atrofiat din lipsa de utilizare.Avem o asa zisa familie Jackson care se comporta ca si cum paranoia i/ar fi lovit pe toti si mai ales avem multe piese lipsa din puzzle.Cel care a sunat la 911 e Alberto Alberez,bodyguard/ul lui Michael si actualmente al celor 3 copii,a carui singura declaratie a fost "Loyalty is everything in the security business. I am going to go away for a few days to work out what to do." Nu se stie nici pana in ziua de azi daca politia l/a interogat.Avem,adica ar trebui sa avem,dar nu avem ca cica toate casetele de supraveghere din ziua de 25 iunie au disparut.Muzica existenta pe harduri a disparut si ea,nu este nici la LaToya,nici la Janet...Nu avem nici ora mortii pt ca era prea multa caldura in acel dormitor si cum temperatura unui corp fara viata preia temperatura mediului ambiant,nu se poate stabili ora decesului,asta in cazul in care era deja decedat la sosirea ambulantei.(continuare mai jos)
    Alina

    RăspundețiȘtergere
  53. Pentru cei care doresc sa citeasca cartea MOONWALK in engleza,va rog sa intrati pe messenger sa vo dau.Id-ul meu deja l-am dat.Eu o am de mai demult de pe un site si nu mi-a tecut prin cap sa vo dau pana acum.
    Scuze,lol.
    Am auzit ca MOONWALK va aparea pe piata pe 13 octombrie.Desi cartea are 286 de pagini ,se pare ca acum va avea 300 de pagini.Oare ce mai poate scrie in ea,ce nu stim????????????????
    Va pup.

    RăspundețiȘtergere
  54. Nu cred ca ati mai apucat sa cititi ultimele mele doua comentarii de la post-ul precedent al d-lui Mihai,pentru ca au aparut cam in acelasi timp cu acest nou post al domniei sale,drept pentru care noi ne-am mutat pe aceasta pagina,de aceea incep cu ultima mea fraza de acolo:"VA ROG SA MA JUDECATI CU BLANDETE"...

    APPLEHEAD,tu chiar nu ai inteles,nu te-a condamnat nimeni pentru ceea ce ai cautat si ai "descoperit"...de fapt nu te-a condamnat nimeni pentru ceva... personal,te-am mustruluit putin pentru felul cum ni te-ai adresat la un moment dat,afirmand ca noi nu-l cunoastem pe Michael,pentru inconsecventa din afirmatiile tale,acum il iubesti si ai incredere,acum spui ca esti pe cale sa-ti pierzi increderea... (din nou ),iar daca te-am rugat sa-ti intorci fata catre familie,a fost pentru ca ai afirmat ca mama si sotul tau sunt ingrijorati de ceea ce se intampla cu tine,nici o secunda nu am gandit si nici nu am afirmat ca ii neglijezi,ti-am sugerat sa-ti umpli golul lasat de Michael bucurandu-te de familia pe care o ai...Imi pare rau ca ai inteles altceva si promit ca e ultima oara cand incerc sa-ti explic...

    PENTRU O PARTE DINTRE VOI...
    Cum de nu stiti pana la aceasta ora,ca LAPD si-au incheiat cercetarile,ca au nevoie de 3-4 saptamani pentru a finaliza dosarul si a-l inainta procurorului,ca Dr Murray este cercetat pentru omucidere fara a fi deocamdata arestat ( ce va mira,asa sunt judecati criminalii, in libertate,doar avem atatea exemple)...De doua zile stirea a aparut pe TMZ si o gasiti tradusa pe mtv.ro...si nu numai...
    Ce anume ,din tot ce s-a intamplat pana acum,va face sa va luati dupa afirmatiile unei anumite parti a presei...Pe 27 iunie,dupa ce "The Sun" a facut afirmatiile ca...batran,slab,chel,fara nas... bla bla bla...reprezentantii oficialitatilor au declarat pe CNN ca nimic din ce a afirmat acest tabloid nu este adevarat,ca nimic nu corespunde cu realitatea...Si nu au facut-o oricum,a fost declaratie de presa prin purtatorul de cuvant al LAPD... Raportul autopsiei a fost desigilat pe 24 AUGUST...nici un ziar nu a avut acces la aceste informatii pana atunci,nici chiar angajatii politiei,presa a batut campii,erau ultimele saptamani in care se grabeau sa mai vanda bine datorita lui Michael Jackson...Cei doi romani de la UCLA s-au contrazis intre ei,asistenta a afirmat la inceput ca Michael a murit sub ochii ei,iar doctorul ca era deja mort cand a ajuns la spital... ,manipulari ale presei,dorinta de notorietate a unor personaje insipide,ca sa nu mai vorbim de setea de bani...
    Fotografia de la Memorial era intr-adevar din "Liberian Girl",cea de la funeralii insa ,este din videoclip-ul "Come Together"...nici o legatura...
    Niciodata nu vi s-a intamplat ca fara sa va aflati sub influenta unei ceremonii pe cat de emotionanta, pe atat de trista, niciodata nu v-ati trezit spunand in loc de "buna ziua"-"buna seara'",sau nu vi s-a adresat nimeni vreodata la orele pranzului cu "buna dimineata'???(fara a face o gluma,doar din neatentie?...mie da)
    Ce legatura vedeti intre Michael Jackson (al nostru ,cum se exprima unii dintre voi)si un tata descreierat,sinistru,malefic,neindurator...care si-ar pune propriul copil iubit(majoritatea suntem parinti,putem sa apreciem oroarea gestului)sa interpreteze acea induiosatoare "sceneta"care a inlacrimat simultan milioane de oameni de pe glob,sau daca sustineti ca ei,copiii nu cunosc adevarul,cu acel parinte care isi lasa copiii sa treaca prin asemenea calvar...?

    RăspundețiȘtergere
  55. Am stat si m-am gandit ceva vreme la intrebarea ta Mihai;daca i-am ierta pe toti cei care l-au distrus pe Michael....crestineste ar trebui sa raspundem cu Da,sa indemnam si pe altii prin acest raspuns la iertare si iubire asa cum ne-a invatat ISUS...dar,eu nu pot raspunde cu Da - ar fi formal,nu ar veni din inima si deci asta nu inseamna adevarata IERTARE...Nu,NU -I pot ierta...atata vreme cat vad fotografii cu Michael din perioada procesului din 2005.Parca toata durerea din lume incremenise pe chipul lui..disperarea,tortura,singuratatea razbat din ochii aceia...i-au distrus iremebiabil sufletul, de aceea nu-i pot ierta... "a fost odata un artist...si pantofii lui de dans"...ce frumos ai scris...si eu observasem din fotografii pantofii lui..mocasini...care aratau parca "mult prea folositi"...asta ma duce cu gandul la modestia si simplitatea lui,pe care si le-a pastrat chiar daca a avut lumea la picioare(la propriu)...Pantofii lui cu care a facut ocolul lumii in ritm de dans..."Un spiridus cu aripi la picioare"-asa cum l-a numit un realizator tv...si as aduga eu,cum nu se va mai naste niciodata. Openmindeism m-ai facut sa rad !!!!! NU nu e grav ...stai linistita,e normal...de fapt normal pt noi ce-i care ne gandim atat de mult la el...daca ai intreba pe altcineva cred ca s-ar uita cam ciudat la tine.Dar ce ne pasa noua?...

    RăspundețiȘtergere
  56. Cat de mult il iubiti...sau cat de putin il cunoasteti...atunci cand afirmati ca in trailer-ul This Is It"? nu este el...?De ce-l priviti si nu-l vedeti??? Cum reusiti sa-l priviti si sa nu-l recunoasteti...?Si de ce, pentru a nu stiu cata oara in viata lui...si in moartea lui...acest om este iarasi privit cu neincredere...?De ce ii furati toata munca si tot efortul care i-au distrus somnul si linistea refuzandu-i increderea voastra,nu afirmatiile presei le puneti la indoiala,omul Michael Jackson si munca lui sunt puse la indoiala cand faceti aceste afirmatii...De ce in mod indirect il numiti escroc,sarlatan,mincinos...atunci cand spuneti ca nici nu avea de gand sa faca acele spectacole...? Unde ar fi gasit acest om care nu a avut pe nimeni alaturi de el in momentele grele prin care a trecut,unde ar fi gasit el acel om le fel de talentat ca el dar atat de dezinteresat incat sa spuna:"OK,Michael...voi tine eu spectacolele in locul tau,voi face eu toata munca,...nimeni nu va sti...eu voi ramane un anonim...tu vei aduna laurii...si banii,si dragostea fanilor tai..."Ganditi-va...! Nu exista ,intr-o lume a concurentei,a egoismului,nu exista asa ceva...Cum de nu il recunoasteti,in miscarile lui,in zambetul lui...Ce inseamna cand spuneti "MJ" al nostru??? Poate un MJ pe care unii l-au descoperit abia dupa 25 iunie?Nu cumva unii dintre voi il cauta pe acel tanar minunat din videoclip-urile vechi ,pe care le vad abia acum...?
    Michael Jackson "al meu" este un barbat care candva a fost un print frumos si minunat,dar care acum avea aproape 51 de ani...un barbat care a avut stralucirea si maretia zeilor...dar trupul unui muritor...Michael Jackson "al meu"...imbatranise, firesc, ca orice om...Semnele anilor si ale bolilor de care suferea,l-au impins intr-o ultima sfortare in bratele medicilor,dorinta de a aparea in fata noastra pentru a suta mia oara cu un chip cat mai frumos,l-a facut sa urmeze din nou acele tratamente care sa-i ascunda imperfectiunile pielii...
    De ce,dupa 16 ani in care si-a purtat crucea umilintei fara a avea alta vina decat ca si-a iubit semenii ca nimeni altul...16 ani in care a murit cate putin sub ochii nostri,de ce are acest om aceeasi soarta,sa fie privit cu neincredere,de ce jigniti amintirea lui si acum,de ce calcati in picioare sufletul lui oriunde s-ar afla el acum...???
    Oameni buni,DE CE?????!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  57. DRAGA MEA MARIA,
    De data asta te inseli...DA,ma numar printre cei pe care ii numesti "realisti"...dar te asigur ca viata mea nu va fi niciodata seaca...Eu NU mi-am pierdut idolul si nici modelul...IDOLUL MEU este cu mine zi de zi,il port in inima mea,in dragostea si recunostinta pe care i le pun la picioare oriunde ar fi...Sufletul meu e plin,e la adapost,pentru ca sufletul meu sta cuibarit in vocea lui...Vocea lui s-a lipit de sufletul meu cu foarte multi ani in urma...si acolo a ramas...Nu le-au despartit niciodata nici cei ca Chandler si Arvizo,nici procurorul Tom Sneddon,nici presa rautacioasa,nici fanii nerecunoscatori...Toate au fost maturate de increderea pe care niciodata nu i-am refuzat-o lui Michael Jackson...
    Nu pentru mine plang eu...Eu si ceilalti care il plang,vom avea toata viata noastra tot ce a lasat el in urma,toata frumusetea muzicii lui...tehnica de azi ne-o permite...IDOLUL MEU este cu mine zi de zi...
    Si o suta de ani daca ar mai fi trait,nu putea sa-mi ofere mai mult de atat...
    Nu plang pentru mine...Ma doare sufletul pentru el,pentru ca nu se mai poate bucura de tot ce viata mai avea sa-i ofere...tot ce merita sa mai primeasca,frumos si bun...tot ce aceia ramasi in urma mai au ...iar el ...nu...
    Plang pentru ca a avut asa o soarta cumplita,sa nu fie inteles in viata...si probabil ca nici in moarte...Plang pentru ca nu si-a realizat visul...
    Dar intr-o zi,nu voi mai plange...pentru ca mi-am dat seama de un lucru...Spuneam ieri ca Dumnezeu ne-a iubit atat de mult si l-a creat pe Michael Jackson...dar in ziua de 25 iunie...Dumnezeu l-a iubit mai mult pe Michael...si a decis sa-i curme suferinta...a decis sa-l ia dintr-o lume care nu l-a meritat niciodata,care nu a inteles nimic nici macar acum...a decis sa-i ofere o lume mai buna...

    RăspundețiȘtergere
  58. Pentu cei care doresc sa mai vada interviul din 2007 il vedeti aici:

    http://www.youtube.com/watch?v=x8vXyoBES3U

    Va scriu asta fiinca celalalt pe care vi l-am dat nu mai e disponibil,iar la sters cineva.

    Iar daca vreti sa-l auziti pe Michael vorbind despre imortalitate,Michelangelo,si munca lui de o viata care va ramane pt o eternitate,intrati aici:


    http://www.youtube.com/watch?v=h28swZzqKZ0

    Ma surprins minutul 0:36,fiti atenti,ce cauta Mj in posterul din filmul Charlie and the chocolate Factory,??????????????
    Cred ca interviul face parte din acel interviu pt revista EBONY.

    RăspundețiȘtergere
  59. Pentru Folrenta:
    Stiu absolut tot despre ancheta,cum decurge,stiu ca sa finalizat ancheta,etccc.
    In ceea ce priveste postarile mele,vreau sa iti aduc aminte ceva:oi fi zis eu candva ca nu ma mai intorc( nu mai scriu nimic),dar oare nu ai zis si tu la fel????????????
    Adu-ti aminte cand ai avut un pic de furca cu ceilalti,ai scris ca nu vei mai posta nimic,ci doar vei privi ce scrie aici.E asa sau nu?
    Oricine isi poate schimba parerea de la o zi la alta,sau poate fi inconsecvent,nu?????????
    Asa ca te rog mult,nimeni nu e perfect,si daca sunt inconsecventa ,copilaroasa sau mai stiu cum ,ce sa fac?Asa sunt eu si cei dragi ma iubesc asa cum sunt.
    Mie nu imi e frica sa recunosc ceva,dupa cum vezi,intreaba-ma orice si am sa iti raspund,cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  60. Florenta, reusesti inca o data sa spui tot intr-un mod superb, si ma bucur ca te-ai decis sa nu parasesti acest blog, caci marturisesc ca-l citesc numai pentru tine si Mihai caci restul s-a transformat intr-o adunatura de nehotarite ba il iubesc ba nu cind de fapt ele nu-i respecta nici macar memoria cum bine ai spus tu. Multumesc ca ai scris tot ce as fi vrut eu sa spun. Violeta

    RăspundețiȘtergere
  61. dati, va rog, o raita si aici:

    http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?page_id=293/hoax-death/et-online-playing-games/page-9/

    Veti avea partea de niste lucruri ce va vor surprinde.

    RăspundețiȘtergere
  62. "Cat de mult il iubiti...sau cat de putin il cunoasteti...atunci cand afirmati ca in trailer-ul This Is It"? nu este el...?De ce-l priviti si nu-l vedeti??? Cum reusiti sa-l priviti si sa nu-l recunoasteti...?" zicea Florenta..
    Se pare ca ea il cunoaste foarte bine, iar cei care se autointituleaza "visatori" sau nu neaparat, dar cei care observa anumite "nepotriviri", nu-l cunosc absolut deloc sau prea putin..
    Whatever..un pic mai lipseste si o luam de la capat cu "atacurile"..
    Eu una, sunt foarte realista, stiu ca Michael imbatranise, se schimbase, slabise, nu mai arata ca la 25, 30 de ani, hai fie, chiar si 40 (in ciuda modificarilor plastice care se presupune ca le-ar mai fi facut ulterior celor recunoscute de el)..insa nu cred, si subliniez nu cred, ca s-a schimbat asa de mult din 2007 pana in 2009 (si ma corectez aici, pt ca anterior scrisesem 2008, dar am cautat mai bine si am descoperit ca acea sesiune foto pt Ebony a avut loc in noiembrie 2007).
    Acum, ori acele poze scoase pt revista Ebony, sunt modificate si prelucrate incat sa dea bine pt ochiul nostru (ceea ce nu cred ca Michael ar fi acceptat, si mai sunt si cateva secvente filmate la sesiunea foto in care Michael chiar arata bine si imi permit sa spun, chiar sexy), ori Michael chiar arata bine! ASTA MA NEDUMERESTE LA CULME!(puteti face diferenta doar daca ati vazut acele poze!) Pt cine n-a vazut inca:
    http://www.youtube.com/watch?v=nfwALr1IsOw
    Si n-am afirmat niciodata cu tarie ca Michael ar trai, am spus doar "eu cred", ceea ce e o mare diferenta..
    Cat despre trailer-ul this is it, mi-am permis sa spun ca in anumite faze, secvente, sau cum vreti voi sa le spuneti, nu este Michael pe care il stiu eu, deoarece am in minte acea nedumerire a schimbarii din 2007 pana in 2009..(si mentionez ca nu sunt fan de ieri de azi incat sa nu-i pot recunoastea trasaturile fetei sau macar zambetul, sau nu sunt fan al unui MJ pe care l-am descoperit dupa 25 iunie, cum spunea Florenta despre unii de aici, ci sunt fan de la varsta de 10 ani, acum avand28..)
    Maria, Applehead, dana_nicolle, Mjforever, eu si multi altii (care nu-mi vin in minte chiar acum si le cer iertare!) avem dreptul sa avem suspiciuni, atata timp cat n-avem certitudini clare..Si mai avem dreptul sa credem si sa avem speranta..
    Fiecare dintre noi il iubim, il adoram, il veneram pe scumpul Michael in felul nostru. Fiecare dintre noi avem un mod unic de a-l iubi..Si trebuie sa ne respectam reciproc sentimentele pt El!
    Iar daca credem si speram, o facem pt ca suferim..Suferim pt ca n-a fost inteles si criticat, pt ca a fost acuzat pe nedrept si injosit, pt ca n-a fost iubit indeajuns atat ca si copil cat si ca barbat, pt ca s-a simtit un suflet singur desi a fost celebru, pt ca nu ne va mai incanta "live" urechea si sufletul cu vocea lui sublima, pt ca ne va lipsi sa-l vedem chiar si-n atat detestabilele tabloide, suferim pt ca o parte din noi s-a rupt odata cu vestea "mortii lui" si vom trai incompleti cate zile vom mai avea..
    Si as mai putea continua, insa cred ca v-am plictisit..
    Sa ne iubim aproapele ca pe noi insine! Cum? RESPECTUL si INDULGENTA sunt cheia!
    God bless you all!
    K.

    RăspundețiȘtergere
  63. http://www.youtube.com/watch?v=m5fsEHeZ1I4
    again dancing shoes

    RăspundețiȘtergere
  64. @Openmindeism
    Daca ai inregistrat filmuletul cu 'Humane nature' te rog sa mi-l dai si mie.
    Care este adresa de mess? Pot sa te adaug?
    @Applehead
    Normal ca cei de la Sony au sters filmuletul...e o incalcare a drepturior de autor din partea celui care a postat.
    Isi apara produsul de aceea l-au sters.
    Iti dai seama ce tragedie ar fi pentru ei sa apara filmul pe net?Cine s-ar mai duce? Si incasarile?...:))
    Eu am decis sa nu ma mai gandesc daca traieste sau nu (chiar daca vreau sa stiu adevarul) pentru ca incet, incet mi se pare ca o iau razna. Mi-e frica sa nu fac o obsesie (daca nu cumva am facut) tot cautand pe internet tot felul de dovezi. Nu ma mai pot concentra, nu imi mai sta mintea la nimic si, credeti-ma, este si cea mai dificila perioada din viata mea din toate punctele de vedere.
    Vreau doar sa ajung sa fiu multumita ca ceea ce transmis Michael am pus in practica si, peste cativa ani, lumea sa fi inceput sa gandeasca in termeni de IUBIRE.
    Singurul lucru daca intr-adevar a murit, este sa fie dati in vileag toti conpiratorii...si candva toate conspiratiile acestea care din pacate exista (asta fiind manifestarea raului) sa se spulbere din cauza iubirii de pe Pamant.
    ...si va veni si ziua aceea pentru ca Dumnezeu lucreaza prin oameni si pentru oameni.

    RăspundețiȘtergere
  65. Violeta

    Nu vad rostul ultimului tau comentariu.
    Nu ne comunici nimic, doar aduci osanale Florentei (si aici, pe buna dreptate, dar sa nu uitam ca regimul ceausist s-a stins cam de multisor), iar noua, restul, umplutura, ne tragi cu un bat in cap, arogandu-ti dreptul de a folosi expresia, in mod peiorativ, “adunatura de nehotarati”.
    Cu respect, te asigur ca eu nu fac parte din categoria “nehotaratilor”, dimpotriva, sunt extrem de credincioasa ideilor si principiilor mele si nu am abdicat de la acestea, fara sa am un motiv bine intemeiat, argumentat si logic. Si ca mine, marea majoritate a celor de aici.
    Acum, iti reamintesc ca aceasta “adunatura” este formata doar din OAMENI. Oameni ca tine. Pasionali, iubitori, talentati, patimasi si dedicati, frumosi si imperfecti.. Iar daca unii sunt nehotarati, este explicabil: nu si-au format inca propria convingere. Au timp s-o faca.
    “Nu-i respectam memoria”. Hai nu zau?! Pai cu totii suntem aici tocmai din acest motiv. Vorbim despre el, scriem despre el, il citim, il ascultam, il citam, il visam si-l adulam. Si ca sa-ti dovedesc cat de principiala si de hotarata sunt, eu una, nu-i respect memoria. Eu il respect pe el, in viata. In asta cred. Poate gresesc. Sunt doar un OM. Ca si tine....
    Toate bune!

    RăspundețiȘtergere
  66. Mai nou, grupul "visatorilor", din cate inteleg din spusele Violetei, se numeste „o adunatura de nehotarate” care „de fapt nu-i respecta nici macar memoria”. Serios? Si de unde, ma rog, a fost trasa aceasta concluzie?
    Si, Florenta, cand ai spus "calcati in picioare sufletul lui", pentru oricine ar fi fost, trebuia sa te gandesti, chiar si tu, de doua ori.

    O zi frumoasa tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  67. Pt mihaela05......inca un motiv pt care intru aici,suntem pe aceeasi unda si nu ma vede nimeni o ....ciudata.Sincera sa fiu ,imi doresc sa traisasca ,chiar de nu il voi vedea vreodata.E suficient sa il stiu fericit.

    Si am impresia k cineva se joaca cu mintea noastra.Probabil vrea sa ne faca sa uitam de doctor,prea multe site uri care vorbesc despre faptul k el traieste ,etc.O , ai dreptate asa simt si eu,cu cit caut mai mult cu atit intru in necunoscut ,k intr un tunel fara iesire.Sunt zile cind doar ii ascult muzica si atat,fara sa mai caut raspunsuri.Insa ..... intrebarile fara raspuns tot nu imi dau pace ,sa speram k le vom avea vreodata.Peace:P.

    RăspundețiȘtergere
  68. Pt.florenta...ai dreptate.Am impresia k multa lume refuza sa accepte un MJ,imbatranit,trecut,la 51 de ani.E adevarat k in filmuletul Human Nature /repetitii, se misca un pic diferit ,fata de cum o facea de obicei,dar sa nu uitam k au trecut anii,pe scena nu a mai fost de ceva timp ,a trecut prin procesul ala nenorocit ,care dupa parerea mea ,l a distrus psihic,k sa nu mai vb de singuratate si bolile de care suferea.Toate astea te schimba fie k vrei sa nu .Asa k ,haideti sa ii vedem esenta , pe care el ne a transmis o defapt.:)

    RăspundețiȘtergere
  69. Doamne ce "frumos" va certati!nu va mai atacati fratilor atata...cine are cva de reprosat sa se abtina cei,iar care au credinte comune sa se sfatuiasca si gata...fiekre sa respecte parerile celuilalt!eu sincer sunt undeva mai spre realism....adic ami-ar placea sa fie viu dar totusi nu cred k e posibil asta!o sg intrebare am:ati citit cartea dlui mihai??nu v-a convins teoria dumnealui?eu zic ca e mult mai plauzibila decat diferitele scenarii pe care le emitetzi!masoneria si clubul bilderberg/elitisti/Cfr-isti sunt subiecte cu multe peste intelegerea noastra si la care nu putem da raspunsuri pt k "ei"isi stiu bine interesel si stiu ce trebuia sa creada omenirea sau mai bine zis sa faca omeniriea sa creada ce vor ei.manuipulare apoate venii de oriunde...poate chiar indiciile ascestea cu inscenarea poate fi o manipulare fara sa stim din partea cui si scopul il stiu doar ei....

    RăspundețiȘtergere
  70. Pt florenta... Am uitat sa zic k nu ne indoim de munca lui ,ci de toata nebunia asta care s a produs.Stim toti ce valoare are mj.

    RăspundețiȘtergere
  71. Haideti sa nu ne certam oameni buni.Fiecare are dreptul sa aiba propria opinie,dar asta nu inseamna ca putem sa o impunem si celorlalti.Fiecare are propriul mod de a infrunta durerea,pierderea,chiar daca din p.d.v.psihologic tiparul este acelasi:negare,revolta,negociere cu propria durere (resemnare) si in final acceptare.Important este ca ceea ce a lasat Michael in urma nu va muri niciodata,pentru ca el va ramane o legenda si legendele nu mor niciodata.Speranta face si ea parte din acceptarea in timp a durerii,atata timp cat iti da puterea sa mergi mai departe si nu te impiedica sa ramai lucid.Trebuie sa avem grija insa sa pastram anumite limite ale sperantei,ale visului,imaginatiei,pentru ca dincolo de aceste limite exista pericolul sa ne mintim singuri si prabusirea este muuult mai dureroasa decat acceptarea durerii.Curajul afirmatiilor se poate transforma uneori in agresivitate in ochii celorlalti,chiar daca nu asta vrem sa transmitem si sunt convinsa ca nimeni de aici nu vrea asta.
    Am mai spus intr-o alta postare ca Michael n-a trisat niciodata nici cu sufletul lui nici cu cel al fanilor lui,tocmai de aceea comuncarea dintre el si publicul lui este atat de speciala,de magica si nimeni niciodata nu va reusi sa mai recreeze acea atmosfera vreodata.Pentru ca acolo pe scena exista daruire totala,implicare totala,suflet daruit pana la ultima picatura,acel abandon total de care vorbea Mihai,in bratele muzicii si dansului,acel suflet daruit fanilor lui.Si ce este oare mai frumos si mai pretios decat sa-ti daruiesti sufletul oamenilor care te iubesc,sa le pui in palme toata iubirea ta?!(I love you,more -ne spunea mereu-din adancul sufletului-adauga).Uitati-va la toti artistii de azi.Pot ei face asa ceva?Pot ei sa aduca magia macar la jumatate din intensitatea la care a facut-o Michael?NU!NU!NU!pentru ca pentru toti ceilalti spectacolul reprezinta doar un bisness,un job,in care se mai face si play-beck.Michael n-a facut niciodata asta,a fost sincer pana la capat.Nici macar atunci cand scena a picat cu el la concertul din Germania din 1999,nu s-a gandit la el ci "...imi rasunau in cap cuvintele pe care tata ni le spunea in copilarie sa nu-ti dezamagesti niciodata publicul,daca poti sa faci un spectacol mare fa-l,daca nu renunta".De aceea cred cu tarie ca in acele filmari este el si numai el.Sa nu uitam ca filmarile din anumite unghiuri,lumina pusa intr-un anumit fel pot schimba foarte mult imaginea reala si sa nu uitam ca pozele din Ebony pot fi foarte bine prelucrate in photoshop.Daca e sa tinem cont ca la fiecare spectacol pierdea undeva intre 3 si 5 kg,e normal ca pe perioada repetitiilor sa fie mai slab.
    E doar opinia mea si credinta mea,care nu trebuie neaparat acceptata.
    Acolo unde esti sa-ti fie bine Michael si sa ne ierti ca nu putem sa fim atat de buni,de frumosi in interior,ca nu putem sa-i iertam pe cei care te-au tradat,te-au umilit si te-au dezamagit!Sa ne ierti ca-ti rascolim viata,cand tu ne-ai spus "ascultati-mi muzica ea va va spune cine sunt" dar vrem doar adevarul si poate atunci ne vom linisti!R.I.P!
    Alina

    RăspundețiȘtergere
  72. Foatre frumos spus, Florenta! Am spus mereu, la fel ca tine, ca MJ nu ar face niciodata asa ceva. Nu si-ar inscena moartea, acceptand sa cauzeze atata durere. Iubea prea mult oamenii ca sa ii raneasca. Sa nu mai vorbim de copiii lui, pe care nu i-a lasat niciodata sa planga. Cum ar fi suportat sa-i lase sa planga acum? Si mai ales din cauza lui? Plus de asta, MJ nu prea putea sa minta, uitati-va cu totii la filmarile private ale lui MJ. Pana una alta, nu va mai certati, nu faceti decat sa contraziceti tot ce a fost MJ. El ne vroia uniti, nu "bisericute".
    "There is nothing that can't be done if we raise our voice as one." Va amintiti?

    RăspundețiȘtergere
  73. Foarte bine punctat Anda!!! Acum am vazut comentariul tau..Vocea nu seamana deloc, aduce, dar nu e aceeasi! Si eu am observat acest lucru, n-ai cum sa nu observi, n-are cum sa nu perceapa urechea tonul vocii lui si sa nu faca diferenta intre un adevarat si-un fals! cine a vazut interviuri si filmulete cu Mike de nenumarate ori si l-a ascultat bine, isi va da seama..
    Si unde mai pui ca ziceam anterior ca nici Michael din anumite secvente ale trailer-ul this is it, nu este Mike..Dar nu vreau sa incep iar..
    Ei, cum e?!
    K.

    RăspundețiȘtergere
  74. Just because you read it in a magazine or see it on the TV screen, don't make it factual!

    RăspundețiȘtergere
  75. @K
    Eu nu vad sa se fi semnat cineva Anda...
    Ca sa vad despre ce vorbeste...:)

    RăspundețiȘtergere
  76. in ceea ce ma priveste atat in trailer cat si in acel filmulet cu "human nature" este Michael....doar ca nu mai este la varsta de 25-30.Nimeni nu ma poate convinge ca este o dublara...la cat se zvonesc despre acest trailer,simt ca nu este departe ziua cand se va lansa zvonul ca nu este o dublara,ci o clona.:)).Ma limitez doar aici cu comentariul,tinand sa preciz ca nu fac parte din cei care l-au descoperit pe Mike pe 25 iunie, ci l-am descoperit inca de cand eram bebelus,am crescut pe muzica lui si nu am incetat o clipa sa-l ascult(in cateva luni implinesc 22,deci este simplu de aflat de cate vreme sunt fan Michael Jackson).Nu sunt fan cuvantului "fan",ci sunt fan al omului,sufletului,genialitatii si al artistului Michael Jackson.Sa fin sincera pana la descoperirea acestui blog nici nu ma gandeam la mine ca la un "fan"....ci ma gandeam ca Michael, este cel mai mare artist al tuturor timpurilor,este cel care fiecare zi o infrumuseta prin muzica,dansul si videoclip-urile lui.Si indiferent de starea mea de spirit Michael prin muzica lui,imi oferea acea raza de lumina si speranta.Poate ptr multi va parea ciudat ceea ce am scris...dar ma gandeam ca era timpul sa fac un pic de lumina in ceea ce ma priveste.
    Fara a supara pe careva,este pacat ca s-au ajuns la conv de genu'...eu sunt fan de atunci,pe cand tu de acum...
    P.S. multumesc celor care au adaugat link-urile respective ptr a viziona filmuletul.
    P.S. Openmindeism...id-ul de mess este scorpya_forever.
    Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  77. Dragi prieteni eu nu ma las,si o sa va dovedesc pana la urma ca in unele secvente din trailer nu e MICHAEl JACKSON.
    Nu fac asta din rautate sau ca nu sunt fan adevara Mj,din contra ma consider fan Mj pe viata.
    Normal ca Mj la 51 nu arata ca la 20 sau 30 ,e normal stiu si eu asta,helooooooooo.
    Nu v-ati gandit vreo clipa, ca poate dublurile fac parte din Show????????
    Si ca sa sa va dovedesc ca nu vorbesc prostii poftiti aici dovada :

    http://www.rollingstone.com/rockdaily/index.php/2009/05/12/new-report-goes-inside-michael-jackons-this-is-it-rehearsals/

    Rumors say the show might also feature MJ in a duet with his oldest son Prince Michael, a bunch of Michael LOOK-ALIKES and monkeys and elephants, although Phillips insists to the LAT that there are no monkeys involved. As for that cease-and-desist lawsuit yesterday from the organizers of the Jackson 5 tour, Phillips called the suit “meritless” and says the show will go on.


    a bunch of MICHAEL LOOK-Alikes = un grup de persoane asemănătoare cu Mj

    Ce voi scrie acum nu are legatura cu THIS IS IT:
    Apropo de persoana asemanatoare,eu mai am o alta teorie in legatura cu Mj,lucru care mi-a intrat demult in cap.Nu prea am vrut sa accept de la inceput,fiinca imi era prea greu sa cred ca este adevarat.Are legatura cu MAN IN THE MIRROR.Stiu ca boala lupus este o boala cumplita,imprevizibila,doar am citit articolul din Jurnalul National:bolile lui Mj(si nu numai ,m-am si documentat)Lupus te poate schimba,inclusiv fizionomia.
    Dar oricum eu am alta banuiala,si sper din tot sufletu meu sa nu fie adevarata .

    Referitor la cearta,eu sper ca nu asta facem.Fiecare dintre noi are dreptul la o opinie, si daca o are ar fi super fain sa o spuna ,nu???????
    Suntem in aceeasi tabara,toti suntem fanii acestui om superb,care ne-a fermecat cu MAGIA lui si cu muzica lui ,nu????????

    RăspundețiȘtergere
  78. @O
    Daca te uiti mai sus, la postarile anterioare, cred ca de ieri 17 sept, o s-o gasesti pe Anda. In caz de nu o gasesti, uite ce scria ea (ca sa vezi si tu despre ce vorbeam eu):
    "oameni buni poate am luat-o eu razna
    comparati va rog vocea de la min 0.45 cu vocea de la min 1.48
    http://www.youtube.com/watch?v=cyrkcz7msfY
    seamana?????????? mi se pare o diferenta de la cer la pamant
    astept pareri
    Anda"
    GBU
    K.

    RăspundețiȘtergere
  79. "Ain't the pictures enough, why do you go through so much
    To get the story you need, so you can bury me
    You've got the people confused, you tell the stories you choose
    You try to get me to lose the man I really am
    ******
    'Cause your cameras can't control, the minds of those who know.." (Privacy)
    O poza ar putea fi de ajuns pt a-l putea ingropa..?! Oh yeah!
    Avem doar o poza (si aia pusa sub semnul intrebarii)cu el in ambulanta, nu?! Stim foarte bine cum si cat exagereaza si fabuleaza presa..
    Mi-a trecut ceva fulgerator prin minte..(o fi o nebunie, dar trebuia s-o spun ca ma sufoca!)
    25 iunie ora pranzului, in State..pe toate posturile Tv roia "Michael Jackson King of Pop is Dead"..si asta pana sa se confirme oficial ca Michael chiar este mort.
    Poate ca in realitate, el nu s-a simtit bine in ziua respectiva si au chemat o ambulanta pt a-l transporta la spital pt investigatii..Dar cum paparazzi care pandeau zi si noapte pe la usile lui, au fost pe faza, au lansat zvonul ca Mike a murit. Sa ne amintim ca zvonul circula deja pe toate posturile tv inainte ca ambulanta sa ajunga la spital si sa se constate oficial decesul..
    Si cum bine stim in ce fel au decurs lucrurile dupa..Probabil el s-a gandit sa le-o coaca celor din presa odata pt totdeauna! "Aaaa deci sunt mort?!atunci mort sa fiu" Si le-a facut jocul!
    Asta e doar o parere de-a mea..
    "Before you judge me, try hard to love me"!
    K.

    RăspundețiȘtergere
  80. Pentru Anda,Anna-niocole,K,Alina si toti ceilalti,sunt de acord cu voi.Si mai stiu ca nu e bine sa-i rascolim in halu asta viata lui Mj,dar dubiile,nu ne dau pace.Tot ce sa intamplat pana cum seamana cu un haos,si daca a fost creat de cineva rau intentionat,sa ne induca in eroare,sa nu fim atenti la adevar si la faptu ca Mj este cu adevarat mort,atunci sper ca acele persoane sa arda in iad.Sa ma ierte bunul Dumnezeu,ca vorbesc asa dar sunt prea revolata,nu pot sa inteleg si nu pot sa accept, cum i se poate intampla asta unui om asa bun,care a facut atata bine pt copii si oameni.Am ajuns sa-i urasc din tot sufletul pe Jordan Chandler si pe fam. Advizo in frunte cu Gavin.Normal ca nu pot sa-i iert pentru ce i-au facut lui Mike.
    Poate ca Mike ia iertat,nu stiu dar eu una nu pot sa-i iert.
    Cand ma uit la videoclipurile cu Mj si la filmarile unde era impreuna cu Paris,Prince si Balnket,imi dau seama ce fericit era in prezenta lor,ce bucurie se citeste pe chipul lui in acele momente,si ma intreb unde esti tu Doamne ,unde esti ,sa faci dreptate?????????
    Mj ne-a dat peste 40 de ani din viata lui,va dati seama???????
    Noi oare ce i-am dat in schimb>????
    Trebuie sa se faca dreptate,macar de data asta.
    Nu stiu ce ganditi voi,dar eu mi-am dorit din totdeauna sa am curajul si puterea sa fiu o persoana mai buna,sa ajut lumea pe cat imi sta in putinta,si Doamne ce fericita ma simt atunci cand pot face asta.Cand fac un lucru bun, ma bucur ca un copil,sicer,ma simt mandra de mine.
    Voi ce ganditi?
    Ce visuri aveti in legatura cu lumea asta???????????

    RăspundețiȘtergere
  81. intru in fiecare zi si citesc commenturile voastre. eu cred ca fiecare are dreptul la o opinie si nu cred ca vreunul dintre noi e indreptatit sa judece sau sa comenteze parerea altuia. Haideti sa fim toleranti si sa ne acceptam . pana la urma scopul nostru comun, indiferent daca suntem "visatori" sau "realisti", e acelasi: sa onoram viata si memoria unui om si artist extraordinar.oricum va consider pe toti ca facand parte din familia mea. Va salut si imbratisez pe toti!!!

    RăspundețiȘtergere
  82. Vin si eu cu efect intarziat..
    In filmuletul cu repetitiile pt Human nature, acel Michael chiar danseaza "deosebit", se misca, nu stiu, ca o..fetitza care acum invata pasii, sa innebunesc daca nu..Nu mi-a venit sa cred ca acela este Mike..Dar ce vorbesc?! N-are cum sa fie el, nu e el..Ce-i cu miscarile alea?! E prea rigid..prea stangaci..M-a si bufnit rasul..
    Si ce cauta cu ochelari la ochi?! la repetitii..
    Ba e fara ochelari, ba e cu ochelari! (aaa..ochii sunt lumina sufletului..deci..)
    Si culmea, doar cel cu ochelari nu-mi aduce a Michael..Hmm..Really now!
    Si ce cauta numele lui SONY pe ecran?!
    Dubios..
    K.

    RăspundețiȘtergere
  83. DRAGA MEA MARIA,
    Am uitat sa-ti spun ca te iubesc pentru tot ce mi-ai scris in aceste zile, si te iubesc si acum cand stiu ca ma certi...fiindca stiu ca nu o faci cu rautate...
    Nu sari la mine te rog ,nu am innebunit,stiu ca nu mi-ai scris nimic acum ...dupa ultimele mele comentarii...dar tocmai de aceea cred ca ma certi...Nu stiu sa-ti spun de ce,dar pentru mine parerile tale conteaza foarte mult,nu conteaza daca nu ma aprobi,cearta-ma...bate-ma in cuvinte...dar spune-mi ceva,te rog ...

    RăspundețiȘtergere
  84. APPLEHEAD,
    Cunosti citatul
    "N-am venit sa-ti tulbur somnul"...?
    Ti-l spun eu acum...
    Te rog ,reciteste daca vrei comentariile mele...sper sa intelegi singura la ce ma refer,deoarece eu nu-ti mai explic nimic...Continua-ti visul...nu vreau sa te deranjez cu nimic...

    RăspundețiȘtergere
  85. PENTRU CINE NE INTREBA ZILELE TRECUTE DESPRE ALBUMUL HISTORY...

    La statia de metrou "Universitate",la iesirea spre strada "Batistei",imediat ce ai iesit la suprafata,pe aceeasi parte a strazii,dupa "CELLINI" si dupa "FRU-FRU",exista un magazin micut de muzica,"MUSIC's SHOP"...Acolo gasiti:

    "HISTORY" vol 1 si 2,pret 125.00 RON
    "COLLECTION"( 5 CD)pret 200.00 RON
    "ULTIMATE COLLECTION" ( 4 CD si un DVD cu concertul "DANGEROUS" pret 170.00 RON

    RăspundețiȘtergere
  86. Sunt perfect de acord cu Florenta si Alina.Ma bucur mult ca au scris, chiar le multumesc ca au facut-o deoarece eu nu am talentul lor si nu mi-as fi exprimat atat de bine gandurile.
    Michael a fost acuzat toata viata de diverse lucruri.Acum dupa moarte se mai adauga ceva:impostor.E paradoxal faptul ca,de data asta,el este acuzat tocmai de oameni care il iubesc.Am scris de multe ori ca faza cu inscenarea este manipulare,dar nu am crezut ca se va ajunge asa departe.Inteleg ideea ca paramedicii au gasit o dublura,dar pana la a spune ca Michael nu a fost la Londra,ca are o dublura in trailer...e prea mult.De ce sa faca asta?M-am uitat pe net la sute de fotografii.Sunt convinsa ca el este si la Londra si in trailer.Este drept ca forma buzelor este modificata si asta duce si la modificarea zambetului,dar atat.Stim ca acum pt acest fel de schimbari nici nu e nevoie de operatie.Probabil asa a dorit.Imi pare foarte rau de ce se intampla.Prea des vad pe net impostor,farsor,mincinos in dreptul numelui sau.Nu e frumos.Dar nu am gasit nicaieri o explicatie la intrebarea de ce ar avea nevoie de o dublura care sa cante si sa danseze in locul lui?Va ganditi ca poate va inselati ?In ritmul asta in curand o sa ne intrebam daca a axistat cu adevarat Michael Jackson.Poate a fost ireal,special creat pentru a intruchipa perfectiunea...
    Camelia

    RăspundețiȘtergere
  87. pentru cei care nu stiu, pot gasi pe youtube filmul Moonwalker. Este impartit in 10, dar chiar e de vazut. Reflecta mult din sufletul lui de copil.

    RăspundețiȘtergere
  88. Scurt metrajul "Moonwalker" se gaseste de descarcat pe net..(ca sa-l vezi integral, asa are farmec!)Chiar merita vazut, pt cine nu l-a vazut pana acum!
    K.

    RăspundețiȘtergere
  89. Florenta draga ai inceput sa devii cum sa spun,putin ironica la adresa mea.Te-as ruga sa fii atenta cum vorbesti data viitiore,fiinca ai obiceiul sa jignesti oamneii fara sa iti dai seama.
    Nu sunt prima care iti spune asta dar te rog inca o data inceteaza sa te crezi atot stiitoare.Cine te crezi?Tu iti inchipui ca esti singura fana de aici,de iti dai atatea aeree???????? Astea sunt vorbele tale la adresa noastra ,a tuturora de pe acest blog:

    Cat de mult il iubiti...sau cat de putin il cunoasteti...atunci cand afirmati ca in trailer-ul This Is It"? nu este el...?De ce-l priviti si nu-l vedeti??? Cum reusiti sa-l priviti si sa nu-l recunoasteti...?Si de ce, pentru a nu stiu cata oara in viata lui...si in moartea lui...acest om este iarasi privit cu neincredere...?De ce ii furati toata munca si tot efortul care i-au distrus somnul si linistea refuzandu-i increderea voastra,nu afirmatiile presei le puneti la indoiala,omul Michael Jackson si munca lui sunt puse la indoiala cand faceti aceste afirmatii...De ce in mod indirect il numiti escroc,sarlatan,mincinos.

    Eu nu inteleg sincer cum iti permiti sa zici ca il numin pe Mj escroc si sarlatan,sincer nu inteleg.
    Da eu recunosc ca am spus ca nimeni nu il cunoaste pe Mj cu adevarat,dar oare am gresit cu ceva,va intreb,il cunoaste cineva de aici oricat de fan adevarat ar fi????Eu inca nu cred ca am jignit pe nimeni de pe acest blog cu ceva.



    Openmindeism spunea...
    Pt florenta... Am uitat sa zic k nu ne indoim de munca lui ,ci de toata nebunia asta care s a produs.Stim toti ce valoare are mj.

    Watawalu spunea...
    Si, Florenta, cand ai spus "calcati in picioare sufletul lui", pentru oricine ar fi fost, trebuia sa te gandesti, chiar si tu, de doua ori.

    Mihai te rog sa intervii,trebuie sa fie puse niste reguli pe blogul asta,nu se poate ca cineva sa ne jigneasca in halul asta,si sa nu faci nimic,te rog.
    Cum poate Florenta sa spuna ca ii calcam sufletul lui MICHAEL JACKSON in picioare????????

    RăspundețiȘtergere
  90. Camelia chiar despre ultima fraza din comentariul tau vorbeam azi cu Openmindeism...cum ca maine poimanine vom auzi ceva de genu ca Michael nu a existat niciodata,a fost doar o iluzie.Gand la gand.
    Florenta,eu una iti multumesc ca ai anuntat de unde as putea cumpara albumul "HIStory" :*
    Se pare ca in ultima vreme tot ce apare despre Michael sau cu Michael este trucat,fals...nimic nu mai este autentic,iar asta o consider o greseala...mai ales ca cei care le contesta veridicitatea sunt fanii.
    Eu,chiar cred ca la conferinta din Londra,a fost Michael(faza cu sprancenele cand le ridica,se poate regasi si in scurt-metrajul "ghosts"...),cred ca in trailer este el.
    P.S....pe net se gaseste deasemenea si subtitrarea in ro la "moonwalker".
    SCORPYA

    RăspundețiȘtergere
  91. Karen Faye a fost make-up artistul lui Michael. Si-a dedicat aproape toata cariera lui MJ. Mesajul sau catre fani poate fi urmarit aici:

    http://www.youtube.com/watch?v=a2jeF3h9c5E

    Cred ca mesajul ei e valabil si pentru cei ce comenteaza aici. Va rog sa comentati fara a va pasa de orgolii! Just "Heal the world"!
    Love, Vio

    RăspundețiȘtergere
  92. Draga scriitorule (ca nu stiu cum sa ma adresez) eu... sunt absolut convinsa ca toata munca asta aici o faci din placere. Iti dedici ceva timp din viata ca cauti informatii..sa citesti noate comentariile noastre si vreau sa zic ca eu Te apereciez sicer pentru asta (poate in curand o sa ajungi si la stirile protv cine stie... desi nu cred ca esti genul de 'vedeta' aparuta peste noapte)

    In fine... vreau sa iti zic ca noi (cei care suntem alaturi de Michael) o sa ne schimbam dupa modelul 'Man in the mirror'. Eu una m-am gadit la asta din clipa in care a murit... altii insa sunt acum cuprinsi de febra asta a informatiilor..a presei... dar peste ceva timp LUMEA O SA FIE UN LOC MAI BUN DATORITA LUI MICHAEL (si datorita tie pentru ca ne-ai deschis ochii, cred ca stii asta)

    Numai bine si... 'Heal the world' (pentru inceput putem s numai arucam gunoaie p jos, sa numia aranucam unleiul in chiuveta -e chiar grav asta-..sa numai lasam apa deschisa cand ne spalam pe dinti.. etc ..heal the planet, ppl for you and for MICHAEL)

    D. I.

    RăspundețiȘtergere
  93. SCORPYA,
    Te rog iarta-ma ,tocmai tu erai cea care ne-a intrebat...iar eu ...crede-ma ca n-am mai fost in stare sa-mi amintesc cine...
    Vreau sa-ti spun ca,desi preturile par la prima vedere cam piperate,totusi isi merita banii,pentru ca sunt editii de calitate...vei vedea...sunt prezentate nemaipomenit... Magazinul e tare micut dar au numai calitate...cel putin mie asa mi s-a parut. E adevarat,nu am stat prea mult...intotdeauna cand cumpar ceva cu Michael imi vine sa o iau la fuga spre casa sau serviciu ...de parca le-as fi furat...
    Sper sa-ti foloseasca informatia mea,am fost tare bucuroasa cand le-am vazut,abia asteptam sa va spun...si crede-ma stiu ca noi toti avem deja toata muzica lui,dar ne place sa avem si CD-urile originale
    Iti mai sunt datoare o explicatie,dar ...putin mai tarziu,sa ma adun un pic

    APPLEHEAD
    Nu trebuie sa mai imi spui,mi-am dat seama ca nu intelegi...Dar nu te obliga nimeni sa citesti ce scriu eu si cu atat mai putin sa ma copiezi
    Eu iti doresc numai bine
    Ignora-ma,OK?

    RăspundețiȘtergere
  94. VIOLETA
    Una dintre cele mai dragi prietene din viata mea...s-a numit VIOLETA...o persoana deosebita,de care imi voi aminti toata viata...odata pentru ca am iubit-o foarte mult,si apoi pentru ca in viata mea,intotdeauna mi-au fost de folos toate sfaturile ei...si crede-ma,stia sa dea niste sfaturi...ca o adevarata mama,sora,prietena...
    Oricum cuvintele tale mi-au incalzit sufletul...dar cand ai mai semnat si VIOLETA...m-ai topit de tot...
    Nu am cuvinte sa iti multumesc indeajuns...dar sunt sigura ca intelegi perfect

    RăspundețiȘtergere
  95. am privit cu mare atentie filmuletul de la repetitia "Human nature" si sunt absolut convinsa ca acela ESTE Michael! nu ai cum sa nu i observi mainile lui lungi si fine, delicate si cum mai vreti voi...degetele acelea care pur si simplu atunci cand face un semn cu mana te topesti!
    pentru K...nu vreau sa intru in contradictoriu cu tine, dar nu te ai gandit ca miscarile acelea "prostesti" pe care le face, daca pot sa le numesc asa, poate le arata cuiva, vreunei dansatoare sau mai stiu eu ce? fiinda el in niciun caz nu a folosit vreodata in nici un concert acele miscari pe melodia aceasta...zic si eu...
    V am pupat de noapte buna!

    RăspundețiȘtergere
  96. sau poate chiar se prostea...stim f bine ca i placea sa se mai copilareasca...parerea mea este ca daca tot vrem sa l analizam ca sa ne dam cu parerea daca este el sau nu...nu trebuie sa ne raportam numai la fata, deoarece fata i s a schimbat destul de mult de a lungul anilor (si stim si de ce), insa daca te uiti cu atentie la maini, la degete o sa observi ca nu ai cum sa le confunzi, si aici nu ma refer la faptul ca avea varfurile degetelor bandajate, mainile chiar nu ai cum sa tie le schimbi...

    RăspundețiȘtergere
  97. Doamne ce ipocriti pot fi unii oameni,scriu ceva si apoi nu mai recunoasc nimic.
    Improasca cu noroi si apoi merg mai departe.
    Chiar ca stii cum sa jignesti omul draga Florenta.
    Nu stiu cati ani ani,dar nici nu ma interesaza sa iti spun drept.
    Nu conteaza varsta conteaza ce ai in suflet.Oi fi tu buna la tinut discursuri ,dar cand vine de suflet .........

    RăspundețiȘtergere
  98. Laura
    nu merge linkul :-s a fost sters:-s

    RăspundețiȘtergere
  99. Florenta,nu ai de ce sa-ti ceri scuze.Chiar iti multumesc ca m-ai anuntat, sa fiu sincera ma asteptam la un pret un pic mai mare...deci chiar piperat nu este.Unde mai se adauga si faptul ca acest album chiar merita sa fie cumparat...adica isi merita fiecare leut.
    Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  100. eu am gasit dvd-ul original cu filmul Moonwalker in Careffour subtitrat in limba romana,costa 30 ron...

    RăspundețiȘtergere
  101. DRAGII MEI

    Va multumesc pentru tot...va rugasem sa ma judecati cu blandete...si asa ati facut
    Va multumesc !
    CATALLINA,CAMELIA,IRINA...va multumesc pentu cuvintele voastre atat de frumoase...
    Si eu,ca si voi...consider ca aici suntem intre prieteni,sau chiar intr-o familie...De aceea WATAWALU,nu ma gandesc de doua ori inainte de a spune anumite lucruri...gandesc si va scriu asa cum gandesc...asa cum simt...asa stiu eu,ca pe prieteni nu ii minti...nu iti imbraci gandurile in cuvinte "potrivite" atunci cand te adresezi prietenilor...M-as gandi de doua sute de ori ,daca as avea intentia sa folosesc expresii urate,cuvinte jignitoare...m-as gandi de o mie de ori ...dar in final oricum nu le-as mai scrie pentru ca nu obisnuiesc asa ceva...nici cu prietenii si nici cu alte persoane...Atata vreme cat stiu ca nu intentionez sa jignesc pe cineva si chiar nu o fac ...,va scriu exact ceea ce gandesc...iar unde gresesc...va rog ca intre prieteni,sa ma corectati...DAR IN NICI UN CAZ,nu trebuie sa imi dati explicatii mie, care,de cand,cum si cat de fan este...Ma adresez si tie SCORPYA, este explicatia pe care spuneam ca ti-o datorez...Nu am adresat nici macar indirect aceasta intrebare, nu am dreptul sa cer socoteala si nici sa judec pe cineva,mai mult,pot sa-mi trag si singura concluziile pe aceasta tema...
    Tot ce am facut,a fost sa-mi exprim niste nemultumiri...
    "UNII DINTRE VOI" nu ati folosit in mod direct acele cuvinte la adresa lui Michael...dar cand spui despre un om,ca desi a pus in vanzare peste un milion si jumatate de bilete la un concert, dar nici nu avea de gand sa-l sustina...il numesti automat "ESCROC" (a luat banii oamenilor, si...)...cand spui despre un om ,ca sub numele lui,il pune pe un altul sa presteze (in film sau in concert),cu alte cuvinte el nu mai poate,dar lumea nu trebuie sa afle...automat il numesti "MINCINOS","SARLATAN" ...iar cand spui despre Michael Jackson (despre care, fani sau nu,cu totii stim ce suflet sensibil i-a fost daruit)ca ar fi putut sa faca aceste lucruri...si altele ... automat "II CALCI SUFLETUL IN PICIOARE"...si cand spui ca nu era el cel de la repetitii...nu era el,cel care isi dadea silinta ore intregi pe zi,in incercarea de a se pregati constiincios pentru a nu-si dezamagi publicul... constient sau nu...definitiv "II FURI TOATA MUNCA SI EFORTUL..." munca si efortul pe care l-a depus in pregatirea acestui spectacol care l-a bagat in pamant...
    Oare nu ar fi bine sa se gandeasca si persoanele respective "Ce presupune fiecare afirmatie pe care o fac"? "Ce concluzii se pot trage din aceste afirmatii"?
    Ieri,undeva tarziu in noapte...am reusit sa termin de scris un comentariu in care va impartaseam mult mai multe ganduri... Dar... printre cuvinte si lacrimi...am dat un click gresit...si am sters fara sa vreau tot...Nu m-am simtit in stare sa o iau de la capat...Voi incerca mai tarziu, sa refac din bucatele de suflet acel comentariu...

    RăspundețiȘtergere
  102. Cand mi se spune ca a murit un om...nu cer un certificat de deces...nu astept sa vad condamnari pentru ca nu am incredere in justitie,nu cer sa vad cadavrul...pentru ca orice familie are dreptul la intimitate in aceste momente,chiar si familia unui idol,ba chiar...cu atat mai mult familia unui idol...in viata ei l-au impartit cu lumea intrega...macar in moarte au dreptul sa si-l planga asa cum considera ei...nu ma intereseaza cine a confirmat decesul...pentru ca nu e in dreptul meu sa cer socoteala...eu nu sunt familia lui...
    Cand mi se spune ca a murit un om...mi-e de-ajuns sa privesc chipul impietrit si fara lacrimi(de unde sa mai ai atatea lacrimi...ce stiu eu cat ai plans tu Katherine...nu inseamna ca daca nu ai plans in fata mea sau a altora...tie nu-ti pasa de copilul tau...)...chipul impietrit al MAMEI sale...
    Fiind o buna crestina,stiu ca nici o mama de pe acest Pamant nu ar fi in stare sa participe la o inmormantare inscenata a copilului ei...o femeie care crede in Dumnezeu...indiferent de religie...macar si din superstitie (daca ii contestam alte sentimente)nu poate sa afirme despre copilul ei viu ca e mort...Macar de teama ca Dumnezeu ar putea s-o pedepseasca si pana la urma chiar sa-i dea aceasta soarta trista de a-si ingropa propriul copil... si tot nu ar putea sa duca la capat o asemenea farsa sinistra...
    Au fost aspru judecati pentru felul cum s-au comportat...pentru Dumnezeu...nu toti ne manifestam la fel...Unii sunt retinuti si in bucurie...altii in disperare... De ce au purtat ochelari si manusa toti din familie la Memorial? Pentru ca ,asa cum au anuntat de la inceput,Memorialul celebra VIATA artistului Michael Jackson...pentru ca acelea erau simbolurile artistului Michael Jackson,pentru ca sarbatoreau fenomenul MJ...Imi pare rau ca nu m-am uitat cu atentie,dar este posibil sa fi purtat si pantofi negri cu sosete albe,asa i-au adus omagiul artistului...Si cei din public aveau in mare parte asupra lor aceste simboluri...
    De ce nu le-au mai purtat si in 3 septembrie? Pentru ca acolo erau la inmormantarea fiului si fratelui Michael Jackson...Acolo ramasese numai tristetea pentru pierderea suferita...De ce nu au plans? de ce au mers la restaurant pentru cina? pentru ca asa este la ei,oamenii incearca sa dea dovada de demnitate in astfel de situatii, asa sunt ei educati... Renumitul Dr.Spock,americanul dupa sfaturile carora isi cresc ei (mai nou si noi)copiii ii sfatuieste pe parinti sa ii obisnuiasca de mici pe copii cu ideea ca moartea face parte din viata,sa nu li se ascunda nimic atunci cand cineva din familie moare...face parte din educatie si ajuta adultul de mai tarziu sa accepte altfel realitatea...
    Va cer (cu ton rugator)sa va ganditi la urmatorul aspect:toata familia Jackson este o familie de artisti,copiii au mostenit talentul parintilor,chiar daca nici unul nu este ca Michael(dar oare este cineva ca el?)toti copii sunt talentati...Jackson 5ve nu a insemnat numai MJ,chiar daca el s-a desprins si a devenit ceea ce stim cu totii,grupul a avut succes pentru ca toti au fost talentati...au demonstrat in 2001 ca nu si-au iesit din mana... Acesti oameni,daca doreau,cu talentul lor,ne-ar fi putut da un spectacol de zile mari la oricare din inmormantari,ar fi putut sa planga si sa se tavaleasca pe jos de durere si ne-ar fi facut KO...i-am fi crezut...daca stiau ca au ceva de ascuns,ca Michael traieste si ei trebuie sa convinga omenirea ca el a murit...puteau s-o faca,au suficient talent ca sa fi putut sa verse lacrimi siroaie ...dar pentru ca nu aveau nimic de ascuns,s-au comportat asa cum inteleg ei..."firesc" RETINETI:nu sustin ca stiu eu sigur ca aceasta e realitatea...imi spun parerea mea personala care ma opreste(pe langa alte motive) sa cred altceva...

    RăspundețiȘtergere
  103. Familia Jackson,cu bune si rele...ramane famila lui Michael...Noi ii judecam pentru ceea ce vedem,nu vom sti niciodata ce este cu adevarat in sufletele lor...Michael si fratii lui... niste copii aruncati prea de timpuriu in bratele celebritatii ...Michael si familia lui...nu s-au inteles intotdeauna...au avut probleme...dar care familie nu are...?Cu toate acestea,in cele mai grele momente ale vietii...au fost Michael si familia lui...In toata perioada acelui oribil proces,zi de zi ,pe portile tribunalului,au fost ...Michael si familia lui...nimeni altcineva, niciun asa zis prieten. Numai fratii si parintii l-au sustinut neconditionat,niciodata nu a aparut la tribunal singur cum l-ar fi lasat prietenii,parintii si fratii i-au stat alaturi... ca un scut viu il inconjurau...Mi s-a parut firesc,la despartire sa fie lasati in pace...,pe ultimul drum au fost ca intotdeauna ...Michael si familia lui...

    In cele ce am scris,am incercat sa va exprim o parte din lucrurile care ma fac pe mine sa nu cred in varianta inscenarii...sunt mult mai multe...dar...pana la urma cel mai mult,tot increderea in firea blanda si sensibila a omului Michael Jackson este cea care nu-mi da voie sa gandesc altfel...
    Visatorii???
    Visatorii sunt oamenii mei preferati...Fara cei realisti ...lumea ar fi mai saraca...dar fara visatori lumea nu ar mai exista,tot ce e mai frumos si mai minunat in viata noastra...exista numai datorita "visatorilor"...In momentele mele de evadare,visez "la greu" dar ma opresc daca visele mele ar atinge integritatea cuiva...
    Michael Jackson...nu ar fi lasat in urma lui oameni in pericol,oameni care ar putea fi acuzati chiar si numai moral de moartea sa...Daca dintr-un motiv sau altul,ar fi ajuns la concluzia ca singura lui salvare este disparitia...atunci cred ca ar fi inscenat mai degraba o sinucidere...Michael a fost inteligent ,el ar fi stiut in ce situatie ii pune pe cei care ar trebui sa raspunda pentru cele intamplate...cu talentul sau ,ar fi lasat in urma o scrisoare in care si-ar fi cerut probabil iertare...dar ar fi luat totul asupra sa...Sa nu uitam ca dr.Murray nu se afla intr-o situatie comoda,este posibil ca el sa scape de justitia americana, n-ar fi primul si nici ultimul... dar nu va sti niciodata daca va scapa de justitia fanilor,nu va mai trai nicidata sentimentul de siguranta...Noi,cei de aici,ne razbunam pentru pierderea suferita prin vorbe,prin certuri uneori, pentru ca asa fac prietenii...dar nu sunt toti ca noi...Daca oamenii au fost capabili sa-si ia propria viata la aflarea vestii ca Michael Jackson nu mai este...dr Murray nu va sti niciodata ...de unde ii poate veni sfarsitul...

    RăspundețiȘtergere
  104. K
    Nu numai ca acele fotagrafii erau artistice,dar daca vei privi cu atentie vei vedea si una mai putin retusata in care nu mai arata la fel...
    Ai 28 de ani,multi inainte...
    Iti doresc ca niciodata in viata ta sa nu ai ocazia sa vezi pe fata cuiva,ce schimbari RADICALE pot sa apara...nu dupa doi ani ,chiar si dupa doua saptamani,si chiar mai repede atunci cand exista o suferinta...Nici n-ai idee ce poate sa faca boala din chipul unui om...Si asa,dupa 40 de ani,fata se schimba uneori si de la o zi la alta...dar o boala face de-a dreptul ravagii in mult mai putin de doi ani...

    Mai spunea cineva si imi cer iertare ca nu am retinut cine,ca Michael dansa altfel... Corect...Mai mult,chiar, din 2001 Michael si canta altfel,isi schimbase stilul,odata cu "INVINCIBLE",nu ramasese pe loc la anii de glorie...Oare cu ce alt cantec din discografia lui ,putem sa comparam "SPEECHLESS","BREAK OF DAWN" sau "WHATEVER HAPPENS"...?
    Sau mai tarziu,in 2008... "GANGSTA"(NO FRIEND OF MINE)
    Cand mai cantase Michael pana atunci "RAP" sau "R&B"..."SOUL"
    Chiar credeti ca nu pregatise nimic nou,nimic inovator pentru acest mare spectacol? chiar credeti ca si-ar fi uimit fanii numai cu vechituri...?
    Iar daca miscarile ii erau mai putin cunoscute ,nu era normal sa fie mai stangaci? sau fiind la repetitii nu-si permitea sa se prosteasca putin...? Michael stia si sa se distreze...aceste imperfectiuni va demonstreaza inca odata ca erau repetitii,nu stiau ca vor inlocui spectacolul,altfel ar fi filmat numai perfectiunea...
    pe de alta parte...Oare de cand nu mai dansase Michael Jackson pe o scena...?

    RăspundețiȘtergere
  105. pentru cercul celor asa zis ,, visatoare,,vreau sa va spun ca aici este blogul lui mihai unde domnia sa isi posteaza un eseu pe care si de care ar trebuii sa tinem cont si sa ne spunem parerea, adaugind sau nu lucruri pline de bun simt la adresa omului sau artistului Michael Jackson , atit , iar voi ce faceti v-ati transformat in ,, Gaitele,, de Musatescu care au vazut aseara pe ulita satului pe Gheorghe beat circulind dintrun gard in altul , vedeti in muinutul 6,53 s-a sprijinit de gardul lui Ion , in secunda 4 a cazut in santul din fata lui lelea Safta.Eu zic sa dati ID-urile una la alta si sa va scriieti pe mes toate astea lasati-ne pe noi astea ,, realiste,, sa-l citim pe Mihai si sa aflam informatiile exacte si pline de bun simt ale lui Florenta si ale altora care stiu exact pe care blog scriu si despre cine.
    PS - ma bucur Florenta ca ti-am adus aminte de o persoana atit de draga tie , si ca sa stii am avut o prietena dra mie pe care o chema Florentina
    Violeta

    RăspundețiȘtergere
  106. Catallina,
    Pai nu intri in contradictoriu cu mine, pt ca nu voi permite :P! Adica mie nu-mi place sa ma contrazic, cum fac altele de pe aici si bonus mai sunt si ironice (se stiu ele care sunt). Fiecare cu parerea ei..Eu am mai spus, eu merg pe principiul ca tre sa ne iubim aproapele ca pe noi insine, iar asta impune respect, respect fata de sentimente, fata de opinii etc..
    In ceea ce priveste acele miscari ale lui Michael din Human nature..Totul e posibil!..Poate ca Mike arata cuiva acele miscari, poate ca nu..e cam neclar deocamdata..nu ne putem da seama din acea secventa ce facea el de fapt, repeta pt el sau arata cuiva?!..Filmul o sa ne lamureasca! Daca nu cumva ne va baga si mai mult in ceata..
    Mai vbim dupa, despre asta.. :)
    GBU
    K.

    RăspundețiȘtergere
  107. Catallina,
    Iar in ceea ce priveste fata lui..eu nu i-am comparat niciodata fata pe care am vazut-o in trailer sau la conferinta de la Londra, cu fata lui de acum 30, 20 de ani..NU! Nici n-as putea sa fac asta, stiu ff bine ca s-a schimbat de atunci, varsta si-a spus cuvantul de la an la an si probabil a mai recurs la niste modificari, gen un pic de botox sau acid hialuronic pe frunte buze sau ici si colo sa mai intinda ridurile..doar nu-s proasta sa nu realizez asta!..plus ca as fi subiectiva in observatii, daca as face asta!
    Eu ii comparam fata cu cea de anii trecuti, 2007...2008, si nu 1990! (si faceam comparatie cu pozele din Ebony sau cu aparitiile lui in public si la VMA). Si am subliniat, ma refeream la structura osoasa, la forma fetei, la oasele de la baza fetei (care indiferent ca slabesti, nu se schimba), la distanta dintre buze si barbie (care mi s-a parut un pic prea mare la acel Michael de la Londra din martie, iar forma fetei un pic prea alungita), la zambetul acela "weird" al acelui Michael de la Londra si in unele faze din this is it, toate aceste detalii m-au intrigat..Cat despre mana, degete..mainile oamenilor pot semana mult intre ele (de ex mana sotului meu seamana mult cu a lui Mike, subtire, finuta, degetele alungite). Si mai spuneam intr-un comentariu: Ochii sunt lumina sufletului..Daca ii vedeam ochii acelui Mike din trailer sau de la Londra, pe loc imi dispareau orice suspiciuni si nici n-aveam cum sa ma mai gandesc la asa ceva! Dar hahaha! purta ochelari de soare! ce frumos!
    Asta mi s-a parut mie, nu tre s-o iei ca atare..
    K. :)

    RăspundețiȘtergere
  108. laura pt catalina:am gasit un alt link,sper sa nu fie si asta sters: http://www.youtube.com/watch?v=jaity_OLqAQ

    RăspundețiȘtergere
  109. Cu tot respectul, Florenta, nu vreau sa te judec, departe de mine gandul acesta, vreau doar sa-ti fac o mica observatie in ceea ce priveste atitudinea ta fata de unul sau altul. Scuza-ma, insa nu te-ai gandit de doua sute de ori inainte sa fii un pic rautacioasa si ironica. Poate n-ai adresat cuvinte urate si jignitoare (cum ai spus chiar tu), dar ai facut-o oarecum, intr-un mod subtil, fiind foarte diplomata! Numai ca cine e destept, a inteles esenta si ca atare s-a simtit oarecum jignit..sau ofensat.
    Referitor la ce ai scris mai sus, e opinia ta si crezurile tale, iar eu una le respect!
    Eu zic sa nu ma insistam pe tema asta! Suntem chiar ridicole! Fiecare sa-si spuna parerile vis-a-vis de crezuri, investigatii etc si atat, fara a mai intra in conflict de opinie cu unul sau altul!
    God bless you all!
    K.

    RăspundețiȘtergere
  110. Violeta,
    Nu te supara dar ai fost chiar obraznica in comentariul tau.Nu cred ca esti tu in masura sa hotarasti cine ar trebui sa mai intre sa lase comentarii pe blog si cine nu.Daca lui Mihai nu i-ar conveni ceva de cineva, cu siguranta, nu i-ar mai publica comentariile.
    Si daca tot ti-e asa de draga Florenta si intri pe acest blog doar pt ea si Mihai, mai bine te-ai conversa tu cu ea pe mes si ne-ai lasa pe noi "astea" in plata Domnului.

    RăspundețiȘtergere
  111. Anonim, te rog să nu te superi pentru ceea ce-ţi voi spune acum. Când ai afirmat că Violeta ar trebui să mute discuţia pe messenger, m-ai jugnit pe mine. Sigur, tu nu ai de unde să ştii că eu nu intru pe messenger, din lipsă de timp. Pentru mine, discuţiile au loc numai în acest spaţiu şi nu altundeva. Nu ai dreptul să alungi oamenii de aici numai pentru că nu-ţi convine ţie ceva. Dacă nu am intervenit până acum, am făcut-o în ideea de a vă lăsa vouă libertatea de a ajunge singuri la o înţelegere. Acest spaţiu este dedicat discuţiilor libere si împărtăşirii de informaţii. Multe din linkurile pe care le-aţi postat voi au reprezentat surprize plăcute pentru mine. Multe dintre ideile expuse aici m-au pus pe gânduri şi mi-au dat motive de reflecţie. Am fost întrebat la un moment dat ce cred despre întrebarea „Michael s-a dus ori nu?” şi v-am răspuns, dar răspunsul meu a trecut neobservat. Şi nu m-am supărat, pentru că ştiu motivul: aşa se întâmplă întotdeauna atunci când ceea ce spui nu este ceea ce oamenii îşi doresc să audă. Dar şi eu, la fel ca Florenţa, atunci când mi se cere o părere, o spun cinstit, chiar dacă ştiu bine că nu va fi acceptată; pentru că nu-mi place ipocrizia. Unii dintre voi au postat, ca şi comentarii, adevărate eseuri care m-au mişcat. Alţii insistă cu nişte întrebări care, după părerea mea, nu-şi au rostul. Eu încă mai sper că suntem nişte pameni în toată firea, care au resursele necesare să comunice raţional – şi care ştiu să-şi folosească eficient aceste resurse.

    Vă mulţumesc mult, tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  112. Dumnezeule Mare, nu-mi vine sa cred ce citesc aici.Mihai, ar trebui sa stii ca iti apreciez toate eforturile si chiar am cumparat cartea ta minunata.Imi facea mare placere sa intru pe blog si sa ascult parerile tuturor dar ce se intampla de cateva zile mi se pare ca depaseste puterea mea de intelegere.E o tiganeala si imi pare tare rau ca permiti asa ceva!Nu pot uita cum toti iti multumeau pt ca ii gazduiesti aici si au posibilitatea de a discuta si a fi intelesi, dar se pare ca au uitat de respectul pt tine si pt munca ta!imi pare rau ca prin a fi fan ei inteleg sa ai incapatinarea de a tine cu dintii de parerea ta si nu sa imprumuti din bunatatea si puterea de a accepta oalta parere si o persona cu bune si rele asa cum isi dorea Michael.Dar ce sa ii faci, cam asta gasesti pe toate siteurile romanesti dedicate subiectului MJ.Imi pare sincer rau de situatia asta.
    Cu mult respect pt Mihai,
    IrinaR.

    RăspundețiȘtergere
  113. "Eu zic sa dati ID-urile una la alta si sa va scriieti pe mes toate astea lasati-ne pe noi astea ,, realiste,, sa-l citim pe Mihai si sa aflam informatiile exacte si pline de bun simt ale lui Florenta si ale altora care stiu exact pe care blog scriu si despre cine".
    Mihai nu te supara, se pare ca n-ai urmarit ce s-a scris pana acum, sau poate n-ai fost atent, dar Violeta a inceput sa fie rautacioasa si sa ne trimita pe noi celelalte pe mes sa discutam, se pare ca o cam incomodam, si ne-a facut cand "adunatura de.." cand "gaite", si mai apoi am trimis-o eu pe ea sa discute pe messenger cu florenta, daca tot a fost obraznica. M-ai inteles gresit!No ofense!

    RăspundețiȘtergere
  114. Eu nu am alungat pe nimeni de aici, cred ca ai inteles gresit, Violeta a inceput sa ne insulte si sa ne alunge pe noi "astea" cum frumos zicea ea, ne-a sugerat sa ne lasam id-urile si sa mutam discutia pe mes. Asa ca, te rog, Mihai nu te ofensa asa! Scuza-ma te rog dar eu nu te-am atacat, asa ca n-ai de ce sa te simti tu jignit! Pls!

    RăspundețiȘtergere
  115. Am fost mult prea suparata, si am uitat sa ma semnez pana acum, imi cer scuze. Anonim K.

    RăspundețiȘtergere
  116. Violeta cred că a devenit pur şi simplu exasperată (aşa cum am început şi eu să devin :) de aceleaşi discuţii, departe de subiectul adevărat, care revin mereu şi mereu. Din câte observ, avem două tabere: „realiştii” şi „visătorii”. Eu sunt nevoit să mă situez pe la mijloc, în sensul că sunt perfect realist în privinţa faptului că Michael nu mai este printre noi, dar îmi păstrez dreptul de a visa în alte privinţe, pentru că asta mă ajută să merg mai departe şi să continui să scriu. Nu e rău să visezi, la fel cum nu e rău să fii realist, doar că nu trebuie să-i forţezi pe ceilalţi să vadă lucruri acolo unde ele nu există. Cineva a trimis adineauri un mass în care se întreabă de ce, pe broşurile de la înmormântare, sora mai mare a lui Michael, Rebbi, a scris: „Voi aştepta cu nerăbdare momentul în care te voi vedea din nou pe acest pământ.” Iaca altă sămânţă de paranoia. Oameni buni, încep să mă îndoiesc de faptul că unii dintre voi aţi citit ceea ce am scris eu în „Adevărul despre Michael Jackson”. Familia Jackson a fost adeptă a cultului „Martorii lui Iehova” iar ei au o anumită concepţie despre moarte. Rebbie este poate cea mai conştiincioasă în această credinţă. Iar ea, la fel cum spunea şi LaToya în autobiografie, este convinsă că Michael e unul dintre cei 144.000 de aleşi care, la un moment dat, se vor reîntoarce pe pământ ca să trăiască în linişte.

    Anonim K, m-am ofensat, aşa cum şi tu te-ai ofensat, deşi mesajul Violetei nu îţi era adresat. Pe blogul meu intră oameni la a căror părere ţin foarte mult şi pe care aş face orice ca să-i păstrez. Iar Florenţa şi Violeta fac parte dintre ei. Fac din nou un apel la raţiunea voastră, în care continui să cred cu încapăţânare; şi sper ca aceste certuri, care deja nu mai seamănă a simple ciondăneli, să înceteze. Haideţi să-l celebrăm pe Michael în armonie, aşa cum merită. Haideţi să-i urmăm exemplul, pentru că avem ce învăţa de la el. Amintiţi-vă de cuvintele lui: „I love you most!” Haideţi să-l merităm.

    RăspundețiȘtergere
  117. Si Mihai,
    Eu te apreciez mult pt tot ceea ce ai facut si faci pe acest blog, D-zeu te-a inzestrat cu un dar al vorbirii deosebit, esti special si imi esti drag. Nu stiu cum de poti sa crezi ca as putea sa te jignesc..
    Pe mine chiar m-au suparat anumite persoane de aici cu atitudinea lor. In ultima vreme am stat in umbra, am citit doar fara sa postez, dar ieri mi-am iesit din pepeni vazand ce rautacioase sunt unele si cum lanseaza atacuri.
    Credeam ca suntem o familie aici si ne respectam crezurile si opiniile!
    Am tot batut apropo-uri cu "iubitul aproapelui nostru", dar vad ca nu prea s-a prins de multi.
    Eu, una, ma voi retrage in momentul in care voi vedea ca nu mai sunt binevenita aici!
    O zi buna tuturor!
    K.

    RăspundețiȘtergere
  118. Sincer nu-mi vine sa cred la ce s-a ajuns...oameni buni,Mihai a creat aici o lume minunata...ceva magic care sa ne aduca impreuna pe toti cei care il iubim,apreciem,respectam pe artistul si omul Michael Jackson.Dar observ ca de o anumita vreme, subiectul acestui blog (intr-o anumita proportie )a devenit schimbul de replici acide,dintr-o parte in alta.Ce loc isi au acest schimb de replici personale,care nu au nici in car nici in maneca cu Michael Jackson???Sincer eu vreau sa intru pe acest blog si sa citesc ce posteaza Mihai si comentariile aferente post-ului...nu ca exista comparatii gen "gaite" sau invitatii pe "mess"...si alte cele.Chiar nu realizati ca cu astfel de comentarii distrugeti tot ceea ce Mihai a incercat sa ne ofere...sunt convinsa ca atat Mihai cat si Michael ar prefera sa ne stie priteni...nu inamici...cel putin ultimele comentarii sunt pur si simplu strigatoare la cer!!!Terminati cu astfel de prostii si aduceti-va aminte de ce faceti parte din aceasta familie creata de Mihai....fiindca pe toti ne uneste Michael Jackson...(cel putin eu asta vreau sa cred,,,ca de aceea suntem toti aici).
    Florenta,sunt perfect de acord cu tine in tot ceea ce ai argumentat referitor la "Escroc,mincinos,sarlatan"...sustin tot ceea ce ai scris,fiindca fara doar si poate,direct sau indirect,ai pus punctul pe "i"....toata stima si tot respectul pentru tine :).Referitor la familie ce-i drept imi rezerv un anumit semn de intrebare...referitor la Michael...am mai zis-o si o repet...prob nu este ca nu accept moartea lui,prob este sa accept ca desi era iubit de atatea mil de oameni(sunt convinsa ca stia) el a murit singur.Asta este singurul gand care ma termina...la naiba,nu pot accepta asa ceva...si recunosc ca orice om, am o speranta...doar speranta moare ultima si ce ar fi omul fara sperante???:D.
    Si app Florenta...cand am specificat ce si cum....nu am facut-o pentru ati da tie explicatii...crede-ma de parte de mine acest gand...ci poate ptr a mai da din "casa"in ceea ce ma priveste pe mine personal.Nu cred ca isi are chiar asa o mare importanta durata timpului de cand este cineva anume "fan"Michael Jackson....ce conteaza cu adevarat este sa-i fie inteleasa muzica, sa fie auzit fiecare cuvant si vers,sa-i fie inteles mesajul.Eu sincer,asta cred ca are importanta...parerea mea.Asa ca te rog sa nu iei personal acel comentariu.
    P.S. daca se simte cineva jignit de acest comentariu...sorry, dar inainte de a ma condamna va rog sa va recititi comentariile si sa vedeti ce ati putut posta pe acest blog....efectiv nu au nici o treaba cu subiectul in cauza: UNICUL SI INEGALABILUL MICHAEL JACKSON, ci au ajuns la sens de a ne ataca mai ceva ca hienele...verbal,bineinteles.
    SCORPYA

    RăspundețiȘtergere
  119. Si, K,

    Eşti binevenită aici, la fel ca oricine care îl iubeşte pe Michael. Ştiu că intenţia ta nu a fost să mă jigneşti, dar sunt convins că nici Violeta ori Florenţa nu au intenţionat să jignească pe cineva. Haideţi să ne înmuiem puţin orgoliile şi să ne respectăm reciproc.


    Scorpya,

    Mulţumesc mult. Dacă Florenţa a pus punctul pe „i”, tu ai pus căciula pe „â” :)

    RăspundețiȘtergere
  120. Mihai,
    Te rog..Sa clarificam ceva:
    Unu: Ai spus "Ştiu că intenţia ta nu a fost să mă jigneşti"
    Despre ce intentie vorbesti?! Eu te-am jignit?! Poti sa-mi spui te rog cu ce?!
    Doi: mesajul meu era pt Violeta. Iar daca ea s-a simtit jignita, asta e altceva..
    Aaaa sau te-ai simtit jignit ca eu am trimis-o pe Violeta sa se converseze cu Florenta pe mes?! Si nu te-ai simtit jignit cand ea ne-a trimis pe noi "gaitele" cu comentariile noastre pe mes?!
    Daca Violeta s-a suparat ca am facut-o obraznica, imi cer iertare!
    K.

    RăspundețiȘtergere
  121. Nu vreau sa intervin in conflictul asta...DAR. Sa-l lasam, o secunda pe MJ, si sa ne uitam la omul asta, la Mihai. Care ne primeste pe blogul lui, isi face timp sa ne citeasca parerile si ne incanta cu cate un post frumos scris despre cel pe care l-am iubit si apreciat cu totii. Chiar nu putem avea putin respect pentru munca si timpul lui? Haideti sa scriem lucruri frumoase despre MJ, sa impartasim unii cu altii versuri, discursuri si poze cu MJ si ingerasii lui. Haideti sa facem cumva sa ne intelegem intre noi. Asta ne dorim cu totii, de fapt, si asta si-ar fi dorit si MJ, si sunt sigura ca asta isi doreste si Mihai. Hai bre, suntem toti pe aceeasi baricada de fapt. Nu e suficient ca ne certam zilnic cu toti haterii, care il fac pe MJ pedofil si fata? Acum ne certam si intre noi? Hai ca putem! Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  122. D-zeule, eu nu m-am certat cu nimeni, am facut doar 2 observatii unor persoane care la randul lor si ele ne-au facut noua niste, mai mult decat observatii, dar vad ca lucrurile au degenerat.Pacat..
    Poate ar fi trebuit sa tac si sa ma retrag de aici in momentul in care unele au inceput discret sa lanseze "atacuri"..
    Si nu cred ca am dat dovada vreodata de lipsa de respect fata de vreunul de aici, inclusiv fata de Mihai. Iar daca am suparat pe cineva, sa ma ierte!
    E ultima data cand intru sa mai postez vreun comentariu. Voi intra doar sa citesc ceea ce scrie Mihai!
    Ramaneti cu bine!
    K.

    RăspundețiȘtergere
  123. Chiar nu vroiam sa mai scriu ptr. ca, constat cu regret ca nu mai exista prietenie intre cele doua "tabere" asa cum spunea cineva, neagreand aceasta scindare. Era normal dupa parerea mea sa apara aceasta scindare atata vreme cat exista libertate in exprimarea opiniilor si de ce nu si a trairilor sufletesti, dar prietenia si respectul trebuiau pastrate.
    Am repetat obsesiv ca eu cred ca Michael traieste. Este adevarat ca m-am bazat pe multe intrebari carora nimeni nu poate, deocamdata sa le dea un raspuns logic, spulberand orice fisura exploatata de catre „visatori”. Am luat insa in calcul si rationamentul drastic care conducea spre o realitate dura: Michael este mort . Insa peste toate acestea (ratiune sau vise) mi-am ascultat sufletul. Si el imi transmite un mesag drag mie, ca Michael nu este mort. Puteti sa-mi judecati, si sa-mi atacati opiniile, indiciile pe care le-am dat (vezi min. 6.53, de ce spune la pranz noapte buna, de ce..., de ce...) dar nu puteti si nu avesti dreptul sa-mi judecati SUFLETUL.
    NU am considerat ca prin mesajele mele trebuie sa va dovedesc si sa va impun parerea mea, am incercat doar sa va sugerez voua „realistilor” ca ar trebui sa reflectati si asupra unor incertitudini care planeaza peste aceasta moarte (care daca imi permiteti eu o consider un eveniment planetar, care a adunat in juru-i milioane de suflete) DAR se pare insa ca nu ati considerat oportuna acesta analiza. NU vreau sa cert si sa judec pe nimeni, respectul fata de fiecare dintre voi indiferent de varsta pe care o aveti, nu-mi permite acest lucru.
    NU am sa te cert nici pe tine Florenta ptr. ca eu consider ca nu putem sa intram cu bocancii in sufletul omului, si sa incercam sa-l tragem de urechi daca nu simte si nu crede ce incercam noi sa-i impunem. Eu apreciez la o persoana intodeauna calitatile, nelasandu-ma influentata de defecte. Toti avem defecte, ni le cunoastem, poate incercam sa le corectam noi insine, dar cand cineva incearca sa sa impuna aratandu-ne cu degetul ca gresim sau ca suntem rai, intervine autoapararea si rezultatul este contrar asteptarilor (vezi reactiile lui APPLEHEAD in urma observatiilor pe care i le-ai tot facut, ea se apara si ataca ptr. ca se simte ranita si spune:”nimeni nu e perfect,si daca sunt inconsecventa ,copilaroasa sau mai stiu cum ,ce sa fac?Asa sunt eu si cei dragi ma iubesc asa cum sunt.”
    Referitor la mesajul pe care mi l-ai adresat:

    "DRAGA MEA MARIA,
    Am uitat sa-ti spun ca te iubesc pentru tot ce mi-ai scris in aceste zile, si te iubesc si acum cand stiu ca ma certi...fiindca stiu ca nu o faci cu rautate...
    Nu sari la mine te rog ,nu am innebunit,stiu ca nu mi-ai scris nimic acum ...dupa ultimele mele comentarii...dar tocmai de aceea cred ca ma certi...Nu stiu sa-ti spun de ce,dar pentru mine parerile tale conteaza foarte mult,nu conteaza daca nu ma aprobi,cearta-ma...bate-ma in cuvinte...dar spune-mi ceva,te rog ..."
    continuarea mai jos
    maria

    RăspundețiȘtergere
  124. Trebuie sa recunosc ca, citindu-l m-a facut sa ridic din sprancene si sa ma intreb: de ce crede FLORENTA ca ar trebui sa o cert? Am certat pe cineva pana acum, mi-am impus opiniile? NU, ptr. ca nu am intentionat niciodata lucrul acesta. In mesajele pe care ti le-am adresat am apreciat calitatile tale, nu am comentat si atacat opiniile tale niciodata. Pentru ca acum ma simt provocata putin imi permit sa-ti dau un sfat. Ne spui : „nu ma gandesc de doua ori inainte de a spune anumite lucruri...gandesc si va scriu asa cum gandesc... asa cum simt...”. Cand ne publicam un comentariu exista si acea casuta cu „PREVIZUALIZARE”. Incearca te rog sa recitesti cele scrise cu ochii si mintea celui caruia te adresezi si sa te gandesti care ar putea fi impactul asuprea lui si reactia rezultata. Poate pe unii ii vei determina sa reflecteze la cuvintele tale, dar poate pe unii ii vei starni si vor ataca. Stiu ca ai spus ca: ”...asa stiu eu,ca pe prieteni nu ii minti...”, asa e, nici mie nu-mi place minciuna, nu-mi plac oamenii care incearca sa se ascunda in spatele unei masti, incercand sa-si creeze o alta identitate, dar e bine cateodata in viata sa fim si putin diplomati fata de prieteni cel putin, pentru ca adevarul spus prea direct, prea crud poate rani sufletele lor, si eu una nu as vrea sa-i provoc durere unui prieten. Te invit si pe tine acum sa reflectezi la sfatul meu. maria

    RăspundețiȘtergere
  125. ptr. VIOLETA
    Spuneai acum trei zile:"Florenta esti minunata ca si toata lumea care scrie aici, va iubesc pe toate cu bune cu rele".
    A doua zi spui: "marturisesc ca-l citesc (blog-ul) numai pentru tine si Mihai caci restul s-a transformat intr-o adunatura de nehotarite", ca apoi sa culminezi cu "pentrul cercul asa zis „visatoare”... v-ati transformat in ,, Gaitele,, de Musatescu care ...". Mi-ai spus intr-un mesaj ca nu sunt cea mai in varsta, ca mai sunt si altii, de unde am tras concluzia ca ai si tu o varsta apropiata cu a mea. Ceea ce am citat mai sus m-a uimit si m-a lasat fara replica. Chiar asa gandeste Doamna Violeta??
    Chiar meritam noi cele care nu suntem pe aceeasi lungime de unda cu tine, aceste insulte?
    Haideti sa comunicam cu respect unul fata de celalt. E pacat de acest minunat loc in care ne-am intalnit si pe care Mihai ni l-a pus la dispozitie tocmai pentru a impartasi gandurile noastre cele mai frumoase fata de UNICUL MICHAEL JACKSON. maria

    RăspundețiȘtergere
  126. DRAGA MEA MARIA
    In urma cu ceva timp,cand te-ai referit la felul meu de a scrie,mi-ai lasat impresia ca tu poti sa intelegi dincolo de cuvinte...mi-ai lasat impresia unei persoane care ma intelege... nu ca imi aproba sau nu,afirmatiile...dar intelege ce vreau sa spun... In comentariul meu,pe care l-ai redat putin mai sus,iti deschideam portile sufletului meu...pentru ca aveam impresia ca tu esti omul caruia NU trebuie sa-i pun ghilimele in dreptul unor cuvinte,omul care are puterea sa inteleaga simbolurile din exprimarea mea...Evident (cel putin pentru mine )cand spuneam ca "ma certi"...era un fel de a ma exprima...dar ma refeream doar la faptul ca tacerea ta ,pentru mine insemna ca ma dezaprobi...asa cum de fapt eram sigura,vroiam insa sa stii cat de importanta pentru mine era parera ta,buna sau rea... atunci...Aprobatoare sau dimpotriva...parerea ta conta pentru mine...
    Raspunsul tau imi demonstreaza ca nu m-ai inteles,asa cum si eu ,se pare ca te-am inteles gresit...
    REPET:era un simbol,nici nu mi-am imaginat ce interpretare ,cel putin bizara,vei da tu la tot ce ti-am adresat...
    Ce anume te-a determinat sa te simti provocata de cuvintele frumoase pe care ti le-am adresat...numai tu poti sa stii...
    Si ca sa nu existe dubii si sa nu ma acuzi de cine stie ce altceva...iti explic cat pot de clar,ca:iti faceam un compliment,imi deschideam sufletul in fata ta...intr-un cuvant nu-ti reprosam nimic... "Previzualizarea" imi foloseste ca sa imi corectez greselile de ortografie,atunci cand reusesc sa le observ...dar daca as modifica textul dupa previzualizare...in opinia mea echivaleaza tot cu a te gandi de doua ori si a-ti imbraca gandurile in cuvinte potrivite...si tot cu a spune altceva decat ceea ce gandesti...Eu vreau sa cred ca nu dau teza la literarura atunci cand imi spun o parere pe acest blog,iar cine nu suporta adevarul...mai are de invatat...
    Te rog sa ma ierti...(nu ca as sti si pentru ce...)si iti doresc numai bine.

    RăspundețiȘtergere
  127. E grav daca nu stii pt ce iti ceri iertare si o faci doar asa :(
    K.

    RăspundețiȘtergere
  128. Dragi prieteni..Urmaresc cu interes conversatiile voastre si pot spune ca eu cred ca MJ traieste si credeti-ma ca de 3 luni de cand am aflat odioasa veste am rascolit internetul ..Uitati-va aici http://derekclontz.wordpress.com/2009/09/11/michael-jackson-sends-message-to-fans-hints-hell-come-out-of-hiding-next-june/#comments....stiti cum se spune speranta moare ultima.....dar nu este exclusa si a doua varianta si anume : moartea....Nu stiu ce sa mai cred..Timpul le va rezolva pe toate (parerea mea).....NU va pierdeti speranta...

    RăspundețiȘtergere
  129. Buna-seara!
    Permiteti??? Multumesc....

    28.09.2009 - 12.10 - 12.45
    1,2,3...

    1. 1,2,3. Începe dansul
    1,2,3. Veniţi cu mine!...
    1,2,3. Priviţi balansul!...
    1,2,3. Cîntaţi!... E bine!

    2. 1,2,3. Mîinile-n aer!...
    1,2,3. Privirea sus!...
    1,2,3. Rotiri de umăr
    1,2,3. Dansaţi! E-un vis...

    3. 1,2,3. Şi piruete...
    1,2,3. Îngenuncheaţi!...
    1,2,3. Strigaţi frenetic!...
    1,2,3. Aplaudaţi!...

    4. 1,2,3. Pasul pe Lună
    1,2,3. Nu este greu...
    1,2,3. Lumea e bună.
    1,2,3. E visul meu!...

    5. 1,2,3. Mişcări ritmate
    1,2,3. Nu vă-ncurcaţi!...
    1,2,3. E bine, frate!...
    1,2,3. *Napoi nu daţi!...

    6. 1,2,3. Acorduri fine
    1,2,3. Le auziţi?!...
    1,2,3. Glasuri divine...
    1,2,3. Nu vă opriţi!...

    7. 1,2,3. Se-opreşte dansul
    1,2,3. Şi respiraţi!...
    1,2,3. Învăţaţi pasul!...
    1,2,3. Dar şi visaţi!...

    8. 1,2,3. Vorbiţi de Pace!...
    1,2,3. Nu vă opriţi!...
    1,2,3. Jocul vă place?
    1,2,3. Nu conteniţi!...

    -----------------------------------
    Eu sper din suflet sa va placa. Atunci cand am scris-o in fata mea aveam imaginealui MJJ care rostea cuvintele in fata dansatorilor sai. Serios... Asta imi imaginam, si chiar ajunsesem sa cred ca este adevarat ceea ce imi imaginam...

    P.S. INCERC SI AICI. VA CER AJUTORUL... ESTE CINEVA CARE STAPANESTE FOARTE BINE LIMBA ENGLEZA SI AR DORI SA MA AJUTE SI PE MINE, ADICA SA IMI TRADUCA SI MIE "INGERII NU MOR!..." SI POEZIA "MESAJ CATRE KATHERINE"????
    Sunt disperata, pentru ca saptamana viiotare trebuie sa le trimit, iar eu cu engleza mea de balta, nu voi reusi. Scuze ca am indraznit. Multumesc oricum anticipat pentru ajutorul dvs. Cu sinceritate, Maria.

    RăspundețiȘtergere

AVERTISMENT!

Orice comentariu care contine limbaj jignitor la adresa autorilor blogului, a cititorilor sau a comentatorilor sai, va fi expediat in Zona Fantoma, sa-l caute pe Generalul Zod :)