vineri, 7 martie 2014


DEASUPRA SI... DEDESUBT


Aceasta este povestea unei femei care fugea de cativa TIGRI...
Fugea de manca pamantul, insa ei se apropiau tot mai mult.  Ajunsa la marginea unei prapastii, femeia zareste o vita de vie ce imbraca una dintre stanci. Decide sa se agate de ea si sa coboare  pentru a se salva. 
Uitandu-se in jos insa, observa ca si acolo se aflau tigri. Inspaimantata, isi indreapta din nou privirea in sus, dar si acolo un soricel incepuse sa roada firul vitei de vie de care ea statea agatata. In acelasi timp, femeia vede in apropierea ei  o gramajoara de fragute.
Se uita in sus, se uita in jos, se uita la soricel. Sta putin pe ganduri, iar apoi ia o fraguta si o savureaza cu toata fiinta ei.
TIGRI DEASUPRA, TIGRI DEDESUBT!

Aceasta este o istorisire despre situatiile in care noi insine ne aflam mai tot timpul.
Fiecare moment este doar ceea ce este! Ar putea fi singurul moment din viata noastra; ar putea fi singura fraguta mancata vreodata.!
Am putea deveni depresivi... sau am putea aprecia si primi cu bucurie pretiozitatea fiecarei clipe din viata noastra!

Dragii mei,

Va scriu aceasta scurta istorioara ca un semnal de atentie asupra tuturor lucrurilor intamplate pe acest blog.
Am savurat din plin destulele clipe de stralucire ce s-au petrecut aici, ACASA, insa, in acelasi timp si jocurile monstruoase din spatele cortinei. Din pacate, in ultima vreme, cele intunecate le-au umbrit pe cele luminoase.
Va multumesc tuturor celor de la care am avut de invatat: celor sinceri si implicati cu sufletul in acest proiect, celor buni si cu inima deschisa, celor rai si razbunatori, celor fatarnici si malitiosi...  si nu in ultimul rand, celor ironici!
Am incercat sa fiu alaturi de voi la bine si la rau, sa fim impreuna asa cum Michael si-ar fi dorit, sa ne respectam si  ne iubim reciproc.
Unii dintre voi insa au incercat in fel si chip sa ma zideasca precum Manole pe Ana, dar strigatul meu a trezit Universul si  iata-ma alaturi de voi, mancand o fraguta.
Celor rai, fatarnici, malitiosi, ironici...va doresc tot binele din lume, sa primiti Lumina Divina... celor buni, la fel!
Sper ca ACASA sa devina un loc mai luminos cu timpul, cu oameni care n-au imbatranit fara rost. 
Sper ca aici, ACASA, sa fie un loc unde dragostea sa domneasca asa cum si Michael ar fi vrut.
Va doresc zile insorite, pline de dragostea Creatorului.
Un sincer adio din partea mea,

Dorina, un mic colt din "Painea cea Mare,,!

          Cat timp va mai dura pana cand lumea va intelege cantecul tau?

sâmbătă, 1 martie 2014

 
A VOTE FOR TRUST, HOPE AND FRIENDSHIP
 Un vot pentru incredere, speranta si prietenie

                                         
               Ma intreb daca prietenia, increderea, iubirea adevarata pot fi demonstrate fara sacrificii si suferinte, daca acel izvor de lumina si autenticitate ce exista in sufletul fiecaruia poate fi descoperit  fara credinta adanca in existente lui.
Ma intreb daca acest loc ar fi existat fara credinta adanca in personalitatea, umanismul si menirea artistului caruia i-a fost destinat. 
  
             Sa purtam cu noi lumina pentru a insorii drumul pe care-l strabatem si locurile in care poposim.
 Este o INVITATIE facuta cu caldura, de 1 MARTIE,  tuturor prietenilor lui Michael, celor care doresc sa-si exprime pe viitor, in acest fel si in acest loc, gandurile si aprecierea fata de talentul si mostenirea sa.


  

         Stiu un loc unde este mereu primavara….si un sanctuar ca o statie in timp. Odata descoperit, nu poti sa nu revii cu drag…cu interes…din curiozitate. Uneori au fost si intrebari fara raspuns. Unii au facut haz de necaz, s-au auzit suspine dar si hohote de ras. Nici un prieten drag nu a disparut pentru ca, desi usile sunt mereu intredeschise, raul un poate intra. Intr-o zi, toti au hotarat ca aceasta este o casa pastratoare a fericirii si bucuriei pentru totdeauna.
           Exista un loc unde este mereu primavara, un loc ce nu poate fi schimbat sau pierdut. Timpul s-a oprit dupa ce, cu litere mari de-o schioapa, a scris deasupra usii:
“Michael Jackson Tribute Romania”
          Cu drag, Val
   Este primavara, anotimpul renasterii! Ghioceii timpurii, mangaierile calde ale soarelui, albastrul senin al cerului, mirosul tare de verde crud, toate ne readuc speranta, optimismul, credinta in mai bine si spor in toate. E timpul sa lasam grijile deoparte si sa insufletim noi planuri, vise si idealuri de libertate.