vineri, 25 septembrie 2009

"Dangerous"

...



Ca bărbat, recunosc: există nişte chestiuni care mă fac să simt gelozie în relaţia cu partenera mea. Un job care o acaparează mai mult de opt ore pe zi; copiii mici cărora le acordă atenţie mai mult decât mie… un hobby cronofag şi, ei bine, o soacră posesivă care nu acceptă faptul că acum nu mai e pe locul întâi (chiar dacă n-a fost niciodată – lol).

În orice bărbat pe care-l văd, simt un potenţial rival. Aşa suntem noi, ne e teamă de alţii, pentru că, probabil, în adâncul sufletului, suntem conştienţi că în orice moment poate să apară cineva care să aibă calităţi pe care noi nu le avem şi pe care partenera noastră şi le-ar dori. Dacă am putea să o ţinem ascunsă de ochii tuturor celorlalţi bărbaţi, cred că am fi fericiţi. De aceea îi înţeleg perfect pe cei din ţările arabe: pune-i femeii feregeaua pe faţă, acoper-o din cap până-n picioare cu un sac cenuşiu şi aşa poţi s-o laşi slobodă liniştit. E a ta şi numai tu trebuie s-o vezi şi să te bucuri de ea. Fireşte, asta presupune să ai convingerea că femeia îţi credincioasă şi că, dacă totuşi s-ar întâmpla să te înşele, ar fi numai şi numai vina celui care ar seduce-o.

Mă întreb, totuşi: ce aş face dacă „celălalt” ar fi şi dur şi inocent; serios şi glumeţ; arătos fără să pară un manechin de cauciuc umflat cu compresorul; care să ştie să cânte şi mai ales să danseze; care să scrie versuri şi să spună poveşti… şi, mai presus de toate, care să se priceapă să-i facă femeii complimente sincere, care să ştie să o mângâie şi să o tachineze, pe care să-l intereseze cu adevărat ce anume i-ar plăcea ei. Ce m-aş face eu, dacă aş fi nevoit vreodată să concurez cu un asemenea bărbat?... Nici nu pot să mă gândesc la asta. Mai bine mă rog să nu se întâmple niciodată. Şi uite, aşa mi-am dat seama de ce a dispărut Michael Jackson: pentru că era extrem de periculos. Periculos… de bun.






...

115 comentarii:

  1. esti pur si simplu...deosebit..deosebit ca si Michael...adevarul este ca numai un om ca el ar fi putut scrie cu atata sinceritate si dragoste despre el...tine-o tot asa..si mult noroc:) multumim inca o data ca existi si ca ne faci sa fim mai buni..

    RăspundețiȘtergere
  2. Esti fenomenal domnule Mihai.Acest post al tau, a reusit sa-mi aduca un zambet pe chip.Frumos,foarte frumos.

    Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca ar fi sa dau crezare zvonurilor cum ca Michael si-a facut salasul in Romania ,atunci as fi sigura ca ne vorbeste prin tine;fiindca cine screi asa de frumos poate deveni la randul lui foarte periculos...Val.

    RăspundețiȘtergere
  4. super...mi ai inveselit ziua cu acest post!
    PS. Multumesc pt carte!

    RăspundețiȘtergere
  5. Poate si din cauza asta a disparut Michael... periculos de bun...I-a macinat gelozia si nu s-au lasat pana nu si-au lichidat rivalul. Unii sunt si acum gelosi pe el, si mort e periculos. A fost periculos pentru ca a stiut sa iubeasca fara a fi egoist. A provocat senzatii fara sa se straduiasca, fara sa para un paun umflat in pene. A stiut sa-si foloseasca vocea si trupul asa cum poate putini barbati stiu sa o faca. A cautat sa ofere placere, inainte de a cere placere. A stiut sa priveasca o femeie direct in suflet, fara sa o faca sa se simta "agresata". A facut dragoste cu milioane de femei fara ca macar sa le atinga. Poate nici nu era nevoie. Era suficient sa-l asculti, sa-l privesti si te simteai la fel de implinita ca dupa un act erotic. Ma intreb de ce nu a gasit o femeie care sa aprecieze asta......

    RăspundețiȘtergere
  6. oau!!!!! super!!! intr-adevar Michael era/este periculos de bun. si aici nu cred ca doar femeile sunt de acord cu mine.(cu exceptia ta). oare cine ar fi putut concura cu el? el, care stia ce sa spuna si cum sa spuna. cum sa zambeasca si cand sa zambeasca, care chicotea ca un pustan pus pe sotii dar care putea si foarte serios, care se juca cu baloane cu apa, dar conducea zeci de oameni? pentru asta si pentru multe altele va ramane unic.

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte frumos, Mihai, si foarte adevarat ceea ce spui. Cred ca asa gandesc barbatii, bineinteles cei inteligenti. Totusi, noi il iubim pe Michael ca pe un idol, ca pe un simbol al perfectiunii, ca pe un mesager trimis pe Pamant sa ne arate cum sunt ingerii. Noi il iubim pe Michael asa cum Catalina lui Eminescu iubea Luceafarul. Nu stiu ce s-ar intampla daca ar cobori printre noi{de fapt, ati vazut ce s-a intamplat}. Noi, oamenii, nu putem accepta perfectiunea, este prea mult pentru noi, nu ne putem ridica atat de sus si obosim. De aceea putinii oameni aproape de perfectiune au trait singuri. Am avut in facultate un prieten care era asemanator cu idealul descris de tine: sensibil, dragut, bun la suflet, romantic. Nu canta si nu dansa dar scria poezii foarte bune {si stiu ce spun,eram la filologie} pe care mi le dedica mie. Dupa catva timp...am obosit si l-am parasit. Nu am putut sa traiesc acolo sus, printre stele. Sunt prea putini cei care pot si, cel mai adesea, nu sunt femei. Asa ca, nu cred ca trebuie sa-ti faci griji. Amy

    RăspundețiȘtergere
  8. Norocul nostru, al femeilor, ca nici un barbat nu se poate asemui cu Michael. Altfel, populatia globului ar fi formata numai din amazoane.:)))

    RăspundețiȘtergere
  9. Si inca ceva: de-abia acum, dupa marturisirea lui Mihai, mi-am dat seama de ce sunt putini barbatii care il apreciaza pe Michael. Barbatii vad in el un concurent imposibil de invins, asa cum pentru noi este un ideal de neatins. Din pacate nu sunt multi care recunosc acest lucru si atunci incep sa inventeze diverse lucruri prin care sa-l denigreze. Si, iarasi din pacate, nu inceteaza nici dupa moartea lui. Mihai este un barbat deosebit care a reusit sa inteleaga tragedia din viata unui geniu si sa treaca peste momentele de "gelozie". Altii insa,nu pot si nici nu vor. Amy

    RăspundețiȘtergere
  10. Si, ca sa ma incadrez in tema propusa de Mihai, va recomand ceva foarte frumos:

    http://www.youtube.com/watch?v=9JKWmbK3o-k

    RăspundețiȘtergere
  11. Ca sa citez pe "cineva" . . . Mihai, acest post al tau este extrem de periculos, periculos de . . .bun!
    Felicitari!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. UAU, ASTA MI-A PLACUT SI MI-A MAI RIDICAT MORALUL!MII DE MULTUMIRI,RUXANDRA!

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna seara! Desi va urmaresc si
    v-am citit cu un interes deosebit (aproape seara de seara), abia acum mi-am facut curaj si am zis ca este momentul sa intevin cu un mic comentariu.
    In primul rand...sincere felicitari lui Mihai pentru toate postarile de pana acum, pentru carte si pentru acest loc minunat, adevarat "altar" inchinat lui M.J. Desi sufletul mi-e mahnit din cauza unor probleme de sanatate din familie (mama mea este internata in spital pentru niste investigatii), iar baietelul meu, "student la LITERE" (elev in cl.I) sta cu cine apuca, reusesc sa-mi gasesc linistea citindu-va pe voi si gandindu-ma la Michael. Am crescut, m-am indragostit si, apoi, m-am casatorit pe melodiile lui. Desi luata de val, de grijile si responsabilitatile cotidiene, niciodata nu am uitat muzica lui. Cu fiecare melodie lansata il iubeam si mai mult...si mai mult. Nu pot descrie in cuvinte durerea pe care am simtit-o pe data de 26 iunie, cand am deschis TV si am auzit la stiri ca M.J. a murit. Nici acum nu mi-am revenit in totalitate, nu-mi vine sa cred ca nu mai este printre noi.
    Va multumesc ca existati si ca, astfel, pot trai alaturi de voi clipe de neuitat, depanand amintiri de tot soiul.
    Lili

    RăspundețiȘtergere
  14. E atat de placut sa vezi un barbat ca vorbeste la modul asta despre un alt barbat. E ca atunci cand vezi cum arata sinceritatea in forma ei pura. Mai mult decat sa te felicit, Mihai, nu stiu ce as putea spune.
    In alta ordine de idei, da, probabil ca MJ era prototipul de barbat ideal, dar inainte sa fie barbat, era OM. Un om atat de frumos. Daca nu ar fi avut sufletul ala, zambetul lui ar fi fost doar sexy, nu si angelic, miscarile lui ar fi fost doar foarte bine gandite dar nu ar fi reusit sa isterizeze o lume intreaga, melodiile lui ar fi fost foarte bine vandute, dar nu ar fi ajuns la sufletele celorlalti. Vorbele i-ar fi fost la fel de frumoase, dar nu la fel de memorabile, din cauza ca, la MJ asculti, pe langa cuvintele atat de frumoase, si tonul vocii, ii vezi licarul din ochi si gropitzele din obraji... Cand il privesti, e atat de usor sa vezi ca exprima iubire prin toti porii existentei lui...iubire pentru copii, iubire pentru oameni, iubire pentru muzica si pentru amintirile lui frumoase, iubire pentru tot ce exista. MJ era...luminos. Asta ma face sa spun, din nou: Adio MJ, vei ramane vesnic lumina sufletelor noastre!

    RăspundețiȘtergere
  15. Aveti idee unde va rula filmul?

    RăspundețiȘtergere
  16. Uau,ai spus cum nu se putea mai bine Mihai,intr-adevar periculos de bun!Si asta i-a grabit intr-adevar sfarsitul.Destinul unor astfel de oameni este tragic,plin de suferinta si singuratate.Michael s-a daruit pe sine tuturor si a facut ceea ce foarte putini barbati sunt in stare:sa faca o femeie sa se simta intr-adevar femeie.A stiut sa iubeasca
    asa cum nimeni altcineva nu o s-o poate face vreodata,pentru ca toti avem in noi mai mult sau mai putin o farama de egoism care pateaza puritatea iubirii.Michael in schimb nu a avut-o si de aceea a fost atat de neinteles:oamenii condamna lucrurile pe care nu le pot intelege.Ce-mi vine acum in minte este o strofa din poezia lui Lucian Avramescu,,...Esti poate aceeasi,ai copii melancolici,sani mai lasati/Sotul ursuz si blazat o data pe an iti cumpara flori/Dar n-o sa stie niciodata sa-ti coboare stele-n palma/Si sa te invete cum te-am invatat eu sa zbori,,
    Asta a facut Michael cu noi femeile:ne-a coborat stelele in palma si ne-a invatat sa zburam cu el!
    Alina

    RăspundețiȘtergere
  17. Foarte frumoase cuvintele tale, Mihai ;)..Nu multi barbati ar avea taria sa recunoasca faptul ca Michael era "bun", daramite "periculos de bun"..

    RăspundețiȘtergere
  18. Mihai,am vrut demult sa iti spun, inca de la primele posturi,dar o fac acum.......te respect pt. k il vezi,simti pe mj,asa k noi, femeile:).

    RăspundețiȘtergere
  19. Chiar ca m-ai inveselit!
    Cred ca poti sa stai linistit,nu ai de ce sa-ti faci nici un fel de griji!Ca sa te convingi uita-te putin pe aici:cred ca esti singurul barbat intr-o multime de femei.
    Camelia

    RăspundețiȘtergere
  20. o melodie care i se potriveste( ca sa fim in ton cu postarea)
    http://www.youtube.com/watch?v=KeENUjsQhUQ
    http://www.youtube.com/watch?v=sKUcto-zOys
    si parerea unei alte femei:
    http://www.youtube.com/watch?v=skAferKyKFk

    RăspundețiȘtergere
  21. Ruxy,
    Eu obisnuiesc sa intru pe mjromania, insa n-am gasit pana acum ceea ce ai pus tu aici, si m-ai facut curioasa :D
    Si nu merge link-ul..
    Mai bine spune-ne cum se numeste topicul sau cine a scris pe forum chestiunea respectiva..poate e mai simplu :)
    uneori link-urile astea ne dau batai de cap :(
    Pup!:*

    RăspundețiȘtergere
  22. Mihai, esti exceptia care intareste regula; asa cum o femeie nu v a vorbi de bine alta femeie, de teama rivalitati , nici un alt barbat nu va vorbi de bine , alt barbat.asta e in firea omului. nu neaparat din rautate ci doar din teama . si ca sa intaresc ceea ce am spus , aici pe blogul tau nu scrie nici un barbat.lasand la o parte faptul ca sunt barbati care l au apreciat pe Michael ca artist, sigur ca barbat, nu l a apreciat nimeni, adica nici un barbat din o mie de motive . este "ingrozitor" de erotic este super sexy si acum ca sa fim sinceri si fara ca sa dam in ce nu trebuie, cred ca nu exista femeie care sa nu se fi uiat la Michael macar o data cu un gand erotic. si apoi vorba cuiva, cu Michael poti face dragoste fara ca sa il atingi. eu una spun ca avea tot ce si ar fi dorit o femeie .era bun "rau" de tot

    RăspundețiȘtergere
  23. Ruxy,
    Am gasit pana la urma..E vb despre "Langa Michael in ultimele zile-povestea mea"..
    Pt cine nu stie despre ce este vorba, intrati pe www.mjromania.ro apoi pe forum..si cautati topicul "Langa Michael in ultimele zile" by Crisa, merita citit!

    RăspundețiȘtergere
  24. Wow, Mihai , e prima oara cind zimbesc dupa 25 iunie cind e vorba de Michael, te felicit ce greu e sa recunosti ca altul e mai bun, iar Michael era cel mai bun, avea de toate pentru toate. Violeta

    RăspundețiȘtergere
  25. Azi-noapte, cand nu puteam sa adorm, ma gandeam la Michael si la tot ce s-a intamplat cu el si, cum intotdeauna eu l-am considerat un inger si nu un simplu barbat, m-am intrebat cum ar fi primit un inger pe Pamant. Cum ar fi primit Iisus, daca s-ar intoarce printre oameni? Veti spune, poate, ca este o blasfemie sa compari un om cu Iisus, dar eu nu sunt o persoana credincioasa si faceam un simplu exercitiu de imaginatie. Sunt convinsa ca ar fi la fel vanat de paparazzi, ca ar fi considerat excentric si nebun, ca ar fi ucis a doua oara pentru ca ar fi considerat periculos de cei foarte puternici si nevazuti. Noua, oamenilor, nu ne place sa ni se spuna cat de mult gresim, nu ne place sa ni se arate cat suntem de rai si de indiferenti fata de semenii nostri si fata de tot ce ne inconjoara. Oamenii prefera sa se inghesuie in biserici si sa se calce in picioare rugandu-se la niste moaste dubioase, decat sa intinda o mana spre cei aflati in suferinta, spre semenii lor care sunt singuri sau spre animalele care tanjesc dupa o vorba buna si o mangaiere. Eu, care sunt mai degraba agnostica, cred ca asta a incercat mai degraba sa ne invete Iisus si cred ca asta incerca si Michael sa ne spuna prin mesajele din cantecele lui, dar si prin exemplul vietii lui. De-asta spun ca eu nu il pot privi ca pe un simplu barbat, un simplu om, ci il vad ca un inger. Ii vom putea urma exemplul? Amy

    RăspundețiȘtergere
  26. Adevarat, periculos...de bun.
    Am o intrebare :a facut cineva comanda pentru cartea ( albumul)Michael Jackson Opus?
    Ioana.

    RăspundețiȘtergere
  27. Mihai, stii ca prin acest post ne dai apa la moara multora dintre admiratoarele lui Michael de aici, de pe blog-ul tau :). Uita-te si tu cat de inspirate posturi au scris, as putea sa le citez pe fiecare dintre ele, insa am sa ma limitez doar la trei (cu scuzele de rigoare):

    Liadrya (m-ai "ucis" cu comentariul tau ! este exact ceea ce simt si eu !)
    "... A stiut sa-si foloseasca vocea si trupul asa cum poate putini barbati stiu sa o faca. A cautat sa ofere placere, inainte de a cere placere.
    ... A facut dragoste cu milioane de femei fara ca macar sa le atinga. Poate nici nu era nevoie. Era suficient sa-l asculti, sa-l privesti si te simteai la fel de implinita ca dupa un act erotic... "

    Irina (ai mare dreptate, sunt si azi cantareti care arata bine, se misca bine, au voce buna, insa le lipseste ceva, acel "ceva" pe care doar Michael il poseda)
    "Daca nu ar fi avut sufletul ala, zambetul lui ar fi fost doar sexy, nu si angelic, miscarile lui ar fi fost doar foarte bine gandite dar nu ar fi reusit sa isterizeze o lume intreaga, melodiile lui ar fi fost foarte bine vandute, dar nu ar fi ajuns la sufletele celorlalti. Vorbele i-ar fi fost la fel de frumoase, dar nu la fel de memorabile ..."


    Zuza (mie-mi spui :) )
    "Este "ingrozitor" de erotic este super sexy si acum ca sa fim sinceri si fara ca sa dam in ce nu trebuie, cred ca nu exista femeie care sa nu se fi uiat la Michael macar o data cu un gand erotic. si apoi vorba cuiva, cu Michael poti face dragoste fara ca sa il atingi. eu una spun ca avea tot ce si ar fi dorit o femeie. era bun "rau" de tot"

    Revenind la mine, sotul meu nu este neaparat fan MJ, insa, ascultand multa muzica buna la viata lui (de fapt muzica este unul dintre lucrurile pe care le avem in comun) ii recunoaste valoarea. Am observat insa, ca, dupa Memorial, cand nu exista Jurnal fara vreo stire despre MJ (s-au mai linisit dupa funeraliile din 3 sept.) sau post de muzica care sa nu transimta MJ, sotul meu a devenit iritat, irascibil chiar: "Iar Michael Jackson ?!". Asa ca, mai mult sau mai putin diplomatic, incerc sa evit, pe cat posibil, sa-i aduc in atentie tot ceea ce este legat de MJ (sa intru pe acest blog sau alte site-uri MJ, sa ma uit la videoclipuri, sa-i ascult muzica in prezenta lui etc), macar pana ce trece "isteria", ceea ce vred ca va dura tot acest an.

    Cat despre tine, Mihai, cred ca poti sta linistit, ca nu vei fi nevoit sa concurezi cu un asemenea barbat :) Si-apoi, cred ca, in definitiv, in viata reala, conteaza ce inseamna pentru fiecare femeie "barbatul ideal", chiar daca imaginea lui se poate deforma, deteriora poate, dupa ani de casnicie. Cat de simplu ar fi ca "barbatul ideal" sa fie cel care te iubeste !

    RăspundețiȘtergere
  28. Tot eu sunt

    danna_nicolle, mersi pentru linkul acela cu M si Tatiana T.. Lasand la o parte povestea/relatia lor (daca a existat), eu cred ca videoclipul "The way you make me feel" este cel mai reprezentativ pentru acest post al lui Mihai. Cat de provocator, cat de irezistibil este Michael !

    Incerc sa dau un raspuns la intrebarea de ce Michael nu a gasit femeia potrivita, care sa vada tot ceea ce noi, fanii/fanele, vedem in el. Am citit azi un interviu cu un anumit rabin Shmuley Boteach, care l-ar fi intervievat acum 9 ani pe Michael si care acum va scoate o carte despre acele 30 de ore de interviuri (de ce nu ma mir). Cred ca raspunsul la intrebare il da chiar Michael si cred ca are dreptate: femeile din viata lui au fost prea geloase pe succesul lui, pe popularitatea lui, pe iubirea de care era inconjurat oriunde mergea in lume. Si-atunci le-a fost foarte la indemana sa inventeze scuza perfecta, cum ca Michael este un ciudat, si din acest motiv nu pot fi impreuna.

    RăspundețiȘtergere
  29. Atunci când trăieşti alături de un geniu ori de un om foarte popular (iar Michael Jackson era şi una şi alta), trebuie să ştii să îl împarţi cu alţii. Trebuie să accepţi ideea că omul acela nu poate fi numai al tău. Ceea ce am scris eu în aces post este valabil şi pentru femei, nu numai pentru bărbaţi. Eu nu cred că femeile din viaţa lui Mike au fost geloase pe succesul lui. Eu cred că pur şi simplu nu au putut să renunţe la conceptul în care suntem crescuţi cu toţii, din vremuri străvechi: acela de „proprietate”.

    Vă mulţumesc mult, tuturor, pentru comentarii şi pentru aprecieri.

    RăspundețiȘtergere
  30. In concediu, vara asta, am fost plecata intr-o excursie, departe, mai putin conteaza .Eram cu un grup de cunostinte, prieteni.Intr-o zi, o doamna din grupul nostru, se uita lung la mine. Eram zburlita de vant, cu un machiaj mai discret, imbracata in blugi, cu un tricou pe mine si caram si un rucsacel in spate, dar zambeam si eram vesela. La un moment dat, s-a oprit si mi-a zis: "Ti-a spus cineva vreodata cat esti de frumoasa?" Am ramas blocata.
    Si atunci am realizat ca se intampla fff rar ca cineva, mai ales barbatii, sa iti spuna niste vorbe frumoase pornite din suflet. Ma uit in jurul meu si am observat un lucru: traim intr-o lume in care "barbatii" cei mai apreciati sunt cei care au urmatoarele "calitati": sunt cat mai mitocani, cat mai duri, cat mai huidume, cat mai solizi, cat mai neciopliti in comportament si vorba, care "apuca" fata cat mai golaneste de cap ca sa o sarute, rad cand vine vorba sa cumpere o floare si considera ca este ffff barbatesc sa iti spuna ca esti urata, proasta si mai mult, devin gelosi si invidiosi in momentul in care fata respectiva demonstreaza ca are personalitate si este mai inteligenta decat el. O fata, din punctul lor de vedere, trebuie sa astepte, pana cand el, barbatul, vine acasa, iar ea trebuie sa ii satisfaca mofturile si sa ii inghita necioplelile, daca nu...
    Nu cred ca daca un barbat incearca sa arate ca este sensibil si chiar un pic visator, isi pierde barbatia si devine un ciudat sau chiar un nebun...
    Avea dreptate acea prietena: noi femeile(si toata lumea de fapt), meritam sa ne spuna cineva ca suntem frumoase, sa ne aduca flori, chiar sa ne daruiasca un pumn de stele, un vis din cand in cand si de ce nu, chiar sa ne spuna o poveste frumoasa...


    ....asa cum a incercat MJ....
    Pacat ca femeile din viata lui, au inteles prea tarziu acest lucru...

    De fapt asa se intampla si in viata de zi cu zi: abia dupa ce raul este facut, ne pare rau ca nu am inteles din timp...

    RăspundețiȘtergere
  31. Mihai te rog daca vrei sa spui ziua ta ne nastere?! Am sa spun eu prima 9 mai si domiciliul Sinaia.Asa o sa avem ocazia sa ne zicem la multi ani fiindca aici ma consider intre prieteni .Ma scuzati daca am deranjat pe cineva... Val.

    RăspundețiȘtergere
  32. Am uitat sa mai spun ceva.
    Apropo, Domnule Mihai sau Roman Frustrat ( in cazul asta ai nimerit-o :) ), pe langa cele enumerate de tine, ai uitat ceva important. Ce te-ai face sau ce s-ar face si altii, daca acel "concurent" ar sti, pe langa toate astea, sa se imbrace intr-un stil FABULOS, EXTREM DE ELEGANT SI DE EXCENTRIC, acea tinuta i-ar sta IMPECABIL si pe deasupra ar mai purta si niste ochelari de soare, cu rama neagra si lentile IMPENETRABILE, de nepatruns, iar cand ii da jos sa vezi un zambet smecher si niste ochi care arunca fulgere?! ...
    ... :) ....

    RăspundețiȘtergere
  33. parea mea sincera despre Michael si femei. pot sa bag mana in foc ca M d p d v sexual era f normal. si spun asta cu referire la faptul ca nu stiu in care interviuri sau nu mai stiu in cate , se tot facea ref la sexualitatea lui.eu zic asa . acum . sa faca bine toti acei care s au legat de sexualitatea lui M , sa vada videoclipuri si orice fel de filmari cu el , si sa spuna , daca au curajul de a fi sinceri ,ce cred ei despre acest subiect.spuna oricine ce o vrea . M deborda in acest segment. ganditi va ,un gay niciodata nu se v a misca pe scena asa cum se misca M ,nu v a fi in stare sa compuna asa cum compunea M pt ca ceea ce compunea el simtea , nu ii compunea altcineva sau lua din carti versuri pe care facea apoi muzica . acolo in muzica lui era pus sufletul lui ori un om care nu ar fi prea normal dpdv sexual nu ar putea gandi asa .convingerea mea e una singura .M nu a fost doar cu cele doua femei care spun ca au fost sotiile lui M .cred. ca a fost cu destule famei numai ca acele femei si chiar si sotiile lui, in momentul in care se apropiau de el se si nastea sentimentul de proprietate.ori sa fim seriosi , M a fost daca pot spune "proprietate' a fost a intregului univers si pe M nu putea nimeni sa l tina ascuns M a fost a intregii lumi . numai ca vb lui Mihai, cele care s au apropiat de el nu au stiut sa l si faca sa i fie si lui bine si au preferat a spuna ca e ciudat in loc sa vada ce ar vrea el.M a fost rivalul tuturor barbatilor dinlume nu pot sa spun mai mult despre acest sub ca nu pot si asta e........ dar uitati va in blood on the dance floor si vedeti ce e de vazut acolo uitati va in ce fel pune M mana pe picioarele dansatoarei si cred ca asta ar lamurii intrebarile celor care nu stiau ce e cu sexualitatea lui M

    RăspundețiȘtergere
  34. ZUZA
    Te rog ,nu te supara,dar daca vrei sa-l sustii cu adevarat pe Michael in discutiile pe care le porti cu altii...nu folosi niciodata aceste argumente...vor fi demontate imediat...
    Sa nu uitam cum se misca si cum canta ( Dumnezeieste ) Freddy Mercury...Cum compune si cum canta Elton John...cum canta si cum se misca George Michael...si lista e mai lunga...
    Nu am nici o indoiala ca Michael a fost un om normal...dar nu astea sunt dovezile care conduc la aceasta concluzie.

    Dar am si eu o intrebare... Si imi doresc sa nu supar pe nimeni...cel putin asa sper...
    Oare ce se intampla cand acel barbat PERFECT ,asa cum a fost descris Michael in toate comentariile (si asa cum il vad si eu )...are la randul lui anumite asteptari de la femeia pe care o cauta...Cand isi doreste ca EA sa fie frumoasa fara a fi infatuata...inteligenta fara a fi agresiva in exprimare...feminina fara a considera ca i se cuvine TOTUL doar pentru ca s-a nascut femeie...deschisa si intelegatoare fara a intoarce sinceritatea impotriva celui care si-a deschis sufletul si si-a exprimat cu sinceritate gandurile... temerile... poate cele mai ascunse...
    Oare cum se termina povestea in aceasta situatie...?
    Mi se pare ca EL moare singur... iar EA ramane cu visele... neimplinite...
    Prietenii stiu de ce...

    RăspundețiȘtergere
  35. PS
    ...Si cu onoarea "nereperata"...nene Iancule...Aoleu...

    RăspundețiȘtergere
  36. Buna-seara!
    - V-am descoperit acum cateva zile. Sunteti minunat, sunteti aparte. Sunteti unul din cei trimisi. Dumnezeu sa va ajute, sa va dea mult curaj si mult mai multa protectie.

    - As dori sa va intreb daca acum se mai pot procura cele doua carti si cum ar trebui sa procedez. V-am scris si e adresele de e-mail.

    - In a doua ordine de idei, ma bucur ca intuitia mea nici de aceasta data nu a dat gres. Multumesc. M-am convins: nu sunt o ciudata...

    - Pentru tot ceea ce se spune despre MJJ (de bine sau de rau), eu trimit mesajul meu pentru PACE, DRAGOSTE, INTELEPCIUNE.
    Permiteti-mi sa va retin si dvs. putin atentia. Multumesc.

    INGERII NU MOR...
    (04.07.2009)
    Intr-o zi frumoasa de vara, Dumnezeu privea peste Pamant... A vazut si bune, si rele; si frumoase si urate. A privit... a tot privit si a hotarat. A chemat pe Arhanghelul Mihail si i-a spus ceva la ureche. Si dorinta lui Dumnezeu deveni realitate.
    Pe Pamant s-a coborat un CHIP DUMNEZEESC.... cu un glas INGERESC. Si Dumnezeu a poruncit parintilor sai muritori sa-i dea numele MICHAEL...
    Iar lui Michael, Dumnezeu i-a poruncit sa mearga si sa cante printre muritori, si GLASUL INGERESC a inceput sa fie auzit prin lume. Si de cate ori INGERUL canta, omenirea uita de tot ceea ce era rau. Dupa un timp, rau-voitorii (chiar cei ce se aflau prin preajma INGERULUI MICHAEL) au incercat de nenumarate ori sa-i reduca GLASUL INGERESC la tacere. De fiecare data, Dumnezeu il salva. Si mereu cu ochii in lacrimi si cu sufletul sfasiat de durere pentru ca nimeni nu-l putea intelege, GLASUL INGERESC continua sa transmita muritorilor mesaje de PACE. INGERUL MICHAEL plangea de durere, dar continua sa cante.
    Si intr-o zi de iunie, suparat tare pe omenire, Dumnezeu a hotarat sa-si cheme LA EL GLASUL INGERESC.
    Si inima hartuita si rapusa de durere a INGERULUI MICHAEL s-a incapatanat sa mai bata, iar GLASUL INGERESC nu s-a mai auzit...
    Atunci omenirea a inceput sa-l caute, sa-l strige, sa-l implore sa mai ramana putin. INGERUL MICHAEL, suflet nobil si iertator ar mai fi vrut sa mai zaboveasca putin... Dar DUMNEZEU a vrut sa dea o lectie si o pilda omenirii.
    ...L-a pus usor in palma sa si a chemat pe toti ceilalti INGERI sa-l ocroteasca...
    ... INGERUL MICHAEL sleit de puteri si rapus de oboseala ultimului cantec, si-a inclinat capul, a zambit multumit ca-si implinise menirea cu care fusese harazit si a adormit... PUTIN...
    Atunci cand va fi odihnit pe deplin si numai daca vom fi mai buni, poate DUMNEZEU se va milostivi de noi SI NI-L VA TRIMITE INAPOI...
    Pana atunci DUMNEZEU IL TINE IN PALMA MAINII SALE, IAR INGERII IL VOR OCROTI MEREU....
    SOMN USOR SI VISE PLACUTE, INGERE MICHAEL si-ti multumesc in numele intregii omeniri pentru tot ceea ce ai facut pe Pamant. Si tot in numele omenirii, te rog ne iarta pacatele savarsite fata de tine...
    SI EL NE-A IERTAT... SI DOARME...
    ... PENTRU CA INGERII NU MOR!!!.....
    ... NUMAI NOI, DE DORUL LOR!!!...
    ----------------------------

    RăspundețiȘtergere
  37. spuneti mi si mei cum faceti rezervare pt bilete la filmul lui M ca eu am incercat si nu ma lasa

    RăspundețiȘtergere
  38. da Florenta, este f adevarat ce ai spus despre acei artisti doar ei niciodata nu au relavat ceea ce a relavat M asta pe de o parte iar pe de alta cred ca nimeni nu i a contastat ca val artistica si de sexualitatea lor s a luat lumea si nu prea . eu am sustinut sau asta am vrut sa evidentiez ,faptul ca am crezut totdeauna ca MJ a fost un om normal din toate punctele de vedere. nu m a gandit sa fac apologie pe marginea sexualiatatii lui, doar ca cei care au spus tot felul de tampenii despre acest subiect au facut o doar din rautate si din dorinta de a se face remarcati . asta a fost ideea pe care am sustinut o

    RăspundețiȘtergere
  39. Superb, Maria. Exact asa gandesc si eu referitor la Michael, dar nu am reusit sa o spun la fel de frumos ca tine. Poate pentru ca sunt mai batrana si mai putin obisnuita sa imi exteriorizez sentimentele, poate de rusine ca la 41 de ani mai pot gandi si simti asa. Pe mine nu ma intereseaza sexualitatea lui Michael, mi-e absolut indiferent daca era heterosexual sau nu, eu il vad ca pe un inger, ori ingerii, se stie, nu sunt de un sex sau altul. Amy

    RăspundețiȘtergere
  40. Buna tuturor! Nu am mai scris de ceva timp, dar citesc tot ceea ce scrieti voi si ma bucur sa vad ca sentimentele mele se regasesc printre randurile voastre. Va multumesc inca o data tuturor ca existati! As avea o intrebare, daca e cineva dispus sa dea un raspuns sau daca stie, as apercia foarte mult, intrebarea e in legatura cu filmul ''This Is It'', stiti cumva care sunt orasele din Romania in care va avea loc premiera sau unde m-as putea interesa? Am cautat pe internet dar nu am gasit inca....

    RăspundețiȘtergere
  41. AURA

    BUCURESTI - HOLLYWOOD MULTIPLEX, CINEMA PRO, MOVIEPLEX PLAZA, THE LIGHT CINEMAS, STARPLEX

    CLUJ - CINEMA CITY MULTIPLEX, ODEON POLUS CINEPLEX

    ORADEA - LOTUS MULTIPLEX

    IASI,BACAU,TIMISOARA,PITESTI - CINEMA CITY MULTIPLEX

    CONSTANTA - CITYPLEX

    RăspundețiȘtergere
  42. ZUZA
    Eu am inteles exact ce ai spus si iti dau dreptate 100%,sunt total de acord cu tine...numai ca daca s-ar intampla sa porti o astfel de discutie cu persoane din categoria "rautaciosilor",a celor care inca mai fac anumite afirmatii despre Michael...ei ar veni cu acest gen de argumente ... Am vrut doar sa fii pregatita sa auzi astfel de comentarii...
    Eu ma numar printre cei carora nu trebuie sa le explici...ti-am sorbit pur si simplu cuvintele frumoase pe care le-ai scris...si tu si ceilalti...doar ca mereu trebuie sa fim pregatiti cu argumente solide pentru discutiile cu "carcotasii"


    Biletele abia de astazi s-au pus in vanzare...dar rezervarile se vor accepta numai cu cateva zile inainte de premiera...cel putin acestea sunt informatiile mele...

    Si iata inca un exemplu de rautate in atitudinea fata de artistul Michael Jackson : MTV By Request...
    Noi am votat toata saptamana online si pana la inceputul emisiunii primele sapte locuri erau ocupate cu clip-uri MJ (de fapt de cateva zile statea pe primele locuri si nu s-a schimbat nimic in clasament pana in acest moment )...Acum s-a ajuns la locul 3 si pana in acest moment ...nici o melodie cu Michael...I-au bagat pe altii care nici macar nu au fost votati printre primii zece...Hotie pe fata...

    RăspundețiȘtergere
  43. Multumesc mult de tot Florenta! Auzisem despre Cluj, Iasi si Bucuresti, dar eu sunt din Tm si nu stiam daca va avea premiera si aici, incepusem sa-mi fac deja planuri sa merg le Cluj... Multumesc inca o data!

    RăspundețiȘtergere
  44. Gata mi-am luat bilet la "THIS IS IT"dar pt data de 29 oct pt ca pe 28 lucrez .ABIA ASTEPT!VA PUP,RUXY

    RăspundețiȘtergere
  45. PT MARIA-ai mare dreptate-INGERII NU MOR,CI DOAR NOI DE DORUL LOR!

    RăspundețiȘtergere
  46. DOMNULE MIHAI

    Citind randurile dvs...m-am gandit la partenerii nostri de viata...Cat de neplacut o fi pentru ei sa ne vada atat de devotate amintirii unui idol...Un idol de care ne-am indragostit inainte de a-i cunoaste pe ei...pe care am continuat sa-l iubim si dupa ce am devenit sotii,mame...si daca ne ajuta Dumnezeu,chiar si dupa ce vom deveni bunici...
    Cred ca doare...dar sunt sigura ca nu doare mai rau decat atunci cand noi vedem privirile lor indreptate cu atata admiratie ( ca sa nu spun altfel ) spre acele forme perfecte care apar atat de des pe micile ecrane...acele forme care sunt mereu altele,mereu superbe,si mereu...sub 20-25 de ani...iar noi,cele de acasa...suntem mereu aceleasi...iar cu fiecare an care trece,ne indepartam si mai mult de acea varsta minunata de 20-25... adunam mai multi ani...mai multe kilograme...mai multe riduri...si doare al naibii...
    Nu e frumos din partea mea...dar,daca in primul moment m-am simtit vinovata...dupa alte cateva momente...m-am simtit ...razbunata !!!
    THANK YOU,THANK YOU,THANK YOU... MICHAEL JACKSON

    RăspundețiȘtergere
  47. Fetelor,

    Si eu va citesc de mult si ma simt asa bine printre voi pentru ca va impartasesc gandurile si parerile...Eu am 24 de ani dar il iubesc pe Michael de cand aveam 7 ani si l-am vazut in concertul din 92 la Bucuresti (la TV binenteles)...Imi amintesc ca plangeam cand l-am vazut cantand si m-au intrebat parintii de ce plang dupa el dar eu nu stiam de ce :)...Era superb, erau emotiile transmise de el ... Stiu ca il voi iubi mereu.., va avea un loc special in inima mea.
    As vrea sa va intreb daca este cineva dintre voi din Cluj? Eu sunt din Cluj si am facut azi o rezervare la cinema Odeon din Polus Center pentru 28 oct...Vroiam sa intreb daca cineva a mai facut vreo rezervare sa fiu sigura ca e valabila chestia asta :)

    RăspundețiȘtergere
  48. ZUZA

    E tarziu...nu stiu cand vei vedea mesajul meu...S-a dat drumul la rezervari bilete...Eu am reusit abia acum...pe site-ul HOLLYWOOD MULTIPLEX ( din MALL Vitan )
    Pretul este 30.00 RON in cursul saptamanii si 35.00 RON in week-end...dar la premiera costa tot 35.00 RON chiar daca e in cursul saptamanii
    Premiera va fi Miercuri 28 octombrie
    Imi tremura mainile si acum...PARCA AS FI LA PRIMA INTALNIRE...N-am tinut cont ca e in zi de lucru ...am luat la primul spectacol...la 13.45...cred ca am innebunit de tot...daca nu ma invoieste seful ...nu conteaza...Matur tot in calea mea...Voi fi acolo orice-ar fi...
    SUCCES !!!

    RăspundețiȘtergere
  49. AURA

    Nu ai pentru ce...Sper sa-ti foloseasca informatia...tie si tuturor...
    Te pup si salut frumoasa Timisoara...nu am fost de multe ori acolo...dar a fost minunat...sunteti oameni deosebiti...atat de primitori si binevoitori...atat de cumsecade...Am avut senzatia ca ma aflu in alta tara...
    Jos palaria !!! In fata voastra.

    RăspundețiȘtergere
  50. URA!si eu mi am luat bilet . abia astept . o sa ma pregatesc ca pt ce a mai deosebita intalnirea a mea . hm..... de altfel ma intalnesc cu MICHAEL . super .ma bucur cum nu m am mai bucurat de mult , astept ceva dar nu stiu ce.si da Florenta , sunt pregatita atat cat pot eu sa sustin orice discutie cu rautaciosii despre MICK. de altfel cred ca mi am pierdut un amic deoarece am avut odiscutie legata de "chilotii " pe care M ii purta peste pantaloni si am zis " daca tu atat ai putut sa vezi" .......... si l am lasat sa gandeasca ce a dorit M a fost si este inca un geniu care nu cred ca v a fi egalat de cineva ........ in toate asa ca mi as dori sa fie undeva unde sa l pot anunta ca eu il iubesc . tare mult mi ar placea sa stie ca eu sunt o luptatoare PRO MICHAEL

    RăspundețiȘtergere
  51. Maria,am plans cand am citit....crede-ma,am plans fara sa ma mai pot opri....poate si din cauza faptului ca tot ceea ce tu ai scris, aceasta poveste minunata vine ca o confirmare a ceea ce cred si eu....si simt...Cred cu tarie ca Michael a venit pe acest pamant cu un suflet de inger trimis de Dumnezeu,sa ne invete niste lectii de viata...insasi moartea sa nu a fost in zadar...foarte,foarte multi oameni (vad asta si printre prieteni si cunoscuti nu numai pe forumuri)au descoperit abia acum SUFLETUL sau frumos
    !...stiau ca a cantat si a dansat ca nimeni altul pe acest pamant,stiau ca a fost cel mai mare artist al mileniului,stiau ca doborat record dupa record,stiau ca a avut lumea la picioare...stiau si s-au indoit de el chiar si pt o clipa atunci cand a fost acuzat de pedofilie si toate celelalte mizerii...DAR multi nu au stiut si nu au consientizat sufletul sau pur,atins de Dumnezeu,si cata dragoste si pace trimitea catre omenire in fiecare zi a vietii sale(nu degeaba lumea s-a simtit mai pustie din 25 iunie incoace)....multi abia acum au aflat cati oameni si copii a ajutat Michael,cati bani a donat omenirii,cate vieti a salvat,cat de mult iubea el fiecare forma de viata a acestei planete!!!! Pentru FOARTE multi dintre noi moartea sa a venit ca o revelatie,ca o trezire...ca o descoperire a unui suflet Dumnezeesc...si de aceea,cand am realizat ca l-am pierdut durerea a fost atat de imensa si devastatoare...pe tot globul pamantesc...dar asa cum frumos ai spus tu INGERII NU MOR!!!...NUMAI NOI DE DORUL LOR!!!! Maria se vede ca esti un om deosebit si ai scris cu sufletul acele randuri....si eu vreau sa-i cer iertare lui Michael,alaturi de tine si de intreaga omenire, caci am gresit... Michael a trebuit sa moara ca eu sa il descopar asa cum era el cu adevarat....Chiar si pt o clipa in sufletul meu m-am indoit de el,a incoltit gandul murdar al indoielii...am fost orbita de toata acea mocirla a presei si mass-mediei in care intraseram cu totii...am uitat ca diavolul poate capata orice forma si ca este extrem de inteligent....DE CE? DE CE?......doar il cunosteam din cantecele sale,imi spusese chiar el cum este sufletul lui prin versuri,a fost alinarea copilariei mele,ma trezeam in fiecare dimineata privindu-i chipul de pe posterele camerei mele...chipul si ochii aceia plini de iubire ... poate si de aceea durerea este atat de copesitoare pt mine,este dubla, o data ca l-am pierdut si inca o data ca ma simt vinovata.Imi doresc doar ca Michael sa ma poata ierta .....

    RăspundețiȘtergere
  52. http://www.thrilltheworld.com/events

    Va rog uitati-va ce eveniment interesant se organizeaza in cinstea lui Michael.
    Am vazut ca si in Romania se va face la Iasi...Nu stie nimeni pe cineva interesat sa organizeze la Cluj? As merge si eu desi nu sunt o dansatoare talentata..insa pe site iti explica pasii de dans treptat si poate fi usor de invatata cu putina ambitie :)
    Mie mi se pare un tribut frumos ...sa ne unim atatea oameni de pe tot globul si sa dansam ..pentru Michael.. cred ca Michael s-ar bucura privindu-ne din cer...

    RăspundețiȘtergere
  53. nu stiu daca are vreo legatura, dar am vazut la stiri un reportaj despre fanii din LA care stateau la rand de 2 zile ca sa prinda un bilet, iar la un moment dat un tanar a dat un interviu si a zis ca se merita sa stea atata timp acolo pt Michael deoarece primii care ajung sa ia bilet primesc si ca un fel de bilet comemorativ, cred ca asa ia zis, si tot el a declarat ca este nerabdator sa puna mana pe un astfel de bilet deorece aceste bilete sunt surpriza pe care o pregatea MJ pt fani, ca sunt semnate chiar de el...cum adica???stiti cumva cineva mai multe in legatura cu asta? ca eu m am blocat...adica cum erau semnate de Mj daca nu era la inceput in plan asa ceva?

    RăspundețiȘtergere
  54. http://www.youtube.com/watch?v=Yo2lzhB282Y&feature=related

    RăspundețiȘtergere
  55. Am vazut ca mai multi au scris despre visele pe care le-au avut si in care le-a aparut Michael si m-am gandit sa va povestesc si eu desi eu am avut un vis cva mai ciudat.Azi-noapte l-am visat!nu imi venea sa cred....se facea k eram eu cu el si cativa prieteni si verisorul meu.treb sa ma intalnesc cu Michael si apoi sa mergem toti sa vedem un film.cand m-am intalnit cu M l-am intrebat:"cum te simti in dimineatza aceata?"(ceea ce mi se pare ciudat este ca eu ii vbeam in romana si el imi raspundea in engleza si ne intelegeam perfect).M mi-a raspuns:"you'd better not stay in my way"(dar la modul general nu ca si cum ar fi suparat pe mine ci pe altcineva...nu am inteles acest raspuns doar ca nu isi dorea sa fie suparat).era foarte nervos si fuma dintr-o tigara la fel cum o face un fumator knd e deosebit de nervos,cu multa sete.stiu k MJ nu fuma dar in visul meu nu mi s-a parut nimik straniu.l-am intrebat imediat:"de ce spui asta"si el a raspuns:"I dont know why i feel like this,I just dont know,is just from inside of me".apoi am tacut amandoi si mergeam pe strada si era foarte multa agitatie si aglomeratie iar el a zis:"take my hand" si m-a prins de mana si ma tinea foarte strans.in momentele acelea am ganit:"vai cata putere are pentru un barbat atat de slab".simteam ca nu mi-ar mai da drumul.si alte amanunte nu imi mai aduc aminte pentru ca mi-a sunat telefonul....am urat acel moment...stiu doar ca in vis verisorul meu ma intreba:"de ce nu putem ramane acasa sa vedem filmul"? eu nu prea am inteles acest vis si mi s-a parut cam ciudat dar am zis sa il impartasesc cu voi toti.Michael in vis mi-a aparut imbracat in tinuta casual nu de scena:o camasa de culoare deschisa nu imi amintesc exact culoarea roz pal sau alba si o pereche de pantaloni negri,camasa avea manecile suflecate pentru k ii puteam vedeam mainile si pielea atat sa alba pana la cot.knd m-a tinut de mana i-am simtit mana atat de delicata degetele atat de subtiri si in acelasi timp o mare putere...si cam atat restul nu imi mai aduc aminte...

    RăspundețiȘtergere
  56. Doamne O, m-ai facut sa plang de emotie cu filmuletul asta. Impresionant! Extraordinar. Iti multumesc din suflet!

    RăspundețiȘtergere
  57. Florenta
    multumesc pt informatii am reusit si mi am luat bilet ieri si ma bucur f tare ."si voi toti sa stiti ca eu ma intalnesc cu Michael "(lol)

    RăspundețiȘtergere
  58. Ai perfecta dreptate Mihai, Michael era periculos de bun,avea farmec, umor, carisma,o inima imensa plina de iubire ...si lista poate continua pana maine dimineata. Cu o simpla privire si cu un zambet te topea,uitai de toate problemele, de grijile de zi cu zi. Pentru mine este si va fi barbatul perfect din toate punctele de vedere.
    "I'll never let u part for u're always in my heart"

    Ema

    RăspundețiȘtergere
  59. CRISTINA

    E valabila,dar trebuie sa mergi sa-ti ridici biletele ( chiar daca ei spun ca poti sa le ridici cu o jumatate de ora inainte de spectacol )pentru ca uneori mai apar incurcaturi,...Odata rezervate,poti sa le ridici oricand de la casa de bilete...de preferat cat mai curand posibil
    SUCCES !


    ZUZA

    Te invidiem...dar nu te lasam singura...venim si noi...
    Chiar...va dati seama...asa cum ochii nostri se indreapta zilnic cam in acelasi timp spre randurile scrise pe acest blog ,tot asa in 28 octombrie ,ochii nostri vor privi spre aceleasi imagini de pe ecrane...la fel ca pe blog...cam in acelasi timp...pentru ca am impresia ca majoritatea ne-am luat bilete la primele spectacole...Eu voi fi la Hollywood Multiplex in 28 octombrie ,la primul spectacol,la orele 13.45...
    Vizionare placuta...


    VAL

    Iarta-ne !
    Nu ne-a mai stat gandul decat la bilete...am uitat de propunerea ta...tu ai inceput,inteleg ca esti un "tauras"...Continui eu,care sunt un "rac", pe 3 iulie...Bucuresti

    RăspundețiȘtergere
  60. O.......mi a sfasiat inima in 2 ,link ul tau:(.Acum ascult din nou partea,cu vioara si ma gandesc k michael a vrut doar sa fie iubit....

    RăspundețiȘtergere
  61. Buna-seara!
    Va rog sa-mi permiteti acum sa va retin putin atentia:
    1. Revin cu propunerea adresata domnului Mikael Dobrescu de a-mi raspunde cum pot procura cele doua carti ale domniei-sale. Sunt extrem de interesata sa le pot procura. Motivatia: exactitatea, documentatia, corectitudinea, sinceritatea, etc. Multumesc.

    2. Ptr. Doamna Amy. Stimata doamna, multi ani inainte cu sanatate. Eu am 45... dar suflet de copil. Si va spun un secret: NU AM FOST FAN MICHAEL JACKSON, DAR SUNT FAN INRAIT SUFLET, CARACTER, IDEAL (VIS) MICHAEL JOSEPH JACKSON... Si cred ca asta este mai presus de tot. Multumesc pentru cuvintele frumoase pe care mi le-ati spus. Cu sinceritate, Maria.

    3. Pentru Mihaela05. Stimata doamna, DVS sunteti aceea care are un SUFLET NOBIL si EXTREM DE SENSIBIL. Va rog sa ma credeti: NU TREBUIE SA LASAM NUMARUL ANILOR SA INABUSE PUTEREA GANDULUI SAU A SIMTAMINTELOR. Alaturi de Michael Jackson sunt multe alte exemple de daruire pe altarul arte si care au platit un pret mult prea mare SUCCESUL... si asta cu RESEMNARE. Si toti acesti MARTIRI au avut un singur vis: PACE pe PAMANT - vis care a inmanuncheat in buchetul sau ARMONIE, DRAGOSTE, BUNATATE, INTELEGERE...
    Este mult? Este putin? Si ce putem face pentru a fi PACE PE PAMANT? SA NE UNIM FORTELE, SA INVINGEM CAREUL DE ASI, SA INSAMANTAM SEMINTLE DIVINITATII... Si nu in ultimul rand - SA DEVENIM MULT MAI BUNI...
    Multumesc pentru cuvintele dvs. atat de frumoase si spuse din INIMA. Cu sinceritate, Maria.

    RăspundețiȘtergere
  62. O m-ai facut sa plang. frumos...se vede ca in aceasta lume sunt multi oameni care l-au apreciat pe Michael, si mai ales care i-au apreciat munca. e de ajuns sa vezi reactiile celor din public.
    de ce nu se face dreptate? adica, undea disparut Murray?

    RăspundețiȘtergere
  63. CATALLINA

    Nu am vazut reportajul si imi pare rau,dar banuiesc ca se refera la surpriza pe care le-o pregatea fanilor care ar fi venit la spectacolul "This Is It"...la Londra...

    RăspundețiȘtergere
  64. Buna sunt noua pe aici si am sa va timit ceva
    http://www.youtube.com/watch?v=k8THqOPZywY

    RăspundețiȘtergere
  65. Celor care posteaza un link, le-as recomanda sa scrie si o scurta descriere. De exemplu, "Michael Jackson imbratisand o fana in Germania". Asa cei care l-au vazut, pot sa nu mai verifice link-ul si au niste cuvinte cheie pentru alte cautari. multumesc!
    Vio

    http://www.youtube.com/watch?v=ipOY37bmv6g&feature=related

    Jackson Five reuniti in 2001. Mama Katherine in public.

    RăspundețiȘtergere
  66. Buna,eu sunt Liliana si de astazi vreau sa ma alatur efectiv milioanelor de oameni care nu mai pot tine in ei insisi iubirea si admiratia pentru Michael si simt nevoia sa strige in cele 4 zari.Recunosc, nu eu v-am gasit ci fiica mea care din 25 iunie nu face decat sa il descopere pe Michael in tot ce a lasat el frumos pe acest pamant, noua oamenilor.M-am intrebat deseori de ce il iubim asa de mult,barbati si femei,copii si adolescenti,tineri si batrani.
    M-am intrebat insa cel mai mult,de ce eu,acum cand nu mai sunt demult o pustoaica ma simt atat de "transformata" dupa ce el a murit.De ce ma doare asa de mult sufletul cand il vad,cand il aud,cand ii vad zambetul unic,mersul elegant,ochii mari,blanzi si umezi,ca de vaca zic eu);( si pentru cine nu stie in India vaca este nu animal sacru,el nu se sacrifica).
    Ma tot intreb de ce eu care nu sunt o plangacioasa din fire si ma consider un berbec tare si bataios,plang cand citesc ceva despre el,vad un film cu el sau ma uit la fotografii.
    Nu sunt adepta stilului agresiv la un barbat si in mod sigur ceea ce m-a atras la Michael este tocmai delicatetea lui,finetea gesturilor,si puritatea lui de copil.Eu nu cred deloc in varianta ca era din punct de vedere emotional si mintal la stadiul unui copil de 10 ani asa cum au concluzionat medicii,cu ocazia acelui nenorocit proces in care l-au tarat niste "neoameni".Eu sunt convinsa ca ori erau niste "ignoranti" ca sa nu zic "prosti" ori au folosit aceasta concluzie ca un subterfugiu pentru a-l scapa pe Michael de consecintele unei decizii injuste).Michael era cel mai matur om din lume si asta o stim cu toti din ce a spus si din ce a facut. Dar sa revin la ceea ce doresc sa subliniez aici,si anume ce ma impresioneaza pana la lacrimi la Michael.
    Toti l-am privit cum danseaza,toti l-am ascultat cum canta,cum se misca,cum rade,cum zambeste,cum se stramba( si aici este frumos de pica chiar si atunci cand are acele grimaze)dar ce nu am privit noi la Michael?Si va intreb eu, cineva a vazut dincolo de acele fotografii in care apare ca proaspat tatic cu cata dragoste isi imbratiseaza copii?cineva a vazut toata iubirea pe care o poate avea un parinte pentru micul pui de om care tocmai s-a nascut?Eu am vazut in Michael mai mult decat un tata fericit si mandru,tinandu-si copilul in brate,in acelasi timp puternic si totodata tandru si fericit,cum numai o femeie isi poate tine la piept pruncul;pentru ca la Michael era foarte dezvoltat simtul patern mai mult decat la alti barbati.
    Michael era "maternitatea intruchipata";uitati-va la pozele in care el isi tine copiii abia nascuti si o sa vedeti pe chipul lui toata bucuria lumii,adunata in aceste doua brate arcuite cu tandrete,in aceste doua palme ocrotitoare in jurul micutului capsor de papusa..
    P.S.:Mi-as dori tare mult ca Mihai sa dezvolte asa cum numai el stie,si acest subiect.

    Va multumesc, Liliana

    RăspundețiȘtergere
  67. http://www.youtube.com/watch?v=Yo2lzhB282Y&feature=related


    acest tribut mi-a adus un siroi de lacrimi,cascada si alta nu.De ce acum toti il ridica in rang superior,iar cat era in viata mai ca evitau sa-i pomeneasca numele :((....ce lume cruda.

    SCORPYA

    RăspundețiȘtergere
  68. Florenta,

    Te inteleg foarte bine. Am crezut ca lesin cand am luat biletele. Eu intentionez sa-mi anunt seful de invoire,cu 1 luna inainte. Vreau sa ma invoiesc 1 zi intreaga. Oricum la cat de stresata sunt, nu mai dorm bine, nu mai am pofta de mancare, mai am si treaba la servici....... Mai nou am aflat ca ma duc solo si am ramas si cu un bilet. Nu ma incanta deloc ideea de a sta alaturi de atatia straini, intr-o sala, dar ce mai conteaza. Nimic si nimeni nu-mi va strica momentul. Am bilet si asta e tot ce conteaza. Restul sunt nimicuri. Te pup

    RăspundețiȘtergere
  69. By the way..Hai sa nu fim neserioase si sa-i rapundem lui Val propunerii facuta de ea:
    Eu sunt un berbec, nascuta pe 20 aprilie 1981, Oradea.
    God bless you all!

    RăspundețiȘtergere
  70. Must see!:)
    Michael Jackson, Man in the mirror, Documentar pe parti
    http://www.youtube.com/watch?v=N041obhmnEI&feature=related
    Va pup si va imbratisez!
    O zi faina tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  71. bun venit liliana si ellamaria.
    si ca sa continui traditia lui VAl: fecioara, 25 august, roman, jud. neamt.

    RăspundețiȘtergere
  72. 100 reasons to love Michael Jackson
    http://www.youtube.com/watch?v=XeVLOgb18B8
    si cred ca numaratoarea ar putea continua.

    RăspundețiȘtergere
  73. alt video 100 reasons to love Michael Jackson
    http://www.youtube.com/watch?v=lzRxPROph1Q

    RăspundețiȘtergere
  74. am uitat sa scriu anul nasterii. deci: raluca,fecioara, 25 august 1984, roman, neamt

    RăspundețiȘtergere
  75. Florenta : multumesc pt. cuvintele frumoase, atat in numele meu cat si in numele celorlalti timisoreni, iti doresc toate cele bune! Si iti mai multumesc si pt. faptul te informezi si ne impartasesti si noua ceea ce ai aflat cu privire la MJ... eu recunosc ca m-am staduit sa aflu cat mai multe detalii, dar cateva lucruri mi-au scapat... ma bucur sa vad ca nu si tie (am regasit printre randurile postate de tine cateva lucruri pe care nu le stiam), apreciez mult faptul ca esti atat de bine informata.

    RăspundețiȘtergere
  76. adriana,nu vei singura printre straini ptr ca acolo vor fi doar oameni care il iubesc pe Michael,si lucrul acesta ne uneste pe toti!

    RăspundețiȘtergere
  77. si eu sunt in zodia pestilor, 10 martie 1989, Alba Iulia. va pooopiciuricesc dulce...ma bucur fetelor ca ati reusit sa va luati bilet, sper din tot sufletul sa ajung si eu la cluj sa mi iau...sper...!

    RăspundețiȘtergere
  78. Domnelor, ce ziceti de patalonii acestia aurii?

    http://www.youtube.com/watch?v=S4mIf7nt0mw#movie_player

    In orice piesa pe care o canta live si nu numai Michael e deosebit de sexy..petru ca asta vine din sufletul lui.... dar atunci cand canta Heal the World... uiti de tot si ti se naste o dorinta de a vindeca lumea. So... Mihcael we love you for ever!!!

    RăspundețiȘtergere
  79. catalina, cred baiatul ala se referea la faptul ca Michael a semnat..a dat autigrafe pe primele 500 de bilete la concertul sau, this is it... dar cum nu a mai apucat sa il faca... acum dau biletele impreuna cu biletele pt film,,mai scumpre cred..:))

    RăspundețiȘtergere
  80. Raspuns pentru propunerea lui Val :7.februarie.1988...Varsator, locatie Bucuresti.

    Bun venit Liliana si EllaMaria.
    Liliana,comentariul tau exprima exact ceea ce cred eu despre Michael,ca parinte.Direct la inima mi-a mers :).

    SCORPYA

    RăspundețiȘtergere
  81. Multumesc din tot sufletul,O., pentru linkul dat. Mi s-a parut cel mai frumos omagiu de pana acum, in special violonistul m-a impresionat in mod deosebit.
    Nu stiu voi, dar eu il ascult pe Michael in momentele cele mai grele din viata (care, din pacate, sunt din ce in ce mai multe in ultimul timp) si uit de tot, de toate necazurile si suferintele.
    Sunt Varsator, nascuta pe 6 februarie 1968, din Brasov. Apropo, la Brasov nu ruleaza documentarul asa ca ma bazez pe voi sa-mi descrieti si mie, cu lux de amanunte, ce veti vedea pentru ca nu voi avea rabdare sa apara pe net.
    Pt. Mihai: am vazut ca si tu esti Varsator. Si tatal meu era, din pacate a murit acum 10 ani, dar datorita lui am convingerea ca barbatii Varsatori sunt cei mai minunati oameni, si in special parinti, de pe Pamant. Iti multumesc ca ne gazduiesti si te rog sa ne mai vorbesti din cand in cand, sunt sigura ca ai multe lucruri frumoase de spus si multe alte adevaruri despre viata si oameni de dezvaluit.Amy

    RăspundețiȘtergere
  82. ADRIANA

    Daca acel loc va ramane neocupat langa tine...gandeste-te ca poate acolo va sta sufletul lui Michael...iti va fi alaturi si te va tine de mana atunci cand vei lacrima...iti va sterge lacrimile...iti va sopti...:Don't cry...I love you all...really...i do...from the bottom of my heart...

    STIU ca vei plange...toti o vom face...indiferent ce vom vedea acolo,indiferent ce ne pregatise Michael...Vom plange si vom zambi printre lacrimi...asa cum facem aproape de fiecare data cand il vedem...in ultimele trei luni...
    Dar...va trebui sa incercam sa ne amintim cuvintele lui...si sa-l rasplatim cu un zambet...:

    " Pentru mine nu este nimic mai important decat sa-i fac pe oameni fericiti,indepartandu-i de problemele si grijile pe care le au,ajutandu-i sa-si usureze povara.Vreau sa plece de la spectacolele mele pe care le dau spunand:' A fost excelent. O sa mai vin. M-am distrat de minune 'Pentru mine numai despre asta e vorba...si e minunat...Multi vor sa ajunga la adevar si sa-l interpreteze,astfel incat si altcineva sa poata profita de experientele traite de ei...Aceasta este arta la cel mai inalt nivel.Pentru acele momente...CONTINUI EU SA TRAIESC " ( MICHAEL JACKSON - 1988...Moonwalk )
    Si DA ! Michael continua sa traiasca...si va trai atata timp cat noi nu-l vom uita...Adica vesnic...

    RăspundețiȘtergere
  83. Ma alatur si eu celorlalti si dau curs propunerii lui Val:
    3 octombrie, 1990, Balanta, locatie Tecuci, Galati
    Si sa inteleg ca eu sunt prima sarbatorita din noua familie :D ?

    Va imbratisez pe toti!

    P.S. Eu inca astept reintregirea "familiei" . . .unele persoane nu ne-au mai scris de cateva zile bune(sa stiti ca ne lipsiti), sper ca nu ne-ati parasit . . .
    Aaa, si BUN VENIT celor ce s-au alaturat noua!

    RăspundețiȘtergere
  84. He he! Si eu sunt fana "pantalonii aurii! :-)

    http://www.youtube.com/watch?v=KB2GU7jLvFg&feature=related"

    RăspundețiȘtergere
  85. AURA

    EU iti multumesc...ma bucur daca am putut sa-ti fiu de folos si promit sa-mi dau silinta in continuare...Dar sa stii ca nu e meritul meu...E adevarat ca devorez tot ce are legatura cu Michael,dar de multe ori informatiile ma lovesc pur si simplu...vin ele peste mine...unii spun ca obsesia mea e de vina... De-a lungul anilor ,nu putine au fost situatiile cand mi s-a reprosat acest lucru...Daca spuneam ca am uitat sa fac un lucru...replica urma :aaaaah,ai uitat ?Dar cum nu uiti cutare vers sau cutare strofa din cutare cantec Michael Jackson...?Cum uiti telefonul dar nu-ti uiti niciodata castile...? Sau cand raspundeam cu "nu stiu " la cine stie ce intrebare...mi se replica :Bineinteles ca nu stii,...dar ia sa te intreb ceva despre Michael...si tot asa...Ei au dreptate...uneori sunt ingrozitor de uituca,alteori superficiala...dar sunt foarte constiincioasa cand vine vorba de Michael Jackson...Pentru ca vocea si muzica lui mi-au fost alaturi in toate incercarile mele... Michael nu m-a dezamagit niciodata...si eu nu uit asta...NICIODATA.

    RăspundețiȘtergere
  86. oare cine nu este fan al pantalonilor aurii?
    http://www.youtube.com/watch?v=5Rml7cihYkc

    RăspundețiȘtergere
  87. Michael fericit cantandu-i lui Liz Taylor la telefon in 2003

    http://www.youtube.com/watch?v=Z1celUDsCWE&feature=PlayList&p=88E5141480A5DAFA

    MJ a facut baking vocals pt Doobie Brothers si Rockwell - Somebody's watching me.
    Vio

    RăspundețiȘtergere
  88. 1.
    J.RANDY TARABORRELLI
    MICHAEL JACKSON-MAGIE SI NEBUNIE
    PAGINA 221 - " Nu zambesc niciodata cand dansez"

    Cand Michael sa intors la Los Angeles,s-a intalnit cu Joseph,cu Katherine,cu fratii sai si cu don King,pentru a le spune ce hotarase in legatura cu turneul." Vreau sa-i schimbam numele",a spus el."Nu-mi place VICTORY TOUR,vreau sa ii spunem THE FINAL CURTAIN" (Cortina de final).
    Michael dorea sa sublinieze faptul ca acest turneu avea sa reprezinte un sfarsit de drum pentru el si fratii lui.Odata turneul incheiat,el nu va mai lucra cu fratii Jackson,asadar de aici numele The Final Curtain.
    "Nici unuia dinte frati nu i-a placut deloc numele"isi aminteste Marlon."Nici parintilor ne le-a placut.SUNA MACABRU,CA SI CUM AR FI MURIT CINEVA.DAR NOI NU MUREAM."

    2.
    5 martie 2009-Londra-UK-MICHAEL JACKSON comeback THIS IS IT

    "THIS IS IT ,THIS IS IT.......I'll be performing the song my fans want to hear,THIS IS IT,I mean THIS IS really IT,THIS IS THE FINAL CURTAIN CALLLLLLLLLLLLLLLL.........


    Ce parere aveti despre Cortina de final de atunci si Cortina de final de acum??????

    RăspundețiȘtergere
  89. Cerasela, te pup!

    Stiu ne simti lipsa, insa nu v-am parasit pe voi, visatorilor!
    Eu va urmaresc cuvintele minunate, insa atat de multe lacrimi pe mine una ma deprima si-mi inhiba inspiratia poetica..
    In loc sa plang, am preferat mai degraba sa scotocesc internetul in cautarea unor noi informatii care sa imi raspunda la niste intrebari si sa-mi certifice renumele de visator.
    Si n-am facut rau. Pentru ca zi de zi, ma simt mai aproape de ceea ce am spus de la bun inceput (prietenii stiu ce). Si daca interesul pentru aceste lucruri erau afisate, cu siguranta n-as fi lipsit in nici o dimineata la cafea sau seara inainte de culcare.
    Si cum spunea cineva mult adorat: "I`m alive and I`m here forever!"
    Toate bune!

    RăspundețiȘtergere
  90. Buna tuturor.Va iubesc. Tot timpul intru cu nerabdare pe acest minunat blog sa citesc postarile voaste,sa mai aflu cum va mai simtiti si ce mai faceti...parca a-ti fi prietenii mei de o viata, parca v-as cunoaste de cand lumea...ce straniu...Mai intai de toate :Bun venit Liliana,ellamaria,Maria,Cristina in aceasta mare familia nascuta din iubire pt Michael si din munca si efortul titanic de a crea acest loc,a lui Mihai!!!!!!!!!!! Florenta atat de frumos i-ai scris Adrianei...mi-ai induiosat inima...stiu ca Michael va fi acolo...langa fiecare dintre noi,cand vom plange sau vom zambi de dragul lui,il vom vedea!!!!!!!...si ceea ce vom vedea va fi o parte din sufletul lui,caci pt noi si pt copii lui pregatea totul...sa ne mai faca inca o data fericiti... a murit pe altarul creatiei facand ceea ce stia el cel mai bine...a vrut sa daruiasca totul pana in ultima clipa a vietii lui...nu a pastrat nimic pt el niciodata....Poate daca ar fi fost un pic,un pic macar... mai egoist ar fi trait si astazi...DAR ACESTA NU AR MAI FI FOST MICHAEL!!!!! Pt.Maria: iti multumesc din suflet pt. cuvintele frumoase care mi le-ai adresat,esti o persoana minunata si speciala care stie ceea ce conteaza cu adevarat pt. sufletele noastre si pt. binele omenirii...Michael toata viata si-a dedicat-o acestui tel:PACE PE PAMANT...stii,eu cred ca in fiecare dintre noi exista o particica din Dumnezeu,noi Il cautam tot timpul pe Dumnezeu in afara... pe cand El este atat de aproape...Daca am intelege cat mai multi lucrul acesta,si am putea sa lasam Dragostea,Lumina si Bunatatea ce le purtam in noi,sa ne calauzeasca viata cu siguranta vom reusi sa facem,asa cum si Michael isi dorea atat de mult,O LUME MAI BUNA.

    RăspundețiȘtergere
  91. Pt.propunerea lui Val:16 octombrie 1978 balanta...Bucuresti.Va doresc toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  92. Mihai,vreau sa-ti spun ca am primit cartea ta de ceva vreme...,am citit-o si este cel mai minunat lucru pe care putea sa-l faca cineva pt Michael....Te felicit din toata inima!...sa stii ca multi care vor citi aceasta carte vor avea ocazia(cei care n-au stiut pana acum si l-au judecat gresit din cauza presei)sa vada cum era el,sa vada adevarul din spatele aparentelor.Si sa-ti spun de ce scriu toate astea: aseara au venit la mine in vizita sora sotului meu, impreuna cu sotul ei si au vazut in bibloteca mea tot"arsenalul" pe care il detin cu Michael...carti,dvd-uri,reviste s.a.m.d....Si de aici am inceput o lunga discutie desptre el...Spre surprinderea mea,desi nu sunt fani,erau f curiosi sa vada ceea ce eu aveam cu Michael...chiar mi-au cerut sa le imprumut niste dvd-uri biografice despre el...Binenteles ca le-am dat cu draga inima...dar inainte de orice ca sa inteleaga totul, le-am spus ca trebuie "sa citeasca aceasta carte",intinzindu-le delicat"Un simplu tribut". Vezi tu Mihai chiar si un singur om,daca isi schimba parerea despre Michael cunoscand ADEVARUL inseamna ca tu ti-ai indeplinit menirea si munca ta nu a fost in zadar...

    RăspundețiȘtergere
  93. APPLEHEAD : bineinteles..:)))

    Deschide pagina Face Book a lui Karen Faye Kissinger: are sa te surprinda un mesaj: This is NOT it!

    RăspundețiȘtergere
  94. Multumesc Florenta,

    Ca intotdeauna cuvintele tale m-au miscat. Mi-au dat lacrimile. M-am simtit fericita si foarte aproape de tine. Ai un suflet frumos. Da, indiferent ce vom vedea va fi minunant, pentru ca a fost facut de un OM minunat. A fost facut cu multa dragoste. Voi incerca sa ma simt cat mai aproape cu sufletul si cu mintea de acel OM minunat. Sunt convinsa ca voi reusi si va fi ceva minunat.
    In sufletul meu am convingerea ca asta este doar o repetitie pentru ceea ce va urma. Candva…. undeva……. vom vedea adevaratul spectacol, live. Si vreau sa ma pregatesc pentru asta. Vreau sa invat sa privesc cu ochii sufletului, si asta cat mai bine. Te imbratisez si iti trimit dragoastea mea.

    PS : Sagetator, 30.11.1979, Bucuresti

    RăspundețiȘtergere
  95. Dragele mele prietene,va multumesc tuturor celor care si-au dezvaluit data nasterii,le urez bun venit celor nou sosite si va marturisesc ca in sufletul meu s-a asternut o liniste ciudata,un fel de resemnare sau asteptare...in fiecare zi cand ma gandesc ls Michael incep prin a-mi spune ca nu e posibil sa fie mort si ca ar fi prea crud si prea nedrept sa fie asa.Apoi ma gandesc ca elnu ar fi acceptat niciodata sa sustina 50 de concerte la Londra.Apoi ma gandesc ce s-a intamplat bun dupa asa zisa lui moarte-Chandler a recunoscut ca nu l-a abuzat ,familia si-a aratat interesul dupa profit (fratii si tatal) mama sa si copii sai si-au aratat dragostea si durerea ,poate si anumiti prieteni si-au aratat adevaratele sentimente...si probabil ca in aceasta perioada scursa s-a vazut interesul pentru muzica lui Michael pria atatea cd.cumparete in intreaga lume si interesul pentru filmul ce urmeaza sa ruleze..as vrea sa va intrb pe voi ce alte realizari a mai avut Michael dapa 25 iunie ? Cineva spunea aici ca inscenarea mortii practic nu sa putea realiza! Eu cred ca in America orice se poate infaptui cu bani si imaginatie..si mai e un lucru care nu-mi da pace ..atitudinea lui Obama fata de aceasta tragedie..o simpla scrisoare trimisa familiei -de parca Michael nu era cea mai iubita si cunoscuta persoana de pe Terra...dezinters sau ?... astept parerile voastre ...si asa cum spunea Peter Pan:"Nici nu stii ce aventura extraordinara s-ar putea sa fie moartea"... Val.

    RăspundețiȘtergere
  96. "When Jackson's rested and ready, and pulls the curtain up on his faked death, the world is going to stand still" W. Stern

    RăspundețiȘtergere
  97. Val, ai dreptate in ceea ce priveste dezinteresul lui Obama fata de cel mai mare artist al tuturor timpurilor.
    O scrisorica de condoleante familiei, un interviu in care doar a strecurat faptul ca America deplange pierderea lui si cam atata tot.
    Ce sa mai discutam, ca pe 25 iunie madame Obama impreuna cu sotul si membrii Congresului au organizat un picnic si dansuri hula (mare veselie), iar pe data de 7 iulie, presedintele american nu a putut onora invitatia de a participa la memorial deoarece se afla intr-o vizita in Rusia (a naibii coincidenta cu un motiv extrem de serios!).
    In afara de nepasarea, absolut evidenta a lui Obama, poate ca exista o alta motivatie, pe care noi nu trebuie s-o aflam.
    Toate bune!

    RăspundețiȘtergere
  98. Val:

    Nu e valabil numai in America, ci in toata lumea: cu bani multi poti obtine tot ce vrei; si daca te ajuta imaginatia si inteligenta, o inscenare de acest gen va fi suta la suta reusita.

    RăspundețiȘtergere
  99. Stiu ca link-ul de mai jos nu are le gatura cu Michael si imi cer scuze... dar are legatura cu blogul acesta.
    Stiati de Petiţia împotriva (şi pentru abolirea) legii nr. 298/2008 (privind reţinerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de servicii de comunicaţii electronice destinate publicului sau de reţele publice de comunicaţii...)?

    http://www.petitieonline.ro/petitie-p37662052.html

    Va pup dulce!
    P.S. United as one:)

    RăspundețiȘtergere
  100. Buna-seara!
    Intru ca anonim, dar sunt Maria.
    Sunt uimita de multitudinea mesajelor. Sunteti minunati!... Sunteti fantastici... Sunteti curajosi si va place sa spuneti lucrurilor pe nume! Chiar daca nu ne cunoastem, dati-mi voie sa va spun ca va IUBESC PE TOTI (va rog sa nu ma acuzati de assta.
    IN LEGATURA CU MESAJELE CATRE VAL (?), 4.09.1964 ajuta cu ceva??!!??? - spre rusinea mea, trebuie sa recunosc faptul ca nu am prins ideea)...

    Eu nu am sa va trimit adrese, video etc... Acum cateva zile am trimis un articol 'INGERII NU MOR!"...
    Acum, dati-mi voie sa va trimit si altceva. Sper ca o sa va placa.
    Luni.10.08.2009
    13,09
    MESAJ CATRE KATHERINE

    I. Maicuta pamanteana, nu plange-a mea plecare.
    Eu sunt aici, alaturi si te veghez mereu.
    De prunc si pana astazi fost-ai o alinare
    Si cantecul de leagan e chiar sufletul meu.

    II. Eu n-am plecat cu voia de-aici de langa tine.
    Tatal Ceres si Maica Divina m-au chemat.
    Si sterge lacrima ce-n colt de ochi iti vine!
    Si roaga-te cu mine, asa cum ne-am rugat!...

    III. Maicuta pamanteana, aici e-asa de bine
    Si Locurile Sfinte acum sunt casa mea.
    Si cantecu-mi divin ajunge pan*la tine
    Asculta-l cu-al tau suflet! E rugamintea mea...

    IV. Maicuta pamanteana imi iart-acum greseala
    Ca am plecat degraba, ca un cuvant n-am spus
    Si iarta-mi stangacia, si iarta-mi repezeala
    Dar am plecat ca Inger iubit al lui Iisus.

    V.Maicuta pamanteana, nu plange-a mea plecare.
    Eu sunt aici, alaturi si te veghez mereu.
    De prunc si pana astazi fost-ai o alinare
    Si cantecul de leagan e chiar sufletul meu.
    -----------------------------------
    Multumesc. Cu sinceritate, Maria.

    RăspundețiȘtergere
  101. Buna,incep prin a va multumi pentru primirea calda in randurile voastre,pentru cuvintele frumoase de bun venit si ca sa ma conformez cerintelor data mea de nastere este 18 aprilie si sunt din Bucuresti
    Pentru Raluca din Roman,tata e din Ceahlau,am rude la Piatra Neamt este o zona de vis la voi,dar din pacate nu am mai fost de mult.
    Pentru Scorpia,multumesc pentru gandurile comune in ceea ce priveste delicatetea lui Michael fata de copii.
    Pentru Maria,nu stiu daca ai intrat deja in posesia cartii scrise atat de frumos de Mihai,daca nu,trimite comanda pe adresele lui de email:
    romanul.frustrat@yahoo.com sau
    mikael_dobrescu@yahoo.com si citeste ce a scris Mihai in luna august.O sa-ti placa mult cartea,eu
    in fiecare seara ,inainte de culcare mai citesc cateva pagini,ca sa visez frumos.Lectura placuta!
    Va pup si va imbratisez ca Michael!
    Era sa uit ce e mai important:
    am luat bilete la film la primul spectacol.Cine rezema "zidurile "Movieplex" duminica dimineata la ora 7 ? Eu cu fata mea !
    Eram primele,macar atata sa facem pentru Michael!

    Va pup cu drag Liliana

    RăspundețiȘtergere
  102. spre marea mea rusine nu am prins ideea cu ziua de nastere dar sper sa ma dumiresc pana la urma . 7 februarie 1964 Bucuresti
    trebuie sa va mai spun ceva, voua celor care faceti parte din aceasta familie.de cand am descoperit acest blog , nu exista seara sa nu intru sa vad ce mai faceti si ce ati mai scris,dupa care , uneori plang pt ca spre disperarea mea sunt atat de sensibila ....... dupa care ma duc in fiecare seara si ma intalnesc cu Mick pe internet fie la link postat de voi fie ce mai gasesc si uite asa tot spre disperarea mea am renuntat la citit am renuntat sa ma mai uit la tv si stau pe aici cu voi.chiar daca nu va vad mi am facut din voi prieteni de sufletsi zic asta pt ca va simt sufletul; oameni ca voi sunt rari astazi de aceea caut cu ardoare compania voastra . va doresc tot binele din lume si abia astept filmul ca sa comentam sa vedem ce am inteles noi de acolo

    RăspundețiȘtergere
  103. Maria, m-ai impresionat pana la lacrimi. Mai mult nu stiu ce as putea spune.

    RăspundețiȘtergere
  104. http://www.youtube.com/watch?v=BAYBtgcdLdY
    Ascultati aici ceva ce nu ati mai auzit!pe Michael facand vocalize!era un profesionist!

    RăspundețiȘtergere
  105. Mi-am luat si eu bilete la THIS IS IT desi nu sunt din Bucuresti.As fi preferat sa vad filmul acasa pe DVD sau CD,ca sa pot plange linistita (fiind o fire inchisa nu-mi place sa plang de fata cu altii)dar nu mai am rabdare pana vor aparea,deci sper sa fie suficient de intuneric in sala ca sa nu fiu vazuta.Asa ca pe 31.10 o sa vad si eu filmul la cinema LIGHT,provocand nemultumirea consoartei care va trebui sa conduca 2,3 ore pana in Bucuresti.N-am mai vizionat un film la cinema de mai bine de 15 ani.Cand s-a anuntata ca va aparea filmul ma gandeam ca vor iesi la lumina si raspunsurile,acum nu mai cred asta,cred in schimb ca vor aparea si mai multe intrebari.Sunt convinsa ca cei care au realizat filmul ,,l-au aranjat,, in asa fel incat sa ascunda adevarul si sa poata manipula in continuare.
    In rest caut raspunsuri si caut sa aflu cat mai multe despre omul cu suflet de inger-Michael.Si doare!!Geniul,Regele,Megastarul l-am vazut toti dar ma intreb cati dintre cei apropiati au stiut sa-i inteleaga sufletul,framantarile,dorintele?Ia pasat oare cuiva ce se intampla cu omul Michael dupa ce cadea cortina fiecarui spectacol?A avut oare pe umarul cui sa planga in multele nopti de insomnie?Cand l-a durut a fost cineva care sa-l auda si cu sufletul si sa-l linisteasca prin vorbe venite din suflet si nu cu un pumn de medicamente?A inteles oare cineva ca neglijenta si abuzurile (emotionele si fizice) din copilarie lasa cicatrici care nu se vor vindeca toata viata si nu vei putea fi niciodata ,,normal,,si,,intreg,, oricat ti-ai dori?A avut oare cineva timp si rabdare sa-l asculte cu adevarat intr-o lume sugrumata de superficial si bazata doar pe profit?L-a inteles cineva cu adevarat atunci cand a strigat cu sufletul frant "I'm a person,I'm only human"?Singurul raspuns pe care l-am gasit e trist si cumplit de dureros:singuratatea a fost permanentul sau ,,prieten,,si cu siguranta ceea ce l-a salvat pentru un timp au fost copii,care sper din tot sufletul sa nu aiba parte de acelasi destin.

    Parca a mai fost dat link-ul asa ca scuze daca ma repet:
    http://www.msnbc.msn.com/id/32987303/ns/dateline_nbc-newsmakers// - MICHAEL JACKSON TAPES TRANSCRIPT
    Alina-balanta 28.09.1971

    RăspundețiȘtergere
  106. @Anonim - gold pants

    :-)

    RăspundețiȘtergere
  107. Buna-ziua!
    Revin si de data aceasta cu multa placere la intilnirea cu prietenii mei dragi si de suflet. Daca ieri v-am prezentat un mesaj venit din partea lui MJJ pentru mama sa, astazi imi mai este permis un nou umil tribut adus lui Michael?
    Este tot un mesaj valabil pentru noi toti, pentru a nu ne lasa doborati de "nici o adiere de Vant".
    Luni,10.08.2009
    13.45-14.00
    RIDICA-TE SI MERGI!

    I. "Ridica-te si mergi!" cuvintele divine
    Imi suna in ureche din ce in ce mai clar.
    "Ridica-te si mergi!" chiar daca raul vine
    Si-ti inconjoara trupul umplandu-l cu amar...

    II. "Ridica-te si mergi!" si canta ca si mine
    Si viata ta in cantec divin tu o prefa!
    "Ridica-te si mergi!" spunand printre suspine
    Si armele dreptatii, nicicand nu le preda!...

    III. "Ridica-te si mergi!" chiar daca vantul bate
    Alaturi e Lumina cea pururi pentru tine.
    "Ridica-te si mergi!" Si dincolo de Moarte
    Razbate cu dreptate si cantece divine...

    IV. "Ridica-te si mergi!" Si lacrima durerii
    O lasa deoparte! O-ngroapa in uitare...
    "Ridica-te si mergi!" Si darul mangaierii
    Sa-ti fie-ntreaga viata vesnica alinare.

    V. "Ridica-te si mergi!" si canta ca si mine
    Si viata ta in cantec divin tu o prefa!
    "Ridica-te si mergi!" spunand printre suspine
    Si armele dreptatii, nicicand nu le preda!...
    ----------------------------------

    RăspundețiȘtergere
  108. http://www.youtube.com/watch?v=miGbaKO8_6Y&NR=1
    Din intimplare am gasit acest site cu imagini socante despre Michael. Fotografiile sa fie trucate???...
    Si oricare ar fi adevarul, eu tot cred ca Michael a fost una din victimele Careului de Asi... Ca noi toti, de fapt> Multumesc. Cu sinceritate, Maria.

    RăspundețiȘtergere
  109. Zuza, nici nu stii cat ma bucur ca in sfarsit am contact cu cineva care are aceeasi zi de nastere cu a mea.Te pup :* Apropo la ce cinema ti-ai luat bilete prt film??

    Liliana....cand ai zis "Movieplex' te-ai referit la cel din Plaza Romania??

    Pupic pentru toata lumea, fara exceptie:D
    SCORPYA

    RăspundețiȘtergere
  110. maria am vazut filmuletul de pe youtube cu acele poze. logic ca sunt trucate....daca o sa mai cauti o sa gasesti niste prostii asemanatoare. nu vreau sa te supar dar mi se pare prea de tot filmuletul.

    RăspundețiȘtergere
  111. ce parere aveti de asta... si continuarea??
    http://www.youtube.com/watch?v=sJi2HaJf1VI
    aaa

    RăspundețiȘtergere
  112. BUNA-SEARA!
    Scuze pentru ca indraznesc, dar am nevoie de putin ajutor. Exista cineva bun cunoscator al Limbii Engleze? As ruga-o pe acea persoana sa-mi traduca - dar sa fie tot atat de expresive - 'INGERII NU MOR" si 'MESAJ CATRE KATHERINE". Saptamana viitoare trebuie sa le trimit, iar eu cu engleza nu stau prea bine. Inteleg ceea ce se vorbeste, dar cu gramatica... si scrisul... cam las de dorit. Deci, va rog "sa-mi salveze cineva reputatia". Multumesc anticipat.

    P.S. S-au dat cumva secvente astazi la televizor legate de Bombardarea Lunii de catre NASA? Multumesc inca o data. Cu prietenie si respect sincere, Maria.

    RăspundețiȘtergere

AVERTISMENT!

Orice comentariu care contine limbaj jignitor la adresa autorilor blogului, a cititorilor sau a comentatorilor sai, va fi expediat in Zona Fantoma, sa-l caute pe Generalul Zod :)