joi, 1 octombrie 2009

Din ciclul: „Wake Up, People!”

...


Iată ceva foarte interesant de urmărit şi de luat aminte:





...

78 de comentarii:

  1. Din pacate nu am inteles foarte bine ce spunea Michael, dar am vazut simbolurile si mi-am dat seama despre ce este vorba. Am citit cateva carti despre masoni si Illuminatti, stiu cate ceva despre ei si, daca Michael a incercat sa le dezvaluie intentiile imi dau seama de ce a fost ucis. Totusi nu stiu daca multa lume va intelege asta si va crede. Am vazut ca literele KKK au fost interpretate ca un simbol Illuminatti. Eu, cand le-am vazut prima data, am crezut ca se refera la Ku Klux Klan, nu stiu ce simbol sunt. Daca ai putea sa ne traduci si noua, Mihai, cuvintele lui Michael, poate as intelege si eu mai bine. Amy

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Mihai pentru post, poate asa se va intelege mai bine de ce a trebuit sa moara Michael, le-au fost frica de el de ce ar putea sa dezvaluie, si ma alatur lui Amy, poate poti sa traduci cuvintele lui Michael ca sa inteleaga toata lumea. Violeta

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai exista un filmulet, in care un reporter in intreaba pe MJ de ce crede ca muzica lui nu se vinde la fel de bine in state ca in restul lumii. In acest moment, MJ se schimba la fata, spune ca este vorba despre conspiratie, dar nu vrea sa vorbeasca nimic despre asta. Se vede pe fata lui ca ii este teama. MJ stia mult prea multe lucruri, intelegea mult mai bine decat ceilalti si era suficient de popular cat sa-i faca si pe altii sa asculte, si, in acelasi timp, sa intelegeaga. Pe langa asta, mai transimtea si mesaje de iubire, pace si intr-ajutorare. Illuminati, au facut, insa, in acest punct o mare greseala. Si anume, l-au ucis. Au crezut ca daca va muri vor inlatura pericolul, dar nu au luat in calcul tot ce a lasat el in urma. Moartea lui ne-a facut sa-l iubim si mai mult, sa ascultam cu si mai multa atentie ce spune, si sa ne trezim, mare parte din noi. Daca l-ar fi lasat in viata, si-ar fi facut concertele, ar fi transmis sau nu mesajele anti illuminati. Dar cati ar fi inteles? Putini. Media ar fi scos iar niste articole in care este declarat excentric, etc. Si aici s-ar fi terminat tot. Ucigandu-l, insa, au atras atentia asupra lor, ne-au facut sa cautam motiva pt care MJ a murit, si am ajuns la ei. Nu au facut decat sa se expuna, ceea ce nu le place si nici nu le e util, ba din contra, ii incurca. Si-au facut-o cu mana lor, probabil nu i-a dus mintea sa anticipeze rezultatul mortii lui. Si anume, oameni care se unesc pentru cauze frumoase, multe flori, iubire, compasiune, suport reciproc. Au ucis un inger....si asta Dumnezeu nu iarta. Si ucigand un inger, nu au facut decat sa ne arate noua ca exista, si ne-au facut sa luptam impotriva lor. Credeau ca vor scapa de o problema, pe nume Michael Jackson, dar s-au ales cu cateva milioane de probleme, adica noi, cei care l-am iubit si il iubim pe MJ, si care le vom pune bete in roate, la infinit...Poate se va instala NWO, sau poate nu. Doar ca noi deja stim, ne vom educa copiii in asa fel incat sa nu fie atinsi de ei si vom imprastia printre prieteni, rude, cei apropiati informatii suficiente cat sa-i facem curiosi, si sa citeasca. Citind, vor deschide ochii. Asa ca Illuminati si-au cam "furat caciula".

    RăspundețiȘtergere
  4. As vrea sa-mi explice cineva de ce in videoclipul They don't realy care about us, Michael purta un tricou cu "semunul paci", acel cerc in care este o cruce intoarsa in jos cu bratele rupte. Stim bine ca acel semn nu e deloc un semn al pacii.
    Si as vrea sa stiu de ce pe pe albunul Dangerous Michael avea atat de multe semne masonice.
    Recunosc, nu am atat de multe cunostinte despre Iluminati si masonerie si dc ar putea cineva un site de incerede in care sa ma pot informa, as fi recunoscatoare.
    Multumesc anticipat si felicitari pentru ceea ce faci!

    RăspundețiȘtergere
  5. Alina "La multi ani!"pentru ziua ta care tocmai a fost;nu am aflat mai inainte.Eu deja am facut o lista cu aniversarile celor de pe blog,urmeaza Cerasela,3 oct.
    Nu stiu ce am avut azi,dar din ras am dat in plans;ambele mele stari sufletesti contradictoii,au intr-un fel legatura cu Mchael si implicit cu Mihai,amfitrionul nostru.Am intrat pe blogul lui,la inceputuri,ca sa zic asa;am descoperit niste subiecte"senzationale"abordate pot zice cu ani in urma,de foarte mare importanta;am descoperit aici,pe langa un foarte bun cunoscator al problemelor care ne framanta pe noi romanii,in multe domenii,un fin analist al acestora dar mai ales...plin de umor.Sincer ,radeam cu lacrimi;daca cititi si voi,o sa descoperiti un alt Mihai,deosebit ce cel pe care il stim aici cu Michael,un om plin de umor de bun gust,si foarte corect in argumentari pro si contra.Cititi,nu o sa va para rau si asa va veti convinge ca numai un om atat de deosebit ca Mihai putea sa scrie asa de frumos si de impresionant despre Michael!
    Nu am terminat bine cu rasul, ca am plans in hohote cand am vazut-o pe Latoya si pe Jermaine,la Premiile MOBO unde Michael a primit premiul pt.cel mai mare artist negru al tuturor timpurilor.Sunt 3 filmulete de care fata mea a aflat de la o fata din Australia cu care dialogheaza pe teme legate de Michael.Le puteti vedea aici: http://www.youtube.com/watch?v=ksBoVIomQLs

    P.S. Pentru Ioana,intrebare din 25 sept.Nu am facut comanda pt.OPUS desi am inceput demersurile,pt ca nu prea am incredere in seriozitatea celor de acolo,si nu vreau sa am o surpriza; nu acelasi lucru s-a intamplat cu cartea lui Mihai ,pe care am comandat-o imediat si am primit-o cu dedicatie.
    Cam atat pentru azi, va pup cu drag,Liliana

    RăspundețiȘtergere
  6. Rezultate ale autopsiei, dezvaluite neoficial presei: MJ era sanatos!

    http://www.chron.com/disp/story.mpl/ap/top/all/6646990.html

    RăspundețiȘtergere
  7. Mudra este un semn mistic exprimat printr-un gest al mainii si al degetelor sau al corpului.Unele mudra sant folosite ca semne de recunoastere intre membrii fraternitatilor oculte ,in genul strangerii de mana masonice.Altii,in special yoginii le utilizeaza ca pozitii ale corpului care produc scurtcircuite,sau altfel zis schimbarea sensului fluxului magnetic al corpului.Plasarea in opozitie a virfurilor a doua degete in mudra inseamna controlarea fortelor lumii sau a curentilor vietii.Mudra fascinatiei face parte din aceasta ultima categorie,fiind executata cu mana dreapta intinsa,inelarul atingand degetul mare ,aratatorul si micul intinse si degetul mijlociu culcat pe palma mainii.Acesta este un citat din Cartea tibetana a mortilor de la pag.197.Ceea ce vrea sa spun este ca l-am vazut deseori pe Michael facand acest semn pe care il evidentia si prin bandajarea degetelor-era gestul care aducea o mare de fani in delir...Val.

    RăspundețiȘtergere
  8. Florenta,Scorpya,Mihaela05'Adriana,Ruxy,Liliana,Zuza voi toate sunteti din Bucuresti iar mie mi-ar fi placut sa ne intalnim toate si sa vedem filmul impreuna..Pacat ca ideea nu ne-a venit mai devreme. Val.

    RăspundețiȘtergere
  9. Inteleg ceva engleza doar atunci cand citesc (si atunci am nevoie de dictinar).Am inteles ca e sustinuta teoria conspiratiei,in care cred,si care lasa putine sperante.Ador videoclipul acela al eliberarii,este preferatul meu,intotdeauna ma gandeam ce norocos este pentru ca poate sa-si exprime asa furia,revolta si nemultumirile prin dans.Si eu il percep acum pe Michael ca pe un inger,un mesager,o minunata creatie.Cineva de aici spunea ca Dumnezeu sigur a avut un scop atunci cand l-a creat.Poate ca acesta este ..sa ne trezim.Nu stiu de ce lumea are nevoie de sacrificii.Stiu ca multi m-ar acuza,dar parca suna cunoscut...cineva ascultat si iubit,tarat prin judecati precum un criminal,umilit, sacrificat si apoi adorat.Poate ca a fost doar un test,sa vedem cum stam la capitolul frumusete.Poate a fost un model.Si?A fost distrus cu exact aceeasi cruzime cu care ar fi zdrobit o pasare cantatoare.Si atata indiferenta in jur...Astazi sunt ingrozitor de pesimista.Unde sunt visatorii?sa stii dana nicolle ca am citit cu mare atentie tot ce ai scris,chiar am cautat pe net,sunt interesata,dar am asteptat sa veniti voi cu explicatii.camelia

    RăspundețiȘtergere
  10. deja cu acest post a lui Mhai , intram in problemele serioase care ar trebui dezbatute, legate de MJ. nu ca pana acum nu ar fi fost f serios tot, dar acest post invita la o mai profunda gandire legat de ceea ce se intampla in lume si pt care deja a platit cineva adica MJ .stim bine ca de a lungul istoriei exemplele ne au aratat ca cei care s au ridicat pt pace si iubire in lume au sfarsit asa, iar MJ nu a facut exceptie . toata lumea ,inclusiv cei care au sustinut ca el a ramas blocat undeva la varsta de 10 ani, toti au stiut cat de profund era M si cat de periculos era pt ,ca el, pe langa faptul ca a fost un artist si un om desavarsit, el a fost un mare mesager pe planeta, mesajul lui necorespunzand cu ceea ce se intampla in lume.si asa cum spunea cineva , faptul ca l au inlaturat , nu a facut de cat sa scormone si sa recunoasca toti, ca le a fost frica de el. asta pe de o parte , iar faptul ca a trecut la islamism nu a facut decat sa i palmuiasca pe toti si sa le arate ca nu ia fost frica, asta daca a trecut cu adevarat si nu a fost o diversiune ca sa i vada cum reactioneaza.mai este o situatie. nu mai stiu unde am vazut pe internet pe M cu un insemn mason prins pe haina . nu stiu ce poate insemna asta dar oricum sper ca v a veni aceea zi in care vom afla mai multe despre M si despre ce se incearca in lumea asta , ce ne v a rezerva viitorul. noi suntem prinsi cu problemele de zi cu zi care am impresia ca tot cei MARI le fac , pt a nu vedea mai in profunzime ce se intampla .Imp este sa ne trezim si sa facem ceva daca putem ,daca nu pt noi macar pt cei ce vor urma. si mai sper ca moartea lui MJ sa nu ramana doar un oarecare fapt ci sa se afle adevarul .cei multi doresc lucrul acesta

    RăspundețiȘtergere
  11. buna seara !am citit si eu articolul din monitor expres,si cred ca nu a fost michael jackson la acel interviu din londra care a tinut doar 4 minute.iar dovada e dvd "chipul din oglinda" la sfarsit ii arata pe fanii bucurosi ca au obtinut un bilet la concertul ce avea sa urmeze la arena o2, iar printre ei se numara unul care semana perfect cu acel "michael"ce a tinut interviul si a repetat aceleasi cuvinte de nenumarate ori....e perfect vocea acelui fan , fata e aceeasi..ochelarii tot.poate mi se pare..daca este cineva care a vazut dvd va rog sa confirmati sau nu cele zise de mine...stef

    RăspundețiȘtergere
  12. Am gasit un filmulet din 1994 cu MJ inmanand un premiu si vorbind despre nevinovatia sa!

    http://www.youtube.com/watch?v=JK8dAlx2IHQ&feature=related

    De admirat suportul celor din sala...

    RăspundețiȘtergere
  13. Zuza, nici nu stii cat ma bucur ca in sfarsit am contact cu cineva care are aceeasi zi de nastere cu a mea.Te pup :* Apropo la ce cinema ti-ai luat bilete prt film??

    Liliana....cand ai zis "Movieplex' te-ai referit la cel din Plaza Romania??

    Val,Florenta,Mihaela05'Adriana,Ruxy,Liliana,Zuza ,id-ul meu este scorpya_forever.Poate reusim sa mergem sa vedem impreuna intr-o zi din cele 14:D....

    Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  14. mihai am primit cartea. multumesc mult. abia astept sa o citesc.
    irina: interviul in care Michael se fereste sa vorbeasca despre vanzarile din State e cel cu Geraldo.
    Mihai, frumoasa postare si foarte serioasa. eu mai vazusem acea declaratie a lui Michael in care spune ca tot ce e scris in cartile de istorie e minciuna si are ca scop manipularea noastra. interesanta interpretare a dansului din Black or white. intotdeauna am fost de parere ca dansurile lui sigur exprima ceva si nu sunt doar asa .pentru a transmite mesajele lui a folosit ce stia el sa faca mai bine: dansul( cel din postare), muzica,(mi s-a ridicat parul pe mine cand am ascultat Little Susie), versurile( orice melodie are un mesaj si o profunzime).

    RăspundețiȘtergere
  15. Multumesc mult pt urare Liliana!
    Citind rezultatul autopsiei reiese si mai clar ca a fost omorat.Stiti vorba aia:decedatul era sanatos domnule doctor;pai daca era sanatos de ce a murit?
    Chiar nu mai am cuvinte!
    Alina

    RăspundețiȘtergere
  16. Must see!:)
    Michael Jackson, Man in the mirror, Documentar pe parti (13)
    http://www.youtube.com/watch?v=N041obhmnEI&feature=related
    Applehead, mi-e dor de comment-urile tale, dar si de ale Mariei (cea de altadata, nu cea de acum, sa ne intelegem, pt ca sunt doua), ale Danei_nicolle, Openmeindeism, O..unde ati disparut?!
    God bless you all!
    Pup! K.

    RăspundețiȘtergere
  17. pt Anonim si eu ma bucur tare mult ca suntem nascute in aceeasi zi . eu am bilet pe 29 la Vitan seara de la 19 .nici nu mi vine sa cred ce a construit Mihai pe acest blog .pe langa faptul ca ne uneste iubirea pt Michael , intre noi se naste si o prietenie.ce frumos......... dar cel mai frumos lucru despre care as putea vb , este faptul ca suntem atatea reprezentante ale sexului frumos si iubim cu ardoare acelasi barbat fara ca sa ne "batem" ......... care barbat a mai beneficiat de acest privilegiu....sa fie impartit cu atatea femei si ele sa nu se supere una pe alta. asta cred ca spune , ca si celelalte lucruri si de altfel toata viata lui, mult despre ceea ce a reprezentat aceasta aparitie a lui MJ pe firmamentul lumii va pup pe toate si poate vom face un fan-club al nostru numit MJ for me sau ceva poate ne intalnim si sa discutam despre tot felul de lucruri ,poate si despre lucruri caritabile

    RăspundețiȘtergere
  18. Zuza,spune-mi te rog la Vitan filmul e 3d sau digital?

    RăspundețiȘtergere
  19. Zuza avand in vedere ca se apropie Craciunul am putea sa ne organizam cumva si sa mergem macar la un singur orfelinat sa impartim jucarii si mancare, mi-ar placea enorm sa facem lucrul asta.
    Stef imi pare rau sa te dezamagesc dar chiar MJ a fost la Londra. Tin sa precizez ca fac parte din "clubul visatorilor" si am sustinut sus si tare ca acela nu este MJ. Dar, stiu ca pare nebunesc, am studiat dantura "celor 2 MJ" si este identica. poti face si tu lucrul asta. pozele le gasesti pe http://ro.michaeljackson.ro/. Compara poze din tinerete in care el zambeste cu pozele de la O2. :(. Singura explicatie pe care pot sa ti-o dau este ca a fost prost machiat. Mi se pare conturul buzelor foarte exagerat mult peste buzele lui normale. Daca o sa faci acest lucru te rog sa ma anunti. nu vreau sa am impresia ca sunt singura care vede lucrul asta :)
    Chiar daca nu am mai scris sunt aici prezenta si citesc mereu.
    Apropo am si eu bilet pe 29 oct. la 20.45 la Plaza. mai este cineva atunci?

    Ps: 2 noiembrie 1985.
    Va doresc o zi MINUNATA
    Nu uitati sa zambiti! :) Va iubesc!
    Anda

    RăspundețiȘtergere
  20. Pt K...intru zilnic aici:),insa nici nu mai am puterea sa mai scriu ceva. Am vazut rezultatele autopsiei si ma doare chiar si faptul k l au taiat i au studiat organele ,etc:(.Mi e doar de el,am ipresia k il cunosc de o viata ...apropo am gasit 2 filmulete interesante din punctul meu de vedere.Acestea sunt:
    http://www.youtube.com/watch?v=JiXr0UH_sYg&feature=player_embedded

    http://www.youtube.com/watch?v=M9OhGKJf4mc&feature=player_embedded

    De ce e lumea asa de rea? De ce trebuie sa vb asa ,despre cineva cu care ai trait?Nu inteleg. Numai bine tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  21. Si am mai gasit ceva,mi a placut mult:).Era ecxact k un copil.

    http://www.youtube.com/watch?v=q731beKbF-A&feature=PlayList&p=FC0796CB289B3ED2&playnext=1&playnext_from=PL&index=52

    RăspundețiȘtergere
  22. Pt cele care n-au prins firul cu data nasterii,propunera lui Val era sa ne cunoastem mai bine,si sa ne putem spune "la multi ani" de ziua de nastere.
    Val,si mie mi-ar fi placut sa mergem impreuna la film..dar poate ne vom intalni candva cu totii sa ne cunoastem...si cu Mihai.
    Maria,poeziile tale sunt sublime...denota un suflet minunat si sensibil...nici nu sti cat ma bucur ca exista oameni ca tine pe lumea asta...imi dai speranta.Te rog,continua sa ne scrii.

    RăspundețiȘtergere
  23. Raluca, este adevarat, si in interviul cu geraldo se discuta putin. Dar mai este unul, acelasi in care povesteste despre abuzurile din inchisoare.
    Iata si linkul: http://www.youtube.com/watch?v=wQwY4ll1Kfc

    In orice caz, mai nou, rezultatele autopsiei spun ca MJ era clinic sanatos inainte de moartea sa. Acum este absolut sigur ca a fost crima.

    RăspundețiȘtergere
  24. Mi se pare ca noi, cei cativa care vad adevarul, suntem luati la misto de cei carora incercam sa le deschidem ochii, mie asa mi s-a intamplat si sincer cred ca nu vom putea face prea multe. . Nu vreau sa fiu pesimista dar cum sa fiu altfel cand toate armele sunt la dusmani , iar noi ne luptam cu mainile goale?

    RăspundețiȘtergere
  25. Mihai,cu aceasta postare ne-ai dat mult de gandit!..nu ca pana acum nu ar fi fost asa,dar multi observ ca sunt absorsiti incet ,incet de alte lucruri(cum ar fi ca Michael traieste)si nu mai vedem ceea ce trebuie de fapt.Nu va-ti gandit ca de fapt inocularea ideii ca el traieste vine tot de la ei?Astfel oamenii usor,usor se linistesc gandind ca el traieste bine mersi undeva,asteptand sa se intoarca intr-o buna zi, si usor revolta interioara a lumii se va linisti...
    Scena aceea cu Michael dansand pe srazi intunecate,dupa parerea mea este cea mai profunda,cea mai relevanda si cutremuratoare pe care am vazut-o vreodata...prin acel limbaj al trupului el ne transmite CEVA...ESTE COPLESITOARE,iti face pielea de gaina,ESTE FARA CUVINTE!!!!!!!De altfel la vremea aceea a fost contestata(facea parte din finalul videoclipului Black or White)si nu a mai fost inclusa in clip.De ce oare?
    Apoi este poza pe care Micheal a ales-o sa reprezinte turneul THIS IS IT...si care inseamna Masonic Window...Vazand aceasta postare a lui Mihai,m-am gandit f mult si am facut f multe legaturi...cert este ca Mihael era hotarat sa ne spuna si sa ne arate f multe in concertele ce aveau sa urmeze,dovada sta acea poza a lui care reprezenta THIS IS IT.Si cea mai relevanta punte de legatura este momentul mortii lui,chiar inainte de concerte...De ce a murit chiar inainte de concerte? ce stranie coincidenta...si-au dat seama ce vroia Michael sa transmita lumii si au hotarat sa-i inchida gura pt totdeauna...
    Am urmarit si celelalte documentare care apar dupa postarea aceasta,in subsolul paginii si am ramas inmarmurita...cum acesti illuminti se infiltreaza peste tot manipulandu-ne mintile. In muzica mai ales si sunt date cateva exemple..Eminem de pilda si alte formatii care canta despre A New World Order...Stiu ca in interviul lui Geraldo Rivera cu Michael se deschide subiectul despre Eminem...Michael stia prea multe despre acesti Illuminati...
    Tot in continuarea acestor documentare(part 3) am vazut cum Obama(s-au facut niste teste speciale de perceptie a sunetului)cand spune "Yes we can..." reiese "Thank you Satan"...

    RăspundețiȘtergere
  26. (continuare)
    Cert este ca Michael stia f. multe despre ei,studiase...stia semnificatiile lor KKK...se vede prin modul in care isi tine degetele si anumite pozitii si miscari ale corpului(insemnul piramidei cu ochiul)care apar de-a lungul timpului in videoclipurile lui...........................
    Urmariti aceste documentare...trebuie sa ne trezim si sa cunoastem cat mai mult, pt a ne putea apara si pt a ne invata si proteja copii...acum sunt bulversata,dar stiu ca usor,usor timpul va clarifica lucrurile in mintea mea.Atata vreme cat cunosti inamicul,il percepi,il vezi...te poti lupta cu el...dar daca el este invizibil cu cine sa te lupti??????
    Mihai acum ca ai aruncat mingea la fileu,ca sa spun asa,te rog sa continui...nu ne lasa in ceata,te rog.Explica-ne mai multe.
    Cine sunt acesti Illuminti,de fapt?
    Cum putem sa-i recunoastem?
    Ce vor?
    Cum ne putem apara?

    RăspundețiȘtergere
  27. Va rog din toata inima sa cititi acest articol:http://www.libertatea.ro/stire/michael-era-plin-de-cicatrici-si-tatuaje-258537.html
    nu se poate asa ceva!eu am luat foc cand am vazut ce au putut scrie despre Michael si in ce maniera!avea dreptate Michael,ziarele sunt niste gunoaie!
    Va multumesc si haideti sa il sprijinim prin a inceta sa cumparam aceste nimicuri!

    RăspundețiȘtergere
  28. http://www.youtube.com/watch?v=31wI6tKIqXg
    Un mic tribut facut de mine...Poate prea trist si prea lipsit de speranta...
    Multumesc.
    Dana.

    RăspundețiȘtergere
  29. Stef,

    Am vazut si eu "Chipul din oglinda". Da, intr-adevar fanul ala seamana izbitor. Dar unde ii este gropita din barbie? Eu n-am remarcat-o? Cel de la conferinta o avea, daca se presupune ca el ar fi tinut conferinta si nu, Michael. Si, sincer, nu cred ca M ar fi lasat pe cineva sa vorbeasca in locul lui in fata fanilor.

    RăspundețiȘtergere
  30. ANONIM

    La Vitan filmul este numai digital
    In celelalte cinematografe din Bucuresti este doar pelicula...am intrebat la casa de bilete

    RăspundețiȘtergere
  31. Anda, cred ca e minunata ideea ta! Ar fi foarte foarte frumos sa mergeti sa impartiti cadouri copiilor. Din pacate eu nu sunt din Bucuresti, dar si la noi aici se strang in fiecare an haine jucarii carti si bani pentru copii. De 1 iunie si de Craciun dar si cu alte ocazii mai speciale.

    Aropopo. Cred ca stiti ca Mihcael isi doarea sa existe ziua internationala a copiilor. Cred ca ar fi fericit si ar fi iubit mai mult Romania daca ar fi stiut ca la noi exista 1 iunie:(

    Si cred ca Michael a iuibit cel mai mult Germania... acolo a rugat pe cineva sa ii scrie pe o foaie cum se pronunta in germana de iubesc... (ceva de genul "Ai lav iu")


    D. I.

    RăspundețiȘtergere
  32. Si inca ceva... Putem sa facem lucruri frumoase in fiecare zi, nu?

    Cand suntem tristi sa ne gandim ce ne transmite Michael prin melodia lui "Smile"

    Poate sunt paranoica dar, nu credeti ca cei care il inteleg pe Michael sunt mai fericiti? Da, poate ca acum suntem tristi ca el numai e langa noi si simtim o durere imensa, dar suntem mai fericiti, mai impliniti pentru ca NOI STIM ca un asemea om a trait pe pamant si stim tot ceea ce a facut pentru noi. Cand vezi un negru care canta te gandesti ca daca nu ar fi fost Regele, negrul acela nu ar fi cantat.. cand il vezi pe Usher sau cand vezi pe cineva cu palarie, sau cu o manusa alba la cine te gandesti?

    Michael nu a fost niciodata demodat ati observat? El avea propiul stil care inca mai e "la moda" si azi... Daca ati vazut poze cu el si cu Madona.. ea avea parul si sprancenele precum dicta moda anilor 80-90. Si acest lucru il face pe Mihcael un rege, un nemuritor.

    D. I.

    RăspundețiȘtergere
  33. http://www.youtube.com/watch?v=Yo2lzhB282Y
    Uitati-va la ceva minunat!

    RăspundețiȘtergere
  34. Ce parere aveti despre ce se intampla acum in Romania? Oare chiar ne indreptam spre o noua dictatura? Se incalca legile, se guverneaza dupa bunul-plac al unui singur partid politic. O sa avem un al doilea Ceausescu, de data asta ranjind cinic in timp ce isi face mendrele? Nu se mai respecta nici macar deciziile CSM. Probabil ca ar cam fi timpul sa imi iau familia si sa plec din tara asta pana nu este prea tarziu. Scuzati-ma ca am scris despre asta aici, dar sunt teribil de indignata. Eu am prins destul de mult din "epoca de aur" si nu as vrea sa o retraiesc sau, Doamne fereste, sa traiasca asa ceva copilul meu.Amy

    RăspundețiȘtergere
  35. Michael spune "CE FACI?" sau mi se pare mie?

    Aici
    :http://www.youtube.com/watch?v=rWohE7BAw7o&NR=1

    secundele 8:50-9:00.. mai precis pe la 8:58 parca zice "How Faci" dupa c "uhuuu"... asa am inteles eu. Va rog sa imi raspunde-ti, ca sunt nerabdatoare sa stiu si parerea voastra

    D.I.

    RăspundețiȘtergere
  36. mihai am primit cartea. Multumesc pentru dedicatie.( giorgiana). va rog atunci cand postati un filmulet puneti si titlul ca la mine nu merg link-urile acelea. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  37. Eu am vazut un documentar "Ingerul digital" in care se vorbeste despre masoni . . .vi-l recomand si voua daca nu l-ati vazut inca. Eu am ramas masca . ..habar nu aveam ce se petrece in lumea asta, cate organizatii secrete, cati oameni importanti au facut parte din ele. Filmul trateaza si alte subiecte, la fel de interesante, chiar merita vazut!
    Documentarul este bine realizat si chiar te pune pe ganduri!
    Doar tastand pe google "Ingerul digital" va apare filmuletul cu subtitrarea in romana inclusa.
    Cred ca v-am facut curiosi deja :D
    Astept si parerile voastre :)

    PS. D.I mi-am ascutit si eu urechile sa-l aud pe Mike ce spune si. . .cred ca ai dreptate, Mike spune la un moment dat "how faci" cel putin asta am auzit si eu.
    Chiar nu sesizasem pana acum . .. e atat de dulce cand spune asta :)
    Multumim mult D.I. pt ca ai impartasit cu noi filmuletul!

    Va imbratisez!!!

    RăspundețiȘtergere
  38. Acum realizez de ce ieri eram pesimista si azi revoltata.Citesc,in sfarsit,Conspiratia..si nu pot sa nu ma intreb(cam prosteste,ca asa mi-e felul la lucruri din astea) cum de a fost posibil asa ceva?A celea erau "dovezile" aduse de acuzare?...dar nu erau,nici macar,barfe de marginea santului!Care om ,cu putin bun simt,putea sa plece urechea la ele?Voodooo???si alte tampenii...Un spectacol grotesc menit sa-l distruga.Cum au putut sa-i faca asa ceva?Au navalit (si la propriu)in lumea lui minunata si au distrus tot ce construise el atat de frumos.Parca au folosit oglinda diavolului.Tot ce era frumos,nobil si inocent au distorsionat in ceva urat.Avocatul spunea ca a tratat procesul ca pe o condamnare la moarte.Oricum,Michael suportase cu stoicism toata mascarada aceea,dar nu cred ca si-a mai revenit vreodata.Si atunci ma intreb :asta e lumea in care traim?Daca toate astea i s-au intamplat lui,mai are cineva o sansa?Sa fim seriosi.camelia
    PS.uitati-va la Michael Jackson MTV Japan 2006;la un an de la proces inca ii dadeau lacrimile

    RăspundețiȘtergere
  39. Imi cer scuze pt greselile , facute in ultimele mele 2 posturi...:D.M am grabit si am scris aiurea:P.

    RăspundețiȘtergere
  40. Draga K,
    Noi, echipa de investigatori (Maria, Watawalu si subsemnata) ne incapatanam sa cercetam si sa va impartasim si voua, spre disperarea unora, cateva din intrebarile pe care ni le punem si raspunsurile la unele dintre acestea. Vreau sa mentionez aici ca nu sunt teorii fanteziste sau nascocirile mintilor noastre, ci informatii pe care le-am cules din presa, televiziune sau intenet, pe care le-am analizat cu atentie, le-am pus cap la cap si , dupa caz, le-am repartizat in dosarelele noastre (virtuale) din cazul „Michael Jackson Alive”.
    Bun, pentru ca de mare actualitate acum este aparitia raportului autopsiei si cred ca l-ati citit cu totii, noua „Visatorilor” ni s-a parut suspect, in primul rand, faptul ca acesta nu a fost publicat integral, ca document oficial, de nici un reprezentant al massmediei. Cand cineva (oare cine?) a vrut sa ne convinga de un lucru, imediat s-a publicat actul respectiv, in format pdf, cu sau fara semnaturi, cu nume si adrese sau fara, etc - vezi certificat de deces al lui Michael, testamentul lui, certificate de nastere ale copiilor, pana si al bietului copil al dr Murray, raportul politiei si mandatul de perchezitie. In acest caz, „se scurge” (de ce nu intentionat?!), ni se transmite sau se interpreteaza concluziile cercetarilor autopsiei. Imi aduc aminte ca in ziua in care a fost facut public raportul rezultatelor toxicologice, puzderie de jurnalisti, cameramani si redactori de televiziune au asteptat, in fata Departamentului Medico Legal, cateva ore bune, o declaratie oficiala in acest sens. Nu s-au trezit in fata decat cu o fituica nesemnata, nestampilata in care se spunea ca in organismul lui michael s-au gasit combinatii de medicamente propofol cu .....bla bla bla.... La vremea aceea, toti jurnalisti prezenti acolo au declarat ca sunt revoltati de lipsa de respect ai reprezentantilor acelei institutii. E clar ca nu trebuia certificata o astfel de hartie.
    Si daca tot am pomenit de Propofol, va reamintesc faptul ca el nu este detectabil in sange, eliminandu-se la maxim 2 ore dupa administrarea acestuia, daca nu si mai repede, iar o doza de 25 mg (atat cat a declarat dr Muray ca i-ar fi dat) nu ar fi fost suficienta nici macar sa produca un cascat, darmite sa mai si adoarma un om. La greutatea lui Michael, ar fi fost necesara o doza de 500 mg de substanta. Ori „Dr.Death” habar n-are de medicina, nefiind de fapt medic (poate un balneolog acolo, dar n-as dori sa-i jignesc pe acestia), ori minte cu nerusinare ca i-ar fi dat acele medicamente, ori se afla sub influenta alcoolului si nu-si mai aminteste.

    RăspundețiȘtergere
  41. - Partea a treia –

    Ne intoarcem la Raportul autopsiei, dezvaluit in data de 1 octombrie. Concluzia? Sanatos tun, dar mort.
    Nu comentez acum faptul ca primul raport al autopsiei releva ca are nu stiu cate pilule (droguri) in stomac, iar Raportul final infirma total acest lucru, nu ma amuz de faptul ca iar se aduce vorba de propofol (sa ni se explice cum au reusit sa-l detecteze in organism), nici nu cred ca plamanii aveau redusa capacitatea, dar el dansa si canta in acelasi timp, la repetitiile pentru This is it si nici macar nu l-am auzind respirand din greu, nu ma mir de faptul ca s-a spus ca arata ca un schelet umblator si raportul arata ca avea o greutate normala pentru inaltimea lui, si stiti de ce? Pentru ca inaltimea celui autopsiat este de 5'9", iar oficial, Michael al nostru avea 5'11". Mai scade in inaltime omul, in timp, da nici asa mare diferenta nu este posibila, doar nu intra la apa… Ori mortul nu e Michael, ori nu exista nici o persoana decedata care sa faca legatura cu el. Certificatul de deces e dubios. Am mai spus asta anterior. In plus, au aparut trei variante din acesta. Toate trei identice, acelesi date completate, aceleasi semnaturi, cu exceptia codului de bare. Trei variante, trei coduri de bare ce nu corespund..Photoshop sau alta metoda?
    Oricum, asteptam acest raport. Fiindca s-a spus atunci ca nu se va da publicitatii sa nu afecteze ancheta politiei. Inteleg ca aceasta ancheta s-a finalizat. Bun. Probabil ca maine il vor aresta pe dr. Murray. Sau poate nu. Pana si controversatul TMZ are oarecare retinere in acest sens: “Concluzia raportului ca Michael era destul de sanatos, le va da procurorilor avant sa demonstreze ca Murray ca i-ar fi dat doza de propofol-dar juratii cand or sa auda de urmele injectiilor sau de alte probleme de sanatate legate de droguri, ar arunca dubii serioase asupra celor sustinute in Raport.
    Deja scartzie…dar in sens pozitiv. Murray nu va fi acuzat, nu va fi arestat, nu va fi judecat. Si daca va fi asa, asta e una din dovezile de netagaduit ca Michael al nostru ne urmareste. Si nu din ceruri, ci de undeva de pe pamant.
    Dixit!

    RăspundețiȘtergere
  42. - Partea a doua –

    Ajunsi in aceasta zona care tine de domeniul medical, ne intoarcem putin in timp, inainte si in ziua de 25 iunie. Murray obisnuia, dupa raportul politiei, sa-i administreze lui Michael, spre a-l ajuta sa adoarma, propofol combinat cu lydocaina. Stim cu totii ca lydocaina este un anestezic, insa mai poate fi folosit, in conformitate cu Protocolul metodelor de resuscitare, „în stopul cardiac, fără puls, atunci când defibrilarea şi adrenalina sunt ineficiente”. Asadar, in ziua de 25 iunie, medicul mortii ar fi putut sa-i introduca, intravenos, cantitatea necesara repornirii inimii. Dar nu a facut-o. I-a dat Flumazenil, indicat in cazul unei supradoze. Supradoza de ce? De propofol, 25 mg?
    Si mai departe: punem la indoiala competenta paramedicilor americani (desi imi vine greu sa cred asta...doar nu sunt romani). In incercarea de a-i salva viata (desi unele voci spun ca ar fi fost deja mort la sosirea acestora), ii administreaza, de patru ori, direct in inima, adrenalina, sau ma rog, incearca. Cercetand iar Protocolul metodelor de resuscitare, descoperim cu surprindere „Când au apărut primele ghiduri de resuscitare în anii 1970, s-a presupus că 1 mg iv are efecte similare cu 1 mg intracardiac”. Nu era mai simplu sa i-l administreze prin linie intravenoasa decat sa-l intepe de patru ori, numai una singura nimerindu-si tinta, celelalte creand masive distrugeri ale acesteia?! Iata ce notifica acelasi Protocol: „Injectările intracardiace cresc riscul de disecţie a arterelor coronare, tamponada cardiacă şi pneumotorax, şi de asemenea necesită întreruperea compresiunilor toracice şi a ventilaţiei”.
    Avem mult discutata fotografie al lui Michael din ambulanta, intubat. Iata ce spune iar Protocolul: „Adrenalina are biodisponibilitate bună şi după administrarea intratraheală”.
    De ce au ales paramedicii cei „instruiti” sa aleaga o asa metoda oarba, dura si periculoasa pentru administrarea unui medicament, cand iata, aveau mai multe posibilitati, poate si de reusita?!

    RăspundețiȘtergere
  43. PENTRU CEI INTERESATI

    Pentru cei care doresc sa ajute copiii...
    http://mjjfan.ning.com/page/octombrie2009

    Este pagina directa pentru a afla ce organizeaza MJJ FAN ROMANIA in luna octombrie...S-a inceput deja campania "Heal The World In The Loving Memory Of Michael Jackson"...In 25 septembrie s-a mers la orfelinatul Pinocchio... vedeti pe youtube ce s-a intamplat acolo...Clipul se numeste HEAL THE WORLD IN THE LOVING MEMORY OF MICHAEL JACKSON ORFELINATUL PINOCCHIO...
    Ideea este ca la fiecare 25 ale lunii se merge in cate un orfelinat,fiecare duce atat cat poate...lucruri,alimente,dulciuri...care vor fi inmanate personal de fiecare,pentru a nu exista banuiala ca nu ajung acolo unde trebuie...Atunci cand nu va fi loc sa intre toata lumea, intra un grup restrans, urmand ca la urmatoarea actiune sa intre ceilalti...In luna octombrie se va merge la Centrul Sfantul Andrei...Cei care doresc sa-si imprime tricouri cu numele campaniei,o pot face in IDM la etaj,iar eu stiu ca se inscriptioneaza tricouri si in magazinul Diverta din Bd Magheru ( fostul magazin EVA )tot la etaj

    IN ORICE LOCALITATE DIN TARA se pot face donatii direct la centrele de copii,in grup sau personal...in numele acestei campanii,este permisa folosirea numelui campaniei "Heal The World..." sau o puteti face in nume propriu ...
    La MJJFANROMANIA nu exista ierarhii,nu este nimeni sef,toti suntem alaturi uniti de acelasi Michael Jackson...toti avem acelasi scop,sa ducem mai departe visul lui...De asemenea si in Bucuresti se pot face aceste lucruri in nume personal,iar cei care nu pot merge odata cu grupul...pot merge singuri,sau asteapta actiunea urmatoare...
    Toate informatiile le gasiti pe site si puteti trimite intrebari legate de eventuale nelamuriri...Acolo mai sunt si informatii despre intalnirile care au loc in clubul HEY...dar despre asta eu nu stiu mare lucru...

    RăspundețiȘtergere
  44. pt anonim
    cineva spunea pe aici ca la Mall vitan filmul e digital . eu nu ma prea pricep cum e mai bine 3d sau digital dar din cate am mai citit si eu 3 d e mai bun dar faptul ca e digital nu cred ca ar impiedica o vizionare buna .in final ma intereseaza filmul.oricum am apucat si am luat bilet acolo , acum nu am ce sa mai fac . sper doar sa vad filmul cum trebuie
    toate cele bune

    RăspundețiȘtergere
  45. MIHAELA 05

    Initial videoclip-ul a aparut cu toate aceste secvente,dar MTV a primit reclamatii din partea unor parinti care considerau ca anumite scene contin prea multa violenta...Altii l-au acuzat ca acele scene simuleaza masturbarea...Asa incat Michael a trimis o scrisoare prin care isi cerea scuze fata de neplacerile provocate copiilor si parintilor lor,dupa care, personal a scos acele secvente...

    D.I.

    Michael iubea cel mai mult Anglia...

    DIA

    E mult timp de cand unii dintre noi nu mai cumparam ziare...Chiar si in zilele cand anumite ziare au fost insotite de cate un material cu Michael,eu una am refuzat ziarul,mi-am luat numai ce era cu Michael...


    Rezultatul autopsiei nu este o noutate,chiar daca presa il prezinta asa...Din primele zile,autoritatile au anuntat ca "Dl.Jackson era foarte sanatos..." chiar surprinzator de sanatos pentru varsta lui...Abia dupa aceste rezultate "The Sun" a facut acele afirmatii despre starea jalnica in care s-ar fi aflat... dar au fost imediat contrazisi de reprezentantul LAPD care a spus ca nimic din ce afirma acest tabloid nu este real...


    Tot in primele zile,mai precis la cateva ore dupa anuntarea decesului,presedintele Obama prin reprezentantul Casei Albe si-a exprimat in mod public regretul pentru cele intamplate... CHIAR la Casa Alba,in prezenta reprezentantilor presei...Am vazut in direct... nu mai retin exact cuvintele (cred ca ma intelegeti )...dar stiu sigur ca a spus ceva de tragedie nationala...si regrete si condoleante...numai ca nu inteleg de ce presa a trecut atat de repede peste aceasta stire...Eu am stat acasa in acele zile si am vazut cam tot ce s-a dat la televizor...iar stirea cu Obama a fost data o singura data in jurul pranzului ( pranz la noi ) pe Realitatea Tv ...dupa care nu s-a mai pomenit nimic ...in schimb stirea a fost si pe CNN
    Ca nu si-a schimbat programul in functie de cele intamplate...Sa fim seriosi...Este si el un politician...la ce poti sa te astepti de la ei...Multi din USA au evitat in ultimii ani sa-si lege numele in vreun fel de Michael...Nu a contat ca acest om fusese invitat si primit de patru presedinti americani...

    RăspundețiȘtergere
  46. http://www.persoonvanhetjaar.nl/stand/

    Votati-l pe Michael omul anului.Merita asta:)!

    RăspundețiȘtergere
  47. Si...AMY

    Te admir si te respect pentru tot ce ne scrii...dar te rog mult...aici nu este loc pentru mizeriile din politica...Nu aici..
    Oricum nu este prima oara in cei 20 de ani de "circ national"...cand avem un guvern de o singura culoare...am mai avut si a fost la fel de rau sau la fel de bine...depinde cum considera fiecare...
    In privinta deciziilor CSM...cred ca faci o confuzie...poate te referi la hotararile judecatoresti...Deciziile CSM sunt valabile in cadrul instantelor...si crede-ma ca se respecta...

    RăspundețiȘtergere
  48. Aici, este un link in care zice ca Michael terminase prietenia cu Uri Geller pentru ca atunci cand a avut procesul, acesta s-a dovedit a nu-i fi un prieten bun.

    http://madnews.wordpress.com/2009/08/10/uri-geller-just-wont-stop-talking-about-michael/

    In rest, despre moartea lui stim ca a fost un asasinat. Stim cine (ce) , nu ne trebuie nume, important e sa ne iubim, sa fim frati si sa stim ca Dumnezeu ne iubeste.
    Iubirea va topi, in cele din urma, raul. Pentru ca noi nu trebuie sa ne gandim sa invingem raul ci trebuie sa il topim, sa il anulam sa nu mai aiba nici cea mai mica putere!
    Si asta datorita IUBIRII ce ne va cuprinde.
    Ei, acum dati-mi voie sa visez ca Michael traieste si ca prin inscenarea asta vrea sa demonstreze ceva, sa miste suflete si constiinte...
    Va imbratisez cu multa dragoste si maine va fi si mai bine:)

    RăspundețiȘtergere
  49. @anonim

    Eu am inteles ca zice "How do you like't?

    e doar o parere...

    RăspundețiȘtergere
  50. Luni,10l08.2009
    13.45-14.00
    RIDICA-TE SI MERGI!

    I. "Ridica-te si mergi!" cuvintele divine
    Imi suna in ureche din ce in ce mai clar.
    "Ridica-te si mergi!" chiar daca raul vine
    Si-ti inconjoara trupul umplandu-l cu amar...

    II. "Ridica-te si mergi!" si canta ca si mine
    Si viata ta in cantec divin tu o prefa!
    "Ridica-te si mergi!" spunand printre suspine
    Si armele dreptatii, nicicand nu le preda!...

    III. "Ridica-te si mergi!" chiar daca vantul bate
    Alaturi e Lumina cea pururi pentru tine.
    "Ridica-te si mergi!" Si dincolo de Moarte
    Razbate cu dreptate si cantece divine...

    IV. "Ridica-te si mergi!" Si lacrima durerii
    O lasa deoparte! O-ngroapa in uitare...
    "Ridica-te si mergi!" Si darul mangaierii
    Sa-ti fie-ntreaga viata vesnica alinare.

    V. "Ridica-te si mergi!" si canta ca si mine
    Si viata ta in cantec divin tu o prefa!
    "Ridica-te si mergi!" spunand printre suspine
    Si armele dreptatii, nicicand nu le preda!...
    -----------------------------------
    Multumesc. Maria (de acum...)

    RăspundețiȘtergere
  51. Dana .. superb tributul tau :X :(:(:( felicitari >:D<
    app.. cum se numeste mel?
    Amy ..sunt de acord cu tine.. din pacate..

    RăspundețiȘtergere
  52. La multi ani, Cerasela, sa ai multe zile fericite si senine, sa fii iubita in fiecare zi din viata ta.

    Pt. Dana: am vazut tributul tau de pe YouTube, este foarte emotionant, esti un om deosebit si ma bucur ca te-am cunoscut.Amy

    RăspundețiȘtergere
  53. Cerasela...iti doresc un sincer LA MULTI ANI! sa ti dea bunul Dumnezeu multa sanatate, fericire si sa ti vezi visul implinit!

    RăspundețiȘtergere
  54. Pt. Florenta: Imi pare rau daca te-a deranjat comentariul meu, dar pe mine ma intereseaza si ce se intampla in tara asta in care din pacate traim si consider ca trebuie sa luam atitudine in privinta lucrurilor care ne privesc si ne influenteaza vietile. Dealtfel, cred ca si Michael ne indemna sa nu privim pasivi la ce se intampla in jurul nostru. Eu v-am spus ca nu am foarte multe legaturi cu oamenii in viata reala, cel putin cu oameni cu care sa am ceva in comun si am crezut ca aici sunt intre prieteni si pot spune ce ma framanta. Imi cer scuze daca am gresit.
    In privinta a ceea ce am spus despre deciziile CSM, m-am referit la legea privind majorarea salariilor profesorilor, care ma priveste in mod direct(de fapt cred ca ii priveste si pe toti cei care au copii la scoala} si mai recent la avizul negativ in numirea procurorului-general care, evident, nu au fost respectate.
    Inca o data imi cer scuze ca am deviat de la subiectul dezbatut si "promit sa nu mai fac".Amy

    RăspundețiȘtergere
  55. Pentru Catalina

    Melodia se numeste wish you were here si este cantata de Bliss
    Multumesc pentru vizionare si pentru felicitari.

    Pentru Amy

    Multumesc pentru vizionare si pentru laude.Cu toate ca este cam trist asta am simtit in momentul in care l-am facut.

    Dana.

    RăspundețiȘtergere
  56. http://www.youtube.com/watch?v=7uxiNKMRHvg&feature=fvw
    Navi (The World's #1 Michael Jackson Impersonator & Tribute)
    ce parere aveti?

    RăspundețiȘtergere
  57. Cerasela LA MULTI ANI ! sanatosi si cu dragoste pentru Michael !

    Scorpya,ai dreptate,merg la film in Plaza Romania pe 28 oct.la ora 13!
    Cred ca este o idee excelenta sa mergem cele din Bucuresti si poate cine vrea din alte orase,sa-l vedem pe iubitul nostru comun din nou la film ! Vreti sa facem ceva in acest sens,dar cat mai repede,ca poate nu mai gasim bilete?
    Nu-mi raspunde nimeni daca a citit ce a scris Mihai pe blog la inceput,veti gasi acolo multe raspunsuri la intrebarile voastre!?
    D.I. si mie si fetei mele ni se pare ca Michael zice:Haw you like..
    Dana ne-ai facut sa plangem,cu filmuletul tau,cu muzica superba,chiar tu l-ai facut?

    RăspundețiȘtergere
  58. Pt Alina si Cerasela:LA MULTI ANI!
    Dana,felicitari!
    Danna nicolle....nu pot sa nu-ti admir perseverenta si entuziasmul!
    Camelia

    RăspundețiȘtergere
  59. Cerasela, La multi ani!!!Tot ce-ti doresti sa ti se implineasca,sanatate si multa fericire...si asa cum Michael spunea "Fa ceea ce vrei sa faci in viata",dar totul sa fie inconjurat de dragoste...

    Liliana,am vazut link-urile postate de tine...superb,mai ales momentul cu vioara si acordurile melodiei Ben,mi-au dat lacrimile...

    Florenta, as vrea sa-mi spui parerea ta despre acel dans de la sf. clipului Black and white,tu cum il interpretezi?

    Camelia,te inteleg ce simti, asa m-am simtit si eu cand am citit cartea...rautatea oamenilor,a presei si a acuzarii, a atins cote inimaginabile in acel proces...iti vine sa stigi, sa urli...de atata nedreptate,efectiv ramai fara cuvinte. Eu ma intreb doar atat:Cum sa-ti mai gasesti locul apoi,intr-o lume care ti se pare atat de ostila?

    RăspundețiȘtergere
  60. http://www.youtube.com/watch?v=7gx9BK2ZDk4&feature=related

    RăspundețiȘtergere
  61. http://www.youtube.com/watch?v=o7zUnzc2UAE&feature=player_embedded

    Partea a sasea din ciclul MJ Alive. Ni se mai limpezesc niste lucruri. De urmarit cu mare atentie!

    RăspundețiȘtergere
  62. pt.cine nu a vazut inca,cautati pe google "Date Line 9-25-2009 The Michael Jackson's Tapes"
    Este vocea lui Michael prin telefon,interviuri luate de rabinul Shmuley Boteach.Este impresionant...Michel vorbeste deschis despre f.multe...despre moarte...spune ca ar vrea sa fie imormantat langa copii,ca asa s-ar simti in siguranta langa ei... mai spune ca ar vrea sa dispara!!!! ca oamenii sa nu-l mai vada; vorbeste si despre iubirile lui, de ex spune ca Lisa Marie i-a promis inainte de casatorie ca ii va face copii asa cum el isi dorea atat de mult...dar nu a facut-o si asa i-a sfasiat inima...Si mai spune un lucru esential: de ce a creat el totul,toate cantecele minunate,tot succesul si faima pe care le-a avut,totul a avut un singur scop... dar va las pe voi sa ascultati raspunsul.
    Daca ai veni de pe alta planeta sau dintr-o alta lume si n-ai intelege nimic din ceea ce spune,doar ascultandu-i vocea Doamne ce dulce e...ti-ai da seama ce suflet are...un suflet pur de inger

    RăspundețiȘtergere
  63. CERASELA

    LA MULTI ANI !!!


    AMY

    Comentariul tau NU m-a deranjat...mai ales ca ai dreptate...
    intr-o oarecare masura...Am considerat insa ca nu este locul potrivit...Chiar poti sa crezi ca noua nu ne pasa de ceea ce se intampla in jurul nostru...?
    Aceste lucruri ne inconjoara si ne streseaza zi de zi...ne schimba comportamentul si ne fac sa devenim asa cum spunea cineva tot pe acest blog,din ce in ce mai rai...mai egoisti...parca lumea nu mai este asa cum a fost altadata ...NOI ne-am schimbat...EI ne-au schimbat...Iar daca si in momentele de evadare in ceea ce ne bucura sufletul vom vorbi tot despre asta ...nu vom face decat sa ne stricam bucuria momentului...Atitudinea luata sub forma de comentarii intre prieteni ( exact ca pe vremea lui Ceausescu )nu foloseste la nimic...doar accentueaza dezamagirea...
    Daca vrei cu adevarat sa-ti faci vocea auzita...exista alte variante...sindicate,organizatii ale societatii civile, campanii... alatura-te campaniei " Noi Vrem Respect "...nu voi face aici propaganda...exista variante si exista informatii...daca vrei cu adevarat sa arati ca iti pasa ( ceea ce nu pun la indoiala )...
    In momentul in care mi se aminteste de politicieni...fara sa vreau,imi apar figurile lor in minte si ...imi strica toata bucuria...imi strica si aceste momente in care NU vreau sa ma gandesc la ei...NU au dreptul sa fie pomeniti in randurile acestui blog...ORICAT DE MULT NE-AR PASA...
    In ce priveste CSM..."Legea privind cresterea salariilor profesorilor..." apartine Parlamentului din legislatia precedenta si a fost blocata de Guvernul de atunci...( a nu se intelege ca sunt de acord cu unii sau cu ceilalti ) CSM-ul nu are nici o legatura...
    AVIZELE CSM...pozitive sau negative sunt doar CONSULTATIVE si decizia finala apartine Presedintelui ( vezi cazul Procurorului General )
    Deciziile CSM privesc direct activitatea instantelor judecatoresti ( cu tot ce presupune aceasta )si pot fi contestate in sectiile unite ale Inaltei Curti de Casatie si Justitie

    RăspundețiȘtergere
  64. LA MULTI ANI ! Cerasela iti doresc multa sanatate,fericire,si implinirea tuturor dorintelor.

    Te pup!! Val.

    RăspundețiȘtergere
  65. Sa ne traiesti, Cerasela!
    Sa-ti implinesti visele !

    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  66. La Multi Ani Cerasela! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii si iubire!

    Bine v-am gasit,urmaresc de mai mult timp blogul lui Mihai si acum m-am decis sa scriu si eu aici.Ma bucur tare mult ca s-a format aceasta mare familie aici.Va multumesc tuturor pentru fiecare informatie pusa aici,pentru videos,pentru fiecare comentariu scris din suflet,ce imi lumineaza ziua de fiecare data cand trec pe aici si le citesc.Va multumesc din suflet!Mihai,iti multumesc mult pentru carte si pentru tot ceea ce ne-ai oferit,acest minunat blog pe care ma bucur ca l-am gasit.

    Va imbratisez pe toti si va doresc toate cele bune!

    PS : 27 octombrie 1991

    RăspundețiȘtergere
  67. Am citit si eu rezultatul autopsiei si am ramas consternata:
    Michael a murit cu zile!Cine va plati pentru asta?Vad ca se mai cauta vinovati,de parca "Muratul" ala de felcer sau ce o fi , nu e criminalul!
    Orice nepriceput stie ca nu ai voie sa amesteci doua medicamente de acelasi fel,ca au reactii adverse care pot fi fatale ,si un simplu paracetamol,d-apai 3 anestezice puternice care se folosesc in spital?
    Ma doare sufletul ca l-au ciopartit in asa hal,dar ma bucur ca asa pot sa vada toti care l-au
    terminat cu ineptia ca si-a schimbat culoarea,ca nu putea avea copii si de aia a apelat la prieteni;as vrea sa pot face ceva ca sa-l razbun pe Michael,dar distanta e prea mare,asa ca voi gasi aici o modalitate,macar simbolica de a-i termina pe principalii ucigasi ai lui Michael,incepand cu copiii aia obsedati,cu parintii lor anormali,
    cu judecatorul ala turbat ca un caine,si terminand cu Muratul!
    Sa sufere si ei asa cum a suferit nevinovat Michael,atatia amari de ani,din 2OO3 si pana l-au asasinat.
    Dar nu va spun acuma,ca nu vreau sa ziceti ca sunt puerila!

    Va pup cu drag, pe toate,
    Liliana

    RăspundețiȘtergere
  68. LA MULTI ANI CERASELA!!! multa fericire, sanatate si mult soare in viata ta!!!

    RăspundețiȘtergere
  69. Vă mulţumesc mult pentru comentarii şi linkuri. La mulţi ani, Cerasela, şi din partea mea. Maria, m-au impresionat versurile tale. Se vede că ai talent, prozodia e impecabilă, rimele perfecte, ideile emoţionante. Felicitări! Dana, mi-a plăcut şi tributul tău, felicitări şi ţie.

    RăspundețiȘtergere
  70. Liliana, mi-am mai dat id-ul, il mai dau o data...scorpya_forever, chiar mi-ar place sa vb,poate mergem amandoua sa vedem filmul....eu tot la ora 13 am biletul:D

    Mitzu....iti urez "LA MULTI ANI" :*

    SCORPYA

    RăspundețiȘtergere
  71. Buna ziua si La multi ani Cerasela!

    Inca din 25 iunie urmaresc pe cnn blogul lui larry king aici:

    http://larrykinglive.blogs.cnn.com

    Apare cate un post despre Michael Jackson cam in fiecare zi sau cel mult la doua zile. Pentru vorbitorii de engleza este un blog grozav, cu atatea informatii si link-uri incat te pierzi in ele. Am citit la un post trecut cum fanii i-au spus lui MJ ca arata rau si ca e mult prea slab si ii scriau zilnic scrisori dar de la o vreme bodyguarzii le verificau. De asemenea Karen Faye a fost atentionata despre starea lui MJ si rugata sa faca ceva. Exista un grup de fani care era mereu primit de MJ si cu care vorbea saptamanal. Ei sunt adevaratii lui prieteni si au scris ca nu ar trebui sa fim atat de incantati de film, acesta fiind cantecul sau de lebada!

    Un week-end minunat in continuare!
    Vio

    RăspundețiȘtergere
  72. La multi ani Cerasela si toate dorintele sa ti se implineasca!
    Multumesc pt urare Camelia.
    Alina

    RăspundețiȘtergere
  73. Multumesc frumos Dana:*

    RăspundețiȘtergere
  74. Din pacate cu intarziere, deoarece abia acum am ajuns in Costanta, iti spun si eu "La multi ani!" draga Cerasela, cu scuzele de rigoare pt intarziere.

    RăspundețiȘtergere
  75. Draga Cerasela,
    LA MULTI ANI! Multa sanatate iti doresc (cred ca e cel mai important lucru in viata asta trecatoare), sa fii fericita si iubita!
    Si iarta-ma ca iti urez la multi ani acum cu o asa intarziere, dar am fost plecata!
    Te pup si te imbratisez!
    God bless you!
    K.

    RăspundețiȘtergere
  76. Multumim, Mihai, ca ne lasi sa ne spunem parerile aici, ne-ai mai alinat durerea.....Va multumesc tuturor, ma bucur citind ce scrieti, e bine sa stiu ca sunt si altii care simt si gandesc ca mine.
    Eu nu mi-am cumparat bilet la film, nu cred ca sunt pregatita sa vad cat de bine arata, canta, dansa, mai ales ca stiu ca din cauza asta l-au si ucis. Nu pot inca. Baietii mei ei si-au luat bilete, ei au curajul sa vada asa ceva, eu nu pot sa-mi pun sare pe rana. Poate vi se pare ciudat, dar asa simt. Curiozitatea nu-mi invinge durerea.
    Pentru Corinush
    1. Semnul crucii intoarse, cu bratele frante, este mediatizat drept simbolul pacii, dar si al miscarii Olodum, grupul cu care a filmat MJ clipul "They don't care about us" ( clipul cu tobele). Adeptii acestei miscari au ales ca sigla acest simbol, de la intemeiere, din 1979, nu l-a ales Michael. Michael doar poarta in clip un tricou cu simbolul grupului. "Olodum" este o abreviere de la "Olodumaré", expresie care in lb. yoruba inseamna "Dumnezeu al tuturor zeilor". "Olodum" este un grup cultural al comunitatii afro braziliane din Salvador, fondat în 1979, cu obiectivele declarate de combatere a rasismului, încurajarea stimei de sine şi mândria în rândul afro-brazilienilor, lupta pentru pace si drepturi civile pentru toate grupurile marginalizate. Miscarea exista si in Brazilia.
    2. Pe coperta albumului Dangerous sunt foarte multe simboluri masonice, iar Michael se afla in spatele mastii...dar ce spune de fapt el despre aceste simboluri? Pai simplu, spune ca sunt PERICULOASE!!! De ce crezi ca si-a intitulat asa albumul, de prost? Ne-a transmis de fapt un mesaj, ca tot ce tine de masoni, este cu adevarat periculos. A fost unul dintre cei mai inteligenti oameni ai lumii, nu un retardat, cu minte de copil...Asadar,periculoase sunt acele simboluri urate si diabolice, deoarece ele reprezinta pe masoni sau pe iluminati, ca doar nu se referea la faptul ca melodiile lui sunt periculoase.....
    Pentru Zuza
    Eu tot nu cred ca Michael s-a convertit la islam...unul din motive este acela ca in fotografia de la ancheta, pe patul lui, cel in care s-a incercat resuscitarea, se vede un rozariu (notat "prayer beads")...ce sa caute un rozariu la un islamic? N-are nici un sens....
    Scuzati postarea lunga, promit sa nu scriu prea des....tuturor, toate cele bune !

    RăspundețiȘtergere
  77. Buna-seara!
    In primul rand La Multi Ani sarbatoritei. In al doilea rand multumesc pentru incurajari. Am revenit cu o poezie noua si cu cea pe care am postat-o deja in data de joi. Asa am simtit, ca trebuie sa o mai postez o data. Parca cineva nevazut imi spunea sa fac asta...Sper sa nu va suparati prea tare pe mine. Va multumesc...

    Joi.08.10.2009
    03.47 - 04.05
    NICICÂND...

    I. Nicicând nu am să-ţi spun "La Revedere!"
    Şi nicicând "Bun rămas!" nu am să-ţi spun
    Şi-am să-ţi ascult mesajul cu plăcere
    Şi mă opun oricărei guri de tun...

    2. Nicicând nu am să-ţi spun că ai vreo vină,
    Nicicând nu am să-ţi spun unde-ai greşit...
    Tu pentru mine-aură divina
    Chiar daca drumul ti l-ai rătăcit...

    3. Nicicând uitării nu te-oi da vreodată
    Şi nicicâd întrebări nu am sa-ţi pun.
    Dar de-am gresit, te rog, frate, mă iartă
    Şi mă opun oricărei guri de tun...

    4. Nicicând de ură n-am să vorbesc vreodata
    Trădarea nu va fi nicicând de partea mea
    Iar de-am greşit, frate, te rog, mă iartă!...
    Ce pot sa fac ca sa ma poţi ierta?

    5. Nicicând nu am să-ţi spun "La revedere!"
    ŞI nicicând "Rămas bun!" nu am să-ţi spun...
    Şi-am să-ţi ascult mesajul cu plăcere
    Şi mă opun oricărei guri de tun...
    ...................................
    Sanatate, tuturor.
    Luni,10.8.2009
    13.45-14.00
    RIDICA-TE SI MERGI!

    I. "Ridica-te si mergi!" cuvintele divine
    Imi suna in ureche din ce in ce mai clar.
    "Ridica-te si mergi!" chiar daca raul vine
    Si-ti inconjoara trupul umplandu-l cu amar...

    II. "Ridica-te si mergi!" si canta ca si mine
    Si viata ta in cantec divin tu o prefa!
    "Ridica-te si mergi!" spunand printre suspine
    Si armele dreptatii, nicicand nu le preda!...

    III. "Ridica-te si mergi!" chiar daca vantul bate
    Alaturi e Lumina cea pururi pentru tine.
    "Ridica-te si mergi!" Si dincolo de Moarte
    Razbate cu dreptate si cantece divine...

    IV. "Ridica-te si mergi!" Si lacrima durerii
    O lasa deoparte! O-ngroapa in uitare...
    "Ridica-te si mergi!" Si darul mangaierii
    Sa-ti fie-ntreaga viata vesnica alinare.

    V. "Ridica-te si mergi!" si canta ca si mine
    Si viata ta in cantec divin tu o prefa!
    "Ridica-te si mergi!" spunand printre suspine
    Si armele dreptatii, nicicand nu le preda!...
    -----------------------------------
    Multumesc. Maria.

    P.S. Ca pretuire si respect pentru MJ, am putea sa organizam si noi niste programe de intr-ajutorare??
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere

AVERTISMENT!

Orice comentariu care contine limbaj jignitor la adresa autorilor blogului, a cititorilor sau a comentatorilor sai, va fi expediat in Zona Fantoma, sa-l caute pe Generalul Zod :)