luni, 27 iulie 2009

Adevărul despre Michael Jackson – Partea a XVIIa

...



CONSPIRAŢIA (continuare)




Proiectul MK-ULTRA a fost numele codificat pentru programul CIA de interogare chimică şi control mental, condus de Oficiul de Inteligenţă Ştiinţifică. Programul a debutat la începutul anilor ’50, a continuat până la sfârşitul anilor ’60 şi a fost testat pe cetăţeni ai S.U.A. Informaţiile publicate arată ca Proiectul MK-ULTRA a implicat utilizarea multor tipuri de droguri, laolaltă cu alte metode, pentru a manipula statusul mental individual şi altera funcţiile cerebrale.


Drogurile folosite în Proiectul MK-ULTRA sunt în principal:
● LSD
● Barbiturat intravenos într-un braţ şi amfetamină intravenos în celălalt braţ
● Heroină
● Morfină
● Temazepam (utilizat sub numele de cod MK-SEARCH)
● Mescalină
● Psilocybin
● Scopolamină
● Marijuana
● Alcool
● Pentotal sodic

Proiectul MK-ULTRA a fost adus în atenţia publicului în anul 1975 de către Congresul S.U.A., în urma investigaţiilor Comitetului Church (botezat după numele senatorului de Idaho, Frank Church), şi de către o comisie prezidenţială cunoscută sub numele de Comisia Rockefeller. Eforturile de investigaţie au fost împiedicate de faptul că directorul CIA Richard Helms a ordonat distrugerea tuturor dosarelor MK-ULTRA în 1973. Astfel încât investigaţiile Comitetului Church şi ale Comisiei Rockefeller s-au bazat pe mărturiile participanţilor direcţi la experiment şi pe un mic număr de documente care au supravieţuit distrugerii.

Deşi CIA insistă că a renunţat la experimentele de tip MK-ULTRA, veteranul Victor Marchetti (care a lucrat în CIA timp de 14 ani) a declarat în multe interviuri că CIA conduce în mod obişnuit campanii de dezinformare şi că, cercetările privind controlul mental ale CIA continuă. Într-un interviu din 1977, Marchetti a afirmat că pretenţia CIA de a fi abandonat MK-ULTRA nu e decât „o poveste de adormit copiii”.

Până în ziua de astăzi, cele mai importante informaţii privind Proiectul MK-ULTRA au rămas extrem de „clasificate”.

Michael Jackson a fost, foarte probabil, un potenţial sclav al MK-ULTRA care a deviat de la sarcina de a promova cauza crudă, materialistă şi superficială a organizaţiei, devenind un umanitarist şi un dedicat promotor al păcii. Michael a căutat să salveze lumea prin muzica lui pozitivă, în special în ultima parte a carierei. Însă pe el nu avea cine să-l salveze. Nu este o coincidenţă faptul că, la scurt timp după ce a depăşit mentalitatea „Bad” şi a început să compună cântece cu substanţă precum, „They Don’t Care About Us”, „Black Or White”, „Cry”, „Earth Song”, „Human Nature”, „Stranger In Moscow”, cariera lui a fost marcată de acuzaţii false şi deliberate care urmăreau să-i ruineze imaginea şi propria persoană.

De asemenea, mulţi sunt de părere că moartea bruscă şi ciudată a lui Michael are de-a face cu recenta lui convertire oficială la islamism. Se pare că Michael reflecta de mai mulţi ani la convertire, chiar dinainte de primul proces de molestare. Fratele lui Jermaine devenise musulman din 1989 şi a fost unul dintre puţinii membri ai familiei care i-a stat alături lui Michael, atât în vremurile bune, cât şi în cele de restrişte. Vă puteţi închipui ce înseamnă ideea de „Michael Jackson musulman” ?... Vă puteţi imagina ca o persoană de calibrul şi de notorietatea lui Michael, să devină un om al credinţei ?... V-aţi putea da seama de influenţa lui şi de urmările acestei convertiri, de-a largul lumii ?... El ar fi fost un ambasador al credinţei pentru tineri şi vârstnici. Mohammad Ali este un exemplu perfect de o altă mega-celebritate căruia „ei” au trebuit să-i limiteze influenţa (prin boală şi disabilitate). Un apropiat al lui Michael declarase de curând: „Nu banii îl fac atât de popular, ci încântarea de a intra în lumea lui Michael, plină de iubire.” Acelaşi apropiat a afirmat că era convins că Michael se afla într-o stare perfectă de sănătate cu două zile înainte de a muri. Michael urma o dietă sănătoasă, nu consuma carne roşie, nu bea şi niciodată nu a luat droguri. Michael reprezenta tot ceea ce sărea din schema Iluminaţilor, Era un om cu un scop specific şi cu acţiuni care arătau clar că alesese Binele şi Lumina în locul răutăţii şi al întunericului.

Aşadar, sunt elemente care pledează pentru concluzia că Michael a fost ucis de Iluminaţi – pentru toate motivele din lume. Era pregătit să revină pe scenă ş să-si utilizeze poziţia şi influenţa pentru a avertiza întreaga lume despre planurile „lor”. În particular, „ei” plănuiesc să extermineze în masă populaţia globului, prin aşa-zisul program de vaccinare forţată împotriva gripei porcine (n.m. gripa porcină a apărut „pe piaţă” în primăvara anului 2009, iar vaccinul e patentat din 2008 !?) Jurnalista Jane Burgermeister a depus o plângere împotriva O.N.U. şi a O.M.S. pentru, printre altele, conspiraţie la genocid. După care a fost concediată, dar nu mai contează.







În lume există câteva forţe sinistre, iar oamenii din lumea întreagă trebuie să fie uniţi ca să se poată apăra de ele. Aceiaşi monştri au manipulat naţiunile prin războaie de secole întregi, numai pentru ca aceste naţiuni să ajungă în poziţia de a împrumuta bani şi de a se înrobi în tot mai multe datorii la „ei”.
Michael era cu adevărat îngrijorat de faptul că obsesia pentru bani a distrus oamenii. El şi-a dat seama că aşa-numita „preocupare pentru sănătate” slujea numai unor vârfuri ale societăţii. El ştia că viaţa lui era neobişnuită şi că majoritatea oamenilor sunt mai interesaţi să facă bani pentru ei înşişi, decât să-şi dedice mintea, inima şi spiritul în activităţi creative de care să poată beneficia toată omenirea. Inima lui Michael s-a oprit datorită unui dezechilibru indus prin administrarea unui anumit medicament. Putem bănui, fără să fim suspectaţi de paranoia, că în spatele acestei crime se află aceleaşi forţe care se află în spatele scenei bancare internaţionale şi în spatele unor companii farmaceutice precum Baxter (autoarea vaccinului „împotriva gripei porcine”), care ar fi avut enorm de pierdut dacă ar fi permis ca cineva cu influenţa lui Michael să informeze lumea despre planurile lor.

Cine altcineva ar fi avut sprijinul şi ar fi fost ascultat de sute de milioane de oameni din toată lumea ?... Cu siguranţă, nu leaderii politici. Nu cineva atât de murdar ca ei.

Acum ştim că în jurul lui Michael au fost mai multe conspiraţii. Acuzatorul din procesul care s-a încheiat în 2005 are un trecut bogat în a-i acuza pe alţii pentru aceleaşi „crime”. Nimeni nu e lăsat liber să facă schimbările pe care Michael le-ar fi putut face ori inspira, ca să transforme lumea într-un loc mai bun. Lucrurile nu sunt deloc atât de simple cum par; în lume sunt vehiculate multe erori şi 99,9% dintre oameni nu au habar de ceea ce se întâmplă cu adevărat şi absorb nonsensul implementat de sistemul de educaţie şi de media. Iar dacă, la un moment dat, îşi dau seama că „adevărurile” prezentate de media au fisuri, sunt prea leneşi ori prea apatici ca să ia vreo măsură. Aceasta este tendinţa generală. Există o carte interesantă şi care merită citită. Se numeşte „Michael Jackson – Conspiracy”, a fost lansată în 2007 şi e scrisă de jurnalistul de investigaţii Aphrodite Jones.

Ori de câte ori dispare un performer în mod tragic, tot mai mulţi oameni au curajul de a spune adevărul şi de a recunoaşte conexiunile cu organizaţiile oculte. Oare de câte ori trebuie să mai vedem staruri murind în mod misterios, exact înainte de o revenire spectaculoasă, aşa cum era programată întoarcerea lui Michael pe scenă ?... „ei” nu ar fi permis asta, mai ales după ce Michael îl denunţase pe monstrul manipulator Tommy Mottola de la SONY MUSIC (n.m. O, da; masonul Mottola ştie foarte bine să manipuleze – vezi cazul lui Mariah Carey) şi încerca să iasă din închisoarea mentală în care se află mulţi artişti de la Hollywood. Nu există nicio îndoială că Michael voia cu adevărat să ajute oamenii şi să îi unească prin muzică. Industria de divertisment este guvernată în întregime de MK-ULTRA iar artiştii trebuie să-şi execute rolurile de sclavi ale acestui sistem, rămânând în acelaşi timp tăcuţi în privinţa agendei celor care ii controlează. Femeile sunt sclave ale sexului şi sunt degradate în acest sistem (vezi Christina Aguillera, Madonna, Beyonce, Rihanna etc.). Negrii şi minorităţile în general sunt degradate de asemenea; dar şi albii sunt folosiţi, doar că ei sunt în capul listei. Tot ceea ce fac „ei” are scopul de a manipula energia şi conştienţa, la fel ca atunci când Justin Timberlake i-a dezgolit sânul lui Janet Jackson în timpul unui concert la Superbowl. Mulţi spun că atunci Justin, aflându-se sub control mental, a urmat nişte ordine. Unde e cariera lui Janet acum ?... În umbră. Michael e un alt „accident” al războiului din spatele scenei, război pe care publicul nu îl înţelege complet. Acum, „ei” fac o grămadă de bani de pe urma lui Michael, la fel cum au făcut de pe urma altora precum Elvis, Marilyn Monroe, James Dean (despre care se ştie că au refuzat să se supună programului), Alliyah, Bruce Lee, Brandon Lee – şi încă mulţi, mulţi alţii.


Cu toţii suntem sclavii sistemului. Hollywood e doar o iluzie construită de acei nemernici care strâng continuu hăţurile sclaviei. Însă lumea a început să se trezească. Indiferent cât s-ar strădui, „ei” nu pot distruge iubirea pe care milioane oameni o simt pentru Michael, nu pot distruge faptul că atâtea vieţi au fost influenţate pozitiv de muzica lui la nivel global, în ciuda intenţiilor lor de a-l fi folosit în scopuri neortodoxe. „Ei” dispun de fascicule energetice (atacuri psihotronice) şi droguri, pentru a induce atacul de cord (dacă aşa a murit într-adevăr Michael). Aşa-zisul medic, foarte probabil agent CIA, a ieşit deja în faţă şi a afirmat că Michael era dependent de medicamente şi că el avertizase familia Jackson în legătură cu ceea ce se întâmplă. Asta e un mare B.S. Nu ai cum să fii într-o formă perfectă, aşa cum a menţionat bodyguardul lui Michael, şi imediat după aceea să cazi iar noi toţi să înghiţim gogoaşa că din cauza medicamentelor. Cum e posibil ca atâţia rataţi din show-biz, alcoolici şi drogaţi, să fie încă în viaţă, după zeci de ani de dependenţă, iar un perfecţionist ca Michael să moară subit ?... Va trebui să ne trezim odată şi să vorbim pentru toată umanitatea, pentru că acesta este un război, iar „ei” vor obţine întotdeauna ceea ce vor, cu minciuni şi manipulări ale maselor prin intermediul mediei. Asta trebuie să se termine odată, indiferent cine sunt aceşti „ei” – dacă „ei” sunt într-adevăr nişte oameni.

Unii dintre noi poate că au sesizat faptul că Preşedintele Barack Obama nu a facut nicio declaraţie la moartea lui Michael, deşi se obişnuieşte ca, atunci când dispare un super-star, să se facă asta – măcar de complezenţă, dacă nu de altceva. Şi poate că unii dintre noi s-au întrebat de ce. Dar probabil ca multi ştiu că şi Obama, la fel ca toţi cei dinaintea lui (cu excepţia lui JFK) nu e decât o marionetă a Elitei/Iluminaţilor/CFR/Luciferienilor sau cum vreţi să le spuneţi.

Convertirea la Islam, este posibil să însemne refuzul lui Michael de a le face jocurile acestor maniaci din Elită. În cântecele sale, apar destule referinţe la bine şi rău, iar el însuşi a afirmat că niciodată nu a creat un cântec care să nu aibă o anumită semnificaţie. Michael fiind cea mai mare stea de pe firmamentul show-bizz-ului, orice revelaţie din partea lui, chiar şi vagă, privind puterea din spatele scenei (adică bancherii precum Rotschild, Rockefeller, Warburg, Schiff etc.), ar fi putut devoala cabala secretă care urmăreşte implementarea NWO (Noua Ordine Mondială).

Trâmbiţările despre datoriile lui, care ar fi fost motivul reîntoarcerii pe scenă, reprezintă tot un scenariu. Michael continua să câstige 75 milioane USD pe an, chiar în condiţiile în care nu mai vindea la fel ca altădată, iar motivul real al celor 50 de concerte programate s-ar putea să fie cu totul altul decât ceea ce ni s-a spus nouă. Amintiţi-vă că el cu greu a acceptat ideea celor 10 concerte şi s-a trezit peste noapte că i s-au programat 50, lucru care l-a nemulţumit profund. Nu cred că Michael avea nevoie de banii ăştia. Haideţi să facem o mică socoteală. Arena O2 din Londra are o capacitate maximă de 23.000 de locuri. Biletele vândute au costat între 64 € (50 £) şi 81 € (75 £), adică o medie de 72,5 € (62,5 £). Nu mai luăm în calcul că multe dintre concerte nu aveau mai mult de 18.000 de locuri disponibile. Aşadar, 23.000 bilete x 72,5 € x 50 concerte = 83.375.000 € sau 99.216.625 USD. Dacă scădem costurile cu stadionul, echipamentele, paza, paramedicii şi tehnicienii de întreţinere, plus echipa lui Michael plus cheltuielile de cazare, ar rămâne maxim 70 milioane USD (cu indulgenţă). Din aceşti bani, 30 milioane USD trebuiau să ajungă înapoi la AEG Entertainment*, ca investiţie în show (deci rămân 40 milioane USD), la care se adaugă profitul, că doar nimeni nu se implică doar aşa, de amorul artei – să spunem 15% din câştigul brut, adică 40 x 15% = 6 milioane USD (deşi sunt convins că e vorba de un procent mai mare, dar nu am gasit nicăieri cifra exactă). Rămân 34 milioane USD, fără să mai punem la socoteală impozitele şi taxele care trebuiesc plătite la stat din acest profit şi care nu sunt deloc neglijabile. Prin urmare, între iulie 2009 şi martie 2010 (adică 8 luni), după o muncă de galeră pentru Michael, în care ar fi avut un concert la aproximativ 2 săptămâni, el ar fi rămas în mână cu mai puţin de jumătate din cât câştiga în mod normal într-un an, fără să mişte un deget. Iar presa vehiculează că datoriile lui se ridicau la aproape 500 de milioane USD. Cât de idioţi ne cred ăştia, ca să ne vândă gogoşi cu mac, şi să se aştepte să le şi înghiţim ?... Dacă chiar era aşa de serioasă situaţia lui financiară, nu ar fi rezolvat-o 50 de concerte – dar l-ar fi „rezolvat” pe el, în mod sigur. Cu alte cuvinte, „ei” au acţionat exact aşa cum au făcut-o de fiecare dată: au aplicat strategia străveche, aceea cu „distruge-l şi după aia fă-l să creadă că tu eşti singurul care-l poate ajuta”. De la Waterloo încoace, stratagema asta a ţinut şi încă mai ţine. L-au distrus cu mizeriile alea de procese şi de alte scandaluri inventate, iar apoi l-au convins că cele 50 de concerte ar fi putut să-l scoată din impas. Poate că mai ţine la ignoranţii din lumea a treia şi la generaţia Sims, dar la un geniu supertalentat, superinteligent, care era brici la istorie, la matematică şi la arte (printre multe altele), credeţi că a ţinut ?... Eu nu (şi nu sunt singurul nebun) – sunt convins că, deşi a lăsat să se creadă asta, nu pentru bani a acceptat Michael acele concerte. Unii apropiaţi afirmă că el „pregătea ceva măreţ” – şi în mod sigur nu se referea la vreun meteorit care să cadă pe scenă ori la luna de pe cer priponită de un ţăruş. Michael era hotărât să transmită nişte mesaje, fie şi numai sub forma unor hinturi / cuvinte-cheie în cântece (sau mesaje subliminale, dacă vreţi).

Lui Michael nu-i plăcea ce se întâmplă şi e posibil să se fi convertit la Islam numai în semn de protest, altminteri de ce să o fi făcut aşa de subit ?... Iar „ei” pot foarte uşor să inducă un atac de cord fără să lase urme, sunt experţi în asta, iar KGB-ul e chiar maestru, folosind o substanţă care e denumită 1080 – acum o folosesc toate serviciile secrete şi probabil că au mai şi perfecţionat-o între timp. De fapt, KGB, Mossad, CIA ori MI6 e tot aia, sunt braţe ale aceleiaşi caracatiţe şi lucrează mână-n mână (sau, mă rog, tentacul în tentacul, sa să respectăm contextul).

Dacă aruncăm o privire, putem observa cu uşurinţă felul în care au fost contrafăcute „dovezile” pe baza cărora a început războiul din Irak ori de ce a fost ucis J.F. Kennedy – nu mai cumpără nimeni bancul cu lunaticul de Lee Harvey Oswald, JFK a fost omorât pentru că i-a dat pe goarnă pe Iluminaţi şi pentru faimosul Ordin 11110**.

Mchael Jackson era de asemenea o persoană cu o mare influenţă în lume, iar elitele au considerat că, dacă nu-l pot convinge să fie de partea lor, e un risc prea mare să-l lase în viaţă. Din păcate, adevărul va ieşi foarte greu la lumină, atât timp cât milioane de ignoranţi îngurgitează ca găinile tot ceea ce le aruncă maşinăria media de control al minţii. Pe de altă parte, „ei” pot păcăli milioane de oameni, dar nu pe toţi. Printre oamenii obişnuiţi, sunt destui cei care au bănuit că Obama va deveni preşedintele S.U.A. chiar înainte să fie nominalizat. Sunt destui cei care ştiu că nu este posibil ca cineva să ajungă preşedintele celei mai mari puteri a lumii fără sprijinul bancherilor internaţionali (acei autointitulaţi pompos „iluminaţi” şi care se închină la forţele întunericului – ce ironie) şi al manipulării de către media.










NOTE:

* AEG Live – subsidiară a Anschutz Entertainment Group, care face parte din Anschutz Corporation, înfiinţată în 1965 de Peter Anschutz, suporter de seamă şi sponsor al lui George Bush Junior. Membru CFR (mai era nevoie să specific, oare ?).


** Potrivit lui Jim Marrs, autor al lucrării „Ascensiunea celui de-al patrulea Reich: Societăţile Secrete care ameninţă să domine America”, în 1963, Kennedy începuse să-şi impună propria voinţă puternicelor grupări care, de decenii, hotărau direcţiile politicii interne şi externe ale SUA: „El şi-a exprimat dorinţa de a modifica CIA, transformând-o într-o instituţie mult mai „deschisă”, dorea să anuleze scutirile de taxe de care beneficiau unele concerne din industria petrolului, să-şi consolideze controlul asupra concernelor multinaţionale americane şi să diminueze puterea birocraţilor din Wall Street şi din sistemul Rezervelor Federale.

În iunie 1963, Kennedy a dispus tipărirea şi punerea în circulaţie a 4,2 miliarde dolari, în bancnote SUA, bani emişi de Departamentul Trezoreriei fără a plati dobânzi sistemului Rezervelor Federale – instituţie compusă din 12 bănci private ai căror proprietari nu erau americani... Această decizie ar fi putut însemna începutul sfârşitului hegemoniei bancherilor asupra Americii. După moartea lui Kennedy, deşi ordinul executiv 11110 nu a fost revocat, el nu a mai fost aplicat.

O altă problemă a reprezentat-o decizia preşedintelui de a se opune proiectului nuclear israelian. Kennedy era convins că ducerea la îndeplinire a acestui proiect ar fi dus la o creştere a tensiunii în Orientul Mijlociu. Dar politica sa pacifistă contravenea flagrant intereselor marilor producători de armament: ca dovadă, imediat după moartea sa, noul preşedinte, Lyndon B. Johnson, a modificat radical poziţia Casei Albe vizavi de programul nuclear israelian, acceptând fără rezerve construirea reactorului de la Dimona.

La fel, se ştie că JFK voia să pună capăt implicării americane în Vietnam înainte de încheierea primului mandat la Casa Albă, ceea ce ar fi produs grave prejudicii financiare concernelor producătoare de armament dar şi bancherilor. În lucrarea „Politica profundă şi moartea lui JF Kennedy”, Peter Dale Scott relevă ca pe 11 octombrie 1963 Kennedy a emis directiva NSAM 263, privind retragerea trupelor, indiferent de condiţiile militare din teren. La scurtă vreme după asasinarea preşedintelui, succesorul său Johnson va anula directiva iar absurdul conflict va continua, ducând la moartea altor mii de soldaţi americani dar şi la venituri substanţiale pentru magnaţii din industria de apărare şi din cea bancar-financiară.





VA URMA


...

15 comentarii:

  1. Wow! Articolul acesta pare a fi luat din cartea "Ingeri si demoni" de Brown. Nu m'am gandit la asa ceva pana acum..nu am ajuns sa studiez atat de profund moartea acestui Om si pot doar sa'ti multumesc pentru aceste articole. Vreau sa stii ca te sustin si sper sa poti face ceva prin aceste semnale de alarma.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mădălina, am ajuns la aceste informaţii numai in urma investigaţiilor. Iniţial, am înghiţit şi eu, ca pelicanul, la fel ca atâţia alţii, găluşca servită de media, cu dependenţa lui Michael de medicamente, care i-a cauzat moartea. Pe măsură însă ce am cercetat tot felul de surse, am aflat ceea ce am prezentat aici – şi care nu sunt deloc simple halucinaţii ori găluşti.

    Semnale de alarmă au tras şi altii şi o fac în continuare, dar din păcate noi nu prea avem timp să le cautăm. Suntem, asa cum bine gândea Michael, robii ideii de a face bani pentru a ne asigura existenţa şi ne rezumăm la asta, fără a gândi în perspectivă.

    Mulţumesc pentru susţinere şi pentru încurajări. Sper şi eu ca până la urmă, oamenii să deschidă ochii. Nu pretind să fie luat de bun tot ceea ce am scris eu, nici să fie negat fără motiv. Îmi doresc numai ca oamenii să caute şi în alte surse – lucru care e recomandabil să se facă şi cu ştirile de la TV ori din ziare – să analizeze şi apoi să decanteze, folosindu-şi propria capacitate de discernământ.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru oameni ca noi, in cazul lui Michael , nu are importanta ce religie a avut; ca om ar fi fost la fel de bun, indiferent de religie; a facut mai mult bine celor din jur decat multi adepti declarati ai anumitor culte si religii. .....Totusi, pentru cei ce ne conduc din umbra, cred ca apartenenta lui la o anume religie, cult sau grupare, era foarte importanta, datorita imensei sale popularitati. Am niste nelamuriri:
    - Sigur Michael s-a nascut intr-o familie de Martori? Martorii nu il recunosc pe Iisus Hristos ca Dumnezeu, deci ca Domn, iar in rugaciunile si la ceremonialul de la Stample Center am auzit ca Hristos este mentionat drept Our Lord…Nu s-a mentionat deloc numele Iehova sau Iahve, ci doar God…martorii nu cred in supravietuirea sufletului dupa moarte, nici in judecata de apoi in sensul stiut de noi, iar acolo s-au facut multe referiri la asta…..martorii nu au reverenzi sau pastori…este posibil ca doar mama lui sa fi fost martora, caci comportamentul de-o viata al tatalui sau nu prea este de martor al lui Iehova…..
    - Exista dovezi clare ca Michael s-a convertit la islam? Nu prea am incredere in tabloidul The Sun si nici in marturiile altora.....daca sti ca exista o marturie a lui vreau si eu sa o aud sau sa o vad, daca este filmata. De ce inmormantarea lui nu a avut loc dupa ritualul islamic? N-a vrut familia? Din vizionarile de la http://muslimmatters.org/2009/06/26/did-michael-jackson-die-as-a-muslim/, inteleg ca inregistrarile unor melodii despre Allah atribuite lui Michael sunt de fapt cantate de altii : de Irfan Makki, un canadian pakistanez cu o voce asemanatoare….puteti vedea clipurile acolo….sau de Zain Bhikha…nu stiu, dar cred ca s-ar fi facut mai mare propaganda acestui eveniment si daca intra-adevar a acceptat islamul, nu-i de mirare ca acum este mort…ca doar evreii de langa el nu stateau cu mainile in san…
    - Cred ca desi a fost crescut si educat in spirit crestin- am vazut referirile sale la Iisus Hristos si copii din materialul video de la acuzarea din 1996- el a avut un spirit universalist, care transcede orice religie…
    Dincolo de aceste nelamuriri, sunt sigura ca este ceva si in spatele apartenentei sau neapartenentei lui Michael la o religie sau la o grupare anume. Multumesc ca m-ai facut sa-mi pun intrebari si asteptam continuarea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, familia lui Michael face parte din Martorii lui Iehova, dar el se spune că s-at fi dezis de acest cult prin anii ’80. Michael a crezut într-unul Dumnezeu şi nu există nicio înregistrare în care el să intoneze imnuri pentru Allah. Am acsultat şi eu acele cântece, nu e vocea lui şi se specifică asta – dacă nu în videoclipuri, în comentariile de dedesubt. Dar acest subiect îl voi detalia într-un capitol următor. Mulţumesc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu e usor ce faci si iti doresc succes, pentru ca te documentezi si pentru asta e nevoie de munca si pasiune.Cred ca ceea ce faci, nu o faci numai pentru Michael Jackson, pe care daca il iubim, nu trebuie sa ii spunem Wacko, Jacko sau M.J., ci sa fim in stare sa-i pronuntam numele.Tu insa, faci mai mult de atat, si o faci din credinta. Da, mai exista cineva care scrie, deosebit, si as putea, daca te intereseaza, pentru ca scrii atat de frumos, sa iti trimit datele, unde sa citesti.Daca mai ai timp.Esti un om rar intalnit,iar lumea are nevoie de astfel de oameni,lumea nu mai are credinta. Atat ar mai trebui si poate teama ca, intr-o zi nu o sa mai fie.Sau fiecare alege unde se duce...Alaturi de ceilalti, multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  6. ce pot sa mai spun??? decat sincere si reale felicitari pentru faptul ca incerci sa faci lumina in cazul mortii lui Michael Jackson...eu una cred ca sunt mult mai multe dedesubturi,dar vreau sa cred ca intr-un viitor (nu prea indepartat )va invinge :adevarul".Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  7. Super,felicitari!
    Remerca copilului meu cand urmarea "Remember the time""Parca este in oglinda" si are dreptate Michael toate tindeau spre perfectiune

    RăspundețiȘtergere
  8. buna...dar...ce parere ai despre melodia MORPHINE -Michael Jackson? am citit lucruri intersante si pe care sincer nu le stiam, mai ales de cele scrise in ultimele parti habar n-aveam!!! mi se pare ciudata toata chestia asta...adica tot ce s-a intamplat...inca nu-mi vine sa cred...da, stiu ca Michael spunea prin cantecele sale ceea ce gandea, ce simtea, sincer...multe melodii nu le-am inteles...cum ar fi D.S si tabloid junkie..adica nu intelegeam faza cu CIA din melodii, dar acum ca am citit m-am mai luminat :) ...apropo...despre MORPHINE ce parere ai? stii mel? e putin ciudata...adica...poate fi interpretata...eu am inteles ceva, altii am vazut ca au inteles altceva...ce parere ai?

    RăspundețiȘtergere
  9. Stimate domn,
    Inainte de toate tin sa va felicit din nou pentru acest tribut adus lui Michael!
    Este minunat sa vezi ca mai sunt oameni care pot judeca drept, nu doar sa critice nefondat.
    Nu este prima data cand citesc articolele pe care le-ati postat pe blogul dvs., de altfel am mai lasat si comment-uri la unele capitole (mi-am dat cu parerea, dar de bine :-))
    Am o rugaminte la dvs: As dori foarte tare sa imi trimiteti si mie autobiografia lui Michael prin email, daca se poate, cand aveti timp.
    De asemenea m-ar bucura enorm sa primesc si cele cateva filmulete care nu mai pot fi accesate,sau linkurile- am inteles din ce ati scris ca acum apar pe youtube sub un alt cont sau denumire)...asta daca nu cer prea mult!:-)
    Adresa mea este :ancalungu84@gmail.com
    Daca nu este necesar,nu publicati acest mesaj(unii oameni trimit mesaje de prost gust din lipsa de educatie sau bun-simt...mi s-a mai intamplat!)
    VA MULTUMESC ANTICIPAT.
    Anca

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu pot sa-ti spun decit "bravo" si ma bucur ca cineva a avut curajul sa scrie aceste rinduri despre Michael si sa arate lumii adevarata fata a acestuia. Chiar m-as bucura daca mai multa lume ar citi ceea ce ai scris tu aici si ar incerca sa-l vada pe adevaratul Michael, fara sa-l mai judece. Este adevarat ca lumea noastra sa adinceste din ce in ce mai mult in noroi si ar fi bine ca "mina" intinsa de Michael sa fie "prinsa" de noi toti pentru a ne salva de la un dezastru mondial. Ceea ce a stat ascuns in sufletul meu, legat de toata viata lui Michael, precum si de moartea lui, a fost scos la lumina de catre tine-prin aceste rinduri scrise si pentru care de felicit din toata inima. Cind am auzit despre primul proces intentat impotriva lui, nu aveam decit 13 ani (am crescut cu muzica lui Michael care m-a fascinat dintotdeauna) si nu am crezut niciodata in acuzatiliile aduse impotriva lui si nu voi crede niciodata in nimic din ceea ce se va spune rau vreodata despre el. Cind am auzit ca Michael a murit, mi-am dat imediat seama ca a avut loc o crima. Cineva nu dorea sa apara din nou pe scena pentru a transmite mesajele "codificate" din versurile cintecelor sale; cineva nu dorea sa fie din nou in atentia publicului; cineva nu voia sa straluceasca din nou...il voia distrus si inghenuncheat. Probabil (dar cu certitudine sigur) prin acest ultim turneu (ce trist suna!!!) pe care si-l dorea mai mult sau mai putin, a "deranjat" pe cineva cu prea multa influienta (un nimic, un paria al societatii) care nu-l voia din nou pe scena, motiv pentru care a dispus "inlaturarea" sa/ Adevarul despre moartea sa nu va iesi poate niciodata la iveala, pentru ca acel/acei "oameni" cu influienta nu vor permite acest lucru. Noi, cei care l-ma iubit si apreciat si toti ceilalti putem lua friiele in miini si ii putem distruge pe acesti "paria" pentru a crea o lume mai buna. In opinia mea Michael ramine un inger trimis de D-zeu pentru a curata lumea de mizerie. Sper si imi doresc din toata inima ca adevarul despre moartea lui sa iasa la iveala, iar omenirea sa inteleaga mesajele transime de catre Michael, prin cintecele sale, prin actele sale de caritate si prin tot ceea facea el pentru a ne trezi la realitate. Iti multumesc si imi doresc ca noi toti sa devenim mai buni.

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumesc pentru faptul ca mi-am recapatat increderea in propria judecata pe care o credeam pierduta in urma mortii lui Michael Jackson.Instinctual,si nu sunt singura ,am stiut ca e doar inceputul a ceva foarte rau ce urmeaza sa se intample,ca e crima din toate unghiurile in care privesti,ca nu trebuia sa traiasca pentru ca avea prea multa putere si era capabil de foarte multe lucruri pozitive care nu erau pe placul liderilor lumii.Nu vor putea sa ne spele creierele si sufletul care au fost atat de frumos influentate sipatrunse de muzica lui.Cei care il iubesc si il cunosc nu vor sta cu mainele incrucisate ca la spectacol si vor lua atitudine.Nu vreau sa fiu patetica e vorba de insasi soarta noastra ca omenire in joc,iar cel care a incercat sa ne salveze a fost inlaturat miseleste.Senzatia pe care o traiesc de la moartea lui este aceea de "copil orfan".Ma simteam teribil de singura si neinteleasa"obsedata de Michael"cum imi spun multi cunoscuti si care nu vad padurea de copaci.Ma bucur sa aflu ca nu sunt singura care gandeste si simte la fel.Sa ramanem uniti si sa ne pastram mintea si sufletul deschise la bine si sa respingem manipularea media,acei "spalatori de creiere".Tot respectul pentru ceea ce faci aici.Cristina

    RăspundețiȘtergere
  12. pur si simplu infiorator de captivant si uimitor de stranii toate acestea...de mult nu am mai citit ceva asemanator, de fapt poate niciodata, cu exceptia unor carti gen Dan Brown...ma cutremura toate acestea stiind ca pot reprezenta realitatea...mii de multumiri si felicitari din suflet! sincer, cred ca afost o munca imensa, dar fiind facuta din pasiune, poate nu ai resimtit-o asa...poate ar trebui sa incerci sa popularizezi mai mult toate acestea..respect pt tot si astept cu nerabdare continuarea..de asemenea, am cateva nelamuriri la care , daca poti, te rog sa-mi raspunzi.ce parere ai despre articolele gen ,,cum si de ce a murit MJ?,, din ziarul MONITORUL din 18 iulie si despre argumentele de acolo? de ce SONY va rula filmul cu repetitiile finale doar 2 saptamani si dak se merita sa mergem sa il vedem? care crezi ca va fi mersul lucrurilor in continuare, bazandu-ti ideile pe ceea ce ai studiat legat de subiect? multumesc mult, cu respect

    RăspundețiȘtergere
  13. Imi cer scuze, dar trebuie sa fac doua mici corectari: melodia "Cry" este compusa de R. Kelly,iar "Human Nature" de Steve Porcaro si John Bettis. De altfel doua piese superbe.In rest, felicitari pentru tot ce si cum ai sris. Go on!

    RăspundețiȘtergere
  14. Foarte interesant articolul,doar ca Michael nu s-a convertit LA ISLAMISM,CI LA CRESTINISM.Vreau sa zic ca nu a mai fost martor a lui Iehova.Jermanie nu a fost fratele care a fost langa el si singuru frate dintre toti cu care mai tinea Michael legatura a fost Janet.Credea in D-zeu.

    RăspundețiȘtergere
  15. Ma bucur atat de mult ca nu sunt singura care nu a uitat de Michael,ca mai sunt oameni care au crezut in el si care fac tot posibilul sa afle adevarul despre ce s-a intamplat cu Michael.Eu am stiut de la bun inceput ca sunt multi in spatele celor intamplate, dar din pacate noi suntem prea mici ca sa putem face ceva.Stiti prea bine ca si Michael a incercat prin melodiile lui sa ne deschida ochii,sa ne dam seama ca trebuie sa fim uniti,pt ca numai asa vom reusi sa invingem "raul"si sa facem o lume mai buna.Trebuie sa avem incredere in Dumnezeu ca adevarul va iesi la iveala ,pt ca nici un lucru rau nu ramane nepedepsit.Eu cred din tot sufletul ca Michael a fost trimis pe acest pamant cu scopul de a crea o lume mai buna ,de a ne face sa ne iubim intre noi si de a crede cu toata puterea in D-zeu,pt ca indiferent ce spun toti ,nu conteaza ce religie avem pt ca acolo sus exista doar un singur D-zeu pt toti,un D-zeu care ne accepta indiferent in ce religie il bagam.Ma bucur enorm cand vad ca Michael a reusit sa ne apropie si ca sunt asa multe persoane care-l iubesc si care probabil nu-l vor uita niciodata.Eu sunt una dintre persoanele care nu-l vor uita niciodata si va spun sincer ca nu exista zi sa nu ma gandesc la el si nu mai sunt de mult o adolescenta care crede ca este indragostita de un mare star.Pt mine el va ramane cel mai important om de pe acest pamant si sunt mandra ca am trait pe acest pamant odata cu el.Va rog din suflet sa-mi trimiteti si mie autobiografia lui Michael prin email si tot ce credeti ca era ceea ce gandea el.Adresa mea de email este urmatoarea;simionanemarie@yoou.com va multumesc din suflet si ganditiva ca Michael ne vede si se bucura ca suntem alaturi de el.

    RăspundețiȘtergere

AVERTISMENT!

Orice comentariu care contine limbaj jignitor la adresa autorilor blogului, a cititorilor sau a comentatorilor sai, va fi expediat in Zona Fantoma, sa-l caute pe Generalul Zod :)