marți, 30 martie 2010

On The Line

...


On The Line este o melodie compusă de Babyface pentru coloana sonoră a filmului „Get On The Bus” (1996) şi oferit spre interpretare lui Michael Jackson. Nu am reuşit să aflu din ce motive On The Line nu a mai fost inclus pe cd-ul conţinând coloana sonoră a filmului; dar pe situl asta am văzut, cu bucurie, că On The Line e primul pe listă şi mai jos scrie: „Performed by The King of Pop, Michael Jackson”. Aşadar, The King of Pop. Foarte corect. Michael Jackson a inclus melodia în „Ghosts” (1997) şi apoi în „Ultimate Collection Album” (2004).

Nu are sens să pretinzi că s-a terminat;
momentele grele nu dispar aşa, cu una-cu două;
trebuie să-ţi scuturi aşchiile de pe umăr,
e timpul să te deschizi şi să ai puţină credinţă.

Nimic din ceea ce e bun nu vine uşor,
toate lucrurile bune se obţin cu timpul;
trebuie să ai ceva în care să crezi
îţi spun, deschide-ţi mintea...


E un cântec despre puterea de a fi tu însuţi într-o lume plină de provocări, de ispite şi de prejudecăţi. E un cântec care îndeamnă la pace interioară, la echilibru şi la scrutarea conştiinţei. Şi, nu în ultimul rând, e un cântec care ne cere să ne privim pe noi înşine cu ochii minţii şi să recunoaştem că lucrurile bune vin din inimă.

Trebuie să-ţi pui inima la bătaie,
dacă vrei să faci totul cum se cuvine;
trebuie să-ţi faci curaj şi să încerci,
trebuie să-ţi pui inima la bătaie,
dacă vrei să faci lucurile cum trebuie;
trebuie să pui totul la bătaie...


E o melodie minunată şi care consider că se încadrează perfect în spiritul Sfintelor Sărbători Pascale. Acesta este motivul pentru care am ales-o ca temă pentru Săptămâna Patimilor. Mi se pare că ilustrează cum nu se poate mai bine felul în care trebuie să privim aceste ultime zile dinaintea Învierii.

Te priveşti în oglindă
şi nu-ţi place ceea ce vezi
iar lucurile nu se clarifică –
nu crezi că e timpul să încerci o schimbare?


Chiar aşa: ce-ar fi dacă am încerca să ne schimbăm? Ce-ar fi dacă, privindu-ne în oglindă, am vedea lucruri pe care nu ne-ar plăcea să le vedem? Şi ce-ar fi dacă am încerca să le îndreptăm – să ne îndreptăm? Mesajul din On The Line e cum nu se poate mai clar: să nu mai privim înapoi – ce a fost a fost – ci să ne străduim să privim înainte şi să fim atenţi pe unde călcăm.

Nu-ţi irosi vremea cu trecutul, nu, nu,
e timpul să priveşti în viitor –
acolo totul e bine, dacă vrei să ştii;
de data aceasta, dacă te străduieşti mai mult,
vei fi cât mai bun cu putinţă.


Au trecut nouă luni de la 25 iunie 2009... ziua din care, cel care şi-a pus inima la bătaie pentru noi, nu mai e aici ca să ne bucure sufletele. Mie mi-ar plăcea să cred că măcar i-am inţeles mesajul şi că încercăm să-l respectăm. Că ne străduim să nu-l dezamăgim. Că facem tot ce ne stă în putinţă ca să-i arătăm că am văzut tot ceea ce el a vrut să ne arate şi, mai ales, că am înţeles.

Dacă vrei să faci asta acum,
trebuie să înveţi să încerci;
poţi să reuşeşti, cumva,
lasă iubirea liberă
şi asta e atât de uşor –
trebuie să lupţi pentru ceea ce-ţi doreşti,
trebuie să faci ceea ce ai de făcut.


Până la urmă, tot ceea ce ne rămâne e credinţa că cineva acolo, sus, ne iubeşte şi ne arată calea. Iar credinţa e cea care ne dă speranţă. Şi speranţa se naşte atunci când, dincolo de toate lucrurile care ne înconjoară, fie că sunt dinlăuntrul sau dinafara noastră, reuşim să găsim sămânţa iubirii.... atunci când, deşi suntem puşi la grea încercare, nu lăsăm să moară ultima rază de lumină din sufletele noastre... atunci, când, de fapt, ne punem, pur şi simplu, inima la bătaie. Iar inima înseamnă totul.

Trebuie să-ţi pui inima la bătaie,
dacă vrei să faci totul cum se cuvine;
trebuie să-ţi faci curaj şi să încerci,
trebuie să-ţi pui inima la bătaie,
dacă vrei să faci lucurile cum trebuie;
trebuie să pui totul la bătaie...






...

52 de comentarii:

  1. Superb! chiar cautam o tema pentru aceasta saptamana... si cat de aproape era..! doar ca eu aleg cam greu.. ma gandeam azi la "Speechless" sa o aleg ca tema si sa o ascult mai mult in aceasta saptamana si... Nu mai pot decat sa va multumesc. Multumesc din suflet! fie ca noi toti sa fi inteles cum trebuie mesajul, sa incercam si sa reusim sa facem o schimbare incepand cu noi...

    God bless you all!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna seara, domnule Mihai.
    Inspirata alegere, e o piesa minunata, din pacate mai putin cunoscuta..
    Sensibilitate si caldura sufleteasca...asta simt ascultandu-l pe Michael..asta simt citind randurile scrise de dumneavoastra (inca nu indraznesc sa va spun pe nume, scriu aici pentru prima data).
    Da, Michael si-a pus inima toata in fata noastra, fara nici un pic de retinere, cu o incredere aproape copilareasca, naiva, ce venea din iubirea lui fata de oameni..`E inima mea, v-o dau pe toata..In ea gasiti numai dragoste.. Iubiti-va pe voi si iubiti-ma si pe mine!`

    Si ce am facut noi? I-am sfasiat-o in bucatele, de atatea ori..
    Si ce facea el? Lipea bucatica cu bucatica, si din nou se intorcea la noi, si ne spunea acelasi lucru: `Aveti inima mea, e plina de dragoste pentru voi!`

    A fost un naiv, poate, dar nu putea fi altfel...nu putea intelege de ce oamenii sunt rai, egoisti, invidiosi, prefacuti...El a vazut `Omul din oglinda`, propria constiinta, glasul cel tacut al lui Dumnezeu, si stia sa il asculte...

    Sa ascultam si noi glasul constiintei, sa indraznim cu curaj sa ne vedem asa cum suntem cu adevarat..nu e tarziu sa ne schimbam..

    Michael a putut...chiar daca a dat totul.. a pus totul la bataie.
    Si ne-a castigat pe noi, cel ce il iubim si il respectam, dincolo de viata asta..
    Sa castigam si noi respectul celorlalti...chiar daca ne pierdem inima.

    AMika.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bine ai zis ca "si-a pus inima la bataie pentru noi" ... Stii... o mare parte din inima mea o ocupa el, sta bine acolo si nu am sa cedez locul ala nimanui

    D.I.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dupa o activitate intensa in ziua ce tine deja de “domeniul trecutului” simt ca nu somnul e cel care-mi lipseste ci....o noua postare de-a ta, Mihai… asa am simtit… ca daca ”intru” aici, voi gasi ceva cu totul special...Doar titlul, si m-a coplesit, ce mai pot spune despre cat de bine, simt eu, ai punctat-interpretat fiecare vers al acestui cantec?
    Melodia asta ma fascineaza…si ma emotioneaza peste masura. Textul, muzica, vocea lui Michael....toate ma fac, de fiecare data cand o ascult, sa ma gandesc intens la...mine. Si am ascultat-o de zeci de ori. Din pacate, de cele mai multe ori, dupa 25…asta n-a facut decat sa mai adauge o nemultumire cu privire la persoana din oglinda. Ascultam vorbele rostite de glasul lui Michael, nefacand altceva, si iar, si iar…nu reuseam sa ma ”desprind” si sa plec la servici ori…whatever…. Cu melodia asta, cu interpretarea lui, Michael mi-a dat de gandit, m-a facut pur si simplu sa-mi amintesc si de mine, nu cea pe tocuri, machiata si dichisita, deci nu ”ambalajul”, ci ce este in interior. Si sa-mi deschid mintea, cat pot mai bine, si sa ma analizez, cat pot mai obiectiv. La persoana din oglinda am gasit multe lucruri de care nu sunt multumita si despre care i-am spus ca-i cazul sa le schimbe. N-am facut lucruri rele, sau urate, din contra-zic eu, dar cred ca trebuie sa-ti doresti mereu sa ”urci”, sa incerci tot timpul sa fii cat mai bun, iar la un moment dat, prins in valtoarea vietii, risti sa uiti acest lucru si sa te ”plafonezi”, chiar daca inima iti spune ca trebuie sa tinzi si la mai mult decat ai obtinut, de multe ori datorita unor piedici, mai mult sau mai putin reale, ramai pe loc. Si e pacat. Chiar ca trebuie sa pui totul la bataie, sa ai curaj si sa incerci. Se merita ! Pentru fiecare dintre noi si, dupa cum ai spus si tu Mihai, pentru a nu-l dezamagi pe Michael.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu stiu cum sa explic, dar chiar ascultam "On the line" cand am accesat blog-ul, fiindca toata ziua o fredonasem ieri dupa ce am ascultat-o in mp3....ce pot spune...este ca si azi la servici voi face acelasi lucru :))

    Mihai, tu ca intotdeauna faci alegerea potrivita in ceea ce priveste melodiile pe care le postezi...si eu cred ca se potriveste foarte bine cu aceasta perioada...
    Pot doar sa-ti "remultumesc" pentru faptul ca reusesti sa aduci razele soarelui, atunci cand afara este innorat...cel putin in Bucuresti asa este acum:))

    Profit de astfel, sa-ti urez toate cele bune tie si familiei tale!

    Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  6. On the line-una din melodiile mele de suflet.Ma simt cumva legata de toate melodiile lente ale lui Michael,asta nu inseamna ca pe celelalte le dau la o parte...Chiar daca nu e scrisa de Michael,am simtit de prima data cand am ascultat-o ca e vorba de felul lui de a fi in aceasta melodie.Pentru ca Michael a pus viata lui si sufletul lui la bataie, cat a trait...Viata lui nu i-a apartinut niciodata,pentru ca s-a daruit total si fara limita,tuturor.Oare cati oameni pot face asta?!Numai cei mai puternici si curajosi,pun totul la bataie si Michael a avut din plin acea combinatie unica de curaj,putere,inocenta (nu naivitate),incredere si iubire.In lumea reala noi oamenii obisnuiti ne spunem ca totul trebuie sa aiba o limita,sa nu riscam dincolo de aceasta limita;de frica,din neincredere,din oboseala sau datorita standardelor autoimpuse la un nivel mediu.In lumea lui Michael,limita nu exista, orice era posibil daca iti doreai cu adevarat si munceai cu toata fiinta ta pentru asta,puneai totul ,,on the line,,.Multi n-au inteles asta si l-au considerat ciudat si infantil,fara sa se intrebe daca nu cumva ei sunt cei ciudati si infantili.Pentru ca ei erau cei limitati si cand vreodata o minte limitata poate cuprinde si intelege nelimitarea unui geniu?!!
    Va las acum un clip ,,On the line,, facut de mine cu ceva timp in urma.Unii l-ati mai vazut poate

    http://www.youtube.com/watch?v=5Qf6NNHteI4

    Alina

    RăspundețiȘtergere
  7. Toate melodiile pe care le interpreta el ca le compunea chiar el sau ca le avea de la altii, aveau ceva de spus, le simteai cu ochii mintii, cu inima, cu tot trupul, erau mesaje pentru bunatate, umanitate, religiozitate, iubire, totul condimentat cu glasul lui ingeresc, cu forta sufletului lui curat.
    Nu naiv este cuvintul pentru el ci pur, atit de pur incit nu putea fi adevarat,si cind spun pur ma refer la suflet.
    Unii au aflat asta inainte, unii dupa 25 iunie, dar nu are importanta, totul este sa incercam sa fim mai buni, mai umani, ca si el nu o sa putem fii nici cum asta e clar, dar merita pentru el , pentru noi, pentru cei care vor veni dupa noi. Spiritul lui traieste in fiecare dintre noi cei care l-am iubit si il iubim pastrindu-i amintirea transmitem mai departe tot ce a reprezentat el.
    Mihai,adevar graiesti, On The Line ,numai buna pentru saptamina patimilor, si Doamne cite a mai patimit Michael pentru ca a fost prea pur si prea bun pentru o lume asa de bolnava, rasista si rea.
    Va urez sarbatori fericite pe cit posibil la toata lumea.
    Violeta

    RăspundețiȘtergere
  8. ups, si eu care credeam ca le stiu pe toate, piesa asta nu o stiam....

    Niculina

    RăspundețiȘtergere
  9. Sunt de acord, o alegere foarte inspitata. Melodia asta reuseste sa ridice tot parul pe mine de fiecare data cand o ascult, iar analiza versurilor... nu e deloc mai prejos. Iti vine pur si simplu sa te uiti in jur si sa le spui toturor... 'ia-ma de mana prietene, hai sa parcurgem drumul asta impreuna!'
    Mesajul e clar si foatre bine evidentiat in acest post. Si mie mi-ar place sa cred ca am inteles tot ce a vrut sa ne trensmita... cateodata nu mai sunt sigura ca asa e dar, din cand in cand, poposesc aici sa mai citesc cate un post... si speranta isi revine din amorteala, chiar exista oameni care il inteleg!
    Saptamana Patimilor... moment de meditatie...

    Un sicer 'La Multi Ani!' pt. daomna Violeta! Va doresc ca lumea visurilor lui Mchael sa se cladesca usor, usor in jurul dvs. si sa va aduca speranta si iubire si in cele mai grele momente. Multa sanatate!

    aura

    RăspundețiȘtergere
  10. da... visuri, succesuri... e la moda, nu? :)
    imi cer scuze, vise ar fi trebuit sa scriu.

    aura

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumesc pentru urare Aura, si ai dreptate Michael a fost suportul meu moral si spiritual in toti acesti ani, de foarte multi.
    Violeta

    RăspundețiȘtergere
  12. ce ar mai fi de spus? nu trebuie sa stii neaparat engleza ca sa stii ce canta Michael. pur si simplu simti

    RăspundețiȘtergere
  13. La toate cate s-au spus aici ce as mai putea adauga si eu???
    La un moment dat, unei colege de servici i-am raspuns la intrebarea de ce il iubesc asa mult pe Michael trimitand-o sa asculte aceasta melodie. De fapt nu numai sa o asculte ci sa si inteleaga mesajul pe care-l transmite. Si m-a inteles, si... a inceput sa-l iubeasca si ea un pic mai mult.
    Pace tuturor, bun venit celor mai noi membri si sarbatori fericite!
    Mariana

    RăspundețiȘtergere
  14. Am reusit sa intru putin pe net profitand de bunavointa vre-unui vecin care nu si-a pus parola(astept cu disperare un nene sa vina ma rezolve ca de o saptamana sunt fara net)si am avut parte de o surpriza minunata.Superba melodia si explicatiile dar super esti si tu,Mihai,ca stii exact ce si cand sa alegi.Si te iubesc ptr asta.Ce bine ar fi sa ne schimbam ,sa devenim iubitori,iertatori si toleranti.Ce lume minunata ar mai fi!Eu asta incerc sa fac de 9 luni,sa ma privesc si sa ma schimb.Si trebuie sa recunosc ca de un lucru am reusit e sa ma debarasez de orice urma de rasism.Si asta am invatat-o de la viata printre straini si mai ales de la Michael.Dar sunt atatea de schimbat insa stiu ca Domnul si Michael o sa imi arate drumul cel bun de urmat.Si cred fetelor ca exista acestui blog si acestei familii reunite in jurul lui Mihai si a lui Michael o dovada clara ca mesajul sau are putere si poate sa schimbe vieti.Si mai cred ca moartea lui Michael nu a fost in zadar-ne-a apropiat pe noi.Va saut cu speranta ca problema cu netul se va rezolva pana la Pasti.Oricum eu va doresc lumina si iubire in suflet.Va iubesc mult.

    RăspundețiȘtergere
  15. Foarte potrivita melodia aleasa, avand in vedere saptamana aceasta ce se va incheia cu sfanta sarbatoare a Pastelui ... si nu numai , fiecare zi e o noua ocazie sa privim persoana din oglinda si sa ne schimbam ,fie cat de putin .. "On the line", o melodie pe care o asculti cu sufletul, ca de altfel toate melodiile lui Michael, iti da putere sa mergi mai departe, sa cladesti un viitor mai bun .. Michael "a pus inima la bataie", asa ca si noi vom incerca sa-i urmam indemnul,sa-i intelegem mesajul,atat din acesta melodie cat si din "Man in the mirror",acela de a schimba omul din oglinda.. Exceptionala postare, Mihai, multumesc!

    Va imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  16. O melodie pe care nu o stiam deloc,sau daca am ascultat-o vreodata,am uitat de ea pana acum,cand cautatorul de comori ascunse,care esti tu Mihai,ai descoperit-o.

    Imi place muzica,nu stiu daca pianul de la inceput face parte din ea,dar oricum este frumoasa,iar cuvintele le inteleg pentru ca tu le traduci.

    Eu cred ca mesajul principal al cantecului este ca daca vrei sa faci un lucru bun,atunci trebuie sa-l faci din inima.

    Din pacate,in viata reala,atat pentru Michael,cat si pentru noi,trecutul lui,adica inceputul a fost bun,luminos,si viitorul,trist,intunecos.

    Am gasit intr-o carte niste versuri,care cred ca i se potrivesc foarte bine lui Michael,care a fost ,ca si Isus,rastignit de oameni rai si ignoranti:

    "Cuvinte de miresme pline
    In al meu suflet clocotesc
    Si zic,cantarea mea de slava-i
    plina
    Pentru Imparatul meu ceresc.

    .............................

    Tu esti cel mai frumos dintre
    oameni,
    Pe buze,harul ti-e turnat!

    De-aceea ,Dumnezeu pe tine
    In veci te-a binecuvantat;
    Razboinic tare-ncingeti spada,
    Podoaba si cu slava ta!

    Sa fi biruitor in lupta,
    Te suie-n carul tau maret,
    Neprihanirea si-adevarul
    Tu sa le aperi indraznet!

    Din neam in neam,slavitu-ti nume,
    De-a pururi il vom preamari.
    De-aceea-n veci de veci popoare,
    Cu lauda te vor cinsti!"

    La multi ani Mihaela de la Cluj!
    Nu mai stiu nimic de tine demult!


    Liliana

    RăspundețiȘtergere
  17. http://www.youtube.com/watch?v=ym_gPfKNtfM

    Niculina

    RăspundețiȘtergere
  18. http://www.youtube.com/watch?v=T00XOHnumAk

    Niculina

    RăspundețiȘtergere
  19. Vă mulţumesc pentru comentarii. Mă bucur că vă place On The Line, chiar merită, pentru că e o piesă excepţională, iar Regele Pop o cântă – cum altfel? – ca un rege. Vă anunţ cu bucurie că în sfârşit am luat Satrange de la tipografie, iar cei care au cerut-o o vor primi în cursul săptămânii viitoare, dacă poşta funcţionează cum trebuie. Sărbători fericite, tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  20. Tuturor un Paste plin de Lumina va doresc!Si fie ca in Noaptea Invierii lumina din candela ce o vom purta fiecare sa-i lumineze drumul si lui Michael,acolo unde e!Cu siguranta suntem multi cei care ne vom gandi la el in acea noapte!
    GO TO THE LIGHT, MICHAEL AND YOU WILL FIND OUR LOVE!GO TO THE LIGHT, MY ANGEL MICHAEL,MY LOVE FOR YOU IS THERE!

    PASTE FERICIT SI PLIN DE LUMINA TUTUROR!

    Alina

    RăspundețiȘtergere
  21. va doresc tuturor un Paste fericit, cu lumina si pace in suflet!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  22. Sarbatori fericite si tie Mihai, sa ne reauzim cu bine!

    Niculina

    RăspundețiȘtergere
  23. We will have a LIVE ustream radio broadcast with reports from the Courthouse. The radio show will be hosted by Melanie and Tina , with reports from Erin directly from the Courthouse. So , please join us - Here is the Link to USTREAM

    http://www.ustream.tv/channel/los-angeles-courthouse---conrad-murray

    If you are in LA on Monday - you are needed at the Courthouse to show your support of Michael in the fight for Justice

    Eu consider ca asta este important.

    LOVE

    RăspundețiȘtergere
  24. Super piesa,Mihai.Citind versurile traduse ,parca m a incurajat.

    Paste Fericit tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  25. Urez in primul si in primul rand, un Paste Fericit...Regelui care detine acest blog....fara alte comentarii ca ma supar!!! :D....fie ca acesta sarbatoare sa-ti aduca pace si liniste sufleteasca alaturi de cei dragi si familiei tale.

    Nu in ultimul rand:)...urez Paste Fericit tuturor membrilor acestui regat....


    Si ca de la corazon la corazon...lui Mitzu, Violetei si Emei...un Paste Fericit iar Iepurasul sa va viziteze:D

    Va pup si va imbratisez (de la distanta) cu dragoste

    Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  26. Inainte de toate acum...pe ultima suta de metri, as vrea sa imi cer iertare celor care poate i-am suparat sau poate i-a deranjat ceva ce am scris aici...Sa stiti ca asta ar fi ultimul lucru pe care as fi vrut sa-l fac...Dar daca totusi s-a intamplat asa, va rog sa ma iertati...

    Acum...as vrea sa-i multumesc si sa-l felicit inca o data (intr-un mod mai...oficial :D) pe Mihai pentru tot ceea ce a reusit sa realizeze si tot ce a facut pentru noi...pentru toate zilele mai senine datorita tie, Mihai! MULTUMESC!

    Si nu in ultimul rand...as vrea sa va urez Sarbatori Fericite si fie ca acesta sarbatoare sa va aduca in suflete numai lumina si bucurie!
    Sunteti niste oameni minunati...si meritati tot ce e mai bun!

    Si app, de oameni minunati si deosebiti si buni:D vreau sa pup si sa imbratisez o persoana pe care o iubesc mult de tot...si sa-i multumesc pentru (m-as intinde prea mult daca as sta sa le enumar pe toate)...TOT! Mitzu...you're very special to me!!!

    Inca o data, Paste Fericit tuturor!!!

    Va pupacesc si va imbratisez :*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  27. Azi e ziua lui Paris,"La multi ani!" si Dumnezeu sa te binecuvanteze, micuta printesa!

    Sarbatori cu bine tuturor,fie ca lumina cea sfanta sa va aduca liniste sufleteasca,iar bucuria Invierii sa o impartasiti cu cei dragi! Paste Fericit!

    Va imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  28. HAPPY BIRTHDAY,Paris!Asta este pentru tine si pentru fratiorii tai.
    E un tribut facut mai demult,cu gandul la copii lui Michael,unii l-ati mai vazut...

    http://www.youtube.com/watch?v=yHdU9xWNurI

    Alina

    RăspundețiȘtergere
  29. Paste fericit tuturor !

    Val.

    RăspundețiȘtergere
  30. LA MULTI ANI! micuta Paris...toata dragostea din lume iti doresc...iar voua...prietenii mei...va doresc din suflet ca Lumina Invierii Domnului Iisus Hristos sa va invaluie, sa va daruiasca dragostea si puterea Domnului de a ierta...va iubesc!

    RăspundețiȘtergere
  31. Tuturor, sarbatori fericite!
    Zambetul sa va lumineze chipul, sufletul sa va vibreze de bucuria Invierii Domnului, sa daruiti si sa primiti iubire!

    RăspundețiȘtergere
  32. La multi ani pentru Paris,printesa lui Michael,si cea care o sa apere memoria tatalui ei,ca o leoaica!


    Paste Fericit! tuturor celor care-l iubesc pe Michael!



    Liliana

    RăspundețiȘtergere
  33. Fie ca Sfanta Sarbatoare a Invierii Domnului sa va aduca pace, iubire si lumina in suflete tuturor celor din acest "regat"(cum frumos a spus Scorpya :)) Sa aveti un Paste fericit alaturi de toti cei dragi!
    Si chiar daca ar trebui sa astept pana maine sau pana la ora 12, eu va spun "HRISTOS A INVIAT!"

    La multi ani Paris!

    RăspundețiȘtergere
  34. Paste fericit tuturor! Sper ca sarbatorea aceasta care e a sperantei si a iertarii sa ne gaseasca impacati cu noi insine,cu ceilalti si mai ales cu Dumnezeu.Mihai m-ai facut fericita inca o data cu vestea asta si nu ar fi ptr prima data.Iti multumesc.Va iubesc pe toti.

    RăspundețiȘtergere
  35. Sarbatori fericite tuturor, va imbratisez cu drag.
    La multi ani, micuta Paris!

    RăspundețiȘtergere
  36. Hristos a Inviat!!!
    dar si Adevarat a Inviat!!!


    Va pup

    Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  37. HRISTOS A INVIAT!-ADEVARAT A INVIAT!Sper ca Isus inviat acum 2000 de ani sa intre si in inimile noastre si sa ne dea putin din dragostea,mila si bunatatea Sa.Va pup si va urez Sarbatori fericite alaturi de familie si prieteni.Vreau sa cred ca Michael se bucura alaturi de Domnul Isus de bucuria noastra.

    RăspundețiȘtergere
  38. Iubeste, iarta, cum EL te-a invatat,
    Crede si uita tot ce-ai indurat.
    EL ti-e lumina, caci EL te-a creat.
    Sa nu uitam, numai EL ne-a salvat,
    HRISTOS A INVIAT!

    Tuturor prietenilor de aici, si in primul rand domnului Mihai, gazda noastra draga, va doresc Sarbatori Sfinte pline de bucurie, pace si liniste in suflet!
    Pacea pe care Dumnezeu ne-o daruieste neconditionat sa ne imblanzeasca inimile, sa ne faca mai buni,. mai iertatori, mai IUBITORI! Caci Dumnezeu este Iubire!

    Mesajul lui Michael a fost intotdeauna unul de iubire, `L.O.V.E.` cum ii placea lui sa spuna. Sunt singura ca se bucura acum alaturi de Dumnezeu!

    “La Multi Ani!” pentru micuta Paris, ii doresc tot binele din lume, la fel si fratiorilor ei....au un loc special in inima mea.


    Va imbratisez pe toti cu mult drag!
    AMika

    RăspundețiȘtergere
  39. Paste fericit! O primavara plina de iubire si Michael!

    Dia

    RăspundețiȘtergere
  40. Sarbatori fericite alaturi de cei dragi! Va pup!
    florentina.

    RăspundețiȘtergere
  41. no comment!
    http://www.tmz.com/2010/04/05/michael-jackson-dr-conrad-murray-propofol-death-cause-iv-addict-overdose-heart-legal-defense/53#c26847325
    florentina.

    RăspundețiȘtergere
  42. un articol legat de MJ de anul trecut din luna mai, adica dinainte de concertele de la Londra.....mi se pare interesant
    http://www.stilfeminin.ro/Stiri-mondene/Concertele-lui-Michael-Jackson-din-Londra-ar-putea-fi-an.html
    florentina.

    RăspundețiȘtergere
  43. http://www.youtube.com/watch?v=D_GdxAaSLXA

    RăspundețiȘtergere
  44. anonim din 6 apr 9:56 m-a lasat masca filmuletul pus de tine! din ceea ce-a spus Geller eu am dedus ca ar fi vb de MJ, de cine altcineva?voi?
    Geller asta ori le da sperante false fanilor lui MJ, ori stie el ce stie! din doua una, desi ar fi stupid sa apari la tv sa spui asa ceva sa te vada o lume intreaga sa le dai de inteles ceva sa le dai sperante si apoi sa nu se adevereasca. dar sa asteptam sa vedem ce se va intampla!pe mine chiar m-a facut curioasa tipul asta, recunosc!:D si tare mi-ar place sa fie adevarat!
    florentina.

    RăspundețiȘtergere
  45. FLORENTA ce mai faci? esti bine? miss you!
    florentina.

    RăspundețiȘtergere
  46. si eu am vazut filmuletul florentina...si sincer am ramas cu gura cascata...nu mai stiu ce sa zic...la fel m am gandit si eu...acea MEGA persoana...cine ar putea fi?...insa a dat un indiciu foarte important...nu stie daca o sa fie in persoana acolo sau nu...dar poza aceea din flacari???...e deja acolo, nu?
    sper doar sa nu si bata joc de oameni doar pt audienta...ar fi jalnic

    RăspundețiȘtergere
  47. Da, ar fi frumos sa fie adevarat si Mike sa vina inapoi... Pana atunci, eu zic ca ar fi frumos sa fie adevarat urmatorul mesaj... oricat de nebunesc ar parea, eu vreau sa cred ca e adevarat, ca e linistit, ca ne vede si ne aude pe toti...

    http://www.youtube.com/watch?v=vOODM2zQMxg

    Sa aveti grija de voi! Ingerii sa va pazeasca!

    RăspundețiȘtergere
  48. In filmuletul acela nu cred ca Uri vb. despre MJ.

    RăspundețiȘtergere
  49. azi am primit cartea...iuuuupiiii!!!!

    Niculina

    RăspundețiȘtergere
  50. Catallina eu l-am auzit zicand pe Geller la un moment dat Neverland, si in acest caz doar o singura mega-persoana are/o anumita legatura cu Neverlandul, de fapt daca cineva pomeneste de Neverland eu personal ma gandesc automat la MJ. Acum, nu stiu ce vrea de fapt sa ne demonstreze acest individ Geller, dar sa asteptam acest breaking news event si apoi o sa ne lamurim! Eu ard de nerabdare ca tare m-a facut curioasa!
    te pup!
    florentina.

    RăspundețiȘtergere
  51. E extraordinar mesajul acestui cantec...cat suflet a putut pune acest om in tot ce a realizat, cata bunatate, cat optimism, cata intelepciune, cata iubire, cata daruire... Din 1990 il ascult si mereu descopar lucruri noi, e impresionant. Sufletul meu s-a cutremurat atunci cand am ascultat prima melodie, "She's out of my life". Din clipa aceea, cu lacrimi in ochii, fara sa stiu de ce...mi-am promis ca nu il voi uita niciodata, de fapt imi parea ca l-am ascultat dintotdeauna. Nu a fost simplu om, ci un geniu, un sfant care a vrut sa demostreze lumii puterea iubirii. Doamne si cata iubire a raspandit in lume...cati oameni au invatat sa iubeasca curat, gandeasca frumos, sa simta si sa traiasca inaltator...datorita lui. Felicitari Mihai pentru tot ce faci. E prima oara cand am indraznit sa scriu, dar nu va fi ultima cu siguranta.

    RăspundețiȘtergere

AVERTISMENT!

Orice comentariu care contine limbaj jignitor la adresa autorilor blogului, a cititorilor sau a comentatorilor sai, va fi expediat in Zona Fantoma, sa-l caute pe Generalul Zod :)