vineri, 4 septembrie 2009

ANUNŢ

...


pentru cititorii care îşi doresc cartea „Michael Jackson – un simplu tribut”



Cine a auzit vreodată de „teoria chibritului”, sper că va înţelege perfect cum devine treaba cu Poşta Română. Pe lângă faptul că drumul unui colet de la expeditor la destinatar durează câteva zile bune, ca să poţi trimite ceva cu plata ramburs ai de completat o grămadă de hârţoage, care de fapt sunt nişte chestii minuscule, în care numai un specialist în pictat pe bobul de orez ar putea să scrie ceva. Oricum, eu unul am stricat un teanc de avize, după care m-am lămurit că sunt nepriceput în treburi din astea şi am apelat la sora mea, care e în stare să scrie atât de mic. Îmi pare tare rău, eu sunt uşor hipermetrop şi am scrisul mare, ca să se vadă din avion :)


Problema cea mare e alta: dat fiindcă sunt atâtea chestii de completat, iar cucoanele de la poştă nu servesc mai mult de 10 colete deodată (că li se apleacă); ne-au spus că, în cel mai bun caz, putem să le aducem zilnic în două serii: 10 dimineaţa şi 10 după-amiaza. Prin urmare, vă anunţ cu regret că va dura câteva zile bune până când voi reuşi să onorez comenzile - pe cele de până acum; dar tot vin altele în continuare şi nu ştiu cum o să mă descurc :). Sper să am înţelegerea voastră şi să mă credeţi că fac tot posibilul (de fapt, în momentul ăsta, mai mult soră-mea :) să nu vă dezamăgesc. Toţi cei care au cerut cartea o vor avea, chiar dacă va intârzia câteva zie.


***

Am citit toate comentariile voastre despre înmormântarea lui Michael. Îmi pare rău că nu pot să vă răspund la acest subiect. Nu am putut să mă uit. Nu am putut, pur şi simplu. Vă rog să ma iertaţi.







...

157 de comentarii:

  1. Doamne ce frumoasa e melodia SOMEONE IN THE DARK.Iti multumin din suflet,Mihai.
    Aceasta melodie este coloana sonora din filmul E.T. din anii 80.Ce amintiri frumoase,parca imi aduc aminte si acum cand am vazut prima oara filmul,la un vecin.
    Asa mult mi-as dori sa pot da timpul inapoi,sa fim din nou copii,voi nu?????????????????

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna din nou!
    Stai linistit Mihai, nu este absolut nicio problema, important este ca mai devreme sau mai tarziu vom primi cartile.
    Iti multumim ce faci pt noi, imi dau seama ca necesita multa munca si mai ales mult timp.
    P.S. Sper ca mi-ai inteles "problema" si ca totul este in regula. Acum ca ne-ai spus cum stau lucrurile si cu Posta Romana, cred ca luni daca ai putea este ok sa imi trimiti catile.
    Imi cer scuze din nou ca ti-am creat si eu probleme ( de parca n-ai intampinat destule)
    Va imbratisez!
    Pe curand!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu-ti face probleme, Mihai. Noi avem rabdare si intelegem ca sunt lucruri care nu depind numai de tine. Suntem in Romania, nu? Multumim pentru superba melodie ce ne-ai trimis-o.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dragi prieteni nu ma pot stapani,lacrimile incep sa curga din nou pe fata mea.Dupa 2 luni in care am plans incontinuu,zi si noapte,au fost cateva zile in care m-am oprit,pana acum,cand ele incep sa puna din nou stapanire pe mine.Oare incep sa ma indoiesc?
    Oare toata increderea mea in el incepe sa dispara?
    Cu mana pe inima va spun ca in aceste 2 luni am slabit,nu mai am pofta de mancare,mama mea si sotul meu,au inceput sa vada ca ceva nu este in regula cu mine.
    Va rog nu incercati sa ma judecati,va spun astea fiinca am mare nevoie de cineva ca voi,care il iubiti si simti ACEST SENTIMENT pe care nu il putem explica in cuvinte.
    M-am gandit mult azi si nu mai vreau sa repet greseala de acum 3 ani,cand l-am "abandonat" datorita mass mediei si a publicitatii negative din timpul si dupa ultimul proces.Sunt fan M.J. inca din scoala generala si azi mai mult ca niciodata m-am decis,sa cred in el si in PLANUL asta pe care sunt sigura ca el il are demult in minte.Traieste,stiu asta,insa ceea ce vreau sa aflu de acum inainte este:DE CE A FACUT TOATE ASTEA si ce urmareste?
    Va multumesc mult ca m-ati ascultat si va doresc si voua mult succes la "sapaturi",lol.

    RăspundețiȘtergere
  5. off Doamne, cata tristete..o zi trista.....

    RăspundețiȘtergere
  6. Stai linistit, Mihai! Si cand spun asta ma refer si la faptul ca se va intarzia putin cu primirea cartiolr (Multumim inca o data!) cat si la faptul ca nu ai putut privi funerariile lui MJ.
    Mai bine ca nu le-ai vazut, pt ca a durut...RAU. Rau, la modul ca eu una am plans la fel de rau ca atunci cand am aflat ca a murit.
    Totusi...acum se poate odihni in pace....se poate juca cu ingerasii, si poate fi Peter Pan fara sa-l judece nimeni pt asta. Poate sa trimita iubire pe pamant fara sa fie numit pedofil sau homosexual. Si stii ce? Abia acum imi dau seama ca MJ si-a implinit inca o data visul...ne-a facut mai buni, ne-a facut sa ne unim in iubirea noastra pentru frumos si curat. Pun pariu ca acum ii invata pe ingeri cum sa faca Moonwalk-ul. Suntem cu totii mandri sa fim fanii lui...ne-a unit prin iubire...desi nu ne cunoastem, ne iubim unii pe altii.
    Ma opresc aici pt ca as putea scrie la infinit, si iar m-am pus pe plans.
    Adio MJ...vei ramane vesnic lumina sufletelor noastre...

    RăspundețiȘtergere
  7. Vă mulţumesc pentru tot, vă mulţumesc pentru că existaţi. Şi mie mi-e greu acum, mi-a fost greu şi ieri, aşa cum îmi este de 70 de zile încoace; şi nu am putut să nu observ că, deşi cartea nu a ieşit de la tipar de ziua lui, aşa cum mi-am dorit, totuşi ea a ieşit exact în ziua în care a fost înmormântat. Iar în noaptea dinainte îl visasem: îmi promitea că va renunţa la acele medicamente, pentru că, îmi spunea, „mai am multe de făcut”. Nu ştiu ce poate să însemne asta, dar simt că înseamnă ceva.


    Cristina Pop, am notat comanda ta, dar te rog să-mi trimiti un mail, ca să ştiu cum pot să iau legătura cu tine:

    mikael_dobrescu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  8. NU o sa va vina sa credeti ce am gasit,uitati-va:
    http://www.youtube.com/watch?v=4qlnGWwU7_8
    Cum se poate sa fie asa clare imaginile.Au fost date la TV,ca eu una nu le-am vazut
    Va roooooooooooog mult uitati-va.De ce am impresia ca e un film???????????Si ce cauta Tatiana din videoclipul The Way You Make Me Feel la funeralii?Ea apare la momentul 4:02.
    Keny Ortega,o gramada de fete cunoscute pe care nu stiu sigur de unde le stiu,si la momentul 1:26 apare o tipa blonda ,care sta cu spatele,cine eeeeeeeee?
    Si apoi pozele de la funeralii,acum le-am vazut de aproape,sunt din LIBERIAN GIRL: http://www.youtube.com/watch?v=PjtI2WZTZ9k
    Videoclipul regizat de MICHAEL in 1989,adica acum 20 ani.Stiam eu,ca mi se pare cunoscut scenariul,uitativa la videoclip,va rog veti vedea o gramada de prieteni de-ai lui,cantareti,regizori,actori,David Copperfielf,etc si pe Richard Dryefus care ii zice lui Bubless la momentul 2:50 asa:De care dintre Michael Jackson vorbim?
    Apare si Lou Ferigo,antrenorul Lui Michael,si la sfarsit Dan Aykroyd din Ghostbusters pe motocicleta,exact cum sa terminat si funeralile,doar ca acum au fost mai multi motociclisti.
    Deci dupa 20 de ani il reangajeaza pe Frank Dileo,cam suspect.In anul 1989 Mj la concediat pe Frank Dileo iar cei care au citit cartile existente acum pe piata stiu de ce.
    Fratilor inca este prea devreme sa spun ca e un film,cine stie poate,dar mai am multe de cercetat.
    Va doresc si voua mult succes.

    RăspundețiȘtergere
  9. Mihai, in legatura cu visul tau. Cu cateva zile inainte si eu visasem ca eram la calculator si mi-au aparut pe monitor doua imagini similare, ca dintr-un film de pe youtube. Era Michael Jackson intr-o poza pe care nu o mai vazusem si scria(in limba romana):,,Michael traieste". N-am vrut sa scriu acest lucru, sa nu par deplasata, dar daca si tie ti s-a intamplat acelasi lucru mi-am spus ca nu e rau sa spun. Nu cred in vise, poate a ramas in subconstientul meu acea dorinta ca Michael sa traiasca, dar poate totusi inseamna ceva(asa cum spui si tu). Enorm ce m-a dat peste cap aceasta ceremonie, toata noaptea am fost agitata si n-am putut dormi. Nu-mi ieseau din minte imaginea acelui sicriu si privirea impietrita a mamei lui Michael Jackson. Imaginea acelei mame privind in gol m-a tulburat profund. Pentru ca sa va spun, nici o durere din lumea asta si nici o incercare nu este mai mare ca si cea a unei mame care-si priveste copilul in sicriu. Este impotriva firii ca un parinte sa-si ingroape copilul, ca de obicei e invers, si indiferent ce varsta ar avea tot copilul ei ramane. Bineinteles ca si durerea unui copil e cumplita atunci cand isi pierde parintele,va spun asta din trairea proprie, dar mult mai sfasietor este pentru o mama, credeti-ma! Imi pare rau ca sunt cu moralul la pamant, dar inca nu mi-am pierdut speranta ca poate totusi...Astept MARELE SPECTACOL din octombrie, ca poate atunci se vor limpezi lucrurile. Pana atunci citesc comentariile voastre si ma bucur pentru cele care sunt atat de optimiste (gen DiAnA),fiindca ma mai tin pe linia de plutire. Inca sper, sa stiti, doar ca sunt trista, foarte trista...Va imbratisez cu drag

    RăspundețiȘtergere
  10. pt chiriachi: si eu am avut un vis asemanator. si ce-i mai interesant: in noaptea inmormantarii ceasul meu a stat la ora 5 dimineata. plus ca toata nopatea nu am putut dormi. cand am vazut dimineata ceasul am ramas blocata. sa fie asta asta oare un semn???

    RăspundețiȘtergere
  11. Haideti sa-i vedem pe copii lui,sunt atat de frumosi si de bine crescuti.Nici nu se putea altfel,nu?
    http://www.youtube.com/watch?v=cZxd5M589g0
    Florenta iti multumesc frumos pentru sfat,am sa-l urmez,dar referitor la MICHAEL, nu o sa ma las batuta,scuze dar asta e........................
    Va doresc o zi superba la toti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. cerasela, madalina, chiriachi, diana am lasat un mesaj si pe 4 septembrie prin care va rog sa va pastrati speranta vie. trebuie sa actionam dupa cum ne dicteaza sufletul, asa dupa cum suntem fiecare construit. poate ca ptr. cei care accepta moartea este mai bine, dar cine stie timpul le va rezerva o mare bucurie. pentru cei care mai speram ca traieste, tot timpul isi va spune cuvantul, ptr. ca sunt sigura ca vor mai aparea informatii care incet, incet ne vor duce fie spre bucurie, fie spre acceptare. daca este cu adevarat mort, treptat, treptat vom accepta si vom intra pe fagasul normal al vietii noastre de familie. va spun asta din propie experienta, cand medicul mi-a spus ca fratele meu va muri in 5 luni (avea 37 de ani), am fost nebuna de durere, nu puteam sa accept. de ce asa de devreme, de ce asa dintr-o data? am facut tot ce mi-a stat in putere, dar cu timpul am constientizat altfel acest lucru, si desi sufletul imi era sfasiat am inceput putin cate putin sa accept... au trecut 20 de ani de atunci, ma doare in continuare, dar rana este inchisa. asa si cu aceasta durere care ne uneste pe toti acum. timpul ne va ajuta sa ne inchida acesta rana care acum este larg deschisa si sangeranda.
    fiecare se va descurca dupa cum este construit de catre Dumnezeu, El ne va fi aproape si ne va ajuta. ascultati-va sufletul, pastrati speranta vie, Dumnezeu este mare si va avea grija de noi.El va aseza lucrurile exact asa cum trebuie.va iubesc pe toti, maria

    RăspundețiȘtergere
  13. si inca ceva... dupa 7 ani de la moartea fratelui a murit tatal meu, dupa 7 ani de la moartea lui a murit mama mea, m-a durut sufletul de fiecare data dar am acceptat mai usor, poate ca acceptarea venea din firescul vietii... toti trecem prin aceste suferinte, este firesc.
    am plans si cand a murit adriam pintea, stefan iordache, pitis, am plans dar am acceptat, acum sufletul meu nu accepta aceasta pierdere. de la inceput, inainte de a citi fel si fel de pareri despre aceasta moarte nu am acceptat ca el ne-a parasit. nu pot sa cred ca el care se ingrijora de noi toti, de soarta acestui pamant si a copiilor din lumea intreaga putea sa fie napasator cu viata lui si putea sa consume acele medicamente cu "sacosa" cum spuneau unii. nu pot sa cred ca nu se gandea la copilasii lui pe care si i-a dorit din tot sufletul, ca nu se gandea la toti cei care il iubeau. sa fii fost el atat de incostient ca acele medicamente ii vor aduce moartea, sa fii ajuns el sa-i implore pe medici sa-i administreze tot mai mult, tot mai mult? NU CRED. si srig acest lucru in gura mare. MICHAEL IUBEA VIATA, NU PUTEA FACE ASA CEVA.
    in concluzie cred in continuare cu taria ca traieste, ca ne va face o mare bucurie. sa fiu oare asa de naiva la varsta mea? sufletul meu sa fie atat de inocent dupa toata experienta mea de viata? voi vedea. maria

    RăspundețiȘtergere
  14. Am 2 intrebari:
    1. Stie cineva unde as putea gasi albumul "History" in Bucuresti?
    2. Filmul "This is it" va rula in cinematografele din toata lumea pe 28 oct?

    RăspundețiȘtergere
  15. Wow,Doamne! ce vorbe frumoase spui Maria,dar in acelasi timp triste. Cand spun triste, ma refer la familia ta, imi pare sincer rau pentru ce a trebuit sa induri.
    Domnul sa fie cu noi toti;haide-ti sa incercam sa facem o lume mai buna,vreti?

    RăspundețiȘtergere
  16. Da, poate am fost/ sunt "bocitoare" insa credeti-ma ca durerea m-a coplesit.
    Poate ca mi-am dat seama de ceva ce nu am vrut sa cred de la inceput, ca Mike a plecat dintre noi si vazandu-i pe prietenii lui de-o viata plangand, vazand-o pe mama lui impietrita de durere . . .toate astea m-au convins.
    Credeti-ma ca doare atat de tare incat mi se face rau numai cat ma gandesc la asta dar, inclin sa cred ca ascesta este crudul adevar.
    Si . . .poate veti spune ca sunt paranoica insa, cunoscandul pe Michael, cateodata imi imaginez ca daca el ar vedea ce scenarii facem noi cu privire la moartea lui ar spune " Hei, oameni buni, menirea mee pe acest pamant a fost sa aduc iubire, bucurie si nicidecum durere. Si daca asta totusi s-a intamplat (odata cu moartea mea) a fost voia Domnului, nu a fost ceva voluntar"
    Repet, sper sa nu ma credeti nebuna insa. . .nu cred ca lui Mike i-ar fi placut sa provoace atata durere doar pt a demonstra ceva, si cui? tocmai presei, NU, chiar nu cred asta. "This is not Michael Jackson"!
    Va rog sa nu va suparati pe mine pt cele scrise insa, asta simt.
    Acolo ii va fi poate mai bine, si nu trebuie sa fim egoisti, sa-l vrem numai pt noi. 45 de ani, el pentru noi ( si pt cei dragi)a existat, a cantat. Acum asa cum spunea si Irina da spectacole pentru ingeri iar noi trebuie sa facem ceea ce ne-a invatat Mike: " Smile, though your heart is aching" Stiu ca e aproape imposibil insa trebuie s-o facem pentru el, pentru bunul si iubitul nostru Rege!
    Eu il voi iubi pana in momentul in care inima ce o port in piept va inceta sa mai bata!
    Iti multumesc Michael pt ceea ce m-ai facut sa simt, nu credeam ca sunt capabila sa port in suflet sentimente atat de nobile si atat de puternice . . .si mai ales pt o singura persoana. Iti multumesc pt ca datorita tie am invatat sa iubesc mai mult si sa devin o persoana mai buna!
    Va multumesc ca ati citi gandurile mele! Va imbratisez! "God bless you, all!"

    RăspundețiȘtergere
  17. Pentru Maria. Iti multumesc pentru incurajari. Nu, nu mi-am pierdut speranta, insa sunt foarte trista, enorm de trista. Ceva s-a rupt in sufletul meu odata cu ,,plecarea" lui Michael si sangereaza mereu, la orice atingere, la orice veste rea. Cu timpul imi voi reveni, dar acum e prea devreme. Iti multumesc oricum.

    RăspundețiȘtergere
  18. Sper ca s-a inteles ceva din ce am scris, de la un timp sunt cam incoerenta (emotiile m-au coplesit)
    M-am zapacit atat de tare incat (desi gramatica e una dintr pasiunile mele) s-a strecurat si o greseala de ortografie, imi cer scuze ( *cunoscadu-l)
    Astept si parerile voastre, la comment-ul anterior!
    Va multumesc!
    Pe curand!

    RăspundețiȘtergere
  19. pt diana : am o rugaminte. ai trimis tu o data doua link-uri cu un MJ amuzant: unul cu naomi si inca unul. imi poti da iar link-ul pt celalalt?? sau macar cum se cheama exact??? merci mult. love you more

    RăspundețiȘtergere
  20. O sa ma credeti nebuna,dar fiti atenti ce idee mi-a venit urmarind imagini cu Neverland.
    Va rog din suflet sa urmariti si voi aceste imagini,sunt de la funeralii,dar sunt luate de sus.Se stie faptul ca intrarea in spatiul aerian la funeralii au fost oprite:http://www.youtube.com/watch?v=1LoTWVvGl6I&nbsp
    Apoi am urmarit imagini cu Neverlad luate din nou de sus: http://www.youtube.com/watch?v=DrsDdnIfeRg&feature=related ,si bingo,mi-a venit brusc ideea,nu mi-am dat seama unde am mai vazut aceleasi imagini,doar am si revista MICHAEL JACKSON VIATA unei legende din Romania Libera aparuta pe piata dupa data de 25 iunie,in care arata la fel imagini cu Neverlad luate de sus.
    Bun,dar apoi mi-a venit in cap ceva ce am mai auzit si citit,cum ca familia a comandat tone de ciment si ca dat jos de pe poarta de la Neverlad toate inscriptiile,inclusiv numele.
    Spuneti-mi ca nu sunt nebuna si ca aceste 2 locuri nu seamana?
    Si apoi poarta pe care au iesit politistii la funeralii,este indentica cu cea de la neverland????
    Cred ca incep ca o iau razna

    RăspundețiȘtergere
  21. Printre lacrimi,pot sa zambesc totusi.......... a reusit sa schimbe lumea,si a indeplinit visul,i am indeplinit visul,a facut o lume mai buna.Noi ,cei care il iubim atit de mult ,acum avem puterea sa fim mai buni cu ceilalti:).Nu e minunat?Ne am conectat toti ,sufleteste,suntem un intreg ,asa cum el se unea cu noi,este magia care nu va muri niciodata, datorita lui.

    RăspundețiȘtergere
  22. Mihai sa stii ca si eu l-am visat pe Michael acum vreo cateva zile...am visat ca avea un spectacol si ca avea doua perechi de pantaloni albi si nu se putea hotari pe care sa ii poarte...si ne tot sfatuiam.Se spune ca atunci cand visezi un om care a murit, intri in contact cu el.Nu stiu ce inseamna visul asta dar el inseamna ceva si daca chestia cu intratul in contact e adevarata, atunci ma bucur ca am intra in contact cu Mike:).Nu e prima oara cand il visez pe Michael doar ca visul acesta a fost primul in care el m-i se adresa mie in care imi vorbea direct.Mi-e dor de el...

    RăspundețiȘtergere
  23. Si......mi se rupe sufletul cind ma gandesc ca a avut nevoie de ajutor, in cazul in care chiar lua medicamente.Din pacate nimeni nu a fost acolo pt el ,asa cum si a dorit mereu,cum e posibil asa ceva?Chiar nici macar unul din oamenii din jurul lui nu a fazut ce inima are?Ascult "Someone in the dark de azi dim "...:(i love you michael!

    RăspundețiȘtergere
  24. Pentru Raluca:
    1.
    http://www.youtube.com/watch?v=ga3407JRbaE&feature=related
    2.
    http://www.youtube.com/watch?v=3ilEAP9cH5I&feature=related

    RăspundețiȘtergere
  25. O sa ma credeti nebuna,dar fiti atenti ce idee mi-a venit urmarind imagini cu Neverland.
    Va rog din suflet sa urmariti si voi aceste imagini,sunt de la funeralii,dar sunt luate de sus.Se stie faptul ca intrarea in spatiul aerian la funeralii au fost oprite:
    http://www.youtube.com/watch?v=1LoTWVvGl6I&nbsp
    Apoi am urmarit imagini cu Neverlad luate din nou de sus: http://www.youtube.com/watch?v=DrsDdnIfeRg&feature=related
    ,si bingo,mi-a venit brusc ideea,nu mi-am dat seama unde am mai vazut aceleasi imagini,doar am si revista MICHAEL JACKSON VIATA unei legende din Romania Libera aparuta pe piata dupa data de 25 iunie,in care arata la fel imagini cu Neverlad luate de sus.
    Bun,dar apoi mi-a venit in cap ceva ce am mai auzit si citit,cum ca familia a comandat tone de ciment si ca dat jos de pe poarta de la Neverlad toate inscriptiile,inclusiv numele.
    Spuneti-mi ca nu sunt nebuna si ca aceste 2 locuri nu seamana?
    Si apoi poarta pe care au iesit politistii la funeralii,este indentica cu cea de la neverland????
    Cred ca incep ca o iau razna

    RăspundețiȘtergere
  26. pentru fanii MJ am sa las si eu id-ul meu aici...dana_mj92...poate mai vorbim aflam lucruri noi facem schimb poze si de materiale cu Mike...vedem noi.Daca vreti adaugati-l.Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  27. Ohh, Doamne..simt ca niciodata nu il voi putea uita pe Michael!
    Nu gasesc cuvinte sa exprim ce simt cand accesez acest blog!
    Ma bucur enorm ca lumea inteleapta s-a adunat aici si ca acei frustrati de pe alte site-uri nu "ne-au" gasit...
    Inca mai exista multe persoane care nu stiu sa faca altceva decat sa il denigreze in continuare pe Michael.:-(
    E o durere imensa in sufletele noastre, nu stiu cum vom trece peste asta...
    De la moartea sa, ceva s-a schimbat in inimile noastre si chiar in intreaga lume.Niciodata nu am "auzit" atatea glasuri la un loc, nu "am vazut" atatea suflete unite...Cred ca el a reusit sa schimbe felul de a gandi al oamenilor, asa cum a dorit mereu!
    Acum vad altfel lucrurile din jurul meu, ceva s-a schimbat in Univers, el a avut puterea, a avut aceasta influenta asupra noastra, a tuturor si cred ca sunteti de acord cu mine cand spun asta.
    Pacat ca nu a fost inteles de toata lumea, la momentul potrivit...Pacat ca a trebuit sa isi dea sufletul pentru o schimbare!
    Dragii mei, sa ne rugam mereu pentru sufletul acestui minunat OM, geniu, incontestabil artist si sa ii cinstim intotdeauna memoria!
    ANCA

    RăspundețiȘtergere
  28. Ohh, Doamne..simt ca niciodata nu il voi putea uita pe Michael!
    Nu gasesc cuvinte sa exprim ce simt cand accesez acest blog!
    Ma bucur enorm ca lumea inteleapta s-a adunat aici si ca acei frustrati de pe alte site-uri nu "ne-au" gasit...
    Inca mai exista multe persoane care nu stiu sa faca altceva decat sa il denigreze in continuare pe Michael.:-(
    E o durere imensa in sufletele noastre, nu stiu cum vom trece peste asta...
    De la moartea sa, ceva s-a schimbat in inimile noastre si chiar in intreaga lume.Niciodata nu am "auzit" atatea glasuri la un loc, nu "am vazut" atatea suflete unite...Cred ca el a reusit sa schimbe felul de a gandi al oamenilor, asa cum a dorit mereu!
    Acum vad altfel lucrurile din jurul meu, ceva s-a schimbat in Univers, el a avut puterea, a avut aceasta influenta asupra noastra, a tuturor si cred ca sunteti de acord cu mine cand spun asta.
    Pacat ca nu a fost inteles de toata lumea, la momentul potrivit...Pacat ca a trebuit sa isi dea sufletul pentru o schimbare!
    Dragii mei, sa ne rugam mereu pentru sufletul acestui minunat OM, geniu, incontestabil artist si sa ii cinstim intotdeauna memoria!
    ANCA

    RăspundețiȘtergere
  29. La fel ca la Stapless Center..ati observat tipul cu palarie si ochelari de soare???..aceeasi palarie (come'on, really now!)..Who's that guy??anyway..'Oi fi io paranoica, dar..
    Karmina.

    RăspundețiȘtergere
  30. Si poza aia din "Liberian girl" care era pe fiecare scaun la Michael's funeral.."OK EVERYBODY, THAT'S A WRAP!" Cred ca o iau razna, dar...
    Karmina.

    RăspundețiȘtergere
  31. Diana...sincer acum...m-am uitat cu mare interes pe ambele filmari...chiar m-ai facut curioasa..dar in afara faptului ca sunt imagini preluate de sus, din spatiul aerian eu nu am gasit nici o asemanare...Neverlandul este cu copaci si cu lacuri, cimitirul nu..sau poate nu am vazut bine cu toate ca m-am straduit...Sunt peisaje specifice Americii, vegetatie putina,strazi si autostrazi..acolo cam toate peisajele seamana..iti spun din experienta...iar cu privire la faptul ca spatiul aerian a fost interzis jurnalistilor si totusi s-a filmat..nu ma mir deloc...daca intri pe site TMZ vezi acolo o declaratie a lui Randy Jackson(fratele lui MJ)cu privire la acest lucru.Adica a declarat ca intreaga familie s-a simtit privata de intimitate cu toate ca au luat toate demersurile. Au facut Memorialul pt fanii indurerati si acum ar fi vrut ca aceasta ceremonie sa fie doar pt cei apropriati, si au rugamintea ca acele imagini preluate "ilegal" sa nu mai fie rulate in toata lumea, in semn de respect. Dar la cat de documentata esti, presupun ca stii despre ce vorbesc.Scuze daca nu am reusit sa iti impartasesc aceleasi impresii.
    Love you all,
    IrinaR.(pt ca am mai vazut o Irina:))

    RăspundețiȘtergere
  32. Maria, multumim mult pt incurajari . . .asa e, cum spunea si Mihai, speranta ne tine in viata, e frumos sa mai speram ca Mike e in viata.
    Oricum daca ar fi asa, noi nu vom afla asta niciodata, Michael nu se va mai intoarce printre noi si nici pe scena.
    Poate e bine sa pastram un aer mai optimist insa trebuie sa fim si realisti cateodata.
    Va imbratisez!
    Pe curand!

    RăspundețiȘtergere
  33. intrati pe tmz.com si dati cautare michael jackson, veti gasi articolul "MJ Burial After-Party -- Brought to You By A&E". acolo se spune ca inmormantarea (pe care familia a tinut-o in secret, am vazut cu totii doar pana la aducerea sicriului) va apare pe un DVD!!!??? A LUAT-O RAZA PREA MULT FAMILIA SI VREA BANI DIN ORICE SAU SE VA FOLOSI IN FILMUL PE CARE IL ASTEPTAM CU TOTII? sper si imi doresc sa vedem la sf. lui octombrie primul film regizat de Michael (chiar el a declarat ca dupa concerte vrea sa faca regie de film) in care pe langa secventele de la repetitii in care va dovedi lumii intregi ca poate sa cante si sa danseze ca acum 20 de ani, sa ne prezinte si firul evenimentelor incepand din 25 iunie si pana dupa "inmormantare", iar la sfarsit sa apara (viu bineinteles) cea mare VEDETA a lumii... (nu am luat-o razna, dar ma hranesc cu multa speranta) si recunoasteti si voi ca ar fi FENOMENAL, cui nu i-ar placea... ar fi cea mai mare bucurie a milioane de oameni din intreaga lume :)) maria (sa aveti vise frumoase cu Michael)
    p.s. credeti-ma ca si eu ma mir de mine insami de unde imi vine toata aceasta credinta si speranta ca Michael este in viata!!!

    RăspundețiȘtergere
  34. http://www.youtube.com/watch?v=QezDVApctao&feature=related
    Va rog mult uitati-va,e dragul nostru MICHAEl in concertul History,cantand YOU ARE NOT ALONE.
    Doamne as da orice sa-l pot vedea live, macar si pt o secunda in viata mea,dapoi sa fiu in locul fanei pe care o imbratiseaza si cu care danseaza.Omula asta are ceva,nu stiu ce,ceva nepamantesc,nu ma pot opri fratilor,e ca un drog sincer.Voi ce parere aveti?
    Oi fi eu cam copilaroasa pt varsta mea,dar oare nu suntem toti la un momentdat al vietii noastre?
    Nu stiu cum o sa fac,dar o sa aflu cu orice pret ce se ascunde dupa toata aceasta poveste,simt ca e mai mult decat ni se arata.E implicata si firma SONY,asta va pot spune.Nu stiu cati dintre voi stiu dar Mj are un conflict deschis cu SONY inca din 2001-2002,pt ca nu i-au promovat destul albumul INVINCIBLE.El ia "parasit" si, de atunci sunt sigura ca s-au imputit treburile.Fiti pe faza,treaba va deveni si mai bizara,Michael al nostru joaca pe 2 fronturi:2 inmormantari,2 ambulante,2 identitati,2 autopsii,2 pareri despre starea de sanatate a lui Mj(unii zic ca era sanatos,altii ca din contra),inmormantarea amanata de 2 ori,2 persoane in grija cui sa lase copii(Diana sau Katherine),etc.Stiu ca multi de aici nu inteleg nimic din ce zic,dar aducetiva aminte ca eu urmaresc de mai bine de 2 luni povestea,si cand zic ca o urmaresc e putin zis.
    "A fake of a fake is not fraud".Adica falsul unui alt fals nu e frauda.
    Familia e si ea implicata,fiecare iti are propriul rol,dupa cum ati observat.Am primit pe mail o informatie in care se zice ca un nepot dea lui MICHAEL spune ca s-au reunit cu totii inainte cu aproximativ o luna de 25.06.09,si ca Mj e cel care ia adunat pe toti ce 50 de membrii ai fam Jackson.
    Deci e clar,familia stie,atat pot sa zic.Dupa discursul de la OXFORD,din 2001, MIchael sa impacat cu tatal sau,deci toti erau uniti.
    Pe mine,la inceput,in primele zile,ma socat Joseph,tatal lui MIchael ,atunci cand un reporter la intrebat ce parere are despre ceea ce sa intamplat si el zice asa:astazi l-am pierdut pe Regele muzicii pop",cel mai mare entreteiner din toate timpurule(in los sa zica l-am pierdut pe fiul meu Michael Jackson).Apoi dupa cateva zile l-am vazut impreuna cu reverendil Al Sharpton,care e prieten cu Michael,in fata portii casei lui Mj,razand copios de parca totul era o gluma si nu o tragedie.
    Fratilor aici se intampla ceva straniu,dar promit ca indata ce mai aflu cate ceva va voi spune.
    Pt cei care inca nu ma cred cand spun ca pe MIchael il cheama Joe,priviti aici,dovada fratilor,sunt acte semnate din 2004,acte pt procesul intentat lui pt molestare de minori:
    1.
    http://www.sbscpublicaccess.org/docs/ctdocs/122004crimcal.pdf
    2.
    http://www.countyofsb.org/da/documents/ce-felonycomplaint-12-18mj.pdf
    Va recomand la toti sa asculati si discursul de la Oxford,format din 4 parti,dar cu mare atentie(aici pune si de tatal lui Joseph)si veti vedea ce geniu "sade" in interiorul LUI MICHAEL,geniu de care cred ca la multi inamici de-ai lui le e teama:
    http://www.youtube.com/watch?v=XzIQlVSH8GU

    RăspundețiȘtergere
  35. pt diana: merci
    acum sa va spun ceva interesant: sora mea e in irlanda si nu e un fan Michael. azi o intreb daca a vzut imagini de la inmormantare. alta? ma intreaba ea.. si ii trimit link-ul. dupa ce vede imi spune: "pai daca nu-mi spuneai ca e inmormantare nu-mi dadeam seama. parca e nunta. de ce rade toata lumea? nici nu as fi crezut ca e inmormantare si mai ales inmormantrea lui Michael Jackson!!!parca m-as fi uitat la un film. totul e atat de bine filmat" pai sora mea as vrea sa ai dreptate si sa nu fie o inmormantare. am vrut sa va arat aici o parere a unui om care nu e fan si care nu e influentat de sentimentele lui pt Michael, pentru ca mi se parea ca incep sa par paranoica. acum mai am putina speranta. ba chiar am facut-o curioasa pe sora mea sa va da filmul pe 28 oct. stiti ca prima oara trebuia sa fie pe 30 oct? aceeasi dat cand a lansat INVINCIBLE.. sper ca nu v=am plictisit...love you more

    RăspundețiȘtergere
  36. Pt Diana.femiea blonda cu spatele est Lisa Marie presley m-am uitat la tot video-ul si s eobs la un mom dat...

    RăspundețiȘtergere
  37. “Before you judge a man, first walk a mile in his shoes.”
    Dragi prieteni va rog uitativa la poza pe care o am in profil,si spuneti daca va place????????????????????
    Eu una vazand poza mi-am dat seama exact ce simte dragul nostru Michael,dar nu stiu cum e sa fii in locul lui.Sincer eu una nu as dori si nu cred ca as fi in stare sa indur ce a indurat el,pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  38. Pt cei care doresc poza cu Michael si masca o gasiti aici:
    http://sarahweaverillustrator.blogspot.com/2008/12/thesis-piecestodays-icons-by-sarah.html

    RăspundețiȘtergere
  39. Am urmarit comentariile voastre si pot spune ca mai exista o speranta ca Mike traieste ..Sunt convinsa de acest lucru ..Insa orice este posibil .ne putem astepta la orice....Timpul le va face pe toate..love you

    RăspundețiȘtergere
  40. Michael e pur si simplu divin si transcede orice generatie prin carisma lui( lasand la o parte faptul ca lumea crede sau nu ca e mort). Drept dovada a acestei afirmatii sta baietelul meu de 7 ani, care e pur si simplu innebunit dupa Michael, ce-i drept de cand am inceput eu sa reascult Michael (si recunosc cu o oarecare rusine ca in ultimii ani "l-am tradat", nu l-am uitat, dar nu mai ascultam muzica lui, poate si din cauza avalansei de tot felul de stiri despre el, cu care eram pur si simplu intoxicati..dar tre sa recunoastem cu mana pe inima ca mai majoritatea celor care scriem aici nu i-am fost chiar fani fideli, si daca cineva se simte ofensat sa ma ierte!..). Revenind la fiul meu, imi creste pur si simplu inima cand il vad cu cat entuziasm si placere asculta Thriller (de videoclip nu mai vorbesc e pur si simplu fascinat sta cu ochii cat cepele si nu glumesc!,..cu siguranta mosteneste pasiunea mea pt filmele horror&thriller :D), Beat it, Black or White, They don'r really care about us..si nu numai, DAR preferata lui ramane Ghosts (care de altfel, tot spre thriller trage :)..s-i place s-o asculte obsesiv..i-am cautat pe net si scurt metrajul Ghosts si a fost foarte foarte impresionat)! Sa nu mai zic ca dupa ce am citit eu revista Bravo Legende (dedicata in luna iulie in totalitate lui Michael si pe care a rasfoit-o si el), a descoperit acolo niste postere pe care a tinut mortis sa le lipeasca pe peretii camerei lui!(lucru pe care eu n-am reusit sa-l fac nici macar in adolescenta pt ca parintii mei mi-au interzis cu desavarsire sa pun pe pereti asa ceva :(..)
    Si sa mai zica cineva ca Michael nu este un geniu in toata splendoarea lui, din moment ce poate atinge inima si mintea unui copil al secolului 21!(si evit sa folosesc verbul "a fi" la trecut, si ma repet again and again, pt ca nu cred ca el este mort). Love him so very much! God bless u all!
    Karmina.

    RăspundețiȘtergere
  41. da diana eu stiu foarte bine la ce te referi, am gasit si eu pe forum-uri straine multe analize unde se despica firul in 14 (destul de pertinente dupa parerea mea) si ca sa fii inteleasa de cei care ti-au citit mesajul adaug acest link ptr. a se convinge toata lumea ca totul s-a petrecut in dublu (aici se face referire doar la ambulanta din 25.06 comparandu-se 2 filmulete, dar dupa cum vedeti este cap.1 part. 1 urmeaza probabil urmatoarele).
    este un link f. lung ptr. ca este cu traduce in romana ptr. ca cei care nu stapanesc bine engleza sa poata citi in rubrica din dreapa (More info) unde sunt date cele doua link-uri care se compara, precum si comentariile de sub filmulet. dati copy paste si functioneaza, va garantez

    http://74.125.87.132/translate_c?hl=ro&sl=en&u=http://www.youtube.com/watch%3Fv%3DudVldn-ihTA&prev=/search%3Fq%3Dmichaeljacksonhoaxdeath%26hl%3Dro&rurl=translate.google.com&usg=ALkJrhgOVKHV1HBQYnSORDo894fz-BM1fA

    aceiasi maria, cu multa speranta

    RăspundețiȘtergere
  42. Dragii mei , dragele mele, nu va pierdeti speranta. Nu cred ca asa zisa inmormantare v-a schimbat opinia si chiar v-a facut sa credeti ca el nu mai e printre noi. Chiar daca tot acel spectacol, asa cum a fost si memorialul, a fost gandit si pus in practica de catre "minunata" lui familie, pentru a convinge spectatorul de pe tot mapamondul, ca Michael, scumpul nostru, a trecut in nefiinta, tot mai multe semne de intrebare continuam sa ne punem (din pacate, doar noi, fanii, cei care i-am daruit dragostea noastra, absolut neconditionat). Si aici dau doar doua exemple:
    Primul: cum (sau daca) este posibil sa mai aranjezi o persoana moarta de doua luni, aplicandu-i un machiaj si o peruca (vezi interviul fratelui, Marlon)- n-a mai facut asta Karen Faye, machieuza lui personala, inainte de Memorial?!, precum si biletele de ramas bun pe care copiii lui urmau sa i le lase in cosciug (??!!! ce oroare!!!).
    Al doilea: In factura trimisa de catre cimitirul Forrest Lawn familiei, nu este bifata rubrica: Refrigeration (vezi documentul publicat de acelasi "credibil" TMZ). Nu familia a fost cea care a declarat ca el este depozitat intr-o camera frigorifica si ba ca este vizitat de mama lui, ba nu-l poate vizita ca nu ar vrea sa-l aiba in memorie in felul acesta?
    Bun, acum nu am asternut toate inconsistentele in declaratii si acte, puteti vedea de pilda si Amendamentul certificatului de deces, care, iata, si el nu mi se pare a fi un document credibil, nu am vorbit despre showul inmormantarii,unde fiecare invitat nu si-a putut masca un zambet, despre cele doua fotografii ce incadrau catafalcul cu Michael din era "Bad" si despre familia care a cerut sa i respecte intimitatea, nelasand presa sa-si faca datoria, dar aducandu-si proprii cameramani, ei dealtfel fiind protagonistii unui viitor reality show.
    Nu am facut referire la faptul ca Michael era o data (in acte, desigur) Joe, iar alta data Joseph, desi se stie ca numele complet, legal din certificatul de nastere este Joe - aici s-au facut diverse comentarii legate de faptul ca anumite state din America considera legale prescurtarile numelui, insa in cazul lui Michael e complet invers-e o adaugare, nicidecum prescurtare.
    Daca ar fi timpul si locul sa dezbatem tot ceea ce s-a intamplat din 25 iunie pana in prezent, probabil ca am demonta fiecare informatie, act, fotografie, imagine video si declaratie de presa ce au fost facute publice, parca intentionat pentru deruta si uimirea celor care l-au adorat cu adevarat.
    Nu pot sa afirm ca el traieste (in plan fizic, desigur), dar nici nu pot sa afirm ca el nu mai poate citi autobiografia lui PT Barnum , pe care a considerat-o, de mic copil Biblia lui(!!!), ca nu mai poate privi stelele si intr-o clipa sa fie atins de inspiratia divina ce a scos la lumina un mare imn ca Man in the Mirror si nu cred ca inimile noastre nu mai bat in ritmul inimii lui....
    Si pentru ca el este permanent prezent in inimile, gandurile si sufletele noastre, ar trebui sa ascultati asta: http://www.youtube.com/watch?v=92DT1TeuQl4
    Am facut si eu asa cum spunea un mare fan: am inchis ochii si mi-am imaginat ca EL canta doar pentru mine, live....
    danna_nicolle

    RăspundețiȘtergere
  43. EU MA TEM DE UN SINGUR LUCRU CA CU TRECEREA TIMPULUI ,SI NU MA REFER IN URMATORII 5 ANI,CI PESTE 10-20 ANI NU O SA MAI VB DESPRE MICHAEL ASA CUM O FACEM TOTI CEI CARE AL IUBESC PE EL SI MUZICA LUI....SPER SA MA INSEL,DAR UITANDU-MA DE EX LA FREDDY MERCURY,JOHN LENNON,CHIAR SI ELVIS.....DOAMNE SPER SA MA INSEL AMARNIC PT CA ASTA AR FI O MARE TRAGEDIE....LONG LIVE OUR KING!VA PUP PE TOTI!

    RăspundețiȘtergere
  44. Urmariti interviul cu RANDY PHILLIPS de la AEG http://www.youtube.com/watch?v=mVrO776S_UI

    RăspundețiȘtergere
  45. 1.Si eu caut albumul "History", fiind albumul ,meu preferat....de-a lungul anilor le-am cumparat pe cele de pe piata, dar "History" nu l-am gasit...asa ca daca stiti pe unde l-as putea gasi...as fi recunoscatoare.
    2.Din cate am inteles filmul va rula de pe 28 oct in toate cinematografele din lume, timp de 2saptamani.
    Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  46. http://www.youtube.com/watch?v=5VR-HSc2aM4&feature=related

    RăspundețiȘtergere
  47. DiAnA, link-ul dat de tine cu discursul de la Oxford nu se deschide, e gresit. Scrie titlul filmului, ca e mai simplu. Multe din link-urile la care se insira o gramada de cifre si litere, nu se deschid. E destul sa fie gresita o cifra sau o litera si cautarea e zadarnica. Daca vrei sa ne ajuti, scrie titlul, e mai simplu. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  48. voua vi se pare aici atmosfera de inmormantare? si nu inmormantarea lui "neica nimeni" (scuzati-mi expresia dar sunt f. intrigata)ci a lui Michael Jackson. Cum pot fi oamenii astia asa de relaxati? si sa nu crezi ca totul a fost o regie? la tv am vazut-o pe mama lui trista si plansa, a emotionat multa lume asa cum s-a intamplat si la memorial cu paris. sunt sigura ca daca mai plangeau si altii erau filmati si ii vedeam cu totii, dar se pare ca oamenii acolo nu aveau de ce sa fie tristi... uitati-va si voi si decideti
    http://www.youtube.com/watch?v=nJIqyaJhZx0
    maria

    RăspundețiȘtergere
  49. Tulburator discursul de la Oxford din 2001! Il recomand tuturor, ca merita.

    RăspundețiȘtergere
  50. nu am mai scris de mult dar v am urmarit dar sincer parca e prea dureros tot ce s a intamplat si mai ales e de neacceptat.

    RăspundețiȘtergere
  51. sunt intrebari la care nu stiu daca se v a gasi raspunsul adevarat.faptul ca nu mai este printre noe , eu zic ca a fot generat de multi factori si ma intreb cine v a raspunde sau cum v a putea fi indreptata aceasta stare de fapt .evident si sigur nu v a mai putea fi indreptata.cand un om plateste cu viata atunci cand face atata bine, cred ca o astfel de situatie te pune pe ganduri si ar trebui sa ne gandin in ce lume traim.din cate s au scris si s au povestit incepand cu 25 iunie, cred ca se desprind deja niste concluzii:omul MJ nu a fst iubit de nimeni si ma inteb de ce. poste raspunsul ar fi unul singur-nu era pt lumea asta era prea bun.intr o lume ca asta in care ttraim noi nu trebiue sa fi bun sensibi la problemele altora iar Michael a trait si a ars ca o torta pt lumea asta, altfel nu a putut si s ar parea ca a platit cu viata.cand ajungi intr o pozitie care nu mai e accesibila nimanui trebuie sa fi distrus si Michael asta a patit.nu mi ramane decat sa ma bucur ca am fost contemporana cu el sa i multumesc ca mi a sensibilizat si mai mult sufletul si mi a dat ca tema sa ma gandesc la lumea in care traiesc.si as zice asa :blogul la care scriem se numeste tara noastra de kko eu as zice lumea noastra de kko.daca era bartan , daca era bolnav as fi acceptat ca in final toti suntem sorrtiti aceluias drum, dar in situatia de fata e de neacceptat

    RăspundețiȘtergere
  52. deani de zile nu am mai vazut video clipuri cu MJla tv, de ce oare nu au afost asta muzica care l aridicat in varful piramidei ?nu pt muzica asta a luat atatea premii?acum dupa ce el nu mai este ne intoxica cu aceleasi videoclipuri de doua luni de zileparca numai 10 melodii a avut . d c nu au dat pe post inainte de moartea lui muzica cu el?pt ca toti au fost influentati de mass media pt ca e clar s a dorit un singur lucru distrugerea lui pt ca era prea bunin toate era un om care nu putea fi egalat. indiferent cine ce v a mai face , v a avea ca fundament ceea ce a creat Mj in muzica.sunt foarte revoltata ca omul asta nu a avut macar un singur om de partea lui nici familie nici prieteni. cred ca cingurulom care a reusit sa vada cu adevarat esenta lui Michael, a fost avocatul lui,Masereau, in rest nimeni

    RăspundețiȘtergere
  53. Pentru Ben:scuze dar la mine merge linkul exact cum vi l-am dat.
    Pentru Zuza:aici ai mare dreptate:
    OMUL MICHAEL JACKSON NU A FOST IUBIT,nu a fost inteles(doar de o mica parte).El a trebiut intai sa se faca acceptat si iubit pentru ceea ce este el ca om,si deabea apoi ca marele perfectionist MICHAEK JACKSON.
    Intelegeti?
    Dar de ce nu putem noi oamneii sa-l iubim asa cum este,si sa ne bucuram de muzica pe care ne-o ofera?Exact asta zice si in interviul cu Oprah(pt cei care l-au urmarit),el asta nu intelege ,de ce pe oamenii ii intereseaza ce face el,cu cine,cand,etc,si nu arta pe care o creaaza.Fiinca asa e firea umana,asa suntem noi,curiosi.LOL
    Prieteni dragi,pornind de la problema asta,va intreb pe totii?
    Voi pe cine a-ti iubi?
    Creatotul artei sau pe mesagerul artei???????
    Daca nu sunt una si aceeasi persoana,v-ati gandit la asta?
    Eu da,si m-am gandit ,credeti-ma,nu exclud nici o varianta.Cred cu tarie ca MICHAEL doreste sa ne invete ceva,sa ne faca sa intelegem ceva,dar in acelasi timp cred ca mai este ceva la mijloc,mult mai grav.
    Va rog din suflet nu ma judecati,si as dori ca acest blog sa fie locul nostru, in care sa discutam si sa ne impartasim gandurile cu privire la MICHAEL,vreti?????????????
    Va doresc o zi minunata.

    RăspundețiȘtergere
  54. Oameni buni, am observat ca multi dintre cei care cred ca Michael este in viata, cred ca tot ceea ce s-a intamplat incepand cu 25 iunie va face parte din filmul care va fi rulat in 28 octombrie timp de 2 saptamani. Eu una as zice sa fim putin mai rezervati, sa nu ne facem iluzii prea mari, ca s-ar putea sa fim dezamagiti. Mai bine sa avem o atitudine "relaxata" (pe cat posibil, avand in vedere tot ce s-a intamplat), pentru ca sa nu ne loveasca prea tare, in cazul in care aceasta teorie a filmului si inscenarii nu se va confirma pe 28 octombrie. E ca un fel de masura de protectie pe care sa ne-o luam; sa nu ne legam toate sperantele de data de 28 octombrie, pentru ca apoi, daca nu se intampla ce ne asteptam sa se intample, sa cadem iar in disperare si sa spunem ca asta e, ne-am inselat, chiar a murit. Pentru ca, e posibil ca Michael sa traiasca indiferent de evenimentul din 28 octombrie, chiar daca teoria filmului cade ... daca intelegeti ce vreau sa spun ...

    RăspundețiȘtergere
  55. Plansul lui Paris si lacrimile lui Blanket de la prima ceremonie nu mint.Lacrimile mamei lui Michael de la ultima ceremonie nu mint.Nu-l inteleg pe Macaulay Culkin-dar se pare ca e indragostit...cine pe cine pacaleste? lor nu le pasa de noi... Val.

    RăspundețiȘtergere
  56. scuze pt scris. gandul o ia inaintea scrisului . omul Michael Jackson nu a fost iubit d nimeni pt ca era diferit si conceptul lui despre viata era total altul de cel al intregii omeniri, nu a contat ca era mai bun conceptul sau ,ci doar ca era diferit, iar artistul Michael Jackson a trezit atata invidie pt ca a ajuns sa fie cel mai valoros artist de pe planeta si poate cel mai bogat , incat a trebuit sa dispara. asta explica si faptul ca cei care trebuia sa aiba grija de el , de imaginea lui , de acei copii care au venit in contact cu el si l au jefuit, nu s au ocupat in nici un fel sa l informeze pe Michael cu ce oameni are de aface sau sa cerceteze cine sunt acei care doresc o astfel de apropiere de artist si d c si tot asta explica d c spunea el ca e dureros de singur- pt ca a constientizat destul de repede de cine e inconjurat , stia ca nu poate avea incredere in nimeni dar nu avea ce sa faca pt ca ceea ce facea el si viata lui nu putea sa se desfasoare singular ci cu echipe de oameni numai ca cei ce l au inconjurat nu au vazut in el de cat masina de imbogatire personala. nimeni nu a fost sincer si onest cu el incepand de la familia lui si atunci ce sa mai astepti de la straini. a fost inconjurat numai de oameni de cea mai joasa speta si el era constient dar nu avea ce sa faca.cine stie poate a facut acum ceva........ ar fi grozav si ar fi meritat cu prisosinta sa gaseasca o cale sa se linisteasca

    RăspundețiȘtergere
  57. pt anonim: am vazut filmuletul postat de tine. cine e tipa in alb de langa reverendul Sharpton? e aceeasi care a cantat la memotial WILL YOU BE THERE? ca si aici e tot in alb imbracata....

    RăspundețiȘtergere
  58. Mai simplu ar fi sa ne lasam toti aici id-urile si sa conversam pe messenger. Ce ziceti?
    Karmina.

    RăspundețiȘtergere
  59. http://www.youtube.com/watch?v=mKB6l0eDBUE&NR=1
    Apropos de prietenii lui...

    RăspundețiȘtergere
  60. Sincer, nu m-ar surprinde DELOC daca pe viitor ar aparea dovezi concrete cum ca mai multi membrii din fam. Jackson ar fi implicati in mod direct la complotul impotriva lui MJ, mai ales acum cand am vazut cu totii cum au reactionat vis-a-vis de moartea sa. D-zeu nu doarme, iar adevarul gaseste intotdeauna o cale de a iesi la suprafata, mai devreme sau mai tarziu. Doar gandindu-ma la aceste lucruri mai reusesc sa-mi stapanesc suferinta si sentimentele de frustrare. Multumesc tuturor celor care impartasesc parerile lor pe acest blog, ma fac sa ma simt ca intr-o fam. tinand cont de faptul ca fam. si cunostintele mele nu inteleg de ce ma intereseaza atat de mult MJ. MA BUCUR DIN SUFLET sa vad ca exista oameni care il apreciaza cu adevarat.

    RăspundețiȘtergere
  61. Pentru Scorpya. Multe albume ale lui Michael Jackson(originale) gasesti pe adresa www.librarie.net . Tot aici gasesti si carti despre el.(majoritatea sunt in engleza)Ti le trimit prin posta sau prin curier. Sper ca ti-am fost de folos.

    RăspundețiȘtergere
  62. Am citit ce ati scris pe aici si deja simt ca mi se invarte capul....si mie mi se pare ciudat ca de la moartea lui NICI O LACRIMA! Toti veseli, pusi pe glume, relaxati....ceva durere la copii si la mama lui, dar cand am vazut-o la cumparaturi a doua zi dupa moartea fiului ei, m-am cam asezat pe gandit. Asa o fi la americani, or fi mai reci, mai nepasatori in fata mortii, altfel dacat noi. Sau poate chiar sunt multumiti si fericiti ca au scapat de un om incomod ca Michael, ca doar averea lui e la ei si vor scoate bani frumosi de pe urma lui absolut TOTI, de la membrii familiei pana la promotorii concertelor de la Londra. Cred ca singurii care l-au iubit pe MJ au fost admiratorii lui din toata lumea, restul....i-ati vazut la inmormantare, fericiti ca au scapat parca de o povara...Am inceput si eu s-o iau razna, sau ati observat si voi ca sicriul de la inmormantare nu e acelasi cu cel da la Stample Center? Ce naiba au facut, l-au mutat dintr-un sicriu in altul? De ce? Nu este cam sinistru si aberant sa scoti un cadavru de la rece la cald, sa-l pui in alt siciu,sa-l machezi de doua ori, etc.? Sau la Stample a fost doar un sicriu gol si el a fost ingropat de atunci? Stiu ca daca se amana inmormantarea mai mult, se videaza sicriul, se sigileaza, se pastreaza si asa se ingroapa, nu-l mai muta in alt sicriu. Daca intr-adevar l-au mutat dintr-un sicriu in altul, Michael are o familie de nebuni in toata regula, care si-au batut joc de el si cat a fost viu si dupa ce a murit. E mai rau ca in Thriller!
    De ce atata secretomanie, atatea amanari,atatea contradictii? De unde frica asta ca fanii o sa-i vandalizeze mormantul, ca doar nu fanii l-au omorat, ci prietenii si apropiatii lui...in loc sa-l fi aparat cand traia de nenorocitii care il inconjurau, familia il apara chipurile acum de fani! E normala dorinta de a turna pe el zeci de tone de ciment?
    Nu cred ca familia a vrut sa fie secreta inmormantarea, cum va explicati ca totul a fost filmat ca la carte? Au facut pe secretosii tocmai pentru a mari misterul si a creste apetitul publicului pentru eveniment. Au facut totul cu intentie, voi nu vedeti ca s-a filmat din mai multe unghiuri si chiar si din satelit? Ba cred ca si din elicopter, ce gogosi ne spun ei cu interdictia...
    nu-i mai cred deloc! Profitori de pe urma bietului om care a fost Michael Jackson! Nu cred ca mai traieste fizic, dar sunt convinsa ca familia lui nu e straina de moartea lui Michael. Conspiratia din jurul lui Michael e mult mai complexa decat ne putem noi imagina! Noi nu putem face altceva dacat sa incercam sa ne revenim putin cate putin din starea mizerabila in care ne aflam si sa- pastram vie amintirea lui Michael, sa le spunem si altora despre ceea ce a facut el, altfel peste cativa ani nu se va mai vorbi deloc de el. Nu ne putem baza pe media, o doare fix in cot de Michael! Daca ii aduce ceva audienta, mai scot cate o stire bomba (neadevarata)legata de homosexualitatea, nebunia lui Michael sau dependenta lui de droguri si atat. N-o sa-i mai difuzeze cantecele, documentarele, filmele, videoclipurile, ci doar aberatii scandaloase. Oricum, tot ce s-a intamplat in legatura cu MJ in ultimile luni este cel mai realist, aberant, naucitor si halucinant scenariu/film/ pe care l-a vazut omenirea de cand exista ea!Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  63. Felicitari Florenta pentru ce ai scris, sunt complet de acord cu tine, ai scris lucruri foarte adevarate. Diana, te inteleg si pe tine si va impartasesc durerea tuturor celor de aici, insa parearea mea este ca Michael nu mai este in viata. Din pacate oricat incerc sa ma leg de o speranta, nu pot sa nu fiu rationala si sunt sigura ca Michael nu ar face asa ceva nimanui, avea un suflet de inger, nu cred ca ar fi putut sa isi insceneze moartea oricare ar fi scopul acestui lucru, nu ar putea sa raneasca intentionat atatea milioane de oameni, familie, prieteni sau fani. Desi sunt o persoana optimista in general, mi se pare mult prea fantastica aceasta poveste ca el ar fi in viata si va avea o revenire spectaculoasa...Chiar daca m-as insela si Michael ar trai nu cred ca ar mai reveni vreodata si noi nu am afla niciodata...Oricum, dupa parearea mea realitatea este cruda si Michael nu mai este pe pamant, am acceptat asta si zilnic ma doare sufletul si ma gandesc la el, dar ma consolez ca acum este fericit in cer, nimeni nu ii mai face rau, nu il umileste nimeni este iubit si acceptat, Dumnezeu are grija de el..Noi aici nu am facut decat sa il ranim (ma refer la majoritatea oamenilor, exceptand fanii care l-au sustinut si au crezut in el), sa il facem sa sufere si el a continuat sa ne ofere dragoste, a fost mereu atat de bland si de iubitor, a continuat sa ne cante si sa ne transmita prin muzica cu vocea lui minunata mesaje de pace, iubire, empatie, uniune si intelegere intre oameni.
    Sunt foarte fericita cand vad ca visul lui s-a implinit si chiar a reusit sa uneasca atatia oameni de pe intreaga planeta, toti avem aceleasi sentimente, toti simtim aceeasi durere DAR suntem impreuna, toti sunt hotarati sa ii urmama exemplu, sa ne schimbam si sa fim mai buni, sa ii ajutam pe cei care au nevoie, fiecare dupa posibilitati... Michael ne-a unit, pe mine m-a facut sa ma trezesc parca din alta realitate si acum vad altfel viata si ceea ce e mai important in viata..
    Impreuna putem schimba lumea...sau cel putin sa o facem mai buna, ma bucur ca a existat cineva ca si Michael, care sa faca atatea lucruri bune pentru noi, care sa aiba un suflet asa mare si inocent, care sa ne invete sa fim capabili sa iubim chiar daca sunt raniti, el nu va muri niciodata, va trai prin muzica lui, in inimile noastre, a tuturor celor care il iubesc si care nu il vor uita niciodata.
    Michael, you will be always in my heart! I love you and i always will!

    RăspundețiȘtergere
  64. Felicitari Florenta pentru ce ai scris, sunt complet de acord cu tine, ai scris lucruri foarte adevarate. Diana, te inteleg si pe tine si va impartasesc durerea tuturor celor de aici, insa parearea mea este ca Michael nu mai este in viata. Din pacate oricat incerc sa ma leg de o speranta, nu pot sa nu fiu rationala si sunt sigura ca Michael nu ar face asa ceva nimanui, avea un suflet de inger, nu cred ca ar fi putut sa isi insceneze moartea oricare ar fi scopul acestui lucru, nu ar putea sa raneasca intentionat atatea milioane de oameni, familie, prieteni sau fani. Desi sunt o persoana optimista in general, mi se pare mult prea fantastica aceasta poveste ca el ar fi in viata si va avea o revenire spectaculoasa...Chiar daca m-as insela si Michael ar trai nu cred ca ar mai reveni vreodata si noi nu am afla niciodata...Oricum, dupa parearea mea realitatea este cruda si Michael nu mai este pe pamant, am acceptat asta si zilnic ma doare sufletul si ma gandesc la el, dar ma consolez ca acum este fericit in cer, nimeni nu ii mai face rau, nu il umileste nimeni este iubit si acceptat, Dumnezeu are grija de el..Noi aici nu am facut decat sa il ranim (ma refer la majoritatea oamenilor, exceptand fanii care l-au sustinut si au crezut in el), sa il facem sa sufere si el a continuat sa ne ofere dragoste, a fost mereu atat de bland si de iubitor, a continuat sa ne cante si sa ne transmita prin muzica cu vocea lui minunata mesaje de pace, iubire, empatie, uniune si intelegere intre oameni.
    Sunt foarte fericita cand vad ca visul lui s-a implinit si chiar a reusit sa uneasca atatia oameni de pe intreaga planeta, toti avem aceleasi sentimente, toti simtim aceeasi durere DAR suntem impreuna, toti suntem hotarati sa ii urmam exemplul, sa ne schimbam si sa fim mai buni, sa ii ajutam pe cei care au nevoie, fiecare dupa posibilitati... Michael ne-a unit, pe mine m-a facut sa ma trezesc parca din alta realitate si acum vad altfel viata si ceea ce e mai important in viata..
    Impreuna putem schimba lumea...sau cel putin sa o facem mai buna, ma bucur ca a existat cineva ca si Michael, care sa faca atatea lucruri bune pentru noi, care sa aiba un suflet asa mare si inocent, care sa ne invete sa fim capabili sa iubim chiar daca sunt raniti, el nu va muri niciodata, va trai prin muzica lui, in inimile noastre, a tuturor celor care il iubesc si care nu il vor uita niciodata.
    Michael, you will be always in my heart! I love you and i always will!

    RăspundețiȘtergere
  65. Asa e MJForever, presupunand ca Mike traieste -desi stiti parerea mea :( - nu cred ca filmul THIS IS IT, ar confirma aceasta teorie. Daca ar trai, MJ si-ar trai viata departe de toti si mai ales departe de presa.
    Tot cineva de aici spunea (imi cer scuze ca nu mai retin numele) ca Mike prin inscenarea mortii lui ar vrea sa ne invete ceva, inca ceva.
    Dragilor, eu cred ca Mike ne-a invatat destule,in ceea ce ma priveste el m-a invatat aproape tot ce stiu acum despre iubire, respect, compasiune, despre toate valorile pe care cred ca ar trebui sa le avem toti in suflet.
    Cu riscul de a ma repeta spun ca, acum daca ar trai, ar trebui sa traiasca pt el . . .si pt copii lui. O viata, el a trait aproape in totalitate pt noi, ne-a invatat atat de multe lucruri pt care merita profunda noastra recunostinta, haideti sa ne gandim si la el, sa-l lasam sa traiasca acum numai pt el, noua ne-a dat destule, ne-a dat ceea cel mai important pe acest pamant. . .ne-a dat toata iubirea lui!

    Pt Karmina: da, ar fi interesant sa vorbim si pe messenger, eu chiar vorbesc cu cineva de aici (Dana)
    Id-ul meu este :manolachecerasela
    Va astept cu drag pt toti, mai sunt inca multe subiecte de dezbatut :)
    Si binainteles il invitam sa ni se alature la discutii si pe autorul acestui blog, cand nu va mai fi atat de ocupat, desigur!
    Va imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
  66. Lui Michael ii placea guma de mestecat Big Red.Stie cineva ce parfum folosea ? Val.

    RăspundețiȘtergere
  67. PTR. RALUCA
    buna remarca, in mod sigur este jennifer hudson, cu singura diferenta ca la memorial era insarcinata (si pare o sarcina aproape de final), iar la inmormantare este dupa sarcina (pare destul de subtirica)
    si apropo de cantecul interpretat de ea acolo "will you be there" dupa interpretarea ei este partea in care il auzim pe Michael. se speculeaza ca el strecoara acolo un indiciu, ca este o cu totul alta interpretare, pronunta "pains"
    uitati-va aici
    http://www.youtube.com/watch?v=m5SUjWtpgc8
    la min. 3:31 vedeti "my pains" si pronuntia este f. clara cu "s" la sfarsit.
    uitati-va si aici
    http://www.youtube.com/watch?v=CRqYVFr7sL4
    la min. 5:10 vedeti "my pain" iar pronuntia este f. clara fara "s"
    puteti asculta si aici
    http://www.youtube.com/watch?v=UlvCB8EoeAc&NR=1
    la min.5:34 sau aici
    http://www.youtube.com/watch?v=x_912qosLyY
    la min. 6:54 chiar si traducerea in romana este la singular - "durerea"
    in orice varianta ati cauta veti gasi numai la singular "pain".
    se spune ca acest indiciu se strecoara in mod evident ptr. a da de inteles CEVA.
    maria

    RăspundețiȘtergere
  68. Eu nu sunt adepta faptului ca Michael traieste, oricat de mult mi-as dori..insa imi place sa ascult parerile fiecaruia.In ceea ce priveste filmul de pe 28, si eu cred ca avem asteptari cam mari. Vom trai si vom vedea. Nici nu stim exact daca filmarile de la inmormantare vor aparea in acest film, pt ca au fost doar speculatii..sincer ma indoiesc ca vor aparea pt ca eu vad faptul ca s-a filmat atat de profesionist ca pe o alta afacere a familiei Jackson,de unde sa scoata bani grei, fara sa se uneasca cu cei de la AEG cu care au deja conflict de "interese"...Teoria conform careia insusi Michael ar regiza totul la mine nu prea sta in picioare...si chiar de..sa nu va asteptati la o mare revelatie la finalul filmului, sa scrie mare MJJ ca regizor:))..chiar daca traieste, chiar daca el regizeaza, noi nu vom afla niciodata, pt ca nu uitati ca este ilegal sa te declari mor, si mai ales sa existe o implicatie de crima, si sa introduci atatea persoane intr-o tragedie mondiala, cu toate ca ar fi geniala, unica si demna de regele MJ! Da, el ar putea primi titulatura de regizor a ceea ce se intampla astazi in intreaga lume...el este cauza si actorul principal..intr-un film in care lumea devine mai buna, mai comunicativa, mai unita si mai prietenoasa..da, asta se datoreaza lui...si multi il vad ca pe un profet al timpurilor moderne.Da, este regizor, sub indrumarea lui Dumnezeu, si eu cred ca a fost regizor toata viata lui numai ca filmul se laseaza dupa ce a ajuns la Creatorul sau..Trist dar adevarat...pt mine, cel putin..
    IrinaR.

    RăspundețiȘtergere
  69. Ceea ce se intampla acum se numeste manipulare.Ani intregi presa a scris ca este bolnav si drogat,ca are dureri groaznice,ca este singur si nebun,etc.Asa ca acum toata lumea srie ca a ajuns intr-un loc mai bun,mai drept si mai linistit.Si pierdem din vedere ceva important:asa cum spunea si Mihai al nostru, Michael Jackson a fost ucis.Unde ajungem daca la toti cei ucisi spunem ca au ajuns intr-un loc mai bun?Dupa aproape trei luni nu s-a facut nimic.Si la noi mergea mai repede.Culpa medicala?Daca era vorba de mine sau altul ca mine.Dar vorbim de o personalitate care avea medic angajat ca sa se ocupe de sanatatea lui.Adica sa-l asiste sa moara in siguranta?Cred ca se doreste pierderea din vedere a acestui lucru.
    Cat despre inscenare...si eu sper ca voi toti,dar ascund aceasta speranta sub un morman de argumente deoarece nu vreau sa astept degeaba si sa fiu dezamagita.Ca sa poata realiza inscenarea avea nevoie de multi oameni.Dar acei oameni care au tacut azi pt un pret ar fi vorbit a doua zi pt alt pret.Cei care sunt de vanzare fac asta in fiecare zi,dar pt cine ofera mai mult.Stiti ce vreau sa spun.E imposibil ca presa sau autoritatile sa nu fi aflat.Vorbim de SUA.Ce motiv pot avea autoritatile sa-l ascunda?Nu e posibil.Tot ce a fost din 25 iunie are 2 motivatii:familia castiga mai multi bani si cei vinovati nu mai conteaza.

    RăspundețiȘtergere
  70. am inceput sa devin paranoica.. am urmarit filmuletele de la inmormantare si ceva m-a pus pe ganduri:
    http://www.youtube.com/watch?v…..&nbsp
    http://www.youtube.com/watch?v…..qlnGWwU7_8
    opriti primul video la 1.56 iar al doilea la 3.25. mie nu prea mi se pare ca seamna peisajul din dreapte(primul video), respectiv din stanga(al doilea video).. prea multi copaci apar si alei in video 2. si distanta de la acel pod-cladire mi se pare diferita..nu stiu...poate doar mi se pare. va rog sa-mi spuneti parerea voastra.. merci

    RăspundețiȘtergere
  71. Ma gandesc de multe ori ca e imposibil ca Dumnezeu,care l-a trimis la noi incarcat cu daruri,sa nu-i fi dat un semn ca-l cheama inapoi.Numai uitati-va la inregistrarile in care spune fanilor ca ii iubeste-e ca o explozie de bucurie,de voiosie si intotdeauna razand..Si uitati-va la Londra-o face din tot sufletul,dar cu cata tristete,amaraciune si parere de rau.E o diferenta enorma sau numai eu vad asa?Cred ca banuia.Abia astept cartea lui Mihai.Cred ca va fi o mangaiere...

    RăspundețiȘtergere
  72. Parerea mea singurele persoane care i-au fost lui Michael alaturi au fost avocatii John Branca si Tom Messereau...si poate in anumite momente ale vietii Janet, Liz,Lisa-Marie si Diana Ross...in rest am vaga impresie ca toti au fost fascinati de artistul Michael Jackson si nu omul Michael Jackson.
    Ms pentru adresa de unde pot procura albumul "History".
    Daca intereseaza pe careva id-ul meu, este urm : scorpya_forever.
    Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  73. Val, parfumul lui Michael era "Black Orchid" de Tom Ford. Eu il caut de cateva saptamani in RO, dar nu exista :)

    RăspundețiȘtergere
  74. Mihai,gasesti Black Orchid la 50 ml (dar apa de parfum) pe adresa www.compari.ro la pretul de 345 RON. Parfumul original costa 600$ si nu-l gasesti la noi in tara.

    RăspundețiȘtergere
  75. Oameni buni, nu mai faceti atatea speculatii despre moartea lui! Nu este cinstit! Si mai ales, nu mai incercati sa va faceti iluzii ca de fapt el traieste...
    Si mie imi pare fffff rau pentru tot ce s-a intamplat. L-am respectat enorm de mult pe OMUL MJ, iar pe ARTISTUL MJ l-am pretuit la fel de mult, chiar daca nu am avut nici postere cu el si nici albumele lui...
    Poate ca in tineretea lui ii placea sa faca FARSE celor din jurul lui si mai ales PRESEI (care chiar inghitea uneori galusca)... Va aduceti aminte...? "OK EVERYBODY, THAT'S A WRAP!" HA , HA ...
    DAR NU DE DATA ASTA! Nu ar fi in stare de asa ceva in fata copiilor lui si a celor care l-au iubiit cu adevarat!
    Asa ca haideti sa ii respectam memoria, sa ii ascultam muzica in continuare, care, cel putin pentru mine, a devenit acum o muzica de suflet si sa incercam, MACAR ACUM SA FACEM CEEA CE EL INTOTDEAUNA A ZIS PRIN MELODIILE LUI:
    - in primul rand sa ne uitam mai intai la imaginea noastra in OGLINDA si sa macar sa incercam sa schimbam propria noastra lume in care traim
    - inainte de a-i judeca pe altii, sa fim UMANI si sa incercam mai INTAI SA II IUBIM DIN TOT SUFLETUL
    - iar cand inima ni se goleste si se umple de tristete si amaraciune, cand ni se pare ca totul in jurul nostru se pravaleste peste noi, SA ZAMBIM! Sa zambim, chiar daca avem lacrimi in ochi, sa ne ridicam din cenusa (asa cum a facut-o MJ de multe ori in viata lui), sa ne scuturam si sa mergem mai departe, sa ne luptam pentru ceea ce iubim si poate intr-o buna zi VOM INVINGE!Si de ce sa nu incercam chiar si varianta cu "THAT'S A WRAP!" si apoi sa radem in fata greutatilor....
    MJ a avut sansa asta...
    Haideti sa o avem si noi pentru ca meritam!
    Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca in pace! A facut destule pentru noi timp de 40 ani!

    EU

    RăspundețiȘtergere
  76. Mulţumesc, Chiriachi, pentru informaţie. Am găsit câteva situri care au aşa ceva, la preţuri care variază atât de mult, încât nu mai ştiu care dintre ele sunt originale şi care sunt contrafăcute. Am sperat, totuşi, să-l găsesc în magazine, pentru că aş fi vrut să văd mai întâi cum miroase :)


    Coco, e tare frumos ce spui tu, Ar fi bine să reuşim să facem asta.

    RăspundețiȘtergere
  77. Bine fratilor,imapacati-va cu ideea asta,imbatati-va chiar cu ideea asta,cum ca Mj nu mai traieste.Ma intreb oare cat de bine il cunoasteti voi pe adevaratul Mj din spatele mastii.
    Va spun eu: nici unul.
    Voi tot spuneti ca el nu ar face asta,nu ar face aia.Dar ma intreb de unde stiti voi ca nu?
    Pentru cei care ati citit Teoria Conspiratiei,ati fi crezut ca Mj al nostru bea alcool? va spun ca nu,dar uite ca si el bea.Si nu vad nimic rau in asta.Problema ii ca oamenii si-au facut deja o parere despre el,intelegeti?
    Apoi cati ati fi crezut ca el fumeaza marijuana sau ca ia medicamente cu sacul,asa cum au aratata dovezile ?
    Vedeti,totul e cum vrem noi sa vedem realitatea,cum vreti voi sa vedeti,dar de ce nu incercati sa vedeti mai incolo,fratilor????????????????????
    Problema voastra e ca nu vreti sa intelegeti.
    Imi cer scuze daca v-am jignit,dar citesc de ceva timp ceea ce scrieti si ..........
    Eu fac parte in continuare din prima categorie,a celor care cred(BELIVERS).
    Va pup pe toti si va doresc numai bine,e ultima data cand mai trec pe aici.
    Vancea Diana-Maria

    RăspundețiȘtergere
  78. frumos spus Coco, si ai si dreptate asa ar trebui sa facem toti. sa stiti ca discursul lui Michael de la Oxford este superb si chiar merita vazut - il gasiti foarte simplu pe youtube (tastati Michael Jackson - Oxford) si mai gasiti si alte discursuri de ale lui foarte dragute.
    Ati observat ca dupa inmormintarea lui Michael s-au terminat cu birfele in presa ?
    PS - v-am adaugat ID-urile (al meu este vio_toporash)

    RăspundețiȘtergere
  79. DIANA, si eu fac parte din categoria celor care CRED si nu poate nimeni sa-mi spulbere speranta ca el traieste. sunt rationala, accept si varianta mortii dar dorinta mea ca el sa traiasca este atat de mare incat las in spate varianta "este mort" si insist pe argumentele(care nu sunt deloc de neglijat) ptr. varianta "traieste".
    in "living with MJ" in episodul cand erau in acel magazin de antichitati si Michael isi alegea acele obiecte pe care el le considera cele mai frumoase, la un moment dat bashir ii spune (ironic dupa parerea mea) " iti place sa te inconjori de lucruri demne de o casa imparateaca, nu-i asa?" la care Michael ii raspunde sec, aproape ignorandu-l "astea sunt gusturile mele".
    asta pot spune si eu, "asta e speranta mea, asta simt, asta sper" si nu poate nimeni sa-mi franga aripile.
    PTR. DIANA si toti cei care CRED ID meu este recuperatoarea

    RăspundețiȘtergere
  80. pt Mihai. parfumuri poti cumpara din duty free si nu sunt asa scumpe si sunt originale inclusiv black orchid

    RăspundețiȘtergere
  81. PTR. DIANA
    LA MULTI ANI! de Sf. Maria (diana-maria vancea). sa ai parte de multa dragoste in viata, sa fii sanatoasa si sa fii iubita.
    iti doresc ca Dumnezeu sa ne faca cea mai mare bucurie pe care am putea avea-o de dupa 25 iunie...:))
    o alta maria

    RăspundețiȘtergere
  82. Diana, sa fiu sincera pe mine nu m-a surprins sa aflu ca Michael consuma alcool...la urma urmei nu este nimic neobisnuit.
    Sincer nu inteleg de ce spui ca nu mai treci pe aici...este o abordare gresita...parerea mea.
    Am adaugat id-urile tuturor care m-au cautat :D
    SCORPYA

    RăspundețiȘtergere
  83. Am urmarit pe youtube Michael Jackson Media Hoax Death.Nu stiu...Am vrut sa verific si am ascultat multe inregistrari ale melodiei Will You Be There din diverse concerte,dar nu am auzit nicaieri pains,nu am auzit acel s asa cum se aude la ceremonia de celebrare.Poate familia sau organizatorii au dorit aceasta modificare,cu tehnologia de azi se poate.A fost un lucru pe care am putut sa-l verific si eu.Mihai,tu ce parere ai despre acele filmulete?

    RăspundețiȘtergere
  84. ati vazut afisul?

    http://twitpic.com/gw40n

    LIKE YOU'VE NEVER SEEN HIM BEFORE

    RăspundețiȘtergere
  85. http://www.jurnalul.ro/stire-jurnalul/bolile-lui-michael-jackson-515582.html
    multumesc,
    C.

    RăspundețiȘtergere
  86. Este vineri 4 septembrie-o zi trista. Aglomeratia de pe DN1 nu se mai termina..Casuta mea se adaposteste chiar la poalele padurii din cartierul Cumpatu.Trec podul peste raul Prahova.Am ajuns.Septembrie se simte in aerul racoros.Ca de obicei,cerul este noros si picaturile de ploaie stau sa pice.Primele frunze galbene s-au grabit sa cada si sa se stranga la usa casei.Trec peste ele si deschid larg ferestrele.Perdelele lungi din voal brodat zvacnesc in curentul facat din pricina usii larg deschise.Aerul rece imi face bine.Trec prin fata oglinzii in graba.De cate ori vad o oglinda imi amintesc de el.Mai avem timp sa ne schimbam,sa devenim mai buni?Scot din sacosa caserola cu mancarea mea preferata Kentucky fried chicken si o pun in cuptorul cu microunde.Asez pe masa de sticla tava si paharul de cristal in care torn continutul dozei de Cola dietetica scoasa din frigider.Canapeaua din piele este rece cand ma asez.Tacimurile de argint produc un clinchet fin la atingerea farfuriei de portelan.Caut telecomanda,trag jaluzelele si activez LG-ul...aici timpul trece repede.Caut in poseta parfumul Black Orchid si descopar guma de mestecat Big Red..e atat de buna si camera se inunda de misosul parfumului...Caut videoclipul meu preferat Dirty Diana si dau sonorul cit mai tare...aici nu deranjez pe nimeni.Michael danseaza si canta atat de frumos,face dragoste cu muzica in vazul tuturor -unde am citit asta?!Umbrele intunericului s-au asternut de-a binelea si zgomotul orasului s-a mai potolit.Asternuturile imaculate ma cuprind intr-o imbratisare rece.Oare al citelea videoclip este acesta?Se aude scirtiitul usii de la cripta si risul sinistru din finalul Thriller-ului.Ha ha ha...Vreau sa sting veioza.Cand intind mina bratara din fir rosu se agata de ceva.Cutia cu Mialgin.Oridic si o privesc-nu am nevoie de ea -nu ma mai doare nimic.Acordurile melodiei Speechless-ma fac sa suspin si incerc sa adorm sperand sa-l visez pe Peter Pan.O sa ma poarte in zbor alaturi de el ,o sa ma duca in lumea lui.Acolo pe o pajiste verde smaltuita cu flori in mijlocul unui grup vesel de copii ce se joaca cu baloane pline cu apa il voi intilni pe Michael care ma va intampina razand.Poarta pantaloni negri,camasa rosie,palarie neagra si pantofii negri stil mocasin.Dupa ce jocul se va fi incheiat,il voi trage deoparte si fara sa auda copiiil voi intreba ce s-a intamplat.Cum de ne-a parasit,care e adevarul?El ma va privi printre cirlionti,zimbind cum numai el stie,ma va atinge pe umar si imi va spune -Nu s-a intamplat nimic.Hai sa te conduc acasa.Vreau sa mai spun ceva dar gura imi e inclestata.Simt buzele lui Michael apropiindu-se de urechea mea si aud cuvintele rostite in soapta ,,Lor nu le pasa de noi"De undeva de departe aud rasul sinistru Ha..Ha...Ha... Val cu dedicatie doar pentru romanul frustrat pentru toata bucuria ce mi-a facut-o citirea acestui site .

    RăspundețiȘtergere
  87. Azi am cumparat impreuna cu revista Confidential o carte despre Michael Jackson scrisa de Margo Jefferson, intitulata ,,Michael Jackson excentric, generos, misterios." Cititi-o si voi, nu stiu ce sa zic...

    RăspundețiȘtergere
  88. @Diana
    In primul rand LA MULTI ANI!
    In al II-lea rand, de ce te-ai suparat ca lumea crede ca a murit?
    Te-ai gandit ca daca a fost asasinat "lor" le convine ca noi sa credem ca traieste? Am fi mai linistiti, mai asezati, poate nu am mai lupta pentru ceea ce este bine , pentru visurile lui...Am avea un soi de delasare.
    Cum am mai zis: 95% asasinare si maxim 5% inscenare.
    Numai D-zeu ne poate lumina...:)

    RăspundețiȘtergere
  89. Oare ce poate fi spus atunci cand simti ca lumea ta s-a prabusit? Cand vezi ca lumea e mai rea si mai cruda decat ai fi crezut vreodata? Cand ti se dovedeste inca o data ca oamenii buni, generosi, altruisti, inocenti, sinceri, deschisi nu au noroc, nu sunt acceptati de cei din jur? Nimic din ceea ce pot exprima cuvintele nu poate acoperi golul lasat de disparitia lui Michael. nu l-am cunoscut personal, dar muzica , dansul si mai ales privirea dulce si zambetul inocent mi-au dezvaluit mai mult decat ar fi facut-o, poate, un salut. E greu sa-mi stapanesc lacrimile cand il vad sau il aud si nu inteleg de ce. Poate pentru ca el ne accepta si ne iubea asa cum eram: buni, rai, albi, negri, mici, mari, catolici, musulmani......Poate pentru ca am gasit in el sprijinul si intelegerea pe care un prieten nu ni le-a oferit niciodata...Poate pentru ca pe el chiar il credeam cand ne spunea in repetate randuri: I LOVE YOU MORE....Eu doar vreau sa multumesc OMULUI si ARTISTULUI Michael Jackson ca ne-a daruit viata lui, ca si-a dedicat intrega viata pentru a ne alina grijile, durerile, pentru a ne inveseli, pentru a incerca sa ne schimbe in bine. Si eu cred ca reusit: e de ajuns sa vedem ce s-a intamplat in lume dupa disparitia lui pentru a realiza ca noi, oamenii, putem fi alaturi unii de altii atunci cand e nevoie, ca putem sa ne unim gandurile si iubirea pentru a cinsti pe cel mai iubit om de pe planeta. R.I.P. OUR KING!!! GOD BLESS YOU ANGEL!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  90. Presupun ca stiti de concertul pe care il preg.Jeramine la Viena.Ma bucur sincer, sa citesc ca nici un alt membru al familiei nu-l sustine,pe motivul ca nu inteleg de ce primul tribut ptr Michael s-ar sustine intr-o tara, care nu reprezinta nimic special ptr Michael.Un membru familiei ar fi declarat ca Jeramine, face ceea ce stia mai bine (ptr propriul interese), numind chiar show-ul in sine...Show-ul lui Jeramine.
    Eu una, chiar nu vad cu ochi buni acest spectacol, fiecare va canta melodiile lui Michael cum au chef, asa cum s-a intamplat la Stapless+ptr multi este un foarte bun prilej de a castiga ceva banuti.Sa fim sinceri, melodiile lui Michael nu pot fi interpretate decat de el...Muzica lui Michael va trai doar fiind ascultata asa cum a cantat-o el...nu cu remix-uri sau reinterpretari indoielnice.Sper ca nu am suparat pe nimeni cu acest comentariu.
    SCORPYA

    RăspundețiȘtergere
  91. Paradoxul este ca desi Michael a ajutat si a salvat milioane de oameni prin actele de caritate,pe el nu a avut cine sa/l ajute.Cred cu tarie ca dependenta de medicamente,in special de somnifere nu a fost provocata de problemele medicale prezente in viata sa.Cred ca totul are radacini mult mai adanci.Ganditi/va si faceti un salt in timp si imaginati/va un turneu intins pe o perioada de un an jumate,derulat in diferite tari de pe cele 5 continente.Rezultatul este ca ceasul biologic se deregleaza,diferentele de fus orar te dau peste cap si ce faci ca sa poti dormi pentru a sustine toate concertele atunci cand organismul tau nu mai reactioneaza la stimulii noapte/zi?Normal ca apelezi la medici pentru a rezolva problema.Ce fac ei?Cei care isi respecta meseria si rezista tentatiei sutelor de mii de dolari pot sa refuze chiar si atunci cand e vorba de Michael Jackson,altii insa,cei de care a avut parte Michael aleg sa prescrie medicamente din ce in ce mai puternice si atunci cand organismul nu mai reactioneaza nici la acestea gasesc ,,solutia salvatoare,, presati cu siguranta si de cei din industria muzicala care posibil sa/i fi angajat,si anume prescrierea de anestezice.De aici pana la dependenta nu e decat un pas.Medicul actual Conrad M.nu e decat unul din cei multi cu care a avut de/a face Michael si probabil singurul care va plati pentru toti ceilalti{medici si cei din industria muzicala}care l/au considerat pe Michael doar o masina de facut bani si nu un om cu sentimente,suflet,dorinte,nevoi si altr lucruri care ne fac sa fim umani.Abea acum dupa moartea lui am inteles de ce se simtea atat de singur,dureros de singur,cum spunea chiar el.Si obsesiv imi rasuna in cap in fiecare zi versurile din WILL YOU BE THERE,pe care nu le pot traduce decat ca pe un disperat strigat de ajutor.Si doare!Doare al dracului de tare acest paradox,sa ajuti milioane de oameni si nimeni sa nu te ajute pe tine...S/au mai dus si alti oameni dragi sufletului meu,Adrian Pintea,Octavian Paller,Stefan Iordache,Tatiana Stepa si altii dar n/a durut asa.N/am stiut ca va durea atat de tare!!!
    Nu fac parte din cei care cred in inscenarea mortii,pentru ca Michael asa cum l/am perceput eu n/a trisat niciodata nici cu sufletul lui nici cu al fanilor lui,de aceea e si atat de iubit,de aceea exista o legatura speciala intre el si public,pe care nimeni nu va mai reusi sa o creeze asa cum a facut/o el.Fac parte insa din cei care cred ca in spatele paranoiei familiei si a multor lucruri care nu se leaga sau au ramas fara raspuns,se ascunde ceva.Nu stiu inca ce.Mai nou se pare ca impotriva medicului nu exista dovezi solide pentru acuzare pentru ca cica politia nu si/a facut bine treaba,adica n/a sigilat locul faptei si familia Jackson a contaminat locul atunci cand au sosit imediat dupa deces sa/i ia lucrurile.Imi este neclar si de ce a asteptat doctorul peste o ora ca sa sune la ambulanta si ce a discutat la telefon cu celalalt doctor Arnold Klain,cu un avocat si cu inca altcineva.Daca este adevarat ca la sosirea ambulantei Michael era deja mort de aproape 2,3 ore ce incerca doctorul sa ascunda?Ce incearca garda de corp Alberto Alberez sa ascunda in legatura cu momentul mortii,atunci cand a declarat ca loialitatea este cea mai importanta in aceasta meserie si am primit ordin sa nu divulg nimic.De la cine a primit ordin,avand in vedere ca a fost interogat abea zilele acestea de politie [dupa 70 zile}?Si mai ales de ce a spus dupa moartea lui Michael ca va pleca cateva zile pentru ca sa se gandeasca la ce va declara dupa aceea politiei..{actualmente este garda de corp a celor 3 copii ai lui Michael la Encio}.De ce daca era deja mort la sosirea ambulantei la 12.25,la spital a mai durat inca 2 ore sa poata fi constatat decesul ora 14.25 {ca doar nu suntem in Romania unde birocratia e mare,e America unde lucrurile merg pe banda} parca {anuntul oficial catre presa a fost facut in jur de ora 16}? VEZI continuare comentariu mai jos...
    ALINA

    RăspundețiȘtergere
  92. ...continuare
    Se spune ca Michael a fost mutat din patul doctorului in patul sau si ca acest lucru a fost descoperit la a doua autopsie cand s/au descoperit semnele de intrerupere a rigor mortis care apar la cateva ore bune dupa deces.Se mai spune ca cel care a inceput ancheta in cazul mortii lui Michael a renuntat la caz dupa ceva timp,lasand/o in seama altcuiva.Pot sa inteleg dorinta de intimitate a familiei si faptul ca massmedia nu respecta durerea familiei {daca ea durerea exista intr/adevar la toti cei din clanul Jackson}dar nu pot sa inteleg paranoia de betoane carate la Neverland,sicriu sigilat,mutat de vreo 2 ori,pazit strict,12 locuri de veci cumparate ca sa nu fie descoperit de fani,de parca vreunul din fani l/ar dezgropa si l/ar lua acasa.Chestia cu mama Katerine vrea o inmormantare de om obisnuit si vrea un loc in cimitir unde sa/l viziteze in liniste fara sa fie asaltata de fani si fara ca mormantul sa/i fie transformat in altar,nu/mi suna a motiv plauzibil pentru tot ce s/a intamplat.Daca vroiau intimitate spuneau de la inceput si nu trebuiau sa faca ceremonia in fata la holly terace ca si cum abea asteptau sa fie filmati,se duceau in interior.
    Ar mai fi si alte intrebari dar nu mai am putere sa gandesc logic acum printre lacrimi.Am incercat sa gasesc un raspuns la cele de mai sus si n/am reusit,am crezut initial ca se vrea sa se ascunda dependenta de medicamente dar acum cand s/a declarat oficial cauza mortii,a picat.Un gand razlet si aberant mi/a rasarit cand am vizionat inmormantarea din 4 septembrie.N/am vrut sa/l spun pana acum pentru ca nu/mi sta in fire sa fabulez si nici nu/mi place sa fac speculatii.Totul a pornit de la intrebarile de mai sus si de ce s/au cumparat 12 locuri de veci si nu 11 cati membrii are familia Jackson?Nu cumva in incercarile disperate de resuscitare s/a reusit doar partial revenirea functiilor cu ajutorul aparatelor si s/a constata ca se afla in coma profunda in care sansele sunt minime si atunci ,,e mai bine,, sa fie declarat decesul pentru o cat mai buna protectie si control asupra starii actuale...Nu cred nici eu asta dar recunosc ca mi/a trecut prin cap.
    Timpul poate va aduce cu el si raspunsurile,la fel si filmul THIS IS IT pe care abea astept sa/l vad.Chiar daca asa cum spunea O.Paller ,,... ca indiferent cat de mult suferi,
    Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta,,totusi lumea nu va mai fi la
    fel fara Michael!Si daca aici n/am avut sansa sa vad macar un spectacol live cu Michael,poate ca atunci cand imi va veni timpul voi avea sansa sa/l ascult dincolo cum le canta ingerilor si poate si sa stam de vorba.Pana atunci ii multumesc din suflet pentru tot ce a facut,o sa fie mereu in sufletul meu si sper ca si/a gasit in sfarsit linistea si ca nu mai e singur!
    ALINA

    RăspundețiȘtergere
  93. Alina foarte frumos comentariul tau......
    pentru Diana...te rog foarte mult sa nu te superi..nu am nici cea mai miica intentie sa te jignesc....dar am citit toate comentariile tale si mi se pare ca ai niste reactii "demne" de o adolescenta care abia l-a descoperit pe Michael Jackson si este fascinata de el si de viata pe care o ducea si care nu par a apartine unei femeii maritate cu capul pe umeri.Cred ca toti avem parerile noastre si cred ca teoria inscenarii este doar un fir de ata de care ne tot legam pentru ca nu vrem sa acceptam ca Regele nu mai este pe Pamant...

    RăspundețiȘtergere
  94. Sunt 100% deacord cu ce zice Florentina.
    Multumesc,
    C.

    RăspundețiȘtergere
  95. pt Florenta. am citit cartea , am fost profund impresionata de ceea ce am aflat. am crezut neconditionat in artist pt ca am simtit ca un om de valoarea lui , si nu in primul rand asta ca artist ci vorbesc de caracterul lui ca om, nu v a fi in stare nici macar sa gandeasca darmite sa mai faca acele lucruri de care a fost acuzat..si sincer din primele pagini ale cartii s a vazut ca acest caz a fost construit pe nisipuri miscatoare ceea ce m a intrigat , avand in vedere faptul ca cei ce judecau "cazul" astistului erau oameni cu experienta in domeniul juridic nu erau nici incepatori nici oameni stersi in ceea ce insemna justitia americana . si totusi........... s a vazut clar ca singurul motiv a fost cu orice pret denigrarea si distrugerea artistului. in ceea ce priveste scriitoarea , am apreciat faptul ca a incercat sa redea adevarul despre ceea ce s a intamplat , dar am o umbra de indoiala deoarece cred ca ea s ar fi putut da dupa cum a batut vantul. asta cel mai bine o stie ea , noi e c am greu sa stim adevarul atitudinii ei. in final ceea ce a contat a fost faptul ca a prezentat adevarul de care , nu cei care l au iubit pe Michael aveau nevoie ci cei care au crezut , cred si vor mai crede in presa . si poate a fost si o mangaiere pt artist ,poate, desi nu stiu cat bine i a mai facut deoarece el a iesit devastat ca om nu ca artist , din acest amalgam distrugator. si da am apreciat ca scriitoarea a suportat cu stoicism blamul fanilor .oricum sunt foarte multe lucruri care nu se potrivesc sub nicio forma in relatarile presei si poate nu le vom afla niciodata . ingrijorator e faptul ca dispar oameni , si nu orice fel de oameni ,oameni care pot influenta mersul omenirii, fara explicatii plauzibile

    RăspundețiȘtergere
  96. Va rog sa-mi raspundeti la o intrebare:cartile Dancing the Dream si My World au fost traduse in limba romana?Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  97. Nu am vizitat acest blog de vreo saptamana si din cate am observat...s-au petrecut cate ceva pe aici...:)
    Am urmarit linkul unde se comparau filmulete cu ambulanta - multumesc Maria. Da... e ciudat! S-au cel putin mie mi se pare asa. Si cred ca este un material important petru oricare dintre pareri. Totul este sa vrem sa vedem dincolo de aparente. Asa cum a fost de asteptat...Muray a cam disparut din campul nostru de vedere. Va ramane in libertata...asta e clar! Fie ca la mijloc e teoria conspiratiei sau inscenarea mortii. Eu tin sa o cred ca cea de a doua...
    Sa aveti o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  98. In afara de BLACK ORCHID al lui Tom Ford ,parfumul preferat era BAL A VERSAILLES (BAV prescurtat) de Jean Desprez,un parfum scump si foarte greu de gasit (cand nu-l gasea pe acesta folose BLACK ORCHID).L-a descoperit la make-up artistul sau Karen Faye,care folosea acest parfum (e un parfum de dama).Vezi link pt cei care se descurca cu engleza
    http://74.125.77.132/search?q=cache:B_ZNKredHGMJ:www.mjfanclub.net/mjforum373/showthread.php%3Ft%3D8019+MAKE-UP+Karen+Faye+ABOUT+PERFUMES&cd=1&hl=ro&ct=clnk&gl=ro
    Si inca unul de la un concert din Germania 1999 cand scena s-a prabusit si Michael a continuat sa cante ca si cum nimic nu s-a intamplat,dovedind cat de mult isi iubea si nu vroia sa-si dezamageasca fanii,in ciuda capului spart si a multiplelor vanatai si julituri constatate dupa aceea la spital.Cine altcineva ar fi facut asta?Doar cei din primele randuri au putut sa-si dea seama ca ceva s-a intamplat,restul n-au realizat nimic
    http://www.youtube.com/watch?v=2CnZpcwm0FM
    ALINA

    RăspundețiȘtergere
  99. Buna tuturor..Am citit comentariile voastre si constat ca parerile sunt impartite.Eu una cred ca nimeni nu stie cu adevarat cum a fost viata lui Michael...(tot ceea ce stim este din presa si din carti ..) eu una in adancul sufletului stiu si cred ca Michael a fost un om bun ,cu un suflet de aur..care si-a daruit intrega viata celor din jur ..nepasandu-i de el. ca orice om normal..a avut si el sentimente, momente in care credea ca nu mai poate face fata ..insa a reusit sa se ridice si sa ne demonstreze ca bunatatea , iubirea si increderea in sine sunt cele mai de pret comori pe care omul le poate avea..Asa ca haideti sa nu mai fim tristi ..pentru ca el nu ar fi dorit sa suferim , ci sa ne bucuram caci viata este scurta(uneori ma intreb de ce ne mai aflam pe acest pamant ...de ce ne nastem ??? ce rol de fapt avem noi??).. si al naibii de grea si de incurcata(scuzati limbajul)...Eu una nu prea cred ca el a putut sa-si insceneze moartea ....insa cum am mai spus nimeni nu stie adevarul asa ca totul e posibil...Zambiti si fiti bucurosi ca ati avut onoarea sa traiti in acelasi secol cu marele si inegalabilui ARTIST si OM ..Michael Jackson...Asta e lumea ne nastem ca sa murim...Si Michael nu a murit el traieste in fiecare dintre noi..in muzica..in dansurile lui..poate ca fizic nu mai este cu noi insa spiritual da...Cu dragoste ....Andreea

    RăspundețiȘtergere
  100. La multi ani, DiAnA! Nu am stiut ca te numesti si Maria. Primeste, cu o zi intarziere, urarile mele de sanatate si multa fericire.

    RăspundețiȘtergere
  101. Nu trebuie sa va suparati asa pe Diana :( , n-ati citit ''Dancing the dream''? Daca nu va spun eu ce ne invata acolo Michael in legatura cu curajul: sa fi curajos inseamna sa ai puterea sa recunosti in fata celorlalti care sunt adevaratele tele sentimente, indiferent ca te mandresti cu ele sau nu, indiferent daca vei fi criticat pt. ele sau nu...FITI MAI TOLERANTI! In ochii mei, Diana a dat dovada de o oarecare doza de curaj prin tot ce a postat pana acum, desi nu sunt de acord cu atitudinea ei.

    RăspundețiȘtergere
  102. Scuze, am uitat sa semnez comentariul, aura.

    RăspundețiȘtergere
  103. http://lisaburks.typepad.com/gravehunting/2009/09/sleeping-in-beauty-rest-in-peace-michael-jackson.html
    ALINA

    RăspundețiȘtergere
  104. Cik Chris Brown (|un ratat, parerea mea...si-a batut joc de Thriller) se pare ca nu va mai canta la Viena....sa fiu rea si sa sper ca se alege praful de show-ul lui Jeramine????:D
    App...fam Jackson a hotarat, ca cei 3 copiii sa nu mearga la scoala, sa continue sa invete asa cum a hotarat Michael...adica...acasa.Ma bucur sa aud asta.
    Imi place foarte mult post-ul tau Florenta.
    SCORPYA

    RăspundețiȘtergere
  105. Nature Boy

    There was a boy
    A very strange enchanted boy
    They say he wandered very far, very far
    Over land and sea
    A little shy
    And sad of eye
    But very wise
    Was he

    And then one day
    A magic day he passed my way
    And while we spoke of many things, fools and kings
    This he said to me
    “The greatest thing
    You'll ever learn
    Is just to love
    And be loved
    In return”

    RăspundețiȘtergere
  106. desi fac parte dintre cei care cred inca faptul ca MJ este in viata...fara dorinta de a l denigra intr un fel pe Michael cum ca ar fi dorit sa pacaleasca intreaga lume...trebuie sa recunosc Alina ca si mie mi a trecut prin cap ideea ca MJ ar fi putut fi in coma, iar familia sa i declare moartea din diverse motive...mai ales ca am citit declaratia asistentei romance de la UCLA care a spus ca la un moment dat chiar credea ca starul o sa si revina, iar apoi dintr o data s a anuntat decesul...nu stiu ce sa cred, insa sper din tot sufletul ca Michael sa fie bine...sa se bucure de tot ceea ce are, iar in cel mai rau caz...cu durere o spun...sa se odihneasca in pace...MJ for all time...

    RăspundețiȘtergere
  107. pe tmz.com (nu stiu cat e de adevarat) ca familia nu e de acord cu oncertul lui Jermaine, mai ales Katherine care spune ca nu i se pare corect sa se faca un asa concert intr-o tara care nu are nici o legatura cu Michael.sunt super ultimele postari. APPLEHEAD versurile sunt superbe.....

    RăspundețiȘtergere
  108. pentru afis incearca asa

    http://www.cinemagia.ro/stiri/michael-jackson-this-is-it-a-aparut-afisul-oficial-13379/

    RăspundețiȘtergere
  109. Intr-adevar cartea AfroditeI Jones-COMPLOTUL IMPOTRIVA LUI MJ- merita citita,o recomand tuturor celor interesati.LONG LIVE OUR KING!VA PUP PE TOTI!

    RăspundețiȘtergere
  110. Draga, Florentina!
    Nu trebuie sa-ti ceri scuze...intrebarile erau mai mult retorice, pt ca stiu bine ca nimeni nu poate raspunde acum la ele...si mai sunt multe, multe. Dupa ce am citit ce ai scris, m-am convins inca o data, ca unul si acelasi eveniment poate avea un impact absolut diferit asupra oamenilor. Pe mine, personal, aceasta "inmormantare" m-a lasat cu un gust amar. Poate imi este greu sa ii inteleg pentru ca eu percep viata si moartea altfel decat ei. Dar ce s-a intamplat totusi, daca Michael nu mai e? Parca si-au plans toate lacrimile la repetitii si acum a ramas loc doar pentru zambete si voie buna. Eu nu l-am cunoscut pe Michael personal, nu m-am jucat cu el cu baloane pline cu apa si nu am intalnit impreuna Craciunul si daca eram acolo...plangeam de se zguduiau peretii cimitirului... S-au obisnuit cu gandul in 2 luni? Atat de mult ii doare?...nu stiu. Puteti spune ca durerea e in suflet...dar nici oamenii nu sunt la fel...dar ei toti au fost la fel. Pentru mine au fost mai multe filmule, frumos facute intr-un cadru placut. Daca Michael e viu, atunci aceasta atitudine este explicabila, iar daca nu...atunci sa-mi arate cineva prietenii de o viata ai lui Michael, pentru ca eu nu i-am vazut. Nu trebuiau sa fie toti acolo ca sa ma convinga ca a murit. Au vrut o inmormantare privata, privata trebuiau sa o faca. S-a trezit unul dintre ei sa spuna ca aceste filmari au fost luate fara voie...Yep, right! Sa le puna acolo unde sa nu poata fi luate! Eu cred ca tot ceea ce vehiculeaza acum pe net si ma refer la materialul in legatura inscenarea mortii sunt importante de fapt pt ambele cazuri - sau ca a fost ucis sau ca e viu. Pentru ca daca a fost ucis...tot nu-mi este clar unde l-au gasit...tind sa cred ca a murit la spital, pt ca avea masca de oxigen si l-au resuscitat si la spital si aici intervine si declaratia asistentei. Dar nu inteleg atunci de ce spuneau ca Michael arata foarte imbatranit cand a ajuns la spital, de parca a avea 70 de ani (aceaasi declaratie a aparut si in urma primei autopsii)..pt ca eu vad clar in poza din ambulanta ca e ok...cand a imbatranit?...in 15 min in drum spre spital? ce e cu trupul care se ridica in elecopter?cel mai interesant - unde e C. Muray???? A fost o crima...locul crimei e in ceata...n-au probe pentru ca nu au sigilat intrarea in casa...si a fost LaToya si alti membri au luat lucrurile si nu mai au dovezi suficiente..bla bla...Nu inteleg: Cine a murit? Mos Nae sau...Michael Jackson totusi?...:( Si daca e mort...sa ma ierte Dumnezeu, dar i-a dat o familie de nebuni si niste "prieteni" frumos imbracati care se tot chicotesc pe la inmormantare. Imi pare rau...eu asta am vazut.
    ...si acum...astept...e li-nis-te...
    Va pup pe toti si va urez o zi frumoasa!
    P.S. Stiti cumva cand incepe vanzarea biletelor pt THIS IS IT? Mi-ar placea sa merg la premiera...imi e tare tare dor...

    RăspundețiȘtergere
  111. Daca veti citi cartea Michael Jackson excentric,generos,misterios de Margo Jefferson-castigatoare a premiului Pulitzer,critic literar,profesor la Columbia University veti ramane uimiti sa aflati ca din primul capitol Michael este numit ciudat ...si mai este un pasaj care te pune pe ginduri:"oamenii au vrut sa creada Si sa stie ca au fost pacaliti,atata vreme cat nu stiau cand si cum." Imi este clar ca presa americana adora sa te puna pe piedestal pentru ca mai apoi sa te darame. Val.

    RăspundețiȘtergere
  112. Am vazut posterul... Mi se pare malefic(asta a fost prima impresie).
    Asta din cauza faptului ca fata seamana cu cea a lui Dark Vader din RAZBOIUL STELELOR.
    Am si eu o intrebare la voi.
    De ce erau doua ambulante? Adica, atunci cand a plecat aia in care se presupune ca era Michael, in curte, dupa porti, mai era o ambulanta...
    Intreb si eu ca , na, poate parea fare importanta dar totusi...

    RăspundețiȘtergere
  113. MJ Speech - merita ascultat.it's so wonderful, believe me:

    http://www.youtube.com/watch?v=I8BopeP1PnU

    RăspundețiȘtergere
  114. Va salut pe toti si vreau sa va multumesc.Cand sunt aici si citesc ce a scris Mihai sau comentariile voastre am un sentiment de liniste si siguranta deoarece vad ca nu sunt singura.E placut sa stiu ca si altii gandesc ca mine,au intrebarile mele,nelamuririle mele.Desi a trecut ceva timp de cand a plecat imi pare atat de rau ca nu pot exprima in cuvinte.S-a transformat in cantec,in dans,in poezie.Acum este arta.Parca ar fi fratele pe care l-am dorit intotdeauna.Stiu ca suna ciudat,dar in asemenea momente, singura consolare este ca,odata si odata ,voi merge si eu acolo.Pana atunci ingerul meu pazitor are chipul lui.
    Mihai,ce mai faci?
    PS.Voi ati vazut pe youtoube cele 11 filme MICHAEL jACKSON DEATH MEDIA HOAX?Ma intereseaza mult parerea voastra.

    RăspundețiȘtergere
  115. Florenta, inteleg ce vrei sa zici si dupa cum am spus si in comentariul anterior NU SUNT DE ACORD CU ATITUDINEA DIANEI, normal ca ma deranjeaza si pe mine faptul ca spune despre cei care au crezut in Michael ca nu-l cunosc, ma deranjeaza f tare. Sunt de acord cu ceea ce spui tu, ca fiecare vede lucrurile in felul lui, asta am facut si eu, mi-am expus parerea. Sunt genul de pers. caruia daca-i spune cineva in fata ca-i proasta iti zambeste si te intreaba de ce crezi asta. Nu spun ca atitudinea mea ar fi cea mai buna pt. ca s-a dovedit de multe ori a fi in dezavantajul mau, dar cred ca e mai buna decat metoda de a raspunde unor critici cu alte critici. Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva prin interventia mea, departe de mine gandul de a aduce critici la adresa cuiva si le multumesc tuturor celor care isi fac timp sa-mi citeasca parerile.

    RăspundețiȘtergere
  116. PENTRU DL.MIHAI
    Foarte reusita cartea!sunt foarte incantata de ea,imi place nespus de mult!!va multumim ca v-ati razgandit si in final ati conceput-o pentru ca stiu ca initial erati impotriva acestei initiative!

    RăspundețiȘtergere
  117. S-a gandit cineva la o rapire?Nu o rapire propri-zisa,mai degraba o salvare...

    RăspundețiȘtergere
  118. "PRIVESTE la adevaratul spirit al fericirii si bucuriei pe fetele acestor baieti,acesta este spiritul adolescentei,o viata pe care nu am avut-o niciodata si la care voi visa INTOTDEAUNA"

    BEFORE YOU JUDGE ME, TRY HARD TO LOVE ME!

    MJJ

    RăspundețiȘtergere
  119. Eu am o intrebare(pe langa multe altele:)..),de ce au intrerupt filmarea cind au adus sicriul? Si mai am una....de ce ne au lasat totusi sa vedem pina in momentul cind l au adus?

    RăspundețiȘtergere
  120. Buna seara,

    Ii dedic acest comentariu lui Mihai, gazda noastra.

    Stiati ca Michael iubea muzica clasica? Compozitorii sai preferati erau Debussy, Ceiakovski, Copland si Prokofiev. Marele dirijor Leonard Bertstein si-a dorit de ziua lui prin 86 sa-l intalneasca pe Michael dar acesta a refuzat initial invitatia facuta de Quincy Jones pentru concert. Ulterior a revenit si a mers la concert. A fost atat de incantat...

    Puteti vedea povestea aici:
    http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendId=460323563&blogId=497224703

    Si daca vreti sa-l cunoasteti mai bine pe MJ, veniti pe 15 sept la Festivalul Enescu la Sala Palatului. Se canta Debussy, piesele sale favorite. E o sansa sa va deschideti spre muzica clasica, noi astia mai batrini am facut-o deja si nu ne pare rau.

    Multumim Mihai pentru ca ne-ai dat sansa sa vorbim aici cu totii, copii, tineri, adolescenti, familisti, intelectuali, toti uniti de repsectul nostu pentru el, Michael Jackson!
    Vio
    ps. Amatorilor de muzica clasica si MJ, le pot da informatii cu ce mai asculta, doar intrebati ...

    RăspundețiȘtergere
  121. Intotdeauna, atunci cand o mare vedeta a murit, s-a speculat ca de fapt traieste. vezi cazurile Tupac, Elvis, Marlyn Monroe, pana si pe Ceausescu l-am banuit a fi viu. Oare nu e doar o alta metoda prin care media ne face sa cumparam publicatiile lor? mai scot si ei un ban "cinstit"...
    Lasand la o parte povestea cu media, intreb: Ce tata, in lumea asta, si-ar lasa copiii sa-i planga in fata sicriului?! Sunt putini, nu-i asa? Chiar credet ca MJ ar fi suportat sa-si vada micutii cum plang? Pentru Dumnezeu!
    Si, asa cum spune si Mihai in cartea lui (Multumesc Mihai, am primit cartea, sora ta e o femeie de milioane!)unde te poti ascunde in lumea asta, atunci cand numele tau e Michael Jackson???
    E greu pentru noi toti sa acceptam ca l-am pierdut, dar...s-a intamplat! MJ s-a chinuit din rasputeri sa ne arate ca media minte. Mult. Inca nu am inteles asta? Tot ne chinuim sa cautam senzationalul si morbidul ori unde putem? Daca la inmormantare nu s-a dat nimani cu capul de ciment, nu inseamna ca acel sicriu era gol...poate insemna la fel de bine ca asta le e cultura.
    Moartea nu iarta pe nimeni, nici macar pe Michael jackson...

    RăspundețiȘtergere
  122. ce inseamna "non-denominational Christian"?

    RăspundețiȘtergere
  123. Corect spus Irina, ma alatur tie la tot ce ai scris, am mai spus-o si eu de foarte multe ori, durerea este in suflet si multa lume nici nu poate sa si-o exprime, deci nu judecam pe nimeni, tot ce trebuie stiut este ca Michael Jackson nu mai este decit in amintirile noastre ale tuturor celor care l-au iubit si apreciat. Ptr anonim ,era normal sa-i placa clasicii el era un artist desavirsit si lumea lui era muzica.

    PS . Trailerul filmului This is it se transmite la MTV in noaptea de 13 spre 14 septembrie ora 2

    RăspundețiȘtergere
  124. Cineva intrba ieri daca Michael avea prieteni adevarati..cititi cartea lui Taraborrelli de la pag.272'"camera hiperbarica"si"oasele omului elefant";la pag.273 jos,se spune ca Michael le daduse lui Frank Dileo si lui john Branca un exemplar al cartii P.T.Barnum,despre teoriile si filozofia lui."Aceasta va fi Biblia mea si vreau sa fie si a voastra" le-a spus el."VREAU CA INTREAGA MEA CARIERA SA FIE CEL MAI MARE SPECTACOL DE PE PLANETA".Frank Dileo si John Branca au mintit la vremea respectiva,au manipulat oameni si au raspindit zvonuri false.Vedem ca si medicul chirurg care la operat pe Michael a aparut si a relatat lucruri...iar tatal Joseph il sustinea intitdeauna pe Michael cand era varba de asemenea zvonuri.(va amintiti cind a fost pus sa minta in legatura cu virsta sa..a facut-o desi nu a vrut la inceput ..)..Despre Phineas T. Barnum vorbeste si Margo Jefferson in cartea sa Michael Jackson excentric,generos,misterios-chiar din primul capitol :Ciudatii.Acest Barnum in 1835 a cumparat drepturile de a expune public o fosta sclava la teatrul sau din Connecticut ...etc.Eu zic sa cititi aceasta carte publicata in 2006 (oare Michael a citit-o?)veti vedea in ce fel era privit,judecat,disecat,nedreptatit...poti intelege insomniile lui...Eu cred ca oameniicare au fost de acord cu Michael si la-u ajutat sa duca la capat tot ceea ce si-a propus-aceia au fost adevaratii prieteni si referitor la ce s-a intimplat la ceremoniile de inmormantare,probabil ca printre cei prezenti se aflau si prieteni,si tocmai fiindca erau prieteni adevarati si-au interpretat fiecare rolurile...Vom trai si vom vedea. Pentru cine crede ca Pamantul este prea mic pentru a-l ascunde pe Michael Jackson sa se intrebe unde este Osama Bin Laden?! Val.

    RăspundețiȘtergere
  125. Nu-mi place deloc ideea concertului din Viena.Cine are nevoie de melodiile lui MIchael interpretate de altcineva?E ca un sacrilegiu.Poate vor sa ne demonstreze,inca o data ,ca MIchael Jackson nu poate fi egalat.Dar nu e cazul.Stim asta.

    RăspundețiȘtergere
  126. Pt. Openmindeis: raspunsul la intrebarile tale, asa cum il vad eu, e simplu - familia face jocul presei din motive stiute numai de ea (poate le e frica sau poate asta vor). Sa nu uitam ca presa are ca scop crearea unei stari generale de confuzie, stare ce duce la aparitia parerilor contradictorii in randul oamenilor, iar rezultatul care e? Oamenii nu se mai inteleg intre ei, iar atentia lor e distrasa de la ceea ce ar trbui sa vada. Haideti, sa nu intram in jocul lor! Cat despre inscenarea mortii, mi se pare absurd! Michael avea o personalitate puternica, NICIODATA s-a oprit din a lupta pt. lucrurile in care a crezut, asa ca sunt sigura ca nu ar fi in stare sa o faca acum, nu acesta era felul sau, ne-a demonstrat de atatea ori... Durerea e f mare, stiu, o simt, dar trbuie sa-i facem fata si sa mergem mai departe cu lucrurile pe care el le-a inceput uitandu-ne mereu le modelul pe care ni l-a lasat de urmat, asa ii putem pastra amintirea cu adevarat vie. Nu-i putem lasa pe ''ei'' sa-si faca jocul pt. simplul fapt ca ''THEY DON"T REALLY CARE ABOUT US''. Tineti minte versurile?: ''You can change the world (I can't do it by myself)'' - ''Cry'' sau We're sending out/ A major love/ And this is our/ Message to you/ The planets are linin' up/ We're bringin' brighter days/ They're all in line/ Waitin' for you/ Can't you see...?/ YOU'RE JUST ANOTHER PART OF ME...'' - ''Another part of me'' sau ''There is nothing that can't be done if we rise our voice as one'' - ''We had enough'' Pt. cine canta, nu pt. noi ??? Sau acum, cu tot circul mediatic mesajele lui nu mai sunt valabile, le acultam numai pt. a avea un fundal cand plangem? E normal sa plangem, si eu plang aproape zilnic, dar nu ne putem limita numai la atat...

    RăspundețiȘtergere
  127. Pt aura.....ce pacat k familia ii face jocul presei:(.

    RăspundețiȘtergere
  128. In fiecare dimineata vin la servici, imi fac cafeaua, deschid calculatorul si intru pe acest blog-drog...unde durerea nu mai este doar a mea...este si a ta...O impart cu tine si imi este mai usor! Citesc scrisorile de la tine...le recitesc pe cele mai vechi. Ce ne scapa? Tot nu am gasit rapunsurile? Tot pierduti suntem?...poate maine...Sa stii ca si maine voi astepta sa-mi scrii...sa-mi spui cum te mai simti...sa-mi spui ce faci atunci cand iti este tare...tare dor si il cauti si nu-l poti gasi. Sa-mi spui...
    ...pt fiecare in parte! I LOVE YOU MORE!

    RăspundețiȘtergere
  129. Se pare ca nici Nathalie Cole nu va concerta la Viena, mai lipseste sa se retraga si Akon....iar Jeramine va fi vedeta serii.Daca tot folosesc holograma lui Mike, era frumos sa fie doar holograma, nu duet cu Jeramine...Un duet ar fi mers cu Janet...dar cu Jeramine no way.Oricum sa asc pe altii reinterpretand mel in felul lor...este o jignire adusa la adresa lui Michael.In nici un ca Brown ala nici nu ar fi trebuit luat in calcul.In 2006 la mTv chiar si-a batut joc de mel si coregrafie.
    Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  130. Cititi aici: http://www.mjfanclub.net/home/index.php?option=com_content&view=article&catid=85%3Alatest-news&id=2579%3Akenny-ortega-talks-about-this-is-it-film&Itemid=82

    Kenny Ortega vorbeste despre filmul This Is It.M'am gandit ca s'ar putea sa va intereseze. Si daca stie cineva cand incepe vanzarea biletelor pentru ca imi doresc foarte mult sa vad filmul in premiera :)

    RăspundețiȘtergere
  131. Ce parere aveti de faptul ca Jermaine si organizatorii Concertului tribut de la Viena au amanat evenimentul care trebuia sa aiba loc pe 26 septembrie, pentu luna IUNIE 2010 si ghiciti unde - Londra ?! Nu cumva au in gand ziua de 25 ?! Stiu ca suna rau, dar sunt foarte indignata... Un concert pe care familia nu a fost de-acord sa se tina, cu exceptia lui Jermaine, in care starurile invitate s-au retras unul dupa altul ... Ma bucur acum ca nu mi-am luat bilet, desi initial am vrut sa o fac.

    RăspundețiȘtergere
  132. Fara suparare, dar sunt foarte fericita sa aflu ca s-a anulat concertul de la Viena.Mai bine zis s-a amanat pana in iunie 2010 si se va tine la Londra...cel putin la anu' sa zicem ca se comemoreaza 1 an de la trecerea lui Michael in nefiinta sau poate o sa fie un comeback:P....
    P.S. faza cu comeback ...este o mica speranta de-a mea.
    Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  133. Pt watawalu-si eu simt la fel zilnic............ma doare,ma doare groaznic....of si acel tribut de la Vienna care acum s-a amanat,mai bine intrati pe youtube -JERMAINE'S BOGUS CHARITY (MESSAGE TO JERMAINE, VIENNA TRIBUTE ARTISTS, MJ FANS).LONG LIVE THE KING!

    RăspundețiȘtergere
  134. cititi Michael Jackson- personalitate sau extravaganta de pe google; f interesant

    RăspundețiȘtergere
  135. Pt anonim
    Non-denomination Christian inseamna crestin care nu apartine de nici o denominatiune (religie, cult etc). Ai gasit ceva interesant, relevant?!

    RăspundețiȘtergere
  136. Incepand cu acea zi fatidica de 25 iunie, cand pe primele pagini ale ziarelor si pe toate canalele tv si de radio am vazut si auzit doar "Michael Jackson a murit", totul se scalda in ceata si incertitudine!.."BELIVE NOTHING, QUESTION EVERYTHING".. Remember?!
    D-zeu sa ne lumineze!
    Va pup!
    K.

    RăspundețiȘtergere
  137. DA..watawalu nici eu nu am gasit raspunsurile...inca mai caut..trebuie sa inteleg ce s-a intamplat ca SA POT MERGE MAI DEPARTE...intru mereu pe acest blog,va citesc parerile si va cunosc deja numele cu care semnati...Ma ajutati enorm fara sa stiti,simt ca nu sunt singura in aceasta imensa durere...Va MULTUMESC CA EXISTATI! Michael te descopar in fiecare zi,cat de minunat ai fost,si nu-mi vine sa cred!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  138. Pt.Florenta
    Ai mare dreptate in privinta prietenilor.Si eu am fost foarte dezamagita cand am descoperit lucrurile de care vorbesti.Cu asa prieteni ajungi sa-ti iubesti dusmanii.
    Watawalu,ce mai faci?Te inteleg...
    Dragii mei,dar nu mi-ati raspuns la intrebare;gasesc Dancing the Dream si My World traduse in limba romana?Doresc mult sa le citesc,dar mi-e greu sa tot stau cu dictionarul langa mine.
    Va salut pe toti.Camelia.

    RăspundețiȘtergere
  139. “I love you. I really do. You have to know that. I love you so much, really, from the bottom of my heart.”
    MICHAEL JACKSON
    Cine poate sa inteleaga durerea care ne copleseste?
    Cine ne poate da raspunsurile la intrebarile noastre?
    Sentimentele voastre si ale mele sunt inexplicabile,dar ele exista.
    Exista si sunt atat de diferite,in fiecare zi.Din 25 iunie simt ca "TRAIESC" ca intr-un CARUSEL,intr-o zi sunt jos si in alta sus,intr-o zi sunt sus si apoi jos,si tot asa.Nu mai pot,voi mai puteti?
    Vreau niste raspunsuri,doresc niste raspunsuri si simt ca sunt in stare de orice ca sa le am.
    KEEP THE FAITH

    RăspundețiȘtergere
  140. Florenta,acelasi lucru il fac si eu ,parca traiesc prin el,cu el :).Ma bucur k simti asta mihaela05:).Parca suntem asa ,k o familie..aaa watawalu sa stii k si eu sunt alaturi de tine,suntem toti un intreg acum ,asa cum a vrut mj...

    RăspundețiȘtergere
  141. .."Acestea vor fi ultimele spectacole...spectacole din Londra.Atunci cind spun pana aici ,inseamna pana aici.Voi canta piesele pe care fanii mei vor sa le asculte.Dar pana aici,aici se va cobora cortina."Michael Jackson la Londra ...Nu pot sa cred ca el ar fi fost de acord sa cante pentru 50 de spectacole.Imposibil doar nu era Geambasu intr=un restaurant pe litoral...si toate amanarile astea de la Londra ,apoi cu inmormintarea,cu concertul de la Viena,cu mersul copiilor la scoala de stat apoi ..nu.De stirea cu Paris cand s-a "tuns" ce sa mai zic!Oricine dintre noi daca are chef isi poate permite o coafeza la domiciliu..si Jermaine devine tot mai ridicol..l-at vazut cum era imbracat la castel ?nu m-as mira daca peste putin timp va incepe sa slabeasca sa se albeasca si sa-si faca si vreo doua operatii estetice...Totusi parca cineva din umbra se joaca cu planurile lor anulandu-le si dandu-le peste cap deciziile. Val.

    RăspundețiȘtergere
  142. Mini trailer la cel ce va fi difuzat oficial pt filmul This is it

    http://www.youtube.com/watch?v=TYwRbWTr62E

    Alina

    RăspundețiȘtergere
  143. Ms Alina ptr trailer.Am ajuns dupa atata timp la o concluzie.Se poate spune orice, ca m-ai avea un pic si se dezmembreaza,ca era plin de medicamente sau mai stiu eu ce aberatii.Eu sunt convinsa de un lucru:Michael era sanatos si fizic si mental...acum ca suferea de anumite boli si se aduna si varsta este altceva.Dar asa cum incearca media sa ne "prosteasca"...nu cred.Cred ca Michael era intr-o forma fizica excelenta pentru varsta lui.
    Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  144. v-am citit postarile si nu pot decat sa subscriu si eu. Oare cand ni se vor da niste raspunsuri? oare le vom avea vreodata? Si daca da, oare vor fi cele adevarate?Gata. L-au ingropat. Si? De ce despre doctorul Murray nu se mai aude nimic? parca trebuia arestat acu vreo 2 saptamani, nu? OAre "ei" chiar au impresia ca o sa uitam? Ca o sa poata sa ne duca cu zaharelul in continuare pana cand o sa ne plictisim si nu o sa mai punem intrebari? Eu nu cred.(vorbesc in numele meu).Si nici voi nu cred ca o sa renuntati asa usor. Pentru ca daca ati face-o , tot sacrificiul lui Michael ar fi in zadar." ` Cause there`s nothing that can`t be done , if we raise our voice as one." Ma uimeste indiferenta autoritatilor care abia se misca( asa vad eu) , lasand parca timp vinovatilor sa se ascunda sau sa gaseasca o portita de scapare. Si pe deasupra mai e si "familia" care il "plange', dar care nu inceteaza sa scoata bani de pe urma lui. citisem undeva ca Joe ar fi declarat ca Michael inca nu e inmormantat. nu stiu daca e adevarat. dar daca ar fi nu as fi surprinsa. cu o asa o familie , orice e posibil, iar dusmanii sunt niste mielusei in comparatie cu ei. sper ca nu am deranjat cu cele scrise, dar asta e ceea ce simt. LOVE YOU MORE!!

    RăspundețiȘtergere
  145. Pt Florenta
    dupa ce am citit cartea lui A Jones asa am gandit si eu- daca nu erau acei fani care au stat zile in sir la poarta tribunalui, MJ nu ar mai fi fot de mult si asta pt ca un om ca Mj ,singur nu ar fi putut trece prin acele furci caudiene.tocmai asta la facut "ciudat', faptul ca era de o sensibilitate de nedescris si nu a fost un om dur cu suflet murdar ca sa nu i pese ce se intampla. am convingerea ca daca era altcineva cu un altfel de temperament, mult altfel ar fi decurs lucrurile si nici nu ar fi fost atata mediatizare. acesti iubitori de scandaluri l au simtit si au stiut ca circul v a fi atat de mare si totodata ei vor avea atata publicitate , incat au facut tot ce le a stat in putinta pt a crea acea stare , fara sa conteze ca sufletul unui om era calcat in picioare. am citit si cartea lui Morgo Jeffreson si nu am constat decat un singur lucru. acum , ca si atuci se cauta senzationalul. nu consider caesta carte sub nici o forma obiectiva.sunt un om care pot fi impartiala si stiu ca MJ a fost om asta insemnand calitati si defecte , bune si rele., dar ce aici si pana la a despica firul in patru pt a scoate in evidenta absolut orice ce poate fi interpretat si constitui dpdv al unora , senzational , e cale lunga . asta este menirea intregii omeniri-sa balmeze tot ce e diferit de ea si am mai spus MJ a fost diferit in toate . nu s a asemanat cu nimeni si asta a starnit invidia tuturor si singura arma impotriva lui a fost discreditarea in orice mod. nu a fost egalat de nimeni si nici nu v a fi.fiecare respiratie . privire s a aflat sub lupa si i a fost totdeauna rastalmacita, ori o viata de asta nu se poate . in mod sigur a facut diverse lucruri ca sa se apere si ce a fost ra in asta ? nu era normal ? cred ca toata aceasta categorie de aomeni , din intreaga presa din intreaga lume ar trebiu sa reconsidere atitudinea sa fata de artist.parerea mea este una singura.dincolo de faptul ca el a murit datorita unui complot , el in primul rand a murit din cauza presei. presa l a inebunit si l a distrus pt ca sa cum spunea el intr un interviu, daca tot sta cu lupa pe el macar sa scrie adevariri ci nu interpretari si vorbe denaturate.iar dac nu a murit a facut ce amai tare treaba pe care putea un pamantean sa o faca

    RăspundețiȘtergere
  146. Dragii mei, dragele mele,
    De cateva zile bune, dupa ultimul meu comentariu, va urmaresc postarile cu foarte multa atentie.
    Ma bucura mult interesul pe care-l manifestati vis a vis de cel mai mare showman care exista - observati ca nu am folosit verbul la timpul trecut si o sa va explic imediat de ce . Poate ca m-as bucura si mai mult daca n-as mai simti tristetea care razbate din cuvintele voastre. Sigur, tuturor ne e dor de el, de glasul lui, de delicatetea gesturilor, de timiditatea din privirea lui, precum si de intelepciunea cu care si-a imbracat, de fiecare data, discursurile. Dar, haideti sa nu mai plangem cateva minute si luam in calcul posibilitatea ca el sa nu fie atat de mort, precum ni s-a indus zilnic de la 25 iunie incoace, si aici ma refer doar la massmedia. Desigur, Florenta ai sa spui: “Uf, iata iar o adolescenta zbuciumata si indragostita lulea, ce refuza sa gandeasca si viseaza cai verzi pe pereti”. Te asigur ca nu e asa. Nu sunt nici adolescenta, incerc sa vad mai departe de lucrurile care mi se pun pe tava si nu inghit doar pentru ca mi se spune ca-s bune si adevarate, prin urmare trec lucurile prin filtrul gandirii si al logicii si nu le las sa-mi scape doar din inima sau suflet.
    Revenind la subiect, daca luati o hartie, o impartiti in doua, in prima coloana scrieti „motivele pentru care ar trebui sa cred ca este mort”, iar in a doua „motivele care ma determina sa cred ca e o regie”, o sa aveti o surpriza constatand ca numarul argumentelor din a doua coloana il depaseste net pe cel din prima.
    Asadar, acesta este motivul pentru care am spus „sa presupunem ca el nu este atat de mort”, si chiar mi-as dori sa vad aici un brainstorming, desigur bazat pe argumente logice si de bun simt, care sa faca mai multa lumina in cazul de fata, la care am sa-mi aduc si eu umilul meu aport.
    Inchei aici si nu uit sa vi-l citez pe Wayne Dyer :“Vei avea parte de un lucru atunci cand vei crede in el”.
    danna_nicolle

    RăspundețiȘtergere
  147. THIS IS IT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    =
    CIRQUE DU SOLEIL
    =
    CRIS ANGEL
    =
    ????????????????????????????

    URMARITI AICI CIRCUL THIS IS IT!!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=TYwRbWTr62E&feature=sub

    DRAGII MEI SPERANTA MOARE ULTIMA.
    CREDINTA NICIODATA.

    RăspundețiȘtergere
  148. THIS IS IT
    =
    TII
    =
    THRILLER II
    =
    THRILLER 2
    =
    YOU AIN'T SEE NOTHING YET!!!!!!!
    =
    THE BEST IS YET TO COME!!!!!!
    =
    MJ
    =
    "BELIVE NOTHING, QUESTION EVERYTHING".

    Cineva de aici,DIANA,cred, zicea:
    Oare cati dintre noi il cunoastem pe adevaratul,unicul si inegalabilul MJ?
    Si tare cred ca avea dreptate.
    Oricat de naiva o fi ea,oricat de visatoare si inconsecventa,cum zicea FLOTENTA,tare as vrea sa avem toti accea speranta ca poate,poate el inca nu a plecat,nu era inca timpul sa plece.
    MAI ARE MULTE SA NE INVETE;durerea si placerea fac parte din viata noastra,fie ca ne place,fie ca nu.

    RăspundețiȘtergere
  149. Florenta,
    Am facut referire la tine in ultimul meu comentariu, deoarece am credinta ca suntem doua persoane cam de aceeasi varsta, cu aceeasi pasiune pentru Michael si cu aceeasi dorinta imensa de a afla macar o parte, daca nu este posibil in totalitate, din ceea ce se intampla (sau s-a intamplat, hai sa iau in calcul si varianta ta) cu inegalabilul nostru MJ.
    Stiu ca te-ai bucura sa am dreptate, sunt convinsa de asta, pentru ca aici nu suntem in nici o competitie, dar asa cum ai rascolit internetul dupa informatii si n-ai gasit nici un argument solid in favoarea unei disparitii regizate, asa si eu am facut o gramada de cercetari pentru a ma convinge ca el nu mai este printre noi. Din fericire, pe zi ce trece nimic nu ma convinge ca el este mort si ingropat cu mare fast (sic!) in vestitul cimitir. Nici poza din ambulanta, nici declaratia fratelui secondat de eminenta cenusie Tohme de la spital (de remarcat absenta unui reprezentant al acelui spital), nici transportul cu elicopterul la morga, nici memorialul de la Staples Center, nici pacaleala cu uite cosciugul, nu e cosciugul, nici ca e la cimitir in camera frigorifica si-l fardam si aranjam peruca dupa doua luni, nici il ingropam pe 31, ba nu, pe 3 septembrie, nici faptul ca dupa funeralii nici unul din membrii familiei nu a ramas sa vada sicriul incastrat in marmura si nici faptul ca la ora actuala nimeni nu a fost arestat pentru ucidere (cu premeditare sau fara din culpa sau neglijenta)- ma refer aici la Dr Murray, care-si vede linistit si sanatos de viata lui, nu ma pot face sa ajung la concluzia ca el e de pe 25 iunie printre ingeri. Si exemplele de genul acesta nu se opresc aici. Mai sunt micile amanunte, care coroborate, pot intregi ansamblul intregului scenariu.
    Acestea fiind spuse, imi doresc cu disperare sa am deptate.
    Toate bune! danna_nicolle

    RăspundețiȘtergere
  150. Nu am mai scris de mult, dar am citit tot ce a aparut ici. Am constatat cu regret ca cei (sau o parte)care cred ca MJ traieste (categorie din care fac si eu parte si sunt bucuroasa de acest lucru, ptr. ca in fiecare zi in loc sa plangem aflam lucruri noi care nu fac decat sa ne bucure si sa ne aline durerea) nu au mai scis nici ei, poate pentru ca explozia de bucurie pe care o simteau atunci cand strecurau cate un indiciu ce conducea in directia credintei lor nu era luat in seama de cei "realisti". Am spus de mult ca am varsta lui MJ si viata mi-a oferict multe, bune si rele pe care am invatat sa le accept. Sufletul a inceput sa-mi transmita mesaje, cand trebuie sa ma ingrijorez si cand nu. Este valabil pentru toata lumea odata cu trecerea anilor (exista acea vorba inteleapta: daca n-ai batrani, cumpara-i).
    In situatia de fata, a incertitudii mortii lui MJ, va dau un sfat tuturor, pentru a fi "loviti de acea revelatie care sa spulbere tot ce s-a scris si s-a spus despre disparitia Regelui Muzicii..." deschideti-va sufletul, si ascultati-l. nu cred ca nu va va insela. maria

    RăspundețiȘtergere
  151. Bine ar fi sa traiasca undeva in lumea asta, si el sa vada toate reactiile acestea!Cred ca asta ar fi cea mai mare satisfactie din toata viata sa!!! Niciodata nu a fost mai iubit, mai apreciat si mai inteles ca acum!Cred ca ar simti cea mai mare bucurie primita de la fani in cei 45 de ani de cariera!Sa dea Domnul sa fie asa, iar daca nu, sa se odihneasca in pace unde este inconjurat de toata dragostea posibila, pe care noi nici nu ne-o putem imagina!
    Love you all

    RăspundețiȘtergere
  152. mihai mi-a placut f mult ce ai scris aici.....dar eu tot am o neclaritate cum e faza :michael jackson traieste!..........adik vezi tu filmuletul cu corpul lui din elicopter care se misca,faptul k vroia o fig din plastic cum ar arata el dak ar muri.....te rog explica-mi si mie k chiar as vrea sa inteleg dak este adv

    RăspundețiȘtergere
  153. desi nu am scris nici un comment nu inseamna ca nu intru zilnic sa vad ce mai ziceti...pe de alta parte...asa este maria...nu am mai scris pe acest blog nu din plictiseala sau pentru ca s a stins focul "exploziei" ci din dorinta de a nu parea deplasata in convingerea mea ca MJ nu este mort. Incerc sa fiu si realista si uneori chiar ma simt pierduta in vartejul ce s a realizat in jurul "mortii" regelui, dar totusi ...cine a scris ca daca ar fi sa facem o lista cu argumente pro si contra mortii chiar ajungi la concluzia ca lista contra mortii o depaseste cu mult pe cealalta, chiar daca , cum zice florenta acestea nu sunt lucruri care sa stea "in picioare" deoarece pot fi demontate cu usurinta.
    pana o sa aflam, daca o sa fie vreodata, adevarul, ma linistesc asa cum faceti toti cei care mi ati devenit prieteni aici pe blog cu muzica lui, cu filmulete, etc...va pup pe toti si spor la ascultat!

    RăspundețiȘtergere
  154. uitati un link superb...am ramas muta...

    http://www.clubopel.com/link.php?url=http://www.220.ro/SPXWfTNeSD/Fanul-Number-One-MJ

    tot se vorbeste despre influenta lui Michael asupra noastra a oamenilor...si as adauga eu nu numai... ;)

    RăspundețiȘtergere
  155. JOI, 08.10.2009
    03.47 - 04.05
    NICICÂND...

    I. Nicicând nu am să-ţi spun "La Revedere!"
    Şi nicicând "Bun rămas!" nu am să-ţi spun
    Şi-am să-ţi ascult mesajul cu plăcere
    Şi mă opun oricărei guri de tun...

    2. Nicicând nu am să-ţi spun că ai vreo vină,
    Nicicând nu am să-ţi spun unde-ai greşit...
    Tu pentru mine-aură divina
    Chiar daca drumul ti l-ai rătăcit...

    3. Nicicând uitării nu te-oi da vreodată
    Şi nicicâd întrebări nu am sa-ţi pun.
    Dar de-am gresit, te rog, frate, mă iartă
    Şi mă opun oricărei guri de tun...

    4. Nicicând de ură n-am să vorbesc vreodata
    Trădarea nu va fi nicicând de partea mea
    Iar de-am greşit, frate, te rog, mă iartă!...
    Ce pot sa fac ca sa ma poţi ierta?

    5. Nicicând nu am să-ţi spun "La revedere!"
    ŞI nicicând "Rămas bun!" nu am să-ţi spun...
    Şi-am să-ţi ascult mesajul cu plăcere
    Şi mă opun oricărei guri de tun...
    .........................
    Sanatate, tuturor. Maria C.

    RăspundețiȘtergere
  156. Buna-seara!
    Pot indrazni sa va dedic tuturor cel mai recent tribut adus lui Michael?
    JOI, 08.10.2009
    03.47 - 04.05
    NICICÂND...

    I. Nicicând nu am să-ţi spun "La Revedere!"
    Şi nicicând "Bun rămas!" nu am să-ţi spun
    Şi-am să-ţi ascult mesajul cu plăcere
    Şi mă opun oricărei guri de tun...

    2. Nicicând nu am să-ţi spun că ai vreo vină,
    Nicicând nu am să-ţi spun unde-ai greşit...
    Tu pentru mine-aură divina
    Chiar daca drumul ti l-ai rătăcit...

    3. Nicicând uitării nu te-oi da vreodată
    Şi nicicâd întrebări nu am sa-ţi pun.
    Dar de-am gresit, te rog, frate, mă iartă
    Şi mă opun oricărei guri de tun...

    4. Nicicând de ură n-am să vorbesc vreodata
    Trădarea nu va fi nicicând de partea mea
    Iar de-am greşit, frate, te rog, mă iartă!...
    Ce pot sa fac ca sa ma poţi ierta?

    5. Nicicând nu am să-ţi spun "La revedere!"
    ŞI nicicând "Rămas bun!" nu am să-ţi spun...
    Şi-am să-ţi ascult mesajul cu plăcere
    Şi mă opun oricărei guri de tun...
    ...................................

    RăspundețiȘtergere

AVERTISMENT!

Orice comentariu care contine limbaj jignitor la adresa autorilor blogului, a cititorilor sau a comentatorilor sai, va fi expediat in Zona Fantoma, sa-l caute pe Generalul Zod :)